Utama > Waleran Pangsaéna > Ulasan kaméra 2019 - kumaha carana ngahontal

Ulasan kaméra 2019 - kumaha carana ngahontal

Kaméra mana anu pangsaéna di 2020?

DSLR Pangsaénakaméra di India dina 2021
  • Canon EOS 5D Mark IV. Canon EOS 5D Mark IV hadir dilengkepan 30.4MPkamérakalayan sénsor pigura-lengkep CMOS.
  • Nikon D750. Nikon D750 mangrupikeunhébatalternatip upami anjeun hoyong gampang néwak gambar kualitas luhur kalayan gampang.
  • EOS 1500D.
  • Nikon D5600.
  • Canon EOS-80D.
  • Nikon D3500.



(musik lemes) - Dina waktos némbak tulisan ieu, kami parantos ngagaduhan Fuji X-T3 salami 700 dinten. Kami némbak jeprét 82.624 kali. Sareng kami parantos ngahasilkeun langkung ti 120 tulisan pondok ku bantosanna.

ulasan sapédah lynskey

Sareng dina waktos éta, urang ngandelkeun X-T3 salaku alat panyipta kontén utama kami. (Musik lemes) - Sareng naha éta pikaresepeun pikeun urang tiasa nyaritakeun yén ku ngirangan biaya X-T3 ayeuna, ieu moal aya patarosan ngeunaan sajarah poto hibrid sareng kaméra artikel, upami urang kantos ngagaduhan kaméra nganggo Kamampuh anu hiji ieu dina harga anu parantos dipiboga ayeuna. Sareng dina tulisan ieu urang bakal nyarios kunaon saatos dua taun némbak poto sareng bahkan dina taun 2020 nganggo kaméra kénca sareng katuhu langkung anyar muncul, Denae sareng kuring masih nyebatkeun X-T3 salaku kaméra anu paling dicekel urang ayeuna atanapi kantos kantos difilmkeun kapungkur. - Sanaos kami terang kaméra ieu ogé, éta moal janten tinjauan anu jero.

Sabalikna daptar pondok tina hal-hal anu urang paling resep, ogé sababaraha hal anu urang ngaraos prustasi, sabab kami pasti terang yén kaméra ieu sanés kanggo sadayana - urang tiasa duanana tina sudut pandang fotografer prosumer sareng hiji Videografer nyarioskeun kaméra nalika kami némbak hibrid nyalira sareng kaméra ieu salaku alat hibrid leres-leres maéhan. Hayu urang mimitian ku kaahlian fotografik - Salaku fotografer anu ngaapresiasi sareng resep nyandak poto ampir hasil akhirna, urang ngahargaan desain sareng betah panggunaan Fuji x-T3. Kami mendakan gaya klasik anu pikaresepeun sareng panempatan tombol panggil sareng tombol intuitif pikeun dianggo, sareng panginten anu paling penting, kami resep pisan nganggo éta. - Salaku wisatawan, kolot anu seueur tugas, fotografer acara sareng potrét, sareng sacara umum jinis jalma anu nyandak kaméra kami dimana-mana, urang resep kumaha saé skala X-T3 tibatan ngagaduhan sensor APSC 26-megapiksel anu langkung kuat Ukuran awakna kompak, dipasangkeun nganggo lensa alit anu indah dina bentuk sareng fungsina, tinggalkeun anjeun ka bumi tanpa kaméra.



Sareng di tempat umum, desain X-T3 anu henteu pati pikaresepeun kirang narik perhatian tibatan kaméra bingkai pinuh - seueur jalma bakal ngaku yén anjeun kedah némbak ku bingkai lengkep supados janten propésional supados ngagaduhan legitimasi atanapi dianggap serius. Tapi X-T3 ngiringan sadayana tugas propésional urang sareng éta dilaksanakeun tanpa aya masalah ageung. Sareng anu langkung penting, gambar anu tiasa urang candak cocog pisan pikeun tujuan ieu sabab kaméra bingkai full-end mahalna tiasa dua atanapi bahkan tilu kali langkung seueur.

Barina ogé, kaméra henteu ngajantenkeun profésional. Janten upami teu aya kaméra, naon anu dilakukeun ku propésional? Nya, ieu sigana mangrupikeun titik anu saé pikeun ngeureunkeun sareng sakedap menit mikirkeun pangabisa keterampilan sponsor artikel ieu. Dimana buka sareng diajar ti rébuan profesional cara ngasilkeun artos dina fotografi, tulisan, desain grafis, desain UX, sareng seueur bidang kreatif anu sanés. - Salaku semi-propésional sapertos kami, urang teras-terasan milari cara pikeun nyandak karajinan urang ka tingkat salajengna sareng anjeun tiasa ngasilkeun artos langkung hasilna.

Hiji kelas anu khusus narik kuring nyaéta ngédit tulisan canggih sareng Adobe Premier 2020. Instruktur Jordy mangrupikeun salah saurang ahli anu berbasis internét dina Premiere Pro sareng alat sareng téhnik anu kalibet dina kacilakaan ieu tangtosna seueur ngabantosan urang, Running Gun, Do Ieu Anjeun sorangan, Jinis panyipta eusi anu nganggo Premier Pro salaku platform éditan tulisan. Tapi ieu mangrupikeun puncak gunung es pikeun anjeun anu hoyong nyandak poto dina tulisan propil atanapi setélan poto anu pikaresepeun pikeun anjeun, sarébu mimiti palanggan kami anu pencét tautan dina katerangan bakal kénging dua bulan bebaskeun hiji sidang kaanggotaan Premier janten anjeun tiasa kreatif.



Sareng kusabab kami aya dina masalah némbak panarjamah, urang ogé tiasa nyebatkeun sababaraha fitur anu luar biasa X-T3 ngagaduhan posisi éta pas di pasar kaméra propésional tapi dina harga éta ngan ukur pikahariwangeun ngan ukur nyebut. sababaraha dua mémori slot UHS V90 pikeun mastikeun yén anjeun nyokong éta gambar gigir. 11 pigura per detik, burst sareng jepret mékanis. Sénsor lampu tukang anu ngamungkinkeun dasar ISO diturunkeun janten 160.

Fokus otomatis pikeun sakumna pigura, anu hartosna henteu paduli dimana anjeun nempatkeun titik fokus éta, anjeun tiasa gancang pokuskeun, sadayana kalayan total 425 titik fokus otomatis anu tiasa dipilih, anu langkung ti cukup presisi pikeun ampir sadaya setting propésional - tapi pikeun anu milari kasumpingan langkung pribadi, panginten alat anu kirang kapake sareng sakedik deui pendamping, seueur pisan anu resep ngeunaan X-T3, kalayan warna atanapi file anu luar biasa anu ngan Fuji anu tiasa ngawasa kaméra. Upami tujuan anjeun pikeun hirup langkung di momen sareng néwak hal-hal anu anjeun pikahoyong dina kaméra tibatan nyéépkeun waktos anjeun pikeun menerkeun éta dina komputer, Fuji pasti sistem anjeun. X-T3 nawiskeun anjeun sababaraha profil warna anu saé pikeun ngabantosan gambar anjeun langsung kaluar tina kaméra anjeun. - Kanggo urang, kami leres-leres resep némbak nganggo Chrome Palasik sareng simulasi pilem cai pikeun karya dokumenter kami.

Profil ieu ngamungkinkeun urang langkung museur kana bentuk sareng komposisi sareng ku Chrome Palasik urang tiasa nekenkeun atanapi jenuh inpormasi warna di dinya, atanapi dimana warna panginten tiasa ngaganggu, atanapi dimana bentuk sareng carita anu aranjeunna carioskeun langkung ngandung hartos. (musik lemes) - Kanggo karya potrét kami, Provia mangrupikeun titik awal anu saé pikeun optimasi warna sareng kurva urang sorangan. Kami resep nganggo Astia pikeun karya lansekap kami. (musik lemes) - Hiji hal anu salawasna hariwang kami ngeunaan kaméra mirrorless Fuji nyaéta daya tahan aranjeunna.



Aranjeunna gaduh sajarah, sareng kami gaduh riwayat masalah tahan lami sareng kaméra na. Kami henteu tiasa leres-leres ningal di dieu. Fuji sigana henteu gaduh tingkat reliabiliti anu sami sareng sababaraha merek kaméra sanésna, nanging X-T3 mangrupikeun kaméra Fuji anu paling dipercaya sareng tahan lama anu kantos kami pikasieun.

Saatos dua taun panggunaan seueur sababaraha hard drive, Opsand seueur kreasi kontén di gurun keusik berdebu di mana urang hirup sareng poto, éta masih dipasang. Hiji-hijina masalah anu urang alami nyaéta héjo sakedapan dina LCD sareng EVF, anu ngan ukur gangguan anu leutik sareng henteu mangaruhan kamampuan urang pikeun nyandak gambar - janten ieu mangrupikeun alesan pangbadagna kami pikeun milih kaméra ieu pikeun fotografi Sareng pikeun kuring pribadi, éta ogé kaméra fotografi paporit kuring sepanjang waktos - Aya seueur pisan pikeun ngalakukeun dina sisi artikelgrafi ogé. Cinta sareng X-T2, Fuji kaget pasar tulisan dina sababaraha spésifikasi anu saé sareng éndah Fuji- Sounds anu pikaresepeun pikeun seueur jalma.

Kalayan X-T3, Fuji teras-terasan ningkatkeun hal-hal pikeun tulisan, nawiskeun pilihan dugi ka 4K, 60Pat henteu dikomprés 420 sacara internal sareng profil pilem anu salamina luar biasa kalayan nada sareng lintang anu éndah. Pikeun urang anu hoyong ngamimitian sirah anu saé pisan nalika ngeunaan warna warna tanpa kedah dugi ka profil log, Henteu Naon anu kuring resep ngeunaan X-T3 sareng éta sigana konyol atanapi alit, tapi pikeun jalma anu teras-terasan ngalakukeun artikel hibrid sareng - nyandak poto, éta saé pisan sentuhan. Kamampuh ngaleupaskeun tutup konektor ngajadikeun nyolok dina sagala cara anu ngajantenkeun langkung gampang.

Tapi nalika urang balik kana modeu poto urang masih kéngingkeun segel cuaca éta - hal terakhir anu urang ngaapresiasi ngeunaan X-T3 nyaéta RND kontinyu sareng dukungan anu Fuji pasihkeun lami saatos mimiti dirilis. Kami parantos ningali seueur paningkatan dina rilis firmware saterasna, kalebet perbaikan bug, perbaikan pokus otomatis, fitur pamilihan fase, sareng dukungan gimbal. Ieu sababaraha hal anu paling urang resep ngeunaan X-T3.

Ayeuna hayu urang ngobrolkeun sababaraha hal anu nguciwakeun urang ngeunaan X-T3, sareng anu jelas, kaseueuran frustasi urang leutik. Salaku conto, umur batre anu langkung pondok tiasa janten kasusah, utamina upami urang hilap ngeusi batre atanapi nyalahkeun suku cadang sacara umum, kami daék dagang umur batre anu langkung pondok pikeun profil kaméra anu langkung alit. - Frustasi anu langkung ageung mangrupikeun anu kuring pernah ngalaman sacara rutin tibatan jalma anu rutin ngalih antara poto sareng tulisan.

Sareng éta kurangna setélan anu disimpen anu misah antara tulisan sareng poto. X-T4 ngabéréskeun masalah ieu ku dial khusus pikeun modeu switch sareng kamampuan nyimpen setélan nyalira sareng dina mémori. Tapi X-T3 henteu ngagaduhan kamampuan sapertos éta kecuali anjeun ngémutan setélan bisu salaku solusi.

Fitur ieu ngamungkinkeun anjeun ngarobih setélan artikel sacara digital ku kituna telepon panggiluna henteu pencét pisan nalika anjeun peryogi kamuflase sareng tiiseun nalika tulisan. Tapi kuring henteu pikir ieu mangrupikeun jalan kaluar anu lumayan pikeun masalah sabab éta pisan frustasi nyobian nyaluyukeun setelan nalika dina modeu ieu. Iraha kuring kedah ngalih deui antara artikel sareng poto, kuring kedah ngahurungkeun sababaraha telepon unggal waktos, sareng kadang-kadang kuring sono nembak atanapi kedah kompromi dina ngaoptimalkeun setting l, - deui modeu poto, hanjelu anu sanésna nyaéta deteksi panon, anu mil langkung saé tibatan Fuji sateuacanna, sareng mil langkung saé tibatan Panasonic atanapi sistem sanés anu ngandelkeun deteksi kontras pikeun pokus otomatis.

Deteksi panon dina X -T3 henteu sampurna, sareng ku potrét potret kami mendakan yén urang kadang teu sono fokus kana panon, sanaos bagian tukangeun kaméra ngajantenkeun kami pikir urang dipaku. Éta henteu pernah kajantenan sareng Canon sareng Sony, sareng pikeun nyalindungan diri tina éta, dina gambar potrét kami biasana nyandak sababaraha kali unggal pasang aksi pikeun mastikeun yén urang henteu sono kana pokona éta. Tapi warta anu hadé di dieu nyaéta fokus panon di dieu jarang sareng pastina aya pengecualian tibatan aturan - hal terakhir anu kuring sebut topik ageung saleresna mangrupikeun hal anu kontroversial.

Sareng panginten anu seueur anu henteu dipikaresep ku anjeun, tapi pikeun kuring pribadi, kuring ngan saukur henteu resep sensor X-Trend dina alat Fuji X, sapertos X-T3. Aya seueur di ditu, sababaraha éta ngan ukur rasa pribadi, tapi sabagian ti éta kuring henteu ngaraos téknologi X-Trend ngagaduhan nanaon khusus pikeun konsumén dina taun 2020. Sareng pastina sanés tunjangan anu ditawarkeunana atanapi tunjangan anu ditawarkeunana ngan saukur Sensorback di 2012.

Upami anjeun henteu yakin naon ieu hartosna, tuturkeun tautan dina katerangan pikeun sababaraha pendapat sareng opini kuring anu langkung jero Pikeun ngagaduhan pikiran dina masalah éta. Nalika kami tungtungna leres-leres pilih-pilih, kuring henteu kantos janten kipas tina Novico joystick dina kaméra XT. Merk sanés sapertos Nikon siga anu terang kumaha mendesain pikaresepeun pikeun nganggo alat gincu anu ngamungkinkeun panganteur anu pas sareng presisi, sedengkeun giwang Fuji sok karaos sapertos anu ditingali.

Éta katingalina ditempatkeun dina tukang kaméra, ampir siga kasieun tibatan asét. Ieu mangrupikeun hal anu kuring kantos ngarepkeun Fuji bakal ningkat - tapi éta anu kami pikahoyong ngeunaan cinta kaméra anu saé pisan ieu sareng sanés cinta .- Sareng mugia kami nunjukkeun yén hal-hal anu anjeun resep jalan kaluar- entong ngitung hal-hal Dina pendapat kami , saleresna teu aya nilai anu hadé pikeun artos di pasar kaméra tanpa cermin ayeuna.

Tapi naon waé anu anjeun motrét, kami ngaharepkeun anu pangsaéna dina sagala usaha kreatif anjeun. Émut pikeun ngalakukeun kaméra anu hadé sareng kami bakal pas deui pendak sareng anjeun deui.

Naha pantes mésér kaméra di taun 2020?

Upami anjeun hoyong ngamankeun fotografi anjeun kalayan langkung serius, boh salaku hobi atanapi ku alesan profesional, maka anjeun pastina kedah kéngingkeun digitalkaméra. Kualitas poto kalayan mandirikaméraogé langkung luhur, anu hartosna aranjeunna katingali saé dina salinan digital, sareng anjeun tiasa ngahirupkeunana sareng cetakan anu langkung ageung.11 Des 2020

Dina sababaraha minggu ka pengker kami leres-leres jero kana tulisan iPhone sareng anjeun mulai ningali nilai iPhone. Janten patarosan na, naha masih pantes ngagaleuh kaméra digital? Minggu kamari kuring ngeposkeun tulisan ngeunaan konsép sareng némbak hiji kajadian sareng dina tulisan ieu kuring némbak acara dina iPhone sareng PanHon GH5. Seueur anjeun ogé anu resep kana tulisan iPhone nalika kuring nunjukkeun babandinganana ti payun.

Tapi anu kuring sadar nyaéta, hésé pisan ngabedakeun cara kuring nampilkeun tulisan ieu sasarengan. Janten dina tulisan ieu kami bakal teuleum sakedik langkung jero pikeun leres-leres tiasa ngabéréskeun bédana antara ieu supados anjeun tiasa mutuskeun naon anu pangsaéna pikeun anjeun, iPhone, atanapi ningkatkeun ka DSLR, Abdi Amanda Horvath sareng kuring Bantosan pamilik bisnis sareng pengusaha kéngingkeun kakawasaan tulisan tanpa ngarusak bank atanapi nyéépkeun seueur waktos. Upami anjeun hoyong nganggo tulisan dina strategi anjeun taun ayeuna maka langganan teras pencét bel unggal waktos diwartosan nalika kuring ngirim tulisan anyar.

Daripada perbandingan sisi-sisi ku kuring dilakukeun minggu kamari, kuring bakal maén tulisan iPhone lengkep 30 detik, dituturkeun langsung ku tulisan DSLR 30 detik anu lengkep anu bakal ngabantosan anjeun ningali bédana, teras urang bakal teuleum kana pro sareng kontra masing-masing. (Bingah Musik) Sateuacan urang teuleum kana pro sareng kontra ngeunaan iPhone, kuring hoyong anjeun mairan di handap, hayu atuh kuring terang anu mana anu anjeun pikaresep sareng upami anjeun leres-leres tiasa nyarios bédana. Kuring panasaran naon anu anjeun tiasa carioskeun ku iPhone panon anu teu dilatih gampang dibawa, teu aya kurva diajar, sareng éta ngamungkinkeun anjeun ngawasa seni cariosan.

Sadayana, iPhone mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngamimitian nalika nyiptakeun eusi artikel. IPhone mangrupikeun pangalaman anu ngabébaskeun dibandingkeun sareng GH5 kuring. Pangpangna, éta sok aya dina saku anjeun - anjeun bahkan henteu kedah muka konci iPhone anjeun pikeun kaméra.

Ieu paling saé digambarkeun nalika urang nyungkeun batur muka botol sareng nginumna. Anjeunna sacara spontan mutuskeun pikeun muru kaméra sareng iPhone tiasa adaptasi sareng spontanitas éta kusabab kuring ngan saukur tiasa lenggah, néwak waktosna, teras angkat deui ka jero nalika anjeunna saleresna nginumna. Tapi ku GH5 anu surak éta gancang pisan sahingga hésé narik pokus sareng mendakan titik pokna pikeun surak, ogé nalika anjeunna balik sareng nginum.

Janten anjeun tiasa ningali kumaha henteu gampang ngagunakeun GH5 dina momen spontan sapertos kieu. Ku ngaleungitkeun sagala kasusah téknis, anjeun tiasa ngalatih panon anjeun pikeun néwak sacara visual tibatan hariwang ngeunaan néwak aranjeunna sacara téhnis. Nalika batur ningali kontén anjeun, éta sadayana anu aranjeunna pikahoyong, aranjeunna leres-leres hoyong pisan berinteraksi sareng anjeun sareng aranjeunna kéngingkeun kontén, janten upami anjeun tiasa diajar pangpayunna diajar kumaha néwak carita anu saé, teras sacara teknis nambihan kaparigelan König, éta katingalina saé, anjeun bakal langkung saé.

Sisi handap némbak sareng iPhone nyaéta yén éta parantos langkung dewasa, éta ngagaduhan tampilan anu kirang sinematik, sareng rekaman anjeun piksel. Tulisan iPhone maksadna katingalina saé pas saatos gambar. Éta sabab aranjeunna terang yén konsuménna henteu warna ngabenerkeun pidangan saatosna, aranjeunna ngan ukur ngarékam hal sareng ngirim langsung.

Ieu saé pisan upami éta kumaha anjeun ngarencanakeun nganggo pidéo, tapi upami anjeun hoyong nambihan grading warna kana pidéo anjeun dina pos maka janten sakedik sesah pikeun ngendalikeun kumaha warna-warna éta bakal katingali kusabab warna-warni parantos kontras sareng teuing asak. Ieu paling atra nalika ningali warna kulit, tiasa hésé pisan ngajantenkeun nada kulit batur na katingalina lumrah nalika nyandak gambar nganggo iPhone. Salah sahiji kakurangan anu paling ageung pikeun iPhone nyaéta henteu mampuhna pikeun némbongan sinematik, sareng éta sabab henteu ngagaduhan lapangan anu hadé anu bakal dibéré kaméra DSLR atanapi kaméra anu sampurna, anu henteu kabuktosan dina rekaman anu kuring nembak anu nya naha kuring nunjuk ka dinya.

Kami ngahaja ngalakukeun ieu kusabab urang hoyong gaduh perbandingan anu adil di sisi sareng urang terang yén iPhone moal tiasa ngahontal tampilan anu sami sareng janten kami henteu némbalan. Karugian terakhir tina iPhone nyaéta pikselisasi. Ieu asalna tina seukeutna anu langsung kaluar tina kaméra nganggo iPhone sareng tiasa janten rada éra sareng nyababkeun kirang rekaman.

Pindah langsung ka Panasonic GH5. Pikeun babandingan, anggap yén DSLR atanapi kaméra mirrorless mana anu anjeun pilih ngagaduhan kaunggulan sareng karugian anu sami. Janten manfaat tina pamutahiran nyaéta anjeun gaduh gambar anu kualitas luhur sareng kalenturan dina grading warna, langkung seueur pilihan input pikeun audio, sareng ogé rohangan pikeun kamekaran.

Teu kedah seueur nyadar yén GH5 ngagaduhan seueur nilai nalika nyiptakeun gambar anu saé kualitasna. Anjeun ogé tiasa ngagaduhan langkung kendali kana warna gambar anjeun sabab aya sababaraha propil warna anu béda-béda pikeun dipilih, sareng dina jero éta anjeun tiasa nurunkeun kontras sareng jenuh, masihan anjeun langkung seueur kasempetan pikeun muter-muter dina pasca produksi. Hiji hal anu tiasa henteu atra pikeun soca nyaéta nalika anjeun ningkatkeun kaméra anjeun bakal ngagaduhan seueur pilihan kanggo audio.

Mimiti, anjeun bakal tiasa ngendalikeun tingkat input tina mikropon naon waé anu anjeun nyolok. Janten iPhone ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun tingkat input tina mikropon naon waé anu anjeun pasang. Upami anjeun nyolok kana mikropon, anjeun moal tiasa kontrol sabaraha anu dicandak ku mikropon, tapi nganggo kaméra, anjeun tiasa ngendalikeun tingkat éta.

nyeri beuheung Ngabuburit

Janten sadayana, anjeun gaduh pilihan audio anu langkung saé kalayan pamutahiran. Downsides tina ningkatkeun tina iPhone nyaéta yén éta mangrupikeun inpormasi ageung, pakakas anjeun ayeuna langkung beurat pikeun dibawa, sareng sesah diajar. Ujug-ujug nalika anjeun ningkatkeun kaméra anjeun masih seueur anu kedah diperhatoskeun.

Anjeun kedah kéngingkeun kartu mémori, batré tambahan, kantong kaméra, sareng naon waé anu aya hubunganana sareng kaméra ieu. Éta tiasa seueur pikeun saha waé anu nembé ngamimitian bahkan henteu terang upami aranjeunna bakal neraskeun ngahasilkeun kontén tulisan. Éta sababna kuring resep ngagunakeun kamampuan iPhone pikeun ngan saukur nempatkeun telepon anjeun dina saku kuring sareng selalu gaduh sareng anjeun.

Ayeuna anjeun gaduh anu nyandak sareng anjeun sareng éta tiasa sakedik kaganggu gumantung kana lingkungan anu anjeun hoyong candak. Candak waktos pikeun ngawasa ISO, aperture, speed shutter, sareng sadaya setelan kaméra anjeun anu sanés. Sakali deui, ieu tiasa ngajantenkeun pikasieuneun pikeun batur anu ngamimitian, khususna nalika anjeun masih diajar kumaha nyaritakeun carita anu hadé sacara visual.

Abdi tiasa masihan anjeun inpormasi sakumaha anu kuring mampu, tapi masih aya dina anjeun pikeun latihan sareng ngawasa kamampuan ieu. Sacara umum, kuring bakal naroskeun patarosan, naha anjeun milarian ningkatkeun sareng mutuskeun naha éta leres-leres pantes nanem modal waktos sareng artos dina alat-alat anu langkung saé pikeun kéngingkeun kaluaran kualitas luhur. Waleran anjeun panginten éta sanés ayeuna Naon waé anu anjeun pilih, kuring bakal ngagaduhan seueur pilihan pikeun anjeun dina kanal ieu pikeun ningkatkeun kamampuan nyiptakeun tulisan anjeun, janten pastikeun anjeun ngalanggan sareng masihan koméntar di handap upami anjeun ngagaduhan Topik anu khusus. Abdi kedah alamat.

Upami henteu, kuring bakal ningali anjeun dina tulisan salajengna. Upami, shh, kitu, éta. Heug, cahaya éta robih pisan.

Ngalatih deui panon anjeun pikeun mikawanoh monén anu béda-béda. Kanggo, la la la la la. Sareng dugi ka kurva diajar, aya lampu fricking. (Sighs) Ayeuna anjeun beuki caang.

sapédah wisata

Ah!

Naon mérek kaméra paling dipercaya?

Merek Kaméra PangsaénaDinten ayeuna
  1. Canon. Canonméreknyaeta pamimpin ayeuna dikamérarohangan, sanajan Canon nyaétapalingdipikaterang ku DSLR kualitas luhur sareng lineup lensa DSLR.
  2. Nikon.
  3. Sony.
  4. Fujifilm.
  5. Olimpus.
  6. Panasonic.
  7. Pentax.
  8. Leica.

Naon mérek kaméra pangsaéna kanggo ngagaleuh?

Tangtosna, Sony ngadamel kaméra anu luar biasa sareng dianggap salah sahijimérek kaméra pangalusna. Sony nyiptakeun pilihan kaméra digital mirrorless full-frame anu kuat anu nganteurkeun kualitas gambar anu luar biasa. Sony ngahasilkeun kaméra khusus pikeun fotografer anu minat sareng profesional.

Kuring gaduh seueur kaméra, panginten seueur teuing, tapi éta sabab kuring lami pisan terang gaya anu kuring pikahoyong teras milarian cara pikeun ngahontal gaya éta, pilem Kodak 35mm nyaéta, kuduna kuring nembe terang. Saha, jalma tetep naros ka kuring, 'Becca, kaméra mana anu kuring kedah mésér?' (Beu) Jalma, éta patarosan anu dimuat. (Hopping musik pop) Aya seueur lauk di laut, (seuri) ogé katelah kaméra, sareng sadayana ngagaduhan kaunggulan sareng kalemahan.

Sareng éta nyaéta alur kerja. Éta sadayana ngeunaan naon anu kami nganggo sacara pribadi janten tetep émut ieu gudang senjata pribadi kuring sareng naon anu anjeun anggo sigana béda sareng upami urang sadayana tiasa ngagaduhan Leicas. Hayu, urang sadayana badé mésér Leica.

Mimiti sareng paling penting, kapercayaan diri tangtu. Naon anu anjeun nganggo kaméra ieu? Dina panon kuring, aya tilu jinis fotografer amatir. Anjeun gaduh Instagrammers anjeun, anjeun gaduh Instagrammers anjeun nganggo kaméra anu éndah teras anjeun gaduh 'Kuring nyandak poto anu saé'. 'Dina rapat kulawarga sareng kuring tiasa ngasilkeun sababaraha dolar dina' némbak akhir minggu di iklan atanapi kawinan. 'Tapi hayu urang mimitian ku urang pecandu Insta.

Anjeun panginten henteu kersa nyandak peralatan tambahan pikeun anjeun. Anjeun panginten henteu terang pisan kumaha aperture na. Éta sanés hal anu goréng, anjeun ngan ukur henteu terang naon éta.

Sareng anjeun hoyong anu portabel, saderhana, sareng tiasa dicandak kamana waé. Ngan ukur telepon anjeun. Mésér piksel 3, kéngingkeun iPhone 10r atanapi 10, atanapi salah sahiji iPhone pangénggalna.

Poto na jujur ​​sareng upami anjeun henteu percanten ka kuring, parios salah sahiji ulasan kami, khususna ulasan Pixel 3. Kami nempatkeun sirah kana sirah sareng kuring siga anu ngareuwaskeun telepon sélulér 'Instagrammers, atanapi fotografer perjalanan anu teu gaduh pangalaman, aranjeunna hoyong anu enteng sareng portabel, panginten masihan anjeun sakedik lapangan sareng anu paling penting, anjeun henteu' t kedah ningali telepon unggal-unggal anjeun nganggo Kuring ngagunakeun SONY RX100 Mark 4 pikeun ieu, tapi kuring bakal nyarios Canon's G7 X Mark 2 atanapi Lumix LX100 Mark 2 mangrupikeun pilihan anu hadé ogé Amera sareng sakitar $ 1000 aranjeunna spésifikasi saé pisan. Maksadna aranjeunna tiasa ngarekam atah.

Janten nalika anjeun ngalaksanakeun post-processing, anjeun ngagaduhan seueur leeway dina poto anjeun. Aranjeunna gaduh artikel 4K anu lantip pisan, langkung saé tibatan telepon anu tiasa dilakukeun ku aranjeunna, éta ngan ukur ngagaduhan sensor anu langkung ageung janten sadayana langkung bersih. Abdi resep EVF atanapi viewfinder éléktronik dina kaméra ieu.

Éta nempokeun ka anjeun persis sapertos naon poto anjeun bakal katingali nalika anjeun mencét tombol rana. Ayeuna teu aya deui kahoyong pikeun lampiran, anjeun ngan ukur kéngingkeun lensa anu cocog. Tapi upami anjeun henteu milarian leres-leres terang fotografi, ieu tiasa janten tempat anu saé pikeun ngamimitian ku ngan ukur ékspérimén atanapi nyelupkeun jari-jari anjeun. 'Becca, hayu, kuring terang naon éta bezel.' Hebat, janten hayu urang ngobrolkeun anu gedé di dieu.

Aya kirang langkung kaca spion sareng DSLR. Anjeun pasti aya léngkah saluhureun anu parantos urang carioskeun sateuacanna. Maksad abdi, anjeun nyarioskeun lensa sareng aki sareng awak anu langkung ageung sareng harga harga sahenteuna $ 2000 kanggo awak kaméra teras lensa anu hadé nyaéta $ 1000.

Ngan aya seueur anu langkung seueur tibatan éta, kaasup terang yén anjeun kedah nganggo éta. Tapi hayu urang ngobrol. Pikeun ieu kuring nganggo tanda 5D 3 sareng wengi tanda A7S 2, ieu sababna? 5D luar biasa, kuring resep pisan tékstur poto, kuring bener-bener biasa kana ékosistem Canon kaasup ménu sareng tombol.

Kuring ngan ukur henteu pikir éta tiasa dianggo saé sapeupeuting, kuring henteu betah mencét ISO, ayeuna A7S Mark 2 tiasa dianggo kalayan saé pisan, ditambah A7S gaduh EVF sareng viewfinder Brightview ieu ngalakukeun éta pikeun kuring Béda pikeun wengi nembak. Kaméra anjeun mangrupikeun hal anu sangat pribadi, éta mangrupikeun hal anu bakal anjeun bawa tibatan mugia telepon anjeun atanapi anu sanés. Maka buka toko, uji aranjeunna, rasakeun pikeun diri anjeun sareng kéngingkeun naon anu pangsaéna pikeun anjeun sabab anjeun anu nyandak poto sareng mugia aya anu ngajantenkeun anjeun nyandak deui poto Kaméra anu hébat ieu, tapi aranjeunna ngagaduhan kakurangannana.

ideu kado bersepeda

Janten upami kuring tiasa gaduh kaméra maka éta sadayana peryogi, éta bakal katingali sapertos kieu. Anu paling penting pikeun kuring nyaéta awak kaméra leutik. Éta alesan utama kuring resep pisan ka RS100 kuring, teu kakantun viewfinder éléktronik tunggal aksi sareng layar pindah edan, kuring ngarepkeun éta mawa gagangna, siga anu super licin.

Janten urang nyandak gagang alit ti Fuji X70 teras lebetna di luhur kasus RX100 Mark 6. Ayeuna ningali viewfinder, kuring resep pisan kecepatan rana sareng aperture kuring dina panangan kénca kuring. Sateuacan kontrol digital, pilihan ieu diwangun kana lénsa sareng ku seueur kaméra pilem kuring saéstuna biasa.

F-mount Nikon henteu robih ti saprak 1959 sareng masih cocog sareng stats kaméra na ayeuna, kuring ngahargaan éta sareng kuring gaduh seueur lensa F-mount sareng kuring bakal nambihan sistem lensa F-mount kana kaméra ieu. Oke, nepi, kuring ngagali telepon dina kaméra Fuji saé pisan. Sacara umum, kuring bener-bener ngahargaan cara Fuji ngajaga kadali di luareun kasusna tibatan ngagunakeun ménu atanapi tombol.

Janten urang nuju ngagencét dial di luhur, tapi kuring badé ngajantenkeun ISO dial anu tiasa kuring programkeun pikeun tambihan anu bénten-bénten. Ogé, kuring bakal néwak lééh sapatu panas ieu pikeun flap mikro Hayu urang ngobrolkeun sénsor dina waktos ayeuna. Abdi nyandak sénsor ti Sony A7R Mark tilu.

Sektor lampu handap dijual kuring sareng éta 42 megapiksel, hartosna, hayu. Sareng aya kaméra impian kuring di sisi. Kami nangtoskeun konéksi headphone, kami ngagaduhan input XLR, USBC, Micro-HDMI sareng internal pasti aya NDs anu terpasang. (Musik pop bagja) Saha waé anu gaduh kaméra sacara harfiah ngagaduhan gambar anu paling gélo anu anjeun kantos lakukeun dina kahirupan anjeun. sareng anjeun hoyong ngadamel éditan anu ketat teras dipostingkeun ka mana waé.

Nalika kuring dina telepon atanapi nganggo RX100 kuring biasana ngan ukur ngagunakeun alat panyuntingan di Instagram anu kontras sareng anu ngajantenkeun sadaya anu diperyogikeun Tapi upami kuring hoyong ngaléngkah deui, Lightroom luar biasa dina Mobi luar biasa Éta langkung saé éta gratis . Janten upami anjeun teu acan ngaunduh ieu sareng ngédit poto dina telepon anjeun, payun sareng mimitian langsung. Nalika kuring dina méja kuring biasana hartosna kuring nembak nganggo A7S atanapi Canon sareng kuring gaduh file atah sareng pikeun Lightroom éta sapanjang jalan.

Mahal pisan, tapi éta ngagaduhan sadaya pakakas sareng kuring saéstuna biasa. Ayeuna sababaraha urang ngangluh ngeunaan alur na, tiasa matak lieur sapertos dimana poto kuring dicandak tapi salami anjeun ngatur folder sareng tokoh utama anjeun teras mupus hal-hal anu henteu anjeun peryogikeun, leres henteu sesah éta. Lightroom, aranjeunna mahal.

Janten upami anjeun teu ngagaduhan artos éta aya program hébat ieu anu disebat RawTherapee anu tiasa muka file atah sareng jpeg sareng jpeg sareng seueur alat anu dipiboga ku Lightroom tapi éta gratis sareng aranjeunna tetep ngamutahirkeun ngalangkungan blogna, jadi parios aranjeunna kaluar. Serial ieu moal mungkin tanpa sponsor kami CapitalOne pikeun mikirkeun deui perbankan kalayan nawiskeun rekening anu teu gaduh biaya atanapi jumlah minimum sareng tiasa dibuka ti mana waé dina lima menit. Naon anu anjeun gaduh dina dompét anjeun? diréktur kami di dieu, Vjeran, anjeunna resep ka anjeunna.

Kuring henteu kantos repot sareng ieu sateuacanna tapi henteu lami deui kuring bakal nyekel leungeun sareng kuring bakal #fujiframez nyandak kaputusan sareng pesawat terbang ogé. (Drone hums) Leres! Ya Allah.

Naha Canon atanapi Nikon langkung saé?

CanonjeungNikonmasih mendominasi kaméra pangsaéna pikeun para profesional, tapi kaseueuran peminat sareng pro bakal milarian kaméra rada nurunkeun jajaran. Kalayan éntri tingkat full DSLRs,Canonsakali ngagaduhan ujung pikeun énggal (EOS 6D Mark II) tapiNikonparantos ngarobih sadayana éta kalayanNikonD780.19 Pébruari 2021

Naha meunang kaméra hargana?

Kauntungannanangagaleuh kamérahadir dina kualitas gambar anu langkung saé, kamungkinan langkung kreatif, pilihan lénsa, sarengkamérasetélan anu teu mungkin dina smartphone. Pikeun anu resep moto sareng telepon,ngagaleuh kaméramuka panto anyar dina kreativitas anu ogéharganabiaya tambahan.

Kaméra telepon mana anu langkung saé tibatan iPhone?

Thetelepon kaméra pangsaénaalternatif pikeuniPhone

Samsung parantos ngalengkepan Galaxy S21 Ultra sareng sapasang lénsa telephoto - salah sahiji kalayan zum optik 3x, anu sanésna nganggo 10x - sareng hasilna matak ngagumkeun kami dina tés.
7 Juni. 2021 g.

Kaméra mérek naon anu dianggo paling fotografer propésional?

Pangsaénakamérapikeunfotografer propésional

Seueur fotografer propésional nganggohigh-end Canon atanapi Nikon DSLRs, sapertos Canon EOS 5D Mark IV DSLRkaméraatanapi Nikon D850 DSLRkaméra. Ieu mangrupikeun créme de la crème tinakaméra, Dirancang pikeun ngahasilkeun hasil anu luar biasa.
14 Juni. 2021 g.

Naha Canon langkung saé tibatan Nikon?

Sacara umum, pigura lengkep gaduhlangkung saékinerja lampu lowtibatansensor pigura pamotongan, tapiNikonumumna langkung unggul tibatanCanondina hal éta. Di antara dua kaméra ieu, dua faktor éta tungtungna ngabédakeun bédana sareng kinerja lampu handap pisan tiasa dibandingkeun.

Naha Canon langkung populér tibatan Nikon?

Salah sahiji alesan pangbadagna kunaonCanonjeungNikonnyaétanu pang populernamérek mangrupakeun kasaluyuan aranjeunna.Canon urangKisaran EF balik deui ka 1987. Samentawis éta,Kang NikonLensa F mount dimimitian taun 1959. Éta hartosna anjeun gaduh daptar peralatan fotografi anu panjang anu masih tiasa dianggo dina kaméra digital modéren anjeun.

Mana kaméra pangsaéna di pasar?

Pikeun paningkatan kualitas poto atanapi kinerja ti telepon atanapi kompak, Canon EOS Rebel T7i / 800D tetep favorit kipas. Sanés megazoom anu pangsaéna, tapi lensa Nikon Coolpix P900 luar biasa sareng upami anjeun peryogi paling zum dina kaméra ci, éta anu meunang.

Sakumaha biaya kaméra Laporan Konsumén?

Kami nguji, ngaevaluasi, sareng ngabandingkeun kaméra digital pangénggalna pikeun ngahémat waktos sareng artos anjeun. Balanja kaméra tangguh. Aya seueur jinis anu béda pikeun dipilih, sareng harga-harga sakitar 100 dolar dugi ka rébuan. Dina Laporan Konsumén, urang nguji ampir unggal jinis kaméra, sareng urang tiasa ngabimbing anjeun ngalangkungan pilihanna.

Anu mana anu paling saé kaméra DSLR pinuh?

Kalayan lensa anu luar biasa sareng sensor full-frame anu hébat, Sony Cyber-shot DSC-RX1 nganteurkeun poto pangsaéna anu urang tingali tina kaméra lénsa anu tetep. Tapi éta henteu murah. Turutan anu saé pikeun T1i, upami anjeun hoyong kualitas poto sareng pidéo pangsaéna dina dSLR kirang ti $ 1.000, Canon EOS Rebel T2i sesah kanggo ngéléhkeun.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Bolt elemen vs elemen - réspon kana masalah

Naon bédana antara Wahoo Elemnt sareng baud? Beda sareng Elemnt aslina, anu ngagaduhan dua strip LED, Wahoo Elemnt Bolt ngan ukur ngajalankeun LED di bagian luhur unit. Tampilan 2.2in dina Wahoo Elemnt Bolt jelas sareng nomer gampang dibaca dina layar. Beda sareng layar warna anu dipendakan dina unit Garmin Edge anu langkung luhur, layar hideung bodas.

Getih sludgy - kumaha anjeun ngajawab

Naon sababna getih leueur? Sajumlah faktor tiasa nyababkeun getih kandel, sapertos: kaleuwihan sél getih dina sirkulasi. panyakit anu mangaruhan pembekuan getih. kaleuwihan protéin pembekuan dina getih.

Maot aula Mike - Manual lengkep

Kumaha Mike Hall tukang beca maot? Aula maot saatos ditabrak mobil, beulah kidul Canberra, nalika Balap Kabayang India Pasifik perdana di Australia, dina 31 Maret 2017, saatos ngalangkungan langkung ti 5,000 km jarakna 5.500 km.

Nyukcruk gopro gps - milarian solusi

Naha Sesi GoPro Hero 5 gaduh GPS? Teu aya GPS terintegrasi sapertos di Hero 5 Hideung salami sési

Putus kontrak sareng sprint - kumaha ngabéréskeun

Kumaha kuring ngabatalkeun kontrak Sprint kuring tanpa mayar? Pencét * 2 dina telepon Sprint anjeun sareng ngobrol sareng palanggan. Nyarios ka perwakilan jasa sareng ngawartosan aranjeunna rék ngabatalkeun akun anjeun kusabab parobihan matérial dina kontrak. 10.06.2021

Tim Peter sagan - kumaha cara mapag

Sakumaha beuratna Peter Sagan? Peter Sagan / Beurat