Utama > Waleran Pangsaéna > Pigura sapédah Chrome - solusi praktis

Pigura sapédah Chrome - solusi praktis

Naha anjeun tiasa Chrome bingkai sapédah?

Industrialkromplaters dipaké pikeun poles beurat, bagian logam kandel. Nyatana aya seueur detil anu hadé dina apigura sapédahnu bisa leungitupamipolesan jero. Ukiran dina cicirén, detil dina makuta garpuh, pagawéan lug anu lemes sadayana meryogikeun sentuhan anu deft atanapi detil na bakal leungit.18. 2015.



Ieu mangrupikeun, kuring yakin éta jajahan Sweet Tooth 2017, 2018.

Ieu anu kuring anggap aranjeunna nyebat warna emas trans. Abdi badé masihan kahirupan anu énggal ku cara miceun sadaya cét ku cara mesék sadayana cet. Mudah-mudahan éta saé, sareng ieu sigana bakal janten sapédah kuring, panyetelan kuring, sahenteuna pikeun 2020.

Tanpa adieu salajengna, hayu urang ngamimitian. Léngkah hiji nyaéta nyandak kertas pasir sareng ngasah cét sakedik. (Ngeresan amplas) Cét stripper mangrupikeun bahan kimia anu jahat pisan ku anjeun hoyong nyegah tina kéngingkeun panangan anjeun sareng dina raray anjeun.



Pastikeun anjeun angkat ka daérah anu ngagaduhan ventilasi anu hadé kuring mutuskeun badé ka luar janten kuring gaduh sapasang sarung tangan Anu lepat Kacuali upami tiis pisan kuring nganggo leungeun baju panjang kusabab kuring ngagaduhan cekap cet dina leungeun kuring kanggo terang éta henteu raoseun pisan. Anjeun kedah nganggo anu sapertos kieu. Terus gelas pelindung.

drivetrains sapédah

Sareng kuring nganggo éta. Oh, ieu kuring ngantepkeun ieu naon (corétan gores) Leungit tempat. Janten hayu urang ngamimitian ngalukis.

Anjeun hoyong nerapkeun dina hiji lapisan kandel. Kuring sapinuhna nutupan pigura sareng remover cet umur sababaraha taun. Éta nyatakeun yén éta kedah ngamimitian damel, atanapi éta kedah damel, sakitar 20-25 menit, kuring kantos ningali baheula yén éta ngajadikeun cet anjeun siga ngagolak, janten parantos satengah jam.



Kuring henteu resep pisan kana hasilna, kuring bakal ngalamar deui sadayana sareng ngantep éta linggih di dieu salami sababaraha jam. Upami éta henteu tiasa dianggo, mésér strip strip cet énggal. Hal anu langkung kuat.

Teras cobian deui énjing. Dinten ayeuna mangrupikeun dinten anu énggal sareng cétna masih dina pigura kuring. Janten kuring angkat ka ditu sareng ngagaleuh ieu.

Éta kedah langkung saé. Janten kuring nganggo deui. Abdi henteu acan ningali nanaon.

kumaha cara nganggo monitor denyut jantung



Abdi ngarep pisan jalanna. Hatur nuhun kana kakuatan tulisanana, dinten ayeuna aya tilu sareng cét na tiasa dicabut sadayana. Kuring ngabersihkeun tadi wengi teras kuring nempatkeun sababaraha deui remover cet kana éta ngantep éta cicing sapeuting.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta jelas pisan éta mesék. Sareng anjeun tiasa langsung ningali naon anu salahna. Pigura tanpa cet pisan rentan ka karat.

Ieu sadayana ngan karat permukaan, janten kuring tiasa langsung ngabersihkeun ieu. Sakali kuring parantos diurutkeun, kuring bakal ngaleungitkeun bintik-bintik anu kuring gaduh ku karat sakedik, teras anu kedah kuring lakukeun nyaéta nyemprotkeun jaket anu jelas pikeun ngajagi pigura. Nanging, katingalina ngajangjikeun produk anu ampir réngsé.

Éta beresih. Abdi miceun sadaya bahan kimia. Ieu penting pisan sabab nalika anjeun nutupan ieu nganggo jas anu jelas anjeun henteu hoyong ngantepkeun kimia dina pigura.

Ninggalkeunana sapeupeuting sigana sanés hal anu paling pinter dilakukeun. Kuring ningali yén karat parantos nyésakeun sababaraha titik hideung dina logam janten kuring bakal nyandak semir logam, ngabersihkeun éta teras kuring bakal uih deui ka anjeun sareng nunjukkeun hasilna. Janten éta garis handapna, kuring kedah nempatkeun jas anu langkung jelas di luhur pikeun ngajagi rada hadé.

Anjeun teu tiasa ngalakukeun éta, tapi unggal ningali noda atanapi anu sami, anjeun panginten badé némpél ku semir. Upami pigura anjeun gaduh warna sapertos kieu, kuring nyarankeun moal buffing teuing sabab anjeun bakal nyéépkeun cet, sareng kuring leres-leres resep perubahan warna tina tukang las éta. Kuring bakal némpél sakedik, nyemprotkeun varnis anu jelas teras éta badé lebet kana lomari dugi ka ngawangun sapédah taun 2020.

Nuhun dulur anu nonton. Kuring miharep anjeun resep, mugia mangrupikeun inpormasi, mugia anjeun tiasa lakukeun dina hiji dinten, sareng leres, teraskeun.

latihan ab kabel

Sakumaha biayana pikeun Chrome pigura sapédah?

Gumantung kana dimana, ngalikeun 200 kanggo apigurasareng 300 dugi 400 kanggopigurasareng garpu.12. 2009.

Naon pigura sapédah kromoli?

gambar ramé jalan

Baja mangrupikeun anu paling tradisional tina biteImperial parantos ngagaduhan karir anu panjang sareng kasohor dina Ngabuburit sareng nalika bahan-bahan kaajaiban anu anyar parantos maling kakuatanana aya seueur jalma anu nganggap sapédah baja janten sapédah impian, tapi kumaha ngabandingkeunna leres pisan? Baja kusabab éta sanés unsur anu pasti, éta mangrupikeun paduan beusi-karbon sareng hiji ton unsur-unsur sanés anu ditambih janten bahan anu urang tingali sateuacan ayeuna, khususna 4130 waja anu biasa dipikanyaho yén tabung dina séri Chrome parantos nambihan komponén campuran ieu kalayan 95% diantarana. Kusabab tangtosna éta tetep besi tua anu saé, henteu ngan ukur bahan campuran paduan anu bénten-bénten ngadamel jinis baja anu béda-béda, tapi ogé jinisna sareng Cara na baja didamel sakitar satengah kilogram, sedengkeun anu mimitina- kelas aluminium didamel tina 1100 gram sareng serat karbon tina 700 gram sareng kanyataanna, kusabab baja padet, henteu aya kabébasan yén éta dua kali langkung padet tibatan titanium ieu, tilu kali langkung padet sareng Aluminium sareng genep kali langkung padet sapertos serat karbon , tapi kapadetanna jelas henteu nyarioskeun sadayana, upami pigura serat karbon urang bakal genep kali langkung enteng tibatan kerangka waja urang sareng éta sanés sakitar dua kali langkung jelas, jelas fakta-fakta sanés gaduh peranan didieu sareng naon anu urang pikirkeun deui nyaéta kakuatan tarik. kateguhan kakuatan kacapean tapi ayeuna urang badé nyarioskeun modulus kaku kusabab, cukup pikaresepeun, baja dua kali langkung kaku tibatan titanium sareng tilu kali kaku sapertos aluminium, anu kumaha ogé nyandak urang balik deui kana sudut anu rata, sabab éta bakal beuki beurat di tungtungna, maka éta kusabab sipat-sipat sanés anu pamustunganana nangtoskeun sisi sareng kandelna pipa, kasieun yén anjeun ayeuna tiasa langsung hilap tapi anu dicarioskeun ka kami nyaéta tabung gajih ukuran dua kali ukuran tabung ipis bakal dua kali beurat diaméterna, tapi éta ogé bakal langkung dalapan kali langkung saé. Masalah sareng tambalan nyaéta aranjeunna tiasa rawan kinking janten anjeun kedah ngajantenkeun témbok langkung kentel sareng di mana kapadetanna deui ngegel burit anjeun bari pipa aluminium ngajantenkeun langkung kentel tapi ogé langkung hampang janten waja sakedik langkung beurat naha leres ogé paling sigana henteu terang leres naon anu ngajukeun waja anu sering terang-terangan sareng terus terang sababaraha anjeun nga-rate éta, tapi leres, kualitas anu leres nyaéta anjeun kéngingkeun waja, janten jinis ieu anu teu jelas, pedaran anu henteu kaukur ngarujuk kana kasaimbangan kaku, kanyamanan, sareng kasenangan, sareng alesan pikeun ieu tiasa janten kakuatan spring anu pipa tina pipa waja, salah sahiji pabrik utama di Columbus, nyaéta pipa waja, anu disebat réspon elastis, naon waé anu disebatna, pasti béda ti cara serat karbon ramé janten jalan buru-buru jalan kumaha waé endow sapatemon pikeun ngahirupkeun tapi kuring leres-leres henteu hoyong ditarik jalan satapak éta sabab kuring henteu tiasaeun disebatkeun tabung karbon sareng tabung baja henteu sabab teu aya roda karbon umum atanapi Sapédah waja, anu ngagaduhan paling otot nyaéta téknologi sareng didieu baja pasti ngagaduhan kartu ace kanggo diputer sabab relatif gampang dikembangkeun sareng kawilang murah, janten sababna baja hartosna khusus pikeun seueur urang.

Sapédah ieu di payuneun kuring ayeuna didamel tina pigura kunyit Henteu ngan ukur mangrupikeun conto tina custard didamel kanggo ngukur, tapi unggal tabung dipilih dumasar kana sipat-sipat anu khusus sareng anu disesuaikan sareng kabutuhan supir, nyaéta beurat na, nya gaya nyetir sareng ogé naon anu dimaksud anggur.

Abdi teu tiasa nyaritakeun kumaha kabiasaan éta leres sabab kuring henteu kantos gaduh sapédah khusus, tapi ngémutan jumlah jalma anu gumbira sareng sepédah khususna sareng pangalaman mésér anu lengkep sareng éta, wajar pikeun nyebatkeun Éta pikeun jalma tangtu pasti aya di dinya, forte baja sanésna, sahenteuna tradisional sahenteuna anu anjeun tiasa ngalereskeunana, janten upami anjeun ngalaman kacilakaan monster gancang sareng Wright badé kabur, atanapi anjeun resep ngalakukeun éta, teuing Ngarobih sareng nempelkeun lagu putus saatos anjeun parantos Satia Tuh sareng ngalereskeun éta duanana pilihan anu sayogi pikeun anjeun, tapi urang ogé parantos ningal yén anjeun leres-leres tiasa ngalakukeun hal anu sami sareng serat karbon ogé, pigura-pigura ieu tiasa mahal sareng nyatana anjeun panginten tiasa lem tibatan cicirihilan karbon anjeun unggal pigura upami anjeun condong nambihkeun kana pipa baja super hi-tech modéren henteu resep resep kakeunaan panas nalika leres-leres tiasa dilas pikeun karat tapi sadayana hoyong damel ngeunaan éta ext sacara ernally nyerah sapertos lapisan cet anu saé sareng sacara internal milah prosés anu gancang sataun sakali Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta mecut seatpost, menyemprot pelindung bingkai di dinya teras siap sareng anjeun nambihan setél anyar téknologi super tinggi éta ogé tahan korosi dina waktos anu sasarengan, anu hartosna anjeun moal ngagaduhan masalah sareng anjeun anjeun tiasa karat baja di jero sareng di luar, anu katingalina saé, ayeuna upami anjeun ngarepkeun X langkung saé tibatan Y ngarengsekeun ieu tulisan maka punten kuring bakal ngantunkeun anjeun sabab sanaos henteu tetep angka sami sareng karbon, serat éta ngahontal sakumpulan tumpukan sareng seueur legiun kipas, wajar mun masih kénéh loba bahan s éndah anu tiasa diwangun langsung. Ieu mangrupikeun akhir tina artikel Senén Pangropéa dinten ayeuna Pastikeun anjeun ngalanggan GCN, kami gaduh artikel Pangropéa Senén unggal minggu sareng upami anjeun ngalakukeun éta hartosna anjeun selalu di tempat anu pas tapi upami anjeun gaduh sakedik deui kontén ayeuna maka mudah-mudahan ogé tujuh hal anu anjeun terang ngeunaan serat karbon atanapi tulisan anu sami ngeunaan aluminium bakal kanggo anjeun

Naon ari Chrome dina sapédah?

Kromolmangrupikeun waja paduan krom sareng eusi karbon sedeng sareng. Éta mangrupikeun waja anu langkung kuat tibatan baja karbon (langkung umum dianggo dinasapédahpabrik), janten urang tiasa nganggo pipa témbok ipis, masihan anjeun ringanpiguraéta bakal lepas ngaliwatan tunggang taun.

Naha Chrome langkung beurat tibatan cet?

Leres, sapertos anu parantos dicarioskeunkrombakal nambahan beurat. Sareng bakal langkung beurattibataneuyngalukis/ jelas palapis pigura. Nanging, upami anjeun ningali chroming sapédah, anjeun panginten henteu hariwang teuing pikeun nambihan sababaraha ons kana beurat sepédah.

Naha plating Chrome ngaleuleuskeun logam?

TO.Plating Chromemoalngaleuleuskeunpanas biasa digulung atanapi tiis digulungwaja, tapi gaduh kamungkinan pikeun nganut kakuatan anu luhurwajaupami henteu langsung sareng leres dipanggang. Theplating ngalakukeunhenteu ngirangan kakuatan dina hiji acara setrés, tapi kusabab éta tiasa ngamimitian réngkak kahirupan kacapean jangka panjang tiasa kapangaruhan.

Kumaha logam chromed?

Thekromprosés plating mangrupikeun cara nerapkeun lapisan ipis kromium kana substrat (logamatanapi alloy) ngalangkungan prosedur electroplating. Dina istilah anu saderhana, electroplating kahontal ku ngalirkeun arus listrik antara dua éléktroda anu dicelupkeun dina mandi éléktrolit anu diwangun ku asam krom.26 2015.

Ngabuburit saatos operasi acl

Kumaha kuring terang upami sapédah abdi chromoly?

TOsapédah kromolmungkin gaduh stiker dina tabung korsi tina pabrik tabung naha éta Reynolds, Tange atanapi Columbus. Bentuk tabung ogé tiasa bénten-bénten dina pigura tungtung anu langkung luhur (chromoly kuringHT ngagaduhan tabung luhur segitiga sareng tabung oval handap). Pigura Hi-Ten bakal eunteung tina modélirahaétasapédahdidamel.

Sabaraha lami bakéd kromoli bakal dugi?

Kromolpiguranyaétailaharna teuing didesain langkung saé dina wates ketahanan (kacapean) 0,54 kakuatan tarik. Ieu hartosna upami lasnyaétaleres dilakukeun, anjeuntiasangarepkeun naon anu urang nyebat 'kahirupan tanpa wates'.

Naha Chrome langkung awét tibatan cet?

Chromepalapis nyayogikeun kaunggulan sapertos résistansi korosi sareng permukaan karasa, tapi meryogikeun pangropéa anu ati-ati supados lami. Salah sahiji karugian utama ngeunaanChromepalapis nyaéta nalika plating triple tiasa tahan chip batu sareng cuaca anu langkung saé langkung hadétibatan cetngalakukeunana, éta henteu sakumaha fléksibel.

Mana pigura sapédah anu sanés tiasa dipésér?

Alta 20 'Sapédah Lowrider Sapédah Pigura, Kelir Sababaraha. . . . . . . Lowrider 26 'Beach Cruisers Frame Hideung. Bingkai Sapédah, Bingkai Sapédah, Bingkai Sapédah Cruiser Pantai, Bingkai Sapédah Pantai Cruiser. . . . Lowrider 26 'Pantai Cruisers Sapédah Bingkai Emas. Bingkai Sapédah, Bingkai Sapédah, Bagian Sapédah, Bagian Sapédah. .

Naha Plato Chrome tiasa dianggo dina sapédah waja?

Plat industri krom dipaké pikeun ngagosok bagian logam anu kandel, kandel. Ayeuna terakhir kali kuring mariksa teu seueur bagian beurat kandel anu ngawangun pigura baja kualitas. Nyatana aya seueur detil anu hadé dina pigura sapédah anu tiasa leungit upami polesan jero.

Naha krom penting pisan dina sapédah?

Sapédah plating Chrome salah paham pisan. Kaseueuran pengendara sepeda tiasa dihampura pikeun mikir yén éta Chrome sorangan anu ngajantenkeun hal-hal ngagurilap. Nanging ieu moal tiasa janten jauh tina bebeneran. Aspék anu paling penting tina plating Chrome nyaéta karya ngagosok, sareng ieu anu misahkeun pengrajin tina plat krom industri.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Tip numpak abad - rujukan komprehensif

Naon waktos numpak abad anu saé? Ilaharna, saurang pengendara sapédah rata-rata tiasa ngarengsekeun perjalanan abad ka 7-8 jam, sanaos éta tetep beda-beda dina tingkat kaparigelan anjeun sareng sabaraha waktos anjeun nyéépkeun sapédah salami siang.

Botol cai - solusi pikeun

Naha kuring peryogi rompi hidrasi? Anjeun kedah milih sabuk hidrasi / sabuk ngaji upami lumpatna langkung pondok sareng anjeun henteu kedah nyandak langkung ti 250-500 ml cairan. Upami anjeun badé ngajalankeun jangka panjang sareng peryogi langkung cair atanapi kedah nyandak baju tambahan atanapi pakakas, maka anjeun kedahna nganggap rompi hidrasi atanapi ransel anu ngaji.17.06.2020

Robot balap - Manual lengkep

Naon Robot Racing? Roborace mangrupikeun platform balap sareng pengembangan pikeun mobil balap otonom. Intina mangrupikeun sapasang tungtunan sareng spésifikasi pakakas anu tiasa dimekarkeun ku perusahaan.

Candak saminggu istirahat ti damel - rujukan lengkep

Naha saé nyandak cuti saminggu ti damel? Nyandak saminggu angkat tina angkat moal ngarusak massa otot anjeun, sareng mangtaun-taun kauntungan anu diusahakeun aman aman. Éta ogé tiasa ngabantosan ku ngantep cilaka anu ngagorowok pikeun dudung. Waktos ieu ogé berharga pikeun otot tapis sareng overworked anu meryogikeun waktos istirahat sareng waras. г.

Dimana lance armstrong - solusi inovatif

Dimana Lance Armstrong ayeuna 2020? Dimana Lance Armstrong Ayeuna? Saatos ragrag tina rahmat, Armstrong ngabagi waktosna antara Austin, Texas, sareng Aspen, Colorado. Anjeunna ti Plano tapi parantos cicing di Austin ti saprak 1990.24 Mei 2020 г.

Ban palatih Vittoria - kumaha anjeun ngarengsekeun

Naha ban palatih hargana? Ban pelatih sapédah awét, sepi, tahan panas, nyayogikeun résistansi tambihan, sareng anjeun panginten kéngingkeun kana warna karesep anjeun. Éta ogé gampang dipasang (sareng anjeun ngan ukur bakalan ngalakukeun sakali henteu sapertos ban biasa anu teras-terasan lungse), aranjeunna ngagaduhan daya tarik anu langkung saé sareng gawat.