Utama > Waleran Pangsaéna > Ngangkut barang - kumaha cara ngatur

Ngangkut barang - kumaha cara ngatur

Naha dahareun logging ngabantosan ngirangan beurat?

Sababaraha studi parantos nunjukkeun yén jalma-jalma anu ngajagatuangeunjurnal leuwih gampang suksés dikaleungitan beuratsareng ngajaga éta pareum. Nyatana, panaliti tina hiji panilitian anyar nyatakeun yén jalma-jalma ngajaga adiary dahareungenep dinten saminggu kaleungitan sakitar dua kali langkung seueurbeuratsalaku jalma anu ngajagatuangeunrékaman sapoé saminggu atanapi kirang.



Dina tulisan dinten ieu, kuring bakal nunjukkeun kumaha ngajaga buku harian dahareun. Janten dina akhir tulisan ieu, anjeun bakal pinuh ngartos tip pangetahuan hébat ieu anu bakal ngabantosan anjeun ngahontal tujuan ngarobih beurat anjeun.

Upami anjeun nonton dugi ka akhir, anjeun ogé bakal diajar Genep Prakték Némbongan Bukti Ayeuna anu anjeun kedah pelajari sareng ngartos sapinuhna pikeun ngahontal beurat tujuan anu dipikahoyong anu anjeun pikahoyong. Kuring parantos ngabantosan ratusan klien kuring ngadamel prosés anu pasti ieu pikeun dianggo tina capé, tanaga lemah sareng kaleuwihan beurat, ngan ukur balik ka kamar perawatan kuring pinuh ku kahirupan, bungah yén aranjeunna tungtungna bakal lebet kana baju anu henteu aranjeunna pakean dina yuswa sareng gumbira sabab aranjeunna nyaman deui awakna. Oke jadi hayu urang ngalakukeun ieu.

Léngkah nomer hiji, candak komputer anjeun atanapi bahkan pulpén sareng kertas sareng hayu urang babarengan témplat buku harian kadaharan anu masihan anjeun langkung seueur rohangan sareng visual anu langkung saé pikeun sadayana anu anjeun kedah dokumén. Lebetkeun dinten minggu di luhur. Abdi resep nyéépkeun rohangan kanggo tanggal sareng beurat ayeuna kuring, ditambah beurat tambah atanapi dikurangan anu anjeun kéngingkeun atanapi leungit ti saprak anjeun nyerat bagian-bagian anu anjeun pikahoyong di kénca handap.



Kuring salawasna ngagaduhan anu kieu kana témplat anu kuring pasihkeun ka palanggan kuring: hudang, sasarap, téh énjing, tuang siang, tèh siang, tuang, inuman sareng olahraga. Nyetak dalapan lambar kertas, hargana dalapan minggu. Sareng éta anu minimum bulistir, saur kuring, yén anjeun kedah leres-leres dilakukeun pikeun ngirangan sareng ngajaga beurat anu anjeun pikahoyong.

Nyusun lambar kertas ieu sareng nempatkeun kana dapur, dina bangku, dimana éta gampang pikeun anjeun nyerat sareng ngarékam unggal-unggal tuang tuangeun anu anjeun tuang unggal dinten. Léngkah nomer dua, putuskeun pendekatan mana anu pangsaéna pikeun ngirangan beurat awak. Sarerea pribadi, janten naon anu cocog pikeun anjeun? entong dianggo pikeun batur, sareng naon anu dianggo pikeun anu sanés henteu kedah dianggo pikeun batur Anjeun bakal peryogi panilitian nyalira sareng kamungkinan bantosan ahli kaséhatan anu mumpuni pikeun ngagaduhan rencana anu paling pas pikeun anjeun sareng anjeun awak.

Upami anjeun ngalakukeun naon anu anjeun kantos lakukeun moal jalan Laksanakeun sababaraha parobihan. Janten sanés konci pikeun nyerat naon anu anjeun kantos tuang dina buku harian dahareun anjeun. Anjeun kedah ngarobih positip teras ngarékam kana buku harian dahareun.



Ngirangan beurat badan sareng Manajemén Beurat mangrupikeun Tantangan Solusi anu épéktip pikeun masalah ieu ngabutuhkeun pendekatan anu holistik. Nalika ningali buktina leungitna beurat paling anyar sareng kunaon sesah pisan pikeun ngajaga paningkatan beurat, jawaban na ngan saukur henteu nunjukkeun nambihan beurat kusabab kurangna karep. Éta langkung rumit tibatan éta.

Kuring nembé nyandak kursus ngirangan beurat badan sareng bukti-bukti anu terakhir nunjukkeun yén bener-bener aya sababaraha hal anu anjeun leres-leres kedah laksanakeun pikeun ngirangan sareng ngajaga beurat awak. Ngagabungkeun genep prinsip di handap ieu bakal ngahasilkeun kurang ngidam sareng leungitna beurat anu langkung ageung tanpa awak anjeun hirup deui beuratna sateuacanna. Oké.

Kahiji. Lemah dugi ka sedeng kabiasaan tuang. Ieu hartosna anjeun henteu hoyong tuangeun raoseun anu raoseun.



Rasa anu saderhana, kurang kamungkinan éta Titik kadua, protéin anu nyukupan. Anjeun leres-leres kedah gaduh protéin sareng unggal tuang kusabab éta mangrupikeun bagian tina naon anu ngajantenkeun anjeun bénten sareng nyegah anjeun tuang. Intina katilu nyaéta anjeun kedah ngagaduhan wates gajih atanapi karbohidrat, janten sababaraha urang bakal langkung saé dianggo hiji sareng anu sanésna, tapi naon waé ogé, anjeun kedah milih sareng nurut kana éta.

Anjeun ogé peryogi istirahat diét, nyaéta, tuangeun rendah gajih atanapi karbohidrat pikeun sababaraha waktos teras datang deui nalika anjeun nyerah sareng uih deui ka diet anu bersih atanapi Mediterania, anjeun tiasa ngirangan titik awak anjeun sareng cicing Tuh. Kuring bakal badé ngadamel tulisan anu sanés, langkung seueur ngeunaan poin anu ditetepkeun sabab kuring kedah langkung seueur pikeun ngajelaskeun sareng nyarios. Anjeun ogé kedah bobo anu cekap.

Tanpa bobo, awak anjeun henteu séhat, sareng ngan awak séhat anu tiasa ngirangan beurat sareng nahan. Sareng titik terakhir nyaéta latihan sareng waktos dina suku anjeun. Urang sadayana kedah latihan sahenteuna 30 menit tilu kali saminggu kanggo kéngingkeun manpaat anu pangsaéna tina latihan, sareng éta ogé bakal ngabantosan awak urang dina kaayaan anu paling séhat sareng ngirangan beurat.

Ayeuna anjeun ngagaduhan rencana anjeun, anjeun kedah pastikeun anjeun tetep ngalaksanakeun éta. Sareng kuring pikir salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun lengket kana rencana diet pasti pikeun ngadokumentasikeunana unggal dinten janten anjeun tiasa ningali naon anu anjeun tuang sareng nyeratna dina jurnal kadaharan anjeun. nyandak gelas ageung cai, sakitar 500 ml.

Sakitu seueur palanggan kuring saleresna dehidrasi sareng teu aya jalan pikeun ngirangan beurat upami anjeun dehidrasi. Janten mimitian dinten nganggo gelas ageung cai sareng jalan anu leres. Pilihan sanésna nyaéta mimitian dinten nganggo gelas cai haneut sareng percikan satengah lemon.

Jus tina satengah jeruk nipis leres-leres ngabantosan awak ku Detox nalika éta sacara lembut detoksifikasi ati sareng alkali awak, nyetél awak kanggo tempat anu langkung ageung sareng langkung saé pikeun ngirangan beurat. Lengket kana rencana pilihan anjeun dina unggal tuang sareng cobi tuang tuangeun nyata. Kuring terang éta sora gampang, tapi kuring terang éta jauh leuwih rumit.

Janten cobian sareng hindarkeun katuangan anu dibungkus, tapi nalika anjeun kedah tuang tuangeun anu bungkus, dibalikkeun deui, baca daptar bahan-bahanna, sareng putuskeun kaputusan ti sana dina awak sareng awak anu aya dina kaayaan radang, kuring moal leungit beurat. Upami anjeun ningali nami bahan na henteu terang naon éta, atanapi éta ngagaduhan nami ilmiah anu mewah, tong tuangeun. Éta sigana henteu alami.

Oke, ayeuna anjeun terang kumaha nyimpen jurnal kadaharan pikeun ngabantosan anjeun ngahontal tujuan ngarobih beurat. Upami anjeun peryogi naséhat tambahan ngeunaan tuangeun anu bersih atanapi olahraga, kuring parantos ngembangkeun program anu saleresna saderhana sareng gampang dituturkeun anu disebut Total Body Tone Up dina Dina 3 Minggu anjeun tiasa ngaunduh pituduh PDF sareng nonton tulisan gratis ku ngaklik tautan handap Pencét tulisan ieu. Upami anjeun mendakan ieu pikaresepeun, wartosan kuring ku ngantunkeun koméntar di handap ieu.

Sareng émut pikeun ngaunduh program gratis anjeun. Upami tulisan ieu ngabantosan, pastikeun anjeun ngalanggan tulisan anyar anu kuring pasang unggal minggu. Bagikeun aranjeunna sareng rerencangan anjeun sareng pencét tombol Like di handap janten kuring terang kuring tiasa ngadamel langkung seueur tulisan anu nuturkeun anu ieu, kuring bakal ningali anjeun salajengna.

Naon ari Foodlog?

TOlog dahareun, ogé disebut jurnal kadaharan atanapi diary dahareun, mangrupikeun padika pikeun nyukcruk tuang anu sering dianggo ku jalma anu nyobian ngirangan beurat atanapi ngadamel parobihan diet anu sanés. Log dahareun kedah kalebet rékaman inuman.

Naha anjeun nyimpen diary tuangeun sareng upami kitu kedahna diary tuangana? Diaries tuangeun sareng tiasa janten alat anu leres-leres berharga pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngokolakeun langkung kasadaran sareng ogé hubungan awak-awak anu kuat sareng langkung saé pikeun leres-leres ningali kumaha Pangan dianggo atanapi henteu dianggo pikeun keunikan anjeun? Awak sareng seueur deui seueur inpormasi online ngeunaan naon anu kedah didahar, iraha tuang, kumaha tuangeun sareng naon anu saleresna transformatif nyaéta diajar naon anu pangsaéna pikeun kabutuhan masing-masing sareng awak fisik anjeun sorangan dumasar kana pilihan anu pangsaéna dina naon anu tiasa dianggo pikeun awak anjeun sareng naon anu raoseun leres sareng rencana anu konsisten atanapi salah sahiji rekomendasi umum anu anjeun tingali online dina tulisan ieu. Kuring badé bagikeun sareng anjeun tilu hal anu bakal ditulis dina jurnal kadaharan sareng naon anu kedah dipilari pikeun nyandak kaputusan anu henteu ngan ukur langkung cocog sareng visi kaséhatan anjeun sareng hal-hal anu aya? leres-leres ngadukung kabutuhan awak anjeun, tapi ogé hal-hal anu ngajantenkeun anjeun raos saé salaku ahli diet anu kadaptar. Kami diajar sagala variasi jurnal nutrisi - aya seueur cara nalika urang mikirkeun éta tina wangenan 24-jam pikeun gancang nganilai naon anu didahar konsumén urang unggal dinten ka buku harian lima dinten anu masihan kami sakedik gambaran kumaha a khas hiji Minggu dina hal pola dahar, sareng tangtosna ogé aya pendekatan anu langkung khusus anu tiasa urang anggo pikeun hal-hal sapertos kaayaan kaayaan kaséhatan atanapi Intoleransi tuangeun khusus atanapi alergi tuangeun pikeun palanggan ieu saatos ampir dékade janten hiji awéwé salah saurang anu ngalaksanakeun élmu nutrisi kalayan ieu tangtosna prakték diét jurnal kadaharan umum ieu dicampur sareng faktor unik kuring pikeun leres-leres ngagungkeun seni hirup séhat Kuring parantos ngagaduhan sistem jurnalistik dahareun anu pikaresepeun anu kuring gaduh Dina pelajaran kuring ngajarkeun metode. kaanggotaan aft sareng ogé sareng sadaya klien kuring, anu leres-leres ngempelkeun sadayana.

Aspék-aspék ieu saéstuna mangrupikeun alat anu kuat upami anjeun peryogi pitunjuk ngeunaan naon anu kedah didahar sareng naon anu henteu didahar. Anjeun terang padamelan kuring di Nutritional Strip Urang teu ngagaduhan daptar dosis sareng henteu tiasa atanapi beresih atanapi kotor atanapi saé atanapi henteu saé damang damang damang sabab deui Seueur pangan tiasa sareng kedah cocog sareng gaya hirup anjeun dina hiji cara atanapi cara anu sanés, kalayan sababaraha pangecualian upami aya masalah kaséhatan, alergi pangan atanapi teu sabar, tapi terang naon anu tiasa dianggo pikeun awak fisik anjeun sareng naon anu henteu tiasa dianggo kalayan saé bakal masihan anjeun pandangan anu luar biasa sareng deui éta bakal ngabantosan hubungan awak-awak sanés kanggo sadayana sareng ieu henteu kunanaon upami anjeun ngagaduhan masa lalu anu ngagaduhan karusuhan tuang atanapi kabiasaan tuang anu teu leres, maka kuring hoyong anjeun fokus kana spés kadaharan Nyingkahan jurnal atanapi latihan khusus kecuali anjeun leres-leres damel sareng ahli gizi anu kadaptar anu ogé damel sacara strategis sareng anjeun pikeun ngagaduhan hubungan anu langkung positip sareng langkung séhat sareng tuangeun, kitu deui, upami éta aya dina jaman baheula anjeun atanapi ayeuna anjeun, leupaskeun ieu teuing Abdi hoyong anjeun ngalangkungan jurnal kadaharan iraha waé janten obsesip atanapi ngarobih st méntal atanapi émosional anjeun tuang sacara signifikan sareng ngajantenkeun hubungan anjeun sareng dahareun stres sareng saimbangna saeutik-saeutik bahkan henteu nganggo latihan upami anjeun terang Ngarékam tuang anu sami sami unggal dinten tiasa nyababkeun kabiasaan tuang sareng kontrol anu berpotensi. Janten penting pisan pikeun anjeun jujur ​​sareng diri sorangan sareng ningali dimana anjeun cicing dina spéktrum kumaha ogé atanapi parahna anjeun dina hiji dinten, émutan ka diri anjeun yén harga diri anjeun teu aya hubunganana sareng tuangeun anu aya hubunganana sareng anu anjeun tuang sahingga anjeun tiasa Éta leres-leres nempatkeun nami anjeun ku kumaha saé atanapi goréngna pikeun nyéhatkeun awak jasmani anjeun, tujuan tina buku harian katuangan pikeun ngembangkeun kasadaran mana waé kadaharan anu raoseun, henteu paduli naha Henteu kéngingkeun sadaya nutrisi anu anjeun peryogikeun atanapi henteu tuang cekap pikeun nyumponan kabiasaan Nalika anjeun tuangeun tuangeun anjeun, kumaha anjeun leres-leres buru-buru tuang atanapi anjeun nyandak sakedap saderhana, tujuanana nyaéta gaduh sababaraha waktos dimana anjeun tiasa ningali deui dinten anjeun atanapi bahkan minggu anjeun sareng pikir, huh, kuring henteu kantos merhatoskeun éta atanapi ayeuna kuring ngartos naha énergi kuring leres-leres karaos nyata? Soré éta bakal masihan anjeun wawasan berharga ieu.

Janten upami anjeun nganggo jurnal kadaharan, kuring hoyong anjeun nyerat tilu hal ieu saatos unggal tepung atanapi sakapeung mungkin, éta bakal masihan anjeun kasadaran anu saé. Naon anu aranjeunna tuang? anjeun tuang sahingga anjeun tiasa nyerat buku harian kontemplatif anjeun nomer dua dimana anjeun tuangeun dimana anjeun dina méja anjeun resep tuang anjeun kalayan émut anjeun dina mobil anjeun aya di payuneun TV anjeun ningali nomer telepon anjeun kumaha perasaan anjeun saurna, naha anjeun pinuh atanapi naha anjeun masih lapar, naha anjeun nabrak sababaraha jam sanggeusna atanapi naha anjeun leres-leres katerasan sareng énergi anjeun ditetepkeun ku kasadaran anjeun ngeunaan hal-hal sapertos kitu. Ku tilu patarosan ieu, aya dua daérah ieu anu anjeun leres-leres aya di Detektif Play sareng tiasa nyandak kaputusan anu cocog pikeun awak anjeun.

Ieu mangrupikeun dua daérah anu munggaran. Abdi hoyong anjeun ningali naha anjeun tiasa terang naha anjeun tuang tuangeun anu bergizi sadidinten ku ningali deui dinten atanapi minggu anjeun sareng ningali yén anjeun ngagaduhan kasaimbangan protéin anu séhat sareng anjeun ngagaduhan gajih anu séhat karbohidrat starchy karbohidrat sayuran dina unggal tuang anu pikaresepeun sapertos rempah sareng bumbu ieu mangrupikeun titik cek-in anu saderhana pikeun ningali upami anjeun nyéépkeun sababaraha dasar sareng macem-macem gizi sadidinten sareng sadayana minggu, sareng ogé merhatoskeun dimana anjeun kedah peryogi pokus deui sakedik, contona nalika anjeun ngaluarkeun panto énjing-énjing sareng anjeun nyandak potongan roti bakar, panginten anjeun milari pilihan pilihan anu sanés anu langkung seueur tina Makronutrien saimbang sapertos protein ome ngandung séhat sayuran lemak sahingga anjeun ngagaduhan tuang saimbang pikeun diri anjeun nyalira ngamimitian dinten anjeun sahingga nyalira tiasa leres-leres masihan anjeun wawasan éta, sareng hal anu kadua anjeun tiasa ningkatkeun kasadaran ku ngagunakeun buku harian katuangan sareng ngagunakeun prakték ieu nyaéta dif anjeun pola ferén sapertos pola saleresna anjeun sareng tingkah laku anjeun di tukangeun unggal tuang, janten pola atanapi paripolah ieu siga anu ngalangkung cai dugi ka soré, atanapi panginten mendakan diri anjeun langkung raoseun nalika anjeun ngagaduhan lemak séhat sapertos kacang, siki, minyak zaitun atanapi alpukat sareng tuang siang anjeun, atanapi meureun anjeun mendakan yén anjeun henteu acan tuang seueur sayuran énjing-énjing atanapi nonton TV sareng bageur munched kana hal-hal dina sonten atanapi ngaraos leres-leres energetik sadidinten saatos tuang leueur kanggo sarapan atanapi setrés jam 3 sonten nuju damel sareng anjeun langsung angkat Inum kopi sareng coklat kanggo jaga sadidinten.

Sadaya ieu mangrupikeun wawasan anu hebat sareng data anu tiasa anjeun anggo dina tingkat dasar pikeun nganilai dimana anjeun badé ngembangkeun prakték énggal atanapi dimana anjeun kedah robih sababaraha tingkah laku ayeuna sehingga aranjeunna leres-leres ngadukung kasihatan jangka panjang anjeun sareng langkung anjeun ngarawat sareng kantos anjeun ngubaran éta salaku buku harian anu ngagaduhan data subyektif sareng kualitatif ieu sapertos entri buku harian anu nyata dimana anjeun némpél émosina anu némpél anjeun leres-leres tiasa masihan anjeun wawasan anu kuat kana naon anu tiasa nyababkeun atanapi memicu tingkah laku, atanapi naha anjeun resep kadaharan ieu dibanding anu sanés ayeuna sehingga tiasa masihan anjeun sawangan anu luar biasa. Kalayan inpormasi éta, anjeun tiasa ningali jenis parobihan anu anjeun badé lakukeun, sareng anjeun tiasa mendakan sumber-sumber anu ngadukung alat anu leres-leres tiasa ngabantosan anjeun khususna pikeun anjeun kalayan sababaraha inpormasi anu mantep pikeun ditepikeun ka méja, sareng anjeun terang anjeun tetep dina émutan, anjeun henteu kedah nyimpen jurnal salami hirup anjeun, anjeun henteu kedah nyimpen éta unggal dinten, anjeun tiasa nyobian salami saminggu sareng ngan ukur ningali pandangan anu masihan anjeun sareng émut yén éta sakuduna dituju janten alat, sareng éta mangrupikeun alat anu bakal ngabantosan anjeun ngawangun hubungan pikiran-awak, waspada kana kaputusan sareng tindakan anu anjeun lakukeun, sareng nalika anjeun ngembangkeun otot éta langkung seueur ku Upami anjeun nyerat hal-hal ieu turun, ku jujur ​​mikir ngeunaan aranjeunna, éta janten janten pisan gampang pikeun anjeun pikeun sareng diri sepanjang waktos ogé parios dinten sadayana minggu tanpa kedah nyerat dina jurnal sareng ngajaga buku diary sareng anjeun pikeun kahirupan anu sabenerna ngadukung visi anjeun tina kasihatan

Kumaha anjeun akurat log dahareun?

Tips ieu tiasa ngabantosan anjeunlaguanjeuntuangeunleres sareng hindarkeun kasalahan anu tiasa sabotase usaha anjeun.
  1. Prakték ngira-ngira ukuran bagian.
  2. Anggo alat ukur.
  3. LacakKABEHtuangeunsareng tong hilap SAHA.
  4. Tong hilap perkawis minyak goreng.
  5. Entong hilap ngeunaan salad dressings, dips sareng saos.
  6. Tong hilap perkawis kacang.

Janten hoyong ngalacak kalori, leres? Nya, nganggo aplikasi jauh paling gampang pikeun jalan, tapi seueur pisan anu tiasa dipilih. Aya sababaraha diantarana. Patarosanna kumaha anjeun milih aplikasi mana anu badé dianggo.

Dina tulisan dinten ieu, kuring hoyong ngabahas dua aplikasi anu kuring parantos anggo, anu ayeuna kuring anggo sareng anu kuring nyarankeun ka klien kuring anu kuring pikir anjeun tiasa nguntungkeun. Anjeun henteu terang kuring. Nami abdi Dustin Williams sareng kanggo tips nutrisi, kaséhatan sareng kabugaran pangsaéna langganan saluran kuring, pencét bel béwara sakedik supados anjeun bakal dibéjaan unggal kuring ngirim tulisan anyar.

Sareng aya sababaraha aplikasi di luar sana, sareng seuseueurna kedah ngajar anjeun dasar-dasar naon anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun hasil anu saé. Nalika ngeunaan ngalacak kalori anjeun, nyukcruk makronutrien anjeun, naon waé anu anjeun lacak éta kedahna masihan anjeun sadayana anu anjeun peryogikeun henteu paduli aplikasi mana anu anjeun anggo, sababaraha bakal langkung saé kusabab sababaraha alesan. Sababaraha henteu saé saé.

Hal kahiji anu kuring hoyong ucapkeun nyaéta kuring henteu nyambung kana salah sahiji aplikasi ieu. Ieu mangrupikeun aplikasi anu ayeuna kuring resep dumasar kana panggunaan kuring, dumasar kana rekomendasi kuring pikeun palanggan sareng eupan balik anu kuring peroleh. Dua anu kuring resep nyaéta aplikasi luhur anu gratis lengkep sareng anu sanésna bakal janten aplikasi anu mayar.

Sareng kuring bakal ngabahas bédana antara dua. Sakumaha didadarkeun di tadi, kaseueuran aplikasi pelacak kedah ngagaduhan sababaraha fitur dasar. Anjeun hoyong mastikeun yén éta tiasa, salaku conto, nyeken barkod anjeun supados tuangeun diunggah sacara otomatis.

Anjeun hoyong pastikeun anjeun tiasa nyonto dinten saencan anjeun. Janten upami anjeun tuang seueur tuangeun anu sami teras-terasan, anjeun tiasa nyalin sareng ngarobih naon anu anjeun tuang dina Senén dugi ka Salasa. Upami diperyogikeun.

Éta ngajadikeun seueur hal gampang. Anjeun hoyong pastikeun éta ngagaduhan fitur resep janten anjeun tiasa ngalebetkeun resep anu anjeun anggo sacara rutin. Kaseueuran hal-hal dasar ieu kedah ampir dina sadaya aplikasi.

Tangtosna, éta aya dina dua aplikasi anu badé dibahas dinten ayeuna, tapi anjeun bakal mastikeun yén sababaraha dasar ieu parantos aya, khususna scanner barkod ieu anu paling gampang pikeun anjeun. ngaliwat sareng mastikeun yén aya sababaraha pilihan anu masuk akal. Ih, iraha waé anjeun ngetik, contona nalika anjeun tuang di luar sapertos réstoran ranté nasional atanapi réstoran cepat saji, langkung gampang dilacak.

sapédah kota ramah

Janten mimitian ku aplikasi top gratis kuring. Naon anu kuring nyarankeun nyaéta kronométer. Aplikasi ieu sacara jelas mangrupikeun aplikasi gratis.

Ayeuna aya versi anu mayar. Kuring biasana henteu nyarankeun vérsi anu mayar kanggo palanggan kuring. Abdi kantos nganggona sateuacanna.

Éta henteu ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun upami anjeun ngan ukur badé mayar. Tapi vérsi gratis masihan anjeun leres-leres sadayana anu anjeun peryogikeun sareng kalebet sadaya dasar anu kuring sebatkeun. Ieu alesan utama kuring resep kronométer pikeun unggal jalma anu kuring kantos mendakan.

Sareng kuring naros ka anjeunna patarosan ieu: naha anjeun kéngingkeun micronutrién anjeun? Naha anjeun kantos ngarékam vitamin sareng mineral anjeun? Naha anjeun ngagaduhan ideu sabaraha unggal mineral anjeun kéngingkeun? Sareng biasana jawabanana henteu, kuring henteu kantos ngalakukeun éta sateuacan. Abdi henteu kantos merhatoskeun éta. Kuring ngan nyobian nyandak multivitamin, anu aya di sapanjang garis éta.

Henteu kunanaon. Sareng teu aya penilaian di dieu. Kuring henteu acan ngalacak seuseueurna micronutrients kuring ti lami, tapi alesan utama kuring resep kronometri sabab éta ngan ukur pikeun anjeun.

Sareng éta masih kalebetkeun kana versi gratis aplikasi ieu. Éta ngajantenkeun hébat sabab maka anjeun tiasa ningali deui sareng nyarios, Oh, kuring teras-terasan henteu cekap, naon waé vitamin sareng mineralna, kuring henteu ngagaduhan séng anu cekap. Abdi henteu nuju cekap.

Vitamin D Kuring henteu kéngingkeun magnésium anu cekap paduli naon anu anjeun kéngingkeun. Sareng anjeun tiasa ningali rata-rata langkung saminggu kumargi upami teu cekap vitamin sareng mineral dina hiji dinten biasana henteu bakal nimbulkeun masalah. Sadayana bakal saé.

Anjeun henteu kéngingkeun cukup vitamin C minggu ka minggu, bulan ka bulan, sareng beuki seueur masalah. Sareng anjeun tiasa ngamimitian ningali rata-rata éta sareng nyarios, oh, muhun, minggu kamari, bulan kamari kuring henteu cekap janten anjeun tiasa milarian panginten naha kuring kedah nambihan atanapi nambihan sababaraha jinis tuang, anu ngandung seueur vitamin sareng mineral khusus ieu. Janten saé pisan.

Éta ngan ukur hal tambahan pikeun ditonton. Urang panginten kedah merhatoskeun ieu sahenteuna saeutik pikeun mastikeun yén urang henteu nyiptakeun cacat jangka panjang. Sareng éta alesan utama kuring leres-leres bogoh sareng nyarankeun aplikasi ieu yén jalma bener-bener biasa ngémutan asupan vitamin sareng mineral ogé sababaraha jinis tingkat salajengna pikeun ningali pola makan.

Salah sahiji efek samping négatip nganggo kronométer kanggo kuring nyaéta nalika ngasupkeun kalori pikeun anjeun sareng masihan kisaran kalori. Abdi sanés kipas pisan pikeun anu ngagunakeunana. Kuring leres-leres ngadamel tulisan anu nunjukkeun kumaha ngitung kisaran kalori anjeun.

Upami anjeun milari leungitna gajih, kuring nambihan tautan kana tulisan ieu dina pedaran ieu di handap. Pariksa éta. Upami anjeun peryogi bantosan pikeun milarian kisaran kalori anu saé khusus pikeun leungitna gajih, kuring moal nyarankeun ngagunakeun aplikasi ieu pikeun tujuan ieu.

Anjeun hoyong naék kisaran kalori, eh, sanés nganggo aplikasi ieu, éta bakal janten hiji-hijina kakurangan, tapi Chronometer, aplikasi gratis anu kuring leres nyarankeun pikeun nyukcruk vitamin sareng mineral. Ditambah sadayana dasar-dasarna ayeuna nuju kana aplikasi salajengna, aplikasi anu paling mayar kuring. Anu kuring nyarankeun nyaéta Carbon Diet Coach.

Éta aplikasi anu leres-leres mantep. Abdi nganggo nyalira salami sababaraha sasih. Kuring parantos nyarankeun kana sababaraha klien kuring.

Éta aplikasi anu saé pisan. Anjeun mayar, abdi hoyong nyarios éta salapan 99 sabulan. Entong ngadugikeun kuring ngeunaan éta, tapi éta kedahna caket.

Éta diciptakeun ku saurang lalaki anu namina Lane Norton sareng sababaraha urang sanés. Sareng kuring nuturkeun jalan satapak mangtaun-taun. Anjeunna nyebarkeun seueur eusi sains anu saé saéna.

Deui, kuring henteu nyambung ka anjeunna atanapi aplikasi na. Kuring ngan resep pisan aplikasi ieu saatos nganggo éta. Deui, nyarankeun ka jalma-jalma tangtu.

Deui, éta gaduh sadayana fitur dasar anu kuring nyebatkeun yén sadaya aplikasi ieu kedah gaduh, tapi nalika anjeun nampi vérsi anu mayar tina aplikasi ieu, anu dasarna anjeun pikagaduh nyaéta leres pisan, saé pisan éta nyaring diét anjeun dumasar kana rekomendasi ngeunaan kamajuan anjeun kéngingkeun. Cara anjeun ngalebetkeun beurat anjeun nganggo faktor pelacak anu béda naha anjeun ngalakukeun hiji hal atanapi henteu. Janten upami tujuan anjeun kaleungitan gajih sareng anjeun beuratkeun anjeun unggal dinten, kuring hoyong ningali sacara saksama naon anu anjeun timbang sareng tingali naha anjeun ngalakukeun kamajuan sareng upami anjeun henteu ngalakukeun kamajuan naon waé.

Urang teras otomatis mimitian ngarobih rentang kalori dumasar kana usaha ngahontal tujuan anjeun. Éta ngajadikeun éta geulis pisan. Ngabantosan anjeun megatkeun lemburna.

Éta bakal ngawartosan anjeun nalika ngadamel parobihan sareng nalika henteu nalika anjeun ngaraos kamajuan anu kedah anjeun hasilkeun, anu saé pisan. Abdi henteu kantos ningali aplikasi sanés anu ngalakukeun ieu. Éta tiasa, tapi upami kitu, upami kitu, kuring henteu sadar.

Jigana éta fitur anu bener-bener hébat. Salah sahiji fitur sanés anu kuring resep pisan ngeunaan fitur ieu nyaéta seueur jalma ngartos yén upami anjeun ngalacak kalori, anjeun henteu kedah pencét hitungan kalori anjeun kalayan sampurna. Unggal dinten.

Sabalikna, éta ngeunaan naon anu anjeun laksanakeun, rata-rata saminggu. Janten hal anu hébat ngeunaan éta nyaéta tujuan kalori anjeun 2000 kalori sareng kuring ngan ukur nyiptakeun angka. Tapi upami tujuan anjeun 2000 kalori sapoé sareng anjeun ngalangkungan éta hiji dinten ku alesan naon waé, panginten anjeun lungsur dinten atanapi naon, sareng anjeun tungtungna tuang 2200 kalori.

Naon aplikasi ieu teras lakukeun sacara otomatis pikeun anjeun nyaéta anu peryogi langkung seueur jumlah kalori kanggo dinten éta sareng mimiti ngitung éta sahingga anjeun bakal tuang sakedik kirang salami sababaraha dinten ka payun, janten rata-rata mingguan anjeun masih 2000 kalori. Sareng éta ngalakukeun ieu pikeun anjeun sacara otomatis, anu sacara jujur ​​mangrupikeun fitur anu saé pisan kusabab kaseueuran urang sadayana manusa. Pamustunganana, kami ngalangkungan nalika henteu kedah, urang ngalakukeun kasalahan, urang tuang hal-hal anu anjeun terang, sakapeung langkung ti anu kedahna.

Sareng henteu kunanaon. Éta kauntungan ngamangpaatkeun ieu. Éta ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun kisaran kalori sapertos sadayana sacara otomatis disaluyukeun pikeun anjeun.

Kitu deui, éta aplikasi anu saé pisan. Éta anu mayar. Anjeun bakal kéngingkeun seueur langkung seueur upami anjeun kersa mayar $ 10 per bulan kanggo éta.

Ih, tapi kuring bakal nyarankeun pisan. Janten kronométer pasti anu gratis gratis teras palatih diét CO2 anu paling dibayar. Nya, anjeun terang, aplikasi karesep kuring anu kuring anggo sareng nyarankeun ka klien kuring pikeun nyukcruk kalori, aya deui kaleungitan beurat permanén tibatan ukur ngarékam kalori.

Kusabab ieu, kuring ngadamel pituduh anu gratis. Pitunjuk rézim diet yo pikeun ngabantosan anjeun ngaleupaskeun diet yo-yo, gratis. Kuring bakal masihan ka anjeun.

Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta buka halaman wéb kuring, klik tautan teras unduh deui. Sapinuhna gratis, éta ngabantosan nyorot 10 léngkah anu paling luhur anu kuring nyarankeun pikeun ngeureunkeun diet yo-yo sareng ngembangkeun gaya hirup gizi. Tingali kana éta.

Mudah-mudahan éta bakal janten mangpaat pikeun anjeun. Sareng upami anjeun resep kana tulisan éta, kuring bakal bagja pisan ngeunaan éta. Upami anjeun pencét tombol kawas sareng ngalanggan saluran, bagikeun tulisan éta, tapi upami kitu kuring bakal ningali anjeun dina tulisan salajengna.

Naon aplikasi lacak dahareun anu pangsaéna?

TheAplikasi Nutrisi Pangsaénatina 2020
  • Nutrisi.
  • MyFitnessPal.
  • MyNetDiary.
  • Counter Kalori MyPlate.
  • GiziFakta.
  • Kalori Counter &DiétTracker.
  • Protéin Tracker.
  • superfood.
25. 2020.

Naha balak tuang damang?

Logging tuangeuntiasa manpaat pikeun sadayana. Komo upami tuang séhat, alog dahareuntiasa dijantenkeun cek pikeun mastikeun yén anjeun tuang jumlah kalori, lemak, protéin, karbohidrat, sareng serat anu leres.

Naon hartosna log dina kulinér?

TheLog dahareunnyaéta tempat anjeun ngarekam sadaya tuangeun, janten Diet Powertiasaanalisa nutrisi anjeun, nyarankeun katuangan, sareng saluyukeun anggaran kalori anjeun pikeun ngalacak tujuan anjeun.

Sabaraha kalori anu kuring kedah tuang sapoé?

Asupan poean idéal tinakaloribénten-bénten gumantung kana umur, metabolisme sareng tingkat aktivitas fisik, sareng anu sanésna. Sacara umum, anu disarankeun sadidintenkaloriasupanna 2.000kalorikadintenpikeun awéwé sareng 2.500 pikeun lalaki.

Naon sih Noom?

KumahaNoomKarya. Aplikasi nyandak pendekatan paripolah pikeun leungitna beurat dina urutan trik awak anjeun kana ngawangun kabiasaan séhat.Noomngamajukeun palatihna anu sakuduna jalma asli (sanaos henteu didaptarkeun diétis) anu ngabantosan anjeun netepkeun tujuan anu tiasa kahontal sareng ngajantenkeun anjeun akuntabel.

Naon anu langkung saé tibatan MyFitnessPal?

Kalayan dasbor anu streamline sareng bersih, MyNetDiary.com ngamungkinkeun anjeun fokus kana kalori, makro, sareng kamajuan penurunan beurat awak. Milarian kilat, gancang-di tempat pikeun milarian di MyNetDiary ngajantenkeun pembalakan makanan seger dibandingkeun sarengMyFitnessPal, anu ngabutuhkeun anjeun pikeun muka halaman sanés pikeun milari barang katuangan.

Naha anjeun kedah lebet tuangeun?

Hiji kadaharandiary nyaétakasapopoelog tinanaonanjeuntuangeun sareng tuang unggal dinten.Thediary mantuananjeunjeunganjeundokter ngartostuangeun anjeunkabiasaan. Éta tiasa ngabantosananjeunsadar naonanjeunmeakeun. Sakalianjeunterang ieu,anjeuntiasa ngarobih kanadiét anjeunpikeun ningkatkeunanjeunbeurat.Opat. 2020.

Naon tujuan log dahareun?

Log dahareun dianggo pikeun ngalacak jumlah kalori anu dikonsumsi anjeun dina hiji dinten. Log kadaharan tiasa ngabantosan dina milih naon anu kedah dicandak. Log pangan salah sahiji tujuan utamina nyaéta nyaimbangkeun diét, anu dina gilirannana ngabantosan ngajaga séhat. Anjeun ogé tiasa ningali Citakan Lembar Log Telepon Sederhana.

Dimana kuring tiasa kéngingkeun témplat log tuang?

Citakan log kadaharan sayogi dina internét, anjeun ogé tiasa ngamangpaatkeunana. Mimiti nyetél metoda anu diperyogikeun pikeun diét anjeun. nyaéta, pilih rencana diet. Teras mimitian ngarékam log dina unggal tuang. Dina akhir dinten atanapi saminggu, parios balok sareng analisa asupan anu anjeun parantos candak dina saminggu éta.

Sakumaha ageung peryogi log dahareun?

Teras maca di handap pikeun diajar langkung seueur ngeunaan cara ngagunakeun log dahareun. Nyetak & amp; Melu: Log dahareun anu tiasa dicetak dirancang pikeun dicitak dina kertas 8 1/2 x 11 inci dina format lanskap. Anjeun teras tiasa ngalipet kana 3 teras deui kana satengah, ngamungkinkeun anjeun nyimpen kertas dina saku anjeun supados anjeun tiasa ngarekam naon anu anjeun tuang sadidinten.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.