Utama > Waleran Pangsaéna > Mérek sapédah jalan Italia - kumaha carana alamat

Mérek sapédah jalan Italia - kumaha carana alamat

Sapédah jalan naon anu dilakukeun di Italia?

Lima tina tercantikSapédah jalan Italia
  • Ku Rosa SK Pininfarina.Dihasilkeunsalaku kolaborasi jeungItaliimah desain Pininfarina, De Rosa SK ieu bakal muterkeun sirah.
  • Bianchi Oltre XR4. Bianchi's Oltre XR4 bérés dina héjo celeste legendaris perusahaan.
  • Konsép Colnago.
  • Pinarello Dogma F8.
  • Wilier Cento 10 Hawa.
8. 2016.



Italia dipikaterang ku karepna pikeun bersepeda, warisan anu beunghar pisan anu tiasa janten bumi spiritual tina olahraga anu urang sadayana resep. Ayeuna, barengan sababaraha jalan anu paling narik ati, asakan anu hebat, sareng legenda bersepeda pangageungna, Italia parantos ngahasilkeun sababaraha motor pangsaéna anu kantos ditumpangan, sareng ieu katingalkeun kana opat merek bersepeda paling ikonik di Italia. Bianchi mangrupikeun perusahaan sapédah pangkolotna di dunya anu masih dina bisnis ayeuna sareng didirikeun ku Edoardo Bianchiway di 1885.

anti kembung

Salaku tambahan pikeun tradisi anu euyeub, sapédah Bianchi langkung sinonim sareng hiji warna tibatan pabrik sapédah anu sanésna: Celeste, pirus bulak. Bianchi disponsoran pengendara profesional kahijina, Giavanni Tomasello, dina 1899, sareng 15 taun ka hareup perusahaan ngahasilkeun 45,000 sapédah sataun ogé 1.500 motor sareng 1.000 mobil. Sareng taun 1935 aranjeunna ngajual sapédah 70,000 anu ngahégak sataun, nalika motor Bianchi mangrupikeun anu mimitina nganggo penemuan Campagnolo anu anyar di 1939, sistem pergeseran anu dioperasikeun ku rod anu disebut Cambio Coursa, kalayan derailleur dina strut tukang anu ngaganti ranté kana opat sprockets tukang aya taun Giuseppe Olmo ogé nyetél rékor jam anyar dina dewan Bianchi.

Kasuksésan éta dituluykeun nalika Fausto Coppi ngagabung sareng tim Bianchi di 1940. Sareng dina 1949, 'Jawara Juara Juara', sakumaha anjeunna dikenal, janten pengendara anu mimiti meunang Giro d'Italia sareng Tour de France dina taun anu sami , anu ngéntépkeun dirina sareng mérek Bianchi dina buku-buku taun sajarah ngédit, gigireun Coppi Bianchi kalayan ahli siklus anu sanés sapertos Felice Gimondi, Laurent Fignon, Gianni Bugno sareng Marco Pantani, anu numpak aluminium na Mega Pro XL Reparto Corseto anu parantos dipasihkeun pikeun masihan nami lengkepna pikeun Giro d'Italia / Tour de France anu kawéntar dina taun 1998, pengendara terakhir anu ngahontal prestasi Herculean ieu sareng pengendara terakhir anu meunang Tour de France dina pigura aluminium. Ayeuna Pantani kataji ku géométri tina sapédah na naék 30 rupa pigura dina hiji mangsa, masing-masing rada béda.



Celeste anu mencolok masih tiasa ditingali dina kisaran ayeuna, anu disetir ku Tim Wisata Dunia Belanda Lotto NL-Jumbo, anu ngagaduhan tilu pigura jalan anu béda-béda pikeun dipilih, dina modél Oltre, Specialissima sareng Infinito. Ayeuna anjeun panginten aya dimana ti jambatan khas Bianchi anu khas, Edoardo Bian chi ngajarkeun Ratu Margherita cara naékkeun sapédah sareng pikeun kasulitan anjeunna nampi janji karajaan atanapi segel anu ngamungkinkeun anjeunna ngagaduhan jambatan Bianchi dina unggal tempat Place. (bagja musik Itali) Colnago didirikeun taun 1952 di Cambiago, Italia Colnago sareng gancang ngawangun reputasi salaku salah sahiji pabrik bingkai jalan khusus di dunya.

Luigi Ariento meunang medali emas dina balapan jalan Olimpiade 1960 dina kapal Colnago. Ernesto henteu ngan ukur ngajalankeun perusahaan tapi ogé kapala mékanika tim The Molteni sareng kameunangan Michele Dancelli di Milan San Remos 1970 ngainspirasi logo Asso di Fiori atanapi Ace of Clubs anu kawéntar. Di 1971, Eddie Merckx tangtu ngiringan tim Molteni sareng damel raket sareng Ernestoon pikeun ngembangkeun motor anu ditumpangan, puncakna dina baja super ringan Colnagoused di 1972 ngarecah catetan jam dunya.

Kasuksésan éta nyababkeun perusahaan lebet pasar sapédah produksi, didorong ku ledakan sapédah di awal taun 1970an, bari ch ningali pengenalan modél pusat Super sareng Mexico pikeun ngahargaan rékor jam. Aranjeunna ogé neraskeun ngabaru sareng ékspérimén sareng cara-cara ningkatkeun kaku awak ku ngagunakeun pigura tubular oval sareng crimped kalayan tubing Columbus, anu nyababkeun Master Range anu kawéntar, Giuseppi Saronne meunang Pro World Road Race di taun 1982 kalayan pigura sapertos kitu. Salami taun 80an sareng 90an, Colnago teras-terasan ngajajah desain konstruksi sareng kerangka, kalayan ngenalkeun pigura serat karbon anu pangpayunna di taun 1994, C40, diwangun tina tabung karbon anu nganggo cangkéng baja ringan.



C40 mangrupikeun hit instan, nolak ekspektasi kinerja sareng meunang Paris-Roubaix lima kali ti 1995 dugi ka 2000 sareng supir Mapei Johan Museeuw, Franco Ballerini sareng Andrea Tafi. Langkung seueur vérsi bingkai karbon anu dituturkeun, kalayan masing-masing naékkeun bar pikeun kaunggulan, motorna aya permintaan pisan. Dina 2014, aranjeunna damel sareng Ferrari dina aerobike V1R, anu kadua kalina aranjeunna damel sareng kutang olahraga méwah sareng saatos damel dina téknologi serat karbon dina taun 1980an.

Motorna bakal teras ditumpangan dina tingkat anu paling luhur, kalayan tim Émirat UAE ayeuna nganggo pigura C60 sareng Concept aero anu gaduh hébat sapertos Alexander Kristoff, Dan Martin sareng Fabio Aru (Musik) Pinarello didirikeun taun 1953 ku urut ahli Giovanni Pinarello, anu dimimitian ku bengkel alit sareng ngawangun sapédah di Treviso. Dina 1961, Cicli Pinarello, sakumaha anu disebatna dina waktos éta, disponsoran supir kahijina, Guido de Rosso, anu meunang Tour de l'Aveniron taun ayeuna didamel tina krim sareng baja Pinarello biru. Dina 1975 Pinarello meunang Giro d'Italia kahijina, kalayan Fausto Bertoglio naék modél waja khusus kalayan tabung Columbus.

Sareng 13 taun saatosna, di 1988, aranjeunna nyiptakeun sajarah nalika Panjabat Sepanyol Pedro Delgado nangkep anu munggaran tina 13 kameunangan Tour de France, sanaos anjeunna leres-leres nitih gunung di TVT92 kalayan kancing aluminium sareng tabung karbon, anu dingaranan Treviso parantos . Dina taun 1980an, mérek éta kalolobaanana pikeun pigura Mont dikenal ello SLX anu, kahadean tina pengendara AS Alexi Grewal, meunang emas dina Olimpiade 1984 di Los Angeles. Sedengkeun modél populér anu séjén waktu éta nyaéta modél sadaya-baja Treviso jeung Gavia ogé ngajajah dunya mesin uji coba waktu, ékspérimén sareng tabung melengkung sareng desain inovatif, sareng di 1988 ngaluncurkeun mesin profil low kahijina sareng Prologo anu khas.



Kadatangan Miguel Indurain di panggung dunya di 1991 nyandak Pinarello ka jangkung anyar, urang Spanyol meunang lima padeukeut Tour de Franceson saperangkat pinarellos khusus, kalayan 1994 mangrupikeun taun ka tukang tur éta dimeunangkeun dina motor baja. Dina 1995, Indurain ngajalankeun pigura Keral Lite aluminium pikeun kameunangan akhirna, kalayan Bjarne Riis nyandak édisi win '96 dina pigura anu sami, sedengkeun Jan Ulrich ngagaduhan tilas kameunangan tujuh kameunangan lempeng pikeun mérek ku meunang 1997 Tour Complicated Pinarello Paris dina aluminium TIG-dilas khusus nganggo Columbus tubing desain bingkai TT diteruskeun kana taun 1990an sareng ngahasilkeun buah, dibantuan ku fisiologi Indurain anu henteu rata, kalayan ngaluarkeun sapédah TT karbon munggaran perusahaan, Espada, dina 1994, nalika Indurain meupeuskeun rékor jam dunya sareng ngajalankeun versi jalan, ngancurkeun waktos sidang. Milénium anyar nyatakeun generasi anyar pigura serat karbon khusus ku Pangeran, sareng nembé seri Dogma dimana Bradley Wiggins meunang Tour 2012 di 2012.

Opat kameunangan dina Tour de France kahadean tina Chris Froome Saprak harita, anu terakhir dituturkeun dina 2017 dina andalannya anyar F10. (Musik éléktro-akustik Italia) Merek Itali anu leres-leres dirayakeun, tapi ayeuna ampir kapopohokeun, legenda Legnano ti saprak 1902 sareng Vittorio Rossi & Company, anu ngahasilkeun sapédah di Milan dina nami mérek 'Lignon'. Sababaraha taun sanggeusna perusahaan dicandak ku Emilio Bozzi, anu ngadegkeun salah sahiji tim bersepeda anu paling suksés dina sajarah di 1906, Tim Ngabuburit Legnano, anu ngalir dugi ka 1966.

Sapédah Legnano anu dipikasieun pisan dicirikeun ku warna anu teu kasasarna, katelah 'Kadal Konéng', sareng desain bingkai unik dimana penjepit korsi caket langsung handapeun bagian luhur payuneun tabung korsi. Dina taun 1920 Bozzi ngambil alih inohong Alberto da Guissano, prajurit Lombard anu ikonik pikeun ngalambangkeun mérek Legnano. Gambarna, dialungkeun dina stamping kuningan sareng rivet kana tabung sirah, bakal ngahias sapédah anjeun salami 50 taun ka hareup.

Nasib mérek na robih salamina di 1924 nalika tim nandatanganan kontrak saumur hirup sareng béntang anu hoyong pisan Alfredo Bindato. Éta jenius bisnis nalika Binda ngahontal kasuksésan anu luar biasa sareng Palmarès, kalebet lima édisi tina Giro d'Italia, tilu judul Jalan Dunya, opat Wisata Lombardis sareng dua édisi Milan-San Remo. Nyatana, Binda dominan pisan yén panitia Giro mayar kanggo anjeun anu sami sareng kameunangan sacara umum di Giro pikeun nyingkirkeun édisi lomba 1930 pikeun ngahudangkeun minat deui dina acara anu ampir hiji jalma kalima kalina.

Ieu ngenalkeun jaman kaemasan pikeun Legnano, kalayan panandatanganan Gino Bartali di 1936 sareng Fausto Coppi di 1939, salah sahiji duos anu paling kuat dina sejarah, pasangan éta beulah taun 1942 nalika Coppi badé angkat kanggo saingan Bianchi anu pait, ngabagi bangsa janten kameunangan dua kubu dina 1948 Tour de France naék kana Legnano Roma sareng deragnleur tukang-rod diaktipkeun Campagnolo. Saatos pengunduran diri Bartoli di akhir 1954, nasib Legnano laun-laun luntur dina sababaraha taun ka pengker, kecuali medali emas dina balapan jalan Olimpiade 1956 sareng Ercole Baldini. Perusahaan merjuangkeun taun 1960an sareng 70an sateuacan dipésér ku saingan Bianchi anu lami di 1987.

Sareng hiji waktos terakhir anu mulia nalika Maurizio Fondries kéngingkeun gelar Pro World Road di Ronse, Bélgia. Merk Legnano sti bakal hirup ayeuna dina nami, dipiboga ku Cycleurope. Aya sababaraha carita anu leres-leres pikaresepeun di ditu.

acara Ngabuburit 2021

Kuring miharep ogé, tangtosna. Tapi kuring hoyong terang merek mérek ikonik naon anu anjeun resep ningali dina artikel ka hareup. Ninggalkeun koméntar anjeun di handap, sareng upami anjeun henteu acan ngalanggan GCN, anjeun tiasa ngalakukeunana gratis ku ngaklik dunya di mana waé dina layar di dieu.

Upami anjeun kantos nonton tulisan ieu kuring ngabayangkeun anjeun rada kana téhnik bersepeda, janten kumaha upami ngan ukur ngeklik didieu di handap? pikeun acara téknologi GCN énggal kami.

Naon merk sapédah jalan Italia anu pangsaéna?

Méré sapédah pilihan naon waéSapédah Italia- naon waésapédahpisan-pisan ogé - sareng seueur anu milih Colnago. Perusahaan Milan tiasa dibantah paling bergengsimérek sapédahdi pasar, panginten salaku hasil tina meunang seueur balapan sareng gelar penting - teu kakantunkeun hubungan anu tetep sareng Eddy Merckx.14. 2020.

Sepédah mana anu masih didamel di Itali?

Sapédah ItaliaTi saprak 1957

Tommasini leresdidamel di Italikalayan 100% produksi asalna ti toko leutik di Grosseto,Itali. Di dieu di 1957, Irio Tommasini ngamimitian usaha komersilna ngawangun jalan waja anu indahsapédahdipikanyaho pikeun kualitas anu luar biasa, kinerja sareng cet anu saé sareng bérés.

Naha sapédah Italia saé?

Upami aya hiji halItaliterang perkawis (lain nyieun perdebatan dunyapangsaénadahareun, sareng pasti miliknapangsaénaanggur), éta nyiptakeun desain potongan anu éndah. Ngagabungkeun karep éta pikeun desain sareng karepna pikeun bersepeda sareng sagala hal kalayan gancang, sarengItalingahasilkeun sababaraha anu pangsaénasapédahdina ayana.

Naha sapédah Wilier didamel di Itali?

Wilier Triestina(Italilafal:) nyaéta anProdusén Italiasapédah balap, didirikeun taun 1906 ku Pietro Dal Molin di Bassano del Grappa,Itali. Aranjeunna ayeuna dumuk di Rossano Veneto,Itali.

Mana anu langkung saé Colnago vs Pinarello?

TheColnagomangrupakeun sapédah gancang sarengalusstabilitas sareng kahoyong dijalankeun kalayan gancang, tapi étaPinarellongan saukur kaluar gancang. Aya sababaraha windup dinaColnago(sapertos anu tinaalusTi Bikes), tapi kuPinarello, anjeun henteu kéngingkeun angin, anjeun kéngingkeun Power Output!

Kunaon motor Jepang saé pisan?

Jepangsapédah ngadamel nyaétaaluskusabab toleransi anu langkung ketat dina pabrik mesinna. Ieu ngajantenkeun mesin padet anu bakal ngajalankeun lami, kalayan pangropéa anu leres. Kuring resep pisan desainanasapédahoge.

Naha wilier sapédah saé?

Wilier urangNew Zero SLR mangrupikeun salah sahiji jalan anu pangsaénaSapédahAnjeun Tiasa Mésér.WilierPangénggalna Triestina ngagaduhan performa pikeun head-to-head kalayan anu pangsaénasapédahdi pasar. The Takeaway:Wilier uranganyar Zero SLR mangrupikeun ras modérensapédahdina sagala hal, kalayan performa anu anjeun ngarepkeun ti luhur-of-the-linesapédah.24. 2019.

Dimana Colnago V3Rs didamel?

Saperti V2-R sareng Konsép sateuacanna, anu énggalV3Rsnyaétadidameldi Taiwan dina dalapan ukuran lamping saham (42-58cm). Géométri biasana henteu robih pikeun sapédah énggal, sanaosColnagomemang nyebut geo 'lengkep didesain ulang'.19. 2019.

Naha Colnago mérek sapédah anu saé?

Colnagoparantos tetep paling dipikahoyong tina jalan sareng balapsapédahdi antarasapédahpeminat. Ieu disababkeun sabagéan ageung pikeun penanganan anu pikaresepeun sareng sabagian kana sajarah anu euyeub.Colnagojalansapédahparantos nyarios numpak siga aranjeunna dina rel, masihan pengendara ahébatpangalaman.

Mana mérek motor Italia anu pangsaéna?

Pariksa kasadiaan FrameSet anu parantos didamel formulir Perusahaan Sapédah Italia sapertos Cinelli, De Rosa, Colnago sareng WR Compositi.

Anu pabrik sapédah pangkolotna di Italia?

Pembina jalan Italia, didirikeun taun 1960an. Dumasar di Milan, pabrikna nawiskeun komponén sareng sakedik pilihan sapédah. Perusahaan parantos yuswa sababaraha dasawarsa, didirikeun taun 1948. Dingaranan nami 'The Lion King' Mario Cipollini, mérekna nawiskeun sababaraha jinis sapédah.

Naha aya mérek anu ngadamel sapédah nyalira?

Seueur mérek sapédah henteu ngadamel produkna nyalira, tapi langkung saé impor sareng merek mérek deui anu diproduksi ku anu sanés (contona, Nishiki), sakapeung ngararancang sapédah, nyatakeun alat-alatna, sareng nyayogikeun kadali kualitas. Aya ogé mérek anu ngagaduhan, dina waktos anu béda,

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Pengendara maéhan tukang leumpang - kumaha mutuskeun

Naha pengendara kantos maéhan tukang leumpang? Sapédah anu maéhan saurang anu leumpang 73 taun saatos ngalangkungan lampu beureum, ngantepkeun anjeunna 'pendarahan' di jalan, pengadilan nguping.

Jason kenny cyclist - kumaha ngajawabna

Naha Jason Kenny pensiunan? Saatos pertandingan, Kenny cicingeun pensiunan tapi henteu lami saatos lahirna anak kahijina, ngumumkeun rencana pikeun neraskeun Tokyo 2020 sareng tempatna dina sajarah Olimpiade.

David millar cyclist - ngajawab patarosan

Dimana cicingna David Miller? Girona, Spanyol

Sapédah lawas - réspon kana pasualan

Saha siklik pangkolotna? Robert Marchand

Pengendara sepeda Pantani - solusi pikeun

Naon anu lumangsung Marco Pantani? Dokuméntér anu disiarkeun dina Italia dina dinten Salasa wengi bakal mempertanyakan cara maotna pengendara sepeda populér Marco Pantani. Pantani, anu meunang Tour 1998 di 1998, pupus dina yuswa 34 taun saatos kapendak dibatesan di kamar hotél na di 2004.

Jinis pengendara - kumaha mutuskeun

Naon rupa-rupa jinis tukang sepeda? Naon rupa-rupa jinis pengendara motor? Pendaki. Panapak. Panumpang. Panulis. Sadaya-Puter. 28. 2018.