Utama > Waleran Pangsaéna > Kumaha cara milih sapédah jalan - kamungkinan solusi

Kumaha cara milih sapédah jalan - kamungkinan solusi

Naon sapédah jalan anu pangsaéna pikeun anu ngamimitian?

PangalusnaTingkat ÉntriSapédah Jalan pikeun Pamula
  • Tommaso Imola.PangalusnaTingkat ÉntriSapédah Jalan.
  • Siklus Ko-op ADV 1.1.Pangalusnakalayan Rak parantos dipasang.
  • Salsa Cutthroat Apex 1.PangalusnaBikepacking AdventureSapédah.
  • Cannondale Synaps 105.PangalusnaKasabaranSapédah Jalan.
  • Marin Olema.
  • Cannondale CAADX 1.
  • Cannondale Topstone 2 Awéwé.
  • Giordano Libero 1.6.



Anjeun parantos mutuskeun mésér sapédah jalan anu munggaran, anu luar biasa anjeun parantos nyandak léngkah munggaran anjeun kana dunya anu langkung ageung, tapi mésér sapédah munggaran anjeun tiasa karaos rada ageung sareng ngabingungkeun sabab katingalina seueur jinis anu béda tina bahan anu béda kalayan komponén anu béda lulus, janten kami dina tulisan ieu kuring bakal masihan anjeun pituduh praktis sareng nyaritakeun persis naon anu kedah dipilarian sareng naon bédana kuring leres-leres resep kana bersepeda, janten naon waé anu ngagaduhan langkung seueur jalma dina sapédah sareng ngabagi markisa anu langkung saé. Kusabab kitu urang damel sareng Decathlon, aranjeunna gaduh sapédah anu leres-leres komprehensif kalayan seueur fitur anu béda sareng aranjeunna ogé nilai pikeun artos, anu hartosna ieu mangrupikeun tempat anu saé pikeun kuring nunjukkeun naon anu anjeun pikahoyong sareng kuring ogé peryogi langlayangan layang layang anyar ditambah pamikiran anu maéhan dua manuk ku hiji batu. Hal kahiji anu anjeun kedah lakukeun nyaéta nangtoskeun sabaraha artos anu anjeun badé méakkeun, tapi sabaraha artos anu anjeun kedah balanja kalayan leres teu aya waleran anu leres Kanggo ngajawab patarosan éta, nalika ngeunaan mésér sapédah jalan, anjeun tiasa sadar yén sapédah jalan tingkat Éntri anu bermutu biasana dimimitian sakitar 260 Oro, atanapi £ 250, sapertos ieu, sareng saatos anjeun langkung awis pigura-pigura biasana langkung énténg sareng langkung sesah sareng komponén dina pigura ieu langkung enteng sareng seueur deui canggih pikeun sakitar 600 euro anjeun tiasa kéngingkeun seueur artos kasieunan sapédah, langkung bijaksana pikeun anu nganggo pigura aluminium sababaraha komponén tingkat lebet anu hadé tibatan bahkan rem cakram sareng motor kalayan alat-alat sapertos ieu sanggup pisan, anjeun pasti tiasa terang éta .

Gunung atanapi Pegunungan Alpen panginten anjeun sareng ngalakukeun sababaraha balapan dina sapédah kalayan spéktrum anu kuring terang sabab aya sagala hal anu kuring lakukeun dina sapédah jalan anu munggaran, kuring nyarankeun anjeun henteu nyéépkeun sadaya artos anjeun dina sapédah méakkeun nyalira, éta saé pikeun anggaran pikeun sadaya asesoris penting sapertos sapatu sareng pedal, baju sareng sadayana anu anjeun peryogikeun, ayeuna perhatoskeun sababaraha detail nalika milih sapédah anjeun, komponén anu napel na nyaéta tina istilah koléktif pikeun rem sareng sirkuit mangrupikeun kelompok ayeuna aya pabrikan anu béda pikeun grup Campagnolo, microchip SRAM sareng panginten shimano anu paling kawéntar, anu henteu paduli susunan grup mérek aya dina hirarki atanapi tingkat, upami anjeun mindahkeun hierarki grup éta langkung mahal sareng komponénna meunang torek anu langkung mahal Aranjeunna biasana ngagaduhan langkung seueur gear langkung seueur fungsionalna didamel tina bahan anu langkung aheng sareng Sareng pergeseran ogé bakal langkung lancar ayeuna, sapédah tingkat lebet sareng motor balap tingkat lebet biasana dipasihan set kelompok anu langkung handap dina hirarki, conto anu saé nyaéta Shimano Sora, anu mangrupikeun golongan kadua Shimano groupet sareng sering dianggo dina motor sakitar 500 harga Pound anu tiasa dipendakan. Shimano Sora tiasa turun hirarki grup na sapédah na gaduh Shimano sareng kuring nyerat éta gunung di kuring atanapi Carall ngeunaan tempat kuring bahkan nitih sababaraha ras sareng éta tapi salah sahiji hal anu anjeun bakal perhatoskeun Nisbah gear tina kelompok nyaéta sapédah ieu ngagaduhan kasét 1132 dina tonggong, anu kuring nyarankeun pikeun sapédah jalan anu munggaran anjeun, alesan pikeun ieu nyaéta 32 alat-alat waos anu aya di tukangeun kasét anu saéstuna gunana pikeun bukit. Ieu ngandung hartos yén ku cara ngagelarkeun suku anjeun langkung, anjeun tiasa kéngingkeun cadence anu langkung luhur sareng bukit bakal ngan saukur snappier.

Ieu kontras sareng sababaraha sapédah anu sumping sareng kasét anu rada sesah, sareng 11:28 merhatoskeun sareng set ranté ogé ayeuna ngagaduhan ukuran ranté anu béda, anu bakal kuring nyarankeun pikeun sapédah jalan anu munggaran anjeun nyaéta set ranté ci anu mangrupakeun 50:34 nyaéta kumaha urang gaduhna di dieu sareng ku alesan anu sami kuring nyarankeun taun 32an, tonggongna ngajantenkeun perbukitan rada gampang upami anjeun pemula. Kantun upami anjeun biking jalan pamula sareng hoyong gaduh roda gigi anu tiasa ngabantosan anjeun naék bukit anu anjeun pikahoyong, rem tukang anu langkung ageung sareng tukang anu langkung alit disebut ogé bagian tina grup sareng sacara gembleng aya dua jinis rem Rim atanapi sakumaha anjeun tiasa tingali dina rem cakram sapédah ieu sareng rem ieu hargana sakedik langkung seueur tibatan rem tapi kumaha upami anjeun cicing atanapi bakal naék di daérah anu ngagugulung? di daérah pagunungan kuring bakal nyarios aranjeunna patut usaha tambahan kusabab aranjeunna nawiskeun rem langkung kuat anu langkung konsisten khususna dina kaayaan baseuh sareng umumna ngan ukur gaduh kontrol anu langkung saé. Kuring kedah negeskeun yén rem pelek anu aranjeunna anggo sampurna pikeun kéngingkeun Tour de France salami 100 taun sareng gaduh kaunggulan yén aranjeunna langkung énggal tibatan rem ieu, kumargi bahan bingkai na pangaruhna ageung kana kualitas tunggang gunung sacara umum tina sapédah kalayan bahan anu paling umum tina aluminium, waja sareng serat karbon sakitar 250 dugi ka £ 1.000, seuseueurna sapédah anu tiasa dipanggihan didamel tina alloy aluminium sareng éta saé kusabab aluminium mangrupikeun bahan anu serbaguna anu t kakuatanna entéh -bisa beurat, éta sababna dianggo dina penerbangan, éta ogé tahan korosi sareng tiasa dilakukeun kalayan biaya anu langkung murah tibatan serat karbon anu hartosna yén sapédah langkung terjangkau tina sarébu euro anjeun tiasa ngamimitian ningali tingkat Éntri sapédah serat karbon sapertos vanreisel edr 105 atanapi lagu Sang ieu, sapertos anu disebatkeun di payun, dimana urang ayeuna.



Serat karbon biasana langkung enteng sareng langkung kaku tibatan aluminium sareng pembuatan baja pikeun serat karbon kualitas numpak anu langkung saé mangrupikeun bahan anu saé pikeun ngadamel sapédah tapi upami anggaran anjeun henteu serat karbon lengkep tong hariwang sapédah jalan anu munggaran mah éta aluminium tapi fitur anu saéna nyaéta sapédah aluminium nganggo garpu serat Karbon ieu ngirangan beurat, ngajantenkeun garpu langkung sesah sareng ogé ngirangan geter jalan sareng geger liwat setang milih mérek anu terpercaya disarankeun ku cara ieu anjeun terang yén bingkai parantos dirancang leres sareng diuji sareng ogé ngagaduhan garansi anu padet dina ban ban anu kedah diperhatoskeun pikeun diberesihan ban langkung seueur anu kuring kedah sebutkeun kusabab ieu masihan anjeun kagunaan anu langkung ageung. Anjeun tiasa nyocogkeun ban anu langkung ageung upami anjeun resep, upami anjeun resep jalan sesat sareng gaduh petualangan sakedik anjeun tiasa nambihan hal-hal sapertos tukang lumpur, rak koper sareng seueur aksesoris anu sanésna sareng hiji detil akhir dina pigura nyaéta kurung handap - ieu mangrupikeun bantalan anu Ranté unggal sapédah nganggo bantalan luar dina bantalan jero anu diulirkeun ngagaduhan poin bonus dina buku kuring kusabab ieu biasana butuh kirang perawatan sareng langkung lami. Kuring ayeuna nyaritakeun ngeunaan roda Imean salaku jinis komponén konci dina unggal sapédah, ayeuna sapédah tingkat lebet biasana ku roda tingkat Éntri sabab éta komponén paling populér anu pengendara pengendara pengendara nurunkeun garis.

Aranjeunna langkung seueur kana olahraga sareng biasana ngagentoskeun aranjeunna pikeun anu langkung énténg, langkung sesah, sareng panginten langkung aerodinamika, tapi ku rentang performa anu ningkat dina roda nambihan biaya sahingga tetep d Harga murah, atanapi tingkat lebet sapédah nganggo roda anu langkung saderhana, tapi nalika anjeun ngaevaluasi roda sapédah anjeun pilari ku anu kuring nyarankeun, aya nomer haseup anu saé pisan kusabab ieu ngabantosan roda anu langkung kuat sareng langkung mantap ogé bakal nunjukkeun yén anjeun ningali pasisian lébar. Idéalna anjeun hoyong pelek anu langkung cocog pikeun ban anu langkung lega, janten lébarna rada lega sapertos ban 25mm atanapi ban 28mm nawiskeun langkung raoseun, cekelan langkung sakedik sareng éta ogé tahan résistansi anu langkung handap, hartosna anjeun tiasa numpak anu sami laju ku usaha sakedik kirang. Ayeuna kuring badé masihan anjeun inpormasi gancang sanés anu anjeun kedah terang nalika mésér sapédah jalan anu munggaran.

Sapédah jalan dirancang pikeun dianggo ku calana pondok padded, anu hartosna éta normal pikeun aranjeunna ngarasa teu raoseun tanpa calana pondok, sareng kanyamanan sadel pisan pribadi ogé biasa pikeun pengendara sering ngarobah hal. Kaseueuran motor balap teu nganggo pedal, sanaos sababaraha motor low-end gaduh acara pedal datar. Upami anjeun gaduh rides panjang atanapi olahraga EOBs, kami nyarankeun pikeun ningkatkeun sababaraha pedal sareng sapatu tanpa klip sabab ngamungkinkeun anjeun ngageser sareng narik perjalanan pedal pikeun ngajantenkeun anjeun langkung épisién, anjeun tiasa kéngingkeun motor khusus awéwé, punten pikeun ngalakukeunana ngagaduhan bingkai anu sami tapi ngagaduhan titik kontak anu béda pikeun nampung bédana anatomis antara jenis kelamin, janten anjeun kéngingkeun sadul sisi khusus anu batangna langkung pondok sareng stang sareng engkol anu langkung pondok, tapi ieu henteu diperyogikeun pisan.



Kami ngadorong anjeun pikeun milih anu paling merenah pikeun anjeun. Anjeun panginten resep kana sapédah kerikil atanapi permukaan campuran. Ieu mangrupikeun sapédah jalan sareng sababaraha modifikasi pikeun ngajantenkeun langkung serbaguna janten anjeun gaduh langkung seueur ban, ban volume anu langkung ageung anu tiasa di jalan, gir anu langkung gampang anjeun tiasa ningali sprocket masif dina kasét di dieu sareng rem disk sareng éta hartosna anjeun dasarna gaduh sapédah jalan sareng drop bar anu jauh langkung gancang di jalan tibatan sapédah gunung tapi ogé tiasa numpak gravel atanapi limbah panganten, anu anjeun henteu kersa lakukeun dina sapédah jalan standar anu saé pikeun jalma anu campuran latar tukang anu hoyong petualangan, meureun ngepak sababaraha sapédah, atanapi panginten ngan ukur komuter anu henteu hoyong cicing waé di jalan.

Anjeun tiasa ogé ngaganti ban anu lami pikeun jalan anu ipis sareng langsing sareng anjeun gaduh sapédah balap Abdi mangrupikeun kipas tina jinis-jinis motor ieu, sapédah gravel tingkat lebet sakitar lima ratus pon atanapi genep ratus euro. Angon ucing ngadamel padamelan anu hadé pikeun milarian langlayangan énggal kuring tapi ogé ton barang-barang sanésna ogé tapi kuring hilap pisan yén kuring meryogikeunana upami anjeun resep resep kana tulisan ieu sareng mendakan éta inpormasi sareng punten masihan kami resep sareng tindak lanjut sareng ayeuna anjeun parantos mutuskeun sapédah mana anu anjeun hoyongkeun untungna urang gaduh artikel ngeunaan ieu sareng sapuluh eusi pamula anu leres-leres gunana. Abdi badé ka bumi ayeuna sareng maénkeun cocooan abdi

Kumaha kuring milih sapédah anu pas pikeun kuring?

Tina ukuran bingkai dugi ka fitur tambahan, ieu kumaha mendakan anjeunsampurnanumpak.
  1. Milih sapédah anu leresngetik dumasar kana kabutuhan anjeun.
  2. Ngitung sabaraha rék méakkeun.
  3. Pastikeun anjeunsapédahcocog sareng anjeun.
  4. Terang Gigi Anjeun, Gantung, sareng Jinis Marake.
  5. Saluyukeun fit sareng angkat pikeun tés tés.
2. 3. 2016.

Kumaha kuring terang ukuran kuring pikeun sapédah jalan?



Ukuran konci tinaukuran sapédah jalannyaéta jangkungna sadel anjeun. Anjeun tiasa ngalaksanakeun ieu sacara kasar ku ngagunakeun rumus LeMond: ngukur panjang bagian jero anjeun sareng kalikeun ieu ku 0.885. Anjeun tiasa ogé ngalakukeunana sacara émpiris ku netepkeun sadel anjeun sahingga anjeun tiasa nempatkeun tengah-tengah suku anjeun dina pedal ku leg anjeun lempeng.

Sapédah naon anu paling saé di jalan?

Sapédah jalan anu pangsaénakami parantos diuji dina Mingguan Ngabuburit
  • Husus Ayo. Spésifikasi.
  • Giant Contend SL1. Spésifikasi.
  • Cannondale CAAD13 Disc 105. Spésifikasi.
  • Van Rysel Ultra CF. Spésifikasi.
  • Trek Emonda ALR Disc 5. Spésifikasi.
  • Cannondale SystemSix Carbon Ultegra Di2.
  • Témbal foil.
  • Husus Tarmac SL7 Dura Ace Di2.

Sabaraha gear kedah gaduh sapédah jalan?

Cranksets naNgahudangkeun

TOsapédah jalanbakalgaduhboh crankset triple, ganda atanapi kompak. Ieu ngarujuk kana jumlah sareng ukuran ranté (aya ku pedal). Crankset triplengabogaan3 ranté; éta sering dipasangkeun sareng kasét 9-speed dina kabayang tukang pikeun masihan jumlahna 27gears.

Naha sapédah jalan hargana?

Pikeunjalanbalap sareng balap, kéngingkeunsapédah jalan. A leressapédah jalansanés ngan ukur langkung gancang, tapi ngagaduhan penanganan anu langkung saé sareng umumna langkung pikaresepeun dina tumpakan. Nengetan pas sareng henteu mésérsapédahtanpa nyobian kecuali anjeun leres-leres terang naon anu anjeun laksanakeun.27.06.2020

Naon ukuran kabayang tina sapédah jalan?

29? / 700c (ISO 622 mm)

Standar modérenkabayang sapédah jalanngagaduhan ISOdiametertina 622 mm sareng disebut 700c (asup akal, leres? / s).
17. 2019.

Naon Giant atanapi Trek anu langkung saé?

Sakabehna,Butalangkung mirah tibatanTrek. Kusabab dimana éta didamel,Butasanggup ngajaga biaya sapédah na langkung handap.Treksapédah nawiskeun wahana ramah-anggaran, tapi motorna rata-rata langkung mahal kanggo dipésér.

Naha sapédah jalan langkung hésé diboncéng?

Sapédah jalangancang sareng gampang diaspal dina trotoar. GunungsapédahnyaétaLangkung heuraspikeun pedal sareng langkung laun dina trotoar. Tapi aranjeunna ngagaduhan bantalnumpak, saurang nangtungtunggang gunungposisi, sareng tiasa ngarambat gampang dina rupa-rupa permukaan.

Sakumaha sapédah jalan anu pantes?

Sapédah jalandatang dina rupa-rupa bédahargapoin, kalayan seuseueurna ragrag dina $ 200 dugi ka $ 10.000 kisaran anu lumayan ageung. Sababaraha gunung méwahsapédahjeungsapédah jalanmalah tiasa ngahontalharganepi ka $ 16,000. Nanging, teu kedah nyéépkeun unggal artos tina tabungan anjeun pikeun nampi salah sahiji modél élit ieu.

Naon cara anu paling saé pikeun milih sapédah?

Dimimitian ku milih jinis anu leres sareng tungtungna sareng anjeun milih modél anu leres. Henteu sadayana anu ngagurilap emas. Anjeun tiasa waé angkat ka toko sapédah lokal anu caket sareng naroskeun pendapatna. Éta panginten bakal milih sapédah anu paling saé pikeun kaperluan anjeun tina pilihan aranjeunna. Nanging, naha éta bakal janten pilihan anu paling saé pikeun artos anjeun?

Naon anu naroskeun nalika ngagaleuh sapédah jalan?

Rada kami nimbalankeun patarosan umum padamel toko sapédah anu hadé panginten upami anjeun leumpang sareng nyarios: 'Kuring hoyong mésér sapédah jalan'. Kami parantos pegat pituduh ieu janten tilu léngkah (kalayan kaopat salaku pikaresepeun pikeun dipibanda), sareng anjeun bakal mendakan yén léngkah ieu sering dijantenkeun. Hayu urang ngamimitian. Léngkah 1: Jenis tunggang jalan naon anu anjeun rencanakeun dilakukeun?

Kumaha anjeun terang kumaha ukuran sapédah jalan?

Anjeun tiasa mendakan inpormasi ngeunaan ukuran sapédah jalan ogé. Sapédah jalan diukur tina handapeun ka luhur tabung korsi. Pikeun nangtoskeun ukuran anu pas, anjeun tiasa nganggo sababaraha cara anu béda. Kami badé nunjukkeun anu paling gampang di dieu - grafik ukuran bingkai: Bagan ukuran ieu kedah cocog pikeun unggal jenis sapédah jalan.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Garpu karbon Kinesis - solusi praktis

Naha garpu karbon patut? Jawaban saderhana: Responses sanés anu leres: garpu karbon langkung (langkung) langkung enteng sareng langkung ngahampura. Tapi kaunggulan anu paling penting nyaéta éta ogé sudutna langkung saé tibatan aluminium (sareng rada langkung saé tibatan waja atanapi titanium anu janten seueur bikang sareng Ti motor ayeuna nganggo garpu karbon).

Fakta serat karbon - solusi praktis

Naon istiméwa ngeunaan serat karbon? Serat karbon mangrupikeun bahan kapadetan rendah kalayan rasio kakuatan pikeun beurat pisan. Ieu ngandung harti yén serat karbon tangguh tanpa kagoréng sapertos baja atanapi aluminium, sahingga sampurna pikeun aplikasi sapertos mobil atanapi pesawat.

Garpu karikil karbon - kumaha ngalereskeun

Naha garpu karbon saé pikeun gravel? Sanaos kuring nyobian anu pangsaéna pikeun milari garpu gravitasi karbon anu didesain pikeun petualang dina pikiran. tapi ogé kuring kalebet sababaraha garpu karbon anu kirang serbaguna anu henteu ngagaduhan eyelét tapi tiasa tiasa dianggo kalayan saé kanggo bikepacking sareng cycling petualangan sareng dioptimalkeun ogé pikeun grinding gravel umum.

Sapédah karbon dina palatih - patarosan umum

Naha aman pikeun nempatkeun sapédah karbon dina palatih? Gumantung kana jinis palatih sareng panggunaan, éta berpotensi nerapkeun kakuatan anu teu biasa dina sapédah anjeun, pakean bagian sareng / atanapi ngaleuleuskeun atanapi ngarusak sapédah anjeun, maca tambahan pikeun manual pamilik Khusus ngeunaan panggunaan palatih. Ieu leres leres pikeun sapédah serat atanapi serat karbon kaku napel na palatih.

Setang karbon vs aluminium - solusi pikeun

Naha setang karbon ngabédakeun? Pikeun pamula, tanpa kaleuleuwih diwangun, batang karbon tiasa nawiskeun langkung seueur kamampuan damping tibatan kaseueuran batang paduan. Daripada ngaraosan masing-masing geter, setang karbon tiasa ngabantosan nyerep sareng ngabasmi obrolan éta. Nalika anjeun kaluar dina perjalanan anu panjang, éta tiasa ngabédakeun langkung raoseun pikeun panangan anjeun.