Utama > Waleran Pangsaéna > Brompton mudik - solusi anu berorientasi kana aksi

Brompton mudik - solusi anu berorientasi kana aksi

Naha bromptons saé pikeun perjalanan panjang?

Dipaké ku komuter dimana-mana, étaBromptonmanpaat sapédah umumna kusabab aranjeunna tiasa tilep sareng alit, tapi ogé numpak saé. Éta ngajantenkeun motor ieu sampurna pikeunkomuteranu henteu ngagaduhan seueur tempat panyimpenan, atanapi ngagaduhan perjalanan di dua tungtung relnamudik.

Naha Brompton saé pikeun jarak jauh?



Nalika anjeun ditetepkeun dina apanjangnaek sapédah, anjeun moal terang naon anu caket. Kusabab tilepan ci, anjeun tiasa nyandakBromptonsapédah dimana waé - étangalatih, beus, pesawat, kapal, boot mobil anjeun (tanpa kit mobil tambahan), sareng anjeun bahkan tiasa nyimpenna di kamar hotél anjeun tanpa setrés.

Hai, kami Pam sareng Gilbert ti 2bikes 4dinten, dina tulisan anu sanés urang nutupan genep patarosan anu paling umum anu urang kantoskeun dina motor tilepan urang, dina tulisan ieu kami ngajelaskeun kumaha ngajawab patarosan anu sanés anu urang pikagaduh pisan: kunaon: Wisata tilepan sapédah nalika sapédah ukuran pinuh jauh langkung gampang? Ieu leuwih gampang ditaros ku pengendara sepeda anu ngalaman sareng meryogikeun jawaban anu langkung rumit. Kami ngamimitian touring dina sapédah touring biasa abad ka tukang sahingga urang leres-leres tiasa ngabandingkeun pangalaman urang nyalira. Nalika urang mimiti wisata, kami bobo di tenda sareng kantong bobo sareng asak dina kompor kémping.

Éta mangrupikeun pilihan anu hemat, tapi ayeuna urang nyéépkeun sakedik artos unggal wengi dina ranjang sareng pancuran panas sareng alat-alat anu kirang langkung. Sakumaha urang ngajelaskeun dina artikel wisata petualangan kami, koper tunggal kami ayeuna diwangun ku kantong 20-liter atanapi 7-kilogram. Ieu ngandung harti yén urang henteu peryogi peryogi kapasitas nyandak sapédah anu langkung ageung.

ngagunakeun aerobar



Tilepan sapédah ngajantenkeun jalan ka titik awal langkung gampang. Seueur perjalanan kami ngalibetkeun perjalanan udara sareng sapertos anu ditingalikeun dina salah sahiji tulisan urang anu pangkolotna, La Loire sabalikna, ngawangun deui dua motor ukuran pinuh di bandara tiasa janten cobaan anu nyéépkeun waktos. Kalayan folder kami tiasa ngabongkar langkung gancang di bandara, pencét kana koper urang sareng angkat ka tujuan munggaran urang.

Tambih Deui, ku ngepakkeun sepédah dina kantong koper anu ukuranana standar, urang nyingkahan biaya sapédah tambahan - teu kakantun repot pikeun maneuverkeun kotak sapédah ageung. Nalika sapédah mangrupikeun alat mobilitas anu hébat dina dirina, janten halangan utama nalika dikemas dina kotak anu anjeun bajoang salaku tambahan kana koper anjeun. Upami urang hoyong nganggo deui bahan bungkusan urang, urang kompréskeun kana bungkus rapih sareng pasang kana rak koper.

Di sababaraha bandara teu aya cara anu légal atanapi aman pikeun siklus, janten urang tiasa gampang nyorong atanapi ngangkut motor tilepan urang kana S-Bahn atanapi U-Bahn. - Henteu kedah nyéwa van ageung. Dina hal pikeun ngalipetkeun sapédah, larangan transportasi umum pikeun sapédah sering dileungitkeun.



Kami nyandak sapédah kami di Amtrak, TGV, ogé sababaraha karéta nasional sareng régional sanésna, subway sareng beus di Amérika Kalér sareng Kidul, Éropa sareng Asia, sadayana henteu aya biaya tambahan atanapi larangan jadwal. Kami ogé nyandak sapédah kami dina kapal nalika ngalangkungan Pasipik sareng Atlantik tanpa aya masalah. Unggal sapédah tiasa janten magnet pikeun maling.

Kamampuh ngalipet sapédah urang sareng nyandak éta ampir dimana waé ngirangan résiko urang sacara signifikan. Kami malah nempatkeun éta dina karanjang balanja urang di supermarket. Urang jarang mawa konci anu salajengna ngirangan beurat anu urang bawa.

Pikeun ngirangan résiko langkung jauh, urang terang yén dina kasus anu paling parah, disababkeun ku masalah mékanis atanapi médis, urang tiasa salawasna naek taksi atanapi beus, ngalipet sapédah sareng dugi ka tujuan urang sanaos naon anu kajantenan dina Keep up kalayan laju sapédah ukuran pinuh. Sakumaha didadarkeun di tulisan samemehna, kami henteu gancang pengendara sepeda. Laju urang biasa dina sapédah naon waé moal tetep sareng pengendara sepeda anu langkung serius.



Ngabuburit gancang sanés sanés prioritas kami, tapi kami terang yén pengendara anu ngamotivasi tiasa ngajaga kagancangan anu langkung ageung kana sepédah sapertos urang. Kumaha upami sababaraha jalan satapak anu kasar? Kami tiasa sareng naék jalan kaluar luar angkasa nganggo motor tilepan urang. Kami henteu hoyong pisan kana biking gunung, tapi urang tiasa ngungkulan jalan satapak anu henteu aspal anu henteu teuing lungkawing atanapi ditunggang.

Naon waé anu langkung parah tibatan éta, sareng urang tiasa tungtungna leumpang atanapi mendakan rute alternatif. Salami mangtaun-taun kami mendakan yén kami henteu peryogi manfaat anu disayogikeun ku sapédah ukuran pinuh. Ogé, kami ngahargaan yén sapédah tilepan gampang pikeun urang ngalalana pikeun petualangan jarak jauh bari ngajaga karir sareng kahirupan pribadi urang aman dina waktos anu sasarengan.

Kami arepkeun artikel wisata kami ngainspirasi anjeun pikeun ngajalajah dunya kalayan saé anjeun.

Sakumaha gampangna numpak Brompton?

Teu sapertos kaseueuran sapédah,Bromptonsdidesain pikeun mawa koper pangpayunna sareng pangpayunna di payun, di luhur roda payun anjeun. Bagasi aya anu didukung dina bingkai, tibatan setir, hartosna anjeun tiasa ngamuat kantong anjeun ku balanja atanapi pakakas pikeun ékspédisi multiday sareng masih gaduhgampangsareng raoseunnumpak.

Hai, kami Pam sareng Gilbert ti 2bikes 4adventure. Sakumaha urang disebatkeun dina tulisan sateuacanna, salah sahiji kaunggulan tina ngumbara kana tilepan sapédah nyaéta langkung gampang pikeun perjalanan ku pesawat. Kami mimiti ngaping kana sapédah di 1995 sareng parantos ngalaman seueur pangalaman ti saprak éta, duanana ukuran lengkep cek-in sareng tilepan sapédah, sareng nalika petualangan urang ngalibatkeun ngapungkeun ka jalan satapak anu jauh urang kedah ngarangkep Bromptons kami pikeun ngalengkepan perjalanan ieu Kami ogé hoyong hindaran mayar biaya tambahan pikeun ngirimkeun sapédah kami kalayan ukuran koper sareng batesan beurat, urang tiasa nyarankeun tilu padika anu ayeuna kami anggo gumantung kana sifat petualangan anu kami rencanakeun.

Upami urang ngapung ka sareng ti lokasi anu sami, kami bakal milarian hotél murah caket bandara sareng nyimpen bagasi gratis sareng ideal shuttle bandara gratis. Salaku tambahan pikeun wengi munggaran urang, kami ogé nyéépkeun wengi di ditu di tungtung wisata kami. Dina kaayaan ieu urang tiasa ngepak motor urang dina kasus anu sesah sareng ngantepkeun kosong di hotél bari urang angkat di wisata sapédah kami.

Kami nganggo ubar tilas Samsonite umum. Koper katingali konvensional sareng salami éta aya dina beurat sareng ukuran ukuran, aranjeunna boro-boro ditanyakeun ku maskapai. Kasus anu sesah nawiskeun seueur panyalindungan pikeun motor, sanaos tiasa dibuka sareng eusina tiasa diatur ku kaamanan.

Koper anu cekap tiasa dipendakan dina eBay atanapi situs anu sami sakitar $ 25, sareng kami nyarankeun anjeun ngamimitian milarian sababaraha bulan sateuacan anjeun ngarambat sareng ati-ati nyerat diménsi. Kontrasna, kasus kasus Brompton ti B&W langkung mahal sareng langkung kirang halus. Éta ogé langkung beurat.

Janten waspada yén ngepak éta tiasa ngaleuwihan wates beurat maskapai, ngahasilkeun biaya tambahan. Kami parantos nganggo koper dina sababaraha petualangan Brompton kami sareng saacanna sareng bikang tilepan Birdy kami. Gumantung kana ukuran sareng ukuranana, panginten kedah dibongkar sapédah.

Ngabuburit Hawaii

Dina Bromptons kami, kami ngan ukur nyabut pos korsi sareng pedal anu leres. Aya rohangan tambahan di jero sahingga urang tiasa nampung barang sapertos pakakas anu teu diidinan dina koper tangan. Kami salawasna beuratkeun kantong urang sateuacan angkat ka bumi sareng mariksa larangan beurat maskapai.

Hal anu sanés anu kami pelajari nyaéta konfirmasi email yén hotél bakal nampi panyimpenan koper kami pikeun kaping anu dipénta. Hiji kotak rada kirang aman tibatan solusi cangkang keras, tapi ogé langkung mirah. Idealna, rasio aspek bakal sami sareng Brompton, janten sakitar 23 x 22 x 11 inci.

Kami parantos mendakan kotak komputer desktop anu cocog pikeun ieu. Kami ngagaduhan kontak di perusahaan IT anu tiasa nyayogikeun kami kotak karton anu jarang dianggo dina ukuran anu leres gratis, tiasa dianggo pikeun sababaraha perjalanan, tapi biasana nunjukkeun tanda-tanda pakean anu penting saatos tilu perjalanan. Staf maskapai bakal naroskeun naon anu aya dina kotak saatos check-in.

Janten upami urang gaduh kaos oblong, paperback, sareng sampo, contona, urang tiasa jujur ​​nyarios, oh, baju, buku, sareng peralatan mandi sareng henteu nyebut sapédah. Kami henteu kantos dipenta pikeun muka éta. Kotak na henteu tahan cai.

Upami anjeunna ngagolér dina tarmac dina cuaca anu baseuh, anjeunna tiasa teras-terasan. Upami jadwal hiber urang balik teu kalebet hiber, jst.

B. Upami urang angkat karéta atanapi kapal di bumi, urang buang kotak kardus di bandara, potong kotak kardus janten potongan anu urang tiasa ngadaur mulangkeunana sareng siklus langsung kana panto. Upami bandara kadatangan sareng angkat kami béda, biasana urang nyandak sabagian bungkus kami.

Jenis palastik ieu sering dianggo pikeun tanda-tanda palataran politik. Saatos pamilihan lokal, kami ngadaur mulangkeun sababaraha tanda di lingkungan urang salaku bahan bungkus. Urang bakal nyingkahan milih nami sareng rupa politikus anu terkenal atanapi kontroversial pikeun nyingkahan konfrontasi anu teu perlu.

Diménsi idéal nyaéta 24 'ku 48'. Kami motong lambaranana janten tilu strip 20 inci. Dua lembar kahiji dilipat kana unggal tungtung na aya di luhur sareng handapeun.

Teras we motong bagian katilu kana dua anu bakal dipaké pikeun ngajagi sisi katuhu sareng kénca. Kombinasi tina opat bagian nyiptakeun pigura pelindung atanapi kandang di sakitar Brompton. Urang cabut pelana sareng jepitan teras geserkeun sapédah kana dimpa.

Kami nyéépkeun sapédah ku sababaraha baju, nambihan asesoris sareng pakakas sapédah, sareng zip up. Dimpa anu kadua dianggo salaku cangkang luar. Lapisan luar seueur dianggo dina transit sareng dianggo deui salaku kantong jero saatos sababaraha perjalanan.

Perlindungan payun sareng tukang gumantung kana bahan anu sayogi. Kami boh bungkus plastik tambahan atanapi percanten yén urang tiasa mendakan kardus didaur dina dinten terakhir perjalanan kami, anu tiasa rumit nalika hujan. Kami parantos dipikaterang angkat ka toko bahan bakar pikeun nyungkeun kardus anu dipiceun atanapi sababaraha toko kanggo mésér alas lantai busa.

Milarian potongan potongan 24 inci pasagi. Kami nyepetkeun Dimpa anu dibungkus ku dua tali perjalanan pikeun mastikeun prasasti politik anu katingali nyanghareup ka jero, sareng kami henteu ngagaduhan masalah dina check-in. Sanaos aranjeunna aya dina wates ukuran, urang sering kedah nyandak éta ka loket koper ageung, tapi teu aya biaya tambahan.

Pikeun wisata kami ngalipet potongan bingkai plastik ka jero dimpa sareng nambihan tali sareng bahan tambahan. Kami ngagantelkeun bungkus kana bagian tukang salah sahiji Bromptons kami. Éta hampang sareng tahan cai.

Éta ogé tiasa dianggo pikeun nyepeng bahan balanjaan pikeun tuangeun salajengna. Catet yén portir penting pisan pikeun pilihan ieu. Komo upami urang nganggo koper atanapi kotak pikeun perjalanan udara, urang ngagaduhan dimpa nalika perjalanan, janten lebet kana sapédah upami urang langkung resep teu ditaroskeun.

Tangtosna aya kompromi antara tingkat panyalindungan anu ditawarkeun sapédah urang sareng kumaha tangkas sareng cahaya anu kami pikahoyong. Biaya ogé tiasa maénkeun Perlindungan, bisi hésé menang, tapi sanaos urang nempatkeun tanda Sisi Ieu sareng Fragile dina koper urang, teu aya jaminan yén motor urang bakal tahan perjalanan udara unggal-unggal urang ngaruksak. Upami urang tumut kana beurat sareng ukuranana, kasus anu sesah nyaéta anu éléh sareng Dimpa mangtaun dina portabilitas sareng kalenturan.

Tangtosna, nalika kotak gratis aya, aranjeunna nawiskeun kompromi dina hal kateguhan. Tapi nalika teu aya tempat pikeun neundeun éta, aranjeunna tawaran sakali. Kami arepkeun ngabagi pilihan ieu ngabantosan anjeun pikeun milarian logistik petualangan sapédah tilepan anjeun salajengna.

Naha Brompton langkung mahal?

Kanggo sababaraha alesanBromptonsapédah leres-leres populér tapi aranjeunna ogé resep pisanmahal. Kuring parantos ningali spésifikasi tapi sigana henteu langkung saé dina hal komponén sareng beuratna mirip pisan sareng tern anu langkung mirah sareng motor tilepan anu sanés.

Ningali anjeun sapédah Brompton sareng kami hoyong nunjukkeun ka ahli kami kumaha urang ngadamel sapédah kami. Kami tiasa ngahaturkeun Andrew Richie pikeun sapédah Brompton anu dipanggihanna di 1975 di apartemen na anu ningali Brompton Oratory di London tengah langsung ti Harrods, tapi éta henteu gampang balayar. Anjeunna ngagaduhan sagala jinis sampah anu nyobian kéngingkeun waragad pikeun nyobaan manufaktur sareng akhirna mangrupikeun salah sahiji klién na anu mendakan dana di 1988 kanggo jalankeunana.

Saprak harita, perusahaan parantos naék ti lengkungan karéta alit ngalangkungan seueur gedong anu béda-béda dugi ka ayeuna urang, anu ayeuna 90.000 méter pasagi teras sadayana sapédah urang didamel di London. Nalika urang ngarancang sapédah kami nganggo seueur alat digital sabab 3D CAD nganggo percetakan 3D pikeun nyiptakeun géométri pikeun nyiptakeun prototipe anu tiasa urang uji sareng kami nganggo simulasi pikeun modél kakuatan dina produk anu diusulkeun Parabot hartosna urang tiasa ngarobih desain, ngadamel seueur tina parobihan leres-leres gancang, sareng nyandak kaputusan desain anu langkung saé. Kami gaduh seueur padamelan anu kedah dilakukeun pikeun mastikeun yén produkna tangguh sareng awét.

Naon anu urang jadikan mangrupikeun alat anu kami anggo salaku ngeunah. Janten urang seueur nguji. Sababaraha diantarana asalna tina standar industri, sababaraha diantarana asalna tina pangalaman pangwangunan sakitar 30 taun 18 bulan dilatih sareng aranjeunna teras-terasan ningkatkeun katerampilanna Kami ngajalankeun program pengajaran di-bumi sabab hésé pisan mendakan kenaikan harga anu mumpuni nyaéta CNC mesin sareng aranjeunna ngadamel genep engsel anu sanés, urang gaduh stang pin stang pin stang dipasang pikeun derajat sareng pin stang pikeun derajat mainframe sareng bingkai payun, upami engselna henteu dijepit sareng motor moal diuk lempeng, éta sadayana bakal kaluar saimbang sakali aranjeunna réngsé.

Éta dikirim ka pangkalan minyak janten bagian ieu katéwak ku bagian jambatan di dieu, janten dimana kami nyobian nempatkeun mesin ieu, sirah pangrojong sareng setang kami disarengan, nalika dina mesin ieu nganggo pigura utama sasak sareng ieu hiji dua roti ieu anu hadir sareng desain sareng konstruksi opat prosés urang pikeun istirahat éta unik pisan anjeun henteu tiasa ningali éta di mana waé di dunya saatos soldering kami bawa ka dieu pikeun kontrol kualitas pikeun mariksa penjajaran bagian anu kuring ciptakeun program tina modél tag pikeun dipaké mesin ukur koordinat pikeun mariksa bagian-bagianna cukup akurat pikeun produksi ngahasilkeun monto ka garis sareng kami nerapkeun bubuk muatan éléktrostatik sareng urang ngubaranana dina 190 derajat salami 10 menit kami nganggo pretreatment anu ramah lingkungan anu disebut Oxalone, anu mangrupikeun téknologi pangénggalna dina obilindustrie otomatis, sareng kami nyandak kauntungan tina kanyataan yén kami ngonsépkeun kana produksi. Di dieu, sateuacan sateuacan dirakit, urang ngadamel simbol anu réngsé dina dua sapédah. Ayeuna urang ngagaduhan 51 operasi anu béda anu masihan urang produksi sakitar 5,000 bagian per dinten, conto dimana ayeuna urang pasang tuas gir kana dua tuas.

Kami ayeuna ngalakukeun 48 56 menit janten kami gaduh 16 juta kombinasi anu béda dina sapédah Kami ngagaduhan 14 warna anu kami nampi pesenan pelanggan anu dicetak dina naon anu disebat apink, nalika urang nampi warna pink kami nyeken kana sistem raspberry sareng unggal jalma sacara individual nyeken warna pink sareng éta bakal nyaritakeun kombinasi mana anu anjeun kedahkeun dina sapédah sareng nalika éta nganggo masing-masing jalma pas kana sapédah sareng éta bakal jalan dugi ka sapédahna siap saatos sepédah kami dipak sareng cara maranéhna pikeun tim pengiriman kami diwangun. Teras kirimkeun sapédah kami ka 1.300 toko sapédah di 44 nagara. Saatos sapédah parantos dikintunkeun, staf kami bakal senang ngabantosan anjeun milih Brompton anu sampurna sareng nawiskeun dukungan anu lumangsung

Sakumaha jauh anjeun tiasa numpak Brompton?

TheBromptonListrik bakal ngagaduhan kisaran 25 - 50 mil (40 - 80 km).25. 2020.

Naha Brompton raoseun?

Dina aktualitas tehBromptonnumpak pisanngareunahsanaos roda alit na. Thesregtunggang kahontal ku ngalebetkeun gantung kana desain pigura. Kami parantos mendakan hal anu paling saé pikeun ngagaduhanBromptonnyaéta ngagaduhan kamampuan pikeun nyandak éta sareng anjeun dimana waé anjeun angkat.

Mangrupikeun sapédah Brompton anu artos?

Dina kasimpulan, pikeunsapédahkomuter di kota atanapi zona metropolitan padet,Bromptontilepansapédahmangrupakeun nilai anu luar biasa pikeunartossanajan upami ditingali heula aranjeunna sigana rahang-serelekna mahal. Pasti, aya tilepan langkung murahsapédahdiluar sana.

Dupi anjeun tiasa pas dina Brompton?

Pilihan panjang pos korsi anu ditawarkeun sarengBromptonngajantenkeun cocog pikeun ampir unggal ukuran, umur sareng gaya pengendara. Aya kitu,hijiaspék langkung tinapasnutiasagampang ditingali: posisi sadel.26.10.2015

Naha bromptons hésé daur?

Bromptonsapédah dirancang pikeun ngalipet kana bentuk anu kompak anu matak gampang dibawa, disimpen atanapi diperes kana rak koper dina karéta. Ieu hartosna anjeun masih tiasasikluslumayan dimana waé, tanpa kedah perdebatan sareng supir beus atanapi nangtung kagok kana tungtung gerbong karéta kalayan ukuran pinuhsapédah.04.25.2019

inti tabata

Naha Brompton pantes?

Ringkesna, pikeun panumpang sapédah di kota atanapi zona metropolitan padet,Bromptonsapédah tilepan mangrupikeun nilai anu luar biasa pikeun artos sanaos upami ditingali heula sigana rahang-mahal teuing. Pasti, aya sapédah tilepan anu jauh langkung murah.

Naha Sapédah Brompton tiasa dianggo dina karéta?

Mimiti dina agenda nyaéta ngahubungi Brompton - perusahaan sapédah tilepan Inggris. Kalayan panggunaan salah sahiji motor na, kuring bakal tiasa naék karéta jam-gancang tanpa ambek-ambekan penjaga karéta anu pinter sareng panumpang anu ngaganggu - sapertos biasana set roda biasa.

Naha Brompton mesin perjalanan anu sampurna?

Sareng nalika lebu ahirna netep, jiwa anu gumpalan sareng miskin katempuh tina poék, ngala lauk tina kantongna kalayan pikasieuneun. Pegat sareng gendut. Sanés kombinasi anu paling pikaresepeun. Kaayaan éta kedah sareng bakal dirobih. Rencana pamulihan gancang dikandung sareng kuring langsung angkat ngeunaan maén.

Mana mesin komuter anu pangsaéna di Inggris?

Dilengkepan dynamos, mudguards, pompa tangan terintegrasi sareng rak koper tukang, Brompton, buatan tangan di Inggris, mangrupikeun komuter anu pasti. www.brompton.com Aturan mimiti klub perjalanan: ulah aya kontak panon dina sadaya biaya. Poto: Chris Catchpole

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Tip numpak abad - rujukan komprehensif

Naon waktos numpak abad anu saé? Ilaharna, saurang pengendara sapédah rata-rata tiasa ngarengsekeun perjalanan abad ka 7-8 jam, sanaos éta tetep beda-beda dina tingkat kaparigelan anjeun sareng sabaraha waktos anjeun nyéépkeun sapédah salami siang.

Botol cai - solusi pikeun

Naha kuring peryogi rompi hidrasi? Anjeun kedah milih sabuk hidrasi / sabuk ngaji upami lumpatna langkung pondok sareng anjeun henteu kedah nyandak langkung ti 250-500 ml cairan. Upami anjeun badé ngajalankeun jangka panjang sareng peryogi langkung cair atanapi kedah nyandak baju tambahan atanapi pakakas, maka anjeun kedahna nganggap rompi hidrasi atanapi ransel anu ngaji.17.06.2020

Robot balap - Manual lengkep

Naon Robot Racing? Roborace mangrupikeun platform balap sareng pengembangan pikeun mobil balap otonom. Intina mangrupikeun sapasang tungtunan sareng spésifikasi pakakas anu tiasa dimekarkeun ku perusahaan.

Candak saminggu istirahat ti damel - rujukan lengkep

Naha saé nyandak cuti saminggu ti damel? Nyandak saminggu angkat tina angkat moal ngarusak massa otot anjeun, sareng mangtaun-taun kauntungan anu diusahakeun aman aman. Éta ogé tiasa ngabantosan ku ngantep cilaka anu ngagorowok pikeun dudung. Waktos ieu ogé berharga pikeun otot tapis sareng overworked anu meryogikeun waktos istirahat sareng waras. г.

Dimana lance armstrong - solusi inovatif

Dimana Lance Armstrong ayeuna 2020? Dimana Lance Armstrong Ayeuna? Saatos ragrag tina rahmat, Armstrong ngabagi waktosna antara Austin, Texas, sareng Aspen, Colorado. Anjeunna ti Plano tapi parantos cicing di Austin ti saprak 1990.24 Mei 2020 г.

Ban palatih Vittoria - kumaha anjeun ngarengsekeun

Naha ban palatih hargana? Ban pelatih sapédah awét, sepi, tahan panas, nyayogikeun résistansi tambihan, sareng anjeun panginten kéngingkeun kana warna karesep anjeun. Éta ogé gampang dipasang (sareng anjeun ngan ukur bakalan ngalakukeun sakali henteu sapertos ban biasa anu teras-terasan lungse), aranjeunna ngagaduhan daya tarik anu langkung saé sareng gawat.