Utama > Waleran Pangsaéna > Juara wisata de France Perancis - waleran umum

Juara wisata de France Perancis - waleran umum

Naha aya anu meunang Tour de France tanpa meunang panggung?

1956Tour de Franceéta édisi ka-43 tinaTour de France, lumangsung ti 5 dugi ka 28 Juli. Walkowiak janten ngan ukur pengendara anu kadua, saatos Firmin Lambot di 1922Tour de France,meunang tanpanyokot hijipanggung.



Upami anjeun ningali sacara caket kana pak pengendara ieu di Tour de France, anjeun bakal ningali sababaraha pengendara sepeda pangsaéna di dunya. Anjeun deui kadieu. Aranjeunna tetep, tapi ogé istirahat sedengkeun réréncangan sasarengan di payun damel seueur padamelan.

Téhnik ieu disebut nyusun draf sareng ngabantosan aranjeunna salamet tina balapan tilu minggu ngalangkungan Perancis. Tapi ngan ukur dina bagian rute ieu, draf nyusun bedana ageung: tahapan anu panjang, datar sareng bukit. Pamustunganana, supir ieu ngahontal fase anu aranjeunna henteu tiasa ngandelkeun batur.

Anjeun kedah ngandelkeun kakuatan sareng ketahanan sorangan pikeun meunang balapan. Éta kajantenan di dieu dina gunung. Aranjeunna mangrupikeun bagian anu paling brutal sareng pikaresepeun dina balapan sareng ngajantenkeun Tour de France wisata sapédah anu paling terkenal di dunya



Tour de France dimimitian salaku usaha anu nekat pikeun kéngingkeun langkung seueur salinan koran koran L. pikeun dijual. Kertas éta aya masalah, janten dina taun 1903 éditor na, Henri Desgranges, ngatur lomba sapédah salami 19 dinten, 2.400 kilométer di panjuru nagara.

Éta janten kasuksésan anu L'Auto ngajantenkeunana janten acara taunan. Taun demi taun aranjeunna nambihan rute anyar pikeun ngajantenkeun wisata langkung nangtang sareng pikaresepeun pikeun jalma. Ku 1908, penjualan L'Auto parantos langkung ti dua kali.

Dina 1910, Alphonse Steines, salah saurang panulis Desgranges, ngusulkeun nambihan corak énggal dina jalur: tourmalet. Éta pendakian 19 kilométer brutal kalayan 1400 méter ka puncak. Pikeun ningali naha éta dimungkinkeun, Steines ucul kana mobilna pikeun naék.

niacin sareng paparan panonpoé



Anjeunna nyetir, tapi mobilna nyangkut dina salju, kaserang hipotermia sareng ampir maot. Sanaos kitu, anjeunna ngirim telegram anu maos: Tourmalet parantos ngalangkungan. Jalan anu saé pisan.

Lulus pisan. Tourmalet ngajantenkeun debut na dina Tour di 1910. Siklik Perancis Perancis Octave Lapize mangrupikeun anu munggaran anu suksés naék naék.

Tapi anjeunna kedah naék sababaraha bagian sareng dipikaterang nelepon para pejabat pembunuh nalika anjeunna dugi ka puncak. Tapi anjeunna meunang sadayana tur sareng patungna disimpen di luhur tourmalet. Ti saprak éta, nanjak parantos janten bagian integral tina Tour deFrance.



Taun ieu rute diwangun ku 21 tahap dina 23 dinten. Éta ngagaduhan 30 naék utama; tujuh diantarana kalebet kategori paling hese dina wisata. Kaasup Tourmalet, anu aya pikeun waktos kaping 86.

Langkung seueur tibatan paningkatan dina sajarah wisata. Dina pendakian ieu, wisata pamustunganana bakal dimeunangkeun atanapi leungit. Ieu mangrupikeun tahapan anu panjang, datar, sareng bukit anu biasana sakitar 200 kilométer.

Di dieu pengendara pengendara numpak babarengan dina formasi anu disebut peloton. Éta ngamungkinkeun para pengendara sepeda pikeun ngahémat énergi ku calik di tukangeun pengendara anu sanés atanapi numpak slipstream. Laju gancang, supir ngagunakeun kalolobaan tanaga pikeun nincak résistansi angin.

Tapi nalika saurang supir tetep caket di tukangeun anu sanés, anjeun dijaga tina seueur mobil éta. Ieu ngajantenkeun pedal langkung gampang sareng anjeun tiasa tetep sareng pengendara di payun. Pikeun ngukur ieu, anjeun kedahna ningali sabaraha kakuatan anu dikasilkeun siklik.

Di dieu di sirah peloton, pengendara Tour deFrance bakal ngahasilkeun sahenteuna 300 watt kakuatan. Kuring ucul kana sapédah pikeun ningali kumaha karaosna sareng ngan dua kilométer dina 300 watt leres-leres tangguh. Pikeun babandingan: upami supir aya di tukangeun peloton, anjeunna ngan ukur kedah ngahasilkeun sakitar 240 watt kanggo gerak dina kecepatan anu sami.

Ngayakeun 240 watt salami dua kilométer karaos langkung gampang. Sanajan duaan ieu tiasa ngarengsekeun panggung datar 200 kilométer dina waktos anu sami, hiji bakal nyata kirang capé tibatan anu sanés. Éta sababna anjeun tiasa ningali sababaraha supir pangsaéna dina wisata di dieu.

Aranjeunna ngiringan réncang timna anu padamelan na ayeuna damel kerja keras sahingga tukang numpak motor anu pangsaéna di timna istirahat pikeun bagian anu paling hese, gunung. Dimana aranjeunna kedah nyalira. Nalika peloton mimiti naék gunung, éta laun.

Dina fase ieu, balap kirang ngeunaan ngalawan résistansi angin tibatan ngeunaan gravitasi, anu mangaruhan sadayana supir dina peloton sami. Janten ayeuna unggal supir kedah nyayogikeun sajumlah rongkah kakuatan di payun sareng di tukang supados tiasa ngatuhan laju. Dina taun 2010, salaku conto, pengendara sepeda Denmark Chris Anker Sorensen dugi ka luhur dina tanjakan Tourmalet. 'Tingali raray Chris Anker Sorenesen.

Ngungkulan nyeri dina tungtung payun. Salaku pamimpin, anjeunna ngadiktikeun léngkah sadaya kelompok. Grafik ieu nunjukkeun performa na dina pendakian terakhir.

Anjeunna rata-rata 415 watt langkung ti 11 menit. '... rai Chris Anker Sorensen ayeuna anu leres-leres ngaluarkeun kanyeri.

Sareng di dieu ngahontal 590 watt anu luar biasa. 'tunggang gunung anu hébat ti Chris Anker Sorenson, tapi sabaraha lami anjeunna tiasa tahan? 'Ayeuna tingali ka pengendara Amérika Chris Horner. Sanaos anjeunna aya sababaraha posisi di tukangeun Sorenson, penampilanana ampir sami.

Langkung gancang naék Sororah, beuki sesah pikeun sesa peloton jaga. Sareng kitu formasi mimiti pegat nalika pengendara anu lemah murag ka tukang. Ieu mangrupikeun momen dina balapan nalika pengendara pangsaéna Tour ngalih tina nyusunna kana kakuatan nyalira pikeun maju.

Andy Schleck tungtungna nyerang sareng Alberto Contador angkat sareng anjeunna. Balapan runtuh di tukangeun aranjeunna sapertos dua supir pangsaéna di dieu: Andy Schleck ti Luksemburg sareng Alberto Contador ti Spanyol, anu ngagulung dina tonggong peloton salami tahapan datar anu panjang. Tapi didieu aranjeunna satengahna Tourmalet sareng badé kameunangan. dina dalapan kilométer anu terakhir, sadayana kedah ngahasilkeun langkung ti 400 watt.

Contador dina kaos konéng mangrupikeun pamimpin umum Tour de France, tapi ngan ukur dalapan detik payun. Kadua nyaéta Schleck, anu bakal nyobaan kaleungitan anjeunna dina tanjakan ieu. 'Andy Schleck nyetir siga lalaki anu dipiboga' Éta sirah kana sirah dugi ka luhur

Schleck aya di beulah katuhu. Kontador! Schleck meunang! Contador asalna kadua! Schleck ngusir Contador dina sirah Tourmalet ku lébar rambut pikeun meunang panggung. Tapi kumargi anjeunna henteu kaleungitanana, Contador ngajaga kalungguhanana sacara umum sareng meunang Tour de France.

Jinis drama ieu ngan ukur tiasa di gunung, sareng rute taun ayeuna ngajantenkeun nanjak penting pisan. Tur taun ayeuna disebut paling luhur dina sajarah kusabab seueur tanjakan dina tilu minggu. Aya tujuh tanjakan dina ngan hiji dinten.

Bahkan saatos langkung ti dua minggu dina balapan, para pengendara naék ka 2.770 méter dpl, dimana hawa ipis ngajantenkeun naékna langkung sesah. Éta ngajantenkeun Tour de France mangrupikeun balapan anu paling beurat sareng bergengsi dina olahraga ieu. Tien Juara sanés ngan ukur pengendara anu paling kuat, tapi anu tiasa nahan nyeri anu paling sareng anu tungtungna ngagaduhan naon anu diperyogikeun pikeun nalukkeun gunung.

Saha anu Ngagaduhan 2017 Tour de France?

(musik Perancis tenang) - Acara olahraga taunan pangageungna di dunya, La Grande Boucle, anu paling dikenal salaku Tour de France, caket dieu. Taun ayeuna sadayana dimimitian di Düsseldorf, Jérman tanggal 1 Juli. Dibutuhkeun, sareng ayeuna mangrupikeun 21 tahap tradisional salami 23 dinten anu réngsé dina tanggal 23 di Champs Élysées legendaris di Paris. - Éta balapan anu urang nuturkeun ti saprak budak.

Éta balapan anu seueur jalma resep kana bersepeda ti mimiti, sareng éta panginten hiji-hijina balapan anu pernah didangukeun ku anu sanés pengendara sepeda. Sareng Kuring bébéja ka anjeun Dan, kuring henteu terang ngeunaan anjeun, tapi saur pikagumbiraeun kuring masih dina tingkat anu sami sareng nalika kuring masih ngaraosan. Nyatana budak leutik, bawaeun - Leres, satuju pisan.

Teu tiasa ngantosan 1 Juli badé sumping. Nanging taun ayeuna, tahapan na 3.540 kilométer, anu ampir sami sareng taun kamari, sareng aranjeunna direcah sapertos kieu

Dua uji coba waktos masing-masing, anu mimiti dina dinten pembukaan di Düsseldorf. Salapan tahapan anu hébat anu rata rata sareng katingalina sapertos didamel pikeun sprinters. Aya lima tahapan bukit atanapi transisi teras ngan lima tahap di gunung anu luhur, ngan ukur tilu diantarana datangna gunung - éta bakal ngabeledug, tapi kuring yakin.

Ayeuna anjeun bakal perhatoskeun yén taun ieu kami dagang anggur kanggo kopi pikeun acara tinjauan Sawangan de France kami. Éta kusabab éta isuk-isuk sareng urang aya di tempat anu saé di sakitar Le Bistrot Pierre di kota asal urang Bath (musik Perancis) - janten hayu urang tingali sababaraha tahapan konci acara taun ayeuna, anu sakumaha anu parantos disebatkeun, dimimitian dina dinten kahiji. Ieu mangrupikeun uji coba waktos individu anu panjangna 14 kilométer, ampir eunteung di Düsseldorf, ku jalan Tour munggaran anu de France kantos sumping ka kota ieu, sareng pertama kalina wisata ieu dimimitian di Jérman ti saprak 1987, nalika éta dimimitian di Kulon Berlin mangrupikeun kanyataan anu saé Dan - Thanks buddy.

Jigana ieu mangrupikeun kasempetan anu hadé pikeun ngahudangkeun deui karep pikeun bersepeda sareng pameget Jérman, pa Khususna, aranjeunna gaduh kasempetan anu hadé pikeun meunang tahapan kahiji ieu sareng ogé meunang jersi konéng anu munggaran. - Leres, aranjeunna leres-leres leres. Lalaki anu ngalakukeun éta sigana Tony Martin, juara sidang waktos dunya opat kali, juara sidang waktos dunya ayeuna dina kanyataan.

Sanaos kuring kedah nyarios yén éta sigana moal tiasa dianggap entong. Anjeunna ngan ukur kéngingkeun 'ngan ukur' tilu waktos waktos uji coba di Tour de France, sareng anu langkung penting, anjeunna henteu kéngingkeun waktos sidang saprak anjeunna kéngingkeun kajawaraan Dunya, sareng kuring bakal nyaritakeun ngeunaan éta, anjeunna parantos tilu kali kadua. . Sareng pangpangna, upami batur sapertos Rohan numpak Dennis maka enya anjeunna bakal kaleungitan padamelan - Hanjakal pikeun Rohan sigana henteu dipikaresep yén anjeunna bakal aya dina garis awal, tapi bakal saé ningali.

Paporit séjén pikeun tahap kahiji ieu nyaéta Movistar Jonathan Castroviejo, Jos van Emden sareng Alex Dowsett upami aranjeunna unggeuk ti timna masing-masing. Kami ogé ngagaduhan Primož Roglič anu teras-terasan ngémutan kumaha anjeunna ngadamel transisi na ti jumper ski kana sidang waktos anu luar biasa. Teras kami gaduh Stefan Küng ngora ti Tim BMC.

Meureun Michał Kwiatkowski, sareng Richie Porte, dipasihan formulir na ayeuna, sanés jalmi kanggo ngitung fase pembukaan ieu, tangtosna urang bakal nyarios seueur langkung seueur perkawis éta engké dina sawangan ieu. Kuring ogé pikir supir bakal termotivasi pisan, Marcel Kittel Junior nyaéta, sateuacan anjeunna janten sprinter anu luar biasa, anjeunna juara dunya dua kali dina sidang waktos masing-masing. Ayeuna anjeunna nembé bérés detik di tukangeun Roglic, detik anu caket pisan dina prolog di Walanda.

Sareng anjeunna kedah nyorong juara anu caket dina dinten ieu, kusabab detik bonus sayogi dina tahap kadua, anu bakal janten sprint massal ka Liège. Janten anjeunna ngagaduhan kasempetan dina kaos konéng janten corked, bespoke, anu panginten, pikeun Philippe Gilbert. Mimiti, sabab dimimitian di kampung halamanna di Verviers.

Tapi teras final, final saéstuna, naék 1,6 km kalayan 5,8% dugi ka garis finish, éta disebat Le Côte des Religieuses. - Tilikan gancang peta rute umum balap nunjukkeun yén rute taun ieu nyaéta bersepeda The- daérah gélo belah kulon kalér Perancis leres-leres sono.

Tapi jalan turun ti Jérman hartosna yén urang gaduh sababaraha dinten GC ageung pisan di panggung kalima. Pikeun anu katilu kalina dina lima taun ka pengker, La Planche des Belles Filles bakal janten tempat tujuan panggung. Sareng kuring leres-leres ngarepkeun tahapan ieu kusabab sanaos ngan pendakian anu pondok, panjangna 5,9 kilométer, éta lungkawing sareng éta selalu ngahasilkeun balapan anu ngabeledug pisan - sumuhun, kuring leres-leres ngarepkeunana.

Kusabab kuring saleresna mah tahap salapan, anu sigana janten hit mutlak. Katingali heula dina profil panggung ieu katingalina liar, sareng éta lump terakhir di akhir, bahkan langkung acc. Sabenernna, huntu hiu, ieu Mont du Chat anu ceuk batur tiasa janten panjalana paling hese di Perancis.

Sigana mah éta sigana kaleuleuwihi. Éta 17km panjangna tapi anu paling parah, 8,7km nuju tungtungna sadayana langkung tina 10% rata-rata anu cukup brutal anu kuring carioskeun.

Sareng langkung saé tibatan éta, upami anjeun aya anu nembé ningali Critérium du Dauphiné dimana pendakian ieu ageung, anjeun terang yén turunan éta saéstuna ogé tiasa pikaresepeun sakumaha daki na nyalira. Janten kedah pasti, nyeratna dina jadwal anjeun, Minggu kasalapan Juli. Kuring kedah nyarios Dan, punten, tapi henteu saé pisan nalika Tour de France dimimitian tanggal 1 Juli teras anu anjeun terang nyaéta tahap 9 nyaéta 9 Juli - Leres, éta tiasa dianggo saé dugi ka dinten istirahat heula, nalika éta naha Sadly ngaco sagalana pikeun anjeun, Simon.

Pikaresepeun gunung teras neraskeun di panggung 12, anu mangrupikeun titik mimiti anu anjeun angkat ka Pyrenees. Tapi kuring ngarepkeun panggung 13 langkung seueur tibatan panggung anu sanés. - Leres? - Ieu profilna.

Anjeun panginten heran naha nalika ningali ieu. Panggung anu henteu bahaya henteu aya gunung anu terkenal, tapi ngazum ka katuhu sareng anjeun bakal ningali yén panggung ieu ngan ukur 101 kilometre panjang. Ayeuna, upami pers henteu acan bet dina tahap-tahap pondok anu langkung lami sapertos ieu di Grand Tours, sareng memang balapan panggung saminggu-lami teu nanaon tapi diarepkeun, sigana mah bakal pikabungaheun pisan ti gun dugi ka réngsé - saur kuring anjeun tiasa Aya dina waktos anu sakedap.

Urang tiasa ngarepkeunana, tapi hayu urang henteu ningali tiheula teuing, Dan, kusabab minggu kamari badé ka Alps. Tahap 17 katingalina khusus ngacapruk. Kami ngagaduhan pendakian Télégraphe, Galibier, sareng masih aya pendakian di dinya, leres? - Naék deui sateuacanna, tapi Galibier langkung ti 2.600 méter, janten sato galak - teu aya anu aya dina tahap salajengna Break, sabab éta réngsé di luhur Col d'Izoard 14-kilométer, janten bakal liar .

Teras, pikeun ngahina anjeun, cilaka kami, dinten pangpanjangna tina balapan sadayana nyaéta énjingna. Henteu aya gunung, tapi 222,5 Kilométer - Teras dinten terakhir pikeun supir GC ngalengkepan Battleis Stage 20, anu mangrupikeun uji coba waktos masing-masing 22,5 kilométer, teras tangtosna sadayana dipungkas ku Kejuaraan Dunia Sprinter anu henteu resmi di Champ. Élysées dina Panggung 21 - Janten ieu jalanna.

Saha anu dipikaresepna? Kami parantos nyarios sakedap perkawis paporit TT, tapi kumaha upami sprinters? Sapertos taun-taun katukang, katingalina siga trio Marcel Kittel, André Greipel sareng Mark Cavendish nyiptakeun kalolobaan tahapan datar di antara aranjeunna bakal ngosongkeun. Sanaos éta sanés hal anu goréng, bakal seueur persaingan anu kedah ditonton. Peter Sagan, anjeun tiasa ngabayangkeun, sigana bakal lolos dina tilu luhur dina unggal panggung sprint teras kana kaseueuran tahapan anu sanésna ogé - Éta ampir jaminan, leres? Janten saha anu tiasa ngambek sprinters nami ageung? Nya, urang ngagaduhan trio Perancis éta, sanésna, ti Nacer Bouhanni, Arnaud Dém, sareng Bryan Coquard.

Sanaos henteu saurang ogé anu kantos kéngingkeun tahapan Tour de France sateuacanna dina karirna. - Ayeuna Bouhanni sigana ngambek sahenteuna sababaraha sprinters sanaos anjeunna henteu meunang nanaon. - Sanaos anjeunna henteu meunang panggung, éta leres.

Urang ogé ngagaduhan John Degenkolb. Kuring reuwas yén anjeunna henteu kantos kéngingkeun tahapan Tour de France ogé. Anjeunna ngarepkeun ngarobih sababaraha tempat kadua janten hiji kameunangan.

Alexander Kristoff ti Tim Katushawho pasti parantos meunang tahapan Tour de France. Teras urang moal tiasa ngitung Michael Matthews, Dylan Groenewegen atanapi Sonny Colbrelli. Tapi henteu katingalina sapertos urang bakal ngajantenkeun.

Unggal pamuda anu nguatkeun Applecart di dieu dina wisata sapertos anu urang lakukeun di Giro d'Italia - Henteu, henteu, sprinters, sadayana ogé kumaha ogé ngeunaan acara utama? Saha anu bakal meunang Tour de France langsung? Chris Froome, juara bertahan, dimimitian salaku karesep tukang buku, tapi ngan ukur bieu, sareng aya dua alesan pikeun éta. sareng éta kejutan sabab dina tilu balapan terakhir nalika anjeunna meunang balapan ieu anjeunna bakal meunang sahenteuna lima balapan dina waktos ieu dina musim ieu. Tapi anu kadua, dasarna kusabab Richie Porteis leres-leres kaduruk. - Anjeunna yakin, henteu? Béda sareng Froome, anjeunna parantos ngahontal genep kameunangan profil tinggi di 2017.

Di mana urang di Richie Porteis kedah émut yén anjeunna henteu pernah aya di podium ti wisata utama sateuacanna. Janten anjeunna masih kedah ngabuktikeun dirina. Anjeunna masih kedah ngabuktikeun dirina.

Anjeunna leres-leres naék sareng éta kedah disebatkeun yén nunjukkeun kajadian anyar, anjeunna ogé ngagaduhan kasempetan anu saé pikeun ngapung dina sidang waktos masing-masing, sareng dina 32 taun anjeun naros naha ieu kasempetan anu pangsaéna pikeun meunang Tour de France anu kantos. - Anjeun leres, henteu? Éta sanés sanés balapan dua kuda dina mimbar - urang ngagaduhan duo Astana Fabio Aru sareng Jakob Fuglsan g, aranjeunna nganggo kasejahteraanna pikeun ngarusak dina Critérium du Dauphiné anu anyar, leres? Teras kami ogé ngagaduhan runner-up taun kamari, Romain Bardet. Kami ngagaduhan juara tiluan Alberto Contador Esteban Chaves, sanaos kedah nungkulan kacilakaan anu pikareueuseun ieu anu ngahambat musim semi.

Anjeun sadayana nyetir Dauphiné, tapi hiji lalaki, sanés hiji lalaki, leres? - Henteu, sareng réncang tim Alejandro Valverde anu anjeun teu tiasa kaluar, tapi lalaki anu urang carioskeun, anjeun terang, éta Nairo Quintana. Ayeuna kuring henteu leres-leres terang naon anu kedah diarepkeun ti lalaki ieu dina bulan Juli. Jigana anjeun tiasa ningali éta ku dua cara.

Anu mimiti, ieu mangrupikeun Grand Tour berturut-turut na jadi anjeunna ngalakukeun Tur taun ka tukang, Vuelta, teras ka Giro, sareng ayeuna anjeunna nuju Wisata deui. Janten anjeunna kedah capé sareng capé, leres? ? - Nya, anjeun panginten panginten kitu. Kuring pasti bakal ngalakukeun éta. - sudut pandang sanésna nyaéta wisata ageung anu kadua pikeun musim ieu panginten anu pangsaéna.

Taun éta anjeunna réngsé katilu dina wisata teras anjeunna kéngingkeun Vuelta. Anjeunna réngsé kadua di Giro taun ayeuna, janten panginten éta pemanasan pikeun Tour de France. Kuring miharep pisan kami ningali anu pangsaéna ti anjeunna dina Juli ieu kusabab anjeunna parantos juara kadua di Giro sareng padet di dinya, éta karaos sapertos salah sahiji turbos na anu naék dina tanjakan.

Kami henteu kantos ningali anu pangsaéna tina anjeunna - Leres, kuring henteu sabar pikeun terang naon anu anjeunna leres-leres ngalakukeun. Ayeuna urang parantos ngalangkungan karesep, sigana waktuna pikeun nempatkeun Dan ciuman GCN pati ka saha waé anu urang pikir bakal meunang. Waktosna kanggo prediksi kasohor. (Musik dramatis) - Vincenzo Nibali moal nampi kana podium. (Gema) - Anu meunang nyaéta

Chris Froome. (Musik dramatis) Sareng Peter Sagan bakal kéngingkeun kaos oblong héjo - Nya, éta henteu kedah ucapkeun. Tapi Froomey. ..- Yup. Kuring ngan ukur mikir yén sanaos taun ieu anjeunna henteu nunjukkeun bentuk anu anjeunna lebet sateuacan menang sateuacanna, tapi anjeunna ngan ukur ngagaduhan pangalaman menang sareng kami ogé kantos ningali anjeunna ngan ukur nyungkeun magrib dina garis .

Anjeunna henteu kedah ngéléhkeun di puncak gunung, sareng ngan aya tilu taun ieu. Jigana urang bakal ningali Froome mirip taun kamari, dimana anjeunna nyobian taktik anu béda pikeun nyandak waktos sainganna. (Simon ngahuleng) - Kuring kuring leres-leres robih - Abdi leres-leres

Nyaan, Nairo Quintana. (musik dramatis) - Ooh. - Leres.

Peter Sagan pikeun Greens. Kuring ngan ukur mikir, sakumaha anu anjeun sebatkeun tadi, Nairo Quintana siga anu langkung hadé sareng hadé dina Grand Tour kadua taun éta. Janten saur anjeunna mah.

Abdi nyarios Richie Porte, tapi kanyataan yén anjeunna henteu acan réngsé dina podium dina Grand Tour ngan ukur ngagaduhan masalah. Janten leres, Nairo Quintana Pamustunganana naon anu aranjeunna prediksi taun ieu - dina tempat katilu bakal Richie Porte; di tempat kadua Tuan Nairo Quintana; sareng juara, dina pendapat kuring anu hina, Mr.

diabét sapédah

Chris Froome. (Musik dramatis) - Hai, sigana kuring anu meunang sacara lengkep Tour de France bakal

Richie Porte. (Musik dramatis) Kanggo kuring anu meunang jersi héjo

Saha deui? janten Peter Sagan - Wah. Nya, waktos bakal nyaritakeun saha diantara urang anu leres, upami aya, panginten sanés urang ogé. Tapi urang sadayana milih Peter Sagan pikeun kéngingkeun tautan kaos héjo kalayan ramalan éta. - Kami henteu leres- Tapi éta hartosna urang ngaharepkeun ngalakukeun anu leres, atanapi éta bakal ngabuktikeun yén memang aya kutukan GCN.

Naha anjeun bakal ngarasa salah upami anjeunna henteu kéngingkeun kaos oblong héjo? - Abdi badé ngajodo, kuring bakal ngarasa salah pisan. - Saur kuring mah, sigana kuring bakal ngarasa salah. - Oke, maka urang kedah nyandak halangan alit éta, tapi sanés éta, kuring leres-leres ngarepkeun peluncuran ayeuna.

Sareng leres-leres Tom sareng kuring bakal aya di luar damel seueur eusi pikeun GCN, janten upami anjeun hoyong ningali naon-naon, hayu urang laksanakeun dina bagian koméntar. Urang bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun milari éta pikeun anjeun. Kami parantos gaduh ton barang anu super cool anu direncanakeun.

Samentawis waktos éta, Dan sareng Matt bakalan naék kana Maratona dles Dolomites, anu kuring ogé rada timburu. Upami kuring tiasa waé aya di dua tempat sakaligus.- Hapunten anu diarepkeun. Upami anjeun gaduh prediksi nyalira anu béda sareng anu urang, kersa masihan terang kami dina bagian koméntar di handap anjeun bakal mendakan éta

Terakhir, punten Kang. Kuring sareng Si nganggo kaos oblong khusus anu aya di shop.globalcyclingnetwork.com, tautan anu anjeun tiasa mendakan dina layar pikeun langganan saluran upami anjeun henteu acan.

Ngan pencét dina dunya pikeun ngalakukeun éta. - Sareng ayeuna upami anjeun hoyong langkung seueur kontén, parios acara GCN heula. Sadaya berita dina saminggu sareng seueur deui, éta ngan ukur aya didinya.

Teras saatos napsu anjeun pikeun sababaraha Hoyong ngalakukeun eusi GCN Grand Tour, cukup klik turun di sana pikeun tur mobil profesional Team Sunweb sareng Matt.

Saha anu meunang Tour de France 2014?

Tour de France 2017/Jawara

Panyiaran Amérika parantos nunjukkeun henteu resep dina olahraga, anu anjeunna henteu ngartos sapinuhna sareng kadeudeuh ngan ukur ngaleungit ngan ukur ku teu malire kabur ti pemirsa anu ngonsumsi pantomim balap dina mobil Éropa Thomas Vogler nyetir ku mandiri diri anak anu kurang disiplin sareng batur sakamar anu tiasa kéngingkeun kaunggulan taktis dina serangan bunuh diri salapan satengah menit engké di akhir dunya jauhanRJD balayar bumi di tingkat panonRJD balayar di bumi dina tingkat panon. Henteu mampuh ngayakeun gugus cgc nyarios langkung seueur ngeunaan zat épémeral ambisi anu teu dewasa bau Asarco's Michael Rogers terang nyeureud tina bibit siki sareng ngumpulkeun panggung Venus ngarusak tahap 17 nyarios. parantos teu sono istirahat, pengendara zona anu ngalelahkeun sateuacan pendak pertama Gambit suksés di Rodriguez mimiti miring ngalawan puncak kincir gunung kabukti pasti luhur pisan kontras sareng sababaraha hariwang ngeunaan tumiba sareng topik adaptasi sapédah salaku bintang pilem GiovanniVisconti sareng Bar Day miceun dirina sorangan sareng Peran saluareun kamampuan dugi ka casting masing-masing ditumpes ku sumbu Realpolitik Pinkus Rafa Myka sareng Thibaut Pinot Fjt commteam a anjeunna pantes sorotan ragrag gantina dina réncang Ravel dinten kadua anu ditempatan Visconti urang Visconti sateuacan anjeunna hiji-hijina fah rer, anu ngajaga seni ilmiah, babarengan sareng ras pamimpin vincenzo nibaliahead glimmer jarak visconti teras ngamankeun kmmwin langkung ti hiji kilométer sareng bérés 43 detik sateuacan duo GC kinerja daun profesional ngan 32 detik antara kaayaan ieu sareng kaopat bagian pagunungan bagian tina makalah anu mimiti disayogikeun, janten kumaha kedahna henteu heran dina jalan anu sesah sapertos kuring nyetir sorangan ikatan réncang sepertos tegang sareng supir mobil anu dilindungi mobil Europa Bernie ngulang tawaran pangrojong sareng lorong-lorong tiis pasangan anu ditinggal deui Kurang fokus antara pemancar Butwell Valverde nempatkeun lantai Henteu aya putus ti Astana dugi ka kedip-kedip katingalina, enya bahkan lampreys Kris Hana ditandaan kabur sacara paradoks jauh teuing payun sareng jauh teuing di handap pikeun memicu réaksi ngan butuh ancaman matématika téoritis dina microscale M urang balapan Mimitina, sigana siga perjuangkeun speed mcs TJ van Garderen ogé ti podium, tapi Valverde anu lemah ngajantenkeun anjeunna janten raja dina balapan pikeun kadua ce tukang nibbling trio nangkep Micha, anu nyerang telat, tapi ngan ku ningkatna jarak P-irung ka masa uji coba anu suksés, sanaos duanana pengendara ngalangkungan Valverde 19 dina posisi umum mangrupikeun dinten anu absurd tanpa konsékuansi sareng pamalesan ution Semesta sumping nalika Tim pelari Chillingrain ngadoa istirahat anu tiasa diprediksi sareng néwak celah dina pendakian telat Giant Shimano's Marcel Kitteland peryogi papakéan anu jahat Navodaus Costo ngéléhkeun batur sakamarna di jalan sempit, ngagulung kalayan sindiran anu henteu kalibet dina ngudag, anu henteu cocog sareng olahraga ogé dilakukeun langkung lega kusabab kacilakaan anu teu bisa dijelaskeun dina kilométer ahir ngaluarkeun 2 juara tahap kamungkinan Ngaronjatkeun kameunangan tina kameunangan anu parantos dipotong d Ngalangkungan upaya anu lemah pikeun ngamankeun GC.

Sidang waktos sanés cara bebeneran. Ngagulung sajam antara 100 sareng 200 méter mangrupikeun kameunangan sakumaha datar saolah-olah kuring ngagaduhan pilem Fitzcarraldo tanpa leres-leres nyandak kapal uap ngalangkungan Amazon éta mutuskeun tempat anu paling saé bahkan sababaraha Martin kéngingkeun panggung satengah jam sateuacan salah saurang ogé angkat. Urang tiasa nunjukkeun bédana anu biasa, nyandak Pinot dina kawijaksanaan umum sigana ngan ukur dilarapkeun ka Netop's Leopold Corning, anu diajar téknologi sareng diteruskeun ka supir Belkin anu goyah, sareng tempat kaopat - dua menit di balik waktos palsu nyaéta salah sahiji Coda di Denim. dina Kami milarian kasimpulan dua alur carita palsu dina usum panas klimaks, tapi tungku tiis tina Dua Kebocoran Dominasi tétéla janten baja goréng Fotografi dipentaskeun sareng bahkan kajawaraan ieu dikubur ku perayaan ayeuna 60 kilométer pabrik Chuck Sora sora nyalira cukup nyata , Tapi kumargi tangan nasib masihan drama nyata, anjeun ngaraos sugema. Tirai acara henteu dibayar, couture nunjukkeun AlexanderChristophe, anu kedah bajoang nyalira deui, tapi tetep mendakan jalan akhir ieu nyusup ka Lotto Sonzai Grabon tikungan akhir hanjakalna pikeun r Christoph ngamimitian lari kalayan angin topan anu kuat sareng perasaan anu teu bisa dilawan siga anu ampir-ampiran.

Acara Kitto murag di lapangan dina méter terakhir, tapi ampir ngahina dina dinten Sabtu nibbly sacara resmi kéngingkeun batu konci anu aneh tina karya liat Tour de France. Kami Verner Herzog sareng balapan ogé

Saha anu curang dina Tour de France?

PARIS -Vincenzo Nibalimecenghul Minggu salaku juara Italia mimiti Tour de France dina 16 taun saatos balapan anu ditetepkeun ku cuaca anu goréng sareng ngaleungitkeun nyeri tina karesep anu sanés.

Sapédah jalan anu nganggo motor anu disumputkeun henteu leres-leres énggal, tapi ku Prorider nembé kajiret bersaing sareng salah sahiji, kami panginten parantos waktosna kanggo nyobian nyalira. Kumaha parasaan sapédah balap kalayan motor disumputkeun sareng kumaha gancangna urang naékkeunana? ♪ ♪ - Naon anu urang gaduh di dieu? Nya ieu mangrupikeun salah sahiji motor produksi munggaran di Inggris anu ngagaduhan motor anu disumputkeun. Éta disimpen aya dina tabung korsi sareng nyetir poros kurung handapeun ku pinion sareng Dan teras tiasa ngaktipkeun sareng mareumanana ku setang - Batréna aya di dieu, dina botol, anjeun sigana tiasa kéngingkeun sababaraha aki anu turun di dieu tabung korsi disumputkeun di luhur mesin nyalira, tapi langkung alit, éta ngagaduhan waktos ngajalankeun atanapi nyetir anu langkung pondok.

Janten urang sareng patarosan anu ngaduruk harita. Sakumaha kakuatan, éta raoseun bahaya pisan kumaha urang nangtung di dieu, sabaraha kakuatan anu bakal ditambihan? Tétéla antara hiji sareng 200 watt sajam. - Leres, saur kuring numpak grup anu hadé urang bakal langkung hésé. ♪ ♪ - Kumaha karaosna di jalan terbuka harita? Nya, pikeun ngamimitian, urang ayeuna nuju jam 25, 30 km per jam.

Sareng éta henteu hurung. Abdi henteu tiasa ngaraos tahan tina mesin kecuali kuring mundur, anu rada anéh. Sareng naon anu kajantenan nalika urang ngahurungkeun? Hayu urang angkat .- Kuring bakal ngantep anjeun maju payun Si.- Oke, muhun sobat.

Ayeuna asa aneh pisan sabab motorna saleresna ngagaduhan wates sakumaha gancangna ngarobahna engkol, anu lumayan lambat dina 86 RPM, tapi éta ngan ukur aya di tukang, ngan ukur nyandak alih anu kuring tiasa. .. ogé naon anu kuring hartosna, kuring dina 50-11, kuring henteu ngalakukeun seueur.

Dan, naha anjeun damel seueur di ditu? - Lumayan. - Janten kanyataan yén kuring henteu tiasa ngical mesin langkung gancang rada ahéng, tapi urang gancang pisan. ♪ ♪ - Béda pisan sareng e-bike naon waé anu kuring nyetir dimana anjeun tumpak motor kapungkur sareng anjeun ngan ukur tiasa ngaraoskeun motorna sakedik bari sacara literal raoseun sapertos anu sanés ngicalkeun pikeun kuring. - Abdi tiasa tetep sareng 200 watt, - Ngan sakedik sakedik. - Nya, ayeuna giliran kuring nyababkeun nyeri sakedik, sareng kuring parantos resep.

Patanyaan, naha, naha kuring pikir sistem khusus ieu parantos dianggo dina Pro Pedalthon sateuacanna. Nya kuring pikir kanyataan yén éta ayeuna parantos katingali bersaing dina balapan anu gedé pisan parantos robih sareng nyimpang pipikiran kuring sakedik, tapi nalika kuring mikirkeun anu khusus ieu kuring masih hésé pisan dipercaya janten kuring tiasa nguping éta disisi kuring saé ayeuna mah sareng kuring pikir éta bakal janten kasus anu sami dina tengah hoot pedal. Janten aranjeunna tiasa langkung sepi, aranjeunna panginten langkung canggih ayeuna di 2016, tapi gosipna mimitina mimiti beredar sababaraha taun ka pengker janten hal ieu sigana bakal kaayaan kasenian jaman harita.

Ayeuna sakumaha Si. Sakumaha parantos parantos disebatkeun, ieu ogé modél nanjak, anu hartosna yén pagelaranna ngan ukur dimimitian dina cadence sahandapeun 86. Ayeuna katingalina aya hiji pikeun rupa bumi datar, anu hartosna yén nalika irama dugi ka 100 éta masih bakal masihan anjeun kakuatan.

Nya éta bakal langkung masuk akal upami anjeun balap sabab sabenerna cadén anu kuring pikaresep pikeun pendakian sapertos kieu 90, atanapi bahkan tiasa saratus. Janten tebakan kuring masih henteu, sahenteuna éta anu janten harepan kuring. - Hiji patarosan terakhir pikeun dijawab, Kumaha épéktipna motor ieu? Ayeuna urang terang éta sakitar 150 watt, urang ngukurna ku kabayang tukang ketuk listrik, tapi urang parantos mendakan anu langkung parah di belah kidul Inggris Mr.

Lloyd leres-leres gaduh Raja Pagunungan, hal anjeunna dugi ka anu ngajalankeun Tour of Britain di 2011. Janten di dieu kami, lima taun ka hareup, tilu taun pangsiun. Naha Dan tiasa ngarusak KOM na? - Hayu urang terang.

Janten mangrupikeun waktos anu leres, sakitar 100 méter kuring badé méngkol ka kénca, kuring bakal ngaktipkeun mesin sareng tingali naha kuring tiasa ngéléhkeun diri. ♪ ♪ Janten kami henteu jauh ti luhur deui, Steve aya di dinya. Anjeunna ngagaduhan sadayana anu aya di tukangeun anjeunna ayeuna.

Oh abdi tiasa ningali kuring émut kumaha tangguh éta dina balapan. ♪ Sareng kami aya di dinya kuring pikir - Leres, éta waktuna pikeun hasilna. Dan, kumaha parasaan anjeun? - Sakedik istirahat, tapi kuring kembung pisan.

Sigana mah éta nunjukkeun yén ngamimitian henteu gampang, anjeun ngan ukur langkung gancang nyetir sareng éta sami sareng mesin sapertos langkung pas. Janten pas Dan, balap Dan, tuh 7:02. Dan pensiunan sareng Amotor, masih menit sareng 14 detik langkung laun - ieu kumaha keledai henteu janten pacuan kuda - sareng anjeun baheula saé pisan. - Leres - Leres, saur patarosan anu matak nyaéta naha pemirsa urang kaluar sareng mésér sapédah balap nganggo mesin anu disumputkeun? Oh sareng sajabina, naha parahu pedal bakal kénging seueur, seueur mesin doping dina sababaraha taun ka payun? - Leres, patarosan kahiji gumantung pisan kana kunaon anjeun nganggo sapédah anjeun ti heula.

Maksad abdi, upami anjeun resep perasaan gancang, atanapi unggal waktos kaluar, anjeun bakal sesah tetep sareng sasama supir anu langkung ngora, langkung gancang, atanapi gaduh waktos langkung seueur pikeun latihan tibatan anjeun, maka kuring pikir raos . - Éta ogé tiasa jalan tibalik. Janten upami anjeun ngagaduhan kolega damel atanapi kabogoh anu nembé mimiti biking, atanapi meureun pasangan anu henteu pas sareng anjeun, atanapi bahkan mungkin putra atanapi putri rumaja anu biasana henteu tiasa ngajaga, maka pasihan Masihan aranjeunna sapédah kalayan motor anu disumputkeun di jero mangrupikeun cara anu hadé pikeun anjeun duaan pikeun kaluar tina perjalanan, kalayan usaha anu sami, pikaresepeun sareng marahmay, aranjeunna tiasa tetep lancar. - Tapi kumaha upami raos prestasi? Ieu mangrupikeun hal anu sakedap bakal penting pikeun urang sadayana sareng hayu urang nyanghareupan éta, nalika anjeun gaduh mesin éta henteu janten KOM anjeun anu anjeun kéngingkeun atanapi henteu kénging.

Anjeun sanés anu nalukkeun gunung atanapi ngadominasi tumpakan kelompok lokal. Janten, utamina nalika ngeunaan pagelaran, hal anu penting pikeun urang sadayana pikeun ngajalankeun sapédah dina sababaraha waktos, henteu? Sareng éta lengkep ayeuna. - Leres, sareng hayu urang nyanghareupan éta, saha waé anu badé gancang pisan tiasa kaluar sareng mésér motor nyata tibatan anu nganggo mesin anu disumputkeun sapertos kieu, janten kuring henteu ngémutan urang pasti bakal seueur teuing hariwang ngeunaan Sanajan ieu bakal janten langkung umum di masarakat dina sababaraha taun ka payun, salami aranjeunna dijauhkeun tina persaingan naon waé.

Leres, tapi upami aranjeunna nyangking seueur jalmi damel atanapi sakola nganggo sapédah, éta hal anu saé. Atanapi upami éta ngabantosan langkung seueur jalmi kaluar sareng nyetir terasrasakeunana, éta ogé hal anu saé. Sareng saur kuring seueur jalma anu gaduh mesin anu disumputkeun bakal muncul ka ras grup lokalna atanapi numpak grup lokal, sanaos bakal aya dua jelema bodo - anu anéh nyaéta Si, sareng éta Ride anu cukup nguciwakeun. ditandatanganan ku batur .- Kuring henteu weruh saha anu bakal ngalakukeun éta. - Atoh, upami anjeun hoyong ningali Col de la Madone pinuh anu leres-leres dilakukeun ku anjeun dina sapédah listrik, anjeun tiasa mendakannana di luhur waé. - Atanapi upami anjeun hoyong ningali acara GCN pangénggalna dimana kami ngajantenkeun anjeun diapdet kana sagala hal Top Gun dina Ngabuburit maka anjeun ngan ukur tiasa mencét didinya di handap - Kami gaduh dua hal anu anjeun pikahoyong dilakukeun sateuacan anjeun parios salah sahiji tulisan ieu.

Anu kahiji nyaéta ngalanggan ku ngaklik tombol ieu upami teu acan. Sareng anu kadua nyaéta masihan kami jempol upami anjeun resep kana tulisan ieu.

Naha Peter Sagan tiasa meunang Tour de France?

Sanaos parcours anu beda pisan,Sagansigana bakal balik salaku favorit. Anjeunna tiasa sigana mahmeunangdimana-mana. Sanaos mung umur 27 taunSaganparantos ngaku sababaraha balapan sadinten anu penting, sareng dua kalimeunangKejuaraan Dunia, sareng nyepeng gelar dina bersepeda gunung sareng cyclocross.

Naha pengendara motor naék dina peloton?

Dina balapan sapédah jalan, étapeleton(tina basa Perancis, aslina hartosna 'platoon') mangrupikeun kelompok utami atanapi pakpengendara.Pengendaradina grup ngahémat énergi kutunggang gunungnutup (nyusunna atanapi slipstreaming) kana (khususna tukangeun) anu sanéspengendara.

Saha pengendara Tour de France anu pang hébatna?

A meunang Panggung 2 blister diTour de Franceparantos mastikeun statusna Mathieu van der Poel salaku dunyapengendara motor pangageungnadi dunya, numutkeun ka Sir Bradley Wiggins.28 Juni. 2021

Naha aya anu kéngingkeun sadaya jersey wisata di Perancis?

Teu aya tukang sepedaparantos meunanganu tilubaju kaosdina hijiWisatatiPerancis, Sareng ngan ukur Tony Romingerin 1993 sareng Laurent Jalabert di 1995 anu parantos tiasa cocog sareng prestasi ieu di Grand mana waéWisata(Ngabuburit). Eddy Merkx mangrupikeun urang Bélgia anu mimiti meunangWisatatiPerancisti saprak Sylvère Maes taun 1939. Merckx janten pahlawan nasional.

Naha pengendara Tour de France nginum alkohol?

Lila-lila, dugi ka taun 1960an, éta biasa pikeunpengendara wisata de Francekana slug ainumantinaalkoholnalika balapan. Henteu ngan ukurtuharanjeunnainuman alkoholpikeun kusam kanyeri tapi aranjeunna nganggap éta panguat kinerja nyata. Sakumaha anjeun terang stimulan dilarang sareng anu kitualkoholantukna sabab dianggap stimulan.

Saha anu pengendara sepeda sepanjang waktos?

Sacara sederhana, Eddy Merckx nyaétapengendara siklus panggedéna sepanjang waktos. Lalaki anu jujuluk 'The Cannibal' didominasi profesionalNgabuburitkawas euweuh batur jeung meunang unggal balapan penting aya meunang.Sep 22 2017

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit telepon kasus waterproof - milarian solusi

Kumaha carana abdi tiasa ngajagi telepon nalika ngoprek? Ngajaga telepon anjeun dina saku anu misah sareng hal-hal anu lemes sareng anjeun henteu sigana peryogi pertengahan perjalanan bakal ngirangan parobihan anu teu dihaja kaluar nalika anjeun ngahontal anu sanés. Simpen telepon anjeun dina saku jauh tina tuangeun ogé supados henteu résiko kotor. г.

Zona tingkat denyut jantung - cara nanganan

Naon denyut jantung rata-rata saé nalika muter? Sapédah umur 30 taun ngagaduhan denyut jantung maksimal 190 ketukan per menit, sahingga denyut jantung rata-rata antara 95 sareng 133 ketukan per menit nalika Ngabuburit dina laju anu sedeng. Dina laju anu kuat, denyut jantung jalma anu sami antara 133 sareng 162 ketukan per menit. 12 Maret 2018 г.

Ulasan sapédah Kona - kumaha carana ngungkulan

Naha Kona mérek sapédah anu saé? Kona sanés éntitas ageung dibandingkeun sababaraha mérek sapédah global sanés, tapi éta resep statusna ikonik. Aranjeunna paling dikenal salaku perusahaan sapédah 'freeride', tapi parantos ngaji jalan sareng 'cross bikang ti saprak mimiti. Sareng motor kota na mangrupikeun pilihan anu paling kerén, paling praktis sakitar. г.

Bersepeda ka sakola - kumaha mutuskeun

Naha biking ka sakola aman? Dina tingkatan individu, leumpang sareng biking tiasa ningkatkeun kasihatan siswa, aktivitas fisik, sareng bahkan konsentrasi aranjeunna di sakola. Langkung seueur murid anu leumpang atanapi sapédah, kirang mobil dina jalan di sakuriling sakola, anu tiasa ngirangan bahaya kaamanan sareng ngirangan polusi udara.

Kumaha carana ngonci sapédah anjeun - cara nanganan

Kumaha kuring ngonci sapédah nganggo kabel? Anggo kabel sareng konci U Seueur jalma milih ngempelkeun kabel ngaliwatan roda payun sareng sakitar pigura, teras gelangkeun kabelna liwat konci U sareng roda tukang, pigura, sareng rak sapédah. Metoda ieu nyayogikeun kaamanan anu langkung seueur pikeun roda payun, sareng janten pancegahan visual pikeun maling.

Gagasan kado siklus - Manual lengkep

Naon anu anjeun mésér sapédah bikang? 21 Kado Natal pikeun Botol Cai AwéwéFabrik Botol. Henteu hoyong ngaganggu sapédah anjeun ku koper langkung? Castelli Viva Donna Headband. Témpél Stang Cinnam Mike Giant. Panaskeun Panangan Svelte. Chapeau! Calana Podium. dhb Awéwé Blok Macro Roubaix Kaos Lengan Panjang. Kaanggotaan Premium Strava.