Utama > Waleran Pangsaéna > Tinjauan talon raksasa - kumaha carana ngungkulan

Tinjauan talon raksasa - kumaha carana ngungkulan

Naha Giant Talon sapédah anu saé?

Kalayan pigura aluminium enteng na, garpu 100mm, drivetrain 2x9-speed sareng roda-siap tubeless, étaTalon Giant29 2 sakaligus ahébatkomuter sadaya-rupa bumi jeung kabugaransapédah, ogé idéalsapédahpikeun pengendara pilari ékspérimén sareng balap.14 Pébruari 2020



Oke janten kami online sareng Jamie di 29er sareng Jamie parantos diuji GiantTalon Zero, sakumaha anjeun tiasa ningali beuratna 26 pon sareng aya parobihan anu penting sareng éta mangrupikeun bagian tina artikel pembaruan kami dina sapédah khusus ieu, hayu urang ngobrolkeun kalemahanana, jadi Jamie , naon saur pamuda, kalemahan raksasa Talonzero henteu kunanaon dina konfigurasi kemah aslina. Bagian anu paling sesah kuring nyaéta kuring leres-leres henteu tiasa ningali naon kakuatanana kusabab kuring terang anu paling penting pikeun kuring nyaéta kuring henteu tiasa ngaliwat garpu sareng garpu leres-leres nyandak anjeun tina sésa sapédah janten kuring teu tiasa 't ngawartosan anjeun naon anu tiasa dilakukeun sapédahna ogé, tapi hiji-hijina hal anu kuring terang éta henteu nyaéta garpu nyalira, anjeun terang, kuring ngan ukur henteu tiasa nyetél, sanés kuring henteu tiasa nyetél tapi anjeun terang kalayan beurat awak kuring éta flexi, anjeun terang éta nahan kuring deui, anjeun henteu lebet ka juru, kuring ngan ukur tiasa ngaraosan. Kuring kantos ngaraos betah dina sapédah anjeun terang janten kuring henteu tiasa ngagancangkeun, anjeun terang kuring henteu yakin yén anjeun henteu leres-leres hoyong naékkeun sapédah janten total paket anu leres janten Jamie, kami nyarioskeun garpu, hayu urang ngobrolkeun kalemahan anu kadua pikeun anjeun, naha anjeun lirén kuring terang hiji hal deui abdi mendakan khusus sareng sacara harfiah éta kajantenan kuring ayeuna mangrupikeun kahiji kalina kuring leres-leres bajoang sareng pangaturan korsi sareng naon sababna kuring leres-leres merjuangkeun irung ht condong, sareng butuh seueur nyobian sareng lami teuing, anjeun terang? Sabalikna pisan pikasieuneun janten teuing handap atanapi teuing tinggi sapertos ieu. Salah sahiji bongbolongan kuring nyaéta pikeun terang ngeunaan seatpost anu sanés anu bakal langkung gampang diluyukeun, sareng kalemahan anu sanés anu anjeun hoyong diskusikeun, éta mangrupikeun hiji-hijina dua anu leres-leres narik perhatian kuring? Nyatana, aya ban ban anu katilu anu urang bicarakan sateuacanna, sumbatan alit anu saé pikeun anjeun pikeun terang naon anu aranjeunna dirancang pikeun ingon-ingon urang, atanapi balap seuneu dina jalan luar anu dipoles, bungkus tangguh, atanapi upami anjeun ngan ukur nunggang ngaliwatan pelayaran aspal lingkungan atanapi panginten dina jalur anu leres-leres ditepak tapi pikeun kaayaan sanésna sanésna, ngan ukur deui, éta sanés pamuter saderhana sareng nganggo sapédah anjeun terang yén ieu didesain salaku sadaya-buleud all-wheel drive, sigana sanés pilihan anu saé, muhun, janten ban sapertos dina tulisan-tulisan anu spésifik pisan ayeuna sareng urang leres-leres henteu tiasa agrésif teuing sareng perusahaan anu nganggo ieu, tapi upami anjeun leres-leres ngalakukeun anu asli lagu, Rudy taringgul baseuh dina blok alit dalapan atanapi rada teu kabuka, Janten Jamie, hayu urang nyarioskeun ngeunaan kakuatan sapédah ayeuna, janten sakali anjeun ngalangkungan garpu, anjeun ngagaduhan kalemahan hég, sareng anjeunna leres-leres nahan sepédah deui janten hayu urang ngobrolkeun penanganan saatos anjeun ngarobih garpu. Sakali kami parantos ditingkatkeun k dina peleton, poténsial poténsial anu asli nyaéta saéstuna gancang, kagancangan mangrupikeun sobat ti sapédah ieu sanaos langkung gancang, anjeun langkung saé tiasa langkung aman, anjeun terang yén laun-laun motorna rada leueur, henteu responsif, tapi nalika anjeun ningkatkeun kagancangan éta abdi hartosna ngalir leres pisan, éta mangrupikeun sapédah penanganan anu hadé, gampang nyobian diteruskeun anjeun terang éta mangrupikeun titik sareng némbak sapédah aya sababaraha katurunan dimana anjeun terang yén kami moal ngiringan langkung dua puluh mph sareng urang ngaraos raoseun pisan yén kuring henteu kedah ngalambatkeun kumaha biasana kuring kedah ngalaksanakeunana, anjeun terang kana motor anu sanés dina kategori anu sami kuring leres-leres ngaraos langkung yakin, anjeun terang, sakali kuring mendakan garpu anu langkung saé sareng dileupaskeun yén poténsial sareng sadar kuring tiasa nyorong sapédah langkung sesah, ayeuna anjeun terang, mimiti lebet juru, sareng alungkeun langkung seueur terang atanapi bahkan nyapu anjeun terang sabalikna anjeun terang parobihan anu halus, tapi leres pisan yakin pisan ngaraos saé dina kacepetan anu langkung gancang janten ayeuna urang bakal balik kana standar m Ode sareng urang kedah ngalangkungan éta sapédah Ngobrol ngeunaan modél iteuk sareng bakal aya tulisan sanés deui ngeunaan paningkatan anu dilakukeun sareng kumaha éta ngarobah dinamika sapédah, tapi modeu iteuk sareng urang naék dina modeu iteuk dinten sateuacan urang ngadamel éta Parobihan panginten anu ieu Ngarasakeun Sapédah Instock Mode Pemula henteu terang atanapi henteu pernah ngalaman yén aranjeunna tiasa kéngingkeun kualitas hiji motor Hi gh-end terang janten henteu terang naon anu kedah dipikanyaho, henteu terang naon anu bakal diarepkeun henteu terang? anjeun terang, atanapi jalma anu henteu yakin anjeun terang sareng aranjeunna henteu hoyong ngabeungkeut tilu rébu dolar pikeun asup kana olahraga énggal, anjeun terang, jalma akhir minggu, jalma anu panginten angkat ka sakola, anjeun terang, ieu masih sapédah sadidinten saé kanggo ayeuna.

Anjeun terang, pamutahiran, kuring leres-leres janten sabalikna ti éta, saur kuring éta sigana pikeun jalma anu bakal langkung agrésif, anu ngagaduhan waktos dina pelana. Anjeun terang tina pangalaman na yén anjeun terang sapédah high-end, sabab sapédah éta ku anjeun ditingkatkeun ku ningkatkeun anu hadé ngaleupaskeun seueur poténsial

Naha Giant Talon saé pikeun jalan?

AnjeunTalon Giantnyaéta MTB. Sadaya MTB dipasang nganggo ban knobby. Upami anjeun parantos mutuskeun yén anjeun ngan ukur bakal nganggo MTB diaspaljalan-jalan, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngarobah ban anjeun kana jinisna kalayan treuk sareng semi licin.



Kuring ngan ukur ngadamel tulisan pikeun GMBN ngeunaan cara nganggo perjalanan kota anjeun, baik dugi ka kuliah, sakola, damel, naon waé éta pikeun ngahasilkeun pangaruh anu pangsaéna, intina, kalayan éta Anjeun gaduh langkung seueur waktos dina sapédah gunung anjeun. Kuring ningkatkeun denyut jantung kuring kusabab alesan kabugaran sareng tangtosna ngan ukur senang. Ayeuna, nalika kuring ngadamel tulisan ieu, kuring sadar kuring kedah ngadamel sababaraha tweaks kana sapédah kuring pikeun ngajantenkeun sakedik cocog pikeun éta. 'Kusabab kuring henteu leres-leres gaduh sapédah sanés ayeuna.

Ieu sapédah utama kuring, janten naékkeun sapédah 29er kalayan genep inci perjalanan di medan perkotaan pasti henteu pikaresepeun - éta saé pikeun sakedik pembuangan kota. (Épék sora Intro) (musik teu ati-ati) Pikeun nyetél sapédah kuring leres, kuring ngadamel sababaraha panyaluyuan. Ayeuna urang mimitian ningali ban.

Sateuacanna, kuring numpak Trail King sapertos tekanan ban normal kuring. Kuring biasana ngajalankeun antara 26 sareng 28 psi. Ayeuna kuring ngajalankeun 50 psi nalika kuring ngajalankeun damel. nalika kuring ngalakukeun sapopoé jalan-jalan ka tempat damel.



Sareng upami kuring ngan ukur ngalakukeun sababaraha hal perkotaan anu ngajantenkeun kuring turun tangga. Éta tanpa nyarios yén anjeun henteu gaduh seueur daya tarik, éta henteu raoseun éta. Nanging, éta hartosna éta nyaéta Will ngabantosan kuring pikeun ngajaga pelek kuring sakedik deui, sareng gulung langkung gancang.

Ayeuna kuring sok condong nyetir ban guling anu langkung gancang waé. Ayeuna ban Mountain King mangrupikeun ban anu saé, éta gulung gancang tapi henteu aya kiyeu Kasus anu dilakukeun ku King King langkung énténg anu hartosna ngarecah tangga henteu seueur. Janten kuring kéngingkeun aranjeunna sakitar 50 pon abdi henteu ngajalankeun ieu di payun, kuring ngan ukur nyetir ieu di tukang.

Janten ieu mangrupikeun sistem Nukeproof ARD. Janten ieu sisipan pasisian, aya sababaraha di pasar, aya CushCore. Ieu leres-leres mangrupikeun produk anu spesialis pisan sabab éta ngan pas sareng landas nalika anjeun kedah nyandakana, sakedik, janten upami anjeun pembalap Turun gunung anu serius maka CushCore panginten janten pilihan pikeun anjeun.



Tapi sistem Nukeproof ARD tiasa dianggo saé pisan sareng nilai anu saé ogé, atanapi dina 29 inci, sareng éta nganggo batang klep anu cocog pikeun dianggo sareng éta, sareng aranjeunna henteu nyerep segel ban anjeun dina ban anjeun, janten lebetkeun jumlah normal anjeun , mun jujur ​​kuring sok ngalakukeun sakedik deui. Sareng éta ngabantosan ban pikeun tetep dina pasisian, éta ngabantosan ngajaga ban sisi mobil tina nyiwit naon anu lumangsung nalika anjeun turun tangga sareng ngacapruk hal anu sami, sareng tangtosna éta masihan anjeun cekelan langkung sakedik sareng ngajaga pasisian. Kaayaan win-win dina sadaya tingkatan.

Sareng aranjeunna ogé enteng pisan. Ayeuna, tangtosna, Nukeproof Mega290 mah gaduh 29 inci roda. Sareng ngagaduhan perjalanan 150mm Suspension ngalangkungan Fox X2 Shock.

Ayeuna Fox X2 jelas mangrupikeun kejutan anu saé pisan, saé, tiasa pisan. Tapi anjeunna sanés sobat dalit lalaki urang nalika anjeun ngurilingan kota. Tangtosna ieu sanés sapédah kota, éta henteu dirancang pikeun éta.

Tapi anjeun masih tiasa nganggo éta pikeun kaunggulan anjeun. Ayeuna kuring resep sakitar sapertilu tina perjalanan anu aya di kuring. I. condong resep ban kuring janten langkung kentel sareng gantung kuring dina sisi anu langkung lemes namung kanggo ngaraos raos pisan dina sapédah.

sinyal leungeun sapédah

Sareng éta ngamungkinkeun éta kusabab éta dikawasa pisan, kalayan damping opat arah, komprési gancang-gancang sareng rebound-speed tinggi. Éta ogé ngagaduhan saklar pendakian anu misah, sirkuit anu misah pikeun komprési gancang-gancang ieu. Sareng sacara épéktip masihan platform supados henteu bobol teuing bari ngédag.

Éta saé, tapi kuring ogé henteu badé ngarusak fitur ieu. Mangrupikeun sistem anu shim di jero sareng nalika anjeun ngajalankeunana sacara épéktip dikonci, sapertos anu ngajempolan, upami anjeun ngajalankeunana dina jangka panjang anjeun dasarna bakal ngabengkokkeun washers di jero sareng éta moal jalan sapertos kitu Janten anu kuring resep lakukeun sareng peredam kuring, sareng hal anu sami sareng garpu kuring, anu kuring badé sumping sakedap, pikeun nyetir kota, nyaéta ngadamel sababaraha parobihan di dieu, kuring ogé biasana lumpat sareng kendor ka-3, sareng kuring ngajalankeun kirang ti saparapat kendor didieu pikeun nyetir unggal dinten abdi. Kuring ngan ukur ngalakukeun parobihan dina akhir minggu sareng teras ningali deui kana basa kuring. Éta sababna kuring sok nyarios dina artikel tutorial gantung kami yén nalika anjeun parantos mendakan sikap anu saé, basa anjeun pikeun nyetir sadidinten, catet éta.

Anjeun terang tekanan anjeun, anjeun terang klik anjeun, naha kabuka atanapi katutup pinuh. Ku cara éta, anjeun tiasa waé ningali aranjeunna kalayan gampang. Ayeuna kuring gaduh komprési berkecepatan rendah dibungkus lengkep dina damper, kuring dasarna hoyong ieu henteu ngalih nalika kuring ngodok sareng nyebrang lalu lintas sareng éta, tapi kuring masih hoyong anu peredam ngalakukeun hal nyalira.

Janten kuring henteu leres-leres nganggo switch pendakian ieu kecuali kuring leres-leres kedah. Ayeuna aya tangtosna sababaraha bukit brutal sareng anu ngabantosan kusabab beurat awak anjeun digeser mundur pisan, henteu paduli naon platform gantung anu anjeun gaduh, kadang éta ngan ukur ngabantosan sapédah sakedik langkung saé. Tapi teras kuring ogé badé ningkatkeun rebound ogé. Ayeuna anjeun panginten mikir yén komprési kecepatan handap nalika ngédagkeun ngalakukeun sadaya padamelan supados sepédah henteu muter-muter tapi leres-leres ngalambatkeun rebound sapédah ku ngagunakeun setélan anu sami damping rebound-speed low anjeun, tapi jalanna langkung saé upami anjeun ngan ukur tiasa ngalakukeun éta dina kecepatan low.

Upami anjeun ngahurungkeun éta, anjeun bakal mendakan yén sapédah bieu tiasa ngalih. Anjeun masih bakal ngalih nalika anjeun mimiti nabrak sareng léngkah sareng ngalakukeun hal-hal, tapi leres kitu? Kéngingkeun sapédahna ogé. Beda sareng peredam tukang, anu meryogikeun padamelan sakedik deui, garpuh henteu condong ngalakukeun ieu sabab gumantung kana naha anjeun ngagaduhan tuas pamilih, naha anjeun ngagaduhan konci atanapi anu sami dina garpu anjeun.

Anjeun panginten ngagaduhan anu sapertos CTD anu langkung lami, the Climb Trail Desent. Upami anjeun ngagaduhan Fox atanapi Rocks, anjeun ngagaduhan clicker tilu arah di luhur. Upami anjeun ngagaduhan éta, ngajalankeun jalan satapak dina setting sedeng teras nyaluyukeun komprési gancang-gancang anjeun sakumaha anu anjeun tingali pas leres-leres ngajantenkeun dunya anu bénten.

Anjeun bakal ngaraoskeun sami sareng kumaha kuring nerangkeunana sareng peredam ieu, tapi hanjakalna pikeun kuring, hanjakalna, henteu hanjakalna, kuring gaduh garpu FOX anu langkung saé, éta saéstuna ngagaduhan Grip2 damper di jerona, tapi éta hartosna sanés ngagaduhan tilu -posisikan dial. Sabalikna, kuring kéngingkeun low-speed and press-speed compression dial di luhur, sareng anjeun nebak éta, roda-speed low leres-leres muterkeun tekanan dina garpu, anu kuring ukur lakukeun dina damper tukang. Kusabab kuring leres-leres mikir yén setting ieu sareng kecepatan sakedik langkung saé leres-leres tenangkeun garpu.

Entong salah paham, teu aya hubunganana sareng kuring di jalan, di luar jalan, kuring resep sénsitip pisan, ngadorong saé sareng gancang, tapi di lingkungan kota kuring resep rada laun, kirang réaktif, kuring hoyong éta éta ngan ukur ngalakukeun hal-hal sepi. Sareng sakumaha anjeun tiasa tingali, kuring henteu ngumbara saageung éta sanaos kuring ngarecah salah sahiji undak undakan éta. Ayeuna biasana nalika ngeunaan usum salju, kuring hoyong ngalih kana pedal datar saloba mungkin kusabab éta ngajantenkeun hal sakedik langkung gampang sareng langkung pikaresepeun, tapi pikeun nyetir kota, kuring balik ka tempat damel, kuring ngan ukur hoyong ngan ukur ngalakukeun pedal padamelan sareng sprint, kuring bakal nempatkeun klip sacara standar, éta anu kuring tumpak dina waktos-waktos sareng éta raos pisan, éta ogé hartosna kuring tiasa ngamangpaatkeun sapatu usum salju anu ageung, tahan cai, kuring boga pancén anu hébat pikeun mudik damel jelas-jelas ngalaksanakeun padamelan di luar jalan sareng aranjeunna ngagaduhan seueur barang anu matak janten jalan anu unik sahingga éta ngan ukur kombo padet anu saé sareng ranténa ditampar di mana-mana.

Utamana nalika anjeun nyetir gantungna langkung ketat, kirang réaktif sareng ban anjeun ngajalankeun langkung pageuh. Ieu ngandung harti yén anjeun bakal aya bewara ranté ditampar deui. Ayeuna tamparan ranté tiasa ngaganggu, tapi éta ogé ngaluarkeun gumpalan cet tina bingkai anjeun, janten pastikeun anjeun gaduh penjaga pasak karét dilapis karét anu saé sapertos ieu.

Naon ogé anu bakal ngabantosan anjeun ayeuna upami anjeun kéngingkeun naon-naon dina tonggong tilelep, cicing dimana ranté éta leres pencét nalika éta lengkep leupas. Anjeun bakal kaleungitan seueur warna upami anjeun henteu ngajagaan éta, sareng tangtosna rugi, janten ngaganggu upami anjeun teu gaduh nanaon di dinya. Ayeuna kuring resep nyarankeun Tape Scotch Mastik ka jalma.

Sigana mah éta 2228, kuring parantos nganggo sababaraha kali ku tulisan ngeunaan GMBN sareng GMBN Tech, sanés barang anu paling murah di dinya tapi tiasa dianggo kalayan saé pisan. Sareng éta leres pisan serius, karét beurat-tugas anu nempel di luar, janten anjeun tiasa motong ukuranana sareng lem dimana waé. Rada bijaksana, anjeun sanés anjeun Kuring ogé terang éta aya, tapi éta hartosna kuring moal meunang tamparan ranté, kuring moal nyieun ranté mesék tina gumpalan cet.

Sareng aya manpaat tambihan pikeun sapédah anjeun disada ogé. Ayeuna dina tulisan anu kuring nembé ngadamel pikeun GMBN, kuring nuju ngalangkungan seueur pamekaran perumahan, gang, tangga, jinis barang anu panginten sababaraha jalma henteu resep. Éta pikaresepeun pisan sareng tangtosna kuring henteu bakal ngajalankeun teuing gancang di daérah anu sigana aya jalma.

Salawasna pastikeun garis basisirna jelas, tapi kadang jalma henteu resep anjeun di dinya sareng upami sapédah anjeun rada di sisi anu sepi anjeun tiasa kabur kalayan numpak sassy ieu tanpa aya anu merhatoskeun. Sareng anu terakhir nyaéta akal, upami anjeun naék dina pakotaan, kéngingkeun sababaraha lampu, paling henteu kéngingkeun sababaraha lampu LED dasar di payun sareng tukang sapédah sahingga anjeun tiasa ditingali. Sareng anjeun tiasa ngeusi batre dina méja anjeun di tempat damel atanapi sakola, atanapi dimana waé anjeun, ngeusi batre éta moal janten masalah sareng anu paling modéren anu anjeun pikagaduh ayeuna anjeun tiasa nyolokna via USB pikeun anjeun tiasa langsung kana komputer anjeun atanapi anu sanés sami, ieu teu aya masalah.

Teu aya alesan pikeun henteu gaduh lampu pikeun alesan kaamanan. Sareng upami anjeun keukeuh nganggo pakean anu poék, pastikeun sababaraha diantarana ngagaduhan panél anu ngeunteung sabab éta panginten anjeun tiasa katingali, tapi sering supir moal ningali anjeun. Janten tong nyandak risikona.

Nya, ieu mangrupikeun parobihan anu kuring dilakukeun pikeun sapédah kota kuring anu henteu cocog pisan, sareng anjeun terang naon? Éta jalan anu saé, bahkan kuring tiasa nangtang sababaraha jalan jadi kuring resep ningali naha anjeun tiasa modifikasi kana motor anjeun pikeun ngajantenkeun langkung pas pikeun jenis ieu. Sareng tong hilap, upami anjeun numpak sapertos kieu, kirimkeun hiji sababaraha klip dina acara héd kokotor sareng kuring yakin martin sareng budak lalaki bakal resep ningali éta. Ayeuna pikeun tulisan perkotaan anu sanés klik di dieu upami anjeun hoyong ningali naon anu kuring lakukeun ku sapédah Chris Smith pikeun nyetél na pikeun Gibb.

Ieu ogé tulisan anu saé pisan anu bakal lungsur iraha Ayeuna dina GMBN, janten awas anu ieu. Sareng tangtosna, upami anjeun resep naon anu urang lakukeun di dieu di GMBN Tech, pasihan jempol sareng pencét tombol langganan.

Anu hadé Giant ATX atanapi Talon?

Putusan: Janten, kanglangkung saé-ATX raksasa atanapi Talon? TheTalon Giantnyaétalangkung saétibatanATX raksasa. Nalika dinaTalon Giant, anjeun kéngingkeun ban tubeless anu ngiringan kasaimbangan antara jalan anu kasar sareng lemes.

Naha Giant Talon 3 jalan satapak saé?

A: Leres, étaRaksasa Talon 3mangrupikeun sapédah gunung XC starter anu saé anu terjangkau sareng diulas pinuh. Upami anjeun jalma anu hoyong lebet kana biking gunung atanapi gaduh pangalaman alit sareng hoyong sapédah salami lamijalan satapaktunggang gunung, étaImah 3mangrupakeun pilihan anu saé.

Moderator: Sepeda gunung serat karbon chic mahal anu saé. Aya seueur hal anu tiasa disebatkeun perkawis sapédah mirah sareng éta sababna aranjeunna saé pisan. Mimiti, kuring kedah ngaku yén ieu sanés motor anu paling murah di pasar.

Ieu mangrupikeun Canyon Stoic 4. Harga sakitar £ 1,700 tapi jauh langkung mirah tibatan kaseueuran sapédah kuring. Éta hébat.

Abdi resep pisan éta. Anjeun tiasa kéngingkeun vérsi ieu ku langkung seueur spésifikasi anggaran. Hargana sakitar £ 850 sigana mah.

Ogé, parios tulisan anu kuring damel taun kamari dina sapédah voodoo ieu anu kuring mendakan kadua tangan langkung sakedik £ 300. Anjeun tiasa kéngingkeun sapédah anu hébat sareng murah. Hal anu pangsaéna ngeunaan aranjeunna dugi ka aranjeunna ogé murah pikeun dijaga.

Upami anjeun ningali sapédah anu mahal, anjeun tiasa mendakan sababaraha komponén sapertos set mewah ieu anu hargana sami sareng sapédah anu kuring mésér pikeun £ 300. Éta ngan ukur langkung murah pikeun dijaga tibatan sapédah premium anu pikaresepeun. Upami anjeun kantos narik mech tukang, powertrain anjeun antukna bakal lungsé.

Maka dompét anjeun moal musnah ku ngagentos hal-hal ieu. Nanging, upami anjeun gaduh sapédah high-end sareng anjeun ngalakukeun éta, anjeun moal hoyong nga-downgrade, éta ngan saukur ngaluarkeun artos seueur artos anjeun. Kalayan sapédah langkung mirah, panginten janten waktosna kanggo ningkatkeun sakedik.

Atanapi naha anjeun sanggup janten sakedik kirang berharga. Entong salah sangka ayeuna mah. Seuseueurna sapédah jalma mangrupikeun kareueus sareng kabagjaan aranjeunna, sanaos sabaraha biaya aranjeunna.

Upami anjeun mésér modél langkung mirah sareng kamungkinan gaduh rangka aluminium atanapi waja, éta ngan ukur langkung sesah. Anjeun tiasa ngalungkeun sakedik sareng henteu ningali panyusutan niléy pikeun unggal corétan alit anu anjeun kéngingkeun sapédah ieu. Hal anu saé ogé nyaéta anjeun langkung kamungkinan tiasa nginjeumkeun sapédah ieu ka babaturan.

Sabalikna, kuring kedah nyarios yén kuring leuwih gampang nginjeumkeun ka babaturan kusabab éta hargana henteu rébuan sareng rébuan pon. Éta ogé alesan anu saé pikeun masihan ka sobat anjeun anu henteu kantos nyobian ngabahekeun gunung sateuacanna. Anjeun tiasa nyandak éta pikeun muter, murag asih sareng éta, sareng aya résiko anu kirang pikeun peupeus sareng artos ratusan pon kanggo ngalereskeun.

Kengingkeun batur anu bungah ngeunaan bersepeda gunung bari ngirangan setrés pikeun anjeun. Éta henteu alesan anu saé? Ngaronjatkeun kana sapédah murah langkung seueur upami anjeun ngalakukeun éta dina sapédah premium anu mahal pisan. Sanaos komponén sapertos drive drive Shimano sareng SRAM parantos langkung saé tibatan sababaraha taun ka pengker, bahkan komponén anu langkung handap lumayan saé ayeuna.

Hal-hal sapertos tulisan serelek, nambihan rem anu langkung ageung, ngarobih hal bakal ngajantenkeun ageung pisan parasaan sapédah. Anjeun moal ngagaduhan pangaruh ieu ku sapédah mahal. Panganyarna sareng pangénggalna tina sadaya damper gantung tiasa ngadamel bédana terbatas.

Éta struts warna fancy, stanchions sareng shock shock nyerepna. Sadayana saé pisan, tapi aranjeunna henteu ngabédakeun pisan. Hal anu tiasa suksés pisan nyaéta tina ban dasar anu paling murah kana ban anu saé pisan.

Nalika anjeun nyéépkeun artos dina karét, anjeun leres-leres tiasa ngarobih cara nganggo sapédah. Jigana upami anjeun gaduh sapédah langkung mirah sigana anjeun bakal langkung ngaapresiasi. Ayeuna kuring pikir lumayan nostalgia deui ka umur ngora kuring nalika kuring ngan ukur gaduh sapédah bekas anu murah sareng terang unggal inci na.

Maksad abdi, hehehehe, kuring parantos ngalangkungan sapédah sanésna dina tulisan sareng majalah, tapi kuring resep pisan anu abdi gaduh. Abdi leres-leres nguntungkeun. Nalika sumpingna waktos kanggo ngahémat artos dina sapédah anu langkung énggal, langkung mahal, kuring leres-leres ngahargaan sapédah anu langkung énggal ieu, tapi upami anjeun nyimpen sepédah murah sareng resep ngan ukur naon anu anjeun gaduh, aya anu tiasa dicarioskeun.

Hiji hal anu pamungkas: Jigana sapédah murah, khususna hardtails, mangrupikeun sapédah usum salju anu hébat. Di tempat sapertos Inggris dimana leutak atanapi usum salju maéhan sapédah anjeun, hal-hal tiasa rusak. Éta leres-leres raoseun pisan pikeun gaduh sapédah langkung mirah pikeun mungpang dina kaayaan anu paling parah.

Bagikeun hal karesep anjeun ka kuring ku motor anu langkung mirah di pasar. Entong némbak abdi sabab éta sanés motor anu paling murah. Éta ogé gaduh sababaraha pembaruan, tapi éta pasti langkung ramah-saku tibatan sapédah motor kuring sareng kuring resep pisan.

Pasihan kami jempol upami anjeun resep kana sapédah anu murah.

Naon bedana trance buta sareng jurus buta?

Nu pangbadagnabédana antaraétaTrancejeungSikepnyaéta desain gantung. Sedengkeun anuTrancengagunakeun platform suspénsi Maestro multi-pivot anu langkung rumit, étaSikepmilih pikeun platform tunggal-pangsi anu langkung saderhana étaButanyaéta panggero 'FlexPoint'.21 Apr 2020

Naha Giant Talon 3 sapédah jalan satapak?

Kéngingkeun raos kanggojalan satapakkalayan hardtail aluminium serba anyar ieu didamel pikeun pengendara singletrack anu hoyong. Éta fitur anu stabil, gancang-muter 29 inci atanapi langkung-playful roda 27,5 inci sahingga anjeun tiasa nyorong laju dina tanjakan sareng ngantep leupas dina katurunan.

Naha Giant Talon 3 saé pikeun luncat?

3Jawaban. Langkung dipikaresep - Anu sakapeung leutiklaluncatanmoal nganyenyeri tehTalon, tapi badarat ageungluncatbakal meryogikeun kasampurnaan (Garpu-garpu éta bakal salamet badarat bad dugi ka teu mungkin). Nopémber

Naon anu langkung saé 27,5 atanapi 29?

27.5di. roda gaduh akselerasi gancang nalika 29ers langkung épisién dina tunggang deui. Roda anu langkung ageung nempatkeun beurat jurig, pelek, tabung sareng ban langkung tebih ti tengah roda, ngahasilkeun massa rotasi anu langkung luhur sareng akselerasi anu langkung laun.

sapédah dina la

Naon bédana antara jurus buta 1 sareng 2?

BandingkeunSapédah

TheSikap Raksasa291jeungSikep29duaduanana 29 ″ bingkai aluminium sapédah jalan satapak gantung lengkep sareng komponén pertengahan jarak luhur. TheSikep291gaduh tulisan serelek, sedengkeunSikep29duangabogaan1× 12 drivetrain nyayogikeun langkung seueur gear.

Naha Giant Talon 3 gaduh rem hidrolik?

Sagala sapédah anu anjeun candak dina jalan satapakngagaduhankagaduh rem hidrolik. TheImah 3dilengkepan tektro hdc m275rem hidrolik, jadi Anjeuntiasangaraos betah lirén dina waktos sakedap deui.

Naha raksasa Talon 3 sapédah gunung?

Upami anjeun aya di pasar pikeun sapédah hardtail premium anu dieusian ku seueur fitur, Giant Talon 3 panginten tiasa sapertos anu anjeun pilari. Giant Talon 3 mangrupikeun pelepasan anu dimodernisasi ti perusahaan sapédah Giant anu kawéntar, sareng éta ngalebetkeun MTB hardtail kalayan desain sapédah jalan satapak anu nganteurkeun serbaguna, kinerja anu tiasa dianggo.

Naon jenis kurung handap anu dianggo ku Talon raksasa?

Modél talon nganggo bracket handapeun benang - warta anu saé pikeun mékanika sapédah garasi anu panginten hoyong ngalaksanakeun padamelan engkol atanapi gentos peralatan. Seueur koméntar pangguna positip parantos dihasilkeun ku sapédah tingkat Éntri ieu.

Anu mana anu paling mahal tina buku raksasa?

Talon 1 nyaéta anu paling mahal tina tilu, anu hartosna éta nawiskeun pangpangna pikeun artos. Éta ogé olahraga pigura aluminium ALUXX-grade, tapi éta dipasang ku drivetrain SRAM Eagle SX. Éta ngalengkepan anjeun nganggo 10 roda gigi dina hiji hurung payun sareng 10 tina éta di tukang, anu langkung ti cekap pikeun méréskeun rupa bumi anu nungtut.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Bolt elemen vs elemen - réspon kana masalah

Naon bédana antara Wahoo Elemnt sareng baud? Beda sareng Elemnt aslina, anu ngagaduhan dua strip LED, Wahoo Elemnt Bolt ngan ukur ngajalankeun LED di bagian luhur unit. Tampilan 2.2in dina Wahoo Elemnt Bolt jelas sareng nomer gampang dibaca dina layar. Beda sareng layar warna anu dipendakan dina unit Garmin Edge anu langkung luhur, layar hideung bodas.

Getih sludgy - kumaha anjeun ngajawab

Naon sababna getih leueur? Sajumlah faktor tiasa nyababkeun getih kandel, sapertos: kaleuwihan sél getih dina sirkulasi. panyakit anu mangaruhan pembekuan getih. kaleuwihan protéin pembekuan dina getih.

Maot aula Mike - Manual lengkep

Kumaha Mike Hall tukang beca maot? Aula maot saatos ditabrak mobil, beulah kidul Canberra, nalika Balap Kabayang India Pasifik perdana di Australia, dina 31 Maret 2017, saatos ngalangkungan langkung ti 5,000 km jarakna 5.500 km.

Nyukcruk gopro gps - milarian solusi

Naha Sesi GoPro Hero 5 gaduh GPS? Teu aya GPS terintegrasi sapertos di Hero 5 Hideung salami sési

Putus kontrak sareng sprint - kumaha ngabéréskeun

Kumaha kuring ngabatalkeun kontrak Sprint kuring tanpa mayar? Pencét * 2 dina telepon Sprint anjeun sareng ngobrol sareng palanggan. Nyarios ka perwakilan jasa sareng ngawartosan aranjeunna rék ngabatalkeun akun anjeun kusabab parobihan matérial dina kontrak. 10.06.2021

Tim Peter sagan - kumaha cara mapag

Sakumaha beuratna Peter Sagan? Peter Sagan / Beurat