Utama > Waleran Pangsaéna > Ngabersihan kurung handap - cara ngungkulan

Ngabersihan kurung handap - cara ngungkulan

Sakumaha sering anjeun kedah ngabersihkeun kurung handap?

Unggal tilu bulan kapayun kuring bakal ngaluarkeun korék kaluar sareng upami éta bb thread, kuring bakal miceun bb sareng ngalakukeun layanan lengkep. Kira-kira tanda tilu bulan biasana cukup waktu, sanajan dina kaayaan anu paling saé pikeun kokotor jalanna kana sela-sela leutik sareng titik kontak di sakuriling crankset sarengkurung handapDaérah.29 2020.



Éta creak atanapi klik anu pikareueuseun, pikeun anjeun anu nonton Klinik Tech GCN. Kuring yakin éta sadayana anjeun, leres? Anjeun sadayana terang kumaha kuring nganggap hina kana sora ieu. Nya, sacara pribadi, kuring henteu kantos janten korban kurung handap, tapi kuring terang yén seueur anjeun, atanapi kuring yakin, aya hubungan sareng jalma anu ngagaduhan kurung handap.

Janten, hayu urang tingali kumaha urang tiasa méréskeun éta creaks sareng klik. (musik jazzy) Mimiti teras, hayu urang terang ti mana datangna sora ieu, sabab éta panginten sanés asalna tina kurung handap, éta mangrupikeun prosés éliminasi, sareng urang mimitian ku hal anu paling saderhana heula. Janten, hayu urang leres-leres nangtung dina sapédah sareng teras bergulat sareng setang, bayangkeun anjeun Andre Greipel dina lari atanapi anu sapertos kitu, engkolkeun seueur torsi sabisa sareng tingali naha anjeun ngagaduhan sora anu ngagerem atanapi ngaklik.

Upami kitu, maka éta panginten bantalan headset anjeun atanapi panganteur antara batang sareng stang. Lubricate éta sareng tingali naha éta musna. Ayeuna kukulutus ngan ukur angkat nalika tunggang pelana? Leres, leres, kaluarkeun pos korsi sareng ogé cabut pelana tina pos korsi.



Turunkeun atanapi anggo gunting karbon upami diperyogikeun, ogé tip sakedik di dieu, panginten pikeun nutupan rel tina sadel anjeun ku sababaraha témpél tambaga anti-seizeor teras nempatkeun sadayana sasarengan teras kaluar sareng angkat sareng tingali naha éta masih creaks. seuseueurna jalma parantos diurutkeun ayeuna-ayeuna! Oke, janten waktosna kanggo miceun kit ranté anjeun sareng bersih-leres poros sareng bagian jero bantalan braket anjeun sareng segel ogé, kalayan gajih seger lebet kana bantalan éta ogé dina poros Ranté anjeun, pasang, angkat , bébas creak. Oke, waktuna pikeun anu penting pikeun leres miceun bracket handapeun tina pigura ku kurung handapeun fit gangguan anjeun peryogi sababaraha alat khusus, sareng sami sareng kurung handap tradisional di mana anjeun peryogi salah sahiji konci anu leres pikeun ngaleungitkeun éta.

Sakali dicabut, bersihkeun duanana kurung ogé cangkang handapeunana sorangan. Ayeuna upami anjeun gaduh kurung handap tradisional, sareng nalika kuring nyarios tradisional hartosna anu dimaksud nyaéta utas, janten ngan ukur nyolok kana cangkang kurung handapeun, kuring bakal nyarankeun éta pikeun nyobaan salah sahiji tina tilu cara ieu. Mimiti anjeun tiasa nyobian sababaraha témpél tambaga anu saé pisan upami kuring kedah nyobian méréskeun masalah ieu pikeun jalma maka anjeun kedah anti ngarebut ogé sababaraha gajih sareng upami kitu anjeun bahkan tiasa nyobian pita ptfe anu dianggo tukang ledeng, sabab ieu bahkan tiasa kaluar sababaraha béda kasabaran sareng ngaleungitkeun éta creaking.

Ogé, émut pikeun ngégél kurung handap kana séksi torsi anu disarankeun ku pabrikan, anu penting pisan, janten upami anjeun ngagaduhan kurung handap pencét-fit anu nyusut sareng dina waja, alloy, atanapi pigura karbon, anjeun tiasa nganggo lapisan ipis Coba gajih kualitas luhur di jero cangkang teras pasang deui kurung handap sareng tingali naha éta henteu aya deui. Upami teu kitu anjeun peryogi sababaraha senyawa gabungan ieu, tapi kumaha jalanna? Nya, mimitina anjeun kedah nganggo sababaraha ieu, éta bahan anu caket anu asup dina jero cangkang kurung handapeun, biarkan garing, teras oléskeun sanyawa panahan, sareng nalika éta garing éta saéstuna menetep sareng gampang pisan. Janten peryogi bédana antara cangkang kurung handapeun sareng cangkir kurung handapeun.



Tingali naon anu kuring hartosna di dieu? Janten, éta teras bakal ngeureunkeun gerakan anu pisan, sakedik pisan anu panginten anu nyababkeun raheut éta. Ayeuna upami anjeun gaduh pigura titanium, kuring bakal nyobian anti ngarebut heula kusabab éta sigana ngagaduhan hasil anu saé dina ngeureunkeun éta gunung. Seueur jalma di luar sana mikir, 'Oh, naha henteu ngamimitian langsung?' Nya, salaku aturan jempol, upami éta henteu ngirut, éta henteu meryogikeunana, janten entong teras teraskeunana dina wangunan anyar anu anjeun balikeun di bumi kusabab éta panginten henteu diperyogikeun.

Nya, pilihan sanésna nyaéta salah sahiji, bracket handap pikeun sapédah pas fit, tapi éta dihijikeun sareng janten sakedik deui ka sakola lawas di dieu, tapi kuring resep ideu di tukangeun éta sabab pasti ngabantuan jalma anu ngagaduhan handap cangkang kurung anu tiasa henteu sampurna dicocogkeun sabab upami éta diulirkeun dua bagian moal sampurna sami. Abdi resep ideu tukangeunana. Leres, kuring miharep éta ngumbar keris anjeun sareng ngeklik bracket handap.

Ayeuna, upami anjeun ngagaduhan padika anu kuring henteu hasilkeun dina tulisan ieu, tinggalkeun pikeun bagian koméntar kuring di handap ieu supados kuring tiasa nambihan kana buku catetan abdi kalayan solusi pikeun masalah anu pikasieuneun éta. Percanten ka kuring, saleresna mah kuring gaduh sareng kuring ngabagi tulisan ieu sareng réréncangan anjeun, bagikeun ka jalma anu ngagaduhan sapédah anu leres pisan ngaganggu, sabab kami henteu hoyong aranjeunna naék nalika urang banter pisan, leres? Henteu, urang leres-leres ngalakukeun, tapi, ogé, kantun ngaleupaskeun creak éta. Pokokna, pastikeun parios ogé toko GCN di shop.globalcyclingnetwork.com ogé, dimana kami ngagaduhan seueur barang pikeun anjeun, sareng ayeuna pikeun tulisan sanés, waktos ngeunaan cara nempatkeun kurung handap pressfit sareng mareuman pikeun ngalegaan , pencét waé di handap ieu.

Naha kuring kedah ngilu bracket handapeun?



nalika bantalan kasar sareng leupas perasaan (sapertos op nyatakeun) aranjeunnakabutuhanpikeun diganti. anyargajihmoal ngubaran bantosan sareng balapan. janten, pikeun ngajawab patarosan aslina, henteu, anjeun henteukedah lube bracket handap.

Sabaraha lami kedah kurung handap hollowtech?

Laksanakeun pangropéa normal, jaga hal-hal anu leres dibubur sareng anjeunBB kedah awétpikeun 4.000 mil sanés atanapi langkung.29 2010.

Héy, dinten ayeuna kuring badé ngagentos kurung handap dina Trek 930to Hollowtech II ieu, pamasanganana gampil pisan, upami anjeun kéngingkeun kurung handap anu leres pikeun sapédah sareng crankset langkung enteng langkung saé? Kurung taper handap alun-alun beuratna 382 gram sareng panangan engkol nyaéta 524 gram anu totalna 906 gram Kurung handap Hollowtech anyar nyaéta 98 ​​gram sareng panangan engkol aya 643 gram Anu nyayogikeun total 741 gram Kurung handap sareng 3 spacer sareng unggal spacer ukuran 2,5 mm Éta cocog sareng cangkang kurung handap 68 sareng 73 mm kalayan jumlah anu dipasang dipasang Spacers Kecuali upami anjeun masang panduan ranté atanapi derailleur payun anu dipasang Masang ngan hiji 2.5mm spacer Rotation gaduh kirang tahan sareng bagian handap anyar kurung

Naha kurung handap rusak?

kurung handapeun teu nganggolangkungna Waktos. kadang upami anjeunkurung handapnyaéta sora atanapi henteu tiasa diputer sacara bébas anjeun kedah nganggohandap bracket kaluar, balikeun deui teras lebetkeun deui upami anjeun badé mésér anu énggalbbanjeun kedah terang naon jinisna sareng ukuran naon anu dianggo sapédah anjeun.

Naha kurung handap kuring diklik?

Paling héran, naon anu sering disada ahandap bracket creakbiasana aya anu sanés. Kaseueuran waktos, anu nyababkeun leres nyaéta samberan ranté anu leupas. Kencétkeun aranjeunna sareng éta bakal jempé paling seueur. Saatos anjeun mariksa baut ranté, tingali kana pedal, sambel engkol, pos korsi sareng korsi.

Sabaraha mil kedah kurung handap?

Ditata leres, rata-rata hibrid tingkat lebet atanapi sapédah jalankurung handapti perusahaan bagian anu terkenalkedahna awétsalamina, atanapi sahenteuna 100.000Rébuan. Kaseueuran jalma ngalalaworakeun sareng nyiksa motorna.

Sabaraha lami kedah kurung handap?

Sedengkeun pikeun akurung handap, dina tungtung handap, meureun 5000 mil. Dasar Shimano anu dianggo ku seueur jalma (UN51 / 55 / sarimbag) tiasa ngarepkeun 10k + mil. Tapi kadang anjeun tuah nakurung handapanu lumayan meureun 500 mil.

Naha crankset kuring diklik?

Aya sababaraha komponén anu tiasa nyumbang kana angaklikatanapi ngagiling sora dina karéta drive anjeun salian tikurung handap, kalebetétaranté,pedalanana,étaderailleur naétahub tukang. Éta nyarios,étagejala anu anjeun nerangkeun sigana nunjukkeun masalahétabantalan pedal atanapikurung handap.

Naha kurung handap aya bédana?

(Pencét di dieu pikeun maca pituduh lengkep BikeRadar pikeunkurung handap.) Numutkeun laporan pangénggalna Friksi Fakta ': Henteu signifikan sacara statistikbédanaaya nunjukkeun kaunggulan umum atanapi karugian tina hiji jinis standar dina kaayaan muat anu sami.

Naha kurung handap anu disegel langkung saé?

Upami tiasa, anjeun kedah milarian adisegelbantalan kartrid sanaos rada mahal. Luhur- tungtungkurung handapngandung bantalan anu méré kasabaran anu langkung luhur. Ieu ngandung harti yén aranjeunna épéktip pisan dina ngaminimalkeun gesekan. Hasilna, unit ieu paling awét.07.12.2020

Naon cara anu paling saé pikeun miceun kurung handap?

Pikeun BBs Inggris (ditandaan BSA), belok sisi-katuhu arah jarum jam pikeun dipiceun, kénca anti jarum jam; pikeun BBs gaya Italia (ditandaan ITA), belok duanana anti jarum jam (arah anu leres biasana ditandaan). 6. Ngabersihan benang Beberesihkeun sisina sareng utas ku rag sareng sababaraha pelarut (sapertos Finish Line Speed ​​Degreaser).

Naon anu kuring kedah anggo pikeun ngabersihan bracket handapeun sapédah kuring?

Kalayan bracket handapeun dihapus, penting pisan pikeun ngabersihan area bracket handapeun. Kokotor didieu sering janten sumber creaks. Anggo degreaser sareng cabut pembakaran oksida. Upami aya kokotor deui, scrub nganggo sikat huntu kalayan degreaser. Garingkeun daérah.

Naon anu kudu dilakukeun ngeunaan bracket handap BB30 anu nyusut?

Anggo alkohol atanapi Streak Bersih pikeun ngabersihan résidu Loctite. Hayu sapinuhna cicing sahenteuna 3 jam upami tiasa. Pasang engkol sareng sadaya perangkat keras sakumaha anu disarankeun ku pabrikna.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Pengendara maéhan tukang leumpang - kumaha mutuskeun

Naha pengendara kantos maéhan tukang leumpang? Sapédah anu maéhan saurang anu leumpang 73 taun saatos ngalangkungan lampu beureum, ngantepkeun anjeunna 'pendarahan' di jalan, pengadilan nguping.

Jason kenny cyclist - kumaha ngajawabna

Naha Jason Kenny pensiunan? Saatos pertandingan, Kenny cicingeun pensiunan tapi henteu lami saatos lahirna anak kahijina, ngumumkeun rencana pikeun neraskeun Tokyo 2020 sareng tempatna dina sajarah Olimpiade.

David millar cyclist - ngajawab patarosan

Dimana cicingna David Miller? Girona, Spanyol

Sapédah lawas - réspon kana pasualan

Saha siklik pangkolotna? Robert Marchand

Pengendara sepeda Pantani - solusi pikeun

Naon anu lumangsung Marco Pantani? Dokuméntér anu disiarkeun dina Italia dina dinten Salasa wengi bakal mempertanyakan cara maotna pengendara sepeda populér Marco Pantani. Pantani, anu meunang Tour 1998 di 1998, pupus dina yuswa 34 taun saatos kapendak dibatesan di kamar hotél na di 2004.

Jinis pengendara - kumaha mutuskeun

Naon rupa-rupa jinis tukang sepeda? Naon rupa-rupa jinis pengendara motor? Pendaki. Panapak. Panumpang. Panulis. Sadaya-Puter. 28. 2018.