Utama > Waleran Pangsaéna > Éléktrolit bir - kumaha anjeun mutuskeun

Éléktrolit bir - kumaha anjeun mutuskeun

Naha aya éléktrolit dina bir?

Birsorangan ngandung sajumlah leutik karbohidrat jeungéléktrolit, saur anjeunna. Henteu cekap pikeun ngalakukeun awak anjeunnaon waésaé saatos latihan, tapi panaliti sapertos Desbrow parantos ékspérimén sareng cara pikeun ngaréformasibirjanten éta bakal ngagaduhan sipat inuman olahraga tanpa épék dehidrasi alkohol.5 Maret 2014



Alkohol, atanapi langkung étisi anu langkung tepat, mangaruhan fungsi otak dina sababaraha cara. Alkohol umumna dikenal salaku déprési sistim saraf pusat; Éta NGALAMKEUN kagiatan uteuk sareng nyababkeun rupa-rupa épék fisiologis sapertos gangguan awak awak sareng pidato anu kalem. Rarasaan anu pikaresepeun pakait sareng nginum, di sisi anu sanésna, pakait sareng pelepasan dopamin anu diakibatkeun alkohol dina jalur hadiah otak urang.

Alkohol ogé ningkatkeun kadar serotonin dina uteuk, neurotransmitter anu kalebet dina pangaturan wanda. Otak mangrupikeun jaringan kompléks milyaran neuron. Neuron tiasa ngagumbirakeun atanapi ngahambat.

Neuron anu ngagumbirakeun ngarangsang batur pikeun ngaréaksikeun sareng ngirimkeun pesen éléktrik, sedengkeun neuron hambatan SUPPRESS kamampuan ngaréaksikeun sareng nyegah némbakan berlebihan neuron ditangtukeun ku tingkat tegangan listrik dina mémbran na. Pokokna neuron ngaréaksikeun Langkung seueur upami ngagaduhan biaya POSITIF langkung jero; sareng KURANG tanggap nalika janten langkung NEGATIF. Kasaimbangan antara gairah sareng pencegahan penting pisan pikeun fungsi otak normal.



Konsumsi alkohol jangka pondok Ngahancurkeun kasaimbangan ieu, NINGKATKEUN INHIBISI JEUNG NGURUNGKEUN FUNGSI LUAR BIASA. Khususna, alkohol ngahambat résponspon neuron ngalangkungan interaksiana sareng sistem GABA. GABA mangrupikeun neurotransmitter INHIBITORY penting.

Sakali kabeungkeut, éta micu reséptor GABA, saluran klorida gandida-gated, pikeun muka sareng ion klorida ngalir kana neuron anu ngajadikeun éta kurang kamungkinan kana négatip NEGATIVELY kana rangsangan anyar. Alkohol dipikanyaho ngagaduhan reséptor GABA LEUWIH POTENSI, anu ngajaga saluran kabuka langkung lami sahingga ningkatkeun pangaruh pameungpeuk ieu. Reséptor GABA ogé udagan bius tangtu.

latihan kakuatan pikeun biking gunung

Ieu ngajelaskeun épék SEDATIF alkohol. Dina waktos anu sami, alkohol ogé ngahambat sistem glutamat, sirkuit penting dina uteuk. Reséptor glutamat, jinis saluran ion sanésna, nalika kaiket ku glutamat, kabuka pikeun ngamungkinkeun ion-muatan POSITIF lebet kana sél, janten langkung POSITIF sareng langkung kamungkinan ngahasilkeun sinyal listrik.



KAGIATAN GABA sareng INFIBITASI glutamat damel babarengan pikeun ngiringan kagiatan otak ka tingkat étanol dina getih, pangaruh déprési alkohol tiasa dugi tina rasa ngantuk hampang dugi ka pingsan atanapi bahkan gagal pernapasan sareng pati. Nanging, konsumsi alkohol jangka panjang atanapi jangka panjang gaduh pangaruh MUTUAL dina uteuk. Ieu kusabab INHIBITION SUSTAINABLE disababkeun ku kakeunaan alkohol PROLONGED antukna AKTIF meta réspon ADAPTATION otak.

Dina upaya mulangkeun kasaimbangan, uteuk NGURUSKEUN fungsi pancegahan GABA sareng NINGKATKAN fungsi éksploitasi glutamat kanggo ngimbangan épék alkohol. Nalika kasaimbanganana condong kana EXCITATION, beuki seueur alkohol diperyogikeun pikeun ngahontal pangaruh anu sami. Ieu ngakibatkeun nginum kaleuleuwihan sareng pamustunganana kecanduan.

Upami konsumsi alkohol diréduksi atanapi dihentikan dina waktos ieu, teu ngarareunah anu katelah sindrom DRAFT tiasa lumangsung. Ieu kusabab otak ayeuna HYPER-excitable nalika TEU saimbang ku pangaruh hambatan alkohol ngaliwatan tremor, kejang, halusinasi, gairah sareng lieur. Kalsium kaleuleuwihan dihasilkeun reséptor glutamat teuing nalika ditarikna nyaéta toksik sareng tiasa nyababkeun karusakan otak.



Kahariwang ditarikna ogé nyumbang kana kecanduan alkohol sareng KONTINUASI panyalahgunaan alkohol.

Naha bir nyéépkeun éléktrolit?

Pangaruh kronis alkohol nyaéta ngamajukeun ingetan cai isosmotik sarengéléktrolitkusabab ningkatna tingkat ADH. Cai kaleuleuwihan naéléktrolitanu écés dikaluarkeun salaku réspon tina nyerna alkohol tambahan. Kalayan gencatan asupan alkohol, kaleuwihan ieu bakal dibuang sababaraha dinten.

Kumaha anjeun nambihan éléktrolit dina bir?

2 Waleran.Éléktrolitngan ukur uyah anu leyur, dimana ion-ion tiasa ngabantosan ngirimkeun muatan listrik ngalangkungan cairanana. Jantennambahansababaraha uyah méja pikeun anjeunbirbakal acara pikeun nambihan éléktrolit.5 Pébruari 2014

Dinten ieu kami nuju nyarios ngeunaan Nuun Electrolyte Tablet. Héy, aya naon, Taren di dieu ti A-Race sareng dinten ayeuna urang nuju ngintip saham sésana tina Nuun Active Hydration sareng Nuun Active Energy. Mimiti kuring resep pisan kana inuman, tapi hanjakalna hubungan cinta ieu parantos réngsé.

Ieu saleresna bakal janten tinjauan anu sanés anu saé anu parantos dilakukeun dina saluran. Mimiti, sanaos, sababaraha hal anu kuring resep ngeunaan éta. Nuun henteu sadayana goréng, jujur ​​éta produk bener-bener saé, ngan sanés produk anu saé pikeun kuring.

hukum helm sapédah

ALUS Anu mimiti anu kuring resep ngeunaan Nuun nyaéta éta gampang pisan dianggo. Sakumaha anjeun ningali, éta tablet, éta henteu bubuk janten anjeun bahkan henteu kedah ngocok botol, kantun leupaskeun kana cai anjeun sareng éta larut langsung anu saé. Éta ogé aya dina tabung sahingga anjeun tiasa nyandak tabung ieu sareng anjeun teras nahan kana ransel atanapi saku jersey kanggo transportasi anu gampang pisan.

Sadayana, éta mangrupikeun salah sahiji inuman éléktrolit panggampangna anu dianggo. Hal kadua anu kuring resep ngeunaan éta nyaéta rasa sareng anu mimitina dijual di Nuun. Hidrasi Aktip ngagaduhan sabelas rasa sareng énergi Nuun kalayan kafein na ngagaduhan tilu rasa.

Lumayan sadayana sadayana raoseun sapertos versi hampang tina pop anu bakal dikaitkeun sareng, janten jeruk nipis rasa sapertos sumanget entéh, jeruk nipis céri sapertos anu sapertos céri céri entéh. Janten rasa éta bakal sakedik langkung jelas tibatan nyarios sareng Osmo atanapi Skratch, kuring bakal numbu ka anu aya dina katerangan anu anjeun tiasa ngupingkeun ngeunaan produk ieu. Ieu bakal raos sakedik langkung kuat tibatan anu ieu tapi masih raos entéh janten henteu raoseun siropna sapertos sababaraha inuman anu raoseun ieu, ngan ukur masihan anjeun sakedik langkung raos dina sungut anjeun anu kuring anggap mangrupikeun rasa anu sampurna dina hal salajengna. abdi resep ngeunaan Nuun nyaéta harga.

Aranjeunna bujang, tapi tabung hargana tujuh dolar, anjeun kéngingkeun sapuluh, janten tujuh puluh sén per inuman. Ieu lumayan lumayan sabab seueur inuman hargana dolar atanapi sakedik langkung ti dolar per porsi. Sareng pamustunganana kuring hoyong nyebatkeun yén komposisi Nuun saé saé.

Anjeun gaduh sakitar 360 miligram natrium sareng saratus miligram kalium. Éta dasarna mangrupikeun babandingan éléktrolit anu sampurna anu anjeun hoyong leungitkeun beurat. Sareng upami anjeun peryogi sépakan sakedik di énjing-énjing kanggo kaluar panto énjing, Nuun Energy saleresna saé pisan.

Éta ngagaduhan opat puluh miligram kafein, éta sakitar satengah gelas kopi. Janten dina pangalaman kuring, éta henteu ngajantenkeun anjeun gugup, éta ngan saukur masihan anjeun sakedik taji pikeun hudang sareng angkat. Goréng Hal kahiji anu kuring teu resep ngeunaan éta; Kuring saleresna mendakan yén aya sakedik ngagosok dina beuteung kuring.

Éta henteu kajantenan salamina, éta ngan ukur kajadian nalika latihan anu sesah, khususna latihan olahraga dimana kuring nyandak sababaraha Nuun Energy sababaraha kali soré nalika éta lembab pisan sareng sakali beuteung kuring ngan ukur ngebul angkat. Leres, ditiup, éta teu geulis. Kuring bakal nyéépkeun detil na.

Kuring henteu yakin pisan naon éta; éta tiasa kabur anu nyababkeun sakedik beuteung. Bisa jadi Nuun ampir lengkep bébas kalori, sareng kuring mendakan sakedik gula dina inuman saleresna ngabantosan nyerna cai sareng nyerep Uap anu anjeun nyerep. Tapi naon éta, sababaraha kali éta kuring leres dina jalur éta henteu satuju sareng kuring.

Hal kadua anu kuring henteu resep ngeunaan Nuun ogé anu kuring resep ngeunaan Nuun. Kuring resep rasa anu raoseun ieu tapi nalika kuring nganggo éta kuring nganggo nalika latihan anu sesah pisan sareng kuring napas pisan. Abdi henteu badé ngémbohan Nuun.

Kuring bakal nyarios yén ngeunaan Nuun. Éta henteu hartosna inuman éléktrolit anu goréng. Upami anjeun henteu gaduh burih sénsitip éta moal goréng pikeun anjeun, éta saleresna mangrupikeun produk anu saé pisan sareng anjeun ogé tiasa nyobian.

Anjeun gaduh hal hébat. Éta sanés sanés produk anu pas pikeun kuring kusabab éta henteu tiasa dianggo dina beuteung sénsitip kuring anu leres-leres ngabandungan kusabab kuring resep rasa na. Upami anjeun ngagali tip sareng ulasan ieu anu kami sasarengan, pencét jempol anjeun di handap. éta nunjukkeun ka urang yén urang ngalakukeun padamelan anu saé - éta saé salawasna dipikacinta.

musik tunggang sapédah

Atanapi ngalanggan sareng pastikeun anjeun moal sono salah sahiji tulisan nalika kami kaluar. Didatangan kami di www.aracenutrition.com Média sosial sadayana ngeunaan nutrisi lomba, kami dina Twitter, Google Plus, Instagram sareng Facebook sahingga anjeun tiasa mendakan kami di ditu.

Kaluar ka dinya sareng bunuh lomba A salajengna. Kuring bakal sono ka anjeun Nuun, anjeun ngeunah pisan.

Naha bir mangrupikeun inuman anu saé?

Panilitian ti 2015, diterbitkeun dina Journal of the International Society of Sports Nutrisi, mendakan yén 'sedengbirasupan henteu ngagaduhan pangaruh anu parah dina spidol hidrasi dina individu aktip. ' Dina basa sejen, pasanganbir- utamina anu ngandung alkohol rendah - henteu kunanaon, utamina kusababbir, sapertos olahraga8 nov. Des 2019

Kami parantos debat sadidinten ngeunaan nalika saha waé anu kedah prihatin sareng naha jumlah alkohol anu anjeun minum? Naha éta mangaruhan hubungan anjeun, padamelan anjeun? Sareng éta mangrupikeun hal anu sangat pribadi, sareng éta naha kuring resep pisan kana gerakan Sober Panasaran, sabab éta masihan batur jalan kaluar upami aranjeunna hoyong nyobian lirén nginum tanpa panginten jalan-jalan tambahan pikeun damel sareng anu sapertos anjeun. Iraha batur kedah hariwang? Masalahna anjeun gaduh masalah dimimitian atanapi anjeun ngagaduhan masalah anu peryogi diubaran, leres teu? Sareng ieu mangrupikeun dua masalah anu bénten-bénten, upami anjeun henteu ngendalikeun, langkung saé anjeun kedah ati-ati sareng kontrol anu langkung saé sabab anjeun anu Kalah. Sareng upami anjeun kaleungitan kendali, naha anjeun peryogi pangobatan? Kaliren nyalira, anjeun bakal peryogi bantosan.

Naha anjeun peryogi perawatan rawat inap? Perlakuan rawat inap umumna disimpen ayeuna pikeun jalma anu bakal ngalaman penarikan sareng hayu urang émut, alkohol mangrupikeun hiji-hijina ubar anu sering dikonsumsi jalma, nyaéta zinogen mobil anu toksik pikeun unggal jaringan dina awak urang sareng ditarikna sering fatal DTs leres mangrupikeun prosés anu ngabahayakeun, janten éta kedah diubaran dina kaayaan médis. Janten teras nyarios ka dokter anjeun pikeun panilitian naha anjeun pikir anjeun nginum dugi ka tempat anu anjeun tiasa ditarik upami anjeun ngaraos goyah nalika énjing nalika anjeun ngagaduhan jenis najong di énjing-énjing ditarik ka (bobo).

Gejala henteu muncul sateuacan 48, 72 jam - Leres pisan. Saatos inuman terakhir anjeun sareng éta kaayaan darurat médis. Éta sababna penting yén urang ngupingkeun.

Nya kitu ogé, serangan ditarikna alkohol, misah ti DT, tiasa dugi ka dua minggu ka hareup sareng anjeun tiasa nyetir mobil sareng serangan ditarikna. Janten ieu sadayana kabutuhan pikeun perawatan médis. Éta sanés masalah sepele.

Urang mikirkeun alkohol kusabab urang sadayana ngagaduhan hubungan sareng alkohol. Sareng éta sah, jalma nyangka éta kedah saé. Éta légal, éta parantos aya dina budaya urang sapanjang manusa, anjeun terang, riwayat manusa, éta masalah.

Entong kasalahan. Éta ubar anu serius pisan. Janten urang nyarios tadi ngeunaan budaya anggur mommy sareng tangtosna kasus anu anjeun pas nalika nyarioskeun masalah médis anu serius, saur kuring anu bakal ngupingkeun bakal nganggap ieu leres-leres serius janten jalma anu nginum sapertos sabotol alkohol dinten, leres? Tapi sering nalika urang nyarioskeun ngeunaan budaya anggur ibu urang nyarios ngeunaan gelas atanapi 2.

Janten kumaha jalma, khususna pemirsa, anu ningali ieu terang nalika aranjeunna nyebrang? Iraha ieu berlaku pikeun anjeun? Éta henteu seueur ngeunaan jumlahna, nya? Naha kuring gaduh riwayat genetik ieu? Naha kuring gaduh akibat? Pikeun kuring, hubungan sareng zat leres-leres janten masalah upami aya akibatna. Éta ditetepkeun ku konsistén, sanés jumlah anu dikonsumsi. Ayeuna hayu urang pikirkeun.

Hiji akibat dina daptar kuring nyaéta status médis. Upami dokter anjeun nyarios, 'Hei, anjeun moal kedah ngirangan.' (Seuri) Éta mangrupikeun akibat.

latihan bumi pikeun suku

Anjeun kedah ati-ati. Kumaha upami anjeun karaos sapertos anjeun henteu nepi kana kaayaan sosial tanpa gelas dina panangan. Naha anjeun nganggap éta masalah? éta masalah.

Abdi nyarios, 'Tingali, upami anjeun teu tiasa fungsina sacara sosial,' éta disebat gangguan karesahan sosial 'sareng kedah diperiksa sareng dirawat. 'Terang, seueur hal-hal anu urang minimalkeun dina budaya urang mangrupikeun sindrom jiwa sareng aya tingkat pangobatan sareng perawatan anu saé pisan. Anjeun kedah ngamangpaatkeun éta.

Tapi kuring leres-leres hoyong alamat anjeun sakedik, sabab kuring pikir salah sahiji hal anu kakarék nyarios, sigana kusabab di kalangan anjeun, éta tiasa sampurna pikeun ngagaduhan gelas anggur. Sareng anjeun nyarios, 'Sabalikna tina botol anggur.' Aya seueur jalma dina budaya anggur mommy, dina budaya anggur lalaki dimana anjeun ngagaduhan meureun opat jalma dina tuang siang sareng aya lima botol anggur anu ical dina tungtung wengi normal.

Leres. Leres, éta tempat kuring panasaran, janten anjeun ti mana - Janten, tapi intina mah éta muka seueur panon jalma sabab nalika anjeun ngalakukeun, sebotol anggur cukup seueur alkohol, tapi nalika anjeun ngalakukeun éta lamun ngalakukeun éta rutin, éta moal janten masalah ageung. Sareng kuring pikir éta sababna sudut pandang sadaya jalma ngeunaan konsumsi alkohol pisan benten sareng urang bahkan henteu acan nyarioskeun perkawis panyakit ati anu ningkat kumargi penyalahgunaan alkohol.

Awéwé lima kali leuwih gampang meunang komplikasi tina alkohol atanapi panyakit ati. Aranjeunna kakurangan énzim dina lambungna pikeun dimetabolisme éta, sareng éta kirang kirang toksik. Janten aranjeunna lima kali langkung gampang kénging sorose tibatan anu ceuk lalaki, sigana lima kali leuwih gampang mungkir sareng henteu maju.

Naha bir gaduh langkung éléktrolit tibatan Gatorade?

Panaliti Universitas Granada di Spanyolgaduhmendakan étabirtiasa ngabantosan awaklangkung saésaatos latihantibatancai atanapiGatorade. Professor Manuel Garzon ogé ngaku karbonasi dibirngabantosan haus sareng eusi karbohidrat na tiasa ngabantosan kaleungitan kalori, ngalaporkeun The Telegraph.10 Pébruari 2013

Naha éléktrolit gaul sareng alkohol?

Tapi éta jauh tina pilihan anu pangsaéna.Alkohol urangépék déhidrasibakallangkung ageung tina manpaat poténsial tambahanéléktrolit. 'Ah maenyangalakukeun alkoholnaekeun kinerja, sareng sigana henteu ngabantosan pamulihan, 'saur Goodson.16 Agustus 2019

Naha alkohol tiasa nyababkeun éléktrolit rendah?

Alkohol tiasa nyababkeun éléktrolithenteu saimbang dina tilu cara - ngalangkungan kaleungitan cairan, ningkatéléktrolitékskrési, sareng éncér konsentrasi tinaéléktrolitdina jero awak.

Naon inuman alkohol anu paling hidrasi?

Vodka kalayan soda sigana langkunghydratingtibatan ngan ukur shot vodka kusabab anjeun ngonsumsi langkung seueur cairan tina soda. Sareng aya anu poékminuman keras. Alkohol sapertos wiski sareng brendi gaduh tingkat congener anu luhur, kalebet tanin sareng acetaldehyde.

Naha 1 bir bakal ngarusak latihan anjeun?

Alkohol paling ngarusak nalikaétajandela anabolik post-latihan (étanepi-ka-opat jam ieukasési angkat-beurat has). Hurungétagembleng, sareng utamina upami anjeun olahraga, ilmu pengetahuanngalakukeunanamamatahan étahijiatanapi duabirhenteu kunanaon. Kalayan kecap séjén, kacuali anjeun gaduhkakabiasaan nginum binge, anjeun 'bakaljanten teu kunanaon.22 Juni. 2017 Nopémber

Naha Bir Goréng pikeun latihan?

Birpanginten raoseun, tapi sanés inuman olahraga idéal. Sanaos nginumbirsaatos alatihantiasa nawiskeun sababaraha manpaat, éta ogé tiasa ngarusak sintésis protéin otot sareng ngamajukeun déhidrasi. Dina kaseueuran conto, anjeun langkung saé milih inuman anu sanés alkohol pikeun ngeusian tingkat énergi sareng cairan anjeun.27 Agustus 2020

Naon éléktrolit dina bir olahraga enol?

ZERO + ditingkatkeun ku campuran éléktrolit high-end dirancang pikeun mastikeun anjeun balik sareng tiasa balik hésé deui unggal dinten. Ti taun 1500m dugi ka Ultra Marathons, Dion parantos ngalatih sababaraha atlit anu pangsaéna sareng palatih di Australia janten atlit anu kalapa kompetitif.

Kumaha pangaruh alkohol kana éléktrolit dina awak?

Alkohol mimiti mangaruhan tingkat éléktrolit dina nyiksa alkohol kronis. Sareng éta mangrupikeun tanda yén jumlah alkohol anu dikonsumsi gaduh pangaruh anu jero kana sél anu fungsina normal. Éta nyandak urang kana tungtung katingal urang kana naon anu éléktrolit alkohol depletes.

Naha aya manpaat kaséhatan pikeun nginum bir?

Bir ngagaduhan sababaraha hal anu saé, ogé: karbohidrat gula, sakedik éléktrolit, sareng sababaraha gizi dumasar-tutuwuhan anu ngabantosan anu asalna tina hop, ragi, sareng sa'ir. Tapi kakurangan utama-na éta doozy-nyaéta yén alkohol lumayan loba ngaco sagala rupa.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.