Utama > Waleran Pangsaéna > Siklus Bh - kamungkinan solusi

Siklus Bh - kamungkinan solusi

Naha Sapédah BH saé?

BHpastina pabrik sapédah kualitas. Éta diulas dina interbike rada sering.BHngajadikeun sababaraha beneraluspigura karbon. Aranjeunna nawiskeun sababaraha barang anu sangat tinggi sareng populér di luar negeri.



Sepeda pH langkung ti 100 taun ngawangun jalan nyalira ti modél waja asli urang dugi ka prototipe 3D dicitak kami nganggo téknologi anyar, tapi nganggo benang umum anu ngalangkungan sajarah urang. Inovasi salaku cornerstone tina sadaya bikesinnovation atoh anu geus ngarah kami pikeun digawe sareng damel sareng bahan pangsaéna sareng ngembangkeun metoda pembuatan pigura karbon urang sorangan puluhan panel serat karbon sacara saksama direkayasa pikeun ngahontal kinerja anu optimal dina unggal bagian tina pigura anu beurat kanyamanan beurat beurat sareng tahan parameter anu nangtoskeun panempatan masing-masing lapisan serat karbon anu urang pasang dugi ka Hatur nuhun kana bagian cetakan karbon-kerung kami, téknologi pabrik proprietariat, teu aya anu nempatkeun panjaluk anu langkung luhur pikeun produk kami tibatan anu kami lakukeun. Analisis sareng fase pangendali mangrupikeun hal anu penting dina ranté produksi.

Unggal pangukuran, unggal bentuk dipariksa sareng kedah nyumponan standar kualitas luhur anu berlaku pikeun sapédah urang sareng diterapkeun sareng majelis pangénggalna sareng prosés pangendali kualitas anu parantos réngsé mangrupikeun kumpulan motor PH dijamin nyiptakeun motor unik dina tingkat luhur ieu tujuan BH unik, program adaptasi cet anu nutupan modél balap top sareng sapédah gunung kami supados unggal pengendara sepeda A BH tiasa naek dina warna karesepna Nalika ngeunaan logistik, téknologi di sisi kami mangrupikeun pusat distribusi sentral anu otomatis. anu ngamungkinkeun urang ngaoptimalkeun sumberdaya urang sareng ngagunakeun sadaya waktos urang pikeun inovasi anu paling penting. Kami salawasna aya pikeun sapédah anjeun tim pendukung téknis anu terang anu terang yén sagala anu aya pikeun terang sadaya produk pH mangrupikeun cara anu paling diperyogikeun atanapi ngamungkinkeun anjeun ngajaga sapédah anjeun dina kaayaan anu saé, naon waé anu lumangsung dina paméran langkung ti 100 taun pangalaman, diajar sareng élmu. Pangetahuan, terkonsentrasi dina hiji rohangan Ruang paméran kami mangrupikeun tempat pikeun ngalakukeun éta sadayana ningali sareng némpél naon anu kami nawiskeun pikeun anjeun sareng dimana motor PH kapayunna, éta bakal 100 taun deui

rencana latihan zwift

Naon ari sapédah BH?

Beistegui Baraya

Naon 10 merek siklus top?



Pikeun langkung ti saabad, inisialBH(Beistegui Hermanos) parantos sami sarengsapédah,Ngabuburitsareng olah raga.

Anjeun parantos mutuskeun mésér sapédah jalan anu munggaran, anu luar biasa anjeun parantos nyandak léngkah munggaran anjeun kana dunya anu langkung ageung, tapi mésér sapédah munggaran anjeun tiasa karaos rada ageung sareng ngabingungkeun sabab katingalina seueur jinis anu béda tina bahan anu béda kalayan komponén anu béda lulus, janten kami aya dina tulisan ieu. Kuring bakal masihan anjeun pituduh praktis sareng ngawartosan anjeun naon anu kedah dipilari sareng naon bédana. Kuring resep pisan kana bersepeda, janten naon waé anu matak langkung seueur jalma dina sapédah sareng saham anu langkung saé anu langkung dipikaresep.

Kusabab kitu urang damel sareng Decathlon, aranjeunna gaduh sapédah anu leres-leres komprehensif kalayan seueur fitur anu béda sareng aranjeunna ogé nilai pikeun artos, anu hartosna ieu mangrupikeun tempat anu saé pikeun kuring nunjukkeun naon anu anjeun pikahoyong sareng kuring ogé peryogi langlayangan layang layang anyar ditambah pamikiran anu maéhan dua manuk ku hiji batu. Hal kahiji anu anjeun kedah lakukeun nyaéta nangtoskeun sabaraha artos anu anjeun badé méakkeun, tapi sabaraha artos anu anjeun kedah balanja kalayan leres teu aya waleran anu leres Kanggo ngajawab patarosan éta, nalika ngeunaan mésér sapédah jalan, anjeun tiasa sadar yén sapédah jalan tingkat Éntri anu bermutu biasana dimimitian sakitar 260 Oro atanapi £ 250, sapertos ieu, sareng saatos anjeun langkung awis pigura-pigura biasana langkung énténg sareng langkung sesah sareng komponén dina pigura ieu langkung énggal sareng canggih. sakitar 600 euro anjeun tiasa kéngingkeun seueur artos sieun sapédah, langkung ilaharna anu bijaksana ku bingkai aluminium sababaraha komponén tingkat Éntri anu hadé tibatan bahkan rem cakram sareng sapédah anu nganggo alat sapertos ieu sanggup pisan, kuring yakin anjeun terang nu. Pagunungan atanapi Pegunungan Alpen panginten anjeun sareng ngalakukeun sababaraha balapan dina sapédah kalayan spéktrum anu kuring terang sabab aya sagala hal anu kuring lakukeun dina sapédah jalan anu munggaran kuring, kuring nyarankeun yén anjeun henteu nyéépkeun sadaya artos dina sapédah méakkeun nyalira, éta saé pikeun anggaran pikeun sadaya aksésoris penting sapertos sapatu sareng pedal, baju sareng sadayana anu anjeun peryogikeun, ayeuna perhatoskeun sababaraha detail nalika milih sapédah anjeun, komponén anu napel na nyaéta tina istilah koléktif pikeun rem sareng sirkuit mangrupikeun kelompok ayeuna aya pabrikan anu béda pikeun grup Campagnolo, SRAM microchip sareng panginten shimano anu paling kawéntar, anu henteu paduli susunan grup mérek aya dina hirarki atanapi tingkat, upami anjeun mindahkeun hierarki grup éta langkung mahal sareng komponenana meunang korek api langkung mahal Aranjeunna biasana ngagaduhan langkung seueur gear langkung seueur fungsionalna didamel tina bahan anu langkung aheng sareng Sareng pergeseran ogé bakal langkung lancar ayeuna, sapédah tingkat lebet sareng sapédah balap tingkat Éntri s biasana dipasihan set kelompok anu langkung handap dina hirarki, conto anu saé nyaéta Shimano Sora, anu mangrupikeun kelompok kadua tingkat Shimano sareng sering dianggo dina sapédah sakitar 500 harga pon tiasa dipendakan Shimano Sora tiasa naék dina hirarki grup sapédah na gaduh Shimano sareng kuring nyerat éta gunung di kuring atanapi Carall ngeunaan tempat anu kuring kantos numpang sababaraha balapan sareng éta tapi salah sahiji hal anu anjeun bakal sadar Babandingan gear tina kelompok nyaéta sapédah ieu gaduh 1132 kasét dina tonggong, anu kuring nyarankeun pikeun sapédah jalan anu munggaran anjeun, alesan pikeun ieu nyaéta 32 alat-alat waos anu aya di tukangeun kasét saéstuna kapaké pikeun bukit.



Ieu ngandung harti yén ku muterkeun suku anjeun langkung seueur, anjeun tiasa kéngingkeun kadudukan anu langkung luhur, sareng éta ngan ukur ngajadikeun bukit langkung saé. Ieu kontras sareng sababaraha sapédah anu sumping sareng kasét anu rada sesah, sareng 11:28 merhatoskeun sareng ranté set ogé ayeuna gaduh ukuran ranté anu béda, anu bakal kuring nyarankeun pikeun sapédah jalan anu munggaran anjeun nyaéta set ranté ci anu mangrupakeun 50:34 nyaéta kumaha urang gaduhna di dieu sareng ku alesan anu sami kuring nyarankeun taun 32an, tonggongna ngajantenkeun perbukitan sakedik langkung gampang upami anjeun pemula. Kantun upami anjeun biking jalan pamula sareng hoyong gaduh gir anu tiasa ngabantosan anjeun naék bukit anu anjeun pikahoyong, rem tukang anu langkung ageung sareng tukang anu langkung alit disebut ogé bagian tina grup sareng sacara gembleng aya dua jinis rem Rim atanapi sakumaha anjeun tiasa tingali dina rem cakram sapédah ieu sareng rem ieu hargana sakedik langkung seueur tibatan rem tapi kumaha upami anjeun cicing atanapi bakal naék di daérah anu ngagugulung? di daérah pagunungan kuring bakal nyarios yén aranjeunna patut usaha tambihan sabab nawiskeun rem langkung kuat, anu langkung konsisten khususna dina kaayaan baseuh sareng umumna ngan ukur gaduh kontrol anu langkung saé.

Kuring kedah nekenkeun yén rem pelek anu aranjeunna anggo sampurna pikeun meunang Tour de France salami 100 taun sareng gaduh kaunggulan anu aranjeunna langkung enteng dibandingkeun rem ieu, kusabab bahan bingkai na pangaruhna ageung kana kualitas tumpangan umum tina sapédah kalayan bahan anu paling umum tina aluminium, waja sareng serat karbon sakitar 250 dugi ka £ 1.000 atanapi dolar, seuseueurna sapédah anu tiasa dipanggihan didamel tina alloy aluminium sareng éta saé kusabab aluminium mangrupikeun bahan anu serbaguna anu entéh babandingan kakuatan-ka-beurat anu saé, éta sababna dianggo dina penerbangan, éta ogé tahan ka korosi sareng tiasa dilakukeun kalayan biaya anu langkung murah tibatan serat karbon anu hartosna yén sapédah langkung terjangkau tina sarébu euro anjeun tiasa ngamimitian ningali éntri -Sepeda serat karbon tingkat sapertos vanreisel edr 105 atanapi lagu Sang, sakumaha anu aranjeunna nyarios di payun, dimana kami ayeuna. Serat karbon biasana langkung ringan sareng langkung bénten tibatan aluminium sareng ngadamel waja pikeun serat karbon kualitas tunggangan langkung saé mangrupikeun bahan anu saé pikeun ngadamel sapédah tapi upami anggaran anjeun henteu serat karbon lengkep tong hariwang sapédah jalan anu munggaran mah éta aluminium tapi fitur anu saéna nyaéta sapédah aluminium nganggo garpu serat Karbon ieu ngirangan beurat, ngajantenkeun garpu langkung sesah sareng ogé ngirangan geter jalan sareng geger liwat setang milih mérek anu terpercaya disarankeun ku cara ieu anjeun terang yén bingkai parantos dirancang leres sareng diuji sareng ogé ngagaduhan garansi padet dina ban ban anu kedah diperhatoskeun pikeun diberesihan ban langkung seueur anu kuring bakal sebutkeun sabab ieu masihan anjeun kagunaan anu langkung ageung. Anjeun tiasa nyocogkeun ban anu langkung ageung upami anjeun resep, upami anjeun resep jalan sesat sareng gaduh petualangan sakedik anjeun tiasa nambihan hal-hal sapertos tukang lumpur, rak koper sareng sajumlah aksesoris anu sanésna sareng hiji detil akhir dina pigura nyaéta kurung handap - ieu mangrupikeun bantalan dimana Ranté unggal sapédah nganggo bantalan luar dina bantalan jero anu diulirkeun ngagaduhan poin bonus dina buku kuring kusabab ieu biasana butuh kirang perawatan sareng langkung lami.

Kuring ayeuna nyaritakeun ngeunaan roda Imean salaku jinis komponén konci dina unggal sapédah, ayeuna sapédah tingkat Éntri datang biasana ku roda tingkat Éntri sabab éta komponén paling populér anu pengendara pengendara pengendara nurunkeun garis. Aranjeunna langkung seueur kana olahraga sareng biasana ngagentoskeun aranjeunna pikeun anu langkung énténg, langkung sesah, sareng panginten langkung aerodinamika, tapi ku rentang performa anu ningkat ieu anu nambihan nambihan biaya sahingga tetep d Harga na murah, atanapi sapédah tingkat lebet ku kabayang anu langkung saderhana, tapi nalika anjeun ngaevaluasi roda sapédah anjeun milari kalayan anu kuring nyarankeun, aya nomer haseup anu saé pisan kusabab ieu ngabantosan roda anu langkung kuat sareng langkung mantap ogé bakal nunjukkeun yén anjeun ningali lebar pasisian. Idéalna anjeun hoyong pelek anu langkung cocog pikeun ban anu langkung lega, janten lebar pasisian anu langkung lega sapertos ban 25mm atanapi ban 28mm nyayogikeun langkung raoseun, sakedik cekelan deui sareng tahan résistansi anu langkung handap, anu hartosna anjeun tiasa numpak anu sami kagancangan ku usaha sakedik kirang.



Ayeuna kuring badé masihan anjeun inpormasi gancang sanés anu anjeun kedah terang nalika mésér sapédah jalan anu munggaran. Sapédah jalan dirancang pikeun dianggo ku calana pondok padded, anu hartosna éta normal pikeun aranjeunna ngarasa teu raoseun tanpa calana pondok padded, sareng kanyamanan sadel pisan pribadi, janten normal pikeun pengendara pikeun ngarobih seueur pisan. Kaseueuran motor balap henteu nganggo pedal, sanaos sababaraha motor low-end sareng acara pedal datar.

kumaha cara ngabersihan sapédah

Upami anjeun gaduh rides panjang atanapi olahraga EOBs, kami nyarankeun pikeun ningkatkeun sababaraha pedal sareng sapatu tanpa klip sabab ngamungkinkeun anjeun ngageser sareng narik perjalanan pedal pikeun ngajantenkeun anjeun langkung épisién, anjeun ogé tiasa kéngingkeun sepédah khusus awéwé, punten pikeun ngalakukeunana ngagaduhan bingkai anu sami tapi ngagaduhan titik kontak anu béda pikeun nampung bédana anatomis antara jenis kelamin, janten anjeun kéngingkeun sadul sisi khusus anu batangna langkung pondok sareng setang sareng engkol anu langkung pondok, tapi ieu henteu diperyogikeun pisan. Kami ngadorong anjeun pikeun milih anu paling merenah pikeun anjeun. Anjeun panginten resep kana sapédah kerikil atanapi permukaan campuran.

Ieu mangrupikeun dasarna sapédah jalan sareng sababaraha modifikasi pikeun ngajantenkeun aranjeunna langkung serbaguna supados anjeun ngagaduhan langkung seueur ban, ban polumeu langkung ageung anu jauh langkung kabisa-jalan, gir anu langkung gampang anjeun tiasa ningali éta sprocket masif dina kasét di dieu sareng rem disk sareng éta hartosna anjeun dasarna gaduh sapédah jalan sareng drop bar anu jauh langkung gancang di jalan tibatan sapédah gunung tapi ogé tiasa naék ku karikil atanapi limbah panganten, anu anjeun henteu kersa lakukeun dina sapédah jalan standar anu saé pikeun jalma anu ngagaduhan latar tukang anu hoyong petualangan, meureun ngepak sababaraha sapédah, atanapi panginten ngan ukur komuter anu henteu ngan ukur hoyong cicing di jalan. Anjeun tiasa ogé ngaganti ban anu lami pikeun jalan anu ipis sareng langsing sareng anjeun intina ngagaduhan sapédah jalan Abdi resep pisan sapertos motor ieu, sapédah gravel tingkat lebet sakitar lima ratus pon atanapi genep ratus euro. Angon ucing ngadamel padamelan anu hadé pikeun milari langlayangan énggal kuring tapi ogé sanés barang-barang sanésna tapi kuring ogé hilap yén kuring meryogikeunana upami anjeun resep kuring resep kana tulisan ieu sareng mendakan éta inpormasi sareng punten masihan kami resep sareng tindak lanjut sareng ayeuna anjeun parantos mutuskeun sapédah mana anu anjeun hoyongkeun untungna urang gaduh artikel ngeunaan ieu sareng sapuluh eusi pamula anu leres-leres gunana.

Abdi badé ka bumi ayeuna sareng maénkeun cocooan abdi

Naon BH ku Kinomap?

BH ku Kinomapngamungkinkeun anjeun balapan langkung ti 10.000 kursus dina anjeunBHParabotna. Ngarobih treadmill anjeun, elips atanapi olahraga sapédah janten alat kabugaran anu kuat sareng pikaresepeun. Pilih di antara 1000-an vidéo geo-location tinaBH ku Kinomap urangsareng ngalatih! Tujuan anjeun pikeun nuturkeun wirahma video aslina.

Ngabuburit jero rohangan ngabeledug sakumaha ogé sababaraha pakakas anu hébat, aya sababaraha pilihan perangkat lunak anu saé pikeun ngiringan éta. Ayeuna kami parantos damel sareng élit anu ngalatih palatih pikeun ngabahas sababaraha pilihan ieu, sareng dina tulisan ieu kami bakal ngaliwat Kartu Keno anu mangrupikeun aplikasi latihan siklus jero dumasar kana artikel anu nyetir nyata, aranjeunna ampir dua saratus rébu kilométer jalan kaluar tina 80 nagara anu béda ogé ayeuna ngalatih sési tulisan LED sareng hal-hal munggaran mimitina maka aplikasi ieu ayeuna sayogi kanggo ios atanapi Android. Teu aya vérsi desktop, tapi anjeun masih tiasa nonton tulisan anjeun dina layar ageung sareng langkung seueur deui sakedik éta mangrupikeun jasa langganan $ 9,99 per bulan kalayan henteu komitmen jangka panjang sareng éta boh dolar atanapi euro anu anjeun terang, taunan langganan $ 79,99 atanapi pembayaran sakali hirup 199 Aya ogé vérsi gratis ogé, tapi rada terbatas nalika ngeunaan pilihan artikel, dina hal perangkat keras anjeun tiasa nganggo anjeun tangtosna bakal kéngingkeun pilihan tina ieu ogé pungsionalitas tambihan interaktif anu cerdas tapi anjeun henteu peryogi éta nganggo aplikasi, pelatih tradisional sareng ngan amp plus atanapi sensor Bluetooth sareng sensor cadence bakal ngalaksanakeun padamelan Hayu urang mimitian ku tilu jinis artikel latihan anu béda, anu anjeun tiasa ngalakukeun pikeun ngajantenkeun anjeun gaduh artikel nyetir anjeun gaduh artikel anu dipimpin ku pelatih sareng anjeun gaduh interval ayeuna ogé Éta tulisan anu mimiti sigana anu paling dikenal ku Keenumapp, sapertos geo-localized, artikel nyetir kapal anu dihasilkeun ku pangguna anu tiasa anjeun uploa d daérah anjeun nyalira ka orTibet tiasa ngalatih sareng anu sanés, janten upami kuring milarian ALP d'Huez, contona, kuring gaduh 51 tulisan anu sayogi, kalebet anu ieu ti French ProJeremy Wow ayeuna ogé aplikasi Jeremy's Video Kineo ogé ngagaduhan Data GPS anu dianggo ku éta pikeun ngaduga profil ketinggian anu akurat ngandung hartos yén palatih Smart ngagunakeun maka wi ogé ogé nyonto kana gradién pikeun aranjeunna.

Dina hal ieu kuring nganggo suite elit pikeun ieu ngalangkungan Bluetooth ka smartphone kuring éta nyatet kaluaran kakuatan kuring teras, digabungkeun sareng beurat kuring, kuring henteu acan lebet kana kartu keno, maka kuring terang kumaha gancangna kuring dina titik anu khusus. maka anjeun tiasa nyetél éta pikeun maénkeun tulisan langkung gancang atanapi dina kecepatan anu saluyu. Kasus ieu sigana bakal langkung laun tibatan anjeun ngarambat Miwa, atanapi anjeun tiasa ngalih kana modeu Discovery, dimana tulisanana diputer sacara real waktos, henteu paduli Sedengkeun pikeun naon anu anjeun lakukeun, sakumaha kuring nyebatkeun di awal sareng sakumaha anu jelas anjeun tiasa tingali ayeuna, éta saleresna dimungkinkeun pikeun ngalirkeun artikel tina aplikasi kana layar anu langkung ageung ayeuna dina hal ieu tibatan usedchromecast atanapi Apple TV, kadua pilihan dina Keno -Map. Kuring leres-leres nganggo halaman wéb anu palinter pisan anu disebat Remotekey No Map Comm sareng nalika anjeun lebet di dinya éta bakal nunjukkeun kode QR anu anjeun scan tina aplikasi anjeun sareng di dinya anjeun nuju booming, telepon anjeun masih ngendalikeun sadaya aspek latihan sadaya aspek tulisan. , tapi anjeun ngan ukur ningali tulisan dina layar anu langkung ageung sareng masih nonton éta nalika urang nuju syuting.

zona Ngabuburit

Teras anjeun ningali éta bandéra béta alit di juru. Nya, upami ningali ieu, éta mangrupikeun pamekaran aplikasi anu langkung énggal ayeuna, éta bakal langkung seueur pakaitna. Janten upami kuring pencét ka Jeremy, salaku conto, kuring ningali halaman profil na sareng kuring tiasa ningali yén anjeunna parantos unggah 99 tulisan anu kuring tiasa milih saha waé, tapi kuring ogé tiasa nuturkeun anjeunna, anu hartosna kuring tiasa kéngingkeun iraha waé Kéngingkeun béwara nalika anjeunna unggah anu énggal di dieu sareng éta ngan ukur ngalaan salah sahiji seueur pangguna profil tinggi ti komunitas anu nomer 300,000 Kanyataanna, ukuran database dina konci, henteu paduli jalan anu diunggah ku jalma, lumayan luar biasa.

Anjeun tiasa ngabayangkeun yén anjeun ayeuna tiasa milarian dimana waé di dunya sareng sigana mendakan hal, upami éta sora rada pikasieuneun, émut yén Kino Map ngagaduhan algoritma anu tiasa dianggo dumasar kana jinis latihan anu anjeun resep dina anu parantos anjeun laksanakeun tah dina kasus kuring sigana mah kuring gaduh étika alpine mewah anu kuring lakukeun tibatan 60 puteran sareng éta mangrupikeun tulisan anu kuring perhatoskeun anu kuring nunjukkeun langkung seueur ogé aya sistem peringkat dumasar kana popularitas tulisan salami 18 bulan ka tukang , sapertos kontrol kualitas anu langkung seueur. Balik kana perjalanan anjeun, nalika anjeun parantos réngsé sareng lirén, maka tangtosna sadaya data anjeun bakal disimpen sareng upami anjeun mutuskeun, contona, pikeun nyingkronkeun sadaya data sareng Stryver atanapi Training Peaks teras diunggah di dinya ogé. Perkembangan anyar mangrupikeun bubuka tina tulisan LED palatih sareng ieu mangrupikeun jinis latihan kadua anu sayogi.

dahareun kaléng

Dasarna, anjeun nonton artikel tina sési latihan bersepeda jero rohangan teras latihan sareng éta dina layar supados anjeun gaduh seueur inpormasi - anjeun gaduh panjang sési ditambah sabaraha lami anjeun nyetir - anjeun teras gaduh inpormasi ngeunaan inténsitas anu anjeun nyetir lempeng ka payun kedah ditambah tinjauan grafis tina struktur rapat sadayana maka anjeun ogé ngagaduhan data anjeun anu lumayan tiis ditambah daptar pamilon virtual pikeun ayeuna henteu langsung, tapi kalakuanana siga wortel sabab jalma asli anjeun anjeun parantos rapat sareng ayeuna ieu sanés bagian interaktif tina peta bioskop janten sagala upaya datang langsung sareng anjeun sareng henteu didikte ku pamilon palatih pinter sakedap aya saleresna hiji deui pangembangan anu terakhir anu kuring badé bersihkeun sareng éta mangrupikeun kasempetan pikeun ngiringan lomba langsung sahingga balapan dimimitian sareng tahan unggal jam sareng anjeun henteu ningali avatar dina layar, anjeun tiasa ningali v posisi irtual lawan anjeun anu sabenerna dina peta dina layar, tikét bioskop nyarios yén anjeun bakal gancang ogé tiasa nyaring saha anu anjeun tanding, bioskop Mapsay bakal datang deui, éta ogé Kamampuh gaduh balapan pribadi janten anjeun sareng babaturan anjeun tiasa ngalakukeun éta dina grup anu ditutup Cara katilu pikeun ngalatih nyaéta interval anu klasik janten anjeun gaduh 17 sési pikeun dipilih, pilih waé anu anjeun badé lakukeun dina waktos éta, teras turutan léngkah sanaos anu ku urang manpaat palatih pinter gaduh sési anu saleresna didiktikeun ka kami ku résistansi palatih pinter, sareng nalika anjeun henteu tiasa nyetél kana FTP khusus anu anjeun gaduh - sareng panah handap, anu hartosna anjeun tiasa nyayogikeun kasusah dina momen éta sareng sabaraha kakuatan anjeun bakal nyéépkeun Pedal Spin Tukang Unggah kartu VideosKeno anjeun nyalira ngahargaan panyipta artikel latihan anu populér. Janten nalika anjeun daptar pikeun program hadiah anjeun leres-leres ngagaduhan artos dumasar kana sabaraha lami jalma ngalatih kana tulisan anjeun. Ide na nyaéta aranjeunna dasarna ngahargaan kualitas, janten éta kartu keno? hiji aplikasi anu masihan anjeun aksés kana tumpukan tulisan dina kapal kalayan data élévasi sahingga anjeun tiasa nyimulasikeun perjalanan nyata sareng palatih pinter anjeun sareng tangtosna ngembangkeun unit latihan anu dipandu ku palatih, punten wartosan kami dina bagian koméntar naha anjeun parantos nganggo peta keno sareng kumaha anjeun kéngingkeunana sareng ogé masihan tulisan ieu jempol ageung sareng upami anjeun hoyong nonton anu sanés ayeuna kusabab séri ieu dirojong ku élit.

Naha henteu parios tur pabrik kuring sareng kumaha aranjeunna bakal nguseup terang kumaha aranjeunna ngalakukeun hal-hal di Italia

Naha Fitness Fitness saé?

Putusan Kami:

BH Kabugaranmangrupakeun mérek reputable. Produkna nyaétamuhun-dijieun,muhun-dukung, sareng harga anu pantes. Pilihanna mimitian ti modél padumukan anu murah dugi ka mesin klub kaséhatan mewah kalayan TV.
29. 2020.

Mana anu langkung saé Giant atanapi Trek?

Sakabehna,Butalangkung mirah tibatanTrek. Kusabab dimana éta didamel,Butasanggup ngajaga biaya sapédah na langkung handap.Treksapédah nawiskeun wahana ramah-anggaran, tapi motorna rata-rata langkung mahal kanggo dipésér.

Naha Kinomap ngarobah kagancangan treadmill?

Halo, anjeuntiasalagu kamajuan anjeun nangaluyukeun kagancangan/ rawan jauhKinomap.

Saha anu ngadamel treadmill BH?

Perusahaan Beistegui Hermanos S.A., langkung dikenal salakuBH, diadegkeun ku dulur-dulur Beistegui Hermanos. Kantor pusatnaBHgrup perenahna di Vitoria-Gasteiz, Spanyol, sareng ayeuna nawiskeun sababaraha padumukan sareng komérsialkabugaranalat-alat di Éropa sareng Amérika Kalér.

Naha Trek kagungan raksasa?

Butamangrupikeun pabrik sapédah panggedéna sadunya ku bagi hasil. Perusahaan ngajual sapédah nganggo nami nyalira sareng ngajantenkeunana pikeun merek ageung sapertosTrek, Témbal sareng Colnago.

Sakumaha akurat Kinomap?

Naon ngajadikeunKinomaptéknologi khusus? Sareng sistemna kacidaakuratsahingga nalika ngeunaan bersepeda, salaku conto, Strava nyaruakeunana kana jalan nyata sareng ngamungkinkeun anjeun logKinomapdata latihan dina aplikasi na.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Hasil olimpiade 2008 - solusi praktis

Sabaraha medali anu dimeunangkeun dina Olimpiade 2008? Atlit ti 87 nagara meunang medali, sareng 55 diantarana meunang sahenteuna hiji medali emas. Duanana kategori ieu nyetél rékor énggal dugi ka éléh dina 2016. Atlit ti Cina meunang medali emas panglobana, kalayan 48 medali emas. Atlit ti Amérika Serikat kéngingkeun medali panglobana, ku 112.

Kumaha carana nyageurkeun diri anjeun ku pikiran anjeun - kumaha ngabéréskeun

Naha pikiran ngagaduhan kakuatan pikeun ngubaran? Panilitian biologis kontémporér nyatakeun yén panyakit mangrupikeun hasil tina pamikiran sareng pikiran bawah sadar. Kalayan kecap séjén, pikiran nyiptakeun panyakit. Éta alesan yén lamun pipikiran nyiptakeun panyakit, éta tiasa ngubaran panyakit. Di Amérika Serikat nyalira, langkung ti 1,3 triliun dolar dihasilkeun pikeun perawatan médis unggal taun.

Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di tempat layung - jalan kaluar jalan

Naon kota anu pangsaéna pikeun cicing di Cotswolds? Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di CotswoldsCirencester.Bourton-on-the-Water.Tetbury.Kingham.Broadway.Painswick.Burford.Bibury.

Tekanan darah rendah Vegan - kumaha anjeun méréskeun

Naha diét vegan nyababkeun tekanan darah rendah? Diét vegetarian sareng vegan sareng henteu lengkep produk sato parantos dipikaterang pikeun nurunkeun tekanan getih dibandingkeun sareng diet omnivora. 24.07.2020

Wah tetep nabrak 2017 - kumaha ngalereskeun

Naha wow mah tetep nabrak? Parobihan kana setélan parangkat lunak dina supir kartu vidéo anjeun tiasa nyababkeun masalah kacilakaan atanapi kinerja. Reset setélan supir pidéo anjeun pikeun menerkeun masalah ieu. Panas teuing tiasa nyababkeun masalah kinerja, kacilakaan game, sareng konci komputer pinuh. Upami masalah tetep aya, uninstall sareng pasang deui permainan.