Utama > Waleran Pangsaéna > Rata-rata kelas spin watt - kumaha cara netep

Rata-rata kelas spin watt - kumaha cara netep

Naon hartosna Watts dina sapédah puter?

Wattsmangrupikeun cara pikeun ngukur kaluaran kakuatan pengendara nalika ngarobah pedal nalika cicingsapédahlatihan. Paling modérensapédahgaduh pilihan dina tampilan digitalna pikeun nunjukkeun jumlahwattanjeun ngahasilkeun.



oke Capcom Abdi dina baju jalma sareng sois Mike jalma parantos nutup yén anjeun henteu kantos ningal kuring di jalma cool henteu sareng kusabab kami henteu linggih dina Aspin Sapédah sepanjang waktos éta leres enya urang gaduh padamelan anu sanés anjeun terang naon adi kuring ceuk kuring waktos na urang bakal dugi ka tulisan ieu dina sababaraha menit. Anjeunna nyarios anjeun ngalatih pikeun milarian hirup sareng kuring nyarios yén kuring ngalatih Berlin Kuring siga anu leres-leres ngan ukur latihan dua panginten dalapan jam saminggu ngalaksanakeun padamelan kuring 60 jam saminggu rata-rata anjeun terang ogé jawaban kuring ngan ukur bakal ngajantenkeun anjeun latihan, sateuacan anjeun hirup leres, angkat A janten leres Kabugaran mangrupikeun bisnis kuring, janten dinten ieu urang nyarioskeun watt lawan cadence sareng sababaraha ukuran pangukuran sanés anu tiasa urang anggo supados urang tiasa nyarioskeun deui sababaraha kali. naha urang badé nyarioskeun perkawis cadence sareng RPM anu dibandingkeun di antara dua, sareng teras nyarioskeun perkawis tren umum, naon waé anu bakal urang bahas, urang bakal nyarios sakedik tentang kumaha pastikeun anjeun ngagaduhan éta tiasa ngalakukeun? Pangaturan dina tunggang gunung anjeun tanpa kaleungitan watt, sanaos anjeun ngarobih kagancangan sareng gear sareng sareng sareng sareng sareng sareng sareng sareng sareng sareng sareng sareng sareng sareng sareng sareng sareng sareng sareng naon anu anjeun sebut Sustain Steady Ride Oke, kami bakal ogé nyebatkeun yén anjeun master ogé, janten hayu urang ngobrolkeun naon anu watt mimitina kusabab kuring neuleu seueur jalma di luar sana anu kantos ngupingna, tapi aranjeunna henteu terang pisan naon anu watt pikeun siklik jero rohangan naon kecap ganti watt atanapi naon éta persis pikeun pangukuran kana waktos sareng naon anu dimaksud ngeunaan bersepeda. Éta ngeunaan kumaha kuring ngukur sabaraha kakuatan anu kuring anggo ti waktosna, anu leres turun kana sapédah anu ngagaduhan wattmeter anu anjeun leres-leres tiasa tingali sabaraha kakuatan anu anjeun hasilkeun tina engkol, éta saéstuna ngan ukur ngukur kakuatan anu anjeun pasang dina pedal tapi anu kedah diperhatoskeun nyaéta jalma resep kéngingkeun rata-rata, sareng naon rata-rata kuring janten kuring masihan anjeun sababaraha nomer pikeun supir dina genep jam drive sigana bakal gaduh rata-rata 200 ka 300 watt, oke oke pikeun leres, tapi éta rata-rata.

Anjeun kedah sadar yén dina perjalanan luar ruangan anjeun kedah sering ngagulung sareng turun jadi anjeun gaduh anu sanés disebut satengah inci nominal dimana nyandak pangukuran éta, dimana nyandak katurunan, ayeuna anjeun dugi ka supir tiasa gaduh rata-rata 300 dugi 400 naon anu aranjeunna nyarios 3 ka 400 Leres, supir rata-rata 125 persis Anjeun terang hal-hal anjeun ogé kuring henteu sono naon? ogé ku nomer sareng Lance Armstrong dina jam terakhir tina perjalanan biasa rata-rata 400 watt, éta waé, tapi ngusulkeun jus jaLance Armstrong sateuacan sigana rata-rata, upami henteu saé dina tungtung luhur anjeun leres-leres tiasa mendakan sababaraha pendaki, sababaraha pembalap jalan profesional naék dina persimpangan nanjak tiasa ngahasilkeun rébuan jalma 1200 watt lumayan ngagumkeun, aranjeunna sapertos spésiés sanés anu rata-rata saéstuna ngabédakeun ageung, maka oh leres pisan, RPM atanapi henteu kunanaon hayu urang nyarioskeun perkawis éta, goréng pisan, janten saé abdi ngan ukur masihan anjeun sababaraha nomer sareng kuring henteu masihan anjeun nomer pikeun ngingetkeun atanapi naon waé. Kuring ngan saukur bakal jujur ​​sareng anjeun pikeun naon anu kuring nyobian lakukeun nalika kuring nyetir, janten sadar yén Watts ngan ukur ngahasilkeun sekitar 25% énergi anu dianggo nalika ngajalankeun. Aranjeunna terang anjeun gaduh napas sareng denyut jantung sareng kahaneutan.

peunteun lungkawing

Aranjeunna ngahasilkeun deui panas janten awak anjeun hurung sareng anjeun leres-leres seueur deui padamelan. Kuring latihan langkung ageung tibatan anu anjeun pikirkeun nalika kuring nyaluyukeun kaderisasi kuring. Say say I adjust my cadence hayu urang benci, éta patarosan ageung, sakapeung mah suku bakal datang di luhur, suku anu tangtu dina luhureun siklus kuring datang Strokeokay, janten suku kuring datang dina révolusi kecepatan luhur per révolusi menit per menit. Kuring resep naek rata antara 80 sareng 95 rpm. Oke, janten upami kuring nyerat dina 92 ​​RPM sareng nempatkeun pikiran kuring, kuring gaduh 18 roda gigi sareng roda éta roda puteran ieu, éta hartosna anjeun kedah linggih sareng ngaliwat sareng éta Gearone pisan panginten anjeun ' atos pisan anjeun kaluar tina sadel sakumaha anjeun tiasa oke teras ngan jalan kaluar mental anjeun neuleu kumaha gear anjeun pikeun kuring gears anjeun leres-leres hoyong turun dina gir kami 11 ka 14 anu aya dina skala tina 1 toon 1 ka 18 Kuring pura-pura éta derailleur tanpa sapédah luar jadi kuring gaduh 18 gir tina 11 ka 14 nalika kuring nyeratna 92 ​​rpm sareng gear 13 atanapi 14 Abdi gaduh rata-rata 260 sareng 300 watt sareng kuring tiasa nyandak éta pikeun rada lami ogé imut tapi ieu hal kuring beuratna ampir 200 pon leres janten upami anjeun beuratna 120 hubungi kami persis jadi proporsional éta milik kuring éta watt kuring ya éta milik Watt propors ional kana beurat kuring sareng anjeun tiasa sami-sami seueur latihan upami anjeun langkung enteng sareng henteu ngahasilkeun seueur watt, anu saé, anu mana babarengan ol, leres-leres dimana denyut jantung anjeun pas perséntase denyut jantung anjeun anu mangrupikeun indikator anu saé pisan ngeunaan sakumaha saé latihan anjeun pikeun anjeun, dimana anjeun? Jadi tebak seni upami anjeun nyerat dimana cenah, kuring panginten denyut jantung anjeun sigana bakal aya diantara 80 sareng 85, éta persis nalika kuring nuju konéng, anu ayeuna mah disebat konéng, di zona konéng di luhur barang anjeun. leres pisan sareng éta 'dimana kuring cicing ayeuna, kuring resep ngalakukeun éta sareng kuring ngadorong anjeun pikeun ngalakukeun éta nalika anjeun di kelas sareng anjeun nyetir sareng anjeun karaos sapertos lebu, pakakasna tangguh sareng kuring gaduh seueur alat sareng kuring nincak rasio 75 dugi ka 80 saé mangrupikeun ka hiji dugi ka tujuh, candak kecepatan dampal suku anjeun tujuh rpm teras turunkeun peralatan sareng anjeun leres persis sami, hehehehe, janten pikeun unggal pakakas kuring turun ngan ukur angkat kecepatan kuring sakedik sareng éta mangrupikeun pamulihan kuring, tapi pamulihan kuring sami-sami wattna sami sareng kuring tetep ngajaga kakuatan kuring sabab éta leres-leres raoseun naon deui naon deui anu anjeun kedah nambihan kumaha upami batur henteu hasil kalayan hadé khususna unggal jero ruangan cara pikeun ngukur henteu anjeun henteu enya anjeun henteu sareng éta 'henteu kunanaon sabab hal anu paling penting anu anjeun kedah kembangkeun nyaéta naon anu urang c sagala ditanggap usaha.



Yeahokay, éta hal anu paling penting dina kabugaran, usaha anu dirasakan leres sareng sareng naon anu anjeun tiasa lakukeun nyaéta nyetél diri sareng naon anu kuring resep lakukeun dina sapédah anu henteu gaduh watt nyaéta kuring pikir éta anu kuring nyebat Stop gear pakakas eureun nyaéta kuring kaluar tina sadel sareng mimitian ngepak teras kuring ningkatkeun laju sareng kuring sakitar 75 dugi ka 80 teras kuring lirénkeun pedalan sareng nalika kuring ngeureunkeun suku kuring langsung lirén nalika kuring henteu nguping hiji gerakan saatosna éta ngan ukur éta nyaéta stopping kuring ayeuna kuring hoyong turun sakitar dua atanapi tilu gir sareng éta bakal dijantenkeun kuring. Perangkat anu leres éta anu kuring milari anu leres saur kuring hiji hal anu sabenerna langkung penting nyaéta anjeun ngan ukur nyieun kamajuan Janten naon anu janten salah sahiji cara ngajar kamajuan? Salah sahiji hal anu anjeun terang kuring lakukeun jalma-jalma dina kursus-kursus sateuacanna sareng kuring ngalatih sareng Watson salaku murid sareng salaku instruktur sareng sareng na. tanpa sapédah urang di dieu aranjeunna henteu ngukur Watersokay sigana mah bakal hébat tapi kadang kuring ogé mikir yén hiji henteu ngagaduhan fokus, tah, anu hanjakalna ngajantenkeun persaingan mental sareng sanés sanés anu anjeun saling bersaing sareng éta sanés. leres sareng jalma sanés teras sababaraha instruktur anu ngagaduhan éta di gim sanés, anu sanés propésional, anu ngagaduhan watt di sana, anu resep nunjukkeun kumaha tujuan anu leres, leres leres, éta mangrupikeun ukuran pangukuran anu hébat, tapi naha anjeun maju mangrupikeun hal anu kuring resep diajak ngobrol sareng klien kuring sareng hiji hal anu kuring kantos gaduh sareng kadang kuring bakal ngantep jalma ngalakukeun nyaéta ngawartosan aranjeunna nyandak 20 menit drive sareng pemanasan teras 20 -Buat menit menit kaluar tina gear anggo Sharpie. Upami anjeun ngagaduhan sapédah anu saleresna mangrupikeun taun pabrikan khusus sareng kuring nuju nyarioskeun sapédah jero rohangan, laksanakeun pemanasan lima menit teras angkat teras nganggo 20 menit dina seueur motor atanapi hal anu anjeun tiasa. gampang ditambihkeun kana sapédah i ndoor anjeun nyaéta unit anu anjeun terang pikeun ngukur mil atanapi pikeun kéngingkeun mileage anjeun leres.

Oke jadi anggap anjeun terang anjeun terang dinten kahiji sareng naon anu kuring sebut Gear 14, hehehe oke jadi kuring bakal ngajalankeun 20 menit teras kuring bakal mariksa mileage kuring anu henteu kunanaon, jadi kuring sareng anjeun, anjeun terang naon anu dipikiran para nonoman pikeun 20-menit nyetir kuring patepung tujuh tujuh tujuh? Mil atanapi anu sapertos anu 7.3 ayeuna, tilu bulan ka hareup, kuring bakal lakonan hal anu sami sareng ningali naha kuring masih bener-bener jago pikeun tahan sabab éta bakal janten kakuatan anjeun, anjeun nganggo résistansi anu sami atanapi sisi gunung anu sami upami anjeun hoyong, tapi naha anjeun kénging langkung jauh dina 20 menit éta jadi ngukur kamajuan anjeun sareng cara anu sanés pikeun nyarios hiji hal anu pamungkas pikeun ningkatkeun kakuatan anjeun nalika kuring pareum? sareng nyandak kecepatan jalan kuring dina paningkatan beurat awak anu paling mutlak nyaéta ngalengkepan diri sareng angkat suku anjeun ka katuhu sareng tahan éta sakitar dua menit teras turun deui sareng antosan sakitar opat menit teras ngalakukeun deui sakitar dua menit teras turun deui sareng tumaros sakali atanapi dua kali saminggu salami dua sési panjang dina hiji perjalanan sareng anjeun bakal kagumkeun sabaraha kaki anu langkung kuat anjeun bakal langkung kuat atanapi pastikeun kaluar tina latihan anjeun, leres, muhun, jalma ngarepkeun ieu ngabantuan anjeun ieu sawala kami ngeunaan watt lawan cadence sareng detak jantung ayeuna anjeun henteu gaduh patarosan deui ngeunaan naon ari watt na

Naha 100 watt bersepeda saé?

Pikeun pengendara rata-rata dina taneuh,100 wattnyaétaalussakitar 13 mph — anu saluyu sareng inohong Boon. Upami anjeun terang kumaha gancangna anjeun tiasa numpak jalan di jalan nyalira, anjeun tiasa nganggo kalkulator anu dikaitkeun pikeun ngira-ngira kakuatan anu anjeun pareum. Pastikeun anjeun milih 'puncak' atanapi 'tetes.' taun

Kasalahan: 509

Naha 400 watt seueur listrik?



Sakumaha anjeun tiasa tingali, usaha manusa anu pangsaéna dina ngahasilkeunkakuatansalami sajam dina asapédahnyaéta sakitar 300-400 Watt.19 Jul 2009 r.

Naon watt anu saé per kg pikeun Ngabuburit?

Utamana, usaha rata-rata (persentil 50) dua puluh menit dinawatt per kilogrampikeun lalaki sareng awéwé sami persis dina 3.80W /kg, anu hartosna rata-rata lalaki sareng awéwéNgabuburitPamaké Analytics kedah tiasa nunggang gunung kalayan kecepatan anu sami.7 Juni. 2018 Nopémber

Sering dipercaya yén performa bersepeda mangrupikeun persamaan anu saderhana. Éta sadayana ngeunaan kakuatan pikeun beurat. Janten ngan ngalatih FTP anjeun, lirén snacking, langkung gancang, gampang.

latihan Pakem panangan



Nya, saleresna henteu, éta rada langkung rumit tibatan mendakan kakuatan pikeun beurat omong kosong. Maksad abdi, tah, écés henteu lengkep sampah, ngan ukur ditekenkeun. (musik upbeat) Urang sadayana terang ieu pengendara motor anu mungkin henteu langsing.

Atanapi anjeun bahkan tiasa nyebat aranjeunna murah haté anu masih kuat pisan dina sapédah. Ieu super ngaganggu ayeuna yén anjeun gaduh salad kanggo tuang, camilan dina seledri sareng sedot kopi hideung. Kumaha aranjeunna ngalakukeun éta? Nya, penting pikeun émut yén beurat anjeun dina sapédah ngan ukur halangan nalika anjeun leumpang nanjak atanapi ngagancangkeun.

Janten upami anjeun lumpat merata di pipir, henteu janten masalah upami beurat anjeun seueur. Anu penting nyaéta kakuatan mutlak anjeun. Sanajan jalanna mimiti naék sareng beurat anjeun kaitung, émut yén gravitasi sanés hiji-hijina hal. Anjeun masih kedah ngungkulan résistansi sareng sered aerodinamika.

Janten upami anjeun naék lima persén sareng muter dina 20-30km per jam, lebet jero, kéngingkeun aerodinamika sareng linggih dina setir, éta leres-leres bakal ngabantosan. Tangtosna, langkung gancang anjeun indit, tarik aerodinamika anu penting langkung penting. Janten dina pendak anu langkung steep, beurat anjeun bakal nahan anjeun deui.

The steeper the ascent, beuki kakuatan diitung. Kusabab kitu di Angeroo kuring leres-leres hoyong pisan disiplin kusabab konsumsi coklat kuring. (musik lemes) Anu naék biasana turun ogé.

Turun gunung, gravitasi angkat di sisi anjeun. Beuki beurat anu anjeun gaduh, langkung seueur éta bakal ngabantosan anjeun nalika éta gancang pisan yén anjeun henteu kedah ngincer. Nya maka kakuatanana henteu janten masalah sareng beuratna pasti aya artina.

Pengendara anu langkung beurat ngagaduhan kaunggulan nyata dina katurunan anu gancang. (musik lemes) Hal sanés anu kedah diémutan nalika miceun jalma dina sapédah atanapi nalika anjeun nuju nampi ped, jarang pisan ngeunaan rasio ftp-to-weight anjeun, kecuali upami anjeun nganggo panjang, nanjak ajeg. Anu penting nyaéta kumaha anjeun tiasa nyerang atanapi serangan topéng, sareng éta mangrupikeun kakuatan anu pondok pisan.

pangan beunghar nitrat

Anjeun tiasa ngagaduhan perbandingan FTP-to-weight anu endah sareng tetep anjeun moal tiasa ngahasilkeun kakuatan pondok. Janten kadang-kadang babandingan kakuatan-ka-beurat anjeun langkung ti 15 detik atanapi menit langkung penting pikeun anjeun tibatan dina nanjak panjang beurat anjeun, sapédah anjeun sareng helm sareng sapatu anjeun sareng baju anjeun, anu tiasa ngalawan anjeun. Janten upami anjeun langkung leutik, pengendara langkung ringan ku FTP anu langkung saé, beurat éta bakal janten proporsi anu langkung ageung tina total beurat.

Janten anjeun leres-leres tiasa nyarios yén driver anu langkung enteng kalayan FTP anu langkung saé leres-leres dihukum. Éta sigana sapertos jangjang supir alit anu kedah balap sareng sisipan kalayan beurat minimum 6,8 kg, maka anjeun leres, kuring ayun sareng kuring bagja pisan yén ayeuna gaduh dinten teu kedah janten langkung paduli kana beurat ieu. (Joy music) Akhirna urang sumping kana naon anu kuring anggap mangrupikeun faktor anu paling penting dina kinerja bersepeda, fisiologi.

Pengendara sepeda pangsaéna sanés ngan ukur jalma anu ngagaduhan kakuatan pikeun babandingan beurat. Éta anu tiasa nyorong diri anjeun kios anu keras, anu leres-leres hésé ngukur di laboratorium, sareng masihan anjeun nomer. Intina, upami anjeun sangsara langkung lami sareng tiasa nahan kana sapédah ieu, maka anjeun tiasa langkung saé tibatan jalma anu ngan ukur ngagaduhan babandingan kakuatan-ka-beurat anu langkung saé tibatan anjeun.

Janten di ditu anjeun babandingan kakuatan-ka-beurat henteu teuing nyiruan atanapi teendue atanapi sanajan éta penting pisan. Hayu urang terang dina koméntar upami anjeun terang naon kakuatan pikeun beurat awak anjeun. Anjeun tiasa klik di handap pikeun ngalanggan kontén anu langkung saé, sareng upami anjeun hoyong ningali sababaraha tulisan GCN ngeunaan kumaha ningkatkeun kakuatan anjeun sanaos anjeun henteu ngagaduhan beurat, klik di dieu.

Sabaraha dinten saminggu anjeun kedah muter?

Ahli nyarankeun étaanjeun muterkeunsahenteuna tilukali saminggu. Pikeun pemula anu lengkep,anjeuntiasa dimimitian ku duamuterkeunsési asamingguteras teraskeun nambihan ieu sakumaha waktosna waktos.7 Méi 2021

Naon rpm anu saé pikeun muter?

TheMuterkeunprogram nyarankeun cadence antara 80-110RPMpikeun jalan datar, sareng 60-80RPMpikeun bukit simulasi. Hiji tujuan umum pikeun pengendara sepeda luar nyaéta 90RPM(1).8 Juni. 2018 Nopémber

Naha 4,5 watt per kilo saé?

TOalusklub rider tiasa rata4,5 watt per kilosajam. Tangtosna, aya seueur deui pikeun janten pro maka ngan saukur tiasa ngahasilkeun nomerna tapi w /kgmangrupikeun cara anu nyata pikeun ngukur kamajuan dina jalur anjeun ka stardom.

Sabaraha watt 20 mph?

Tangtosna anjeun ngan ukur tiasa ngira-ngira angka sered anjeun, tapi pikeun rujukan umum, anjeun kirang langkung 170wattdi20 mph, sareng 300watttabuh 25mph.30 Sep 2011

Sabaraha watt ngahasilkeun siklik pro?

Rata-ratapikeundi Tour peloton bakalngahasilkeunkira-kira 6,15 W / kg dina kaayaan anu sami. Anggap beurat 70 kg (sakedik langkung ti 154 lbs.), Rata-rata pengendara bakal tiasa ngajaga kaluaran listrik 163,8wattpikeun usaha 20 menit baripikeunbakal ngajaga 429.8watt.18 Jul 2016 Nopémber

Sabaraha watt anu ditepikeun ku pengendara motor?

Rata-ratatukang becatiasa ngahasilkeun rata-rata 310wattdina 7,5 menit. Profesionaltukang becatiasa ngahasilkeun langkung seueur. Aya sababaraha rupa-rupa hal anu anjeun tiasangalakukeunkalayan 310watttina kakuatan. Baca salajengna pikeun inohongkaluarKumaha.

Sakumaha seueur kalori anu tiasa anjeun bakar dina kelas jam muter?

Upami lalaki ieu ningkatkeun intensitas dina 101-160 watt, usaha anu kuat, anjeunna tiasa ngaduruk dugi ka 754 kalori dina jam putaran jam. Tanpa diragukeun, ieu mangrupikeun hasil anu terhormat pikeun saha waé anu milari jalan pikeun ngirangan beurat awak.

meuntas

Sabaraha Watt Naha anu nganggo siklik panarjamah?

Kaseueuran pengendara pro ngahasilkeun sakitar 200 dugi 300 watt rata-rata salami tahap wisata opat jam. Pengendara rekreasi, di sisi anu sanésna, panginten tiasa ngan ukur tahan watt ieu salami kelas spin 45-menit atanapi sajam-lami.

Naon anu kedahna Watts kuring pikeun latihan interval?

Sakali anjeun kéngingkeun nomer éta, angkat 10 persén kanggo ngitung nomer dasar anjeun, atanapi kakuatan ambang fungsional (FTP), 'saur Pennino. Janten upami kakuatan rata-rata anjeun nyaéta 200 watt, maka FTP anjeun nyaéta 180. Ti ditu, turutan tilu latihan ieu pikeun nangtoskeun tingkat latihan anjeun pikeun interval, tempo sareng perjalanan ketahanan anu gampang.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Dennis france - buku komprehensif

Sakumaha harga Berni Franz? Keuntungan sareng gajihna Dennis Franz: Dennis Franz mangrupikeun palaku Amérika anu ngagaduhan nilai bersih $ 16 juta. Dennis Franz sigana paling kasohor pikeun maénkeun Ole Andy Sipowicz dina serial televisi NYPD Blue anu lami.

Michael matthews tour de france - solusi pikeun

Saha anu nyababkeun kacilakaan Tour de France? Tapi pikeun Tur janten hasil, hormat kasalametan pengendara! Kacilakaan anu disababkeun ku tanda penonton éta ngan ukur mimiti mimiti dinten dibuka. Pengendara sepeda Jerman Jasha Suetterlin mangrupikeun pengendara anu mimiti ngantep balapan saatos kacilakaan sareng kacilakaan anu kadua nyababkeun sababaraha anu sanés, ngalaporkeun Reuters.29. 2021.

Juara wisata de France Perancis - rujukan lengkep

Saha anu meunang Tour de France ayeuna? Pengendara Tour de France kalayan seueur kameunangan dugi ka taun 2020 meunang gelar dina bulan Agustus 1998, kalebet tujuh kameunangan sacara umum di Tour de France, sareng ngalarang Armstrong saumur hirup. Di Tour de France di 2020, Slovenia Tadej Pogacar muncul anu unggul - éta kameunangan Tour de France kahijina.

Peter sagan tour de france 2016 - kumaha ngabéréskeun

Saha anu meunang Tour de France 2016? Tour de France 2016 / juara

Dinten istirahat Tour de france - Manual lengkep

Sabaraha dinten istirahat di Tour de France? 2021 Tour de France panjangna 23 dinten. Bakal aya hiji tahap anu diperebutkeun per dinten sareng dua dinten istirahat.1

Pinot tour de france - kumaha carana ngahontal

Saha anu meunang Tour de France ayeuna? Tour de France 2021 - ranking sadayana saatos 13 ti 21 tahap