Utama > Waleran Pangsaéna > Khs bikes review - réspon kana masalah

Khs bikes review - réspon kana masalah

Naha KHS sapédah saé?

$ 529KHSFlite 150 Mangrupikeun Jalan Mimiti Anu HebatSapédah. Jalan ieusapédahnawarkeun performa anu hébat, serbaguna, sareng sababaraha detail anu heran bernuansa. Saha Anu Kedah Mésérna: Pengendara milari jalan anu dipercayasapédahéta sagampilalusdina mudik sapopoé sakumaha éta dina MS150.1 Apr 2019



Narasumber 1: Superbike. Sapédah gunung tiasa janten mahal ayeuna-ayeuna. Karbon maot, Titandas.

Sabalikna henteu sesah méakkeun £ 10.000 dina sapédah. Sababaraha pabrik panggedéna ngagaduhan superbike luar rak, atanapi anjeun tiasa angkat ka réncang butik- Rute sareng ngagaduhan sapertos Kutub, mérek Finlandia anu ngawangun sapédah enduro kelas luhur di dunya. Spiker 2: Whoa, whoa, whoa Premium Neil.

Anjeun teu kedah nyéépkeun artos dina sapédah gunung, VooDoo Hoodoo ieu hargana kéngingkeun £ 375, tapi éta mangrupikeun sapédah gunung anu leres-leres murah. Speaker 1: Kuring henteu nyarios yén anjeun kedah nyéépkeun artos, tapi nalika anjeun kéngingkeun ieu Stamina Kutub bakal ngarugikeun anjeun sakitar £ 8,000, ieu mangrupikeun kit EN abdi anu Stamina Kutub kuring anu hargana € 7,950. Nanging, kuring parantos nambihan sababaraha paningkatan anu khusus di dieu, rem Trickstuff Direttissima sareng sirkuit aksés SRAM.



Ampir dugi ka puncak garis LE kit ayeuna, sareng sapédah ieu ayeuna hargana sakitar € 9.000 atanapi sakitar £ 8.300. Sanaos supercar éndah ditingali, anjeun bakal ngadangukeun perbaikan sareng perawatan anu ngarugikeun puluhan rébu pon dina Ferraris. Kumaha upami hirup sareng superbike ieu? Naon kajadian nalika karéta drive nganggo kaluar? Teras anjeun kedah batuk.

Kasét SRAM XX1 ieu hargana sakitar £ 400, $ 450. Pembicara 2: Langkung ti sapédah kuring. Narasumber 1: Leres, tapi seueur seuri per pon.

Narasumber 2: Éta bakal langkung saé. Pokokna, hayu urang tingali bédana anu nyata antara superbike anjeun sareng sapédah murah kuring. Narasumber 1: Anjeun lebet.



Narasumber 2: Ieu mangrupikeun kuda kuda, henteu nunjukkeun kuda kuda. Henteu katingali nganggo kacamata Dior anjeun sadidinten. Narasumber 1: Dior? Langkung siga SRAM Access.

Narasumber 2: Maksad abdi DIOR. Panyatur 1: Idiot. Narasumber 2: Hayu urang mimitian ku ukur anu sawenang-wenang, sabab naha henteu? Hayu urang tingali naon anu anjeun kéngingkeun artos anjeun sacara fisik.

Harga per kilogram. VooDoo Hoodoo mangrupikeun sapédah gunung tingkat lebet sareng garpu gantung anggaran. Waragad £ 600 énggal, beuratna 14,35 kilogram.



Éta 41 pon per kilogram. Pikeun tawaran kadua ieu, éta 375 pon, éta 26 pon per kilogram. Speaker 1: Stamina Kutub mangrupikeun mesin balap enduro CNC anu didamel tina aluminium aluminium kalayan perjalanan 180 gantung, upami tiasa langkung penting tibatan total beurat, anu henteu dirancang pikeun beurat super ringan.

Asup dina 14,7 kilogram. Anu matak, aranjeunna anu caket kana beurat tapi henteu kinerja.

Speaker 2: Antosan sakedap, anjeun henteu terang Speaker 1: £ 561 sakilogram. Narasumber 2: Naon? Hayu urang uih deui kana perbandingan mobil. Ford Fiesta hargana £ 14 sakilogram.

Ferrari 812 Superfast, éta £ 153 per kilogram, tapi aya sababaraha kilogram deui dina Ferrari. Pembicara 1: Babak hiji angkat kana sapédah anu mirah. Babak dua, karep.

Leres, b Ikes sadayana perkawis nyetir, tapi seueur urang resep linggih sareng ngagem steeds alus urang. Hayu urang uji pikaresepeun unggal sapédah ku parkir di luar kafét pikeun ningali naha tumpangan umum di tempat umum ogé dina kaayaan anu pikasebeleun superbike, ayeuna mangga angkat, ieu sapédah kuring Sapédah murah lawan superbike. Panyatur 2: Praktis.

Kuring nangtang anjeun nyetir ka toko-toko sareng ngantepkeun di luar atanapi bahkan kéngingkeun asuransi ngalawan maling, kuring ngagaduhan harga, VooDoo hargana Rp 71 per taun. Pembicara 1: Éta £ 520, tapi éta henteu tinggaleun sisi kuring. Narasumber 2: Kumaha upami numpak lintas nagara dina sabtu minggu, kokotor luncat salajengna, jalur pompa? Bungkus sapédah sakedik? Narasumber 1: Ieu sapédah enduro.

Éta tiasa nahan tilu kandang botol, sareng éta dirancang pikeun bersepeda gunung anu pantes. Anjeun tiasa numpak lomba EWS, lumpat ka kulon, numpak epik ngalangkungan leuweung Welsh. Narasumber 2: Henteu kunanaon.

Hayu urang sebut waé dasi, duaan dina hiji waktos. Pembicara 1: Henteu kunanaon, gancang sareng uji salajengna. Sprint heula.

Anjeun siap? Tiluan, dua, hiji, angkat. Narasumber 2: Candak ieu, budak lalaki mewah. Narasumber 1: Atoh, ngalakukeun tés salajengna.

Sing salamet. Anjeun henteu hartosna éta. Henteu kunanaon, tés rem.

Anjeun siap? Tilu, dua, hiji, antosan. Pembicara 2: Naon? Kumaha? Urang duaan gaduh rem hidrolik. Narasumber 1: Leres, éta Trickstuff, krim rékayasa Jérman.

Kalayan daptar ngantosan sataun, upami anjeun leres-leres hoyong mésérna, istirahat sakitar 450 euro. Speaker 2: 900 €? Narasumber 1: Leres. Hayu urang rasakeun Teu aya anu nyarioskeun kaunggulan bakal murah, sareng kuring gaduh ban enduro anu pas, kombinasi anu ngabahayakeun.

prioritas 600 ulasan

Naon? Dasi anu sanés? Naha sapédah anu murah panginten tiasa meunang? Speaker 2: kinerja jalan satapak. Antosan sakedap. Naha urang ngabandingkeun apel sareng jeruk di dieu? Sapédah anjeun gaduh 180 mil jalan satapak payun sareng tukang.

Ieu hardtail. Loudspeaker 1: téknologi. Narasumber 2: Henteu kunanaon.

Hayu urang mimitian ku anu kuring terang sapédah ieu kedah saé, jalur pompa. Oké. Anjeun siap? Tilu, dua, hiji, angkat.

Teras teraskeun. Teu sangka anjeun supir balap. Narasumber 1: Hardtails mangrupikeun tuan lagu pompa.

Hardtail butuh 1,3 detik kameunangan. Ayeuna dugi ka tantangan-tantangan salajengna, naha urang Polandia gaduh kasempetan meunangna sadayana.

Leres. Kanaékan waktos. Ayeuna géométri kuring dirancang pikeun nyandak kuring kalayan hadé naék gunung, pikeun ngabom deui.

Bobotna sakitar sami tapi perjalanan 180 mil abdi sareng ban enduro ageung abdi moal ngajantenkeun gampang pikeun poli, tapi éta bakal mayar. Narasumber 2: Candak alesanna parantos. Leres.

Tingali kana éta. Pembicara 1: Langkung gancang deui dina pendakian, tapi kami ngarepkeun ayeuna. 7,3 detik payun motor anu murah.

Kutub kudu seueur dilakukeun dina sidang waktos. Narasumber 2: Nya, nyusul. Aya anu lepat? Panyatur 1: Naon waé.

Pokokna, kaayaan bakal turun ayeuna. Narasumber 2: Naha henteu kunanaon? Naon anu anjeun laksanakeun? Narasumber 1: Pareuman. Spiker 2: Éta katingalina lumayan serius sareng gancang.

Pokokna, kuring henteu acan siap. Narasumber 1: Ayeuna luhung. Kutub aya di lingkungan alam na.

Butuh kemenangan anu luar biasa dina katurunan, 12 detik tibatan hardtail. Dina katurunan pondok anu meunangna nekenkeun. Narasumber 2: Henteu kunanaon.

Anjeun meunang, tapi hardtail murah langkung saé pikeun sababaraha hal, pikeun numpak gancang ngalangkungan leuweung, puteran dina jalur pompa, sababaraha luncat ka sakola, pikeun komuter. Éta lumayan méntal. Sapédah ieu saleresna langkung saé pikeun Sakumaha langkung saé Sepédah 9 anjeun sacara umum? Pembicara 1: Entong dicandak hardtail anjeun, barang anu dipuji.

Nyatana, Blake naékkeun hardtail longsoran mega, panginten ideu na paling bodo kantos. Éta nyatakeun hal pikeun Blake. Ieu, éta dirancang pikeun sababaraha hal.

Urang nuju nyarioskeun lomba multi-dinten, tahapan ketahanan, balapan EWS. Ieu sapédah. Hardtail, anjeun moal tiasa ngalakukeun éta.

Hal ieu niup cai kaluar Aya kabeungharan pangalaman dina sapédah ieu, urang Sunda sareng D, tanggapan ti para profesional. Éta sadayana ngeunaan desain sapédah sareng saleresna prestasina. Superbike ditilik di dieu.

Leres, anjeun peryogi saku anu jero pikeun sapédah ieu, tapi anjeun ogé kedah ngambah jalanna di bumi atanapi lebu cekap lebet ka Whistler atanapi Madeira, teras dinten anu bagja. Éta hébat. Narator 2: Hardtails hébat, utamina murah.

Anjeun tanggel waler pikeun ngenalkeun seueur jalma kana dunya biking gunung anu saé, tapi nalika urang nyarioskeun balap, séri anu tiasa ditanggung, Turun gunung atanapi anu sapertos kitu, éta sanés padamelan anu sami. Jelas aya celah ageung di tengah-tengah dimana kaseueuran jalma-jalma linggih perkawis sabaraha aranjeunna nyéépkeun kana motorna. Mangpaatna naék tina 300 pon dugi ka 3000 pon lumayan gancang.

Saatos éta, léngkahna sigana langkung alit pikeun unggal pon atanapi dolar. Éta henteu hartosna éta teu aya. Kanggo sababaraha jalma, hardtail tangan kadua anu murah ngan ukur tikét.

Éta pikaresepeun. Henteu ngan ukur ngeunaan sapédah sareng urang sadayana aya dina klub sepeda gunung. Narasumber 1: Saé saurna, Neil.

Narasumber 2: Nuhun Neil.

Di mana bikang KHS didamel?

Taiwan

Upami urang jujur, ningkatkeun sareng ngalayanan sapédah anjeun tiasa mahal. Candak ban High Roller II ieu, salaku conto. Aranjeunna saé, tapi anjeun bakal nyéépkeun antara $ 130 sareng $ 150 kanggo hiji set.

Aya hal-hal sapertos kasét waos 11-50 ieu ti SunRace anu bakal masihan sapédah anjeun sajumlah rentang tapi bakal nyandak $ 100 tina dompét anjeun sareng sapertos ban antukna bakal pareum. Lumayan pikasieuneun, sanés? Kumaha upami kuring nyaritakeun yén sadayana didieu hargana kirang ti $ 80? Nantikan, kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngahémat hiji ton artos dina paméséran sapédah anjeun salajengna. (musik funky) Hei sadayana, nami abdi Joseph sareng wilujeng sumping Kuring yakin seueur anjeun anu naros naha kuring nuju ngagaleuh bagian anu dipaling atanapi naha kuring nganggo perjanjian sponsor khusus pikeun ngajantenkeun sadayana murah.

Walerna henteu, kuring bakal nunjukkeun ka mana kuring badé kéngingkeun bagian anu énggal atanapi enteng dianggo kalayan potongan diskon. Ayeuna anjeun bakal kedah sakedik kasabaran pikeun jalan ieu. Seueur tempat ieu gaduh inpormasi terbatas janten anjeun henteu ngan ukur kedah terang naon anu kedah dipilari, tapi anjeun kedah sering ningali hal.

Nanging, anjeun bakal diganjar ku tabungan masif. Nanging, ieu sanés gaganti pikeun dealer karesep anjeun atanapi toko sapédah lokal. Peryogi naon-naon ayeuna, punten anggo.

Abdi hoyong masihan sakedap pikeun ngobrolkeun bagian-bagian tilas umumna. Henteu aya rusiah anjeun tiasa mendakan tawaran hébat kana motor lengkep atanapi bahkan garpu payun nalika anjeun mésér barang-barang bekas di Pinkbike, eBay atanapi Craigslist. Disebutkeun, anjeun leres-leres kedah terang patarosan naon anu kedah ditaroskeun sareng naon anu kedah dipilarian pikeun mastikeun yén anjeun henteu ngagaduhan bagian anu goréng atanapi kakurangan.

Sanaos kitu, saurang juragan kadang-kadang jujur ​​pisan, tapi aranjeunna henteu sadar yén bagianna dina bentuk langkung parah tibatan anu disangka. Janten, langkung saé tinggalkeun tipung moro tawar jinis ieu pikeun jalma anu leres-leres terang patarosan naon anu kedah ditaroskeun sareng naon anu kedah dipilarian, hayu urang teraskeun. (musik macét) Nalika kaseueuran jalma nganggo eBay pikeun mésér barang-barang tilas, éta saéstuna mangrupikeun tempat anu saé pikeun mésér hal-hal énggal kalayan diskon anu lumayan pantes.

Sareng kuring henteu nyarioskeun perkawis Cina murah anu ngarusak diri saatos perjalanan. Seueur Dealer sapédah online favorit anjeun ogé ngajual inventaris na dina eBay eBay. Kaseueuran barang-barang ieu dijual pikeun harga anu sami anu anjeun mendakan dina halaman utami, nanging aya barang anu gaduh sababaraha jinis barang tambihan anu ditawarkeunana ku pilihan daptar tawaran anu pangsaéna.

Ieu masihan anjeun kasempetan pikeun nawar harga sakedik langkung handap, tapi tong ambisius teuing - anjeun moal meunang diskon sakitar 50% tapi éta tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngahémat sababaraha dolar di ditu di dieu gumantung kana barangna. mileage tiasa bénten-bénten, tapi éta pantes dicobaan. Kuring ogé perhatoskeun yén seueur toko sapédah anu langkung alit ngajalankeun toko eBay di tukangeun toko na pikeun ngajual barang-barang jual atanapi barang anu kabuka. Aranjeunna bahkan nempatkeun sababaraha hal dina lelang sakapeung, anu sakedik berkah campuran sabab upami anjeun hiji-hijina jalma anu milari barang ieu maka anjeun tiasa kéngingkeun diskon ku harga anu leres pisan.

Upami teu kitu anjeun bakal mendakan diri dina perang nawar sareng 50 jalma sanés, sareng tuah. Abdi ogé hoyong nunjukkeun yén anjeun leres-leres kedah merhatoskeun istilah penjualan. Penjual ngagaduhan istilah anu béda sareng aranjeunna bahkan tiasa ngagaduhan istilah anu béda-béda gumantung kana barangna.

Janten baca pedaranana sareng upami aya cangcaya, naroskeun seueur patarosan anu anjeun tiasa sateuacan pencét tombol mésér pikeun ngahemat sadayana repot. (Lampu musik disko) Tempat anu sanés dina daptar kuring pikeun mésér barang saleresna mah, anu ngagaduhan biaya éntri tapi pasti matak saur kuring. ExpertVoice nyaéta halaman wéb anu merek ngajual produkna dina diskon anu lumayan ageung pikeun eupan balik sareng ngan saukur langkung kakeunaan.

mésér sapédah anyar

Éta sakedik pangaruh online, tapi tanpa perasaan kosong ngajual jiwa anjeun pikeun produk gratis. Kuring miharep kuring tiasa ningalikeun halaman utama dimana kuring lebet supados anjeun tiasa leres-leres ningali naon anu aya, tapi kuring kedah pikir ieu bertentangan sareng syarat janten kuring ngan ukur maénkeun éta aman. Nanging anu tiasa kuring carioskeun, nyaéta, aya seueur mérek anu terkenal di ditu di dieu, kategori pakean outdoor sareng bersepeda, alat éléktronik sareng asesoris, bagian sapédah sareng alat-alat sapédah, sareng bahkan sapédah lengkep.

Sadaya ieu, sareng sababaraha merek nawiskeun diskon dugi ka 60%, anu pastina sanés lulucon. Tangtosna, aya sababaraha kendala ngeunaan ieu, janten anjeun kedah parios, tapi dasarna anjeun dugi ka sabaraha sareng sabaraha sering anjeun tiasa mésér. Kusabab ieu ogé mangrupikeun sababaraha jinis setelan duta besar merek, anjeun kedah terang sahenteuna ngeunaan perusahaanna, sareng produkna, janten anjeun kedah nyandak kursus-kursus online sakedik ieu sareng ngajawab kuis di tungtungna.

Abdi didieu pikeun nyaritakeun yén aranjeunna gampang pisan nyandak, anjeun tiasa niup pikiran anjeun dina jam tuang siang janten tong hariwang, janten kumaha anjeun lebet? Naha anjeun kedah nyéépkeun sakitar $ 500 sataun janten anggota? p? Sabenerna henteu, éta murah pisan sareng tiasa gratis ku sababaraha cara. Nalika anjeun janten anggota IMBA, Asosiasi MountainBike Internasional, anjeun leres-leres kéngingkeun aksés ka ExpertVoice salaku salah sahiji manpaat anjeun. Kaanggotaan dina IMBA langkung mirah sapertos $ 40 sataun, sareng artos éta pikeun komunitas sapédah gunung sacara gembleng.

Éta ngabantosan jalma-jalma pikeun ngajaga jalur sareng muka anu anyar, bahkan tiasa ngalengkah ka pamaréntah daérah anjeun pikeun aksés lahan anu langkung seueur. Win-win anu lumayan ageung sacara umum, leres? Ayeuna anjeun tiasa kéngingkeun gratis upami éta transaksi ngaliwatan perusahaan anjeun. Janten nyarios ka batur dina pamasaran atanapi sumber daya manusa sareng tingali naha anjeun tiasa lebet nganggo alamat email anjeun ngalangkungan padamelan, atanapi upami aya kode id aksés anu aranjeunna anggo.

Teu pernah nyeri mariksa. Upami teu kitu, anjeun tiasa sacara gampil kéngingkeun $ 40 sataun deui tina sababaraha diskon anu anjeun pikagaduh. (Musik populér) Kami tungtungna ngagaduhan anu kedah dilakukeun.

Tempat karesep kuring dugi ka ayeuna, sareng éta leres-leres di dieu di Colorado. Lemari Naros téh? halaman wéb dimana anjeun tiasa mésér pit sareng komponén sapédah énggal sareng anu anyar kalayan harga anu murah pisan. Kuring leres-leres mendakan ban Maxis High Roller II anu anyar di dieu masing-masing $ 14, éta teu waras.

Teras kuring mendakan kasét SunRace 11-50 tooth50 anu dipaké ieu $ 48 anu satengah harga ritel. Ayeuna aya sababaraha anggoan kosmetik kusabab aranjeunna dipasang. Sigana mah ieu dasarna ngan ukur demo showroom sabab huntu sorangan aya dina urutan anu sampurna.

Ieu dasarna henteu ningali manpaat. jadi hébat, hébat manggihan. Upami anjeun naros dimana aranjeunna kéngingkeun sadaya inventarisna, éta saéstuna mangrupikeun campuran, tapi inti tina bisnisna nyaéta nyandak sapédah sareng komponén tilas ka toko.

Entong panggoda ieu kusabab anjeun ngagaduhan ideu mésér sapédah tilas, henteu resep. Éta leres-leres adil. Kuring kedah nyebatkeun, kumaha ogé, The Pro Closet super impresip sareng aranjeunna dipencét dina prosésna.

Jalma-jalma ieu mariksa sagala rupa anu aya, aranjeunna pastikeun yén sapédah anu lebet henteu dipaling, sareng aranjeunna bersih pisan. Lian ti éta, aranjeunna leres-leres ngagaduhan fotografer propésional nyandak gambar tina sagala rupa. Ieu ngamungkinkeun anjeun ningali persis barang-barang anu anjeun mésér anu dipikaterang ku jalma anu ngalaksanakeunnana.

Anjeun sanés ngan ukur Yahoo acak anu nganiaya keyboard, jalma-jalma ieu hirup sareng nghirup peralatan sapédah janten anjeun kéngingkeun sababaraha stats anu lengkep. Kanyataanna, aranjeunna malah beuratna unggal item jadi anjeun tiasa ningali sabaraha hargana roda wéb dugi ka gram. Cara anu sanésna, aranjeunna kéngingkeun seueur inventarisna ku jalan ka bisnis sapertos toko sapédah sareng dealer sanés anu seueur seueur teuing. sareng ngan ukur ngagaleuh.

Hal ieu ngamungkinkeun aranjeunna nyandak palet ban Maxis sareng ngicalna $ 14 per pop, janten anjeun tiasa kéngingkeun anu énggal dina harga anu dianggo atanapi bahkan langkung mirah. Kuring hoyong nunjukkeun yén aranjeunna ngagaduhan kabijakan pangulangan dinten 30 inci, janten upami anjeun kéngingkeun hal anu sanés anu anjeun pikir anjeun henteu leres-leres ngaco, ditambah hiji deui hal anu disebatkeun nalika aranjeunna fokus kana dagang nalika anjeun gaduh hal anu rada mahal tapi anjeun gaduh alat-alat sapédah lami anu anjeun peryogikeun ogé anu tiasa ngabantosan biaya ieu sareng ngabantosan anu penting anjeun langkung bahagia ku tungtungna mersihan pacilingan anu pinuh ku barang sapédah anu anjeun pernah sumpah anjeun bakal ngalakukeun hiji hal. Janten aya anu gaduhna.

Hayu atuh terang dina komentar di handap ieu naon? anjeun parantos mikirkeun tulisan ieu sareng upami meureun kuring lasut. Upami anjeun resep kana tulisan éta, paskeun jempol sareng meureun bagikeun ka réréncangan anu badé ningkatkeun motorna dina usum kieu. Upami anjeun énggal dina saluran, wilujeng sumping.

Kuring ngajak anjeun pencét tombol 'Ngalanggan' kedah aya di dieu sareng pastikeun anjeun pencét ikon bewara bel di gigireunna supados anjeun henteu sono kana tulisan kuring salajengna. Tapi dugi ka éta, sadayana, naon waé anu anjeun gaduh, candak sareng anggoana pikeun milarian petualangan anjeun salajengna. Sing séhat.

Naha sepeda KHS saé Reddit?

KHSsingkatan tina Pangetahuan, Kaséhatan, sareng Kakuatan. Didirikeun taun 1974 ku Wen Hsieh, étaKHSmérek sapédah mangrupikeun bagian tinaKHSCo. Ltd., sareng UEC (United Engineering Cooperation) anu ngadamel sapédah, motor sareng alat musik Yamaha di pabrik anu dipiboga sacara lengkep anu aya di Taiwan.

Sapédah KHS sabaraha?

Abdi resep pisan. Ieumuhunbérés sareng gaduh rasa anu padet. Abdi henteu aya keluhan.khsparantos ngajantenkeun leres-leressapédah hébat, mérek tiawan anu langkung alit, tapi aranjeunna ngagaduhanalusbarang-barang, ogé sababaraha barang-barang ok tingkat menengah.26 Maret 2018

Naha motor KHS BMX saé?

KHShenteu pernah leres-leres dugi ka waktosna ageung sanaos ngadamelsapédah anu saé. Aranjeunna condong sacara strategis sacara murah pikeun sababaraha komponén, tapi éta lumayanaluspadamelan milih tempat anu pas pikeun nyimpangkeun. Baja maranéhnapiguranumpak nyatamuhunsareng masih ngatur janten cukup kaku. Abdi resep anu kagungan.

Kumaha cara ngukur ukuran sapédah?

Kaseueuran pabrik ayeunangukurpigura ti tengah poros engkol, ka luhur tabung korsi. Pangpangna jalansapédahnyaétadiukurdina séntiméter (cm), sedengkeun gunungsapédahumumnadiukurngagunakeun inci (di). Barudak 'sapédahnyaétadiukurku kabayangukurantinimbang piguraukuran.

Naha sapédah 26 inci saé kanggo jangkungna naon?

'26'Ukuran roda sampurna pikeun kaseueuran jalma déwasa kalayan ajangkungnadi luhur 6 suku. Kaseueuran sapédah touring sareng motor hibrid aya dina roda métrik 700C, anu ogé katelah 29-incikabayang.

Naha sapédah 26 saé pikeun jalma déwasa?

26'+ Siklus Roda -Cocogpikeun umur 11+ (Ieu diklasifikasikeun salakudéwasasiklus.)

Naha sapédah 26 leutik teuing pikeun kuring?

Janten,26roda inci, di gunungsapédahkontéks, sigana saé pikeun batur sakitar 4'10 ″ -5′2 ″ dina raraga ngahontal kasaimbangan pangsaéna antara beurat, kamampuan rollover, sareng penanganan. Éta anu nyarios, kanggo tursapédahdina trotoar, ayanyaanhenteu aya watesna kumaha jangkungna pengendara tiasa janten.

Naon jangkungna anu saé pikeun sapédah 26 inci?

* Kapal pesiarsapédahngagunakeun26″ Roda. Sabenerna, teu aya anu sapertos a26-sapédah inci. Nyaétasapédahsareng26-incikabayang, anucocogpikeun jangkungna antara 5'0 ″ sareng 5'5 ″. Saha waé anu langkung jangkung ti éta panginten hoyong milarisapédahkalayan 700c, 27,5 ″ (Sarua sareng 650b) atanapi roda 29 ″sapédah.

Naha kuring kedah kéngingkeun sapédah 26 atanapi 28 inci?

Anu paling penting nyaétameunangpigura anu pas sareng anjeun sareng géométri anu raoseun. Upami anjeun kirang tina 170cm atanapi langkung jangkungna,26roda tiasa langkung raoseun kana asapédahanu leutik. Dina ukuran anu langkung alit dibarengan ku26'roda na28roda dina ukuran anu langkung ageung.13 Méi 2014

Naha saur anjeun sapédah KHS mangrupikeun sapédah anu saé?

KHS henteu pernah leres-leres dugi ka waktosna ageung sanaos ngadamel sepédah anu saé. Aranjeunna condong sacara strategis sacara murah pikeun sababaraha komponén, tapi aranjeunna ngalakukeun padamelan anu saé pikeun milih tempat anu pas pikeun nyumput. Pigura bajana naék leres pisan sareng masih cekap kaku. Abdi resep anu kagungan. Sapuk.

Naha KHS sixfifty 7500 mangrupikeun sapédah anu saé?

… KHS SixFifty 7500 mangrupikeun enduro high-end / gunung sagala anu bakal ngagaduhan pengendara jalan satapak kalayan gancang sareng mundur langkung gancang. 680+… leres-leres bersinar dina katurunan, sanaos teu aya squish di tukangna.

Anu raksasa mérek sapédah gunung anu pangsaéna atanapi KHS?

KHS mangrupikeun mérek anu paling dipikaresep dianggap dina tingkat anu sami sareng Giant. Sapédah Marin ti Marin County di California diadegkeun taun 1986, bumi tina sapédah gunung anu munggaran. Seuseueurna kawéntar ku jalur sepeda gunung anu luar biasa, Marin ogé nyandak jalur sapédah jalan, bikes cross cyclo sareng motor hibrid.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.