Utama > Waleran Pangsaéna > Turbos pangsaéna - kumaha anjeun mutuskeun

Turbos pangsaéna - kumaha anjeun mutuskeun

Naon turbos pangsaéna?

Ti mimiti hampang dugi ka liar, ieu tingali sababaraha anu pang populerna ayeunaturbos
  • HKS GT II 7460.
  • Sumber: motovicity.com.
  • Garrett GTX2860R sareng GTX3067R.
  • Sumber: turbobygarrett.com.
  • Turbonétics GT-K.
  • Sumber: turboneticsinc.com.
  • Godspeed NgaronjatkeunTurbo.
  • Sumber: godpeedproject.com.



Hai sadayana sareng wilujeng sumping kana tulisan ieu kami bakal nyarios langkung seueur ngeunaan bédana tingkat tinggi antara kompresor sareng turbocharger sareng ngabahas pro sareng kontra masing-masing. Kuring ayeuna gaduh sababaraha tulisan anu béda ngeunaan jinis anu khusus pisan, sigana duanana batch turbocharger sakitar genep atanapi langkung jinis anu aya di luar sana anu kuring diskusikeun, sareng tilu jinis kompresor anu dibahas ku kuring sacara rinci, tapi kuring hoyong ngadamel perbandingan anu kasar naha anjeun panginten hoyong milih anu salah ngalawan anu sanés teras ti ditu? Anjeun tiasa ngamimitian ngagali langkung jero kana unggal pilihan anu anjeun pikir bakal asup akal pikeun tiap aplikasi. Ayeuna duanana kompresor sareng turbocharger ngabantosan anjeun pikeun ningkatkeun kinerja sacara dramatis, masihan anjeun dorongan ageung anu sacara harfiah tekanan anu ditambihan ku alat, naha éta mangrupikeun kompresor atanapi turbocharger, pikeun ngabantosan anjeun ningkatkeun kakuatan kuda anjeun kuda kuda langkung kuat ku kakuatan turbocharger sareng kompresor, éta neraskeun ku cara anu bénten pisan.

Turbocharger ngagunakeun knalpot anjeun pikeun ngagulung turbin anu teras nyetir kompresor anu narik hawa pikeun nambihan langkung seueur kana mesin anjeun, kumargi kompresor, di sisi sanésna, gumantung kana mesin anu ngahurungkeun naha éta gear, sabuk atanapi anu sanés. , nyaéta mesin naon anu nyetirna? sareng bakal janten sababaraha bentuk anu didukung ku mesin anu muterkeun kompresor sareng kompresor anu bakal naékkeun mesin ayeuna kunaon manpaatna ngagaduhan daérah turbo ieu? Nya, aya seueur kaunggulan tina sudut pandang épisiénsi sabab anu anjeun lakukeun nyaéta ngarobih knalpot anu sanésna diséépkeun janten hal anu manpaat sareng ngamungkinkeun anjeun nyandak langkung seueur hawa salaku hasil tina ngagunakeun éta limbah anu boros sahingga kompresor henteu , éta kalakuanana siga mesin anu diarepkeun sacara alami, teras éta moal tiasa ngalakukeun nanaon anu manpaat ku gas haseup ieu upami aranjeunna ngantunkeun mesin ayeuna Pabrikan sering nganggo turbocharger kanggo ngirangan mesinna supados aranjeunna masih tiasa tiasa horsepower tinggi, tapi teras aranjeunna tiasa nganggo motor leutik. Anjeun gaduh kirang massa ayun, anjeun gaduh kirang muter, anjeun gaduh motor anu langkung alit. Naha éta nganggur atanapi ngalalana di jalan tol, sareng nganggo tanaga anu kirang, éta henteu hartosna yén anjeun ngahémat bahan bakar kirang dina lantai nyobian kéngingkeun kakuatan maksimal nganggo seueur suluh, tapi ku ngirangan mesin anu narik beuratna kaluar tina mobil ku ngagunakeun mesin anu langkung alit aya seueur manpaat tina segi ékonomi bahan bakar naha éta kasohor pisan ku pabrik ayeuna.

Kauntungan pangbadagna ti turbocharger, tangtosna, nyaéta nambihan kakuatan sareng épisiénna, janten naha nganggo pilihan supercharger? Naon kaunggulan kompresor? Nya, kompresorna henteu katinggaleun, henteu gumantung kana gas knalpot pikeun naékna mesin, tibatan éta gumantung kana kagancangan mesin, janten nalika anjeun nabrak jalan nganggo mobil supercharged? Anjeun tiasa kéngingkeun performa ieu sacara instan tibatan ngantosan sapertos anu anjeun badé nganggo aplikasi turbocharged. Manpaat kompresor anu sanés tiasa disetél sareng turbocharger tiasa disetél sakedik tingkat ogé, tapi kompresor tiasa didamel pikeun masihan anjeun dorong linier anu lega dina jarak mesin anu lengkep, sanés gaya ieu di dieu. Naon kompresor sentrifugal? Anu condong beurat dina hal nambihan dorongan sareng nambihan kakuatan, tapi kembar sekrup sareng root compressor masihan anjeun seueur kakuatan mimiti-awal pikeun milih dimana nempatkeun kakuatan éta, anjeun tiasa ngagaduhan ton kakuatan tinggi Anjeun tiasa gaduh jarak pertengahan saimbang anu saimbang dina dua sisi, atanapi anjeun tiasa gaduh torsi low-end awal upami anjeun hoyong anu raos pisan dina aplikasi solar low-rev, kéngingkeun anu jero sareng anu sanésna tapi tina sudut pandang sudut umum anjeun umumna tiasa ngagaduhan rentang anu langkung ageung nganggo kompresor supercharged janten alesan sanésna aranjeunna tiasa dipilih, naon anu dikiranganna? turbocharger, sapertos anu tos disebatkeun tadi, aya anu katinggaleun.



Janten aya lag turbo, teras aya ambang dorongan, janten aya knalpot khusus, aya kecepatan mesin khusus dimana anjeun ngahasilkeun cukup knalpot pikeun nyatana nyiptakeun sababaraha waktos kanggo nguseup hawa upami ngalangkungan intercooler kana mesin pikeun spool up knalpot sahingga aya reureuh pakait sareng éta nalika anjeun nempatkeun suku anjeun dina kakuatan henteu pareum langsung sapertos supercharger, anjeun kedah ngantosan éta, karugian anu sanésna nyaéta anjeun naroskeun jumlah kakuatan anu tangtu, sareng anjeun ngantosan sakedik, sahingga anjeun parantos naroskeun sajumlah kakuatan. Kakuatan pikeun nganggap, oke kuring ngagaduhan éta sareng anu sanésna engké, suku anjeun henteu robih posisi, tapi kakuatan anu anjeun pikagaduh ngagaduhan komunikasi akselerator sakedik benten sareng mobil turbocharged tibatan mobil supercharged sareng akhirna, turbocharger jelas peryogi minimal pelumasan minyak mesin, sareng anjeun ngagaduhan minyak mesin sareng éta mangrupikeun sarat tambahan pikeun anjeun bakal dipaké pikeun pelinciran poros turbin ogé bantalan dina turbo sareng éta mangrupikeun sarat tambahan minyak mesin anjeun, anu janten panas pisan tina turbocharger sareng suhu luhur. Éta ngan hiji hal séjén anu anjeun kedah nimbangkeun nyaéta minyak mesin anjeun? degrade gancang ku turbocharger dibandingkeun contona mesin anu diarepkeun sacara alami atanapi dina sababaraha kasus mobil supercharged anu henteu ngagaduhan pelumasan minyak, kalebet kompresor root &? kembar sekrup supercharger x 'anjeun panginten henteu peryogi pelumasan pikeun gaya super senter gaya gaya éta bakal gaduh pelumasan minyak maka pasang deui kana sarat anu sanés pikeun minyak mesin, tapi henteu ngahontal suhu anu aya turbocharger, janten leres ageung karugian ku minyak mesin dibéré turbocharger sanés kompresor, janten naon karugian kompresor? nyandak énergi tina mesin pikeun ngahasilkeun kakuatan langkung seueur tibatan nyandak énergi tina knalpotna.

Kalayan turbo, anjeun nyandak énergi langsung tina mesin, janten peryogi jumlah tenaga kuda anu tangtu pikeun nyegerkeun kompresor sareng, salaku hasilna, kaleungitan éta Anjeun kéngingkeun tenaga kuda ku nyandak deui hawa, tapi tina titik efisiensi tingali éta sanés hal anu paling logis pikeun dilakukeun ti sudut pandang anu épisién Turbochargers gaduh seueur akal tina sudut pandang réaksi Kompresor ayeuna ngagaduhan seueur akal, anu kuring resep upami anjeun naroskeun ka kuring sual ieu sateuacanna? Janten wartawan mobil sareng lebet kana truk pers anu sanés, kuring badé ngawartosan kuring langkung resep turbocharger sareng kuring bakal ngawartosan yén aranjeunna langkung épisién sareng saur kuring anu raos pisan sacara logis, turbocharger damel raos di ditu. Anjeun saé dinten ayeuna sabab tiasa reureuh pisan. Anjeun tiasa ngahontal rentang kecepatan ageung sareng sababaraha téknologi sapertos turbos kembar-ngagulung sareng géométri variabel.

Janten aya téknologi kerén di luar sana anu ngirangan kakurangannana, tapi saatos anjeun nyetir sababaraha kendaraan anu béda-béda di luar sana, sareng saatos kuring nyetir seueur turbo sareng kendaraan supercharger anu kuring mendakan nyaéta kuring mendakan kompresor langkung pikaresepeun sareng éta sababna teu aya katinggaleun sareng upami anjeun nempatkeun suku anjeun kana taneuh anjeun kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong sareng kuring pikir éta mangrupikeun hal anu anjeun bakal ngahargaan saatos ningali sababaraha kendaraan anu béda mimiti nyetir, yén anjeun gaduh pedal akselerator anu ngalakukeun persis naon anu anjeun pikahoyong pikeun dilakukeun. Kalayan supercharger anu anjeun pasihkeun 50 persén, anjeun kéngingkeun 50 persén sareng pedal anjeun leres-leres naon anu anjeun lakukeun sacara real waktos. Kalayan mobil anu dieusi turbo, anjeun tiasa nyandak pulp pedal kalayan gancang sareng teu aya nanaon anu bakal kajadian kusabab henteu cekap Waktos pikeun masang pedal gas janten anjeun memeres sareng ngantosan sareng torsi anu anjeun kéngingkeun henteu pakaitna sampurna sareng dimana anjeun nempatkeun éta aya hubunganana sareng waktos sareng kuring pikir éta bédana ageung ageung Éta pedal anu anjeun tiasa dimana-mana waé sareng suku anjeun sareng réaksi anu anjeun ngaéngingkeun roda, dugi ka torsi aya dimana-mana sareng éta henteu ' t cocog kompresor nalika anjeun ngarobah posisi pedal akselerator.



Nalika anjeun ngaraos robahan ieu langsung, anjeun ngaréaksikeun persis sareng cara anu anjeun pikahoyong, sareng réaksi éta leres-leres ngajantenkeun anjeun nyambung kana kendaraan, janten sacara pribadi kuring langkung resep nyetir mobil superan tibatan nyetir mobil turbocharged cenah seueur pisan mobil turbocharged di luar sana anu ngalakukeun padamelan fenomenal terang anjeun peta tongkat throttle pisan sacara konsistén sahingga katingalina teu aya seueur lag, teu seueur panyimpangan torsi, saatos naon anu anjeun kantos terang yén anjeun nincak suku anjeun pedal janten kuring resep cara sababaraha mobil di luar sana parantos ngalaksanakeunnana, ngan ukur sacara umum tina sudut pandang anu karasa. Kuring ngarasa yén kompresor langkung pikaresepeun pikeun disetir. Hatur nuhun pikeun nonton sareng tangtosna anjeun tiasa mariksa seueur jinis kompresor sareng turbocharger.

Kuring bakal nempatkeun tautan dina katerangan artikel, upami anjeun aya patalékan atanapi koméntar, punten kersa ngantunkeun aranjeunna di handap.

Perusahaan naon anu ngadamel turbo pangsaéna?

Thepausahaannyekel pangsa pasar panggedéna diTurbochargerIndustri manufaktur kalebet BorgWarner Inc., IHICorporation, Cummins Inc. sareng Mitsubishi Heavy Industries Ltd.



Anu hiji ditagihkeun sareng anu saurang ogé ditagihkeun. Pilihan anu ditagihkeun disebat kode LSJ sareng opsi turbocharged dingaranan LNF. Sareng éta mangrupikeun carita anu lucu sabab Cobalt SS asalna diwanohkeun dina 2004-2005 mesin supercharged LSJ dina akhir taun 2008 mesin TurboCharge LNF bakal jalan deui kana Cobalt SS anu diterbitkeun deui.

Kusabab sababaraha kontrak antara Chevy sareng Eaton, pabrikan root SuperCharger anu dilengkepan, kadaluarsana. terus, tapi urang moal asup kana éta. Jalan anu mana waé, 2008 bakal ngenalkeun LNF.

Éta jalma bener-bener bogoh ka. Éta masih 2-liter, 4-silinder, sareng waktos ieu ngajantenkeun sakitar 260 tenaga kuda. Henteu goréng pikeun salah sahiji mobil tuner munggaran Chevy.

Ngenalkeun modél TurboCharge ogé ningali variasi boh coupe sareng Sudan. Jalma-jalma bener-bener bogoh ka mobil, jeung Chevy ngamangpaatkeun platform anu sarua pikeun ngagunakeunana dina sababaraha kendaraan anu sanésna ogé, kalebet Nanging, henteu sadayana yakin salaku pesaing jaman sapertos SRT4 sareng WRX masih saeutik langkung dipilarian. Batinna tiasa nganggo sakedik langkung perhatian, sabab seueur jalma anu ngeluh karasana palastik anu murah.

Sababaraha jalma ngagaduhan masalah sareng jangjang ngahalangan garis pandanganana, sareng éta rada ageung. Tapi kira-kira naon, ieu taun 2000an sareng waktos anu sanés pisan sareng jalma, tapi tetep waé ngagaduhan seueur di luar sana sareng ayeuna anjeun tiasa nyepeng éta pikeun ngosongkeun pasar anu murah. Mesin LNF lumayan mampuh ngadamel modifikasi kana Kit Panggung Hiji anu engkol mesinna dugi ka 290 hp.

Mobilna ngagaduhan faktor nostalgia anu tangtu pikeun sabagian sabab éta mobil anu pangpentingna anyar anu leres-leres dirawat, dijaga bersih, ha Sababaraha modifikasi anu raoseun parantos dilakukeun. Hésé henteu ngahargaan éta. Sareng sigana ngan leres pikeun nyarioskeun salah sahiji saingan anu pang caketna na Cobalt, sareng éta bakal tangtosna janten Dodge Neon SRT4.

Sareng tebak naon, hayu urang buang kaliber PTGT dina kategori anu sami ogé. Neon SRT4 gaduh carita asal anu sami sareng Cobalt SS dikurangan sadayana Supercharger mimiti, tapi éta kaluar dina waktos mobil Amérika Serikat ningali naon anu lumangsung dina adegan mobil, utamina ku balaréa anu langkung ngora sapertos aranjeunna sareng aranjeunna kedah ilubiung. Neon anu ditagih turbo mangrupikeun jawabanna pikeun éta.

Ayeuna kuring moal bohong upami anjeun bébas campur gaul, tapi nalika kuring di SMA, SRT 4 Neon masih kénéh masalah ageung. Sareng kuring hoyong pisan, sapertos batur, tapi dina waktos éta masih mahal pikeun murid SMA. SRT 4 pencét pasar di 2003 sareng ngajalankeun jangka pondok, ngan sababaraha taun sateuacan produksi Taun 2005 dilanjutkeun.

Mobilna ngan ukur matak pikaresepeun sabab teu aya istilah anu langkung saé. Anjeun moal nyangka yén sora éta asalna tina mobil siga kieu. 2.4-liter, turbocharged opat-silinder sanggup 230 horsepower langsung ti pabrik, panginten ngabantosan sababaraha suntik bahan bakar anu langkung ageung sareng lagu anu dirévisi.

Tapi reuwas, reuwas, aya klaim yén Dodged henteu nempatkeun nomer anu leres. Aranjeunna henteu leres-leres akurat. Jalma curiga jumlah aslina aya di caket 255 hp tibatan 230.

Dodge ningali kasuksésan 2.4 liter sareng mutuskeun, 'Anjeun terang naon? Hayu urang lebetkeun kana sababaraha mobil deui. 'Anu ngarah kana PT Cruiser, GT Variant sareng Caliber SRT 4, anu pamustunganana sacara lengkep ngagentos Neonas saatos janten punah.

Kalayan MSRP sahandapeun sahandapeun 20.000 deui dina mimiti taun 2000an, pasti aya seueur SRT 4 anu sayogi dinten ayeuna kalayan harga anu langkung handap. Dinten ayeuna anjeun tiasa kéngingkeun salah sahiji putra anu ambek dina mobil impian SMA sakitar $ 8-10 rebu, tapi éta sadayana tumpukan pikeun bentukna cukup sopan di Wisconsin. Anu henteu sanés kanggo dijual.

Ngajauhan tina mobil AS mangrupikeun salah sahiji sedan Euro anu anjeun panginten tingali di sapanjang tempat parkir SMA atanapi kuliah anjeun, sareng tangtosna, janten The Volkswagen Jetta GLI. Versi 1.8 Turbo anu kawéntar mimiti dikenalkeun kira-kira taun 1993 sareng masih dianggo dina mobil ayeuna.

Gampang dirobih sareng tiasa nganteurkeun kinerja anu pantes, utamina tina panyimpangan alit sapertos Jetta, éta nyaéta Golf atanapi GTI. Ba saleresna, upami urang tiasa nyarios naon waé nganggo 1,8 t, tapi Jettai nyaéta anu kuring émut sareng tetep bogoh nalika ningali anu dirobih di tempat umum.

Ti pabrik, mobil-mobil ieu sanggup ngahasilkeun sakitar 180 tenaga kuda sareng dina transmisi manual 6-speed. Henteu lusuh teuing, teu aya anu istimewa, tapi henteu goréng ogé. Gaya boxy dina mobil turun ogé kalayan seueur jalma sabab butuh seueur inspirasi ti taun 80an sareng 90an sareng masihan daya tarik modern.

Bertukar kaluar pikeun turbo anu langkung ageung, suntik bahan bakar anu langkung ageung, sareng nada anu pas tiasa leres-leres ngabédakeun mobil-mobil ieu sareng lumayan seueur anu saha waé anu nyobian nyobian sakumaha gancangna, mobil ieu biayana antara $ 18 sareng $ 20.000, tapi dinten ayeuna tiasa dipendakan sacara harfiah ngan ukur opat dugi ka genep, bahkan bahkan langkung mirah. Tangtosna, anjeun terang yén kami moal kabur nyarios ngeunaan Subaru WRX. Langkung khususna, anu pangheulana pencét Amérika Serikat, éta mangrupikeun generasi kadua Bug Eye WRX tina WRX.

janten instruktur spin

Nalika pencét nagara bagian Amérika Serikat éta leres-leres ngadamel ombak dina industri otomotif nalika hudang seueur mobil Amérika Serikat waktos sapertos Chevy sareng Dodge, sareng kaseueuran éta leres-leres hal anu saé. Taun bug-eye pikeun WRX ngalir ti taun 2000 dugi ka 2002, sanaos generasi kadua WRX ngalangkungan taun 2007, ngaliwat sababaraha facelift anu nyandak Blob Eye, sareng varian Hawk-Eye sareng éta. Ayeuna kuring leres henteu kedah nyarios seueur ngeunaan WRX, éta mesin turbo EJ20 2 liter anu tiasa ngahasilkeun 227 tenaga kuda sareng drive sadaya-roda asalna tina latar tukang anu hébat anu ngagaduhan Subaru.

Éta sareng mangrupikeun platform anu suksés pisan. Éta sigana ngagaduhan nilai anu saé sakumaha anjeun terang. Seueur jalma anu condong milari WRX condong mendakan diri dina mobil generasi kadua ieu, anjeun tiasa mendakan anu teu acan parah dianggo sareng disiksa sareng henteu nganggo has, lebetkeun unggal Subaru- Bobodoran didieu, masalah, aranjeunna tiasa dijarah rada murah.

Nya, sapertos anu kuring sebatkeun tadi, éta ngagaduhan masalah anu ngaguratkeun yén éta ngan saukur Subaru WRX. Subaru lakukeun naon anu bakal dipikahoyong ku Subaru, sareng upami anjeun milari hiji, anjeun kamungkinan anjeun parantos nampi kanyataan éta sareng siap dinyeri. Dina ahir poé urang boga saeutik urang luar.

Nalika kuring ngurilingan sareng naroskeun sababaraha jalma anu kuring resep, 'Héi, kuring nuju daptar pikeun tulisan ieu anu kuring damel. Abdi hoyong sababaraha mobil anu henteu khas anu aya dina seueur daptar ieu, 'sareng Sean ngalengkah sareng nyarios,' Nya kumaha upami Mazdaspeed 6 'sareng kuring resep,' Oke, asik, kuring bakal gaduh tingali éta dina. 'Sareng nebak naon, éta mobil anu saéstuna pikaresepeun.

Leres, éta hatchback opat panto. Leres, katingalina mah sapertos khas taun 2000-an Mazda. Sareng henteu, éta sanés mangrupikeun salah sahiji mobil panggancangna di luar sana, tapi kuring pikir éta pantes saeutik ngobrolkeun sabab Mazda ngalakukeun hal anu sapertos éta. tiis

Aranjeunna nyarios, 'Anjeun terang naon, kami hoyong janten bagian tina hal ieu' sareng aranjeunna nyarios, 'Ieuh, tingali drive opat roda opat-panto kami.' Mazdaspeed 6 ngagaduhan 274 horsepower sareng torsi 280 pon kaki, kalayan drive sadaya-roda. Beda sareng Subaru, nanging, Mazda henteu leres-leres hoyong gaya rally-to-road.

Nyatana, supir tés ti departemen Mazda MAZDASPEED nyatakeun yén aranjeunna henteu bakal mengklasifikasikan mobil ieu salaku mobil balap. Tapi tibatan Mazda ngadorong pamekaran sareng produksi mobil kusabab aranjeunna percanten kana naon anu aranjeunna ngawangun, tétéla, sareng kuring bakal ngadugikeun, 'Anu paling kuat, nanganan sedan Mazda anu kantos diwangun' sareng kutipan anu sanésna teras: 'The limusin zoom-zum pamungkas. ' Kuring meunang éta tina tulisan ngeunaan mobil jeung supir.

Kuring henteu nyéépkeun anjeun, ceuk éta, sareng kuring sigana éta mangrupikeun salah sahiji cutatan favorit kuring sepanjang waktos, tapi sapertos anu kuring carioskeun, éta sanés mobil panggancangna dina grup, kalayan nol 6,2 kadua dugi ka 60, éta Mazd aspeed 6 nyaéta mobil padet. Éta kaku; éta kuat; sareng éta lumayan raoseun.

Tapi tebak naon, leres-leres panginten Mazda, yén anjeunna henteu bakal ngarobih mobil ieu kusabab éta anu dilakukeun ku jalma. Sareng nalika aranjeunna tiasa dipasangkeun sareng sababaraha masalah reliabilitas, Mazdaspeed6 lumayan pikaresepeun sacara umum, sareng rada teu clueless, turbo sedan anu leres-leres muncul di galéri. Sareng kuring kedah nyarios, diturunkeun kana sapédah anu saé, katingalina saé pisan.

Lima dugi genep kilométer tiasa ngagiring anjeun dina salah sahiji mobil ieu, anu saur kuring mah janten mobil anu saé, rada henteu biasa pikeun ngeureunkeun daptar. Janten naon anu anjeun candak upami anjeun gaduh $ 10.000 pikeun niup mobil anyar. Leupaskeun dina koméntar di handap ieu sareng tangtosna tong hilap ngalanggan.

Upami anjeun milari roda aftermarket, ban, atanapi suspénsi, tong hilap didatangan fitmentindustries.com dimana urang ngagaduhan sadayana, bahkan sadayana Mobil ieu anu nembe dibahas. Kami ogé ngagaduhan tawaran anu lumangsung, pilihan pembiayaan, sareng tangtosna sok aya hadiah anu lumangsung.

siku numbness beuteung

Urang nuju nganggo Air Lift, parios éta. Tapi éta réngsé pikeun ayeuna. Hatur nuhun parantos nonton.

Abdi Gél ti Fitment Industries. Pendak deui engké. Katengtreman.

Kumaha kuring milih turbo?

Supadosmutuskeundina pantesturbochargerpikeun mesin solar anjeun, hal anu pangpayunna kedah dipasang nyaéta udagan listrik. Kusababturbochargerukuran tina sabaraha hawa aranjeunna tiasa nganteurkeun sareng aliran udara saimbang sareng kakuatan mesin, tujuan horsepower anu réalistis penting pisan pikeun milih anu pas.

Naha turbos langkung ageung langkung saé?

Turbochargernyaéta kompresor udara anu fungsina sami sareng supercharger. Aturbochargermungkin tiasa mindahkeun hawa anu cekap tibatan mesin anu tiasa dianggo bahkan dina tekanan anu rendah sahingga nyababkeun dorongan instan anu mangaruhan kakuatan. Beuki gedé tehTurbotekanan dorongan, kakuatan mesin langkung ageung.

Hai sadayana sareng wilujeng sumping, panginten anjeun parantos nyetir atanapi ngagaleuh kendaraan nganggo mesin turbo alit sareng nyatakeun yén anjeun terang éta bakal ngagaduhan performa V6 nanging ékonomi bahan bakar tina opat silinder alit teras anjeun leres-leres nyetir sareng anjeun nuduhkeun yén nomer anjeun henteu cocog pisan sareng nomer anu anjeun tingali dina stiker anu nyarios yén anjeun bakal kéngingkeun ékonomi bahan bakar dina mobil ieu dina tulisan ieu, urang bakal nyarios naha mesin turbo leutik tiasa henteu salawasna kéngingkeun ékonomi bahan bakar anu hébat anu aranjeunna klaim sareng éta sababna kami bakal nyarioskeun sababaraha manpaatna, aya alesan anu sah anjeun panginten hoyong mesin turbo ageung, tapi teras urang bakal ngalamun kunaon anjeun henteu leres-leres tingali nomer ékonomi ékonomi sapertos kieu anu mangrupikeun klaim Produsen dunya nyata sareng janten ngamimitian anjeun kalayan manpaat Naha anjeun tiasa ngirangan mesin sareng ngalungkeun turbocharger? Nya manpaatna nyata pisan, motorna langkung alit, beurat na kirang, ngagaduhan bagian anu langkung sakedik. Anjeun gaduh gesekan kirang. Anjeun gaduh karugian kirang ngompa sareng gumantung kana skénario momotan mesin ieu, kumaha anjeun nyetirna, anjeun leres-leres tiasa kéngingkeun ékonomi bahan bakar anu saé pisan ku mesin turbo alit ieu, tapi teras anjeun mimiti naroskeun ngeunaan kakuatan sareng hal-hal bakal robih sakedik sareng kuring katingalina Kuring gaduh mesin di dieu sareng kuring gaduh seueur tulisan ngeunaan kumaha dianggo turbocharger, tapi ieu ilustrasi anu saderhana pisan.

Kami gaduh mesin kami, kami gaduh turbocharger, hal ieu ngadorong kabuka ku knalpot sareng narik dina hawa tambahan. Janten, tah anjeun terang anjeun terang yén kami ngagaduhan tekanan atmosfir dina mesin ieu anu sakitar opat belas poin tujuh, atanapi sakitar lima belas psi. Sareng sareng turbocharger éta, kompresor ieu di dieu.

Kami tiasa nambihan tujuh satengah psi panguat tambahan janten ayeuna urang gaduh sakitar 50% langkung oksigén dina mesin ieu sareng salaku hasilna kami nyuntik langkung seueur suluh sareng ngaduruk langkung seueur hawa sareng langkung seueur suluh. Kami bakal nyababkeun anjeun terang ngeunaan 50% kakuatan langkung sanés. Janten ideu anu aya di tukangeun turbocharger pinter pisan, éta ngamungkinkeun pikeun mesin perpindahan alit anu masih gaduh seueur kakuatan, tapi éta tiasa ngagolak kana kakuatan atanapi efisiensi, teu kedah, anjeun terang duanana dina waktos anu sami, sanaos leres aya cara pikeun ngalakukeun duanana dina waktos anu sasarengan, anu janten naon anu bakal kami tampi engké.

Ayeuna. Masalah sareng mesin turbo nyaéta pabrikan kedah mendesain, diantarana waé, kumaha urang henteu ngaleungitkeun éta? Janten naon anu henteu saé, kumargi piston ieu neken campuran bahan bakar-udara naék kana luhur silinder, anjeun tinggalkeun colokan busi anjeun sareng éta tangtosna hurungkeun campuran bahan bakar-hawa tapi suhu sareng Tekananna pisan saluhur éta dieusi turbo sareng anjeun tiasa gaduh saku dimana campuran suluh-hawa cukup panas pikeun hurung ku nyalira sareng salaku hasilna anjeun gaduh dua sumber kontak, anjeun ngagaduhan payuneun seuneu anu tabrakan ieu sareng anu paling parah Upami éta, upami anjeun gaduh juru mesin anu parah pisan sahingga nambihan hawa ka mesin turbo, anjeun tiasa kéngingkeun karusakan anu serius. Éta nambihan suluh sareng salaku hasilna anjeun ngagaduhan tekanan silinder anu langkung luhur.

Janten unggal silinder tunggal ngagaduhan tekanan anu langkung luhur sareng akibatna unggal silinder tunggal ngagaduhan suhu anu langkung luhur sareng sadayana ieu ningkatkeun kamungkinan anjeun henteu tertib. Naon anu tiasa dilakukeun pabrik pikeun ngalakukeun ieu? Entong ngaleungitkeun janten anjeun masih ngagaduhan tingkat dorongan anu luhur kalayan daya tinggi sareng anu ngetok henteu ngancurkeun mesin anjeun. Nya, anjeun tiasa nyéépkeun waktos kontak, tapi éta hartosna anjeun henteu épisién, anjeun moal ngalakukeun seueur kakuatan éta, janten anjeun henteu hoyong éta, anjeun tiasa nurunkeun rasio komprési, anu ogé ngandung hartos kirang kakuatan sareng efisiensi sacara umum, tapi anjeun bakal sering mendakan yén mesin turbo nganggo babandingan komprési anu langkung handap tibatan mesin anu sanés sareng anu ngabantosan ngirangan kasempetan sambel, sareng éta nyalira ngajantenkeun mesin kirang épéktip Nganggo mesin turbo downsize anjeun aya hubunganana sareng hawa- campuran bahan bakar dina beban anu langkung luhur ieu nyaéta ku ngagunakeun campuran bahan bakar-hawa anu beunghar.

Janten idéalna, anjeun ngajalankeun tempat sakitar opat belas poin tujuh kana hiji babandingan suluh-hawa, anu jumlah anu saé pikeun anjeun bakal ngabakar sadaya oksigén. Anjeun bakal ngaduruk sadayana suluh. Éta bakal tiasa dianggo saé pisan, tapi upami anjeun badé tingkat dorongan anu tinggi sareng throttle tinggi, anjeun bakal turun tina opat belas poin tujuh dugi ka sabelas hiji, panginten dua belas hiji, pikeun kéngingkeun suhu dina silinder éta parantos gagal sareng éta sigana katingalina anéh némbongan yén nyuntik langkung seueur suluh saéstuna nurunkeun suhu, tapi éta mangrupikeun bagian tina alesan kunaon nalika anjeun nyuntik suluh éta sareng perobihan fase tina cairan kana gas, suhu di jero turun.

Anjeun nyuntik deui suluh deui pikeun nurunkeun suhu dina silinder éta. Ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun nyegah sambel sareng ngahasilkeun seueur kakuatan. Anu ngarugikeunana, tangtosna, nyaéta campuran bahan bakar-hawa anu beunghar.

Aranjeunna henteu ngahasilkeun kakuatan kalayan épisién pisan. Janten upami anjeun ningali kurva torsi didieu dina sumbu nangtung teras RPM dina sumbu horizontal sareng ningali kurva torsi mesin turbo, janten éta bakal ngamimitian sakedik low sabab dorongan turbo na ngawangun teras turun janten éta mimiti meunang, anjeun terang teuing kagancangan pikeun turbocharger ieu. Sareng anjeun ningali, anjeun terang, éta torsi maksimum anjeun anu mesinna sanggup dimungkinkeun, teras upami anjeun ningali ka diri anjeun, anjeun terang sabaraha torsi anjeun tiasa ngahasilkeun sabaraha torsi? Dupi anjeun naroskeun sabaraha gas anu tiasa dianggo? naroskeun perkawis mesin ieu sateuacanna? Éta kedah ngamimitian ngabeungharan campuran suluh-hawa pikeun nyingkahan sambel, sareng éta moal seueur pisan.

Éta garis ieu di dieu janten anjeun tiasa ningali yén anjeun terang yén anjeun nganggo teuing throttle anu anjeun nyetir ngalangkungan titik dimana anjeun masih nganggo rasio bahan bakar-udara idéal sareng masih épisién Salaku tiasa ngahontal kinerja, anjeun bakal ngalangkungan éta. Sareng upami anjeun ngalangkungan éta, anggo campuran campuran bahan bakar udara éta sareng hasilna anjeun ngagaduhan seueur kakuatan tapi anjeun henteu ngalakukeun épisién pisan sareng ku mesin anu diarepkeun sacara alami hayu urang nyebatkeun mesin anu diarepkeun sacara alami langkung ageung kakurangan. Anjeun henteu hoyong silinder anu seueur Anjeun henteu kedah hoyong ukuran ieu pikeun skénario momotan anu handap.

Tapi nalika anjeun nambihan silinder éta, jumlah padamelan anu unggal dilakukeun ku silinder langkung sakedik, jumlah hawa sareng bahan bakar lebet kana silinder / bahan bakar campuran sareng anu sapertos kitu, ku cara nempatkeun campuran bahan bakar-udara anu kirang beunghar dina skenario torsi tinggi ieu motor nyeuseup bakal masihan anjeun kinerja hadé. Anjeun tiasa kéngingkeun langkung seueur kakuatan pikeun jumlah suluh anu anjeun nyuntikkeun. Anjeun terang manpaat mesin turbo leutik ieu dina beban anu murah, anjeun tiasa kéngingkeun ékonomi bahan bakar anu saé, tapi nalika anjeun naroskeun tingkat kakuatan anu langkung luhur sareng maréntahkeun supaya ulah sambel, campuran anu beunghar pisan kedah dianggo sareng anjeun bakal miskin ékonomi bahan bakar salaku hasilna, Naha anjeun ngalakukeun ieu? Naha milih strategi ieu? Nya, ti pabrikan, upami aranjeunna hoyong nyebarkeun, anjeun terang nomer kota sareng nomer jalan raya EPA sareng siklus ieu henteu seueur paménta upami paménta éta ngan ukur di ujung anu handap éta maka anjeun tiasa nganggo mesin turbo alit pikeun ngalakukeun tés ieu licik kana nunjukkeun bacaan ékonomi bahan bakar anu hébat, sedengkeun upami anjeun badé kana skenario beban anu langkung luhur, bacaan ékonomi bahan bakar bakal turun sareng anjeun terang yén upami éta kaputusan pabrikan, éta mangrupikeun hal anu matak, kumaha anu aranjeunna pikahoyong. milikna tina nomer anu diterbitkeun ku EPA ngalambangkeun ékonomi bahan bakar anu anjeun leres-leres badé pikagaduh.

Tulisan anu salajengna anu kuring damel sareng kuring bakal ngirim link ka dieu di dieu pas leres-leres diterbitkeun, tapi tulisan salajengna anu kuring hasil? janten Turbo 2.5L Mazda, sareng urang bakal nyarios kumaha aranjeunna leres-leres dirancang pikeun ningkatkeun tingkat éta di dieu dimana anjeun tiasa gaduh beban anu langkung seueur sareng masih aya dina babandingan bahan bakar-hawa stoichiometric sareng anjeun masih kéngingkeun seueur kakuatan tanpa ngorbankeun ékonomi suluh anjeun ampir sapertos sababaraha jinis turbos alit sanés. Janten ngarepkeun tulisan ieu, upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi koméntar, anjeun tangtosna tiasa ngantepkeun ieu di handap.

Hatur nuhun parantos nonton

Naha turbos kembar langkung saé tibatan hiji?

Turbos kembarhebat pisan pikeun disetir sapopoéatawalolobana mobil jalan-disetir. Masing-masingTurboperyogi knalpotna tina ukur 4 silinder dugi ka spol, janten na tumpukan langkung gancangtibatankabujangiket. Langkung alitturbosdijerokembar-Turbokit ogé tiasa ngahasilkeun kakuatan anu sami sakumaha anu langkung ageungturbo tunggal.

Sabaraha horsepower tiasa nambihan turbo?

Supercharger atanapiturbocharger

TOturbochargerjalan sareng sistem knalpot natiasaberpotensi masihan anjeun kauntungan 70-150kakuatan kuda. Supercharger disambungkeun langsung kana asupan mesin sareng tiasa nyayogikeun 50-100 tambahankakuatan kuda.

Sakumaha seueur Turbo nambihan kakuatan kuda?

TOturbochargerdamel sareng sistem knalpot sareng berpotensi masihan anjeun kauntungan 70-150kakuatan kuda. Supercharger disambungkeun langsung kana asupan mesin sareng tiasa nyayogikeun 50-100 tambahankakuatan kuda.

Saha anu ngadamel turbos pikeun Ford?

Suplai Honeywellturbos pikeun FordMesin 3,5 liter pikeun modél roda hareup sapertos Lincoln MKS sareng MKT. BorgWarnerngajadikeun turbos pikeun Ford1.6- jeung mesin 2.0 liter.

Naha turbos muterkeun dianggurkeun?

SegerTurbohenteumuterkeun dianggurkeunsampurna normal.

Naon anu langkung saé turbo tunggal atanapi kembar?

Turbo Tunggalkit anu saé pikeun ngadamel tenaga kuda ageung, sabab ngagaduhan band kakuatan anu langkung lega tibatan akembar-Turboatur sareng ulah béak uap dina tungtung luhur. Theturbo tunggalmemang ngawangun dorongan langkung laun, sahingga langkung gampang pikeun mobil sered anu nganggo tenaga kuda tinggi tiasa ngaitkeun tina penggalian.

Mana turbo anu pangsaéna pikeun mobil kuring?

Kami ngalakukeun matématika sareng milah turbocharger pikeun milarian anjeun turbo pangsaéna anu cocog sareng kabutuhan anjeun. Éta ogé nungtun anjeun ka distributor anu pang caketna anu tiasa anjeun kontak pikeun nyaring pilihan anjeun. Bagéan anu pangsaéna - Garrett Boost Adviser gratis, sareng cocog sareng alat mobile sareng desktop!

Naon jenis kakuatan mesin turbo?

Turbos parantos épéktip pikeun ningkatkeun kakuatan khusus mesin, anu sanés dikenal salaku kaluaran per kapindahan. Mesin opat-silinder turbo 2.0-liter tiasa gampang cocog kakuatan 3.0-liter V6 anu diarepkeun sacara alami, salaku conto.

Kumaha carana milih turbocharger anu pangsaéna pikeun proyek anjeun?

Bab ieu dikhususkeun pikeun familiarisasi sareng pabrikan turbocharger anu béda sareng sistem turbo, modélna, rentang aliran, angka bagian, sareng peta aliran pikeun milih turbocharger anu pangsaéna pikeun proyek anjeun sakedik gampang.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Hasil olimpiade 2008 - solusi praktis

Sabaraha medali anu dimeunangkeun dina Olimpiade 2008? Atlit ti 87 nagara meunang medali, sareng 55 diantarana meunang sahenteuna hiji medali emas. Duanana kategori ieu nyetél rékor énggal dugi ka éléh dina 2016. Atlit ti Cina meunang medali emas panglobana, kalayan 48 medali emas. Atlit ti Amérika Serikat kéngingkeun medali panglobana, ku 112.

Kumaha carana nyageurkeun diri anjeun ku pikiran anjeun - kumaha ngabéréskeun

Naha pikiran ngagaduhan kakuatan pikeun ngubaran? Panilitian biologis kontémporér nyatakeun yén panyakit mangrupikeun hasil tina pamikiran sareng pikiran bawah sadar. Kalayan kecap séjén, pikiran nyiptakeun panyakit. Éta alesan yén lamun pipikiran nyiptakeun panyakit, éta tiasa ngubaran panyakit. Di Amérika Serikat nyalira, langkung ti 1,3 triliun dolar dihasilkeun pikeun perawatan médis unggal taun.

Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di tempat layung - jalan kaluar jalan

Naon kota anu pangsaéna pikeun cicing di Cotswolds? Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di CotswoldsCirencester.Bourton-on-the-Water.Tetbury.Kingham.Broadway.Painswick.Burford.Bibury.

Tekanan darah rendah Vegan - kumaha anjeun méréskeun

Naha diét vegan nyababkeun tekanan darah rendah? Diét vegetarian sareng vegan sareng henteu lengkep produk sato parantos dipikaterang pikeun nurunkeun tekanan getih dibandingkeun sareng diet omnivora. 24.07.2020

Wah tetep nabrak 2017 - kumaha ngalereskeun

Naha wow mah tetep nabrak? Parobihan kana setélan parangkat lunak dina supir kartu vidéo anjeun tiasa nyababkeun masalah kacilakaan atanapi kinerja. Reset setélan supir pidéo anjeun pikeun menerkeun masalah ieu. Panas teuing tiasa nyababkeun masalah kinerja, kacilakaan game, sareng konci komputer pinuh. Upami masalah tetep aya, uninstall sareng pasang deui permainan.