Utama > Waleran Pangsaéna > Kakuatan cekelan sareng umur panjang - waleran umum

Kakuatan cekelan sareng umur panjang - waleran umum

Naha kakuatan cengkraman ngaramal kematian?

Aranjeunna nangtoskeun étakakuatan cekelanmangrupikeun prediktor kardiovaskular anu langkung kuatmaotna(babandingan bahaya 1,17) tibatan tekanan getih sistolik. Aranjeunna ogé mendakankakuatan cekelanpikeun dikaitkeun sareng sadaya-sababmaotna(babandingan bahaya 1,16), infark miokardium (rasio bahaya 1.07), sareng stroke (rasio bahaya 1.09).



Dinten ayeuna kuring badé nunjukkeun anjeun salah sahiji latihan anu aranjeunna nyarioskeun bakal netepkeun sabaraha lami anjeun hirup, sareng kuring badé masihan pendapat anjeun ngeunaan naon hartosna urang awéwé langkung ti 50 taun sareng naon anu tiasa kami laksanakeun. Hai abdi Kami Schella sareng wilujeng sumping ka Fabian 50's dinten ayeuna. Kuring badé nyarioskeun perkawis studi anu diterbitkeun dina internét anu diajar ti dokter di Brazil nyatakeun yén lamun anjeun tiasa ngalakukeun latihan khusus ieu tanpa nyentak atanapi nyaring, sareng anjeun kéngingkeun 10 tina 10 hartosna anjeun bakal hirup langkung lami salaku jalma anu henteu tiasa sareng nalika kuring mimiti ningal pangajian kuring rada hariwang kusabab kuring ningali latihan éta sareng panginten éta tiasa saé sareng saé tapi éta henteu dianggap salaku seueur faktor, Éta mangaruhan seueur urang unggal dinten tés disebut tes sit-stand, sareng anu kedah anjeun lakukeun nyaéta meuntas suku anjeun sareng lenggah tanpa bantosan panangan anjeun, saatos anjeun dina taneuh, cicing sababaraha detik sareng angkat diri anjeun tanpa bantosan anjeun panangan sareng tuas deui ka tonggoy sareng jumlah bantosan anu anjeun peryogikeun bakal nangtoskeun skor anjeun, janten kieu carana latihan dilakukeun, muhun, ieu latihan ayeuna upami anjeun turun lebet sareng kedah ngalakukeun ieu turun anjeun leungit titik na leungit titik pikeun hiji leungeun dina lantai titik séjén pikeun panangan anu sanés di lantai sareng upami anjeun bangun atanapi ngigel ku panggunaan panangan anjeun sapertos kieu anjeun bakal kaleungitan poin pikeun nyikikik sareng dokter mendakan yén pasiénna langkung sepuh sareng gaduh kabugaran aérobik sahingga aranjeunna tiasa ngalakukeun seueur jalan atanapi luhur sareng ka handap tanpa inflating teuing, sanaos aranjeunna ngagaduhan kabugaran anu mantap, aranjeunna masih ngalaman masalah sareng salah sahiji jenis latihan sareng anjeunna parantos diajar ieu mangtaun-taun sareng mendakan yén pasién anu teu tiasa maot langkung tiheula sareng nomer na pasti, upami anjeun pencét tilu atanapi kirang, résiko anjeun maot lima kali dina lima taun ka hareup langkung luhur, sareng pikeun tiap titik anu anjeun peroleh tina tilu ka luhur, angka maot kusabab sadaya alesan turun dua puluh persén.

Janten upami anjeun atos ningali uji ieu anjeun bakal terang yén anjeun bakal kaleungitan lima poin upami anjeun jiggle atanapi peryogi bantosan, sareng anjeun tiasa kaleungitan lima poin upami anjeun peryogi bantosan sareng jiggle, sareng anjeun panginten henteu sanggup, sareng kuring parantos pikeun nyaritakeun yén éta mangrupikeun tantangan anu sesah sareng anu kuring leres-leres henteu resep laporan ngeunaan panilitian, sabab kuring nyarios yén jalma langkung ti 50 taun henteu tiasa sareng éta sapertos aranjeunna bakal sadayana nempatkeun kana éta karinjang ageung salaku jalma sepuh sareng éta ngan ukur henteu leres sabab kami henteu sepuh urang tiasa ngalakukeun ieu nalika urang latihan sareng alesan anjeun henteu tiasa ngalakukeun ieu kusabab anjeun henteu kantos kantos latihan B. Anjeun peryogi kasaimbangan sareng upami anjeun henteu ngalakukeun latihan kasaimbangan unggal dinten anjeun moal ngembangkeun kamampuan ieu sareng anjeun kedah parantos ngaktipkeun glutes anjeun pikeun tiasa sambel luhur sareng ka handap sareng éta sadayana mmen, sareng seueur sareng seueur jalma henteu ngagaduhan éta sareng nalika anjeun ngagaduhan tuur anu nyeri sareng anjeun moal tiasa pikeun ngalakukeun éta sadayana tanpa pitulung, tapi pesen anu leres penting di dieu nyaéta yén urang ngan ukur badé nguping sareng ningali a diajar sapertos kieu pikeun ngalakukeun sareng ucapkeun upami anjeun henteu tiasa ngalakukeun éta anjeun bakal maot langkung gancang tibatan anu sanés, ieu langkung ngabahayakeun sareng ngancam umur panjang urang tibatan anu henteu leres-leres henteu tiasa ngalakukeun latihan kusabab éta ngan ukur ngahasilkeun kapercayaan anu salah kana sirah urang, yén éta henteu leres, éta pinter pisan pikeun urang ngalakukeun latihan pikeun ngajaga suku sareng glutes urang kuat sareng urang tiasa ngalakukeun éta tapi kuring henteu hoyong anu percanten yén lamun anjeun henteu tiasa ngalakukeun éta anjeun bakal maot mimiti. pikaseurieun sareng éta kumaha kabéjakeun janten kuring nyarankeun anjeun nyobaan latihan heula, upami anjeun henteu tiasa, anggo korsi, simpen korsi anjeun didieu teras palangkahkeun suku anjeun teras ngan ukur suku anjeun anu sesering mungkin Ramo waé turun teras coba datang ku cara anu sarua, nerapkeun tekanan sakumaha anu anjeun peryogikeun angkat ka luhur sareng ka handap, tapi ngan ukur nganggo ujung jari anjeun nalika anjeun resep anjeun tiasa ngalakukeun turun sareng luhur sareng éta tiasa ngareureuhkeun anjeun sareng upami kitu henteu kunanaon sareng upami anjeun hoyong terang upami glutes anjeun leres-leres diaktipkeun Kuring bakal ngantepkeun tautan di luhur di dieu kana artikel anu kuring jieun. Éta ngan ukur tés gancang pisan anu tiasa anjeun candak sareng nalika aranjeunna henteu diaktipkeun sareng anjeun langkung ti 50 aya sababaraha latihan saderhana saderhana anu tiasa anjeun laksanakeun sadidinten teras éta hal anu sanés anu urang lakukeun unggal Dinten pikeun latihan kasaimbangan urang, sareng kuring bakal ngamimitian nyertakeun kasaimbangan dina sadaya sési latihan sahingga urang tiasa nampi kana sirah urang yén urang kedah latihan kasaimbangan urang sahingga sareng iraha anjeun nangtung sina nangtung nalika anjeun tiasa sareng Henteu janten masalah upami anjeun kedah nempatkeun deui suku anjeun. deui sareng deui, sareng upami anjeun tiasa ngalakukeun éta bari sareng ngalihkeun suku anjeun rada ka luhur, nangtung di tengah teras ngan nangtung di dinya iraha waé anjeun ngagaduhan waktos sareng ngan ukur sababaraha detik Laksanakeun unggal dinten unggal dinten leres-leres bakal ngabantosan kasaimbangan anjeun sareng urang peryogi kasaimbangan urang nalika urang janten sepuh kusabab salah sahiji jurusan nyaéta hal-hal anu kajadian ka jalma-jalma anu langkung sepuh, aranjeunna murag nalika aranjeunna milikna Gaduh kakuatan aranjeunna henteu tiasa uih deui sareng seueur kasus kajantenan kusabab masalah kasaimbangan. anjeun ogé tiasa angkat suku anjeun hig manehna sareng anu kuring resep nyaéta nalika kuring masak anjeun ngan ukur nyekel kana bangku teras ngantepkeun sareng tahan kana bangku teras lepas sareng éta leres-leres mangrupakeun cara anu saé pikeun anjeun pikeun latihan kasaimbangan sareng sikep anjeun.

Jaga taktak anjeun teras cobian tetep sirah anjeun luhur tapi tetep tahan nalika anjeun kedah nyepeng atanapi tahan kana korsi éta tapi upami anjeun tiasa ngalakukeun dua hal éta, latihan kasaimbangan anjeun sareng latihan pasang surut sareng Holding a korsi, anjeun bakal ngawangun kakuatan anjeun sareng ngawangun kasaimbangan anjeun Percaya yén upami teu aya anu tiasa dilakukeun pikeun ngarobah kapercayaan éta ayeuna, beuki lami kuring beuki ningkat, beuki kuat kuring beuki wijaksana, anjeun bakal maot mimiti Abdi bade. Kuring miharep tulisan ieu saéstuna kapaké pikeun anjeun, punten nyerah upami anjeun resep konténna sareng bagikeun ka réréncangan anjeun, hatur nuhun pisan pikeun anjeun anu nonton sareng gaduh dinten anu saé

Naon nunjukkeun kakuatan kakuatan?



Kakuatan cekelannyaéta ukuran ototkakuatanatanapi maksimal kakuatan / tegangan anu dihasilkeun ku otot palangkangan. Éta tiasa dianggo salaku alat panyaringan pikeun ngukur awak luhurkakuatansareng sacara umumkakuatan. Éta paling kapaké nalika sababaraha pangukuran dina waktosna pikeun ngalacak kinerja.

Naon kakuatan cekelan anu séhat?

Lalaki umur 20-30 taun biasana ngagaduhan anu pangageungnakakuatan, sedengkeun awéwé langkung ti 75 gaduh anu panghandapna. Dina jalma umur 20-29 taun, rata-ratakakuatan cekelannyaéta 46kg pikeun lalaki sareng 29kg pikeun awéwé. Ieu turun janten 39kg sareng 23.5kg ku waktos jalma ngahontal umur 60-69 taun.

American Ninja Warrior mangrupikeun acara kaulinan kursus halangan dimana jalma nyanghareupan tantangan anu teu mungkin. Tangtosna anjeun kedah pas pikeun lulus kursus, tapi aya hiji aspék kabugaran anu pesaing biasana gagal. Tautan paling lemah, alesan seueur atlit ieu dileungitkeun, nyaéta kakuatan cekelan.



Tangtosna, éta sanés hiji-hijina alesan - Maksad abdi, inti tina acara éta ampir teu mungkin réngsé - tapi seueur halangan gumantung kana cekelan anu kuat ka Patrick, kuring panasaran ngeunaan mékanika anu aya dina tantangan ieu. Hususna panangan sareng pigeulang. Salaku conto, naon anu ngajantenkeun ieu hubungan anu lemah dina ranté kinétik? Sareng naon anu saur sains ngeunaan kumaha cara ngajantenkeun langkung kuat? Sateuacan urang ngamimitian panilitian urang kedah terang struktur anu urang damel.

Aya seueur otot anu kalibet dina keupeulna, bahkan ieu gumantung kana bentuk cecekelan anu anjeun anggo - sapertos sadayana ieu. Tapi, otot utama anu jawab kakuatan cekelan dina panangan anjeun, sabab anjeun sadar ku sadar nalika anjeun naék nanjak. Di hareup, anjeun gaduh seuseueurna otot anu disebat gugus flexor pigeulang nalika aranjeunna ngagentoskeun panangan anjeun, sareng dina tukangna, anjeun gaduh panyambung pigeulang anjeun.

ulasan sapédah

Duanana asalna caket sendi siku dina titik tengahna sareng gurat - anu duanana gampang dirasa. Aranjeunna ipis kana urat panjang, langsing sareng nyebrangan pigeulang dimana aranjeunna ngalihkeun panangan. Hanjakalna, nami-nami ieu rada nyasabkeun sabab dina jisim otot ieu aya sababaraha otot anu ngan ukur ngabengkokkeun atanapi ngalempengkeun pigeulang sareng anu sanés anu nyebrangan pigeulang pikeun ngabengkokkeun ramo, hasilna gerak nyangkem.



Sareng upami anjeun tahan sareng ujung ramo, anjeun nganggo langkung saé, otot langkung serbaguna - pendaki ogé terang pisan ieu. Nanging, dina sisi anu kontra, / anu / otot panangan anu pangpentingna, flexors pigeulang mangrupikeun daérah anu pangsaéna pikeun difokuskeun, kumaha ku cara ngagulungkeun ramo ka handap sareng sadayana, tapi éta leres-leres extensor pigeulang anu tiasa dilakukeun bédana pangbadagna. Ieu bakal sumping engké, tapi ekstensi pigeulang dianggo sinergis sareng flexors pigeulang - rekaman EMG nunjukkeun yén salaku kakuatan flexor pigeulang naék, kitu ogé kakuatan éksténsor.

Ieu anu ngajantenkeun kakuatan cekelan janten unik - éta kakuatan anu langkung atah sapertos curland bicep, langkung sapertos kalakuan balancing. Janten leres, pigeulang sareng ramo flexion nyaéta kumaha anjeun bungkus panangan dina palang, tapi ekstensi pigeulang kumaha anjeun nahan. Anu ngajantenkeun Ninja Warrior langkung narik nyaéta kumaha cekelan anjeun kedah robih ku posisi awak anu robih.

Seueur ékspérimén nunjukkeun yén posisi bagian sanés awak mangaruhan kakuatan cekelan. Urang mimitian ku anu paling gampang dipikaharti: panyebaran leungeun. Objek anu langkung ageung langkung hésé dicekel.

Bandingkeun, salaku conto, baskét - anu kuring gaduh dina méja kuring... sareng vas ieu.

Abdi bahkan henteu tiasa ngabungkus leungeun kana satengah, tapi sahenteuna kuring tiasa nahan vas, kuring henteu tiasa maén baskét. Bagéan ieu kusabab leungeun anu langkung ageung ngamungkinkeun anjeun nutupan langkung seueur balna, leres, tapi éta ogé mangaruhan naon anu disebut kurva panjang-tegangan - ngan ukur panjangna anu pas dimana masing-masing otot nyayogikeun kontraksi anu pang kuatna. Nalika panangan anjeun diulurkeun kana obyék ageung, éta henteu cekelan sakumaha cangkéng dina otot dina posisi anu langkung pondok.

5 sapédah énergi sapédah

Seueur halangan ninja anu nangtang kusabab anjeun nyekel handrail ageung. Sareng panilitian 2007 nunjukkeun yén langkung ageung diameter bar, kirang kamampuan anjeun pikeun angkat diri. Candak tangga salmon, contona, anu nganggo palang diameter anu langkung ageung, sanaos otot ageung dina tonggong sareng taktak anjeun henteu lemah, titik cekelan anu lemah ngajantenkeun kamampuan anjeun ngalaksanakeun gerakan langkung parah.

Tapi sanés sanés sanés ranté kinétik anjeun tiasa ngaoptimalkeun kakuatan cengkraman anjeun - hanjakalna, unggal ulasan anu kuring baca sigana aya hasilna anu bentrok. Salah sahiji aspek anu tetep nyaéta kakuatan cekelan langkung ageung nalika nangtung tibatan nalika ngagolér. Sareng tangtosna panilitian ieu dilakukeun dina kaayaan anu super sepi kalayan ergométer genggem standar, janten sakedik benten sareng kaméra sareng riungan Ninja Warrior.

Salah sahiji aspek anu kedah ditingali langkung jero kana tulisan ieu nyaéta posisi pigeulang. Kakuatan cekelan pangageungna asalna tina sakitar 20o-45o pigeulang pigeulang kalayan unggal panyimpangan ulnar, henteu paduli sakedikna - panangan ngalih ka arah ramo alit. Anjeun tiasa nyobian ieu di bumi.

Upami anjeun ngalih kana pigeulang pigeulang, anjeun moal tiasa ngadamel tinju. Tapi manteng pigeulang anjeun sajauh mungkin sareng anjeun masih tiasa gumpalan. Intina, anjeun sacara drastis tiasa ngaleuleuskeun kakuatan cengkraman ku sababaraha gerakan mékanis, sareng dina kekacauan kursus ninja anjeun tiasa ngahampura atlit pikeun henteu hariwang ngeunaan ergonomis.

Janten upami anjeun henteu merta ngarobih kakuatan cengkraman dina persaingan, pilihan pangsaéna salajengna nyaéta ngalatih sareng nguatkeun cekelan, tapi bahkan éta / sesah dilakukeun. Ayeuna, kaseueuran panilitian di daérah ieu dilakukeun ka sepuh. Pakem anu lemah mangrupikeun prediktor anu saé pikeun kematian, janten therapist fisik gaduh pasién sepuhna anu damel dina latihan sapertos anu anjeun tingali dina Dokter Aneh - Panaliti Pencét Panaliti ngabandingkeun latihan fungsional ieu pikeun ngangkat beurat anu ditargét dina otot lengan sareng mendakan yén aranjeunna meunang hasil anu tiasa dibandingkeun dina / langkung sepuh / déwasa salami aranjeunna / ngalakukeun naon waé /.

Tapi pikeun panilitian ieu, seueur panaliti ngaku yén aranjeunna leres-leres henteu terang naon mékanisme anu jawab ningkatkeun kakuatan cengkraman. Éta tiasa adaptasi saraf, ningkat kagancangan, tapi éta ogé teka-teki gampang teuing pikeun jinis ngora, langkung atlit, janten sacara alami pelatih parantos ningali rutinitas angkat beurat anu pangsaéna. Panilitian 2004 anu diterbitkeun dina Journal of Strength and Conditioning Research nyandak tim baseball SMA sareng ngabagi kana 2 kelompok sakitar 20 murangkalih masing-masing: duanana nampi program angkat angkat preseason tradisional, tapi satengahna nampi latihan panangan tambahan.

Ieu mangrupikeun latihan tambahan anu nangtang: ngagugulung pigeulang, ekstensi, ulnar sareng simpangan radial, sareng cekelan piring. Hanjakalna, saatos 12 minggu latihan ieu, Grup 2 ngan ukur langkung kuat dina latihan khusus ieu. Tapi nalika ngeunaan kakuatan cekelan anu sabenerna, kadua kelompok ningkat ku jumlah anu sami. 3 bulan latihan forearm khusus didamel / henteu aya bedana / dina kakuatan cekelan dibandingkeun sareng kelompok anu ngalakukeun deadlift sareng biceps curls, tapi teu aya damel khusus dina forearm.

latihan bola inti med

Duanana ningkat sakitar 5% sahingga éta ngabédakeun upami aranjeunna henteu olahraga, tapi teu aya bédana antara grup. Sami sapertos déwasa anu langkung sepuh, salami aranjeunna ngalaksanakeun / naon waé / aranjeunna ningkatkeun kakuatan cekelan, tapi sapertos anu kuring saurna, kakuatan cekelan langkung seueur ngeunaan kasaimbangan otot sareng kirang ngeunaan massa. Émut sinergi c pangaruh tina pigeulang extensor? Sababaraha studi anu ningali dina ningkatkeun kakuatan cengkraman di nonoman nyarios yén ngan nguatkeun Panilitian 2011 anu diterbitkeun dina European Journal of Applied Physiology melong latihan isometric tina éksténsi pigeulang. tanpa mindahkeun pigeulang.

Tim ngukur kakuatan cekelan tina 13 subjek sateuacan sareng saatos nganggo dinamometer, tapi aranjeunna ogé ngalakukeun EMG - aranjeunna ngukur aktivitas listrik tina neuron motor anu ngendalikeun otot-otot tertentu. Émut yén aya langkung ti 30 otot terlibat dina nangkep? Data EMG tiasa masihan kami ideu mana otot anu paling aktip, anu ngarah kana bacaan ieu dina dinamometer. Grup nyandak pangukuran kahijina sareng ngagaduhan mata pelajaran ngalakukeun 30 pangulangan latihan ieu, 5 dinten per minggu salami 8 minggu, seueur waktos kanggo ningali adaptasi neural sareng sababaraha hipertropi, xtensor sareng kakuatan cekelan anu nyata.

Panaliti yakin yén régulasi kakuatan ogé massa otot tambahan anu tanggung jawab pikeun kauntungan hashtag. Sajauh nunjukkeun élmu anu didokumentasikeun, masih teu aya juara anu jelas ngeunaan kumaha pangsaéna pikeun ningkatkeun kakuatan cengkraman. Émut yén seueur studi ngeunaan hal ieu anu henteu saluyu.

Duanana ngeunaan pelaksanaan tes sareng latihan, tapi ogé kalayan ukuran sampel alit. Nalika anjeun ngarencanakeun strategi dominasi kakuatan cekelan anjeun, panginten pantes maén sababaraha rutinitas anu béda pikeun ningali naon anu cocog pikeun anjeun. Hatur nuhun pikeun nonton tulisan ieu.

Kuring diideuan nyieun tulisan ieu saatos ningali sababaraha tulisan dina kanal Mike Boyd. Janten upami anjeun hoyong parios, kuring parantos ngaitkeun tautan ieu dina katerangan. Upami teu kitu anjeun tiasa nonton sababaraha tulisan kuring anu sanés didieu sareng didieu atanapi ngalanggan di dieu.

Gaduh senang, janten saé, hatur nuhun kanggo nonton.

Naha kakuatan cengkraman penting pikeun déwasa?

Résiko Kasakit Ngirangan

Kakuatan cekelanogé aya hubunganana sareng résiko ngirangan sababaraha panyakit, kalebet osteoarthritis, rematik rheumatoid, serangan jantung, sareng stroke. Panilitian nunjukkeun yén turunna dikakuatan cekelanningkat résiko maot tina serangan jantung ku 17 persén.

Sakumaha kuat tiasa dicekel manusa?

Rata-rata séhatkakuatan cekelanpikeun lalakinyaétaperes sakitar 72,6 pon sedengkeun awéwé biasana ukuran sakitar 44 pon.

Naha latihan cekelan ningkatkeun téstostéron?

Hubungan anu langkung kuat dititénan antaratéstostérontingkat sarengkakuatan cekelandiantara pamilon anu teu obese tibatan diantara pamilon anu obesitas. Kacindekan: Kasimpulanna, ulikan urang nyorot étatéstostérontingkat anu aya hubunganana sareng anu langkung ageungkakuatan cekelan.3 jul. Des 2019

Naon anu nyababkeun kakuatan cekelan anu lemah?

Masalah perangkap saraf, sapertos sindrom carpal tunnel, tiasa nyababkeun lemahkakuatan cekelan. Nalika saraf ngagaduhan jumlah tekanan anu teu normal dina éta, éta tiasa ngahasilkeun nyeri, rasa lieur komo ototkalemahanmangaruhan Anjeunkakuatan cekelan. Masalah tendon dina siku sareng panangan anjeun tiasa ngahasilkeunlemahna cekelanogé.7 Méi 2019

Naon kakuatan cekelan anu kuat?

Dina pidéo anu dipasang awal taun ieu, aranjeunna ngaku parantos néwak Dunya ayeunaPangkuatnaMan champ Martins Licis netepkeun rékor dunya pikeunkakuatan cekelan, dina 205 pon tapi siga V.G.V. (anu ogé janten palatih Licis) nembus éta, ngangkat 208.

Naon anu mangaruhan kakuatan cekelan?

Kakuatan cekelanparantos dipanggihan aya hubunganana sareng seueur pisanfaktorsapertos demografi (umur, jenis kelamin), nyusun awak (jangkungna, beurat, kapadetan mineral tulang,pananganukuran, kuriling panangan luhur,panangandominasi), variabel sosial ékonomi (pagawéan, status sosial, gaya hirup) jeung variabel fisik jeung psikososial.

Naha kuring gaduh kakuatan cekelan anu lemah?

Masalah perangkap saraf, sapertos sindrom carpal tunnel, tiasa nyababkeun lemahkakuatan cekelan. Nalika saraf ngagaduhan jumlah tekanan anu teu normal dina éta, éta tiasa ngahasilkeun nyeri, rasa lieur komo ototkalemahanmangaruhan Anjeunkakuatan cekelan. Masalah tendon dina siku sareng panangan anjeun tiasa ngahasilkeunlemahna cekelanogé.7 Méi 2019

nyandak saminggu libur ti damel

Saha anu gaduh kakuatan cekelan pangluhurna?

Dina pidéo anu dipasang awal taun ieu, aranjeunna ngaku parantos néwak jagoan Terkuat sadunya anu Martins Licis anu netepkeun rékor dunya pikeunkakuatan cekelan, dina 205 pon tapi siga V.G.V. (anu ogé janten palatih Licis) nembus éta, ngangkat 208.

Naha penting pikeun dicekel kuat?

Kakuatan cekelan réduksi (upami henteu dilatih) dikaitkeun sareng résiko dalapan kali tina ngembangkeun cacad otot diantara déwasa, sareng kakuatan cekelan anu goréng parantos dikaitkeun sareng paningkatan beurat awak diantara awéwé sareng fana diantara lalaki. (3) Leres, éta penting pisan. 3. Kakuatan cekelan mangrupakeun prediktor panyakit kardiovaskular

Kumaha kakuatan cengkraman aya hubunganana sareng panyakit kardiovaskular?

Kakuatan cengkraman mangrupikeun prediktor panyakit kardiovaskular Pangurangan kakuatan cengkraman parantos dikaitkeun sareng paningkatan serangan jantung sareng stroke. (2) Kakuatan cengkraman mangrupikeun prediktor anu langkung kuat pikeun sadaya-sabab maotna kardiovaskular, langkung ti tekanan getih sistolik. Ieu henteu hartosna kusabab anjeun lemah yén anjeun badé keel.

Naon anu lumangsung upami kakuatan cekelan anjeun turun?

Pangurangan kakuatan cekelan parantos dikaitkeun sareng paningkatan serangan jantung sareng stroke. (2) Kakuatan cengkraman mangrupikeun prediktor anu langkung kuat pikeun sadaya-sabab maotna kardiovaskular, langkung ti tekanan getih sistolik. Ieu henteu hartosna kusabab anjeun lemah yén anjeun badé keel.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Hasil olimpiade 2008 - solusi praktis

Sabaraha medali anu dimeunangkeun dina Olimpiade 2008? Atlit ti 87 nagara meunang medali, sareng 55 diantarana meunang sahenteuna hiji medali emas. Duanana kategori ieu nyetél rékor énggal dugi ka éléh dina 2016. Atlit ti Cina meunang medali emas panglobana, kalayan 48 medali emas. Atlit ti Amérika Serikat kéngingkeun medali panglobana, ku 112.

Kumaha carana nyageurkeun diri anjeun ku pikiran anjeun - kumaha ngabéréskeun

Naha pikiran ngagaduhan kakuatan pikeun ngubaran? Panilitian biologis kontémporér nyatakeun yén panyakit mangrupikeun hasil tina pamikiran sareng pikiran bawah sadar. Kalayan kecap séjén, pikiran nyiptakeun panyakit. Éta alesan yén lamun pipikiran nyiptakeun panyakit, éta tiasa ngubaran panyakit. Di Amérika Serikat nyalira, langkung ti 1,3 triliun dolar dihasilkeun pikeun perawatan médis unggal taun.

Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di tempat layung - jalan kaluar jalan

Naon kota anu pangsaéna pikeun cicing di Cotswolds? Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di CotswoldsCirencester.Bourton-on-the-Water.Tetbury.Kingham.Broadway.Painswick.Burford.Bibury.

Tekanan darah rendah Vegan - kumaha anjeun méréskeun

Naha diét vegan nyababkeun tekanan darah rendah? Diét vegetarian sareng vegan sareng henteu lengkep produk sato parantos dipikaterang pikeun nurunkeun tekanan getih dibandingkeun sareng diet omnivora. 24.07.2020

Wah tetep nabrak 2017 - kumaha ngalereskeun

Naha wow mah tetep nabrak? Parobihan kana setélan parangkat lunak dina supir kartu vidéo anjeun tiasa nyababkeun masalah kacilakaan atanapi kinerja. Reset setélan supir pidéo anjeun pikeun menerkeun masalah ieu. Panas teuing tiasa nyababkeun masalah kinerja, kacilakaan game, sareng konci komputer pinuh. Upami masalah tetep aya, uninstall sareng pasang deui permainan.