Utama > Waleran Pangsaéna > Kram dina pingping jero - kaputusan praktis

Kram dina pingping jero - kaputusan praktis

Kumaha anjeun ngagentos kram pingping jero?

Upami anjeun gaduhkram, tindakan ieu tiasa nyayogikeunlega:
  1. Regangan sareng masagi. Regangkeun cangkéngototsareng gosok sakedap sina ngabantosan. Pikeun anak sapikram, nempatkeun beurat anjeun dina leg anjeun sempit sareng ngabengkokkeun tuur anjeun sakedik.
  2. Larapkeun panas atanapi tiis. Anggo anduk haneut atanapi pemanasan dina waktos anu ketat atanapi ketatotot.
3. 2021.



Ieu Brent ti Brookbush Institute, sareng dina tulisan ieu kami ngeunaan kaluaran manual hyperstatic tina adductor magnus. Upami anjeun ningali tulisan ieu, kuring nganggap yén anjeun nonton pikeun tujuan pendidikan sareng anjeun ahli terapi manual anu dilisensikeun. Nyaéta, therapist fisik, palatih atletik, kiropraktor, therapist pijet, atanapi osteopath, sareng undang-undang di nagara anjeun bakal nutupan wengkuan anjeun pikeun téhnik pelepasan manual.

Upami anjeun henteu yakin, mangga tingali kana hukum ieu. Palatih pribadi, tulisan ieu sigana henteu berlaku pikeun anjeun. Kuring bakal ngantep sobat Melissa kaluar.

Anjeunna bakal ngabantosan kuring nunjukkeun. Ayeuna, sadayana téhnik pelepasan manual statis ieu nuturkeun protokol anu sami pisan. Urang kedah terang kumaha ngaraosan otot anu urang targetkeun.



Kami kéngingkeun poin bonus upami urang terang poin pemicu sabab éta pasti bakal ngirangan pamilarian urang. Urang kedah terang naha aya jaringan anu urang hoyong awas pikeun anu henteu resep komprési. Kalayan panambih, urang kedah merhatoskeun arteri femoral.

Arteri femorér henteu ageung handapeun ramo urang. Émut, arterina moal langkung kandel tibatan ramo alit anjeun. Upami anjeun kéngingkeun pulsa nalika ngalakukeun ieu, tong freak kaluar, ngan ukur mindahkeun ka luhur atanapi ka handap atanapi sisi ka sisi sareng anjeun kedah tiasa mendakan jalan ka jaringan target tanpa neken arteri éta.

Sareng tangtosna urang kedah terang posisi anu mana urang bakal nempatkeun Melissa supados kuring tiasa raoseun sareng tiasa neken tekanan ieu salami 30 detik dugi ka 2 menit tanpa capé, sareng Melissa raoseun raoseun sareng kuring henteu ' t nempatkeun dina posisi nyeri? . Urang kedah tegangkeun otot ieu sakedik supados urang nekenkeun éta nodul atanapi titik hiperaktipitas sareng henteu mimiti maénkeun kaulinan 'pasang ramo dina marmer' atanapi marmer éta terus ngéser kaluar. Dina kasus magnus adductor, kuring bakal nganggo Posisi anu sami anu kuring anggo pikeun manjangan adduktor magnus.



Janten kuring nempatkeun suku na kana ASIS kuring. Ayeuna kuring gaduh kendali pinuh ku sabaraha tegangan anu aya dina magnum adduktor anjeun sabab kuring tiasa ngalih mudik kalayan gampang. Upami éta cara teuing pikeun anjeunna, kuring tiasa mundur ku cara kieu.

Upami teganganna henteu cekap, kuring tiasa ngaléngkah. Sareng tangtosna, upami kuring nempatkeun méja kuring saé sareng luhur kuring tiasa ngalempengkeun panangan, siku ampir katutup, sareng kuring ngan ukur tekanan dina ngabengkokkeun payun sareng ngagunakeun beurat awak kuring tibatan nyobian nganggo leungeun anu tungtungna bakal ban kuring kaluar. Ayeuna henteu hésé pikeun milarian adductor magnus anjeun.

Éta posterior paling jauh tina otot adduktor. Janten upami kuring nyerang adduktor ti sisi tukang ka arah éta, kuring dina adductor magnus. Hiji-hijina hal anu kuring kedah ngabedakeun nyaéta dimana myadductor magnus aya dimana dimana myhamstrings.



Dina populasi atletik, anjeun tiasa ningali hamstringsna kaluar upami anjeun ningali ka handap. Dina kasus Melissa, kuring leres-leres tiasa ningali benjolan alit anu pikaresepeun dimana hamstring anu dikembangkeunna nempel, sareng kuring terang upami kuring nempatkeun ramo kana benjolan éta kuring ngagaduhan magnum adduktor. Upami anjeun henteu tiasa ningali janggol ieu, upami anjeun henteu tiasa kéngingkeun pitunjuk visual anu saé dimana dimuatna adductor magnus, anggo hiji panangan sareng anggo tempat anu lega sareng lega pikeun narik bagian tukang sareng jero pingping.

Anggo panangan anjeun anu sanés dina tonggong keuneung sareng ngantepkeun ngabengkokkeun tuur. Émut yén magnus adduktor anjeun henteu ngalangkungan tuur anjeun, tapi hamstring anjeun tiasa dilakukeun, janten anjeun bakal karasa kanaékan kapadetan jaringan - anjeun bakal ngaraos kontrak hamstrings anjeun, tapi kabiasaan adductor anjeun bakal. Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta langsung ngalangkungan jaringan kontrak.

Teras sareng sayah pikeun kuring. Oke, ayeuna kuring parantos nyebatkeun yén upami kuring terang dimana éta titik pemicu, kuring bakal kéngingkeun poin bonus. Kalayan magnus adduktor, urang ngagaduhan anu dasarna persis di tengah pingping teras anu caket pisan kana tuberositas ischial, nyaéta caket pisan sareng asal muasal adduktor.

Ayeuna kuring badé nganggo ngusap posterior-to-anterior ieu kanggo milarian fascicle anu paling ketat sareng sempit, sareng sakali kuring mendakanana kuring tiasa ngalih sakedik langkung caket. Dina hal ieu kuring ngamimitian rada jauh ti tengah pingpingna sareng mendakan titik sénsitip anu saé di ditu. Sakali kuring mendakan titik lembut dina posisi ieu, kuring bakal nganggo téhnik jempol-jempol.

Oke, kuring bakal ngonci siku kuring ka dieu teras kuring ngan ukur condong. Kuring ngan ukur bakal langsing sapertos anu meunang tekanan anu hadé pikeun fascicle padet éta. Émut, ceuk kuring tekanan anu saé mangrupikeun tekanan dugi ka ngawitan masihan sakedik, tapi anjeun henteu kéngingkeun kanaékan anu ageung sareng balikna, kanaékan resistansi anu gedé.

diet sapédah

Kusabab dina titik ieu anjeun sigana bakal ngajaga. Anjeun kamungkinan bakal ngagaduhan nyeri, sareng kéngingkeun pelepasan saleresna bakal langkung sesah. Kami ngan ukur hoyong angkat ka titik dimana urang mimiti ngagaduhan paningkatan résistansi jaringan, atanapi paningkatan sareng tekanan dina ramo urang.

Kami bakal tahan ieu salami 30 detik dugi ka 2 menit atanapi dugi ka kami ngaraos dileupaskeun, panginten langkung caket 30 detik saatos anjeun saé. Pas aranjeunna kéngingkeun izin, kuring tiasa ngalih kana titik pemicu salajengna. Nya, kuring parantos nyarios ieu dina seueur tulisan sateuacan anjeun nempatkeun leungeun ka saha waé anjeun kedah 80% yakin yén otot éta aub.

Anjeun teu nganggo teknik manual salaku penilaian, sahenteuna mimitina. Tangtosna, sadaya anu urang lakukeun mangrupikeun penilaian, tapi anjeun kedah ngagaduhan alesan pikeun neundeun leungeun. Ieu lumaku khusus pikeun titik pemicu magnus adduktor dina tuberositas ischial.

Leungeun anjeun bakal caket pisan palangkangan batur. Ieu mangrupikeun hal anu anjeun badé ngajelaskeun ka palanggan anjeun. Ngawangun rapot.

Entong ngan ukur nempatkeun tangan anjeun ka tempat atanapi masihan palanggan anjeun pitunjuk anu saé kunaon. Anjeun sigana bakal hoyong tes tindak lanjut. Janten, kuring ngagaduhan tinjauan, sigana ieu tiasa ngabantosan, sareng kuring badé ngalakukeun ieu post-test kanggo nunjukkeun anjeun naha kuring nempatkeun panangan di ditu.

Upami anjeun ngan ukur nempatkeun leungeun dimana kuring hoyong nempatkeun panangan kuring sareng teu gaduh panjelasan, anjeun bakal tiasa masalah. Janten asal muasalna tina adductor magnus sapinuhna aya dina tuberosity ischial anjeun, anu intina ngajaga anjeun dina tabel ieu. Ieu tulang jero dina butut anjeun.

Janten upami kuring langkung caket ka bumina sareng ngaraos jaringan anu sami, kuring tiasa ngaraos titik pemicu di dieu. Sarua - awas jalma-jalma, kuring sapertos pulas leungeun sapertos kitu, leres, kuring henteu hoyong panangan kuring janten palangkangan batur. Upami diperyogikeun, nalika aya anu ngaraos langkung raoseun, anjeun tiasa ngantepkeun panangan dina palangkangan, atanapi nganggo anduk atanapi ngantepkeun anduk sareng panangan palangkangan kanggo ngaraos aman.

Sareng deuih kuring bakal milari sareng tahan éta 30 detik dugi 2 menit dugi ka kéngingkeun ijin. Kumaha karaosna? Naha anjeun mimiti santai? Urusan anu saé. Terus kuring sigana bakal nyarios, 'Oke, naha anjeun henteu gugah sareng ngalakukeun bajingan?' Mungkin anjeunna ngaraos nyeri éta di ditu.

Dina bagian salajengna urang bakal nyimpulkeun nutup-up urang. Oke dulur-dulur, pikeun jarak dekat anjeun kuring bade lentur sareng nyulik pingping anjeun sapertos anu kuring badé nambihkeun pikeun adductor magnus. Kuring bakal nempatkeun suku anjeun dina ASIS abdi supados kuring tiasa ngendalikeun sabaraha tegangan dina Heradductor Magnus ku ngan saukur condong ka hareup atanapi mundur.

Ayeuna urang terang yén magnus heradductor mangrupikeun bagian tukang tina otot adduktor, janten urang kedah ngabédakeun antara magnus adduktor sareng hamstrings. Melissa gaduh hamstrings anu cukup maju, tapi pikeun nunjukkeun ka kuring kumaha kuring bakal nyarios ka batur anu panginten henteu saé atletis atanapi saé ogé dikembangkeun, kuring nganggo daérah lega anu lega sahingga kuring tiasa ngaraos jero tina pingping sareng sakabeh tukang pingping tiasa. Kuring nambihan sababaraha tekanan di ditu janten kuring terang kuring tiasa ngaraos jalan ngaliwatan jaringan lemak naon waé.

Kuring nganggo panangan anu sanés pikeun meungpeung ankle sareng teras ngabengkokkeun tuur sareng hamstrings 'boom' pop langsung kaluar. Émut yén panambah magnus anjeun henteu meuntas tuur sareng henteu tanggel waler pikeun tuur. Janten nalika kuring langsung ngalangkungan serat padet anu ayeuna dikontrak tina hamstring kami, kuring terang yén kuring nuju aya adductor magnus.

Ayeuna anjeun leres-leres tiasa ningali ieu dina kaméra. Upami kuring ngantep Melissa payun sareng ngabengkokkeun tuur sakumaha anjeunna atletis sareng ngagaduhan hamstrings anu dikembangkeun ieu - payun sareng bersantai sareng tikungan deui. Anjeun tiasa ningali hamstrings dirina langsung kaluar, sareng nalika kuring leumpang pas kana hamstrings éta kuring terang kuring pas kana adductor magnus.

Teras sareng sayah pikeun kuring. Nya, ku nambihan magnus, kuring terang yén titik pemicu anjeun bakal pas di tengah atanapi tengah jalan turun panjang pingping anjeun. Persis di dieu.

Teras aya deui titik pemicu anu caket kana asal otot ieu caket ischium anjeun. Janten kuring bakal payun sareng ngalakukeun stroke anterior ieu pikeun mastikeun yén kuring jauh tina arteri femoral, tapi kuring milarian fascicle anu paling ketat. Sakali kuring parantos mendakan anjeunna, kuring tiasa ngalih sakedik langkung caket di dieu, nalika kuring ngamimitian rada jauh ti tengah pingpingna.

Sakali kuring mendakan hal ieu, kuring ngan ukur ngaliwat jempol sareng jempol kuring, ngalempengkeun siku kuring, sareng nerapkeun sababaraha tekanan dugi ka kéngingkeun sakedik kickback tina jaringan éta. Kuring bakal nyobian tetep tenang pikeun mastikeun Melissa rada santai di dieu. Tahan salami 30 detik dugi 120 detik teras mugia kuring bakal kéngingkeun ijin.

Titik pemicu anu sanésna urang caket pisan ka tuberositas ischial sareng caket palangkanganna. Kuring nyebatkeun anjeun tiasa drape daérah ieu. Anjeun tiasa gaduh sabar atanapi klién anjeun nutupan area palangkanganna ngarah teu résiko nabrak kana éta.

Melissa bakal mayunan sareng ngungkabkeun dirina janten anjeun gaduh panangan anu saé pikeun téhnik anu khusus ieu. Tuberositas ischial anjeun intina mangrupikeun tulang anu nahan kana méja. Ieu mangrupikeun tulang panggul anu ngagolér pisan di daérah bokong anjeun.

Ngabuburit saatos operasi acl

Tapi upami kuring ngamimitian aya di sekitar asal-usul otot ieu anjeun bakal mendakan yén aya ketang anu tangtu, kapadetan anu tangtu, titik lokal hiperaktif ieu ngan ukur dua atanapi tilu inci tina asal éta. Terus kuring bakal nganggo téhnik jempol di dieu deui. Kuring tahan 30 detik dugi 120 detik.

Sakumaha kuring nyebatkeun jalma-jalma tadi, ieu mangrupikeun waktos anu penting pikeun anjeun ngaevaluasi leungeun anjeun sareng ngagaduhan alesan anu hadé pikeun aya di dieu. Ieu tiasa janten salah sahiji téhnik anu kuring tés pas ngalaksanakeun téknik, 'Oke, éta sababna urang ngalakukeun téknik. Naha anjeun langkung raoseun? ' Kuring miharep anjeun resep kasimpulan caket.

Aya anjeun ngagaduhan - manual static release for the adductor magnus. Émut, nalika ngalakukeun téhnik pelepasan manual, dumasar kana penilaian gerakan anjeun, anjeun kedah 80% yakin yén otot ieu dilebet. Entong nganggo téhnik manual nyalira salaku meunteun, khususna dina hal téhnik ieu.

Aranjeunna bakal ngalakukeun pre-sareng post-testing teras masihan palanggan anjeun atanapi kayakinan sabar yén anjeun nempatkeun panangan dimana anjeun nempatkeun panangan kusabab alesan anu saé. Kalayan ieu sareng sadaya téhnik pemicu manual, kuring pasti bakal nyarankeun yén anjeun nyandak babaturan, sasama murid, batur sapagawean, batur sapagawean. Upami anjeun tiasa, kéngingkeun ahli terapi manual anu berpengalaman pikeun latihan téhnik ieu heula sateuacan nyobaan dina klien atanapi pasién.

Teu aya latihan anu langkung saé tibatan latihan ieu dina praktisi manual anu sanés sareng gaduh praktisi éta ngalakukeun éta ka anjeun sareng mimitian ngabagi catetan. Tulisan-tulisan ieu saé, tapi éta henteu ngagentos bagian tangan anu anjeun peryogikeun supados betah di lapangan. Kuring miharep anjeun resep kana tulisan ieu.

Kuring ngarepkeun koméntar anjeun sareng patarosan anjeun. Abdi resep ngajawab naon waé anu anjeun tanyakeun. Abdi badé nyarios sareng anjeun.

Naon sababna kram pingping jero?

Utamasababtinakeramkalebet dehidrasi, kaleuleusan otot sareng galur otot atanapi trauma. Suplai getih kompromi nalika anjeun henteu cekap cairan dinaotot.Kramogé tiasa sumping tina ngulang gerakan hususna pikeun waktos anu lami pisan, sapertos ngaji.

♪ Bob ka Brad ♪♪ Dua fyotherotherists paling kasohor ♪♪ Dina Internét ♪ - Hai, kuring Bob Schrupp, Physiotherapist - Brad Heineck, Physiotherapist - Sareng kami ahli fisioterapis paling terkenal di Internét - Dina pendapat kami , tangtosna, Bob.- Dinten ieu kami bade ningalikeun kumaha ngagunakeun mesin TENS kalayan nyeri pingping jero, khususna panempatan éléktroda anu leres. Leres, kami bakal nunjukkeun ka anjeun dina tungtung tulisan, ngan ukur pikeun masihan sakedik ngagoda didieu, Brad, kami bakal nunjukkeun perlakuan anu sanés TENSES pikeun nyeri pingping batin upami anjeun hoyong ngalakukeun éta dibarengan ku Puluhan puluh.

Leres, éta pikaresepeun pikeun dua pendekatan - Sedengkeun pikeun mesin TENS, Brad sareng kuring parantos nyobian puluhan mesin. Sadayana saé, sadayana henteu kunanaon, sadayana parantos nedunan, tapi seueur diantarana gaduh pitunjuk anu goréng. Kami mutuskeun yén kami bakal ngadukung iReliev. Sareng éta mangrupikeun produk anu bakal urang bahas dina tulisan anu sanés.

Janten upami anjeun hoyong ningali pituduh léngkah-léngkah kami ngeunaan cara ngagunakeun iReliev 1313, iReliev 5050, sareng iReliev 8080, aya anu tiasa dieusi deui, aya anu henteu tiasa robih, aya anu nirkabel, aya anu henteu nirkabel, sadaya pilihan - Leres, leres. - Janten upami anjeun hoyong ningali ieu, buka BobandBrad.com, halaman wéb kami, buka Program, dina judul, teras ka TENS, teras di handapeun TENS, anjeun bakal ningali sababaraha tulisan dina 1313.- Mang. - Dinten ieu dina tulisan ieu kami dasarna nunjukkeun anjeun panempatan pad anu leres upami anjeun nyeri tina pingping batin.

Éta mangrupikeun hal sapertos osteoarthritis hip atanapi galur abductor hip, hal anu kajantenan di dinya - leres galur palangkangan, lumayan di jalma anu olahraga, aktif - janten kami bakal nunjukkeun daerah anu langkung alit heula upami anjeun nganggo kanal sareng dua bantalan - Leres, janten urang nuju nyarioskeun saluran, ieu saluran, saluran hiji, saluran dua, sareng masing-masing saluran gaduh dua bantalan, bantalan éléktroda. Kami bakal, anu konéng bakal ngagambarkeun saluran hiji sareng anu héjo ieu, bakal saluran dua. Janten hayu urang nyandak saluran hiji, henteu janten masalah --- bantalan sanés warna na, éta hideung.

Kami ngan ukur nempatkeun kasétna di dinya sahingga anjeun tiasa ngabedakeun saluran antara hiji sareng saluran dua. - Leres, sareng éta bakal langkung raos nalika urang maju. Abdi kaleungitan karéta pikir, Bob. (seuri) - Nya, ayeuna urang badé nyarioskeun éta, anggap anjeun gaduh nyeri di ditu, otot katuhu - tah, jadi anggap nyeri kuring aya di dieu, titik beureum nunjukkeun dimana inti tina nyeri, atanapi seuseueurna.

Deui, ieu mangrupikeun pilihan, teu aya hiji jalur anu paling cocog pikeun sadaya jalma. Sadayana rada beda, nyeri anjeun rada beda, tapi mimiti anu saé --- enya, dasarna éta mangrupikeun percobaan anu anjeun tingali anu tiasa dianggo pikeun anjeun. - Tempatkeun hiji bantalan pas kana daérah anu paling nyeri teras anjeun gaduh pilihan pikeun nempatkeun anu kadua.

Biasana, anjeun terang leadna bakal dicolok. Ayeuna anjeun dipasang ngan ukur pikeun mindahkeun éta sareng henteu ngahalangan. Tapi kuring disimpen di dieu.

Entong nempatkeun aranjeunna caket pisan, teu jauh teuing, anjeun terang? , inci atanapi dua sigana cekap, tapi pastina henteu langkung caket ti lébarna salah sahiji, janten henteu caket ti éta. Urang tiasa ngamimitian di dinya, ngahurungkeun deui, sareng ningali kumaha résponna pikeun ngarawat nyeri ieu. Yo anjeun panginten kedah hudang upami nyeri janten langkung parah jalan-jalan, hurungkeun bari leumpang, uji deui teras --- anjeun ningali rambut dina suku anjeun, Brad ngingetkeun kuring yén (seuri) rambut ngahambat konduktivitas sakedik, janten anjeun nyukur langkung saé upami tiasa. - Persis .- Sareng ngabersihan kulitna ogé, kusabab minyak dina kulit anjeun tiasa mangaruhan caket tina bantalan. - Sareng rada langkung nyeri nalika anjeun nganggo rambut Pareum .- Pasti .- Sababaraha rambut, rambut leupas kadieu hartosna anu bantalan ieu henteu ogé lami.

Aya sababaraha alesan pikeun ngalakukeun éta. Janten urang tiasa nempatkeun hiji di ditu, urang tiasa nyobian di dieu, urang tiasa nyobaan daérah ieu atanapi turun di dieu. Maksad abdi aya --- sadayana tina pilihan anu béda ieu.- sumuhun anjeun nyobian sareng ningali.

Ayeuna nalika anjeun nempatkeun kana éta leres-leres bakal ngontrak otot anjeun sabab anjeun terang e-stim, atanapi e-stim kedahna kuring nyarios TENS bakal ngalakukeun éta. kusabab anjeun teu hoyong otot dikontrak, éta matak ngaganggu anjeun, ngan ukur mindahkeun bantalan anjeun sareng anjeun bakal mendakan tempat anu kirang - kurang kamungkinanana ngontrak. - Teras anjeun tiasa angkat sapertos kieu.

Ieu tempat anu nyeri, urang tiasa ka ditu ka dieu, di dieu sareng di dieu. Sareng deuih, teu aya anu nyarios, anjeun moal tiasa, leres. Janten upami anjeun hoyong nyukur, pastikeun anjeun nyukur luas anu cekap janten jelas nalika anjeun nganggo éta sareng anjeun henteu ngaruksak, masalah nyaéta nalika anjeun nganggo kanal tunggal.

Ayeuna upami anjeun ngagaduhan daérah anu langkung ageung sareng hoyong nganggo opat bantalan, Brad bakal nunjukkeun éta. Deui kami gaduh konéng pikeun saluran hiji sareng héjo ngagambarkeun saluran 2. - Leres, sareng deui daérah anu paling nyeri di dieu, panginten henteu dina waktos ieu sabab tiasa langkung nyebar sareng éta bakal janten alesan anu saé pikeun nutup opat ogé bantalan nganggo cara anu mana waé.

Janten, kuring badé nempatkeun saluran dua di dieu sareng di dieu. Ayeuna ku unit TENS, sapertos sadayana listrik, éta bakal ngalir ti hiji tempat ka tempat anu sanés dina saluran anu sami. Éta angkat ti dieu ka dieu.

Éta Abdi badé angkat ti dieu ka dieu. Janten upami anjeun ngabayangkeun arus anu ngalir ngalangkungan permukaan kulit di ditu di dieu, éta nyiptakeun X. Janten anjeun tiasa ngalaksanakeunnana di dieu, sareng ieu mirip sareng kanal, anjeun ngan ukur tiasa mindahkeun - Kan, anjeun tiasa resep ngadamel X atanapi resep ngadamel palang, sadayana henteu kunanaon - leres - anjeun ogé tiasa ngaraos nyeri.

Hayu urang nyarios nyeri asalna tina pingping, anjeun tiasa resep dua éléktroda dina pingping, atanapi dua bantalan dina pingping teras dua bantalan di dieu, nuturkeun saraf - kadang anjeun tiasa ngabungkus nyeri ieu sareng palangkangan, anjeun terang. Janten urang tiasa siga ooh, éta raoseun saé, ooh. Di ditu di dieu. - Nyeri pisan .- Sareng aranjeunna bakal aya di dieu deui, anjeun terang ti mana éta, nuturkeun jalur ieu --- Ti mana mimitina asalna. - Persis. - Deui mangrupikeun percobaan, cobian éta kaluar.

Urang bakal nunjukkeun ayeuna naon anu disarankeun. Sababaraha kali, utamina upami otot anu ditarik, saé pisan pikeun ngurut daérah sareng éta otot anu cukup beurat, otot anu saé saé. - Leres, leres, aya sababaraha. - Ku sabab éta, urang sering nyarankeun yén anjeun nganggo tukang pijet genggem.

latihan pikeun ningkatkeun postur taktak

Kami resep pijet Renfo. Upami ieu kaluar, urang bahkan tiasa gaduh pemijat nyalira sababaraha urang Bob sareng Brad. Ieu modél anu langkung mirah.

Ieu panginten jalan-jalan, kuring bahkan henteu masihan harga sabab aranjeunna ngarobah nomer, éta hartosna jalma ambek ka kuring. - Urang bakal dugi ka titik ieu. - $ 40 meureun? 30 dugi 40, di ditu wae. - Teu sangka aranjeunna, sapertos anu anjeun carioskeun, 35, 45 gumantung kana saha anu leres-leres aya di dinya. - Bener pisan harga anu saé pisan. - Éta. - Anjeun hoyong nganggo anu éta, Brad. - Leres, ayeuna anjeunna gaduh, ngagaduhan éta, aranjeunna ngagaduhan sirah anu béda anu tiasa anjeun pasang.

Éta bal, bal buleud sareng lancar sareng kuring narik suku pant kuring ka handap ku alesan kusabab éta langkung saé tibatan lawon - anjeun bakal kasulitan ningali éta. Meureun anjeun nganggo anu ieu. - Oh, leres, leres, leres, hideung hideung.

Anjeun gaduh calana hideung. - Nya, kuring rada hampang, tapi henteu masalah naha anjeun henteu nunjukkeun aranjeunna. Éta gun urut.

Éta langkung awis ayeuna, tapi leres-leres ditarjamahkeun. Bener pencét sareng nembus jero. Upami anjeun serius ngeunaan masagi otot sapertos anu anjeun hoyong lakukeun sacara rutin, pikeun ngareureuhkeun otot sareng leres.

Sareng gaduh sababaraha ésai ogé. - Upami teu kitu, ieu bal, aya bal gedé. Aya sababaraha anu langkung. - Spitz, upami anjeun hoyong leres-leres jero kana hiji hal, éta tiasa dianggo kalayan saé. - Bahkan aya anu sapertos kitu. - Oh, sirahna duaan.

Anjeun teu tiasa lepat sareng éta. Sareng béntenna ageung, ieu gaduh langkung seueur perjalanan, nembus langkung jero sareng langkung kuat. Sareng éta henteu seueur teuing.

Janten, kuring ngandelkeun upami anjeun jalma anu leres-leres ageung, otot ageung - Bener, jalma gedé - anjeun hoyong ieu? .- Atanapi, upami anjeun ngalakukeun langkung panangan, panginten ieu bakal langkung saé pikeun anjeun.- Leres, langkung caket kana daérah tulang.- Leres, anjeun sok nyebatkeun sobat anjeun, putrana, pamuter hoki anu biasa nganggo ieu. - Leres, aranjeunna leres.

Nyatana, anjeunna nyeri ayeuna - Naha anjeunna leres-leres nyeri? - Leres, leres, nyeri palangkangan - Anjeunna nyeri pisan, leres? anjeunna? - Anjeunna sapertos bapakna, anjeunna seueur teuing ngerjakeun hal. - Oh, anak lalaki ngalakukeun éta. - Leres, leres, aranjeunna duanana sami-sami latihan teuing, tapi henteu kunanaon. - Oke, hatur nuhun pikeun nonton Jalma.

Ketukan musik)

Kumaha anjeun nyingkirkeun kuda kuda dina pingping anjeun?

Pijat, mandi sareng uyah Epsom, atanapi bantalan pemanasan tiasa santaiétaotot. Pikeun merangan kanyeri, anggo bungkus és atanapi candakleuwih-éta-pangobatan ubar sapertos ibuprofen atanapi naproxen. Dina kaseueuran kasus,kuda charleybakal lirén dina sababaraha menit. Tapi upami anjeun sering nampi éta sareng tanpa alesan anu jelas, bejakeunanjeundokter.

Naha bagian jero pingping luhur kuring nyeri?

Galur palangkangan mangrupikeun tatu anu parah atanapi nyarek kana ototpingping batinatanapi payuneun pingping. Galur Groin ngajantenkeun leumpang, angkat dengkul, atanapi mindahkeun suku tina atanapi ka arah awak sesah nanyeri. Galur groin tiasa kajantenan tina teuing otot, atanapi tina kontraksi dadakan tina otot.

♪ Bob sareng Brad ♪♪ Dua fisioterapis anu paling terkenal di internét ♪ - Hai, Kuring Bob Schrupp, ahli fisioterapis - Brad Heineck, ahli fisioterapis - Sareng kami ahli fisioterapis anu paling terkenal di internét - Dina pendapat kami, tangtosna, Bob - Yén urang tiasa nyarios sareng raray serius. Dinten ieu kami badé nyarioskeun ngeunaan nyeri pingping anu disababkeun ku saraf femoral ciwit atanapi meralgia paresthetica - Ah, éta patarosan anu sesah - Leres, kami bakal nunjukkeun tés diri pikeun ningali anu anjeun ngagaduhan. Sareng kami bakal nunjukkeun solusi. - Éta leres, kumaha pikeun ngubaran diri.

Kami nyayogikeun tulisan ngeunaan kumaha tetep séhat, pas sareng bébas nyeri sareng unggah aranjeunna unggal dinten. Ogé didatangan bobandbrad.com pikeun sadaya hal anu urang gaduh di ditu, tapi ogé Kami Salawasna Masihan.

Buka area Giveaway. Minggu ayeuna urang masihan Brad, anjeun hoyong nunjukkeun? - Loops ageung pikeun latihan, ngagantung atanapi narik sareng Wizard ce sareng anjeun. Anjeun geulis.

Abdi leres-leres bogoh ka anjeunna. - Leres, lebet kana Facebook, Bob sareng Brad ogé, sareng éta bakal dipasang dina luhur halaman. Twitter, Instagram, atanapi TikTok, sareng anjeun nampi versi 60 detik ti kami, sareng naon anu sanés ayeuna? - Zen, Zen. - Zen, Zen, saur kuring.

Zen saur zin. - Zen.- Leres. - Zin, Zan, Zen, Oke, hayu, urang ngobrolkeun naon? - Hayu urang - nyeri pingping, nyeri suku.

Éta tiasa janten pameunteu atanapi tingling. Sareng kajadian di daérah éta sareng tiasa gampang tina saraf anu dicubit, tapi aya dua saraf di daérah éta sareng aranjeunna damel padamelan anu béda. Pasipatan. - Persis. - Urang bakal nyaritakeun ngeunaan éta.

Naon saraf femoral? Sareng anu sanésna nyaéta --- N. cutaneus femoris lateralis.- Sareng anu éta, sareng kuring henteu terang.- Éta ngan ukur saraf tina jinis anu pikasieuneun.

Kuring bakal ngahontal éta, Bob, antosan, antosan waé. - Luncat ka payun. - Meralgia Paresthetica mangrupikeun istilah médis sareng kuring kedah ningali kumaha ningali anjeun.

Anjeun terang, sakapeung aranjeunna ngalakukeun, tapi naon, éta anu disebatna. Janten upami anjeun ngaraos nyeri, nyeri haté, atanapi tingling, aya bédana antara duanana. Upami anjeun ngagaduhan saraf femoral gejala tiasa ngalegaan kana tulang Shin Kuring ngagaduhan masalah sareng saraf kulit kulit femoral - Éta bakal tetep di dieu - Éta bakal cicing di dieu.

Éta tiasa aya hubunganana saeutik sareng daérah bokong. Kuring badé nganteurkeun Sam ngeunaan sakedik anatomi ngeunaan ieu sateuacan urang ngamimitian pangubaran supados anjeun tiasa ngartos. Oh leres éta, kuring hoyong ngagunakeun éta. - Salaku saraf a? - Leres, éta saraf.

Leres, sabab urang ngagaduhan saraf konéng di dieu. Éta asalna tina L2-L3.- Saraf femoral? - Duanana sumping, aranjeunna asalna tina pesawat anu sami, janten duanana sumping ka dieu. - Abdi tiasa nahan éta. - Leres.

Naha anjeun tiasa nahan éta? - Sareng saraf sapertos konéng. Éta jenis caket pikeun démo. Datang ka payuneun iliac atanapi pelvis.

Ayeuna aya sababaraha otot di dieu. Anjeun gaduh flexors hip anu tiasa janten masalah, sareng ngalangkungan lambung anjeun. Ayeuna saraf kulit bener-bener nembus daérah beuteung sareng badé permukaan dina handapeun kulit, kana daérah fascia anu mangrupikeun hal anu penting pikeun diémutan - nalika éta nyarios inovatif éta hartosna henteu nganteurkeun.

Otot teu ngagaduhan kakuatan ti saraf ieu - Saraf ieu henteu ngahurungkeun sareng mareuman otot - Katuhu. - Tapi saraf femoral, anu ngendalikeun quadriceps. Janten ageung ageung bedana. - Janten naha anjeun ngagaduhan masalah, Brad? Saraf, aranjeunna dicubit ku otot? - Leres, leres.

Anjeun tiasa janten kajebak, sareng éta tiasa janten pangiket dina tonggong anjeun - Pasti, éta tiasa janten masalah cakram anu leres - Leres, masalah cakram. Sapertos kitu. Sababaraha jaringan tapak tatu upami aya cilaka.

Éta tiasa janten dimana saraf kulit kaluar. Éta tiasa terperangkap di ditu, sareng aranjeunna aya operasi pikeun éta.-Pastina.-Tangtosna kami henteu hoyong angkat ka dinya.-Anjeun kedah nyobian anu munggaran-Ngan leres.

Ayeuna pikeun nguji upami anjeun ngagaduhan - Ningali anu anjeun gaduh - Katuhu, naha anjeun ngagaduhan saraf femoral atanapi meralgia paresthetica.

Anjeun ngalakukeun tés otot manual pikeun anjeun nyalira. Éta henteu sesah éta. Hal kahiji anu anjeun tiasa laksanakeun hayu urang nyarios ieu nyaéta suku katuhu kuring.

Ieu dimana kuring ngagaduhan gejala sareng kuring bakal kaluar sareng ngagolér sapertos kieu sareng anjeun bakal ngabandingkeun hiji suku anu sanés. Ayeuna upami anjeun gaduh masalah --- bahkan nangtoskeun. - Leres, éta kasus anu cukup tangguh.

Anjeun panginten hoyong nganjang ka dokter. - Leres, sareng sanés ngan éta, aya kamungkinan langsing anjeun ogé bakal nyusut otot ogé. - Pastina. - Anjeun panginten gaduh masalah sareng éta ogé. - Leres, leres, janten panginten tindihan gejala.

Hal salajengna anu anjeun kedah lakukeun nyaéta linggih dina hiji suku pikeun ngalakukeun tés nangtung. Anjeun peryogi korsi anu teguh sareng panangan tangan, sareng anu kedah anjeun lakukeun nyaéta uji heula suku séhat anjeun, angkat suku éta, sareng kuring ngan ukur bakal nangtung. Meureun anjeun peryogi, anjeun terang, kacuali anjeun leres-leres kuat.

Anjeun kedah, sareng panginten kedah, ngadorong ti dieu. Ayeuna kuring tiasa lumayan gampang ngalakukeun éta ku dua panangan sareng kuring bakal nyandak hiji sareng kuring tiasa teras-terasan sapertos kieu. Terus, teu kunanaon, kuring ngan ukur kana ujung jari, sareng ooh, éta pikeun kuring. - Oké.

Ayeuna suku anu sanés nalika kuring peryogi kadua leungeun pikeun nyorong diri sareng kuring angkat ka hiji panangan sareng henteu naék, éta jelas pisan anjeun ngagaduhan kalemahan - Pasti - Janten anjeun panginten saraf saraf. - partisipasi. - kajebak, hehehe.

Ayeuna anjeun tiasa nyarios kusabab hal anu salajengna anu kuring badé carioskeun nyaéta perlakuan anu bakal kami nunjukkeun ka anjeun sami pikeun aranjeunna - Pasti - Kusabab pangobatanana tumpang tindih sareng teu aya rugina dina ngalakukeun hiji Kusabab anu mimitina nyaéta langkung kanggo saraf femoral. - Sareng sadayana, anjeun leres-leres hoyong mastikeun yén anjeun henteu nyeri sepanjang waktos. Nyatana, urang ngarepkeun rasa nyeri bakal musna pikeun sababaraha diantarana, leres? - Leres, leres.

Anjeun kedah ngaraos turun. Sareng sakapeung nalika saraf, nalika anjeun gaduh rasa lieur, sensasi tingling, hal-hal ieu sareng saraf mimiti karasa langkung saé. Kuring kantos gaduh pasién sareng kuring sorangan nyarios, 'Nya, rasana cai tiis ngalir ayeuna. 'Sigana mah saurna langkung saé,' tapi éta bakal robih janten langkung saé. '- Sareng kadang-kadang tiasa lami pikeun éta robih, utamina upami manteng. - Persis. - Janten peryogi sababaraha minggu pikeun merhatoskeun bédana, tapi anjeun pastina henteu badé langkung parah. - Persis, persis. - Anjeun terang nalika anjeun ngalaksanakeunana, atanapi sateuacan atanapi saatos anjeun. réngsé ku éta deui. - Leres, éta saatosna leres-leres penting sareng sanés ngan ukur dua menit saatosna, tapi kanggo sajam payun atanapi bahkan sadidinten. - Upami tingling langkung parah saatos latihan, éta sanés hal anu leres anu kedah dilakukeun. - Leres pisan.

Oke janten hayu urang nunjukkeun anu munggaran. Naha anjeun hoyong nunjukkeun - Garis Penyuluh. - Aya tilu pilihan anu bakal kami nunjukkeun di dieu.

Janten anjeun tiasa nyobian sadayana tilu teras monitor naha éta langkung saé atanapi goréng. Janten ayeuna Bob parantos, hayu urang sebutkeun, kabebas sareng tingling dina suku kénca na. Kuring nempatkeun panangan dina pas taktak sareng pencét, sareng ayeuna kuring henteu naékkeun pelvis.

Abdi henteu nyandak éta. Nalika anjeun leres-leres kedap, kadang-kadang naék pisan. Upami éta masalahna, kantun ngerjakeun mikro-push-up alit didieu atanapi mini push-up sareng jalan, tetep pelvis dina lantai deui.

ban sapédah tpi

Ayeuna éta ngalakukeun dua hal. Mimiti, anjeun damel dina tonggong nalika éta masalah cakram, tapi mangaruhan kana flexors hip ogé. Leres. - Sareng manteng ogé.

Janten anjeun kéngingkeun sakedik dua kanggo hiji di dieu. - Sareng anjeun masih kéngingkeun sababaraha abs deet pikeun kulit éta. - Leres, leres, leres, leres. - Anjeun manteng ogé. - Henteu aya anu lepat sareng éta.

Upami anjeun ngagaduhan spondylolisthesis atanapi stenosis, ieu panginten sanés kanggo anjeun. - Leres, sareng anjeun moal leres-leres hoyong ngalakukeun ieu ngan sakali sapoé, anjeun tiasa ngalakukeun sadidinten - Persis - Anjeun tiasa ngalaksanakeunana opat dugi genep kali, nyebarkeun sadidinten sareng ngalakukeun 10 pangulangan - Leres .- Sareng tingali deui kumaha réaksina.

Upami ngatur langkung parah, anjeun bakal lirén ngalakukeunana sareng henteu ngalakukeun éta. Upami éta sigana ngabantosan, anjeun bakal tetep ngalaksanakeunana. - Persis. - Dupi urang angkat ka nomer dua? - Mang. - Hapus.

Oké. - Hip penyuluhan dina posisi terlentang? - Leres. Naha anjeun hoyong ngalakukeun éta atanapi anjeun hoyong kuring ngalakukeunana? - Leres, kuring tiasa. - Oke, saé.

asesoris sapédah

Anjeun tiasa ngalakukeun ieu tina ujung ranjang. Anjeun tiasa ngalakukeun éta tina dipan anjeun upami dipan anu padet. - Leres, sareng anjeun hoyong taktak anjeun ogé dina ranjang.

Anjeun teu hoyong dugi ka sababaraha tempat tidur dimana anjeun tiasa langsung ngéser. Janten kuring bakal nyandak suku, éta suku kuring anu kusut, hayu urang nyarios ayeuna. - Leres .- Sanés suku goréng kuring, suku kuring kusut. - Leres, sabab sadayana, upami anjeun ngagaduhan suku, éta saé. - Leres, leres .- Langkung saé henteu nganggo na. - Leres, janten kuring bakal mawa éta Kaki jangkung pisan kusabab ieu ngabentuk pelvis dina tempatna, sareng anjeun leres-leres tiasa ningali nalika kuring leumpang sapertos kieu, éta bakalan tarik.

Janten kuring leres-leres manteng otot ieu di dieu. Sareng Brad, anjeun bahkan tiasa nyandak suku anjeun sakedik deui upami anjeun badé mantengkeun rectus femoris anjeun sakedik deui. - Leres, leres - Janten éta gampang dibenerkeun.

Anjeun terang yén anjeun tiasa ngalaksanakeun énjing-énjing nalika hudang sareng anjeun tiasa ngalakukeun sababaraha kali sapoé ogé - sareng anjeun tiasa nahan ieu dugi ka 30 detik atanapi anjeun ngan ukur tiasa ngalakukeun semburan anu langkung pondok upami anjeun hoyong - enya anjeun tiasa nempatkeun tekanan dina, tekanan pareum. Nya, upami kuring di klinik sareng kuring aya anu ngagaduhan hasil anu saé, sapertos, 'Oh, éta saé saé.' Kuring bahkan tiasa nawiskeun sakedik, sakedik manteng, lemes pisan, manteng éta, salami karaosna langkung saé, anjeun tiasa ngalaksanakeunana sareng suku sora anjeun sareng ningali kumaha karaosna, teras ngalakukeun éta sareng suku anu kapangaruhan . - Éta mangrupakeun ide anu saé. - Sareng ngabandingkeun anu saé sareng anu goréng sareng éta bakal masihan anjeun indikasi anu hadé naha éta ningkat atanapi henteu. - Pikeun ngabéjaan langsung kumaha ketatna éta. - Yup. - Éta bakal karasaeun langkung ketat atanapi éta tiasa ningali deui. - Persis, Bob.

Naha urang bakal ngalakukeun anu terakhir? - Pasti, tuur? - Leres, anjeun ogé tiasa ngalakukeun éta. - Pasti, janten kuring teu émut anu mana anu kuring kedah salawasna jalan ieu? Anjeun henteu resep (Brad seuri) kitu, kitu, kitu? - Henteu, ngalakukeun éta béda. Jigana leuwih gampang. - Kuring terang kuring sok salah. - Éta ngan saukur gampang pikeun pemirsa pikeun ditingali.

Hayu urang angkat. - Henteu kunanaon, janten kuring badé manteng. Kuring manteng didieu dugi ka Hip flexors, janten kuring gaduh sikep anu saé, bahkan tiasa nganggo leungeun sareng geser payunna di dieu sareng leres-leres manteng - janten urang leres-leres manjangan kelompok otot sareng struktur anu sami, tapi éta sudut anu béda.

Sareng kadang ngabantosan. - Leres, sareng biasana dina umur kuring pasti nempatkeun bantal sabab rada kasar di Pasar Kutu. Dupi anjeun nyobian ningali kaméra na? Abdi hoyong nunjukkeun ka anjeunna salah sahiji trik kuring anu ngan ukur tiasa nyepetkeun atanapi ngarobih manjang.

Ayeuna anjeun kedah gaduh kasaimbangan. Anjeun panginten tiasa waé nyekel ieu kanggo kasaimbangan. - Mang. - Oke, saleresna nganggo panangan anu sanés, sabab nuju manjang payun.

Ayeuna candak panangan éta sareng lakukeun éta. Di dinya, éta kasaimbanganana, janten anjeunna bakal condong sapertos kitu sareng anjeun ngaraos rada manteng. Leres, leres anjeun leres.

Leres, sareng aranjeunna nyarios yén anjeun rada nganggo saraf éta. - Nya leres. - Sareng éta ogé.

Janten saé alusna pikeun nambihan nalika kaayaan lancar. - Pikaresepeun. - Leres, janten anu ka tilu éta sareng uji deui, ti katuhu ka kénca .- Leres .- Sareng tingali kumaha jalanna .- Kuring ampir dina jangkungna anjeun deui. - (seuri) Wah, leres, éta jenis pikaresepeun sabab éta kumaha anu anjeun kudu aya nalika anjeun nangtung babarengan.

Janten anjeun kedah-- - Candak caket di dieu. - Leres. - Janten éta anéh. - Nya, urang sumping kana topik anu sanés, tapi nasib anu saé sareng ieu.

Anjeun terang, sadayana tilu manteng, lakukeun salah sahiji anu ngalirkeun kanggo ngaleungitkeun rasa reureuh, tingling, sareng nyeri. - Nuhun parantos milarian.

Naon anu karaos getih beku dina pingping jero anjeun?

Gejala thrombosis urat femoral

diperhatoskeun bareuh tinaanjeunsakabeh suku. lelembutan marenganétaurat. pembengkakan abnormal anu tetep ngabareuhan nalika anjeun mencétanjeunramo, ogé katelah edisi pitting. muriang tingkat handap.

Naha kuring kram dina pingping kuring nalika wengi?

Idiopatikkram suku

aktivitas saraf abnormal nalika bobo anu nyababkeun otot tinasukukakram. galur kaleuleuwihan disimpen dinasukuotot, sapertos nalika olahraga, tiasa nyababkeun otot pikeunkramdina waktos-waktos anu tangtu. larangan ngadadak dina suplai getih kana otot anu katarajang.

Naha cuka ngabantosan kuda charley?

7Kuda CharleyPangubaran Bumi

Minyak magnésium mangrupikeun ubar alami anu saé pikeun keram otot. Urut minyak kana kram sareng éta bakal lega dina sababaraha menit. Candak sakumpulan jus acar dill. Campur séndok tinacukakalayan séndok madu sareng inumeun.

Naon saraf ngalir ka handap pingping jero?

Thesaraf femoralsorangan utamina ngatur otot pingping. Éta tanggel waler pikeun ngabengkokkeun hip sareng ngalegaan tuur. Thesaraf femoralogé nampi pesen tina kulit nalika aya tekanan dina pingping atanapi anak sapi batin. Ruksakna tehsaraf femoraltiasa nyababkeun rasa beueus, kalemahan, atanapi lumpuh suku.

Naha anjeun kéngingkeun bekuan getih dina pingping jero anjeun?

Sedengkeun seuseueurnagumpalan getihhenteu ngabahayakeun, irahahijibentuk jero dihijitinaanjeunurat utama, éta ngakibatkeun kaayaan serius katelah urat jerotrombosis(DVT). Sedengkeun urat jerogumpalannembongan langkung sering di handapsuku, aranjeunnatiasawujud dihijiatanapi duananapingpingogé.

Naha nginum cai sateuacan bobo nyegah kram leg?

Nginumsababaraha ons obat kuatcaihenteu matak ngabahayakeun, tapi éta henteu dipikaresepnyegahanjeunkram suku. Aya sababaraha hal sanés anu anjeun tiasangalakukeunkitu. Kusababkeramsering disababkeun ku dehidrasi, pastikeun kéngingkeun cairan anu cekap. Tapinyingkahaninuman berkafein sareng alkohol, anu déhidrasi.

Naon sababna kram di daérah pingping jero?

Naon anu Nyababkeun Kram Peha Batin? Kram pingping batin tiasa disababkeun ku nyaring atanapi ngagaleuh otot; kakurangan mineral diét sapertos kalsium; sirkulasi getih henteu cekap dina otot; sareng dehidrasi, numutkeun MedlinePlus.

Iraha kram otot pingping jero ngaleungit?

Kram otot umumna henteu bahaya sareng biasana ngaleungit nyalira tanpa aya campur tangan médis, tapi tiasa nyeri sareng samentawis nganonaktifkeun otot anu katarajang, numutkeun Mayo Clinic. Kram pingping batin sering kajantenan wengi atanapi saatos latihan fisik sareng tiasa dugi ka sababaraha menit, numutkeun ka MedlinePlus.

Naon gejala nyeri pingping jero?

Gejala sanés anu tiasa ngiringan nyeri pingping batin kalebet: 1 kasusah leumpang. 2 ngaklik atanapi ngagiling nalika ngalih. 3 ngabareuhan. 4 kaku. 5 kejang otot.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Tip numpak abad - rujukan komprehensif

Naon waktos numpak abad anu saé? Ilaharna, saurang pengendara sapédah rata-rata tiasa ngarengsekeun perjalanan abad ka 7-8 jam, sanaos éta tetep beda-beda dina tingkat kaparigelan anjeun sareng sabaraha waktos anjeun nyéépkeun sapédah salami siang.

Botol cai - solusi pikeun

Naha kuring peryogi rompi hidrasi? Anjeun kedah milih sabuk hidrasi / sabuk ngaji upami lumpatna langkung pondok sareng anjeun henteu kedah nyandak langkung ti 250-500 ml cairan. Upami anjeun badé ngajalankeun jangka panjang sareng peryogi langkung cair atanapi kedah nyandak baju tambahan atanapi pakakas, maka anjeun kedahna nganggap rompi hidrasi atanapi ransel anu ngaji.17.06.2020

Robot balap - Manual lengkep

Naon Robot Racing? Roborace mangrupikeun platform balap sareng pengembangan pikeun mobil balap otonom. Intina mangrupikeun sapasang tungtunan sareng spésifikasi pakakas anu tiasa dimekarkeun ku perusahaan.

Candak saminggu istirahat ti damel - rujukan lengkep

Naha saé nyandak cuti saminggu ti damel? Nyandak saminggu angkat tina angkat moal ngarusak massa otot anjeun, sareng mangtaun-taun kauntungan anu diusahakeun aman aman. Éta ogé tiasa ngabantosan ku ngantep cilaka anu ngagorowok pikeun dudung. Waktos ieu ogé berharga pikeun otot tapis sareng overworked anu meryogikeun waktos istirahat sareng waras. г.

Dimana lance armstrong - solusi inovatif

Dimana Lance Armstrong ayeuna 2020? Dimana Lance Armstrong Ayeuna? Saatos ragrag tina rahmat, Armstrong ngabagi waktosna antara Austin, Texas, sareng Aspen, Colorado. Anjeunna ti Plano tapi parantos cicing di Austin ti saprak 1990.24 Mei 2020 г.

Ban palatih Vittoria - kumaha anjeun ngarengsekeun

Naha ban palatih hargana? Ban pelatih sapédah awét, sepi, tahan panas, nyayogikeun résistansi tambihan, sareng anjeun panginten kéngingkeun kana warna karesep anjeun. Éta ogé gampang dipasang (sareng anjeun ngan ukur bakalan ngalakukeun sakali henteu sapertos ban biasa anu teras-terasan lungse), aranjeunna ngagaduhan daya tarik anu langkung saé sareng gawat.