Utama > Waleran Pangsaéna > Bundaran London - kumaha alamatna

Bundaran London - kumaha alamatna

Naha aya bundaran di London?

Bundarantiasa geulis,Tuhhenteu aya dua cara ngeunaan éta (Tuhkedahna ngan ukur salah sahiji jalan abundaran). Jangjang No.Bundaran Londondijantenkeun 12 luhur paling pikaresepeunbundarandi dunya; ambek, urang nyieun daptar sorangan.



Nalika anjeun nguping kecap Bundaran, naha anjeun mikir bundaran bodas nganapigasi Bundaran New Jersey, atanapi naha anjeun ngabayangkeun petualangan Chevy Chasein European Vacation? Tong hariwang, bundaran dinten ayeuna damelna benten pisan tibatan bundaran lami. Pengendara di saluareun Delaware mendakan aranjeunna langkung épisién tibatan parapatan tradisional di panjuru nagara. Bundaran jalan hébat.

Abdi tiasa damel langkung gampil sareng teu aya macét namung kanggo kaluar tina bundaran lingkungan kuring, panginten éta sapertos bunderan Jersey lami tapi henteu, éta saé! Dina simpang anu khas, hiji atanapi nyebrang sababaraha jalan sareng patalimarga dikendali ku tanda-tanda atanapi sinyal, di sababaraha parapatan anjeun tiasa ngalangkungan sababaraha siklus lampu lalu lintas. Bundaran ibarat parapatan bunderan. Béda sareng simpang normal, teu aya tanda eureun atanapi lampu lalu lintas.

Bundaran digarap ku tanda-tanda patalimarga di unggal lawang anu masihan kendaraan prioritas dina kuriling. Supir asup, balik ka jarum jam ngurilingan pulau tengah, teras angkat. Ratusan komunitas di Amérika Serikat ngagantikeun parapatan biasa sareng bundaran sabab Mindahkeun patalimarga langkung aman di parapatan anu sanés di nagara éta pikeun ningali calon-calon bundaran anu saé.



Ngartos naon anu aya di Bundaran sareng kumaha jalanna bakal ngajantenkeun langkung gampang sareng langkung aman pikeun supir pikeun nyetir ngaliwatan parapatan. Nalika anjeun caket ka bundaran, kalangkung teras milari pedestrian sareng pengendara sepeda. Tingali ka kénca dina tanda lebet sareng masihan jalan ka lalu lintas di bundaran.

Upami aya lolongkrang lalu lintas, lebetkeun bundaran éta. Supir di bundaran sok gaduh jalan jalan. Sakumaha aturan jempol: ngantosan istirahat; upami anjeun hoyong belok ka katuhu, tetep katuhu.

Pikeun langsung, turutan bunderan ka kaluar katuhu. Pikeun kénca ka kenca, turutan bunderan sakitar tilu suku saparapat. Pikeun U-turn, cukup tutup bunderan dugi ka anjeun balik deui dimana anjeun ngamimitian.



Cicing di jalur anjeun nuluykeun jalan kaluarna. Ati-ati Waspada pikeun pedestrian sareng pengendara sepeda nalika anjeun kaluar ti bundaran; Bundaran dijejeran ku beus, treuk ageung, sareng alat tani anu diémutan. Kusabab bundaran dirancang pikeun ngalambatkeun lalu lintas nalika aranjeunna lebet sareng ngaleungitkeun belok kénca, kaamanan pikeun sadaya kendaraan ningkat tibatan parapatan konvensional.

Mimitina kuring prihatin pisan ngeunaan bundaran, tapi upami aranjeunna mimiti beroperasi, éta robih. Ayeuna kuring ngahaja nungtun beus ngalangkungan Bundaran Choptank Road pikeun nyingkahan persimpangan Salong 301 anu diperdagangkeun pisan. SMU ngalirkeun 34 beus sareng supir murid 350 ngalangkungan bundaran Choptank sareng Bunker Hill Road unggal dinten, kalayan sakedik, upami aya masalah anu bagja pisan sareng operasi bundaran éta, DelDOT damel pisan sareng kami pikeun mastikeun yén bundaran éta milik urang Angkat alat-alat tatanén, kalebet apron di sakuriling pulau tengah anu tiasa dioperasikeun ku kendaraan ageung.

Kandaraan darurat ogé nganggo bunderan. Séréd ka katuhu pikeun ngantepkeun aranjeunna lulus nalika anjeun ka sakuliling bundaran. Upami anjeun aya di bundaran henteu lirén, teraskeun Nalika DelDOT mimiti ngusulkeun ideu ngawangun bunderan di sekitar Choptank Road, petugas pemadam kebakaran pisan ngadukung.



Henteu ngan ukur bundaran ningkatkeun waktos réspon urang, statistik nunjukkeun yén aranjeunna ngahémat nyawa ku cara ningkatkeun jumlah sareng tingkat parahna bundaran, sareng nalika bundaran henteu saé di sadaya parapatan, éta saé pikeun tempat anu tingkat kacilakaan tinggi, tempat dimana Tanpa reureuh panjang, biasana jalur jalur tunggal, sering pengkolan belah kénca sareng aliran lalu lintas anu saimbang, kaayaan patalimarga kompléks anu karandapan ku supir dioperasikeun. Dina parapatan opat arah tradisional aya 32 titik konflik dimana dua kendaraan tiasa tabrakan. Bundaran ngan ukur dalapan titik konflik, naon Gerak sirkulasi bundaran ampir ngaleungitkeun résiko tabrakan langsung dina kecepatan luhur, sudut katuhu sareng kénca di bundaran biasana leutik, hasilna cilaka kirang parah sareng karusakan harta benda.

Panilitian nunjukkeun yén bundaran bunderan ngirangan kacilakaan fatal ku 90%, kacilakaan anu cilaka ku 75%, kacilakaan pejalan kaki 30 dugi 40%, kacilakaan sapédah 10%. Laju kandaraan anu laun hartosna yén supir gaduh waktos langkung seueur pikeun nganilai sareng ngaréaksikeun. Ieu penting pisan pikeun supir anu anyar sareng anu langkung lami.

Ulikan 2007 Universitas Delaware melong kabutuhan supir anu langkung lami sareng nyarankeun ngaganti parapatan konvensional sareng bundaran, khususna di daérah dimana manula cicing. Bundaran tiasa ningkatkeun aliran patalimarga, khususna nalika période puncak-puncak nalika patalimarga hampang. Tra Lampu lalu lintas tambahan biasana ngeureunkeun dua atanapi langkung arah lalu lintas dina waktos anu sasarengan.

Di bundaran, sadaya arah patalimarga tetep kabuka sareng gerak. Sababaraha panilitian ku Laporan Asuransi Kaamanan Jalanan sacara nyata ningkat aliran lalu lintas nalika parapatan dirobih janten bundaran. Pejalan kaki sareng pengendara umumna langkung saé dibandingkeun sareng simpang khas.

latihan rutin

Aya sakedik point of konflik pikeun pejalan kaki, jarak pameuntasan biasana langkung pondok, sareng sering aya tempat perlindungan di Pulo Shard. Pengendara umum naék kalayan patalimarga di sekitar bundaran sareng nuturkeun aturan anu sami sareng pengendara motor. Bundaran ogé tiasa ngabantosan lingkungan.

Aranjeunna nyandak lahan anu langkung handap dibanding parapatan konvensional, sabab henteu diperyogikeun pikeun nambihan jalur tambahan nalika lebet kana jalan muter. Ieu ngandung hartos kirang mangaruhan kana harta pribadi, hasilna cara katuhu sareng hemat proyék sacara umum. Kandaraan ngaluarkeun langkung seueur polutan sareng gas nalika anjeun lirén di parapatan sinyal sareng ngantosan héjo.

Kusabab bundaran sering ngaleungitkeun halte sapertos kitu sareng ningkatkeun aliran lalu lintas, aranjeunna ogé ngirangan émisi wahana. Tabungan di bundaran tiasa dugi ka 30%. Kusabab bundaran teu gaduh lampu patalimarga, biaya listrik dikirangan.

Ieu ngakibatkeun biaya perawatan anu langkung handap. Tabungan operasional tina bundaran parantos diperkirakeun rata-rata $ 4,000 per taun sareng sinyalna parapatan. Kahirupan bundaran sakitar 25 taun sareng 10-20 taun pikeun lampu lalu lintas.

Kusabab kaunggulan ieu, perusahaan transportasi di Amérika Serikat mimiti nerapkeun ratusan putaran. Hatur nuhun parantos ngagabung sareng kami! Dina waktos sanésna anjeun kaluar sareng seueur, parios salah sahiji bundaran kami sareng ngawartosan naon anu anjeun pikirkeun. 00: 07: 59.200,00: 00: 00.000

bubuk protéin pikeun budak awéwé

Aya sabaraha bundaran di London?

10.000 bundaran

Sababaraha taun ka pengker kuring sareng kabogoh angkat ka Hawaii sareng nyéwa mobil kanggo ngurilingan. Di dieu kuring dina dinten munggaran, mobilna masih di tempat parkir sareng katingalina rada sieun ku prospek nyetir. Sanés kusabab kuring capé atanapi kusabab hate kuring nyetir.

Éta sabab di Australia anjeun nyetir di sisi kénca jalan nalika di Amérika Serikat anjeun nyetir di beulah katuhu. Kaseueuran nagara-nagara di dunya - sakitar dua per tilu - ngajalankeun di beulah kénca, nyésakeun sapertilu ngajalankeun di kénca. Anjeun panginten aya kasieun naha jalma kéncaeun ngadorong jalma ulah ngan ukur ngalih ka katuhu.

Kusabab patalimarga sisi kénca mangrupikeun norma sadunya pikeun waktos anu lami. Janten kumaha ayeuna aya pamisah? Nya, alesan na turun kana dua faktor utama: Kahiji, kanyataan yén seueur jalma bener-bener. Sareng anu kadua, kanyataan yén nalika aturan lalu lintas jalan anu diformalisasikeun mimiti nganggo modeu transportasi anu béda, nagara-nagara mimiti muncul.

Dina Abad Pertengahan - jauh sateuacan mobil - jalma utamina ngumbara nganggo kuda atanapi leumpang. Jalma-jalma cicing di kénca pikeun aranjeunna tiasa ngajaga tangan dominanna langkung caket ka tengah jalan. Émut, ieu mangrupikeun waktos jalma sering nyandak senjata - sapertos pedang, péso, atanapi keris - nalika ngumbara kusabab penjahat sareng penjahat.

Tambih Deui, jalma ampir-ampir sok masang kuda ti kénca - sareng langkung aman dibonceng ti sisi jalan tibatan di tengah jalan. Perjalanan sisi kénca ieu lumangsung mangtaun-taun di panjuru dunya dugi ka waktos Revolusi Perancis. Aya lolongkrang kelas ageung di jalan-jalan Perancis dina waktos éta - anu beunghar bakal ngajalankeun gerbongna kénca sareng maksa jalma-jalma anu langkung miskin ngumbara ka katuhu.

Tapi dina akhir révolusi, bangsawan mimiti ngumbara ka katuhu pikeun ngahubung sareng kelas handap, sareng jalan-jalan Perancis janten lalu lintas sisi katuhu. Janten anjeun ngagaduhan Perancis di belah katuhu sareng tempat sapertos Inggris di kénca. Peuntas Inggris éta mangrupikeun masalah kabiasaan tibatan régulasi anu lega il 1835 nalika Parlemén ngalaksanakeun undang-undang anu maksakeun patalimarga tetep kénca.

Di Perancis, aturan jaga-katuhu langkung mantep ku lalaki ieu. Nalika Napoleon nalukkeun nagara-nagara di Éropa, nagara-nagara éta kapaksa ngalih. hiji karéta khusus mangrupikeun kakuatan panggerak anu tetep di belah katuhu.

Gorobag Conestoga janten populér salaku sarana ngangkut barang beurat di akhir abad ka-18. Gorobag masif ieu tiasa nyéépkeun rébuan pon kargo sareng peryogi gerobak tarik kuda kanggo ditarik. Teu aya korsi supir, janten supir biasana calik dina kuda kénca tukang - janten anjeunna masih tiasa nyepatkeun pecut dina panangan katuhu na.

Kusabab ieu, mobil-mobilna nyetir belah katuhu, janten supirna - calik kénca - bakal langkung katingali dina sesa jalan. Di 1792, Pennsylvania sacara resmi ngaluluskeun hukum jaga-katuhu mimiti di Amérika Serikat pikeun turnpike ieu. Dua belas taun ka hareup, New York maksa tangan katuhu dina sadaya jalan umum sareng lalaunan nyebarkeun di sésana Amérika Serikat.

Lila-lila, beuki loba nagara anu pindah ka katuhu. Kusabab aranjeunna dikurilingan ku tatangga darat anu tos dirobih, éta langkung gampang pikeun dituturkeun. Nalika AS mimiti nempatkeun setir di sisi kénca, éta nambihan dorongan pikeun ngarobih mobil.

Mobil mimiti aya roda di belah katuhu, dituturkeun ku gerbong kuda. Ford mangrupikeun anu pangheulana nempatkeun roda dina roda kénca sareng T-Model taun 1908 Mimitina ngan ukur mempermudah kaluar tina mobil. Tapi mobil Pabrikan geuwat sadar yén éta langkung saé - sareng langkung aman - pikeun supir calik caket tengah jalan.

Sareng kusabab Amérika Serikat mangrupikeun nagara ékspor mobil ageung, éta mangrupikeun dorongan tambihan pikeun langkung seueur nagara pikeun ngalih ka katuhu anu tiasa nganggo mobil. Jelas henteu sadayana dijantenkeun saklar. Koloni Inggris cicing sareng seuseueurna masih kénéh kénca.

Sareng nagara-nagara sanés sapertos Jepang sareng Thailand, anu sanés jajahan Inggris tapi ngalakukeun bisnis sareng Inggris, ogé taat ka kénca, tapi kaseueuran nagara-nagara ngalih ka katuhu dina awal nepi ka tengah abad ka-20. Nyatana, ngan ukur tilu tempat anu robih deui ti katuhu ka kénca nembé. Di Jepang, Okinawa dikawasa ku Amérika Serikat saatos Perang Dunya Kadua sareng kedah ngajalankeun leres.

Tanggal 30 Juli 1978, Okinawa robih ka kénca deui saatos uih deui ka Jepang 6 taun saacanna. Timor-Leste ngalih ka kénca di 1975 dina kakawasaan Indonésia. Sareng Samoa ngalih di 2009 ngarah tiasa ngimpor mobil-mobil kuno Australia tibatan mobil-mobil AS langkung awis.

Urang Samoa ngagaduhan transisi anu lancar - aranjeunna dipasihan liburan nasional dua dinten pikeun merenahkeun patalimarga sareng larangan tilu dinten penjualan alkohol pikeun nyegah kacilakaan. Tapi aranjeunna gaduh populasi anu kawilang leutik sakitar 180.000 jalma dina waktos éta. Janten naon anu bakal kajadian di nagara anu seueur seueur jalmi - sareng seueur deui anu tiasa lepat? Swédia ngalih ti kénca ka katuhu dina 1967.

Kalayan penduduk sakitar 7,8 juta jalma dina waktos éta, masih seueur anu kedah disiapkeun pikeun H-Day: tanda jalan kedah dicét deui, halte beus kedah dipendakan, parapatan sareng jalan saarah kedah didesain ulang sareng sakitar 360,000 tanda jalan kedah dirobih. Tepat jam 5 subuh tanggal 3 Séptémber, urang Swédia maréntahkeun ngalih ka katuhu.

Sakabeh prosés hargana 628 juta kroner - sami sareng langkung ti 400 juta dolar AS dinten ayeuna - tapi jaringan jalan sareng prasarana nagara langkung canggih ayeuna tibatan 50 taun ka pengker - teu kakantun kanyataan yén aya seueur deui jalma sareng mobil. Ngalihkeun bakal langkung sesah dinten ieu sareng biayana langkung seueur, anu janten alesan utama urang moal ningali nagara sanés ngalih sisi sanésna - éta bakal janten tugas logistik ageung anu hargana langkung mahal tibatan anu daék diarepkeun ku jalma. nyéépkeun hal anu henteu diperyogikeun. Upami henteu rusak, tong ngalereskeun.

Tungtungna, éta ngan ukur nyandak hiji dinten atanapi dua dinten kanggo raoseun di peuntas jalan - sareng para pelancong sigana kedah tetep ngalakukeun éta. Anjeun panginten aya perhatoskeun yén kaseueuran nagara-nagara kénca kénca sanésna pulau, anu ngabantosan, sanés sw. menerkeun peurih.

Pikeun sababaraha anu ngabagi wates sareng nagara-nagara jangjang katuhu ieu biasana henteu masalah - anjeun kedah ngalangkungan bea cukai heula, janten anjeun ngalangkungan kaamanan perbatasan di hiji sisi sareng ninggalkeun nagara. Tapi pikeun sababaraha nagara aranjeunna parantos ngagaduhan sababaraha solusi inventif.

Kumaha jalanna Bundaran Sihir?

Tuhnyaéta 10.000bundarandi Inggris.26. 2015.

Kang, anjeun moal tiasa nabrak artikel onedivision kuring sabab anjeun resep, saha anu paduli, sanés saha waé anu nonton, muhun, hayu urang janten kasar, tingali, éta henteu matak pikasieuneun dina dua bulan Video, tiasa anjeun punten pasihan abdi hal anu kuring tiasa lakukeun ayeuna? kami unggah tulisan anu pikareueuseun unggal minggu sanés, ya Allah, dimana kuring kedah ngamimitian bunderan sihir pilem murangkalih 3dcg anu pikaresepeun anu nyobian nyiptakeun ip anu ikonik sareng ngan saukur murag dina raray anu kuring resep pisan pilem ieu salaku budak, éta cukup saderhana , tapi ditilik ku ulasan, éta henteu saéstuna panas kecuali kuring mimiti nonton pilem ieu nalika kuring sadar yén éta ngagaduhan nami anu béda dina Usdougal anu henteu sadayana anéh kecuali Éta langkung seueur tibatan ngan ukur tafsir tafsir deui Éta tafsir ulang di Inggris Urang ngagaduhan ikon pamilarian sapertos Robbie Williams Lee Evans Billnyekylie Minogue sareng Ian McKellen dina pilem karesep usou Douche Harvey Weinstein ningali produksi sareng mutuskeun pikeun nyiptakeunana pikeun pamiarsa Amérika anu nyebarkeun hartman, leres, yén anjeunna bakal diusir, palaku parantos diganti, garis parantos robih parobihan guyonan ditambihan sareng animasi henteu robih kanggo musibah lip-sync ayeuna aya jimmy fallon sareng whoopigoldberg jon stewart judy dench butshes Inggris oh upami kalungguhanana disebat deui sareng dicirian ku aksen amerika sareng garis mckellens parantos leres-leres dianggo deui wahyu ieu parobihan masif éta jujur ​​produksi Pidéo ieu dieureunkeun pikeun sakedik mah urang Inggris ok mésér dina internét pikeun vérsi lengkep dougal pikeun nonton kuring mésér hard drive fisik anu teu nolél sareng harga £ 20 sareng éta henteu hasil sareng akhirna kuring ngan ukur mendakan versi bajakan tapi lalaki ngan ukur seueur anu tiasa dibahas, hatur nuhun ka madagascar anu nunjukkeun éta dina perselisihan kami, janten di dieu kami nunjukkeun kami bakal ngalakukeun hal-hal, versi Inggris katingalina langkung bersih janten anjeun tiasa balik kana petualangan éta percanten ka kuring janten langkung parah kuring pikir éta henteu goréng, maka kami bakal Ngeunaan musibah anu dikurangan 52 inci kualitasna, kabogoh kuring datang ka kuring ogé anjeun gaduh kabogoh naha kuring henteu ngagaduhan Hayu urang asup ka Dougal anu dahsyat, janten pilemna dimimitian ku whoaoh oh éta sakti pikeun ngamimitian langsung ku pangisi mainstream nyaéta dinten normal sareng jalma-jalma e nyiapkeun acara sakedik anu ngaganggu nyaéta nyanyi opera sareng dylan therabbit tilem ya kuring ngaraos sami, maka anjeunna ditajong kana aksi sareng mimiti goyang kana lagu mainstream anu sanés anjeun leres-leres ngartos kuring ieu karakter anjeun penyanyi opera kelas tinggi sareng 60an goyang hipster kumaha anjeun ngalakukeun éta dina versi Amérika anjeunna henteu janten penyanyi opera dugi ka anjeunna disada idéntik deui. Saur anu aranjeunna lakukeun nyaéta aranjeunna nganggo opera nyanyi ti aslina, enya, ngiringan nyanyi, éta matak pikasieuneun, kuring miharep anjeunna meunang kiridit, éta ogé asli, upami anjeun ngagaduhan bakat asli anjeun kedah balik deui ka brits anu mangrupakeun cara ngalaksanakeunana di perusahaan tartar enya, anjeun satuju sareng resepna enya kuring pikir anjeun leres kusabab anjeun leres-leres néwak kuring di dinya anjeun indit oh wowhello enya abdi tiasa nguping catetan kuring, kuring mangrupikeun warga Inggris kuring bakat kuring ngalih kana dougal sadayana aya hubunganana sareng gula janten anjeunna nyulik gubuk ngacak-ngacak éta bari mondok kana throttle sareng nabrak bundaran sihir ngarobih segel pikeun penjahat pilem éta ogé néwak batur, kalebet pemilik florence dougals ulah hariwang barudak babaturan urang bakal nyalametkeun urang kunaon anjeun nyarios sapertos kitu, anjeun ogé sanés budak leutik janten aya sumber anu goréng sareng sumber anu saé sareng kumpulan sato anu ogé kéong kedah nyobian ngalereskeun bundaran ku ngumpulkeun intan, hanjakal intan , ieu tombol anu aya tés raos tarik sareng mareuman urang angkat sareng Inggris, anjeunna Lee Evans sareng anjeunna nyarios ka sababaraha panumpang lulucon, kuring gaduh aranjeunna Panumpang di Amérika Serikat hilap, anjeunna ampir bisu ayeuna atanapi sahenteuna lucu ayeuna anu kuring carioskeun, anjeun ngagaduhan éta dina karéta sareng anjeun henteu nyarioskeun sora anu goréng, goréng, ya allah di Inggris, kuring ngalakukeun éta sareng mesin tempur abdi nyaéta nurut kana sagala paréntah ka kuring, kuring henteu patuh kana unggal paréntah kuring sareng kanyataanna aranjeunna motong kaluar sekuen sekuen pikeun ngabasmi kakuatanana sareng éta sanés anu paling parah tina elk kuring henteu percanten yén ieu nyata dina bahasa Inggris anjeunna henteu nyarios anjeunna mangrupikeun hiji éksprési alam non-diomongkeun anu komunikasi sareng animasi na dina téus oh langsung kana kelompok lalaki biru deui di kota t dua kecap sir kebersihan pribadi di Inggris kami henteu dikutuk ku rujukan budaya pop sareng kentut guyonan harvey weinstein anjeun bodo alus oke anjeun parantos kantos aya dina titik ieu tapi kami Kuring bakal luncat ayeuna, sabab urang henteu peryogi sajam, tapi percanten ka abdi, aya jam nyabak naon mungkin urang n unggal garis Mungkin ieu ideu Natal khusus janten awak awak nuju di dieu Éta kejutan tina versi Inggris ya éta dimimitian ku sababaraha permén sareng sateuacan anjeun terang éta anjeun dina dua kantong dina dinten éta panginten anjeun gaduh masalah hatur nuhun anjeun Billny, di Amérika, aranjeunna ngan daptar sakumpulan mérek anu teu ngagaduhan rujukan narkoba di dieu kanyataan di usa d ylan bieu gaduh perdagangan karakter pikeun allbedtime geez hatur nuhun pikeun hudang kuring nepi ka ngantep kuring terang gag ieu rooted di abdi ingetan jangka panjang, janten dougal diculik atoh sareng moose fü ngadangu anu menawan anu sanésna dina versi inggris anjeunna menawan anddougal disiksa kanggo inpormasi gag anjeunna disiksa parah diganjar gantina butman amerika ngan henteu terang kumaha carana ngajual iti teu tahan oh éta sanget saé sam google disimpen amerika ngadangukeun téma misi-mustahil alien dina kadua parawan gaduh montase phineas sareng ferbstyle anu ngageser miring sareng z- sudut-sudut anu goréng anjeunna nyingkirkeun cangkang kuring tina gawir Naha urang nyebatkeun t hat American lip-syncing dahsyat, adegan ieu panginten salah sahiji anu pangsaéna kusabab Zebedee sareng Z-Bad Clash sareng Zebedee kirang nyingsieunan nalika penjahat anjeun disada sapertos kuring parantos ngantosan sapuluh rébu taun pikeun dendam kuring dibandingkeun sareng dinten anjeun di panonpoé parantos réngsé sareng seuri anu jahat ngan ironis ngalungkeun beuheung anjeun ku zebedee maot sadayana jalma sedih sareng waktuna pikeun tue tingkat lava sadayana jalma sieun ngalangkungan jambatan pati heula janten gantina angkat sadayana sakaligus heboh ayeuna pikeun Inggris urang meunang komentar lee evans kana sagala hal tapi éta bakal gampang, ieu henteu séhat, henteu Kedah panik anu saé ayeuna, éta henteu saé pisan, janten aranjeunna ngahontal inten anu munggaran sakedap ningali Florence, anu nuju ka mana waé sareng Zbad mulih , nyandak intan sareng kartu sareng ninggali si lalaki, si éta ibarat penjahat total naon sareng penjahatna kumaha upami lalaki ngarah ngawangun kapal salajengna? Kapal udara pikeun leres-leres milarian Zbadall sareng hei kami nuju satengahna dugi ka palanggan riser atanapi anjeun tiasa masihan kami dorongan kana algoritma. Kami masih ngagarap jadwal Tick Tockaccount sareng Twitch anyar kami, anu anjeun tiasa tingali dina dazreview hashtag handapeun analytics trailer artikel atanapi aya tautan anu sanés abdi dina layar, ayeuna Instagram khusus aya hubunganana, sabab kuring bakal ngirim tambahan kuring footage abdi réaksi munggaran kuring dinten ieu dougal pilem lengkep 2006 hd 1080p artikel hiji kumaha ngamimitian diet ketogenik sabab urang sadayana kedah terang sareng aya kaayaan teu satuju dimana kuring rutin ngeunaan éta sapertos sadayana nyaéta padamelan kuring ayeuna gélo, di Dina titik ieu urang sigana kedah nyarios yén karakter ieu duanana versi ngabandungan, teu aya pamekaran nyata atanapi bahkan interaksi antar keduanya ngagaduhan purwakanti sareng aranjeunna ngan ukur nyarioskeun hal-hal anu aya hubunganana ngaganggu, éta luhur henteu hésé anu sayang express jeruk gaduh kelas munggaran. si kéong nyarioskeun perkawis romantis upami urang henteu kadieu didieu kuring ngan hoyong anu anjeun terang yéndylan urang hippie oh manusa éta nyeri lalaki anu jero masihan perdamaian kasempetan tapi hei sahenteuna éta karakter dibandingkeun nepi ka kumaha aranjeunna éncér budak kuring di luar negeri naon deui dok kuring anu dipikacinta, kuring guyon hatur nuhun fallon jujur ​​kuring pikir karakter anu pangsaéna nyaéta samboth ray winstone sareng tagihan hader sanaos upami kuring masih hate naroskeun satengah scan cahaya na pikeun pakansi tilu minggu dina usum panas nyaéta hébat pisan dermawan nyaéta frasa Inggris anu béréhan pisan Inggris sigana mah pinter teuing pikeun aranjeunna, janten turutkeun aranjeunna sadayana wengi aya adegan pun anu saé pikeun hoyong janten bintang, tapi definisi anu béda anu dilakukeun ku versi Amérika Serikat sabab éta aya animasi Inggris Perancis henteu tiasa dilawan sareng kami parantos dugi ka tempat anu salajengna, Temple Brian ngaburak-barik ngalangkungan dulur-dulur. Jebakan dina cangkéng sareng kuring kaget pisan yén Amérika Serikat langkung saé.

Oh, hayu, éta sadayana jelas sabab, terus terang, kecap anu salah tiasa ngancurkeun. Éta nasib anu teu hadé, éta mangrupikeun paningkatan dina lulucon padamelan anu hadé ti Amérika naon tina 52 jenis kéong anu diperjuangkeun ku harta? Rorongkong ngagunakeun katerampilan anu henteu leres-leres raoseun karakter-karakterna di Inggris mangrupikeun lagu utama anu utama Senén di Amérika éta pinuh ku rujukan budaya pop Ditambah Brian ngan ukur dina inten naha anjeunna henteu némbalan sadayana sapanjang Zebad ngarebut Intan deui sareng kru mutuskeun badé balik ka bumi tapi mimiti aya anu ngudag, Ziba henteu terang dimana inten katilu sareng kuring nebak peta moal nyebatkeun anjeunna klaim azibad beuki parah, mimiti memberontak salah Henteu tiasa miceun tahanan anjeun ninggali konvénsi, tebak naon anu kuring henteu konvensional, kuring henteu paduli upami éta konvénsi Star Trek, lalaki AS ngan ukur kalelep siga dirina Karéta api langkung gancang, éta pencét tekanan sareng aya anu ngabeledug pikeun jalan bérés adegan, dulur nabrak na karéta kaluar tina waktos anu pas pikeun ngumbara di bumi di badai salju. Sam maot sareng anu sanésna maot, janten kuring pikir tungtung bahagia henteu nyata.

Aranjeunna angkat ka surga sareng maot di dieu anjeun terang, bahkan kalayan gerakan kentut anu nyarios, aranjeunna moal tiasa hirup, éta sadayana mangrupikeun impian ningali, aranjeunna maot sapertos salamet dina badai salju aranjeunna maot serius anjeun moal tiasa dina saré badai salju sareng salamet aranjeunna ogé motong Dreamscene Wholeparadise dimana Dougal intina di surga dugi anjeunna sadar anjeunna henteu hoyong maot, anjeun terang kuring kira kuring tiasa ngartos kunaon aranjeunna motong anu jauh ayeuna, janten kami Wangsul deui home sareng Samhas ngalih sisi saatos kuring diserah kuring kedah nyarios deui tapi seuseueurna naskahna, moose henteu nyarios deui janten bahkan kalayan garis anu sami aranjeunna ngan ukur nyerah dina dubbing, naha anjeun bahkan henteu tiasa kéngingkeun éta leres, naha anjeun henteu tiasa kéngingkeun anu leres? anjeun jadi sam maot sareng anjeunna gaduh kristal hancur sepanjang waktos dina zebad sareng rencana terakhir na, kecuali anjeun Inggris dimana anjeun ningali karakterna ngaréaksikeun tempat di uk aya musik klasik anu hébat pikeun bash terakhir pikeun urang ampir teu nanaon Kuring henteu weruh, mana anu langkung parah jalur utama umum atanapi asmrzeebad nyaéta katirisan panonpoé bari geng ngagaleuh és ku nyanyi opera upami ngan versi AS leres-leres aya pahlawan nyanyi kumaha aranjeunna ngubaran éta, anjeun naros éta pisan anu penting. anu anjeunna ogé kedah beroperasi, sabab éta anu Breakglass, anu ngarusak panon enya sadayana henteu kunanaon urang Amérika moal meunang di dieu hayu urang balik deui ka versi Inggris kedah sapi sanés ucing anu aslina yep Inggris kéngingkeun akhir anu bahagia urang amerika maot dina salju, dikonfirmasi nalika USA tinggaleun, naha ayeuna tulisan anu saé ayeuna sigana na bahkan taneuh sareng aranjeunna nyolong hariwang unggal intan Inggris ngagaduhan lagu anyar, Amérika Serikat moal meunang nanaon ku zbad ku ngayakeun inten karéta kaduruk dina x ngantosan dinten anu sanés janten naon anu kajantenan ku ankle pulas na sareng Dougal lumpat pikeun hits terakhir Ieu momen nalika Dougal terang kalayan pasti yén anjeunna kedah nyanghareupan kasempetan, Judy Dench naha anjeun nyarios ka diri anjeun Inggris sareng versi Inggrisna teu gaduh cariosan maka Dougal aya di luhur tapi és na langsung lebur sareng zibad parantos teu aya, teu némbongan deui dina waralaba deui, anjeunna pilem eksklusif anu teras-terasan, aranjeunna henteu pernah nyalametkeun Sam Sam sacara harfiah anu pangsaéna karakter, anjeunna anu salajengna pikeun aktor sora Amérika anu saé, anjeunna parantos maot, anjeunna parantos ngalakukeun hal anu saé henteu saurang ogé terang teu aya anu kantos terang yén aranjeunna ngalakukeun hal anu saé éta waktuna pikeun anjeun balik deui dimana anjeun milikna hehehehe naon naon terus tingali ieu oh, sanaos happy ending mangrupikeun bundaran sihir janten hayu atuh leres yén Dougal lempeng mangrupikeun karakter paling parah dina pilem hehehehe éta sadayana disababkeun ku kecanduan gula na, anjeunna teu disegel nyungkeun tuangeun anu henteu didamel ku anjeunna ngajaga na na dahareun sorangan anjeunna diculik anjeunna masihan inpormasi nalika anjeunna diganjar anjeunna nyebut dirina pamimpin nalika anjeunna kadorong kana jembatan anu pengecut ngalawan sarap aktip laser anu laser anu laser anu pencét sanggeus kabeh gerakan Irmatrude uncharacteristic anjeunna ngadorong anjeun Button yén ngahémat dinten teras deui yén anjeunna kaleungitan permata sareng anjeunna ngaluarkeun permata di tungtung ku headbutt, henteu kamampuan anu anjeunna teu kagungan sateuacanna sareng ujug-ujug anjeunna pahlawan sareng anjeunna masih ngagaduhan kecanduan gula anu anjeunna henteu pernah ngembangkeun, bundaran sihir gaduh penampilan anu padet 60 ulasan kuring henteu mésér éta ogé ii sacara umum cht sareng dougal ogé éta dalapan persén didamel kusabab éta mangrupikeun karéta mutlak kumaha upami versi us, anu ngagaduhan sagala rupa épék sora dimana aranjeunna henteu diperyogikeun , ngadangukeun éta sareng berita goréngna pikareueuseun, pangiriman éta pikaboseneun tapi sahenteuna sanés déwa kuring karakterna lemah tapi di Amérika Serikat bieu aya dua diménsi sareng anjeun perhatoskeun sabaraha kali sami 3 se skor cond digunakeun éta bug ku versi Inggris 2, jujur ​​ieu film ngan ukur ngerakeun tapi sorana aya dina mémori jangka panjang kuring tapi sahenteuna éta sanés sora édisi us anu moose bakal tiiseun salamina kuring meunang Abdi moal uih deui kana pilem ieu sareng matak éra sabaraha carita anu dirusak nalika ngalakukeun sesuatu pikeun pemirsa anu langkung ngora, sapertos anjeun henteu pantes ngagaduhan sasaruaan, tapi kuring henteu gaduh waktos kanggo memarahi, kuring ogé henteu Kuring parantos cekap waktos, janten hayu urang tinggalkeun ieu ku cara sirah kuring henteu percanten kagancangan dina tirisna wengi kanggo ayeuna nami abdi bingung, anjeun teu paduli, minggu payun urang gaduh artikel adaptasi nyaéta parantos santai di kanal ieu sareng urang bakal lami deui pendak janten kumaha anu pikareueuseun, sanésna janten episode anostalgia ogé, kami ngagaduhan masalah format, janten um, kuring ayeuna teu gaduh bumi, panginten urang tilu tiasa nutupan potongan anu pikareueuseun salajengna, sanaos éta nostalgia, panginten henteu kunanaon, bahkan kirang waktos layar janten urang tiasa ngajembar yeuh hehehehe atanapi anjeun moal ningali deui kuring meureun éta hiji hal anu saé anu panas pisan sareng bakal usum panas urang bakal ningali

karinjang sapédah

Saha anu gaduh hak jalan di Inggris bundaran?

Nalika ngahontal abundarananjeun kedah: Salawasna masihan prioritas pikeun patalimarga asalna tinaleres, kacuali upami anjeun parantos diarahkeun ku tanda, tanda jalan atanapi lampu lalu lintas.

Seueur jalan sareng parapatan jalan gaduh langkung ti hiji jalur pikeun patalimarga sareng éta mangrupikeun kaparigelan penting pikeun supir naon waé pikeun ngaidentipikasi jalur anu leres sareng cicing di bundaran sareng ngamangpaatkeun katerampilan éta ku nyetir ngalangkungan daérah kota anu sibuk. Disiplin kaki anu saé nyaéta kamampuan nyetir dina jalur anu pas pikeun tujuan anu dituju. Ieu henteu gampang sakumaha kadéngéna sabab sering aya pilihan jalur sareng urang kedah ngarencanakeun payun ku maca tanda jalan sareng rambu lalu lintas dina tempatna sateuacan urang mutuskeun jalur mana anu kedah dianggo.

Pas mobil urang lebet ka Bundaran, urang kedah tetep posisi urang persis dina jalur anu leres tanpa nyebrang jalur anu sanésna. Disiplin jalur anu saé penting pisan pikeun nyetir aman sareng tangtosna dipikabutuh pikeun saha waé anu badé lulus tés nyetirna kusabab supir sanésna bakal ningali posisi Street urang teras ngantisipasi arah mana anu urang bakal jalan. Upami urang posisi diri kirang sareng supir sanésna salah paham dimana urang bade, éta tiasa ngakibatkeun bahaya sabab urang bakal ngareuwaskeun batur nalika urang negosiasi parapatan urang kedah dugi ka Rencana payun sareng teras ngajalankeun jalur anu leres sakumaha ieu urang langkung tiasa diramalkeun ku batur sareng ngirangan résiko tabrakan Sateuacan nuju di kota anu sibuk, urang latihan disiplin jalur urang di bundaran anu sepi ieu, bundaran ieu ngagaduhan tata perenah opat arah sareng teu aya tanda tambahan atanapi tanda jalan. , janten urang kedah nganggo Pilihan jalur standar pikeun unggal arah.

Urang perhatoskeun di belah kénca kénca lempeng payun sareng belok ka katuhu. Nalika belok ka kénca, urang ngajalankeun gancang ka bundaran di jalur kénca sareng mariksa naha bundaran gratis. Kami nuturkeun jalur kénca kana tanda nasihat kaluar mimiti sareng neraskeun tampilan rencana nunjukkeun yén kami kedah belok kénca di bundaran jauh di payuneun kuring sahingga urang tiasa tetep aman di jalur urang nalika nyetir langsung sareng ngahindaran lalu lintas anu sanés di payun ti urang urang biasana nganggo jalur kénca nalika ngadeukeutan, kecuali tanda jalan sanés anu sanés.

maca tanggal béakna

Urang kedah ningali ati-ati di jalur luar sabab ngalangkungan jalur batin tiasa ngahalangan patalimarga anu sanés sareng ngahasilkeun tabrakan. Anjeun tiasa ningali éta lamun urang sacara ati-ati nyayogikeun jalur luarna aya seueur kamar pikeun batur. Mobil nganggo jalur batin ka kénca ka katuhu, upami urang ka katuhu urang ngadeukeutan bundaran dina jalur katuhu teras ngahurungkeun kénca kana bunderan urang nuturkeun jalur batin urang kedah cicing di jalur jero dugi ka jalan kaluar di payuneun urang teras ati-ati ngarobah lajur sareng jalan kaluar ti bundaran kadang-kadang kedip-kedip urang sigana hésé ditingali janten kami pastikeun kami kéngingkeun waktos anu tepat Ganti jalur kanggo ngajantenkeun supir anu sanés yén urang nyandak jalan kaluar salajengna ti bundaran.

Salajengna urang badé ka pusat kota anu sibuk pikeun latihan disiplin jalur urang kalayan ukuran anu bénten-bénten janten urang kedah ngarencanakeun payun pikeun tetep aman urang kedah langsung di bundaran kahiji sareng tanda jalur nunjukkeun yén urang tiasa nganggo kadua jalur. Kami biasana tetep kénca dina kaayaan ieu maka angkat ka bundaran sareng cicing di jalur luar dugi ka ngahontal jalan kaluarna. Urang kedah ngalieuk ka katuhu di bundaran kadua, janten nganggo tanda di beulah katuhu.

Pikeun mariksa tata perenahna, urang kedah kaluar anu katilu. Kami nempatkeun diri dina jalur anu leres sareng ngajalankeun kana bundaran, teras ngitung jalan kaluar bari urang ngiringan jalur jero Dina jalan kaluar anu kadua urang sacara ati-ati ngarobih jalur sareng nyandak jalan kaluar katilu ti bundaran kalayan tandana di payuneun unggal bundaran penting sabab urang kedah terang kaluar mana anu kedah dicandak, upami urang salah paham kana jalan mana anu urang peryogikeun, urang tiasa ngalakukeun kasalahan ngadamel posisi urang sareng nempatkeun diri dina résiko tabrakan. Nalika urang ngadeukeutkeun tanda pikeun bundaran salajengna sareng waktos ieu urang kedah langsung kaluar kadua bunderan ieu mangrupikeun tata cara 4 arah standar sareng kami ngalambatkeun kagancangan anu aman sareng milari tanda jalan, anu kami mendakan, yén kami aya diidinan nyetir sa Lempeng dina dua jalur sareng deui urang mutuskeun cicing di jalur kénca, waktos ieu urang kedah masihan jalan ka patalimarga anu sanés janten urang lirén ngeureunkeun mobil sareng ngantosan, sakali éta aman, lebet bundaran, tetep di jalur luar sareng ngagancangkeun kana kecepatan maksimum, urang ngan ukur bakal nganggo jalur katuhu didieu nalika nyusul jalan lalu lintas anu langkung laun urang kedah nyetir deui sareng tanda jalur nunjukkeun yén éteran cocog, nalika urang dugi ka bunderan urang tingali sababaraha kali ka katuhu laju sesuaikeun dugi ka urang tiasa neraskeun bunderan ieu leutik, janten urang setir kalayan ati-ati tetep di jalur urang jalur batin tiasa nyababkeun kandaraan anu sanés ngadadak atanapi jalan.

Pas kami ngalangkungan lampu lalu lintas urang ningali payun ka simpang salajengna sareng kedah nyetir payun deui sareng waktos ieu urang ningali tandana jalan sareng tanda bodas alit anu nunjukkeun yén urang kedah nyandak jalur anu pas, perencanaan anu saé sateuacanna Pengamatan sapertos kieu hartosna supados urang henteu kaget ku kaayaan anu teu direncanakeun dimana urang tiasa nyetir dina sudut, urang caket ka bundaran kalayan ati-ati sareng awaskeun patalimarga di payuneun kami sareng ngajalankeun lalaunan ka katuhu ngalangkungan sareng teraskeun saatos héjo lampu patalimarga upami urang Upami anjeun kedah lirén di hiji bundaran, urang kedah nyobian ngahindaran patalimarga anu asup ka bundaran - anu di kénca leutik di dieu sareng saatos maca tanda ageung urang ningali bodas leutik asup ku arah jalur. Ieu penting di dieu sabab tanda jalan pisan luntur sareng urang kedah milih jalur anu pas supados henteu nyasabkeun supir anu sanés. Kami nyebrang ka bundaran sareng langsung mikawanoh tanda pikeun simpang salajengna.

Kali ieu urang tingali yén urang kedah kaluar kadua pikeun langsung, tapi teu aya tanda jalur. Pilihan standar nyaéta teras cicing di jalur kénca nalika ngadeukeutan sareng ngusir ati-ati di luar jalur luar dugi ka dugi ka jalan kaluar kadua, kantun angkat hiji deui bundaran dugi ka ayeuna sareng anu salajengna ageung pisan urang kedah langsung ka macan tutul sareng Tanda nunjukkeun yén urang kedah nyandak jalan kaluar anu katilu, teu aya tanda jalur, janten kami nganggo jalur kénca, sabab sateuacan bundaran ieu ngagaduhan wates kecepatan nasional, urang kedah waspada pikeun lalu lintas anu ngalir gancang pas patalimarga anu sanés parantos ngalangkungan bundaran, sareng nuturkeun jalur kami saatos anjeun ngalangkungan jalan kaluar kadua. Kami sinyal kenca sareng akhirna tinggalkeun bundaran di jalan tol anu angkat ti tengah kota.

Upami anjeun hoyong ngadukung saluran ieu, mangga pencét tautan Patreon pikeun langkung seueur ngeunaan kampanye crowdfunding kami. Hatur nuhun parantos nonton

Naon anu anjeun nyebat bundaran di Inggris?

Di Amérika Serikat 'AnyarInggrisdaérah kitu, 'puteran' mangrupikeun istilah umum pikeun sadayanabundaran, kalebet anu ngagaduhan desain modéren.

Nagara mana anu ngagaduhan paling bundaran?

Perancisngabogaanleuwih ti 30.000 gaya Inggrisbundaran; étapalingdi dunya.

Kota mana anu ngagaduhan paling bundaran di dunya?

Carmel dikenal sacara internasional pikeun nabundaranjaringan. Kusabab akhir taun 1990an Carmelngabogaanparantos ngawangun sareng ngagentos parapatan sinyalkalayan bundaran. Carmel ayeunangabogaanlangkung ti 138bundaran, langkung seueur tibatan anu sanéskotadi Amérika Serikat.

Naon anu disebat sapi di Magic Roundabout?

Ermintrude (Azal? E dina versi Perancis) mangrupikeun antropomorfik sassysapisareng penyanyi opera.

Saha anu gaduh hak jalan di bundaran 4 arah?

Nalika ngahontal abundarananjeun kedah: Salawasna masihan prioritas pikeun patalimarga asalna tinaleres, kacuali upami anjeun parantos diarahkeun ku tanda,jalanpanyiri atanapi lampu lalu lintas. Pariksa naha étajalantandana ngamungkinkeun anjeun neraskeun tanpa masihanjalan(sok tingalileressateuacan gabung waé)

Saha anu gaduh hak jalan nalika kaluar di bundaran?

Saha waé anu ngagabung di tempat anu sami sareng anjeun kedahnagaduhparantos dicandak sateuacannaKaluar. Sareng saha waé anu ngagabung engké kedahnagaduhdipasihkeunjalanka anjeun.

Dimana Bundaran Old Street di London?

Old Street Roundabout mangrupikeun bundaran anu ayana di wates London Borough of Hackney sareng daérah St Luke di London Borough of Islington, di London tengah. Mangrupikeun sistem pertukaran di simpang Old Street sareng City Road.

Mana bundaran anu paling indah di dunya?

Bundaran tiasa éndah, teu aya dua cara ngeunaan éta (kedahna aya waé jalan di sakuliling bunderan). Aduh, henteu aya bundaran London anu ngagaduhan 12 bundaran paling pikaresepeun di dunya; ambek, urang nyieun daptar sorangan. 1. BFI London Imax The BFI Imax mangrupikeun hal anu meunangna kasenian.

Kumaha carana ngatasi bundaran di Inggris?

Pitunjuk saléngkah-léngkah ngeunaan cara nungkulan bundaran di Inggris. Ngagunakeun Aturan Kodeu DVSA sareng UK. Pidéo ieu sampurna pikeun peserta didik anu nyiapkeun uji nyetir atanapi ngan nyegerkeun aturan bundaran anjeun atanapi upami anjeun ngadatangan Inggris. Pangetahuan ngawangun kapercayaan janten ieu sampurna pikeun anjeun upami anjeun diajar nyetir.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.