Utama > Waleran Pangsaéna > Umur batre Ebike - waleran umum

Umur batre Ebike - waleran umum

Sakumaha biaya pikeun ngaganti batré ebike?

Ilaharna kualitas luhur anyarbatré sapédah listrikbakalbiayadimana waé antara $ 500 dugi ka $ 900 + gumantung kana mérek sareng kapasitas. Ieungalakukeunanajanten pikeun aaki-akikalayan kapasitas dina kisaran 400 wh dugi 700wh.



Nunggang eMTB seueur pisan anu pikaresepeun, tapi anjeun pasti kedah nyatetna atanapi éta tiasa nyéépkeun artos sakedik artos. Dinten ayeuna kuring bakal ngarobih biaya ieu hiji-hiji. sareng tingali sabaraha sampah anjeun kedah ngahurungkeun eMTB anjeun salami sataun. (Musik Éléktronik) Pertimbangan anu munggaran sareng pangpentingna anu diperhatoskeun nyaéta e-bike anu anjeun gaduh atanapi sapédah e-gunung anu anjeun badé mésér.

sapédah gunung pedal datar vs clipless

Dina akhir dinten, e-biking high-end gaduh komponén high-end. Janten upami anjeun ngaganti komponén kelas luhur ieu anjeun bakal nyéépkeun seueur artos. E-bikes tingkat tengah bakal ngagaduhan komponén tingkat tengah, ku cara ieu anjeun bakal ngahémat seueur artos nalika ngagaduhan barang-barang anu dianggo tinggi teuing ngagentos.

Industri sapédah gunung parantos ngupayakeun komponén anu langkung gancang sareng langkung enteng mangtaun-taun. Salaku pengendara e-bike, kami ngan ukur hoyong daya tahan anu saé tina sadaya komponén kami. Kami henteu hoyong nyéépkeun seueur artos pikeun hal anu tiasa masihan Amérika Serikat kauntungan alit dina jalan satapak, urang ngan ukur hoyong langkung lami.



Ngan tetep diémutan yén kasét 300 pon anu enteng moal ngahudangkeun anjeun atanapi turun langkung gancang tibatan kasét 60 pon anu murah. (Musik optimis) Janten hayu urang tingali biaya nyata ngajalankeun é-bike anjeun. Nya kami di dieu di Inggris janten kami bakal nganggo pon sterling kanggo éta.

Ayeuna salah sahiji biaya mimiti anu anjeun bakal tingali nyaéta ngeusi batre dina e-bike anjeun. Gumantung kana kombinasi aki sareng carjer mana anu anjeun anggo pikeun ngeusi batre anjeun, butuh waktos sakitar opat dugi genep jam pikeun batréna kosong pisan janten dieusi pinuh. Jelas ieu gumantung kana ukuran aki naon anu anjeun anggo.

Éta bakal ngarugikeun anjeun sakitar 5 dugi ka 10 ps listrik dibandingkeun sareng 2,5 pén kanggo ngagolakkeun ketel. Upami anjeun ngalakukeun éta unggal dinten anjeun nyarios: pikeun perjalanan atanapi anu sapertos éta bakal ngarugikeun anjeun 36,50 pon sataun.



Janten tuang 36,50 pon ka ucing. (Joy Music) ban anjeun dina e-bike pasti tiasa nyéépkeun, ban tukangna anu nyetir anjeun naék gunung.

Roda hareup anjeun sareng ban ban anjeun tanggung jawab mastikeun yén anjeun kéngingkeun sadayana dina tungtung payun anjeun sareng di juru. Upami anjeun ayeuna gaduh ban licin dina eMTB anjeun, anjeun moal tiasa naék tanjakan naon waé sareng anjeun pastina moal ngerem. Faktor sanés anu kedah diperhatoskeun nyaéta senyawa ban.

Ayeuna ban sanyawa lemes bakal ngeupeul jalan anu langkung saé, tapi upami anjeun ngajalankeun éta di jalan pasti bakal langkung gancang sareng sabaraha sering anjeun nyetir ogé gumantung kana sabaraha ban ban anjeun anu bakal ngalaman. Nalika anjeun tumpak jalan anu lemes sareng leueur, anjeun moal ngalaman jinis baju ban anu sami sareng jalma anu naék jalur tegar. Upami anjeun nyetir saminggu sakali atanapi ngajalankeun lima dinten saminggu, anjeun ogé bakal ngalaman langkung seueur ban.



Abdi mendakan yén kuring nganggo dua pasang ban sataun. Éta sakitar 50 pon per ban kali opat, 200 pon. (musik bagja) Upami anjeun nganggo ban tubeless dina sapédah e-gunung maka anjeun kedah mikirkeun pangropéa setopan tanpa tuba ogé.

kumalayang

Anjeun kedah ngeusian deui sealant pikeun nyayogikeun panyalindungan tusukan sataun. Ieu bakal bénten-bénten gumantung dimana anjeun cicing sareng suhu, tapi anjeun kedah ngalakukeun ieu sakitar tilu atanapi opat kali dina sataun. Kuring pikir upami anjeun pengendara selang anjeun kedah mikir ngeunaan selang anu anjeun badé lereskeun atanapi ditusuk janten anjeun kedah mikirkeun alat rusak sareng selang pikeun sataun, ayeuna nganggo sealant sareng tabung tanpa tabung anjeun kedah ngahémat sakitar 20 pon hiji sataun dina urutan pikeun ngalacak hal. (Joy music) Ranté anjeun panginten mangrupikeun salah sahiji elemen anu paling ngagem tina sadaya komponén e-bike anjeun, ayeuna anjeun leres-leres kedah ngalacak hal-hal ku cara ngarobih sareng pelincir ranté sateuacanna sareng unggal perjalanan.

Upami teu kitu, nalika ranté ieu parantos béak, anjeun tiasa nyandak ranténa, anjeun tiasa ngaluarkeun kasét sareng ieu mangrupikeun komponén anu langkung mahal tibatan ngan ukur ranténa. Ayeuna upami anjeun hoyong ngagentos ranté anjeun kedah angkat pikeun ranté jalan tengah, éta bakal ngarugikeun anjeun kira-kira £ 30. Kasét e-bike anjeun mangrupikeun hal anu sanés anu tiasa ngéléhkeun.

Anjeun bakal ngalaman ngaliwet roda sareng ngaluncatan, khusus dina beban kana drive naék gunung. Ayeuna, kartrid rata-rata bakal mayar anjeun sakitar £ 80 kanggo ngagentos. Ayeuna bagian sanés drivetrain anjeun anu tiasa lungse badé janten ranté payun.

Ieu diucapkan dina mesin sapertos mesin Bosch Generation 3 dimana anjeun gaduh ranté leutik di payun anu hartosna éta kedah langkung seueur deui revs, dibandingkeun sareng 34 atanapi 36 ranté waos anu kami kéngingkeun kana sapédah ieu di dieu. Iraha anjeun badé ngagentos ranténa? Cingirna hargana sakitar £ 30 kanggo anu énggal. Hayu urang nyimpulkeun biaya tina powertrain.

Ayeuna diwangun ku ranté, ranté sareng kasét. Émut, upami anjeun hoyong powertrain anjeun janten épéktip mungkin, anjeun kedah ngagentos sadaya komponén ieu dina waktos anu sami. Upami anjeun biasa-off roader, anjeun peryogi sakitar dua drivetrains sataun, sareng anu hargana £ 280 sataun pikeun kéngingkeun kahirupan maksimum tina jalur mobil anjeun. (Joy music) Pads rem dina eMTB anjeun tiasa gaduh kahirupan anu cukup tangguh.

Aranjeunna tanggel waler pikeun mareuman sapédah kalayan gancang, dicampurkeun sareng kalembaban sareng sababaraha kokotor sareng témpél tina jalan satapak, hartosna éta tiasa janten barang anu éndah kalayan anggoan tinggi. Ayeuna, upami anjeun hoyong bantalan marake anjeun salami mungkin, anjeun kedah lem bantalan anu disinter di ditu. Ayeuna bantalan marake asup sakitar 15 pon per roda, sareng anjeun peryogi dua pasang bantalan marake sataun, sahenteuna.

Janten 60 pon lebet kana anak ucing ieu c) Bagian tina e-bike anjeun anu sering teu dipaliré nyaéta gantungna. Ieu penting pisan ayeuna pikeun nyebarkeun perasaan nyetir dina karpét sulap dina rupa bumi téknis. Garpu anjeun peryogi sakedik cinta, éta panginten peryogi parobihan minyak sareng anjeun tiasa ngagantikeun segel, lumayan sami pikeun shock tukangeunna ogé.

Ayeuna upami anjeun gaduh sapédah gantung lengkep anjeun bakal nyeureud sakedik di tukang kusabab anjeun leumpang. Upami anjeun cukup untung naék kana tonggong tukang, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta tetep jaga garpu. Ieu bakal ngarugikeun £ 100 unggal tungtung £ 100 pikeun tukang ngaput tangguh £ 200 kanggo pangropéa gantung pikeun sataun. (Joy of Music) Upami anjeun nyandak eMTB ka toko sapédah kanggo dilayanan, biaya éta pasti bakal ningkat nalika taun.

Kami gaduh seueur tulisan di dieu dina EMBN sareng GMBN sareng GCN pikeun perawatan sadidinten anjeun tiasa sacara gampang ngalakukeun e-bike anjeun nyalira Hilap yén anjeun peryogi sababaraha alat pikeun ngalakukeun ieu supados henteu leres-leres gratis. Upami anjeun henteu yakin ngeunaan rengkuh, anjeun kedah nyandak sapédah anjeun ka toko sapédah kanggo dilayanan. Imut, anjeun peryogi sakitar opat jasa sataun.

Ayeuna ieu turun sakitar 50 pon sareng éta ngan ukur pikeun damel. Anjeun ogé kedah faktor dina bagian. Janten anjeun peryogi opat jasa pikeun ngajaga sapédah salami sataun anu 200 pon kanggo ngajantenkeun jalanna. (Joy Music) Bagian penting pikeun ngurus e-bike anjeun nyaéta nyeuseuh, ngabersihkeun, pelincir, ngaleutikeunna, janten anjeun kedah tumut ogé kana sadaya hal ieu.

langganan diét

Anjeun tangtosna ngan ukur nganggo cai kanggo nyeuseuh sapédah anjeun sareng éta bakal gratis, tapi nyeuseuh sapédah khusus bakal ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang. Ogé hal sapertos pelumas sareng degreasers pikeun ranté anjeun sareng drive mangrupikeun biaya anu sanés. Saur anjeun kedah nambihan sakitar 50 pon sataun pikeun ngadamel sapédah ieu ngajalankeun musik t lucu) Janten resép gancang tina nomer ieu pikeun ngajaga e-bike lucu sapanjang taun.

Upami matématika méntal kuring ngabantosan kuring, sigana mah 1046 pon sareng 50 pén kanggo ngajaga e-bike lucu sapanjang taun. Tong hilap éta gumantung kana sabaraha anjeun naék, dimana anjeun numpak sareng jinis perjalanan naon waé, sareng ogé jinis motor anu anjeun ngaganti bagian-bagian ieu. Tapi hayu urang terang dina kotak komentar di handap ngeunaan sabaraha anjeun nyéépkeun pikeun e-sapédah anjeun sareng bagian-bagian anu paling ageung, di handap.

Pasihan kami jempol upami anjeun resep. Tong hilap toél dunya di tengah layar pikeun langganan EMBN sareng urang bakal ningali anjeun salajengna.

Sakumaha sering anjeun ngeusi batre ebike?

Ngan sapertosAnjeun kedahngan ukur sapinuhnamuatananjeunaki-akiunggal sababaraha minggu,Anjeun kedahogé henteu sapinuhna ngaleupaskeun sadaya waktos. Disarankeun étaanjeun ngeusi ulanganjeunaki-aki irahaéta ngagaduhan antara 30% sareng 60% namuatansésana.7. 2020.

latihan abs dina bola

Naha langkung mirah pikeun ngawangun batré ebike anjeun nyalira?

panasaran naha éta bakallangkung mirah ngadamelatanapi mésérkalitium-ionaki-akipék kanggo kang énggaleBikeiket. Pikeun milarian terang, anjeunna mutuskeunngadamelhiji. Hiji-hiji jalannalangkung mirahnyaéta upami anjeunna ngadamel sababaraha bungkus, nyebarkeun hiji-hiji waktosbiayatinaaki-akitukang las. Janten hartosna éta leres-leres dugi kaanjeunkaresep.1 2018.

Dina épisode terakhir tina séri artikel ieu kuring nunjukkeun anjeun kumaha carana nyiptakeun sénsor anu dikawasa sénsor anjeun nyalira pikeun nyetir roda sapédah listrik kalayan voltase handap, tapi kumargi RPM ngahontal éta lambat teuing sareng henteu seueur jalma anu ngagaduhan regulator nyalira pikeun e-bike konvérsi Hadé pikeun pindah deui ka pengendali anu kalebetkeun kana iket pikeun nguji éta. Kuring ngagaduhan pasokan listrik luhur luhur bangku anu tiasa kaluaran dugi ka 60 volt, janten kuring nyambungkeun kaluaran na kana input ti pengendali sareng lalaunan ngamimitian ningkatkeun voltase sareng sakitar 40,6 volt pengawal mimiti jalan sapertos anu kedah ayeuna ku jalan nepi ka voltase malahan langkung jauh roda mimiti ngahurungkeun teras-terasan gancang dugi ka ngahontal wates catu daya kuring, anu hartosna yén urang peryogi batré kalayan kisaran tegangan sahenteuna 40,6 volt nepi ka maksimal 61,5 volt Pilihan anu cocog pikeun batréna bakal janten sél lithium-ion 18650 sabab tiasa nawiskeun kapadetan énergi volumetrik sareng gravimetri ageung.

Sanaos listrik, sareng hayu urang nyanghareupan éta, sadayana nganggo éta pikeun batré e-bike tapi nalika milari Batre anu cocog dina eBay, kuring perhatoskeun harga anu lumayan tinggi anu ngajantenkeun kuring panasaran naha ngadamel batré e-bike kuring mangrupikeun ide anu saé Janten éta bakal langkung gampil dina édisi DIY ieu atanapi Mésér kami naon anu diperyogikeun pikeun ngadamel batré e-bike lithium-ion anjeun nyalira sareng naha éta langkung mirah tungtungna. MULAI Artikel ieu disponsoran ku JLCPCB. Lapisan PCBs 10 Taun Terang Unggah Payil Gerber anjeun Pikeun mesen 10 PCB Profesional Kanggo Ngan $ 2 Upami urang mariksa datasheet pikeun kaseueuran sél lithium-ion, urang tiasa ningali yén éta ngagaduhan peunteun tegangan 3,6-3.7 Volt sareng gaduh voltase muatan maksimum tina 4,2 volt sareng ampir teu gaduh kapasitas deui nalika dileupaskeun ka 3 volt anu hartosna urang ngagaduhan kisaran voltase 3 volt dugi 4,2 volt per sél sél 13 sél dina ngajantenkeun hiji voltase batré berkisar 39 volt dugi ka 54,6 volt ku tegangan nominal sakitar 48,1 volt, anu teu heran tegangan anu disarankeun pikeun kontroller, catu daya desktop henteu ngagaduhan jawaban anu pasti sareng halaman produk henteu nyarioskeun arus ogé, tapi untungna aya 1000 watt dina 48 Volt, anu bakal pakait sareng arus sakitar 20.83 amps.

Sél lithium-ion umum anu pangsaéna salajengna anu teras-terasan tiasa ngaluarkeun 20 amp nyaéta Samsung INR 18650 -25R kalayan kapasitas sakitar On 2500 mah tapi janten dina sisi anu aman sareng ngagandakan kapasitas bungkus batréna, kuring mutuskeun nganggo dua sél ieu sajajar, anu pamustunganana pakait sareng bungkus lithium-ion 13S2P kalayan kapasitas 5 jam ampere sareng tegangan nominal 48,1 volt sareng arus kaluaran konstan 40 amp, janten kuring mesen 30 sél ieu ti anu dipercaya Penjual Jerman w naha kuring terang yén aranjeunna tiasa dipercaya? ogé saatos nampi sél sareng sacara visual mariksa éta, kuring ngukur voltase sadayana sareng mendakan yén éta sadayana caket pisan, anu sanés ngan ukur tanda anu saé tapi ogé peryogi pisan kumargi kami hoyong nyambungkeun dua sél sajajar , upami aranjeunna gaduh bédana poténsial voltase ageung nyambungkeun sajajar tiasa ngahasilkeun aliran ageung arus sareng karuksakan sél, tapi tetep, janten 26 sél ieu janten batré anu katingali, kuring bakal nganggo spacer plastik ieu anu masing-masing tiasa nahan 2 sél, janten kuring nyambungkeun 13 tina séri ieu kalayan bantuan sistem interlocking, nempatkeun dua batréna sareng orientasi anu sami dina baris kahiji sareng teras-terasan ngarobah orientasi dua sél salajengna bari ngeusian sadaya spacer saatos abdi nempatkeun spacer sésana dina luhureun pasangan batré sareng ngahubungkeunana ogé ngalangkungan sistem pangonci na d Pikeun nyambungkeun sél sasarengan, kuring nganggo lebar 7mm ieu ku 0,3mm pita nikel kandel anu tiasa nahan dugi ka 30 amps, janten kuring mimiti ngadamel 26 potongan leutik tina pita nikel anu cukup panjang pikeun nahan sadaya pasangan sel paralel pikeun nyambungkeun pikeun nyambungkeun anu saleresna.

Kuring hoyong ngahindaran solder waktos ayeuna, tapi anjeun terang kuring nembé gagal nyiptakeun tukang las tempat anu teu nganggo kabel kuring nasibna pamirsa ngintunkeun kuring solusi pikeun masalah ieu anu disebut kWeld anu dasarna nyaéta tukang las tempat anu teu canggih anu maju, tiasa dioperasikeun sareng batré LiPo saatos dirakit sakedik sareng tiasa gampang ngahasilkeun titik las anu cocog, gumantung kana manual na, disarankeun nganggo énergi 100 joule pikeun strip nikel 0,3 mm, anu kuring anggo salaku nilai standar pikeun sadaya bungkus batré abdi Nganggo las sareng sakumaha anjeun tiasa tingali, ngadamel las leres-leres henteu rumit, ngan pencét éléktroda ku celah. Pencét saklar suku sakitar. 3mm ka silih dina logam sareng KITU AYA! : Dnow Kuring nyiptakeun dua pasang las titik pikeun tiap terminal batréna, ngajantenkeun total saratus opat las, sareng sakali éta parantos waktos na ngukur sareng motong 24 strip nikel deui pikeun sambungan séri anu kedah dihubungkeun. batré paralel didieu ditunjuk, janten kuring nyiptakeun 96 las deui pikeun sambungan séri dina cara anu sami sapertos anu kuring lakukeun pikeun sél paralel sareng éta, batré 13S2P kami dasarna lengkep sareng kedah masihan kami tegangan dina kisaran tegangan anu diitung tadi, anu éta parantos dilakukeun :) Hiji-hijina patarosan anu tetep nyaéta kumaha cara ngecas na? Lembar data sél litium-ion urang anu dianggo masihan metode konstanta arus konstan 1,25 amp sareng 4,2 volt upami urang nganggo nilai-nilai ieu pikeun batré 13S2P ngalikeun, urang kéngingkeun 54,6 volt sareng 2,5 amp hartosna yén kuring netepkeun wates ayeuna tina suplai listrik luhur bangku kuring ka 2,5 amp tiasa nyetél wates tegangan janten 54.6 volt sareng kantun sambungkeun kana terminal batréna nalsto kuring sateuacana solder langkung kandel 10 AWG kabel kode warna sareng teu heran yén prosés ngecas dianggo sapertos pesona, tapi pas kuring ngadeukeutan voltase target kuring ngaganggu prosés Ngecas pikeun ngukur tegangan unggal pasangan aki sareng sakumaha anjeun tiasa tingali voltase masih caket antara silih, tapi hayu urang bayangkeun urang ngulang prosés pengisian sapertos sababaraha ratus kali, Kusabab henteu aya dua aki anu persis sami, celah voltase antara pasangan sél janten langkung ageung sareng ageung dugi ka hiji nyerah dina sababaraha waktos, hal anu urang butuhkeun pikeun nyegah kajadian sapertos kitu, ieu BMSaka sistem manajemén batré henteu ngan ukur ngajaga sadaya sél dina tegangan kasaimbangan 4,18 volt, tapi ogé nambihan over-charge-over-debit - sareng perlindungan pondok-circuit nambihan 3,71V poténsi B2 + ka poténsi 7.4VBB3 + ka 11.1V- Poténsial sareng teras sareng teras kana sambungan B13 + con kana poténsi 48.1V Akhirna urang ngan saukur nyambungkeun kabel darat batréna ka terminal B sareng nambihan dua kabel hideung deui ka terminal P sareng C Ayeuna urang ngecas Urang sambungkeun deui anu positip tegangan suplai, tapi sambungkeun poténsial darat ka terminal C - ku cara kieu batréna sapertos tadi, tapi dina waktos anu sami batréna ngecas ngalangkungan BMS sareng pas sadaya LED beureum hurung, prosés ngecas parantos réngsé urang tiasa nyambungkeun beban urang ngalangkungan P-terminal sareng kawat voltase positip anu biasa tina batréna sareng sapertos anu nyiptakeun batré e-bike DIY abdi parantos réngsé :) tapi tetep aya hiji patarosan naha langkung GAMPANG? Nya, numutkeun harga eBay, éta langkung mirah langkung mirah! Tapi ngan sakedik: (tapi teras deui, upami anjeun nambihan biaya padamelan sareng biaya tukang las tempat tanpa kabel maka éta bakal langkung mirah upami anjeun ngarencanakeun ngadamel langkung ti ngan hiji aki sareng ngurus kustomisasi.

Sadayana Sadayana, kuring ku cara nyatakeun yén duanana DIY sareng Mésér W dina épisode ieu! sareng ku éta diémutan, kuring ngarepkeun anjeun ngarepkeun bab pamungkas tina proyék konversi e-bike! sapertos biasa, tong hilap resep, bagi sareng langganan TETAP NYIPTA JEUNG AKU KITÉNA ANJEUN MANEHNA!

Dupi abdi tiasa ngeusi batre ebike kuring sapeuting?

1.Muatananjeunaki-akinepi ka ampir pinuh, jeungmuatanieusapeuting. Basa manehmuatannepi ka 100%, pastikeun anjeun nganggo éta gancang-gancang sahingga henteu tetep dina kapasitas pinuh bari henteu dianggo.

Naha pantes ngawangun ebike anjeun nyalira?

Sababarahatinaalesan pangalusna pikeun bukakalakukeun soranganebikekalebet: ngahémat artos. langkung seueur kasempetan pikeun kustomisasi. bagian kualitas hadé.

Naha anjeun tiasa ngawangun deui batré ebike?

Anjeun tiasateraskeun kangalakukeunngalereskeun ku sél ieu, tapiupamiaranjeunna henteu dina kaayaan anu saé haritaAnjeun tiasasok kéngingkeun gaganti sél litium ti caket dieue-sapédahdealer.19.04.2019

Naha anjeun tiasa ngantepkeun ebike dicolok?

Tip No.

Tong ngan ukurangkatanjeunsapédah listrikbatré dina carjer kanggo waktos anu lami panginten sababaraha dinten atanapi langkung. IrahaAnjeun leres,Anjeun tiasanyieun kaayaan dimana batrénabakalngaleupaskeunmiangéta dina sigana 95 persén kapasitas. Carjer teras angkatkadamel, topping tina batréna.

Dupi abdi tiasa ngantepkeun ebike kuring dina biaya?

Thesapédah listrikaki-akingalakukeunhenteu kedah dibébaskeun sacara lengkep sateuacan diisi ulang. Batré litium teu gaduh mémori sahinggatiasajantenditagihkeuniraha waé. Éta sampurna ditarima pikeun ngeusi ulang batréna saatos numpak pondok supados batréna sapinuhnaditagihkeunsateuacan numpak salajengna.

sapatu sapédah murah

Naha sesah ngawangun ébike?

Hijisapédah listrikjauh leuwih gampang pikeunngawanguntibatan anu anjeun pikirkeun! Anu anjeun peryogi nyaéta sapédah dina urutan kerja anu saé, kit konvérsi, sareng batréna. Ngagunakeun kit konversi ngajantenkeun prosés super saderhana sareng gancang.

Kunaon aki e-book abdi henteu dieusi?

Léngkah munggaran nyaéta nyobian namuatanétaaki-akileres. Colokkeun carjer anjeun kana témbok. Upami teu aya kajadian, anjeun kedah nyobian sareng ngamimitian étaaki-aki. Mudah-mudahan, carjer ayeunamuatananjeunaki-aki, parios deuiaki-akivoltase, éta kedahna caket kana voltase pinuh tinaaki-aki.

Sabaraha lami batré sapédah listrik dugi?

Ieu gumantung pisan kana kualitas batréna. Cara anjeun ngubaran batré ogé jauh pisan pikeun mangaruhan hirupna. Misalna anjeun nyimpen batré anjeun dina tempat anu henteu kapangaruhan ku parobihan suhu. Umumna, nalika dianggo sacara teratur, batré sapédah listrik janten kirang épéktasi saatos 3-5 taun.

Mana aki anu pangsaéna pikeun sapédah e?

Litium-ion mangrupikeun aki-aki anu paling umum katingali pikeun e-bike (langkung ti 90% tina sadaya pasar.) Sacara umum, éta ngahasilkeun kakuatan langkung seueur pikeun ngémutan beurat na sareng langkung umur. Kusabab ieu pisan, aranjeunna ogé di sisi anu langkung mahal ogé.

Naha kuring kedah refurish batré sapédah listrik kuring?

BMS ieu aya pikeun ngalindungan diri tina langkung ageung teuing sareng langkung ngaleueut sél batréna. Éta ogé mastikeun yén sadaya sél batré ngeusi sareng ngaleupaskeun sacara merata, masihan batréna langkung lami deui. Cara anu paling saé pikeun ngurus batré dina sapédah listrik anjeun nyaéta ngagunakeun éta sacara rutin. Ninggalkeunana dikaluarkeun sigana bakal nyingkat umur na.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Hasil olimpiade 2008 - solusi praktis

Sabaraha medali anu dimeunangkeun dina Olimpiade 2008? Atlit ti 87 nagara meunang medali, sareng 55 diantarana meunang sahenteuna hiji medali emas. Duanana kategori ieu nyetél rékor énggal dugi ka éléh dina 2016. Atlit ti Cina meunang medali emas panglobana, kalayan 48 medali emas. Atlit ti Amérika Serikat kéngingkeun medali panglobana, ku 112.

Kumaha carana nyageurkeun diri anjeun ku pikiran anjeun - kumaha ngabéréskeun

Naha pikiran ngagaduhan kakuatan pikeun ngubaran? Panilitian biologis kontémporér nyatakeun yén panyakit mangrupikeun hasil tina pamikiran sareng pikiran bawah sadar. Kalayan kecap séjén, pikiran nyiptakeun panyakit. Éta alesan yén lamun pipikiran nyiptakeun panyakit, éta tiasa ngubaran panyakit. Di Amérika Serikat nyalira, langkung ti 1,3 triliun dolar dihasilkeun pikeun perawatan médis unggal taun.

Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di tempat layung - jalan kaluar jalan

Naon kota anu pangsaéna pikeun cicing di Cotswolds? Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di CotswoldsCirencester.Bourton-on-the-Water.Tetbury.Kingham.Broadway.Painswick.Burford.Bibury.

Tekanan darah rendah Vegan - kumaha anjeun méréskeun

Naha diét vegan nyababkeun tekanan darah rendah? Diét vegetarian sareng vegan sareng henteu lengkep produk sato parantos dipikaterang pikeun nurunkeun tekanan getih dibandingkeun sareng diet omnivora. 24.07.2020

Wah tetep nabrak 2017 - kumaha ngalereskeun

Naha wow mah tetep nabrak? Parobihan kana setélan parangkat lunak dina supir kartu vidéo anjeun tiasa nyababkeun masalah kacilakaan atanapi kinerja. Reset setélan supir pidéo anjeun pikeun menerkeun masalah ieu. Panas teuing tiasa nyababkeun masalah kinerja, kacilakaan game, sareng konci komputer pinuh. Upami masalah tetep aya, uninstall sareng pasang deui permainan.