Utama > Waleran Pangsaéna > Tur sapédah - kumaha ngalereskeun

Tur sapédah - kumaha ngalereskeun

Naon jarak anu saé pikeun ngamimitian Ngabuburit?

Seuseueurnapemulacondong lengket 5 dugi 10 mil salami sasih sateuacan aranjeunna ngawangun stamina dasar langkung lamijaraksebutkeun 20-30 mil komo langkung luhur sapertos biasatukang becadina wisata sarengsapédahperjalanan. Upami anjeun hoyong tiasa nutupan langkung lamijarakdina waktos anu gancang anjeun kedah ngawangun stamina sarengngamimitianpercanten ka anjeunsapédah.10 Nov 2020



Upami anjeun hoyong ngamimitian dina sapédah sareng aya sababaraha katerampilan dasar anjeun bakal hoyong nutupan. - Dinten ieu kami ngan ukur bakal tetep dasar, janten upami ieu pertama kalina anjeun mimiti naék sapédah ieu tulisan pikeun anjeun. (Senang musik) Hayu urang mimitian ti mimiti pisan.

Hayu urang angkat anu munggaran, hayu urang angkat ti éta Pastikeun yén sapédah anjeun diluyukeun sareng ukuran anjeun sareng sadayana aya dina urutan. Teras anjeun badé nempatkeun tempat sapédah anjeun 30 séntiméterna jauh tina curb. Saluyukeun cranks anjeun neuleu.

Kami ngarékoméndasikeun posisi jam tilu pikeun Legis karesep anjeun. Ngan sapertos kitu. Teras tahan setang sareng sadel, condong sapédah ka arah anjeun, angkat tangan anjeun tina sadel sareng ayunkeun suku anjeun ka payun.



Ayeuna candak duanana rem, pancegkeun beurat anjeun tibatan sapédah, pasang suku anu pangsaéna dina pedal payun, angkat deui kana sadel, tingali kana taktak anjeun pikeun mariksa patalimarga, sareng anjeun saé pikeun indit. Janten pencét kana garis payun anjeun pikeun ngajaga kasaimbangan santai dina sapédah. (musik bagja) - Ayeuna urang pareum sareng tiasa janten waktos anu saé pikeun mikirkeun kumaha cara ngeureunkeun.

Ayeuna ieu mangrupikeun kaparigelan anu penting pisan pikeun dipencét, utamina kumaha cara ngeureunkeunana sareng kontrol. Ieu tiasa diperpanjang kana waktos sareng modulasi ogé. Gaya ngerem utamina dikirimkeun via roda payun.

Anjeun tiasa nguji ieu ku jalan gigireun sapédah anjeun sareng nerapkeun rem rem tukang. Tingali naon anu kajantenan pikeun musik tukang) Ayeuna balikeun deui ieu ku nerapkeun rem payun. Aya naon? Bagian tukang sapédah bakal mimiti angkat tina taneuh, anu hartosna anjeun moal deui tiasa nerapkeun gaya ngerem kana roda tukang.



Oke, éta ekstrim. Tapi prinsip anu sami diterapkeun. Upami anjeun hoyong ngalambatkeun, ngawasa rem payun anjeun leres-leres penting pisan.

kelas ngawangun pigura sapédah

Ayeuna latihan ngajantenkeun sampurna. Tapi satuju sareng waktos sareng jarak anu diperlukeun pikeun ngeureunkeun leres-leres kritis pikeun senang-senang, gancang, sareng nyaman bersepeda. (Pencét roda sapédah) Tetep latihan sababaraha léngkah anu béda sareng permukaan jalan anu béda-béda anu anjeun tiasa sina terang sabaraha cekelan unggal jasa anu dipasihkeun - sareng anu ngarahkeun urang kana hal anu anjeun pikahoyong ngagunakeun téknik ngerem dina kabutuhan pikeun ngawasa sapédah, tapi éta penting pikeun anjeun lereskeun.

Mimitian ku ngajaga beurat anjeun dina ban sabab ieu bakal masihan anjeun cekelan pangsaéna di jalan. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun badé nempatkeun leg luar anjeun ka handap sareng nempatkeun beuratna ngalangkungan panangan luar anjeun. Sareng éta bakal ngabantosan anjeun ngahurungkeun.



Idéalna, anjeun bakal latihan ieu jauh tina patalimarga, sapertos di tempat parkir ageung, teras anjeun tiasa ngalakukeun dalapan sapertos Abdi badé nunjukkeun ka anjeun. (Musik optimis) Teras naon anu anjeun badé lakukeun nalika anjeun nyepetkeun kurva, anjeun hoyong nangtung pikeun percepatan maksimum. (musik optimis) - Kanggo ngalakukeun ieu, suku ngarah anjeun dina jalan ka handap nyaéta posisi dua dugi ka tilu, kantun geser payun dina sadel, ta cekelan setang pageuh tapi santai nalika anjeun bangun Sapédah ngalir handapeun anjeun jadi henteu tong nyobian ngalawan éta.

Téhnik ieu paling saé dianggo nalika ngagancangkeun nanjak pondok atanapi nahan momentum dina tanjakan anu lungkawing. Urang tiasa nempatkeun kakuatan anu teu saimbang dina pedal dina pedal tibatan nalika urang dumuk. Ieu utamina kusabab gravitasi.

Ngadeg bahkan tiasa janten cara anu saé pikeun ngirangan pangaruh jalan buncelik sareng ngajantenkeun perjalanan anjeun langkung raoseun. Sareng dina waktos-waktos anu tangtu, éta bahkan tiasa masihan anjeun langkung kendali. (musik bagja) Sapertos kamampuan anu munggaran, urang nyarankeun yén anjeun mendakan tempat anu sepi jauh tina patalimarga. - Ieu mangrupikeun kamampuan dasar anu saé pisan pikeun ngamimitian anjeun sareng aranjeunna saé ngawasa ogé. - Upami anjeun resep kana tulisan ieu sareng mendakan éta manpaat, pasihan kami jempol ageung sareng kanggo langkung seueur tulisan ngeunaan katrampilan klik aya di handap ieu.

Kumaha kuring ngarencanakeun perjalanan sapédah?

47 Tips Wisata KaRencanaMimiti AnjeunWisata Sapédah
  1. SANTAI WAÉ.
  2. Tong nyéépkeun artos seueur teuing di GEAR.
  3. Diajar sahenteuna dasar-dasar BAHASA NEGARA anjeunrencanakasiklusdi.
  4. Entong sieun naros.
  5. Entong sieun ka BARGAIN.
  6. SOK ANJEUN PERLU NGANGGO LIFT.
  7. Turunkeun GPS sareng CERITA KA Jalma.
  8. TAKE PECAH.

Urang sadayana henteu hirup dina paradises sapédah, tapi ku sakedik terang urang sadayana tiasa sahanteuna hiji lengkah langkung caket kana jalan anu sepi sareng pikaresepeun. Janten dina tulisan ieu urang badé nyarioskeun ngeunaan perencanaan rute, kumaha ngagunakeun téknologi anu ayeuna urang milari rute anyar anu hébat pikeun nyetir teras nuturkeun aranjeunna, janten upami anjeun énggal dina olahraga sareng panasaran kumaha kaayaan jalan-jalan anu sibuk tiasa kabur. Anjeun ngan ukur milarian jalan anyar pikeun nyiapkeun rute anu biasa.

Mudah-mudahan tulisan ieu ngabantosan! Janten naon jalan anu hébat pikeun disetir? Sakedik gumantung kana naon anu anjeun resep sacara pribadi: Abdi resep naék gunung turun, asalkan henteu lungkawing, hatur nuhun pisan. Jalma sanésna resep pelayaran di sapanjang palataran atanapi ngajalankeun sakumaha gancang-gancang. Janten urang ngantunkeun jinis ieu tina perencanaan rute ka anjeun.

Nanging, naon anu universal di antara sadaya pengendara sepeda nyaéta cinta jalan anu tenang, aman sareng sepi, tapi kuduna: ulah nyetir dimana anjeun nyetir Ceunah deui pangaruhna: ulah nyetir dimana anjeun nyetir atanapi henteu ngajalankeun dimana anjeun nyetir! 'ding'I ningali seueur didieu dimana kuring cicing di Inggris. Saur jalma terang sababaraha jalan penting kota sareng padésan sareng aranjeunna terang sabab aranjeunna nyetir. Sareng tina kepompong mobil anjeun aranjeunna tiasa katingali saé pisan: pemandangan indah, jalan lega anu saé, lalu lintas anu gancang sareng anu sanés anu resep! Nya, patalimarga anu gancang pindah dimimitian ku: jalan-jalan ieu henteu saé pikeun bersepeda sareng sering pisan aranjeunna pinuh ku pengendara Jalan anu tiasa dibonceng Ieu dimana téknologi asup janten aya sababaraha rute khusus pikeun mendakan aplikasi sareng halaman wéb anu kami anggo di dieu di GCN hiji anu disebat 'Komoot' sareng aranjeunna gaduh versi gratis anu hébat sareng pilihan premium ogé.

Éta gampang pisan. Janten ayeuna kuring dina halaman wéb anjeun. Kuring diklik dina halaman rencana rute.

Kuring masihan titik awal kuring, cafe anu saé anu kuring kenal, sareng kuring nempatkeun tujuan anu mangrupakeun toko téh anu saé, mésér catetan sareng Komoot sacara harfiah ngalakukeun sésana anu kuring terang tina pangalaman yén ieu jalan anu bakal dipilih, sareng Komoot mendakan aranjeunna kusabab éta ngagaduhan sagala rupa algoritma anu cerdas, data anu ngagaduhan aksés ti pangguna nyalira, sareng ogé hal-hal anu disebatkeun sorotan di dinya anu ditingalkeun ku jalma anu sumanget umum sareng ngarahkeun kuring pikeun satuju hal anu hébat pikeun pengendara sepeda. Janten dina hal ieu jalur anu saé ti Portbury dugi ka Clevedon ayeuna, sakumaha anjeun tiasa tingali, éta pedalaman, ayeuna kuring dina kaayaan jalur looping anu kadéngéna saenggeus sababaraha waktos anjeun tiasa ningali Komoot sacara harfiah kinerja loop didamel. Ayeuna aya seueur pilihan alit sanés di dieu pikeun maénkeun kalayan kaasup naon waé rute anu anjeun pikahoyong.

Janten kuring naek sapédah anu biasana jalan paling sepi di ditu ogé masihan kuring nempuh jalan gravel atanapi langkung gancang, sakumaha jauhna rute kuring: dina hal ieu 44,1 kilométer, kuring nyarioskeun sabaraha pendakianana sareng dimana dina jalur éta asalna turun ka, dina profil élévasi ieu di handap sareng éta bahkan masihan kuring perkiraan waktos sareng éta dumasar kana kumaha pas kuring, sapertos anjeun tiasa tingali, kuring sapertos ngadamel humwell, penilaian anu lumayan murah pikeun kuring sorangan Kabugaran mutuskeun.

Aya tilu cara anjeun tiasa nuturkeun rute ieu: Anu kahiji nyaéta jalur sakola-lami, dimana anjeun sacara saksama nyerat paréntah péngkolan-péngkolan, kuring henteu kana salembar peta anu teras-terasan baseuh sareng késang pasti, naha anjeun pastina henteu hoyong ngalakukeun éta deui. Sabalikna, anjeun tiasa nganggo telepon anjeun salaku jinis alat navigasi. Janten Komoot ngagaduhan aplikasi sareng nalika kuring ngan saukur klik dina perjalanan kuring, navigasi belokan-belokan dimimitian sacara akustis nalika kuring badé nempatkeun telepon abdi dina saku atanapi sacara visual nalika kuring gaduh bukit, anu ngamungkinkeun kuring ngageplokkeun telepon ka setang kuring Téhnik anu katilu nyaéta ngagunakeun komputer sapédah GPS sapertos kieu Janten, ieu mangrupikeun Wahoo, sareng saleresna kuring tiasa nyingkronkeunana sareng akun Komoot kuring, anu hartosna kuring tiasa lacak rute Komoot kuring dina touch tombol Upami anjeun hoyong ngalaksanakeun sakedik deui panalitian ngeunaan perjalanan anu anjeun rencanakeun sateuacan indit, panginten kumargi anjeun badé ka ditu, janten aya sakedik deui, anjeun parantos nanem modal langkung, maka Kuring nyarankeun Google Kuring nganggo ieu unggal waktos, seueur, pikeun syuting, tapi saleresna éta seueur gunana nalika anjeun ngan ukur gaduh hiji. Anjeun panginten hoyong terang kumaha jalanna, bahkan kumaha permukaan jalan nyaéta sareng ogé kaayaan patalimarga sabab anjeun tiasa pastikeun yén mobil Google Street View nyababkeun traf fic jam Pédah siklik anu rata-rata sigana bakal ogé kitu, anu mangrupikeun bendera beureum anu pasti sareng éta jelas gampang pisan dianggo.

Sigana kuring henteu kedah ngajelaskeun. Tapi henteu masalah ego anjeun nyeret jalma jeruk leutik kana jalan anu anjeun hoyong parios dina hal ieu gang-gang anu cemerlang Portbury ka Clevedon sareng omong-omong hapunten sareng ideu ngeunaan laju internét kuring. Oh, hayu urang indit: 'teu kaharti'.

Sarwa Lane Portbury ka Clevedon, saleresna éta katingalina saé. Pamustunganana, pangetahuan lokal mangrupikeun sumber anu hébat ngan ngantosan kanggo dieksploitasi, naha digital dina média sosial atanapi dina kahirupan nyata - jalma-jalma angkat ka toko sapédah lokal anjeun, anu sok bonanza, atanapi klub sapédah lokal ogé, contona waé pengendara sepeda acak anu anjeun tingali dina pangalaman kuring teras-terasan langkung senang ngobrol ngeunaan rute janten anjeun pasti tiasa ngamangpaatkeunana salengkepna teras bagikeun tip anjeun ogé sareng kuring yakin yén anjeun ngawangun hiji Ngawangun jaringan jalan anu hadé teras ngawangun tukang ngaput -ngadamel loop. Éta pisan anu anjeun resep sareng dimana anjeun nyéépkeun waktos anu anjeun méakkeun di jalan anu sibuk kana minimum anu mutlak.

Mudah-mudahan tulisan ieu aya gunana. Punten nyungkeun jempol ageung upami anjeun resep sareng tetep aman sareng nikmati nyetir. Éta jalan anyar anu saé

Naha bersepeda salami 30 menit sapoé?

Ngabuburitningkatkeun daya tahan anjeun sareng mareuman sapédah

Latihan dina sapédah sahenteuna30 menit sapoébakal ngawangun daya tahan kardiovaskular sareng otot anjeun. Ku ngalakukeun usaha anu tetep, anjeun bakal perhatoskeun pamutahiran kapasitas aérobik anjeun, ngamungkinkeun anjeun ngiker langkung lami atanapi nganggo tunggangan anu langkung sengit.

Nunggang kuda tiasa nyandak sagala rupa bentuk sareng ukuran, tapi upami anjeun leres-leres dipencet waktos, anjeun tiasa ngawangun dina waktos anu saé dina 30 menit. Nya kami pikir kami bakal nyobian sareng tingali naha urang tiasa kéngingkeun drive anu pas dina ngan ukur satengah jam, survey dina aplikasi gcn anu anjeun pikaresep. Kusabab kaayaanana henteu sami kanggo sadayana, urang bakal nunjukkeun sababaraha conto kahirupan nyata anu urang salaku moderator gcm nalika urang ngan ukur gaduh 30 menit kanggo ngadamel itapenlets sapatu gocycling 30 menit anu henteu lami pisan kanggo ngajantenkeun numpak di jalan.

Teu sangka bakal butuh waktu kuring 30 menit pikeun kaluar panto kalayan alat-alat kuring dina Mypike, éta bakal aya gunana pikeun kuring sési anu saé pisan dina 30 menit dina turbo kalayan robih sareng mandi saatos sési pondok anu seukeut 2040an sareng kuring ngan ukur bakal ngalakukeun ieu sesering mungkin sareng haneutkeun sareng tiis janten kuring pikir kuring tiasa ngalakukeun 10-15 set anu kuring tiasa lakukeun pikeun diatur janten kuring badé siap-siap siapkeun peralatan kuring sareng sapédah siap oke kuring pikir ieu mangrupikeun hal anu paling gancang anu kuring kantos ngalih sakedik langkung dua menit ka pengker sareng waktos nyangkut di garasi anu kuring ngarepkeun ampir opat menit tapi kuring leres-leres leres pisan kedah ngahurungkeun kipas, sabab kuring resep ayeuna parantos panas pisan janten kuring bakal ngahurungkeun ieu, muhun, janten ayeuna kuring opat menit 30 detik dina pemanasan kuring, kuring ngagaduhan 20 detik sateuacan kuring ngamimitian usaha munggaran panginten ok ayeuna giliran kuring ngarasa sakedik kirang setrés hartosna abdi henteu ngagaduhan pemanasan anu paling saé biasana kuring gaduh 10-15 menit anu saé tapi enya kuring pikir kami bakal asup kana ieu Aset heula kuring bakal nyandak éta di awal rada gampang lajeng urang asup kana éta jadi kuring gaduh opat detik janten langkung saé kuring leumpang jauh-jauh kuring bahkan henteu terang naon dinten minggu éta janten pasihan abdi 30 menit sareng anjeun terang éta bakal janten pésta smash naha tiis di luar sareng kuring teu hoyong di luar Abdi di dieu lami teuing atanapi kuring aya hubunganana sareng kulawarga kuring terang kuring kedah ngalaksanakeunnana gancang janten biasana kuring kedah pikeun ngagedurkeun macét pikeun asup kana zona ganti baju kuring, kami kedah pencét éta, urang kedah pencét panto gerbang katuhu nalika kuring kaluar panto, teu pabalatak kira-kira dua tilu menit ngan ukur niup laba-laba tina suku kuring pikeun haneut kuring, béréskeun dina Sapédah kalayan nyaman sareng teras tingkat denyut jantung 120 dugi 140 salami lima menit kanggo gerak supados kuring tiasa nyiapkeun latihan anu badé dilakukeun, janten kami gaduh tilu menit kanggo mencét lap timer ngan ukur hudang. Salami lima menit ka payun kuring hoyong ngajaga cadence tinggi anu saé kuring henteu hoyong nyaring otot, utamina nalika anjeun henteu gaduh seueur waktos, anjeun henteu hoyong fokus dina ngawasa Biggear pikeun kéngingkeun detak jantung super tinggi di luar gerbang anjeun ngan ukur hoyong ngajauhan cadence tiris anjeun tiasa ngahontal kerja tinggi dina sistem kardiovaskular teu merta setrés sakumna awak anu datang engké dina sababaraha menit pas dina perjalanan dina 30 mnt bakal sesah tapi kuring pikir éta tiasa dilakukeun sareng kuring hoyong nyandak ieu salaku kasempetan pikeun ngan saukur nganggo numpak sapédah anu saé, nyebarkeun suku kuring, ngalatih paru-paru kuring, janten sasarengan sareng alam, momen anu damai di tengah-tengah dinten damel anu meureun setrés pisan yeuh dinten anu setrés, aranjeunna langkung saé, gentos baju anjeun. Tahan, anjeun teu aya di dieu, tingali jauh pikeun kadua helm privasi checkokay, kuring siap, kuring indit, kuring kaluar panto, kuring kaluar di tempat terbuka oh karasaeunana janten kaluar ayeuna, butuh waktu kuring dua menit pikeun siap-siap kusabab kuring motong sadaya-kit tina panto dina sapédah kuring ngantepkeun waktos 13 menit pikeun nyetir yén kuring bakal ngalakukeun salah sahiji jalan di jalan-jalan lokal kuring, sareng kuring ngalakukeun ieu kusabab kuring henteu hoyong milih gelung anu tiasa langkung panjang tibatan éta sigana dina kertas, sareng ogé kusabab éta hartosna kuring terang kuring ngan ukur kedah malik sareng uih deui supados tiasa balik deui dina waktosna, janten upami abdi lakukeun 30 menit? dina hiji arah 13 menit deui éta 26 menit total waktos perjalanan janten kuring parantos dua menit siap-siap, kengingkeun kuring dua menit deui kanggo ngarobih saatos sabab kuring gaduh rapat anu penting pisan saatos éta, janten kuring kedah mastikeun yén kuring ' Kuring bakal balik dina waktosna supados sadayana kedah tiasa ngajalankeun kualitas anu leres pisan dina 20 menit26 menit waktos nyetir kuring kabur satengah jam kuring turun tina sapatu sapédah tapi kuring henteu paduli kuring mutuskeun nulis lagu ngeunaan éta pikeun nulis kuring ngagaduhan sapatu baseuh baseuh baseuh baseuh sareng hoyong pisan kuring nyanyi pikeun latihan 30 menit latihan kuring, kuring bakal ka luar sareng naék sababaraha tempat mandi dimana kuring cicing kusabab aranjeunna leres-leres caket janten Mugia kuring tiasa ngalakukeun anu saé 10 menit tina exertasi vo2 max dina jandéla ieu, naon anu kuring kedah lakukeun? sabab butuh waktu kuring 10 menit pikeun siap-siap, janten kuring ngan ukur gaduh 20 menit deui pikeun nanjak inutes, rata-rata 10, sesah, tapi sigana kuring tiasa ngalakukeun dua wawakil anu pantes di dieu, sakitar 380 400 watt teras éta sakitar 10 menit dina jenis paguneman end2st vo2 max ieu kuring aya di turbo 19 sareng satengah menit ayeuna kuring lirén ngitung sabaraha usaha 20 detik anu kuring laksanakeun tapi kuring mimiti hudang kuring sumpah, detak jantung kuring beuki ningkat, janten kuring tiasa latihan anu saé Kuring fitfive langkung dina éta bakal hartosna lima menit deui oh henteu kuring kedah tiis enya lima deui teras dua menit cooldown leres-leres ngan ukur muterkeun suku kuring sareng tingali naha kuring tiasa ngalih ngan tilu menit éta bakal ampir sadayana henteu kunanaon hayu urang ngadamel sakedik usaha deui kuring hoyong pisan ayeuna, tapi kuring ngan ukur di jalan anu saderhana sapuluh menit sen Saéstuna, kuring parantos réngsé di dieu detik éta, ngalakukeun rep kadua kuring sareng jamna bade kira-kira 26 menit anu hartosna kuring gaduh opat menit dugi ka bumi sareng dirobih éta bodo ideu oh godoh, langkung saé kuring nyalira jiggle sakedik ieu pikeun downokay tiis janten kuring moal di jalan salami tujuh menit tapi panginten kuring nembé lirén kusabab mendakan blackberry anu saé.

Maksad abdi biasana sumping ka dieu dina usum gugur pikeun ngajemput aranjeunna janten awal musim janten jujur ​​sareng sareng kuring nembé perhatoskeun aranjeunna didieu kuring kedah lirén sareng ningali kuring ngan bakal nyobian aranjeunna raos pisan tapi sakedik tart hiji. ambek aranjeunna tiasa ditingalkeun langkung lami deui dua minggu saur kuring saé terang ogé kuring langkung hadé sabab ieu kumaha waé nyéépkeun waktos anu berharga pisan kuring untung pisan ngagaduhan ieu salaku perjalanan anu kurang ajak nalika istirahat siang kuring, pikeun nyaritakeun gunung téh nanjak lungkawing entong nganggap enteng leres, kuring dugi ka tengah Myride sareng Carrick nganggo kaos sareng lempeng dina jambatan walungan ayeuna sareng kumaha anjeun tiasa ningali titik pandangan anu saé pisan ti dieu, walungan na lumayan ngabareuhan kuring kedah nyarios yén urang ngagaduhan seueur hujan janten katingalina poék beureum Milik beureum ieu kanu jalmi miskin ngalaman kacilakaan kacilakaan, tong pikir anjeunna bakal numpang kanu satengah jam satengah jam oh Abdi ngiles sakedik, langkung saé kuring balik sabab ogé, janten rute-rute nyarios strategis jeung jujur ​​kuring rada kabawa sorangan pikeun bangun bukit Downsiskin butuh waktu kuring 30 menit nepi ka dieu sareng di jalan balik éta sadayana nanjak, éta henteu aya dina rencana kuring, kuring henteu acan ngémutanana, kuring parantos éta henteu dipikirkeun pisan janten kuring kedah ngalih upami badé ngalakukeun rapat ieu kusabab éta rapat anu penting 30 menit ngagaduhan anu leres janten kuring nembé réngsé kalimat dua menit ambang 30 detik kuring bakal pencét pisan sareng kuring bakal reureuh dua menit, 30 detik sadayana kaluar, janten dua menit munggaran parantos réngsé, ayeuna kuring gaduh dua menit gratis sareng dasarna mah ngan bakal tiis, maka kuring bakal ngalakukeun deui, dua menit deui. Kuring datang ka dieu ka liang pasir lokal ieu pikeun nempatkeun sababaraha usaha anu saé, éta pikaresepeun sareng gaduh sakedik jalan luar pikeun kuring janten kuring resep pisan nyéépkeun 30 menit dinten kuring panginten sapertos seueur anjeun anu bagian luar jalan sanés Henteu janten masalah, janten kuring gaduh 60 detik deui pikeun beristirahat, maka kuring bakal ngalakukeun usaha dua menit deui, maka kuring ogé bakal ngerjakeun padamelan luar angkasa ogé, hayu urang ngamimitian anu kadua di dieu , Kami parantos set Kadua parantos, urang masih gaduh dua menit teras kuring badé mogok kanggo set terakhir abdi interval Vo2 ambang éta kuring henteu seueur émut sési ieu peryogi alat-alat kuring sapatu kuring sapédah sareng kuring hilap liang las tilu deui kuring ngan ukur tiasa usaha sareng kuring tiasa nelepon ka handap kuring bakal nyarankeun pikeun pemanasan anu saé sareng nelepon telepon anu hadé iraha anjeun ngalakukeun sési sapertos kieu, tapi naha kuring pikir kuring ngaliwat tapi abdi jelas henteu leres pikeun dugi ka 27 menit sareng kuring nembe mendakan yén cooldown dua menit saatos sési sengit sapertos éta henteu cukup panjang pikeun suku kuring masih keneh ngaduruk, deg-degan kuring masih gancang sareng upami kuring turun ayeuna suku abdi bakal benci ka abdi énjing, janten kuring bakal tetep dina turbo sababaraha menit deui ngan ukur pikeun ngadégdasi kalayan bener janten kuring henteu ngagaduhan rasa nyeri engke, tapi naon anu kuring pikirkeun, tilu menit kaluar sareng mandi? sareng tétéla kuring henteu ngarencanakeun anu saéna kuring bakal janten sesulit anu dugi ka bumi ngalawan Hillah Power sahingga intervalna parantos réngsé, ayeuna waktuna pikeun ngalaksanakeun padamelan sapédah upami kuring parkir sapédah sareng ayeuna kuring bakal tahan 20 detik deui jadi nalika kuring jalan deui ayeuna kuring bakal neraskeun usaha ieu, ayeuna hiji deui, kuring ngarasa gering, huhso pikeun sadayana éta kuring ngagaduhan daérah anu kuring hirup teu pernah tinggaleun kuring pisan pernahna teu pati jauh ti bumi kuring gaduh upaya terakhir, kuring ngan ukur bakal ngalakukeun ieu di sisi jalan bari balik ka imah kuring Oke, ayeuna 20 detik leres kuring berhasil ngeteskeun naék naék sareng Abdi badé angkat ka bumi ayeuna kuring pikir kuring jelas yén kuring gaduh 25 menit nyetir janten gaduh tilu menit dugi ka bumi, dua menit, kanggo dirobih, teras kuring balik deui ka tempat damel satengah jam jadi ayeuna kuring yakin kuring bakal ningali kana méja kuring jadi kuring ngan ukur réngsé rapat sareng kuring panginten henteu ngerjakeun perjalanan anu paling épik tapi anjeun terang naon henteu janten masalah sabab kuring kaluar abdi hav e hawa seger sareng kuring rada terlatih langkung saé tibatan nanaon kadang-kadang dina kahirupan urang henteu ngalakukeun naon-naon sabab urang henteu tiasa ngalakukeun sadayana urang langkung resep ngalakukeun nanaon tibatan ngalakukeun sakedik hal sareng anjeun terang, kadang-kadang sadayana anu anjeun gaduh pikeun ngalakukeun nyaéta gampang kaluar ka ditu, ngagulungkeun suku anjeun sareng nyobian éta sareng éta anu ajaib, janten kuring jalan balik sareng ngawangun sadayana kana perjalanan kuring janten kuring deui kana korsi kuring sakitar menit sareng kuring terang kuring parantos parantos ngagaduhan uhthree menit kuring - Naha manaskeun Kuring lakukeun sakedik kecepatan gampang kuring ngalakukeun dua menit ka dua menit tina sapédah sareng lumpat kalayan sprint ayeuna kuring bakal ngalakukeun sababaraha Let A sprint quick to end this last, so éta 3 0 menit sareng kuring Sigana lamun tiasa ucul ti dinya damel anjeun raos langkung saé anjeun bakal ngagaduhan getih anu ngalir dina uteuk anjeun anjeun bakal ngarasa positip pisan anjeun bakal raos saé anjeun ngagaduhan hal sakedik langkung saé ti teu aya naon-naon naon anu nyarios senang-senang pastikeun hatur nuhun parantos ningali sadayana. Kuring miharep anjeun resep anu hiji ieu sareng kuring ngarepkeun éta ngilhamkeun anjeun kana kana sapédah anjeun sareng nikmati tunggang gunung anu langkung alit ieu, tapi punten wartosan kami dina koméntar di handap ieu atanapi latihan favorit atanapi rides nagara alit anu resep sapertos kuring hoyong pisan ngupingkeun ti anjeun sapertos urang sadayana lakukeun sareng punten wartosan kami di bagian koméntar ieu di handap, ayeuna kuring resep ngadangukeun inspirasi anjeun, langkung saé kuring balik deui ka rapat kuring kusabab kuring ngan ukur naroskeun, pendak deui sacara saksama, hatur nuhun pikeun milarian sadayana sareng senang-senang numpang

Naon jarak anu saé pikeun siklus unggal dinten?

Sawawa antara 18 dugi 64 taun kedah ngalakukeun kagiatan fisik inténsitas sedeng pikeun dua satengah jam unggal minggu tetep pas. Tapi upami anjeunNgabuburit, maka anjeun kedah ngalakukeun éta sahenteuna 30 dugi 45 menitunggal dintenpikeun sési anu langkung pondok atanapi 2 ka 3 kali saminggu pikeun sési langkung lami sajam atanapi langkung.

Loba jelema. Kuring yakin kuring ningali dina sadel sapédah sareng mikir yén sanés ngan ukur kedah henteu raoseun, tapi panginten henteu saé pikeun anjeun ogé. Anjeun terang - nyababkeun karusakan, nyeri, kabebeng sareng, pikeun lalaki, panginten disfungsi erectile, panginten kanker prostat.

Sareng seueur urang nganggo sapédah sareng teu aya masalah pisan. Sabalikna, pengendara sepeda ogé. Abdi gaduh, janten kuring tiasa nyaritakeun yén nalika aya kajadian éta pikahariwangeun pisan.

Tingali - ieu mah 'duh Gusti! Sirit kuring parantos bobo! 'Urang bakal balik deui kana ieu nalika ngajajah masalah ngeunaan kaséhatan sareng bersepeda lalaki. Pikeun ngalakukeun ieu, kami parantos damel sareng salah sahiji ahli urologi terkemuka di Inggris - saurang lalaki anu ngarana Anthony Koupparis - pikeun masihan naséhat anu padet sareng praktis anu kedah didangukeun ku sadaya pengendara lalaki sareng nalika anjeun peryogi alesan sanés pangalaman klinis anu éksténsif pikeun percanten naon anjeunna nyarios yén anjeunna ogé jalma beusi sareng jalma-jalma ieu nyéépkeun seueur waktos dina pelana. Sateuacan urang mimitian, ieu mangrupikeun pelajaran anatomi gancang.

Éta cara kuring naék sapédah kuring. Ieu ayeuna mangrupikeun rorongkong naék sapédah sareng éta parantos mangrupikeun caket tina sirit.

Eureun nyikikik deui. Éta henteu saé atanapi leres pikeun skala. Pokokna, guyonan kumisan, penting pisan pikeun ngartos anatomi urang sorangan.

Anjeun bakal terang, kuring yakin yén nalika anjeun numpak sirit sareng téstis biasana ogé disumputkeun. Area jaringan lemes antara imbit anjeun sareng téstis anjeun disebat perineum anjeun, sareng nalika anjeun dina sapédah, daérah ieu aya hubunganana sareng sadel anjeun. Dina handapeun kulit aya uretra anjeun, nyaéta tabung anu nyambungkeun kandung kemih anjeun ka dunya luar ngalangkungan sirit.

Perineum ogé dimana ayana saluran getih anu ageung sareng saraf pudendal anjeun, anu masihan perasaan daérah sahingga ogé ngabantosan pendirianna. Diluhur perineum nyaéta prostat anjeun, kelenjar anu ngahasilkeun cairan mani sareng anu ngalangkungan uretra. Kusabab anatomi kami sareng bentuk pelana, sigana lumrah pikeun ngalakukeun hubungan antara bersepeda sareng nyeri atanapi numbness, disfungsi erectile sareng masalah prostat, tapi hayu urang ningali deui.

Tapi teu hariwang. Éta henteu langkung jelas tibatan anu parantos anjeun tingali, aranjeunna nyarankeun ka Anthony pikeun ngarobih topik ieu. Janten urang ngagaduhan rasa mati rasa, disfungsi erectile sareng kanker prostat, khususna kanker prostat.

Hayu urang mimitian ku pireu sareng anu mimiti, naha kuring tiasa ngawartosan? Anjeun carita sirit kabogoh kuring? - Éta bakal, enya

Jigana urang kenal silih cukup pikeun nyaritakeun ngeunaan éta. Ieu nalika kuring aya dina torowongan angin di Indianapolis sareng kami ngalakukeun uji coba terowongan angin, bisi éta anjeun kedah hipu linggih dina sapédah salami 30 menit bari sapédah anjeun nyapu sudut angin. Naon hartosna Anjeun kedah leres-leres teu gerak dina awak luhur anjeun, sabab naon waé jinis kedutan bakal distorsi hasilna.

rengkuh torsi sapédah

Janten kaayaan anu ponggawa pikeun naékkeun sapédah sareng saatos 30 menit kuring kaluar sareng kuring sadar gancang pisan yén kuring henteu ngagaduhan sensasi dina sirit kuring, anu leres-leres lumangsung, kusabab kabeneran anjeun terang yén sensasi parantos balik. Janten di ahir dinten saur kuring teu aya anu kajantenan dina jangka panjang, tapi naon anu lumangsung dina jangka pondok? Pokokna kusabab tekanan anu anjeun pasang langsung kana perineum, anjeun mencét kana saraf sareng anjeun mencét sababaraha pembuluh darah sareng éta anu nyababkeun rasa mati rasa. Saatos sababaraha waktos linggih dina saraf éta bakal nyandak sababaraha karusakan anu minor pisan anu sanés jangka panjang karusakan, éta dasarna ngakibatkeun kabebeng di daérah anu dilayanan na, anu kajantenan ka anjeun.

Janten mangrupikeun sarimbag sareng saré dina posisi anu anéh sareng gugah sareng panangan anjeun leres-leres maot sareng ngagalura sacara masif, tapi perasaanna gancang deui teu aya karusakan jangka panjang. Mirip pisan sareng éta waé. Janten naon anu urang kedah lakukeun teras? Upami urang sangsara tina pireu saatos naek sapédah, naon port panggero anu munggaran? Upami anjeun mendakan hal éta kajantenan, naék kana sapédah sareng éta bakal matiét saatosna.

Kuring terang langkung seueur tibatan kuring, anjeun kéngingkeun sapédah anu pas sareng batur pikeun ningali sadel anjeun sareng sagala rupa anu aya dina éta. Ayeuna upami anjeun numpak sapédah anjeun lami-lami sareng unggal-unggal aya dina kebon sareng tetep bobo teras anjeun ngalakukeun hal anu sami terus-terusan maka anjeun pasti bakal nyababkeun karusakan jangka panjang tapi akal sehat ngambil alih sareng sakali éta ngan ukur ngagaduhan sapédah anu pas sareng sadel. Mangsa waktos kakantun saatosna moal nyababkeun karusakan jangka panjang kana sensasi di daérah ieu atanapi ereksi sareng anu sapertos kitu.

Teras topik anu salajengna nyaéta disfungsi ereksi sareng dumasar kana naon anu urang kantos nguping ngeunaan kebas, naha aya hubungan antara bersepeda, beuteung terus-terusan anu ngakibatkeun disfungsi erectile? - jawabanana henteu. Anu langkung penting nyaéta pentingna disfungsi erectile. Prosés anu nyababkeun masalah erectile sami sareng prosés anu nyababkeun panyakit kardiovaskular, anu nyababkeun serangan jantung.

Janten upami anjeun gaduh diabetes, tekanan darah tinggi, atanapi haseup, anjeun sigana ngalaman disfungsi erectile, tapi anjeun ogé kamungkinan ngalaman panyakit jantung. Kanyataanna, seuseueuran jalma-jalma yuswa pertengahan bakal ngamimitian Ngabuburit. Upami anjeun sapédah ayeuna sareng aya dina umur anu tangtu disfungsi erectile, pamikiran mimiti anjeun henteu kedah, 'Oh, ieu sadel kuring' ngan kusabab siklus. 'Kuduna mah, kuring moal ngubur sirah kuring dina keusik Ieu tiasa janten indikasi hal anu teu acan didiagnosa.

Abdi peryogi ieu mariksa jinis karusakan kana saraf kemaluan anjeun anu teras bakal ngakibatkeun disfungsi erectile. Janten naha leres sesah pikeun ngalakukeun éta? Éta bit anu lieur mangaruhan perineum anjeun moal masihan anjeun disfungsi disfungsi erectile. Buka sareng parios deui.

Mimiti, pikeun ngagaduhan MOT anu leres tina sudut pandang jantung, maka naha henteu ngagaduhan perawatan masalah degdegan? Maksad abdi, bunderan parantos sapinuhna. Éta parantos tina hal anu rada cakcak kana masalah kaséhatan anu nyata anu tiasa diurut. Teras anjeun bakal mendakan aranjeunna.

Kumaha upami masalah anu patali sareng prostat sareng kanker prostat khususna. Untungna, bersepeda teu aya pangaruh kana kanker prostat. Tapi sanés ngan ukur kumaha ngembangkeun kanker prostat, éta ogé patarosan naha anjeun leres-leres diayakeun panyawat kanker prostat.

Salah sahiji hal anu urang anggo pikeun nunjukkeun indikasi résiko kanker prostat nyaéta tés getih sareng aya pamikiran yén upami anjeun siklus pisan anjeun tiasa ngairitasi prostat anjeun sareng ieu tiasa janten tés getih anjeun anu disebat PSA disebat artifisial tingkatkeun tés getih tés getih anténeu khusus prostat anu dugi ka titik anjeun ngalakukeun éta tés getih éta sacara artifisial diangkat teras anjeun gaduh seueur tés anu anjeun henteu pernah peryogi kusabab anjeun biking sareng anu leres henteu leres, sanés - aya kasempetan éta tiasa kapangaruhan sakedik, tapi upami anjeun ningali kana panilitian dumasar laboratorium ngeunaan seueur, seueur spidol molekular pikeun kanker prostat, Ngabuburit sareng olahraga henteu ngabédakeun naon waé indikator kanker prostat, janten bersepeda saé anjeun kéngingkeun langkung pas, éta ningkatkeun kasihatan kardiovaskular anjeun sadaya hal anu ngirangan résiko anjeun kanker sareng henteu mangaruhan Tés Kanker Prostat Teu Leres Sareng Éta Lumangsung. Untungna, teu aya résiko tinggi kanker prostat. Anu kedah urang lakukeun salaku jalma anu mikir ngeunaan éta.

Janten nalika urang janten sepuh, kamungkinan tumerap kanker prostat langkung luhur. Hal kahiji anu kedah anjeun lakukeun ayeuna nyaéta waspada sababaraha gejala ayeuna, hal anu urang perhatoskeun nyaéta hal-hal sapertos gejala damel cai, nyeri punggung, masalah perdarahan dina cai, hal-hal sapertos éta, upami anjeun hariwang hal-hal ieu, upami anjeun ngalaman deui hal-hal ieu Maka anjeun kedahna ningali dokter ahli urologi atanapi kulawarga sareng gaduh diskusi anu wajar ngeunaan penilaian. Éta henteu hartosna sacara otomatis anjeun bakal dipariksa pikeun kanker prostat, tapi dokter khusus éta bakal ngiringan anjeun ngalangkungan hal-hal anu saé dina ujian sareng kamungkinan tina sisi-sisi ujian.

ulasan sapédah

Maka dua anjeun tiasa mutuskeun naha badé jalan atanapi henteu. Abdi henteu hoyong jalma-jalma teu pati maliré éta ti heula. Sareng kaseueuran, urang mendakan hal-hal ieu langkung tiheula dinten ieu sareng aranjeunna tiasa leres-leres diurutkeun.

Naon umur urang ngobrol ngeunaan didieu? Umur sabaraha anu anjeun kedah hariwang? Sareng kuring ngahargaan yén meureun aya conto tragis anu anjeun terang, kasus awal, tapi anjeun leres.

Kitu sareng kuring dina latihan kuring, kuring gaduh gambar anu sesat pisan. Janten urang gaduh prakték anu ageung sapertos anjeun bakal ngagaduhan pasién dina yuswa 30an dugi ka taun 80an sareng 90an mikirkeun hal éta, sareng upami anjeun ngagaduhan gejala anu pikahariwangeun ulah panik, tong ngubur sirah anjeun kana keusik sareng timah Boga diskusi anu wajar sareng panilitian naon masalahna, upami aya umbul beureum pikeun meta sareng upami anjeun meryogikeunana Janten teu aya hubungan antara bersepeda sareng kanker prostat, tapi kanker prostat mangrupikeun hal anu ageung pikeun sabagéan ageung masalah cyclists kusabab aranjeunna nyaéta lalaki aranjeunna yuswa tengah jadi kudu mikir ngeunaan éta Kuring henteu weruh ngeunaan anjeun tapi takeaway pangbadagna kuring tina paguneman ieu sareng Anthony nyaéta kami sigana henteu kedah nganggap enteng kaséhatan urang. Urang kedah nyanghareupan maotna urang sorangan sareng leres-leres milarian bantosan nalika urang meryogikeunana kusabab urang henteu ngagaduhan ceking gs panginten mangrupikeun masalah anu paling ageung anu bakal disanghareupan.

Ayeuna kuring panginten parantos masihan sakedik teuing inpormasi tibatan anu kuring masihan anjeun Nyaritakeun ngeunaan sirit kuring anu teu aya dina torowongan angin Tapi kuring pikir dina hartos éta panginten urang sadayana kedah nyobian gaduh paguneman sareng babaturan urang di klub anu ngajalankeun éta akhir minggu ieu sahenteuna gaduh artikel ieu kuring pikir éta bakal janten titik awal anu positip. Ayeuna ogé, punten pastikeun éta masihan kuring jempol ageung pikeun hatur Anthony pikeun waktosna sareng pangalaman berbagi anu luar biasa sareng kami, sareng upami anjeun hoyong ningali tulisan sanés dina topik anu sami. Kami ngan ukur gaduh hiji dina saluran ieu anu bakal ngabantosan anjeun mésér sadél anu pas pikeun anjeun nyanghareupan masalah mimiti masalah pireu.

Naon aturan 75 dina Ngabuburit?

The75-peringkataturannyatakeun yén salami saminggu latihan, sahenteuna75persén mil anjeun (atanapi waktos) kedah aya atanapi handap75persén denyut jantung maksimum anjeun (MHR).

Naha anjeun tiasa kaleungitan gajih beuteung ku Ngabuburit?

Leres,tiasa bersepedaTulungkaleungitan gajih beuteung, tapi éta bakal nyandak waktos. Hiji studi anyar nunjukkeun biasaNgabuburitbisa ningkatkeun sacara umumkaleungitan gajihsareng ngamajukeun beurat séhat. Kangirangansakabéhnabeuteunggirth, sedeng-intensitas latihan aérobik, sapertosNgabuburit(boh di jero rohangan atanapi di luar ruangan), épéktip pikeun diturunkeungendut beuteung.2 Pébruari 2021

Dupi abdi tiasa icalan gajih beuteung ku Ngabuburit?

Naha bersepeda ngaduruk gajih? Leres. Sanaos anjeunbeuteungotot henteu tiasa dianggo saé pisan sapertos quad atanapi glutes anjeun nalika anjeun tunggang gunung, tapisapédah urangalam aérobik hartosna anjeun ngadurukgendut.2 Jan 2020

Naha bersepeda ngirangan beuteung?

Leres,tiasa bersepedaTulungleungit beuteunggendut, tapi étabakalnyandak waktos. Hiji studi anyar nunjukkeun biasaNgabuburitbisa ningkatkeun leungitna gajih sakabéh sareng ngamajukeun beurat séhat. Kangirangansakabéhnabeuteunggirth, sedeng-intensitas latihan aérobik, sapertosNgabuburit(boh di jero rohangan atanapi di luar ruangan), épéktip pikeun diturunkeunbeuteunggendut.2 Pébruari 2021

Naon aturan nomer 1 pikeun sapédah?

Sedengkeun anu minimumnomertinasapédahhiji kedah gaduh anu tilu, anu leresnomernyaéta n +1, dimana n dimananomertinasapédahayeuna dipimilik. Persamaan ieu ogé tiasa ditulis deui salaku s -1, dimana s nyaétanomertinasapédahdipimilik anu bakal ngahasilkeun pipisahan sareng pasangan anjeun.25 Okt 2018

Naha bersepeda saé pikeun langkung ti 50an?

Jalma-jalma yuswalima puluhtaun nadi luhurgaduh seueur kauntunganNgabuburit. Latihan aerobik dampak rendah sapertosNgabuburitanu sampurna pikeunleuwih-50ananu henteu tiasa deui ngalaksanakeun latihan intensitas luhur; meureun kusabab tuurna henteu sapertosalussakumaha aranjeunna baheula.8 Jan 2018

Dimana kuring tiasa angkat wisata sapédah?

Wisata Sepeda Jalan Raya 1 Laut Baltik Laut Pesiar Sapédah Wisata 2 Berlin dugi ka Prague Sapédah Wisata 3 Bordeaux & amp; Dordogne Sapédah Wisata 4 Brittany & amp; Normandia Sapédah Wisata 5 Burgundy Sapédah Wisata 6 Kanada Rockies Sapédah Wisata 7 Sampanye & amp; Alsace Sapédah Wisata 8 Palasik Provence Sapédah Wisata 9 Kroasia & amp; Wisata Sapédah Slovenia 10 Kroasia Sapédah Wisata Langkung item

Sabaraha lami wisata sapédah di Éropa?

Milarian perjalanan Sapédah anu ngajajah Éropa. Aya 688 wisata anu tiasa dipilih, anu dugi ka 3 dinten dugi ka 31 dinten. Bulan anu paling populér pikeun wisata ieu nyaéta Séptémber, anu paling seueur keberangkatan wisata. 'Sanaos catetan wisata nyatakeun yén wates umur dugi ka 99 taun, tapi wisata ieu sacara fisik' Buku Kalayan Fleksibilitas.

Saha pamimpin wisata sapédah?

Perjalanan sapédah kami dipimpin ku ahli Pamimpin Perjalanan anu terang rute biking anu paling saé - jauh ti balaréa sareng dirobihkeun kaindahan daérah anjeun parantos mendakan.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Hasil olimpiade 2008 - solusi praktis

Sabaraha medali anu dimeunangkeun dina Olimpiade 2008? Atlit ti 87 nagara meunang medali, sareng 55 diantarana meunang sahenteuna hiji medali emas. Duanana kategori ieu nyetél rékor énggal dugi ka éléh dina 2016. Atlit ti Cina meunang medali emas panglobana, kalayan 48 medali emas. Atlit ti Amérika Serikat kéngingkeun medali panglobana, ku 112.

Kumaha carana nyageurkeun diri anjeun ku pikiran anjeun - kumaha ngabéréskeun

Naha pikiran ngagaduhan kakuatan pikeun ngubaran? Panilitian biologis kontémporér nyatakeun yén panyakit mangrupikeun hasil tina pamikiran sareng pikiran bawah sadar. Kalayan kecap séjén, pikiran nyiptakeun panyakit. Éta alesan yén lamun pipikiran nyiptakeun panyakit, éta tiasa ngubaran panyakit. Di Amérika Serikat nyalira, langkung ti 1,3 triliun dolar dihasilkeun pikeun perawatan médis unggal taun.

Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di tempat layung - jalan kaluar jalan

Naon kota anu pangsaéna pikeun cicing di Cotswolds? Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di CotswoldsCirencester.Bourton-on-the-Water.Tetbury.Kingham.Broadway.Painswick.Burford.Bibury.

Tekanan darah rendah Vegan - kumaha anjeun méréskeun

Naha diét vegan nyababkeun tekanan darah rendah? Diét vegetarian sareng vegan sareng henteu lengkep produk sato parantos dipikaterang pikeun nurunkeun tekanan getih dibandingkeun sareng diet omnivora. 24.07.2020

Wah tetep nabrak 2017 - kumaha ngalereskeun

Naha wow mah tetep nabrak? Parobihan kana setélan parangkat lunak dina supir kartu vidéo anjeun tiasa nyababkeun masalah kacilakaan atanapi kinerja. Reset setélan supir pidéo anjeun pikeun menerkeun masalah ieu. Panas teuing tiasa nyababkeun masalah kinerja, kacilakaan game, sareng konci komputer pinuh. Upami masalah tetep aya, uninstall sareng pasang deui permainan.