Utama > Waleran Pangsaéna > Naha sah nganggo sapédah dina jalur karéta - jalan kaluar pikeun

Naha sah nganggo sapédah dina jalur karéta - jalan kaluar pikeun

Kumaha anjeun nganggo sapédah dina jalur karéta?



Panerjemah: Fernando Muñoz Panaliti: Maria Pericleous Kuring kirang pisan gugup dina latihan pakéan nalika ngan ukur dalapan urang di dieu. (Seuri) Janten aranjeunna ngawartosan kuring badé maot sareng kuring angkat kana sapédah. Carita kuring nyalira dina Ngabuburit - sareng kuring bakal nyungkeun pertunjukan pikeun ningali naha resonasi - nyaéta: Kuring diajar naék sapédah nalika umur tujuh taun, sareng jarak kuring angkat ti buruan tukang ka blok.

Sababaraha taun ka hareup éta indit sababaraha blok deui. Nalika kuring umur 12 atanapi 13 kuring nyetir di unggal lingkungan. Sapédah kuring mangrupikeun sumber kabébasan, ngamungkinkeun kuring kabur ka kolot kuring, sareng éta ngamungkinkeun kuring berinteraksi sareng réréncangan tanpa sepuh kuring di rohangan salajengna.

Éta ngan ukur sumber kabébasan anu saé! Teras kuring ngancik 16. Kuring ngagaduhan SIM, kuring gaduh aksés kana mobil sareng ayeuna kuring ngagaduhan definisi anyar lampu kabébasan, tapi sabaraha di antara anjeun anu bakal ngabagi carita sareng carita sapertos éta dina sapédah anjeun nyalira? Angkatkeun leungeun anjeun. Ya Allah! Almos Sanés sadayana.



Di jaman kuring ogé urang gaduh média sosial. Kami henteu ngalakukeun éta dina telepon kami, kami henteu ngalakukeun éta dina iPads atanapi komputer kami sabab kami henteu ngagaduhan ieu. Urang masih tiasa terang dimana babaturan urang.

Dinten ayeuna, nalika anjeun angkat ka Facebook, aya peta St. Paul dina tuangeun kuring ampir unggal dinten kalayan sakedik titik di bandara anu nyebatkeun, '@ Bandara MSP nuju di Chicago 'Dina jalan kuring ka Paris

Naha motor sepédah sah?

'Tetep anjeunsapédahjejeg, henteu condong kana hiji sisi atanapi sanésna, sareng tingkatkeun pedal anjeun ka posisi 3 sareng 9. Teras nangtung sareng ngantepkeun panangan sareng suku anjeun nyerep sababaraha mantul nalika anjeun ngalangkunganlagu. '



Los Angeles dipikaterang ku budaya mobil anu luar biasa. Tapi naha mobil leres-leres alat transportasi anu pangsaéna? Dinten ayeuna urang nuju nyetir ngalangkungan lalu lintas jam, di kota kalayan patalimarga paling parah di nagara éta, mobil kuring, Zach gaduh sapédah na, Raghav bakal nganggo angkot. Kusabab anjeunna henteu ngagaduhan mobil atanapi sapédah sareng anjeunna ngan ukur anu kami mendakan anu gaduh, éta Carversus sapédah ngalawan angkutan umum. (Mesin mesin mimiti) (Klip helm sapédah) - Hayu urang laksanakeun. - Leres .- Oh antosan, urang leres-leres badé angkat? - Oke, sigana mah éta. - Oke. - Mimitian kami Nolan, pasihkeun undur deui. - Oke, tilu, dua, hiji. (Mobil ngagorowok) - Raghav, wilujeng siang di sakola - Duh, kamérana dihurungkeun, ya Allah, Zach nembé ngaliwat ka kuring.

Zach nembé ngaliwat kuring - Kami di dieu di kantor sareng kami bakal ningali kamajuan lalaki. Laptop canggih ieu ngalacak komputer sareng sistem posisi global anu masing-masing aya dina telepon sélulérna. - Jalma ieu ngan ukur leumpang ngaliwatan.- Nolan parantos ngalih dua méter, siga anjeunna nuju lalu lintas langsung.- Disebut pameuntasan zéb. .- Kamari panginten teu paduli upami kuring ngéléhkeun, ayeuna kuring leres-leres hoyong ngéléhkeun Nolan. - Mobil 2006 Mustang GT abdi, simpen banyolan anu seueur, kuring henteu hoyong ngupingkeunana, kuring kantos nguping sadayana) - Kuring ngan ukur nyoba nyéépkeun lampu sabisa mungkin - Kuring nganggo google maps anu masihan kuring jalur panggancangna didinya. (Senang musik) Henteu sesah ningali naha jalma resep nyetir mobilna ka tempat damel, anjeun terang? , anjeun gaduh musik sorangan pikeun ngadangukeun, anjeun gaduh AC na anjeun tiasa ngan ukur ngagaduhan kamar anjeun nyalira.

harga helm

Sepuhna hilap, Kang, kuring gaduh pizza. - Anjeun ngajalankeun kana lokal ku sapédah, tingali tatangga anjeun. Aya naon? ? - Naraka yeuh, nanas sareng ham, deui, simpen banyol anjeun, kuring resep nanas sareng ham. - Aya naon, lalaki? Kumaha kabarna? - Éta sapertos membenci Bruno Mars anjeun terang yén anjeunna mangrupikeun musisi anu hébat (babble) - Atanapi urang tiasa kaleungitan Raghav sabab anjeunna aya di jero taneuh.



Ooh, Nolan sareng Zach, silih udag. Éta henteu, éta henteu saé pikeun Zach. Éta sanés masalahna - Kuring henteu terang dimana kuring aya - kuring bungah, ieu pikaresepeun pisan, ieu anu paling pikaresepeun anu kantos kuring linggih di patalimarga - Upami teu aya kajadian kuring ngira yén Nolan nembéan Zach. - Hayu urang nelepon Zach.- Saur kuring bakal nelepon Nolan geuwat. (Telepon disada) Aya naon Nolan. - Zach, kumaha damang? - Bageur, dimana anjeun? - Panginten wétaneun Culver, saur kuring.

Kuring ngarasa rada saé, gaduh A / C, kuring ngarasa lalaki alus. Leres, kuring pikir potongan terakhir nyaéta g onna bekey, saur kuring. Kuring sadar kuring nganggo telepon nalika nyetir.

Abdi henteu kedah ngalakukeun éta. Éta bahaya. - Abdi resep jalma janten siga, ah man, kuring bakal ngalih ka LA, tapi kumaha anjeun ngungkulan éta? Lalu lintas na? Éta tempat Nolan ayeuna. - Kadieu. - Zach henteu kedah ngahurungkeun.

Zach sapertos Phew. - Héran kumaha kaayaan Raghav. (Senang musik techno) (Senang musik) - Kunaon sadayana aya di jalan? Naon anu anjeun lakukeun, naha anjeun badé damel? Kalayan padamelan anjeun. (Zum super gancang) - Henteu, henteu, henteu.

Abdi nekenkeun pisan ngeunaan hal ieu (seuri) ngeunaan éta. - Lima menit deui. - Euh, aduh - naha anjeun ngabodor kuring? Éta bakal ngalihna Raghav.

Henteu, sobat, henteu - ayeuna stasiun Expo Sepulveda dugi - lima menit, gélo. (Joy music) - Naha kuring meunang? - Leres. - Ahh - Anjeun ngan ukur ngaroko. - Sobat, kuring capé siga anu kedah balik ka imah sareng mandi. (seuri) Leres, kuring kedah uih deui - Agh, muhun, muhun. 10 sapertos anjeun ngaganti jalur kusabab anjeun langkung gancang teras lalaunan laun. - Leres. (Tepuk tangan) - Kami leres-leres keprok pikeun Raghav, upami anjeunna sumping damel unggal dinten, kuring henteu terang kumaha luluconna dimimitian. (seuri) - Intina nyaéta sigana mah sapédah sigana. - Panggancangna - Cara panggancangna ngurilingan LA - Salami jam sibuk. - Dina waktos sibuk.

Tapi anjeun damel nepi kesang. Angkutan umum estu mirah, tapi peryogi bari. - Mobil, anjeun kedah nyéépkeun seueur artos pikeun béngsin, tapi langkung merenah. - Sareng asuransi. - Sareng asuransi sareng anu sanésna, tapi kuring pikir anu pangsaéna pikeun ngajajah LA nyaéta dina motor. (seuri) - Janten Zach hilap kana helm na sareng kami terang yén kami henteu tiasa nyandak tulisan anjeunna kusabab anjeunna henteu nganggo helm, janten Eddie ngajalankeun perjalanan ieu dua kali. - Leres .- Kanggo ngaluarkeun helm Zach ti imahna .- Henteu hujan hujan khusus di La sareng anjeun tiasa ngabagi jalan satapak janten dasarna anu pangsaéna.

Hatur nuhun pikeun nonton, punten resep tulisan ieu, carioskeun kami dina koméntar ngeunaan perjalanan anjeun, kami resep ngadangukeunana, meureun urang kedah ngadamel langkung seueur tulisan motor - sigana mah urang kedah damel ayeuna - hehehe (seuri) yeuh sial éta.

Naha sah pikeun leumpang dina jalur karéta api?

Jelas, pantai sapanjang trek dina diwangun khusussiklusnyaéta senang pisan. Tapi naha diijinkeun? Hanjakalna, sanaos biasa pikeun Santa Cruzans ngumbara koridor (jalma leumpang ngalakukeunana sepanjang waktos), éta henteu leressah, saur juru bicara Komisi Transportasi Daérah Karena Pushnik, ngalangkungan email.3 2017.

Saatos ngalangkungan iklan baris

Hammond sareng kuring mendakan lokomotif anyar kami, ieu anu dibeli sareng Hammond. Éta Audi S8. Éta ngagaduhan kakuatan langkung seueur tibatan Jaguar, tapi anu langkung penting, éta ngagaduhan roda sadaya, anu anjeun peryogikeun kusabab rél licin.

Ogé, kuring ngagaduhan suku daging anu aya saraf, sapertos manusa, henteu dihijikeun gumpalan kalungguhan ka jelema bodo anu henteu kompeten. Nalika kuring nyetir, Hammond ngurus panumpang. Dina sababaraha menit kuring bakal ngucapkeun salam panumpang dina karéta kalayan nami na nyata.

Tapi sateuacan kuring ngalakukeun éta, hayu urang siapkeun karanjang prasmanan. Éta kedah katingali saé. Ieu leres-leres sadayana panumpang kahiji, kadua tah, ngan ukur anu kahiji atanapi kadua anu tiasa lebet kadieu, janten kuring hoyong tampilan na saé.

Muffin. Leres. Éta palatih seueur.

Saatos prasmanan parantos siap, waktosna ngabageakeun tamu kami anu mangrupikeun sakumpulan pejabat luhur sareng inspektur ti dunya karéta. -Steve Davies.-Steve Davies.

tenda luhur hateup otomatis

MBE! -Anjeunna penting.-Steve Davies, MBE! -Memang.-Sareng anjeun kolonel! Halo! -Kumaha damang? Enéng ningali anjeun deui.

Nya, anjeun anu pangheulana sumping. -Memang.-Halo, anjeun Helen

Ashby. OBE! Halo! -Hélen Ashby.-Halo! - Punten lebet. - Hatur nuhun. -Anjeun mimiti, tangtosna. -Sareng pak? -Anu Walmsley.

Leres, anjeun ogé hehehehe, di ditu, Ian.

Ieu bakal leres-leres hébat pisan. Hayu urang angkat, sadayana bakal saé. Jarami seger.

Entong hariwang. Sadayana ayeuna gumantung kana masihan panumpang naék karéta saumur hirup. Dulur-dulur, wilujeng angkat dina 14:53 express ti luar Leicester caket Loughborough.

Karéta ieu badé angkat. Hatur nuhun kana perjalanan anjeun! urang. Kami ngahargaan yén anjeun ngagaduhan pilihan perusahaan rel dumasar-otomatis.

James, ieu tugas kuring! Kuring ngajalankeun bagéan karéta ieu. Anjeun ngan ukur nyetir! Saderek sadayana, ieu mangrupikeun pramugari anjeun anu nyarioskeun saha karéta ieu. Urang bakal angkat ka Loughborough sakedap.

Tingali kana éta! Éta karéta sareng tiasa dianggo! anu pangalusna anu kuring kantos laksanakeun! Dulur-dulur, Sadérék bakal lami deui. Oh muhun! Kuring henteu weruh naha éta aya dina gambar anu anjeun tingali di bumi, tapi perasaan linggih dina mobil tapi nuju dina karéta mangrupikeun hal anu paling anéh anu kantos kuring ningali dina jandéla. Éta

Éta karéta api! Kaliwat karéta anu sanés anu parkir di sisi. Éta ngan éndah. Bahkan aya deui poin.

Supir anu ngurus rem saeutik

Ngerem sakedik. Refreshments, purun! Oh, éta henteu cocog! Ngaliwat sasak alit, cai di kénca. Nalika kuring nuju jalan-jalan, Jeremy akhirna angkat ti stasiun dina karéta olahraga idiotikna.

TGV 12 nuju dioperasikeun. Hayu atuh nyarios ngalangkungan panumpang kuring. Lalaki di kénca ngan ukur lalaki, tapi lalaki di belah katuhu mangrupikeun éditor majalah Rail Express sareng kuring kedah ngagumkeun anjeunna.

Anjeunna bakal marios pangalaman ieu. Cara anu pangsaéna pikeun ngingetkeun anjeunna tangtosna bakal ngéléhkeun Hammond sareng Mei ka tujuan urang. Kadieu! Hayu urang ningkatkeun kagancangan ieu! Hayu urang dugi ka 40.

Opat puluh lima! Sapasang bug pencét raray editor édisi Railway Express. Lima puluh lima! Neuteup! Angin dina buuk anjeun, lebah ramo anjeun! Kakuatan V12! Redaksi majalah Railway Express aya dina kalangkang kuring! Hiji karéta! Ya Allah! Samentawis waktos, Méi parantos ngalungkeun suku-Na kana taneuh salajengna dugi ka jalur. Dua puluh lima mil sajam! Tapi anu ieu Kurva laju nyababkeun sababaraha masalah.

Kadali pelayaran tiasa dianggo. Tingali ieu! Abdi henteu ngalakukeun nanaon ayeuna. Henteu ngan ukur geter anu ngaganggu anu ngadalikeun.

Noise ogé masalah. - Naon? - Naha saur anjeun aman? Abdi henteu tiasa ngadangukeun Anjeun! - Naha saur anjeun aman? -Teu. diskusi ieu sateuacanna, tapi kumaha urang komunikasi dina kaayaan darurat? Urang kedah ngajerit! Naha aya kabel komunikasi pikeun ngeureunkeun karéta? Enya enya.

Kuring saleresna bakal parios deui. Abdi badé naros ka supir, Pak May, supados ngalambatkeun sakedik nalika urang nyayogikeun inuman.

James! James! - Aya naon? -Dupi anjeun ngalambatkeun sakedik? -Sadayana ragrag. -Bener. Samentawis éta kuring kantos néwak idiot, tapi teu tiasa lirén kusabab aya kasalahan konstruksi dina jaringan karéta.

Malah di dieu urang nyangkut tukangeun kafilah. Upami kuring jujur ​​éta tapi éta sanés masalah anu paling caket. Duh demi Gusti! Oh ieu parah pisan.

Anggota kelas pekerja ayeuna ningali sacara lengkep dina éditor Majalah Railway Express. Oh whoa no Whoa, whoa, whoa! Hapunten pisan ngeunaan éta. Abdi henteu tiasa teras-terasan sapertos kieu salamina.

Abdi mundur. Kuring mutuskeun balik pikeun milarian sababaraha titik dimana kuring tiasa ngarobih jalur. Abdi nyungkeun hapunten.

biking gering

Abdi nyungkeun hapunten.

Naha jalur karéta milik pribadi?

Ngalanggarasupkaréta api téhharamsareng bahaya. Bagian-bagian karéta tertentu, kalebet stasiun, underpass sareng pameuntasan tingkat, kabuka pikeun umum. Tapi nalika jalma angkat kalagu, tanggul atanapi daérah sanés, éta téh ngalanggar.

Tulisan ieu dimungkinkeun ku Skillshare. Diajar salami dua bulan gratis ku ngadaptar salaku salah sahiji 500 munggaran di skl.sh/wendover5.

Upami anjeun milarian daptar dua belas ékonomi panggedéna di dunya, aya karusakan anu jelas. Genep mangrupikeun nagara-nagara anu leutik dimana anjeun moal tiasa langkung ti sababaraha ratus mil atanapi kilométer ti laut. Genep anu sanés - Amérika Serikat, Cina, India, Brazil, Kanada, sareng Rusia - mangrupikeun nagara ageung kalayan tempatna langkung ti sarébu mil atanapi genep belas ratus ratus kilométer ti laut; kapal dipikanyaho anu paling penting di dunya berkat béaya rendahna Nyatana, 90% perdagangan dunya dilaksanakeun ku laut.

Sanaos kaseueuran penduduk di dunya hirupna caket sareng laut, masih seueur daerah anu pendudukna jauh ka daratan anu peryogi ogé metode transportasi angkutan barang murah. Aya karéta angkutan barang pikeun éta. Henteu héran, genep anu panggedéna sacara fisik tina dua welas ékonomi panggedéna, diréparasi deui, mangrupikeun genep pangguna angkutan barang rel panglobana.

Pikeun ngartos peran angkutan barang rel, anjeun kedah milarian nomerna; di Amérika Serikat, hargana sakitar 4 sen rata-rata, hiji ton kargo, beurat mobil leutik, sakilo dina karéta angkutan barang. Éta sakitar 2,5 sen per ton kilométer.

Éta hartosna anjeun tiasa, rata-rata, kéngingkeun ton kargo ti New York ka Los Angeles sakitar $ 100 basisir-ka-basisir. Harga karéta AS mangrupikeun anu panghandapna di dunya. Di kaseueuran nagara Éropa, contona, jangkungna ampir dua kali.

Dibandingkeun sareng opat sén per mil, angkutan udara di Amérika Serikat hargana sakitar 121 sén per mil-mil, atanapi 75 sén per ton-kilométer, tapi angkutan udara sanés pesaing pikeun karéta api. Pesawat bakal condong mawa barang anu peka-waktos atanapi berharga, sedengkeun karéta-karéta bakal mawa barang-barang anu kirang kualitas atanapi kirang peka waktos. Pesaing nyata karéta éta nyaéta treuk anu ngajual hiji ton per mil kalayan biaya sakitar 20 sén atanapi 13 sén per ton-kilométer r.

Éta katémbong langkung luhur, tapi treuk tangtosna tiasa kamana waé. Karéta ngan ukur tiasa angkat dimana waé lagu-lagu sababna karéta jadi murah sabab éta jauh langkung éfisién tibatan treuk. Dina 2017, Union Pacific Railroad, salaku conto, mawa kargo dina total 471 milyar ton-mil.

Éta jumlah total mil dikali jumlah total ton dipindahkeun. Pikeun ngalakukeun ieu, aranjeunna nganggo langkung ti 1 milyar galon bahan bakar solar, anu hartosna diperyogikeun, rata-rata ngan ukur hiji galon bahan bakar pikeun mindahkeun hiji ton kargo 469 mil. Éta langkung éfisién tibatan treuk.

Alesan pikeun ieu saderhana: karéta nyanghareupan kirang tahan. Roda waja lemesna ngalir ngalangkungan ranté waja lancar janten aya sakedik gesekan dibandingkeun ban karét dina truk anu ngalir ngalangkungan jalan. Ogé, kusabab karéta na ngan ukur gaduh hiji garis panjang, aya kirang langkung tarik angin per ton tibatan treuk.

Lokomotip tunggal nganggo jumlah bahan bakar ageung tapi tiasa gaduh langkung ti 6.000 tenaga kuda sahingga tiasa narik seueur mobil anjeun. Rata-rata, karéta kargo di Amérika Serikat panjangna sakitar 6.500 kaki atanapi 2.000 méter panjangna. Nanging, aranjeunna tiasa langkung lami.

Di Kanada, Kanada Nasional rutin ngajalankeun 14,000 kaki atanapi 4,300 méter karéta panjang per jam pikeun ngajalankeun ti hiji tungtung karéta éta ka anu sanés. Biasana ngan ukur butuh dua jalma pikeun nyetir sababaraha karéta karéta ieu. Nalika anjeun ngémutan yén kaseueuran truk nyandak hiji jalma pikeun mindahkeun wadah sareng karéta éta tiasa nyandak ratusan, manpaatna gampang ditingali.

Dina sababaraha kasus, karéta momotan disetir ku ngan hiji jalma - supirna. Tangtosna, aya seueur masalah kaamanan, tapi karéta api beuki ngalakukeun ieu pikeun ngirangan biaya, hartosna yén karéta angkutan barang ékonomis sareng ramah lingkungan dibandingkeun sareng modeu transportasi darat anu sanés. Biasana henteu seueur dina taksi lokomotip sanés kendali karéta, sababaraha korsi sareng wc leutik.

Teu aya ranjang atanapi akomodasi anu sanés kumargi kru henteu cicing dina kapal anu salami éta. Unggal supir sareng konduktor di perusahaan damel daérah pasti di sapanjang rute karéta, janten dina perjalanan anu langkung lami, sapertos rute BNSF ti Seattle ka Chicago, butuh 10 awak anu béda pikeun perjalanan. Anu mimiti nyandak karéta ti Seattle ka Wenatchee, Washington, teras ngalih ka awak awak anu nyandak anjeunna ka Spokane, Washington, teras prosés pertukaran awak ieu ngulang deui di Whitefish, Havre, Glasgow, Minot, East Dilworth, Northtown, sareng North LaCrossbefore karéta na sumping di Chicago.

kumaha ngalatih pikeun luhurna luhur

Dina kaseueuran kasus, awak biasana cicing di hiji tungtung daérahna, damel karéta ka tungtung anu sanés, cicing di hotél, teras tukeur paréntah sareng kru anu sumping tina hiji karéta balik ka tempat cicingna. Dina hukum AS, masing-masing awak ngan ukur kénging damel dugi ka dua belas jam lempeng sateuacan aranjeunna peryogi istirahat, sahingga daerah-daerah di mana padamelan awak kedah dilakukeun dirancang pikeun réngsé dina bagian anu langkung lami, sapertos ieu Nanging, 276- mil, bentang 444 kilométer ti Glasgow dugi ka Minot ngagaduhan résiko paningkatan waktos kaluar upami aya pelambatan.

Nalika awak karéta ngahontal dua belas jam, aranjeunna sacara harfiah kedah lirén dina jalurna sareng ngantosan kru sanésna sumping. Biasana karéta api bakal ngusir tim penyelamat ti halte salajengna, dina hal ieu Minot, kanggo ngambil alih éta. Ayeuna aya dua jenis utama barang anu diangkut ku rel - ageung sareng intermodal.

Massal nyaéta hal-hal sapertos sisikian, batu, pasir, minyak, sareng batubara. Batubara, sapertos barang anu paling ageung, sanés produk kapadetan tinggi - hargana sakedik, Pikeun kéngingkeun seueur. Di Amérika Serikat, sakilo biaya batubara ngan ukur $ 34 rata-rata - janten tangtosna anjeun kedah milih cara transportasi anu paling murah, anu dina seueur kasus nyaéta karéta.

Duanana karéta digunakeun pikeun mindahkeun batubara tina tambang ka tujuan domestik, utamina pembangkit listrik, sareng palabuhan basisir pikeun dimuat kana kapal pikeun ékspor internasional. Jinis kargo penting sanésna, intermodal, ngalibatkeun ngangkut wadah kiriman ka sareng tujuanana. Sacara umum, wadah ieu ukur diangkut ku karéta salaku léngkah dina sapanjang perjalanan.

Salaku conto, wadah tiasa dicandak tina pabrik di Shenzhen, Cina, sareng treuk ka palabuan shenton, anu dimuat kana kapal pikeun Long Beach, California, ngalih kana karéta ka Omaha, Nebraska sateuacan angkat anu terakhir perjalanan ka Norfolk, Nebraska, dimuat deui kana treuk. Sacara umum, jalan karéta bakal ngagaduhan terminal antar modélna dimana peti dikaluarkeun sareng dimuat. sakitar 300-500 mil atanapi 500-800 kilométer jauh sahingga daérah panggedéna tiasa ngahontal dina sapoé treuk ti salah sahiji terminalna.

Kusabab sipatna karéta api tina karéta api panumpang U. S., éta tiasa kaget sababaraha sistem kargo barang nagara éta dianggap salaku salah sahiji anu pang saé di dunya.

Nagara ieu ayeuna di daérah sibuk sareng ékonomis anu ngadukung panggunaan karéta angkutan barang. Bijih janten conto anu saé pikeun ngajelaskeun kumaha karéta angkutan barang damel di sakumna dunya. Jaringan AS cukup lega.

Salaku conto, Kansas, anu sadayana jaringan karéta panumpang na diwangun ku éta, ngagaduhan jaringan kargo jasa éta. Anu ngabantosan ieu Di kaseueuran nagara, pamaréntah ngawangun lagu utamina pikeun karéta panumpang anu dianggo, sareng perusahaan angkutan barang mayar panggunaanana. Di Amérika Serikat, kumaha ogé, éta tibalik cara - dina kaseueuran kasus, rute anu dipimilik ku perusahaan angkutan barang sareng pamaréntah mayar aranjeunna pikeun ngagunakeun jasa panumpang.

Taun-taun konsolidasi nyababkeun tujuh karéta api angkutan barang ageung di Amérika Kalér, masing-masing ngagaduhan daérah nyalira: Union Pasipik, BNSF, CSX, Norfolk Kidul, KanadaNasional, Pasifik Kanada sareng Kansas City Kidul. Kacuali Kanada Nasional henteu aya, ngalir ti basisir ka basisir, janten operator tunggal henteu tiasa mindahkeun kargo ti mimiti dugi ka réngsé dina perjalanan anu langkung panjang. Ayeuna parios karéta BNSF ieu.

Anjeun bakal terang dina tungtungna yén anjeunna ngangkut mobil CSX sareng mobil Union Pasipik. Kalayan henteu aya jalan karéta anu ngaliput sapanjang buana, anu béda damel babarengan pikeun ngangkut kargo kana tujuan akhir na. Salaku conto, wadah anu ngumbara ti Oakland, California ka Philadelphia, Pennsylvania mimitina bakal diangkut kana Lathrop, California, dimana Union Pasipik ngagaduhan halaman marshalling.

Anjeunna teras dikaluarkeun tina treuk sareng dimuat kana karéta anu badé ka wétan. Saatos nyebrang Amérika Serikat kulon sareng dugi ka Chicago, wadah éta dikaluarkeun sareng ditarik sakedap -jauhan ti Union Pacific ka terminal CSX teras disimpen dina karéta CSX, sabab Chicago dugi ka wétan salaku Union Pacific. Karéta éta teras bakal nyandak anjeunna ka Kearny, New Jersey, caket kota New York, dimana anjeunna teras ngamuat treuk anu sanés pikeun nyandak anjeunna ka tujuan akhir na di Philadelphia.

Ieu parantos rumit, tapi langkung seueur anu tiasa dilakukeun. Kadang karéta api anu sanés damel babarengan atanapi nyayogikeun mindahkeun lancar antara asal usul sareng tujuan anu tangtu. Misalna, Chicago ngagaduhan puluhan stasion karéta anu sanés anu dianggo ku karéta api anu sanés.

Pikeun ngangkut wadahna, anjeun panginten kedah mesen korsi dina karéta ka kota, teras mesen transfer treuk ti hiji terminal ka terminal anu sanés, teras buku karéta salajengna di luar kota sacara terpisah. Ieu nambihan pajeulitna pisan sareng sering sesah milari supir treuk anu daék jalan-jalan pondok di sakitar kota, khususna kusabab kakurangan supir truk ayeuna di Komplek AS ditangani ku perusahaan logistik anu ditangan ku Palanggan ditugaskeun ngatur angkutan kargo na, tapi parapatan ieu masih tiasa ngalambatkeun kali pangiriman sacara signifikan. Aya perang anu tetep antara industri treuk sareng rél sabab tetep Kongrés tina ningkatkeun beurat sareng batesan ukuran dina truk.

manpaat tina smoothies héjo

Kalayan kakirangan supir truk anu ampir global, nanging, karéta api aya kauntungan ayeuna sareng seueur anu mekar. Rel karéta anyar diwangun di sakumna dunya, khususna di nagara berkembang, sareng industri na berkembang. Nanging, éta henteu lengkep pasti.

Kadatangan treuk tanpa supir tangtosna bakal ngirangan biaya sareng ningkatkeun kapasitas dina industri truk, anu tiasa ngakibatkeun ban karét. Salaku tambahan, batubara mangrupikeun salah sahiji jinis barang anu paling umum dibabawa ku karéta angkutan barang, sareng nalika dunya janten énergi anu terbarukan, paménta angkutanana tiasa turun. Karéta karéta bakal teras janten jalan anu kabuktosan pikeun mindahkeun barang ka daratan pikeun jarak anu jauh.

Upami anjeun hoyong diajar kumaha ngadamel tulisan sapertos kieu, aya sababaraha hal anu anjeun kedah pelajari. Anjeun kedah diajar kumaha nyerat fiksi kalayan épéktip. Skillshare ngagaduhan kelas pikeun ieu.

Anjeun kedah diajar kumaha cara ngarékam file audio anu saé. Skillshare ngagaduhan kelas pikeun ieu. Anjeun kedah diajar kumaha ngédit file audio.

Skillshare ngagaduhan kelas pikeun éta. Anjeun kedah diajar kumaha ngahirupkeun. Skillshare ngagaduhan kelas pikeun éta.

Upami anjeun hoyong diajar, aya kasempetan anu saé pikeun Skillshare ngagaduhan kelas pikeun kursus dina komputer anjeun, dina alat ios atanapi Android, bahkan sacara offline sareng aplikasi, janten anjeun tiasa diajar naon waé, dimana waé, iraha waé, dimana waé ogé tiasa. Pangalusna sadaya, anjeun tiasa diajar gratis sareng Skillshare salami dua bulan ku janten salah sahiji 500 anu mimiti anu daptar di skl.sh/wendover5.

Dupi abdi tiasa nyandak sapédah kuring dina tabung?

Dilipetsapédah tiasadicandak gratis dinatabungsepanjang waktos. Teu tilepansapédah tiasadicandak gratis dina sababaraha bagian dinatabungluar waktos puncak. Jasa walungannyandak sapédahsigangalakukeunJalur Udara Émirat, tapi beus sareng trem kaluar sadayana tapi tilepansiklus.

Naha aman pikeun ngangkut sapédah dina karéta?

Dugi ka sababaraha sasih, anjeun tiasa nyandaksapédahbabarengan sareng anjeun dina samingalatihanjeun ngumbara. Nanging,angkutan sapédahkungalatihayeuna murni diputuskeun kuKaréta apinu boga wewenang. Sanés panginten tiasa henteu nyandaksapédahbabarengan sareng anjeun dina samingalatihanjeun iinditan, sabab prosedur na parantos robih.

Naha bis tiasa kana beus?

Anjeuntiasanyandak siklus narilep dimana waé, iraha waé dina sadaya jasa transportasi kami. Pikeunbeus, supirnatiasamutuskeun pikeun henteu ngantep anjeun ngumbara upami sibuk teuing.

Naha ngumpulkeun paku mobil henteu sah?

Henteu di Amérika Serikat,Jalan karétaPulisi bakal nimbangkeunpakudipiceun sakumaha maling sareng karusakan kriminal pikeun harta karéta. Kusabab éta tiasa ngakibatkeun karusakan, muatan anu biasa di nagara sanés panginten Rail Sabotage. Pastina henteu - éta maling pikeun ngamimitian sareng bakal ngakibatkeun anjeun dituntut upami anjeun dicekel.

Naha leumpang dina jalur karéta ilegal di Texas?

Ieungalawan hukum pikeun leumpang dina jalur karéta api, sareng anjeun tiasa ditéwak kusabab ngalanggar hukum.Jalur karéta apisareng hak jalan milik pribadi sareng aksés ketat kukaréta apitanaga sareng jalma anu parantos dipasihan idin tikaréta api.

Naha tiasa ngalatih karéta tina artos artos?

TOsentinggaleun dina jalurngalakukeunhenteu ilaharnaderailkangalatih. TOngalatihngebut di sapanjang lagu na mangrupikeun obyék anu beurat pisan sareng seueur moméntum. Thesenngan saukur enteng teuing pikeun ngalakukeun nanaon. Éta téh rata atanapi knocked kaluar jalan kungalatih.

Sapédah naon anu anjeun tiasa tumpak dina jalur karéta api?

Sepeda motor, sakapeung disebat 'rél sapédah', mangrupikeun sapédah standar sareng kantétan anu ngamungkinkeun sapédah tiasa diboncéng kalayan gampang dina jalur karéta api. Kaseueuran jalan karéta anu ditinggali dina bentuk anu goréng. Desain rélbike naon waé anu hadé kedah tiasa ngungkulan rel rata anu rata, rel anu tos sempit, sareng gulma anu kandel anjeun henteu tiasa ningali relna.

Naha rel tiasa dianggo dina jalan karéta anu ditilar?

Kaseueuran jalan karéta anu ditinggali dina bentuk anu goréng. Desain rélbike naon waé anu hadé kedah tiasa ngungkulan rel rata anu rata, rel anu dipakena sempit, sareng gulma anu kandel anjeun henteu tiasa ningali rélna. SOK JELEMAH, anjeun kedah nganggo kareta motor HANYA dina jalur anu DITUNGGUL !!

Naha haram pikeun naék kana jalur karéta aktif?

Entong numpak jalur aktip atanapi henteu nganggo ijin ti karéta api. Ngalanggar hukum haram sareng tiasa nyababkeun ditéwak, denda sareng / atanapi panjara. Railbiking tiasa bahaya sareng ngakibatkeun cilaka atanapi maot. Idin dikabulkeun dina jalan karéta anu dituduhkeun di dieu. Ngunggah

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.