Utama > Waleran Pangsaéna > Sejarah Bianchi - kumaha alamatna

Sejarah Bianchi - kumaha alamatna

Naha Bianchi Merek sapédah pangkolotna?

F.I.V. EdoardoBianchiS.p.A., biasa dikenal salakuBianchi() nyaéta dunyasapédah pangkolotnapabrikparusahaandina ayana, sanggeus naratas panggunaan roda anu ukuranana sami sareng ban karét pneumatik.

buta ulasan tcr



Italia dipikaterang ku karepna pikeun bersepeda, warisan anu beunghar pisan anu tiasa janten bumi spiritual tina olahraga anu urang sadayana resep. Ayeuna, barengan sababaraha jalan anu paling narik ati, asakan anu hebat, sareng legenda bersepeda pangageungna, Italia parantos ngahasilkeun sababaraha motor pangsaéna anu kantos ditunggang, sareng ieu katingal tina opat mérek bersepeda paling ikonik di Italia. Bianchi mangrupikeun perusahaan sapédah pangkolotna di dunya anu masih dina bisnis ayeuna sareng didirikeun ku Edoardo Bianchiway di 1885.

Salian ti tradisi anu euyeub, sapédah Bianchi langkung sinonim sareng hiji warna tibatan pabrik sapédah sanésna: Celeste, pirus bulak. Bianchi disponsoran pengendara profesional kahijina, Giavanni Tomasello, dina 1899, sareng 15 taun ka hareup perusahaan ngahasilkeun 45,000 sapédah sataun ogé 1.500 motor sareng 1.000 mobil. Sareng taun 1935 aranjeunna ngajual sapédah 70,000 anu ngahégak sataun.

Sapédah Bianchi mangrupikeun anu mimiti nganggo panemuan Campagnolo anu anyar di 1939, sistem pergeseran anu dioperasikeun ku rod anu disebut Cambio Coursa, kalayan derailleur dina strut tukang anu ngahubungkeun ranté kana opat sprockets tukang anu sayogi Dina taun kadua, Giuseppe Olmo ogé nyetél catetan jam anyar dina dewan Bianchi. Kasuksésan éta dituluykeun nalika Fausto Coppi ngagabung sareng tim Bianchi di 1940. Sareng dina 1949, 'Jawara Juara', sakumaha anjeunna dikenal, janten pengendara anu mimiti meunang Giro d'Italia sareng Tour de France dina taun anu sami , anu ngajantenkeun dirina sareng mérek Bianchi dina buku-buku sataun ngeunaan sajarah bersepeda, di gigireunna Coppi Bianchi sareng gegedén bersepeda sanésna sapertos Felice Gimondi, Laurent Fignon, Gianni Bugno sareng Marco Pantani, anu naék aluminium buatan Pro Mega Rep XL Cépeto pikeun masihan nami lengkepna pikeun Giro d'Italia / Tour de France anu kawéntar dina taun 1998, pengendara terakhir anu ngahontal prestasi Herculean ieu sareng pengendara terakhir anu meunang Tour de France dina pigura aluminium.



Ayeuna Pantani kataji ku géométri tina sapédah na naék 30 rupa pigura dina hiji mangsa, masing-masing rada béda. Celeste anu mencolok masih tiasa ditingali dina kisaran ayeuna, disetir ku Tim Wisata Dunia Belanda Lotto NL-Jumbo, anu ngagaduhan tilu pigura jalan anu béda-béda pikeun dipilih, dina modél Oltre, Specialissima sareng Infinito. Ayeuna anjeun panginten aya dimana ti jambatan khas Bianchi anu khas, Edoardo Bian chi ngajarkeun Ratu Margherita cara naékkeun sapédah sareng pikeun kasulitanana anjeunna nampi janji karajaan atanapi segel anu ngamungkinkeun anjeunna ngagaduhan jambatan Bianchi pikeun saha waé Pikeun ngagantelkeun pigura. (bagja musik Itali) Colnago didirikeun taun 1952 di Cambiago, Italia ku Ernesto. ngadegkeun Colnago sareng gancang ngawangun reputasi pikeun janten salah sahiji pabrik bingkai jalan khusus anu paling saé di dunya.

Kalayan Luigi Ariento meunang medali emas dina balapan jalan Olimpiade di 1960 dina dewan Colnago. Ernesto henteu ngan ukur ngajalankeun perusahaan tapi ogé kapala mékanika tim The Molteni sareng kameunangan Michele Dancelli di Milan San Remos 1970 ngainspirasi logo Asso di Fiori atanapi Ace of Clubs anu kawéntar. Di 1971, Eddie Merckx tangtu ngiringan tim Molteni sareng damel raket sareng Ernestoon pikeun ngembangkeun motor anu ditumpangan, puncakna dina baja super ringan Colnagoused di 1972 ngarecah catetan jam dunya.

Kasuksésan éta nyababkeun perusahaan lebet pasar sapédah produksi, didorong ku ledakan sapédah di awal taun 1970an, bari ch ningali pengenalan modél pusat Super sareng Mexico pikeun ngahargaan rékor jam. Aranjeunna ogé neraskeun ngabaru sareng ékspérimén sareng cara-cara ningkatkeun kaku awak ku ngagunakeun pigura tubular oval sareng crimped kalayan tubus Columbus, anu nyababkeun Master Range anu kawéntar, Giuseppi Saronne meunang Pro World Road Race di taun 1982 kalayan pigura sapertos kitu. Salami taun 80an sareng 90an, Colnago teras-terasan ngajajah desain konstruksi sareng kerangka, kalayan ngenalkeun pigura serat karbon kahijina di 1994, C40, didamel tina tabung karbon nganggo cangkang baja ringan.



C40 mangrupikeun hit instan, nolak ekspektasi kinerja sareng meunang Paris-Roubaix lima kali ti 1995 dugi ka 2000 sareng supir Mapei Johan Museeuw, Franco Ballerini sareng Andrea Tafi. Langkung seueur deui vérsi kerangka karbon anu dituturkeun, kalayan masing-masing naékkeun bar pikeun kaunggulan, motorna aya permintaan pisan. Dina 2014, aranjeunna damel sareng Ferrari dina aerobike V1R, anu kadua kalina aranjeunna damel sareng kutang olahraga méwah sareng saatos damel dina téknologi serat karbon dina taun 1980an.

Motorna bakal teras ditumpangan dina tingkat anu paling luhur, kalayan tim Émirat UAE ayeuna nganggo pigura C60 sareng Concept aero kalayan gegedénna sapertos Alexander Kristoff, Dan Martin sareng Fabio Aru (Musik) Pinarello didirikeun taun 1953 ku urut profesional Giovanni Pinarello, anu dimimitian ku bengkel alit sareng ngawangun sapédah di Treviso. Dina 1961, Cicli Pinarello, sakumaha anu disebatna waktos éta, disponsoran supir kahijina, Guido de Rosso, anu meunang Tour de l'Aveniron taun ayeuna didamel tina krim sareng baja Pinarello biru. Dina taun 1975 Pinarello meunang Giro d'Italia kahijina, kalayan Fausto Bertoglio naék modél waja khusus kalayan tabung Columbus.

Sareng 13 taun saatosna, di 1988, aranjeunna nyiptakeun sajarah nalika Panjabat Sepanyol Pedro Delgado nangkep anu munggaran tina 13 kameunangan Tour de France, sanaos anjeunna leres-leres nitih gunung di TVT92 kalayan kancing aluminium sareng tabung karbon, anu dingaranan Treviso parantos . Dina taun 1980an, mérek ieu paling dikenal pikeun pigura Mont ello SLX na, anu dibales ku pengendara AS Alexi Grewal, meunang emas dina Olimpiade Los Angeles 1984. Sedengkeun modél populér anu séjén waktu éta nyaéta modél sadaya-baja Treviso jeung Gavia ogé ngajajah dunya mesin uji coba waktu, ékspérimén sareng tabung melengkung sareng desain inovatif, sareng di 1988 ngaluncurkeun mesin profil low kahijina sareng Prologo anu khas.



Kadatangan Miguel Indurain di panggung dunya di 1991 nyandak Pinarello ka jangkung anyar, urang Spanyol meunang Lima padeukeut Tour de Franceson saperangkat Custom Pinarellos, kalayan 1994 mangrupikeun taun ka tukang Tour dimeunangkeun dina motor baja. Dina 1995, Indurain ngajalankeun pigura Keral Lite aluminium pikeun kameunangan akhirna, kalayan Bjarne Riis nyandak édisi win '96 dina pigura anu sami, sedengkeun Jan Ulrich ngagaduhan tilas kameunangan tujuh kameunangan lempeng pikeun mérek ku meunang 1997 Tour Complaced Pinarello Paris dina aluminium TIG-dilas khusus nganggo Columbus tubing desain bingkai TT diteruskeun kana taun 1990-an sareng ngahasilkeun buah, dibantuan ku fisiologi dunya séjén Indurain, kalayan ngaluarkeun sapédah TT karbon munggaran perusahaan, Espada, di 1994, nalika Indurain meupeuskeun rékor jam dunya sareng ngajalankeun versi jalan, ngancurkeun waktos sidang. Milénium anyar ngabéwarakeun generasi anyar pigura serat karbon utamina ku Pangeran, sareng nembé seri Dogma anu Bradley Wiggins meunang Juara 2012 Tour de France.

Opat kameunangan dina Tour de France kahadean tina Chris Froome Saprak harita, anu terakhir waktos dituturkeun dina 2017 dina andalannya anyar F10. (Musik éléktro-akustik Italia) Merek Itali anu leres-leres dirayakeun, tapi ayeuna ampir kapopohokeun, legenda Legnano ti saprak 1902 sareng Vittorio Rossi & Company, anu ngahasilkeun sapédah di Milan dina nami mérek 'Lignon'. Sababaraha taun ka hareup, perusahaan dicandak ku Emilio Bozzi, anu ngadegkeun salah sahiji tim bersepeda anu paling suksés dina sajarah di 1906, Tim Ngabuburit Legnano, anu ngalir dugi ka 1966.

Sapédah Legnano anu dipikasieun pisan dibédakeun ku warna anu teu kasasarna, katelah 'Kadal Konéng', sareng desain bingkai unik anu penjepit korsi langsung handapeun bagian luhur payuneun tabung korsi. Dina taun 1920 Bozzi ngambil alih inohong Alberto da Guissano, prajurit Lombard anu ikonik pikeun ngalambangkeun mérek Legnano. Gambarna, dialungkeun dina stamping kuningan sareng rivet kana tabung sirah, bakal ngahias motor anjeun salami 50 taun ka hareup.

Nasib mérek na robih salamina di 1924 nalika tim nandatanganan kontrak saumur hirup sareng béntang anu hoyong pisan Alfredo Bindato. Éta jenius bisnis nalika Binda ngahontal kasuksésan anu luar biasa sareng Palmarès, kalebet lima édisi tina Giro d'Italia, tilu judul Jalan Dunya, opat Wisata Lombardis sareng dua édisi Milan-San Remo. Nyatana, Binda dominan pisan yén panitia Giro mayar anjeunna sami sareng kameunangan sacara umum di Giro pikeun nyingkirkeun édisi lomba 1930 dina raraga ngahudangkeun minat deui dina acara anu ampir hiji jalma kalima kalina.

Ieu ngenalkeun jaman kaemasan pikeun Legnano, kalayan panandatanganan Gino Bartali di 1936 sareng Fausto Coppi di 1939, salah sahiji duos anu paling kuat dina sejarah, pasangan éta beulah taun 1942 nalika Coppi badé angkat pikeun saingan Bianchi anu pait, ngabagi bangsa kana dua kubu. Persaingan ieu diteruskeun saatos Perang Dunya Kadua, kalayan Bartoli meunang kameunangan epik dina 1948 Tour de France naék Legnano Roma sareng deragnleur tukang-batang Campagnolo. Saatos pengunduran diri Bartoli di akhir 1954, nasib Legnano laun-laun luntur dina sababaraha taun ka pengker, kecuali medali emas dina balapan jalan Olimpiade 1956 sareng Ercole Baldini.

Perusahaan bajoang ngalangkungan 1960-an sareng 70an sateuacan dipésér ku saingan Bianchi anu lami di 1987. Sareng hiji waktos anu mulia terakhir nalika Maurizio Fondries nampi gelar Pro World Road di Ronse, Bélgia. Merk Legnano sti bakal hirup ayeuna dina nami, milik Cycleurope.

Aya sababaraha carita anu leres-leres pikaresepeun di ditu. Kuring pasti parantos diajar seueur; Kuring miharep ogé, tangtosna. Tapi kuring hoyong terang merek mérek ikonik naon anu anjeun resep ningali dina artikel ka hareup.

Upami anjeun parantos nonton tulisan ieu, kuring tiasa ngabayangkeun yén anjeun resep kana téhnik bersepeda. Janten kumaha upami anjeun ngan ukur klik didieu di handap? pikeun acara téknologi GCN énggal kami.

fitbit ips gps

Sareng sumping ka dieu sakedik gaya retro sareng tindakan modéren.

Kunaon motor Bianchi héjo?

Éta penghormatan Eduardo ka Milan sareng langit na anu éndah, atanapi celésté.Bianchikagungan seueur teuinghejocet tina pamaréntahan Perang Dunia Kadua Mussolini yén aranjeunna dicampurkeun sareng biru kanggo nyiptakeun warna unik. Fausto Coppi sareng réréncanganana pangintensapédahanu ngahaja dicét cara éta pikeun nasib alus.

Aya seueur baju jersi anu béda dina dunya Ngabuburit, tapi naha anjeun tiasa namina sadayana? Naha anjeun terang yén anjeun calana jeans Amalia Rosa kuring nyalira? Dina tulisan ieu kuring bakal ngiringan anjeun ngalangkungan sababaraha kaos paling terkenal di dunya Ngabuburit, naon anu aranjeunna ngagambarkeun sareng dimana? Aranjeunna sumping ti ngawitan kami nganggo jersey bersepeda anu kawéntar Malah anu sanés pengendara sepeda bakal terang yén pamimpin Tour de France bakal nganggo kaos konéng. Ieu mangrupikeun kaos oblong anu diimpikeun ku pengendara sepeda profesional sareng bakti sadayana kahirupanna ka Tour de France Leading Jersey sareng sapertos biasa, kaseueuran balapan utama bakal dimeunangkeun, sapertos ogé sababaraha kategori kaos oblong séjén. Éta di 1919, nalika Tour deFrance, saatos istirahat anu patali sareng perang opat taun, ngarayakeun comeback na dua per tilu di jaman 5560 kilométer sareng panggung 325-kilométer, diréktur balapan Pengadilan Onritu mutuskeun yén pamimpin balap kapaksa menonjol ti pesaing sanésna sareng sateuacan dua ngamimitian panggung dina 18 Juli 1919 o cean Christophe ti Perancis ngagem jersi konéng pikeun kahiji kalina, tapi dina waktos éta éta ngan ukur hiji cara pikeun nandaan balap sacara fisik sutradara, tapi momen ieu tétéla janten salah sahiji kaos bersepeda Anu paling kawéntar tétéla, tapi naha warna konéng dipilih kusabab éta warna sponsor koran anu dijaga jaman ayeuna lain ngan ukur kaos anu tim-tim konéng ieu bakal ngagaduhan helm sapédah konéng sareng asesoris sapédah nalika salah saurang pengendara na nganggo jersi konéng, budak Jersey Insight anu tiasa diidentipikasi salajengna sareng numutkeun kuring anu paling keren nyaéta kaos polkadot, ogé dikenal salaku King of the Mountains Jersey unggal panjat penting tina wisata ngagaduhan poin dina gempungan, tapi beuki hésé naékna langkung seueur poin anu dipasihkeun dimana poin paling seueur dipasihkeun dina mimiti dinten nalika subuh jersi burik klasifikasi gunung parantos aya ti saprak 1933 tapi teu acan aya jersey dugi ka taun 1975 kaos bodas dibales sareng polkadots beureum tapi naha titik-titik polka naon anu teu aya hubunganana sareng van teenswell deui éta kusabab salah sahiji sponsor schokoladenpool sareng anjeunna bakal nutupan batang coklat ku titik-titik polka teras sumping kaos polka dot salajengna héjo ieu nomer mangrupikeun kaos oblong anu héjo ogé katelah Mein Over dina Tour deFrance 1952, beat copy gancang anu dimeunangkeun ku margin ageung sapertos sadayana parantos liren sahingga sababaraha insentif tambahan nyaéta panitia ngenalkeun jersi héjo sareng jersey sprint sapertos pengendara polkadot -Jersey ngumpulkeun sidik sapanjang rute, tapi henteu di gunung waktos ayeuna salami sprint panengah, tapi aya poin anu ditampi saatos finish, janten panitia mutuskeun ngarayakeun ulang taun 50 taun 1953 ku kaos oblong sareng warna héjo terintegrasi, éta panginten mangrupikeun salah sahiji sponsor normal tur anu disebut Sardinia The White Jersey, ogé katelah MayaBlanc, intina nyaéta kaos konéng, tapi pikeun pengendara ngora ieu kaos pikeun peringkat paling handap dina 25 inci klasifikasi umum Éta taun 1975 nalika kaos oblong mimiti dianggo tapi éta ngan ukur pikeun pengendara dina tilu taun munggaran dina balap Profesional, teras di 1983 dirobih ngan ukur driver anu munggaran anu layak , sareng di 1985 éta dilélérkeun sahandapeun 25 supir ngaganti jersi ti taun 1989 dugi ka 1999, tapi di 2000 éta sumping deui sareng parantos aya ti saprak jersey utama Giro themaglia rosa Ieu intina sami sareng kaos konéng di luhur, tapi éta pink sareng warna pink asalna tina koran olahraga Italia anu ngajalankeun kertas pink ras dibiayaan sareng dicitak kontras sareng unggal jersey anu sanés dina jubilasi éta kaos jambon tetep sami waé Anu munggaran dianugerahi di Giro kaos ungu mangrupikeun kaos oblong sprinter deui sami sareng kaos héjo di Tour de France tapi éta ungu di 1967 kaos oblong sprint ditambihan, éta baju kaos beureum dina waktos éta sareng di 1969 panitia mutuskeun pikeun ngalelepkeun kaos ungu sareng éta ungu dugi ka 2010 nalika panitia mutuskeun pikeun ngagentoskeun deui ka baju beureum tapi dina 2017 aranjeunna robih Nanging, éta deui dina lilajesse The jersey biru, ogé katelah mérek Lea Asura, mangrupikeun kaos oblong pendakian anu pangsaéna, anu sami tapi bénten sareng kaos PolkaDot tina Tour de France Ieu mangrupikeun kaos gunung pikeun Giro 1974, kaos oblong éta janten kali anu dianugerahi sareng jaman harita héjo dugi ka 2012 nalika sponsor ti klasifikasi Jersey Bangkamedal Alaun, bank Italia, ngabaruan sponsor sareng janten biru deui henteu salawasna sapertos kitu, nalika balapan mimiti dimimitian di 1931 éta jeruk teras ganti bodas salami sataun di 1941, teras kuring ngalih deui ka ora nge di 1955, teras janten konéng dina Warna anu sami sapertos Tour de France sareng tetep koneng sepanjang waktos dugi ka 1999 kalayan hiji pengecualian di 1977 nalika beralih ka jeruk, kaos beureum diadopsi dina 2010, kaos pelangi an jersi anu luar biasa khusus dina dunya bersepeda sareng salah sahiji anu jadi seueur pengendara sepeda profesional ngimpi meunang jersi anu bakal dilélérkeun ka pengendara anu meunang balapan kajawaraan dunya dina seueur disiplin bersepeda henteu sapertos kaos anu sanés anu dianggo nalika balapan, pelangi kaos oblong dianggo sapanjang taun sareng dugi kajuaraan salajengna sareng juara Juara Balap ngagaduhan pilihan nganggo pita pelangi dina kaos oblongna boh dina kerah atanapi dina baju baju anu baju dominan bodas dilahirkeun kalayan larangan UCI ti handap ka luhur, tapi warna na anu héjo konéng hideung beureum biru warna ieu ogé muncul dina cincin Olimpiade Seueur misteri anu ngurilingan asal usul kaos pelangi, tapi warna aslina didamel ku pangadeg mo Olimpiade vement Baron Pierre de Coubertin dirancang Oke ieu sanés kaos oblong, ieu bagian anu penting pisan tina Tour de France ieu ayeuna mangrupikeun hadiah henteu resmi anu dibérékeun ka pengendara anu bérés terakhir.

Sacara umum, nami na asalna tina lantera beureum anu digantungkeun dina tonggong gerbong anu katingali ku pangiring karéta pikeun ningali naha karéta anu sanés dipisahkeun. Kami arepkeun anjeun ngaraos resep kana sababaraha kaos ternama di dunya ieu, tapi naon anu anjeun resep? Naha anjeun henteu angkat ka aplikasi gcn sareng nyarios naon anu pangsaéna baju biking anu pangsaéna sareng naha sareng dimana éta titik-titik polka asalna tina hmm hmm éta taun 1975 nalika kaos oblong mimiti dianggo tapi éta ngan ukur pikeun pengendara dina tilu Taun munggaran balap profesional, teras 1973, 1983

Naha Bianchi mérek sapédah saé?

Bianchimangrupikeun perusahaan Italia éta salah sahiji firma sapédah pangkolotna anu masih dina bisnis ayeuna.Bianchingabijilkeun produksi mobil sareng motor, tapi henteu kantos nanaonhébatkasuksésan.Bianchiayeuna ngahasilkeun sapédah gunung sareng siklocross, tapi tetep dikenal pikeun mesin jalan Itali na.

Naon hartosna Bianchi?

'Bulu bodas' atanapi 'bulak' Daérah asalna. Itali. Tukangeun Nami: Hasil Pamilarian.Bianchi, jamak tina bianco ('bodas' dina basa Itali), mangrupikeun nami kulawarga Itali.

Anu mana sapédah munggaran di dunya?

Daimler Reitwagen sacara lega dianggap salakumimiti dunyamotor sajati. Gottlieb Daimler sering disebut salaku bapak motor kusabab penemuan ieu sareng éta putrana, Paul, anu naékkeun éta pikeunmimitinawaktos dina bulan Nopémber 1885.

ban zipp

Sakumaha biaya sapédah Bianchi?

Bianchingan ukur ngajual frameset, tapi anjeun tiasa nyokot Craigslist atanapi eBay anu dipasang pinuh. Adil DipakéHarga(hungkul frameset): $ 650.30. 2012.

Dimana pabrik Bianchi?

Bianchi, anu perenahna di Treviglio, Italia di luar Milan, parantos lami pisan ngalakukeun hal-hal masing-masing.

Naon anu mimiti aya motor atanapi mobil?

Sateuacannamasarakat Amérika nyaksianmobil mimitingeusian jalan tol nagara sareng jalan tol, penemuan disapédahdianggap inovasi groundbreaking dina mobilitas. Sareng saatos saatos produksi massal tisapédahdimimitian di Amérika dina mangsamimitiAbad ka-19, didinyasumping sapédahbalap.

Naha Bianchi langkung mahal?

Kalayan aBianchiartos condong kana pigura kalayan ngorbankeun komponén spéksi handap dibandingkeun sareng motor anu tiasa dibandingkeun, janten aranjeunna tiasa ditingali salakumahal. Jaminan IME na saé pisan sareng aranjeunna ngagentos pigura sareng teu aya masalah naon waé.11.05.2016

Naha sapédah Bianchi didamel di Cina?

Bianchisareng Pinarellos sadayanadidameldi Taiwan tapi mérekna sok nyobian nyumputkeun inpormasi ieu..

Iraha Bianchi ngamimitian ngadamel sapédah di Italia?

Dina 1935, kalayan 50 taun sajarah sareng pangalaman, Bianchi mangrupikeun perusahaan ageung, pamimpin mutlak pasar Italia, ngahasilkeun langkung 70.000 sapédah sataun. Nanging, kasuksésan penjualan henteu ngalihkeun perhatian Bianchi tina kompetisi: kanyataanna, usaha olahraga ngagaduhan jalan anyar tina perbuatan Fausto Coppi.

Sabaraha yuswa Edoardo Bianchi nalika ngamimitian bisnis na?

Sejarah Bianchi parallels sareng Itali, salah sahiji anu parantos ngedalkeun sapédah pirus celeste anu teu jelas. Edoardo Bianchi mimiti damel di umur dini sareng di 1885, nembé 20 taun, anjeunna muka bengkel kahijina. Premis anjeunna nyéwa di Via Nirone mangrupikeun batu ti pusat Milan.

Dimana asal nami Bianchi?

Catetan pangheulana kulawarga Bianchi nunjukkeun aranjeunna di Bologna, dimana Martino Bianchi mangrupikeun rektor dina 938 di Orvieto, salah sahiji kota anu langkung makmur dina waktos ieu. Halaman wéb ieu nunjukkeun ngan ukur sakedik panilitian Bianchi urang.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.