Utama > Waleran Pangsaéna > Tinjauan sepeda gunung Khs - solusi pikeun

Tinjauan sepeda gunung Khs - solusi pikeun

Naha sepeda gunung KHS saé?

Aya seueur modél lengkep sareng hareup-gantung tinaKHS'Genep Lima puluh. Salah sahiji anu pang populerna, 800, katempona aalussapédah-nilai kalayan komponén kualitas luhur sareng pigura karbon ringan anu biasana ngan ukur tiasa ditingali dina modél anu langkung saé.



Narasumber 1: Superbike. Sapédah gunung tiasa janten mahal ayeuna-ayeuna. Karbon maot, Titandas.

Sabalikna henteu sesah méakkeun £ 10.000 dina sapédah. Sababaraha pabrik panggedéna ngagaduhan superbike luar rak, atanapi anjeun tiasa angkat ka réncang butik- Rute sareng ngagaduhan sapertos Kutub, mérek Finlandia anu ngawangun sapédah enduro kelas luhur di dunya. Spiker 2: Whoa, whoa, whoa Premium Neil.

Anjeun teu kedah nyéépkeun artos dina sapédah gunung, VooDoo Hoodoo ieu nyandak kuring 375 pon tapi éta mangrupikeun sapédah gunung anu leres-leres murah. Pembicara 1: Kuring henteu nyarios yén anjeun kedah nyéépkeun artos, tapi nalika anjeun ngagaduhan éta Stamina Kutub ieu bakal ngarugikeun anjeun sakitar £ 8,000, ieu mangrupikeun kit EN abdi anu Stamina Kutub kuring anu hargana € 7,950. Nanging, kuring parantos nambihan sababaraha paningkatan anu khusus di dieu, rem Trickstuff Direttissima sareng sirkuit aksés SRAM.



Ampir dugi ka puncak garis LE kit ayeuna, sareng sapédah ieu ayeuna hargana sakitar € 9.000 atanapi sakitar £ 8.300. Sanaos supercar éndah ditingali, anjeun bakal ngadangukeun perbaikan sareng perawatan anu ngarugikeun puluhan rébu pon dina Ferraris. Kumaha upami kahirupan sareng superbike ieu? Naon kajadian nalika karéta drive nganggo kaluar? Teras anjeun kedah batuk.

Kasét SRAM XX1 ieu hargana sakitar £ 400, $ 450. Pembicara 2: Langkung ti sapédah kuring. Narasumber 1: Leres, tapi seueur seuri per pon.

Narasumber 2: Éta bakal langkung saé. Pokokna, hayu urang tingali bédana anu nyata antara superbike anjeun sareng sapédah murah kuring. Narasumber 1: Anjeun lebet.



Narasumber 2: Ieu mangrupikeun kuda kuda, henteu nunjukkeun kuda kuda. Henteu katingali nganggo kacamata Dior sadidinten. Narasumber 1: Dior? Langkung siga SRAM Access.

Narasumber 2: Maksad abdi DIOR. Panyatur 1: Idiot. Narasumber 2: Hayu urang mimitian ku ukur anu sawenang-wenang, sabab naha henteu? Hayu urang tingali naon anu anjeun kéngingkeun artos anjeun sacara fisik.

Harga per kilogram. VooDoo Hoodoo mangrupikeun sapédah gunung tingkat lebet sareng garpu gantung anggaran. Waragad £ 600 énggal, beuratna 14,35 kilogram.



Éta 41 pon per kilogram. Pikeun tawaran kadua ieu, éta 375 pon, éta 26 pon per kilogram. Speaker 1: Stamina Kutub mangrupikeun mesin balap enduro CNC anu didamel tina aluminium aluminium kalayan perjalanan 180 gantung, upami tiasa langkung penting tibatan total beurat, anu henteu dirancang pikeun beurat super ringan.

Asup dina 14,7 kilogram. Anu matak, aranjeunna anu caket kana beurat tapi henteu kinerja.

Tinjauan sapédah fuji cambridge

Speaker 2: Antosan sakedap, anjeun henteu terang Speaker 1: £ 561 sakilogram. Narasumber 2: Naon? Hayu urang uih deui kana perbandingan mobil. Ford Fiesta hargana £ 14 sakilogram.

Ferrari 812 Superfast, éta £ 153 per kilogram, tapi aya sababaraha kilogram deui dina Ferrari. Pembicara 1: Babak hiji angkat kana sapédah anu mirah. Babak dua, karep.

Leres, b Ikes perkawis nyetir, tapi seueur urang resep linggih sareng mikanyaah kuda kami anu hadé. Hayu urang uji pikaresepeun unggal sapédah ku parkir aranjeunna di luar toko kopi pikeun ningali naha tumpangan umum di umum ogé karasaeun siga ogle. Kemenangan anu gampang pikeun Superbike, ayeuna mangga angkat, ieu sapédah kuring.

Éta ngajantenkeun sapédah murah ngalawan Superbike. Panyatur 2: Praktis. Kuring nangtang anjeun nyetir ka toko-toko sareng ngantepkeun di luar atanapi bahkan kéngingkeun asuransi ngalawan maling, kuring ngagaduhan harga, VooDoo hargana Rp 71 per taun.

Pembicara 1: Éta £ 520, tapi éta henteu tinggaleun sisi kuring. Narasumber 2: Kumaha upami numpak lintas nagara dina sabtu minggu, kokotor luncat salajengna, jalur pompa? Bungkus sapédah sakedik? Narasumber 1: Ieu sapédah enduro. Éta tiasa nahan tilu kandang botol, sareng éta dirancang pikeun bersepeda gunung anu pantes.

Anjeun tiasa numpak lomba EWS, lumpat ka kulon, numpak epik ngalangkungan leuweung Welsh. Narasumber 2: Henteu kunanaon. Hayu urang sebut waé dasi, duaan dina hiji waktos.

Narasumber 1: Henteu kunanaon, gancang sareng uji salajengna. Sprint heula. Anjeun siap? Tiluan, dua, hiji, angkat.

Narasumber 2: Candak ieu, budak lalaki mewah. Narasumber 1: Atoh, ngalakukeun tés salajengna. Sing salamet.

Anjeun henteu hartosna éta. Oke, tes marake. Naha anjeun parantos réngsé? Tilu, dua, hiji, antosan.

Pembicara 2: Naon? Kumaha? Urang duaan gaduh rem hidrolik. Narasumber 1: Leres, ieu Trickstuff, krim rékayasa Jérman. Kalayan daptar ngantosan sataun, upami anjeun leres-leres hoyong mésér, hargana 450 euro istirahat.

Speaker 2: 900 €? Narasumber 1: Leres. Hayu, rumaos ngagaduhan ban enduro anu pantes, kombinasi anu ngabahayakeun. Naon? Dasi anu sanés? Naha sapédah anu murah panginten tiasa meunang? Pembicara 2: Kinerja Jalan satapak.

Punten antosan. Naha urang ngabandingkeun apel sareng jeruk di dieu? Sapédah anjeun gaduh 180 mil jalan satapak payun sareng tukang. Ieu hardtail.

Pembicara 1: Teknologi. Narasumber 2: Henteu kunanaon. Hayu urang mimitian ku anu kuring terang sapédah ieu kedah saé, jalur pompa.

Oké. Anjeun siap? Tilu, dua, hiji, angkat. Teras teraskeun.

Teu sangka anjeun supir balap. Narasumber 1: Hardtails mangrupikeun tuan lagu pompa. Hardtail butuh 1,3 detik kameunangan.

naha busa gilinding leres-leres tiasa dianggo

Ayeuna dugi ka tantangan-tantangan salajengna, naha urang Polandia gaduh kasempetan meunangna sadayana. Leres. Kanaékan waktos.

Ayeuna géométri abdi didesain kanggo nyandak kuring kalayan luhur ka gunung, pikeun ngabom deui. Bobotna sakitar sami tapi perjalanan 180 mil abdi sareng ban enduro ageung abdi moal ngajantenkeun gampang pikeun poli, tapi éta bakal mayar. Narasumber 2: Candak alesanna parantos.

Leres. Tingali kana éta. Pembicara 1: Langkung gancang deui dina pendakian, tapi kami ngarepkeun ayeuna. 7,3 detik payun motor anu murah.

Kutub kudu seueur dilakukeun dina sidang waktos. Narasumber 2: Nya, nyusul. Aya anu lepat? Panyatur 1: Kumaha waé ogé.

Narasumber 2: Naha henteu kunanaon? Naon anu anjeun laksanakeun? Narasumber 1: Pareuman. Spiker 2: Éta katingalina lumayan serius sareng gancang. Pokokna, kuring henteu acan siap.

Narasumber 1: Ayeuna luhung. Kutub aya di lingkungan alam na. Butuh kemenangan anu luar biasa dina katurunan, 12 detik tibatan hardtail.

Dina katurunan pondok anu meunangna nekenkeun. Narasumber 2: Henteu kunanaon. Anjeun meunang, tapi hardtail murah langkung saé pikeun sababaraha hal, pikeun numpak gancang ngalangkungan leuweung, puteran dina jalur pompa, sababaraha luncat ka sakola, pikeun komuter.

Éta lumayan méntal. Sapédah ieu saleresna langkung saé pikeun Sakumaha langkung saé 9 Sapédah Grand anjeun sacara umum? Narasumber 1: Entong ngalih tina hardtail, barang anu dipuji. Nyatana, Blake naékkeun hardtail longsoran mega, panginten ideu na paling bodo kantos.

Éta nyatakeun hal pikeun Blake. Ieu, éta dirancang pikeun sababaraha hal. Urang nyarioskeun balapan multi-dinten, tahapan ketahanan, balapan EWS.

Ieu sapédah. Hardtail, anjeun moal tiasa ngalakukeun éta. Hal ieu niup cai kaluar Aya kabeungharan pangalaman lebet kana sapédah ieu, urang Sunda sareng D, tanggapan ti para pro.

Éta ngeunaan desain sapédah sareng saleresna ngeunaan performa na. Superbike ditilik di dieu. Leres, anjeun peryogi saku anu jero pikeun sapédah ieu, tapi anjeun ogé kedah ngambah jalanna di bumi atanapi lebu cekap lebet ka Whistler atanapi Madeira, teras dinten anu bagja.

Éta hébat. Narator 2: Hardtails hébat, utamina murah. Anjeun tanggel waler pikeun ngenalkeun seueur jalma kana dunya biking gunung anu saé, tapi nalika urang nyarioskeun balap, séri anu tiasa ditanggung, Turun gunung atanapi anu sapertos kitu, éta sanés padamelan anu sami.

Jelas aya celah ageung di tengah-tengah dimana kaseueuran jalma-jalma linggih ngeunaan sabaraha aranjeunna nyéépkeun kana motorna. Mangpaatna naék tina 300 pon dugi ka 3000 pon lumayan gancang. Saatos éta, léngkahna sigana langkung alit pikeun unggal pon atanapi dolar.

Juara wisata de France Perancis

Éta henteu hartosna éta teu aya. Kanggo sababaraha jalma, hardtail tangan kadua anu murah ngan ukur tikét. Éta pikaresepeun.

Henteu ngan ukur ngeunaan sapédah sareng urang sadayana aya di klub sapédah gunung. Narasumber 1: Saé saurna, Neil. Narasumber 2: Nuhun Neil.

Dimana ngadamel Sepeda KHS?

Taiwan

Sepeda listrik hoyong nunjukkeun ka anjeun Sightseer SD SD singkatan tina Super Jarak Ieu mangrupikeun sapédah listrik pangpanjangna anu kantos kami hasilkeun Hal ieu tiasa dugi ka 140 mil per muatan sareng urang mimitian ku inti pusat tina sapédah ieu anu batréna sistem sapédah dikemas dina kantong pigura. Éta gaduh batré 250 volt sareng 26 amp jam pikeun kisaran total 52 amp jam. Motorna tiasa ngahontal kecepatan luhur 34 mil per jam.

Éta sistem 2000 watt anu urang duaan ilubiung, atanapi backrest sareng posisi tempat anjeun linggih, pedal payunna payuneun korsi tibatan langsung di handapeun anjeun, éta desain sapédah ieu Frame anu hiji ieu dirancang pikeun ngahibur sareng sanés pikeun kapal pesiar standar anu pastikeun gaduh tingkat luhur kanyamanan. sapédah ieu ngamaksimalkeun posisi korsi anu raoseun sahingga anjeun tiasa pikaresepeun pisan pikeun perjalanan anu panjang pisan sareng masih ngégél kalayan nyaman ka luhur ngagaduhan throttle satengah pulas kalayan cekelan khusus aranjeunna nempatkeun sapédah ku genep rébu Li modeu lampu psikoanitor C voltase 250 volt kami ogé kalebet anu gaduh telepon sélulér ieu sapertos cakar anu saé, éta ngan ukur klip anu leres sareng urang gaduh 7 di dieu Gear pemicu shifter, janten hayu, sapédah ieu sanés ngan ukur pikeun kanyamanan, sapédah anu paling raoseun, tapi ogé pikeun jarak jauh sareng R. Dibangun dina jangkauan Naha anjeun kantos ngawangun 52 aplikasi dina sapédah tanpa leres-leres nempatkeun kantong atanapi bagian tukangna janten beuratna handap pisan .

Anjeun tiasa ningali controller anu terintegrasi dina handapeun kantong. Upami anjeun leres-leres hoyong sapédah super comfort, anjeun peryogi sapédah komuter anu anjeun peryogikeun pikeun nutupan jarak jauh, kaseueuran investasi anu anjeun nalungtik aya dina batréna, aya biaya ngawangun anu luar biasa upami anjeun tiasa resep. dina salah sahiji motor ieu, télépon

Sapédah KHS sabaraha?

Didirikeun taun 1974 ku Wen Hsieh, étaSapédah KHSmérek mangrupikeun bagian tinaKHSCo. Ltd., sareng UEC (United Engineering Cooperation) anu ngasilkeunsapédah, motor sareng alat musik Yamaha di pabrik milik pinuh anu aya di Taiwan.

Naon sapédah gunung anu paling saé artos?

Sapédah Gunung PangsaénaDina $ 500
  • Batch TheGunung29.PangalusnaNawarSapédah Gunung.
  • Siklus ko-op DRT 1.0.Pangalusnasareng Rem Cakram Hidrolik.
  • Mongoose Switchback - Lalaki sareng Awéwé.PangalusnaHardtail meujeuhnaMTB.
  • Neffice 27.5Sapédah Gunung.
  • Schwinn Mesa.
  • Vilano Blackjack 3.0.
  • Mongoose Malus FatSapédah.
  • Royce Union.

Mésér sapédah énggal mangrupikeun waktos anu saé pisan, tapi anu penting anjeun ulah kababawa sareng masih mésér sapédah anu pas pikeun anjeun. - Leres, ti luar prosés tiasa ampir nyingsieunan, éta tiasa katingalina lumayan, geulis rumit janten. Aya ogé kagunaan sareng ukuran pikeun dipikirkeun. - Sareng anjeun teu hoyong miceunan artos anjeun.

Aya sababaraha cara pikeun mésér sapédah ayeuna, hayu urang mimitian ku toko sapédah. Kami didieu di Mud Dock di Bristol. (musik ringan) (musik ringan) - Mésér sapédah anyar kedah janten pangalaman anu pikaresepeun.

Mudah-mudahan kami bakal nyobian nyandak sababaraha setrés ieu pikeun anjeun. Salah sahiji hal anu neken tiasa janten anggaran, janten pikir ngeunaan éta tiheula. Sakumaha anjeun badé nyéépkeun sapédah anjeun? Entong nyobaan teuing nyéépkeun éta kusabab éta henteu tiasa janten hal anu saé, maka anu paling penting nyaéta ngabenerkeun ukuran sapédah Bahkan upami sapédah ditawarkeun atanapi ditawarkeun, warna cet anu paling éndah aya toko.

Pastikeun anjeun mendakan sapédah anu cocog sareng anjeun. Kuring perhatoskeun ieu, éta mangrupikeun kabiasaan Cannon dale Habit anu énggal. Éta sadayana siluman, sadayana hideung.

Kuring ningali bikes Josh dina salah sahiji. Abdi hoyong éta! Tapi aya anu ageung didieu di toko. Janten hal anu munggaran anu kuring lakukeun nyaéta mariksa halaman wéb pabrikan.

Janten kaseueuran jalma bakal ngagaduhan pituduh anu saé pikeun ukuran sapédah naon anu cocog sareng anjeun. Janten upami anjeun nyatakeun ukuran anjeun, kuring aya di antara ukuran pikeun kaseueuran sapédah. Abdi 5'10 'sareng kuring pikir éta 178cm sareng saleresna mah sapédah anu kuring tumpak, saleresna éta sapédah anu kuring tumpak, ukuran sedeng, tapi upami anjeun ningali sababaraha situs wéb pabrikan aranjeunna bakal nyarankeun anu gedé pikeun kuring.

Sacara pribadi, kuring resep motor anu langkung alit sakedik langkung lincah upami anjeun resep kana sepédah anu langkung kuat anjeun panginten badé ageung sakedik, tapi anu kuring leres-leres kéngingkeun nomer jangkauan, sareng kuring mariksa halaman wéb Cannondale sareng kanyataanna 460 mangrupikeun anu ageung janten kaseueuran motor kuring sakitar 440 mérek sareng kuring resep resep kabiasaan rata-rata nyaéta 430. Janten pas di tengah ukuranana kuring henteu yakin kuring hoyong angkat dina 430 janten kuring mikir ngeunaan éta sigana g Tapi hal anu anjeun kedah lakukeun nyaéta leres-leres linggih sapédah, sareng éta ngan ukur penting upami anjeun terang kumaha anu hoyong dirasa ku sapédah. Upami anjeun lumayan énggal di biking gunung sareng masih teu yakin kana ukuranana, ieu moal teuing mantuan.

Meureun anjeun peryogi bantosan ti ahli atanapi cobian sapédah sareng bawa ka démo. Angka dina sapédah anjeun, nomer luncat, bakal nyaritakeun seueur ngeunaan kumaha carana sapédah pas. Janten nalika anjeun ngaganti sapédah nalika anjeun mésér anu anyar.

Kuring bakal ningali sapédah lami anjeun, tingali nomer dina halaman wéb pikeun géométri na sareng tetep diémutan. Éta tiasa sakedik sakedik tibatan anu anjeun pikahoyong, éta tiasa sakedik ageung tibatan anu anjeun pikahoyong, tapi éta masihan anjeun ide anu saé tina sabaraha nomer anu bakal dipiharep tina sapédah anu anyar. Sakedik ageung, langkung ageung ti kuring biasana ngaji kedah nyarios.

Sareng karaosna rada ageung, sapédah ieu ogé 29er, janten raoseun rada manteng, henteu edan teuing kuring tiasa biasa sareng sapédah na bakal stabil pisan. Éta sapédah jalan satapak anu cukup agrésip janten kuring ngan ukur tiasa ngagaleuh bobot na. Janten ayeuna mangrupikeun umur 50, kuring tiasa ngirangan kana 40 janten raoseun saé pisan sareng bakal raoseun mantep pisan.

Tapi hal anu sanés anu diperhatoskeun sareng kuring pikir hal ieu bakal janten masalah pikeun kuring dina sapédah ieu sacara umum, nyaéta postingan serelek anu ageung ieu kedah sahenteuna 150 kanggo kuring anu luhur dina perpanjangan maksimum komo upami kuring ngalakukeun éta dugi ka mungkin bakal lungsur éta bakal luhur teuing, kuring terang, janten teras kuring kedah ngarobih pos korsi dina sapédah ieu supados pas. Kaseueuran pabrik serelek ngagaduhan ukuran anu bénten. The Crank Brothers ngalakukeun 100 ka 170.

Janten sigana mah sigana kedah angkat hiji-dua-lima supados sepédah ieu jalan. Janten, éta tiasa dianggo pikeun kuring, tapi sigana mah tetep kana ukuran sedeng. Untungna, dok leutak ngagaduhan kabiasaan ukuran sedeng di dieu.

suku sapédah

Sareng pikeun kuring kisaran ieu saleresna raoseun langkung saé. Kuring ngahémat, éta sanésna konstruksi anu langkung mirah, anu ieu henteu nganggo titisan sabab urang tiasa ningali éta menonjol sacara masif. Janten kuring tiasa nempatkeun dasar anu gedé, anjeun terang, 170 panginten anu panglobana didamel ku jalma, sareng kuring tiasa kabur.

Anjeun tiasa ogé ningali yén jangkungna jagoan saé sareng rendah janten saur médium anu bakal dipilih. (musik ringan) (musik ringan) - Janten salah sahiji patarosan umur nalika mésér sapédah gunung nyaéta naha anjeun badé milari hardtailor pikeun sapédah gantung lengkep? Janten upami anjeun ngagaleuh dua motor kanggo harga anu sami, anggapna 1000 pon, bakal gaduh sapédah gantung lengkep sigana seueur komponénna langkung kirang sabab anjeun kedah nganggarkeun rékayasa tambahan dina bingkai sareng peredam. Janten anjeun bakal mendakan yén hardtail saéstuna ngagaduhan spésifikasi anu langkung luhur.

Sareng henteu sadayana hardtails cocog pikeun gerakan anu kirang agrésif tibatan sapédah gantung lengkep. , cara anu sami pikeun anjeun tiasa kéngingkeun hardtails anu leres-leres agrésif. Hayu urang tingali dina Watek Cannondale ieu.

Nya ieu versi alloy. Mibanda iket lumayan, tapi lumayan lebet sareng hargana sakitar 1800 pon. Ayeuna upami anjeun mésér hardtail sakitar artos anu sami, anjeun sigana bakal kéngingkeun, sanaos sanés sapédah gantung lengkep, tapi spésifikasi anu langkung luhur pikeun sapédah éta. - Hardtail kalayan gantung lengkep, kuring bakal nyarios réalistis ngeunaan naon anu anjeun anggo pikeun sapédah.

Kacuali aya gunung ageung caket anjeun, kamungkinan anjeun moal nguntungkeun tina sapédah lami sareng ayeuna nuturkeun Dura Bikespeddle kalayan hadé. Upami anjeun pengendara beurat ageung sareng resep ngaluncatan, sapédah lintas nagara panginten sanés anu pangsaéna. Janten urang ngadamel tulisan ageung perkawis mana sapédah anu cocog sareng pangendara anu pangsaéna.

Upami anjeun henteu kantos ningali ieu sateuacanna, parios éta. Janten ayeuna anjeun parantos ngaharepkeun harga anjeun, anjeun terang naon ukuranana sapédah anu anjeun pikahoyong, anjeun terang naon jinis sapédah éta. Tapi ogé tetep émut yén anjeun panginten moal mendakan sapédah luar-rak anu sampurna.

Abdi mikir ngeunaan kéngingkeun sapédah sering, panginten h pikeun gantung anu langkung saé. Janten ngagaduhan peredam anu langkung saé sareng meureun saluran listrik anu langkung mirah. Kusabab drivetrain leres-leres mangrupikeun hal anu tiasa kapendak anu tiasa ditingkatkeun engké dina jalur.

Kuring ngalakukeun éta ku Canyon Lux kuring, sapédah cross-country kuring saéstuna parantos cekelan cekelan. Sagalana anu sanésna, anu kuring resep pisan, sumping sareng shift gagang anu saleresna mah teu tiasa dibarengan. Janten kuring resep nyimpen telepon kuring di akhir pisan, éta henteu jalan anu saé pikeun kuring.

Tapi éta saklar anu leres-leres saderhana, ngan murah ngan pikeun nempatkeun pemicu shifter di ditu. (musik ringan) - Janten sateuacan anjeun nyéépkeun sadaya artos dina sapédah anjeun. Émut yén sababaraha jenis anggaran mangrupikeun anjeun kedah ngabiayaan pikeun tambahan anu diperyogikeun.

Tempat anu saé pikeun ngamimitian nyaéta ku helm, éta pasti tempat anu kuring henteu bakal wadul sareng gaya dina rupa-rupa gaya. Janten sadayana helm didamel kana level dasar. Aranjeunna kedah dijual di jero Inggris.

suplement pikeun Ngabuburit

Tapi nalika anjeun méakkeun langkung seueur anjeun kéngingkeun langkung seueur fitur, langkung téknologi, ventilasi anu langkung saé sareng anu sapertos kitu. Sareng tangtosna pabrikan sadayana nyarios yén hélem langkung mahal diluar sarat. Janten mimitian ku anu sapertos jinis dasar lintas nagara anjeun atanapi mirip sareng, saleresna, panutup jalan dina dasarna sami lumayan datar, leres-leres enteng, sareng leres napas.

Neruskeun kana hal anu dumuk rada jero sareng datangna ku visor, aranjeunna tiasa dicabut. Ieu mangrupikeun medan anu langkung agrésif sareng anjeun leres-leres kéngingkeun sababaraha hélem anu handapna mantun. Éta pasti aya anu kudu dipikirkeun.

Hal-hal sanés sapertos bantalan tuur, breech anu pantes, bahkan sanaos kuncen, pantes dilakukeun pikeun dipilarian sateuacan ngan saukur nyéépkeun artos dina sapédah sabab anjeun bakal kaduhung teu kéngingkeun bagian-bagian ieu. (musik ringan) (musik ringan) - Janten upami online vs. toko sapédah, pro sareng kontra pikeun sadayana, tapi henteu seueur toko online anu ngagaduhan kafe anu saé - henteu leres.

Maksad abdi, kuring jalma anu, saur kuring, kusabab kuring siga anu terang jalanna sakedik, kuring lumayan balanja online sacara bagja - Leres- Tapi anjeun kaleungitan, kuring pikir, pribadi ieu komunitas ogé- Vibe.- Nya éta langkung mirah tangtosna sabab anjeun kaleungitan sababaraha urang tengah ku distributor sareng toko anu ngiringan potongan éta. Kuring kantos rada bijil, muhun, abdi sakola lami, abdi Anu kantos aya di toko, ngagaduhan naséhat anu saé pisan ti toko, kenal sareng jalma.

Maksadna éta gumantung upami anjeun ngagaduhan toko lokal anu saé, henteu sadayana meureun? Abdi henteu cicing caket hiji. Éta ngan ukur saé gaduh anu tiasa ngabantosan kuring ningali sapédah dina kahirupan nyata, linggih dina sapédah, tingali kumaha karaosna sareng nyandak kaputusan pikeun damel dina bisnis dumasar kana anu kadang kadang kenal kana sapédah ogé jalma anu ngagaduhan ampir sékundér - éta bakal sapertos 'oh anjeun terang supir canyons datang sering sering tapi anjeun terang anjeun salawasna nyandak dimensi sareng anjeun' sareng anjeun diajar sajarah sareng éta .- Éta ampir kaulinan bahaya, nalika anjeun lebet ka toko sareng ningali sapédah impian anjeun, dina warna impian ieu sareng éta langkung ti anjeun badé mayar, teras anjeun pikir 'whoa, éta éta, Abdi peryogi'.

Padahal éta langkung aman tibatan online sabab anjeun tiasa gaduh sababaraha gelas bir di bumi sareng nyandak kaputusan anu goréng. (Seuri) Aya lombang dina kadua daérah. - Leres pisan.

Kuring boga perasaan yén online janten langkung lancar ayeuna, hal-hal sapertos balik deui - Kuring terang sababaraha taun ka pengker éta bakal rada ngaganggu, tapi ayeuna éta henteu goréng, tapi anjeun masih teu tiasa ngalakukeun sadayana anu bénten-bénten sapatu Coba dina ukuran anu bénten. - Leres, sapédah démo, sabaraha toko anu ngagaduhan armada démo, atanapi tiasa nganggo sapédah? Anjeun resep nyetir. Sacara online mungkin anjeun tingali seueur diantarana tiasa ngalalana di Inggris nganggo van anu pinuh ku motor janten mungkin ogé, sigana henteu gampang, pikeun nunjukkeun mérek online murni anu anjeun lakukeun.

Upami anjeun hoyong ningali tulisan anu kuring carioskeun sateuacanna anu urang nyarioskeun ngeunaan sapédah Canyon lengkep. Janten upami anjeun henteu terang leres mana jinis sapédah anu cocog sareng jenis pengendara, tingali di dinya - sareng upami anjeun hoyong ngaléngkah langkung jauh ti mana motor urang sumping sareng kumaha cara ngadamelna, parios tur Doddy ngeunaan Pabrik Ivis di dieu. - Jempol sareng pencét tombol langganan.

Naha sepeda KHS saé Reddit?

Abdi resep pisan. Ieumuhunbérés sareng gaduh rasa anu padet. Abdi henteu aya keluhan.khsparantos ngajantenkeun leres-leressapédah hébat, mérek tiawan anu langkung alit, tapi aranjeunna ngagaduhanalusbarang-barang, ogé sababaraha barang-barang ok tingkat menengah.03.26.2018

Kumaha cara ngukur ukuran sapédah?

Kaseueuran pabrik ayeunangukurpigura ti tengah poros engkol, ka luhur tabung korsi. Pangpangna jalansapédahnyaétadiukurdina séntiméter (cm), sedengkeun gunungsapédahumumnadiukurngagunakeun inci (di). Barudak 'sapédahnyaétadiukurku kabayangukurantinimbang piguraukuran.

Dupi anjeun kéngingkeun sapédah gunung anu saé pikeun 500?

Thepangsaénaagrésipsapédah gunungpikeun handapeun £500: Rockhopper Khusus 27.5. Hooligan leutik ieu hardtail ti Spésialisasi langkung siap pikeun pop wéb atanapi huck jump. Kalayan nekenkeun kana kasenangan sareng kamampuan maneuverability, éta nganggo roda anu langkung kompak 27,5 inci tibatan standar anu langkung ageung 29 inci.

Naha motor KHS BMX saé?

KHShenteu pernah leres-leres dugi ka waktosna ageung sanaos ngadamelsapédah anu saé. Aranjeunna condong sacara strategis sacara murah pikeun sababaraha komponén, tapi éta lumayanaluspadamelan milih tempat anu pas pikeun nyimpangkeun. Baja maranéhnapiguranumpak nyatamuhunsareng masih ngatur janten cukup kaku. Abdi resep anu kagungan.

Naha sapédah 26 inci saé kanggo jangkungna naon?

'26'Ukuran roda sampurna pikeun kaseueuran jalma déwasa kalayan ajangkungnadi luhur 6 suku. Kaseueuran sapédah touring sareng motor hibrid aya dina roda métrik 700C, anu ogé katelah 29-incikabayang.

Naha suku anjeun keuna kana taneuh kana sapédah?

Jangkungna tinaanjeunsadel penting pikeun posisi paling nyaman sareng gaya tunggang aman. Nalika anjeun linggih dina sadel, duananasuku kedahngahontal étalantaisareng bal tinasuku anjeun kedahjantennémpél kana taneuh. Pakem batangna dihurungkeunsapédah anjeun kedahidealna saluyu sarenganjeunsadel atanapi rada luhur sadel.

Anu raksasa mérek sapédah gunung anu pangsaéna atanapi KHS?

KHS mangrupikeun mérek anu paling dipikaresep dianggap dina tingkat anu sami sareng Giant. Sapédah Marin ti Marin County di California diadegkeun taun 1986, bumi tina sapédah gunung anu munggaran. Seuseueurna kasohor ku garis luar biasa tina sepédah gunung, Marin ogé nyandak jalur sapédah jalan pinuh, bikes cross cyclo sareng motor hibrid.

Naha KHS Aguila mangrupikeun sapédah gunung anu saé?

The Aguila mangrupikeun sapédah serbaguna anu hébat pikeun pelayaran di sakitar kota salami saminggu sareng pencét jalan satapak dina sabtu minggu. The Aguila diwangun sakitar gagah, bingkai aluminium tanpa frills. Anjeun moal mendakan kabel kabel internal atanapi ogé mendakan poros.

Naha KHS sixfifty 7500 mangrupikeun sapédah anu saé?

… KHS SixFifty 7500 mangrupikeun enduro high-end / gunung sagala anu bakal ngagaduhan pengendara jalan satapak kalayan gancang sareng mundur langkung gancang. 680+… leres-leres bersinar dina katurunan, sanaos teu aya squish di tukangna.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Hasil olimpiade 2008 - solusi praktis

Sabaraha medali anu dimeunangkeun dina Olimpiade 2008? Atlit ti 87 nagara meunang medali, sareng 55 diantarana meunang sahenteuna hiji medali emas. Duanana kategori ieu nyetél rékor énggal dugi ka éléh dina 2016. Atlit ti Cina meunang medali emas panglobana, kalayan 48 medali emas. Atlit ti Amérika Serikat kéngingkeun medali panglobana, ku 112.

Kumaha carana nyageurkeun diri anjeun ku pikiran anjeun - kumaha ngabéréskeun

Naha pikiran ngagaduhan kakuatan pikeun ngubaran? Panilitian biologis kontémporér nyatakeun yén panyakit mangrupikeun hasil tina pamikiran sareng pikiran bawah sadar. Kalayan kecap séjén, pikiran nyiptakeun panyakit. Éta alesan yén lamun pipikiran nyiptakeun panyakit, éta tiasa ngubaran panyakit. Di Amérika Serikat nyalira, langkung ti 1,3 triliun dolar dihasilkeun pikeun perawatan médis unggal taun.

Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di tempat layung - jalan kaluar jalan

Naon kota anu pangsaéna pikeun cicing di Cotswolds? Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di CotswoldsCirencester.Bourton-on-the-Water.Tetbury.Kingham.Broadway.Painswick.Burford.Bibury.

Tekanan darah rendah Vegan - kumaha anjeun méréskeun

Naha diét vegan nyababkeun tekanan darah rendah? Diét vegetarian sareng vegan sareng henteu lengkep produk sato parantos dipikaterang pikeun nurunkeun tekanan getih dibandingkeun sareng diet omnivora. 24.07.2020

Wah tetep nabrak 2017 - kumaha ngalereskeun

Naha wow mah tetep nabrak? Parobihan kana setélan parangkat lunak dina supir kartu vidéo anjeun tiasa nyababkeun masalah kacilakaan atanapi kinerja. Reset setélan supir pidéo anjeun pikeun menerkeun masalah ieu. Panas teuing tiasa nyababkeun masalah kinerja, kacilakaan game, sareng konci komputer pinuh. Upami masalah tetep aya, uninstall sareng pasang deui permainan.