Utama > Waleran Pangsaéna > Poéna kabayang Jumaah hideung - Buku Panduan komprehensif

Poéna kabayang Jumaah hideung - Buku Panduan komprehensif

Naha ban dijual pikeun Hideung Jumaah?

NyaétaJumaah Hideungwaktos anu saé kanggo mésérban?Jumaah Hideungsareng Cyber ​​Senén mangrupikeun waktos anu pas kanggo ngagaleuhban. Éta ogé panginget anu saé pikeun nyiapkeun kendaraan anjeun pikeun kaayaan nyetir usum.



Whoo, énjing, Trainiacs. Éta, hayu urang sebutkeun, ngojay 2600 méter dina 51 menit. Abdi resep éta.

Éta Hideung Jum. Minggu Penjualan Hideung, janten kuring atos ngatur sareng sababaraha sponsor kuring pikeun masihan anjeun tawaran khusus Black Fri Week sacara éksklusif sareng kami, Trainiacs, teu kunanaon? Hayu urang ngeureunkeun jibbering, balik, Trainiacs, hayu urang kana tawaran Black Friday Black Fri Week mimitian ku ROKA, luhur garis di dinya, atanapi ROKA Maverick Comp masih saé pisan, masih saé pisan. Kuring ngagunakeun éta pikeun seueur latihan ngojay kuring.

Meureun anjeun milari kacamata anu saé pisan. Anjeun panginten milarian kulit baju renang upami anjeun lumpat di tempat anu henteu pikaresepeun. Nya, ROKA gaduh antara 10 sareng 50 persén cicirén dina halaman wébna, tapi Trainiacs tiasa kéngingkeun tambahan $ 10 tina pesenan $ 150 atanapi langkung Pensil sareng Pén sareng Spidol sareng Papan Wéb Siap, Hp ageung aksara leutik Xcapital ROKAdash BF18.



Tulis Wetsuits sanés gaya sareng kakuatan sapédah sareng rak sapédah anjeun langkung pikaresepeun? Nya babaturan kuring gaduh PowerTap kalayan diskon dugi ka 20% ti méter listrik pilih. Ayeuna ieu mangrupikeun pedal listrik PowerTap P2 énggal Tapi pedal P1 Daya sareng seueur produk PowerTap mangrupikeun sababaraha méter kakuatan paling hese sareng paling dipercaya di pasar. Kuring ngagaduhan PowerTap P1s di dieu sareng ieu mangrupikeun méteran kakuatan anu fenomenal anu tiasa anjeun bawa tina sapédah kana sapédah sakitar 90 detik.

Atanapi anjeun kedah kéngingkeun sapédah anjeun ti A dugi ka B. Tapi ku saris. Perusahaan adina PowerTap bakal ngagaduhan diskon 20% pikeun sadaya operator sapédah.

Abdi resep ieu. Ieu Saris Super Clamp. Ayeuna upami anjeun hoyong langkung gancang dina sapédah anjeun sareng hoyong speed gratis, dasarna, ngan ukur nipu sapertos nempatkeun naon-naon dina sapatu anjeun sareng bam anjeun langkung gancang dina waktos instan, kuring ngagaduhan hiji hal.



Ieu di dieu, sol karbon ieu ti SOLESTAR, anu parantos janten sponsor podcast, kaget pisan ka kuring. Ieu tina karbon, sareng aranjeunna kaku pisan anu kadua kuring lebetkeun kana sapatu kuring sareng mimiti latihan latihan kakuatan tinggi, kuring tiasa ningkatkeun kinerja tingkat luhur kuring 10% dina halaman wéb ieu anu disada. Bujang Tunggal.

Jigana solestar.de sabab asalna ti Éropa. Aranjeunna geulis cool.

Ngajalankeun tickles kahayang anjeun saeutik hadé? Nya, kuring parantos nyobian méter jarak tempuh ieu sababaraha bulan ka pengker. Kami kipas badag ieu. Nya, memang, tina sagala polong kadaharan anu anjeun kedah komunikasi, ieu anu paling mahal, tapi éta ogé anu paling mahal kusabab éta masihan anjeun data jarak tempuh, sapertos pedal listrik PowerTap.



Éta ngamungkinkeun anjeun ngalatih nganggo mileage. Sadaya polong sampéan sanésna henteu. Ku alatan éta, ieu biasana $ 199 unggal.

Ayeuna anjeun tiasa kéngingkeun dua kanggo 26 20 unggal, kumargi maraton 26,2 mil. Janten tibatan 398 kanggo dua ieu, éta 345 60 kanggo dua sareng anjeun ngan ukur nampi éta.

Upami anjeun nambihan atanapi nganggo dua polong kana karanjang anjeun dina halaman wéb Stride, aya tombol khusus anu diwangun di dinya anu nyarios, hé, didieu, kéngingkeun perjanjian. Jalan anu mana waé. Tapi nalika ngajalankeun anjeun hoyong katingali saé, urang sadayana henteu.

Éta satengah alesan urang ngalakukeun ieu pikeun katingalna saé. Janten kumaha anjeun gancang sareng katingali damn ngalaksanakeunana? Nya, kéngingkeun sapasang sepeda Sporx sareng kaos kaki ngaji. Upami aranjeunna cekap pikeun Lucy Charles, éta cukup pikeun kuring.

Pikeun 95 euro, kuring henteu terang naon anu janten, tapi éta mangrupikeun perjanjian anu saé, anjeun tiasa kéngingkeun kotak misterius tina salapan kaos kaki Sporx anu pikaresepeun anu ngan ukur gaduh sakedik komprési, ngan sakedik, tapi sanés éta hese kumaha hese naékna, tapi cukup pikeun ngajaga suku anjeun dina tempat sareng henteu ngembangkeun leuleuy, sareng éta katingalina tiis pisan. Tingali kana cau ieu! kedah ngalangkungan tautan anu urang gaduh dina pedaran di handap pikeun kéngingkeun khusus ieu. Ngan ukur hoyong tuang cau sareng ayeuna lumpat.

Tingali ieu, hayu. Éta ayeuna meryogikeun nutup-mo jarak jauh. Oh oh oh.

Kuring ampir poho anu pangsaéna. Kuring bakal nyéépkeun éta kanggo anu terakhir nalika urang balik kana jujukutan. Éta saé, urang sadayana terang kumaha kuring resep ka opat kopi supa sigma sareng teas sareng aliksir.

Sakedik labirin singa, sakedik aliksir supa racy pikeun ngabantosan kuring bobo. Sakedik campuran koko, sakedik kopi lempeng, opat sigmatis saé. Dina halaman wéb Four Sigma aranjeunna gaduh antara 20 sareng 50 persén tina sadaya produkna, tapi upami anjeun ngetik kode kupon coba éta, aranjeunna parantos nyetél éta sahingga anjeun tiasa ngagandakeun 15% kode kupon berturut-turut trytarren ngamungkinkeun sadayana diskon anu parantos aranjeunna tampi dina halaman wéb.

Janten anjeun tiasa kéngingkeun diskon dugi ka 65% kanggo sigmatic. Janten foursigmatic.com/trytarren, teras anjeun kedah pastikeun anjeun nganggo kode kupon trytarren Dina nutrisi, ayeuna kuring nganggo bubuk éléktrolit SOS kanggo diét kuring.

Anjeun terang kuring resep barang ieu. Aranjeunna ampir parantos nyéépkeun sadaya inventarisna, tapi aranjeunna gaduh ton tawaran Tubson dina Hideung Jumaah pikeun diskon 30%, upami anjeun nganggo kode kupon, kirimkeun anu saé pikeun anjeun tiasa nampi sadaya bak ieu. Abdi resep pelem, kuring resep pir.

Karesep kuring, kuring henteu terang naon anu aranjeunna tampi dina bak, kalapa, oh, aranjeunna ngagaduhan kalapa. Naha anjeun sorangan ni'mat. Eureun naon anu anjeun lakukeun ayeuna.

Kéngingkeun kalapa. Naha anjeun ningali sapédah? Sapédah ieu? Éta anu seksi pisan anu ngagantung di tukangeun sadaya tulisan anu kami damel di dieu dina méja? Nya, upami anjeun trainiac, saha bagian tina tim anu ngadukung kami sareng Kampanye Kickstarter jalan, anjeun gaduh diskon 20%. Anjeun kedah ngahubungi kami maka kami bakal ngahubungi anjeun langsung sareng diréktur Glück di Ventom Rachel.

Abdi bogoh ka anjeun rachel Sanaos urang sumpah palapa. Tapi di luhur éta, diskon 20% tina produk Ventom mana waé upami anjeun pelatih tim, sadayana, naha anjeun anggota pelatih tim atanapi henteu, tiasa kéngingkeun perjanjian power-up dimana anjeun tiasa kéngingkeun pamutahiran gratis. Sigana mah éta méter kakuatan dasar engkol hambalan, abdi henteu terang.

Detil khusus anjeun ngeunaan cara ngalakukeun éta, tapi anjeun tiasa ningkatkeun diri méteran listrik sapertos pedal ieu $ 800? $ 800, anjeun tiasa kéngingkeun pamutahiran ieu anu dikombinasikeun sareng diskon latihan tim anjeun nalika anjeun nuju latihan tim, Anjeun sacara harfiah tiasa ngahémat diri rébuan sareng naék sapédah panggancangna ka ditu. Abdi henteu pernah masihan nanaon. Tautan sareng kode kupon khusus anu kuring sebatkeun sadayana bakal aya dina pedaran ieu di handap.

Kuring henteu ngasilkeun artos dina sadaya barang ieu. Ngan aya hal anu saé anu kuring resep pikeun anjeun, janten tebus dina Hideung Jumaah sareng angkat nyéépkeun artos sareng jalma-jalma anu ngadukung kami. Kéngingkeun sababaraha hal anu saé sareng katingalina saé ngalaksanakeunana.

Naha 4 Roda Bagian gaduh jual Jumaah Hideung?

Balanja4tulung.jeung/hideung-Jumaahkameunangnepi ka 50% tina pilihdijualbarang-barang. Éta kalebet dugi ka 20% aksésoris Jeep, potongan diskon dugi ka 25%, dugi ka 10% tina guncangan énggal, dugi ka 15% tina Metode BalapRoda, Potongan 10% Husky, sareng seueur deui.

Engkolkeun mesin anjeun, Rosales nyarios, kuring gaduh diesel eco-diesel Dodge Ram 2015, éta roda dua, abdi hoyong ngajantenkeun janten opat roda, ok, éta kumaha anjeun ngalakukeun, ngajual sareng mésér hiji nganggo roda opat drive, éta pisan nyusahkeun, pindah tina dua roda kana opat roda drive, mobil modéren, truk, éta sadayana dikawasa komputer, anjeun parantos ngamimitian ngarobih éta, komputer kedah digentos, sénsor matak kagok pisan, percanten ka abdi, jual anu anjeun gaduh sareng mésér éta sadayana éta roda drive mangrupikeun hal anu sami kuring béjakeun ka jalma upami aranjeunna hoyong ngalih tina kotak standar atanapi otomatis atanapi otomatis kana kotak roda standar langkung saé ngajual mobil anjeun sareng mésér mobil éta anu disetél, éta ngan sakedik repot, TX 20 taktis droid nyatakeun yén kuring ngagaduhan 97 mahkota vic sareng lampu abs kuring nyangkut kumaha kuring tiasa kaluar tina dash kuring supados leres anjeun kedah ngalereskeun sistem maka tangtosna anjeun kedah milarian lalaki sapertos kuring anu ngagaduhan salah sahiji komputer anu mewah ieu, urang kedah nganalisis éta, sareng éta tiasa nanaon tina $ 50 el sensor kana sistem modulator ABS $ 800. Janten upami anjeun badé ngaleungitkeun nyalira seueur jalma nempatkeun sapotong pita hideung di luhurna, sareng upami anjeun hoyong langkung propésional pop-out, éta mangrupikeun tugas anu gampang pikeun ngaluarkeun klaster, lebet sareng nyokot és sareng pop lampu bohlam éta sareng éta henteu jalan deui, seueur jalma bakal ngalakukeun éta Joel nyarioskeun Scotty, punten baca patarosan sareng bantosan kuring, kuring gaduh Honda Accord 2012, kuring ngaganti bantalan sareng cakram rem, nalika kuring napak kana rem éta bakal ngahasilkeun sora grinding salaku hal kahiji anu anjeun kedah perhatoskeun upami anjeun ngan ukur ngaganti sapasang roda hareup atanapi tukang sareng éta anyar sareng anjeun gaduh anu lami dina pasangan anu sanés panginten anu baheula anu ngagiling kusabab aranjeunna langkung setrés ayeuna kuring ningali ieu sepanjang waktos tapi nalika anjeun parantos ngaganti opat bantalan sareng rotor, anjeun gentos sadayana sareng éta grind, maka aya anu lepat sareng bagian anu anjeun gaduh, kuring ningali dimana aranjeunna sakapeung ngajual rotors anu ukuranana rada salah janten aranjeunna mimiti ngagosok jero sareng noél patepung al sareng kuring kantos ningali bantalan marake anu ukuranana salah. Mangtaun-taun ka pengker kuring nyobian ngahémat artos jalma sareng kuring ngagaleuh seueur bantalan marake anu langkung mirah sareng masalahna nyaéta kuring bakal ngupingkeun sora sapertos kitu sareng kadang kuring ningali sareng ningali éta henteu ukuran anu saé kuring nampi coét sareng ngagiling potongan, abdi entong ngacapruk deui kuring mésér bantalan kualitas luhur anjeun terang nalika kuring ngagaduhan nasabah anu nyarios, ogé kuring hoyong bantalan anu murah, kuring nyarios anjeun mésérna, kuring nempatkeun nalika aranjeunna bising, henteu sumping, aranjeunna Badé lirén, henteu kunanaon, tapi upami sora aranjeunna salah anjeun sabab murah teuing janten anjeun panginten henteu tiasa? sadayana atanapi anjeun gaduh bagian anu murah anu henteu pas persis sareng kuring ningali yén sepanjang waktos ayeuna-ayeuna khususna upami anjeun mésér éta dina ebay atanapi anu sanés.

Gary Wilkes ngawartosan Scotty Kuring nuju mésér Insignia Sports Tourer, naon saur anjeun anjeun? cicing di Inggris Isa ton diantarana, éta mangrupikeun kandaraan anu kawéntar, anjeun terang teu aya anu lepat h upami anjeun cicing di Inggris, upami anjeun cicing di Amérika Serikat, hilap deui, di Éropa khususna di Inggris, upami anjeun ngagaduhan mobil ieu, lakukeun anjeun resep nyetir, aya seueur diantarana, kuring pendak sareng saurang lalaki anu bogoh ka hiji di Inggris anjeunna ngagaduhan dua di antara aranjeunna sareng anjeunna kantos gaduh aranjeunna sareng anjeunna mikanyaah ka aranjeunna tapi anjeunna semacam marah-marah pikeun éta Modél anu dipikahoyong na moal tiasa dilakukeun dina warna anu dipikahoyong sareng anjeunna ambek ka anjeunna kusabab henteu ngajantenkeun warna éta, anu kuring resep konyol, warna kuring warna, hartosna, kuring paduli kumaha mobilna ngalir, anu warna pikeun kuring kuring henteu pernah paduli ngeunaan warna mobil, kuring sok ngagaleuh éta dipaké sareng mésér mobil anu saé, henteu masalah naon warna éta kuring bahkan henteu ngémutan éta, midangkeun saur Scotty dimana kuring tiasa ngalakukeun hal anu béda-béda pikeun kuring mobil, kuring ngagaduhan 96 toyota corolla DX radio leungit teleponna sareng gagang panto rusak, sacara pribadi kuring angkat ka tempat sampah nalika aranjeunna kadaluarsa sareng putus sapertos kitu tapi milik anjeun sepuh pisan yuswa 2 taun 3 taun, barang-barang di kebon sampah, palastik sigana bakal goréng sareng ngalambatkeun anjeun ogé, janten terang anjeun henteu kedah nyobian deui milarian saatosna. Buka online sabab urang Tionghoa nyiptakeun seueur bagian aftermarket, bahkan anu langkung lami, sabab aya jutaan na, aranjeunna tetep jalan janten masih damel bagian, nyobian tempat sapertos Rock Auto atanapi anu sanés online sareng ningali anu sayogi online, sareng buka jalur ieu. Hussain nyarios yén Scotty kuring hoyong mésér Renault Sandero, naha saé, ogé kuring nganggap anjeun henteu aya dina éta? Amérika Serikat kusabab henteu ngajual di Amérika Serikat, aranjeunna biasa sareng aranjeunna ditarik kaluar kusabab penjualan anu goréng sareng aranjeunna keok ku Amérika.

Upami anjeun cicing di Éropa ayeuna seueur jalma mésér Renault anu sayogi sayogi, mékanika na aranjeunna terang kumaha damelna sareng éta moal janten ide anu goréng pikeun mésér di Inggris sareng kuring yakin éta bakal di Perancis éta sanés ide anu goréng tapi Amérika Serikat henteu pernah mikir ngeunaan mésér Renault, teu aya kasadiaan bagian sareng teu saurang ogé terang kumaha damel sareng éta hal anu bodo Dominique nyarios yén cairan kopling kuring katingali poék sareng nalika kopling kuring raoseun parobihan cairan bakal diperbaiki masalahna, muhun, anjeun tiasa ngaluarkeun getih sadayana, tuang cairan énggal sareng tingali naon anu lumangsung sareng upami éta masih anéh, robih tuan sareng budak nalika éta leres-leres sepuh tungtungna nyégél segel sareng paling-paling upami anjeun nyandak budak kaluar, anjeun meres boot karét kana borgol, upami anjeun mencét sareng kabur cair, maka segelna tos teu aya sareng Upami anjeun ngarobih master dimana batangna asup, upami boot karétna cair, éta bocor sareng éta ogé kedah dirobih. Anjeun tiasa salawasna mariksa aranjeunna sacara fisik heula.

Naha poéna leres langkung saé dina Hideung Jumaah?

Aturan jempol anu kuat nyaéta étaJumaah Hideungnyaetalangkung saéwaktos kanggo mésér barang-barang tikét anu langkung énggal. Éta ogé dinten anu pangsaéna pikeun balanja di toko, sanaos anjeun ogé tiasa balanja online. Senén Siber mangrupikeunlangkung saédinten pikeun balanja pikeun techpoénasareng hadiah anu langkung alit.

Ieu mangrupikeun 25 poéna Hideung Jumaah 2020 pangsaéna sacara umum ti Walmart, Best Buy, Amazon, Target, Macy sareng seueur deui, aduh. Wilujeng sumping. Abdi Deal Deal YouTube, Matt Granite.

Hatur nuhun parantos aya di dieu salaku bagian tina kanal kuring. Mudah-mudahan anjeun ngagaduhan Thanksgiving anu luar biasa. Kuring ngarékam langsung ieu sareng ngan unggah dina Thanksgiving kalayan poéna ieu langsung hirup ayeuna dina Jumaah Hideung 2020.

Kuring terang kuring ngalakukeun sababaraha poéna TV anu kuring nunjukkeun ka anjeun dinten ayeuna, sareng énjing kuring bakal gaduh babak anyar téknologi, laptop sareng tawaran Black Friday khusus anu dihijikeun sareng Amazon. Upami anjeun ngalegaan kotak pedaran tulisan di handapeun kuring, anjeun bakal mendakan daptar tawaran anu ngiringan sagala hal anu kuring badé nunjukkeun. Salaku panginget, harga tiasa dirobih langsung.

Janten upami anjeun ningali anu anjeun resep, punten candak bari nontonna. Kuring nganggo tautan afiliasi anu hartosna upami anjeun cukup ngagunakeun salah sahiji tautan kuring kuring bakal nguntungkeun sacara finansial Mupangpaatkeun panawaran anu hébat ieu sareng kuring resep pisan nampi anjeun di dieu. Panungtung tapi teu saeutik, sateuacan urang sumping kana sadayana tawaran ageung ieu, kuring ngagaduhan klub SMS bodo deal.

440-298-2181 mangrupikeun nomer pribadi kuring anu kaiket kana daptar ieu 440-298-2181 mangrupikeun nomer pikeun nga-sms, sareng tangtosna kuring masihan anjeun ditutupan dina Jumaah Hideung, Senén Siber, sareng sajabina. Oke, éta cekap ditolak.

Tah kieu. Abdi hoyong mimitian ku Apple AirPod Pro sabab anjeun kuciwa pisan, sababaraha anjeun tadi wengi nalika Walmart ngiklankeun ieu salaku salah sahiji panto panto na éta musna dina 10 menit. Janten kudos ka Amazon sahanteuna gaduh saham atanapi masihan anjeun pilihan kanggo mésér ieu ku tunduh pengiriman barang sakedik.

Kuring pikir anu leres nyaéta aranjeunna ngantosan kanggo kéngingkeun deui sababaraha saham, tapi aranjeunna bakal ngantep anjeun ngajemput ieu dina harga perjanjian. Janten pikeun deal nomer hiji ayeuna Apple AirPod Prosat $ 169 mangrupikeun tawaran anu saé. Éta harga turunna $ 79, harga panghandapna dina Apple AirPod Pro.

Aranjeunna tahan cai, aranjeunna ngagaduhan pembatalan noise aktif, sora immersive anu saé, saé kanggo nelepon sareng streaming, deal nomer hiji. Kuring henteu terang kunaon kuring sumping deui kana sirah anu ageung. Kuring ngan ukur hoyong nunjukkeun yén kuring masih aya di dieu.

Oke, deal nomer dua, sareng kuring bakal kéngingkeun langkung seueur urus Chromebook dina sababaraha waktos, sareng iRoomba sareng seueur hal-hal sanés, tapi Acer Chromebook ayeuna, anjeun tiasa ningali sakedap hubunganana. Ieu bakal kaitung turun teras moal aya deui. Ieu mangrupikeun Acer Chromebook Intel Celeron 14 inci, tampilan HD lengkep, keyboard backlit anu saé, anu leres-leres hal anu saé dina harga ieu, $ 365, potongan dugi ka $ 365, sareng ieu layar sentuh, oh hehehehe.

Teu tiasa némpél éta. Kuring bakal angkat ka Walmart pikeun ieu. Abdi rumaos capé pisan nyarioskeun Beat ku Dre, tapi éta diémbarkeun di saluruh tempat.

Jalma resep aranjeunna. Pamajikan kuring resep kana perjanjian ieu. Ketok Solo3 Nirkabel Dina Headphone Ceuli.

Urang nuju nyarioskeun turunna harga tina $ 200 dugi ka $ 119. Masih aya sababaraha warna dina stok, tapi upami éta henteu aya deui, parios daptar Amazon kuring énjing dimana kuring ngarepkeun tawaran anu sami sareng Beats by Dre Abdi gé gaduh kanggo anjeun. Upami urang ngalih ka urus nomer opat, ieu mangrupikeun salah sahiji tawaran tipi anu pangsaéna anu tiasa anjeun anggo sareng kuring bakal teras nawiskeun naon waé anu aya hubunganana sareng kaulinan.

Kuring ngarepkeun sadaya gim ieu énjing, PS5, sareng kamungkinan sababaraha saham Xbox, janten sing sabar, tapi Insignia 50-inci kelas LED TV, punten, henteu hadé pikeun midangkeun. Tapi pikeun ngan ukur TV 4K solid anu hadé pikeun pilem sareng acara TV, éta mangrupikeun TV pinter, $ 349 dugi ka $ 149. Ieu tiasa mangrupikeun harga panghandapna anu kantos kuring tingali dina 50-inci LED 4K Ultra HDTV.

Ieu ditawarkeun ku Best Buy. Tautan ieu ogé aya dina kolom katerangan artikel. Buy Best ngajantenkeun Insignia, janten éta mérek in-house na. tapi anjeun tiasa ningali tina ulasan yén éta dipeunteun pisan, saé pisan, sareng deui, upami anjeun hoyong Samsung, sababaraha tawaran LG, Toshiba, sareng Sony TV, tingali deui dina rilis kuring dinten ieu, kuring gaduh.

Roku Streaming Stick +, HD 4K HDR, turunna harga ageung 42% di dieu, $ 49,99 dugi ka $ 29. Abdi resep roku.

Anjeun bakal mendakan yén kuring henteu ngalakukeun seueur Stik TV Seuneu sareng acara Echo ayeuna, kuring bakal nyéépkeun waktos dina Amazon Black Friday nguruskeun hal anu énjing, tapi alesan kuring henteu nunjukkeun ka aranjeunna ayeuna sabab éta bakal sayogi énjing sareng aya penawaran anu langkung saé dina waktos ayeuna anu leres-leres dijual pisan. Kasepakatan Instant Pot di Macy's nyaéta tawaran waktos anu kawates sareng diskon 60%, potongan $ 125 tina $ 50. Ieu genep liter, tujuh dina kompor multi-touch, Duo Nova, kasohor pisan dina kotak katerangan artikel salaku tautan.

Kumaha damang? Abdi henteu kunanaon. Hayu urang teraskeun, teu aya waktos kanggo ngobrol didieu. Abdi hoyong monitor LED anu anjeun tingali di dieu pikeun kalebet Staples, sabab naha henteu? Ku jalan kitu, tulisan ieu henteu disponsoran.

Kuring nganggo tautan afiliasi ieu tapi kuring mikir sorangan, hé éta Staples. Hayu urang témpélkeun, pikaresepeun. $ 89,99 versus $ 200.

Harga turun, éta diskon 55%. Upami anjeun milari monitor anu langkung ageung, sapertos 30 inci, kuring ngagaduhan, 32 inci saéstuna, urang bakal ngagaduhan éta dina daptar ieu sababaraha saat. Ieu monitor LED anu bakal saé pikeun dianggo di bumi, diajar virtual.

Ieu ogé mérek kaulinan anu saé pisan, AOC, atanapi aranjeunna ngadamel seueur asesoris kanggo kaulinan, AOC. Janten éta anu kedah anjeun nimbangkeun. Urusan salajengna nyebatkeun 14 dina saham, tapi éta aya dina dua jam terakhir.

Janten kuring badé nyarios mugia anjeun tiasa kéngingkeun ieu. Ieu mangrupikeun bel panto artikel Arlo. Kuring badé nampilkeun produk Ring énjing, tapi kuring pikir urang henteu kedah fokus kana mérek Amazon ieu dinten ayeuna sabab Arlo gaduh harga paling handap anu kuring kantos tingali. Potongan $ 50, potongan 33%.

Ieu meryogikeun kabel panto panto anjeun anu parantos aya dua arah wengi visi. Visi wengi audio dua arah di dinya. Kuring terang kuring nyarios dina mil per menit, tapi tong hariwang.

Kami mesen tarjamahan pikeun tulisan ieu, upami anjeun gaduh bel panto artikel kabel kuring bakal mésér ieu dina ring. Upami anjeun gaduh setélan nirkabel lengkep maka bel édisi panto anu aya dina daptar abdi énjing siap angkat. The ecobee Smart Thermostat, $ 50 Pareum Ayeuna éta $ 250 dugi ka $ 199.

Éta turunna artos $ 50. Kéngingkeun tambahan 10% deui upami anjeun pangguna kartu kiridit Amazon Perdana. Janten teraskeun, ieu saé sareng omongan, upami anjeun naros aya naon? Entong ningali anjeun dina daptar ieu, kuring bakal ngagaduhan poéna Cyber ​​Senén.

Anjeun moal kénging Cyber ​​Senén dina harga anu langkung handap pikeun sadaya anu kuring nunjukkeun ka anjeun ayeuna. Kalayan panilitian sareng analisis kuring, éta janji kuring ka anjeun, tapi kami bakal ngagaduhan sababaraha tawaran dina Cyber ​​Monday, laptop komputer, komputer desktop, bagian komputer. Ieu bakal muncul dina dinten Senén.

The Tile Mate Slim langsing di dieu. Mangrupikeun Tile Mate Plus Slim Four Pack, Two Mates, Two Slims, $ 52.49 versus $ 75.

Éta turunna harga anu saé pisan, $ 22,50. Éta teras sareng Dyson V8.

Kuring terang kuring nampilkeun Home Depot V7 sareng vakum anu sanés salaku bagian tina tulisan ieu sareng Lowe, tapi cleaner vakum tanpa kabel Asal urang populér pisan ayeuna, $ 380 dugi ka $ 230. Upami anjeun ngagaduhan anjing, piaraan, atanapi alergi, anjeun ngan ukur jalma kotor sapertos kuring, 39, dina hal kabersihan, potongan 39% tina diskon $ 150. Alternatipna, iRobot 675 Wi-Fi numbu ka Robovac ku $ 275 janten $ 180.

Ogé di dieu tautan ieu dina kotak pedaran artikel. Ieu mangrupikeun harga panghandapna anu kuring kantos tingali dina Robovac $ 95 kalayan WiFi. Modél sambung Fi.

Eufy ngagaduhan sababaraha poéna Robovac anu hébat sareng kuring bakal nyarios ngeunaan éta nalika kuring ngagaduhan waktos dina artikel ieu atanapi énjing. Pikeun anu kirang, Apple iPad. Ieu mangrupikeun modél Wi-Fi 32 manggung 10,2 inci panganyarna.

Éta $ 330 janten $ 280, potongan $ 50, hehehehe, sareng tangtosna upami anjeun ningkatkeun kapasitas anjeun bakal ngahémat $ 70 upami anjeun milarian tabungan anu penting upami anjeun milari 128 manggih Milarian modél drive solid-state. Kuring badé nyarioskeun perkawis harga Fire HD 10 sareng sadayana, éta mangrupikeun cleaner layar kuring, poéna tablet Amazon ogé. Ieu téh gelembung kuring.

Transaksi salajengna ayeuna nyaéta Micro, Kuring ngan nunjukkeun tempat kuring, Laptop Microsoft Surface 3. Ieu mangrupikeun salah sahiji laptop favorit kuring anu kantos diwangun. Ieu mangrupikeun laptop 13,5 inci anu turun $ 300.

Éta panurunan 19%. Éta penting, $ 1,299 kirang tina $ 1,599.16 gigs RAM, éta hartosna salapan sésana dina saham.

Kuring nganggap yén ieu bakal tetep aya saham. 256 Manggung Solid State Drive sareng anu sanésna, kuring resep éta. Upami anjeun milari versi 15 inci tina Microsoft Surface Laptop 3 anu ngalakukeun layar rampa ieu, 256 Gig Solid State Drive anu saé, kuring ngagaduhan ieu pikeun milik Ibu.

Meuli kotak dimana wae tapi kuring yakin anjeun ningali éta. Pokokna, kuring bungah pisan. Abdi resep laptop Surface.

Microsoft, Ngarasa Luncat pikeun sponsor kuring, tapi kuring henteu disponsoran ayeuna. Abdi hoyong éta sanaos. Éta bakal jadi cool.

Kuring henteu nganggap éta ningali kana tulisan kuring. Kanyamanan Bose Tenang 35, $ ​​349 dugi ka $ 199, potongan 43%. Saé pisan.

Pilihan warna anu béda sayogi. Aya emas mawar, hideung, sareng pérak, potongan $ 150, anjeun ngalakukeun ieu ogé ngagaduhan kontrol sora layanan sora Amazon Alexa, sareng upami anjeun nyobian ngahalangan sora anu ngaganggu di bumi anjeun, sapertos Abdi nyobian, di kamar kirimkeun dimana anjeun damel kuring henteu terang éta bakal janten pasangan headphone anu saé. The Sonos Beam, $ 399 dugi ka $ 299, potongan $ 100.

Aya speaker nirkabel nirkabel Sonos gratis, tapi kuring pikir éta mahal pisan sareng aya alternatif ti perusahaan sanés, tapi $ 100 Sonos Beam saé. Aya sababaraha sababaraha poéna soundbar Samsung anu kuring lebetkeun kana rékét TV kuring ayeuna. Janten upami anjeun milari tawaran soundbar anu langkung ageung, kuring ngagaduhan ieu salaku tawaran bonus dina kasimpulan tawaran Black Friday top kuring.

Lenovo Chromebook anu anjeun tingali ayeuna, nguruskeun luar biasa upami anjeun tiasa kéngingkeun ieu saham. Kuring ngantosan dugi ka tengah daptar pikeun masihan anjeun kejutan anu saé. Ieu mangrupikeun Lenovo Chromebook, tampilan HD 14 inci, opat gig RAM.

Dengdekkeun RAM didieu ogé, kuring langkung resep RAM langkung, tapi ieu Chromebook. Éta gumantung kana awan, éta sababna aranjeunna ogé ngagaduhan sababaraha komponén drive solid-state anu kosong, tapi $ 159 mangrupikeun harga anu saé pikeun komputer Lenovo. Anjeun tiasa ningali sakumaha saé na dipeunteun, saé ogé, hampura kuring.

Ieu mangrupikeun tawaran anu saé ti Walmart. walmart.com.

Insignia dinten ayeuna gaduh edisi Smart Fire TV 39 inci anu ogé mangrupikeun TV 39 inci anu paling murah anu kuring kantos tingali, potongan harga $ 90, $ 230 tina 140 TV dolar AS, anjeun panginten hoyong ngémutan Pasukan Geek atanapi sababaraha tina rencana panyalindungan. Abdi sanés kipas rencana perlindungan anu gedé dina kasus ieu, tapi kusabab harga tipi anjeun ngagaduhan MSRP langkung luhur, anjeun panginten hoyong ngajagi inpormasi anjeun atanapi investasi terbatas anjeun. Robovac mandiri IRobot urang, $ 599 dugi ka $ 399, ngahémat $ 201 ditambah deui 10% deui nalika anjeun nganggo kartu kiridit Amazon Prime dina pamariksaan.

Ieu mangrupikeun salah sahiji cangkang vakum iRobot Roomba anu paling kawéntar. Kuring umumna resep pamér anu murah, tapi jalma-jalma katarik ieu. $ 599 dugi ka $ 399, éta turunna gedé pisan harga.

Hayu urang tingali di TCL 50-inci kelas 4KLED Ultra HD Smart Android TV. Ieu modél anu saé pisan. Ieu mangrupikeun tawaran Best Buy eksklusif.

Ieu $ 350 dugi ka $ 230 sareng TCL mangrupikeun mérek anu kuring henteu kantos nganggona kuring nyarankeun pisan, tapi éta parantos aya salami anu kuring gaduh. Aranjeunna yuswa 35 taun sareng kuring, unggal taun di pameran éléktronik konsumén kuring ningali langkung seueur naon anu kuring resep ngeunaan aranjeunna sareng anu kuring nyebatkeun tulisan TV kuring ayeuna. Janten kuring resep éta.

Anjeun ningali transaksi laptop HP, hayu, tingali dina layar anjeun, kuring lambat teuing saklar sakedik abdi di dieu, layar HD 17,3 inci kalayan dalapan gigs RAM sareng Hard drive tradisional dua terabyte mangrupikeun tawaran anu paling saé kantos ditingali dina komputer 17 inci sareng dalapan GB RAM. Hargana $ 520 ka $ 350 dina hemat anu signifikan.

Deui tautan dina katerangan artikel. Éta pisan, upami anjeun milari layar berukuran umum anu saé pisan, ieu panginten salah sahiji tawaran anu pangsaéna anu kuring tingali dina laptop tina jenis ieu, sareng anu ngalayang di luar rak, termométer $ 14,99 ku iHealth .

Mangrupikeun termometer dahi infra merah, déwasa, murangkalih. Kami nganggo usum flu ieu, putri abdi, ngan ukur nyobian terang naha anjeunna muriang atanapi ngan ukur bungah pisan leumpang ngurilingan bumi, anjeunna henteu kunanaon, sampurna, dua taun sareng hébat. $ 14.99 versus $ 50, éta potongan 70%.

Leres Leres Leres. Dina hal cocooan, aya tawaran cocooan anu langkung saé nalika urang langkung caket kana Natal sareng kuring bakal khusus pisan ngeunaan cocooan anu kuring hadir, tapi tawaran ieu ayeuna ti Tylan, blok diajar magnét, 60 bungkus, set 60 potongan, hampura anjeun Éta cocooan cocooan STEM anjeun nuju milarian réngking $ 40 dugi ka $ 19.97.

Éta endah, harga anu saé, sareng éta sayogi dina walmart.com. Kéngingkeun ieu nalika masih dina saham. Poéna salajengna hébat.

Éta sakitar $ 21 upami anjeun nganggo kode kupon anu aya dina pedaran artikel. Ieu mangrupikeun earbuds nirkabel Mpow. Ieu mangrupikeun alternatif pikeun Apple AirPods sareng nyatana, aranjeunna nganggo Bluetooth 5.0, henteu sapertos tingkat dasar Apple AirPod, éta tahan cai, waktos ngecas langkung saé.

Aya tambahan 5% deui upami anjeun ngagaduhan Amazon Visa Rewards Visa Card. Anjeun tiasa leres-leres ngamangpaatkeun sadaya tabungan sareng kupon anu dipasang di dieu. Opat pembatalan noise mic, sareng kuring ngan ukur hoyong parios deui sateuacan ngalih kana transaksi salajengna.

Leres, $ 21, aya kode pikeun Nurunkeun harga anjeun pikeun kotak pedaran artikel ieu. Ieu pisan. Kuring bakalan daptar daptar urus luhur 25 kuring sareng perjanjian salajengna sareng terakhir sateuacan kuring nampi sababaraha bonus anu kalebet drone.

Éta nyatakeun salapan masih aya saham anu tiasa pisan robih. Salah sahiji hal anu kuring tiasa nyaritakeun ngeunaan Amazon nyaéta nalika toko dijual, anjeun jelas-leres ngalih kana distributor anu béda dina prosés. Janten éta tiasa ngalih ti Perdana kana dealer anu sanés ka pihak katilu sanés, tapi hei, mugia anjeun tuah.

Pabrik kopi Nescafe Dolce Gusto mangrupikeun harga serelek anu saé pisan ayeuna, potongan 43%, $ 109 dugi ka $ 62.85. Éta endah pisan.

Punten, hayu urang sumping kana tawaran bonus. Anjeun tiasa terang yén kuring nginum kafein seueur teuing ayeuna sareng sanés kopi kuring. Hello Bubble Tea gelembung, drone anu anjeun tingali dina layar anjeun ayeuna nyaéta DJI Mavic Mini.

Ieu mangrupikeun serelek artos $ 40, éta penting sareng tambahan 10% deui upami anjeun nganggo kartu kiridit Perdana anjeun, kuring nambihan ieu salaku deal bonus sabab kuring henteu terang sabaraha jalma anu ngagaduhan keuangan ketat kami sabab seueur urang nyéépkeun seueur artos pikeun drone, tapi hé, éta hartosna upami anjeun hobi anjeun sanggup mayar, sadayana kamampuan pikeun anjeun. Biaya Fitbit 4 nyaéta potongan $ 50, potongan 33%. Kasepakatan ieu diulang di Walmart sareng sababaraha tempat sanés.

Costco, sigana éta pikeun $ 10 kirang upami anjeun anggota. Anjeun panginten hoyong nyobian Costco pikeun alternatif ieu, tapi hé, Amazon pangiriman gancang sareng $ 99.95.

nyaéta tart tart séhat

Ieu mangrupikeun tawaran anu saé kalebet gim leutik sareng band ageung, tapi upami anjeun hoyong éta diraosan sapertos bobo kuring atanapi hal-hal sanés, éta henteu kunanaon. The 1st trampolin abdi ampir payu. Kuring nambahan ieu salaku tawaran bonus kusabab kuring henteu hoyong jalma kuciwa, tapi ayeuna ngan ukur pink anu sayogi, $ 25.

Éta sakitar 50% turunna harga ngémutan naon anu biasana bakal aranjeunna lakukeun upami matématika kuring leres. Éta saé teras tungtungna transaksi anu paling saé pikeun monitor 32-inci. Milarian lima laptop top anu kuring mendakan awal minggu ieu, éta aya di saluran YouTube kuring, anjeun tiasa mendakan éta, sareng monitor anu ka 32 - Inch mangrupikeun bagian tina daptar ieu salaku bonus. $ 230 dugi ka $ 180 kanggo monitor 32 inci anu saé leres-leres dipeunteun kalayan saé tina HP.

Hébat, teu kunanaon. Aya seueur deui tawaran. Salaku panginget.

Dasi kuring sok kaluar tina daptar anu panjang, sareng anu kadua, nalika anjeun hoyong gabung sareng Insider Deal Guy Club kami, sareng kuring bakal balik kana olahtalatah nalika kuring tiasa. Aya seueur kajadian sareng kuring leres-leres hatur nuhun kanggo anu éta, tapi nomer telepon abdi 440-298-2181,440-298-2181 sareng anu langkung penting, kuring bakal ngahubungkeun anjeun di kénca luhur, katuhu sareng tengah poéna tech.

Upami anjeun henteu acan ningali naon-naon dina daptar ieu, aya kasempetan anu saé éta bakal janten bagian ti babak Hideung Jumaah kuring énjing. Isukan énjing kuring bakal ngagaduhan daptar Amazon anjeun, sareng nalika urang ngitung kana Cyber ​​Senén aya sababaraha tabungan anu khusus anu mudah-mudahan ngabantosan Natal anjeun, masihan hadiah, sareng sajabana, sareng sakali Xbox atanapi PS5 -Deal jalan cicing, kuring bakal aya, kuring damel sapanjang waktos. Abdi henteu bobo wengi ayeuna, atanapi saleresna dugi ka dinten Salasa, tapi panginten tiasa gancang tidur siang didieu.

Abdi bogoh ka anjeun

Naha Gucci gaduh penjualan Hideung Jumaah?

Guccihenteu lumpat waepoénaleuwihThanksgivingsabtu minggu langsung dina situs maranéhanana Henteu dinaJumaah Hideung, Senén Siber, Poé Indung atanapi ngan ukur dinten anu sanés dina sataun. Éta sami sareng Louis Vuitton, Hermes sareng Tiffany & Co. anu henteu pernah diskon produkna.

Wilujeng sumping deui kana saluran kuring sareng wilujeng Hideung Jumaah anu saé. Abdi gaduh tulisan anu saé kanggo anjeun ayeuna.

Kuring ngagaduhan aula ageung, kuring nyobaan sadayana, nyarioskeun tentang penjualan anu pangsaéna dinten ieu sareng saha deui anu resep balanja online dina Hideung Jumaah? Abdi henteu resep angkat ka toko anu seueur. Henteu sateuacanna. Janten dinten ayeuna kuring leres-leres raoseun sareng haneut sareng bakal ngalakukeun ieu sareng seueur hal ti H&M, Express, Tarte, Amazon.

Sadayana anu kuring bagikeun dina tulisan dinten ieu kuring bakal dikaitkeun di handap. Kuring ogé bakal ngobrol ngeunaan sababaraha toko anu kuring henteu leres-leres ngagaduhan barang tapi saur anjeun pasti kedah parios éta barang-barang khusus anu numbu di handap, éta ngan ukur tawaran anu saé. Tanpa ado salajengna, hayu urang ngamimitian.

Oke, janten sateuacan nganggo baju sareng nyobian sagala, kuring hoyong gancang ngabagi sababaraha kaendahan anu kalolobaan ditawarkeun ti anjeun, anjeun terang kuring pasangan tarte, janten aranjeunna ngirimkeun makeup ti waktos ka waktos, abdi resep bagikeun ka anjeun. Abdi kataji ku tart sareng khususna pikeun Black Frid hehehehe, aranjeunna gaduh diskon 30% ti sadayana halaman wéb dugi ka akhir minggu, endah pisan. Éta ogé ngagaduhan tawaran Natal anu didaptarkeun dugi ka 50%.

Sareng kuring pikir upami anjeun nyéépkeun $ 60 dina halaman wéb aranjeunna anjeun resep gratis, aranjeunna nyebatna sapertos kit ulang taun. Éta anu reureuh sareng maskara. Janten anjeun leres-leres tiasa ngahémat seueur artos ayeuna.

Sareng kuring ngan ukur hoyong gancang ngabagi produk karesep kuring anu kuring resep, sareng meureun anjeun hoyong ngémutanana kumargi anjeun kéngingkeun diskon 30%. Janten hayu urang mimitian ku palet eyeshadow toasted tartlet heula. (musik lemes) Tingali ka jalma-jalma ieu, gampang, lempeng, éta parantos janten palet eyeshadow karesep kuring, kuring henteu bohong ogé, éta pasti langkung haneut.

Kuring ngarasa yén nada haneut katingali hébat kana warna kulit sareng kuring ngan ukur resep nutupan sadaya basa anjeun. Rona poék, warna lampu, warna shimmery, warna matte, éta ngan ukur anu pangsaéna. Bang anu hadé pikeun anu anjeun nyaéta palét Pro Glowwand Blusher ieu.

Janten muka sareng ngagaduhan blushes, ngagaduhan bronzers, ngagaduhan panyorot, aya kaca spion di gigirna, sapertos magnét. Éta palét saé pisan anu saé. Kuring sok resep ngeunaan sikat yayasan ieu, éta sikat yayasan anu pangsaéna dina sadaya pasar, diskon 30%.

Kuring ogé resep pelembab buah markisa aranjeunna. Janten ieu henteu kentel pisan atanapi sapertos liputan lengkep, éta jelas pelembab anu saé, tapi ngaburakeun kulit anjeun pikeun katingalna saé sareng alami. Teras akhirna kaméra lampu, mascara.

Éta oldie, tapi goodie, kuring parantos nganggo ieu mangtaun-taun. Kuring rada kabur ti dinya sareng aranjeunna ngirimkeun ka kuring ayeuna-ayeuna sareng ayeuna kuring bogoh deui. Janten ieu mangrupikeun sababaraha jinis karesep kuring anu ayeuna, tangtosna, tapi kuring seueur pisan, kuring resep kana dasarna, kuring resep anu reureuh.

Siga aya saloba ceunah kuring bakal numbu sadayana di handap, ngan parios halaman wéb aranjeunna kuring tiasa ngahémat éta seueur artos ayeuna tapi hayu urang ngalih kana sababaraha baju. Sigana mah kuring badé mimitian ku Ex Press, penjualanna ayeuna, saur kuring aya 50% tina sadaya situs. Jumaah Hideung, saur kuring seueur situs wéb kaluar sabab jalma sigana henteu ngiringan seueur toko.

Janten anjeun tiasa ngahémat seueur artos online janten hal anu pangpayunna kuring dibawa sareng kuring nyaéta hal sapertos set anu cocog. Éta top baju haneut sareng handapeun baju haneut, sareng aduh, naha éta raoseun? Éta raoseun yén anjeun tiasa laze di jerona. Jelas kuring ngan ukur tiasa nganggo baju haneut sapertos kuring, Tru Angelica sapasang jeans, tapi jujur ​​ngan P-J ieu.

Atur, upami anjeun jalma anu resep ngagulung dina dipan, leumpang ngurilingan bumi, sareng raoseun raoseun sareng haneut sareng raoseun, ieu mangrupikeun séép anu anjeun kedah pastikeun nyalira. Kuring henteu acan ningali baju haneut, tapi kuring resep pisan. Batur anjeun peryogi ieu, ya Allah, ieu baju haneut panglemahna anu kantos kuring rasakeun, éta saé pisan.

Abdi resep warna na, sigana éta warna anu nétral anu saéstuna tapi dasarna ngan ukur lemes, ngan anjeun moal kuciwa ku lemesna kumaha. Kuring bakal nyarios yén kuring biasana ukuran leutik, ukuranana dugi ka sedeng. Janten upami éta katingalina sakedik ageung, éta sababna, tapi kuring janji anjeun bakal resep.

Ku cara anu bénten pisan, kuring mésér cammy sutra ieu ti Express, sareng kuring ngan resep kumaha kendor beuheung na. Kuring pikir éta bakal hébat ngan tucked di, anjeun tiasa ngagem éta ku blazer, anjeun tiasa ngagem éta kalayan cardigans, tapi kuring pikir garis beuheung éta leres-leres pisan anu kuring resep sareng warna na, tapi kuring pikir aya seueur pilihan warna. Tapi éta murah pisan sareng éta ngan ukur kuring, tapi karaos kuring anu ngajantenkeun kuring katingali langkung rame (rada bip) tibatan kuring anu saleresna.

Salajengna urang gaduh H&M sareng kuring ngan resep pisan ka H&M. Éta mangrupikeun salah sahiji toko karesep kuring pikeun Hideung Jumaah, saur kuring sadayana halaman wéb na langkung 20% ​​langkung mirah, anu saéstuna istiméwa sabab jarang payu sareng potongan na murah pisan, kumaha murahna tapi ogé sustainable, éta penting pikeun aranjeunna sareng ogé ngan ukur gaya sareng trendi. Janten saur kuring hal-hal anu konsisten aya sareng kuring pisan wareg ku sadayana.

Janten hal anu munggaran kuring anggo nyaéta turtleneck héjo tentara anu éndah ieu, saderhana, éta saé pisan, kuring resep, sigana aya warna anu sanés teras Celana anu hiji ieu, ngan ukur 17,99, anjeun deui kuring tiasa ngahémat langkung ti éta, tapi aranjeunna pisan ngagem, kuring nempatkeun sapasang heels sareng éta sapertos baju instan anu rada anggun yén anjeun angkat ka seueur anu béda Gaduh pokok dina lomari anjeun, salajengna urang ngagaduhan baju haneut anu saé ieu sareng kuring resep pisan sababaraha alesan. Mimiti, éta ngan ukur baju haneut anu saé pisan.

Éta nétral, tiasa pakai, ngan ukur raoseun, tapi ogé rada langkung detil tibatan normal. Éta warna ieu sareng dijejeran ku mutiara, janten kuring pikir éta bakal ngadamel baju haneut liburan anu hébat anu henteu luhur, tapi saatos liburan anjeun tiasa gampang nganggo dugi ka Januari sareng Fébruari sareng Maret. Sareng éta katingalina sapertos baju haneut anu mahal, didamel saé blus ieu ti H&M ogé, éta ngan 17,99 sareng ngagaduhan labél anu ngahaja, anu hartosna didamel tina bahan daur ulang, anu saé.

Tapi kuring ngan resep desain sareng pola, abdi resep ka leungeun baju sareng cara aranjeunna. Éta ngagantung saeutik. Aya sababaraha detail tombol anu saé pisan di dieu ogé anu ngajantenkeun pop.

Éta asalna sakitar beuheung anjeun sareng ngalegaan taktak anjeun. Abdi resep disumputkeun, kuring ngan ukur nyelapkeun éta dina calana anu kuring anggo akhir-akhir ieu, tapi kuring henteu acan ngalakukeun sihir dina tulisan kuring sareng kuring terang yén kuring sono pisan janten hayu urang sakti sacara sakti. (nyentak ramo na) Ieu kami, muhun, éta langkung saé.

Janten kuring resep ka jeans éta, oke cinta aranjeunna. Aranjeunna sapasang jeans karesep anyar kuring, sareng leres kitu. Aranjeunna datang pisan dihaja, tapi ya Allah anu aranjeunna anu pujian? Maksad abdi ieu milik kuring, éta ngan ukur bokong kuring Sareng aranjeunna katingalina saé pisan, sareng éta jeans anu kabogoh, tapi éta leres-leres dilakukeun, janten hideung.

Abdi écés nganggo baju ieu dina blus ieu, tapi baju salajengna anu badé ditingali sadayana dibaju sareng kuring ngan ukur nganggo sapasang sapatu sneaker. Janten cek jeans ieu, éta warna hideung, tapi kuring ogé ngan ukur mikir warna jeans biru anu khas, salajengna urang ngagaduhan tank tank t-shirt ieu, belang, inohong anu nangkeup gambar, éta ngan salapan 9,99.

Éta saé pisan, éta ampir siga taun 1999. pastina ngajerit salapan puluh vibes, tapi ku cara anu saé, saur kuring panginten jaket anu ageung bakal katingali lucu pisan. Éta saé pisan pikeun ngagaduhan éta anu tiasa anjeun anggo ku seueur cara anu béda teras nganggo aranjeunna dina bulan usum panas ogé.

Janten (seuri) Kuring kedah ngalih ka Amazon salajengna, kuring mesen barang-barang anu dijual khususna pikeun Hideung Jumaah. Barang anu saé saé, tapi éta henteu acan aya, kotakna. Éta kedahna caket dieu pisan, janten kuring ngan ukur indit, teu terang, nginum kopi, tuang oatmeal, narik napas sakedik. - Dua jam engké. - Oke, éta aya.

Éta barang terakhir. Oke, urang ngan ukur ngamimitian ngaluarkeun barang, kuring rada mopohokeun naon anu kuring mesen, tapi ieu mangrupikeun barang-barang anu dijual khusus pikeun Hideung Jumaah dugi ka akhir minggu. Janten anjeun leres-leres tiasa ngahémat seueur artos ieu mérek saé.

Barang anu mimiti nyaéta kacamata hideung ieu, éta tina mérek Obsidian, sareng kuring resep sabab éta kacamata aviator klasik. Aranjeunna coklat dina nada ku hardware emas sareng éta henteu raoseun. Sakitu seueur kacamata aviator tiasa ageung teuing pikeun raray, tapi éta ukuran anu sampurna.

Sigana mah ieu sapatu. Kuring sacara harfiah henteu ngagaduhan ide oh Adidas. - Awe. - Awe, janten ieu sneaker Adidas Cloud Foam anu klasik.

Janten seueur jalma resep ka ieu, aranjeunna nyarios yén aranjeunna leres-leres raoseun, sapertos ngaji atanapi leumpang dina méga, tapi kuring pikir ogé sneaker sapopoé anu hébat. Éta aya sababaraha warna, tapi kuring pikir éta bakal payu. Janten upami anjeun resep ieu, luncat kana gancang, sigana kuring moal lami-lami éta.

Hargana saé pisan. Abdi hilap naon éta, tapi éta saé. Salajengna kuring ngagaduhan ransel Calvin Klein ieu sareng kuring resep pisan kana sababaraha fitur.

Nomer hiji, warna anu kuring terang, kuring sering ngirut kana warna karamel, tapi ningali di tukang, éta saéstuna ngagaduhan semacam kompartemen rahasia di tukang. Janten upami anjeun ngan ukur hoyong nyumputkeun sesuatu atanapi henteu hoyong hariwang yén aya anu lebet kana ransel anjeun, anu sanésna kitu, anjeun moal merhatoskeun, tapi tetep kompartemen rahasia di tukangna leres-leres asik, ku Ju. teu kakantun ransel gaya.

Sareng éta Calvin Klein. Abdi resep éta, ieu jaket truk Levi sareng leres-leres dijual kaluar gancang pikeun Poe Amazon. Janten kuring gaduh perasaan yén ieu ogé tiasa dijual mahal.

Kuring saleresna gaduh ogé dina warna ieu, kuring nampi éta sababaraha waktos ka pengker sareng kuring resep pisan anu kuring mesen dina warna ieu. Ieu Vérsi corduroy, éta caramel. Éta lapisan sherpa, sapertos jaket jean, tapi deui, seueur warna, anjeun tiasa ngahémat seueur artos.

Sareng éta hiji ukuran langkung ageung, janten upami anjeun hoyongkeun janten ageung pisan, bahkan mungkin Hiji ukuran langkung ageung. Sarupa sareng jaket Lewi, urang ngagaduhan kaos denim anu saé, sapertos kaos denim atanapi kaos denim. Leres, éta sora langkung saé.

Ieu saé pisan, kuring resep warna na. Ieu sakedik kaos Palasik, bahkan nyebatkeun ieu pas Palasik, aranjeunna gaduh washes poék, washes lampu, ieu langkung seueur dina sisi nyeuseuh lampu, sedeng bakal saé, éta gumantung naon anu anjeun pilari, janten ( gumulung). Sigana mah ieu mangrupikeun hal Lewi anu pamungkas.

Ieu jeans jeans, kuring gaduh seueur jeans jeans anu kuring teras nyarankeun. Janten di handapeun kotak pedaran kuring bakal ngaitkeun anu dijual pikeun Hideung Jumaah nyaéta jeans ceking. Ieu naon éta The straight straight.

Nya, kuring henteu ngagaduhanana, kuring leres-leres bungah sareng leres, calana jeans na paling saé. Maksad abdi, aya seueur jeans anu saé saé, tapi ieu aya di luhur daptar kuring. (cekikik) Oke, janten pikeun jaket usum kieu kuring saleresna ngan ngagantung dina gantungan supados anjeun tiasa ningali sakedik langkung saé.

Ieu ngagaduhan ulasan anu hébat sareng kuring ningali éta dina sababaraha jalma modis dina Instagram janten kuring mutuskeun mesen nyalira. Abdi resep pisan katingalina, kuring henteu acan nyobian pisan janten kuring badé ngalakukeun éta pikeun anjeun ayeuna. Tapi éta aya dina warna anu pink sareng saur kuring hideung sareng biru laut sareng pilihan anu sanés.

Tapi éta ngan béda pisan. tétéla éta haneut pisan, tapi éta katingalina langkung gaya sareng modis dibanding rata jaket usum salju. Oke, janten éta sadayana anu aya dina kotak sareng naon anu kuring mesen, tapi kuring ogé hoyong ngabéjaan yén baju jero sareng calvin Klein ogé dijual di Amazon pikeun Hideung Jumaah.

Janten aranjeunna baju jero sareng kutang seamless, oh aranjeunna saé pisan. Janten upami anjeun parantos milarian anu sapertos kieu, pastikeun parios aranjeunna. Teras di dieu aya sababaraha baju jero Calvin Klein Palasik, aranjeunna gaduh baju jero, aranjeunna gaduh panty, aranjeunna ngagaduhan seueur pilihan anu béda, oh hi Shea, Shea asli, ti mimiti tulisan.

Éta nutup Amazon. Mudah-mudahan kuring resep éta tapi sapertos anu kuring nyarioskeun kuring bakal ngaitkeun penjualan anu sanés dina kotak pedaran tulisan ieu, penjualan anjeun henteu Abdi hoyong sono ka Lululemon upami anjeun penggemar Lululemon, penjualan anjeun ageung taun ayeuna, Outfitters kota dipikaterang yén anjeun panginten kedah ngémutan. Janten wilujeng Jumaah Hideung anu saé, wilujeng balanja.

Hatur nuhun pikeun nonton tulisan kuring sareng ningali anjeun pas dina anu salajengna. Aduh.

Naha ban kantos diical?

Sareng ieu rusiahna: Beuli anjeunbandina Oktober atanapi April pikeun ngahemat paling seueur dina set roda anyar anjeun.Ban dijualdina Oktober ngadorong konsumén pikeun mésér sateuacan usum salju sareng deui di bulan April nalika cuaca cekap haneut pikeun jalma pikeun ngamimitian mikirkeun perjalanan sareng perjalanan rides.

Naha Diskon Tirus nawiskeun diskon?

$ 60Diskon Tiruskartu kiriditpotongan harga

Kéngingkeun $ 60 Prabayar Mastercardku mail sareng pembiayaan promosi pikeun mésér kualifikasi sakumpulan opatbanatanapi roda dipasang nalika anjeun nganggoDiskon Tiruskartu kiridit.

Naha Hideung Jumaah goréng?

Ieu dinten anu saé pikeun pangecér, tapiJumaah Hideungsok ngawakilan sisi poék konsuménisme Amérika ogé. Salami mangtaun-taun, ramé rame anu bersaing pikeun dagangan potongan parantos nyababkeun kekerasan sareng cilaka, kalebet 12 maotna.

Naha Hideung Jumaah ngagaduhan tawaran anu langkung saé tibatan Natal?

Jumaah Hideungmangrupikeun waktos anu saé pikeun grab cocooan pikeun minuhan kuota kado liburan anjeun, tapi Désémber saéstunalangkung saécocooanpoéna. Dasarna, upami ningali anu saé pisannguruskeundina bulan Nopémber, grab éta. Tapi lamun henteungalakukeunbalanja cocooan anjeun dina bulan Nopémber, tong hariwang, sabab Désémberpoéna nyaétakomolangkung saé.

Naha Gucci kantos gaduh jual?

Naha urang Gucci kantos gaduhdiskon?Gucci kituhenteu nawiskeun diskon, tapi anjeun bakal sering mendakanGucciproduk dina pangecér sanés dina midseason sareng akhir musimjualan. Di OUTNET, anjeun tiasameunangnepi ka 65% tina usum kamariGuccibarang.

Naon barang Gucci anu paling murah?

Naon aripanghandapna Guccitas? Theitem Gucci pang copelnadi toko pikeun tas desainer nyaéta Ophidia GG Supreme Canvas Zip Pouch. Kantongna dijual $ 630, janten étaitem Gucci pang copelnakantos.

Roda naon anu aya dina Hideung Jumaah?

Nalika anjeun peryogi roda sareng ban anu tiasa diandelkeun, anjeun moal tiasa ngéléhkeun tawaran roda Hideung Jumaah anu kami tawarkeun dina 4WP. Kalayan mérek sapertos Pro Comp, LRG Rims sareng seueur deui, kualitas henteu pernah janten masalah. Sakumaha pikaresepeun ti peureum di jalan, tiasa lumayan neken nalika anjeun mendakan leutak.

Iraha anjeun peryogi ban pikeun Hideung Jumaah?

Ban penting pisan upami anjeun ngarencanakeun nyandak treuk anjeun ka leuweung atanapi ningali kumaha jalanna di rawa leutak lokal. Nalika anjeun peryogi roda sareng ban anu tiasa diandelkeun, anjeun moal tiasa ngéléhkeun tawaran roda Hideung Jumaah anu kami tawarkeun dina 4WP.

Naha aya penjualan Hideung Jumaah di 4wheelparts?

Tiasa ningali mangrupikeun bagian anu penting pikeun nyetir sacara aman, tapi langkung-langkung upami anjeun nuju jalanan wengi. Upami anjeun ngarencanakeun nyaring jalan satapak dina poék, pastikeun anjeun ngamangpaatkeun lampu hurung treuk dina penjualan Hideung Jumaah kami bakal di 4WP.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Kali Slovenia - leyuran praktis

Naha Slovenia aman pisan? Slovenia leres-leres aman didatangan, bahkan aya ogé anu nyebatkeun yén nagara éta paling aman di Éropa Wétan. Tingkat kajahatan umumna lemah sareng perhatian anjeun anu paling ageung nyaéta maling alit atanapi kantong rebutan di jalan. Kejahatan telenges umumna lemah pisan sareng turunna acan. Masalah sanés di Slovenia nyaéta mobil-mobil sareng maling.

Brandon lyons - kumaha ngalereskeun

Naon anu lumangsung sareng Brandon Lyons? Anjeunna lumpuh. Lyons patah tulang burst dina T5 na T6 vertebrae, ngantepkeun anjeunna lumpuh tina dada ka handap. Aranjeunna kedah kaluar sareng nyarios ka kami yén anjeunna ngagaduhan kasempetan kirang ti persén pikeun jalan deui, saur Bennie.

Bir sésa - kaputusan praktis

Naon anu anjeun tiasa lakukeun ku sésa bir? Ieu cara favorit kami pikeun nganggo sésa bir: Minuman campuran. Pasihan bir anjeun hirup anu kadua sareng nginum deui. Fondue. Bir Tiasa Hayam. Daging dibakar. Sayuran héjo. Lauk digoréng. Kerang kukus. Daging asin.

Peregangan adductor pondok - waleran sareng patarosan anu biasa

Naha addictor kuring ketat pisan? Osteitis Pubis berkembang nalika biomekanik anu goréng, pola sareng cara anjeun mindahkeun awak anjeun, overload sareng ngagaleuh tambihan anjeun. Addéktor anjeun anu padamelan teuing janten capé sareng teu kedah dianggo. Ketah anu ningkat ieu narik kana lampiran otot dina tulang pubic, anu nyababkeun degenerasi symphysis pubic.

Pamajikan George hincapie - kumaha anjeun ngajawab

Naha George Hincapie sareng Lance Armstrong masih babaturan? Armstrong nyerang Hincapie anu diidolifikasi sanaos duanana ngadopé. Lance Armstrong parantos nyuarakeun prustasi na dina cara anjeunna ngahinakeun kusabab anjeunna nyayogikeun pangendara anu sanés anu ogé nginum narkoba, kalebet tilas réncang tim sareng sobat dalitna George Hincapie, teu mayar harga anu sami. 28 2020.

Séréal pikeun atlit - leyuran awét

Naha séréal saé pikeun atlit? Mangkok séréal séréal séhat salaku inuman olahraga pikeun pulih saatos latihan. Panilitian parantos nunjukkeun yén tuangeun sarapan anu sayogi sayogi sareng murah henteu sami sakumaha efektifna sapertos 'inuman olahraga' anu basis, karbohidrat. '15 мая 2009 г.