Utama > Waleran Pangsaéna > Naha kiwi ngabantosan anjeun bobo - solusi anu hirup

Naha kiwi ngabantosan anjeun bobo - solusi anu hirup

Buah naon anu ngabantosan anjeun bobo?

10bubuahansareng sayuran anumantuan anjeun bobolangkung saé wengi
  • Céri. Céri (khususna céri asem sapertos ragam Montmorency) mangrupikeun hiji-hijina sumber pangan alami melatonin.
  • Cau.
  • Nanas.
  • Jeruk.
  • Alpuket.
  • Kale.
  • Salada.
  • Omat.



Saré anu saé penting pisan pikeun kaséhatan anjeun sacara umum. Aya seueur strategi anu tiasa anjeun anggo pikeun ngamajukeun bobo, kalebet ngarobih diét, kusabab seueur katuangan anu ngagaduhan sipat anu nyababkeun bobo. Dina tulisan ieu, urang bakal ningali lima tuangeun anu tiasa didahar sateuacan bobo anu tiasa ningkatkeun kualitas bobo anjeun. (sora lemes) Nomer hiji, chamomile tea.

Teh Chamomile mangrupikeun térbal hérbal anu populér anu ngagaduhan sipat anu tiasa ningkatkeun kualitas bobo. Khususna, téh chamomile ngandung apigenin, antioksidan anu ngiket kana reséptor tinangtu dina uteuk anjeun anu tiasa ngamajukeun kantuk sareng ngirangan insomnia. Panilitian ieu mendakan yén awéwé anu nginum téh chamomile salami dua minggu ngalaporkeun ningkatna kualitas angon dibandingkeun sareng anu henteu nginum.

Sing saha anu nginum téh chamomile ogé ngagaduhan langkung seueur gejala déprési, anu parantos pakait sareng masalah bobo bedis pasti diusahakeun kecuali upami anjeun kira-kira waktos jalma anu kedah hudang tengah wengi badé ka kamar mandi. bisi éta anjeun hadéna coba salah sahiji strategi séjén ieu. Nomer dua, kalkun. Seueur jalma ngaku yén kalkun mangrupikeun tuangeun waktos bobo.



Éta ngagaduhan sababaraha sipat anu ngajelaskeun naha sababaraha jalma capé saatos tuang. Utamana ngandung asam amino tryptophan, anu ningkatkeun produksi hormon melatonin anu ngatur-bobo. Protéin dina kalkun ogé tiasa nyumbang kana kamampuanna pikeun ngamajukeun kacapean.

Aya sababaraha bukti yén meakeun sajumlah protein sedeng sateuacan saré dikaitkeun sareng bobo anu langkung saé. kalebet kirang hudang nalika wengi. Pasti pikaresepeun, tapi peryogi langkung seueur panilitian pikeun mastikeun peran poténsi kalkun dina ningkatkeun saré.

Nomer tilu, jus céri tart. Jus céri tart dikenal pikeun ngamajukeun rasa ngantuk, malahan parantos pinpointed kana peran na anu diulik dina ngahémat insomnia. Bobo - Pangaruh anu ngamajukeun kusabab seueur kandungan melatonin, hormon anu ngatur jam internal anjeun sareng sinyal awak anjeun pikeun nyiapkeun éplo.



Dina dua panilitian, déwasa bobo sareng insomnia, anu Drank 237 ml jus céri tart dua kali sapoé salami dua minggu, sakitar sajam satengah langkung lami, sareng ngalaporkeun kualitas bobo anu langkung saé tibatan henteu nginum jus na. Hasil ieu ogé ngajangjikeun, tapi awal. Kuring henteu ningali aya cilaka dina nginum jus céri tart sateuacan bobo upami anjeun ngalaman masalah.

bil walton Ngabuburit

Nomer opat, almond. Almonds tiasa ngabantosan ningkatkeun kualitas bobo sabab mangrupikeun sumber tina régulasi hormon melatonin. Éta ogé mangrupikeun sumber magnesium anu hadé, mineral anu tiasa ngabantosan ningkatkeun kualitas bobo, utamina upami anjeun ngagaduhan insomnia.

Peran magnésium dina ngamajukeun bobo disababkeun ku kamampuanna pikeun ngirangan peradangan. Tingkat hormon kortisol setrés, anu dipikanyaho ngaganggu saré. Janten épék kacang almond-promosi poténsial anu ngajangjikeun.



Deui, langkung seueur panilitian sigana bakal diperyogikeun sapertos kalori sareng buah-buahan anu seueur ngandung gizi. Numutkeun kana panilitian, éta tiasa janten salah sahiji kadaharan anu pangsaéna pikeun didahar sateuacan bobo. Dina pangajaran opat minggu, 24 déwasa tuang dua buah kiwi sajam sateuacan bobo unggal wengi. Diajar, pamilon murag saré 42% langkung gancang tibatan lamun henteu tuang sateuacan bobo.

Salaku tambahan, kamampuan aranjeunna bobo ngalangkungan wengi tanpa hudang ningkat ningkat ku 5%, sedengkeun total waktos bobo naék ku 13%. Kiwi tiasa dipercaya kusabab tingkat serotoninna, kimia otak anu ngabantosan ngatur siklus bobo anjeun. Éta ogé parantos ngusulkeun yén antioksidan dina buah kiwi, sapertos vitamin C sareng karotenoid, sabagéan ageung pikeun pangaruh ngamajukeun bobo.

Dipercaya yén ieu kusabab peranna dina ngirangan peradangan. Buktina pastina awal, tapi kuring henteu ningali aya cilaka pikeun ngagaduhan buah kiwi atanapi dua sateuacan saré kusabab éta kirang kalori, ngandung gisi, sareng lezat. Hatur nuhun pikeun wat ching, pastikeun anjeun masihan tulisan ieu jempol upami anjeun inpormasi sareng tong hilap langganan saluran YouTube Nutrisi Healthline Otoritas ku pencét tombol langganan beureum di handap klik tulisan ieu. (musik mellow)

Kumaha Kiwis bobo?

Saré. TObuah kiwibobo nangtung. Sapertos seueur manuk, éta sering ngabalikkeun sirahna kana awakna sareng nyandelkeun kana handapeun jangjangna.

Sabaraha lami sateuacan bobo anjeun kedah tuang kiwi?

Upamianjeunméakkeun peuting anjeun ngalungkeun sareng ngahurungkeun, ngarepkeun étaanjeunAbdi bakal kéngingkeun sakedik sakedikbobo, saterusnaanjeunsigana mah nuju teu cekapbuah kiwibuah dina diét anjeun. Numutkeunkastudi anyar,daharduabuah kiwibubuahanhijijamsateuacan bobomeureun mantuananjeunmeunangkulemlangkung gancang terasbobolangkung disada.10 Juni. Pébruari 2020

Naha anjeun ngalangkungan buah anjeun akhir-akhir ieu? Diét anjeun penting pikeun salamet karantina. Kuring tuang seueur teuing kantong panas kuring.

Upami anjeun cicing dina sadidinten sareng henteu ngagaduhan nutrisi anu leres, kaséhatan anjeun bakal turun. Hayu urang ngobrolkeun buah anu pasti bakal tanpa: kiwi. Kumaha upami anjeun tuangeun unggal dinten? Naha Éta tiasa Ngubaran Asma Anjeun? Kumaha upami ningkatkeun sistem imunitas anjeun? Naon anu tiasa Dilaksanakeun Buah Ieu Kanggo Pencernaan Anjeun? Antosan, naha kiwi leres-leres tiasa nyalametkeun anjeun tina buta? Urang nyarioskeun sadayana éta JEUNG deui

Ngahindaran Panyimpangan Panénjo Katuhu, buah kiwi anu saé pikeun panon anjeun. Diét kiwi biasa bakal ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun paningalian deui. Tapi antosan, urang kedah ngajelaskeun ka anjeun naon anu dimaksud kiwi mimitina.

Kiwi mangrupikeun buah alit, héjo anu ngandung seueur nutrisi anu hébat. Jalma anu ngahakan buah kiwi biasana ngahakan éta salaku lauk nalika tuang siang atanapi dicampur kana permén. Boh cara anu ngagaduhanana, buah kiwi damel damel hébat pikeun nyegah ambing.

Anjeun kedah tetep émut ieu nalika anjeun ngolotan. Sanaos sadayana jalma leungiteun panon dina tahap anu béda dina kahirupan, masalah panon anu paling serius lumangsung saatos 40. Ieu biasana disababkeun ku degenerasi makula, nalika panon janten buruk. .

Hasilna, jalma kaleungitan sudut pandang tengah. Janten anjeun moal tiasa ningali anu pas di payuneun anjeun. Kumaha cara diet kiwi buah poean ngabantosan? Nya, éta sadayana aya dina nutrisi sapertos zeaxanthin sareng lutein.

Aranjeunna ngajaga anjeun tina panyakit panon kronis. Panilitian taun 2004 nunjukkeun yén tilu porsi buah héjo sapoé tiasa ngirangan degenerasi makula ku 36%. Eusi buah kiwi henteu ngan ukur ngirangan degenerasi makula, tapi ogé tiasa ngeureunkeun katarak.

Pikeun anjeun anu milari tuangeun anu bakal ngabantosan paningal anjeun, kiwi mangrupikeun juara dina panon kami! Henteu pun dihaja. Naha anjeun ngagaduhan masalah visi? Naon umur anjeun ngamimitian? Naha anjeun nganggo kacamata atanapi lensa kontak? Eureun di bagian koméntar sareng mimitian paguneman sareng komunitas sato galak kami

Saé pikeun Paru Kiwi sanés buah anu anjeun tingali sareng pikir, 'Wah, éta tiasa ngabantosan kuring napas.' Tapi budak lalaki bisa! Ternyata, buah kiwi saé pikeun ngubaran asma. Ieu sabagian kusabab vitamin C anu ngandung buah kiwi.

Sakabéh kiwi sakitar 70 mg. Éta sakitar 80% tina vitamin C anu disarankeun sadidinten anjeun! Vitamin C ngagaduhan seueur sipat anti radang sareng antioksidan. Ieu tiasa nguntungkeun pisan jalma anu ngagaduhan masalah napas; buah kiwi ngabantosan ngirangan setrés oksidatif dina jaringan saluran napas anjeun.

Ieu bakal nyegah paru-paru anjeun tina ngaréspon pemicu umum. Panilitian 2000 mendakan yén jalma anu ngahakan buah kiwi sacara rutin ngirangan masalah paru-paru na sacara signifikan. Buah seger ogé parantos dipendakan pikeun ngirangan ngahiang di murangkalih asma.

Upami anjeun ngagaduhan masalah pernapasan, dosis buah kiwi sadinten tiasa janten tindakan anu leres. Pastikeun anjeun nyarios ka dokter ogé. Pencernaan anu Séhat Naha anjeun ngagaduhan masalah beuteung akhir-akhir ieu? Percanten ka naluri ieu.

Gut anu henteu séhat tiasa ngakibatkeun sababaraha masalah kaséhatan dina awak anjeun. Kabeneran urang gaduh buah kiwi pikeun nyalametkeun. Kiwi seueur serat.

Naha anjeun émut sadayana kiwi anu kuring sebatkeun sadetik katukang? Buah anu sami ngandung ampir 10% asupan serat anjeun sadidinten. Kiwi penting pisan pikeun nyerna. Éta ngabantosan nutrisi baktéri usus anjeun anu saé supados kadaharan tiasa ngalangkungan sistem pencernaan anjeun kalayan kirang seueur masalah.

Kiwi ogé ngandung anu katelah aktinidine. Ieu énzim anu ngabantosan ngarusak protéin. Panilitian parantos nunjukkeun yén ekstrak kiwi kalayan actinidine ningkatkeun pencernaan hiji jalma sacara cukup signifikan.

Tapi upami anjeun sanés élmuwan anu ngahususkeun kana tuangeun, kuring ragu lamun anjeun nyandak sari tina buah-buahan. Naséhat kuring nyaéta ngan ukur tuang langkung buah kiwi. Sareng oh hehehehe, sanés ngan ukur ngagaduhan gizi anu hébat, tapi éta ogé raoseun.

Teu seueur buah anu ngeunah didahar sareng dina waktos anu sareng nyegah panyakit. Éta nyababkeun kuring kana titik salajengna. Kami henteu sering mikirkeun kumaha réaksi sistem imun nalika sapertos kieu.

Kusabab seuseueurna urang ati-ati pisan, urang moal kakeunaan kuman. Ieu tiasa ngaleuleuskeun imunitas urang. Urang kedah diét pikeun ngalakukeun anu leres.

Beuki kuat sistem imunitas urang, kurang kamungkinan urang janten gering. Saé Kiwi tiasa ngabantosan di jurusan ieu. Ieu mangrupikeun kauntungan anu sanés urang ngahutang vitamin C.

Éta ngabantosan merangan radikal bébas sareng ngirangan buruk sél urang. Panilitian tiasa ngabuktoskeun ieu. Jalma anu ngagaduhan langkung seueur vitamin C dina sistem na ngagaduhan kasempetan anu langkung saé pikeun ngahindarkeun pilek atanapi flu.

Ieu penting pisan pikeun manula, anu sistem imun na henteu kuat. Ieu salah sahiji alesan deui pikeun tuang kiwi unggal dinten. Resiko kangker handap Ieu alesan anu leres pisan.

Konon yén tuang buah kiwi tiasa ngabantosan résiko anjeun kanker usus besar. Kanker jenis ieu umum pisan. Diperkirakeun yén langkung ti 100.000 urang Amérika bakal didiagnosa kaserang panyakit khusus ieu taun payun.

Nalika awak anjeun ngalaman setrés oksidatif, éta bakal ngarusak DNA anjeun. Ieu panyabab utama kanker usus besar. Dimana kiwi sumping? Kiwi ngandung sababaraha nutrisi anu saé pisan pikeun merangan setrés oksidatif sareng ngahémat langkung seueur karusakan dina DNA anjeun.

Ieu berpotensi tiasa nyalametkeun anjeun tina kanker kanker usus besar. Tapi éta henteu pasti. Panilitian taun 2001 nunjukkeun yén konsumsi buah kiwi rutin tiasa ngirangan setrés oksidatif.

Hasilna, kanker kurang kamungkinan. Janten, upami anjeun ngagaduhan kanker di kulawarga anjeun, salah sahiji hal anu paling pinter anu tiasa anjeun lakukeun nyaéta ngadamel buah-buahan sareng sayuran anu langkung séhat. Sateuacan urang maju deui, sadaya omongan ngeunaan tuang langkung buah leres-leres penting.

Tapi naha anjeun kantos panasaran ngeunaan pangaruh puasa? Lalajo tulisan urang anu pang anyarna: Naon Anu Puasa Tiasa Pikeun Kulit Anjeun sareng Langkung Seueur. Ayeuna deui kana diskusi urang ngeunaan manpaat mengkonsumsi kiwi unggal dinten. Ngajaga Tekanan Darah Anu Leres Ieu hal séjén anu bakal ngabébaskeun anjeun.

Naha anjeun terang yén langkung ti 1 milyar jalma di dunya gaduh tekanan darah tinggi? Sakitu seueur faktor anu ngagaduhan peran pikeun ieu, sareng diet anjeun pasti salah sahijina. Ieu ogé katelah tekanan darah tinggi sareng éta tiasa ngakibatkeun panyakit jantung sareng stroke. Dina 2018, hiperténsi nyababkeun ampir satengah juta maotna di Amérika Serikat.

Tekanan darah tinggi terjadi nalika arteri anjeun diblokir. Ieu maksa jantung damel langkung hésé pikeun ngompa getih. Untungna, kiwi tiasa ngabédakeun.

Anjeun tiasa nganggo buah héjo ieu pikeun ngendalikeun tekanan getih anjeun. Panilitian nunjukkeun yén pangaruh kiwi kana tekanan getih saleresna langkung kuat tibatan apel. Dina 2014, panaliti mendakan yén meakeun tilu buah kiwi sapoé tiasa cekap.

Dahar pola buah anu séhat biasana bakal ngabantosan tekanan getih anjeun ka tempat anu raoseun. Kiwi gaduh sababaraha nutrisi anu hébat anu berperan penting dina hal ieu. Anjeun gaduh deui vitamin C.

Dosis tinggi vitamin C unggal dinten parantos kabuktoskeun pikeun lalaunan nurunkeun tekanan getih hiji jalma. Upami anjeun gaduh tekanan darah tinggi, cobian tuang tilu buah kiwi sapoé salami dua bulan. Anjeun laun bakal ningali bédana.

Ku jalan kitu, anjeun teu kedah tuang sadayana. Upami anjeun hoyong, alungkeun aranjeunna dina adun sareng buah-buahan anu sanés sareng ngadamel lemes. Resep! Ngagumpalkeun pembekuan getih Urang ngan ukur ngantepkeun skénario pikasieuneun teraskeun.

Anjeun henteu ngan ukur kedah hariwang ngeunaan tekanan getih anjeun. Ieu kaayaan pembuluh darah anjeun. Pembekuan getih lumangsung nalika pembuluh getih parantos cilaka.

Gumpalan getih ngabentuk pikeun nyegah perdarahan anu kaleuleuwihi. Éta ngalakukeun ieu saatos sél getih anjeun ngariung sareng protéin anjeun. Tapi éta henteu hal anu saé? Kunaon kiwi kedah ngaleungitkeun pembekuan getih? Kiwifruit leres-leres tiasa ngalaksanakeunnana janten anjeun henteu peryogi lumps pisan.

Panilitian nunjukkeun yén jalma anu tuang dua ka tilu kiwi sapoé tiasa leres-leres nurunkeun résiko gumpalan getih. Buah Kiwi ogé tiasa ngirangan jumlah gajih dina getih hiji jalma. Sadayana, diet kiwi biasa tiasa ngajaga getih anjeun séhat.

Abdi henteu kedah ngawartosan yén buah sareng sayuran penting pisan pikeun kaséhatan anjeun. Utamana dina mangsa lockdown. Naha kuring parantos narik minat anjeun? Hayu urang teraskeun kana paguneman ku sababaraha tulisan deui.

Pariksa tulisan kami anu pang anyarna ngeunaan 16 Pangan Dasar Anu Kedah Anjeun Jauh. Atanapi kumaha ngeunaan 8 sayuran séhat anu kedah didahar sareng 8 sanés. Ngan pencét dina hiji.

Atanapi langkung saé, parios duanana. Diajar langkung seueur ngeunaan kumaha tetep séhat nalika dikonci. Naha anjeun parantos tuang seueur kiwi? Hayu urang terang dina komentar di handap!

Naon kadaharan ngabantosan anjeun bobo?

Kadaharan manatiasamantuan anjeun bobo?
  • Badami.
  • Susu haneut.
  • Kiwi.
  • Teh Chamomile.
  • Kenari.
  • Téri céri.
  • Lauk gajih.
  • Bubuk jukut sa'ir.

Naha goréng tuang cau nalika wengi?

Teu aya buktina ilmiah étatuang cau sapeupeutingtiasangabahayakeunkana kasihatan anjeun. Tapi sakumaha ka Ayurveda,caubisa ngakibatkeun produksi mukus jeungdaharbuah ieu dipeutingtiasa cekek tikoro anjeun. Salain ieu,caumangrupikeun buah anu beurat sareng beuteung urang peryogi seueur waktos kanggo nyerna.21 nov. Des 2019

Naon kajadian upami anjeun tuang kiwi sapopoé?

Panilitian ti Universitas Oslo mendakan hal étadahardua dugi ka tilukiwisapoé sacara signifikan nurunkeun résiko pembekuan getih.Aranjeunnaogé kapanggih pikeun ngirangan jumlah gajih dina getih. Panaliti nyarios yén épék ieu sami sareng pangaruh asapopoedosis aspirin pikeun ningkatkeun kasihatan jantung.

Naon efek samping tina tuang buah kiwi?

buah kiwitiasa nyababkeun réaksi alérgi sapertos gangguan nyelek (disphagia), utah, sareng hives di jalma anu alérgi kanabuah.

Naha Kiwis ngajantenkeun anjeun kotoran?

buah kiwi.buah kiwihususna tinggi serat, anungajadikeunéta kadaharan anu saé pikeunTulungngamajukeun teratur. Hiji médiumbuah kiwi(2,6 ons atanapi 69 gram) ngandung 2 gram serat (9).buah kiwiparantos kabuktosan ngarangsang gerakan dina saluran pencernaan, ngabantosan gerakan usus (10).

Naon snack waktu sare anu saé?

Sakabeh, kadaharan anu diolah minimal sapertos berry, kiwi, goji berry, edamame, pistachios, oatmeal, yogurt biasa sareng endog ngajantenkeun gampang, ngeunah sarengcamilan telat-wengi séhat. Seueur pangan ieu bahkan ngandungbobosanyawa -supportive, kaasup tryptophan, serotonin, melatonin, magnesium and calcium.24 Juni. Okt 2018

Naha kuring tiasa nginum cai saatos tuang cau?

Cau. Numutkeun ka ahli Ayurveda,nginum cai saatos tuang caunyaéta henteu ketat. Konsumsi tinacai saatos tuang cau, khususna tiiskaléng caingakibatkeun pencernaan parna.15 Désémber 2018

Naha cau henteu kedah didahar wengi-wengi?

Numutkeun ka Ayurveda,ngadahar caudipeutingnyaétahenteuteu aman, tapi hijikedah nyingkahan tuangeunéta dipeutingsabab nganyenyeri batuk sareng tiis. Butuh waktos anu lami pikeun nyerna sareng ngaraos raoseun teu puguh.11 Sep 2020

Kumaha cara ngadahar buah kiwi ngabantosan anjeun bobo?

Pitunjuk Pasti Pikeun Nyandak Saré Langkung Hadé. Mungkin adikuasa kiwi anu paling éndah, nanging, aya dina kamampuanna pikeun ngantepkeun anjeun bobo. Kiwi ngandung kadar serotonin sareng folat anu luhur, ngajantenkeun bantuan bobo alami sareng kuat. Dina hiji pangajaran, pamilon tuang dua kiwifruits unggal wengi salami opat minggu sajam sateuacan bobo.

Naha ngeunah tuang Kiwi unggal dinten?

Panaliti di Universitas Médis Taipei Taiwan nalungtik pangaruh tina konsumsi kiwi nalika bobo. Aranjeunna mendakan yén tuang kiwi unggal dinten dihubungkeun sareng paningkatan anu penting pikeun kualitas saré sareng jumlah bobo.

Naon anu dilakukeun kiwi pikeun awak anjeun?

Saluareun kakuatanana salaku antioksidan, kiwi ogé buah anu tinggi dina sérotonin. Hormon anu ogé fungsina salaku neurotransmitter, serotonin kalibet dina rupa-rupa prosés fisiologis: éta ngagaduhan fungsi pencernaan sareng kardiovaskular, ngabantosan diajar sareng mémori, sareng ngabantosan ngatur napsu sareng suasana haté.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Kali Slovenia - leyuran praktis

Naha Slovenia aman pisan? Slovenia leres-leres aman didatangan, bahkan aya ogé anu nyebatkeun yén nagara éta paling aman di Éropa Wétan. Tingkat kajahatan umumna lemah sareng perhatian anjeun anu paling ageung nyaéta maling alit atanapi kantong rebutan di jalan. Kejahatan telenges umumna lemah pisan sareng turunna acan. Masalah sanés di Slovenia nyaéta mobil-mobil sareng maling.

Brandon lyons - kumaha ngalereskeun

Naon anu lumangsung sareng Brandon Lyons? Anjeunna lumpuh. Lyons patah tulang burst dina T5 na T6 vertebrae, ngantepkeun anjeunna lumpuh tina dada ka handap. Aranjeunna kedah kaluar sareng nyarios ka kami yén anjeunna ngagaduhan kasempetan kirang ti persén pikeun jalan deui, saur Bennie.

Bir sésa - kaputusan praktis

Naon anu anjeun tiasa lakukeun ku sésa bir? Ieu cara favorit kami pikeun nganggo sésa bir: Minuman campuran. Pasihan bir anjeun hirup anu kadua sareng nginum deui. Fondue. Bir Tiasa Hayam. Daging dibakar. Sayuran héjo. Lauk digoréng. Kerang kukus. Daging asin.

Peregangan adductor pondok - waleran sareng patarosan anu biasa

Naha addictor kuring ketat pisan? Osteitis Pubis berkembang nalika biomekanik anu goréng, pola sareng cara anjeun mindahkeun awak anjeun, overload sareng ngagaleuh tambihan anjeun. Addéktor anjeun anu padamelan teuing janten capé sareng teu kedah dianggo. Ketah anu ningkat ieu narik kana lampiran otot dina tulang pubic, anu nyababkeun degenerasi symphysis pubic.

Pamajikan George hincapie - kumaha anjeun ngajawab

Naha George Hincapie sareng Lance Armstrong masih babaturan? Armstrong nyerang Hincapie anu diidolifikasi sanaos duanana ngadopé. Lance Armstrong parantos nyuarakeun prustasi na dina cara anjeunna ngahinakeun kusabab anjeunna nyayogikeun pangendara anu sanés anu ogé nginum narkoba, kalebet tilas réncang tim sareng sobat dalitna George Hincapie, teu mayar harga anu sami. 28 2020.

Séréal pikeun atlit - leyuran awét

Naha séréal saé pikeun atlit? Mangkok séréal séréal séhat salaku inuman olahraga pikeun pulih saatos latihan. Panilitian parantos nunjukkeun yén tuangeun sarapan anu sayogi sayogi sareng murah henteu sami sakumaha efektifna sapertos 'inuman olahraga' anu basis, karbohidrat. '15 мая 2009 г.