Utama > Waleran Pangsaéna > Frances perry - ngajawab patarosan

Frances perry - ngajawab patarosan

Naha Frances Perry House Umum atanapi swasta?

Frances Perry Housedipiboga tur dioperasikeun ku Ramsay Health Care - aumumparusahaan didaptarkeun. Perawatan Kaséhatan Ramsay mangrupikeun panggedéna sareng paling terhormatswastaoperator rumah sakit di nagara éta.



Naha kuring saleresna kedah nyalin sadayana tilu salinan di dieu, di dieu, sareng di dieu, Stan? Peraturan nyarios kitu? Henteu kunanaon. Kuring ukur lulucon.

Kuring henteu leres-leres kedah ngeusian bentuk triplicate pikeun syuting episode Crash Course, tapi hal éta mangrupikeun salah sahiji alesan utama jalma henteu resep pita beureum. Urang Amérika condong ngaitkeun aranjeunna sareng aturan anu teu kaharti sareng prosedur pemborosan waktos, sareng sigana anu paling ngaganggu - Birokrat asli. Tapi birokrasi mirip pisan sareng kulawarga nambahan urang yén urang pikeun seuseueurna henteu ngartos atanapi sahenteuna henteu ngahargaan peran penting birokrasi dina kahirupan urang, utamina kusabab sagala rupana sareng kusabab misan kuring tetep nyimpen sadaya cookies kaluar tina toples di Eyang urang.

Naon ari birokrasi? Hate ngalakukeun ieu kusabab kuring sombong sareng teu puguh, tapi kadang ngabantosan kamus nalika nyobian milari naon anu dimaksud kecap. Janten ieu mangrupikeun watesan élmu politik anu manpaat: 'Birokrasi mangrupikeun struktur kompleks kantor, tugas, aturan sareng prinsip organisasi anu dianggo ku sadaya lembaga ageung pikeun koordinasi padamelan padamelanana.' Dua poin kedah ditekenkeun di dieu: Dina hiji sisi, birokrasi diwangun ku ahli anu biasana langkung terang ngeunaan topik anu dimaksud tibatan anjeun tiasa sareng tiasa ngabagi padamelan anu rumit ku cara aranjeunna tiasa direngsekeun.



Kadua, sadaya lembaga ageung nganggo birokrasi, janten bedana antara bisnis ageung sareng pamaréntahan ageung salah, sahenteuna dina hal ieu, atanapi anu kuring resep nyebat dikotomi salah. Naha éta teuing sombong pikeun nyebut 'dikotomi palsu', Stan? Teu paduli, kuring nyarios kitu. Salah dikotomi! Janten upami jalma benci pita beureum sareng ngabandingkeunna henteu pikaresepeun ka Google sareng Amazon, naha urang gaduhna? Alesan utama pikeun ieu nyaéta birokrasi épisién.

Aranjeunna mempermudah pamaréntah pikeun ngalaksanakeun hal-hal gancang sareng, dina dasarna, tiasa beroperasi pisan. Di Amérika Serikat, birokrat féderal ngalaksanakeun sababaraha kalungguhan penting khusus. Mimiti, birokrat ngalaksanakeun undang-undang anu ditulis ku Kongrés.

Dupi anjeun kantos maca hukum? Aranjeunna lumayan rumit. Mangrupikeun ide anu saé pikeun ngagaduhan ahli anu tiasa ngainterprétasikeun sareng nindak kana tindakan. Kadua, birokrat ogé ngadamel sareng ngalaksanakeun aturanana nyalira.



Tapi éta sanés pahlawan tindakan sapertos anu disada. Sareng katilu, aranjeunna ngabéréskeun perselisihan ngalangkungan prosés anu dikenal salaku yurisdiksi administrasi, anu ngajantenkeun aranjeunna janten pengadilan. Ayeuna kuring terang yén anjeun parantos nuturkeun sadaya épék ieu kalayan ati-ati, anjeun terang yén sahenteuna dua fitur ieu bermasalah ku cara-cara ngalangkungan aturan anu muncul Bizantium, atanapi bodo, atanapi duanana - Byzantupid.

Perhatosan utama di dieu nyaéta pamisahan kakuatan, anu anjeun émut, yén kakuatan dibagi antara tilu cabang pamaréntahan. Sacara téknis, birokrasi féderal mangrupikeun bagian tina éksékutip, tapi éta ageung pisan dugi ka dwarfs dua cabang anu sanés sareng tiasa gampang nungkulanana, sapertos kuring ngungkulan elang ieu. 'Éta leres, garuda.

Kuring nyieun aturan sorangan sapertos birokrasi. 'Aspék birokrasi anu langkung pikahariwangeun pikeun sababaraha jalma nyaéta anu leres-leres dilakukeun. Janten hayu urang angkat ka gelembung pamikiran.



Birokrasi henteu ngan ukur menerkeun aturan; aranjeunna ngadamel kabaruan anu disebat peraturan. Ku ngalakukeun éta, aranjeunna kalakuanana siga anggota législatif, utamina kusabab aturanana ngagaduhan kakuatan hukum sareng jalma-jalma tiasa dihukum kusabab ngalanggarnana. Salaku conto, upami anjeun nyebatkeun 'Sh% t Sticks' dina TV, FCC tiasa ngahukum anjeun, sapertos penegak hukum lokal, upami anjeun ngalanggar undang-undang anu ngebut.

Sareng tong nyarios 'Sh% t Tongkat' ka pulisi. Tapi numutkeun Konstitusi, Kongrés kedah ngadamel hukum. Janten upami anjeun formalis konstitusional ieu bakal nyababkeun sawan.

Di sisi anu sanésna, prosés nyieun aturan nyandak partisipasi ku penduduk anu langkung jauh tibatan anu lumangsung dina Kongrés. Dina 2014, Kongrés nyuhungkeun aya bewara wajib sareng koméntar ngeunaan aturan FCC énggal ngeunaan nétral net. Saha waé anu tiasa maca aturan anu diusulkeun, anu henteu gampang dipikaharti, sareng pasang koméntar umum, kaasup saran pikeun aturan anyar liwat Internét.

Birokrasi kedah maca koméntar sareng aranjeunna tiasa dilebetkeun kana aturan akhir anu bakal diterbitkeun dina register féderal. Janten ku sababaraha cara panerapan féderal langkung demokratis tibatan panerapan di Kongrés, tapi éta tetep henteu aya dina Konstitusi. Yurisdiksi administrasi nimbulkeun masalah anu sami tina pamisahan kakuatan, tapi éta henteu langkung masalah sabab Konstitusi masihan hak Kongrés pikeun netepkeun pengadilan lain Mahkamah Agung, sareng henteu nyatakeun yén ieu henteu tiasa janten pangadilan administrasi anu mangrupikeun bagian tina otoritas birokrasi Posokrasi birokrasi tingkat handap dieusian ku prosedur PNS anu kompetitif, dumasar ujian anu dirancang pikeun mastikeun kaparigelan anu luhur sareng ngaleungitkeun politik tina prosés rekrutmen.

Tapi seueur pamimpin birokrasi tingkat luhur, khususna sekretaris kabinét sareng ogé duta besar, politik pisan. Pikeun hiji, aranjeunna ditunjuk ku politikus anu tiasa nguntungkeun deui atanapi nyobian mandi instansi kalayan paporit anu dipikahoyong. Di sisi anu sanésna, birokrat negosiasi sareng membela kapentinganna sorangan, anu dilakukeun ku politikus sepanjang waktos.

Hatur nuhun panginten gelembung. Alesan kahiji urang ngajaga birokrasi sabab birokrasi aya gunana. Aranjeunna parantos beres, sanaos henteu gancang sakumaha anu urang pikahoyong.

Ban 27,5 x 3.0

Sareng sababaraha hal éta mangrupikeun hal anu urang hoyong laksanakeun, sapertos parios daging urang supados urang henteu ngagaduhan E. coli atanapi salmonella atanapi panyakit sapi gélo. Salah sahiji waleran kana éta, anu bakal urang diskusikeun engké, nyaéta ngaleungitkeun birokrasi umum sareng outsource tugasna ka perusahaan swasta.

Aya anu tiasa didugikeun ngeunaan ieu. Barina ogé, ku sababaraha cara UPS nyandak bungkusan ka urang langkung saé tibatan Pos. Sareng kuring langkung resep di lorong boling swasta tibatan di tempat umum.

Teu aya gang boling umum. Upami kitu, kuring badé angkat. Bisa gratis.

Tapi argumen utama pikeun privatisasi sigana mahal. Sareng éta moal salawasna leres. Sigana teu dipikaresep yén perusahaan swasta bakal muncul pikeun mariksa daging.

Sareng nalika urang tiasa ngandelkeun harga pikeun nunjukkeun yén jangjang hayam urang bébas tina salmonella, saur kuring éta mangrupakeun ide anu saé. Salah sahiji alesan urang ngagaduhan seueur birokrasi henteu ngan ukur ngagaduhan manpaat sareng nyandak peran anu sanés janten swasta, tapi ogé kusabab Kongrés tetep malikkeun aranjeunna sareng masihan kakuatan. Upami urang henteu ngagaduhan birokrasi, Anggota Kongrés sareng stafna bakal tanggel waler sadaya pengawasan sareng panerapan hukum na nyalira.

Salain ti nyiptakeun masalah nyalira tina pamisahan kakawasaan, ieu tiasa rada kacau nunjukkeun yén sakumna Déwan Perwakilan tiasa berpotensi diganti unggal dua taun. Hiji kaunggulan birokrasi mangrupikeun stabilitas anu tangtu tina kumaha-anu diwangun ku aranjeunna. Panginten panyabab utama urang henteu ngarobih birokrasi sabab hésé pisan pikeun ngalakukeunana.

Sakali Kongrés nyiptakeun birokrasi, éta biasana permanén pikeun sababaraha alesan praktis sareng politik. Urang bakal balik kana alesan ieu waktos salajengna. Janten kuring bakal mungkas ieu ku panginget sakedik ngeunaan féderalisme dumasar kana klaim anu teu dibenerkeun.

Kuring yakin upami anjeun naros ka kaseueuran urang Amérika pikeun masihan conto birokrasi, aranjeunna bakal nyarios DMV. Kaseueuran jalma bakal nyaritakeun carita horor DMV ngeunaan waktos aranjeunna kedah ngantosan antrian salami opat jam pikeun ngabéréskeun lisénsiana sareng nalika dugi ka konter juru tulis nyarioskeun aranjeunna henteu ngagaduhan formulir anu leres sareng aranjeunna kedahna masangkeun pesenan artos sanés kartu kiridit atanapi cek atanapi bahkan artos sareng aranjeunna kedah istirahat waé sareng kuring kedah sumping deui dina lima belas menit sareng sadayana anu kuring pikahoyong nyaéta lisénsi kuring - AAAAAAH tina DMV! sareng kuring ngagaduhan Pamahaman kana kasulitan ieu, tapi kuring ngarasa perlu ngingetan saha waé anu ngalaman pangalaman ieu di DMV yén éta mangrupikeun birokrasi nagara sanés birokrasi féderal. Kaseueuran birokrat anu anjeun tepang dina kahirupan sadidinten anjeun: guru, aparat kapulisian, auditor pajeg mangrupikeun pajabat pamaréntahan nagara anjeun, sanés pamaréntah féderal, sapertos birokrat Jimmy.

Éta lumayan seueur naon anu dimaksudkeun ku Framers. Janten mangrupakeun ide anu hadé pikeun hariwang ngeunaan pamaréntah anu mana urang bakal mindahkeun amarah urang sareng ngamuk ngalawan mesin anu leres. Éta anu dimaksud federalisme.

Hatur nuhun parantos nonton. Tepang deui minggu payun. Kursus kacilakaan: Pamaréntah & Politik dihasilkeun kolaborasi sareng PBS Digital Studios.

Dukungan pikeun kursus kacilakaan: Pamaréntah AS asalna tina Voqal. Voqal ngadukung nirlaba anu ngagunakeun téknologi sareng média pikeun ngamajukeun kaadilan sosial. Pilarian terang langkung seueur ngeunaan misi sareng inisiatipna di voqual.org.

Crash Kursus didamel ku bantosan birokrat anu teu aya jiwa ieu. Hatur nuhun parantos nonton.

Naon rumah sakit bersalin pangsaéna di Melbourne?

The Royal AwéwéRumah Sakitnyaetapopulérpilihan diantara pembaca urang anu parantos masihankalahiranTuh. Publik ieurumah sakitnyayogikeun perawatan anu luar biasa pikeun résiko tinggi sareng pasién lokal. Janten awéwé umum munggaranrumah sakitdi Australia (1856), aranjeunna parantos ngawangun reputasi anu mantep salaku salah sahijirumah sakit bersalin anu pangsaéna.

Janten wilujeng hamil anjeun! Kami resep yén anjeun nyandak babaran sareng perjalanan kolot sareng awéwé. Kami bakal ngabantosan anjeun pikeun nganapigasi inpormasi anu parantos dikumpulkeun sareng nyayogikeun anjeun inpormasi dumasarkeun kana panalungtikan.

Lahir sareng pendidikan dini urang dumasarkeun kana modél perawatan bidan - diaku, yén kalahiran anak mangrupikeun kajadian hirup anu normal sareng unggal awéwé ngagaduhan pangalaman unikna nyalira. Kami yakin ieu bakal ngabantosan kaséhatan, katerampilan hirup, sareng kaputusan kaputusanana. Anjeun tiasa nonton tulisan ieu sacara épisode ku épisode sareng ngaksésna sakumaha sering anjeun peryogikeun.

Dina akhir sababaraha épisode, aya kagiatan anu pondok pikeun anjeun pikirkeun. Dina Tanggal Kehamilan Kahiji Anjeun Sanés anjeun kedah nampi buku 'Gaduh Orok Anjeun sareng Awéwé'. Buku ieu, sareng tulisan-tulisan ieu, ogé tautan kana sumber daya sanés sareng lembar kanyataan dina halaman wéb kami, bakal nyayogikeun anjeun seueur inpormasi anu mangpaat.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan, anjeun tiasa ngobrol sareng bidan atanapi dokter kandungan nalika anjeun janji sareng kami, nganjang ka dokter kulawarga anjeun, atanapi ngahubungi tim anu nyandung. Émut yén salaku pasién anjeun ngagaduhan hak sareng tanggung jawab sareng awéwé ngahargaan sareng ngadorong partisipasi anjeun dina perawatan anjeun, sareng komunikasi pikiran sareng kabutuhan anjeun sareng pasangan anjeun atanapi tim perawatan sareng perawatan éta ngan ukur hiji léngkah sapanjang jalan. Salami épisode ieu, urang aya kalana ningali jalma hamil atanapi dilahirkeun salaku awéwé hamil atanapi dilahirkeun.

Kami sadar yén henteu sadaya jelema ngaidentipikasi sapertos kitu sareng kami ngahargaan sareng ngadukung harkat, nilai, kualitas unik sareng hak asasi individu. Saha waé anu ngadukung awéwé anu damel, kecuali aranjeunna ahli kaséhatan, disebat salaku pasangan atanapi pendukung. Urang bakal nyarios langkung seueur ngeunaan kuli sareng pangiriman dina tulisan anu bakal datang, tapi penting pikeun terang iraha ngahubungi rumah sakit sareng dimana badé sumping, naha anjeun badé janji klinik atanapi sumping ka dieu pikeun pangiriman Langkung saé mendakan kaluar sateuacana dimana angkat di rumah sakit supados dinten kirang setrés.

Lawang ka tempat parkir mobil rumah sakit urang sareng pusat darurat nyaéta ti Flemington Road, anu tiasa dilebet dina jalan anu mana waé. Aya ogé teluk taksi di Flemington Road sareng Grattan Street payuneun rumah sakit. Kami dilayanan ku sababaraha beus sareng trém anu sanés, janten didatangan Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan kumaha jalan ka dieu ku angkutan umum, buka halaman wéb PTV.

Upami anjeun sumping dina tanggal anu disatujuan, anjeun kedah ngahubungi lokasi anu dicarioskeun dina inpo janjian anjeun Upami anjeun musna, tong hariwang, bantuan sayogi. Anjeun tiasa gabung kana méja inpormasi kami atanapi méja sukarelawan di lantai dasar. Upami anjeun sabar bersalin anu kadaptar di tempat panyumputan awéwé sareng nuju damel atanapi upami anjeun iinditan pikeun induksi kuli anu direncanakeun atanapi bagian caesar, anjeun kedah nampilkeun diri ka layanan darurat awéwé.

Aya sababaraha tempat parkir darurat jangka pondok di luar jasa darurat awéwé. Anjeun tiasa parkir didieu sakitar 30 menit, tapi anjeun tiasa didenda saluareun éta. Upami teu aya korsi, pasangan atanapi rencang anjeun tiasa mampir di garis bodas pikeun nganteurkeun anjeun.

Parkir anu mayar bawah tanah pikeun awéwé ogé tiasa diaksés ti Flemington Road. Lawang pikeun perawatan darurat awéwé kabuka sakitar jam. Upami anjeun, pasangan atanapi pendamping anjeun peryogi ieu pikeun balik sareng deui, éta sanés masalah.

Pas dugi ka tempat panyumputan awéwé, anjeun bakal ditaksir ku bidan di pusat penilaian, anu tempatna di pusat kalahiran di tingkat 3. Upami anjeun henteu nuju buburuh, atanapi upami anjeun gaduh masalah, bidan anjeun tiasa mamatahan anjeun balik ka imah dina titik ieu. Panilitian nétélakeun yén awéwé langkung saé di imahna sorangan dina tahap awal, tapi nalika kuli anjeun maju anjeun bakal dilebetkeun ka pusat babaran.

Kanggo inpormasi lengkep, taroskeun ka staf kami dina pasini salajengna di klinik kakandungan. Upami anjeun ngalahirkeun di Rumah Sakit Sandringham, anjeun kedah ngiringan heula bel panto. Anjeun tiasa lebet antara 8:00 énjing sareng 8:00 sonten. ngalangkungan daérah lawang utama sareng antara 8:00 sonten. sareng 8:00 énjing ngalangkungan daérah darurat.

Kumaha anjeun ka Frances Perry House?

Frances Perry Housenyaéta di juru jalan Flemington sareng Grattan Street di Parkville (Melways 2B, A7). Aksés korsi roda sayogi di lawang utama rumah sakit (Grattan Street) sareng lawang darurat (Flemington Rd).

Hei Ieu waktos janten leutik. Sobat Gabby Cakey sok di dapur, masak oléh-oléh nikmat. Mimiti kuring ngadamel lantéy.

Salajengna, kuring ngadamel témbok kamar. Cakey cinta Sprinkle. Cakey gaduh rambut sesat sareng wallpaper anu sumebar.

Nalika Cakey janten senang pisan atanapi duka leres éta pésta paburencay. Aya jandela alit dina tilelep, tambihan tirai paburencay, sareng ayeuna janten pésta paburencay! Sobat cocooan coét Pandy resep ngorehan. Sareng di konter, Gabby sareng Pandy nganggang sareng Cakey! Dapur ieu licik, bahkan tombol-tombol dina panto aya ceuli ucing! Aranjeunna ngagaduhan seueur bahan anu raoseun anu diperyogikeun ku seueur ruang konter.

Cakey resep ngajaga dapur anu rapih, sareng sanaos aranjeunna henteu asak, éta waktos maén, utamina nalika anak kucing hamster datang pikeun didatangan. Maka tangtosna urang kedah ngalakukeun tilelep. Gabby sareng réréncanganna resep linggih di méja sareng tuang Upami anjeun ningali pisan, anjeun bakal perhatoskeun tinju cupcake di sakitar méja ngadamel bantal ibun dina opat tinju cupcake anu lucu.

Bangku cupcake sanés hiji-hijina parabotan anu raoseun di dapur. Méja na saéstuna katingali sapertos batu és jeruk pikeun kadaharan anu ngeunah. Sareng dimana Cakey mendakan sadayana bahan na? Kulkas, tangtosna.

Sareng sapertos hal-hal anu paling sering di imah boneka Gabby, anjeunna ngagaduhan ceuli ucing. Sareng janten langkung purring, rupina ucing. Naha anjeun terang naon waé anu aya di dapur anu gaduh rupa anak ucing? Kap mesin ekstraktor! Handapeunana tangtosna kompor sareng oven.

Aya ogé sagala rupa detil anak ucing lucu. Dapur ampir bérés. Tapi éta bakal janten musibah upami urang ngalakukeun pagawean sésana kaasup.

Sagala jinis parabot dapur penting ngagantung dina témbok. Langkung saé urang ngadamel sababaraha panci. Dapur moal kumplit tanpa spatula anak ucing khusus Cakey.

Cakey nganggo sarung tangan oven pikeun narik saréat ngeunah tina oven. Tapi Pandy anggo éta pikeun néwak siga Cake print's Cake! Hayu urang kantunkeun ieu, sareng éta waé. Dapur ieu leres pisan sampurna! Ayeuna kuring gaduh dapur kuring sorangan anu katingalina sapertos anu di imah boneka Gabby.

Dina waktos salajengna hurungkeun deui supados kuring tiasa ngawangun langkung seueur kamar tina boneka boneka Gabby. Aduh!

Sakumaha biaya Frances Perry?

Layanan dukungan nyusuan payu nyaéta $ 75,00 tina saku per konsultasi. Upami anjeunngalakukeunhenteu ngagaduhan Kartu Medicare, Program Kenali Bidan Abdi teu aya sakubiayanyaéta $ 279.65, sareng Antenatal Consultations $ 46,80.

Éta henteu rusiah yén teu aya dua jalma di bumi anu sami! Lumayan pikeun nyebatkeun yén unggal jalma ngagaduhan sababaraha kamiripan - kumaha urang sadayana ngagaduhan dua panangan, suku, panon, sareng ceuli. Tapi diantara tujuh satengah milyar jalma di bumi aya sajumlah leutik jalma anu unik pisan. Ieu mangrupikeun ciri fisik anu leres-leres ngabédakeun aranjeunna sabab ampir teu aya batur di dunya anu ngagaduhan aranjeunna.

Siap ningali jalma anu paling henteu umum di dunya? Hayu urang mimitian! GARY TURNER Ieu Gary Turner, tapi kaseueuran jalma terang anjeunna ku nami anu sanés: Man elastis. Anjeunna netepkeun Guinness World Record pikeun kulit anu paling manjang di taun 1999 sareng teu aya anu ngéléhkeun anjeunna ti saprak éta. Lalakonna katingali henteu raoseun, tapi nyatana, anjeunna tiasa manteng kulitna tanpa nyeri.

Sadaya ieu disababkeun ku kasus ekstrim sindrom Ehlers-Danlos, gangguan genetik anu tiasa mangaruhan ligamén, organ internal sareng, tangtosna, kulit. Hasilna, kulitna super elastis kusabab cacat c ollagen, tapi éta henteu nganggo masalah: tatu dina kulitna peryogi lami pikeun cageur sareng anjeunna kedah ngeureunkeun maén bal kusabab éta. Tapi éta henteu seueur masalah ayeuna-ayeuna sareng anjeunna ngamangpaatkeun kulit elastis ku damel salaku palaku pendukung.

RODRÍGUEZ HERNANDEZ Anjeun terang naon anu diomongkeun jalma ngeunaan suku gedé? Sapatu hébat! Tapi kumaha ageung persisna? Nya, Rodríguez Hernandez ti Vénézuéla ngagaduhan catetan pikeun suku jangkung jalma hirup kalayan ukuran sapatu luar biasa 16 inci sareng sapatu ukuran 26! Éta moal ngareuwaskeun saha waé yén aranjeunna merjuangkeun milari sapatu anu pas, sabab kaseueuran toko sapatu komérsial ngan ukur ngajual sapatu dugi ka ukuranana 14. Janten salaku nonoman, anjeunna sering indit tataranjang suku sareng diganggu ku murangkalih sanés ageung ukuran na suku, anu ukuran tina suku maranéhanana kusabab hiji kelenjar hipofisis teuing aktif ngahasilkeun teuing hormon pertumbuhan. Suku na saleresna langkung ageung tibatan suku jalma jangkung di dunya! Kinérja catetan dunya Guinness hartosna jalma langkung resep kana tukang ngaput sapatu anu pas kana suku-Na.

Jigana unggal carita ngagaduhan tungtung anu bahagia. DEVENDRA SUTHAR Kaseueuran urang parantos diajar ngitung dina ramo sareng kadang dina jari-jari, tapi Devendra Suthar bakal bingung pisan upami anjeunna nyobian éta kusabab anjeunna gaduh 28 ramo sareng toes tibatan 20. Éta dua ramo tambahan dina unggal panangan sareng dua jempol tambahan dina unggal suku.

Sanaos henteu umum pikeun gaduh tambahan atanapi dua, bentuk polimaktaktismeu khusus na jarang pisan; langka pisan, kanyataanna, éta nyepeng Rékam Dunya Guinness pikeun jumlah ramo sareng jari jagoan anu paling ageung di dunya, janten naon anu ngagaduhan ramo tambahan pikeun milarian artos? Anjeunna tukang kayu. Sigana teu bijaksana pikeun jalma anu ngagaduhan ramo tambahan pikeun milih padamelan dimana jalma anu ngan ukur 10 ramo neukteuk hiji rutin sareng anjeunna nyarios yén anjeunna kedah langkung ati-ati, tapi konsentrasi Mugia tambahan bakal ngajantenkeun anjeunna saé pisan dina perdagangan tukang kayu. PELAJARAN MATTHIAS Saréréa émut otot panangan ageung Popeye anu neunggeul kana jalma bodo

Bet anjeun henteu kantos ngarep-ngarep ningali batur anu gaduh panangan anu leres sapertos kieu, tapi ayeuna anjeun tiasa. Matthias Hellboy Schlitte ngagaduhan cacat genetik langka anu ngajantenkeun tulang dina panangan katuhu na 33% langkung ageung tibatan panangan kénca normalna. Tangtosna, unggal nagara adikuasa ngagaduhan tujuanana, janten teu heran pikeun terang yén Matthias parantos salah sawios langkung ti dasawarsa mangrupikeun pegulat panangan anu suksés pisan.

Tapi saleresna anjeunna dipoyok ku para profesional anu sanésna di awal sabab anjeunna hoyong asup kana olahraga kusabab anjeunna henteu beuratna ampir sami sareng pegulat panangan rata-rata. Anu aranjeunna henteu sadar yén kaseueuran beurat aya dina panangan gulatna sareng kaseueuran pesaingna henteu pernah ngagaduhan kasempetan ngalawan anjeunna. JEFF DABE Panginten pang gunana tina sadaya ciri anu teu biasa dina daptar ieu milik Jeff Dabe.

Anjeunna gaduh panangan anu ageung leres-leres Sabenerna, pananganna ageung ageung teuing - aranjeunna panginten kedah janten panangan anu ageung. Anjeun parantos kéngingkeun Teu heran mendakan yén anjeunna ahli gulat panangan onal - terus terang éta bakal janten runtah upami anjeunna henteu ngalakukeun éta. Anjeunna kedah nganggo leungeun sareng bantalan ukuran baskétna kalayan kuriling 19 inci kanggo dianggo kumaha waé, sanaos ngan ukur ngagulkeun panangan kénca na kusabab luka kuno.

Anjeun panginten aya sabab naon panyakit anu nyababkeun anggota awakna ageung, sareng aya jawaban anu cukup matak pikeun éta: teu aya. Anjeunna nembé dilahirkeun ku cara kitu, ku panangan ageung sareng panangan anu tumuh sareng anjeunna, ngan ukur kasohor janten kasohor. JYOTI KISANJI AMGE Ieu Jyoti Kisanji Amge, anjeunna ti India sareng mangrupikeun awéwé anu paling pondok di dunya.

Mimiti kauninga yén anjeunna henteu tumuh sapertos budak normal dina yuswa 5, bentuk dwarfism anu jarang dikenal salaku achondroplasia, anu hartosna yén anjeunna henteu bakal tumuh ngalangkungan ukuran anu pasti. Nalika anjeunna yuswa 15 taun, anjeunna ngagaduhan Guinness World Record kahijina salaku budak awéwé rumaja pang pondokna, sareng anjeunna leres-leres alit! Dina titik ieu, anjeunna beuratna ngan 9 pon langkung beurat tibatan anjeunna nalika lahir. Anjeunna ayeuna ngagaduhan Guinness World Record anu kadua pikeun awéwé anu pang pondokna anu hirup, ukuranna ukur 2 kaki sareng 0,7 inci.

Hirupna henteu teras-terasan gampang sareng sadaya baju, sapatu malah piring sareng alat sepotong na kedah didamel khusus kanggo anjeunna, tapi anjeunna ogé parantos ngalaksanakeun impianana pikeun tiasa ngumbara sareng janten nami rumah tangga. SULTAN KÖSEN Suku Sultan Kosen mangrupikeun hiji-hijina bagian tina anjeunna anu katarajang hal anu langkung ageung: manusa anu jangkung jangkung ngagaduhan sababaraha saingan; anjeunna salah sahiji ngan 10 lalaki dina sadaya sejarah manusa anu tiasa dipercaya jangkung langkung tina dalapan kaki jangkung. Anjeunna saleresna jangkung dalapan kaki, tapi anjeunna henteu sering menara di luhur sadayana - anjeunna henteu ngamimitian tumuh na teu biasa dugi ka yuswa 10 taun.

Anjeunna disababkeun ku tumor dina kelenjar hipofisis na ngahasilkeun seueur teuing hormon pertumbuhan, tapi untungna, Kinérja catetan dunya Guinness na anu dimaksud ahli bedah masihan anjeunna operasi hemat hirup anu diperyogikeun pikeun ngaleungitkeun tumor sacara gratis. Sareng éta sanés ngan ukur ukur senang anjeunna: anjeunna ogé parantos ngalaksanakeun impianana pikeun murag asih sareng nikah, sareng anjeunna tungtungna tiasa kéngingkeun baju anu cocog pisan sareng anjeunna. ADRIANNE LEWIS Kuring yakin ampir sadaya jelema parantos ningali létahna nunjukkeun parantos lami, tapi teu saurang ogé paméré ieu tiasa ngéléhkeun Adrianne Lewis.

Anjeunna pikir anjeunna gaduh basa anu pangpanjangna di dunya, sareng anjeunna panginten leres - anjeunna ngukur 4 inci anu luar biasa! Sabaraha lami éta persis? Nya, saluran YouTube dirina ngagaduhan seueur conto hal-hal anu luar biasa anu tiasa dilakukeun ku anjeunna; anjeunna tiasa ngaletak gado, irung, sareng siku - anu kuring ngan ukur hoyong ngingetan yén anjeun panginten mustahil. Tambih Deui, anjeunna bahkan tiasa ngaletak panon nyalira sapertos bunglon! Sareng tong hilap sabaraha lami basa aranjeunna! Létahna panjang pisan janten anjeunna nganggo éta di SD pikeun nyingsieunan panyiksa ku freaking. Sigana henteu aya alesan pikeun panjangna anu teu normal, janten kuring pikir éta ngan ukur untung.

BYRON SCHLENKER Kami parantos nunjukkeun basa anu pangpanjangna, tapi Guinness ngagaduhan seueur cara pikeun ngukur hal. Byron Schlenker henteu ngagaduhan létah anu pangpanjangna, tapi anjeunna paling lega. Kuring henteu pernah nyangka ieu bakal nguntungkeun pisan, tapi éta sateuacan kuring ningali éta.

Jembar 3,37 inci anu luar biasa! mendakan fitur unik ieu nalika ningali buku Guinness of Records pikeun ngabantosan putrina dina proyék sakola - anjeunna ningali rékor anu saacanna 3,1 inci sareng yakin anjeunna tiasa ngéléhkeun éta.

Anjeunna leres, sareng henteu lami saatos nyolong gelar. Tapi naha anjeun émut putrina anu anjeunna ngabantosan dina proyék sakola? Nya, anjeunna apel anu teu murag jauh tina tangkal. Tétéla, anjeunna ngagaduhan létah anu pang lega di dunya pikeun awéwé, sareng dina 2,89 inci, anjeunna ampir siga anu imut sapertos ramana.

ISAAC JOHNSON Minnesota Isaac Johnson katingalina sapertos rata-rata nonoman dugi ka waktos anjeunna muka sungut.

Anjeunna ngagaduhan Guinness World Record kanggo pembukaan sungut anu pangageungna, sareng ku éta, aranjeunna henteu lulucon muka sungut anjeun anu lega, paling bakal. Kocapkeun aranjeunna ningali pilem CGI anu ditingkatkeun. Sakumaha lébarna saleresna? 3,67 inci! Serius, nyandak penguasa sareng parios sabaraha lébarna anjeun muka pikeun ngabandingkeun: Kuring ngajamin éta teu aya dimana-mana deukeut anu gedé.

Henteu yakin kana kumaha manpaatna, tapi kuring yakin éta ngalakukeun hal pikeun ngisi napsu budak lalaki ngora éta. Sareng upami éta gagal, panginten anjeunna kedah ningali naha anjeunna tiasa kéngingkeun padamelan dina pilem, maénkeun IT atanapi bahkan Jaws.

Dimana Frances Perry Hirup dina kaseueuran hirupna?

Frances Perry. Frances Mary Perry MBE VMH (19 Pébruari 1907 - 11 Oktober 1993) mangrupikeun tukang kebon, pangurus, panulis sareng penyiar. Anjeunna lahir Frances Everett di Enfield, Middlesex, dimana anjeunna hirup paling hirupna di Bulls Cross.

Mana buku anu paling saé ku Frances Perry?

Buku ku Frances Perry Herbaceous Border (1949) Warna di Taman (1951) The Woman Gardener (1955) Collins Guide to Border Plants (1957) Flowering Bulbs, Corms and Tubers (1966) Kembang Dunya (pakait sareng RHS) (1972) Tutuwuhan Daun Éndah Tropis sareng Sub-tropis Tutuwuhan (sareng Roy Hay)

Saha bidan di Frances Perry House?

Kelas sadayana dipermudah ku ahli médis anu mumpuni. Janten bidan mangrupikeun padamelan anu khusus pisan sareng kami resep bidan kami di Frances Perry House di Melbourne - didieu tim anu saé ngawartosan naon anu aranjeunna resep ngeunaan janten bidan sareng tips naon anu dipiboga ku ibu-ibu anu énggal.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.