Utama > Armstrong > Kasus pengadilan Lance Armstrong - kumaha cara ngabéréskeun

Kasus pengadilan Lance Armstrong - kumaha cara ngabéréskeun

Saha anu nyandak pengadilan Lance Armstrong?

Landis, dirina mangrupikeun urut curang doping anu dilucuti tina gelar Tour de France 2006, ngagugatArmstronghandapeun UU Klaim Palsu féderal, nuduhArmstrongsareng timnya ngalakukeun panipuan ngalawan Pamaréntah nalika aranjeunna curang nalika tunggang dina spanduk Layanan Pos.



Lance Armstrong sareng Greg Lamonde mangrupikeun hiji-hijina urang Amerika anu meunang Piala Tour Defrance di Victorygreg taun 1986, 1989, sareng 1990. Lance Arm Power Enhancing Drugs ngadominasi cariosan kusabab anjeun ningali nalika saurang lalaki beresih sareng hiji jelema pura-pura beresih, hal tiasa ngalakukeun sakedik Cokot kulawarga anu rumit sareng sengketa tiasa atanapi henteu kaancam télépon pasti dirékam sareng sateuacan anjeun terang éta anjeun gaduh sajumlah ageung bakteri anu dirobih sacara stéroid anu dimimitian ku mimiti pahlawan bébas ubar kami nyaéta anjeunna anu munggaran urang amerika sareng kusabab armstrong engkéna angin hiji-hijina urang amerika anu kantos meunang tur de france anu dirampok éta sanés cara anu gampang pikeun nyerang sareng sanés ngan kusabab wisata de france mangrupikeun Pertahanan ketahanan anu paling tangguh dina sadaya olah raga tilu minggu panjang 2500 milebik balapan ngalangkungan gunung, anu langkung saé Ditémbong cocog pikeun ditunggang salaku tukang becak s, ngancik pro jam 19, anu diperyogikeun pindah ka Perancis tanpa terang pisan basa Perancis, sareng dina Tour 86th als o meryogikeun percanten ka réréncangan anu henteu kedah hoyong ningali anu ngora Amérika nyandak gelar éta sareng nalika réncangna kuring henteu hoyong anjeunna meunang, langkung percanten yén lawanna bakal ngalakukeun naon waé pikeun ngajaga piala tina pananganna, kuring ngawangkong aranjeunna tiasa racun anjeunna sapertos sababaraha jenis penyihir Disney parfum operator wisata datang ka kuring sareng nyarios, Grete, anjeun kedah ati-ati pisan, bahaya pisan ayeuna, jaga botol cai anjeun sareng awaskeun sapédah anjeun sanaos kasempetan sareng ancaman poténsial pikeun kahirupanana dina yuswa 86 dina yuswa 25 taun Nagreg Lamont janten urang Amérika pangheulana tur de france meunang. Kahareupna Greg katingali pisan cerah sareng Leggreg kalibet dina kacilakaan moro di cinyusu '87, ngan sababaraha bulan sateuacan anjeunna diarepkeun ngaji deui dina wisata, anjeunna tiasa gampang pisan maot sareng teu aya anu héran. henteu nyarios yén pangalaman éta langkung nyeri tibatan Ngabuburit, anu saleresna henteu sapertos henteu sapertos sora pikeun ngabiayaan pamulihan anjeunna, anjeunna kaleungitan 30 pon otot sareng sakitar 40 pelet nyésa dina awakna, kirang ngabahayakeun upami ditingalkeun aranjeunna ti pikeun nyobaan lauk kaluar aranjeunna tapi bisa ngalakukeun teu mungkin deui, Nagreg ngagaduhan kakuatan deui sareng henteu ngan cekap pikeun hirup sareng seuri sareng cinta deui, tapi cukup pikeun meunang 1989 Tour de France deui Ngan dua taun saatos piercing bola logam leutik, anjeunna dasarna meunang kabéh organ na deui.

Éta mangrupikeun salah sahiji comeback panggedéna dina sajarah olahraga, sareng anu terakhir tapi teu saeutik, éta meunang dina taun 1990 sareng anu mikaresepna seueur, kalebet rumaja Lance Armstrong, anu éta teras janten anggota tim bersepeda SMP AS, nyarios yén anjeunna hoyong anu salajengna Greg Lamont na tapi salami di 92 wisata Greg berjuang pikeun ngajaga anjeunna panginten kedah aya anu lepat sareng anjeunna tapi tétéla aya anu lepat sareng bersepeda.

Doping parantos saé pisan nyebar dina bersepeda sareng hal-hal sapertos téstostéron sareng transfusi getih, tapi ubar énggal dina adegan éplo éta langkung épéktip dina ngabantosan langkung ngadamel sél getih beureum sahingga pengendara tiasa damel langkung hésé sareng pulih gancang, bahkan nganggo gir béda anu kagunganana Cing cincin leutik, sakalian dokter nyarios ka Nagreg yén anjeunna moal kéngingkeun démo wisata deui upami anjeunna henteu ngalakukeun doping nalika karirna Lance Armstrong nembé dijalankeun, ah anéh, dina taun 1993 Lance meunang Juara Dunia Uci kalayan mimiti mimiti pisan. sareng éta katingalina sapertos masa depan bersepeda parantos sumping sataun saatosna, duanana greg sareng lance anu nyandak bagian dina tur de france sareng lance katingali saé pikeun lomba gregda mangrupikeun gelut anu brutal anu dipungkas ku anjeunna Outgreg pensiunan teu lami saatosna, nyarios yén éta alatan kana gangguan otot, tapi ayeuna seueur percanten yén éta téh kacapean ekstrim tina nyobian tetep sareng peloton dina epllance Anjeunna damel padamelan anu pikasieuneun ah anéh, anjeunna yuswa 22 taun, éta taun kadua salaku ap ro sareng anjeunna dugi ka top 10 status Hold salami 10 tahapan, tapi dinten-dinten poék payun payun. Dina 1996, nalika anjeunna yuswa 25 taun, anjeunna didiagnosis sareng kanker tésis tahap 3 anu parantos sumebar ka paru-paru beuteung na uteuk na dumadakan aya deui pengendara sepeda ngora anu bajoang pikeun hirupna, ngalaman operasi otak orchiectomy sareng 12 minggu panjang Has ngalaman kémoterapi. Cenah prosésna langkung goréng dibanding panggung gunung Tour de France, anu dina gilirannana ngajantenkeun siklus kirang pikaresepeun kalayan ngan ukur 50 persén kasempetan salamet Lance anu ditarik nyaéta kemenangan anu luar biasa, Greg mangrupikeun salah sahiji ti saeutik jalma anu aya pisan kaayaan anu sami sareng Armstrong nampi serat anu nyatakeun yén anjeunna bakal sayogi nalika Lance hoyong nyarios, nalika Lance balik deui damel pikeun naékkeun sepédahna deui, anjeunna ogé ngaluncurkeun Lanzearmstrong Foundation anu bébas tina Kanker tapi anjeunna bakal tetep bajoang pikeun batur Hip katingalina henteu kunanaon tapi bersepeda ngagaduhan masalah dina 1998.

daptar diét



Tour de France ampir dibolaykeun, henteu, sanés sabab sadar balapna teuing tangguh sareng jalma-jalma terus ngabandingkeunna sareng ampir sakarat, tapi kusabab tujuh tim anu ditajong atanapi ditajong kaluar sateuacan aranjeunna ditéwak ku eplit mangrupikeun pandangan anu goréng. Ngabuburit tapi héy urang-urang urang henteu pipilueun pisan sareng dina taun 1999 Lanc Armstrong meunang Tour de France dina carita comeback anu disebut 'Dhey Cancer Go Yourelf' Henteu ngan ukur kanker henteu nyandak tombak Armstrong ogé henteu lirén tina naék sapédah2 500 mil langkung gancang tibatan anu sanés, tur éta sorangan untung pisan ngagaduhan panggung carita Lanzen Armstrong anu hadé, inspirasi sareng mupus kenangan tina 98 skandal narkoba. Pasti, aya sababaraha kontropérsi anu diuji positip pikeun zat terlarang, tapi anjeunna teras ngungkabkeun yén ieu ngan kusabab krim kulit, sareng leres, anjeunna henteu ngajelaskeun kumaha kuduna sateuacanna, tapi um, naroskeun naha urang naroskeun anu gedé? Carita anu mereun ieu, naha urang naros ka jalma anu masihan raos harepan pikeun saha waé anu ngalaman kanker, kalebet murangkalih alit? Tawaran iklan anjeunna dina kotak Wheaties sareng Walikota New York City Rudy Giulian nyatakeun hésé dibayangkeun dina tanggal 29 Juli yén Greg Lamont henteu timburu, comeback na ti buruan pati leres-leres digulung sareng saur kuring éta sanés ogé kecap anu leres, sabab anjeun henteu tiasa nyamarkeun hal anu henteu pernah didéngé ku jalma, upami greg lamont timburu anjeunna henteu nunjukkeun éta ka umum, tapi tong hariwang éta sapi badé curiga fangreg tina rapat doping lance parantos ngawangun sakedik greg nyatakeun yén montirna Julian Devries ngadopsi bajingan sareng éta saé anjeunna henteu, sabab Sadikin engké nolak sadayana, Gregor ngiringan konperénsi di salah saurang dokter Lanc nyarioskeun dominasi olahraga Lanc saatos kanker. Salami paguneman, dokter ngahaja ngungkab Lancs vo2 max Vo2max anjeun nyaéta sabaraha oksigén anjeun tiasa nyedot kana aliran getih anjeun teras ngirim kana otot anjeun nalika olahraga.

Ngagaduhan vo2max tinggi nyaéta penting pisan upami anjeun atlit ketahanan. Gregor yuswa 93. Dokter ngungkabkeun yén anjeunna ngan ukur 78 teu mungkin, yén kamalinaan kantos tiasa meunang wisata de francethen dina usum panas 2001.

Greg sareng anu sanés ngagaduhan bukti salajengna wartawan Inggris david Walsh ngabobol carita yén lance putus sareng dokter Italia michaele ferrari Bekerjasama dipikanyaho yén ferrari panginten epo henteu kunanaon, anjeunna ngabandingkeun bahaya teuing epo kana bahaya jeruk teuing jus anu ngajantenkeun anjeunna siga dokter anu goréng anjeun ngagaduhan teuing epo anjeun maot upami anjeun ngagaduhan seueur jus jeruk ngagaduhan naon anu anjeun birit sareng kurasa gumantung kana kumaha masarakatna diare ieu, panginten langkung parah tibatan maot tapi hayu, naha lance armstrong damel sareng greg jalmi ieu anu mangrupikeun buktos terakhir anu diperyogikeun lance nyaéta dina epogreg nyerat catetan ka walsh anu mana anjeunna muji tulisanna, dimana cenah, hasil hébat, anjeun dina jalur anu leres pikeun janten wartawan lsh. naros ka Greg pikeun cutatan sanés kutipan anu paling agrésif, éta sanés tuduhan langsung tapi kurasa saha waé anu henteu resep Armstrong henteu hoyong ngantep greg kabur, malahan anjeunna disangka cenah bakal ngaliwat greg lamont kira-kira dua minggu saatos cutatan er greg, sareng unggal jalma nyarioskeun paguneman telepon anu bénten pisan, vérsi greg nuju pikasieuneun dina kutipan éta sareng ngancam ngawartosan aranjeunna yén greg saleresna jalma anu engkéna bakal ngalakukeun Pllamonde, sareng armstrong bahkan nyobian mayar batur 300 rébu dolar pikeun nyebatkeun yén anjeunna nganggo épisode epoin lance tina telepon, anjeunna hormat, sanés sumpah dendam atanapi ngancam saha waé, nyatakeun cenah greg mangrupikeun pahlawanna oh hehehehe, lance ogé nyarios yén greg mabok nalika nelepon sareng jeritan, janten dinten-dinten saterasna greg ngagaduhan telepon sababaraha kali kalayan weisl a investor calana panjang anu ngadukung teamterry lance's lee der ceo of bel helm johnboxbomb ceo perusahaan perumahan anu henteu aya hubunganana sareng siklus sanés ti nalika fanall jegud nelepon sareng ngawartoskeun greg liren nyarioskeun lanceolate tapi ceo of trek burke gotin touchtrek damel sareng greg kanggo ngical brand sepédahna, le mans cycle, tapi aranjeunna ogé disponsoran lance janten trek macét di tengah sareng wa s kapaksa milih saha anu ngadukung dumasar kana prinsip bebeneran sareng saha anu bakal ngajantenkeun artos langkung seueur, greg lance ngadesek para gegedén ieu pikeun ngabantosan greg kalem malah parantos percakapan anu direkam sareng john burke di whatburke anu ngajantenkeun lance ngajurung anjeunna pikeun ngalakukeun hal ngeunaan greg mairan sareng komunitas anti-pengendara greg lamont naon anu dilakukeun ku jalma sareng ahli hukum sareng ngarahkeun masalah Kinten-kinten sabulan saatos, hampura ti greg muncul di Amérika Serikat dinten ayeuna, sanaos kasieun ti g reg, anu anjeunna bahkan henteu pernah katingali Ku waktos anjeunna nyandak kertas, kutipan éta saleresna ditulis ku hantu, langkung parah, hapunten malahan henteu ngabantosan anjeunna pisan Lance tetep percetakan sareng Greglamonde dasarna kaluar tina dunya Ostracized bersepeda, nyebarkeun rumor yén Gregor ngagaduhan masalah narkoba sareng alkohol Gregor ngaduga Trek ngamimitian ngabiayaan penjualan dina sapédah mérek Le Mans na. Aranjeunna engké ngagugat Trek kusabab ngalanggar kontrak sareng aranjeunna bakal ngagugat anjeunna kusabab tuduhan na ngalawan Lance éta goréng pikeun merek éta. Tien Juara tilu kali, anjeunna diidinan ngiringan perayaan ulang taun ka-100 Tour de France, tapi henteu sakedik teu senang saat-saat kusabab pangaruh Lance Lance ngalaman sakedik teu aya pangaruh tina cutatan Greg, anu nunjukkeun yén anjeunna doped meunang juara tour de france 2001, teras anjeunna ngadamel komérsial nike anu dasarna moyok ka dulur sadayana hoyong terang naon anu kuring lakukeun naon anu kuring lakukeun, kuring nuju ngabantosan burit kuring genep jam sadinten yayasan hiscancer dana program pamaréntah kénca sareng ka katuhu anjeunna jalma jahat Pahlawan anjeunna meunang wisata deui sareng deui anjeunna nganggo jaket kulit sareng tanggal cheryl dipasangkeun gelang anu kuat ngahias pigeulang saréréa ti mimiti ka john kerry dugi ka Michael scottgreg tetep sepi ngeunaan tombak tapi dina o4 anjeunna pencét deui Juni 2004 sumber pikeun Buku Perancis anu judulna la Confidentiallacycre de lance armstrong narjamahkeun yén judul ieu mangrupikeun warta goréng pikeun lance hartosna, tapi buku éta henteu mangaruhan pisan di Amérika wawancara sareng koran Perancis anu ngageleger.



Éta pandangan anu goréng, urang ayeuna terang yén anjeunna gaduh bebeneran, tapi dina waktos éta, naha éta? Reputasi Lancer henteu saé saé yén pers merangan perangna pikeun Greg Lemon pikeun anjeunna, anu raoseun kusabab Lanc sibuk nyobian kéngingkeun Tour de France anu kagenep Saatos wisata o4, tungtungna aya anu gagal pikeun Lanca -Sponsor angkat ka pengadilan sareng anjeunna, nyatakeun yén aranjeunna henteu kedah mayar anjeunna upami anjeunna? Aranjeunna badé ngabuktikeun carita tina buku rahasia anu diklaim taun 1996, di kamar rumah sakit anu pinuh ku tamu, ngawartoskeun ka dokter kanker yén anjeunna nganggo Epogreg pikeun nyaksian yén henteu aya Nagreg sanés salah sahiji tamu di rohangan rumah sakit, tapi anjeunna nyarios sareng batur anu aya sareng hetape ngarékam paguneman stephaniemcilvenlances rep ti sponsor na Oakley nyaksian yén anjeunna aya di kamar tapi henteu émut lanceuk ngawartosan dokter upami anjeunna nganggo epo atanapi henteu tapi eh parantos ngempelkeun rékaman ti stephanies, hal-hal sapertos kuring moal bohong, kuring aya di kamar kuring nguping éta henteu kunanaon, moal nganteur anjeunna ka panjara kusabab sumpah palsu, tapi éta katingalina goréng pisan pikeun tombak oh, leres, tombak anjeun moal tiasa turunkeun , éta kalolobaanana henteu keuna kecuali dina kasus tujuh satengah juta pikeun dimeunangkeun. Anjeunna meunang démo wisata anu katujuh sareng kéngingkeun langkung seueur artos sareng kamashuran sareng cinta sareng hormat. Anjeunna pensiunan teu lami saatos wisata o5, tapi Sapi moal mundur dina 2006.

Respon kana tuduhan na parantos langkung parah tibatan anu disangka-sangka - monde ngahadiran konperénsi pers anu mangrupikeun bagian tina comeback Lance, nyobian nyarios kumaha vo2 max kedah janten bagian tina uji narkoba, salaku réspon, Lance neukteuk anjeunna sareng maénkeun kartu kanker dina adegan mangrupikeun métafora pikeun panggung tengah Beeflance nya ku mikropon anu ngatur paguneman dina raray anu henteu umum dipikaterang dina riungan rame diperjuangkeun, tapi deui poé-poé gelap anu teu disangka-sangka aya di cakrawala pikeun Lance Armstrong, waktos ieu dina bentuk réréncangan sepuh, saatos anjeunna ngadoping dirina dicekel, floyd landis mendakan program doping sistematis tim pos, tibatan merangan tuduhan narkoba, cenah Amérika Serikat parantos dimanipulasi ngalawan anjeunna, anjeunna henteu ngopopop, tapi panyelidikan anu bengkok ieu tiasa ngabuktoskeun sabalikna, tapi mantra ti Lance, anu waktos anjeunna janten G Suksésna nyumput Rahasia, nyamar sareng nyingsieunan, parantos nyandak waktos nalika Amérika Serikat mencabut tujuh Tour de na Judul Perancis sareng ngalarang anjeunna saumur hirup. Lance mundur ti yayasan na, anjeunna kaleungitan sponsor, sabagian kusabab kasaksian ku pamajikan Kathy Lamont Gregor janten terang. Anjeunna parantos nyarios sumpah yén Nike ngabantosan nutupan uji narkoba positip Lance's 1999, diaku dina ngadoping sareng dina tonggongna dina témbok, anjeunna mendakan jalan pikeun némbak perhatian dina pangakuan tipi na.

Armstrong nyarios yén anjeunna ngagaduhan hutang ka Greg, diantara anu sanésna, jalma anu saé, tapi éta henteu ngabantosan hubungan. Sasih saatosna, Nagreg gaduh wawancara tivi na nyalira supados sadayana terang yén anjeunna masih ambek ka anjeun pikir anjeun kedah panjara go i doyeah 2013 di U. S.



Departemen Kehakiman ngagugat Armstrong pikeun 100 juta atas nami jasa pos armstrong nyobaan ngeureunkeun Nagreg tina nyaksian tapi tétéla anjeunna benci ka kuring pikeun jalma jahat ka anjeunna, éta moal nangtung Jutaan anu kontén, anu sahandapeun 100 juta, tapi masih mangrupikeun jumlah artos anu kuring henteu hoyong leungit Dinten ayeuna, Greg Lamont nangtung nyalira salaku hiji-hijina juara Amérika Tour de France anu ditampi deui kana komunitas bersepeda. Anjeunna deui saluran pikeun Eurosport sareng anjeunna janten pahlawan dina merjuangkeun doping lance Armstrong ngadamel podcastokay dina waktos lance wasfoo ling sadayana kecuali yasana livestrong parantos ngasilkeun sajumlah uang anu luar biasa, tapi upami anjeun angkat ka livestrongfoundation halaman wéb dinten ayeuna anjeun moal ningali seueur tilas lancearmstrong bahkan upami anjeun mencét dina tab carita urang nyaéta greg limun juara juara ieu anu tungtungna kabuktosan leres tapi henteu? pikeun waktos anu lami anjeunna dibenci ku olahraga anu dikhususkeun hirupna, anu disebatna 12 taun naraka, kadang anjeun tiasa leres sareng masih éléh, panginten Lance Armstrong nyaéta juara daging sapi anu ngadorong sareng ngamungkinkeun anjeunna ditéwak sareng dina waktos éta anjeunna hirup tinggi anu tangtosna hartosna anjeunna kedah tetep ragrag langkung jauh, siga henteu aya anu menang dina sapi ieu tapi panginten Éta ngan ukur kusabab daging sapi ieu henteu leres-leres direngsekeun Greg teu ngahampura Lance sareng anjeunna nyarios nalika anu sanésna condong ngahampura sareng anu ngabélaan bajak laut sapertos Johann Brunil ti Pos Pasca Tim masih aya, sabab ieu sapi anu sok aya dina handapeun Api handap anu ngageleger ngantosan waé aya anu nembongan, ya Allah, hatur nuhun parantos nonton eh, naha anjeun henteu ngan ukur ngalanggan? ngararasakeun diri

Naha Nike ngagugat Lance Armstrong?

Sakumaha jasa Pos mayar Lance Armstrong?

Pernyataan lengkep nyarios: 'Kusabab bukti anu sigana teu kaungkab étaLance Armstrongilubiung dina doping sareng nyasabkeunNikepikeun langkung ti dasawarsa, éta ku sedih pisan yén kami parantos nungtut kontrak urang sareng anjeunna.

cemilan karbét kompléks

Naha Lance Armstrong penjahat?

Tilas juara Tour de France anu ngahinakeunLance Armstrongtetep dina aktippenjahatpanyilidikan ku agén féderal AS, numutkeun ka penyiar Amérika News ABC.06.02.2013

Naha Lance Armstrong kaserang kanker?

Di 1996, tilas pengendara balap jalan propésional sareng juara tujuh kali Tour de FranceLance Armstrong, Anu janten juara anu aib pikeun ngagunakeun narkoba ningkatkeun kinerja, didiagnosis kalayan téstiskanyeri.05.29.2020

Sakumaha seueur artos anu didamel Lance Armstrong ti Nike?

Mangtaun-taun,NikedibayarArmstrongsakitar $ 40 juta pikeun dukungan na, saur hiji sumber.Nikesanés hiji-hijina perusahaan anu berpisah sarengArmstrongdinten Rebo. Perusahaan anu nyayogikeun sapédah anu diboncéngna pikeun tujuh kameunangan Tour de France, Trek, ogé parantos ngahiang hubungan.

Naha Lance Armstrong kaleungitan sponsor na sareng Nike?

'Kusababétabuktina siga anu teu kaungkulan étaLance Armstrongilubiung dina doping sareng nyasabkeunNikepikeun langkung ti dasawarsa, étanyaétaku sedih pisan yén kami parantos ngeureunkeun kontrak kami sareng anjeunna, 'Nike(NKE) nyarios éta dina hiji pernyataan. 'Nikehenteu kabeuratanétapamakean ubar-ubaran ningkatkeun kinerja ilegal dina sagala cara. '

Sakumaha seueur artos anu kedah dipulangkeun ku Lance Armstrong?

Lance Armstrongpatut net:Lance Armstrongdokumenter

Nanging, ku ngaku kalepatanana kusababLance Armstrongtuduhan doping di 2013, juara Tour de France dua kalikapaksa baliksadaya medali anu dimeunangkeun anjeunna ti taun 1998 payun, kaleungitan tawaran sponsor utama, nyababkeun anjeunna dilaporkeun $ 75 juta dina prosés.
25 2020.

Naha Lance Armstrong ngalakukeun kajahatan?

Lance Armstrongsapuk dina Kemis mayar $ 5 juta pikeun ngabéréskeun klaim yén anjeunna ditipu pamaréntah féderal ku ngagunakeun ubar ningkatkeun kinerja nalika Amérika Serikat Pos Service disponsoran tim bersepeda na.

Naha Lance Armstrong masih beunghar?

Sanaos sadayana anu kajantenan diArmstrong uranghirup, anjeunnamasihhargana seueur artos. Sakali hargana langkung ti $ 125 juta, anjeunna kantos kasohor tapimasihhargana langkung ti $ 50 juta. Tapi étakabeungharananjeunna akumulasi sareng tempat anjeunna gaduh dina paguneman teu acan musna.dua puluh. 2020.

Naon padumukan kasus Lance Armstrong?

Lance Armstrong ngahontal $ 5 juta kanggo $ 100 juta pikeun kasus panipuan féderal. Pamaréntah negeskeun yén Armstrong parantos 'teu kabeungharan diperkayaan' ngalangkungan sponsor sareng yén ragrag négatip tina skandal doping ngarusak reputasi agénsi.

Naha Lance Armstrong kedah mayar $ 5 juta?

(Reuters) - Tilas juara bersepeda Lance Armstrong dinten Kemis sapuk mayar $ 5 juta kanggo ngabéréskeun gugatan féderal anu nyatakeun yén anjeunna nipu sponsor na, Kantor Pos A.S., ku ngagunakeun narkoba ningkatkeun kinerja, pangacara na sareng pejabat féderal.

Saha anu niup peluit anu ngagugat Lance Armstrong?

Landis asalna mawa gugatan hukum dina 2010 dumasar kana hukum féderal, Undang-Undang Klaim Palsu, anu ngamungkinkeun tukang sihir ngudag kasus panipuan atas nama pamaréntah, sareng kéngingkeun hadiah upami suksés. Landis bakal nampi $ 1,1 juta salaku bagian tina pakampungan.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Kali Slovenia - leyuran praktis

Naha Slovenia aman pisan? Slovenia leres-leres aman didatangan, bahkan aya ogé anu nyebatkeun yén nagara éta paling aman di Éropa Wétan. Tingkat kajahatan umumna lemah sareng perhatian anjeun anu paling ageung nyaéta maling alit atanapi kantong rebutan di jalan. Kejahatan telenges umumna lemah pisan sareng turunna acan. Masalah sanés di Slovenia nyaéta mobil-mobil sareng maling.

Brandon lyons - kumaha ngalereskeun

Naon anu lumangsung sareng Brandon Lyons? Anjeunna lumpuh. Lyons patah tulang burst dina T5 na T6 vertebrae, ngantepkeun anjeunna lumpuh tina dada ka handap. Aranjeunna kedah kaluar sareng nyarios ka kami yén anjeunna ngagaduhan kasempetan kirang ti persén pikeun jalan deui, saur Bennie.

Bir sésa - kaputusan praktis

Naon anu anjeun tiasa lakukeun ku sésa bir? Ieu cara favorit kami pikeun nganggo sésa bir: Minuman campuran. Pasihan bir anjeun hirup anu kadua sareng nginum deui. Fondue. Bir Tiasa Hayam. Daging dibakar. Sayuran héjo. Lauk digoréng. Kerang kukus. Daging asin.

Peregangan adductor pondok - waleran sareng patarosan anu biasa

Naha addictor kuring ketat pisan? Osteitis Pubis berkembang nalika biomekanik anu goréng, pola sareng cara anjeun mindahkeun awak anjeun, overload sareng ngagaleuh tambihan anjeun. Addéktor anjeun anu padamelan teuing janten capé sareng teu kedah dianggo. Ketah anu ningkat ieu narik kana lampiran otot dina tulang pubic, anu nyababkeun degenerasi symphysis pubic.

Pamajikan George hincapie - kumaha anjeun ngajawab

Naha George Hincapie sareng Lance Armstrong masih babaturan? Armstrong nyerang Hincapie anu diidolifikasi sanaos duanana ngadopé. Lance Armstrong parantos nyuarakeun prustasi na dina cara anjeunna ngahinakeun kusabab anjeunna nyayogikeun pangendara anu sanés anu ogé nginum narkoba, kalebet tilas réncang tim sareng sobat dalitna George Hincapie, teu mayar harga anu sami. 28 2020.

Séréal pikeun atlit - leyuran awét

Naha séréal saé pikeun atlit? Mangkok séréal séréal séhat salaku inuman olahraga pikeun pulih saatos latihan. Panilitian parantos nunjukkeun yén tuangeun sarapan anu sayogi sayogi sareng murah henteu sami sakumaha efektifna sapertos 'inuman olahraga' anu basis, karbohidrat. '15 мая 2009 г.