Utama > Waleran Pangsaéna > Unta bungkus Amazon - solusi awét

Unta bungkus Amazon - solusi awét

Camelback mana anu pangsaéna?

Urangluhurnyokot nyaétaCamelBakPek Hidrasi Powderhound. Cai mibanda kapasitas mawa cai anu ageung sareng bakal ngajaga cai anjeun haneut nalika hiking dina hawa tiis. Éta ogé cukup ageung pikeun nyocogkeun sareng hiking sareng ski anjeun. Pilihan anu langkung terjangkau nyaétaCamelBakPek Hidrasi ThermoBak.4 Des 2019



Dupi anjeun milarian pak hidrasi anu pangsaéna? Dina tulisan ieu kami ngenalkeun bungkus hidrasi pangsaéna anu sayogi sareng ngabandingkeunna antara harga sareng kinerja. Sateuacan urang ngamimitian tulisan kami ngajelaskeun pak hidrasi anu pangsaéna dina pasaran, kami ngagaduhan tautan dina katerangan pikeun masing-masing Produk anu disebatkeun, janten parios mana anu dina kisaran anggaran anjeun. Dimimitian ku nomer 1, urang ngagaduhan TETON Sports Oasis 1100.

Ransel hidrasi ieu hadir sareng waduk cai 2 liter anu didamel tina plastik BPA-gratis. Waduk gampang dieusian, sanaos sababaraha pangguna parantos merhatoskeun yén peryogi sababaraha usaha pikeun narik cai ngalangkungan jarami. Sababaraha ogé parantos nyebatkeun yén cai ngagaduhan raos anu rada 'palastik' sapertos daypack klasik anjeun, kalayan dua tugas beurat, tali taktak empuk sareng dua tali anu ngalir ngalangkungan dada sareng pinggul anjeun pikeun nyandak beurat cai.

Kandung kemih / waduk Teton tiasa dipiceun supados gampang dieusian sareng gelung dina tali rana ngajantenkeun gampang ngajaga jarami di gigireun raheut anjeun salami angkat. Tali ramah-pangguna sareng tiasa gampang diluyukeun sareng taktak, dada sareng ukuran awak anjeun. Ransel hadir sareng kantong sareng kantong anu langkung réncang kanggo dompét anjeun, konci, ID sareng barang-barang kompak sanésna.



Anjeun bakal mendakan yén ransel hiking ieu nawiskeun langkung seueur tempat penyimpanan tibatan kaseueuran pilihan sanés dina daptar kami. $ 40 mangrupikeun harga anu saé pikeun mayar pak hidrasi anu saé dirancang ieu. Sanaos sanés anu paling murah dina daptar kami, éta tetep mangrupikeun salah sahiji pilihan anu paling sadar kana anggaran.

Éta hiji-hijina rangkep anjeun kedah mésér mangtaun-taun ka payun. Di tempat kadua urang ngagaduhan ransel hidrasi Unigear Tactical. Ransel hidrasi ieu hadir sareng 2,5 liter rohangan panyimpenan cai dina kandung kemih palastik bébas BPA anu tiasa dipiceun tina ransel pikeun gampang dibersihkeun sareng dieusian.

Bukaan lega kandung kemih hidrasi ngamungkinkeun potongan és sareng batu dikucurkeun kana pac k, sareng tutup sekrup mastikeun yén pak hidrasi anjeun henteu pernah bocor. Ransel poliéster 900D (Beurat Kawajiban) dirancang janten super mantap sareng kalayan Tiasa ngajaga kenaikan anu tangguh; aya lapisan PVC pikeun nambihan résistansi cimata sareng nyegah ragrag atanapi corétan anu ngarusak ransel. Tali dada sareng pinggul mastikeun yén ransel tetep pageuh dina tempatna sareng ngadistribusikaeun beban cai nalika hiking.



Tali taktak bakal cocog sareng sadayana ti nonoman dugi ka lalaki ukuran pinuh ku dada 50 sareng beurat entéh nalika anjeun anggo, tapi ngagaduhan kokoh anu bakal mastikeun taun-taun hiking anu hadé. Tali dirarancang sahingga tiasa gampang diluyukeun ngan ku hiji leungeun. Sanaos ransel langsing, éta hadir sareng pangatur bagian handap anu rapih, kantong cekap kanggo konci anjeun, dompét, KTP, smartphone ageung, alat pinter, anduk sareng odds sareng ujung anu sanésna, sareng ngagaduhan tali MOLLE kanggo panggunaan militér atanapi moro anu ngamungkinkeun anjeun pikeun nambihan kantong tambahan kanggo langkung seueur tempat panyimpenan.

Éta babaturan t anu salamet! Ieu mangrupikeun ransel anu saé pisan numutkeun sabaraha awétna sareng sabaraha taun éta tiasa dianggo sacara rutin, éta hargana pikeun kualitas anu mantep, sanajan éta sanés persis ransel anu paling raoseun. Dina nomer 3 urang ngagaduhan ransel hidrasi Mubasel Gear. Kandung kemih hidrasi budak goréng ieu dirancang pikeun 2 liter cai (70 ons).

Éta didamel tina plastik anu henteu tuangeun, plastik BPA, sareng anjeun bakal mendakan yén bukaanna ngagampangkeun janten gampang dijaga bersih. Anjeun tiasa ogé gancang ngeusianana sareng nambihan sakumpulan és supados cai anjeun tetep tiis sadidinten. Ranselna didesain kanggo kanyamanan maksimal, supados tali taktak sareng kantongna nyalira cekap padded.



Éta dimaksudkeun pikeun dipaké salaku bantal dina hiking / perjalanan kémping sareng tiasa nahan dugi ka 132 pon. Ranselna didamel tina nilon enteng sareng sapinuhna tahan cai. Hanjakalna, nilonna henteu awét sapertos anu kedahna janten anjeun henteu kedah langkung ti Ngarepkeun sataun panggunaan kantong sateuacan peupeus atanapi lawon janten bungkus hidrasi anu paling raoseun anu anjeun kantos bawa.

Kantongna dibéré tabung réfléktif sahingga anjeun katingali sapinuhna nalika ngarambat. Tali taktak pikaresepeun sareng napas janten teu kedah hariwang teuing. Pita elastis, kantong bolong sareng saku pangatur handap nawiskeun anjeun seueur tempat panyimpenan pikeun konci, KTP, dompét, smartphone sareng barang-barang sanés.

Hatur nuhun kana jepitan selang tabung dina tali kénca, anjeun tiasa nyimpen jarami di gigireun panto anjeun dina sadidinten. Ieu mangrupikeun ransel anu terjangkau, anu hartosna éta cocog pikeun pak hidrasi anu munggaran upami anjeun pendaki anyar. Éta henteu bakal lami mangtaun-taun, tapi éta mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun ngabijilkeun hiking ku cai dina nomer 4 urang ngagaduhan Nathan NS5025 Hpl Hydration Running Backpack.

Pakét hidrasi ieu hadir sareng kandung kemih hidrasi 2 liter bébas BPA, bébas PVC sareng jarami panjang sareng klep gigitan anu ngajantenkeun nginum langkung gampang. Kandung kemih rawan kabocoran sareng kualitas cai henteu saimbang sareng anu sanés dina daptar Hydration pack kami dirancang pikeun pelari, beuratna gigireun teu aya sareng gaduh profil anu langkung langsing tibatan kaseueuran bungkus, lawon sapinuhna napas pikeun nyegah teuing panas sareng anjeun bakal mendakan nyaman dipakena saatos jam ngaji ngaji. Paddingna diintegrasikeun kana piring tukang sareng talina ngirangan ageman dina taktak sareng tulang tonggong bari lumpat.

Tali dada, pinggel sareng taktak tiasa diluyukeun janten anjeun tiasa narik tali cangkéng pikeun nyingkahan luncat atanapi ngagosok bari lumpat. Tali naék nganggo dada sareng awak anjeun pikeun kanyamanan maksimum sareng gesekan minimal di jalan, sareng anjeun bakal resep rohangan panyimpenan tambahan kanggo konci, dompét, smartphone sareng ID anjeun. $ 70 mangrupikeun harga anu mahal pikeun mayar pak hidrasi, tapi pikeun pelari maraton, triathlete, atanapi pelari jarak jauh, pak ieu mangrupikeun pilihan anu idéal kusabab profil langsing sareng desain langsing na.

Sareng kanggo pilihan terakhir urang di tempat ka 5 kami ngagaduhan CamelBak Classic Hydration Pack Paket hidrasi hadir sareng waduk cai 2,5 liter, kumplit sareng panutupanana anu gampang dibérokkeun anu ngamungkinkeun anu gancang pikeun ngeusian deui jarami nginum anu langkung ageung masihan anjeun langkung seueur cai ku unggal diseupan sareng anjeun bakal mendakan tuas pare / gampang janten gampang kéngingkeun cai anu dipikahoyong bari leumpang. Ranselna parantos dirarancang kalayan kanyamanan maksimum dina émutan, ku tali bolong anu berventilasi sareng panel tukang bolong anu ngahalangan anjeun tina ngésang teuing nalika leumpang.

Tali na tiasa sakedik dina taktak anjeun, tapi ranselna hampang pisan anu anjeun boro-boro merhatoskeunana. Éta didamel tina bahan awét anu bakal lami mangtaun-taun. Ransel hidrasi klasik ngan ukur aya sababaraha fitur anu penting: aksen réfléktif anu ngajantenkeun anjeun tiasa katingali nalika wengi sareng saku luar anu aman nganggo ritsleting.

Entong ngarep-ngarep seueur tempat panyimpenan dina kantong ieu, ngan ukur pikeun alat pertolongan pertama, senter, atanapi dompét sareng konci anjeun. $ 50 harga anu lumayan ngémutan kapasitas cai sareng daya tahan pak ieu, Camelback's Classic leres-leres lereskeun! Éta nyimpulkeun bungkus hidrasi luhur kami tina 2019. Kami arepkeun anjeun resep.

Upami anjeun leres-leres tinggalkeun sapertos dina tulisan éta sareng upami anjeun énggal klik tombol langganan di dieu. Pendak deui waktos salajengna, wilujeng dinten anu saé.

Naon anu disebut ransel anu mawa cai?

Bungkus hidrasi atanapi kantong inuman mangrupikeun jinis sistem hidrasi anu diwangun salakurangselatanapi rangkep anu ngandung waduk atanapi 'kandung kemih' ilahar didamel tina karét atanapi palastik fléksibel. Waduk ngandung sungut katutup pikeun dieusian cairan sareng selang anu ngamungkinkeun anu nganggo nginum bebas tangan.

Hei éta Jen sareng Backpackies dot com sareng dina tulisan ieu urang bakal ningali langkung seueur dina Showers Pass Utility Backpack. Pikeun anu henteu wawuh sareng Showers Pass, éta mangrupikeun mérek Portland, Oregon anu ngadamel pakean téknis sareng asesoris pikeun pengendara sepeda sareng pecinta alam. Ransel utiliti anjeun mangrupikeun ransel lengkep waterproof anu dirancang khusus pikeun pengendara sepeda.

Tapi kuring hoyong terang naha ransel ieu mangrupikeun ransel anu saé kanggo panggunaan sadidinten sareng ningali kumaha fungsina pikeun jalma anu sanés peminat bersepeda, tapi masih milarian ransel tahan cai 100% pikeun universitas atanapi komuter di kota. Naon anu leres-leres ngabandingkeun Pancuran Utiliti Backpack Terlepas tina kantong tahan cai anu sanés nyaéta sadayana kantong sareng kompartemen anu béda. Kuring mendakan yén kantong anu sanés sanés biasana tas ransel luhur atanapi kantong garing gaya ember kalayan pilihan panyimpenan anu sakedik pisan.

Anu kuring resep langsung nyaéta ransel utiliti sanés kantong gulung. Sabalikna, aya zipper pikeun aksés gancang ka kompartemen utama sareng aya seueur kantong kanggo ngatur barang sadidinten sapertos laptop, konci sareng telepon. Ransel ieu langsung karaos sapertos éta leres-leres dirancang pikeun dianggo sadidinten sanés ngan ukur pikeun hobi atanapi kagiatan.

Kuring badé ngabéréskeun ulasan ieu kana sababaraha bagian anu béda kalayan cap waktu dina pedaran tulisan. Mimiti kuring bakal nutupan spésifikasi kantong. Teras kuring teuleum jero.

harga stumpjumper khusus

Salajengna nyaéta tés tahan cai dimana urang nalungtik kumaha tahan cai kantong ieu. Sareng tungtungna fungsi genah. Dina pedaran tulisan anjeun ogé bakal mendakan tautan dimana mésér Backers PassUtility Backpack, upami anjeun resep naon anu anjeun tingali dina ulasan ieu.

Ayeuna hayu urang mimitian ku spésifikasi ransel. The Showers Pass Utility Backpack mangrupikeun ransel anu kapasitasna 26,8 liter.

Beuratna 3,4 pon. Sareng kantong éta sorangan didamel tina nilon balistik 840 denier sareng ngagaduhan konstruksi dilas pancen anti cai.

Kantong ogé ngagaduhan ritsleting anti cai anu diséépkeun kanggo dijaga tetep garing sareng garing. Fitur anu hadé tina ransel utiliti nyaéta kamampuan pikeun ngagantelkeun lampu LED. Unggal-unggal anjeun mésér rangsel, Showers Pass kalebet sak lampu lampu LED suar anu tiasa anjeun pasang di payun sareng sisi kantong.

Ieu mangrupikeun fitur anu saé sanés ngan ukur pikeun pengendara sepeda tapi saha waé anu mudik sapeupeuting sareng hoyong fitur kaamanan tambahan. Babarengan lampu, ransel utiliti ngandung seueur hiasan 3M anu reflektif pikeun pisibilitas tambahan dina wengi. Ayeuna urang parantos ngalangkungan sababaraha spésifikasi umum, hayu urang teuleum jero sareng ngajajah naon anu ransel utilitas anu ditawarkeun dina hal mawa.

Dimimitian ku payuneun ransel anjeun gaduh dua kantong. Anu mimitina nyaéta zip sisi leutik anu masihan anjeun aksés kana saku dilapis bulu anu sampurna pikeun barang-barang alit sapertos telepon atanapi dompét. Kantong anu kadua mangrupikeun kompartemen payun anu langkung ageung pikeun barang gancang.

Aya dua hal anu kedah diperhatoskeun sareng kantong ieu; Mimiti, éta tiasa dilegakeun ku ziper sisi ieu. Éta tiasa dibuka cukup lega pikeun nyepeng helm sapédah. Hal kadua anu kedah diperhatoskeun nyaéta kantong ieu henteu nutup pinuh sareng tahan cai.

Aya titik kontak dimana cai tiasa nyusup. Pancuran Pass ngatasi ieu, Nanging, ku nyayogikeun solokan bolong dina handapeun kantong kanggo ngajaga cai tina ngajebak di jero sareng nyiptakeun puddle anu berantakan. Anjeun tiasa ningali bolong anu sami dina kantong samping.

Kantong ieu cocog pikeun botol cai sareng bahkan tiasa nahan konci beungkeut sapédah. Aya sabuk pinggul dina tonggong kantong sareng kantong tambahan pikeun aksés gampang kana barang leutik. Perhatoskeun yén ritsleting dina kantong sabuk pinggul henteu tahan cai sareng cai tiasa gampang nembus saku ieu.

Hiji fitur keren anu kuring resep pisan nyaéta sabuk pinggul tiasa dicabut. Ieu ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun éta salaku kantong hip mandiri pikeun mawa kabutuhan poko leutik. Kantong akhir di luar ransel nyaéta saku tahan cai datar anu calik dina luhur kantong.

Kantong dikembangkeun pikeun nahan kandung kemih hidrasi sareng ngandung klip aluminium pikeun ngagantung. Ayeuna urang sumping kana fungsi mawa dina kompartemen utama. Sakumaha anu parantos didadarkeun, kompartemen utama tiasa diaksés ngalangkungan zipper anu lengkep tahan cai sareng di jero anjeun bakal mendakan kantong laptop sareng tablet anjeun.

Kantong ieu sapinuhna padded sareng dijejeran ku bulu dina hiji sisi. Kantong laptop tiasa nahan laptop dugi ka 15 inci sedengkeun saku anu kadua tiasa nahan tablet dugi ka 10 inci. Anu kuring resep ngeunaan kompartemen laptop ieu nyaéta ngagaduhan dasar anu salah.

Ieu ngandung harti yén handapeun kantong laptop henteu némpél handapeun kantong. Perlindungan tambahan anu leres-leres ngabantosan upami anjeun ngaragragkeun ransel dina lantai. Pancuran Pass ogé ngalakukeun padamelan anu saé pikeun nyiptakeun rohangan tambahan antara sisi kantong laptop sareng témbok ransel.

Deui, éta mangrupikeun landasan anu sami pikeun panangtayungan tina gempungan sareng ragrag. Hiji-hijina kakurangan pikeun sababaraha jalma nyaéta ukuran kompartemen laptop. 15 inci sampurna pikeun MacBooks sareng laptop anu langkung langsing, tapi saha waé anu nganggo laptop langkung ageung panginten henteu cekap rohangan.

Upami anjeun gaduh laptop anu langkung ageung, Showers Pass ngagaduhan kantong tahan cai anu sami anu disebut Transit. Mibanda kompartemen laptop cukup ageung pikeun laptop 17 inci. Di sisi séjén kompartemen utama aya klip aluminium pikeun konci sareng saku média zippered dijejeran ku bulu dina hiji sisi.

Ieu cocog pikeun sadaya barang berharga leutik anu henteu matak leungit dina kompartemen utama. Dina saku média aya dua kantong kabuka elastis anu cukup ageung pikeun botol cai, tapi ogé tiasa dianggo pikeun naon waé sapertos hard drive éksternal atanapi carjer laptop. Sakumaha kuring nyebatkeun sateuacanna, kapasitasna 26,8 liter sareng kuring mendakan yén kompartemen utama tiasa nahan sababaraha polder 1 inci sareng sababaraha notebook sareng masih gaduh seueur rohangan nangtung pikeun nempatkeun sapertos hoodie atanapi sapasang sapatu top pikeun nyimpen jauh.

Numutkeun kuring, 26 liter ngan ukur ukuran anu pas pikeun ransel sapopoé. Upami Pancuran Mandi janten langkung ageung, aranjeunna bakal résiko kantong janten teuing ageung sareng beurat. Janten kapasitas ieu kedah dianggo pikeun kaseueuran jalma anu ngan peryogi ransel komuter ukuran tengah pikeun buku, pakean, sareng téknologi na.

Ayeuna kami parantos ngungkulan pasipatan anu dibawa tina Showers Pass Utility Backpack, urang dugi ka anu ngainspirasi kuring, nyaéta tés tahan cai. Janten Showers Pass nyatakeun yén ransel lengkep tahan cai sareng kuring hoyong ningali nyalira upami éta leres-leres leres. Sakumaha anjeun tiasa tingali, ransel parantos baseuh sakedik tina jukut, tapi kuring maksad leres-leres nyobian.

Kuring bakal nyimpen sapasang headphone Bluetooth dina saku média payun. Kuring ogé bakal nempatkeun laptop dina kompartemen utama. Sareng ayeuna kuring bakal ngaleos ransel nganggo selang kebon.

Dina saku média payun, headphone bluetooth garing pisan. Laptop di kompartemen utama ogé garing sadayana, alhamdulillah, sareng kompartemen utama henteu ngandung kalembaban. Tali ransel sareng tonggongna masih baseuh, tapi éta didamel tina bolong 3D anu garing gancang sahingga kedah garing langkung gancang tibatan ransel rata-rata.

Janten hayu urang antosan sareng tingali sabaraha lami waktosna. Pangeringan tina tonggong sareng tali taktak langkung lami tibatan anu diarepkeun. Butuh waktu kira-kira tilu jam garing sadayana.

Émut yén kuring soak témbok tukangna lengkep sareng ngantepkeun garing dina suhu kamar. Janten anu Showers Pass Utility Backpack leres-leres tahan cai? Walerna nyaéta enya, sareng upami anjeunna tiasa ngalaman hujan ku selang kebon, anjeunna henteu kedah janten masalah nalika indit hujan. Ayeuna urang dugi ka topik pamungkas diskusi, ransel kanyamanan.

bahan pigura sapédah

Hayu urang mimitian ku tukang. Éta didamel tina bolong 3D sareng leres-leres padded, utamina di sakitar panel bolong pikeun ngadukung tulang tonggong lumbar. Pancuran Pass ogé nambihan bolong 3D dina tali taktak.

Aranjeunna ngukur 3,25 inci sareng ngalakukeun padamelan anu saé pikeun nyebarkeun beurat merata. Dina hal kanyamanan, ransel ieu tiasa disesuaikan sareng rupa-rupa jinis awak.

Tali taktak tiasa diluyukeun sareng kantong ogé ngandung adaptor beban di luhur. Hijina masalahna nyaéta pikeun jalma anu gaduh pigura sareng taktak anu langkung alit. Tali taktak rada kirang tina opat inci, ngan pikeun ngabandingkeun kana kantong sapertos North Face Recon pikeun awéwé; Tali taktak ieu jarakna kirang ti 2,5 inci.

Kuring ngan ukur nyebatkeun ieu kanggo saha waé anu ngémutan ransel ieu anu taktak sempit atanapi pigura alit. Sakumaha anu kuring saurkeun sateuacanna, ransel ieu tiasa diluyukeun dimana seueur jalma bakal merenah pisan, tapi lébar tali taktak dibereskeun sareng henteu tiasa disaluyukeun. Janten tetep diémutan.

Tali dada ngagaduhan pita elastis anu matak gampang gampang diluyukeun sareng awak anjeun. Éta ogé tiasa diluyukeun sareng dicabut. Mékanismeu saderhana, anjeun ngan ukur narik tab pikeun ngaleupaskeunana sareng nalika anjeun hoyong pasang deui, pencét waé dina.

Sabuk pinggul ogé tiasa diatur pisan pikeun nyocogkeun kana cangkéng. Sakumaha anu parantos didadarkeun, sabuk hip tiasa dicabut. Janten anjeun leres-leres tiasa milih kumaha anjeun badé nyandak ransel ieu tanpa nganggo tali anu ngagantung di mana waé.

Ieu fitur desain anu saé pisan anu Showers Pass leres-leres dilakukeun. Sakali anjeun nyaluyukeun ransel kana awak anjeun, ransel utiliti saleresna raoseun pisan nalika dimuat. Punggung empuk karasaeun raoseun sareng tali taktak lega, tali dada sareng sabuk pinggul mastikeun sebaran beurat.

Ieu nyimpulkeun Tés Ransel Utilitas Pancuran urang. Mudah-mudahan tés ieu ngajawab sababaraha patarosan anjeun panginten ngeunaan kantong. Sacara pribadi, kuring pikir éta mangrupikeun salah sahiji ransel anu langkung lengkep pikeun henteu nganggo cai pikeun dianggo sadidinten sareng pastina pantes diperhatoskeun upami anjeun panasaran kana ransel tahan cai pikeun kuliah, damel, atanapi di jalan.

Sareng tong hilap mendakan tautan dina katerangan artikel dimana anjeun tiasa mésér ransel ieu. Kanggo ulasan ransel langkung seueur sareng mésér panduan, kunjungi kami di Backpack.com.

Hatur nuhun parantos nonton!

Naon pak hidrasi anu paling dipeunteun?

Ieu mangrupikeunbungkus hidrasi pangsaéna:
  • Pangalusnasakabéhna: Osprey Skarab 18.
  • Pangalusnapikeun lumpat lalaki: CamelBak HydroBak.
  • Pangalusnapikeun lumpat awéwé: Salomon ADV Skin 8.
  • Pangalusnapikeun hiking dinten: Platypus Duthie A.M. 10.0.
  • Pangalusnapikeun Ngabuburit: Gelindo InsulatedPaké hidrasi.
  • Pangalusnapikeun komuter: Gregory Inersia 30.
6 dinten kamari

Naha Camelback mérek saé?

CamelbackPodium Big Chill 25. Puncak kanggo muter. Ma'lum sapertos ransel panghidrasi na sapertos botol cai na, Camelbakméreknyaéta salah sahiji anu pang populernamérekdi pasar ayeuna. Aranjeunna nyampurnakeun konsép, tumuh, sareng ayeuna mangrupikeun kasohormérekdibawa ku paling pangecér utama.

Kuring gaduh 10 Rahasia Balanja ageung Best Buy henteu hoyong anjeun terang. Wilujeng sumping deui ka

Éta gelombang anu anéh. Wilujeng sumping deui kana kanalna. Abdi Deal Deal YouTube, Matt Granite.

Upami éta jinis eusi, éta bakal ngabantosan anjeun pikeun ngahémat artos, punten pasihkeun tulisan ieu jempol. Sareng sateuacan anjeun lebet kana 10 rahasia balanja raksasa ieu, upami anjeun henteu kapikiran sareng anjeun teu acan ngalanggan saluran ieu nganggo béwara anu diaktipkeun janten anjeun henteu sono masalah ageung sapertos kieu, naha anjeun tiasa ngalanggan sareng ngaktipkeun béwara anjeun? Kuring nyobian hiji Ngahontal sajuta palanggan sareng ngawangun kulawarga anu hemat ieu. Sareng saur kuring ampir aya tapi bantosan anjeun bakal jalan anu saé.

Hayu urang mimitian ku balanja rahasia nomer hiji. Sareng kuring badé ngamimitian ku nyarios yén tulisan ieu henteu disponsoran ku Best Buy. Janten ieu ngan ukur pendapat jujur ​​kuring anu kuring ngarepkeun bakal ngahémat anjeun seueur artos.

Jaminan harga Mésér Pangsaéna mangrupikeun jaminan harga anu pangsaéna dina bisnis, tapi ogé narik sagala jinis salah paham. Janten hayu urang atur garansi pertandingan harga langsung. Best Buy mangrupikeun salah sahiji ti saeutik pangecér anu saleresna cocog sareng harga Amazon teras pangecér online sanésna, kalebet Dell, tapi ogé cocog sareng klub gudang sapertos Costco, Sam's Club, BJ's, salami toko ieu aya dina 25 mil anu mésér pangsaéna pikeun anjeun. balanja ti.

Aranjeunna ngejah pesaing ritel lokal jelas pisan dina garansi harga na pikeun radius 25 mil. Teras ku pandangan anjeun, aranjeunna ogé nyebatkeun Crutchfield sareng TigerDirect khusus upami anjeun ngagaleuh komputer atanapi bagian komputer atanapi éléktronika, sababaraha pangecér ieu ngagaduhan harga anu saé sareng kanyataan yén Best Buy siap angkat ngalawan aranjeunna sareng kéngingkeun tag harga éta, kedah masihan anjeun sora kapercayaan. Aya sababaraha pangaluaran anu kuring henteu resep anu henteu berkat Cyber ​​Senén, tapi kanyataan yén Best Buy siap nyampur sareng nyocogkeun ka toko-toko fisik sareng online tiasa ngajantenkeun hemat pisan kana rahasia balanja rahasia nomer balanja anjeun nomer dua, ieu aya hubunganana sareng rencana replenishment Best Buy.

Sareng éta ogé aya hubunganana sareng kanyataan yén kuring leres-leres henteu ngagaduhan seueur kahirupan sareng saeutik pisan réréncangan salain ti palanggan saluran ieu. Sareng kuring ogé parantos nyéépkeun waktos sababaraha jam ngan ukur linggih sareng buku catetan atanapi telepon sareng ngadokuméntasikeun unloading, loading, sareng jadwal pangiriman kanggo Best Buy di langkung ti belasan lokasi anu sanés. Kuring terang ieu sedih.

Tong nyieun kasimpulan, tapi Best Buy mawa seuseueurna produkna balik dina dinten Salasa sareng Rebo Kemis sore, dina akhir dinten damel dinten Kemis, nalika seuseueurna transaksi sareng penjualan dipasang. Aranjeunna écés ngalakukeun ieu pikeun asupna balanja sabtu minggu. Tapi nalika anjeun balanja dina dinten Saptu atanapi Minggu anjeun dipapag ku seueur jalmi sareng henteu sering diskon pikeun produk anu anjeun pikahoyong, Kemis malem mangrupikeun waktos anu saé pikeun buka Best Buy dumasar kana replenishment sareng mésér jadwal Pangiriman.

Sareng ieu sigana bakal kajantenan minggu ka minggu janten tetep émut nalika ngarencanakeun perjalanan balanja Best Buy anjeun salajengna. Rusiah balanja nomer tilu. Naha anjeun terang anjeun tiasa nawar di Best Buy? toko atanapi hal-hal anu kuring pikir kedahna harga sakedik langkung saé sabab éta saéstuna diteruskeun.

Sareng ieu sanés jaminan harga. Leres, anjeun sareng negosiasi sakedik. Kuring terang kuring henteu nyalira sareng pangalaman anu kantos dialaman sareng kuring kantos maca online sareng Best Buy saéstuna didaptarkeun salaku tempat tawar-hawar.

Sareng kuring ogé hoyong ngingetan yén lamun mésér seueur produk di toko Best Buy, sapertos Home Theatre, anjeun panginten tiasa nyukur 10 atanapi 15% tambahan pikeun aksésoris atanapi périferal, atanapi upami anjeun gaduh TV sareng sareng Mésér soundbar sareng sadaya kabel AV anjeun umumna bakal ngalakukeun sakedik tawaran dina labél pribadi na. Salaku conto, upami anjeun henteu terang, Best Buy ngadamel tivi Insignia. Éta masihan aranjeunna leeway saeutik.

Éta ogé ngadamel seueur kabel nyalira pikeun bersaing sareng monster anu mahal teuing sareng kabel AV sanés anu sanés anu anjeun tingali. Nyaéta, anjeun panginten tiasa hasil dina negosiasi. Sareng kuring bakal ngundang palanggan atanapi pemirsa saluran ieu, punten nyerat ka kuring, tinggalkeun koméntar, pituduh jalma séjén anu nonton tulisan ieu kuring terang upami anjeun kantos tiasa negosiasi Best Buy sareng manajer toko.

Meureun ieu ngan ukur saeutik nasib anu kuring kantos aya di luhur tulisan anu kuring baca online. Rahasia balanja nomer opat pikeun Best Buy nyaéta ngalangkungan Pasukan Geek upami anjeun tiasa. Aranjeunna leres-leres bungah ngajantenkeun anjeun mésér rencana perlindungan Geek Squad anjeun.

Sareng kuring yakin aya struktur komisi anu lengkep dumasar kana sabaraha juragan anu berpotensi tiasa dijual. Tapi nalika anjeun leres-leres ngalakukeun tatapan atlit dina éta Samsung SmartThings Hub. Naha anjeun ningali éta sareng anjeun bakal nyarios, '$ 10,99 pikeun garansi gaganti Geek Squad opat taun saleresna henteu goréng upami anjeun ngalanggarna. 'Tapi hayu urang nyanghareupan éta, seueur produk tech home pinter sareng produk sanés anu teras-terasan didesain deui ku tambahan anyar, sareng dina opat taun anjeun moal mendakan produk anu sami.

Janten upami rusak di taun katilu, anjeun moal nampi anu sami, sareng éta ogé katutupan ku jaminan pabrikan nyalira. Sareng upami anjeun mésér produk ti pabrik atanapi perusahaan sapertos Samsung sareng Sony, éta ngagaduhan jaminan sareng rencana perlindungan nyalira anu hartosna anjeun henteu kedah mayar kontan tambahan ku unggal pameseran. Aturan jempol anu sanés kuring napelkeun kana naon waé anu kuring mésér ti Best Buy nyaéta upami anjeun henteu dipikaresep lungsur produkna, leupaskeun rencana perlindungan.

Misalna soundbar, anjeun panginten moal ngaleupaskeun sababaraha kali turun tangga sapertos smartphone. Meureun anjeun ngalangkungan rencana perlindungan dina éta. Nalika anjeun mésér TV ageung, ayeuna TV pisan mirah sareng leres, upami anjeun ngalanggan saluran ieu kuring gaduh seueur pilihan kanggo anjeun kéngingkeun tawaran TV anu pangsaéna unggal usum liburan.

Tapi dina TV umumna bakal tiasa dianggo saé upami ti pabrikan anu kawéntar sareng upami aya kajadian dina TV biasana parantos siap, hal anu kajantenan nalika pangiriman. Sareng pas anjeun nyobian ngahurungkeun TV atanapi komputer anjeun, anjeun bakal terang yén éta teu jalan. Komputer desktop, hal anu sami.

suku naékkeun latihan

Naha Kuring Mésér Rencana Perlindungan Laptop? Meureun. Naha kuring bakal mésér ti Geek Squad? Meureun henteu. Pikeun rahasia balanja nomer lima, aya bagian dina halaman wéb Best Buy anu ngan ukur nawiskeun mahasiswa.

Sareng ieu mangrupikeun tawaran luar biasa anu sering ngaleungitkeun naon anu anjeun kéngingkeun ku diskon pendidikan Apple sareng diskon ageung sapertos $ 300 dina Surface Book 3s anu dipilih. Ieu mangrupikeun komputer anu saé pisan. Éta ngan ukur dibungkus ku sababaraha rupa pilihan pikeun siswa pikeun istirahat anu peryogi éléktronika sareng téknologi.

Sareng tetep émut nalika anjeun balanja di Best Buy. Pikeun nyimpen rusiah nomer genep, asumsina anjeun moal kéngingkeun jas di toko diskon kanggo dianggo sasarengan sareng ieu, Best Buy ngagaduhan salah sahiji program dagang anu paling agrésif anu kuring kantos tingali sateuacan ningkatkeun iPad anyar, alat anu mahal teuing. pikeun ngamimitian, anjeun panginten tiasa kéngingkeun nilai artos dina modél anjeun anu sateuacana. Salaku conto, upami anjeun hoyong iPad Pro énggal, anjeun tiasa kéngingkeun $ 300 dagang di nagara modél anjeun anu lami, nambihan éta kana nilai produk sanés, sareng éta bakal dipasihkeun ka anjeun salaku kartu e-kado.

Janten anu kuring henteu resep ngeunaan Apple trade-in nyaéta anjeun kedah mésér alat Apple anu énggal sareng anjeun kedah nempatkeun alat lami anjeun di ditu supados anjeun tiasa mésér alat énggal éta dina waktos anu sami. Sareng kadang-kadang aya reureuh nalika anjeun dagang di iPad lami anjeun kusabab iPad anyar kaluar teras dibutuhkeun sabulan deui pikeun leres-leres kéngingkeun iPad anu anjeun dagang. Teu aya anu hoyong nungkulan éta atanapi janten tanpa alat.

Hal anu saé pikeun program Trading Buy Best sanés ngan ukur nilai pasrah anu tinggi dina kaseueuran kasus, tapi anjeun ogé ngagaduhanana dina kartu kado anu teras anjeun tiasa anggo dina waktos engké. Kanggo rahasia nomer tujuh, kuring nyarankeun ngiringan program Hadiah Mésér Pangsaéna, sanés kusabab anjeun hoyong nyusahkeun koropak anjeun kalayan langkung seueur promosi atanapi tawaran, tapi éta ngalakukeun sababaraha hal anu kuring pikir saleresna bakal ngahemat anjeun tiasa, dimana waé antara 10 sareng 15% per taun. Nya, enya, anjeun kéngingkeun pengiriman gratis kanggo sadayana dina Best Buy upami anjeun ngagaduhan kaanggotaan Elite atanapi Elite Plus, anu hartosna anjeun parantos nyéépkeun antara $ 1,500 sareng $ 3,000 sataun dina poin anu dianggo salaku diskon sareng tabungan tambahan pikeun pembelian Ngalayanan ka aksés mimiti sareng tawaran éksklusif tina buletin Best Buy hungkul, naha online atanapi pikeun kasempetan di toko, anjeun tiasa ngahémat seueur artos nalika usum Natal upami anjeun badé mésér produk anu s.

Upami anjeun milarian nyandak Nintendo Switch anu anyar ka pasar, éta mangrupikeun hal anu anjeun tiasa laksanakeun. Aranjeunna hoyong bewara awal ieu sareng, nalika aranjeunna tiasa masihan anjeun diskon tambahan, anggo insentif éta pikeun kauntungan anjeun. Kumaha upami éta henteu cukup insentif pikeun gabung anu pangsaéna? Mésér Program Ganjaran Pikeun ngahemat nomer rusiah dalapan, anjeun henteu ngan ukur kedah janten anggota, tapi éta ogé kedah nguntungkeun anjeun.

Program Hadiah Mésér Pangsaéna ogé masihan anjeun kauntungan tina panyaluyuan harga. Éta hartosna anjeun tiasa kéngingkeun pangaturan harga dina turunna harga saatos ngagaleuh dina 15 dinten saatos anjeun ngagaleuh. Tapi pikeun anggota Best Buy Elite sareng anggota Elite Plus kuring, jandela pangaturan harga bakal diperpanjang dugi ka 30 dinten, atanapi bahkan 45 dinten kanggo anggota Best Buy Elite.

Sareng éta masif kusabab urang sadayana terang kumaha ngalaksanakeunana. Harga tiasa turun naek salami periode 45 dinten khususna. Anjeun moal gaduh deui kasieun anu mésér deui atanapi sok hariwang naha anjeun kéngingkeun harga panghandapna Abdi sanés kipas tina kabijakan pangiriman gratis Best Buy.

Salaku panginget, upami anjeun Anggota Ganjaran Buy Best, kéngingkeun kiriman gratis dina unggal urutan langkung ti $ 35. Anggota Elite sareng Elite Plus kéngingkeun kiriman gratis sareng pengiriman gratis dijadwalkeun pikeun sadaya pesenan paduli jumlah beuli, tapi upami anjeun nuju ukuran anu langkung alit atanapi barang mésér tikét anu handap, kantun kirimkeun Best Buy gratis kanggo disimpen. Biaya pengiriman barang anu lengkep diliwatan, upami Best Buy anjeun henteu ngagaduhan kanggo dijemput dina situs atanapi anjeun hoyong ngaraosan barang sapertos pikap di sisi jalan, anggo pilihan pickup ieu pikeun kauntungan anjeun pikeun hal-hal anu anjeun henteu hoyong antosan garis atanapi pikeun henteu hoyong TV raksasa nyobian ngurilingan toko, angkat di méja jasa anggota sareng pastikeun anjeun gaduh gratis pick up sateuacan waktos janten anjeun tiasa dina waktos kirang ti tilu menit Tiasa lebet sareng kaluar tina bisnis.

Éta kedah tilu menit. Hayu angkat. Kirang ti tilu menit, kuring henteu kagok.

Abdi Deal Deal YouTube. Sareng pikeun ngahémat artos, PIN 10 iraha anjeun balanja di Best Buy, tempat munggaran anu kuring nyarankeun pisan nyaéta buka toko Best Buy. Mangrupikeun sadetik atanapi bagian tina halaman wéb.

Henteu ngan ukur aya barang bérésan sareng kotak buka, tapi upami anjeun émut, kuring parantos milarian tawaran langkung ti dua puluh taun ayeuna. Aranjeunna tadina ngagaduhan halaman wéb Best Buy anu disebat Kalboom. Éta halaman wéb sékundér.

Éta sapertos halaman wéb poéna terbuka pikeun sadayana, direnovasi, dagangan anu nembe disertifikasi. Ieu ieu tapi langkung saé kusabab anjeun ngahubungi layanan palanggan Best Buy nalika aya anu lepat. Sareng sababaraha diantarana ngan ukur hartosna dina hiji alat kotak éta ngagaduhan huntu anu pikasieuneun sareng aranjeunna henteu tiasa dijual deui, tapi tabungan anjeun ageung sapertos $ 330 plus jaminan harga.

Éta ngan ukur gumantung kana naon anu anjeun pilari sabab ieu bakal robih sareng turun naek sadidinten, tapi éta perlu ditingali barang clearance sareng buka kotak item di Bestbuy. com mugia ieu parantos ngabantosan anjeun. sanajan anjeun resep jenis ieu kontén upami anjeun tiasa masihan jempol kana tulisan ieu. upami anjeun tiasa langganan sareng ngaktipkeun bewara anjeun langkung saé. abdi leres-leres nyobian ngahontal sajuta palanggan janten hatur nuhun.

Ieu panginten sanés hal anu bakal memotivasi anjeun ngalanggan. Abdi henteu terang naha kuring ngalakukeun ieu. Éta ngerakeun deui, tapi deui mugia naséhat ieu mangpaat.

Abdi bogoh ka anjeun. Hatur nuhun pikeun nonton sareng kuring bakal milari naon anu kedah dilakukeun dina artikel rusiah carita kuring salajengna upami anjeun badé ngantunkeun koméntar sareng masihan terang kuring ngeunaan naon anu kedah janten artikel rahasia toko kuring salajengna. Kuring bakal alamat ieu pas kuring ngadangu ti anjeun.

Aduh!

Naha Camelbacks botol cai saé?

Thebotolnyaetaalusukuran pikeun panggunaan sapopoé sareng latihan ringan. Éta ogé kabuktian awét sareng enteng. Nanging, éta nganteurkeuncailalaunan teuing pikeun nyugemakeun urang nalika olahraga sedeng dugi beurat, sareng kami henteu ngaraosan rasa karét anu ditambihkeun kana rasacai.

Kantong kulit mana anu dianggo pikeun mawa cai?

Mashak nyaéta aKantong kulit dianggo kanggo nyandak cai.

Naon anu dianggo mashak?

Mashaknyaéta kantong kulitdipakésacara éksténsif pikeun ngangkut cai dugi ka telat taun 60an di Chandni Chowk sareng kota-kota sanés di peuntas India Kalér. Dina sajarahna, saurang lalaki bakal ngeusianana ku cai nginum sareng nyandak kana taktakna pikeun ngabantosan haus para wisatawan sareng prajurit anu capé. g.

Naha bungkus hidrasi pantes?

Desain Spasi-hemat. Mangpaat sanés kanggo gaduh abungkus hidrasinyaéta waduk cai anu ngahémat rohangan dibandingkeun ngagaduhan dua botol cai ageung di anjeunrangsel. Waduk langkung leueur sareng teu aya bentuk anu kagok, ngamungkinkeun anjeunpéksareng aksés kana barang-barang anjeun anu sanés kalayan langkung gampil.4 Des 2020

Sakumaha cair IV di Costco?

Costcongajual ieuCair IVHydration Multiplier pikeun $ 22,99.8 Jan 2021

Naha bungkus onta hargana?

Saatos ningali aranjeunna ngorondang ku kandung kemih sadayana akhir minggu kuring bakal sumpah kaCamelbakmérek. Aranjeunna gaduh jaminan hirupna sareng upami anjeun ngarencanakeun sababaraha perjalanan ka Roo kapayunna, aranjeunna leres-lereswajar.16.05.2015

sapédah cannondale dijual

Naon pak CamelBak panggedéna?

Kalayan kargo 47L, BFM milik urangpanggedénasistem sareng ayeuna kalebet abah Futura anu tiasa diatur pikeun custom like fit.

Paket naon onta bungkus onta?

Tetep hidrasi tanpa beurat tambahan botol sareng flasks kalayan bungkus kandung kemih anu saé ieu. . INNOLITES Hydration Pack sareng Kantong Cai Kandung 3L Ransel Unta kanggo Hiking, Ngajalankeun, Ngabuburit, Nanjak, kémping, Ngabuburit Cocog sareng Awéwé.

Sakumaha seueur cai dina Paket Cai onta?

Kandung kemih hidrasi 2 liter kabocoran buktina waduk cai, Kantong kandung kemih cai militér, ngagantian bungkus hidrasi gratis bpa, pikeun jalan biking pendakian pendakian ngalir… (biru). . . .

Kumaha cara nganggo Camelcamelcamel kanggo ngalacak harga Amazon?

Daptar ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun ngamimitian pangalaman nyukcruk harga Amazon anjeun sareng camelcamelcamel. Anggo tautan di handap pikeun milari produk anu anjeun badé mésér di Amazon, teras sumping deui ka dieu teras lebetkeun URL produk kana kotak search kami pikeun milarian riwayat harga na / atanapi ngadamel nonton harga.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.