Utama > Waleran Pangsaéna > Fakta mékanika - ngajawab patarosan

Fakta mékanika - ngajawab patarosan

Naon sababaraha kanyataan anu pikaresepeun ngeunaan janten mékanika?

13 Alesan pikeunJanten hijiOtomatisMékanis
  • Dinten anjeun teras-terasan bénten anjeun diajar ngeunaan téknologi anyar, sareng nalika réngsé hiji padamelan, kendaraan anyar sanésna ngalirétapanto garasi.
  • Aya 240 juta mobil dinaétajalan.
  • Anjeun teu kedah nyangkut dina méja sadidinten.



Blower, LSD, Muffler Delete, Heel-Toe, Blinker Fluid. Anjeun parantos nguping istilah-istilah ieu sajuta kali, tapi naon hartosna sadayana? Dinten ieu kami nuju ningali sababaraha istilah otomatis anu peryogi kauninga ku unggal nerd otomatis. Hal-hal noob saderhana dugi ka diskusi téhnis dina tingkat ahli.

Sakumaha seueur anjeun terang Hayu urang terang. Hei, hatur nuhun ka réréncangan urang di Keeps anu disponsoran épisode sanés pikeun episode Wheelhouse, tapi hiji hal anu kuring henteu kedah hariwang nyaéta ngaco rambut kuring. Kuring terang yén berkat Keeps kuring tiasa ngajaga konci ngawas mobil kanyaho kusabab kuring henteu hoyong janten salah sahiji tina tilu jalma anu bakal ngalaman botak dina lalaki umur 35, leres henteu.

Tetep ngajadikeun éta gampang pisan pikeun nahan rambut mulia anjeun ku nganjang ka dokter virtual sareng ngintunkeun ubar rontok rambut anjeun langsung ka panto anjeun unggal tilu bulan. Sakumaha gampangna? Éta saderhana pisan, janten nalika anjeun siap nyandak tindakan sareng nyegah rambut rontok, buka keep.com/wheelhouse50 atanapi pencét tautan dina katerangan pikeun diskon 50% pikeun urutan kahiji anjeun.



Ieu KEEP s.com/wheelhouse50. Hatur nuhun parantos sponsoran episode ieu, janten pakakas pikeun ngudag saumur hirup.

Teu paduli sabaraha rengkuh anjeun tos, sabaraha gas anu diseuseup, sabaraha blok mesin anu teu dihaja rengat, aya waé anu kedah diajar. Kadang-kadang matak pikasieuneun ngobrol sareng supir sabab anjeun sacara harfiah henteu terang naon anu kami mempermudah pikeun anjeun sareng parantos nyusun daptar. Hayu urang mimitian ku anu saderhana.

Muffler ibarat kotak ageung dina sistem knalpot anjeun anu ngahégak sora sareng nyegah mobil naon waé di jalan sapertos Harley Davidson. Sapertos anu kuring carioskeun, urang nembé mimitian. Daptar ieu bakal naék.



Resonator mangrupikeun alat anu sateuacan sateuacan muffler lebet, éta mangrupikeun semacam ruang gema pikeun nyumponan sora-sora sahingga muffler dipiceun. Biasana bagian gajih tina pipa knalpot anu katingalina sapertos bagian anu ageung sareng anéh ngeunaan cacing. Anjeun terang naon anu kuring carioskeun, henteu? Kumaha upami bagian tina cacing éta, naon éta? Downpipe dina mobil anu langkung lami ngarujuk kana pipa anu ngaluarkeun knalpot tina manifold knalpot ka sesa sistem knalpot.

Nanging, dina mesin turbo, éta nyéépkeun knalpot tina turbin kana sésa knalpotna. Teraskeun kana chassis. Unibody nyaéta nalika sasis mobil aya dina hiji-hijina potongan logam anu ogé nyambungkeun sareng binaraga anu sampurna sareng éndah lahirna.

Ieu kontras sareng pigura tangga anu dianggo ku kaseueuran truk sareng kendaraan di luar jalan. Pigura tangga ngagunakeun rél pigura kusabab awak naék di luhur. Teras anjeun gaduh balok silang sareng ngajantenkeun pigura jenjangna sapertos tangga.



Nalika ngeunaan pangiriman bahan bakar, mobil boh ngagaduhan karburator atanapi, langkung sering jaman ayeuna, suntikan bahan bakar. Sigana mah mobil teu ngagaduhan karburator ti saprak 80-an. Dina mesin karburator campuran gas-udara babarengan sateuacan ngalirkeun asupan kana silinder sareng suntikan langsung némbak suluh langsung kana silinder.

CEL mangrupakeun lampu mesin cek dina dasbor anjeun. Ngan ukur ningali cahaya ieu tiasa ngaheureuykeun manah tuners anu paling wani. Kadang-kadang siga kieu, anu bahkan tiasa ngabingungkeun mobil freaks anu ageung.

Kami resep anu ieu, éta ngan langkung jelas. FWD atanapi roda hareup, roda payun sacara alami ngajalankeun mobilna. RWD mangrupikeun roda penggerak sareng 4WD nyaéta sadayana-roda drive, anu hartosna mobil anjeun sanggup sacara otomatis atanapi sacara manual kakuatan sadayana opat roda upami diperyogikeun.

Sacara prinsip, drive sadaya-roda tiasa dioperasikeun salaku dua-roda atanapi opat-roda drive. All-wheel drive atanapi all-wheel drive hartosna yén mesinna nyayogikeun sadaya roda dina waktos anu sami. Tork mangrupikeun ukuran gaya pulas anu diukur dina pon-suku.

ideu kado bersepeda

Upami anjeun nyepeng penguasa 12 inci dina hiji panangan sareng nempatkeun beurat pon dina tungtung, ngahurungkeun pon-suku torsi tiasa kumaha gancangna tiasa dianggo. Tapi torsi ogé penting pisan, sareng éta leres-leres ngawartosan anjeun kumaha gancang anjeun kaluar tina liang atanapi kaluar tina kurva atanapi anjeun tiasa ngagancangkeun, ningali? Oke, janten ayeuna urang kana sababaraha istilah mesin anu langkung umum anu aya hubunganana sareng tata mesin. Anjeun nguping I4, I6, V6, Genep lempeng, Genep miring.

Nalika aya anu nyauran mobil V8 atanapi inline genep, naon maksadna? Nya, éta aya hubunganana sareng jumlah sareng susunan silinder dina mesin. Ieu bahkan genep sabab cilinder sadayana dijejeran dina urutan, lempeng luhur sareng ka handap. Ieu mangrupikeun V6 sabab silinder disusun dina bentuk V.

Ieu Chrysler serong genep kalayan sadaya silinder disimpen dina hiji sudut. 30 derajat. Abdi genep kusabab ngan 40% jajaka anu langkung panas tibatan kuring.

FF sareng FR ngajelaskeun posisi mesin hareup atanapi tukang sareng drive hareup atanapi tukang. Salaku conto, mesin hareup FR nyaéta roda tukang. RR nyaéta mesin bagian tukang, drive roda tukang, ogé sora anu disegel ku segel, sareng FA mangrupikeun mesin hareup, drive sadayana roda.

Bondo nyaéta awak awak. Anjeun tiasa ngagunakeunana pikeun ngeusian liang alit sareng retakan. Anjeun tiasa ngeureunkeunana, anjeun tiasa ngalukis deui, anjeun tiasa ngalaksanakeun padamelan anu goréng sareng ngajantenkeun mobil anjeun katingali (bip) teras ucapkeun ngaco sareng mésér panel awak anu énggal.

Naon waé anu anjeun lakukeun, tong dianggo pikeun integritas struktural. WOT, wot atanapi terbuka lebar Nalika anjeun mencét pedal dugi ka lantai, throttle kabuka sapinuhna. Anjeun teu gaduh waktos kanggo nyarioskeun sadayana istilah janten sadayana anu kedah anjeun lakukeun nyaéta pondokna.

watesan siklik

Wot, wot. Nalika anjeun nguping aya anu nyarios NA, aranjeunna nyarios ngabandungan. Ieu ngarujuk kana mesin naon waé anu henteu nyorong hawa kana silinder nganggo turbo atanapi kompresor.

Nyarios mesin anu diarepkeun sacara alami, salah sahiji istilah mesin anu kuring pikaresep nyaéta hémi. Sareng éta sanés ngan ukur namina Chrysler V8. Hemi ngarujuk kana bentuk rohangan pembakaran hemispherical dina mesin.

Sateuacan Chrysler Hemi pencét pasar di awal taun 1950an, kaseueuran mobil nganggo desain Flathead, anu ngalakukeun padamelan, tapi henteu éfisién pisan. Hulu héméferis, di sisi anu sanésna, ngamungkinkeun katup anu langkung ageung dianggo, anu ningkatkeun aliran udara ngalangkungan mesin, anu sok ningkatkeun kakuatan. Ayeuna, janten pikeun diajar langkung seueur ngeunaan éta, parios Hemi.

Mangrupikeun salah sahiji épisode anu dipikaresep ku kuring. Kuring ngan ukur bogoh ka aranjeunna. Turbocharger sareng kompresor ngalakukeun hal anu sami.

Aranjeunna duanana pompa anu ngompréskeun campuran bahan bakar-udara tambahan kana silinder sateuacan pembakaran. Turbocharger didukung ku énergi tina gas knalpot, sedengkeun kompresor didorong ku sabuk anu nyambungkeun kana crankshaft. Spinney Boi mangrupikeun basa gaul pikeun turbocharger.

Aya sajuta istilah slang anu sanés pikeun hal ieu ogé. Aranjeunna ngagaduhan budak whooshi, kéong, turbin, jalma bakal percanten ka anjeun. Di dieu di Donat kami nelepon aranjeunna Spinney Bois.

Tiup klep, sanaos anjeun henteu terang istilah éta, anjeun pasti nguping sora salah sahiji hal ieu. Kadang-kadang aranjeunna bakal Disebut BOVs atanapi BPVs kanggo bypass valve. Ieu ngagentoskeun turbo nalika klep throttle ujug-ujug ditutup.

Tanpa klep relief ngan ukur bakal aya seueur tekanan antara turbo sareng klep throttle anu ditutup. Klep relief sahingga ngaleupaskeun tekanan ieu. Ayeuna nalika datang ka dinya Aya tilu jinis kompresor anu béda.

Abdi resep ningali aranjeunna salaku niup. Akar mangrupikeun jinis kompresor anu paling beurat sareng paling beurat. Éta katingalina paling kerén, tapi éta jinisna paling henteu épisién.

Teu aya hubunganana sareng albeum Sepultura, éta ngan ukur namina namina panemu. Kompresor sekrup kembar, anggo dua sekrup pikeun maksa hawa kana mesin. Aranjeunna biasana calik dina luhur mesin sareng ribut pisan.

Entong google ngaco dua kali payuneun kembaran anjeun. Kompresor sentrifugal anu pang éfisiénna diantara budak pameget. Aranjeunna ngagunakeun kompresor puter pikeun maksa hawa, ngajantenkeun aranjeunna katingali sapertos turbos.

Éta tiasa dipasang dina payuneun mesin anjeun, anu matak éra sabab maka anjeun moal tiasa motong liang dina tiung anjeun. Anjeun panginten kantos nguping ngeunaan setopan X-pipa sareng H-pipa. Sedengkeun anu dua ieu ngajantenkeun mobil V-Powered anjeun disada béda, manpaat utama pipa ieu dibawa ka méja nyaéta pangaruh balancing antara dua bank silinder anjeun.

Tekanan knalpot tiasa ngawangun dina hiji sisi mesin anjeun, sareng pipa X atanapi H tiasa sami sareng tekanan sareng ngantepkeun ngalir langkung saé ngalangkungan sistem knalpot. Éta hurung ogé écok, khususna X-tubes. Ucing mangrupikeun katalis anjeun.

Éta alat knalpot séjén anu ngirangan jumlah racun dina gas knalpot. Éta hiji hal anu anjeun teu hoyong pupus. Aranjeunna dipaling sepanjang waktos.

Sareng upami anjeun maok katalis, milarian padamelan waé. Seueur jalma leres-leres ngaluarkeun ieu tina sistemna sabab panginten aranjeunna ngirangan kinerja. Éta kantos janten kasus nalika ucing mimiti datang di tempat kajadian, tapi jaman ayeuna éta éfisién pisan sareng henteu nawiskeun seueur pamakean upami anjeun angkat.

Janten ulah kitu. Tambih Deui Anjeun moal tiasa ngalirkeun aranjeunna. Pupus nyaéta nalika anjeun nyabut ngan hiji fitur tina mobil anjeun.

Anjeun ngadangu jalma nyarios yén aranjeunna gaduh panyenyepan atanapi ucing kaluar, sareng éta hartosna aranjeunna sigana moal ngalangkungan asap taun payun. Sleeper mangrupikeun mobil anu katingalina teu aya tulisan di luar tapi sapertos mobil balap di gigir Trikna nyaéta ngabantai pembalap lawan janten rasa aman palsu tanpa terang naon anu aya dina tiung. Budak lalaki urang, Tony Angelo sareng Luckyover ti Hot Rod Garage panginten ngawangun mobil saré paling kerén, Malibi the Block, sareng éta anu pang parahna kantos.

Abdi resep bobo. Abdi resep bobo anu saé. Hayu urang ngobrolkeun sababaraha masalah gantung.

As kaku atanapi as kaku. nyaéta nalika sumbu mangrupikeun bagian anu kaku sareng gerak babarengan. Éta awét, tapi nalika kabayang nabrak gandar sadayana épéktip.

Éta kuat pisan, naha éta dipaké ku truk, sareng éta ogé saé pikeun balap tarik. Gantung pulas balok tukang rada hadé sareng roda anu diimbangi tina porosna sahingga beurat mobil nyiptakeun torsi anu neken cinyusu sareng ngamungkinkeun langkung lancar. Majelis strut MacPherson siga kieu.

Dasarna mah cinyusu pikeun ngabasahi roda tunggal. Penundaan wishbone ganda langkung canggih ti desain strut lempeng sareng hasilna langkung saé ditangani berkat dua tulang sisi anu katingalina sapertos jubah anu dianggo Wishbone nalika nyamar jadi Sherlock Holmes, janten wishbones dobel. Suspénsi multi-tautan sapertos kieu.

Desain ieu super tiasa dikustomisasi sabab tautan ieu tiasa digentos ku potongan anu tiasa disetél pikeun nyetél gantung anjeun persis kumaha anu anjeun pikahoyong. Camber nyaéta sudut anu dilakukeun ku roda dina taneuh, diukur dina derajat swag. Roda lempeng luhur sareng ka handap teu ngagaduhan kamar. sahingga teu swag a.

Roda ieu ngagaduhan sakitar 20 derajat swag négatip, sareng roda ieu gaduh 90 derajat swag positip, anu sacara matematis dugi ka swag maksimum. Sudut kamer gaduh pangaruh langsung kana sabaraha cekelan ban anjeun. Pikeun gaduh panyetelan anu leres pisan, anjeun moal hoyong sakitar kamar dina ban anjeun.

Nanging, upami anjeun hoyong katingali damn keren, anjeun pasti bakal hoyong sadayana kamar éta. Sacara pribadi, kuring budak gunana. Abdi resep gri p janten kuring henteu hoyong seueur kamar, tapi kuring tiasa ngahargaan setup camber anu saé nalika kuring ningali.

Kopling dobel nyaéta nalika anjeun nyocogkeun kagancangan mesin sareng kagancangan gear anu anjeun badé ganti, kalibet, ngalih kana nétral, lepaskeun kopling, pasihan mesin sakedik throttle pikeun ningkatkeun kagancangan, pasang deui kopling, ngalih kana gear salajengna Shift sareng lepaskeun kopling. AFR mangrupikeun campuran babandingan suluh-hawa tina hawa sareng béngsin anu nganggo mobil anjeun pikeun nyetir. Ngagunakeun bénsin langkung seueur sareng henteu cekap hawa bakal nyababkeun anjeun gendut, hasilna mileage bénsin goréng.

Sareng upami anjeun henteu nganggo bénsin anu cekap, anjeun nyetir langsing sareng anjeun panginten aya percepatan anu goréng atanapi jahat, sareng biasana goréng pikeun mesin anjeun. Nalika anjeun ngahontal babandingan bahan bakar-hawa anu sampurna, éta sapertos goldilocks nganggo jamban orok. Ngan raoseun leres pisan.

Héy man anjeunna bangun bidét henteu tiasa nyalahkeun anjeunna, hayu urang ngobrolkeun sababaraha jinis kakuatan kuda anu anjeun panginten tingali; kakuatan ngerem, kakuatan roda, turun kana engkol, naon anu dilakukeun sadayana? hartosna Daya rem atanapi BHP mangrupikeun kakuatan anu leres-leres dikirimkeun kana crankshaft. Kusabab kitu sababaraha urang nyarios engkol. Daya ngerem benten sareng kakuatan roda, atanapi sabaraha kakuatan anu leres-leres turun kana taneuh.

Kakuatan anu kasohor leungit tina mesin, ngalangkungan drivetrain sareng roda. Anjeun panginten parantos ngadéngé modél bumi lemes anu modeu aman pikeun mobil anjeun. Nalika sajumlah sensor gagal, modeu home lemes najong anu biasana nyetél mesin anjeun sakitar 2000 RPM sareng nyegah nyetir anjeun nyalira.

Nalika mobil anjeun kana modeu lemes, anjeun teu ngagaduhan pilihan tapi ngan isin a mékanika ngarah tiasa nangtoskeun mana sensor anu dipicu sareng kunaon. Ieu istilah gearbox manual. Jempol keuneung mangrupikeun metode anu sesah sareng cool pisan tina downshifting nganggo kotak gear manual.

anatomi sadel

Di tengah turun angin, anjeun ngerem sareng ngagancangkeun sakaligus nganggo keuneung sareng jempol anjeun. Coba éta dina mobil réréncangan anjeun sateuacanna anjeun megatkeun mobil anjeun. Pangaturan Rev nyaéta nalika anjeun tiasa ngagancangkeun nalika pergeseran bahkan kaluar bédana kecepatan antara mesin sareng transmisi.

Anjeun tiasa leres-leres ngalakukeun ieu tanpa kopling, upami anjeun ngalakukeun éta cukup hipu kuring moal tiasa. Laju ngagantung nalika anjeun mencét kopling sareng laju naék teras-terasan turun. Program pembuat mobil kana modul kontrol mesin pikeun nyegah mobil anjeun ngahasilkeun émisi anu ngabahayakeun teuing tina parobihan gancang.

Kuring terang ieu sora gélo, tapi percanten ka abdi, éta nyata. Mobil Throttle gaduh artikel anu saé pikeun ieu. Kuring ngantunkeun tautan dina katerangan.

Pergeseran artos nyaéta nalika anjeun nyetir pisan sareng teu dihaja ngalih kana peralatan anu salah. Langkung khususna, dina pergeseran artos, anjeun ngalihkeun hiji, dua, teras deui kana peralatan munggaran saatos anjeun nempatkeun gear heula kadua, tibatan pencét katilu, anjeun némbak revs anjeun kana stratosfer sareng panginten ngahasilkeun seueur artos. Drive final nyaéta hubungan antara pinion sareng gear ring diferensial sareng aya dina unggal mobil.

Babandingan drive final anu handap ngabalukarkeun t kalayan kirang torsi tapi kecepatan luhurna langkung luhur, sedengkeun rasio drive anu langkung luhur ngalakukeun anu sabalikna. LSD singkatan diferensial slip terbatas. Éta mangrupikeun diferensial tukang anu ngadorong kadua roda, sanaos salah sahijina kaleungitan daya tarik, éta masihan kakuatan langkung lemes pikeun roda sareng ngamungkinkeun anjeun nungkulan géséd smokey ageung sareng pembakaran.

CVT singkatan tina transmisi anu terus-terusan variabel, nyaéta sabuk atanapi ranté anu didorong tibatan disetir gear. Sabuk nyambungkeun katrol sudut sareng anjeun intina tiasa ngalihkeun babandingan gear kalayan lancar. Mobilna henteu kedah ngarobih pakéan dina hartos tradisional.

Mobil anu ngagancangkeun CBTS langkung hipu sabab henteu aya léngkah antara roda gigi. Naha asa aneh ngagancangkeun sampurna merata? Leres éta leres sareng jalma-jalma henteu resep pisan. Tapi lumayan tiis.

Cairan sinyal giliran mangrupikeun pelumas anu ngabantosan nahan pencét anu ngaganggu dina sinyal péngkolan anjeun. Upami anjeun ngadangu sora centang-to-tack, anjeun panginten henteu ngajaga mobil anjeun cukup di toko, atanapi upami anjeun gaduh monyét gajih anu nyata, anjeun tiasa ngarobih sinyal giliran anjeun nyalira. Abdi nyarankeun Inum Kedap Dirty Dirk.

Éta didamel tina minyak oray asli sareng kami reueus ngagaduhan anjeun salaku sponsor. Transaxle mangrupikeun kotak ageung anu ngagabungkeun transmisi, poros sareng diferensial dina hiji unit. Éta diciptakeun pikeun ngahémat seueur rohangan pikeun kandaraan FF sareng RR.

Éta ogé dipaké dina sababaraha kendaraan FR pikeun tujuan distribusi beurat Dead Stop, ogé katelah balap. Nyetir tina gulungan hartosna ngamimitian balapan nalika mobilna tos ngalih. Gogorowokan ka 1320 Pidéo, kuring resep pisan ka anjeun.

Parios saluranna pikeun conto conto balap roller. Pangaruh taneuh mangrupikeun prinsip aerodinamika desain mobil balap. Éta bentukna mobil sahingga nalika anjeun nyetir, bédana dina tekanan hawa nyiptakeun kakuatan turun kana mobil anjeun, anu masihan anjeun daya tarik anu langkung saé.

Urutan firing nyaéta urutan anu nyolokna busi. Salaku conto dina mesin genep silinder ieu, urutan némbak mangrupikeun hiji, lima, tilu, genep, dua, opat. Pesénan firaging biasana dioptimalkeun pikeun kasaimbangan antara bank cilinder kénca sareng katuhu sareng payuneun sareng mesin tukangna, janten siga anu sambel rod.

Piston anjeun dihubungkeun sareng rod anu teras disambungkeun kana crankshaft anjeun. Aya bantalan anu ngagaduhan tungtung sareng kumaha upami anjeun kehabisan minyak atanapi ngan ukur teuing teuing kana mesin anjeun? , Anjeun tiasa ngarusak bantalan rod, anu hartosna logam aya hubunganana sareng logam. Motor anjeun tiasa roti bakar.

Janten istirahat dina karapihan. Aya sababaraha istilah otomatis anu anjeun kedah terang. Sabaraha anjeun parantos terang? Hayu atuh terang koméntarna.

Ayeuna anjeun terang sadayana, janten kersa naroskeun ka mékanika anjeun ngeunaan inuman blinker Dirty Dirk. Jelas kuring sono pisan. Urang sigana bakal ngalakukeun langkung seueur episode ieu ka payun, janten upami aya naon anu anjeun hoyong langkung terang, hayu atuh terang dina koméntar ieu di handap.

Upami anjeun henteu. henteu langganan Punten anggap ngalanggan. Kami nyebarkeun rangkay tulisan, rangkay eusi, unggal minggu.

Kami digawé pisan pikeun anjeun. Kami hoyong inklusif. Kami hoyong ngabantosan anjeun langkung seueur perkawis mobil anu urang resep pisan.

modding sapédah

Tuturkeun Donat dina sadaya média sosial di Donut Media. Tuturkeun kuring dina Nolan J Sykes. Abdi kadang ngirim gambar.

Janten saé, kuring bakal ningali deui waktos salajengna.

Aya sabaraha rupa mékanika anu aya?

16Jinis mékanika Bédapikeun SadayanaJenisnangeunaan Kandaraan Bermotor sareng Peralatan. Thengetiktina kendaraan anjeun gaduh nandeskeun naonngetikmékanika anjeun peryogi. Sababaraha dinten kapengker,Tuhnyaétaseueur bentenspecialty mékanis.

Abdi umur 31 taun sareng gaji taunan $ 63,000 sataun. Kuring damel pikeun City Auto Body sareng All Georgia Towing.

Éta perusahaan tow di dieu di Atlanta, Georgia. Mimiti, City Auto Body mangrupikeun tempat anu hadé pikeun dianggo. Abdi atos lami di dieu.

Éta mangrupikeun bisnis kulawarga anu diurus ku paman kuring, akina, éta tempat anu saé pikeun dianggo. Duit sanés potongan naon anu ngajantenkeun kuring damel kana mobil janten mékanika. Mobil mimiti kuring anu kantos dianggo nyaéta Isuzu Rodeo.

Anjeun terang, bapak sareng kuring ngarobih rem di buruan payun jalan tol kami sareng éta leres-leres damel kuring hoyong damel mobil. Pikeun kuring, janten mékanika mobil langkung janten hobi sabab kuring resep. Ngalereskeun kendaraan sapertos rurusuhan adrénal.

Janten nalika mobil asup, aranjeunna ngadamel alat, alat diagnostik. Sakali anjeun ngahurungkeun lampu mesin cek, colokkeun alat ieu kana handapeun dash sareng éta bakal maca masalahna, bagian anu gampang. Bagian anu sesah nyaéta nalika anjeun teu ngagaduhan alat ieu.

Upami mobil anjeun lebet sareng setirna tilep, mobilna henteu ngadamel alat. (cekikik) Anjeun kedah terang persis naon anu anjeun lakukeun. Anjeun kedah terang screw ukuran anu pas, alat anu leres pikeun nyoplokkeun roda, éta tiasa rumit.

Tapi upami anjeun resep naon anu anjeun laksanakeun, komplikasi ieu pasti matak ngaliwat. Nalika kendaraan bakal datang ka bengkel, hal anu pangpayunna kuring lakukeun nyaéta ningali mobil, kuring kedah ningali éta sapertos milikna, naon anu kuring kedah lakukeun pikeun ngahanca mobil deui dina bentuk anu sampurna, janten kuring ngalakukeun wisata pinuh ku kendaraan. Masihan masalah anu umum.

Hayu urang nyarios upami mobil sumping sareng karusakan ujung payun sareng anjeun terang karusakan ujung payun, anjeun kedah kéngingkeun lampu lampu anjeun sareng gumantung kana tempat éta pencét anjeun tiasa gaduh karusakan struktural dina roda, anjeun kedah nyetir mobil, candak fenders pareum, nyandak bagian rusak na teras, upami éta ngagulung, nempatkeun kana mesin pigura. Anjeun narik dents, narik deui pigura janten anjeun tiasa yakin yén sadayana aya dina garis babarengan. Nalika anjeun miceun bumper anjeun, lampu anjeun, ban anjeun, anjeun mendakan hal-hal anu anjeun pikir henteu rusak.

Anjeun terang, janten kabel listrik, anjeun kedah ngahijikeun deui kabel anjeun, anjeun kedah nyimpen lampu hareup anjeun deui. Anjeun kedah mastikeun yén sadayana aman. Kuring bakal ngarencanakeun dalapan jam di City Auto Body.

Teras kuring ngajalankeun treuk tow pikeun kirang langkung 12 jam pikeun Georgia Towing. Sacara umum, éta pikaresepeun sareng pastina pikaresepeun ogé kusabab éta gawena adrenalin, anjeun terang. Sapertos anu kuring carioskeun, tiasa nyandak mobil sareng bawa deui ka tempat anu sami anjeun damel kantun ngajadikeun gampang sacara gembleng Fun.

Kuring ngadamel sakitar 45 di City Auto Body sareng sakitar 18 nyetir treuk tow pikeun All Georgia Towing, éta gaji taunan kuring, tapi anjeun tiasa angkat nganggo c. earn nepi ka 80,000-90,000 taunan Sertifikasi teraskeun. Bade sakola bisnis.

Ngaronjatkeun pasti penting. Téknologi berkembang, anjeun tiasa nyolok telepon anjeun kana radio anjeun ayeuna, anjeun terang anjeun tiasa, lalaki, éta pisan naon anu anjeun ayeuna anjeun tiasa ngobrol sareng mobil anjeun. Di dieu tempat sakola maén dina sisi listrik, sabab anjeun kedah diajar naon anu janten jalan pikeun nampung téknologi ayeuna.

Naon deui anu anjeun kedah janten mékanika anu saé, anjeun pasti gaduh alat anu pas pikeun padamelan éta, janten sumanget kana padamelan éta. Anjeun kedah janten manusa sabab lamun jalma datang aranjeunna henteu salawasna paling bagja. Anjeun hoyong nyaman terang yén aman pikeun ngantunkeun mobil anjeun di dieu sareng éta bakal dibereskeun pikeun dua.

Janten anjeun hoyongkeun dina bentuk anu pangsaéna, upami henteu langkung saé. Anjeun terang, imut pelanggan kuring anu pangsaéna anu saha waé anu terang pikeun padamelan éta. Teras ningali mobilna kaluar tina tempat parkir, éta mangrupikeun hal anu hadé, anjeun terang.

Nalika mobilna angkat, o kuring tiasa ningali deui, éta anu kuring lakukeun

Naon anu dilakukeun ku montir?

Otomatismékanikangalaksanakeun perbaikan sareng uji diagnostik dina kendaraan sapertos mobil, van sareng truk alit. Sababaraha bakal ngalaksanakeun pangropéa dina kendaraan beurat, sedengkeun anu sanésna ngahususkeun kana kendaraan di luar jalan atanapi bagian sapertos mesin, ban sareng rem.

Naha janten pikaresepeun mékanis?

Upami aya hiji hal anu mana sadayana anu milari padamelan tiasa satuju, ieu nyaéta: Éta seueur deuimahluk senangpadamelan ti dinyanyaéta mahlukpangangguran. Janten upamimahlukpadamelan nyaétapikaresepeun(sareng éta, upami anjeun di pasar pikeun damel), terasjanten mékanikapastina masihan anjeun kasempetan pikeun ngagaduhanpikaresepeunkarir.lima belas. 2019.

Kumaha kaayaan kerja mékanika?

Seuseueurnamékanika jalandi jero rohangan, di toko anu gaduh ventilasi anu hadé, cahaya, sareng panas. Aranjeunna seringgawekalayan bagian anu kotor, gajih sareng dina posisi anu kagok. Kadang-kadang aranjeunna kedah angkat objék beurat. Motong leutik sareng memar umum, tapi kacilakaan serius biasana dihindari ku niténan prosedur kaamanan anu parantos ditangtoskeun.

Sakumaha seueur toko awak otomatis di Amérika Serikat?

Aya 59.781otomotifcet natoko awakdiAmérika Serikat.01.03.2020

Naon 3 rupa mékanika?

Mékanikabisa dibagi kanatiludahan: statik, anu nganyahokeun pikeun kakuatan anu tumali sareng dina awak nalika istirahat; kinematik, anu ngajelaskeun kamungkinan gerak awak atanapi sistem awak; sareng kinetik, anu nyobian ngajelaskeun atanapi ngaramal gerak anu bakal kajantenan dina situasi anu ditangtoskeun.

Naha sesah janten mékanika?

Sanaos tiasa tangguh pisan, padamelan fisik damel salakumékanikatiasa pisan rewarding. Sababaraha urang resep pisanmahlukdina suku aranjeunna sareng dianggo ku panangan. Upami ieu anjeun, talikeun sareng mimitian rengkuh. Upami henteu, pastikeun anjeun leres-leres ngémutan jalur anjeun salakumékanika.

Naha Mékanika senang?

Ahli karir di Myplan.com ngintunkeun padamelan padamelan sareng master automékanikanyetak # 104 ti 300 padamelan. Tinamékanikasurvey, mayoritas ceuk aranjeunna pisanbagja. Naon anu nyugemakeun ngeunaan damel dina kendaraan? Hasil ieu tiasa béda-béda sareng kumaha perasaan anjeun ngeunaan padamelan anjeun ayeuna.

Naha pantes janten mékanika?

Janten mékanikatiasa damangharganausaha upami anjeun tetep sareng éta, sareng anjeun tiasa ngasilkeun artos lumayan, tapi upami anjeun henteu ngarencanakeun pikeun milarian artos, maka tetep waé ngalereskeun mobil anjeun sorangan.

Naon jenis karya mékanika?

Mékanika dianggo dina mesin beurat - kandaraan - sareng sababaraha bagian sareng alat anu digunakeun dina tekanan. Potongan-potongan ieu kalebet rengkuh torsi sareng alat pneumatik. Mékanik diajarkeun pikeun ketat latihan tindakan kaamanan pikeun nyingkahan cilaka.

Naon sababaraha kanyataan anu pikaresepeun ngeunaan rékayasa mékanis?

Sedengkeun di SMA, aranjeunna diajar biologi, fisika, géométri, kimia, élmu komputer, sareng seueur deui. Padahal matématika sareng élmu mangrupikeun hal anu penting pikeun aranjeunna. médan rékayasa mékanis. Éta nyaéta turbin angin sareng cai, mesin uap, sareng mesin pembakaran internal.

sabaraha mil kedah abdi sapédah sapoé

Sabaraha jam damel mékanika otomatis?

Anjeunna kedah nyéépkeun waktos seueur dina kaayaan damel anu teu biasa pikeun kaseueuran profesi sanés. Mékanika damel 40 jam saminggu sareng langkung, utamina upami mékanika mangrupikeun anu kagungan sareng hiji-hijina proprietor.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Bolt elemen vs elemen - réspon kana masalah

Naon bédana antara Wahoo Elemnt sareng baud? Beda sareng Elemnt aslina, anu ngagaduhan dua strip LED, Wahoo Elemnt Bolt ngan ukur ngajalankeun LED di bagian luhur unit. Tampilan 2.2in dina Wahoo Elemnt Bolt jelas sareng nomer gampang dibaca dina layar. Beda sareng layar warna anu dipendakan dina unit Garmin Edge anu langkung luhur, layar hideung bodas.

Getih sludgy - kumaha anjeun ngajawab

Naon sababna getih leueur? Sajumlah faktor tiasa nyababkeun getih kandel, sapertos: kaleuwihan sél getih dina sirkulasi. panyakit anu mangaruhan pembekuan getih. kaleuwihan protéin pembekuan dina getih.

Maot aula Mike - Manual lengkep

Kumaha Mike Hall tukang beca maot? Aula maot saatos ditabrak mobil, beulah kidul Canberra, nalika Balap Kabayang India Pasifik perdana di Australia, dina 31 Maret 2017, saatos ngalangkungan langkung ti 5,000 km jarakna 5.500 km.

Nyukcruk gopro gps - milarian solusi

Naha Sesi GoPro Hero 5 gaduh GPS? Teu aya GPS terintegrasi sapertos di Hero 5 Hideung salami sési

Putus kontrak sareng sprint - kumaha ngabéréskeun

Kumaha kuring ngabatalkeun kontrak Sprint kuring tanpa mayar? Pencét * 2 dina telepon Sprint anjeun sareng ngobrol sareng palanggan. Nyarios ka perwakilan jasa sareng ngawartosan aranjeunna rék ngabatalkeun akun anjeun kusabab parobihan matérial dina kontrak. 10.06.2021

Tim Peter sagan - kumaha cara mapag

Sakumaha beuratna Peter Sagan? Peter Sagan / Beurat