Utama > Waleran Pangsaéna > Degreaser ramah lingkungan - kumaha ngabéréskeun

Degreaser ramah lingkungan - kumaha ngabéréskeun

Naon degreaser buatan bumi anu pangsaéna?

Cuka mangrupikeun sanitizer anu épéktip; sabun cair nyaéta ahébatremover noda nadegreaser; baking soda ngadamel lembut kasar sareng ringan pikeun noda anu sesah; sareng minyak atsiri nambihan aroma anu bersih campuran éta sareng aranjeunna ngadameldegreaser sampurnapikeun dapur anjeun (sareng tempat sanés ogé!).



Abdi Sara McFall ti MyMerryMessyLife.com sareng kuring resep ngajarkeun kumaha carana detoksifikasi bumi, awak sareng pikiran, bagian mobil, jati outdoor - naon waé anu aya kokotor nekad sareng kokotor malahan gajih.

Ayeuna kuring henteu acan ngetés produk ieu kana minyak motor kusabab kuring sareng salaki - kuring henteu ngerjakeun mobil - urang kirimkeun ka toko janten kuring henteu terang naha éta tiasa dianggo dina minyak motor tapi kuring resep éta anjeun nyobian resep ieu sareng hayu atuh terang naon anu anom. Janten resep ieu tina buku abdi Detox Your Home, anu anjeun tiasa mendakan di Amazon, cukup ngetik dina Detox Your Home. Kuring ngagaduhan 80+ resep dina buku ieu pikeun kéngingkeun teu toksik sareng alami di bumi anjeun, ti mimiti beberesih sareng produk binatu dugi ka mandi, produk awak sareng kageulisan dugi ka tuangeun.

Janten kuring leres-leres tiasa ngabantosan anjeun ngabersihan sadaya bahan kimia dina kahirupan anjeun pikeun bumi anu langkung aman. Oke janten hayu urang nyarioskeun kunaon anjeun hoyong ngadamel degreaser anjeun langkung bersih deui! Ieu kusabab degreasers toko ngandung bahan kimia toksik sareng toksik anu disebut pelarut. Pelarut jelas épéktip pisan dina ngarusak kokotor, kokotor, gajih sareng sadaya hal éta.



Aranjeunna tiasa dianggo, tapi sipatna racun komo ngabahayakeun sato sareng kahirupan akuatik. Upami anjeun nganggona di luar atanapi di buruan anjeun, éta bakal ngocor ti pakarangan anjeun sareng langsung kana jalan cai sareng ngarugikeun satwa. Éta ogé bahaya pikeun anjeun anu ngagaduhanana di halaman upami anjeun ngalakukeun di bumi atanapi di luar ruangan.

Bisi kumaha, pelarut ieu ngaleupaskeun sanyawa organik volatil anu teras anjeun diseupan. Senyawa Organik Volipil, atanapi VOCs, beracun pisan pikeun urang nalika urang ngambekan. Éta nyababkeun sesek napas sareng sagala jinis masalah napas anu anjeun leres-leres hoyong ngajauhan anu ngandung VOC.

Hal Anu Ngandung Wewangian Jieunan - Hal sapertos wangi buatan sacara otomatis ngaleupaskeun VOC sareng éta sababna kuring parantos nyarioskeun ngeunaan parfum artifisial sareng kumaha ngabahayakeunana pikeun kaséhatan urang dina unggal artikel anu kuring kantos bagikeun di dieu sareng resep pembersih alami kuring nyumbang kana karusakan neurologis. Karusakan réproduktif sareng sareng ngarugikeun orok dina rahim. Leres! Éta tiasa ngarugikeun orok anu teu dilahirkeun, janten anjeun leres-leres kedah ngajauhan pelarut naon waé nalika kakandungan, utamina upami anjeun kedah nganggo pelarut sapertos cet langkung ipis.



Kadang-kadang hal ieu diperyogikeun, kuring ngartos - cobi nganggo sakedik-gancangna. Ventilasi daérah kalayan saé - buka sadaya jandéla anjeun tiasa, anggo topéng, laksanakeun di luar upami anjeun tiasa, sareng ngan jaga-jaga pikeun nyalindungan diri. Ieu sanés bahan kimia anu kedah dianggap enteng - serius.

Salah sahiji pangleyur paling umum anu dianggo dina degreasers nyaéta TCE. Kuring kedah milarian ieu sareng nyarios yén dina catetan kuring nyaéta trichlorethylene, TCE. Sareng éta ngabahayakeun khusus barudak anu aya hubunganana sareng cacat lahir, karuksakan otak sareng sistem réproduktif saraf sareng sistem imun.

Dampal suku urang pisan porous sareng bahan kimia ieu bakal gampang nembus ngaliwatan dampal suku sareng lebet kana sakujur awak anjeun. Kuring nyarankeun pisan yén henteu ngabersihkeun lanté anu henteu beracun nalika anjeun masih resep, anu kuring resepeun dina buku ogé. Cuka infact, cuka lami anu saé, mangrupikeun panyuci lantai anu henteu-toksik bahkan karpét.



Oke jadi hayu urang mimitian ku resep! Janten labél ieu anu anjeun tingali aya di toko Etsy kuring. Éta labél resep sahingga nalika ngeusian deui produk kami anjeun henteu kedah émut deui dimana anjeun ngagaduhan resepna, blog naon éta, buku naon asalna, naon anu anjeun lakukeun, naon anu dianggo sareng naon anu henteu. Anjeun ngan tiasa maca labél anjeun! Gampang pisan ngeusian botol anjeun.

Oke, janten hayu urang mimitian ku resep. Anjeun peryogi 1 dugi 1 sareng 1/4 gelas haneut kana cai panas, beuki panas langkung saé. Teras anjeun peryogi 1 dugi ka 2 sendok, saur kuring, 1 dugi ka 2, sabab, jujur, henteu janten masalah upami anjeun khusus pisan tentang éta.

hasil wisata de france

Janten kuring nembalan 1 dugi ka 2 sendok uyah halal di jerona. Sareng uyah anu halal penting - jinis uyah sanés moal jalan. Abdi capé! Salajengna, urang bakal janten 1/2 gelas Dr.

Tambihkeun Bronner's Sal Suds, anu bénten sareng sabun Castile. Sabun anu langkung kuat tibatan sabun Castile, janten langkung saé pikeun dibersihkeun, tapi anjeun henteu hoyong nganggo éta dina awak anjeun - éta karasa teuing dina kulit anjeun sabab éta saé pisan dina ngabersihkeun. Henteu kunanaon - salajengna anjeun peryogi 1/2 cangkir cuka bodas.

Cuka mangrupikeun beberesih alami anu saé - anjeun tiasa ngabersihkeun seueur hal sareng baking soda. Oke, terakhir tapi teu saeutik, hayu urang tambahkeun minyak lemon kami anu kuring ngagaduhan Citrus Fresh dinten ayeuna, anu mangrupikeun gabungan seueur minyak jeruk anu béda. Tapi jeruk nipis hususna dipikaterang nempel kana partikel.

Éta dipikaterang janten sakedik pangleyur dina nyalira, tapi éta aman pisan. Janten kuring nyarankeun pisan lemon atanapi jinis campuran anu ngandung jeruk nipis. Janten anjeun ngan ukur peryogi 10 dugi 15 tetes - gampang pisan.

Aduk éta sareng ayeuna éta lebet kana botol. Abdi resep ngagunakeun corong pikeun ieu supados henteu ngaliwat sakabéh méja. Anjeun tuang lalaunan supados henteu gelembung teuing, kuring ngagaduhan sakedik langkung ti anu kuring peryogikeun - éta ngan ukur tumpah sakedik, tapi henteu kunanaon.

Sareng anjeun ngagaduhanana! Pikeun ngagunakeun ieu dina oven anjeun pikeun ngabersihan anu kotor pisan, hal kotor sapertos grills sareng kompor Kuring bakal nyemprotkeun permukaan sareng ngantep éta cicing sahenteuna 10 dugi 15 menit. Upami éta leres-leres kotor tinggalkeun éta salami 30 menit atanapi langkung teras anggo scrub baking soda kuring anu kuring sambungkeun di dieu dina tulisan ieu sareng gunakeun éta semprot pelangsingan sareng anu bakal masihan anjeun kakuatan scrubbing teras sadayana anu anjeun pikahoyong nyaéta cekelan sikat kawat atanapi sikat anu leres-leres kuat pikeun miceun tuangeun anu leueur sareng partikel sareng gajih sareng naon waé anu aya dina oven anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeun éta dina kompor anjeun, grill anjeun, anjeun tiasa nganggo éta pikeun nyabut gajih tina leungeun anjeun ogé.

Anjeun tiasa nyemprotkeun kana leungeun anjeun sareng nyemprotkeun kana bagian mobil sareng anu sapertosna. Mudah-mudahan anjeun mendakan tulisan ieu ngabantuan sareng hayu atuh terang upami anjeun nyobian ngadamel degreaser anjeun nyalira! Upami anjeun resep tulisan ieu, kuring resep upami anjeun bagikeun ka babaturan anjeun, pasihan jempol, leupaskeun koméntar ieu di handap. Caritakeun naon anu anjeun resep ngeunaan tulisan ieu sareng upami anjeun hoyong nyobian, naha aya bahan anu anjeun badé candak atanapi ditambihan? Naha aya minyak atsiri sanés anu anjeun anggo? Hayu atuh terang dina koméntar di handap sareng ngalanggan saluran kuring.

Salametan dinten anu saé sareng pendak deui waktos salajengna! Aduh.

Naha degreaser goréng pikeun lingkungan?

TOdegreasertiasa dumasar kana minyak atanapi dumasar cai. Dumasar kana minyakgraderbiasana toksik sareng gampang kaduruk. Bahkan jumlah sakedik lebet permukaan atanapi cai bawah tanah tiasa ngahasilkeun polusi serius. Seueur basis minyakgradergampang ngejat sareng nyumbang kana haseup atanapi tingkat taneuh ozon.

Naha degreaser biodegradable?

CRC BioDegreasernyaétabiodegradable, henteu-toksik, henteu picilakaeun, henteu kaduruk, saimbang pH, sareng leyur cai. Formula anu maju nyaéta kuat tapi henteu kasar, henteu korosif sareng bebas pelarut.

Naha ramah lingkungan super bersih?

Super Beresihmangrupikeun salah sahiji anu paling kuat sareng amanbeberesihproduk dina pasaran. Ieusuper beberesih-degreaser nyaéta biodegradable sareng bébas fosfat.

Naha produk beberesih sadaya-alam tiasa leres? - Hayu urang ngobrol ngeunaan éta. (musik éléktronik funky) (crackling seuneu) - Wilujeng mitos énjing. - Upami anjeun parantos nonton LTAT akhir minggu kamari, anjeun parantos ningali anu ngagoda pikeun rasiah Mythical Society anu paling luhur, anu badé nyayogikeun mitositas anu teu acan pernah dilakukeun.

Éta sadayana ekslusif pisan. Éta sadayana sepi pisan. Tapi anjeun tiasa ngiringan sareng ngadaptarkeun inpormasi ayeuna di miticalsociety.com - Leres, Mythical Society mangrupikeun masarakat super-rusiah, tapi anu sanés rusiah éta kuring ngagaduhan anu pangleutikna, sakedik, sakedik petunjuk obsessive-compulsive karusuhan - Oh. - Éta hal anu dipikaresep ku Rhett ngeunaan kuring, kami henteu pernah ngabantah hal éta, sareng salaku jalma anu resep ngajaga éta bersih sareng bersih, kuring ngagaduhan kaahlian khusus dina produk beberesih. - Ku alatan éta, Link, anjeun kedah terang ieu, numutkeun ka American Lung Association, seueur produk beberesih anu anjeun anggo ngandung bahan kimia anu tiasa nyababkeun nyeri sirah sareng masalah kaséhatan anu sanés, tapi aya seueur alternatif bébas kimia.

Patarosanna, naha aranjeunna langkung saé tibatan mérek populér? Ieu waktuna pikeun --- Urang uji ♪♪ Urang cobian ♪♪ Teu aya produk anu kami moal nganggo ♪♪ Kami moal ngabohong ♪♪ Naha gratis kimia ♪ Kami parantos ngembangkeun sababaraha kaayaan anu kotor pikeun dibarengan nami -Cracking bahan beberesih kimia mérek sabalikna tina sababaraha alternatip bebas kimia dumasar pepelakan, tapi masalahna, kami henteu terang anu mana - dumasar kana kinerja ngabersihkeun nyalira, urang kedah nebak mana anu bebas kimia sareng upami urang kedah upami kirang ti tilu anu leres urang ngabersihan kandang oray dina instag ram.- Ya allah. - Hayu urang beberesih - Babak hiji - Urang mimitian ku dua beberesih sagala rupa.

Salah sahijina nyaéta 409 sareng anu sanésna nyaéta anu sanés-alami, sadaya-tujuan hérbal sadaya-purasy cleaner Purasy, anu kuring pikir poo-racial pikeun --- éta tiasa. - Sakedik waktos. (Awak seuri) Tapi henteu.

Ayeuna urang peryogi ngan ukur hiji deui tujuan. - Leres, sareng ieu mangrupikeun sésa-sésa alat pemanas enchilada anu ngabeledug. (Gorowok panto) - Saha. - Alus Gusti.

ngaluncatan sapédah

Éta niup panto langsung di payun. - Urang ngarusak gelombang mikro - (Link ngagorowok) - Ngan ukur ngabodor. - Naha éta ngan ukur kajadian atanapi --- Éta ngan ukur kajadian! - Oké. - Oké.

Gusti Alus. - Janten kuring bakal nyandak sisi ieu. Kami gaduh sababaraha anduk kertas. - Ieu pikareueuseun.

Ieu ngingetan kuring nalika kuring muka panto saatos murangkalih kuring nganggo gelombang mikro. Sakumaha sesahna pikeun nyulam anduk kertas, murangkalih? Tirai anduk kertas, kuring ngagaduhan sapinuh-- - Entong nyabak sisi abdi, muhun? - Abdi henteu. Abdi gaduh barang palastik anu anjeun pasang - Oh, anjeun resep pisan. - Pikaresepeun, leres. - Urang ngan ukur nganggo hordéng anduk kertas.

Ya allah, bau sapertos kitu. Naha éta tukang beberesih atanapi the-- (Rhett batuk) Naha éta campuran tina dua beberesih? Atanapi enchilada na? - Duanana sapertos bau sapertos kimia, jujur, didasarkeun, duh gusti, éta --- anjeun terang naon anu ngajadikeun éta langkung parah? Kanyataan yén kuring gaduh lagu musik SMA dina pikiran. (Rhett sareng kru seuri) - Leres.

Ieu sanés ngan ukur sési anu nembé kajantenan. Ieu mangrupikeun rapat ti sababaraha dinten ka pengker.- Ya Allah. - Kuring ngan saukur miceun ayeuna-ayeuna, sacara jujur. - Kuring leres-leres kaduhung nyarios, 'Pastikeun éta jorok pisan.' Abdi henteu hoyong éta gampang. 'Ya Allah.

Anjeun terang, hayu urang buang waé ieu - Oke, bawa kaluar ieu. Maksad abdi, kuring rumaos gaduh langkung tuah ti sisi kuring. Pasang sababaraha gajih siku di tukang sareng tingali naon anu anjeun tiasa laksanakeun (Link grunts) - Oh. (batuk) - Oke janten kuring tiasa lepat - bau na - kuring tiasa lepat, tapi ngan ukur pendapat kuring, henteu terang, kuring bakal nyangka yén anu ngagaduhan bahan kimia goréng sigana anjeun bakal kompromi sakedik, upami anjeun nuturkeun salah sahiji anu ramah sareng saur kuring kuring ngagaduhan padamelan anu langkung saé tibatan anjeun jadi kuring kira anjeun ngagaduhan poo racy - hehehehe. - Anjeun gaduh Poo-Racyon di sisi anjeun .- Kuring satuju, jadi Stevie, éta jawaban kami, kuring ngagaduhan Kabersihan. - Sareng éta anu 409.- Janten di dieu .- Oke, tukang beberesih alami aya di sisi Link .- Haha enya. - Oke, urang ogé nuju kana seni. - Képrét! - Jigana urang ngan ukur kedah miceun ieu, dulur-dulur. - Babak dua. - Salajengna urang gaduh pembersih jandela.

Salah sahijina nyaéta Windex sareng anu sanésna nyaéta, lumrahna, Kahirupan Hadé. - Aranjeunna duanana biru. Kami ogé nutupan jandéla ieu di dieu sareng kotoran manuk, atanapi sakumaha kuring resep nyauranana, puding langit. (Rhett cakcak) Anjeun panginten aya sababna henteu bodas sareng tétéla kajantenan anjeun gaduh manuk, anjeun henteu ngan saukur tiasa ngumpulkeun kotoran manuk, éta henteu gampang sapertos kitu.

Kami naros ka Chase nangtung di luar sareng sungutna kabuka sababaraha dinten, henteu aya kajadian. - Leres. - Janten urang ngagaduhan hal anu paling caket, éta kotoran bat. - Leres, kami nyungkeun Chase cicing di guha salami saminggu sareng anjeunna tumaros. (Link cécék) - Gosok, guano - Oke, sadaya kekacoan anjeun di sisi anjeun aya di payun.

Sadaya karusuhan kuring di sisi kuring aya di tukangeun ngarah urang henteu ngagaduhan kaayaan anu ngalangkungan ieu - Oke. Kumaha kalelebna asup kana jandéla jero sareng luar sareng kotoran sapertos kitu? - Éta dua kelelawar cinta nyobian saling ngabeungkeut. Hiji aya di jero, hiji di luar sareng aranjeunna tetep silih kaleungitan. - Tapi aranjeunna kedah nganggo jamban. - Nalika kelelawar bungah, aranjeunna guanon dimana-mana. - Oh enya, tingali éta.

Maksad abdi ngan ukur lolos munggaran di dieu, kuring kéngingkeun sababaraha hasil anu saé - kuring kéngingkeun sababaraha smear anu saé - Anjeun ngagaduhan seueur goo. Hayu atuh masihan sakali deui - Entong nyemprot kuring - Entong nyemprot anjeun? - Leres. Sareng kuring henteu terang anu mana anu anjeun gaduh, lalaki.

Émut --- Naha anjeun ngalakukeun semprot dobel? - Leres, kuring bakal nyemprot deui - Urang bakal ngantepkeun éta. - Anu alami langkung mahal. Sababaraha dolar langkung kanggo botol.

Janten anjeun leres-leres mayar langkung, ieu mimiti jalan, tapi masih seueur corétan anu lumangsung. - Nya kuring badé nyandak anduk kertas anu sanés, anjeun lakonan hal anu sami sareng ngan ukur ngusap éta sareng urang bakal ningali ieu - Seuseueurna éta ngan ukur tina overpray anu kuring peroleh ti anjeun - Oke, hehehehe, hayu urang ngalakukeun éta - Sareng anjeun tiasa turun tina overpray. Oke - Leres, muhun, janten urang gaduh perbandingan anu saé ayeuna, leres? - Hm, caket pisan, hartosna, sisi anjeun pasti langkung bersih.

Éta panginten ngan ukur kusabab anjeun langkung ati-ati aya hubunganana sareng éta, tapi anjeun sigana langkung gancang sareng langkung tiheula, janten sigana kuring --- milik anjeun peryogi langkung gajih siku. - Sadaya alam, anu ngandung jagong, minyak kalapa sareng lontar. Barang karesep kuring. - Henteu kunanaon, Stevie, janten éta jawaban urang yén Rhett ngagaduhan --- Better Life, kuring ngagaduhan kahirupan anu langkung saé. (Link cakcak) - Anu beberesih alami aya di sisi Link - Ah enya. - Leres? - Anjeun nyimpen seueur gajih siku.

Anjeun panginten kedah ngumbah kadua sisina. - Babak tilu. - Janten urang gaduh cairan cuci-beusi Palmolive ngalawan awéwé alami Meyer, sareng di dieu urang ngagaduhan panci anu ku Josh diduruk ku lasagna.

Gusti Alus .- Sabenerna, ieu ogé guano bat. Éta kalong Italia - éta pikasieuneun.

Biasana ieu bakal soak sapeuting teras mugia aya anu lebet deui kumargi kuring hilap éta mangrupikeun hal anu soak. - Leres. Tapi teu aya anu gaduh waktos pikeun éta, janten hayu urang baseuh spons urang. - Janten sabun anjeun jelas. - Leres, sareng Ny.

Meyers nyaéta minyak atsiri. Éta dumasar kana minyak atsiri sareng éta langkung mirah. Éta langkung mirah tibatan Palmolive, janten - hartosna abdi henteu seueur

Naha anjeun ngagosok? Aranjeunna hoyong anjeun di sisi gosok. - Nya hal anu munggaran anu kuring lakukeun nyaéta tingali naha aya réaksi anu lumangsung. Kuring badé ngaleueut sadayana .- Anjeun sigana gaduh langkung seueur cai --- Sareng ayeuna anjeun tiasa ngintip sareng nambihan sakedik gajih siku - cobian lakonan hal nu sami sareng anjeun 'urang bakal laksanakeun urutan anu sami.

Gajih siku sakedik. - Leres, urang tiasa janten pencuci piring damel babarengan sareng ngabagi sadayana piring kana satengah. - Leres, gambarkeun garis. - Naha anjeun, anjeun ningali tukang ngumbah baraya? Aranjeunna nyeuseuh satengah masing-masing. - Coba datang deui ka dieu - Upami salah sahijina gering anjeun ngan ukur ngagaduhan satengah piring bersih - Tapi hiji satengah bersih - Janten henteu janten masalah anu super, super kerak ieu, tapi di tengahna, II ngaraos Perasaan sapertos Abdi Abdi kéngingkeun sababaraha jajan. - Kuring boga perasaan yén sababaraha hal serius kajadian. - Tingali kana spons éta. - Leres, muhun, anjeunna lebet ka ditu.

Éta bakal janten kaputusan anu sesah. Abdi ngaraos resep milik kuring sakedik bersih. Tingali, lebet ka dinya sareng bagian lemes bolu anjeun sareng tingali naon anu kajantenan - ngan ukur bakal dialaan - kuring henteu terang, éta lumayan merata.

Anjeun teras-terasan ngantosan, ngantosan-- - pan alit saé - anjeun meuntas jalur, lanceuk Piring Pencuci piring. - Abdi hoyong ngabersihkeun tapel wates. (Awak seuri) - Leres, tapi anjeun sumping bolu, hiji-hijina aturan saderek anu nyirorot nyaéta aranjeunna henteu ngalangkungan garis finish - Kuring ngan ukur nyandak lolongkrang anjeun - Éta sanés jalan sistemna - Kapan - Bos na pilari - Abdi henteu, kuring ngan ukur bakal ngandelkeun warna murni.

Jigana Palmolive héjo - leres, leres - kuring henteu gaduh deui. - Kami terang anu saé pisan. - Aranjeunna digawé lumayan merata. - Kami satuju yén Rhett's nyaéta Ny.

Meyers. - Ibu Meyers. - The All-Natural aya di sisi Rhett. - Leres. - Leres, muhun.

Héjo mangrupikeun hadiah anu paéh. - Tapi aranjeunna bersih kalayan merata .- Sareng Ny.

Meyers langkung mirah. Éta anu kuring pikir ti Ibu Meyers.

Éta mirah pisan - meujeuhna. (musik upbeat) - Babak kaopat - Oke, pikeun tukang ngabersih karpét urang ngagaduhan Resolveversus, karpét cacing bumi bébas kimia sareng pembersih pelapis, sareng kanggo karpét urang ngagaduhan getih. Kumaha upami anjeun sareng getih - saur aranjeunna. - Naha éta sadayana ti Chase? Oke, muhun, janten --- ibarat semprot getih - janten kuring henteu terang kumaha ngabersihkeun karpét.

siklus telepon telepon waterproof

Naha anjeun ngan ukur nyemprot ieu? - Biasana anjeun bakal nyemprot teras ngantepkeun sakedap - kuring bakal ngalakukeun éta kumaha waé. Abdi tipayun damel dina titik terakhir ieu di dieu - Leres, ukur raoseun sareng baseuh, hehehe. Ngagaduhan seueur beureum di dinya.

Ayeuna nuju ipis deui di dieu. - Teras naon, beuleum éta dina cai? - Abdi resep pisan sabab, sahenteuna saur pamanggih kuring, karpét langkung beresih sigana kuat pisan. Éta sapertos barang bau anu paling kuat, paling kejem. Kusabab anjeun henteu hoyong tuangeun Éta henteu tuang karpét, sahenteuna henteu normal.

Janten anjeun tiasa ngalakukeun sakedik deui. (Awak seuri) (ngosok karpét) Anjeun tiasa langkung agrésif sareng bahan kimia, saur kuring. Leres, Tautan.

The Carpet Cleaners - Ya Allah, ieu latihan anu saé ayeuna - Bawa kami ka bumi anjeun sareng salami anjeun ngagambar garis di tengah rohangan kami bakal terang naon anu kedah dilakukeun. Kuring ngan fokus kana hiji titik ieu - Leres, éta pagawéan ageung - Jujur, kuring henteu terang naon anu kuring pikahareupeun - Leres, kuring nyobian kéngingkeun korsi ayeuna kusabab --- Abdi tiasa ningali sareng nyarios yén éta masih saé getih pisan. Seungitna bau ogé kuat.

Naon bau di sisi anjeun, Carpet Brother? Alus? - Éta bau getih babi. Éta éta, getih Babi? Leres, Gusti. Tapi kuring henteu bau teuing barang kimia kimia. (Ngusap karpét) (Tautan gumerendeng) - Sigana kuring nembé terang yén kuring henteu hoyong janten tukang ngabersih karpét.

Anjeun terang naon, tambang bau saeutik kimia sareng tambang janten pink, pink-bodas. Hormat masih beureum sareng anjeun leres-leres ngagosok janten kuring bakal nyarios sisi kuring nyaéta anu alami sareng upami kami henteu leres maka urang kedah mersihan kandang Craig janten kuring pikir ieu sisi alami, satuju? - Teu sangka anjeun nyarios yén anjeun langkung bau sapertos kimia - Oh enya, leres - Janten éta langkung alami. - Janten éta sisi alami.

Leres, kuring panginten hal anu sami sareng nyarios anu salah. - Abdi satuju. - Tautan ngagaduhan sisi alami.

Pikeun kameunangan! - Bahan beberesih alami aya di sisi Rhett. - Urang kedahna ngajaga pikiran kuring. - Nya, moal aya diantara aranjeunna anu ngabersihkeun éta, janten tuang karpét waé.

Duh manusa, ayeuna urang kedah meresihan warnet Craig. Kepala ka halaman Instagram kami pikeun parios éta. - Hatur nuhun pikeun resep, mairan sareng ngalanggan. - Anjeun terang jam sabaraha ayeuna. - Hai, Abdi Brady. - Abdi Erica. - Abdi awak. - Abdi Kennedy. - Abdi Cindy. - Sareng ieu Lennon - Sareng urang nuju kémping di yurt di Island Park, Idaho - Sareng waktosna kanggo muterkeun roda mitositas! - Sigana bak bak panas sareng panto panto.

Naha cuka ngaleyurkeun gajih?

Cuka urangkaasaman mantuan motong ngaliwatangajihgampang. Nyemprot sababarahacukasareng cai campuran kana kompor splattered, ngantep éta cicing 10 menit, teras scrub handap sareng cai sabun. Éta kedah ngusap langsung.

Naon anu kuring tiasa nganggo tibatan degreaser?

Anggocuka sulingan.

Cuka sulingan (disebut ogé cuka bodas)tiasajantendipakényalira salaku adegreaser. Cukatiasadilarapkeun dina permukaan anu leueur kalayan boh botol semprot atanapi kaén, sarengkudunamotong paling gajih ku rubbing minimal.

Naha goréng ngarénghap dina degreaser?

Gejala / cilaka saatosaseupan:Ngabahayakeunupamidiseuseup. Uap tiasa nyababkeun rasa kantun sareng pusing. Bisa nyababkeun iritasi saluran pernapasan. Nyalahgunakeun ngahaja produk kuaseupanbisa ngakibatkeun asphyxiation atanapi maot.

Naon degreaser pangkuatna?

Ngajawab: The Chemical Guys CLD_201 Signature Series OranyeuDegreasernyaetapangkuatnamesindegreaserkusabab rumus basis jeruk sareng kinerja anu langkung gancang; éta jalan gancang sareng langkung saé. Éta basis butildegreaseréta jalan hébat dina mesin.1 2021.

Naha degreaser tiasa janten anjeun gering?

Unsur ieu henteu ngarugikeun lingkungan tapi matak cilaka pikeun kaséhatan manusa. Sababarahagraderngandung polutan udara bahaya étatiasa nyababkeunmasalah engapan sarengpanyakit. Ieu hartosna yéndegreaser tiasadipiceun aman sareng étangalakukeunhenteu janten ancaman boh pikeun suasana atanapi kaséhatan manusa.

Naha Dettol goréng pikeun paru-paru?

Résiko utami tiDettolkaracunan mangrupikeun aspirasi paru, ngarah kana radang paru-paru, sindrom setrés pernapasan sawawa (ARDS) sareng / atanapi ditewak kardiorespiratory dadakan.

Naon anu kuring tiasa anggo salaku degreaser anu ramah lingkungan?

Campur baking soda kalayan minyak atsiri lemon pikeun nyiptakeun degreaser anu épéktip sareng ramah lingkungan. Ekstrak buah jeruk mangrupikeun pelarut anu saé pikeun ngabubarkeun gajih kusabab sifat asamna.

Naha aman ngagunakeun degreaser bébas pelarut héjo ekstrim?

Degreaser Héjo Pelarut Héjo Ekstrim mangrupikeun beberesih multi-tujuan anu épéktip sareng ékonomis. Degreaser-Free Solvent-Free Degreaser ogé aman pikeun manusa sareng lingkungan sabab teu aya pelarut. Cai dumasar. Pikeun meresihan tujuan umum: Éncérkeun 1 bagéan Degreaser-Free Solvent Green Free nganggo 50 bagian cai panas atanapi tiis.

Naon anu ngajantenkeun sabun eco7 sareng degreaser ramah?

eco7 ngagaduhan kamampuan pikeun ngabersihkeun sareng degrease dina hiji léngkah ékonomi, bari mastikeun kabersihan sareng lingkungan anu aman. eco7 mangrupikeun produk ekonomis anu tiasa dianggo kalayan pasti. eco7 diuji SABS, kentel pisan, henteu kaduruk, ramah lingkungan, henteu-toksik sareng henteu ngandung asam.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Kali Slovenia - leyuran praktis

Naha Slovenia aman pisan? Slovenia leres-leres aman didatangan, bahkan aya ogé anu nyebatkeun yén nagara éta paling aman di Éropa Wétan. Tingkat kajahatan umumna lemah sareng perhatian anjeun anu paling ageung nyaéta maling alit atanapi kantong rebutan di jalan. Kejahatan telenges umumna lemah pisan sareng turunna acan. Masalah sanés di Slovenia nyaéta mobil-mobil sareng maling.

Brandon lyons - kumaha ngalereskeun

Naon anu lumangsung sareng Brandon Lyons? Anjeunna lumpuh. Lyons patah tulang burst dina T5 na T6 vertebrae, ngantepkeun anjeunna lumpuh tina dada ka handap. Aranjeunna kedah kaluar sareng nyarios ka kami yén anjeunna ngagaduhan kasempetan kirang ti persén pikeun jalan deui, saur Bennie.

Bir sésa - kaputusan praktis

Naon anu anjeun tiasa lakukeun ku sésa bir? Ieu cara favorit kami pikeun nganggo sésa bir: Minuman campuran. Pasihan bir anjeun hirup anu kadua sareng nginum deui. Fondue. Bir Tiasa Hayam. Daging dibakar. Sayuran héjo. Lauk digoréng. Kerang kukus. Daging asin.

Peregangan adductor pondok - waleran sareng patarosan anu biasa

Naha addictor kuring ketat pisan? Osteitis Pubis berkembang nalika biomekanik anu goréng, pola sareng cara anjeun mindahkeun awak anjeun, overload sareng ngagaleuh tambihan anjeun. Addéktor anjeun anu padamelan teuing janten capé sareng teu kedah dianggo. Ketah anu ningkat ieu narik kana lampiran otot dina tulang pubic, anu nyababkeun degenerasi symphysis pubic.

Pamajikan George hincapie - kumaha anjeun ngajawab

Naha George Hincapie sareng Lance Armstrong masih babaturan? Armstrong nyerang Hincapie anu diidolifikasi sanaos duanana ngadopé. Lance Armstrong parantos nyuarakeun prustasi na dina cara anjeunna ngahinakeun kusabab anjeunna nyayogikeun pangendara anu sanés anu ogé nginum narkoba, kalebet tilas réncang tim sareng sobat dalitna George Hincapie, teu mayar harga anu sami. 28 2020.

Séréal pikeun atlit - leyuran awét

Naha séréal saé pikeun atlit? Mangkok séréal séréal séhat salaku inuman olahraga pikeun pulih saatos latihan. Panilitian parantos nunjukkeun yén tuangeun sarapan anu sayogi sayogi sareng murah henteu sami sakumaha efektifna sapertos 'inuman olahraga' anu basis, karbohidrat. '15 мая 2009 г.