Utama > Waleran Pangsaéna > Tim kahiji pendidikan - solusi praktis

Tim kahiji pendidikan - solusi praktis

Naha pendidikan mimiti mangrupikeun tim Amérika?

EFAtikanNippo (Kode UCI: EFN), mangrupikeun hijiAmerikaNgabuburit profésionaltim.



Ieu Anna. Anjeunna nembé réngsé kuliah di Amérika Serikat. Sareng éta Sophia.

Anjeunna ogé nembé lulus ti kuliah di Finlandia. Anna sareng Sophia duanana hoyong janten guru sakola menengah. Tapi tétéla yén pangalaman aranjeunna bakal béda pisan.

linggih dina siklus

Béda pisan yén Anna dua kali kamungkinan Sophia ninggalkeun kelas pikeun saé. Éta nyiptakeun masalah. Pasokan guru sertipikasi énggal di Amérika Serikat ngaleutikan, tapi jumlah murid di sakola umum terus bertambah.



Kakurangan guru sacara masif. Perhatosan perputaran guru. Pendidik nyebut kakurangan guru di Colorado salaku krisis.

Janten naon anu ngajantenkeun Sophia tetep sareng Anna angkat? Sareng kumaha Amérika Serikat tiasa ngajaga langkung seueur guruna di kelas? Di Amérika Serikat, guru damel sakitar salapan saparapat jam sapoé. Éta sajam satengah langkung lami tibatan rata-rata guru di nagara sanés Organisasi Pangwangunan Ékonomi, atanapi pondok OECD. Ieu mangrupikeun kelompok nagara anu paling jegud anu ahli ékonomi sering ngabandingkeun sareng anu sanésna.

Guru di Amérika Serikat. damel langkung ti dua satengah jam langkung lami tibatan rakana di Koréa Kidul, Finlandia sareng Israél. Aya sababaraha nagara anu gaduh jam kerja anu sami pikeun guru sapertos Amérika Serikat, sapertos Selandia Anyar, Singapura sareng Inggris.



Salaku conto, guru di Jepang damel ampir dua jam langkung unggal dinten tibatan guru di Amérika Serikat, tapi sadaya nagara ieu ngagaduhan jam pengajaran anu langkung handap. Tina salapan satengah jam guru Amérika damel unggal dinten, aranjeunna nyéépkeun sakitar lima satengah jam ngajar. Ieu langkung luhur tibatan rata-rata OECD sareng nyata langkung luhur tibatan guru di Selandia Anyar, Inggris, Koréa Kidul, Jepang sareng Singapura.

Guru di nagara-nagara ieu gaduh langkung seueur waktos kanggo ngarencanakeun, peunteun sareng kolaborasi dina hasil anu langkung saé? Siswa di Amérika skor luhur dina PISA - Ujian anu tés umur 15 taun di sakumna dunya dina maca, sains sareng matématika, sakedik saluhureun rata-rata OECD. Tapi aranjeunna langkung parah tibatan murid di nagara sapertos Finlandia, Koréa Kidul, Jepang sareng Singapura, anu pelajaranana jauh langkung handap. Upami urang ningali ka kelas Anna sareng Sofia di Amérika Serikat sareng Finlandia, urang bakal ningali yén Anna ngajar sajam atanapi langkung, satengah dinten langkung ti Sofia.

Anna ogé nyéépkeun waktos langkung seueur pikeun ngarencanakeun waktos, nyusun peunteun murid, sareng ngalaksanakeun kagiatan ékstrakulikuler. Tapi éta jam-waktos tambahan henteu merta katingali dina gaji Anna. Upami anjeun ngabandingkeun Sofia sareng lulusan kuliah anu sanés di Finlandia, anjeunna ngahasilkeun sekitar 98 sén kanggo unggal dolar anu didamelna.



Ieu pakait sareng babandingan gaji antara guru sareng lulusan di nagara anu sami. Tapi Anna sareng guru sakola menengah Amérika sanésna ngan ukur ngasilkeun sakitar 65 sén kanggo unggal dolar anu kolega na hasil tina pendidikan kuliah. Masih, sakumaha anu dititikukeun ku politikus AS, urang méakkeun langkung seueur per murid tibatan ampir nagara sanés, saur kuring, tibatan ampir nagara séjén di dunya maju.

Tapi jumlah ieu beda-beda gumantung kana kaayaan. New York nyéépkeun dua kali jauh ti California pikeun tiap murid. Mississippi nyéépkeun kirang tina satengah saloba Alaska.

Sareng sakola Amérika umumna nyéépkeun langkung seueur pikeun kaamanan sareng biaya non-kurikuler sanés dibanding sakola di nagara sanés. Ogé, upami anjeun ningali perséntase kabeungharan nasional, atanapi PDB, yén unggal nagara nyéépkeun pendidikan, anjeun tiasa ningali aya seueur nagara anu langkung ageung tibatan Amérika Serikat. Aya bédana anu sanés antara Anna sareng Sofia.

Nalika ditaros naha jalma-jalma di nagara na ngahargaan guru, dua tina tilu guru Finlandia nyarios leres. Tapi ngan hiji ti tilu guru Amérika satuju. Aya seueur alesan guru sapertos Anna ninggalkeun kelas, tapi upami Amérika Serikat hoyong ngajagi langkung seueur ti aranjeunna, panginten urang kedah nyandak sababaraha halaman tina buku Finlandia

Sapédah naon anu EF pro tumpak?

Sapédah balap Cannondale

Tim naon anu disponsoran Cannondale?

EFPendidikan Kahiji, Tim Wisata Dunya, Darling média sosial sareng anu ngamimitian tina 'alternatifbalapankalénder 'parantos nunjukkeun kami tempoan mimiti Cannondalesapédah balapskuadna bakal ngajalankeun usum anyar 2020.

Kami parantos ngadamel seueur tulisan ngeunaan hal-hal anu anjeun kedah lakukeun dina sapédah anjeun, tapi kami henteu acan seueur ngalakukeun hal-hal anu anjeun pasti henteu kedah lakukeun pikeun kapentingan déwa, lirén ngalakukeun éta sanaos anjeun nyalira atanapi di grup anjeun turun telepon anjeun lirén ngetik nalika anjeun ambek manuk maén dina kuring nembé dibuka tingkat anyar, henteu ngan éta bahaya pisan tapi anjeun henteu bakal numpak hiji hal dina sapédah anjeun henteu tiasa ngantepkeun Oke, iraha anjeunna bakal diajar kadua, nalika anjeun nyetir dina grup éta henteu sopan pikeun aya dina telepon janten usaha pikeun henteu dina telepon nalika anjeun nyetir, ngobrol sareng jalma anu aya di gigir anjeun sareng nikmati Sakuliling anu saé, angkat lalaki telepon, abdi sanés nganggo sapédah kuring tapi tetep paguneman kuring sareng upami anjeun masih teu yakin teu nganggo telepon anjeun, sababaraha nagara saleresna tiasa nyayogikeun anjeun artos Hukuman pikeun ngagunakeun telepon anjeun dina sapédah kecuali upami anjeun hoyong pulisi tuturkeun saatos anjeun henteu telepon sélulérna aya pikeun kaayaan darurat sareng saé pikeun nyandak grea t gambar pikeun sapédah vhey man on heyhow nyaéta gambar anjeun saur kuring butuh bantosan anjeun kuring teu tiasa nahan nangtung Abdi peryogi iteuk anjeun tiasa parios naha klep kuring ogé dijejerankeun salajengna ulah lumpat dina klep anjeun ku motor anjeun mimitina anjeun bakal mimiti muterkeun sirah, kadua anjeun bakal ngaruksak cleat anjeun sareng éta katingalina lepat sareng katilu sadayana bakal nyangka anjeun Chris Froome anu henteu goréng, tapi anjeun panginten sanés pelarian? Kuring bakal teras murag, pasihan ruang anu cekap nalika anjeun nyetir mobil anu tos diparkir. Hal pamungkas anu anjeun badé lakukeun nyaéta nyanghareupan panto muka atanapi batur angkat ka jalan. Éta ngeunaan masihan waktos anu cekap pikeun réaksi, janten sapertos anu kuring nyarios, pasihkeun waktos sareng waktos pikeun anjeun, Ayeuna ieu kajantenan kuring sering kajadian ka kuring sareng kuring terang yén seueur supir awéwé sanés anu kedah dilakukeun nalika anjeun dina perjalanan sareng salajengna supir jalu ngapung ngaliwat anjeun sareng napas dina puffins sareng ngan sababaraha menit saatos anjeun nyusul aranjeunna deui sabab anjeun Hei, kuring ditiup ayeuna, kuring henteu nyarios sadayana supir lalaki ngalakukeun ieu, tapi sababaraha urang nyobian sakedik langkung keras pikeun nyusul urang awéwé sareng kuring hate ngabobol anjeun.

Henteu kunanaon upami awéwé langkung gancang tibatan anjeun, sabab kami lumayan gancang, ayeuna anu salajengna pasti henteu-ayeuna, upami anjeun nuju numpak grup atanapi ngajalankeun sareng jalma sanés sareng kedah ngadamel rokét ciuman, nuturkeun deui atanapi pastikeun éta jelas pikeun anjeun sahingga anjeun henteu sambel nyanghareupan aranjeunna ku sambel, tong rokét simpen aranjeunna pikeun jalan nagara nalika anjeun di tengah kota sareng jalan-jalan di trotoar jalma punten hank ngagaduhan Henteu katingali anjeunna upami anjeun kakirangan tuangeun atanapi inuman dina drive, sigana teu pantes ngeusian botol anjeun ku aliran atanapi genangan éta 100 patut ngantosan pub atanapi ashop hartosna anjeun tiasa résiko ngagaduhan burih anu berair sareng nyerat diri pikeun latihan minggu payun, janten tinggalkeun cai kotor di tukangeun anjeun, héy man, dina cai naon waé, kuring gaduh waktos sésana, naha kuring henteu peryogi pisan? Inuman yén anjeun aman Maksad abdi katingali leres-leres bersih, domba ngalaksanakeun bisnisna di sungai éta di luhur janten kuring moal terang upami anjeun ngeureunkeun éta tindakan anu pangsaéna pikeun sapertos éta Ngalihkeun Gigi Anu Gampang Anjeun tiasa ngamimitian gancang, éta sanés masalah ageung upami anjeun nyetir nyalira, tapi dina kaayaan kelompok anjeun panginten sesah tetep jejeg sareng éta tiasa nyababkeun sabangsa atanapi sunbathers anjeun bajoang ngalih jauh jadi pastikeun anjeun dina kaayaan anu saé perlengkapan dasar sateuacan anjeun ngantunkeun simpang pikeun pakakas sapédah anjeun sareng balanja, éta sanés salah sahiji anu kuring hartosna badé ka toko juru aya di Oke tapi balanja pikeun perhiasan atanapi baju anu henteu kunanaon, aranjeunna moal ngahargaan peralatan sepédah kesang anjeun anu aranjeunna tiasa ngalanggar aturan patalimarga sapertos ngalangkungan parapatan, bolos lampu beureum sareng tong sabar dina pameuntasan zébra antosan sababaraha detik lampu janten héjo. Ieu daptar kami hal-hal anu anjeun henteu kedah lakukeun nalika kaluar dina sapédah anjeun. Ayeuna, upami anjeun ngagaduhan hal anu anjeun badé bagikeun sareng kami, wartosan kami dina bagian komentar di handap ieu sareng upami anjeun resep tulisan ieu mangga bagikeun! jempol ageung upami anjeun henteu ngalakukeun éta dina sapédah, entong lakukeun

Kumaha anjeun asup kana tim pro bersepeda?

Dinten ayeuna, 30 Juni, Drapac Capital Partners janten co-titlesponsortinaCannondaleNgabuburit Protim, dikelola ku Slipstream Sports. Ngaran Drapac sareng warna beureum tandatanganbakalngahias tehtim urangbaju langsung. Anu énggaltimngarannyaétaétaCannondale-Drapac Pro NgabuburitTim.

Tour de France tiasa janten sataun di tukangeun urang, tapi hiji hal pikeun ngandelkeun pikeun ngajaga perusahaan anjeun nyaéta naroskeun ka GCNything. Kuring nyandak catetan ti Si sareng Dan tina masalah minggu kamari, sareng kuring ngan ukur badé nyertakeun seuneu anu langkung gancang, ngan saukur kusabab seueur diantara anjeun anu nyungkeun waktos pikeun komunikasi sareng anjeun. Kami balikkeun ni'mat sareng ngajawab sababaraha patarosan deui.

Tapi mimiti aya patarosan waleran anu panjang ieu ti Joshua Pearce, anu naros: 'Hashtag TorqueBack kumaha kuring janten biker propésional' atanapi naha kuring naék tim? 'Janten, anu mimiti, hatur nuhun parantos ngahubungi kami, Joshua. Intina, anu anjeun kedah lakukeun nyaéta Ngabaladah sepeda pangpayunna sareng pangpentingna dinikmati ku sakolompok pengendara lokal anu sami, tapi saur pamustunganana anjeun bakal hoyong ngiringan tim bersepeda atanapi klub lokal. Sareng aranjeunna dasarna masihan anjeun kamampuan pikeun numpang sareng grup, salah sahiji kaahlian pangpentingna upami anjeun hoyong mikirkeun balap pisan, teras anjeun kedah ngalaksanakeun sababaraha balapan sareng dina yuswa anjeun, dina 16 taun, anjeun bakal papisah ti sidang waktos Anjeun tiasa milih pikeun nyetir kaseueuran balap dina sirkuit katutup.

Teras, upami anjeun leres-leres hoyong pro, anjeun kedah performa kalayan saé dina lomba-lomba ieu sareng ngawangun diri, tetep fokus, istirahat seueur, pastikeun anjeun masih tiasa nikmati bersepeda tapi ningkatkeun karajinan balap anjeun, ningkatkeun kabugaran anjeun sareng sanésna deui ngalaan rupa-rupa jinis ras. Sareng nyatana, mangrupakeun ide anu saé pikeun angkat bersepeda gunung ogé, panginten tiasa bersepeda sakedik mungkin serbaguna, sareng sadayana dasarna sapanjang jaman kalayan SMP sareng di handapeun 23 taun anjeun kedah tetep ningkat sareng upami anjeun tiasa janten pro anjeun kudu meunang sababaraha balapan, sareng nalika anjeun mimiti meunang balapan di tingkat nasional, anjeun tungtungna dijemput ku timnas teras dicandak ka tingkat salajengna nyaéta bersaing sacara internasional dina balapan anu langkung ageung sareng éta aya nalika anjeun saé cekap upami anjeun menang, contona, anjeun bakal narik perhatian pengurus tim propésional. Tapi kerja keras, kenging seueur istirahat terasrasakeun bersepeda.

Sareng kanggo nambihanana, kumaha upami tulisan ieu? - Tong hariwang upami anjeun henteu ngagaduhan peralatan anu pangsaéna. Ayeuna kuring terang yén seueur urang, seueur ogé, ningali sareng ngéngingkeun sepédah mahal mangrupikeun bagian tina bersepeda, tapi upami anjeun henteu gaduh sapédah anu mahal maka tong hariwang sabab éta pengendara sareng sanés motor éta ngajadikeun bédana panggedéna. Ngan jaga naon anu anjeun gaduh sareng jaga tetep beresih, jaga tetep dijaga, sareng tetep adil, upami anjeun kéngingkeun hasil anu saé sacara tetep aya kamungkinan nyayogikeun anjeun sapédah gratis ogé .- Salajengna urang gaduh Patarosan ieu ti Dani dina bagian koméntar di handap, @bobo_wyoming. 'Kuring ngalakukeun analisis biomekanis' sareng anjeunna nyarios yén kuring najong pisan, 'tapi kuring parantos lami ngalakukeun éta.' Kumaha kuring tiasa ningkatkeunna? 'Nya, Dani, hatur nuhun pisan parantos ngahubungi kami.

Anjeun parantos ngawangun téhnik mangtaun-taun ngan saukur kusabab anjeun nembé nganggo sapédah sareng mimiti numpang tanpa hariwang pisan ngeunaan cara naékna, sareng nalika anjeun ngémutanana, upami aya anu merenah, khususna bersepeda, naha anjeun kedah robih? , endah pisan kumaha adaptasi awak manusa sareng teu paduli posisi batur naék sapédah, bahkan dina posisi biomekanis anu salah tiasa épisién pisan, tapi tetep tiasa ningkatkeun sareng masih robih. Ayeuna jelas kuring henteu aya, urang henteu kedah tepat ngeunaan kumaha hese anjeun ngepak atanapi upami anjeun dina posisi anu salah. Tapi anu paling penting, upami parobihan posisional dipénta ku anjeun, pastikeun anjeun ngalaksanakeunana laun-laun sareng ku jalanna waktos.

Entong gentos posisi posisi ageung atanapi ngadadak sabab ieu tiasa nyababkeun tuur anu goréng atanapi bahkan punggung anu goréng, contona. Tapi anjeun tiasa janten langkung épisién. Ayeuna sacara khusus ngeunaan téknik pedaling nique, naon anu anjeun pikahoyong nyaéta pikirkeun ngeunaan kumaha cara ngégél nalika dina sapédah.

Pikirkeun otot anu anjeun rekrut sareng, pamustunganana, pikirkeun ngeunaan jalan anu lancar, stroke pedal cairan. Aya seueur langkung seueur detil di dieu. Aya Dan, aya siriding sapanjang basisir California.

Tingali kana éta. Mudah-mudahan éta bakal ngabantosan. - Mimiti, urang saleresna bakal mundur saeutik.

Urang sorangan nunjukkeun yén narik pedal, ngorondang bagian handap stroke pedal, henteu ngajantenkeun pedal anjeun langkung épisién. - Ayeuna awak anjeun bakal mindahkeun kakuatan kana pedal ku cara épisién. Émut kana pedal dina bunderan - Sakumaha jangji, kuring indit pikeun seuneu gancang gancang.

waktos panipisan glikogén

Mudah-mudahan henteu dina cara kuring ngajawab patarosan deui. Kuring ngan ukur ngagaduhan salapan di dieu janten kuring nuju ngepak beban. Mimiti, ieu ti Olly Cook dina bagian koméntar anu naros, 'Dimana supirna angkat nalika aranjeunna nyerah?' Naha anjeun ngan ukur kedah linggih dina mobil dugi ka réngsé? 'Saur anjeun mumpuni pikeun ngaréspon. 'Rada macét didinya Olly, tapi henteu, anjeun leres.

Aranjeunna bakal calik dina mobil tim, tapi nalika mobil timna pinuh, aranjeunna leres-leres badé calik dina mobil sapu, anu mangrupikeun kendaraan terakhir dina balapan. Kuring kantos aya dina gerbong sapu sababaraha kali nalika kuring rumaos rada cekel. Tapi dasarna anu anjeun badé lakukeun nyaéta ditarik ka sisi jalan, pramugari balap bakal ngaleupaskeun nomer anjeun teras anjeun kedah calik dina mobil atanapi anjeun lebet kana kendaraan terakhir balapan.

Salajengna ieu sumping ti Kevin Gunaman, anu naros, 'Nalika ngedalkeun sapédah', naha normal pikeun tuur anjeun ngalih sakedik 'atanapi kedahna lempeng' gerakan turun-turun '? Kevin, urang sadayana sacara biomekanik diwangun sacara béda, rangka. Janten, saatos anjeun naék kana sapédah sareng mimitian ngédag, anjeun moal tiasa nyegah deui naon anu lumangsung tina segi arah tuur anjeun. Seueur anjeun panginten anu perhatoskeun yén tuur kuring, khususna tuur kénca kuring, leres-leres pikaseurieun ka jero.

Janten kuring gaduh hiji tuur sapertos kieu sareng tuur anu sanés ngalakukeun éta. Éta sadayana lumrah, kuring alami sigana éta mangrupikeun hasil tina salah sahiji ragrag kuring, tapi anjeun leres-leres tiasa ngalih sakedik. Nalika anjeun angkat ka mékanika sapédah, aranjeunna leres-leres tiasa nempatkeun sababaraha washers dina sapatu anjeun pikeun nyobaan ngalereskeun hal-hal.

Tapi éta saéstuna lumayan normal. Sababaraha jalmi ngagaduhan tuur ngalegaan, sababaraha urang tuur ngalegaan, sareng sababaraha jalma cukup untung boga dasarna jenis sampurna ngalacak. Oke, salajengna nyaéta Paul Graham. 'Naha leres kitu? Nalika tim janten haneut, 'naha aranjeunna ngagaduhan baju baju? ' Naon éta sareng kumaha mangaruhan awak? 'a haneutkeun.

Sacara umum, pikeun haneutkeun pikeun uji coba waktos, aya hal anu disebat turbin, anu dasarna mangrupikeun hal anu nyebrot kana luhur irung anjeun sareng muka saluran udara anjeun pikeun ngabantuan napas anu hadé. Kadang-kadang anjeun bahkan nganggo dina waktos uji coba nyalira. Anu sanésna ngan ukur ngabantosan aranjeunna pikeun haneutkeun pikeun ningkatkeun kapas tina saluran udara dina irung sareng umumna aranjeunna ngagaduhan sababaraha jenis mentol sapertos Vicks atanapi anu sanésna.

Sareng anu dina gilirannana ngabantosan ngabersihan jalan tol. Sanaos henteu aya bukti ilmiah anu saéstuna, éta saéstuna ningkatkeun sagala rupa. tapi, seueur supir anu nganggona.

Meureun aya pangaruh plasebo leutik. Salajengna urang ngagaduhan ieu ti Gunks Hunter: 'Kumaha Matt meunang kajawaraan nasional?' Sprint, reureuhan, urang bogoh ka anjeun Matt. Smile emoticon. 'Éta saé, hatur nuhun Gunks.

Nya, kuring leres-leres kéngingkeun kajawaraan nasional ku istirahat solo, janten kuring kagungan waktos kanggo lungguh terasrasakeun waktosna, tapi enya, istirahat solo. Salajengna nyaéta Owen Jones. 'Hai, naha anjeun ngagaduhan tip pikeun nyetir' sareng réréncangan anu rada laun? ' Kumisan ti kauntungan anu jelas yén aranjeunna 'sacara alami narik sabagéan ageung drive anjeun.' Hatur nuhun pikeun sadaya tulisan anu saé. 'Hatur nuhun Owen.

Éta mangrupikeun patarosan anu saé pisan. naek babaturan lalaunan pangpayunna upami aranjeunna gaduh sapédah enteng, panginten cobian sapédah langkung beurat, tumpak sapédah ku fenders, tangtosna langkung payun di payun. Anu sanés panginten tiasa nempatkeun set ban anu langkung beurat atanapi ban anu dipasang.

Atanapi, upami anjeun ngagaduhan pilihan sapédah sareng nyarios yén réréncangan nganggo sapédah balap ringan, salaku conto, naha henteu? kaluar kana sapédah gunung anjeun, kalayan ban ageung dipasang. Sapédah anu langkung beurat, langkung tarik, ngan saukur ngajadikeun langkung sesah. Salajengna sumping yén ti Brad King, anu naros d'Naha pedal dipotong disebut pedal tanpa klik? 'Sateuacanna, sistem pedal anu anjeun anggo nyaéta pedal datar sareng kandang sareng tali jempol anu dipasang.

Sareng aranjeunna leres-leres disebat klip sareng tali. Tapi ayeuna, urang henteu ngagaduhan klip sareng talina, éta ngan ukur sistem dumasar beungkeutan ski. Aya perusahaan anu disebut Look anu ngenalkeun sistem ieu dina pertengahan taun 1980an.

Kusabab kitu, kusabab teu aya klip, éta disebat 'clipless'. Salajengna urang gaduh éta ti Minjin025. 'Kuring sanés pembalap, kuring ngan ukur prajurit akhir minggu' tapi naha henteu kunanaon ngajalankeun selang anu parantos tambalan? 'Kuring ngajalankeun aranjeunna antara 115 sareng 120 psi' sareng beuratna 185 pon, '84 pon kanggo anjeun jalma métrik bodo. ' Hatur nuhun pisan!' Nya éta patarosan anu saé.

Tapi nalika kuring ngamimitian sareng henteu disponsoran, kuring kedah mésér sadaya peralatan kuring nyalira, kuring nambalan seueur tabung kuring. Saur kuring aya sababaraha tabung anu ngalir dina siram anu ngagaduhan jinis serangan atanapi genep tambalan, tapi salami teu aya karusakan anu ageung dina bagian jero tabung r, éta mangrupikeun jenis tusukan sareng aranjeunna tiasa nambih, anjeun nyandak pick anjeun Waktos, teu aya masalah pisan. Akhirna ieu ti Adhidev Mukherjee, anu naros 'Naon karugian kabel luar' dina motor balap tingkat Éntri? 'Naha kedah nahan sareng' nanem modal roda kabel di bumi, khususna pikeun anu ngamimitian? 'Ieu patarosan anu leres-leres saé pisan, tapi naséhat kuring nyaéta kabel anu dijalankeun sacara éksternal.

Oke, downside, downside minor, éta henteu cekap épék aerodinamika salaku sapédah anu langkung mahal kalayan kabel anu di-internal internal. Tapi kaunggulan kabel anu dijalankeun sacara internal nyaéta aranjeunna langkung gampang dijaga. Janten, pikeun sapédah tingkat lebet, simpen sakedik artos sareng pilih kabel anu diteruskeun ku éksternal.

Sareng kanyataanna kuring tungtungna ngagaduhan anu sanés ti Indulonman di dieu. 'Saha awéwé anu nyarios kitu? Ayeuna waktuna pikeun pondok pondok? 'Nya jawaban pikeun patarosan éta, éta Lizzie Deignan (gumujeng), juara jalan Inggris sareng mantan juara dunya sareng tilas medali pérak dina Olimpiade. Nya, kuring rada capé saatos gancang, gancang seuneu ieu.

Tapi urang bakal ngalakukeun éta laun. Hiji patarosan deui, sareng ieu, ti Manuel W. 'Hei GCN, abdi ti Walanda' tapi kuring hoyong ngalatih sareng tiasa naék gunung. ' Ayeuna masalahna nyaéta Holland cukup rata. 'Bukit panggedéna anu urang gaduh nyaéta nabrak laju.' Naon cara anu paling saé pikeun ngalatih nanjak? 'Hashtag Torqueback' Nya, hatur nuhun parantos ngahubungi kami, Manuel.

Éta patarosan anu langgeng ti jalma-jalma anu cicing di daérah anu rata, tapi sateuacan kuring muka tulisan pikeun ngajalajah topik ieu langkung jero, kuring gaduh sababaraha tip anu kuring ngarepkeun bakal ngabantuan. Ayeuna, upami anjeun gaduh sapédah latihan sareng kuring parantos ngerjakeun ieu tiheula, cobian lakukeun payuneun sapédah latihan supados tilep sapédah anjeun dina sudut anjeun badé naék gunung Ganti sudut nalika naék gunung, sanaos kinétik tangtosna bakal bénten. Teras cobi calik dina sadel, tapi ku cadence anu langkung handap, sareng pasihan seueur torsi ngalangkungan pedal.

Éta mangrupikeun pilihan. lakonan hal anu sarua jadi tihang di hareup sapédah tapi gunakeun pakéan anu ageung pisan sareng kaluar tina sadel sareng numpak interval hiji menit ku kaluar tina pelana sakumaha héséna anjeun ku nganggo panggunaan peralatan ageung. Sareng sanaos henteu kitu? sampurna, éta bakal nyiptakeun deui rupa-rupa jalan naék gunung.

Sareng anu sanésna nyaéta pikeun meunangkeun diri anjeun palatih pinter sareng Zwift anu ampir sampurna ngayakeun réplika tunggang gunung dina tanjakan, tapi di dunya maya. Sakumaha anu kuring sebatkeun tadi, tulisan ieu aya di dieu. (Musik rock) - Pilihan sanés kanggo masihan résistansi tambahan di jalan.

akurasi kalori fitbit blaze

Ayeuna anjeun tiasa nyetir nganggo rem. Sanaos kami henteu nyarankeun éta. Tapi éta ogé tiasa janten angin.

Leres, angin sirah. Sanaos sering ngaheureuyan, éta saéstuna tiasa dianggo pikeun ningkatkeun pendakian anjeun. Janten upami anjeun ngajalankeun hiji satengah jam anjeun bakal ngaluarkeun watt ageung, kecepatan anu cukup laun, sapertos masalah pendakian Tanya GCNything, hatur nuhun parantos ngahubungi kami.

Punten teraskeun patarosan ieu nganggo hashtag 'Torqueback' dina koméntar di handap atanapi dina média sosial. Sareng upami anjeun teu acan ngalanggan Global Cycling Network, éta gratis. Pencét di dunya sareng anjeun moal ninggali tulisan Nyai, pikeun sababaraha langkung tulisan anu aya hubunganana sareng latihan dina pendakian, cukup klik di handap ieu pikeun Aman Turun Turun Turun gunung, atanapi khusus Aman Turun Turun Turun gunung, atanapi klik di dieu pikeun bangun bukit langkung gancang tanpa pas janten.

Kumaha damel tim pro siklus?

Salah sahiji anggota tinatimberfungsi salaku pamimpin na, sareng anu sanésngalakukeunsagala anu aranjeunna tiasa pikeun ngabantosan anjeunna meunang. Dina balapan utama, masing-masingtimpamimpinjalansareng dalapan pengendara sanésna, disebat rumah tangga, anu henteu ngagaduhan seueur kasempetan pikeun menang balapan éta nyalira. Kanggo sabagéan ageung, aranjeunna naék payuneuntimpamimpin.13. 2005.

Sakumaha biaya pikeun ngajalankeun tim bersepeda propésional?

Nomer anggaran anu tepat pikeuntim siklustiasa sesah dipencét, nanging salami 2016 Tour de France, L'Equipe nyebarkeun perkiraan perkawis anggaran unggaltimdina balapan. Thetimdi luhur daptar ieu ngagaduhan anggaran mimitian ti 20-35 juta per taun (sakitar $ 22 dugi ka $ 39 juta dina kurs ayeuna).

Sabaraha pengendara anu aya dina tim pro bersepeda?

Paling propésionaltimgaduh 10-20pengendara.

Kumaha kuring tiasa disponsoran pikeun Ngabuburit?

Anjeun kedah ngagaduhan agenda sapertos sababaraha program kasadaran anu bakal anjeun promosikeun ngalangkungan perjalanan anjeun sareng ogé upami anjeun tiasa anjeun kedah udagan pikeun nyiapkeun rékaman / tonggoh ngalangkungan perjalanan anjeun. Titik Dasar nyaéta anjeun kedah ngagaduhan alesan anu kuat pikeun nampilkeun ka batur sareng ngayakinkeun aranjeunna pikeun masihan anjeunsponsor.

Kumaha cara kerja tim bersepeda?

Dina balapan utama, masing-masingtimpamimpinjalansareng dalapan pengendara sanésna, disebat rumah tangga, anu henteu ngagaduhan seueur kasempetan pikeun menang balapan éta nyalira. Luhurtimilaharna gaduh 20 atanapi langkungtukang becadina rosters maranéhna, ti manatimmanajer tiasa milih salapan-urangtimcocog pikeun tiap acara.13. 2005.

Naon tim perdagangan bersepeda?

TOTim Dagangmangrupikeun organisasi anu dilebetkeun atanapi didaptarkeun anu tujuanana pikeun ngamajukeun dirina, sponsorna sareng / atanapi anggotana ngalangkunganNgabuburitkajadian. Atlit naék CCTim Dagangtiasa ilubiung dina sadayanaNgabuburitolahraga handapeun ieutim.

Saha anu ngadegkeun EF Education heula?

EF Education First (disingkat EF) mangrupikeun perusahaan pendidikan internasional anu khusus kana latihan bahasa, perjalanan pendidikan, program gelar akademik, sareng pertukaran budaya. Perusahaan didirikeun taun 1965 ku Bertil Hult di kota universitas Swédia Lund.

Kumaha gabung sareng tim kahiji-tim pendidikan?

Tim kami hoyong janten konsultan pendidikan anu paling dipercaya sareng paling épéktip di nagara éta, sareng kami ngalakukeun éta ku Ngiring sareng investasi dina bakat pangsaéna mutlak anu urang tiasa mendakan. Kami nawiskeun kauntungan anu hébat sareng kalenturan karya-hirup sareng hoyong anjeun nyandak diri anu paling otentik kana karya urang.

Saha pendidikan anu mimiti sareng naon anu aranjeunna ngalakukeun?

Kami nawiskeun ka klien kami tim anu lami pikeun penasihat anu dipercaya pikeun nganteurkeun naon anu dipikahoyong ku seueur urang Amérika: pendidikan umum anu sacara efektif nyiapkeun sadaya murid pikeun kasuksésan dina kuliah, karir sareng dunya parobihan anu tetep. 'Education First parantos janten pasangan anu leres nalika urang ngaluncurkeun EdReports.org.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.