Utama > Waleran Pangsaéna > Peta panggunaan data ngaji kuring - solusi giat

Peta panggunaan data ngaji kuring - solusi giat

Sakumaha seueur data anu dianggo Map My Run per jam?

sakitar 2,19MB



Ieu moal janten tulisan normal. Kami ngirim roti bawang bodas ka ujung rohangan! Seueur jalma parantos nembak seueur objék dina balon, biasana salaku aksi publisitas. Tapi sanaos seueur siaran pers anu henteu napas, objék ieu henteu némbak ka luar angkasa.

Kaseueuran organisasi standar nyatujuan yén rohangan sacara resmi dimimitian dina garis sawenang Kármán anu lengkep, jangkungna 100 kilométer. Sareng balon sapertos kieu ngan ukur sakitar sapertilu jalan ka ditu, meryogikeun kecepatan puluhan rébu mil per jam. Éta anu sagala rokét pikeun.

Kami nganggo balon cuaca. Éta sabenerna gedé ayeuna. Kami badé mayar sakumaha mungkin.



Éta pisan tiis dina jalan nepi. Éta bakal janten haneut nalika anjeun caket kana jangkungna éta. Janten paling tiis di luhur aliran jet teras janten haneut deui.

Éta angkat deui sakitar nol dimana balon bakal ngabeledug. - Gagasan yén sadaya aksi publisitas ieu saleresna waras di luar angkasa dibantuan ku kanyataan yén lensa fisheye tina sababaraha kaméra anu aranjeunna anggo hartosna lengkungan bumi katingalina seueur langkung dramatis tibatan anu leres-leres aya dina jangkungna ieu. Ayeuna urang nganggo kaméra pikeun menerkeun ieu, janten naon anu anjeun tingali dina layar langkung seueur anu bakal anjeun tingali di ditu.

Janten urang henteu nyarios 'rohangan'

Dupi anjeun nganggo peta lumpat kuring tanpa data?



Rata-rata, GooglePeta nganggosakitar 2,19MB tinadatapikeun unggaljamanjeun dina jalan.
...
GoogleData petavs. aktip séjén.
AppData anu dianggo per jamWaktos ka 1GB
GooglePeta2.19MB457jam
apelPeta5,49MB182jam
Pandora20MBlima puluhjam
Spotify40MB25jam

Hai sadayana, anjeun ngumbara dimana waé di dunya atanapi anjeun ngan ukur cicing di bumi sareng hoyong nganggo Google Maps offline? Dinten ayeuna kuring badé nunjukkeun kumaha éta gampang pisan. Éta trik saderhana. Hayu urang cobian Hei sadayana, ieu Ken ti Northern Viking Explorer, sareng upami anjeun énggal dina kanal ieu, éta sadayana ngeunaan ngajajah sareng mendakan perjalanan.

Janten dinten ieu kuring hoyong nunjukkeun anjeun kumaha sateuacan ngaunduh peta anjeun pikeun peta google sahingga anjeun tiasa nganggo éta offline tapi anjeun parantos aya di komunitas anjeun nyalira atanapi anjeun iinditan di sakumna dunya biaya sanés tiasa mahal pisan sareng kami hoyong ngajantenkeun yakin yén kami ngahémat artos anjeun sareng anjeun gaduh peta sareng anjeun sepanjang waktos, utamina nalika anjeun aya di kota-kota di panjuru dunya anjeun badé pastikeun anjeun gaduh peta sareng anjeun sareng terang dimana anjeun badé kamana? Kuring ogé hoyong anjeun nunjukkeun sababaraha wifi setélan. Pastikeun anjeun henteu ngaunduh peta ieu ngalangkungan jaringan sélulér anjeun.



Hayu urang perhatoskeun deui, janten hayu urang muka Google Maps dina alat kami, sareng kuring di Kelowna, British Columbia, Kanada janten kami bakal nganggo metode anu munggaran pikeun ngadamel peta Area Bumi Kuring, janten pencét tilu batang na di belah luhur kénca Corner sareng ieu bakal muka menu sareng upami anjeun ngagulung ka handap anjeun bakal ningali Offline Maps janten payun sareng pilih éta sareng aya tombol di dieu anu nyarios anjeun milih peta anjeun nyalira. Kami badé ngadorong éta sareng dina kasus kuring éta nunjukkeun peta Kelowna sareng anjeun tiasa ngagulung lebet sareng kaluar ku dua ramo sareng ngalih ngurilingan daerah anu anjeun pikahoyong ayeuna di handap, leres? Aya tombol unduh. Janten anjeun pencét kana éta sareng éta bakal ngaunduh peta pikeun anjeun.

Éta ogé lumayan gancang pikeun ngaunduh peta sareng sadaya jalan sareng sagala rupa anu parantos réngsé. Bener bakal nunjukkeun anjeun sabaraha lami kartu éta sah. Éta sah dugi ka 15 Maret.

Anjeun kedah ngaunduh atanapi ngamutahirkeun deui pikeun tetep ngajalankeun saatos titik ieu. Janten urang tingali dina metodeu anu kadua. Kuring leres-leres badé angkat ka Kota Guatemala dina sababaraha bulan.

Janten hayu urang unduh peta pikeun Kota Guatemala. Janten kuring bakal ngetik éta. Sareng pas éta muncul, anjeun bakal ningali nami kota anu ditulis di dieu.

Janten anjeun saleresna ngan ukur mencét na di dieu di sisi katuhu anjeun bakal ningali unduhanna ngarah tiasa milih, ngan pencét deui sareng peta Guatemala City bakal muncul. Kuring leres-leres tetep dina campuran CoSo, kuring pastikeun aya di ditu sareng Amala City, teras kuring tiasa ningal di dieu yén 25 megabyte mangrupikeun kartu anu badé dianggo sareng anjeun tiasa pencét unduh sareng éta bakal éta dina latar tukang Unduhan kanggo anjeun. Janten hartosna unduh.

Kuring ogé janji bakal nunjukkeun kumaha cara nyetél ieu. Janten anjeun henteu ngaunduh peta ieu ngalangkungan jaringan sélulér anjeun. Maka pencét deui kana tilu batang éta di belah kénca luhur sareng pencét deui dina Offline Maps sareng di dieu di sudut katuhu luhur.

angkat beurat gancang

Anjeun bakal ningali logo gir deui. Maka pencét kana éta sareng pas anjeun mukakeunana anjeun bakal ningali bagian ieu anu nyatakeun DownloadPreferensi sareng naon anu anjeun pikahoyong diatur nyaéta ngan ukur Wi-Fi, upami anjeun henteu acan nyetél anu sanésna ngalangkungan Wi-Fi atanapi jaringan sélulér, kartu ieu tiasa didownload nalika aya dina jaringan sélulér anjeun, anu tiasa ngaluarkeun artos seueur artos anjeun, utamina upami anjeun unduh di nagara sanés sareng anjeun henteu ngagaduhan rencana anu leres pikeun daérah éta. Éta tiasa tungtungna nyéépkeun artos kuring.

Janten pastikeun yén ngan ukur Wi-Fi anu disetél. Gampang pisan pikeun ngaunduh peta pikeun panggunaan offline, éta ogé gampang nalika anjeun ngumbara di daérah anu aya jangkauan jerona supados telepon anjeun parantos ngagaduhan peta éta di ditu. Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan nyayogikeun kartu sapertos nalika ngumbara di luar negeri, tingkat data tiasa janten luhur pisan.

Janten anjeun ngaunduh aranjeunna sateuacanna. Anjeun parantos. Anjeun gaduh peta dimana waé anjeun angkat.

Abdi hoyong bagikeun sareng anjeun. Hatur nuhun parantos nonton sareng jaga

Dupi anjeun ngekspor data tina peta ngaji kuring?

Sajumlah booming aplikasi kabugaran dianggo nganggo GPS offline, kalebet MapMyRide, Strava,MapMyRun, Penjaga Run, sarengMapMyFitness. Kanggo sabagéan ageung ieu,ngagunakeunGPS telepon anjeuntanpa data bakalnyanggakeunanjeunpikeun ngalacak Anjeunlumpat, leumpang, leumpang, atanapi outing offline séjén.24.10.2017

Wilujeng sumping, dina tutorial Peta My Run ieu, kami bakal nunjukkeun kumaha ngagunakeun fitur-fiturna pikeun nyiptakeun rute jalan anu dipetakeun saderhana. Mimiti, lebet MapMyRun.com dina palang alamat panyungsi anjeun.

Ieu bakal nyandak layar utama dimana anjeun kedah lebet kana Facebook atanapi Email. Anjeun diajar kumaha log in dina artikel sateuacanna. Pencét tombol login di sudut katuhu luhur halaman.

Lebetkeun alamat email atanapi nami pangguna sareng kecap akses anjeun atanapi lebet nganggo Facebook teras pencét Asup. Teras, pencét tab Janten Peta. Di sisi kénca layar, lebetkeun lokasi anu ngamimitian, jst.

Salaku conto, kota atanapi alamat khusus, teras pencét Milarian. Anggo fungsi Google Maps di sisi kénca jandéla peta pikeun ngazum gede atanapi ngazum gede. Séred lalaki konéng leutik kana layar pikeun ningali jalanan.

Sered pintonan anjeun tina peta ku ngaklik teras sered beurit. Pencét naon waé daérah peta pikeun ngamimitian pemetaan ngaji anjeun. Kotak alat di sisi katuhu layar nawiskeun sababaraha fungsi sapertos: jalan nuturkeun otomatis, batalkeun, hapus peta, panempoan peta tengah dina jalur anjeun, rencanana rute di dinya sareng tukang, balikkeun mimiti sareng akhir rute anjeun sareng balik deui ka awal rute anjeun kalayan jarak anu paling pondok.

Generator rute nyokot jarak anu paling pondok kana titik anu anjeun pencét, dina parameter anu anjeun atos dipilih dina ménu alat. Pencét lokasi strategis pikeun nyiptakeun peta; klik Undo pikeun miceun tindakan terakhir atanapi ruas rute. Hapus Pilih Tuturkeun Jalan Otomatis pikeun nyiptakeun rute langsung, contona

B. ngaliwatan taman. Hurungkeun Tuturkeun jalan sacara otomatis sawaktos anjeun balik ka jalan pikeun ngajantenkeun pemetaan langkung gampang; pencét luhur sareng balik pikeun ngambah deui léngkah anjeun dimana anjeun ngamimitian.

Sapanjang jalan, anjeun bakal ningali spidol mil nunjukkeun jarakna. Pencét Balik pikeun peta ngaji anjeun deui kana titik awal. Di sisi kénca layar, Peta My Run naroskeun inpormasi saderhana pikeun ngaidentipikasi rute anjeun.

Pilih hiji kagiatan - dina hal ieu, ngajalankeun. Sebutkeun rute pikeun rujukan ka hareup. Anjeun tiasa lebet naha anjeun parantos ngalaksanakeun rute sateuacanna, upami kitu anjeun tiasa ngalebetkeun waktos anjeun.

Upami anjeun ngagulung ka handap, anjeun bakal ningali arah sareng catetan, anu tiasa anjeun anggo sacara jelas sareng dina jandéla peta Upami anjeun parantos réngsé, pencét tombol Simpen jeruk dina kénca luhur layar. Jarak total ditampilkeun sareng pilihan pikeun nyetak, ngirim ka telepon, sareng ngédit anu sanésna. Fungsi anu manpaat nyaéta flyover 3D tina rute anjeun.

Google Earth plug-in kedah dipasang pikeun fungsi ieu. Ieu nyandak anjeun dina perjalanan visual rute anjeun sahingga anjeun janten akrab sareng péngkolan sareng lokasi nalika anjeun ngajalankeun.

Naha Map My Run sami sareng Map My Fitness?

Kaéksporriwayat latihan anjeun, pencét di dieu, atanapi nyalin sareng némpelkeun https: // www.mapmyf saksicom / latihan /ékspor/ csv kana panyungsi anjeun. Sakalianjeunparantos kitu, lebet ka anjeunMapMyakun ngagunakeun email sareng kecap akses Anjeun. Saatosanjeunlebet, a. file csv bakal langsung nembongan dina folder Unduhan komputer anjeun.03.05.2021

Dina tulisan dinten ieu, kuring bakal masihan anjeun tilu tips tentang kumaha tetep motivasi sareng kumaha tanggung jawab nalika nganggo aplikasi sareng peta perjalanan kuring Abdi resep aplikasi ieu pisan Abdi resep aplikasi ieu mangrupikeun aplikasi anu jalan, éta éndah, aplikasi ieu sareng ieu tilu tip anu leres-leres ngajantenkeun kuring ngamotivasi pikeun ngajalankeun kuring, janten kuring masihan anjeun tilu tips ieu. Kuring badé ngabantosan anjeun ayeuna, masihan tilu tips ieu Hei sadayana, éta Michelle West di dieu sareng wilujeng sumping deui kana saluran kuring dimana kuring nyiptakeun tulisan pikeun nginpokeun, memotivasi sareng mere ilham anjeun bangun sareng hirup anu langkung séhat Upami anjeun upami anjeun anyar dina saluran kuring, pastikeun pastikeun ngalanggan sareng ngirining bel janten anjeun terang nalika kuring ngirim tulisan énggal kuring nembé balik tina ngajalankeun 4,02 mil mikir ngeunaan aplikasi anu kuring jalankeun sareng naha éta hébat dianggo kusabab éta nyarios dina Ceuli kuring Abdi resep ieu mangrupikeun aplikasi anu saé sareng kuring hoyong bagikeun tilu tip ieu anu tiasa anjeun anggo pikeun ningkatkeun fitur umpan balik sora anjeun dina aplikasi anu paling dipikaresep ku kuring, naha kuring resep pisan kana asah Abdi jeruk teori geek Abdi teori jeruk geek Abdi resep teori jeruk sareng sono ngalatih, janten fitur umpan balik sora dina Map My Run leres-leres masihan kuring motif, teraskeun jalan pribadi liren dugi kuring nguping hayu urang nyebatna Susie éta anu kuring nganuhunkeun anjeun tiasa nyauran naon waé anu anjeun badé nyauran tapi kuring nyauran Susie Susi e estu saé anjeunna memotivasi anjeun, anjeunna ngamotivasi anjeun pikeun tetep ngadorong Kuring tiasa ngupingkeun Susie dina ceuli kuring nyarios ka kuring yén nalika anjeun parantos ngahontal titik anu tangtu, parios fitur eupan balik sora nalika anjeun dina layar utama anjeun.

Pencét kana kagiatan anu nembongan di belah kénca juru luhur. Teras upami anjeun ngagulung ka handap anjeun bakal ningali setélan latihan teras éta bakalan nyarios eupan balik sora di dinya sareng anjeun ayeuna aya eupan balik sora didieu disebatkeun dimana anjeun tiasa ngahurungkeun sareng mareuman sora sapertos anu kuring nyarios kuring resep latihan anu kuring pikahoyong Dengekeun Suzie nyarios dina ceuli kuring sepanjang waktos, janten kuring toggle ka katuhu di handap ieu yén statistik naon anu anjeun leres-leres hoyong nguping nalika ngaji anjeun ditingalikeun kuring resep ngadéngé laju kuring resep ngadangu jarak kuring resep laju anu rata sareng kuring resep ogé nguping denyut jantung kuring kusabab kuring ayeuna nyambungkeun monitor denyut jantung kuring ka aplikasi kuring nalika anjeun ngetok eupan balik sora éta dina topyes éta di luhur kuring janji anjeun bakal ningali dimana jalanna di luhur dimana anjeun tiasa mutuskeun naon anu anjeun pikahoyong hoyong nyarios dina ceuli kuring kuring resep ngagunakeun jarak sareng kuring resep nalika Susie ngobrol sareng kuring unggal 0,25 mil.

Kuring resep ieu kusabab kuring hoyong ngadangu nalika kuring lumpat sareng kuring hoyong ngadangu anjeunna ngobrol sareng kuring pikeun memotivasi kuring pikeun tetep jalan sahingga anjeun tiasa milih anu anjeun pikahoyong ayeuna upami anjeun ningali waktos ayeuna kuring bakal nganggo fitur ieu nalika anjeun hoyong fokus dina latihan interval. Kana fungsi waktos anjeun tiasa milih 30 detik 1 menit 2 menit 5 menit Saur anu salanjutna kuring sok ngawartosan ka réréncangan anjeun yén anjeun tiasa nganggo ieu kusabab anjeun tiasa nguping dina ceuli nalika Susie ngawartosan anjeun 1 menit maka anjeun terang yén anjeun gaduh ngajalankeun teras saatos anjeunna nyarioskeun deui anjeun terang éta aya dina menit salajengna teras anjeun tiasa ngaji, janten parios deui, leres-leres keren nganggo fitur ieu dina aplikasi kanggo ngalaksanakeun latihan interval anjeun sareng upami anjeun énggal pikeun interval latihan ngajalankeun, pastikeun pikeun parios tulisan panungtungan kuring dimana kuring masihan anjeun 5 tips tentang kumaha carana ngamimitian ngajalankeun dinten ayeuna. Kuring bakal ngaitkeun kana kartu Tip nomer dua nyaéta pikeun milarian réréncangan anjeun sareng nganggo komunitas ngaji dina aplikasi pikeun memotivasi ngaji anjeun, éta naha kuring resep aplikasi janten kuring tetep termotivasi kusabab komunitas anu ngajalankeun ayeuna ageung Bantahan anjeun bakal kéngingkeun sakilo randa nyobian nambihan anjeun salaku rerencangan sareng kanggo kuring kuring nyandak résiko kuring nampi lumayan saha waé anu nambihan kuring salaku sobat di dinya sigana mah kuring henteu ngalakukeun ieu tapi kuring mendakan yén jalma-jalma saleresna aya pikeun memotivasi anjeun, aranjeunna masihan koméntar kana latihan anjeun, sareng aranjeunna ogé resep latihan anjeun.

Kuring ngadorong anjeun pikeun milarian réréncangan anu anjeun leres-leres terang aya dina aplikasi sareng anjeun ngan ukur tiasa milarian nami aranjeunna sareng éta kumaha kuring mendakan indung kuring di dinya, éta kumaha kuring mendakan sahabat kuring, kuring ngan ukur buka babaturan anu diklik setélan sareng milarian nami na milarian gambarna anjeun tiasa nambihan anjeunna salaku rerencangan sareng anjeun tiasa ngabagi anjeunna ogé kuring ngahurungkeun béwara janten unggal indung kuring bérés latihan kuring tiasa nyarios 'gadis padamelan anu saé atanapi latihan anjeun' sareng éta ngabéjaan kuring nalika aranjeunna réngsé latihan kuring terang ieu aturan jempol kuring nambihan jalma upami aranjeunna gaduh kagiatan latihan ayeuna, upami aranjeunna dina dinten kuring lumpat, atanapi dina dinten sateuacan atanapi dinten sateuacan kuring ngajalankeunana sapertos tilu dinten jaman maka kuring bakal nambihan salaku rerencangan ayeuna nalika kuring kéngingkeun jalma acak anu nyobian pendak sareng kuring nambihan salaku sobat anu teu gaduh kagiatan latihan, teu acan ngeposkeun dina aplikasi ti saprak 2013, teras kuring teras-terasan teras pencét tombol cuek sareng éta sanés hartosna éta henteu kedah sapertos kitu, sanés kuring kurang ajar, éta ngan ukur hoyong kee p pikeun jalma anu leres-leres damel dina aplikasi éta. Janten upami anjeun dina peta wartoskeun ka kuring dina koméntar sareng kuring mendakan anjeun sareng urang tiasa silaturahmi sareng urang tiasa ngaji sareng tetep motivasi boom go boom hehehehe kami bakal termotivasi sasarengan jadi tip nomer tilu cara sanésna tetep termotivasi ku ningali ikon di handap sareng ikon kadua di beulah katuhu bakal janten piala klik kana éta sareng didieu anjeun aya tantangan anjeun sareng ayeuna aya tantangan anu parantos dilakukeun ku Under Armor anu tiasa anjeun gabung sareng ieu bakal aya langkung ti sarébu jalma ngalaksanakeun tantangan ieu. Anu kuring resep nyaéta anjeun tiasa nyiptakeun tangtangan anjeun nyalira, janten upami anjeun ningali di juru luhur nalika anjeun aya dina halaman piala ieu nyatakeun Nyiptakeun Anjeun tiasa nyiptakeun tantangan, sabaraha léngkah atanapi sabaraha mil anjeun parantos ngajalankeun atanapi sabaraha kalori anjeun bakar ns tantangan anjeun tiasa ningali tempat kahiji tempat kadua tempat katilu Abdi dina tantangan anu disebut tangguh Abdi gering Abdi serius éta disebut get tangguh ayeuna kuring nyaring nyarios éta kadéngé anéh oh lalaki éta henteu kunanaon tapi kuring bébéja éta ngan hiji tantangan mingguan anu tiasa ngajalankeun paling mil sareng ti dinten Senen dugi ka Senen éta bakal nunjukkeun tempat sareng kuring menang win win kuring hoyong teras-terasan meunang sareng kuring terang yén jalma bakal payun ti kuring tapi éta ngadorong kuring tetep leumpang, beres sareng abdi hoyong ngaji kamari sareng hujan sareng kuduna mah teu aya sareng éta dinten istirahat kuring tapi kuring tetep atoh sabab Ineed hoyong menangkeun sadayana abdi kompetitif pisan tapi kuring resep fitur ieu tapi anjeun kedah parios waé ogé ieu tilu tip kuring ngeunaan kumaha anjeun tetep ngamotivasi sareng kumaha anjeun cicing jawab nalika nganggo Peta ngaji kuring Upami anjeun resep tulisan ieu, punten jempol sanajan salah sahiji tip ieu ngabantosan anjeun sareng anjeun mendakan hal anu énggal ngeunaan Map My Run tinggalkeun dina koméntar Hayu atuh terang upami anjeun ngagaduhan tip langkung seueur ngeunaan Peta Lari Abdi anu anjeun hoyong bagikeun sareng anu lumpat urang waktos salajengna anjeun tiasa pendak deui

Sakumaha seueur data anu dianggo 2 jam tina Google Maps?

Jawaban pondok:Peta Googlehenteunganggo seueurhapédatapisan nalika nganapigasi. Dina percobaan urang, sakitar 5 MB perjamtina nyetir. KaseueuranPamakéan data Google Mapsdikaluarkeun nalika mimitina milarianpikeuntujuan sareng bagan kursus (anu anjeun tiasangalakukeundina Wi-Fi).

Naha ngajalankeun aplikasi peryogi data?

GPS soranganngalakukeunhenteungagunakeunsélulardata, kacuali anjeun gaduh A-GPS anu diaktipkeun, anu nganggo sélular pikeun ningkatkeun kagumantosan konci-na akurasi. Ieu tiasa dipareuman. Unduhan peta, musikaplikasisapertos Spotify atanapi Pandora, tangtosnangagunakeun data.

Anu mana anu langkung saé peta kuring lumpat atanapi galur?

Diét(Gratis atanapi $ 6 per bulan kanggo sadayana tilu langganan Summit Pack) ResepMapMyRun,Diétngadamel rékamanlumpat, nyiptakeun rute, sareng mendakan loop anu énggal gampang, tapi éta saé pisan di post-lumpatanalisa. Dibandingkeun sarengMapMyRun,Dahareun urangpeta jalan satapak langkung saé, janten aplikasi pilihan pikeun seueur pelari luar jalan.30.01.2019

Naha Map My Ride nganggo seueur data?

200 bait per menit nganggo Live Tracking. Janten anjeun kedahnumpaklangkung ti 5368709 menit (89478 jam, 3728 dinten) kalayan lacak langsung, pikeun tuang 1 GB tina 2 GB anjeun parantos dibacadata- dina sabulan. Mustahil éta euymapmyride/ lumpat / kabugaran anu nyababkeun anjeundatapamakean.07/23/2013

Dupi anjeun nganggo Strava sareng peta ngaji kuring dina waktos anu sami?

Leres. Duanana aplikasi,lumpat sakaligus,tiasanampi inpormasi tina unit GPS dina telepon.

Dupi abdi tiasa jalan nganggo Map My Run?

Siga gaduh palatihlumpatbarengan anjeun dina unggallumpat, numpak atanapileumpangkalayan eupan balik audio real-time anu ngajantenkeun anjeun ngamotivasi. Kalayan bimbingan audio di-latihan, anjeuntiasangahontal tujuan anu tiasa disesuaikan (sapertos, laju, kagancangan, jarak sareng kalori).

Dimana kuring mendakan panggunaan data dina telepon Android kuring?

Dina Android 4.0 atanapi engké, anjeun tiasa mariksa panggunaan data sapertos ios, tapi ogé nyetél gera sareng wates. Buka Setélan, sareng dina Wireless & amp; Jaringan, toél dina Pamakéan data atanapi Data sélulér (anjeun panginten kedah ningali-tingali dina telepon Android anu sanés, tapi éta tetep kedah aya dina setélan Jaringan anjeun).

Dupi anjeun kéngingkeun data anjeun tina mapmyrun?

Janten ieu tiasa dianggo atanapi henteu aya gunana pikeun saha waé ayeuna, tapi kuring terang kuring ngan ukur nyéép sajam ngalakukeun panilitian ngeunaan cara ngalakukeun ieu, janten kuring panginten kuring bakal nyerat-nyerat gancang supaya saha waé di mangsa hareup anu milarian sabab éta tiasa titajong kana ieu. Janten mimitian ku - ieu kanggo jalma anu ngagaduhan data ayeuna di MapMyRun anu hoyong kaluar (duh).

Iraha kuring mimiti ngagunakeun mapmyrun?

Kuring ngamimitian nganggo MapMyRun ampir dua taun ka pengker nalika kuring mimiti ngaji, sareng kuring parantos mikir bakal ngalih sababaraha kali tapi henteu hoyong kaleungitan data anu lebet kuring.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.