Utama > Waleran Pangsaéna > Dupi anjeun nyandak kartrid co2 dina pesawat - solusi anu tiasa dilakukeun

Dupi anjeun nyandak kartrid co2 dina pesawat - solusi anu tiasa dilakukeun

Naon anu anjeun tiasa laksanakeun kalayan kartrid CO2?

Upami alit anjeunKartrid CO2masih gaduh gas di jero sareng anjeun moal aman ngaleupaskeun bénsin,ngalakukeunhenteu disimpen dina sampah. Bawa ka fasilitas Runtah Rumah Tangga Bahaya pikeun pembuangan gratis. Kanggo bak gas anu langkung ageung, mangga hubungi perusahaan bursa tank di handap pikeun naroskeun ngeunaan pembuangan tank kosong atanapi pinuh anjeun.19 Juni. Des 2019



Hai barudak! Éta Mike ti Geek Pub! Sareng dinten ieu kuring badé nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel senapan tabung CO2. Ukur pestol ieu muru kélét! Janten kuring ngagaduhan Umarex CP alit ieu salapan puluh salapan péstol. Éta katingalina sapertos Walther dua puluh dua, tapi éta ngan ukur pestol CO2 BB.

Kuring nyéépkeun seueur waktos pikeun ngalakukeunana dina kaléng kaléng di buruan tukang kuring sareng éta pikaresepeun pisan, tapi kuring tungtungna seueur. Sareng éta ngajantenkeun kuring mikir, 'Naha kuring tiasa némbak ieu?' Pastikeun pikeun mariksa TheGeekPub.com pikeun daptar bagian pikeun proyék ieu.

Sapertos sareng mariem balon cai, kuring deui nganggo ragaji miter kuring pikeun motong PVC, nganggo cutter pipa péso sabeulah pikeun alesan kaamanan. Upami anjeun hoyong ningali langkung seueur rinci ngeunaan pangwangunan, parios tulisan kuring ngeunaan mariem balon cai sabab desainna mirip pisan. Ogé dina proyék ieu kuring nganggo klep panyiram cai pikeun mékanisme némbakan sareng nuju uji coba, ieu anu kedahna katingalina.



Dina tulisan ka hareup kuring gé nunjukkeun kumaha cara ngagentoskeun tong pikeun nyéépkeun proyéktil anu béda-béda, ayeuna yén kami resep nganggo pas, waktosna pikeun ngabagi sareng ngajantenkeun permanén. Pastikeun ngagunakeun pérs PVC anu leres sareng perekat pikeun pipa bertekanan. Kusabab bedil ieu ngagaduhan pemicu sareng teu aya bahan bakar, urang kedah nyandak inci sareng satengah cap sareng bor éta dibuka dina mesin bor sapertosna, bor dua liang di dinya kanggo nampi saklar momen kuring hoyong bedil ieu katingali endah pisan nyaéta waktuna pikeun pagawéan cet lemes.

Sareng kusabab kuring ngalakukeun dua warna (héjo sareng hideung) kuring kedah ngecét héjo heula, masker, teras cet hideungna. Ngarasa Luncat ka gélo. Nalika ngalukis cet anjeun, pastikeun anjeun ngantep éta garing dua puluh opat jam antara jas.

Sareng sakali lapisan terakhir garing, taliti nyabut masking tape tina sadaya komponén bagian. Kusabab kami henteu ngagaduhan detonator, kuring ngadamel sampéan alit ieu pikeun nyumputkeun batréna sareng kabelna. Nyarios perkawis kabel, ayeuna waktuna ngorehan sareng ngaleupaskeun kawat urang.



Urang peryogi saklar sakedap dina bagian 20 inci tina. pasang kawat bel panto. Ayeuna solder tungtung anu sanés tombol push batré 9 volt sareng klep pemercik.

Maka tuang kawat bel panto ngalangkungan liang anu aya dina handapeun tutup sareng tarik sadayana. Urang teras tiasa ngawangun saklar sakedap kana luhur cap sareng ngaco deui pageuh sareng kacang knurled anu disayogikeun. Pikeun ngagantelkeun batréna sareng kotak pemicu kuring nganggo lem panas.

Kantun tahan dina tempat sakitar tilu puluh detik bari lem garing. Ayeuna kantun lebetkeun batréna sareng tutup tutupna. Ogé, kuring mutuskeun pikeun nutupan kawat bel panto ku tabung lentur plastik ieu pikeun ningkatkeun tampilan, mariksa kabocoran sateuacan némbakan, pasang kompresor udara sareng tutup klep, sareng éta waé, bedil kami ayeuna siap! Tapi urang peryogi sababaraha amunisi Candak kartrid CO2 kosong sareng bungkus sapotong pita sakali sakurilingna.



Pastikeun kartrid kami sareng bagian jero laras gun parantos disegel. Sateuacan nembak, tambahkeun sababaraha minyak nabati kana laras teras lebetkeun kartrid CO2. Muhun dulur, ati-ati pisan sareng tembakan heula anjeun tina liang anu lega dina teras OSB ieu.

Anjeun tiasa ningali sakedik caket dina gambar kuring anu kadua nganggo kaméra. Hal ieu didamel pikeun dipeuncit sareng gampang nyésa liang sakumaha ageung panangan abdi. Sareng anjeun émut kaléng soda anu kuring resep poto-poto? Aranjeunna henteu dugi ka hal ieu ogé nalika kuring ditiup aranjeunna satengahna kebon kuring! Tingali kana bédana antara ieu kuring tiasa némbak BBs sareng ieu kuring tiasa némbak nganggo gun kartrij, henteu aya babandinganna! Kuring bahkan parantos David Ujang ku Airguns Heboh pikeun némbak! Saé dulur, kuring henteu ngabodor nalika kuring nyarios kudu ati-ati sareng proyék ieu.

Pengawasan sawawa diperyogikeun sareng anjeun nyandak sadayana résiko! Hatur nuhun pikeun nonton sareng upami anjeun resep proyék ieu resep sareng ngalanggan saluran kuring di YouTube!

Dupi abdi tiasa nyandak SodaStream dina pesawat?

Nyandakpembuat soda anjeun atanapi suplai soda anjeun dinapesawatmungkin pisan upami anjeun nyiapkeun sateuacanna. Salaku conto, anuSodaStreamFizzi, anu henteu meryogikeun listrik pikeun dioperasikeun, ngan ukur peryogi anjeun nyabut silinder karbonat sareng botol cai karbonat sateuacan siap diangkut.

Cai karbonat, ogé katelah cai hérang, sareng soda klub, cai berkarbon, mangrupikeun alternatif anu hadé pikeun inuman lemes anu legén. Nanging, masalah parantos dibangkitkeun yén éta saéstuna henteu saé pikeun kaséhatan anjeun. Éta anu kuring ngajajah dina tulisan ieu ayeuna, sareng jujur, kuring rada reuwas kana naon anu kuring mendakan.

latihan inti unggal dinten

Pikeun ngartos kumaha pangaruhna kana kasihatan, urang mimiti kedah ngartos kumaha cara ngadamelna. Cai karbonat mangrupikeun cai anu parantos dipencet ku gas karbon dioksida kanggo nambihan gelembung, biasana parantos nambihan uyah kanggo ningkatkeun rasa, sareng sakapeung sajumlah mineral sanés anu kalebet. Sanaos kuring kedah perhatoskeun, cai mineral anu hérang alami sapertos Perrier sareng San Pellegrino ngandung mineral alami dina sanyawa anu langkung lemes.

Cai tonis bénten sareng cai karbonat, anu ngandung sanyawa pait anu disebut kina. Babarengan gula atanapi sirop jagong fruktosa tinggi. Nalika gas karbon dioksida sareng cai réaksi, éta ngahasilkeun asam lemah anu disebat asam karbonat.

watt kana kalori diduruk

Karbonasi parantos ditingalikeun pikeun ngarangsang reséptor saraf anu sami dina sungut anjeun sakumaha mustard sareng kayu manis, nyababkeun sensasi tingly yén jalma tiasa mendakan jengkel atanapi pikaresepeun. Ayeuna asam karbonat ngajantenkeun pH cai karbonat sakitar tilu dugi ka opat. Éta hartosna éta rada asam, anu dipikahariwang ku jalma, tapi mimitina kuring hoyong jelaskeun yén nginum inuman anu asem moal ngajantenkeun asam awak anjeun.

Ginjal sareng paru-paru urang ngaleungitkeun karbon dioksida kaleuleuwihan. Ieu mastikeun yén getih urang tetep tetep rada basa sanajan naon anu urang tuang atanapi diinum. Tapi naha éta mangaruhan kaséhatan gigi? Kaasaman cai karbonat, sanaos henteu mangaruhan sél anjeun, tiasa mangaruhan saeutik kana huntu anjeun.

Kusabab enamel anu ngajaga huntu anjeun langsung kakeunaan asam, panilitian ieu mendakan yén cai mineral Bubbly nyerang enamel huntu langkung gampil tibatan cai masih, tapi anu langkung ti éta 100 kali kirang ngabahayakeun tibatan inuman lemes gula. Janten gula dina inuman anu sacara praktis sadayana karuksakan, sanés karbon dioksida. Dina panilitian éta, aranjeunna mendakan yén inuman anu henteu berkarbonasi nyaéta Gatorade langkung ngabahayakeun tibatan inuman bébas gula karbonat, dina hal ieu Diet Coke.

Ayeuna pikeun catetan, Gatorade langkung parah kusabab buruk waos tibatan cola biasa, tapi Red Bull mangrupikeun anu paling parah. Pokokna, cai hérang murni teu aya résiko kaséhatan kaséhatan huntu. Masih, upami anjeun prihatin, anjeun tiasa nyobian nginum ngan ukur cai hérang kalayan tuangeun atanapi ngan saukur ngumbah sungut anjeun ku cai polos saatos nginumna.

Naha cai karbonat mangaruhan pencernaan? Éta sigana héran, tapi panilitian nunjukkeun yén Cai berkarbonasi atanapi berkarbonasi tiasa ningkatkeun ngelek dina déwasa ngora boh déwasa. Dina hiji panilitian, 16 jalma anu séhat dipénta sababaraha kali ngelek cairan anu béda-béda, saraf-saraf anu tanggung jawab ngelek. Panilitian anu sanés nunjukkeun yén suhu cai anu tiis ogé ngagedékeun pangaruh anu nguntungkeun ieu, ngabantosan anjeun ngaraos langkung lami tibatan cai biasa, sabab éta ngabantosan tuangeun langkung lami dina bagian mimiti burih anjeun.

Ieu tiasa ngajantenkeun anjeun raos pinuh. Ieu ditingalikeun dina hiji kajian anu dikawasa ngeunaan 19 awéwé ngora anu séhat, tapi peryogi studi anu langkung ageung pikeun mastikeun cai Mineral ieu ogé tiasa ngabantosan konstipasi kronis sareng gejala pencernaan anu aya hubunganana sapertos nyeri beuteung. Studi anu dikawasa leutik ngagaduhan kaunggulan anu signifikan nalika ngabandingkeun cai hérang kana Cai anu masih kapendak.

Utamana dina lansia. Topik panungtung anu kuring hoyong tilas nyaéta kaséhatan tulang. Seueur jalma yakin yén minuman berkarbonasi goréng pikeun kaséhatan tulang kusabab kaasamanna anu luhur.

Nanging, panilitian nunjukkeun yén karbon dioksida henteu disalahkeun. Panilitian anu gedé pikeun langkung ti 2.500 jalma mendakan yén cola mangrupikeun hiji-hijina inuman anu aya hubunganana sareng kapadetan mineral tulang anu handap. Cai karbonat sigana teu aya pangaruhna kana kaséhatan tulang.

Beda sareng cai karbonat sareng soda bénten, inuman cola ngandung seueur fosfor. Panaliti nyatakeun yén anu nginum cola panginten henteu cekap kalsium dibandingkeun sareng fosfor. Ieu mangrupikeun faktor résiko poténsial pikeun leungitna tulang.

Anu matak, panilitian anu dikawasa pikeun 18 awéwé awéwé ménopause nunjukkeun yén hiji liter atanapi 34 ons cai mineral natrium tinggi anu diinum salami dalapan minggu ngagaduhan ingetan kalsium anu langkung saé sareng henteu aya pangaruh négatip dina kaséhatan tulang dibandingkeun sareng anu nginum cai mineral biasa. Upami urang ogé nganggap studi sato anu condong yakin yén cai berkarbonasi manpaat pikeun kaséhatan tulang, urang tiasa yakin nyatakeun yén éta nétral pikeun kaséhatan tulang. Panilitian anu kakarék ditingali ogé mendakan yén cai karbonat ngagaduhan épék mangpaat pikeun sababaraha kaséhatan jantung pasar sapertos koléstérol sareng sababaraha pasar radang.

Janten sacara umum, sigana urang tiasa nyarios yén éta henteu langkung parah tibatan cai murni atanapi masih. Pribadi, kuring mendakan éta kotor, tapi iraha anjeun resep? Teu kedah nyerah. Hatur nuhun parantos nonton.

Upami anjeun resep atanapi mendakan éta manpaat, masihan kami jempol sareng upami anjeun henteu acan, anjeun tiasa langganan saluran YouTube Otoritas Nutrisi ku ngaklik tombol beureum ageung di handap tulisan. Ku cara éta, anjeun tiasa ningali sadaya tulisan énggal kami pas dileupaskeun. (musik teu paduli)

Dupi anjeun ngapung nganggo PFD kembung?

Dupi anjeun Ngapungkalayan hijiPFD Tiup? Kaseueuran nagara ngamungkinkeunanjeunmawa 1PFD kembungdina dewan dina mawa atanapi dina kantong dipariksa per jalma. Dua COduakartrid / silinder diidinan dilebetkeun kanaPFD, ditambah dua kartrid cadang / silinder.

Kalayan seueur gaya sareng warna anu tiasa dipilih, nganggo jaket hirup parantos janten bagian anu normal sareng penting tina sagala jinis rekreasi cai. Parahu kembung mangrupakeun pilihan populér pikeun jaket hirup portabel sabab hampang sareng nyaman pisan dipakena. Upami Parahu Tiup Tiasa Pilihan Anjeun Aya sababaraha hal anu anjeun kedah terang ngeunaan jaket kahirupan, kalebet perawatan sareng perawatan anu saé supados éta siap sareng damel nalika anjeun meryogikeunana.

Hayu urang mimitian ku sababaraha fakta sateuacanna. Jaket hirup tiup henteu kedah dianggo ku saha waé anu umurna langkung alit ti 16 atanapi sahandapeun 80 pon sareng henteu disarankeun pikeun anu lemah atanapi henteu ngojay. Éta henteu cocog pikeun olahraga cai sapertos nyetir kapal cai, ski cai, ngawelah whitewater, bangun papan, atanapi aplikasi anu sami dimana anjeun langkung gampang asup kana cai kalayan gancang.

Pariksa hukum nagara anjeun sareng pitunjuk pabrikan pikeun larangan anu mungkin parahu Tiup dirancang pikeun dipaké di luar pakéan anjeun, janten nalika anjeun masangkeunana sareng nambelkeunana, saluyukeun talina supados pas sareng nyaman kanggo ruangan anu raos. Akhirna, anjeun kedah waspada yén abrasi sareng objék anu seukeut tiasa nyababkeun karusakan. Aya sababaraha mérek sareng gaya rakit karat anu tiasa cocog sareng kahirupan rekreasi anjeun; sateuacan milih anu mana anu paling cocog pikeun anjeun, pastikeun éta Coast Guard disatujuan.

latihan ketahanan bersepeda

Dua gaya utama jaket hirup tiup nyaéta gaya suspender sareng sabuk. Model buoyancy dobel ogé sayogi anu nyayogikeun sababaraha apungan sateuacan ngagelebug. Gaya suspender pas kana taktak sareng beuheung.

Nalika éta kembung, éta parantos aya dina tempat sareng siap ngajagi anjeun tetep tetep. Sabuk kedah teras-terasan dianggo di payuneun anjeun sabab anjeun kedah nempatkeunana sacara manual dina sirah anjeun nalika ngarobih dua jinis mékanisme inflasi. Pikeun aktivasi manual hungkul, anjeun kedah narik senar pikeun ngagaleuh.

Éta saé pikeun kagiatan sapertos ngojay sareng nangtung dina pesawat paddle dimana anjeun terang éta bakal kaluar baseuh, tapi upami anjeun dipiceun, batur bakal kedah narik senar sareng anjeun pikeun ngabahekeun mékanisme otomatis kana jaket hirup karet anu ngagaduhan manual duanana sareng fungsi otomatis tiasa nyandak opat dugi tujuh detik pikeun ngembang. Ieu salah sahiji alesan kunaon jaket hirup tiup ngan ukur disarankeun pikeun anu tiasa ngojay sareng napak cai ogé. Mékanisme otomatis diaktipkeun ku coil atanapi alat hidrostatik.

Coil ngandung zat anu gancang leyur dina cai pikeun inflate jaket hirup. Sababaraha modél suspenders gaduh aktivasina hidrostatik. Inflasi dipicu ku tekanan cai.

Cai kedah sahenteuna 10 cm diluhur jaket hirup pikeun ngaktipkeun mékanisme inflasi. Anjeun bakal mendakan tabung inflasi lisan dina sadaya kapal tiup. Éta nawiskeun metoda alternatip pikeun ngepakkeun jaket hirup anjeun.

Selangna ogé dipaké pikeun ngésékkeun jaket hirup. Nalika henteu dianggo, tutup lebu tabung inflasi lisan kedah dina posisi anu disimpen - Henteu disarankeun pikeun nganggo jaket tabel méja tabung inflasi nalika suhu luarna aya di handap atanapi di handap beku sabab tabung CO2 henteu tiasa ngebrehkeun aranjeunna sacara cekap. Nalika diagem dina kaayaan sapertos kieu, sawaréh tos diébréhkeun deui saatos henteu atanapi diémbangkeun ku tabung inflasi oral saatos diébréhkeun. Jinis jaket hirup anu anjeun pilih bakal gumantung kana anu anjeun pikaresepeun, katerampilan ngojay anjeun, kapercayaan anjeun kana cai, kaayaan cai sareng tingkat kagiatan anjeun.

Ngenalkeun diri ku kumaha jaket hirup kembung anjeun tiasa dianggo, tingali buku petunjuk anu sumping sareng jaket hirup anjeun. Salawasna turutan pitunjuk pabrikan pikeun panggunaan, perawatan sareng perawatan - Disarankeun anjeun mésér dua pakakas paningkatan nganggo jaket kahirupan anyar anjeun. Hiji kartrid CO2 hadir sareng jaket kahirupan énggal anjeun maka anggo hiji pikeun nguji jaket kahirupan énggal anjeun dina cai deet sahingga anjeun terang naon anu diarepkeun upami anjeun peryogi pikeun ngahemat nyawa anjeun.

Saatos nyepatkeun deui jaket hirup anjeun, jaga iket panangan anu sanés sareng anjeun salaku gaganti. Nalika mésér pakéan panangan ulang, pastikeun éta mangrupikeun jinis anu leres pikeun jaket hirup anjeun, numutkeun ka gram sareng modél jaket hirup. Harga ikatan senjata deui tiasa bénten-bénten, janten milarian harga anu pangsaéna.

Sadaya jaket hirup tiup gaduh kandung kemih sareng silinder CO2 anu nyababkeun aranjeunna mengembang, sareng jaket hirup anjeun, kalebet kandung kemih sareng silinder CO2, kedah dilayanan numutkeun sarat pabrikna pikeun mastikeun yén éta leres-leres fungsina. Hadé pisan pikeun ngarékam pangropéa sareng pamariksaan dina jaket hirup anjeun pikeun rujukan. Sateuacan unggal dianggo, parios yén jaket hirup anjeun teu aya karusakan sapertos retakan, lawon atanapi liang anu tiasa nyegah tina kembung.

Pariksa yén sadaya lapisan dijahit aman sareng lawon, tali sareng kelengkapanna masih ketat. - Pastikeun aya silinder CO2 anu henteu dianggo dina jaket hirup anjeun sareng éta dipasang leres; parios yén silinder henteu acan dianggo ku mariksa tipna pikeun mastikeun yén henteu ditusuk; pikeun silinder Screw-in type, ngan ukur diketetkeun ku leungeun. Pastikeun indikator kaamanan héjo, tab kabel narik tiasa diaksés sareng ngagantung sacara bébas di luar, sareng Velcro atanapi zipper ditutup leres.

Pariksa kokotor atanapi kapang. Anggo sabun hampang sareng cai upami diperyogikeun Nyucikeun cai. Upami anjeun gaduh gaya manual otomatis ku coil, anjeun kedah ngaleupaskeun silinder CO2 sareng coil sateuacan meresihan jaket hirup anjeun sareng tetep garing.

Unggal dua dugi genep bulan, kembungkeun jaket hirup anjeun sacara lisan nganggo tabung inflasi lisan. Pastikeun éta pinuh inflated sareng nahan hawa sahenteuna dua jam atanapi langkung dina lingkungan anu dikawasa suhu. Upami jaket hirup anjeun kaluar tina hawa kedahna diganti.

Tabung CO2 ogé meryogikeun pangropéa sanés Botol kedah digentos saatos unggal inflasi CO2. Sababaraha tabung CO2 ngagaduhan tanggal kadaluarsana sareng sababaraha ogé ngagaduhan tanggal pabrikan. Janten parios data ieu.

Sadaya alat aktip hidrostatik ngagaduhan tanggal béakna. Jaket hirup otomatis tiup sacara manual anu kalebet aktivasina coil meryogikeun coil diganti unggal tilu taun, atanapi langkung sering upami dianggo dina asor anu luhur, parios tanggal pabrikan anu dicitak dina coil, sareng ngagentos upami parantos langkung ti tilu taun Kanggo Jaket hirup tiup anu dihidupkeun sacara hidrostatik, pastikeun yén duanana zip di tempat nalika ngarangkep jaket hirup anjeun. Turutan pitunjuk pabrikan dina manual anu bogana atanapi dina labél jaket hirup nalika ningkatkeun sareng ngepak jaket hirup anjeun.

Pitunjuk pidéo pikeun ningkatkeun sareng ngarangkep modél jaket hirup anjeun tiasa sayogi online. Jaket hirup anjeun henteu kedah disimpen di luar anu baseuh atanapi garing dina sinar panonpoé langsung atanapi nganggo sumber panas buatan. Simpen éta dina tempat anu tiis sareng garing anu aya ventilasi anu saé sareng jauh tina parahu anjeun atanapi kendaraan pikeun nyegah inflasi teu kahaja.

Cegah nyimpen jaket hirup anjeun dimana kalembaban sareng kalembaban tiasa luhur Upami anjeun resep kagiatan akuatik karesep anjeun, émut yén kaseueuran maotna anu aya hubunganana sareng cai lumangsung dina dinten anu tenang, cerah, sareng jaket kahirupan méja Fla anu saé sareng cukup raoseun pikeun dipakena, dina, atanapi caket cai sepanjang waktos. Janten pilih anu pas pikeun anjeun sareng kagiatan anjeun sareng punten paké. Diajar langkung seueur di pleasewearit.com sareng turutan média sosial pleaseweariton.

Naha anjeun tiasa ngirim kartrid CO2 sacara internasional?

* Padahal diidinan dina barang bawa sareng koper anu dipariksa di handapeun A.S.internasionalPeraturan matéri anu bahaya, aturan kaamanan TSA ngamungkinkeun ieukartriddina bagasi dipariksa hungkul.31 Méi 2018

Janten anjeun kedah ningali tulisan ieu pikeun percanten. Fox News 'Sean Hannity ngamajukeun semprot cabé sareng gun gas air mata dina acara tipi sapeuting live na di Amérika Serikat. Upami anjeun henteu terang, kami gaduh saluran warta propaganda anu disebat Fox News.

Sareng, kalayan sababaraha pengecualian langka, Fox News dasarna mawa cai pikeun Republik sareng nyandak cai pikeun Donald Trump. Kamari, Sean Hannity ngiklankeun pestol proyektil anu ngalir kana kartrid CO2 sareng muru pélor cipratan sareng pelor gas air mata, senjata kimia anu dilarang dina perang internasional. Kuring badé nyarios perkawis éta sakedik.

cannondale sapédah gunung gantung lengkep

Parios tulisan ngeunaan program Sean Hannity. Éta mangrupikeun cara anu lami anu tiasa dianggo ku pulisi. Tingali kana layar anjeun.

Tingali kana éta. Abdi sanés kipas minat kapentingan kauangan Bernard Gun. Tapi kuring mésér nomerna ogé.

Leres. Abdi mayar harga lengkep. Ayeuna kuring parantos pendak sareng anjeunna di sana sareng mésér sajumlah barangna.

Ieu mangrupikeun alternatif. Éta moal maéhan jalma. Sanés fatal pertahanan, henteu fatal.

Anjeunna ngabakar proyektil alit anu dieusi ku cabé cabé sareng bénsin. Ku jalan kitu, teu sapertos bedil setrum anu ngagaduhan jarak anu luar biasa tina kabel bodo éta. Pakarang ieu akurat dugi ka 15 méter.

Kunaon sorangan hiji. Sareng aranjeunna gaduh laser. Janten anjeun henteu tiasa leres-leres ngorbankeun akurasi.

Ayeuna kami henteu nunjukkeun tulisanna. Abdi hoyong maénkeun éta engké dina acara. Kami leres-leres maénkeun pikeun anjeun.

Kumaha upami aya anu nganggo Éta henteu maot. Abdi nyarios mugia éta tiasa janten alternatip dina kaayaan anu bahaya pisan. Naon waé téknologi anyar anu tiasa urang ngembangkeun ayeuna, numutkeun laporan.

Kuring resep kumaha Hannity ngajelaskeun yén anjeunna sanés investasi pikeun pabrikan Burna, anu tangtos urang bayangkeun, sabab éta katingalina sareng katingalina sapertos iklan di tengah-tengah programna. Éta sapertos sora sapertos kontéks anjeunna nyobian nyarankeun cara pulisi tiasa nungkulan demonstran supados henteu ngarugikeun aranjeunna? r meureun pikeun pulisi nungkulan pasamoan sapertos sapatemon George Floyd. Janten kuring maénkeun ieu pikeun anjeun kusabab dua alesan anu béda.

Mimiti, gambarna teu waras. Sigana mah komérsial. Hannity ngiklankeun gun tertentu dina programna, nyaéta hal anu liar dina program berita.

Éta ogé nyebarkeun informasi salah. Hannity ngagolérkeun sapertos bedil paintball, anu mana waé, upami anjeun dina panon dina maké pistol paintball, upami anjeun katandangan panon ku semprot cabé atanapi peledem gas bumi, éta sanés ngan saukur kaleungitan anjeun panon. Aya réaksi anu serius pikeun nyemprot cabé sareng bénsin.

Malah dina kanyataan dasar, Sean Hannity berperilaku sapertos alat anu henteu bahaya upami éta henteu ngabahayakeun pisan. Aya laporan kasus internasional ngeunaan gas cimata anu nyababkeun maot tina kamungkinan gagal napas. Sareng aya conto anu sanés ngan ukur pikasieuneun.

Sareng aya hubunganana sareng coronavirus, tong toél panon anjeun sareng anjeun hoyong nyobian Hindarkeun batuk sareng wahangan ka jalma sanés. Ngagunakeun gasik cimata sareng cabé mrica dina seueur ramé. Jalma-jalma mimiti ngusap panonna langsung, batuk, bersin ka jalma anu aya di gigireunana, janten umumna mangrupakeun ide anu goréng.

Éta mangrupikeun gagasan anu goréng, goréng ayeuna ku coronavirus sareng dina kajian ngeunaan personil militér dimana aranjeunna sering kakeunaan gas panon salaku bagian tina palatihan aranjeunna. Éta henteu ningkatkeun résiko panyakit flu, radang paru-paru, bronkitis sareng panyakit pernapasan sanésna tanpa akibat, sabab Hannity nyobian ngabantah. Salajengna, gas luh dianggap senjata kimia sareng dilarang dina perang.

Éta ti saprak 1993. Ayeuna anjeun tiasa nyarios, OKÉ, éta tiasa dilarang sacara internasional, tapi Amérika Serikat henteu. Bagéan na.

Leres éta waé. Amérika Serikat ngaratifikasi larangan senjata pakakas ieu dina taun 1997. Tapi sacara domestik, tibatan janten senjata kimia anu dilarang, gas air mata dianggap agén kontrasurgi anu teu sah sareng éta sah pikeun penegak hukum.

Nyatana, umum pisan di Amérika Serikat yén jalma panginten henteu sadar yén gas luh dilarang dina perang internasional. Sareng kami gaduh agénsi penegak hukum Amérika anu ngagunakeunana pikeun ngendalikeun ramé sareng nurut kana protés domestik, dijagaan ku Pertempuran Perang Amandemen Pertama, anu biasa dianggo di kota-kota Amérika. Janten ieu lapisan hiji sareng lapisan dua.

Nya, topik anu langkung jero di dieu. Kabagjaan. Sabaraha jalma di sisi katuhu, kalayan sadaya masalah ieu dina nyetél naon pakarang atanapi senjata atanapi taktik agrésip anu urang tiasa bayangkeun, lebet kana kaayaan anu parantos lami.

latihan serong

Ieu kumaha aranjeunna ngadeukeutan masalah ieu. Anjeun henteu pernah lebet kana éta. Kumaha carana urang tiasa ningkatkeun kaayaan pikeun nyegah perwira bahkan henteu percanten yén aranjeunna peryogi bedil sareng gas air mata? Éta masalahna.

Sareng iraha? Pulisi nyandak gas air mata kana kaayaan kacau, éta nyiptakeun langkung huru-hara. Sareng protés janten langkung kacau sareng éta nyababkeun réaksi anu langkung tangguh ti elf pulisi nguatkeun loop umpan balik. Taktik de-eskalasi sapertos komunikasi transparan, empati, negosiasi.

Kami parantos ningali conto sadayana éta. Kumaha ngeureunkeun siklus éskalasi. Sabalikna, Sean Hannity nyarioskeun ngeunaan gun gas soca ieu anu tiasa anjeun anggo.

Sareng tétéla aya dina panegak hukum pikeun kéngingkeun gambaran ageung yén taktik de-eskalasi, tibatan langkung dijantenkeun taméng sareng tongkat, kedah janten prioritas. Sareng ieu mangrupikeun bagian ageung tina réformasi pulisi anu kuring outlines dina acara salami sababaraha dinten ka pengker.

Naha kartrid CO2 bahaya?

Bahayabisa lurking jero étaKartrid CO2. Sapertos dispenser krim anu dikocok, mesin seltzer (sapertos Sodastream sareng Drinkmate) meryogikeunkartridngandung karbon dioksida pikeun nyuntik gelembung kana cai. Gas ieu tekanan pisan sareng tiasa nyababkeun kacilakaan upami henteu leres-leres dispensasi.23 Juni 2017 Nopémber

Naha kartrid CO2 tiasa di-mail?

TheKartrid CO2henteu tiasa kana USPS ku cara naon waé sabab dipencet dugi ka langkung ti 180 PSI. Thekartrid BISAbuka FedEx atanapi UPS salaku bahan ORM-D anu gampang dikirimkeun, teu aya biaya HAXMAT, teu aya tulisan, ngan ukur stiker sareng catetan tertulis anu ngajelaskeun konténna, aranjeunna henteu tiasa dikirim ka Alaska atanapi Hawaii.9 Agustus 2017

Kumaha kuring ngirim botol Soda Stream?

Pek kosongsilinder(s) kana kotak tukeur sareng taat USPSBalanjalabél. Entong meungpeuk tanda cetak dina kotak. Pasang bungkus dina kotak surat anjeun, pasihkeun ka tukang pos, atanapi lungsur di cabang USPS mana waé. Mariksasilinderpikeun karusakan atanapi tanda panyiksa.

Botol naon anu dianggo sareng SodaStream?

Karbonat palastik 1L langsingbotolnyaétacocogsareng Fizzi, One Touch, Genesis, Splash Play, Sumber, sareng Pembuat Cai Sparkling Kakuatan. Karbohidrat palastik 0,5 literbotolnyaétacocogsareng Fizzi, One Touch, Jet, Genesis, Splash Play, Sumber, Cool, sareng Pembuat Cai Sparkling Kakuatan.

Dupi abdi tiasa ngapung nganggo jaket hirup?

Asosiasi Angkutan Udara Internasional atanapi IATA mangrupikeun badan pamaréntahan anu nyiptakeun peraturan pikeun transportasi udara internasional. Dina aturan IATA panumpang diijinkeun pikeun ngangkut otomatisjaket hirupdina pesawat. Sapanjang anjeunlifejacketanjeun kénging nyandak 2 kartrid cadang.

Naha anjeun tiasa nganggo rompi hirup dina pesawat?

Anjeunmeureunmawa rompi kahirupankalayan dugi ka dua kartrid CO2 di jero, ditambah dua kartrid cadang dina kantong anu anjeun bawa atanapi dipariksa.Anjeunmoal ngangkut kartrid CO2 tanpa pakaitlifejacket.

Dupi anjeun nyandak dua kartrid CO2 sareng anjeun?

Kantong anu Dipariksa: Leres (Pitunjuk Husus) Anjeun tiasa nyandak rompi hirup nepi ka dua kartrid CO2 di jero, ditambah dua kartrid cadang dina kantong anu anjeun bawa atanapi anu tos dipariksa.

Dupi anjeun nyandak silinder gas dikomprés dina pesawat?

CO2 Cartridge. Bawa Kantong: Kantong Dipariksa: Kacuali silinder oksigén médis pribadi, anjeun ngan ukur tiasa nyandak silinder gas dikomprés KOSONG dina pesawat. Pikeun diijinkeun (dina barang bawa atanapi dipariksa), éta kedah jelas katingali ku perwira TSA yén silinder kosong.

Dupi anjeun tiasa nyandak kartrid CO2 inflator dina easyJet?

Yep easyJet teu aya hubunganana sareng kantong anjeun saatos didaptarkeun. Aranjeunna naroskeun upami anjeun gaduh, anjeun nyarios henteu, kantongna ngaliwat. Salawasna dianggo pikeun kuring. Ngalayang Monarch akhir taun kamari ti Brum sareng kami khusus ditaros upami ngagaduhan kartrid Co2 dina kantong sapédah kami.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Dennis france - buku komprehensif

Sakumaha harga Berni Franz? Keuntungan sareng gajihna Dennis Franz: Dennis Franz mangrupikeun palaku Amérika anu ngagaduhan nilai bersih $ 16 juta. Dennis Franz sigana paling kasohor pikeun maénkeun Ole Andy Sipowicz dina serial televisi NYPD Blue anu lami.

Michael matthews tour de france - solusi pikeun

Saha anu nyababkeun kacilakaan Tour de France? Tapi pikeun Tur janten hasil, hormat kasalametan pengendara! Kacilakaan anu disababkeun ku tanda penonton éta ngan ukur mimiti mimiti dinten dibuka. Pengendara sepeda Jerman Jasha Suetterlin mangrupikeun pengendara anu mimiti ngantep balapan saatos kacilakaan sareng kacilakaan anu kadua nyababkeun sababaraha anu sanés, ngalaporkeun Reuters.29. 2021.

Juara wisata de France Perancis - rujukan lengkep

Saha anu meunang Tour de France ayeuna? Pengendara Tour de France kalayan seueur kameunangan dugi ka taun 2020 meunang gelar dina bulan Agustus 1998, kalebet tujuh kameunangan sacara umum di Tour de France, sareng ngalarang Armstrong saumur hirup. Di Tour de France di 2020, Slovenia Tadej Pogacar muncul anu unggul - éta kameunangan Tour de France kahijina.

Peter sagan tour de france 2016 - kumaha ngabéréskeun

Saha anu meunang Tour de France 2016? Tour de France 2016 / juara

Dinten istirahat Tour de france - Manual lengkep

Sabaraha dinten istirahat di Tour de France? 2021 Tour de France panjangna 23 dinten. Bakal aya hiji tahap anu diperebutkeun per dinten sareng dua dinten istirahat.1

Pinot tour de france - kumaha carana ngahontal

Saha anu meunang Tour de France ayeuna? Tour de France 2021 - ranking sadayana saatos 13 ti 21 tahap