Utama > Waleran Pangsaéna > Hero 5 amazon - kumaha urang ngabéréskeun

Hero 5 amazon - kumaha urang ngabéréskeun

Naha GoPro Hero 5 gaduh 4K?



Naon anu terjadi, kuring ti Authentic ben sareng dinten ayeuna kuring super ngompa pikeun nunjukkeun perbandingan Gopro Hero 6 anyar ka anu sateuacanna, anu V. Ayeuna kuring parantos ngaliputan unboxing anu gancang sareng kesan munggaran kuring di tulisan kamari parios ieu saatos ieu upami anjeun teu acan ningali sateuacanna Tapi Gopro 6 anu anyar ngiklankeun sababaraha fitur énggal anu hébat sareng spéksi perekaman Ngeunaan modél Pahlawan 5 lami Pantes dimutahirkeun, awas ayeuna pikeun milarian, dimimitian ku sababaraha tés siang siang, kuring ngarékam duanana dina 4k 30fps tapi anu 6 énggal ayeuna tiasa ngalakukeun pengawasan dina modeu ieu anu mangrupikeun salah sahiji anu kuring pikaresep. Éta sudut ultra-ultra lega sareng nempatkeun seueur pamandangan sareng aksi kana pigura.

numbing semprot pikeun lumpat itch

Stabilisasi énggal ogé endah pisan, sareng anjeun bakal ningali AIS anu anyar ditingkatkeun dina tulisan ieu luar biasa, aya bénten anu serius antara siang sareng wengi di sisi-sisi, sareng éta sabab éta ageung pisan pikeun kuring yén pahlawan lami 5 kedah ngahurungkeun stabilisasi Tapi anjeun kedah ngirangan résolusi di handap 4k Sareng éta masalah pikeun kuring kusabab kuring sok némbak artikel Youtube abdi dina resolusi 4k Tapi ayeuna urang tungtungna tiasa duanana ngagaduhan resolusi 4k30fps anu luhur sareng stabilisasi gambar éléktronik dina énggal stabilisasi mangrupikeun 6 sumbu sakumaha anu aranjeunna nyarios sareng saur kuring éta damel hébat? sababaraha nembak ieu katingali stabil sapertos dicandak dina penstabil gimbal? kaméra kualitas ngagaduhan stabilisasi gambar éléktronik atanapi optik diwangun saé pisan supados henteu aya motor gimbal éksternal diperyogikeun Urang teu acan aya, tapi urang pasti ngadeukeutan, hatur nuhun n G oPro pikeun pamutahiran ageung ieu ayeuna ogé téstis gedé. Bandingkeun mode pigura gerak lambat tingkat luhur anyar dina 6 sareng 5. Naon anu anjeun bakal tingali dina myAnnotations nyaéta kuring ngarékam duanana kaméra dina résolusi anu sami, tapi maksimalkeun tingkat pigura sareng Rican bakal ngawangun kana garis waktu 30fps, janten contona Pahlawan lami 5 ngamaksimalkeun 1080p dina 120fps sedengkeun Pahlawan Genep anyar dua kali yén dina 240 pigura per detik anu cukup waras, Pahlawan 5 kalem ku 25% sedengkeun GoPro anu énggal nganggo satengah anu ngan ukur speed tingkat frame Anyar deui laun turun GoPro 6 énggal tiasa ngarekam 120 FPS dina résolusi 2.7K, lucu pisan yén GoPro lami tiasa ngarekam 2.7K, tapi ngan satengahna tingkat pigura dina 60 fps sareng Tangtosna henteu hilap kana fungsi judul hébat 4K résolusi dina 60 pigura per detik Ieu mangrupikeun sababaraha kaméra aksi anu ayeuna tiasa ngahontal ieu, e 4k plus ogé tiasa béda60fps ver 30fps hiji ngalambatkeun satengah kecepatan sareng anu sanés sacara real time Angka bingkai ganda ieu masihan anjeun seueur kabébasan langkung kreatif dina s nyaritakeun sareng nyunting pikaresepeun Ieu sababaraha hal anu kedah diperhatoskeun ku GoPro anyar 6 Gaduh warna anu luar biasa? Kisaran kontras sareng dinamis sadayana sakitar warna seueur ditinju di dieu.

Langit mangrupikeun jukut anu héjo héjo cerah, kuring henteu acan ngédit salah sahiji warna atanapi kontras dina nembak ieu. Kuring kedah jujur, sareng kuring leres-leres kaget sareng Pahlawan anyar 6 dugi ka ayeuna, éta langkung saé tibatan anu aslina mah panginten, résolusi anu langkung luhur, gerakan laun langkung lambat pikaresepeun pisan, stabilisasi gambar anu ningkat nyaéta ku jalan anu langkung saé, ieu mangrupikeun tes leumpang gancang sareng anjeun tiasa jelas ningali kumaha kalancaran komo rékamanana kuring leres-leres ngagali tampilan super anyar dina 4k 30fps mangrupikeun tampilan anu super sareng stabilisasi tampilan super sareng 5 lami ngan tiasa jalan nepi aya bédana dina kualitas kajelasan warna jangkauan dinamis? sareng ieu mangrupikeun tés audio tina New GoPro genep ayat ti lima Naha urang nyatet éta? Hiji tés artikel terakhir anu kuring badé ngabandingkeun pikeun anjeun nyaéta rékor cahaya handap GoPro nyatakeun kualitas wengi atanapi rékor cahaya séhat ningkat pisan, Ieu sababaraha conto di sisi sareng Hal-hal anu anjeun kedah milarian dina warna kami di daérah éta. tina sorotan sareng bayangan? Di daérah anu mana GoPro 6 énggal ayeuna artos saratus dolar langkung seueur tibatan Hero 5 anu lami, anu hargana $ 500, satengah per hiji masih seueur ton artos dina kaméra aksi, utamina upami anjeun sanés ahli propésional sareng anjeun anggo éta ngan pikeun petualangan sabtu minggu atanapi senang kulawarga. Tapi upami anjeun leres-leres hoyong ngamangpaatkeun tingkat pigura gerak lambat sareng ningkat stabilisasi, maka $ 100 langkung henteu kedah janten breaker deal pikeun ngabantosan anjeun nangtoskeun.



Upami fitur-fitur anyar ieu tina genep pantes ditingkatkeun pikeun anjeun, éta bakal jujur ​​béda pikeun masing-masing jalma ngan ukur sababaraha dinten. Kuring bakal masangkeun tulisan babandingan kuring tina GoPro 6, versus plot 4k karesep kuring anu lami anu ogé tiasa ngarekam 4k 60fps Sareng langkung langkung mirah dina $ 300 merk énggal dina Amazon, tapi henteu ngagaduhan fitur anu sami, -peunteun jero tina GoPro 6 bakal datang sareng pikiran kuring ngeunaan kaméra GoPro Fusion 360 anu bakal datang pikeun anu ieu sareng dugi ka waktos sésana. Hayu urang hirup auténtik

Iraha GoPro 5 kaluar?

HERO5 Hideungmangrupikeun kasaimbangan kinerja sareng genah berkat na4Kpidéo, kontrol sora, tampilan toél anu gampang dianggo sareng desain tahan cai.

Nya ieu GoPro anu pangsaéna urang kantos ngadamel, Hero 5 Hideung nyaéta kaméra anu praktis sareng gampang dianggo anjeun bakal hilap anjeun nganggo éta, tapi éta henteu nyerah salah sahiji prestasina, daya tahan atanapi kagunaan, anu mangrupikeun nami postingan pikeun Purify Hideung dimana éta leres-leres ngahiji urang masihan urang sadaya pakakas dina hiji bungkus aranjeunna tahan cai atanapi kokoh aranjeunna kéngingkeun sora stabilisasi gambar layar dina tonggongna aranjeunna ngagaduhan perwujudan lengkep naon anu ageung bagian tina kagunaan aGoPro Anu penting nyaéta ngaleungitkeun sadaya bagian anu teu perlu anjeun henteu kedah mikirkeun naha kuring kedah nganggo perumahan atanapi henteu éta tahan cai sareng awét ku nyalira anjeun henteu kedah deui némbak ku cai anu bening perumahan éta langsung diwangun-di anjeun ngan tiasa nyandak éta kaluar tina kotak sareng lebet kana cai sareng turun dina papan salju 10 méter. Hal-hal anu saé ngeunaan éta, tapi sering éta endog ne GoPro diluar jangkauan Kontrol sora ngan saukur muka dunya kamungkinan anyar pikeun ngagunakeun GoPro Anjeun Anjeun ngan ukur pikir éta nyarios kedah ngalakukeunana GoPro nyandak poto di dieu lima hideung Ngarojong tujuh bahasa Inggris Perancis Italia Jerman Spanyol Spanyol Tionghoa sareng Jepang Kontrol Sora mangrupikeun cara anu paling gampang pikeun nganggo kaméra anjeun Kami ngajantenkeun gampang pisan anjeun tiasa janten lengkep dina waktos anu anjeun lakukeun. Éta ngeunaan ngajantenkeun langkung gampang manajemen kirang pikeun jalma Éta akurat sareng éta tiasa dianggo sareng éta bakal mastikeun yén anjeun henteu sono kana waktos-waktos éta janten anjeun dina modeu artikel sareng ngawartosan ka GoPron pikeun nyandak poto dina modeu selang waktu sareng ngawartosan éta pikeun némbak langsung sareng éta bakal némbakan 30 poto anu kami hoyongkeun janten bebas tangan anu kami pikahoyong Éta pikaresepeun Kami hoyong janten ngabebaskeun.



Dunya asa leutik pisan di jero GoPro sareng kuring resep éta kusabab teu aya seueur anu nyayogikeun layar sentuh di dieu o nganggo éta tanpa bébéja lamun anjeun pemula, upami anjeun pro, upami anjeun aya di luhur gunung atanapi bersenang-senang sareng murangkalih urang kami hoyong ngajantenkeun saderhana mungkin pikeun moto momen sareng tetep tetep dina waktos anu sateuacana, didieu anjeun sacara harfiah tiasa ngagulung pilihan anjeun dina sawangan sareng ngarobih pangaruhna pikeun anjeun, henteu dimana anjeun dimana waé ménu anjeun ngan hiji léngkah jauh ti ditembak. Kami henteu hoyong anjeun sono momen ieu. Henteu karaos seueur pilihan Sami sapertos oh bener éta lucu Hayu urang Pahlawan 5 Panjegkeun gambar Hideung ngabantosan anjeun néwak dunya sakumaha anjeun Ningali aranjeunna, tapi anjeun henteu tingali aya guncangan sareng tremor nalika anjeun ski atanapi nalika anjeun ngudag murangkalih anjeun sapanjang pantai, panon anjeun lancar sadayana sareng éta anu dilakukeun stabilisasi gambar Pahlawan 5 Hideung. Éta leres-leres masihan anjeun sentuhan munggaran anu ngajantenkeun éndah Wah, stabilisasi gambar dina bakal masihan sadaya tulisan raos langkung propésional, éta nyandak deui sapédah anu mulus.

Aranjeunna ngalaman matahari terbenam sareng réréncanganna, anjeun terang, tibatan ngagoncangkeun aranjeunna turun tina setang, rasana siga anjeun ningali pangalaman anjeun nalika anjeun émut sareng éta ngajantenkeun langkung ngalamun sareng ngajantenkeun éndah kuring pikir anu penting. salaku gambar stabil anu saé nyaéta gaduh sora anu saé saur urang tungtungna urang tiasa gaduh tilu mikropon dina kaméra, anu tiasa dilakukeun. pilih-pilih sora anu pangsaéna pikeun masing-masing sareng gabungkeun kana lagu mérek sareng éta kajadian sacara otomatis éta kajadian aktip unggal-unggal anjeun ngarékam ayeuna anjeun henteu ngagaduhan sora anu lirih tina perumahan janten naon anu urang kahontal di dieu nalika kuring hideung audio anu saé sakumaha kualitas gambar éta saé sapertos tulisan sareng poto anu anjeun candak sareng éta saé upami anjeun hoyong surfing sareng GoPro, berkat gunung surfing kami, anjeun tiasa nyandak sudut pandang anjing anjeun kami ngadamel gunung pikeun anu kami ngabantosan jalma-jalma ningali kahirupanna ku cara anu béda, gunung anu ngarobahna sareng ngalih tina kaméra saderhana janten langkung seueur, sanaos kami ngararancang deui Hero 5 Hideung éta tetep saé pisan sareng sadaya gunung anu aya dina tempat sareng asesorisna. Lumayan naon waé kagiatan anu tiasa dipikirkeun.

Aya pamasangan GoPro atanapi aksésori pikeun ngabantosan anjeun nyandak gambar GoPro langkung seueur tibatan perusahaan kaméra, perusahaan bagi pengalaman GoProsan, sareng Hero 5black mangrupikeun GoPro anu paling nyambung anu kantos kami damel nyaéta néwak, ngédit atanapi ngabagi Pangalaman Anjeun Nalika éta tungtungna gampang, cukup colokkeun Hero 5 Hideung anjeun pikeun luhur ti dinya, éta bakal otomatis unggah kana akun GoPro Plus anjeun sareng éta hartosna iraha waé anjeun hoyong kéngingkeun kontén ieu, anjeun tiasa ngantosan lenggah dina komputer anjeun tiasa buka aplikasi desktop kami sareng terang yén dina 5 klik sareng dua menit anjeun gaduh éditan anu katingalina butuh waktu mangjam-jam, anjeun sering gaduh tulisan anu anjeun gaib. Kuring pikir jalma bakal ningali produk ieu sareng leres-leres nyobian deui Abdi bener-bener bungah ningali naon anu dibawa jalma balik 0-5 hideung nyaéta GoPro anu urang kantos pikahoyong sareng peryogi 14 taun dugi ka dieu, tapi kami di dieu pikeun anjeun

Naha Pahlawan GoPro 5 pantes?



HERO5 HideungjeungHERO5Sidang diwanohkeun dina Séptémber 2016.

Mangrupikeun paningkatan anu lumayan pikeun Pahlawan 7 taun kamari kalayan ningkatna gambar anu stabil, prétét tulisan anu saé, sareng sistem pemasangan tanpa kerangka anu anyar, tapi nyatana anu seueur urang henteu sadayana ningkatkeun kaméra aksi urang mangtaun-taun, janten kuring resep pikeun milarian terang kumaha ngabandingkeunna sareng Pahlawan GoPro ayeuna umur tilu taun 5. Aya prosesor énggal, stabilisasi gambar anu langkung saé, modeu 4k dina 60 pigura per detik, sareng seueur fitur-fitur anyar sanésna Aya fitur anyar, ogé, sabenerna aya downgrade penting anu anjeun panginten badé tingkatkeun sacara lengkep dina urutan anu teu tangtu Kuring badé janten sapuluh alesan Panutup naha panginten janten waktos pikeun ngapdet kana anu pang anyarna sareng pangageungna di dieu di 8 Hideung, ogé hiji alesan ieu anjeun panginten hoyong ngantosan Pahlawan Lima Hideung mimiti ngenalkeun stabilisasi gambar éléktronik kana antrian GoPro, Hasilna henteu langkung berkesan dua taun dina téhero 7 hideung kedah ningkatkeun usaha awal sareng Hyper s mooth sareng di dieu jam 8 ayeuna parantos lancar vérsi 2 Kuring éta al cara henteu yakin kumaha saéna stabilisasi gambar éléktronik, tapi sesah henteu matak kagum ku pangulangan panganyarna ieu Hero 5 dina modél samemehna sering hésé ditingali, sanaos sadayana tulisan pamasaran GoPros nunjukkeun yén stabilisasi gambar sanésna dipotong ku sakitar 10% dina bingkai artikel sareng langkung ketat dina modeu Boost anu langkung lemes, tapi anjeun ngagaduhan sudut pandang anu lega mimitina pikeun ngirangan 10% sareng potonganana tiasa diabaikan.

Potong cangkéng tina mode Boost tiasa henteu pati penting, gumantung kana naon anu anjeun syuting, anjeun peryogi lampu anu saé pikeun stabilisasi gambar anu pangsaéna, sareng nalika éta ditingkatkeun pisan dibandingkeun modél anu sateuacanna, henteu sadayana metode stabilisasi sayogi di sadaya modeu motret, naon Hyper Smooth 2.0 Highmode biasana mangrupikeun pilihan anu pangsaéna kalayan stabilisasi gambar na anu énggal dina pahlawan 7, bari tetep ngajaga hasil panén 10%, anjeun moal tiasa kéngingkeun seueur gerak lambat tingkat luhur sakumaha anjeun tiasa Nganggo 4k 60 frame per detik atanapi 2.7K 120 frame per detik sareng anjeun bakal kaleungitan dorongan dina modeu éta ogé, janten anjeun masih kedah nyandak kaputusan upami anjeun hoyong stabilisasi gambar anu pangsaéna, kalayan pilihan tina footage anjeun teuing ngalambatkeun sareng ngajaga résolusi anu wajar 2.7K dina 60 pigura per detik sigana b Lolobana Pilihan Warna pikeun modél saméméhna langkung jenuh, anu sababaraha henteu resep, tapi sacara umum tulisan anu dihasilkeun tanpa penyesuaian bakal raoseun pikeun kaseueuran jalma anu henteu bakal repot sareng grading warna saatos nganggo setting Protune kaméra tiasa dianggo pikeun mareuman warna GoPro sareng ngirangan kontras sareng ngasah upami anjeun langkung resep menerkeun warna saatosna, herofire mangrupikeun modél pangheulana tahan cai tanpa kumaha waé waé kalayan desain anu anyar pisan, ngan ukur aya parobihan desain anu halus sareng ti saprak éta Hero 8 black mangrupikeun kaméra munggaran kalayan parobihan anu penting, éta katingalina lumayan mirip dina pandangan heula, ngan sakedik ageung, tapi anjeun henteu peryogi deui pigura pikeun dipasang dina aksésori GoPros anu gaduh bracket diintegrasikeun kana handapeun kaméra dina bentuk ramo tilepan dicekel sacara magnét nalika henteu nganggo operasi kaméra langkung merenah.

Anjeun teu kedah émut pikeun nyandak bingkai sareng anjeun, tapi éta ogé sering repot pikeun miceun pigura pikeun ngaksés batré sareng kartu mémori ayeuna aya kompartemen sisi anu dileupaskeun ku selak kaku anu kartu mémori batréna sareng port ngecas USB-C ngungkabkeun yén éta ayeuna langkung gancang pikeun ngarobih batréna atanapi nyabut kartu mémori anjeun kaleungitan kaluaran HDMI, anu sanés masalah pikeun kuring sareng panto sanaos Dirancang pikeun ngaleutikan sigana gampang teuing pikeun ngaleutikan, mana anu saé nalika anjeun di bumi, tapi upami anjeun ngarobih adonan nalika nuju di perjalanan gampang dileungitkeun sareng éta bakal nyéépkeun sakumna sisi kaméra anu kakeunaan unsur-unsur panto Panggantian sayogi tapi hargana £ 20 atanapi $ 20 Nyoplokkeun kartu mémori sigana langkung hese tibatan anu kuring kantos langkung gampang ngaleupaskeun batréna sareng pasang deui microSD-K sateuacan pilem janten majelis ramo ogé tiasa ditukeurkeun, upami anjeun ngatur pikeun méréskeun éta bakal aya tikungan anu katingali dina sungut anjeun upami anjeun teu acan ketang t anjeunna jempol kacukupan. Desain anyar ieu ogé ngamungkinkeun modél énggal pikeun nyebut aranjeunna GoPro pikeun ngalegaan kamampuan kaméra kalayan tampilan anu nyanghareup cahaya artikel sareng mikropon sasar arah kaleungitan panyalindungan, sanaos bingkai na nawiskeun lambey ageung di tukangeunna tapi nyayogikeun sababaraha perlindungan pikeun LCD layar cabak. Éta tiasa janten bijaksana pikeun nanem modal dina kasus pelindung, anu mahal sareng ngahasilkeun audio anu goréng Henteu siga masalah ageung tapiGoPros tungtungna ngenalkeun prétét sapertos anu aya dina DJI Osmo Action pikeun gancang ka modeu chaaptaptating sareng setélan anu aya hubunganana, aya hiji Kombinasi Resolusi Frame Frame Rate Stabilization Mode Mod Pro Tunes Adjustment Option and Field of View atanapi Digital Lensa sakumaha GoPro ayeuna nyebatna Kaméra ayeuna hadir sareng sababaraha prasetél kalebet anu gampang dianggo upami anjeun hilap deui, tapi anjeun tiasa gampang ngarobah ieu pikeun nyieun Prébét Nyiptakeun anjeun anu anyar pisan Gampang pisan pikeun ngareset kana setélan standarna nalika anjeun mimiti maénkeun sareng aranjeunna.

Aya ogé jalan pintas anu tiasa disesuaikan anu seukeut dina layar nangkep gambar janten anjeun tiasa gancang ngahurungkeun modeu laun pikeun ningkatkeun tingkat pigura supados kalem engké, atanapi ngaluyukeun bidang tampilan ku slaider lénsa digital sareng anjeun tiasa modeu bookost pikeun cocog sareng anjeun peryogi stabilisasi tambahan sakedik dina biaya pepelakan anu langkung ketat. Anjeun tiasa sacara gancang ngarobih jalan pintas ku mencét ramo kana jalan anu anjeun badé dikonfigurasi, teras nganggo gulung ramo anjeun ka handap daptar kana pilihan anu anjeun milari, anu langkung gampang upami réngsé anjeun ogé ngatur jalan pintas dina layar dina ménu preferensi masih aya sababaraha setting anu disumputkeun, pilihan anu anéh pisan pikeun ngarobih tingkat pigura tina NTSC kana PAL disumputkeun sub-setting umum anti-flicker Abdi hoyong sadaya kaméra kuring nganggo tingkat pigura PAL anu disetél Aya sababaraha gambar 25 per detik de tibatan standar ntscs sababaraha 30 pigura per detik, anu utamina dianggo di Amérika Kalér sareng Kidul sareng Jepang dina modeu 2,7k sareng 4k, anjeun ayeuna gaduh setting tingkat bit anu luhur anu netepkeun bit rate janten 100 megabit per detik ningkat, cocog sareng DJI Osmo-Action dibandingkeun sareng pucuk Pahlawan 5 dina 60 megabit per detik sareng Pahlawan 7 nyaéta 78 megabit per detik Ieu luncat signifikan ti Pahlawan 5, tapi henteu luncat khusus tina Pahlawan 7 Anu luhur bit rate nyaéta esp pedah sacara ecial upami anjeun hoyong ngédit rekaman anjeun pikeun ningali bédana dugi ka YouTube dikompréskeun, modeu bitrate rendah nurunkeun tingkat pigura deui ka hero5 bitrate sareng éta tiasa dianggo nalika anjeun bakal tiasa ngabagi klip anjeun tanpa ngalakukeun parobihan. Ukuran file anu langkung alit ogé ngaheéat rohangan panyimpenan Upami anjeun badé ngarobih bit rate dina sakotéap panon, anjeun tiasa nambihan jalan pintas, upami sanés setting dina setting mangrupikeun standar anjeun sareng anu nyumput sadayana gaduh resolusi 12 megapiksel anu sami sareng Hero 5's kualitas poto langkung warna-warni gambar tiasa rada jelas ku warna-warna anu jelas sacara standar, tapi sapertos setélan tulisan standar, éta sampurna dibagi teu aya interaksi deui sareng anjeun masih tiasa nganggo setélan anu langkung konservatif atanapi bahkan némbak dina modeu RAW kanggo anu paling. kadali.

Aya ogé Mode Super Poto, anu dasarna nyaéta mode otomatis pinter anu nyobian pikeun ngolah pangolahan gambar anu pangsaéna pikeun ditembak. Pikeun gambar kontras tinggi, pilihan HDR tiasa dianggo, anu ngahijikeun sababaraha gambar sareng paparan anu béda kana hiji poto anu sampurna kakeunaan, khususna kanggo poto lanskap, sareng lensa sudut lega tambahan nembé diluncurkeun sareng Apple sareng anu sanésna, kalebet lénsa anu sami dina telepon sélulérna Mendapat daya tarik. Kuring nyarankeun ngarobih set standar pikeun nganggo lénsa digital linier kecuali upami anjeun resep tampilan fisheye.

Pahlawan 5 Hideung ngan ukur tiasa néwak 4k tulisan dina 30fps 60fps anu gerak lambatna Anjeun ayeuna tiasa ngarékam dugi ka 120 pigura per detik, saparapat gerak lambat ku sapalih dina Pahlawan 5, pikeun gerakan super lambat anjeun tiasa ngarékam nepi ka 240 pigura per detik dina 1080p, anu anjeun tiasa rékam dina 180 dina laun Laju turun sanaos anjeun peryogi seueur lampu pikeun kualitas anu pantes Pahlawan 5 hideung deui ngagaduhan satengah tingkat pigura ieu sasarengan sareng stabilisasi gambar anjeun tiasa nyandak lambat mangpaat pamotretan kalayan GoPro pangénggalna dibandingkeun sareng Hero 5 dibandingkeun sareng Hero 5 sareng kuring resep yén ayeuna maénkeun yén Bahan pilem diperlambat tina kaméra nyalira ogé tina aplikasi GoPro ti aplikasiGoPro di ios sareng Andro id ngagem éta. lumayan kawas pahlawan 5 éta gunana pikeun ngendalikeun kaméra sareng mindahkeun média pikeun dibagi atanapi gampang diédit éta masih rada laun pikeun nyambungkeun kana kaméra sareng éta peryogi waé Tos aya pamutahiran anu signifikan dina kaméra pangénggalna saprak Hero 5, kalebet pahlawan 8, ayeuna ngadukung 5 kecepatan transfer gigahertz mindahkeun budak sakitar 4k ampir satengah agigabyte ukuranana nyandak 2 menit 17 detik sareng Hero 5 nyandak file anu sami ngan 48 detik ampir tilu kali langkung gancang janten aplikasi langkung saé pikeun ngagunakeun sacara umum, sanés pikeun sadaya telepon pinter sareng tablet anu ngadukung 5 gigahertz. Janten upami anjeun ngalaman masalah nyambungkeun anu di dieu tabuh 8, cobian toggling Setelan ka 2 opat gigahertz, cara anu paling gampang pikeun nyambung ka artikel anjeun pikeun ningkatkeun laju GPS n jalur, sareng sajabana Upami anjeun ngagaduhan GPS upami Upami anjeun parantos ngarekam diaktipkeun, GoPro Quickout pikeun Windows hanjakalna henteu saé-saéna.

Perlu diperhatoskeun yén rekaman 4k HEV pangénggalna tiasa dicoo kalayan lancar bahkan dina komputer spés luhur sareng file kalayan data GPS sareng aplikasi sélulér ngalambatkeun pesen yén GPS henteu diaktipkeun. Henteu mungkin pikeun nambihan alat ukur dina aplikasi desktop. Éta nguciwakeun tapi mugia aya pembaruan bakal ngalereskeun duanana masalah ieu Hiji-hijina alesan kuring masang aplikasi desktop nyaéta pikeun ngamuat file tina kaméra anu teras bakal otomatis diunggah kana GoPro Plus aranjeunna nawiskeun panyimpenan awan anu teu aya watesna, anu ti ayeuna kuring nyobian audio .

kumaha pop roda dina sapédah

GoPro énggal parantos ditingkatkeun, langkung jelas kalayan henteu aya latar tukang, sareng aya mikropon payun anu anyar anu dirancang pikeun ngirangan sora angin sareng sigana ngalakukeun padamelan anu cukup dina dada anu dipasang leres ngeunaan 8 inci kanggo abdi gado sareng anjeun ayeuna gaduh pilihan kanggo nambihan Mediamod anu kalebet mikropon arah sareng jack 3,5mm kanggo nyambungkeun mikropon pilihan anjeun. Anjeun masih tiasa nganggo adaptor mikropon USB-C éksternal anu mahal pikeun nyambungkeun mikropon anjeun nyalira, tapi éta rumit sareng ngungkabkeun sadaya sisi kaméra Pahlawan 7 rada pikaresepeun, éta ngagabungkeun rekaman waktos-waktos sareng stabilisasi gambar anu lemes pisan New Era 2.0 di Ieuh di 8 ayeuna gaduh setting kagancangan otomatis anu ngajantenkeun langkung gampang dianggo.

Henteu kedah dipikirkeun ngeunaan setélan, cukup pencét Rékam, sareng aya tombol waktos nyata anjeun tiasa ngetok dina layar pikeun ngalambatkeun bagian tina tulisan sacara langsung. Urang bakal ningali sakumaha seringna kuring leres-leres nganggo fitur ieu, tapi hasilna katingalina saé, modeu burst langsung anyar ogé pikaresepeun sareng jalan sapertos poto langsung dina smartphone Apple sareng modeu 4k dina sababaraha kaméra sapertos Panasonicg80it kuring nyandak pigura sadetik satengah sateuacan sareng saatos mencét tombol rana sareng anjeun teras tiasa nyetél mana waé pigura anu anjeun anggo tina 90 pigura anu dihasilkeun disetél janten 8 megapiksel sacara standar, anu dasarna néwak gambar tina tulisan 4k. Anjeun tiasa ningkatkeun résolusi na janten 12 juta piksel.

Anjeun ayeuna ogé tiasa ngarékam dina format potrét, anu gunana pikeun dibagi gancang sareng Instagram, kusabab artikel format potret langkung disayogikeun, duanana tulisan sareng poto diputar sareng saklar ikon dina layar tungtungna tiasa ditingali langsung dina YouTube sareng tina aplikasi GoPro Aliran Facebook dina 1080p. Hero 7 ngenalkeun fitur, tapi ngan ukur dina 720p saatos Hero 5 blackGoPro ngenalkeun prosésor GP 1 na kana kisaran kaméra na, ieu masih mangrupikeun prosésor anu sami dina vérsi pangénggalna di dieu 8 generasi hideung 3, janten janten sababaraha taun parantos sumping, tapi éta ngamungkinkeun pikeun stabilisasi gambar anu saé sareng seueur fitur-fitur anyar sanésna dina kaméra anu langkung énggal ogé ngalangkungan layar ménu langkung gancang éta masih rada clunky tapi langkung berwarna tibatan pahlawan 5 hideung Aside tina ngahémat artos anjeun , upami aya alesan pikeun henteu ningkatkeun kana kaméra pangénggalna éta lensa d integrasi énggal, anjeun tiasa sacara gampil ngagentos lensa anu tiasa dicabut tina modél sateuacana pikeun £ 20 atanapi $ 20 GoDeklaim lénsa anyar ieu dua kali langkung kuat, urang kedah ningali yén anjeun peryogi pikeun ngirimkeun deui ka GoPro kanggo diropea ayeuna kuring henteu terang biaya sabaraha Tapi sanés solusi anu pangsaéna pikeun aranjeunna miharep anjeun bakal langganan langganan GoProPlus salami lima pon atanapi lima dolar sasasih, anu kalebet dua kaméra parobahan per taun anu ogé disumputkeun dina cetak anu hadé ditambah katerangan sapertos panyimpenan awan anu teu aya watesna sareng diskon 50% pikeun sababaraha aksesoris, tapi gaganti lensa anu relatif murah mangrupikeun solusi anu langkung mirah sareng gampang. Aya sababaraha parobihan ageung ti saprak GoPro Hero 5 umur tilu taun hiji-hijina fitur anu pikeun kuring saleresna pamutahiran sahenteuna setélan gambar kaseueuran pamutahiran anu sanés dina kategori 'Nice Tohave', sanaos seueur aranjeunna langkung mikaresep kaméra énggal.

Tiasa dianggo upami anjeun henteu khusus nganggo kaméra pikeun olahraga aksi, tapi sapertos kaméra kasar umum, sigana henteu patut biaya pamutahiran. Anjeun tiasa kéngingkeun sababaraha hasil anu saé ku modél anu langkung lami. Anjeun masih kéngingkeun résolusi 4k dina 30 pigura per detik anu parantos aya ti hero4 hideung sareng anjeun tiasa nurunkeun résolusi pikeun kéngingkeun rekaman gerak low.

Tambih Deui, ngaganti lénsa upami diperlukeun nyaéta angin ngahiliwir. Abdi teu tiasa ngabantosan panginten yén sababaraha fitur énggal ngeunaan pembaruan parangkat lunak virus hideung hero 8 sapertos prétét sareng jalan pintas tiasa ditambihan. Tapi langkung saé deui, upami anjeun mikir ningkatkeun ti Pahlawan 6 atanapi saluhureuna, sadaya modél ieu gaduh hal anu sami, ayeuna chip GP-One umur tilu taun.

Pabrikan smartphone terkenal sahenteuna condong ningkatkeun kakuatan pamrosésan kalayan ngabébaskeun modél anyar, upami anjeun hoyong ningkatna gambar anu hadé anu anjeun tiasa anggap Hero 7 Hideung, anu sakedik langkung mirah, atanapi DJI Osmo Action, ogé Masih gaduh harga anu sami pikeun muatan tambahan alit di dieu dalapan hideung ngagaduhan desain tanpa kerangka anu anyar, sareng paningkatan stabilisasi gambar salajengna, ngajantenkeun kaméra anu bénten-bénten pisan, tapi kuring resep naon deui dalapan anu hideung pantes. pengikut naon anu anjeun ayeuna anggo atanapi anu ngan ukur mikir ngeunaan mésér kaméra aksi munggaran anjeun Bere kuring terang di handap ieu sareng upami aya patarosan anjeun punten kuring bakal maca unggal koméntar kuring bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngajawab Mugi Anjeun mendakan tulisan ieu aya gunana, punten sapertos tulisan upami anjeun damel sareng pasang vid unggal minggu eos ngeunaan téknologi pangénggalna sareng kumaha anjeun tiasa kéngingkeun hasil maksimal, janten punten langganan éta ngabantosan langkung seueur tibatan kulawarga sareng tong hilap ngetok ikon bel upami anjeun hoyong dibéjaan nalika tulisan énggal diunggah hatur nuhun kanggo nontonna

Naha GoPro Hero 5 gaduh layar?

Kusabab lensa sudut na ultra lega, étaGoPro HERO5ogé mangrupikeun pilihan anu kuat pikeun nalika anjeun hoyong motret éta bentang epik atanapi interior anu caket pisan. Padahal éta umurna sababaraha taun sareng ayeuna digentos ku HERO6 anu langkung énggal, étaGoPro HERO5masih mangpaat pisan sareng salah sahiji GoPros pangsaéna kanggo perjalanan.

Naha GoPro langkung saé tibatan iPhone?

Témbak anu dicandak kuiPhonekatingalina langkung teu tenang, utamina ku gerakan gancang. Kontrasna, anuGoProngagaduhan fokus anu diatur bahkan dina kaayaan anu goyah pisan, berkat stabilisasi hipersmooth anu luar biasa. Janten, upami anjeun ngarencanakeun némbak pidéo aksi,GoPropastilangkung saé tibatannaon waéiPhone.

Naha GoPro 5 atanapi 6 langkung saé?

Sanaos duanana modél masih dijual, étaGoProHero6 Hideung intina ditingkatkeunGoPro Hero5Hideung sareng prosesor internal langkung gancang anu ngamungkinkeun kinerja sareng kamampuan anyar ningkat pisan. ThePahlawan5Di sisi séjén, Hideung, diwatesan pikeun rékaman 30fps dina résolusi 4K sareng 120fps dina 1080p.

Naha GoPro didamel di Cina?

SadayanaGoPro urangnyaétadidamel di Cina, aranjeunna kumaha ogé dirancang sareng direkayasa di nagara bagian sateuacan desain dikirim kaCinapikeun pabrik.GoProgaduh fasilitas nyalira diCinaanu ngalakukeun ieu.27.01.2021

Naha GoPro Hero 5 tinggaleun jaman?

Kubus alit imut murag ayeunaGoProngungkabkeun jajaran kaméra Hero7 pang anyarna. ThePahlawan5Sesi henteu nyalira nyanyi lagu angsa na, Hero6 Hideung sarengPahlawan5 Hideungogé parantos resmiditeruskeundiganti ku édisi Hero7 Bodas, Pérak sareng Hideung.

Naon anu tiasa dilakukeun Pahlawan GoPro 5?

GoPro Hero 5: Fitur

Duanana kamératiasanémbak pidéo 4K dina 30 pigura. Aranjeunnatiasaogé nangkep poto sareng video sudut lega, sarengPahlawan 5Hideung tiasa némbak dina RAW.

Naha Go Pro Hero 5 tahan cai?

TheGoPro HERO5nyaétatahan caiturun 33ft (10m) tanpa perumahan, kusabab pangwangunan anu langkung mantep tibatan anu sateuacannaGoPromodél.

sato nyerang

Sakumaha jangkungna kaméra HERO5 dina suku?

Sesi HERO5 tiasa néwak genggam pidéo anu lancar pisan, dipasang kana pakakas favorit anjeun sareng sanésna deui. Pencét tunggal tombol jepret ngaktipkeun kaméra sareng mimitian ngarékam sacara otomatis. Awét ku desain, Séo HERO5 tahan ka 33ft (10m) tanpa perumahan.

Naha GoPro HERO5 Hideung tahan cai atanapi henteu?

Sumawona, kuring bakal nyarankeun * ngalawan * salah sahiji tambihan GoPro sapertos GoPro Care atanapi GoPro Plus kumargi perusahaan jelas-jelas ningali éta henteu ngan ukur mangrupikeun paningkatan pendapatan sareng henteu leres-leres nuturkeun sinyalna. 1,0 ti 5 béntang Waterproof? Malah henteu caket.

Naha anjeun peryogi batréna pikeun sési GoPro Hero 5?

Candak kahirupan ku cara anu énggal kalayan 30+ pasang sareng aksesoris GoPro, kalebet Karma, 3-Way, Remo sareng seueur deui. Kalayan langganan GoPro Plus, HERO5 Session tiasa sacara otomatis unggah poto sareng video langsung kana awan pikeun gampang ditingali, diédit sareng dibagi nalika nuju. 1 Batré Litium Polimér diperyogikeun.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Tip numpak abad - rujukan komprehensif

Naon waktos numpak abad anu saé? Ilaharna, saurang pengendara sapédah rata-rata tiasa ngarengsekeun perjalanan abad ka 7-8 jam, sanaos éta tetep beda-beda dina tingkat kaparigelan anjeun sareng sabaraha waktos anjeun nyéépkeun sapédah salami siang.

Botol cai - solusi pikeun

Naha kuring peryogi rompi hidrasi? Anjeun kedah milih sabuk hidrasi / sabuk ngaji upami lumpatna langkung pondok sareng anjeun henteu kedah nyandak langkung ti 250-500 ml cairan. Upami anjeun badé ngajalankeun jangka panjang sareng peryogi langkung cair atanapi kedah nyandak baju tambahan atanapi pakakas, maka anjeun kedahna nganggap rompi hidrasi atanapi ransel anu ngaji.17.06.2020

Robot balap - Manual lengkep

Naon Robot Racing? Roborace mangrupikeun platform balap sareng pengembangan pikeun mobil balap otonom. Intina mangrupikeun sapasang tungtunan sareng spésifikasi pakakas anu tiasa dimekarkeun ku perusahaan.

Candak saminggu istirahat ti damel - rujukan lengkep

Naha saé nyandak cuti saminggu ti damel? Nyandak saminggu angkat tina angkat moal ngarusak massa otot anjeun, sareng mangtaun-taun kauntungan anu diusahakeun aman aman. Éta ogé tiasa ngabantosan ku ngantep cilaka anu ngagorowok pikeun dudung. Waktos ieu ogé berharga pikeun otot tapis sareng overworked anu meryogikeun waktos istirahat sareng waras. г.

Dimana lance armstrong - solusi inovatif

Dimana Lance Armstrong ayeuna 2020? Dimana Lance Armstrong Ayeuna? Saatos ragrag tina rahmat, Armstrong ngabagi waktosna antara Austin, Texas, sareng Aspen, Colorado. Anjeunna ti Plano tapi parantos cicing di Austin ti saprak 1990.24 Mei 2020 г.

Ban palatih Vittoria - kumaha anjeun ngarengsekeun

Naha ban palatih hargana? Ban pelatih sapédah awét, sepi, tahan panas, nyayogikeun résistansi tambihan, sareng anjeun panginten kéngingkeun kana warna karesep anjeun. Éta ogé gampang dipasang (sareng anjeun ngan ukur bakalan ngalakukeun sakali henteu sapertos ban biasa anu teras-terasan lungse), aranjeunna ngagaduhan daya tarik anu langkung saé sareng gawat.