Utama > Waleran Pangsaéna > Bolt elemen vs elemen - réspon kana masalah

Bolt elemen vs elemen - réspon kana masalah

Naon bédana antara Wahoo Elemnt sareng baud?

Béda jeung aslinaElemnt, anu ngagaduhan dua strip LED, étaWahoo Elemnt Boltngan ukur LED urang ngajalankeun di luhur unit. Pintonan 2.2in dinaWahoo Elemnt Boltjelas sareng nomer gampang dibaca dina layar. Beda sareng layar warna anu dipendakan dina unit Garmin Edge anu langkung luhur, layar hideung bodas.



Isukan Trainiacs. Isukan, énjing, énjing. Nalika kuring di Morgan Hill, California, kuring ngobrol sareng sababaraha urang anu ngalakukeun sakedik pamasaran pikeun Wahoo sareng kami nyarioskeun ROAM Wahoo ELEMNT anu énggal, anu nyaéta Wahoo ELEMNT BOLT.

Kuring nganggo ieu dina sadaya sapédah kuring. Kuring ngalih ti hiji ka anu sanés. Sareng nalika kaluar sareng pengumuman yén komputer sapédah Wahoo ELEMNT ROAM énggal badé kaluar, panginten, ogé, dasarna éta Wahoo ELEMNT BOLT anyar kalayan layar warna.

Éta leres, tapi sadayana tanggapan ti jalma, kalebet di luar Wahoo, nyatakeun yén layar ieu sareng sababaraha tweak leutik anu aranjeunna laksanakeun nyata parobihan. Sareng damel dunya béda kumaha anjeun resep ngagunakeun komputer sapédah. Janten nalika kuring aya di ditu di Morgan Hill, kuring nganggo ROAM Wahoo ELEMNT sareng kami ngabandingkeunna sasarengan sareng Wahoo ELEMNT BOLT.



Sing senang-senang. (musik energetic) Janten, urang gaduh ROAM Wahoo ELEMNT énggal di dieu. Ayeuna kuring masang anu ieu nalika kaluar sababaraha minggu ka pengker o, tapi dina waktos éta kuring pikir éta henteu jauh béda ti BOLT, sareng kuring bakal nunjukkeun naha, janten upami anjeun narik éta kaluar tina kotak, faktor bentukna umumna sami sareng BOLT.

Sareng urang leres-leres gaduh BOLT di dieu. Nalika anjeun nempatkeunana silih caket, éta saéstuna rada benten. Sareng naon anu kuring ngadangu ti urang Wahoo di dieu di California, sareng ti jalma anu leres-leres nganggo ROEM ELEMNT, nyaéta, sanaos katingalina, saleresna mah jauh pisan.

Janten, sadaya gambar anu anjeun bakal tingali upami anjeun nyandak BOLT sasarengan sareng ngan ukur ningali ROAM ELEMNT nyalira, anjeun panginten éta saéstuna henteu jauh pisan. Tapi leres éta. Nanging, hayu urang mimitian ku ningali naon anu sami antara Wahoo ELEMNT ROAM sareng Wahoo ELEMNT BOLT.



Nya, dugi ka sensor sareng kompatibilitas aplikasi, ieu bakal sami-sami - sensor detak jantung anjeun, sadaya sensor cadence anjeun, sadaya konéksi anjeun ka Strava, ieu sadayana anu anjeun kedah robih, tapi anjeun moal ngagaduhan nanaon cocog sareng ayeuna sareng moal deui kompatibel di pikahareupeun. Kadaliana bakal sami. Kontrol pangsaéna dilakukeun nganggo aplikasi Wahoo ELEMNT.

Anjeun tiasa ngarobih layar, setélan naon waé, sareng titik data anu anjeun kumpulkeun dina ELEMNT nganggo aplikasi Wahoo ELEMNT. Sami-sami sapertos anjeun ayeuna nganggo Wahoo ELEMNT nyalira sareng Wahoo ELEMNT BOLT. Bewara, anjeun bakal tiasa nampi sadayana bewara anjeun dina Wahoo ELEMNT ROAM, sapertos WOLE ELEMNT BOLT sareng Wahoo ELEMNT nyalira.

Ogé, sacara historis, komputer Wahoo ELEMNT leres-leres ngan ukur tiasa ngontrol Wahoo KICKR, tapi Dina sababaraha minggu ka pengker, dimimitian di musim semi 2019, aranjeunna ayeuna tiasa ngendalikeun langkung seueur pelatih calakan anu aya di ditu, sareng anu tos dilakukeun latihan anu anjeun hoyong ngendalikeun ku unit sirah ieu. Sareng faktor bentukna, sapertos anu parantos kami sebatkeun tadi, umumna sami, sareng naon hartosna nyaéta aerodinamika ROOM Wahoo ELEMNT bakal sami sareng BOMOT Wahoo ELEMNT. Tangtosna bakal aya sakedik kakirangan upami Wahoo ELEMNT ROAM ngagaduhan awak anu langkung lega, tapi tetep bakal ngagaduhan sistem pengikat terpadu anu saé anu The Wahoo ELEMNT BOLT katingalina bersih pisan sareng sapertos sadayana diwangun sareng dipikir kusabab éta leres pisan éta.



Hayu urang nyarioskeun naon anu bénten. Intina, éta layar. Layar, layar, layar.

ROAM Wahoo ELEMNT sanés gaganti pikeun BOLT. Mangrupikeun gaganti aslina Wahoo ELEMNT sabab ngagaduhan faktor bentuk anu sami sareng ELEMNT BOLT, tapi kalayan ukuran layar anu sami sareng ELEMNT anu langkung ageung. Sareng layar éta ayeuna layar warna anu cerah, cerah ogé.

google peta pitunjuk sapédah

Ayeuna kuring ngagaduhan alesan naha ngan aya hiji layar warna sareng yén kasenangan dina sababaraha detik nyaéta pamutahiran. Layar na ogé didamel tina gelas gorila sareng disiram ku perumahan. Janten nalika urang ningali, nalika ningali kana Wahoo ELEMN, anjeun langsung ngazum gede. Di T BOLT, anjeun tiasa ningali aya sakedik lambey di sakuliling.

Ieu nyababkeun lebu dikumpulkeun dina ujung leutik ieu. Nanging, Wahoo ELEMNT ROAM (bel panto) saleresna dipasang sampurna siram sareng ujungna. Teu aya biwir di sakurilingna, janten teu aya biwir pikeun ngumpulkeun lebu di juru.

Ieu ogé Gorila Kaca, sareng LED anu ngawasa ieu leres-leres dipasang leres handapeun gelas. Janten anjeun henteu leres-leres gaduh réfléksi sareng sorotan nalika ngahurungkeun layar caang anu saé ieu anu ngabédakeun sadaya, anjeun ayeuna gaduh sénsor lingkungan bawaan ogé, janten nalika janten poék anjeun ningali éta langkung enteng? Sareng nalika éta janten langkung cerah, éta bakal poék, janten ieu bakal ngamungkinkeun anjeun ngan saukur nikmati perjalanan anjeun sakedik deui sabab henteu pernah ngusahakeun diri atanapi ngaluyukeun layar kana kacaangan lingkungan tempat anjeun nyetir. Dina hal beurat, ROAM 33 sareng satengah gram langkung beurat tibatan BOLT, tapi umur batre dipeunteun dugi ka 17 jam sareng ROAM, sareng ngan dugi ka 15 jam nganggo BOLT.

Nya, ngeunaan ukuran di dieu, seueur jalma nyarios, ogé, anjeun terang, dina pandangan heula, éta jauh langkung ageung tibatan ROAM. Tapi enya anjeunna. Tapi hayu urang bandingkeun sareng sababaraha pesaing utama sanés dina unit sirah sapédah.

Nya, ieu upami dibandingkeun sareng Garmin 520, semacam pesaing ka Wahoo ELEMNT BOLT. Anjeun tiasa ningali sisi ku samping, aya sakedik bédana. Tapi layar ROAM rada ageung deui.

Ayeuna bandingkeun sareng Garmin 1000, unit utama anu paling populer. Layarna langkung alit dina Wahoo ELWEMNT ROAM sareng langkung ageung dina Garmin 1000, tapi ukuranana Garmin 1000 sapertos iPhone aslina. Sareng anu di payun sapédah, sigana mah, katingalina ageung pisan.

Di mana éta masih ukuran unit sirah sapédah. Sigana henteu ngaganggu pisan. Layar ieu dimana ayana.

Layar ieu anu ngajantenkeun sadayana bédana antara ieu sareng anu sapertos BOLT. Layar ageung éta anu dilakukeun ku aranjeunna dina ELEMNT anu tiasa anjeun navigasi. Tapi ayeuna ku warna sareng kacaanganna, pangalaman navigasi tétéla jauh, langkung saé.

Sareng kuring leres henteu nyangka éta bakal janten masalah ageung dugi ka kuring nyarios ka batur di dieu anu nyarios yén anjeun henteu sadar kumaha ngahaja anjeun nganapigasi sareng komputer sapédah anu layar hideung bodas, sanés layar anu gedé sareng caang sabab anjeun kedah mikir ngeunaan éta sareng ngabijilkeun kana pamikiranana, mupus ieu, sareng layar anu hérang ngagalkeun navigasi otak sareng karya aritmatika pikeun anjeun. Di sagigireun éta, ieu hadir sareng sababaraha fitur anu ngamungkinkeun anjeun nganapigasi kalayan gampang sareng dasarna ngantep komputer ngalakukeun navigasi pikeun anjeun, janten ieu ngagaduhan fitur pikeun anjeun balik ka tempat anjeun ngamimitian. Janten upami anjeun musna di akhir anjeun tiasa waé pencét sareng éta sacara otomatis bakal ngambah rute anjeun anu paling idéal pikeun balikkeun anjeun ti mimiti.

Anjeun tiasa deui dina jalur upami anjeun henteu leres sareng anjeun kedah balik deui ka tempat anu anjeun badé teraskeun deui nyetir, anjeun tiasa sacara gampil balik deui dina jalur anu leres. Anjeun tiasa nyiptakeun rute di awal, janten upami anjeun hoyong jalur tapi éta henteu saleresna dimimitian sababaraha mil sareng anjeun kedah ngajalankeun dugi ka awal, anjeun tiasa kéngingkeun rute ieu pikeun mimitian gancang. Sareng kuring pikir anu paling penting, upami anjeun ngunduh témplat Strava anu anjeun unggah di dieu, anjeun tiasa kéngingkeun navigasi Turn-by-turn Strava sareng nuturkeun kabijakan ieu.

Teras akhirna, harga pikeun éta langkung luhur tibatan tawaran ayeuna ti Wahoo. Nalika Wahoo ELEMNT BOLT $ 250 sareng Wahoo ELEMNT nyalira $ 279, ROOM Wahoo ELEMNT ieu $ 379 Peryogi navigasi péngkolan-demi-péngkolan, anjeun henteu ngajalankeun rute anu sami terus-terusan, Anjeun hoyong anu gedé , layar caang, sareng tambahan $ 120 henteu kéngingkeun anjeun. Buka ELEMNT ROAM Go, Trainiacs.

Ieu anu Wahoo ELEMNT BOLT dibandingkeun sareng ROOM Wahoo ELEMNT anu énggal. Ayeuna urang ngagaduhan langkung seueur ieu dina dunya triathlon, urang ngagaduhan langkung seueur wawasan sareng pangalaman langsung sareng alat-alat sateuacan di alam liar. Janten, upami anjeun henteu acan ngalanggan sareng resep ulasan alit perkawis sapertos kieu pikeun ngabantosan kaputusan mésér anjeun, pencét éta! tombol ngalanggan di handap.

Engké, Trainiacs. Nuhun Wahoo, Zwift, Spésialisasi, sadayana anu aya di ditu pikeun nganteurkeun kuring ka Morgan Hill. Engke.

Naha baut Wahoo henteu dilanjutkeun?

Étaditeruskeun. Parantos ti Roam dileupaskeun. Teu aya alesan pikeun tetep ngadamel anu énggal. Évolusi produk normal.

Neal von Messick aya di dieu dinten Kemis tilu menit ayeuna. Paguneman pondok dinten ieu nyaéta ngeunaan artikel berita anu anyar dimana kuring ngarujuk kana minyak hidrolik anu dihentikan tina 1974 anu masih tiasa dipendakan dina rak ayeuna. Kuring panginten rada anéh, tapi cairan hidrolik mangrupikeun salah sahiji mata pelajaran anu kuring pikaresep.

Éta leres-leres kusabab kuring ningali seueur salah paham dina internét dina hal ieu. Pasti aya bagian penting tina jalma anu leres-leres henteu ngartos naon anu aya dina salah sahiji galian minyak éta. Kanyataanna nyaéta aya seueur rékayasa dina cairan ieu pikeun seueur aplikasi anu béda pisan, anu tiasa bénten-bénten sacara béda-béda.

Hiji henteu sapertos anu sanés. Tambih Deui, seueur jalma sigana pikir teu kunanaon nganggo naon waé anu dipikahoyong salami éta cocog sareng spésifikasi. Anjeun bakal ningali éta sering.

Nyatana, teu aya spésifikasi pikeun cairan hidrolik. Oli motor gaduh spésifikasi sapertos 10W-30 sareng anu sami, tapi teu aya sarat légal minimum wajib pikeun cairan hidrolik. Éta sadayana didamel kana resep atanapi rumus pabrikan anu henteu kedah diterbitkeun sareng dipikanyaho.

Éta bagian anjeun. Upami anjeun ningali dina tonggong ember minyak, 'Meets Compatibility for Products X, Y, Z', éta mangrupikeun pendapat jalma anu parantos botol kana minyak ieu yén minyak ieu kedahna saé pikeun panggunaan ieu. Teu aya seueur élmu matérial sareng pangetahuan di balik pernyataan ieu.

Tulisan warta ieu nembé kaluar di dieu sareng kuring ngaraos pikaresepeun pisan sareng hal anu kuring pikir pantes dibagikeun sareng anjeun kusabab kuring pikir éta leres-leres berlaku pikeun paguneman ieu sareng pengetahuan dasar ieu. Nagara Karolina Kalér, divisi standarisasi na dina pamaréntahan nagara na, nembé nempatkeun paréntah jual beuli pikeun cairan hidrolik anu disebut J303. J303 mangrupikeun cairan hidrolik anu anjeun tiasa mendakan kanggo diical di seueur toko nagara anjeun, sareng sababaraha toko suku cadang mobil anjeun ogé ngicalna.

Éta dilabélan salaku minyak hidrolik umum pikeun traktor. Biasana dijual pikeun ember lima galon dina kisaran $ 30 dugi ka $ 35. Éta produk anu super murah.

Jalma kedah heran naha ieu kajantenan? Standar J303 saleresna standar cairan hidrolik John Deere anu dilanjutkeun di 1974, janten aranjeunna lirén nganggo barang ieu 45 taun ka pengker, tapi tetep dibotolan sareng ayeuna disebat THF umum (cairan hidrolik traktor). Anjeun tiasa nganggap éta bakal dilakukeun pikeun hargana, leres? Supados aranjeunna tiasa ngajual ieu pikeun harga anu saleresna, murah pisan. Nagara Karolina Kalér leres-leres ngaléngkah sareng ngaleupaskeun tina dijual di nagara bagian na kusabab departemen standar nalungtik minyak ieu sareng nyatakeun yén éta henteu cocog pikeun dianggo dina alat-alat modéren.

Perhatosan aranjeunna nyaéta yén warga nagara éta diyakinkeun pikeun mésér produk ieu anu henteu cocog pikeun panggunaan mesinna. Janten aranjeunna kaluar sareng ngaluarkeunana tina jual. Éta ogé kaluar ti dieu sareng seueur hal-hal sanés anu ngarobih cara seueur labél ieu dilakukeun sareng rujukan ieu dilakukeun antara produk anu béda, tapi ngan ukur narik pisan kuring yén anjeun henteu ngan ukur ningali hiji dealer ayeuna, sanés ngan ukur pabrikan anu nyarioskeun hal ieu, tapi nagara bagian sanésna ngalangkungan sareng nyatakeun yén sababaraha produk anu saéstuna murah ieu sanés milikna.

Janten dorongan anu sanés ti kami pikeun ngan nambihan cairan anu saé sareng produk anu hadé pikeun pakakas anjeun. Éta langkung penting pikeun kami yén anjeun nyandak alat ieu sareng anjeun sareng ngarawatna ogé supados éta tiasa dianggo kalayan sampurna salami hirup. Kami leres-leres ningali masalah sareng jinis produk ieu anu dipasang kana traktor anjeun.

Ngan kedah ati-ati pisan naon anu anjeun lakukeun sabab anjeun tiasa nyababkeun masalah ku ngahémat sakedik dolar dina ember lima galon minyak anu bakal aya dina ratusan jam. Nalika anjeun kedah ngajaga alat-alat anjeun, urang ngagaduhan sakumpulan seueur jalmi di dieu anu tiasa ngabantosan anjeun dina sadaya bagian sareng kabutuhan jasa. Hotline bagian kami pikeun jalma anu bakal ngahubungkeun anjeun sareng minyak sareng saringan sareng barang-barang anu cocog pikeun aplikasi anjeun nyaéta (877) 260-3528 atanapi anjeun tiasa kéngingkeun seuseueurna dina halaman wéb kami di messicks.com.

Hayu, témbal. Abdi tetep kana tulisan ayeuna. Tungtungna anjeun bakal asup ka dieu.

jalan henteu diaspal caket kuring

Kuring henteu ngagaduhan Cody pikeun lereskeun tulisan kuring. Kuring kedah calik nyalira sareng ngobrol sareng kaméra, kuring badé kaluar. Kuring bakal aya dina lima menit.

Naha baut Wahoo Elemnt pantes Reddit?

Elemnt Boltmangrupakeun beuli hébat. Kuring nganggo tambang sacara éksténsif sareng teu ngagaduhan masalah sareng éta.

Héy, ieu Ray ti DCRAINMAKER.com sareng dinten ayeuna kuring ngagaduhan 9 hal énggal ngeunaan Wahoo BOLT énggal 2? Wahoo BOLT 2021? Wahoo BOLT

Éta masih disebat Wahoo BOLT, éta nyatakeun dina kotak, tapi éta énggal, éta béda-béda pisan. Éta ngagaduhan layar warna, éta ngagaduhan seueur hal - sadayana '9 hal' ieu anu kuring badé nyarios. Nya, anjeun tiasa nyarios éta dasarna ngan ukur ROAM dina bungkus anu langkung alit sareng € 100 langkung mirah.

Sareng aranjeunna bakal leres pisan, tapi henteu leres-leres leres. Nyatana, aya sababaraha fitur dina alat ieu anu henteu langsung aya dina ROOM Wahoo. Janten kuring bakal ngalangkungan sadayana éta.

Sateuacan anjeun nangtoskeun sabaraha hal ieu bip, kumaha. Ku jalan kitu, kuring teu tiasa ngeureunkeun suara bip éta sahingga urang kedah tetep jalan. Sateuacan mutuskeun naha mésér alat éta atanapi henteu kusabab sadaya fitur anyar ieu, pastikeun pikeun parios tulisan lengkep kusabab kuring kedah ngalangkungan sababaraha pangalaman tés kuring kusabab éta sanés Fitur munggaran dina daptar pemetaan lengkep , eh, ayeuna kapengker, sareng baut wahoo anu kuring gaduh didieu di kénca, anjeun tiasa ningali éta sapertos garis hideung sareng jalan hideung, peta sareng sadaya hal éta tapi éta henteu leres, d.

H. kuring henteu terang dimana anjeun ngumbara éta ngan ukur dumasar kana rayap atanapi pitunjuk ti panyadia pengalihan sapertos jalan-jalan atanapi naon waé anu janten masalahna, kantun tebak sasarengan sareng di jalan anu anyar sareng terang saleresna naon jalur anu ngadasarkeunana nyaéta sareng ieu penting upami anjeun musna sabab kapungkur nganggo jalan tol anjeun ngan ukur nyarios kumaha balik deui ka rute sareng panah-panah anu alit sareng roaming sareng sekrup énggal bakal nampi anjeun leres-leres nyarios kumaha kéngingkeun balik deui sareng peta di jerona sahingga anjeun tiasa ningali ieu nalika kuring ngajalankeun off-road. Kuring gaduh chevrons anu dasarna nunjukkeun kuring kumaha balik kana jalur uh sareng éta ngagaduhan rute anu énggal sareng dina hal ieu kuring dipeungpeuk ku jalan jalan.

Kuring kedah nuturkeun rute anu sanés teras kuring sumping deui ka rute anu kuring pikahoyong sareng ti dinya kuring teraskeun hal anu salajengna dina daptar nyaéta, sakumaha anjeun tiasa tingali di dinya, éta tampilan warna lengkep. Nyatana, éta 64 warna, éta 56 langkung warna tibatan Roma, Roma na ngan ukur gaduh layar dalapan warna sareng aranjeunna ngalakukeun sababaraha warna anu kreatif sareng warna abu-abu sareng anu sanes sareng Bolts 2.0 mangrupikeun tampilan layar 64-warna, ayeuna warna-warna tambahan éta dianggo Dipaké di luar roam pikeun sababaraha lapangan data énggal sareng sapanjang alat éta nyalira, tapi khususna pikeun bidang data kakuatan sareng denyut jantung.

Ieu fitur anyar salajengna nyaéta tingkat denyut jantung sareng layar kinerja anu warna dikoordinirkeun sareng denyut jantung anjeun sareng zona kakuatan anjeun janten anjeun tiasa ningali ieu didieu dina aplikasi telepon kuring dimana kuring ngagaduhan zona denyut jantung kuring dimana zona kakuatan sareng zona kakuatan kuring kelir jeruk-konéng héjo biru biru tua - tiasa ngitung éta sacara otomatis éta sadayana lumayan saderhana Sarua pikeun navigasi hiji-demi-péngkolan. Anjeun bakal ningali warna anyar dina ieu pikeun ngajelaskeun langkung jelas tina naon anu lumangsung. Abdi hoyong terang sabaraha kali mangrupikeun perjalanan dina ieu tulisan aya anu hoyong diitung pikeun nempatkeunana di handap ieu.

Éta bakal sapertos persaingan anu saé. Hal anu salajengna nyaéta paningkatan dina rohangan panyimpenan, ayeuna roam asli ngagaduhan opat gigabyte rohangan panyimpenan, anu sigana cekap tapi dina kanyataanna henteu Gigabyte data ningkat, anu dina gilirannana hartosna anjeun tiasa ngamuat sababaraha kisaran data ti lokasi geografis anu béda, eh, janten anjeun gaduhna di Amérika Kalér sadayana eropa sadayana australia seueur lokasi sanés anu sanés ogé anu dimuat dina alat éta sorangan tong hariwang, upami anjeun henteu ngagaduhan daérah anu anjeun pikahoyong dina alat anjeun nalika dugi ka panto anjeun atanapi upami anjeun iinditan di tempat sanés, anjeun ngan saukur tiasa nyambungkeun kana wifi sareng pilih daérah anu anjeun pikahoyong. Sadaya peta gratis dimana waé sareng aya peta global pikeun dimana waé kalayan sadaya data sapédah terpadu.

Éta sapertos anu sateuacanna, kecuali anjeun henteu kedah ngarobih langkung seueur peta nalika anjeun iinditan sabab kalolobaan daérah anu dipikaresep anjeun kadatangan parantos dimuat kacuali anjeun hoyong resep Ushuaia atanapi anu sami. Dina hal ieu sigana moal aya di dieu sacara standar kumaha Manpaat séjén tina rohangan panyimpenan tambahan ieu nyaéta yén data élévasi dilebetkeun kana peta anu netepkeun dirina sorangan dina jaman baheula. Wahoo ngawangun ieu kana sababaraha inpormasi rute panyadia rute.

Janten upami anjeun ngagaduhan kursus anu tos ditangtoskeun eh sabalikna éta ayeuna diwangun kana data pikeun sadaya pemetaan, dimana waé anjeun aya di dunya. Aranjeunna henteu tiasa ngalakukeun éta nyalira kusabab henteu cekap rohangan kénca 16 gigs pikeun masihan aranjeunna kapasitas tambahan pikeun ngalaksanakeun éta dina data pemetaan dina alat éta nyalira ok sareng catetan gancang upami anjeun mendakan tulisan ieu aya gunana atanapi pencét sapertos kitu tombol turun ka ditu atanapi pencét ngalanggan pikeun langkung seueur téknologi olahraga olahraga éta leres-leres ngabantosan saluran sareng tulisan. Kami gaduh sakedik hal salajengna, tapi kuring badé ngabungkus sababaraha hal dina artikel ieu ngan ukur pikeun senang-senang.

Upami anjeun katingali caket, anjeun panginten aya perhatosan yén tombol-tombolna ayeuna cekung anu hartosna aranjeunna resep némbak luhur uh sahingga anjeun tiasa tingali nalika kuring ngalakukeun ieu tombol-tombol muncul, sabalikna tina divot di jaman baheula dina kancing sareng roaming di dieu aranjeunna turun janten eh, hal sapertos éta tiasa ditingali, eh sareng éta hal anu ceuk wahoo, khusus pikeun jalma anu nganggo sarung tangan, langkung gampang pikeun nyiapkeun tombol-tombol éta, sareng kuring satuju yén sababaraha jalma resep kana divot. Kuring kantos mendakan aranjeunna pikareueuseun janten kuring resep tombol-tombol énggal ieu, éta langkung gampang dorong sareng anjeun terang anjeun resep, nempatkeun ramo anu disarung dina liang alit éta sareng mudah-mudahan ngajantenkeun sadayana tiasa dianggo, sanajan éta leungit di tempat anu sanés diantos beuratna ningkat saeutik tapi tetep kirang ti anu sanés, janten di dieu anjeun tiasa tingali naha kuring badé sareng kuring nyukuran dina skala supados sambung anu aya lebet ngaleungitkeun kalangkang aya 61 gram baut anu anyar sareng 70 gram domba daging sapi leutik Roma ngagaduhan 94 gram pikeun ngabandingkeun ujung baju sareng 530 sakitar 20 dolar langkung nyaéta 79 gram di ditu, janten anjeun terang éta pasti rada beurat, tapi kuring pikir éta henteu penting pisan, éta sakedik ageung ogé, upami anjeun ningali caket dieu anjeun tiasa ningali yén éta sakedik jauh di luar sana, sakedik kandel ku cara kitu, janten kuring ngalakukeun éta sigana kuring sigana henteu penting pikeun jalma-jalma, tapi bisi anjeun heran ayeuna, tong heran nalika anjeun nyarioskeun hal-hal sanés anu aranjeunna robih ed handap aya usbc-muatan panto alit ieu didieu ogé tiasa digentos kapungkur upami anjeun ngahaja ngarobih panto anjeun panto anjeun bakal leungit salamina teu aya panto dibandingkeun ayeuna anjeun tiasa ngagentos ieu upami anjeun berhasil merobih anjeun sareng alat anjeun tos ayeuna . Émut yén palabuhan ieu masih ipx7 tahan cai, anu hartosna anjeun tiasa lungsur kana saluran dina méter salami 30 menit sareng anjeun bakal damang, anjeun ogé bakal cocog pikeun hujan sabab kuring parantos diuji kalayan saé kalebet sababaraha jam katukang teu aya masalah boh teu aya masalah éta ku hujan gludug guludug sadayana henteu kunanaon, ayeuna ku port USB-C ieu aya barang salajengna anu ngeusi gancang sahingga aranjeunna nganggo USB Fast -C muatan gancang pikeun maju sareng ngeusi batre ieu, um kalayan lima beban amp anu langkung gancang, atanapi dugi ka lima amp amp sabalikna tina 1,5 amps sateuacanna, kuring curiga ieu sanés masalah ageung pikeun kaseueuran jalma sapertos hal-hal anu sanés, utamina ku komputer sapédah anu anjeun resep ngantepkeun ngeusi batre bari, tapi gunana nalika anjeun kedah kéngingkeun biaya gancang di dieu sateuacan anjeun angkat, ngahémat anjeun sakedik waktos janten hayu urang ka titik terakhir urang sateuacan urang nyarios sakedik ngeunaan stabilitas sareng barang.

Studi kuring saleresna ngan saukur masang firmware, anu diputuskeun waktos kanggo dilakukeun, tapi henteu kunanaon, janten aranjeunna parantos ngalegaan jumlah layanan SMS anu aranjeunna dukung pikeun nunjukkeun bewara dina alat éta nyalira. Janten kapungkur aranjeunna ngan ukur ngirim SMS, ayeuna aranjeunna parantos nambihan yén salaku sinyal garis WhatsApp sareng telegraf anu saleresna dikirimkeun ka sadaya alat Wahoo anu sateuacana ogé. Janten éta henteu ngan ukur dugi ka baud didinya.

Éta hartosna, asumsina anjeun parantos masangkeun telepon anjeun, anjeun bakal nampi bewara ieu dina alat. Teu aya hubungan sélulér sareng éta, janten éta kedah sumping di dieu tina telepon anjeun sareng ngan ukur ngirut sareng éta nunjukkeun pesen téks saé, janten ku sagala hal anyar urang kedah diajak kusabab ieu kasar, éta panginten hal anu paling parah kuring Kuring kantos ngalaman pengujian komputasi dina waktos anu lami, bahkan bahkan uji coba alat, sareng kuring ngartos pisan yén ieu sigana sapertos masalah sareng anjeun terang, sawaktos-waktos, sareng sigana moal lami, eh, aranjeunna bakal ngalereskeun hal-hal ieu, eh, sabab aranjeunna kedah resep yén aranjeunna henteu tiasa ngicalna bari henteu ngicalna, tapi aranjeunna mimiti ngajantenkeun pas tulisan ieu langsung. Wahoo ngamimitian ngicalna, kuring panginten tiasa angkat ka toko sapédah lokal kuring, kuring mangrupikeun dealer wahoo ageung sapertos sababaraha ratus yard jauhna sareng kuring mésér unit ieu langsung sareng naék na sabab éta nangtung pikeun kuring ayeuna éta henteu kapake pisan sareng ngarepkeun abdi tiasa gaduh carita anu langkung saé pikeun dicét, tapi dina tungtungna dinten kuring henteu tiasa turun tina drive tanpa nabrak sakali atanapi dua kali pemetaan biasana kirang langkung 30 dugi 90 detik ditunda sareng pemetaan lapangan data sadayana dipicu ku Strava segmen saatos kuring ngalengkepan segmen Strava sakumaha anu ditingalikeun ka kuring Kuring ngamimitian bagian sareng ngabéréskeun sababaraha mil ka pengker.

Dina sababaraha kasus kuring gaduh perjalanan kamari anu goréng pisan kuring bahkan henteu nyarios yén kuring henteu leres, genep mil, kuring sacara harfiah nyetir genep mil jalan anu salah sateuacan mikirkeun anu salah sareng saatos katingali di handap sareng éta nyerah uh na abdi ngartos siga kuring yakin sareng kuring henteu yakin kuring terang wahoo damelna. Kuring gaduh sababaraha insinyur anu nyoba milarian terang eh tapi pamustunganana perusahaan ngirimkeun eupan balik anu jujur ​​kuring ngeunaan hal-hal anu bakal dipasihkeun sareng kuring parantos nyobian nyéépkeun suksés dina hiji perjalanan salami saminggu ayeuna. Kuring ngan ukur hoyong numpak dimana sadayana jalan sareng kuring henteu terang naha éta gagalna tingkat detak jantung atanapi henteu cocog sauran palatih atanapi kagagalan méteran listrik atanapi kagagalan gear atanapi ngadat sareng restart atanapi kartu sapertos kuring henteu tiasa kéngingkeun perjalanan anu bersih sareng kuring terang sababaraha jalma tiasa kuring terang yén aya jalma anu kuring percanten pemirsa sapertos pantes sareng gp lama anu éta sareng leres-leres untung ku éta? hébat sareng éta panginten dimana aranjeunna cicing sareng nyarios ka wahoo.

Aranjeunna pikir éta paling aya hubunganana sareng kapadetan rute sapédah sareng detil anu kuring gaduh sareng ubin peta di daérah éta khusus sareng kuring cicing di Amsterdam sareng didieu di tengah Amsterdam aya seueur barang éta sareng aranjeunna ngagali nyalira na Mudah-mudahan aranjeunna terang tapi kuring henteu terang iraha éta bakal sareng panginten éta tiasa sacara harfiah énjing siang, saatos saatos tulisan ieu dipasang, atanapi éta tiasa dina sabulan atanapi tiasa dina dua bulan sareng kuring terang henteu Éta, janten intina mah nyaéta kuring bakal nambihan pembaruan kana pedaran ieu di handap. Di dinya anjeun tiasa tingali naha masalah ieu dibéréskeun atanapi henteu, anjeun ogé tiasa ningali ulasan lengkep kuring atanapi naon waé, kuring bakal ngaitkeun tautan di handap ieu. Kuring bakal nyayogikeun bagian anu lengkep pikeun topik ieu sareng upami sareng iraha éta bakal dilereskeun sareng mudah-mudahan éta bakal dilereskeun sareng deui sigana henteu mangaruhan dulur sapertos warga kota sapertos kuring langkung ti jalma anu, um, jauh atanapi jauh ti kota hirup tapi sigana aranjeunna milah-milah éta, asalna aranjeunna terang sadayana maka ieu sigana pilihan anu hadé di hareup wahoo, anjeun terang éta biaya langkung saé nyalira, anu sakumaha ceuk kuring, sareng kuring mendakan éta bakal mahal teuing lila dibandingkeun sareng Garmin 830 anu intina sami hargana, sareng di dieu Garmin 530 ogé intina harga anu sami pikaresepeun pikeun poko umum pikeun dipilih antara pilihan Wahoo sareng Garmin anu aya di sapanjang bentang ieu, tapi kuring pikir seueur jalma condong ngalih antara Wahoo sareng Garmin, sareng pamustunganana turun kana kesederhanaan ku ekosistem Wahoo atanapi fungsionalitas anu langkung seueur sareng Garmin Ecosystem.

Éta saderhana sareng jalma tiasa ngabantah sadidinten yén dina titik ieu dina waktos éta sami waé sami sareng politik pikeun sababaraha taun ka pengker janten kuring henteu merta ngijinkeun éta salaku pembeda, kuring bakal nyarios yén kuring fokus kana parobihan paranti ganti. Di dieu faktor faktor warna u h tangtosna tambihan kolom data warna anu ditambihan, contona salaku supir utama dibandingkeun sareng roaming nyalira. Mudah-mudahan anjeun parantos mendakan éta pikaresepeun atanapi salah sahiji cara.

Kuring miharep gaduh pembaruan ngeunaan ieu dina sababaraha waktos ogé, tapi aya seueur hal sanés dina corong ogé, éta pasti éta anu saé

Naha kuring kéngingkeun baud Wahoo atanapi ngorondang?

Upami anjeun milari muatan anu lengkep dina waktos anu gancang, étaBaudngéléhkeun ngan. Tapi kumargi tehKang Roambatréna langkung ageung hartosna anjeun henteu kedah ngecas sakumaha sering, sareng waktos ngeusi batre henteu saimbang langkung luhur, étaNgorondangmeureun pilihan langkung saé sacara umum.25 2021.

Naha Wahoo langkung saé tibatan Garmin?

TheWahooELEMNT ROAM kagum ku setelan saderhana sareng operasi pinterna ngalangkungan smartphone. TheGarminTepi 1030 Plus néwak kulangkung saéfungsi navigasi sareng akhirna nyandak kameunangan ku pakét kabugaran anu éksténsif sareng leres-leres terpadu. Nanging, ieu dibéré harga.

Naha kuring kéngingkeun baut Wahoo?

Upami anjeun rutin nganggo peta dina alat sareng hoyong wilayah anu langkung ageung pikeun nembongkeun navigasi anjeun, Elemnt Roam panginten mangrupikeun pilihan anu langkung pikaresepeun. Nanging, upami anjeun ngagaduhan nilai dina pangirangan beurat sareng sered aerodinamika, maka ElemntBaudbisa jadi pilihan pikaresep.25 2021.

Naha kuring tiasa nganggo telepon kuring salaku komputer siklus?

Cyclemeter. Cyclemeter giliran anjeunsmartphonekana hébatkomputer sikluslamun anjeun turun ku nempatkeun anjeuntelepondina setang anjeun, éta. Cyclemeter ogé maénkeun saé sareng Strava, Facebook, Twitter sareng seueur deui, nalika ngimpor sareng ngekspor rute ogé gampang.31 2021.

Naha Wahoo tara sareng Garmin?

TheWahooogé nyambungkeun ngalangkungan téknologi ANT + (janten tiasa nyambung kana alat naon waéGarmintiasa) TAPI tehWahooogé tiasa nyambung ngalangkungan Bluetooth 4.0! Éta ngajadikeunWahoococog sareng ampir alat naon waé anu tiasa dianggo ku anjeun. étaWahoo bakalsambung langsung ka telepon anjeun, anu manaGarminteu tiasangalakukeun.07.07.2016

Naha Garmin 520 tambah pantes?

Upami anjeun milari komputer siklus kompak anu dipak ku fitur latihan ogé giliran demi giliran, éta sesah milarianGarminTepi520 Langkung seueur. Kalayan tampilan warna sareng seueur fitur konéktip, éta juara sadidinten - bahkan upami batréna tiasa langkung saé.09.05.2019

siklus pikes puncak

Naha Garmin atanapi Wahoo langkung saé?

Dina perangnaWahoovs.Garmin, étaWahooELEMNT BOLT nguntungkeunGarminTepi 530 tina ulasan komparatif kuring ngeunaan naon anu paling penting dina milih komputer sapédah jalan. Éta ogé saderhana pikeun nyetél sareng dianggo sareng biayana langkung sakedik.Opat. 2021.

Naon bédana antara Elemnt sareng baud?

Aranjeunna ngagaduhan batré anu nyatakeun rada béda - anu ELEMNT nyatakeun 'dugi ka 17 jam' sareng BOLT nyaéta 'dugi ka 15' tapi pikeun tujuan kuring, éta hakékatna sami (kuring ogé henteu naék 15 jam atanapi 17 jam dina hiji waktos. …).

Naon jinis komputer nyaéta Elemnt Bolt?

Boh ELEMNT sareng ELEMNT BOLT mangrupikeun anu anjeun bakal nerangkeun salaku 'komputer siklus GPS fitur lengkep' (upami anjeun milarian spouting marketingspeak). Kuring ogé badé nyarios yén duanana dianggo ku pengendara sepeda profesional sareng ku sabab éta nyugemakeun tés ‘cekap saé pikeun Montgomery sareng [lebetkeun nami anjeun didieu]’ tés…

Naha Wahoo Elemnt Bolt sami sareng anu aslina?

Naon anu anyar sareng béda: Sanaos leres yén parangkat lunak Bolt sami sareng ELEMNT asli, éta bakal salah kaprah panginten éta ELEMNT anu sami anu urang tingali sataun katukang. Bédana saluareun wengi sareng siang; éta sapertos Matahari sareng Pluto.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.