Utama > Waleran Pangsaéna > Tangtangan sapédah 30 dinten - cara ngatasi

Tangtangan sapédah 30 dinten - cara ngatasi

Naha 30 menit saé sapédah cekap dinten?

Ngabuburitningkatkeun daya tahan anjeun sareng mareumansapédah

Latihan dinasapédahsahenteuna30 menitkadintenbakal ngawangun daya tahan kardiovaskular sareng otot anjeun. Ku ngalakukeun usaha anu tetep, anjeun bakal aya perhatosan kanaékan kapasitas aérobik anjeun, ngamungkinkeun anjeunsapédahpanjang atanapi dina tunggang langkung sengit.



Nunggang kuda tiasa janten sagala rupa sareng ukuran, tapi upami anjeun leres-leres diteken waktos, anjeun tiasa nganggo jalan anu pas dina 30 menit. Nya kami pikir kami bakal nyobian sareng tingali naha urang tiasa nampi tumpak anu pantes ngan dina satengah jam, survey dina aplikasi gcn anu anjeun resep. Kusabab kaayaan henteu sami pikeun saha waé, urang badé nunjukkeun sababaraha conto kahirupan nyata anu dilakukeun ku urang salaku moderator gcm nalika urang ngan ukur gaduh 30 menit kanggo ngadamel itapenlets sapatu gocycling 30 menit anu henteu lami pisan pikeun dijalankeun. jalanna.

Teu sangka bakal butuh waktu kuring 30 menit pikeun kaluar panto kalayan alat-alat kuring dina Mypike, éta bakal aya gunana pikeun kuring sési anu saé pisan dina 30 menit dina turbo kalayan robih sareng mandi saatos sési lada pondok 2040an sareng Kuring ngan ukur bakal ngalakukeun ieu ku pemanasan sareng cooldown sakalian mungkin janten kuring pikir kuring tiasa ngalakukeun 10-15 set anu kuring tiasa lakukeun pikeun diatur janten kuring badé angkat sareng siap-siap siapkeun peralatan kuring sareng sapédah kuring siap oke kuring pikir ieu mangrupikeun hal anu paling gancang anu kuring kantos ngalih sakedik dua menit ka pengker sareng waktos diklik di garasi sési kuring ngamimitian wahoo ok janten kuring dina sapédah langkung lami deui kuring ngarepkeun ampir opat menit, tapi kuring humandeuar yén kuring bener-bener kudu ngahurungkeun kipas sabab kuring ngarasa panas pisan, jadi kuring bakal nganggap hal éta, oke, jadi ayeuna kuring opat menit 30 detik janten pemanasan kuring, panginten 20 detik sateuacan kuring ngamimitian usaha munggaran, teu kunanaon, ayeuna giliran kuring kuring ngarasa rada kurang setrés hartosna kuring henteu henteu ngagaduhan pemanasan anu paling saé anu biasana kuring gaduh 10-15 menit anu saé tapi hehehehe kuring pikir kami bakal asup kana aset munggaran ieu kuring bakal nyandak éta mimitina rada gampang sareng teras urang asup kana éta jadi kuring gaduh opat detik janten langkung saé kuring leumpang jauh-jauh kuring henteu terang sakali, dinten naon dina saminggu, janten pasihan kuring 30 menit sareng anjeun terang éta bakal janten péstasi smash upami tiis di luar sareng kuring henteu hoyong janten di luar Abdi lami teuing di dinya atanapi kuring gaduh rencana pikeun ngalakukeun sareng kulawarga. Kuring terang kuring kedah ngalaksanakeunnana gancang janten kuring biasana ngagaleuh macét supados lebet kana zona, kedah robih, urang kedah pencét, urang kedah pencét tujuan pas nalika kuring kaluar panto, teu aya kacau kira-kira dua tilu menit ngan ukur niup laba-laba tina sampéan kuring pikeun haneutkeun, raoseun dina sapédah teras laju jantung 120 dugi ka 140 salami lima menit kanggo ngagentos kuring supados kuring siap-siap latihan kuring tiasa ngalakukeun éta sakedap, janten urang gaduh tilu menit, ieu mencét pengatur waktu lap kanggo hudang. Salami lima menit ka payun kuring hoyong ngajaga cadence anu saé, luhur kuring henteu hoyong teuing nyaring otot, utamina upami anjeun henteu gaduh seueur waktos, anjeun henteu hoyong fokus dina ngawasa Biggear pikeun kéngingkeun denyut jantung super tinggi anjeun ngan ukur hoyong hiji cadence tiris ngajaga laju anjeun dina sistem kardiovaskular teu merta setrés sakumna awak anu sumping engké dina sababaraha menit pas pikeun perjalanan dina 30 menit éta bakal sesah, tapi kuring pikir éta tiasa dilakukeun sareng kuring hoyong nganggap ieu salaku kasempetan pikeun ngan saukur dina numpak sapédah anu saé, nyebarkeun suku kuring, laksanakeun paru-paru kuring, janten sasarengan sareng alam, momen anu damai di tengah-tengah dinten damel anu meureun setrés pisan yeuh dinten-dinten kuring setrés, aranjeunna langkung saé, gentos baju anjeun.

Tahan, anjeun teu aya di dieu, tingali jauh pikeun kadua helm privasi checkokay, kuring siap, kuring indit, kuring kaluar panto, kuring kaluar di tempat terbuka oh karasaeunana janten kaluar ayeuna, butuh waktu kuring dua menit pikeun siap-siap sabab kuring motong sadaya-rupa fa-kit tina panto dina sapédah kuring ngantepkeun waktos 13 menit waktos nyetir anu kuring bakal ngalakukeun salah sahiji jalan di jalan lokal kuring, sareng kuring ngalakukeun ieu kusabab kuring henteu hoyong milih puteran anu tiasa langkung panjang tibatan éta sigana dina kertas, sareng ogé kusabab éta hartosna kuring terang kuring ngan ukur kedah malik sareng uih deui supados tiasa balik deui dina waktosna, janten upami kuring ngalakukeun 30 menit? dina hiji arah 13 menit deui éta 26 menit total waktos perjalanan janten kuring gaduh dua menit éta siap siap, pasihan abdi dua menit deui kanggo ngarobih saatos sabab kuring gaduh rapat anu penting pisan saatos éta, janten kuring kedah mastikeun yén kuring bakal balik deui dina waktosna janten sadayana kedah tiasa ngagaduhan kualitas luhur dina 20 menit26 menit waktos nyetir kuring kabur satengah jam kuring turun tina sapatu sapédah tapi kuring henteu paduli kuring mutuskeun nyandak hiji lagu ngeunaan nyerat éta kuring ngagaduhan sapatu baseuh baseuh baseuh baseuh sareng éta leres-leres hoyong kuring nyanyi pikeun latihan 30 menit latihan kuring, kuring bakal ka luar sareng naék sababaraha bukit di tempat kuring cicing kusabab éta caket pisan janten kuring ngarepkeun kuring tiasa 10 anu saé menit tina usaha vo2 max dina jandéla ieu, naon anu kuring kedah lakukeun? sabab butuh waktu kuring 10 menit pikeun siap-siap, janten kuring ngan ukur gaduh 20 menit deui pikeun nanjak inutes, rata-rata 10, sesah, tapi sigana kuring tiasa ngalakukeun dua wawakil anu pantes di dieu, sakitar 380 400 watt teras éta sakitar 10 menit dina jenis paguneman end2st vo2 max ieu kuring aya di turbo 19 sareng satengah menit ayeuna kuring lirén ngitung sabaraha usaha 20 detik anu kuring laksanakeun tapi kuring mimiti hudang kuring sumpah, detak jantung kuring nambahan, janten kuring ngagaduhan latihan anu saé sigana kuring 'Kuring langkung pas deui maka éta bakal hartosna lima menit deui henteu, kuring kedah tiis, enya lima deui sareng dua menit ti cooldown leres-leres giliran suku kuring sareng tingali naha kuring tiasa ngalih ngan tilu menit anu bakal aya sakitar sadayana henteu kunanaon hayu urang usaha sakedik anu kuring ngarepkeun ayeuna, tapi kuring ngan ukur di jalan anu sapuluh menit anu saé, gampang pisan, kuring parantos réngsé di dieu detik éta, ngalakukeun rep kuring anu kadua sareng jamna jalan sakitar 26 menit anu hartosna kuring gaduh opat menit dugi ka bumi sareng robih, éta mangrupikeun ideu anu bodo oh godoh, langkung saé kuring ngagurinjal ieu pikeun cool down kay janten kuring moal aya dina perjalanan kuring salami tujuh menit tapi panginten kuring ngan saukur eureun sabab kuring mendakan blackberry anu saé. Maksad abdi biasana sumping ka dieu dina usum gugur pikeun ngajemput aranjeunna janten awal musim janten jujur ​​sareng sareng kuring nembé perhatoskeun aranjeunna didieu kuring kedah lirén sareng ningali kuring ngan bakal nyobian aranjeunna raos pisan tapi sakedik tart hiji. pipilueun anjeun tiasa cicing sakedik deui dua minggu saur kuring saé terang ogé kuring langkung hadé sabab ieu kumaha waé nyéépkeun waktos-waktos berharga kuring untung pisan ngagaduhan ieu salaku perjalanan anu kurang sopan nalika istirahat siang kuring, pikeun nyaritakeun gunung téh nanjak lungkawing entong nganggap enteng dugi ka tengah Myride sareng Carrick dina kaos sareng lempeng dina jambatan di walungan ayeuna sareng sapertos anjeun tiasa ningali titik pandangan anu saé pisan ti dieu, walungan rada ngabareuhan abdi kedahna nyarios yén kami ngagaduhan seueur hujan janten katingalina poek khusus kanu beureum ieu kacilakaan rada kacilakaan, tong pikir janten anjeunna naek kanu satengah jam oh kuring rada leungit, langkung saé kuring balik deui sabab tah, rute-biuna nyarios strategis sareng jujur, abdi gaduh sakedik c arried away sabab kuring aya di bukit downsiskin, butuh waktu kuring 30 mnt dugi ka dieu sareng jalan balikna sadayana nanjak, ieu teu aya dina rencana kuring, kuring henteu mikirkeun éta, kuring henteu ngémutan éta pisan Kuring kedah Pindah upami kuring badé ngalakukeun rapat ieu kusabab éta rapat penting 30 menit ngagaduhan anu leres janten kuring nembé réngsé kalimat ieu Dua ambang menit 30 detik panungtungan kuring badé pencét pisan sareng kuring bakal nyandak istirahat dua menit do 30 detik sadayana, janten dua menit munggaran parantos réngsé, ayeuna kuring gaduh dua menit gratis sareng dasarna mah ngan bakal tiis, maka kuring bakal ngalakukeun deui, dua menit deui. Kuring sumping ka dieu kana liang keusik lokal ieu ngan pikeun usaha anu saé éta pikaresepeun sareng gaduh sakedik jalan luar pikeun kuring janten kuring resep pisan nyéépkeun 30 menit dinten abdi, sigana sapertos seueur anjeun anu ngadamel Proporsi luar jalan henteu pati penting janten kuring gaduh 60 detik deui pikeun beristirahat, maka kuring bakal ngalakukeun dua deui usaha dua menit éta, maka kuring ogé bakal ngerjakeun padamelan luar angkasa ogé, hayu urang mimitian ku anu kadua di dieu , Kami ngadamel set kadua, kami masih gaduh dua menit teras pikeun set terakhir ambang interval abdi2 Vo2 anu kuring teu gaduh, kuring bakal mogok pisan pikeun émut sési ieu peryogi peralatan abdi sapatu kuring sapédah sareng kuring hilap liang las tilu langkung kuring tiasa nyobian langkung saé maka kuring tiasa nelepon ka handap kuring bakal nyarankeun pikeun pemanasan anu saé sareng nelepon saé upami anjeun ngagaduhan sési sapertos kieu, tapi naha kuring pikir kuring meunang ngaliwat tungtung na tapi kuring jelas gagal turun ka 27 menit sareng kuring nembe mendakan yén cooldown dua menit saatos sési sengit sapertos éta henteu cukup lami atanapi suku kuring masih keneh ngaduruk, deg-degan jantung kuring masih gancang sareng upami kuring turun ayeuna suku abdi bakal benci ka abdi énjing, janten kuring bakal tetep dina turbo sababaraha menit deui ngan ukur pikeun ngadégdasi kalayan bener janten kuring moal ngagaduhan nyeri engké, tapi naon anu kuring pikir, tilu menit pikeun kaluar sareng mandi? sareng tétéla kuring henteu ngarencanakeun anu saéna kuring bakal janten sesulit anu dugi ka bumi ngalawan Hillah Power sahingga intervalna parantos réngsé, ayeuna waktuna pikeun ngalaksanakeun padamelan sapédah upami kuring parkir sapédah sareng ayeuna kuring bakal tahan 20 detik deui jadi nalika kuring jalan deui ayeuna kuring bakal neraskeun usaha ieu, ayeuna hiji deui, kuring ngarasa gering, huhso pikeun sadayana éta kuring ngagaduhan daérah anu kuring hirup teu pernah tinggaleun kuring pisan pernahna teu pati jauh ti bumi kuring gaduh upaya terakhir, kuring ngan ukur bakal ngalakukeun ieu di sisi jalan bari balik ka imah kuring Oke, ayeuna 20 detik leres kuring berhasil ngeteskeun naék naék sareng Abdi badé angkat ka bumi ayeuna kuring pikir kuring jelas yén kuring gaduh 25 menit nyetir janten gaduh tilu menit dugi ka bumi, dua menit, kanggo dirobih, teras kuring balik deui ka tempat damel satengah jam jadi ayeuna kuring yakin kuring bakal ningali kana méja kuring jadi kuring ngan ukur réngsé rapat sareng kuring panginten henteu ngerjakeun perjalanan anu paling épik tapi anjeun terang naon henteu janten masalah sabab kuring kaluar abdi hav e hawa seger sareng kuring rada terlatih langkung saé tibatan nanaon kadang-kadang dina kahirupan urang henteu ngalakukeun naon-naon sabab urang teu tiasa ngalakukeun sadayana urang langkung resep ngalakukeun nanaon tibatan ngalakukeun sakedik hal sareng anjeun terang naon anu anjeun kedah lakukeun sakapeung nembé kaluar, muterkeun suku anjeun sareng nyobian éta sareng éta sihir anu leres, janten kuring balik sareng ngawangun sadayana janten kabisa, janten kuring balik kana korsi kuring sakitar sababaraha menit sareng kuring terang kuring parantos ngagaduhan abdi uh-three- Naha menit haneut-haneut kuring ngalakukeun sakedik léngkah gampang kuring ngalakukeun dua menit kuring kana dua menit tina sapédah sareng ngajalankeun sprint ayeuna kuring bakal janten pasangan anu nyepatkeun jalan terakhir pikeun ngabéréskeun anu terakhir ieu jadi éta 30 menit sareng kuring Sigana lamun tiasa ucul ti dinya damel anjeun raos langkung anjeun bakal kéngingkeun getih dina uteuk anjeun anjeun bakal ngaraos raoseun positip anjeun bakal raoseun anjeun ngagaduhan hal sakedik langkung saé tibatan nanaon nyaéta naon waé anu sok nyarios senang, pastikeun, hatur nuhun pikeun mariksa sadayana.



Mudah-mudahan anjeun resep anu hiji ieu sareng kuring miharep éta ngilhamkeun anjeun kana kana sapédah anjeun sareng nikmati tunggangan anu langkung alit ieu, tapi punten wartosan kami dina koméntar ieu di handap pikeun latihan latihan atanapi latihan favorit atanapi perjalanan leutik di jalan-jalan sapertos kuring, kuring resep pisan kanggo ngupingkeun ti anjeun sapertos anu urang lakukeun sareng punten wartosan kami di bagian koméntar di handap, ayeuna resep ngadangu inspirasi anjeun, langkung saé kuring balik deui ka rapat kuring sabab kuring ngan ukur ngantosan anjeun ngantosan di dinya sacara saksama, pendak deui, hatur nuhun parantos milarian sadayana sareng gaduh senang-senang numpak

Sakumaha beurat kuring bakal leungit upami siklus 30 menit sapoé?

Harvard Medical School ngalaporkeun jalma 155 pontiasakaduruk sakitar 260 kalori naék latihansapédahpikeun ngan30 menit. Jalma 125 ponngalakukeunanakaduruk 210 kalori dina latihan anu sami, samentawis jalma 185 ponngalakukeunanakaduruk 311 kalori.

Oke, anjeun peryogi sapédah latihan pikeun latihan sapuluh menit ieu, sareng upami anjeun henteu gaduh, anjeun kedah ngalakukeun salah sahiji latihan sapuluh menit sanés abdi pikeun katingal taranjang, sareng sateuacan urang ngamimitian latihan ieu, teraskeun sareng nyetél sapédah latihan anjeun pikeun ngalakukeun éta anjeun siap, tapi ogé pastikeun anjeun haneutkeun sahenteuna lima dugi ka sapuluh menit sareng upami anjeun parantos haneut maka hayu urang ngamimitian. Oké. Antosan jam countdown nembongan di juru.



Henteu kunanaon, dina sapuluh detik anjeun bakal ngécép gancang-gancang. oke, siap-siap. siap-siap, urang badé ngédag gancang. siap-siap, urang mimitian dina tilu, dua, hiji. indit.

Henteu leres, hayu, pedal, pedal, pedal, pedal, hayu, sakumaha gancangna anjeun tiasa, hayu, pedal sakumaha gancang anjeun tiasa, hayu. Teraskeun éta. Tetep teras-terasan.

Ayeuna santai. Tah kieu. Urang bakal ngédag deui deui dina tujuh detik deui, damang? Siap-siap, siap-siap Ayo, siap-siap sareng badé.



Hayu, pedal. Pedal sakumaha gancang-gancang anjeun, gancangna anjeun tiasa. Kadieu.

Kadieu. Pura-pura anjeun nyobian kabur anjing anu ngudag anjeun. Hayu, pedal gancang.

Sareng tahan. Oke, santai. Hayu urang angkat, awas kana waktos.

Hayu angkat. Ampir, siap-siap sareng angkat. Pedal, pedal, pedal.

Buka, gancang sapuluh detik, sakumaha gancangna anjeun tiasa. Pasihan sadayana anu anjeun Hayu, tumpak pedalan kalayan gancang pisan. Hayu, teraskeun, teras tanggah, sareng lirén.

Ayeuna, upami éta gampang teuing pikeun anjeun sareng upami anjeun hoyong, anjeun tiasa ngamimitian ngodék lambat pisan ayeuna, teu kunanaon? Terus waé gerak, tong lirén. Bérés? Sareng angkat. Hayu, hayu, hayu, hayu, jalan.

Pedal gancang, hayu urang angkat. Ngajalankeun langkung gancang tibatan kuring, hayu. Gancang pisan, hayu, gugah, gugah.

Hayu, gancang. Hayu, intensitas. Sareng lirén.

Indit, santai. Naon waé anu anjeun lakukeun, kuring henteu hoyong anjeun lirén, sadayana, sanés? Kuring henteu paduli upami anjeun ngan ukur calik di dinya sareng neuteup sapédah anjeun sapuluh menit, ngan latihan sapuluh menit, henteu cekap. Kadieu.

Hayu, p edal gancang, angkat, angkat. Hayu, gancang, kaluar ti dieu. Turun anjing ieu.

Hayu, teraskeun. Émut, anjeun gaduh anjing ageung anu ngudag anjeun. Hayu, gancang, gancang.

Sareng lirén, angkat, rilekskeun, muhun, nonton jam, ngantosan éta nyarios, teras angkat deui, muhun? Hayu, tilu detik deui, siap-siap. Sareng angkat, gancang, gancang, gancang, gancang. Angkat, angkat.

Hayu, lima detik deui, lima detik deui. Siapkeun. Ampir, ampir waktuna istirahat.

Sareng lirén. Hayu angkat. Henteu kunanaon, parios jam ieu, pikirkeun ngeunaan awak anu saéna anu bakal dipiboga ku anjeun saatos réngsé latihan ieu.

sirkuit inti

Sareng angkat. Éta leres, teraskeun, anjeun kedah ngalakukeun hal éta hésé, Aranjeunna 'Kuring kedah ngalakukeunana sacara intens kusabab katingalina. Kacuali hésé sareng kuat, anjeun moal ngaduruk gajih anjeun.

Hayu, lakukeun sacara intens. Pedal gancang, pedal gancang. Sareng lirén.

Hayu atuh terang éta cocog pikeun anjeun, muhun? Upami éta tiasa dianggo pikeun anjeun, éta hartosna éta tiasa pikeun anjeun. Éta hartosna anjeun ngaduruk gajih deui, henteu? Anjeun henteu hoyong janten gampang. Anjeun hoyong janten sakedik nangtang.

Indit. Indit. Buka, éta tiasa sesah, tapi tingali, nalika anjeun ngamimitian ngaduruk gajih sareng kaleungitan beurat, anjeun badé hoyong ngamimitian ngalakukeun éta unggal dinten.

probiotik séhat

Oke, hayu urang angkat. Sareng lirén. Tapi hayu atuh nyandak éta deui.

Anjeun teu hoyong ngalakukeun ieu unggal dinten. Ngan lakukeun tilu atanapi opat kali saminggu, teu kunanaon? Tapi anjeun bakal hoyong ngalakukeun éta unggal dinten nalika ningali hasilna. Hayu, teraskeun, teraskeun, hayu urang ngaduruk sakedik.

Pikirkeun hiji badan anu saé ieu anu anjeun tingali, gancang, gancang, hayu. Anjeun kedah ngajantenkeun tangtangan, anjeun kedah ngajantenkeun sengit. tong dilakukeun sacara intens, anjeun moal ngaduruk gajih anjeun.

Abdi terang sesah, bahkan sesah kanggo kuring ogé. Tapi kuring ngalakukeun éta sabab tiasa dianggo ayeuna. Indit.

Hayu, gancang. Hayu, hayu. Pura-pura anjeun nyobian kabur tina anjing.

Nyobian janten langkung gancang tibatan kuring Hayu, hayu sareng ngadangukeun, anggota, sapertos anu kuring carioskeun, upami éta gampang teuing pikeun anjeun, lengkah lalaunan pisan ayeuna, muhun? Tilu detik deui, siap-siap sareng angkat. Hayu, teraskeun. Pedal, pedal, pedal, hayu.

Lima detik deui, hayu, angkat, ngebut. Hayu, anjeun ampir réngsé. Sareng lirén.

Sareng sapertos sababaraha di antara anjeun, anjeun panginten gaduh sapédah cicing anu anjeun kedah tetep pedalan pikeun lirén. Janten upami éta masalah, bahkan kanggo sésana ieu, tinggal pedal lalaunan pisan pikeun ngajaga sapédah anjeun tetep. Indit.

Hayu, teraskeun. Teraskeun, entong nyerah. Hayu, gancang.

Hayu, tong nyerah Ayo, ampir. Sareng lirén. Ayeuna kedah aya sakedik sora dina sirah anjeun anu nyobaan ngawartoskeun anjeun lirén, tapi béjakeun sora éta pikeun cicingeun, henteu? Kocapkeun sora anu anjeun hoyongkeun awak seksi, hayu, entong ngantepkeun sora éta pencét anjeun, bejakeun yén sora dina sirah anjeun janten sepi, kuring nyobian kéngingkeun awak seksi, tinggalkeun kuring nyalira, ok, gancang.

Eureun. Éta leres, upami anjeun ngalakukeun éta, anjeun bakal ngaduruk gajih sareng anjeun bakal ngintip atanapi taranjang. Hayu, éta ngeunaan.

Tingali ka kuring, kuring ngesang ogé, kuring terang sesah, tapi tingali, éta hasil. Balik Naon waé anu anjeun lakukeun, tong nyerah. entong nyerah, abdi henteu paduli upami anjeun linggih dina sapédah salami sapuluh menit.

Lajengkeun. Eureun. Biasana ngan ukur sakitar sapuluh menit.

Éta sapuluh menit, tapi éta sesah pisan, tapi leres-leres leres, henteu? Teraskeun. Bérés? Indit. Persis, hayu, gancangna.

Hayu, hayu. Masihan sadayana anu anjeun gaduh. Hayu, tingali kuring.

Hayu, pasihkeun sadayana anu kagungan. Sareng lirén. Hayu urang bersantai.

Tetep jam. Upami janten sesah teuing pikeun anjeun, tinggal mimitian ngala laun saeutik laun. Tapi tetep kuring hoyong anjeun nyobian masihan sadayana anu anjeun gaduh.

Oké? Salawasna cobian pikeun masihan sadaya anu anjeun ngagaduhan sabab, tingali, éta ngan sapuluh detik. Oke, sapuluh detik kerja keras, teras sapuluh detik istirahat, hayu. Ampir aya.

Sareng lirén. Tingali ka kuring, kuring ngesang ogé. Kuring terang éta tangguh, tapi tingali, éta ngan sapuluh detik tina kerja keras.

Hayu, siap-siap. Pasihan sadayana anu anjeun gaduh salami sapuluh detik. Indit.

Sapuluh detik, pasihkeun sadayana, sapuluh detik, hayu. Tujuh detik. Hayu, gancang.

Hayu, lima detik. Hayu, gancang, hayu. Hayu, ampir aya.

Sareng tahan aya kamana. Nya, tingali, upami anjeun teu resep kana sora kuring, ngan pencét tombol bisu sareng laksanakeun, leres-leres. Anu anjeun kedah milari nyaéta seueur sareng lirénna.

Kadieu. Teraskeun, teraskeun Ayo gancang. Hayu, anjeun tiasa ngalakukeun éta.

Sareng lirén. Kuring terang anjeun nuju capé ayeuna, tapi éta hartosna éta cocog pikeun anjeun. Éta mangrupakeun tantangan.

Anjeun capé, anu hartosna awak anjeun ngaduruk gajih nalika paguneman. Indit. Indit.

Hayu, teraskeun, teraskeun. Hayu, urang ampir bérés, éta ngan sakitar opat menit. Hayu sareng lirén.

Sareng nalika anjeun mikirkeun deui, nalika aya opat menit deui, maka ngan ukur aya dua ti opat menit dimana anjeun badé damel sasarengan sareng dua menit deui anjeun badé istirahat, janten saleresna ngan ukur dua menit kerja keras, a sareng kerja keras ieu bakal mayar anjeun sareng anjeun bakal katingali taranjang saatosna. Hayu, ampir bérés, sareng lirén. Teraskeun, hayu, entong nyerah.

Anjeun teu kedah nyerah ayeuna sabab urang ampir réngsé. Sakitar tilu langkung Atanapi opat menit, hayu. Entong nyerah ka kuring.

Indit. Awas kana waktos. Kadieu.

Pikirkeun awak anu katingali saé. Hayu, hayu teras eureun. Pikirkeun deui.

Jalma-jalma bakal nyarioskeun kumaha saé anjeun saatos anjeun ngirangan beurat sadayana, kumaha anjeun katingalina bénten, kumaha anjeun langkung cocog sareng baju ieu, hayu, ieu sapertos anu bakal katingali langkung saé, muhun? katingalina langkung saé, katingali langkung saé, katingalina saé, katingalina seksi, ngirut jalma. Hayu, éta ngeunaan. Candak deui, lirén mikiran kunaon anjeun hoyong turun beurat.

Kadieu. Kaseueuran jalma hoyong leungit beurat pikeun ngesankeun batur ngan ukur ngabuktikeun yén aranjeunna tiasa ngirangan beurat atanapi pikeun katingalina langkung saé. Hayu, naon waé anu anjeun kedah lakukeun, pikirkeun alesanana.

Eureun. Kadieu. Persis urang Ampir bérés.

Ngagantung sareng abdi. Ngagantung sareng abdi. Kuring terang éta sesah, anjeun tiasa ningali éta, tingali kuring.

Indit. Abdi ngesang ogé. Kuring kerja keras, kuring damel sakumaha keras anjeun dina latihan ieu.

Hayu, napak kana pedalan. Hayu, napak kana pedalan, napak kana pedalan. Eureun.

Hayu, hayu, tong nyerah ka kuring. Hayu, tilu detik deui urang badé angkat deui. Siapkeun.

Indit. Persis, hayu. Hayu, napak kana pedalan.

Pedal. Hayu, ampir réngsé. Hayu sareng lirén.

Héi anjeun teraskeun saur anjeun aya dua menit deui, naon maksadna? Sakedik kerja keras, sakedap istirahat. Nalika anjeun parantos dugi ka ayeuna, punten entong nyerah. Nalika anjeun parantos dugi ka jauhna, pasihkeun sadayana anu kagungan.

Tungtungna anjeun leres-leres kedah masihan sadayana, muhun? Kaduruk, hayu. Sareng lirén. Hayu, éta bagian pamungkas.

Hayu, anjeun leres-leres kedah nyandakna di dieu. Entong langkung laun sabab éta bagian terakhir, langkung gancang. Oké? Sareng angkat.

Coba tambah gancang, kuring terang suku anjeun ngaduruk. Hayu, gancang, gancang. Hayu, hayu.

Nalika suku anjeun ngaduruk, pikirkeun ngeunaan tampilan awak anjeun anu éndah anu anjeun bakal pikagaduh. Hayu, pikirkeun waé sareng Eureun, hayu urang angkat. Entong nyerah, hayu.

Hayu, tilu detik teras urang angkat deui. Hayu, sareng hayu, nincak logam. Hayu, pura-pura anjing ngudag anjeun sapertos anu kuring carioskeun sateuacanna.

Hayu, gancang, anjing bakal néwak anjeun, hayu. Gancang deui. Hayu, ieu bagian terakhir, anjeun kedah leres-leres nyandak éta.

Ieu tiasa janten menit terakhir anjeun janten hartosna 30 detik damel atos sareng 30 detik istirahat. Hayu, angkat. Hayu, hayu, hayu diri Entong néwak anjing ieu.

padagang ngagabung séhat

Hayu, anjing ieu bakal néwak anjeun. Hayu, gancang. Hayu, jauh tina anjing ieu, langkung gancang, angkat, angkat.

Sareng lirén. Hayu, kuring henteu yakin sabaraha waktos urang kénca, tapi kuring terang kami ampir réngsé, hayu, hayu, Pi hayu, hayu, pasihkeun sadayana anu anjeun ayeuna. Ieu tungtung, pasihkeun sadayana anu anjeun ngagaduhan.

Hayu, hayu Hayu, nyokot éta sigana mah kirang ti 30 detik. Punten entong nyerah, punten henteu. Teras, hayu, anjeun bakal katingali saé saatosna, kuring terang.

Hayu, angkat. Entong lirén, tong lirén, lirén, angkat, tingali ieu, anjeun parantos ngadamel, anjeun damel, damel anu saé, muhun, anjeun tiasa turun tina sapédah anjeun ayeuna, anjeun parantos berhasil, padamelan anu saé. Hade gawe.

Upami anjeun hoyong kéngingkeun DVD gratis tina sadaya latihan ngabakar lemak kuring dina hiji DVD maka ngan ukur buka nowloss.com/free sareng leres, éta gratis. Kuring moal ngantep anjeun mayar biaya pengiriman.

Kuring mayar biaya pangiriman kanggo anjeun, sareng kuring ngalakukeun kusabab kuring hoyong pisan anjeun katingalna taranjang. Sareng sadaya anu kuring pikahoyong anjeun pikeun kuring nyaéta anjeun ngahubungi kuring ngalangkungan halaman wéb kuring di nowloss.com sareng ngawartosan carita kasuksésan anjeun ngeunaan kumaha DVD gratis kuring ngabantosan anjeun pikeun ningali taranjang anu panghadéna.

Naon kajadian upami anjeun nganggo sapédah sapopoé?

Ngabuburit rutin ngarangsang sareng ningkatkeunanjeunjantung, bayah sareng sirkulasi, ngirangananjeunrésiko panyakit kardiovaskular. Ngabuburit nguatkeunanjeunotot jantung, nurunkeun istirahat pulsa sareng ngirangan kadar lemak getih.

Loba jelema. Kuring yakin kuring ningali dina sadel sapédah sareng mikir yén sanés ngan ukur kedah henteu raoseun, tapi panginten henteu saé pikeun anjeun ogé. Anjeun terang - nyababkeun karusakan, nyeri, kabebeng sareng, pikeun lalaki, panginten disfungsi erectile, panginten kanker prostat.

Sareng seueur urang nganggo sapédah sareng teu aya masalah pisan. Sawaréh tukang beca, di sisi anu sanés, ngalaksanakeunana. Abdi gaduh, janten kuring tiasa nyaritakeun yén nalika aya kajadian éta pikahariwangeun pisan.

Tingali - ieu mah 'duh Gusti! Sirit kuring parantos bobo! 'Urang bakal balik deui kana ieu nalika ngajajah masalah ngeunaan kaséhatan sareng bersepeda lalaki. Pikeun ngalakukeun ieu, kami parantos damel sareng salah sahiji ahli urologi terkemuka di Inggris - saurang lalaki anu ngarana Anthony Koupparis - pikeun masihan naséhat anu padet sareng praktis anu kedah didangukeun ku sadaya pengendara lalaki sareng nalika anjeun peryogi alesan sanés pangalaman klinis anu éksténsif pikeun percanten naon anjeunna nyarios yén anjeunna ogé jalma beusi sareng jalma-jalma ieu nyéépkeun seueur waktos dina pelana. Sateuacan urang mimitian, ieu mangrupikeun pelajaran anatomi gancang.

kumaha ngalereskeun pasisian sapédah dédé

Éta cara kuring naék sapédah kuring. Ieu ayeuna mangrupikeun rorongkong naék sapédah sareng éta parantos mangrupikeun caket tina sirit.

Eureun nyikikik deui. Éta henteu saé atanapi leres pikeun skala. Pokokna, guyonan kumisan, penting pisan pikeun ngartos anatomi urang sorangan.

Anjeun bakal terang, kuring yakin yén nalika anjeun numpak sirit sareng téstis biasana ogé disumputkeun. Area jaringan lemes antara imbit anjeun sareng téstis anjeun disebat perineum anjeun sareng nalika anjeun dina sapédah, daérah ieu aya hubunganana sareng sadel anjeun. Dina handapeun kulit aya uretra anjeun, nyaéta tabung anu nyambungkeun kandung kemih anjeun ka dunya luar ngalangkungan sirit.

Perineum ogé ngandung saluran getih ageung sareng saraf pudendal anjeun, anu masihan perasaan daérah sahingga ogé ngabantosan pendirianna. Diluhur perineum nyaéta prostat anjeun, kelenjar anu ngahasilkeun cairan mani sareng anu ngalangkungan uretra. Kusabab anatomi kami sareng bentuk pelana, sigana lumrah pikeun ngalakukeun hubungan antara bersepeda sareng nyeri atanapi numbness, disfungsi erectile sareng masalah prostat, tapi hayu urang ningali deui.

Tapi teu hariwang. Éta henteu langkung jelas tibatan anu parantos anjeun tingali, aranjeunna nyarankeun ka Anthony pikeun ngarobih topik ieu. Janten urang ngagaduhan rasa mati rasa, disfungsi erectile sareng kanker prostat, khususna kanker prostat.

Hayu urang mimitian ku pireu sareng anu mimiti, naha kuring tiasa ngawartosan? Anjeun carita sirit kabogoh kuring? - Éta bakal, enya

Kuring ngarasa kawas kami silih kenal pisan pikeun nyaritakeun ngeunaan éta. Éta nalika kuring aya dina torowongan angin di Indianapolis sareng kami ngalakukeun uji coba terowongan angin, bisi éta anjeun kedah lungguh anteng kana sapédah salami 30 menit bari sapédah anjeun nyapu sudut angin. Naon hartosna Anjeun kedah leres-leres teu gerak dina awak luhur anjeun, sabab naon waé jinis kedutan bakal distorsi hasilna.

Janten kaayaan anu ponggawa pikeun naékkeun sapédah sareng saatos 30 menit kuring kaluar sareng kuring sadar gancang pisan yén kuring henteu ngagaduhan sensasi dina sirit kuring, anu leres-leres lumangsung, kusabab kabeneran anjeun terang yén sensasi parantos balik. Janten di ahir dinten saur kuring teu aya anu kajantenan dina jangka panjang, tapi naon anu lumangsung dina jangka pondok? Pokokna kusabab tekanan anu anjeun pasang langsung kana perineum, anjeun mencét kana saraf sareng anjeun mencét sababaraha pembuluh darah sareng éta anu nyababkeun rasa mati rasa. Saatos sababaraha waktos linggih dina saraf éta bakal nyandak sababaraha karusakan anu minor pisan anu sanés jangka panjang karusakan, éta dasarna ngakibatkeun kabebeng di daérah anu dilayanan na, anu kajantenan ka anjeun.

Janten mangrupikeun sarimbag sareng saré dina posisi anu anéh sareng gugah sareng panangan anjeun leres-leres maot sareng ngagalura sacara masif, tapi perasaanna gancang deui teu aya karusakan jangka panjang. Mirip pisan sareng éta waé. Janten naon anu urang kedah lakukeun teras? Upami urang sangsara tina pireu saatos naek sapédah, naon port panggero anu munggaran? Upami anjeun mendakan hal éta kajantenan, naék kana sapédah sareng éta bakal matiét saatosna.

Kuring terang langkung seueur tibatan kuring, anjeun kéngingkeun sapédah anu pas sareng batur pikeun ningali sadel anjeun sareng sagala rupa anu aya dina éta. Ayeuna upami anjeun numpak sapédah anjeun lami-lami sareng unggal-unggal janten lieur di daérah éta sareng tetep bobo teras anjeun ngalakukeun hal anu sami terus-terusan maka anjeun pasti bakal nyababkeun sababaraha karusakan jangka panjang, tapi akal sehat ngaliwat sareng iraha éta kajadian maka karék meunang sapédah anu pas sareng sadel anu leres. Mangsa waktos kakantun saatosna moal nyababkeun karusakan jangka panjang kana sensasi di daérah ieu atanapi ereksi sareng anu sapertos kitu.

Topik salajengna teras janten disfungsi ereksi sareng dumasar kana naon anu urang kantos nguping ngeunaan kebas, naha aya hubungan antara bersepeda, beuteung terus-terusan anu ngakibatkeun disfungsi erectile? Anu langkung penting nyaéta pentingna disfungsi erectile. Prosés anu nyababkeun masalah degdegan sami sareng prosés anu nyababkeun panyakit kardiovaskular, anu nyababkeun serangan jantung. Janten upami anjeun gaduh diabetes atanapi tekanan darah tinggi, atanapi haseup, anjeun sigana ngalaman disfungsi erectile, tapi anjeun ogé kamungkinan ngalaman panyakit jantung.

Kanyataanna, seuseueuran jalma-jalma yuswa pertengahan bakal ngamimitian Ngabuburit. Ayeuna, upami anjeun mangrupikeun panumpang sareng aya dina umur anu tangtu disfungsi erectile, pamikiran mimiti anjeun henteu kedah, 'Oh, ieu pelana ku kusabab bersepeda.' Kedahna supados kuring henteu ngubur sirah kana keusik Ieu tiasa janten indikasi hal anu henteu acan didiagnosa.

Abdi peryogi diparios ieu. Anjeun sigana teu nyaman sareng kanyataan yén bakal sesah pikeun nyababkeun jinis karusakan kana saraf kemaluan anjeun anu teras bakal ngakibatkeun disfungsi erectile. Janten naha leres sesah pikeun ngalakukeun éta? Éta bit lieur anu mangaruhan perineum anjeun moal masihan anjeun disfungsi erectile.

Nyatana, éta henteu bakal masihan anjeun disfungsi erectile. Buka sareng parios deui. Mimiti, pikeun ngagaduhan MOT anu leres tina sudut pandang jantung, maka naha henteu ngagaduhan perawatan masalah degdegan? Maksad abdi, bunderan parantos sapinuhna.

Éta parantos tina hal anu rada cakcak kana masalah kaséhatan anu nyata anu tiasa diurut. Teras anjeun bakal mendakan aranjeunna. Kumaha upami masalah anu patali sareng prostat sareng kanker prostat khususna.

Untungna, bersepeda teu aya pangaruh kana kanker prostat. Tapi sanés ngan ukur kumaha ngembangkeun kanker prostat, éta ogé mangrupikeun sual teu leres disaring pikeun kanker prostat. Salah sahiji hal anu urang anggo pikeun nunjukkeun indikasi résiko kanker prostat nyaéta tés getih sareng aya pamikiran yén upami anjeun siklus pisan anjeun tiasa ngairitasi prostat anjeun sareng ieu tiasa janten tés getih anjeun anu disebat PSA disebat sacara artifisikeun naékkeun getih tés tés getih anténeu khusus prostat anu dugi ka titik anjeun ngalakukeun éta tés getih éta sacara artifisial diangkat teras anjeun gaduh sakumpulan tés anu anjeun henteu pernah peryogi kusabab anjeun biking sareng anu leres henteu leres, sanés - aya kasempetan éta tiasa kapangaruhan sakedik, tapi upami anjeun ningali kana panilitian dumasar laboratorium ngeunaan seueur, seueur spidol molekular pikeun kanker prostat, Ngabuburit sareng olahraga henteu ngabédakeun naon waé indikator kanker prostat, janten bersepeda saé Anjeun janten langkung pas, éta ningkatkeun kaséhatan kardiovaskular anjeun sadaya hal anu ngirangan résiko anjeun kanker sareng henteu mangaruhan panyaringan kanker prostat anu teu leres.

Teras teras teras-terasan. Untungna, teu aya résiko tinggi kanker prostat. Anu kedah urang lakukeun salaku jalma anu mikir ngeunaan éta.

Janten nalika urang janten sepuh, kamungkinan tumerap kanker prostat langkung luhur. Hal kahiji anu kedah anjeun lakukeun ayeuna nyaéta waspada sababaraha gejala ayeuna, hal anu urang perhatoskeun nyaéta hal-hal sapertos gejala damel cai, nyeri punggung, masalah perdarahan dina cai, hal-hal sapertos éta, upami anjeun hariwang hal-hal ieu, upami anjeun ngalaman deui hal-hal ieu Maka anjeun kedahna ningali dokter ahli urologi atanapi kulawarga sareng gaduh diskusi anu wajar ngeunaan penilaian. Éta henteu hartosna sacara otomatis anjeun bakal dipariksa pikeun kanker prostat, tapi dokter khusus éta bakal ngiringan anjeun ngalangkungan hal-hal anu saé dina ujian sareng kamungkinan tina sisi-sisi ujian.

Maka dua anjeun tiasa mutuskeun naha badé jalan atanapi henteu. Abdi henteu hoyong jalma-jalma teu pati maliré éta ti heula. Sareng kaseueuran, urang mendakan hal-hal ieu langkung tiheula dinten ieu sareng aranjeunna tiasa leres-leres diurutkeun.

Naon umur urang ngobrol ngeunaan didieu? Umur sabaraha anu anjeun kedah hariwang? Sareng kuring ngahargaan yén kamungkinan aya conto tragis kasus awal anjeun terang, tapi anjeun leres.

Kitu sareng kuring dina latihan kuring, kuring gaduh gambar anu sesat pisan. Janten urang gaduh prakték anu ageung sapertos anjeun bakal ngagaduhan pasién dina yuswa 30an dugi ka taun 80an sareng 90an mikirkeun hal éta, sareng upami anjeun ngagaduhan gejala anu pikahariwangeun ulah panik, tong ngubur sirah anjeun kana keusik sareng timah Boga diskusi anu wajar sareng panilitian naon masalahna, upami aya umbul beureum anu kedah dipilampah sareng upami anjeun kedah. Janten teu aya hubungan antara bersepeda sareng kanker prostat, tapi kanker prostat mangrupikeun masalah ageung pikeun sabagéan ageung pengendara sepeda Kusabab aranjeunna lalaki, aranjeunna yuswa yuswa sahingga kedah mikir ngeunaan éta Kuring henteu weruh ngeunaan anjeun, tapi takeaway pangbadagna kuring tina paguneman ieu sareng Anthony nyaéta yén urang sigana henteu kedah nganggap enteng kaséhatan urang, urang kedah nyanghareupan maotna urang sorangan sareng leres-leres milarian bantosan nalika urang meryogikeunana kusabab urang henteu kénging ipis leres Nyatana, anu masalah panggedéna anu urang sadayana bakal nyanghareupan ayeuna, sigana mah ngalirkeun seueur teuing inpormasi nalika nyaritakeun ngeunaan sirit kuring dina torowongan angin, tapi kuring pikir dina hartos éta panginten urang sadayana kedah nyobian ngobrol sareng babaturan urang di klub anu ngajalankeun éta sabtu minggu ieu sahenteuna ngobrol ngeunaan tulisan ieu kuring pikir éta bakal janten tempat anu positip pikeun ngamimitian.

Ayeuna ogé, punten pastikeun éta masihan kuring jempol ageung pikeun hatur Anthony pikeun waktosna sareng pangalaman berbagi anu luar biasa sareng kami, sareng upami anjeun hoyong ningali tulisan sanés dina topik anu sami. Kami ngan ukur gaduh hiji dina saluran ieu anu bakal ngabantosan anjeun mésér sadél anu pas pikeun anjeun nyanghareupan masalah mimiti masalah pireu.

Naha anjeun tiasa ngirangan beurat ngan ku Ngabuburit?

Ngabuburitnyaéta dampak anu rendah, latihan anu adaptasi étatiasakaduruk kalori dina laju 400-750 kalori sajam, gumantung kanabeurattina pengendara, kagancangan sareng jinismuterkeun anjeunnuju ngalakukeun.

Ngabuburit tiasa janten cara anu saé pikeun ngahontal sareng ngajaga beurat séhat. Dina tulisan ieu, diantara anu sanésna, kami pikir kami bakal nunjukkeun cara anu pangsaéna pikeun ngagabungkeun prakték nutrisi anu saé dina siklus anjeun, upami anjeun hoyong nganggo bersepeda pikeun ngaluarkeun sababaraha pon atanapi ngan ukur beurat balapan anu optimal kami ngarepkeun anjeun mendakan sababaraha tip ieu gunana henteu ngan ukur pikeun ngirangan beurat awak, tapi ogé pikeun diajar kumaha anjeun tiasa nganggo bersepeda salaku bagian tina gaya hirup anu séhat sareng saimbang langkung seueur kalenturan upami anjeun hoyong ngatur atanapi upami anjeun hoyong ngatur fase latihan anu kirang intens sapertos dasar Pelatihan Days sakumaha kasual kuring, maka leres-leres waé pas, tapi ku latihan intensitas tinggi sareng volume beurat sareng ningkatkeun fase, contona, anjeun nyorong énergi sareng syarat pamulihan ogé tinggi pikeun ngajaga defisit kalori sareng dina waktos anu sami ngajaga kabugaran upami tujuan anjeun janten optimal Ngahontal jalur karir. Entong ngantosan dugi ka sababaraha minggu sateuacan anjeun ngahontal puncak.

Ditangtoskeun atanapi ngan ukur nganggap yén olahraga bakal turun beuratna seuseueurna urang kedah tindakan ngalangkungan rencana anu lengkep naha anjeun atlit ketahanan atanapi pengendara sepeda kreatif. Kaleungitan beurat meryogikeun seueur perhatosan sanaos Henteu langkung perhatian kana nutrisi salaku atlit kalapa milari kagagalan. Kinerja kedah difokuskeun jiwa.

Kabiasaan latihan utamina dina pamekaran kinerja sareng utamina latihan pikeun ngabakar kalori tambahan tiasa gancang nyababkeun latihan sareng undersupply sareng éta pasti henteu ngabantosan tujuan leungitna gajih atanapi leungitna beurat anjeun sareng henteu ngabantosan ningkatkeun kaleungitan gajih peryogi waktos cai oz kajantenan sapeuting upami anjeun hoyong kaleungitan beurat sareng ningkatkeun kinerja bersepeda anjeun maka anjeun hoyong fokus kana leungitna gajih, anu hartosna anjeun tetep teu sabar. Dina waktos anu sasarengan, éta henteu hartosna anjeun kedah teuing ambisius kana tujuan defisit kalori anjeun, janten tujuan pikeun sakitar 300, éta 500 defisit kalori per dinten upami anjeun hoyong rutin leungitna gajih anu séhat anu tiasa dihontal dina latihan anu kirang sengit fase, sapertos palatihan dasar Anu bakal dibahas engké. Kalaparan diri anjeun dina defisit kalori tinggi unggal dinten henteu ngabantuan, éta sabenerna bakal mangaruhan kinerja sareng tujuan ngirangan beurat anjeun.

Cara anu paling gancang pikeun overtrain, henteu ngabobodo, nyaéta cara anu paling gancang pikeun overtrain, henteu ngabobodo, yén sadaya usaha pikeun ngahontal beurat optimal anjeun dikawasa sareng bertahap, sareng anjeun tetep séhat nalika ngeusian suluh Perhatosan Detil Ayeuna pantes disorot, tapi henteu aya angka dina timbangan gambar lengkep na pikeun kasihatan anjeun nyalira sapertos cara ngubaran awak sareng pipikiran kadang-kadang indikator langkung saé pikeun kaséhatan kaséhatan sareng otot kesejahteraan anjeun langkung padet sabab gajih Sénit otot beuratna genep kilogram, sedengkeun liter gajih beuratna kirang ti salapan kilogram. Cara anu langkung gampang pikeun ngabayangkeun ieu nyaéta yén upami anjeun ngagaduhan volume otot sareng gajih anu sami, gajihna bakal beuratna 80% tina naon anu dilakukeun ku otot, kusabab dua jalma tiasa beuratna sami, komposisi awakna tiasa bénten pisan sanés ngan ukur ningali. timbangan sareng kaleungitan beurat, atanapi ningali timbangan sareng henteu ningali bédana beurat sanaos usaha teras-terasan ningkatkeun kinerja siklus anjeun, anjeun kedah ngajaga atanapi ningkatkeun massa otot anjeun bari ngajaga persentase gajih anjeun dina kisaran anu séhat Upami anjeun frustasi yén anjeun nyobian ngirangan beurat badan, panginten pantes milari pitulung saurang ahli nutrisi olahraga pikeun ngabantosan anjeun ngukur gajih awak anjeun. Anjeun ngan saukur tiasa kaleungitan gajih sareng ngawangun otot, anu henteu goréng pisan, janten henteu ngubaran kurangna penurunan beurat salaku négatip pikeun jumlah gajih penting anu bénten antara lalaki sareng awéwé, sareng biasana sakitar dua dugi ka lima persén di lalaki sareng 10 Ilaharna dihartikeun dalapan dugi ka salapan belas persén sedengkeun kisaran anu séhat pikeun awéwé nyaéta dua puluh hiji dugi tilu puluh tilu persén, gumantung kana umur, sapertos anu ditingalikeun dina tabel ieu ti Amérika Council of Fitness.

Gajih awak handap hésé dijaga pikeun waktos anu lami sareng teu aya manpaat kaséhatan anu diaku kalayan kadar lemak awak di handapeun 8% sétting. Aya, sareng aya, seueur épék négatip tina gajih awak handap di awéwé anu aya hubunganana sareng masalah kasuburan sareng réproduktif Tautan kana turunna kinerja sareng fungsi imunitas, masalah jantung sareng tingkat énergi anu handap Gajih awak mangrupikeun bagian penting pikeun ngajaga awak anjeun sadayana, janten kuring pikir anu paling penting nyaéta nalika urang ningali supir super ipis dina layar kami, sapanjang taun Ngeunaan acara konci sapertos Tour de France contona nyaéta dua atanapi tilu poin dina musim ieu sareng sering ngan ukur dua minggu di akhir musim fa Grand Tour contona sareng aranjeunna ogé ngagunakeun para ahli pikeun leres-leres ngatasi karugian ieu sareng beurat balap ku cara anu leres zu tahan jadi kuring nebak naon anu kuring coba sebutkeun nyaéta henteu niru aranjeunna sareng anjeun naék atanapi parios deui sapanjang taun salaku grail suci pikeun kumaha anjeun kedah ningali dina sapédah sabab ogé, profesi ieu ngadorong awakna dugi ka wates mutlak. Anjeun bakal kéngingkeun seueur kauntungan tina sepédah sareng kaséhatan umum upami tujuan anjeun pikeun ngajaga perséntase gajih awak anu séhat, sanés Tour de France pikeun kéngingkeun persentase gajih awak sampurna waktos dina saminggu dugi ka Grand Tour.

Duduk ayeuna Gol sareng cirian kamajuan anjeun, anu henteu kedah janten tujuan dumasar beurat. Éta tiasa janten gampang sapertos netepkeun waktos pikeun lonjakan di daérah anjeun sareng nyobian ngéléhkeun éta saminggu saatos minggu, atanapi éta tiasa nyobian ngagaduhan kursus anu tetep caket bumi anjeun. Saur intina mah ulah teuing napel kana beurat.

Kuring mikirkeun nyobian nyiptakeun gaya hirup anu langkung séhat sareng kinerja bersepeda anu langkung saé. Ngalacak kamajuan anjeun tiasa ngabantosan anjeun pikeun tetep salami waktos anu langkung lami pikeun tetep dina jalur anu leres. Ngelingan seni anu kaleungitan nyimpen jurnal dina salah sahiji tulisan kuring saencanna tiasa mangpaat pisan pikeun ngalacak kamajuan anjeun, ngajantenkeun anjeun raos langkung bagja, sacara fisik sareng méntal, ngémutan naon anu anjeun leres-leres nyobian kahontal ku Kaleungitan Beurat Sateuacan Anjeun Mimitian Aya nyaéta seueur pola dahar sareng rencana tuang anu disada ku téknologi.

Hayu urang nyanghareupan éta, kami ngantepkeun anjeun langkung lieur tibatan naon waé anu teu dipiboga ku keping ayeuna? Susu sareng flakes jagung anjeun ngan ukur flakes jagong dina flakes jagong garing anjeun nyalira diet flakes jagung Imean naon anu bakal dunya dina pendapat abdi pendekatan anu pangsaéna nyaéta pola hirup anu saimbang séhat kalayan ngatur total diet saluyu sareng defisit kalori 300 dugi 500 per dinten sakumaha ditétélakeun samemehna sareng ieu aya sababaraha saran penting anu leres-leres bakal ngabantosan anjeun pikeun ngahontal nVegetables ieu ku ngeusian satengah piring sareng sayuran dina seuseueurna tuang. Buah-buahan ogé mangrupikeun bagian anu saé pikeun diet anu séhat sareng pantes dibiasakeun ku piramida tuangeun ayeuna Kusabab anjeun hoyong mendakan sayuran buah sareng apu salaku sumber katuangan utami sareng kaseueuran tuangeun pepelakan ti GCN, Buku Resep Cium nyaéta sumber anu saé Abdi henteu nyarios anjeun kedah vegan, tapi buku ieu seueur resep sareng ideu pikeun kumaha anjeun tiasa langkung buah sareng sayuran di I ku cara anu pikaresepeun sareng kreatif Ngahijikeun Diét Anjeun Kuring nganggo ieu sareng buku resep anu sanés kusabab Nya, kuring masih tuang daging, tapi pikaresepeun kanggo tuang vegetarian atanapi vegan atanapi dua sadayana saminggu. Kumaha upami Anjeun? Connor naha anjeun masih tuang Meyeah naha anjeun masih tuang lalaki daging tapi kuring moal nyatakeun éta mangrupikeun bagian tina pola makan kuring, saleresna panginten kuring tuang daging? unggal tilu dinten sareng kaseueuran kuring langkung fokus kana bungbuahan sareng sayuran sareng salad kalori cair tiasa nambihan kalayan gancang tanpa ngeusian anjeun Teras, anjeun hoyong ngaleungitkeun sadayana tumpukan gula. Junk Food Chips Chips Lovelysweets Sumuhun, léngkah ieu nyalira cekap pikeun seueur urang, kumaha oge, Dina raraga laun leungit beurat, hanjakalna, malah anu pangalusna pangan tiasa overeating.

Coba pikeun ngajaga asupan protein normal sanaos asupan kalori langkung handap. Ieu ngandung harti yén anjeun ningkatkeun protéin dina diet sadidinten ka 25 dugi 30 persén asupan kalori anjeun sapopoé. Fokus kana sumber protéin anu ramping sapertos daging, lauk, endog, tahu sareng kacang-kacangan anu bakal ngajaga asupan protéin, ngajaga jisim awakna langsing, sareng museurkeun kaleungitan beurat dina leungitna gajih.

Coba pikeun ngawatesan angonan acak sareng museurkeun kana éta sanés Tepung. Identipikasi poin-poin dimana anjeun leres-leres ngempelkeun kalori anu teu diperyogikeun sareng nyandak léngkah-léngkah pikeun ngirangan upami, sapertos kuring, anjeun resep tuang bubur pinuh nalika anjeun aya, bersantai di tempat tidur gantung anjeun ogé pikeun ngagentos ieu panginten porsi yogurt alami, tapi tingali kumaha latihan tiasa ngalengkepan pola makan anu saé sareng upami éta sadayana katingalina bosen, tong hariwang, ngan ukur kaluar sareng nyayogikeun bahan bakar pikeun latihan anjeun sateuacan, salami, sareng saatos. Entong kapikiran waktos-waktos ieu salaku tempat pikeun nyepetkeun tuangeun diet anjeun, anu hartosna anjeun gaduh tuangeun anu cekap sateuacan palatih anjeun nyéépkeun karbohidrat nalika latihan anjeun, sareng nalika anjeun parantos latihan, anjeun bakal kéngingkeun protéin anu tinggi hiji Pamulihan menit.

Ngahémat kasalahan-kasalahan ieu sareng anjeun sigana moal kéngingkeun manpaat tina sési latihan anu anjeun ngarepkeun sareng anjeun bakal dipikaresep ngalaman napsu anu ningkat sacara dramatis dina waktos sanésna ogé, sahingga langkung hésé pikeun tetep dina jalur. Suluh sacara efektif ngalatih tip anu séjén Ngurangan asupan karbohidrat anjeun sakedik dina dinten-dinten payudara sareng pemulihan. Poe ieu anjeun tiasa kabur sareng latihan sareng karbohidrat anu sakedik sakedik tibatan anu anjeun biasa sareng ieu bakal aya pangaruh saeutik kana kabugaran anjeun sadinten sadinten sateuacan dinten pamulihan - mangrupikeun tuangeun karbohidrat anu murah pikeun tuang sareng tingali Kumaha anjeun meunang ku Make pastikeun anjeun ngagaduhan bobo anu cekap, tujuan sakitar dalapan jam wengi kuring émut kakurangan bobo tiasa ngahambat kaleungitan gajih supados pulih.

Jadwalkeun di sakuliling latihan anjeun tibatan tetep kana Éta jaga rencana tuangeun anu biasa anjeun, contona upami anjeun ti hiji drive deui anjeun gaduh protéin sareng teras ngantosan sapertos sababaraha jam dugi ka tuang siang atanapi tuang. Naha henteu ngarencanakeun tuangeun anjeun pas latihan anjeun sareng anggo salaku pro, janten ngadorong pamulihan anjeun kedah lebet kana éta. Ayeuna tambahkeun sési latihan aglikogén anu handap.

peunteun lungkawing

Éta rutinitas mingguan anjeun. Coba ngajalankeun 30 dugi 60 menit sateuacan sasarap, tapi pastikeun anjeun nampi sasarap biasa anjeun saatos sési parantos réngsé. Ayeuna aya bukti yén latihan puasa sapertos kitu tiasa ngabantosan leungitna gajih sareng ngadukung usaha ngaduruk gajih anjeun, tapi sanés kanggo sadayana.

Ieu sanés pikeun kuring. Kuring benci sareng kuring henteu pernah leres-leres nganggo éta dina waktos rutinitas latihan kuring tiasa dianggo pikeun anjeun, tapi upami henteu ngesangkeun anjeun, campur aduk sési anjeun sareng cobian ngalatih awak anjeun dina cara anu béda, ieu tiasa hartosna ngalakukeun usaha anu béda-béda atanapi upami anjeun ngan ukur hoyong numpang jalur anu sanés, Usaha anu tingkat luhur bukit sanés sihir, tapi pikeun seueur urang anu neken waktos, urang ngan ukur henteu gaduh waktos pikeun nyetir lima atanapi genep jam unggal dinten, anu kuring teras-terasan dilakukeun, éta 30 detik sprint up Kantun ngulang korsi opat kali salami 30 detik sareng nambihan deui repetisi nalika anjeun langkung pas. Aya latihan sengit anu langkung pondok dina saluran gcn janten upami anjeun hoyong langkung jero ieu, lebetkeun sababaraha usaha pikeun latihan anjeun sareng sistem arab dina tungtung kapasitasna anjeun bakal mayar langkung kanggo sistem arab alit anjeun langkung gancang anjeun tiasa ngalakukeun ieu dina tunggangan sosial tapi kéngingkeun réréncangan anjeun mangrupikeun cara anu saé pikeun nyandak Pace sareng ngahontal sababaraha tujuan anu tiasa dicapai leres.

Mudah-mudahan tulisan ieu ngabantosan anjeun ngartos kumaha kéngingkeun beurat ku cara anu séhat sareng sustainable Tong ngan ukur balikeun deui sareng ngavaluasi sareng émut yén beurat kaséhatan fisik sareng méntal anjeun mangrupikeun bagian alit tina seueur elemen, sadayana anu aya hubunganana sareng kinerja siklus anjeun. . Abdi leres-leres nekenkeun yén anjeun henteu kedah kagoréngan dina kaleungitan beurat - saurang pengendara sepeda sadayana ngeunaan tiasa mikaresep siklus salaku bagian tina gaya hirup anu séhat. Kami resep terang naon anu anjeun mikirkeun tulisan ieu sareng upami aya patarosan punten tinggalkeun dina koméntar

Naha bersepeda ngirangan lemak beuteung?

Leres,tiasa bersepedaTulungkaleungitan gajih beuteung, tapi étabakalnyandak waktos. Hiji studi anyar nunjukkeun biasaNgabuburitbisa ningkatkeun sacara umumgendutleungitna sareng ngamajukeun beurat séhat. Kangirangansakabéhnabeuteunggirth, sedeng-intensitas latihan aérobik, sapertosNgabuburit(boh di jero rohangan atanapi di luar ruangan), épéktip pikeun diturunkeungendut beuteung.

Naha bersepeda nada pingping jero?

Ngabuburitmangrupakeun cara anu saé pikeun lungsur beurat ti anjeunpingping batinsabab ngaduruk kalori. Anjeun teu kedah naékkeun sapédah anjeun jam-jam sakaligus pikeun ningali manpaatna, tapi anjeunngalakukeunkedah tetep kana jadwal latihan anu rutin.

Naha bersepeda ngirangan beuteung?

Leres,Ngabuburittiasa ngabantosankaleungitan gajih beuteung, tapi étabakalnyandak waktos. Hiji studi anyar nunjukkeun biasaNgabuburitbisa ningkatkeun sacara umumgendutleungitna sareng ngamajukeun beurat séhat. Kangirangansakabéhnabeuteunggirth, sedeng-intensitas latihan aérobik, sapertosNgabuburit(boh di jero rohangan atanapi di luar ruangan), épéktip pikeun diturunkeungendut beuteung.

Naha biking tiasa ngabantosan leungitna beuteung?

Ngabuburitmangrupikeun latihan anu saé pikeun nambihan rézim kabugaran anjeun. Éta latihan anu épéktip pisan anutiasa ngabantosananjeun ngirangangendut beuteungsareng ngahontal tujuan leungitna beurat anjeun langkung gancang.Opat. 2018.

Naha bersepeda ngirangan lemak beuteung?

Leres,Ngabuburittiasa ngabantosankaleungitan gajih beuteung, tapi éta bakal nyandak waktos. Hiji studi anyar nunjukkeun biasaNgabuburitbisa ningkatkeun sacara umumgendutleungitna sareng ngamajukeun beurat séhat. Kangirangansakabéhnabeuteunggirth, sedeng-intensitas latihan aérobik, sapertosNgabuburit(boh di jero rohangan atanapi di luar ruangan), épéktip pikeun diturunkeungendut beuteung.

Naha palatih ngarusak sapédah anjeun?

Sedengkeun tunggang dina apalatihbakalngaruksak Anjeunmitos pigura karbon parantos sacara resmi ditumpes, nunggang jero rohangan masih tiasa janten ancamansapédah anjeunku dua cara: galur roda sareng korosi kesang.

Naon gunana Tangtangan 30 Poé?

Tantangan 30 dinten nyaéta ngeunaan nyobian anu énggal, bénten, séhat, pikaresepeun, bahkan edan unggal dinten salami 30 dinten anu, saliwatan, mangrupikeun perkiraan jumlah dinten anu dibutuhkeun pikeun ngawangun kabiasaan anyar. Tantangan 30 dinten maksa anjeun ngalakukeun sababaraha hal unggal dinten, sanaos hal éta leutik.

Naha tangtangan roda 30 dinten tiasa dilakukeun dina 30 dinten?

Langkung saé panginten salaku 30 tantangan 'pelajaran' sabab jarang yén pengendara ngarengsekeun kursus dina 30 dinten berturut. Otot anu nyeri, kahirupan anu sibuk sareng cuaca sadayana faktor, tapi panginten prakték anu paling umum sering diperyogikeun dina titik-titik tertentu dina program.

Sabaraha jam Ngabuburit dina hiji dinten?

Vee ngadorong langkung kiat dina sababaraha dinten akhir tina tantangan, sareng bérés dina Poé 30 saatos nganggo jarak total 2.500 km ngalangkungan 65 jam. Anjeunna parantos naékkeun sapédah dina sapédah sakitar 32 kph janten 45 kph, sareng ogé parantos ngaluarkeun 2 persén bodyfat.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Bolt elemen vs elemen - réspon kana masalah

Naon bédana antara Wahoo Elemnt sareng baud? Beda sareng Elemnt aslina, anu ngagaduhan dua strip LED, Wahoo Elemnt Bolt ngan ukur ngajalankeun LED di bagian luhur unit. Tampilan 2.2in dina Wahoo Elemnt Bolt jelas sareng nomer gampang dibaca dina layar. Beda sareng layar warna anu dipendakan dina unit Garmin Edge anu langkung luhur, layar hideung bodas.

Getih sludgy - kumaha anjeun ngajawab

Naon sababna getih leueur? Sajumlah faktor tiasa nyababkeun getih kandel, sapertos: kaleuwihan sél getih dina sirkulasi. panyakit anu mangaruhan pembekuan getih. kaleuwihan protéin pembekuan dina getih.

Maot aula Mike - Manual lengkep

Kumaha Mike Hall tukang beca maot? Aula maot saatos ditabrak mobil, beulah kidul Canberra, nalika Balap Kabayang India Pasifik perdana di Australia, dina 31 Maret 2017, saatos ngalangkungan langkung ti 5,000 km jarakna 5.500 km.

Nyukcruk gopro gps - milarian solusi

Naha Sesi GoPro Hero 5 gaduh GPS? Teu aya GPS terintegrasi sapertos di Hero 5 Hideung salami sési

Putus kontrak sareng sprint - kumaha ngabéréskeun

Kumaha kuring ngabatalkeun kontrak Sprint kuring tanpa mayar? Pencét * 2 dina telepon Sprint anjeun sareng ngobrol sareng palanggan. Nyarios ka perwakilan jasa sareng ngawartosan aranjeunna rék ngabatalkeun akun anjeun kusabab parobihan matérial dina kontrak. 10.06.2021

Tim Peter sagan - kumaha cara mapag

Sakumaha beuratna Peter Sagan? Peter Sagan / Beurat