Utama > Waleran Pangsaéna > Kangker prostat kopi - solusi pikeun

Kangker prostat kopi - solusi pikeun

Naha kafein nyababkeun kanker prostat?

Kanker kopi sareng prostat

Panilitian nunjukkeun yénkopikonsumsi henteu aya hubunganana sareng paningkatan résiko tinakanker prostat. Analisis meta tina 6 kohortjeung5 studi kasus-kontrol henteu aya pangaruh tinakopikonsumsi dina résiko berkembangkanker prostat71.



Upami anjeun sapertos jalma réa, anjeun parantos nginum kop atanapi dua kopi. KALIFORNIA NINGALI TANDA PERHATOSAN KOPI SUSUS KAPASARAN KIMIA Nalika KOPI DIANGGUL. STEPHEN PRESCOTT, PRESIDENT, DARI Yayasan PANALITEN MÉLIKA OKLAHOMA.

HATUR NUHUN PISAN DIDIEU, KURING NGAHARGAAN, Upami ieu gaduh panyarios, sadayana nyarios. NAON ANU ANJEUN CARIOSKEUN? >> Abdi nyarios nginum kopi anjeun sareng nikmati. MUNGKIN RIBUAN épék Kaséhatan KOPI.

ANJEUN TEU BISA NGAJADI BISA NGANGGUNG KANSER. TERUS NINGGALKEUN KALIFORNIA PANJANG, PERHATOSAN RAKYAT. Pikeun ngamankeun nanaon. >> Naha Leresna Ngan jumlahna? BENERNA JIEUNAN JUMLAH ANU NYIEUN BEDA. >> Sami kajadian dina kimia hukum féderal anu bisa ngabalukarkeun kanker.



Kumargi kitu aya kagunaan anu wajar. Kami ampir-ampiran nganyahokeun kana sagala hal anu urang kedahkeun pikeun sadayana ngeunaan KÜSTIN NS. >> Koméntar Umum ngeunaan KOPI JEUNG hal-hal sanés ieu parantos dijelaskeun.

Upami aya bédana, urang parantos ningali ayeuna. URANG BISA NINGALI KECAP KECAPAN MANIS ON Panyakit KRONIK Bakal ageung. URANG BISA mastikeun éta. >> Upami urang terang kopia moal maéhan kami, naha saé pikeun urang? Atanapi éta ngan ukur nétral? >> Pasti aya kajian médis anu nunjukkeun yén kopi éta parantos aya manpaatna.

NELepon sareng Gancang. Abdi moal nyarankeun anjeun nginum kopi kanggo kasihatan anjeun. Kaséhatan Méntal Anjeun BISA JEUNG NETRAL. >> Naha aya sajumlah cangkir anu urang kedah dipotong? >> IT dimimitian pikeun bobo abdi.



KAPÉSINA NGADIEU ANJEUN LEUWIH LUWIH. Upami anjeun nginum seueur kopina, anjeun tiasa nginum salasahiji hal ieu sapertos pangaruh dina saré anjeun >> Urang gaduh sababaraha patarosan ti Facebook, tapi aya anu nyarios upami kuring henteu ngagaduhan kopi kuring bakal nyerang anu sanés. NAHA ANJEUN ANJEUN NGALAMAN ANU? KOPI parantos lami sareng anjeun parantos nyungkeun kopi sadayana taun ieu. >> ACRYLAMIDE Datang Nalika Masak Kadaharan Anu Beda.

Éta sadayana dua protéin sareng karbohidrat. Jalma-jalma Lila Diajar Balukar Kaséhatan Pangaruh NIA Kusabab Hukum ieu anu aya di ditu. >> Saur sim kuring sadayana ngaraos sakedik ayeuna anu aya di dieu.

STEPHEN PRESCOTT HATUR NUHUN.

Naha kopi goréng pikeun prostat anjeun?



Kafein tiasa ngambek duananaprostatjeungétakandung kemih. Hiji panilitian mendakan yén lalaki anu nyéépkeun 234 mg atanapi langkung tina kafein unggal dinten 72 persén langkung kamungkinan ngalaman inkontinensia kemih dibandingkeun sareng lalaki anu nginumétasahenteuna jumlah kafein.

Kuring bakal masihan anjeun tautan kana artikel khusus ieu dina akhir tulisan ieu ku anjeun tiasa ningali sadayana. Ieu nyababkeun seueur patarosan anu béda, tapi hiji anu diulang sababaraha kali nyaéta, 'Naha kafein ngajantenkeun degdegan langkung kuat? Naha Saé Pikeun Disfungsi Erectile? Kuring kantos nguping panilitian anu nyarios yén ieu masalahna? ”Réaksi sareng pamikiran anu munggaran kuring nyaéta,“ Henteu, henteu! Kuring jelas nyatakeun dina artikel naha éta henteu, kumaha goréngna pikeun hormon anjeun sahingga tiasa nyababkeun disfungsi erectile. ”Tapi kuring henteu hoyong ngabubarkeun patarosan éta.

palajaran sapédah déwasa

Kuring écés henteu terang sadayana sareng kuring hoyong diajar sabisa-bisa. Sakumaha anu parantos didadarkeun, saluran ieu kanggo anjeun sareng kabutuhan anjeun. Janten kuring ngagali langkung jero

Kuring teras mendakan panilitian1 dina 2015 anu mendakan yén lalaki anu nginum sakitar 170-375 miligram (mg) kafein per dinten kirang kamungkinan ngalaporkeun disfungsi erectile (ED) tibatan anu ngalakukeun ieu (éta ngeunaan 2-3 cangkir kopi ). Nanging, panaliti henteu terang persis kunaon, tapi aranjeunna ngagaduhan teori. Aranjeunna nyerat yén mékanisme biologis anu diusulkeun nyaéta kafein ngainduksi sababaraha épék farmakologis '.

Hal ieu nyababkeun rélaxasi tina arteri zakar sareng jaringan erectile lemes anu ngajajar awak guha sahingga ningkatkeun aliran getih kana sirit. Hartosna, arteri sareng otot lemesna santai, aliran getih ningkat, sareng 'ruang pembengkakan' dina sirit anu nyumbang kana degdegan langkung gampil dieusian ku getih. Oke, éta sigana siga téori anu saé.

naha sapédah kedah lirén di randegan lirén

Para panaliti ogé terang yén aranjeunna 'henteu mendakan hubungan antara kafein sareng paningkatan aliran getih'. Sapertos kalolobaan cobaan klinis, aya waé kakurangan sareng desain anu goréng. Kuring parantos ngagali téori 'aliran getih' sareng aya sababaraha panilitian anu nunjukkeun aliran getih ningkat kana uteuk kusabab kafein anu pangaruhna tibalik, ngabalukarkeun vasoconstriksi sahingga aliran getihna goréng.3 Janten sadaya hasil positip engké ditolak.

Intina nyaéta yén teu aya ieu hartosna nanaon. Sakumaha didadarkeun dina tulisan aslina mah, stimulan sapertos kafein nyababkeun paku dina hormon setrés sapertos kortisol sareng tingkat adrénin / epinefrin anu nurunkeun kadar téstostéron sareng IEU bakal salawasna ngakibatkeun turunna dedegan. Henteu kakantun yén kafein ogé ningkatkeun kahariwang, anu ngirangan kinerja.

Tujuanana anjeun nyaéta yén anjeun sok hoyong ningkatkeun hormon anjeun, éta waé! Tingkat hormon kasaimbangan sareng kasaimbangan mangrupikeun solusi jangka panjang anu TERBAIK pikeun solusi kaséhatan sareng cacakan. Konsép saderhana, tapi rumit pikeun dilaksanakeun. Dina tulisan ieu, kuring gaduh dua tautan penting anu kedah anjeun parios ayeuna.

Salah sahiji anu cocog pikeun artikel aslina pikeun saha waé anu nyéépkeun produk kafein sapertos kopi, inuman énérgi, stimulan sateuacan latihan atanapi produk anu sami. Sareng anu sanésna mangrupikeun solusi anu ditalungtik sacara klinis anu ngabantosan ningkatkeun hormon anjeun, ningkatkeun tingkat téstostéron, anu nyababkeun hadéna dedegan sareng drive séks - sacara fisik sareng émosional. Naha anjeun resep éta? Pencét tombol kawas.

Hatur nuhun pikeun ngadangukeun sareng gaduh dinten anu bagja sareng sehat!

Naon katuangan anu tiasa maéhan kanker prostat?

Teu aya anu khusustuangeunatanapi resep étatiasalangsungmaéhan kanker prostatsél. Sababarahakadaharan anubisa jadi mantuan dinakanker prostatrecovery sareng pencegahan kambuh kalebettuangeunngandung lycopene, kacang, green tea, crosssayuransareng buah sapertos cranberry, strawberry, blueberry sareng dalima.31 Maret 2021

(musik instrumental dramatis) - Kuring resep ngarengsekeun masalah. Kuring resep resep kana éta kasalahan sareng upami kuring ngalakukeun 10 kasalahan henteu kunanaon, kuring bakal ngaleungitkeun 10 kasalahan éta sareng tungtungna terang naon anu leres anu kedah dilakukeun. Abdi dosen rékayasa mékanis di UC Berkeley anu kuring kantos resep latihan.

Abdi lumpat dimana-mana. Abdi henteu kantos linggih dina mobil. Kuring ngamimitian baseball leutik sareng putra abdi nalika umur 10 atanapi 11 taun.

Kuring didiagnosa kaserang kanker dina bulan Nopémber 2014 saatos waktos lami sataun sareng satengah ngarareunah saatos sataun panjang satengah taun teu ngarareunah sareng dina hiji waktos kuring nembé ngadamel grafik sakedik sareng éta gancang pisan balik . Abdi émut panginten, dina tingkat ieu, hartosna, kuring moal hirup salami tilu bulan. Biopsi nunjukkeun kanker anu nyebar pisan sareng tingkat tinggi di prostat kuring.

Éta parantos sumebar ka titik limfa sareng sababaraha bagian saraf dina tulang kandung kemih sareng dada kuring, ngamimitian terapi hormon énjingna teras langsung ngamimitian kémoterapi - Nalika kami terang yén éta diagnosis Andy, kami terang éta goréng. Mimiti, kuring nalungtik siga gélo, naha aya panilitian? Jigana kaayaan panyakit éta sapertos anu ngan ukur teu aya nanaon di dieu. - Terus kami disarankeun ku babaturan di MD Anderson di Houston.

Johanna ngalakukeun seueur pancakaki pikeun ngajantenkeun éta kajantenan. Anjeun terang, kuring pikir upami Johanna henteu aya pikeun ngabantosan kuring ngalangkungan logistik, diantara anu sanésna, éta teuing nyingsieunan. Tapi cukup jalma ngadorong urang yén urang kedah angkat sakali.

Kuring henteu pati masalah ngumbara pisan. Éta saéstuna ngajantenkeun kuring ngaraos resep nyandak serius pisan sareng ngalakukeun sagala anu kuring tiasa. Kuring ngalaman operasi di dinya dina Juni 2015 sareng ngamimitian sidang klinis kuring kirang ti sataun saatos diagnosis kuring. - Andy nampi imunoterapi anu disebat asipilimumab atanapi Yervoy.

Mangrupikeun ubar anu samentawis ngarecah rem dina sél T, nyaéta sél imun anu ngabantosan merangan kanker. - Sareng ieu mangrupikeun pilihan ieu pikeun hal anu cukup pikaresepeun. Leres, éta ogé sakedik pikasieuneun sabab aya sadayana efek samping ieu, tapi kami sadayana aya.

Kami ngan ukur hoyong maju sareng ngajantenkeunana - kuring kedahna dibéré opat dosis ipilimumab unggal tilu minggu. Kuring tungtungna ngan ukur ngagaduhan tilu pangobatan - Andy leres-leres ngembangkeun salah sahiji efek samping anu paling khas tina imunoterapi ieu dimana sél imun saleresna nyerang kulitna sareng nyababkeun baruntus. Nanging, Andy leres-leres ngagaduhan salah sahiji réaksi pangsaéna anu urang tingali ku kanker prostat - Dr.

bmc bikes gunung review

Subudhi nyarios, anjeun terang, sistim imun anjeun leres-leres ditangtoskeun, sareng kami moal nampi dosis anu kaopat éta. Tapi aranjeunna nyatakeun yén éta henteu biasa. Anjeun leres diajar kumaha ngalakukeun dosis. - Andy defies sadayana odds.

Pikeun penderita sapertos Andy, salamet median bakal diukur kamungkinan dua opat taun sareng kuring yakin yén panilitian ieu ngarobah ramalan éta sacara signifikan. Sataun saatos anjeunna ngamimitian pangobatan, anjeunna ngirimkeun kuring gambar anjeunna sareng anjeunna nyarios, 'Kuring bakal kaluar salami sataun teras kuring ngabagi ieu ka anu sanés' ti tim kami sareng nyarios éta naha urang ngalakukeun naon anu kami laksanakeun. - Nyandak bagian dina pangajaran masihan kuring ngarep pisan.

Immunotherapy nyaéta sataun satengah engké na kuring ngarasa hébat. Kuring aktip, sanaos kuring gaduh kamajuan alit dina PSAI, hatur nuhun parantos ilubiung dina pangajian, sareng kuring bakal Ngalakukeun panilitian anu sanés sakumaha saharita upami kuring ngagaduhan kasempetan. - Ngalangkungan imunoterapi sareng tanpa perlakuan nanaon pikeun taun kamari parantos janten kameunangan anu ageung pikeun kuring.

Éta mangrupikeun harepan anu hébat. Aya terobosan sadaya waktos. Kuring ngaraos endah pisan kumaha gancangna parobihan. - Immunotherapy leres-leres bakal janten pangobatan anyar sareng permanén pikeun kanker.

Nunjukkeun yén Lembaga Panalitian Kanker e tujuan utami nyaéta pikeun ningkatkeun waragad sareng pamahaman imunoterapi. Sigana mah hal anu saé sareng tungtungna bakal ngarobah seueur kahirupan janten langkung saé. (musik instrumental dramatis)

Naha kopi nurunkeun tingkat PSA?

Tiasa alkohol atanapikopihasil konsumsi miring? Alkohol sareng minuman berkafein henteu didamel faktor résiko kanggo kanker prostat sareng moal mangaruhanTingkat PSA.4 Sep 2020

Janten hayu urang bahas naon anu aya di tukangeun prostat anu ngagedéan anu berpotensi ngaganggu kencing anjeun. Nalika lalaki janten sepuh, prostatna saéstuna ngagedéan sareng ningali di mana ayana prostat. Kandung kemih Nalika anjeun ngagedékeun prostat, tabung ieu ditutup sareng kamampuan anjeun ngijih kaganggu.

Dokter bakal resep resep pangobatan sapertos Flomax, antibiotik, sareng panginten anjeun bakal ngalakukeun sababaraha tés getih sareng ningali anjeun dina genep bulan tapi patarosan kuring nyaéta naon anu nyababkeun prostat ngagedéan. Upami anjeun ningali sadaya hormon anjeun, aranjeunna leres-leres tiasa di bagi kana dua kategori anu béda dina hiji kategori disebut anabolik sareng kategori anu sanésna bakal katabolik ayeuna, anabolik aya hubunganana sareng ngawangun sesuatu, sareng katabolik hartosna ngarusak sababaraha énzim anu aya dina kadaharannana Blok bangunan dasar ngarobih asam amino, asam lemak, glukosa sareng sajabana teras anjeun gaduh sadayana hormon anabolik anu ngambah sareng nyandak blok wangunan ieu sareng ngajantenkeun jaringan awak kaluar tina éta.

Nalika prostat ngagedéan jelas yén anjeun ngagaduhan hal anabolik ieu leres, upami urang ningali sadaya hormon anabolik, urang ngagaduhan prolaktin sareng panginten anjeun kantos nguping prolaktin dina awéwé anu nyusu, tapi lalaki ngagaduhan prolaktin teuing sareng upami prolaktin teuing tinggi pastina tiasa ningkatkeun ukuran prostat sareng estrogen nyalira tiasa ningkatkeun ukuran prostat sareng estrogen ogé ningkatkeun pelepasan prolaktin janten anjeun ngagaduhan hormon sapertos DHT, bentuk téstostéron anu kuat pisan sareng androgens Cortisol wutah hormon igf nomer hiji anu jenis sapertos ékspansi hormon pertumbuhan anu dihasilkeun ku ati dirangsang ku hormon pertumbuhan pasti bakal ngagedékeun prostat sareng anjeun gaduh Pro Gesterone sareng Insulin anu mangrupikeun hormon anabolik anu kuat pisan . Janten, tingali naon dahareun atanapi hal anu ngandung seueurna hormon ieu anu anjeun tiasa tuang sacara rutin Susu mangrupikeun zat anabolik anu kuat anu dijantenkeun kéju. Yogurt kefir sareng susu ngandung seueurna hormon anabolik ieu.

Janten upami anjeun ngagaduhan masalah kiih atanapi prostat anjeun digedékeun anjeun kedah 100 persén ngeureunkeun susu sareng produk susu janten upami prostat anjeun ageung atanapi anjeun gaduh masalah kiih, anjeun kedah ngaleungitkeun gula sareng neraskeun rencana ketogénik. Upami anjeun énggal dina saluran kuring, kuring bakal nambihan tautan di handap ieu teras kami ngagaduhan éstrogén, henteu kunanaon janten éstrogén tiasa sumping tina seueur sumber kécap mangrupikeun sumber éstrogén anu hadé. Janten upami anjeun tuang sapertos susu kécap atanapi protéin kécap anu ngasingkeun pikeun protéin, sareng panginten a shake diet anu anjeun candak atanapi henteu, nalika anjeun nyéépkeun pangan organik, anu anjeun gaduh hanyalah sayuran komérsial atanapi pangan anu seueur bahan kimia anu niru éstrogén.

Ieu tiasa janten faktor ageung ningkatkeun ukuran prostat anjeun. Seueur jalma anu nginum obat alami pikeun prostat sapertos korma uyah sareng kusabab palmetto uyah ngahambat énzim tinangtu anu normalna ngarobah téstostéron kana bentuk téstostéron anu kuat pisan anu tiasa nambihan prostat, hal anu kécap éta moal jalan jadi kuring nyarankeun susu produk motong siki waluh séng sareng likopén ayeuna, likopén ogé ngagaduhan panilitian anu saé anu tiasa ngabantosan ngaleutikan prostat sareng tomat anu saé, janten tomat janten tuangeun anu saé upami anjeun ngagaduhan prostat anu ngagedéan. Janten upami anjeun nuju diet atanapi hoyong ngalakukeun anu ngagaduhan prostat anu ngagedéan, sanés ngan ukur keto anu séhat sareng puasa samentawis, tapi kuring bakal ngonsumsi sayuran anu langkung ageung khususna kale kusabab éta - pokus didieu pikeun ngahindaran lingkungan anjeun, tapi kumaha upami ningkatkeun imunitas anjeun sistem anu kaleungitan kursus ieu nunjukkeun anjeun kumaha carana nyalabarkeun diri sareng kumaha sabar sareng nolak sakuliling anjeun langkung saé ku cara ningkatkeun sistem imun anjeun nyalira kuring nempatkeun tautan di handapeun pedaran di bagian handap katuhu téangan éta sareng ngadaptar dinten ayeuna

Naha anjeun tiasa hirup 20 taun ku kanker prostat?

Lalaki anu gaduh tumor Gleason 7 sareng 8 dugi 10 mendakan résiko tinggi maot tinakanker prostat. Saatos20 taun, ngan ukur 3 ti 217 pasién anu salamet. Lalaki anu ngagaduhan panyakit kelas sedeng ngagaduhan résiko kumulatif panengahkanker prostatkamajuan saatos20 tauntina susulan.

Naha Bir Goréng pikeun prostat?

Panilitian anu ngalibatkeun 3.927 lalaki di Greater Montreal mendakan yén nginum abirunggal dinten dina waktos anu lami pakait sareng paningkatan résiko agrésifprostatkanyeri.5 Sep 2018

Latihan naon anu saé pikeun prostat?

Rupa-rupa jinislatihantiasamantuanpikeun lalaki kalayanprostatmasalah atanapi OAB. Kegellatihantiasa nguatkeun sareng ngalatih otot lantai panggul anjeun pikeun ngabantosan ngadalikeun cai kiih.Latihansapertos leumpang, jogging, ngojay, sareng tenis ogenguntungkeun.

Naha cau saé pikeun kanker prostat?

Hasil ieu nunjukkeun yén ekstrak métanol tinacaumesék tiasa ngahambat 5alpha-réduktase sareng pangintengunanadina pengobatan jinakprostathiperplasia.7 Séptémber 2009

Naha anggur beureum saé pikeun prostat?

Hiji studi anyar nunjukkeun lalaki anu nginum opat atanapi langkung gelasanggur beureumper minggu gaduh résiko ampir 50% handapprostatkanker tibatan anu henteu nginum. Salaku tambahan, panaliti mendakan yénanggur beureum urangépék pelindung sigana langkung kuat ngalawan bentuk anu paling bahaya sareng agrésipprostatkanyeri.Sep 23 2004

Kumaha kanker prostat maéhan anjeun tungtungna?

Seuseueurnakanyerisél anu leupas tinaprostatmaot. Tapi kadang aranjeunna sumebar ka organ séjén sareng ngamimitian tumor anyar. Cangehgarkanker prostatsering ngalih kana titik limfa atanapi tulang sateuacan nyebarkeun ka organ séjén. Kirang ilahar nyebar ka paru-paru, ati, atanapi uteuk.

latihan ab pikeun pamula

Naha aya anu salamet tina kanker prostat tahap 4?

Panggung-4 Kangker Prostat(IV)

Ieu anu terakhirpanggungtinakanker prostatsareng ngajelaskeun atumornungagaduhansumebar ka bagian awak anu sanés, kalebet kelenjar getah bening, paru-paru, ati, tulang, atanapi kandung kemih. Pikeun ieukangker, 5 taunsalametlaju nyaéta 29%.

Kumaha hubunganana kopi sareng résiko handap kanker prostat?

Panaliti ngitung yén aya ampir turunna 1 persén résiko pikeun unggal tambahan kopi unggal dintenna kopi. Opat belas studi dianggap kualitas luhur, kalayan sakedik résiko bias, sareng ukuran sampel anu ageung masihan ulasan langkung kuat.

Naon jenis kanker anjeun tiasa kéngingkeun tina nginum kopi?

Aranjeunna ogé mendakan yén nginum kopi sanés anu nyababkeun payudara awéwé, pankreas, sareng kanker prostat, tapi tiasa ngirangan résiko endometrium uterus sareng kanker ati. Bukti na ditaksir henteu cekap pikeun jinis kanker sanés.

Naha goréng nginum sacangkir kopi sadinten?

Panilitian sanés ngeunaan konsumsi kopi nyarios yén opat atanapi langkung cangkir kopi sadinten tiasa nyababkeun résiko panurunan kanker prostat sareng kamajuan panyakit.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.