Utama > Waleran Pangsaéna > Rem cakram Campy - solusi pikeun masalah

Rem cakram Campy - solusi pikeun masalah

Naha Campagnolo ngadamel rem cakram?

TiluRem RemPilihan

Campagnolo nyaétangaluncurkeun narem cakramdina tilu varian. Sadayana nganggo calipers sareng rotors anu sami; ngan ukur tuas anu bénten.Campagnolo nyaétaPeluncuran kakuatanrem cakramkontrol pikeun karéta drive jarak jauh perusahaan anu hadé.
9 Méi 2017



Henteu kunanaon, wilujeng sumping deui kana épisode sanés Klinik Tech GCN anu nyobian pikeun méréskeun masalah bersepeda anjeun. Janten upami anjeun ngagaduhan hal anu matak nyusahkeun anjeun sareng anjeun moal tiasa angkat nganggo sapédah anjeun, pastikeun tinggalkeun kuring kana patarosan ieu di bagian koméntar di handap, atanapi salaku alternatif dina sadaya bentuk média sosial nganggo #ASKGCNTECH. Sareng tanpa ado salajengna hayu urang mimitian ku patarosan munggaran minggu ieu, sareng éta ti Yo Brobeans, ayeuna aranjeunna nyarios, 'Kuring resep ideu' ngagunakeun sprocket 10-huntu pikeun ningkatkeun kisaran 'gir dina dua tungtung' Naha crankset , ranté sareng kasét cocog sareng komponén sanés ti kelompok anu sanés? ' Janten anjeun tiasa nyandak drivetrain ti sauntuyan sapédah gunung SRAM sareng nganggona nganggo kumpulan anu sanés? 'Upami kitu, aya saran?' Kotak gear mékanis anu pangsaéna kalayan rem disk hidrolik. 'Whoa, leres, anjeun henteu naroskeun teuing ka anjeun, naha anjeun, Yo Brobeans? Hm, hehehehe, sigana anjeun leres-leres tiasa ngajalankeun ieu.

Kuring henteu yakin komponén sapédah gunung tiasa dianggo saé sareng komponén jalan sabab condong ngagaduhan babandingan tarik anu béda dina kabel sareng sadayana sabab éta anu anjeun lalar di ditu. Sareng tangtosna anjeun badé nganggo transmisi mékanis sareng rem cakram hidrolik janten hal anu paling penting pikeun mastikeun yén anjeun gaduh hub tukang anu cocog sareng kasét anu ngagaduhan 10 sprocket waos janten anjeun peryogi driver XDR anu cocog di dinya Freewheel, sareng kuring pikir anu paling gampang pikeun anjeun didieu nyaéta Campagnolo hidrolik derailleurs tukang, tapi jelas ku rem cakram hidrolik. Ieu panginten anu tiasa dianggo kalayan saé, tapi kuring henteu acan nyobian, tapi éta mangrupikeun hal anu kedah dipikirkeun sabab éta kaayaan anu cukup rumit sareng empati.

Salajengna nyaéta Avin Jansen, 'Kuring resep nempatkeun pita stang, sareng kuring ngagaduhan hartosna yén kuring mékanika profesional. 'Sareng kuring nembé ngagaduhan sapédah énggal sareng Di2', sareng kotak simpang Di2 sareng pengendali, 'naon anu anjeun nyetél sareng' aya di tungtung stang. 'Kumaha kuring ngadamel pita stang kuring,' sabab éta ngagaduhan sampul nyaéta 'Bungkus sakitar tungtung stang.' 'Punten bantosan, tulisan bakal saé.' Avin Leres, teu aya tulisan anu diperyogikeun Kanggo anu ieu, réréncangan abdi.



Sakumaha anjeun nyarios, kotak simpang Di2 ieu napel dina tungtung setang gaduh tutup plastik anu ngan ukur ngagéser dina perimeter luar setang. Naon anu anjeun kedah lakukeun ku setang anjeun dina dasarna pikeun kéngingkeun saluran saluran dugi ka akhirna, ampir nabrak jinis casing palastik ieu, sareng bungkus pita saluranna sakumaha pageuh-gancangna tanpa leres-leres ngarobih atanapi ngarusak atanapi ngarusak stang. kasét pikeun nyarek. Kuring satuju, éta sigana henteu saé gaya aslina tentang kumaha anjeun nerapkeun pita setang dimana anjeun ngan ukur gaduh sakedik tindih sareng ngagulung di ditu, tapi éta pisan anu dilakukeun ku mékanika profesional di luar sana.

Salajengna nyaéta Colin Jones. Ayeuna Colin nyarios, 'Hai Jon, kuring seueur ngerjakeun sepédah babaturan, anu sadayana kabel internal.' sababaraha panjang tubing 'ti toko sapédah lokal kuring anu dicandak tina sapédah énggal anu aranjeunna bina tina kotak.' Éta ngajantenkeun padamelan janten langkung gampang, 'janten kuring resep mésér panjang anu pantes ieu,' tapi kuring henteu ngagaduhan cara ngalakukeun éta terang naon ukuran, diameter, anu kedah dipilari.

Saé, kéngingkeun naon-naon anu diaméterna jero sahenteuna dua milimeter. Janten anjeun tiasa nganggo éta pikeun roda gigi sareng rem margi tangtosna perlengkapan internal Kabelna langkung ipis, ogé kuring nyarios langkung ipis, tapi éta mangrupikeun pecahan tina millimeter langkung ipis tibatan kabel marake di jero, janten angkat sakitar dua milimeter , Kusabab kabel marake internal paling kentel anjeun bakal kéngingkeun kira-kira 1,6 'milimeter.



Janten dua milimeter di jero. Éta masihan anjeun cekap rohangan pikeun ngariung ari-ari. Luluskeun bagian ieu tina pipa internal pikeun saha waé jalmi ngagaduhan watek teu balikkeun hal.

Sareng salajengna, urang gaduh patarosan ti 1000 palanggan anu teu aya tangtangan tulisan. Éta ngaran pamaké anu anéh, aranjeunna naros, 'Hei Jon, kuring balap ngora' sareng kuring peryogi tujuh méter atanapi di handap 'Rollout for Events'. Janten upami aya anu henteu terang ngeunaan anjeun balap dina kategori nonoman sareng kategori junior anjeun moal tiasa nganggo alat ageung nalika pasanggiri.

Alesan pikeun ieu nyaéta awak sareng tulang anjeun sacara umum henteu maju pinuh sareng anjeun tiasa résiko setrés tambahan, janten aturan anu sami pisan ieu berlaku. Atoh, balik kana patarosan éta. 'Ayeuna kuring gaduh kasét 14-28' sareng ranté 50/34. 'Kuring parantos ngitung yén kuring peryogi ranté 52 huntu pikeun kéngingkeun peluncuran anu leres', tapi kuring naroskeun naha kuring tetep tiasa ngajaga 'cincin 34-huntu alit' kuring. 'Naha atuh Ultegra 6700 derailleur tiasa ngadamel celah 18-huntu antara ranté abdi' atanapi naha kuring kedah kéngingkeun ranté 36-huntu ogé? 'Nuhun, Flynn.' Leres, jaringan ranté 34-huntu upami anjeun tiasa ngalakukeun éta nganggo 52 ring luar, sareng hanjakalna derailleur anjeun moal tiasa ngatasi éta kalayan épéktip, sigana mah kuring henteu terang, tilu atanapi opat gir anjeun anu langkung heuras dina ring saeutik, janten upami anjeun aya dina ranté leutik sareng sprocket pangleutikna di tukang, ranténa bakal Ngagiling kurungan derailleur. Éta lolos panghandapna.



Éta bakal rame pisan. Leres-leres gears bakal pikasieuneun ogé, janten hal anu paling anjeun tiasa pigawé nyaéta leres-leres kéngingkeun 36 ranté waos ogé 52 cog. Titénan sakurilingna, kumargi anjeun henteu mertos kedah mésér persis naon anu anjeun gaduhna ayeuna.

Anjeun tiasa milarian alternatip alternatip anu bakal ngalayanan anjeun ogé. Salajengna sumping mikeylp03. Leres, aya urang. 'Héi Jon, resep kana acara éta.' Kuring mulangkeun Trek 1000 anu lami, 'sareng Abdi hoyong ngarobihna,' tina shifter downtube tujuh-spésifik, 'janten shifter downtube 10-speed.' Pertanyaan Tambang aya dua kali. 'Janten anjeun leres-leres gaduh dua patarosan.' Dupi abdi tiasa nyaluyukeun kasét 10-speed? 'Kuring ngukur curug tukang janten 130 milimeter, sareng anu kadua, shifter tabung handap sanggup ngaindéks pikeun 10 gir ogé janten? Hatur nuhun “Warta saé didieu.

Leres, 130 milimeter anu anjeun peryogikeun pikeun 10 roda gigi supados leres pisan, ngan pastikeun tangtosna yén kasét pas kana freewheel sareng sadayana. Sedengkeun pikeun shifter anjeun, anu diindéks pikeun 10 roda gigi, henteu, hanjakalna henteu. Anjeun tiasa nempatkeun kana modél gesekan upami tuas gir anjeun tiasa ngalakukeun éta, tapi modeu gesekan leres-leres pencét sareng sono pikeun jujur.

Éta ngan ukur langkung seueur anu ngaco di handap. Béja anu saé, tapi, nyaéta Shimano saleresna masih ngadamel shifter tabung 10-speed down. Sigana mah éta SL- 7900.

Kuring ngagaduhan éta dina Eddy Merck lami kuring, anu kuring hirupkeun deui kana modél modél modél balap modél kuno, upami diémutan ah, éta mungkin pisan. Laksanakeun, teras kirimkeun ka brankas sapédah. Leres, salajengna nyaéta Al Val, anu nyarios: 'Halo ti Barcelona'.

Henteu kunanaon, 'Selamat atas saluran' Kuring nyetir aluminium Cannondale CAADX 'Kuring badé ngagentos garpu aluminium kuring' sareng garpu karbon 'Kuring bakal ngahargaan naséhat dina masang colokan komprési kalayan leres' Karpét karbon diperyogikeun? 'Sekrup torsi?' Kumaha carana nyingkahan korosi galvanis antara pigura sareng garpu? 'Leres, muhun. Janten anjeun tiasa nerapkeun sababaraha témpél karbon di sakitar tabung steerer sateuacan ngalebetkeun sekrup expander. Abdi henteu kantos ngalakukeun sateuacanna.

nada alarm soothing

Sigana kuring henteu terang saha waé anu leres-leres ngalakukeun ieu, tapi saur kuring henteu tiasa nganyenyeri. Sedengkeun pikeun torsi sekrup colokan ékspansi, éta gumantung kana naon anu anjeun anggo. Janten, sababaraha anu leres-leres enteng, aranjeunna henteu nyarankeun langkung ketat, sedengkeun sababaraha anu langkung kokoh leres nyarankeun dugi ka dalapan meter newton, percanten atanapi henteu, korosi galvanis.

Nya, anjeun leres-leres kedah waspada kana pangropéa anjeun, janten pastikeun sapédah éta bersih sareng nganggo minyak sareng pelumas upami diperlukeun. Nyaan, upami anjeun mimiti ngesang di sadaya tempat anjeun bakal kéngingkeun sakedik korosi, janten hehehehe, pastikeun anjeun ngumbah sapédah upami anjeun kedah. Salajengna nyaéta Michael Field, sareng Michael nyarios, 'Jon, nalika anjeunna naék sareng ngayunkeun sapédah ti hiji sisi ka sisi, kuring tiasa' nguping cakram cakram rem payun nalika déngdék sapinuhna.

Naha ieu normal atanapi naha kuring tiasa nyegah? Kuring museurkeun caliper dina sakedik flexin antara pigura sareng impeller, atanapi garpu sareng impeller, dina hal anjeun. Anu leres-leres diperhatoskeun di dieu nyaéta ku rem cakram toleransi langkung ketat tibatan marake rem sababaraha milimeter dina dua sisi pasisian dimana bantalan remna, sedengkeun kalayan rem cakram éta jauh, langkung ketat, janten pacabakanana langkung gampang henteu iced maksadna, urang ngupingkeun ogé di rem pasisian, contona. Biasana langkung seueur dina cuaca baseuh tibatan cuaca garing.

Intina pikeun dicatet di dieu nyaéta rem cakram anjeun kedah diperhatoskeun pikeun nyobian nyandak piston pikeun ditarik pisan. Alternatipna, anjeun panginten kedahna waé aranjeunna diberesihan sakedik kanggo nyobaan sareng ngabantosan aranjeunna kaluar sareng kaluar. Ngan ukur cobian ku sababaraha beberesih rem cakram.

Tapi hehehehe, éta henteu normal, tapi éta mangrupikeun hal anu tiasa dipilih ku batur anu ngupingkeun pisan sapertos anjeun. Sareng anu terakhir sumping minggu ieu ti Glenn Fullwood anu nyarios, 'Hai Jon, kuring ngarepkeun GCN Tech Clinic unggal minggu.' Éta saé kanggo didangukeun, Glenn. 'Kuring gaduh crankset kompak, 50/34' anu sumping sareng Bianchi kuring. 'Kuring cicing di kidul-kulon Australia, dimana éta ampir salebar sakumaha pancake, sok di alit, '50 / 12, 50 / 13.' Ah, sigana mah hartosna 34/12 atanapi 34/13 tapi tiasa ditampi. 'Kusabab saur ranté 34-huntu mangrupikeun runtah,' naha kuring tiasa ngagentos kanggo 42 atanapi 44? 'Ranté jero sakumaha gedéna 44 henteu tiasa dianggo sareng 50, atanapi sanés ideu palinter?' Abdi ngarep pisan nguping anjeun, Glenn. 'Glenn, bagian darling dunya di ditu di Australia.

Abdi ngarep pisan kunjungan taunan kuring unggal taun. Leres, henteu kunanaon, éta saé pisan pikeun nempatkeun cincin batin 42 atanapi 44 di ditu, sareng upami aya, anjeun bakal tiasa ngalih langkung gancang tina derailleur payun anjeun. Catet, kumaha ogé, yén 44 ranté huntu umumna henteu umum janten panginten rada sesah milari, tapi 42 bakal janten angin pikeun anjeun, saluyukeun éta, teu aya deui sakedik potongan kanggo anjeun Katuhu, kuring ngarepkeun kuring éta tiasa ngabantosan anjeun ngajawab atanapi ngarengsekeun masalah anjeun minggu ayeuna.

ngaraos capé nalika latihan

Upami henteu, punten pasihkeun ka kuring dina bagian koméntar dihandap nganggo # ASKGCNTECH sareng kuring bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngarobahna janten ngajawab épisode salajengna. Sakumaha biasana, émut pikeun ngabagi sareng resep tulisan ieu sareng rerencangan anjeun sareng tong hilap parios ka toko GCN di shop.globalcyclingnetwork.com.

Sareng ayeuna, pikeun dua tulisan anu langkung saé, kumaha upami anjeun dugi ka dieu di handap sareng pencét di dieu di handap.

Naon tilu jinis rem cakram?

Hiji disebat piston 'sabaliknamarake cakram'anu ngagaduhan piston dina dua sisicakramrotor, sareng anu sanésna nyaéta 'ngambangmarake cakram'anu ngan ukur piston na ngan hiji sisi. Anu ngambangrem disc tipedisebut ogé pin geserrem disc tipe.

Rem cakram ngabagi pendapat di antara pengendara sepeda. Sacara umum, naon anu anjeun mendakan nyaéta jalma anu parantos ngagunakeunana ngeunaan éta, sedengkeun anu henteu ngan saukur nyatakeun aranjeunna henteu perlu. Nya naon anu tiasa urang carioskeun nyaéta kusabab urang parantos balap sareng balap sareng rem pasisian salami mangtaun-taun, ieu pastina henteu diperyogikeun pisan.

Tapi kumaha rem disk dibandingkeun sareng rem luhur dina roda karbon sapertos kieu? Naha urang tiasa ningali bédana? - Leres. Naha leres gampang pikeun ngeureunkeun langkung gancang kalayan rem cakram? Nya urang bakal terang. Kami gaduh dua panyiapan anu sami di dieu, kecuali Dan anu nganggo rem cakram Sram Beureum sareng kuring nganggo rem pasisian Beureum.

Upami teu kitu banna sami sareng beurat urang ageung mirip, nambihan atanapi nyandak pint tina stella sareng pai. - Leres. Janten kami gaduh panyiapan anu ampir sami kecuali rem, sareng naon anu bakal kami sareng Sy lakukeun nyaéta numpak sisi sareng samping sareng rem sesak mungkin di jalan anu béda dina kaayaan anu béda sareng ngan ukur ngabandingkeun jarak marake - sigana urang kedah angkat ka tempat sanés ti kiduleun Perancis, sareng milari kaayaan anu sanés. - Dimana anjeun nyarankeun? Ngan balik ka bumi? ♪ ♪ - Sakumaha anjeun tiasa tingali, urang kedah angkat ka kidul Perancis pikeun ngalengkepan tulisan ieu.

Nanging, dina kaayaan garing, bedana antara dua rem anu béda henteu diharepkeun sami ageung. Rem Rim gaduh seueur kakuatan sareng seueur modulasi anu ngamungkinkeun urang ngalambatkeun gancang - leres. Sareng cakram karaos langkung saé, tapi sanés kakuatan sareng modulasi tambahan anu leres-leres ngabédakeun, sanaos langkung saé.

Modulasi ieu ngamungkinkeun urang nganggo langkung seueur kakuatan dina permukaan anu langkung lemah. Sanajan éta sanés masalahna, urang henteu kedah seueur daya tarik, urang ngamanpaatkeun naon anu saleresna urang gaduh. Sakumaha urang ayeuna jelas ningal, rem cakram ngamungkinkeun urang ngalambatkeun langkung gancang dina kaayaan paling parah.

Sareng nalika baseuh, aranjeunna ngan ukur langkung saé - leres. Roda karbon ieu marake leres pisan dina baseuh, tapi urang tiasa tingali yén éta masih henteu épék sakumaha rem cakram. Sareng salah sahiji alesan utama pikeun ieu nyaéta bantalan anu saéstuna kedah ngaluarkeun cai tina permukaan pasisian supados rem tiasa pangaruh.

Sareng dina titik dimana aranjeunna mimiti ngegel, ogé, éta kadang tiasa ngakibatkeun momen samar, utamina dina permukaan anu leres-leres leueur. Rem cakram, di sisi anu sanésna, ngan ukur jalan sakumaha biasana aranjeunna. Janten éta henteu merta kusabab kakuatan, tapi kamungkinan janten akibat modulasi.

Tuas narik antara titik-titik dimana pindingna marake minuhan rotor sareng konci rotor janten langkung ageung. Sareng éta hartosna urang masihan ban langkung seueur kakuatan tanpa éta ngalanggar gaya sareng ponténg. Naon ieu hartosna kanggo anjeun sareng kuring, anu aya di jalanan unggal dinten? Nya, mudah-mudahan anjeun henteu kedah ngalakukeun seueur teuing titik darurat sapertos simulasi kami pikeun tés ieu.

Naha anjeun henteu kunanaon, Sy? - Leres, teu kunanaon. Hapunten. - Tapi kuring pikir urang sadayana tiasa diajar resep konsistensi sareng prediksi rem cakram dina ngan ukur sababaraha tunggangan. - Leres.

Tangtosna anjeun tiasa ngalakukeun tanpa éta, tapi naha kuring kedah? Ayeuna tangtosna éta mangrupikeun hiji hal pikeun rem leres dina sapédah anjeun. Ngagunakeun aranjeunna leres sareng kéngingkeun anu pangsaéna ti aranjeunna mangrupikeun anu sanés. Janten naha henteu parios tulisan kami ngeunaan cara marake kawas pro.

Anjeun tiasa tiasa toit ku ngan saukur mencét di dinya. Atanapi kanggo tulisan sanés anu urang nguji naha rem cakram cocog pikeun Pro-Peloton, atanapi naha Pro-Peloton panginten saleresna cocog pikeun disk? Pikeun dugi ka dinya anjeun ngan ukur tiasa mencét di ditu - sumuhun, sareng upami anjeun henteu acan palanggan kana Global Cycling Network leres pisan gratis sareng anu kedah anjeun lakukeun nyaéta pencét dimana waé dina layar anu ngagaduhan Kuring sareng Sy. Saur kuring seuseueurna parantos ngalanggan na, henteu? Aya sababaraha anjeun anu henteu ngalanggan. - Ngantosan naon deui? - Sareng urang tiasa nyarios éta.

Henteu, urang moal tiasa nyarios éta - Henteu, urang moal tiasa. Ngan pencét di ditu. Kadieu.

Laksanakeun. Asup akal. - Leres.

Hayu urang laun saeutik.

Naha anjeun tiasa balapan sareng rem cakram?

UCI mastikeun dina siaran pers kamari étarem discbakal otorisasi pikeun dianggo di jalan (sareng BMX)balapdugi ka 1 Juli, saatos mangtaun-taun pas sareng dimimitian anu ningali aranjeunna disatujuan dina sidang, samentawis dilarang deui, teras disatujuan sakali deui.22 Juni. 2018 Nopémber

Naha rem cakram diijinkeun dina triathlon?

Rem cakramanu angkat.

Saatos kalungguhan InternasionalTriathlonUnion ITU, anu nyatujuan panggunaanrem discpikeun kompetisi di 2016, Ironman bakalnyanggakeunjalan natriathlonsapédah dilengkepancakramsapédah pisan Ironman sareng 70,3 acara.
28 Pébruari 2017

Kaliper rem rem pasisian anu parantos aya di urang parantos turun-tumurun. Tapi nalika desain sapédah sareng aturanana robih dina triathlon sareng bersepeda, urang ningali munculna rem cakram kanggo motor jalan sareng triathlon. Sareng urang teras-terasan diwartosan yén rem cakram langkung kuat, éta langkung saé dina baseuh, sareng raos umumna langkung saé.

Sareng upami anjeun sapertos kuring, anjeun panginten panginten sadayana nyarios. Tapi jujur, sakumaha hadéna rem disc? Nya, sigana mah waktuna urang ningali-tingali. (Bingah musik) Kanggo anu éta kuring gaduh dua motor sareng kuring, hiji sareng rem pasisian, anu sanésna marake disk, janten kuring gaduh BMC Teammachine sareng rem cakram Shimano Ultegra, sareng grup mékanis.

Sareng kuring gaduh Cervelo S5 anu gaduh rem sisi Shimano Dura Ace sareng ogé grup mékanis, kuring ngadangu anjeun, kuring nguping anjeun, éta sanés motor anu sami janten ieu sanés tés ilmiah anu nyata tapi kuring dina Top of nanjak anu saé ieu di Lanzarote janten sigana éra teu masihan duanana pikeun ngajalankeun anu hadé, kuring angkat ban anu sami, kalayan tekanan ban anu sami dina duanana. Abdi ngagaduhan posisi sapédah anu sami sareng nyetél ti sapédah kana sapédah. Sareng raoseun, aranjeunna ogé mirip pisan beuratna.

Janten naon anu bakal urang lakukeun di dieu? “Nya, ieu Tabayesco. Mangrupikeun salah sahiji tanjakan anu kawéntar di dieu di Lanzarote. Éta 9,5 kilométer turun dimana aya sababaraha switchbacks anu saé, sampurna pikeun nguji rem éta.

Janten, pikeun katurunan ieu, kuring sareng rem cakram sareng rem pasisian ti pasangan kami Shimano. Nanging, mérek sanésna sayogi sareng kuring henteu nguji atanapi mariksa rem. Naon anu kuring badé lakukeun nyaéta nunjukkeun bédana utama antara jinis rem.

Stopwatch siap. Mimiti kuring nyandak rem cakram, BMC. Ngajalankeun hiji, rem disk.

Hayu angkat. (Bingah musik) Pas tina gerbang kuring asa gancang. Brek jalanna leueur.

Léngkobna nyapu. Kuring nekad pikeun senang. Sareng ngerem engké kana juru pasti ngabantosan.

Abdi resep nanjak ieu. Abdi rumaos lemes pisan. Leres, ayeuna pikeun ngaji dua.

Anu kedah kuring lakukeun ayeuna nyaéta jalan nepi. Ooh. Salajengna lumpat, rem pasisian dina Cervelo.

Hayu angkat. (musik sengit) Éta raoseun ti mimiti. Kuring terang persis kumaha rem pasisian.

Kumaha parasaan aranjeunna, dimana watesna, sareng kuring yakin yén waktos kuring bakal janten sempit. Turunanana langkung akrab dina lagu ieu sareng kuring resep ngadorong kana juru, panginten sakedik sesah tibatan tadi waktos. Tapi éta hartosna rem cakram kedah langkung seueur dibuktikeun.

Oke, ngajalankeun dua ku rem pelek di luhur ayeuna, hayu urang analisa angka na. Oke, éta nyampurnakeun duanana ngalir sareng kuring gaduh waktos di dieu. Kuring saleresna lima detik langkung gancang dina sapédah kalayan rem cakram.

Naon anu anjeun tiasa perdebatkeun nyaéta kuring numpak kadua dina sapédah kalayan rem pasisian, gaduh sakedik langkung pangalaman sareng langkung saé sareng katurunan dina waktos éta, tapi kuring masih gancang dina rem cakram, teras aya Kanyataan yén sapédah kalayan rem rim mangrupikeun bingkai balap aero, éta mangrupikeun balap balap tradisional, bahkan langkung gancang dina rem cakram deui, janten éta leres-leres pikaresepeun, sareng sacara pribadi kuring ngaraos gaduh kakuatan sakedik deui marake rem. Abdi tiasa ngendalikeun sakedik deui. Sareng kuring ngan ukur tiasa ngerem sakedik engké.

dupi anjeun tiasa latihan saatos vaksin kovalén

Janten pisan anu dina ngajalankeun anu kadua ku roda rim rem kuring saleresna hilap ngerem sakedik sareng ampir asak sababaraha juru. Tapi naon, ieu parasaan kuring nalika ngerem. Sigana mah urang kedah langkung maju sareng nguji éta.

Kami bakal ngajantenkeun tés marake gampang, kuring bakal ngadeukeutan jalur ieu ku kadua roda dina 30 kilométer per jam sareng lirén gancang-gancang. (musik ringan) Oke, jadi kuring ngalakukeun tilu lumpat sareng rem cakram. Lumayan upami anjeun naros ka kuring. waktuna marake rem. (musik ringan) Oke, janten sapertos anjeun tiasa ningali kuring saé langkung saé dina unggal larian teras sababaraha jalan terakhir kuring, anu juara nyaéta rem cakram, sakitar panjang sapédah.

Oke, irisan jelas rada hadé nalika garing. Tapi sadayana nyarios yén jandéla langkung saé upami baseuh. Sigana mah waktuna kaayaan janten baseuh.

Naon? Sanés abdi, ngan ukur roda! (Senang musik) Oke, éta parantos disk dina baseuh. Sakedik jauh ti payun. Ayeuna nepi ka pasisian.

Ooh. Persis, janten ieu sadayana mah ngalir dina baseuh. Kami ngarékam sadaya kasét, tapi anu pangsaéna mah.

Janten ieu jandéla kuring dina baseuh, sareng ayeuna urang badé leumpang sareng kuring. Sareng ieu pasisian dina baseuh. Sakedik ngajauhan.

Éta sakitar tilu, bahkan mungkin panjang roda opat. Langkung seueur tibatan di garing, sareng kuring bakal nempatkeun leungeun di dieu, éta sanés tés anu paling adil. Kami nonoman pertengahan di dieu di Lanzarote.

Éta henteu khusus baseuh. Janten urang palsu. Jalanna garing.

Kami ngagaduhan baseuh. Kami nuju ngagentoskeun cai rada gancang. Janten henteu saé, tapi bédana atoh.] Janten éta pikeun dinten ayeuna dilakukeun, sareng kuring kedah nyarios yén kuring gaduh waktos anu hébat ngabandingkeun rem cakram sareng rem rim sareng kami leres-leres tiasa didieu salamina ningali kumaha ngabandingkeunna sareng pengendara anu béda , dina beurat anu bénten-bénten, dina katurunan anu béda, tapi kuring pikir éta ngajantenkeun urang raos raoseun ngeunaan hal-hal.

Sapertos anu kuring carioskeun tadi, kuring resep pisan kumaha rem cakramna sareng sabaraha kendali kuring pikeun aranjeunna. Sareng hiji hal anu urang henteu pernah keuna nyaéta modulasi istilah normal, kecap normal. Modulasi dasarna nuduhkeun tarikan uas sareng bédana antara rem lemes sareng keras.

sabaraha sering anjeun kedah tuang

Janten sareng rem pasisian, anjeun tiasa mendakan yén aya saeutik pisan bédana atanapi tuas tarikan antara rem lemes sareng rem rem. Tapi naon anu urang tingali ku rem cakram nyaéta aya kisaran anu langkung ageung. Janten urang leres-leres tiasa ngontrol rem antara lemes sareng keras sareng nyegah urang macet, anu urang tingali tadi dina tés rem urang.

Janten panginten pantes pisan kuring nyebatkeun yén kuring parantos ngalaksanakeun rem sadaya karir kuring, kuring terang kumaha nyaluyukeunana, kuring terang kumaha ngalereskeunana nalika kuring ngagaduhan masalah. Rem cakram, henteu seueur. Nalika kuring ngagaduhan masalah sateuacan lomba atanapi nalika balapan contona kuring henteu terang pisan kumaha ngalereskeunana, atanapi kuring henteu terang kumaha cara ngaluarkeun getih.

Kusabab ieu, rem pelek bakal tetep tetep satia baheula kuring, sedengkeun rem cakram karasa sapertos rem rim tiiseun lanceukna. Kuring ngarasa langkung agrésif sareng aranjeunna. Abdi rumaos tiasa ngerem engké.

Abdi rumaos langkung gancang. Sareng kuring terang anjeun milari jawaban kanggo kuring sareng kuring sieun ngan ukur henteu ngagaduhan. Sacara pribadi, kuring resep rem cakram leres-leres saur aranjeunna saur aranjeunna Tapi kuring pikir éta penting pisan anjeun nyobian aranjeunna.

Meureun nginjeum salah sahiji ti rerencangan atanapi toko sapédah lokal teras wartoskeun ka kami dina koméntar kumaha tulisan anjeun dina tulisan éta, jempol, sareng upami anjeun hoyong ningali langkung seueur tulisan ti GTN anjeun tiasa pencét dunya klik pikeun ngalanggan . Sareng upami anjeun hoyong ningali kumaha siklus sapertos pro ngan klik di dieu di handap. Sareng upami anjeun hoyong ningali sési ngaji sareng Will Clarke ngan ukur klik di dieu di handap.

Naon kumpulan Campagnolo anu pangsaéna?

Campagnolo groupets

Tiluhurkumpulan- Super Record, Record and Chorus - sumping dina vérsi mékanis sareng éléktronik.Campagnolonyauran sistem éléktronik na EPS: Electronic Power Shift. Super-Record EPS dianggo ku UCI WorldTeams UAE Team Emirates, Movistar sareng Lotto-Soudal.

Naon Campagnolo AFS?

TheCampagnolo AFSFitur Disc Rotor henteu ngan ukur kinerja ekstrim tapi ogé kaamanan sareng reliabilitas ku ngalebetkeun résistansi maksimal kana panas. TheAFSDesain rotor mastikeun réliabilitas kusabab téknologi canggih na, dimaksudkeun pikeun nyayogikeun kinerja anu unggul dina pakét anu enteng.

Naon kalemahan rem disk?

Thekarugian rem discngungkulan kaunggulan; aranjeunna mahal, langkung beurat tibatan caliperrem, langkung rumit sareng ningkatkeun masalah kasaluyuan.Cakramkabayang moal jalan dina sapédah anjeun ayeuna, sareng sabalikna. Aya ogé résiko masalah sareng dissipation panas dina katurunan panjang.13 Agustus 2015

Naha karat dina cakram marake normal?

Karatcukup umum dinacakram marakekusabab bahanna didamel - biasana cor beusi - sareng tempatna dina mobil anjeun. Hanjakalna, teu aya seueur anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun nyegah ieukaratti ngawangun. Cara panggampangna sareng éfisién pikeun ngaleungitkeunkaratdina anjeuncakram marakenyaéta nyetir mobil.

Naha rem cakram bahaya?

Cakram remtiasabahaya- Masalah tiasa timbul nalika pengendara dina grup nganggo campurancakramsareng pasisianngeremsistem, hartosna yén sababaraha sanggupmarakekalayan efektivitas anu béda tibatan anu sanés. Dina sababaraha conto pengendara nyatakeun yén aranjeunna parantos luka ku arem cakramkajadian balapan di handap ieu.

Naha rem cakram panas teuing?

Anu jadi sabab utamarem disc overheating nyaétagesekan. Sedengkeun prinsip kerja tinangeremsistemnyaétadumasar kana gesekan, kalayan gaya nyetir agrésif éta ningkat. Ieu ngakibatkeun kanaékan suhu tinacakram marakenepi ka 600-700 ° C.

Rem cakram naon anu dianggo Campagnolo?

Kusabab kitu Campagnolo milih ngagulung dua pilihan pergeseran dina tuas Ergopower anyar dina nami H11 (sanés hidrolik 11 speed) anu énggal kalayan konstruksi tuas rem karbon sabanding sareng tuas rem Super Record / Record rim standar.

Naon bédana antara rem cakram sareng campy Hood?

Janten naha anjeun numpak pasisian atanapi rem cakram, karéta drive éléktronik atanapi mékanis, tiung Campy sareng tuas rem langkung raoseun sapertos tiung Campy anu ayeuna sareng tuas rem. Nanging, aya dua bédana sakedik anu aya dina kadali disk.

Mana rem cakram anu pangsaéna di pasar?

Campagnolo's Record 12 disc mangrupikeun hiji kumpulan anu pikaresepeun. Rét rem speed 12 Rét mangrupikeun sambungan tina naon anu sateuacanna tapi cakram Record 12 ngalaksanakeun sababaraha kamahéran. Éta rem cakram jalan anu pang saéna anu kuring anggo sareng pangénggalkeun mékanis tukang derailleur. Ergonomis sareng gerakan derailleur payun kirang raos tapi tetep saé.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.