Utama > Waleran Pangsaéna > Kumaha cara fit tanpa gim - solusi pikeun masalah

Kumaha cara fit tanpa gim - solusi pikeun masalah

Dupi anjeun kéngingkeun bentuk tanpa gim?

Planks, push-up, squats, jack jumping sareng step-up mangrupikeun cara anu saé pikeunmeunangpindah! Jantenkeun waktos latihan padamelan di bumi. Ngabersihan bumi saleresna mah cara anu saé pikeunmeunangpindah. Pariksa sabaraha kaloriAnjeun tiasakaduruk ku damel padamelan nganggo kalkulator ieu.03/16/2020

dahareun kaléng

Kumaha cara bugar di bumi tanpa gim?



Pastikeun latihan kakuatan anjeun nutupan sadaya kelompok otot utama, dina awak luhur anjeun, awak handap, beuteung sareng punggung. Némbak pikeun tilu sét pangulangan 10-15 unggal latihan kakuatan. Henteu masalah naon jinis latihan anu anjeun lakukeun, pastikeun pikeun ngamimitian lalaunan sareng laun ningkatkeun waktos latihan sareng intensitas anjeun.

Naha anjeun kedah angkat ka gym janten séhat?

Kengingkeun kauntungan kaséhatan tina aktivitas fisik langkung gampil tibatan anu anjeun pikirkeun, sareng henteu kedah meryogikeun panangan sareng suku. Ngalakukeun sahenteuna 150 menit saminggu kagiatan-intensitas sedeng cukup pikeun ngajaga anjeun raos pas sareng séhat. Upami gim henteu sanés anjeun, aya seueur kagiatan murah anu tiasa anjeun lakukeun nyalira anu tiasa ngawangun anjeun dina bentuk anu pas.

jaket bersepeda waterproof awéwé

Kumaha carana abdi tiasa ngawangun otot tanpa gim?

Ngalatih latihan ngawangun awak ieu di bumi tanpa peralatan tiasa ngabantosan anjeun ngahontal awak anu kuat sareng patung tanpa gabung sareng gim. Teu aya latihan peralatan anu téknik épéktip anu tiasa dilakukeun pas dina kanyamanan bumi anjeun.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Kali Slovenia - leyuran praktis

Naha Slovenia aman pisan? Slovenia leres-leres aman didatangan, bahkan aya ogé anu nyebatkeun yén nagara éta paling aman di Éropa Wétan. Tingkat kajahatan umumna lemah sareng perhatian anjeun anu paling ageung nyaéta maling alit atanapi kantong rebutan di jalan. Kejahatan telenges umumna lemah pisan sareng turunna acan. Masalah sanés di Slovenia nyaéta mobil-mobil sareng maling.

Brandon lyons - kumaha ngalereskeun

Naon anu lumangsung sareng Brandon Lyons? Anjeunna lumpuh. Lyons patah tulang burst dina T5 na T6 vertebrae, ngantepkeun anjeunna lumpuh tina dada ka handap. Aranjeunna kedah kaluar sareng nyarios ka kami yén anjeunna ngagaduhan kasempetan kirang ti persén pikeun jalan deui, saur Bennie.

Bir sésa - kaputusan praktis

Naon anu anjeun tiasa lakukeun ku sésa bir? Ieu cara favorit kami pikeun nganggo sésa bir: Minuman campuran. Pasihan bir anjeun hirup anu kadua sareng nginum deui. Fondue. Bir Tiasa Hayam. Daging dibakar. Sayuran héjo. Lauk digoréng. Kerang kukus. Daging asin.

Peregangan adductor pondok - waleran sareng patarosan anu biasa

Naha addictor kuring ketat pisan? Osteitis Pubis berkembang nalika biomekanik anu goréng, pola sareng cara anjeun mindahkeun awak anjeun, overload sareng ngagaleuh tambihan anjeun. Addéktor anjeun anu padamelan teuing janten capé sareng teu kedah dianggo. Ketah anu ningkat ieu narik kana lampiran otot dina tulang pubic, anu nyababkeun degenerasi symphysis pubic.

Pamajikan George hincapie - kumaha anjeun ngajawab

Naha George Hincapie sareng Lance Armstrong masih babaturan? Armstrong nyerang Hincapie anu diidolifikasi sanaos duanana ngadopé. Lance Armstrong parantos nyuarakeun prustasi na dina cara anjeunna ngahinakeun kusabab anjeunna nyayogikeun pangendara anu sanés anu ogé nginum narkoba, kalebet tilas réncang tim sareng sobat dalitna George Hincapie, teu mayar harga anu sami. 28 2020.

Séréal pikeun atlit - leyuran awét

Naha séréal saé pikeun atlit? Mangkok séréal séréal séhat salaku inuman olahraga pikeun pulih saatos latihan. Panilitian parantos nunjukkeun yén tuangeun sarapan anu sayogi sayogi sareng murah henteu sami sakumaha efektifna sapertos 'inuman olahraga' anu basis, karbohidrat. '15 мая 2009 г.