Utama > Waleran Pangsaéna > Naha anjeun tiasa parkir dina jalur sapédah - buku lengkep

Naha anjeun tiasa parkir dina jalur sapédah - buku lengkep

Naha haram pikeun parkir dina jalur siklus?

Mobil-mobildiparkirasupjalur siklusnuduhkeun masalah pikeun pengendara sepeda, sering maksa kana aliran lalu lintas. Piwurukjalur siklus, sabalikna, ditandaan ku garis bodas anu rusak, sareng pengendara tiasa nyetir atanapitamankandaraanna di jerona, tapi ngan ukur lamun teu tiasa dihindari, numutkeun Code Highway.10. 2020.



Hei, kuring cicing di kota Toronto sareng sapertos seueur jalma kuring numpak sapédah sareng kuring ogé nyetir mobil supados kuring tiasa ningali prustasi di jalan urang ti duanana sudut pandang. Hayu urang nyanghareupan éta, aya seueur amarah sareng kalepatan antara pengendara motor sareng pengendara motor di kota kami, sareng éta sigana sami di seueur tempat anu sanés. Pikeun kasalametan sadayana anu aya di jalan, hal-hal sapertos desain jalan sareng parapatan urang penting pisan, tapi kuring ogé heran kana naon peran sareng polah urang sorangan? Gumantung kana saha anu anjeun tanyakeun, masalahna nyaéta jelema bodo anu naek motor atanapi jelema bodo anu ngajalankeun mobil.

Sigana mah kota urang henteu pinuh ku jelema bodo, tapi anu leresna urang sadayana tiasa kalakuan siga jelema bodo dina waktos-waktos nalika urang kaluar sareng seueur. Gampang pikir yén urang henteu pernah ngalakukeun anu salah, tapi urang sadayana terang éta henteu leres-leres leres. Maksad abdi, naha urang ngajalankeun mobil atanapi sapédah, naha salah sahiji urang sok liren unggal randegan? Oke, meureun urang sadayana satuju yén aya sababaraha tunjangan leutik pikeun nolak aturan, tapi matak hanjelu ningali jalma séjén anu henteu merhatoskeun aranjeunna sareng éta tiasa ngakibatkeun hubungan mumusuhan antara jalma anu nyetir sareng Numpak sapédah, karaos éta.

Upami urang ngalakukeun hal anu bodo kana motor urang, pengendara panginten kirang hormat kana hak-hak urang, sareng upami urang gancang teuing atanapi kaganggu ku telepon urang, éta tiasa nyababkeun réaksi anu ambek pisan ku pengendara sepeda. Émut yén jalma anu nyetir mobilna teu acan gaduh pangalaman tabrakan sareng pengendara sepeda. Permusuhan anu lumangsung ieu ngan ukur ngajantenkeun nganapigasi jalan langkung stres sareng bahaya pikeun sadayana.



Buku Malcolm Gladwell The Tipping Point nyarioskeun pamanggih yén hal-hal leutik tiasa ngabédakeun langkung seueur tibatan jalan, daripada ngan ukur nyalahkeun batur. Naha saur anjeun kami tiasa silih jaga sakedik sakedik nalika urang kaluar sareng tentang? Nalika ngeunaan jalur sapédah, seueur urang panginten henteu terang aturan jalan, janten ieu aya sababaraha jalan gedé anu sigana bakal ngamimitian lilir unggal poé. Ieu lumaku pikeun simpang normal tanpa jalur sapédah ogé anu nganggo jalur sapédah anu garis bodasna rusak.

Nalika mobil ngalieuk ka katuhu sareng sapédah langsung, nalika mobilna aya di payuneun sapédah sareng parantos dimimitian, sapédah kedahna ngurilingan sisi kénca mobil. Sanajan mobilna dieureunkeun pikeun ngamungkinkeun para anu nyebrang, sapédah na henteu kedah langsung ngalangkungan ka katuhu mobil sareng upami sapédahna ogé belok ka katuhu, anjeun kedah sabar ngantosan di tukangeun beulah katuhu, anu tingkah laku sapertos kendaraan sanésna jalan dina patalimarga Skénario anu sami, upami aya jalur sapédah anu teras-terasan, mobil kedah ngan ukur nyerah kana motor nalika aman sareng aranjeunna tiasa ngalengkepan kurva. Ieu ngandung harti yén anjeun henteu kedah ngarobah sakedik garis bodas padet sareng ngadagoan jalma leumpang bari ngahalangan jalur sapédah.

Ayeuna, upami anjeun naék sapédah anjeun sareng kénca, percanten atanapi henteu, anjeun henteu ngan saukur tiasa ngalangkungan crosswalk sareng pedestrian. Pilihan anu saé nyaéta turun tina sapédah anjeun sareng ngalangkungan pameuntasan zébra, tapi upami anjeun aya di jalan anjeun kedah kénca sareng patalimarga di belah kénca atanapi di jalur belok. Tantanganna nyaéta ieu tiasa rada nyingsieunan di jalan anu sibuk.



Pribadi, kuring resep ka Kopenhagen Kénca, ieu dimana anjeun nyetir langsung ngaliwatan simpang, turun tina sapédah anjeun sareng jalan-jalan ngiringan sapédah di sisi sanés sareng ngantosan lampu na robih. Tungtungna komunikasi nalika nuju damel aya bédana ageung sareng lumaku pikeun duanana jalma dina sapédah sareng dina mobil. Nalika jalma-jalma di sakuriling anjeun terang naon anu anjeun maksudkeun ngalakukeun, éta bakal langkung gampang pikeun aranjeunna pikeun ngalaksanakeunnana.

Pengendara sepeda tiasa nganggo sinyal tangan tradisional atanapi nunjuk jelas dina arah kalayan panangan anu diulur sareng nganggo indikator saacan sateuacan bélok, ngabantosan sadayana di jalan. Janten, kaseueuran jalma anu nyetir mobil ngalakukeun anu pangsaéna pikeun waspada pikeun pengendara anu aya di sakurilingna, sareng kaseueuran jalma anu numpak motor ngan ukur nyobian ngurilingan kota kalayan aman. Urang sadayana ngalakukeun kalepatan kadang-kadang, tapi kumaha upami jempol atanapi gelombang unggal-unggal pikeun sadayana? jalma hébat ngalakukeun hal anu leres di jalan urang.

Teu aya anu hoyong nganyenyeri saha waé sareng urang sadayana aya di éta babarengan, tarik napas panjang, awas dina jalan sareng hayu urang sadayana salamet, hatur nuhun parantos nguping

Naha anjeun tiasa parkir dina jalur sapédah di Colorado?



Urang ColoradoanyarJalur SapédahHukum ogé nyaram ngalarang sarengtempat parkirdinajalur sapédah. Nyatana, supir anu bray ngahalangan étajalur sapedah tiasadidenda $ 70 sareng kéngingkeun 3 poin dina lisénsi supirna.6. 2020.

keto sareng bersepeda

Naon aturan jalan pikeun pengendara sepeda?

TheAturan JalannuPanumpangPeryogi Terang
  • PERATURAN: Abdi tiasa ka PEDESTRIAN ATAWA KENDARAAN LAIN Sateuacan di jalan.
  • PERATURAN: NUNGGAL DI ARAHNA NGARANA JEUNG ALIRANLATIHAN.
  • PERATURAN: ULAH NUNGGUNG SIDEWALK.
  • PERATURAN: TAUHAN SADAYANALATIHANTANDA JEUNG TANDA.
  • PERATURAN: Kuring Sateuacan Sateuacan Ngabuburit ATAWA ngalih ka sisi kénca jalur wisata anjeun.
  • PERATURAN: SELALU Maké TANDA TANGAN.
lima belas. 2018.

(musik éléktronik anu bagja) - Upami anjeun henteu acan, bersepeda ngurilingan kota tiasa rada pikasieuneun. - Ngabuburit leres-leres pikaresepeun di luar ruangan, tapi tiasa ogé pikaresepeun di kota. Anjeun kedah waspada kana bahaya anu rada béda sareng anjeun sacara alami berinteraksi sareng langkung seueur pangguna jalan sanés tibatan di padesaan. (musik éléktronik anu bagja) Sakumaha biasana, sateuacan anjeun angkat, tiasa manpaat pikeun mikir sakedik ngeunaan naon anu anjeun badé lakukeun; contona, anjeun kedah mikirkeun tujuan anjeun, jalur anu anjeun badé candak sareng naon anu anjeun badé lakukeun sapanjang jalan anu tiasa ditempuh.

Ngarencanakeun jalur anjeun seueur gunana sabab éta tiasa ngabantosan anjeun nyingkahan daérah anu diblokir atanapi jalur anu anjeun henteu kénging jalan, sareng éta tiasa ngabantosan anjeun ngautamakeun jalur motor sareng rute anu henteu ngan ukur langkung aman tapi ogé sering langkung lancar sareng gancang sareng langkung pikaresepeun tibatan nyetir di jalan. Ayeuna aya seueur aplikasi anu hébat di luar sana pikeun ngarencanakeun jalur anjeun ku sapédah. Kommot, salaku conto, saé saé pisan, tapi sering nalika anjeun nyetir ngurilingan kota, Google Maps kalayan fitur sapédah tiasa dianggo kalayan saé pisan. (musik éléktronik optimis) - Hayu urang ngobrolkeun alat-alatna - Ayeuna anjeun kedah sapédah heula - Leres, tapi panginten éta anu anjeun peryogikeun.

Hayu urang nyanghareupan éta, di seueur nagara bersepeda mangrupikeun sarana pikeun ngurilingan, sapertos leumpang atanapi nyetir. Maka komo nganggo helm tiasa ngajantenkeun anjeun rada menonjol - leres, tapi aya ogé nagara-nagara dimana nganggo helm wajib sepanjang waktos, bahkan dina sapédah kota, sareng mémang dina sagala jinis sapédah. Sareng sacara pribadi, upami kuring henteu nganjang ka kulawarga kuring di Holland sareng naékkeun sapédah kota kuring di sana, kuring panginten ngagaduhan helm dina unggal jenis wisata sapédah anu kuring kantos - dugi ka aksésoris, lampu cai mancur mangrupakeun ide anu saé .

Penting pisan saatos poek. Teras bel deui, sabab anu paling penting nalika nyetir di kota nyaéta kanaékan pangguna jalan. Janten naon waé anu tiasa ngabantosan anjeun tiasa ditingali atanapi didangu mangrupikeun ide anu saé. - Leres, sareng hiji hal anu terakhir kuring nyarankeun pikeun nyandak dimana janten konci kusabab éta balanja langkung fleksibel - Katuhu - Nyaho yén sapédah anjeun masih aya nalika anjeun kaluar - Fleksibel sareng ogé langkung santai Janten anjeun henteu numpak sadaya waktos hariwang Sapédah anjeun moal aya nalika anjeun turun - Éh, anjeun bahkan tiasa angkat ka walungan pikeun és krim - Anjeun kataji ku kanyataan yén sadaya kota gaduh walungan. (seuri) (musik éléktronik senang) - Kami némpél éta sakedap tadi, tapi nganggo pakean anu ngeunteung, khususna dina panangan sareng suku anjeun, tiasa ngajantenkeun langkung dikenal - éta kusabab uteuk manusa sacara insting diprogram pikeun ngalakukeunana, biomekanis Mikawanoh gerakan pola.- Kami ogé parantos nyebatkeun lampu, tapi ieu ogé leres-leres ningkatkeun pisibilitas pikeun pangguna jalan sanés. - Sareng koper anjeun tiasa janten tempat anu hadé pikeun ngagem pemantul, utamina upami anjeun teu hoyong nganggo baju khusus.

Salaku conto, ransel anu réfléksi saé kusabab anjeun tiasa ningali tina sadaya sisi. (musik éléktronik anu bagja) - Kahirupan kota ageung tiasa nuduhkeun sagala rupa bahaya ti budak anu nuju sakola, jalma-jalma leumpang anjingna, liang, tutup solokan, bahkan treuk ageung atanapi beus. Sareng hey, anjeun bahkan kedah waspada pikeun pengendara pengendara anu kéngingkeun sesa urang tina reputasi anu goréng - punten tong ngan ukur mikir yén anjeun tiasa ngalangkung parapatan dina menit terakhir - nyetir lampu beureum bahaya sareng aya ogé pangguna jalan anu sanés Alesanna henteu resep ka kami, anu sigana urang hoyong hindarkeun - Leres.

Sareng hiji catetan akhir nyaéta lamun kota anjeun ngagaduhan kotak sapédah khusus dina lampu patalimarga éta pasti pantes dianggo téma, henteu ngan anjeun bakal langkung katingali ku pangguna jalan di tukangeun anjeun. Upami héjo, anjeun ogé tiasa angkat ti payun. Ieu bakal ngajantenkeun anjeun payuneun patalimarga, panginten dugi ka lampu set seterusna, dipasihan wates wates sakitar 30 kilométer per jam di kaseueuran kota. (bagja musik éléktronik) - Kuring ngarasa di kota, kalakuan anjeun penting pisan.

Langkung seueur jalma anu urang tiasa ningali anjeun sareng naon anu anjeun laksanakeun. Janten tong masihan saha waé kasempetan pikeun nyandak hal anu goréng anu anjeun laksanakeun anu tiasa dilakukeun ngalawan anjeun atanapi pengendara sepeda anu sanés. Sareng éta gampang pisan, anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngubaran pangguna jalan sanés sareng pengendara sepeda anu sanés sapertos anu anjeun pikahoyong pikeun dirawat nyalira.

Sopan sareng prioritas upami anjeun kedah. Sareng tetep émut yén kaseueuran jalur sapédah dibagi janten ogé aya anu ngalalana, janten tong ngarep-arep terus naek. Gelombang hatur nuhun atanapi seuri anu leres-leres tiasa ngabédakeun pisan nalika berinteraksi sareng supir, sasama pengendara sepeda sareng pejalan kaki, anjeun sering mangrupikeun hal anu paling bahaya dina jalan anu dibagi.

leungitna beurat kacang

Janten awas pikeun murangkalih, anjing, pejalan kaki, zombie telepon. Anjeun henteu hoyong nganyenyeri dirina, sareng anjeun ogé henteu hoyong nganyenyeri diri ku ragrag ogé. Kuring terang ngeunaan ieu kusabab kuring katandangan anjing awal taun ieu, sanaos anjing éta.

Kuring miharep kuring parantos ngalambatkeun sakedik sareng nyingkahan cilaka. - Mungkin upami anjeun ngagaduhan bel Emma, ​​anu tiasa manpaat pisan dina jalur sapédah pikeun ngingetkeun pendaki sareng pengendara sepeda anu badé lulus. Jalma sering ngahargaan sakedik sopan santun pikeun ngabéjaan aranjeunna yén anjeun aya.

Éta mangpaat hususna nalika anjeun nyusul. (musik elektronik bagja) Salah sahiji hal anu paling populér di kota nyaéta balanja. Janten naha henteu angkat ka pasar anjeun sareng ngeusian karanjang anjeun pinuh? ngahasilkeun lokal sareng ngangkut éta pulang kana sapédah kota anjeun. - Ayeuna koper sapédah anjeun ogé mangrupikeun cara anu hadé pikeun ningkatkeun pidangan anjeun di jalan, sapertos anu tos disebatkeun tadi.

Ngabuburit di kota mangrupikeun pangalaman anu aman sareng pikaresepeun. Mangrupikeun sarana transportasi sareng éksplorasi anu hadé. Tapi anjeun kedah waspada sareng waspada kumaha kalakuan anjeun kedah mangaruhan jalma sanés, tapi pangpangna, kaluar sareng terasrasakeun diri anjeun resep tulisan ieu, pasihan kami jempol sareng pencét di handap di dinya pikeun langkung seueur tips tentang kumaha carana ngalakukeun éta Ngabuburit di kota.

Naon ari siklus wajibna?

TOjalur siklusditandaan ku garis bodas anu padet (teu pegat). Ieu 'wajib'dina pengertian yén supir kendaraan bermotor henteu kénging ngalebetkeunana, tibatan jantenwajibpikeun pengendara sepeda ngagunakeun éta.

Naha anjeun tiasa parkir dina pola pola silang?

Parkirhenteu pernah diijinkeun: 1. Dina apalang silang(diagonal)rohangan pola.

Naha sapédah kedah lirén di réréncangan titik di Colorado?

Panumpang sapédahnyaétadiperyogikeunngalambatkeun sareng dongkapEureunpisantanda eureunjeungpatalimargalampu sinyal beureum. Pariksa tata cara lokal pikeun variasi aturan ieu, sapertos kaamananEureun, Anu ngamungkinkeun pengendara sepeda tiasa ngalangkungan atanda eureunatanapi lampu beureum nalika teu aya kendaraan atanapi pejalan kakipatalimargaayeuna.

Naha anjeun kedah nganggo helm dina sapédah di Colorado?

Teu aya hukum anu meryogikeunColoradopengendara sepeda pikeunnganggo helmatanapi nyegah aranjeunna nyarios dina telepon sélulér nalika tunggang gunung.

Naha pengendara sepeda gaduh hak jalan?

Panumpang, sapertos supir kendaraan bermotor,kudunapernah keukeuh akatuhu jalanatanapi nganggap yén supir sanésna bakal 'mundur' sareng bertindak sasuai. Ideu na, tangtosna, nyaéta supir natukang becabakal kalakuanana sacara beradab ka silih bari ngabagi jalan.

Naon hartosna tanda sapédah konéng?

Thesapédahnyebrangtandanyayogikeun peringatan dini yén jalan anu anjeun jalan-jalan bakal ngagaduhansapédahnyebrang payunna. Lalaunan sareng waspada pikeun pengendara sepeda anu lebet sareng kaluar jalan.

Naha jalur siklus wajib?

Jalur siklusditandaan ku garis bodas (anu tiasa rusak) sareng dipendakan disisi jalan tol. Sanaos henteuwajib, anjeun kedah nganggojaluriraha wae praktis sabab tiasa ngajantenkeun perjalanan anjeun langkung aman.

Naha mobil tiasa diparkir dina jalur sapédah di California?

Numutkeun kana halaman wéb California's Department of Motor Vehicle, nyatakeun, 'Anjeun tiasa parkir dina jalur sapédah upami kendaraan anjeun henteu meungpeung tukang beca sareng / atanapi henteu aya tanda' Henteu Parkir 'dipasang.'

Naha anjeun kedah parkir dina jalur siklus?

Anjeun WAJIB nyetir atanapi parkir dina jalur siklus anu ditandaan ku garis bodas padet nalika waktos operasi. Entong nyetir atanapi parkir dina jalur siklus anu ditandaan ku garis bodas anu rusak kecuali éta teu tiasa dihindari. Anjeun WAJIB parkir di siklus l Memuat Upami éta 'jalur siklus wajib' (anu ditandaan ku garis bodas padet) maka henteu, éta henteu kedahna.

Naon hukuman pikeun parkir dina jalur sapédah?

Para pengendara mendakan parkir atanapi bobo dina jalur sapédah atanapi jalur anu dibagi-bagi bakal dikaluarkeun tikét $ 150 - sareng panginten kendaraanna ditarik. Hukuman anu sami diterapkeun pikeun pengendara anu nyetir dina jalur sapédah.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Pengendara maéhan tukang leumpang - kumaha mutuskeun

Naha pengendara kantos maéhan tukang leumpang? Sapédah anu maéhan saurang anu leumpang 73 taun saatos ngalangkungan lampu beureum, ngantepkeun anjeunna 'pendarahan' di jalan, pengadilan nguping.

Jason kenny cyclist - kumaha ngajawabna

Naha Jason Kenny pensiunan? Saatos pertandingan, Kenny cicingeun pensiunan tapi henteu lami saatos lahirna anak kahijina, ngumumkeun rencana pikeun neraskeun Tokyo 2020 sareng tempatna dina sajarah Olimpiade.

David millar cyclist - ngajawab patarosan

Dimana cicingna David Miller? Girona, Spanyol

Sapédah lawas - réspon kana pasualan

Saha siklik pangkolotna? Robert Marchand

Pengendara sepeda Pantani - solusi pikeun

Naon anu lumangsung Marco Pantani? Dokuméntér anu disiarkeun dina Italia dina dinten Salasa wengi bakal mempertanyakan cara maotna pengendara sepeda populér Marco Pantani. Pantani, anu meunang Tour 1998 di 1998, pupus dina yuswa 34 taun saatos kapendak dibatesan di kamar hotél na di 2004.

Jinis pengendara - kumaha mutuskeun

Naon rupa-rupa jinis tukang sepeda? Naon rupa-rupa jinis pengendara motor? Pendaki. Panapak. Panumpang. Panulis. Sadaya-Puter. 28. 2018.