Utama > Waleran Pangsaéna > Sinopsis cannondale 2018 - solusi awét

Sinopsis cannondale 2018 - solusi awét

Naha Cannondale Synaps mangrupakeun sapédah anu saé?

TheCannondale Synaps105 Nyaétapangsaéna$ 2,625SapédahAnjeun Tiasa Mésér. Anjeun bakal resep naék, sareng harga murah. Candak: TheSinapsnyaéta jalan ketahanansapédahpikeun jalma anu hoyong jalan anu lancar, nyamansapédahéta ogé ngagaduhan sababaraha snap sareng pop modél lomba.21 Maret 2019



Hei dulur, ieu Peter ti Bikes and Life. Ayeuna kami di dieu pikeun mariksa Cannondale Synaps, tapi ngan aya seueur salju di dieu tibatan anu kami pikir nalika kami kaluar ti dieu. Sanaos kitu, urang bakal nyandak sapédah anu saé ieu pikeun muter sareng nyarios sakedik.

Nyanggakeun..Cannondale didesain sareng Synaps janten perkawinan, géométri ras, sareng kanyamanan nangtung janten anjeun yakin, anjeun bakal ngarasa yakin, ngaleueut fungsi dina pigura sareng ngaleueut geter pikeun mastikeun yén ban anjeun tetep nyambung kana jalan.

Éta sigana gantung dina mobil balap Formula 1 anu sampurna pikeun mastikeun yén penanganan leres. Janten sanaos sinapsuna umumna sapédah jalan anu raoseun sareng rada santai. Upami anjeun kedah ngalambatkeun pedal, anjeun gaduh seueur kaku dina pigura pikeun ngahontal ieu.



Salah sahiji cara pikeun ngahontalna nyaéta ku ngagunakeun kurung handap Piramida Daya. Piramida kakuatan ngabagi sareng langsung linggih dina kurung handap sareng ningkatkeun cangkéng torsional gurat tina kurung handap ieu. Unggal-unggal anjeun ngepak-ngacak anjeun hoyong kurung handapeun janten kaku pisan janten henteu ngabengkokkeun pikeun nyayogikeun kakuatan kaki langkung ka jalan.

Nalika kuring balik deui sapanjang pigura, aya parobihan anu dramatis dina bentuk saderhana sareng teras pigura éta dumasarkeun ka kuring kalayan langkung tenang. Aranjeunna nyebatna nyaéta fungsi hemat, sareng fungsi hemat kedahna masihan anjeun sakedik peredaman geter sareng sakedik gantung, pikeun nanganan, anu ningkatkeun kamampuan sapédah pikeun ngungkulan rupa bumi anu ngageleger, ngagali, ninggang kokotor, sareng gampang dilakukeun sapédah langkung nyaman sacara umum. Aranjeunna ngagaduhan sadayana panyambungan kabel internal anu saé sareng sirkuit éléktronik.

Aranjeunna terang yén anjeun henteu leres-leres ningali kabel dina sapédah ieu sanés rem cakram hidrolik. Aranjeunna bahkan ngajalankeun kabel hidrolik lempeng ka handap ngalangkungan leg garpu sareng ka rotor. Janten Cannondale Synaps ngagunakeun Synomet Endurance Road Geometry, anu hartosna anjeun gaduh tabung sirah anu langkung ageung di dieu anu nyandak setang sareng angkat taktak anjeun sareng anjeun aya deui dina sirah anjeun anu ngarep pisan linggih dina kasaimbangan anu saé antara géométri balap sareng géométri nyaman nangtung.



Ieu mangrupikeun jinis sapédah jalan anu munggaran anu kuring kantos beuli. Alesan pikeun ieu nyaéta kuring sok naek sapédah baja anu cukup santai, sapertos sepédah bapak kuring di Univega ti taun 1980an. sapertos nilai sentimental anu luar biasa pikeun kuring.

Abdi kantos naék ka ratusan mil sabab kuring resep pisan tur jarak jauh. nalika kuring badé ningkatkeun kinerja kuring, kuring ningali géométri ketahanan sabab ngagabungkeun kinerja pigura karbon sareng perasaan santai anu kuring gaduh tina sapédah baja lami kuring. Janten anjeun terang ieu mangrupikeun sapédah anu kuring leres-leres tiasa ngaji kalayan nyaman sababaraha jam, dimana sadayana jinis motor jalan anu sanés anu kuring tumpak ngan sakedik teuing agrésif pikeun kuring, rada jero teuing di dieu sareng anjeun terang éta sanés leresna Abdi hoyong.

suku nyeri saatos biking

Kuring parantos betah saentos sadidinten, kuring kantos ngaos, kuring parantos turun tina jalan satapak sareng anjeun ngan ukur terang dimana sapédah éta dasarna badé dibawa. Kitu deui, Cannondale Synaps Carbon Ultegra di2 kalayan rem cakram hidrolik mangrupikeun jalan luar atanapi balap balap, naha anjeun hoyong pencét trotoar sareng balap dimana anjeun hoyong pencét kerikil, bersenang-senang sadidinten, senang, gaduh loba kakuatan sapédah jalan anu hébat sadayana. Janten hé, upami anjeun hoyong ningali langkung seueur tulisan ngeunaan balap motor, anjeun tiasa pencét di dieu pikeun ningali playlist sapédah balap kami.



Anjeun tiasa nonton tulisan ngeunaan sapédah jalan anu bénten-bénten sanés anu langkung agrésip sareng enteng, nyaéta buta TCR Advanced Pro One. Pencét di dieu pikeun nonton tulisan na tangtosna kuring arepkeun anjeun resep kana tulisan ieu pikeun langganan sareng nampi pembaruan otomatis unggal-unggal unggah tulisan anyar pikeun langganan di dieu atanapi di handap. Janten hey hatur nuhun pisan, angkat kaluar sareng ngajalankeun sateuacan salju ngalembereh atanapi saatos naon anu anjeun pikahoyong.

Tapi hatur nuhun, jaga sareng senang.

Naha Cannondale Synaps mangrupakeun sapédah gravel?

2018Cannondale SynapsRide Review. Kuring bakal langsung kana: TheCannondale Synapsnitih persis sapertos Abdi hoyong jalansapédahnumpak. TheSinapshenteu dihaja janten asapédah kerikil, sareng kuring moal nganggo sapertos kitu. Tapi kaluar di jalan-jalan nagara atanapi daérah anu henteu ngagabung sareng kadang-kadang aspal éta tiasa tumpak sapertoskerikil.21 Maret 2018

Anjeun teu kedah sapédah kerikil pikeun numpak gravel. Jalma-jalma sok ngusapan sapédah balap dina kokotor. Tapi upami anjeun numpak seueur gravel, atanapi hoyong numpak langkung gravel, maka panginten mangrupakeun ide anu saé pikeun nyandak sapédah jalan janten anjeun langkung raoseun sareng langkung senang ninggali Tarmac.

Naon anu penting, nyaéta anjeun tiasa ngarobih deui kana sapédah balap kalayan gancang sareng gampang sareng tanpa karuksakan permanén. (Musik rock) Investasi munggaran anu anjeun kedah nimbangkeun nyaéta ban anu langkung lega. Aturan jempol pikeun nyocogkeun ban panglegana anu tiasa anjeun pas kana bingkai sareng bénténg anjeun.

Anjeun tangtosna tiasa ngajalankeun jalan kerikil dina ban anu lega 23 mil, tapi anjeun panginten kedah ngompa éta janten sesah pikeun ngaleutikan résiko karusakan, sareng dina waktos éta anjeun bakal langkung nyetir langkung laun sareng seueur kirang raoseun. Janten, dina sapédah jalan anu biasa, anjeun panginten badé tiasa gerak sapertos peres dina ban anu lega 28 mil anu cukup lega pikeun ngatur sapédah urance gravel rapih kalayan rem cakram anjeun panginten tiasa kéngingkeun 32, teras anjeun anu bener di buruan. Padahal, pikeun nempatkeunana dina kontéks, dina sapédah kerikil kaluar-kaluar, anjeun panginten tiasa nyocogkeun sapédah 40 inci, bahkan mungkin ban lébar 45 milimeter di dinya.

Dina hiji ieu, anu mangrupikeun sapédah balap anu nyata, kuring kabeneran gaduh ban ban monster. Janten kuring bakal ningali naha kuring tiasa ngajantenkeun ageung. (Musik batu) Salajengna urang bakal nyobian nangtayungan motor urang sabisa-bisa, sabab gravel hartosna batu.

Sareng batu hartosna goresan dina cét anu éndah urang bahkan bahkan bahkan nyéngkol dina pigura, pita bingkai atanapi pita helikopter urang. Ayeuna kuring sacara harfiah maok éta ti sapédah gunung. Ieu mangrupikeun pita mastic hideung anu awét khusus tina 3M.

siklus telepon telepon waterproof

Sareng éta leres-leres sampurna pikeun jalan rantai sabab, sajaba ti pangaruh sareng dampak anu nyata tina batu, nabrak ogé bakal hartosna anjeun bakal kéngingkeun langkung ranté ranté. Janten ieu ngajagaan karbon sénsitip didinya sareng janten bonus pikeun sekutu, lirén atanapi jempé saeutik sora. Teras anjeun tiasa kéngingkeun pita anu jelas ogé barang hideung anu kandel, sareng kuring bakal nganggo éta sacara bébas dina tabung handap pikeun ngajagaan tina chip batu tina roda payun.

Sareng leres bagian jero korsi anjeun tetep di dieu sareng di tukangeun tabung korsi. Kuring ogé nempatkeun di Terrain anu salawasna nyarios yén tungtung engkol kuring leres-leres digosok ku batu, sahingga anjeun leres-leres tiasa nanem modal sababaraha karét kana bumper anu ngalangkungan tungtung. Janten upami anjeun hoyong ngajaga éta dina kaayaan murni, éta tiasa janten reputasi anu saé.

Salajengna urang nyarioskeun babandingan gir. Kusabab nyetir nganggo kerikil langkung sesah janten langkung laun, janten anjeun tiasa leres-leres nganggo gir anu langkung alit. Sacara umum, anu panggancangna, panggampangna, sareng anu paling murah nyaéta menukar kartrid anjeun kanggo anu langkung ageung.

Tapi anjeun kedah ati-ati pisan sabab tukang tonggong tukang ngabatesan anjeun kana ukuran kasét anu tiasa anjeun anggo. Dina hal ieu ku auraur segitiga tukang Dura Ace, kuring tiasa nempatkeun 11 dugi 30 di ditu. Sering nganggo derailleurs kandang Shimano kandang atanapi kandang anu saéstuna, anjeun tiasa kéngingkeun 11 dugi 32, bahkan 11 dugi ka 36 di dinya.

Tapi aya hiji hal anu tiis anu Ajag Gigi ngajual komponén anu disebut tautan jalan. Sareng éta dasarna manjangan gantungan derailleur anjeun sahingga anjeun tiasa numpak kasét 11 dugi 40 anu leres-leres masif. Hal sanés anu tangtos anjeun tiasa lakukeun nyaéta ngarobah ranté anjeun di payun.

Tapi kuring parantos ngagaduhan ranté kompak, janten 5034 panjangna ranté. Janten kuring henteu tiasa kéngingkeun cincin batin anu langkung alit upami kuring henteu ngagentos sadayana engkol pikeun anu super kompak. Tapi upami kuring ngalakukeun seueur kerikil, éta tiasa janten investasi anu kuring pikahoyong.

Sapédah jalan anu cukup kokoh, tapi hiji daérah anu berpotensi ningali masalah mékanis anu mahal nyaéta dina roda anjeun. Henteu kusabab aranjeunna henteu cukup kuat, ngan kusabab nalika nyetir ku gravel anjeun langkung gampang pencét batu ageung atanapi ageung, nyésakeun anjeun nganggo ban datar sareng hiji hal anu tiasa di pasisian. Kalayan roda alloy, éta tiasa dilereskeun upami henteu goréng.

Tapi dina sapédah karbon, éta bisa ngabuktikeun fatal. Sanés kusabab sapédah na henteu kuat, ngan kusabab sipat serat karbon. Pokokna, anu saé.

nyaéta daging sapi séhat séhat

Janten upami anjeun gaduh artos, ideu na nyaéta pikeun investasi dina set roda anu teu pati jelas. Sanés sakumaha ceuk kuring, sabab langkung kuat, tapi ngan kusabab éta anjeun teu kedah hariwang ngeunaan unggal batu anu katingali ngalangkungan anjeun roda anu saé. Salaku bonus tambihan, anjeun tiasa teras-terasan ngantunkeun set roda dua ku ban karikil lemak anjeun sareng kasét kerikil gajih anjeun, anu hartosna pasangan anjeun anu sanés tiasa ditingalkeun sareng ban jalan sareng kasét jalan anjeun.

Maka, anjeun tiasa ngalih antara sapédah jalan gravel sareng sapédah jalan anjeun ku ngan saukur ngagentos roda anjeun, teu nganggo embel-embel, teu rame. (Musik Jazz) Modifikasi akhir urang nyaéta nganggo sapatu sapédah gunung sareng pedal sapédah gunung. Pikeun alesan saderhana yén anjeun tiasa ngéngingkeun sapatu sapédah gunung sabab éta parantos nganggo karikil, ayeuna anjeun henteu kedah turun sareng jalan, tapi anjeun tiasa sanaos ngan ukur pikeun selfie.

Sareng upami anjeun napak kerikil dina sapatu jalan karbon anjeun, anjeun tiasa gancang pisan mendakan yén éta bakal parah. Janten sapatu sapédah gunung mangrupikeun bonus. Abdi langkung resep nyéépkeun waktos dina pelana kalayan pedal sapédah jalan tibatan pedal sapédah gunung, tapi upami anjeun nganggo sapatu sepédah gunung anjeun henteu tiasa masang kancing jalan, janten anjeun peryogi pedalan sapédah gunung ogé.

Tapi aya bonus, sipatna dua sisi, anu ngajantenkeun gampang dikonci. Nya, aya sapédah balap modifikasi kuring. Ban anu langkung lega, roda anu béda, kuring gentos pedalan sareng gentos sapatu.

Abdi gaduh gir anu sanésna sareng kuring ngajagi nganggo frame tape sabisa-bisa. Hiji-hijina modifikasi anu nyésa kuring. Sakumaha ceuk Kelly Fritz salaku wartawan anu dihargaan, baggies saleresna kaayaan pikiran.

Sareng saur ieu ogé bungkus kipas, henteu ngan ukur siap kerikil, kuring ogé trendi. Anu abdi peryogi nyaéta janggot. Tapi kuring kamungkinan tiasa ngantosan saumur hirup pikeun salah sahiji di GCN.

Aya tulisan sanés kanggo anjeun, Rock on, Gravel! (Musik Jazzy)

Iraha Cannondale Synaps kaluar?

2005

Naha Cannondale Synaps gancang ngaleupaskeun?

Upami anjeun kantos di pasar pikeun sapédah jalan ketahanan kapan dina lima belas taun ka pengkerCannondale Synaps, mimiti diluncurkeun taun 2005, sigana mah parantosasupdaptar pondok anjeun.22 nov. Pébruari 2020

(Reverberating tabrakan) - Sékrési gancang anu sering ditingali ku seueur pengendara sepeda. Sareng sering teu dianggo leres. Ayeuna nawiskeun fungsi mékanik anu penting ogé fungsi kaamanan anu penting pisan.

Janten hayu urang tingali langkung seueur ngeunaan naon éta sareng kumaha cara nganggona leres. (downbeat urban chill) Teras hayu urang tingali dina rilis gancang anu paling sering kapendak, penjelasan visual tuas tipis, ieu pastina anu paling gampang dijelaskeun. Janten anjeun tiasa ningali yén gagang tuas leres-leres bentukna kanggo mencétan sistem washer ieu nalika tuas muka sareng nutup, intina nutup jarak antara 1 1/2 milimeter dugi ka dua milimeter.

Éta henteu sapertos sora ayeuna, tapi éta 1 1/2 atanapi dua milimeter leres-leres ngajaga sapédah anjeun dina tempatna. Janten hayu urang angkat sakedik langkung jero teras? Mimiti, kuring bakal nyandak sapédah tina tempat kerja, sabab éta kadang-kadang nalika sapédah diangkat, hub anu saleresna dina ciciren bingkai disaluyukeun janten gandarna henteu pas di jero linggih. Nanging, upami anjeun kedah nyorong beurat sapédah turun dina porosna bakal aya jalan ka dropout, biasana dina posisi anu leres. (downbeat urban chill) Upami anjeun leres-leres ningali pelepasan gancang, éta diwangun ku sababaraha bagian anu béda, tuas atanapi gagangna di dieu, maka urang ngagaduhan mesin cuci gigi ieu, maka aya kacang alit tiasa diatur dina tungtung sanésna teras dua cinyusu leutik di sisi kutub ieu.

mesin beurat

Ayeuna bulu ieu bentukna sapertos kerucut alit nalika ningali, janten tungtung anu langkung lega bakal langkung sempit. Tungtung anu langkung heureut leres-leres dumuk dina bagian paling tengah tina sapédah ngarah ngalawan gandar hub. Naha aranjeunna ngalakukeun éta? Nya, éta kedahna ngajantenkeun tusuk sate bagus sareng sentral, janten nalika nempatkeun kana roda teu kedah ngarobih sate ku cara naon waé, éta ngan ukur peryogi sakedik panyaluyuan tina tombol pangaluyuan.

Ayeuna tungtung anu langkung lega ieu saleresna dumuk di reses, kadieu kadieu. Janten penting pikeun lereskeun ieu. (hawa di kota anu handap) Janten urang teras jalan anu saé, mimitina urang nyabut kacang anu tiasa diatur atanapi kacang konci éta tina hiji ujung tusuk sate teras pastikeun anjeun jaga yén cinyusu alit di tempat anu aman ogé sareng anu pareum teras tina sisi non-drive tina hub atanapi roda anu saleresna, nyaéta sisi di sisi kénca nalika anjeun linggih dina sapédah, lebetkeun tusuk sate sareng cinyusu alit, tangtosna mastikeun yén tungtung sempit tina cinyusu konis mimiti ngalir sapertos kitu .

Ayeuna, upami anjeun henteu yakin kana sisi mana anu kénca atanapi samping dianggurkeun tina sapédah, sababaraha ban saleresna gaduh panah panunjuk anu tiasa anjeun anggo, atanapi anjeun ngagaduhan magnét sakedik dina salasahiji juru carios anjeun sahingga umumna dina sisi katuhu garpu. Kuring henteu weruh naha urang leres-leres ngalakukeun ieu, tapi sigana sapertos cara dilakukeun mangtaun-taun. Sanaos sakapeung éta bahkan henteu arah, janten tetep émut ogé.

Teras, leres sareng tusuk sate, sakapeung anjeun ngan ukur kedah masihan sakedik tekanan ti sisi ieu, pasang cinyusu alit, tangtosna pastikeun anjeun gaduh tungtung anu pang sempitna, sareng teras masihan kacang anu tiasa diatur sababaraha Giliran teras kami siap, anu putus tina tusuk sate Ayeuna parantos aya, sareng sapertos anjeun tiasa tingali sacara terpusat sampurna, sareng éta fungsi mata air ieu. Komo upami kuring meres hiji sisi, éta mulih ka tempatna anu tengah dina roda dina jero cicilan garpu atanapi pigura. Disayogikeun anjeun henteu kaleuleuwihan nut nyaluyukeun, kabayang bakal gampang jalan kana ciciren pigura atanapi garpu.

Ayeuna salah nganggo tusuk sate, sareng anu kuring tingali lumayan seueur, percanten atanapi henteu, nyaéta tusuk sate aya dina posisi kabuka, janten anu ieu, teras saha waé anu ngébréhkeunana lengkep sareng jalan kaluar sareng ngajalankeun . Éta sanés ideu pelepasan gancang. Ieu cara anu leres anjeun ngagaduhan tusuk dina posisi anu katutup.

Laun-laun bungkus di tempat-tempat sahingga kadua sisina némpél teras muka éta teras dipintalkeun deui sakadar sababaraha kali deui, teras nalika anjeun nutupkeun tusuk sate éta anjeun bakal hoyong janten ketat, sahingga masihan anjeun lekukan sakedik dina dampal panangan anjeun atanapi ngan robih warna di dinya. Sareng anjeun ogé nyimpen éta langsung di tukangeun suku garpu. Hal anu kuring kantos tingali, pastina gaduh sapertos kitu? yén éta sajalan sareng wishbone.

Abdi henteu badé kusabab kuring henteu ngagaduhan kakuatan pikeun leres-leres ngaleungitkeunana. Teras henteu tiasa muka éta dina usum salju nalika aranjeunna nuju teu damang, tiis, janten ieu sanés anu anjeun badé gelut di sisi jalan, janten émutan éta sareng pasang waé di tukangeun Nengetan teuing di dieu dina mastikeun yén éta henteu ketat teuing. Sareng pangpangna, éta henteu leres-leres leupas.

Janten naon bahaya pelepasan gancang teuing leupas? Nya, upami éta dina roda tukang, anjeun moal kéngingkeun transfer kakuatan anu idéal sabab roda na panginten tiasa gaduh sakedik lentur. Terus aya résiko kabayang ragrag kaluar dina roda hareup. Kusabab seuseueurna sapédah modéren saleresna ngagaduhan tab alit ieu dina bagian jero anu putus disebut tab pengacara anu nyegah sapédah murag kaluar bahkan dina posisi anu teu kaémutan.

Tapi upami éta dibatalkeun, éta masih tiasa ngaleungitkeun sakedik deui maka anjeun panginten anu kabayangna kaluar pisan cekap. Upami anjeun tiasa ngalakukeun éta ku hiji ramo, éta henteu cekap cekap. Anjeun leres-leres hoyong gaduh dampal panangan pikeun nutupkeunana. (handap hawa tiis kota) Nya, dimana kedah sate tukangna ditempatkeun? Nya, posisi anu kuring pikaresep sapertos kieu kalayan chainstay sareng korsi tetep di antara ngajaga aranjeunna tina cilaka.

review pemberontakan buta

Nalika kuring budak leutik kuring nyarios ka pengendara sepeda anu nyarios ka kuring yén ieu jalan pikeun indit. Alesan pikeun ieu nyaéta supir datang ti tukang teras ujug-ujug anjeun ngalih roda payun anjeun, anjeun tiasa leres-leres muka tuasna. Upami éta kajantenan, kadua supir sigana bakal murag, tapi éta tetep nyangkut kuring.

Kuring nebak, kumaha ogé, henteu sadaya rilis gancang sareng desain bingkai bakal ngamungkinkeun anjeun nempatkeun tuas sapertos kitu. Upami kitu, maka kuring sigana bakal mindahkeun éta sareng nunjuk ka payun. Tapi di dieu ogé henteu leres ngalawan tabung bingkai, sabab éta henteu gampang direngsekeun.

Janten tibatan éta tiasa turun dina ranté anu sanésna, sapertos kitu. Ayeuna salah sahiji tip sakedik anu tiasa ngabantosan sababaraha jalma di luar sana nyaéta nyebat pelepasan gancang anjeun, anu mangrupikeun palang anu saleresna, sateuacan anjeun lebetkeun kana hub. Kunaon Nya tiasa? Mémang, ngirangan sora-sora serak naon waé anu anjeun tiasa nguping nalika anjeun kaluar tina pelana.

Émut upami tusuk sate rilis gancang anjeun sakedik, ayeuna kuring arepkeun anjeun resep tulisan ieu ngeunaan éta sareng tong hilap parios di toko GCN didatangan shop.globalcyclingnetwork.com pikeun ningali dimana kami ngagaduhan seueur barang pikeun anjeun.

Ngalanggan ogé, janten pencét logo di belah katuhu layar Ayeuna. Sareng upami anjeun henteu acan, klik bel béja pikeun ngabéjaan anjeun unggal-unggal nalika ngirimkeun salah sahiji tulisan hébat kami, nampi sakedik peringatan.

Naha Cannondale langkung saé tibatan Trek?

Upami anjeun gaduh awak panjang,Cannondale urangtabung luhur condong ngajalankeun sakedik deui sareng tiasa pas sakediklangkung saé, Jowett mamatahan. Sabalikna, batang awak pondok tiasa cocoglangkung saéka aTrek. Kualitas bérés sareng sacara umum tiasa dibandingkeun. 'Treksaleresna nawiskeun alangkung saénilai dina tungtung handap.

Naha Cannondale mérek saé?

DupiCannondalesapédahalus? Leres,Cannondalesapédah pisanalus. Perkara teu sabaraha duit anjeun méakkeun, anjeun bakal nampi sapédah anu dirakit kalayan ati-ati anu diwangun pikeun awét. Tangtosna, langkung seueur artos bakal kéngingkeun anjeunlangkung saéspésifikasi, tapi bahkan tingkat ÉntriCannondalemodél performa saé upami dianggo ku target pemirsa.11.05.2021

Anu langkung saé Trek atanapi Cannondale?

Upami anjeun gaduh awak panjang,Cannondale urangtabung luhur condong ngajalankeun sakedik deui sareng tiasa pas sakediklangkung saé, Jowett mamatahan. Sabalikna, batang awak pondok tiasa cocoglangkung saéka aTrek. Kualitas bérés sareng sacara umum tiasa dibandingkeun. 'Treksaleresna nawiskeun alangkung saénilai dina tungtung handap.

Naha anjeun tiasa balapan Cannondale Synaps?

TheCannondale Synapsnyaétahijitina jalma jalan ketahanan sepédah étaanjeun'Dihampura pikeun kasalahan pikeun pantesbalapansapédah. Tujuan na sok janten campuranbalapan-geus pagelaran & géométri ku kanyamanan anu urang sadayana pikahoyong pikeun anu tahan awét anu panjang. Nopémber

Naha Cannondale didamel di Cina?

Husus: Taiwan sarengCina.Cannondale: Taiwan, dirakit di Amérika.

Naha biskuit Cannondale masih didamel di Amérika Serikat?

Putusan: DupiSapédah Cannondale DidameldinaMaké? Henteu,Sapédah Cannondaleanu hanjakalna henteu deuididameldinaMaké. Kaseueuran aranjeunnasapédahanu ayeunadidameldi Taiwan.6 Méi 2021

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.