Utama > Waleran Pangsaéna > Maot aula Mike - Manual lengkep

Maot aula Mike - Manual lengkep

Kumaha Mike Hall tukang beca maot?

Aula maotsaatos ditabrak mobil, di beulah kidul Canberra, salami Balap Kabayang India Pasifik perdana di Australia, dina 31 Maret 2017, saatos ngalangkungan langkung ti 5,000 km jarakna 5.500 km.



Janten fase k nembé diusir ti klan Faze. Ieu kedah janten salah sahiji carita paling gélo anu kuring kantos tungkap akhir-akhir ieu. Fase k sasarengan sareng jalma sanés sapertos Reisgummi jarvis nikon sareng pangaruh ageung anu sanésna ngamajukeun scam cryptocurrency. Intina, upami anjeun mésér cryptocurrency ieu, aranjeunna bakal nyumbangkeun artos pikeun amal, anu sigana mah hal anu saé.

Maksad abdi, sakabeh titik cryptocurrency ieu pikeun ngabantosan barudak, sakali cryptocurrency ieu dileupaskeun, éta hargana ampir langsung - janten sigana ieu mangrupikeun skéma pompa-sareng-pembuangan, anu dasarna hartosna yén pamilik atanapi investor ngagaduhan anu sanés jalma pikeun mésér mata uang teras ngajual sadayana cryptocurrency na, nyababkeun éta kaleungitan seuseueurna nilaina janten sing saha waé anu nanem modal kaleungitan artos dina prosés sareng saatos seueur jalma ditipu ku cryptocurrency éta, sadayana anu kalibet gaduh milikna Tweet dihapus, ayeuna kabeneran aya batur anu tiasa ngaarsipkeun sadaya ieu sareng éta nalika jalma-jalma ngamimitian nyebat fase k sareng sadayana anu kalibet, sababaraha gamer biasa, bahkan ngadamel tulisan, janten Face k saleresna ngaréspon, nyatakeun yén anjeunna ogé korban scam ieu kuring hoyong anjeun sadayana terang yén kuring henteu ngagaduhan niat goréng dina ngamajukeun altcoin crypto. Kuring jujur ​​sareng naif mikir yén urang sadayana ngagaduhan kasempetan pikeun meunang, anu henteu kajantenan kuring terang yén kuring henteu kedah bersenang-senang. Kuring resep pisan kana rohangan crypto, éta rumit pisan sareng kuring kedah seueur diajar sareng kuring mamatahan ka sadayana pikeun ningali ati-ati sateuacan nanem modal.

Kuring jadi teu tanggung jawab ka diri kuring sorangan pikeun nyarios sacara umum ngeunaan koin tanpa terang deui sareng ayeuna kuring terang yén aranjeunna tiasa langkung seueur ngarugikeun tibatan anu alus. Kuring leres-leres bajoang sareng kanyataan yén kuring parantos gagal dina seueur anjeun sareng khususna sadayana anu percanten yén kuring kaleungitan penggemar kuring hartosna dunya ka kuring sareng éta moal aya dimana kuring tanpa dinten ayeuna. Tapi ayeuna dina titik ieu katingalina sapertos Face k ngadamel kalepatan nalika ningali cryptocurrency ieu sareng nga-tweet ka pengikutna ternyata mangrupikeun penipuan sareng anjeunna nyungkeun hapunten anu hadé, tétéla ieu sanés mangrupikeun tahap anu munggaran waktos k leres-leres ngalakukeun ieu, anjeunna ngiklankeun sababaraha panipuan cryptocurrency sareng tweet na dihapus sareng janten parah sabab Youtuber Coffeezilla unggah tulisan ieu ngalaan sadaya panipuan crypto ieu sareng anjeunna mendakan dompét cryptocurrency dina kasus fase n, sareng tétéla langsung saatos iklan éta pikeun fase cryptocurrency ieu k dijual sadayana sareng anjeunna ngalakukeun ieu sababaraha kali, unggal anjeunna ngiklankeun cryptocurrency yén anjeunna bakal ngajual geuwat tweet saatos tweet anu dipupus ku kuring dijelajah sareng akhirna kuring perhatoskeun pola freebies sareng sababaraha jalma-jalma ieu aranjeunna bakal nyarios aranjeunna sapertos kieu mangrupikeun hal anu paling gila anu kuring kantos laksanakeun. Kuring bakal ngadobel dompét galaksi aman anjeun dina daun bawang sareng aranjeunna milih sababaraha juara anu anjeun parantos kéngingkeun ku ngan mastikeun yén ieu alamat anu leres, panginten anjeun bakal ningali dimana jalanna.



Hayu urang ka dieu nyaéta alamat dompét kuring éta ngan ukur anu kami butuhkeun ku dompét ieu kami ngan cek éta nalika kami nampi undian teras parios saha anu ngirimna. Urang teras parios naha alamat éta nyimpen anak sareng token sanés anu diiklankeun ku jalma-jalma ieu tiheula. Upami ieu memang dompét Phase k, éta kedahna gaduh galaksi anu aman anu dipromosikeunna didieu sareng token budak anu anjeunna promosikeun, sareng éta leres.

Ieu mangrupikeun token pikeun nyimpen murangkalih sareng ieu mangrupikeun token pikeun galaksi anu aman, anu anjeunna peroleh ti pangembang galaksi anu aman, anu hartosna anjeunna sanés ngan ukur jalma acak tapi jelas batur anu boga pangaruh, sahingga aranjeunna ngalakukeun ieu token token bébas pikeun influencer ti dompet panempatan, éta sadayana. Ayeuna ampir saha waé anu aya kaitanana tetep ka cryptocurrency faze k na hiji-hijina anu ngajual sakumna cryptocurrency na, tapi anu jauh anu goréng nyaéta dompét tina faze k. anjeunna langsung miceun sadaya token murangkalihna. dina 24 jam éta 6,2 milyar. token ningkat janten opat token, ayeuna leres, anjeunna ngical sadayana tapi opat token, tapi anu jelas matak di dieu nyaéta henteu sadayana pangaruh ieu bertindak sapertos anjeun terang Faze Nikan langsung ngical sepertiga, anu disimpen diantara sésana.

Jarvis ngajual dua per tilu dina sababaraha dinten, tapi fase k ninggali proyék éta, naha? Nya, kuring pikir éta aya hubunganana sareng hajat aranjeunna. Tingali cekap rinci dina sajarah dompét Faze Nikan sareng Jarvis. Aranjeunna henteu ngagaduhan pola penjualan jahat dina pendapat abdi, naon anu kuring hartosna, upami aranjeunna kéngingkeun koin, anjeun panginten aranjeunna bakal kéngingkeun sababaraha koin, ngajual sababaraha, mésér, sareng anjeun terang yén aranjeunna ngajual, hal Tambih deui.



Tahan kana hal sapertos anu ditingali ku padagang, sareng tangtosna kuring henteu nyarios henteu kunanaon pikeun ningalikeun kipas anjeun koin scam atanapi henteu sadayana anu aranjeunna lakukeun, sigana sapertos aranjeunna henteu bakal daék ngajual sagala. Fase k Di sisi anu sanésna, anu dompét anu ayeuna urang tingali, leres-leres disebat karpét faze. Anu dimaksud ku kuring nyaéta yén anjeunna henteu ngan ukur ngajual ngaheéat barudak langsung, anjeunna ngagaduhan carita anu parantos dilakukeun dina unggal proyék atanapi ampir unggal proyék anu anjeunna aub, janten sigana sapertos anu sanés, ngamajukeun ieu panginten panginten ieu cryptocurrency nyata, tapi raray k ngan hiji-hijina anu terang yén ieu scam.

Ayeuna Coffeezilla écés badé langkung jero dina tulisanana. Anjeunna malah ngawawancara pamekar cryptocurrency ieu. Janten upami anjeun hoyong ningali tulisan ieu, kuring nyarankeun pisan nonton artikel ieu, tapi saatos ngeposkeun tulisan ieu, Faces Clan kami pasang pernyataan ieu.

Kami parantos nyandak kaputusan pikeun ngaleungitkeun k ti Faze Clan sareng parantos nunda Jarvis Nikon sareng Tico dugi ka aya bewara salajengna yén Faze Clan leres-leres henteu aya hubunganana sareng kagiatan anggota kami dina rohangan cryptocurrency sareng kami pisan ngutuk kalakuan anu anyar na. Kapercayaan sareng hormat para penggemar kami parantos sareng bakal janten prioritas nomer hiji kami, ayeuna ieu kaayaan anu edan YouTube parantos mutuskeun pikeun nipu fans na, ayeuna anjeun panginten anu seueur sabaraha anjeunna ngadamel tina éta. Anjeunna pasti parantos ngasilkeun jutaan dolar pikeun nyéépkeun sadaya karirna pikeun nipu fansna nyalira. Tétéla anjeunna ngan ukur ngasilkeun tilu puluh rébu dolar janten leres-leres perkiraan anu atos upami anjeun tingali dina waktos penjualan milarian kira-kira kagenep nalika hal aslina éta dina puncakna.



Kuring pikir unggal perhitungan kira-kira 29,000 30,000 sabab éta rada langkung liberal dina hal éta, tapi euh enya, éta ngeunaan naon anu urang tingali ayeuna pikeun nyalametkeun barudak nalika anjeun nambihan sadaya tambang anu sanésna kaasup sababaraha diantarana dugi ka 40 50 60,000 jadi kumulatif gumantung kana parahna gerak ieu. Upami anjeun ningali sababaraha dompét, sababaraha jalma anu anjeun terang kedah aya di tukangeun sababaraha akun, hehehe, éta mangrupikeun Seueur artos, hartosna kuring, naha anjeun kaget kuring ngarasa siga éta henteu sakumaha anu kuring nyangka éta. aman? henteu mempertaruhkeun reputasi na pikeun hal anu anjeun terang pikeun pangaruhan anu ageung sapertos anjeunna henteu sigana gélo, tong salah sangka, éta seueur artos sareng seuseueurna artos sigana asalna tina pameget anu anjeunna katipu tapi jalma ieu meunang jutaan pandangan kanggo unggal hiji tulisan na, anjeunna ngasilkeun sakilo artos di YouTube ayeuna, sareng anjeunna ngan saukur miceun kabeh pikeun nipu peminatna. Kuring ngan ukur henteu ngarti yén anjeun kedah janten bajingan sapertos anu ngalakukeun sapertos kitu, sareng seueur jalma anu percanten ka anjeunna sareng nanem modal dina cryptocurrency ieu anu parantos merjuangkeun artos ti pamegetna, jalma-jalma anu nempatkeun anjeunna jabatanna Jalma ieu mangrupikeun jalma paling kotor anu kuring kantos tingali sareng éta panginten sanés hal anu paling parah anu bakal kajadian ka anjeunna, anjeunna tiasa ditalungtik sareng anjeunna tiasa dibui pikeun panjara pikeun sadaya hal ieu hehehehe janten anjeunna tiasa ngaluarkeun artos kipas na ii henteu terang, kuring ngan ukur reuwas naon anu salah anjeun nyanghareupan k janten hehehehe, ieu ngan ukur pikiran kuring kana kaayaan ieu upami anjeun resep, klik tombol sapertos di handap ieu sareng langgan saluran

Saha anu nabrak Mike Hall?

Shegu Bobb yuswa 19 taun nalika anjeunnapencét Auladi Jalan Raya Monaro, kiduleun Canberra, dina gelap jam 6.22 enjing dina 31 Maret taun kamari.Aula, anu ngajalankeun kadua dina Balap Kabayang India Pasifik acara 5.500km ti Fremantle ka Sydney maot dina tempat kajadian.

Éta henteu rusiah yén teu aya dua jalma di bumi anu sami! Lumayan pikeun nyebatkeun yén sadayana ngabagi sababaraha kamiripan - kumaha urang sadayana ngagaduhan dua panangan, suku, panon, sareng ceuli. Tapi diantara tujuh satengah milyar jalma di bumi aya sajumlah leutik jalma anu unik pisan. Ieu mangrupikeun ciri fisik anu leres-leres ngabédakeun aranjeunna sabab ampir teu aya batur di dunya anu ngagaduhan aranjeunna.

Siap ningali jalma anu paling henteu umum di dunya? Hayu urang mimitian! GARY TURNER Ieu Gary Turner, tapi kaseueuran jalma kenal anjeunna ku nami anu sanés: Man elastis. Anjeunna netepkeun Guinness World Record kanggo kulit anu paling manjang di taun 1999 sareng teu aya anu ngéléhkeun anjeunna ti saprak éta. Lalakonna katingali henteu raoseun, tapi nyatana, anjeunna tiasa manteng kulitna tanpa nyeri.

Sadaya ieu disababkeun ku kasus ekstrim sindrom Ehlers-Danlos, gangguan genetik anu tiasa mangaruhan ligamén, organ internal sareng, tangtosna, kulit. Hasilna, kulitna super elastis kusabab cacat c ollagen, tapi éta henteu nganggo masalah: tatu dina kulitna peryogi lami pikeun cageur sareng anjeunna kedah ngeureunkeun maén bal kusabab éta. Tapi éta henteu seueur masalah ayeuna-ayeuna sareng anjeunna ngamangpaatkeun kulit elastis ku damel salaku palaku pendukung.

siklus aero

RODRÍGUEZ HERNANDEZ Anjeun terang naon anu diomongkeun jalma ngeunaan suku gedé? Sapatu hébat! Tapi kumaha ageung persisna? Nya, Rodríguez Hernandez ti Vénézuéla ngagaduhan catetan pikeun suku jangkung jalma hirup kalayan ukuran sapatu luar biasa 16 inci sareng sapatu ukuran 26! Éta moal ngareuwaskeun saha waé yén aranjeunna merjuangkeun milari sapatu anu pas, sabab kaseueuran toko sapatu komérsial ngan ukur ngajual sapatu dugi ka ukuranana 14. Janten salaku nonoman, anjeunna sering indit tataranjang suku sareng diganggu ku murangkalih sanés ageung ukuran na. suku, anu ukuran tina suku aranjeunna kusabab hiji kelenjar hipofisis teuing aktif ngahasilkeun teuing hormon pertumbuhan. Suku na saleresna langkung ageung tibatan suku jalma jangkung di dunya! Kinérja catetan dunya Guinness hartosna jalma langkung resep kana tukang ngaput sapatu anu pas kana suku-Na.

Jigana unggal carita ngagaduhan tungtung anu bahagia. DEVENDRA SUTHAR Kaseueuran urang parantos diajar ngitung dina ramo sareng kadang dina jari-jari, tapi Devendra Suthar bakal bingung pisan upami anjeunna nyobian éta kusabab anjeunna gaduh 28 ramo sareng toes tibatan 20. Éta dua ramo tambahan dina unggal leungeun sareng dua jempol tambahan dina unggal suku.

Sanaos henteu umum pikeun ngagaduhan tambahan atanapi dua, bentuk polimaktaktismeu khusus na jarang pisan; langka pisan, kanyataanna, éta nyepeng Rékam Dunya Guinness pikeun jumlah ramo sareng jari anu paling ageung di dunya, janten naon anu ngagaduhan ramo tambahan pikeun milarian artos? Anjeunna tukang kayu. Sigana teu bijaksana pikeun jalma anu ngagaduhan ramo tambahan pikeun milih padamelan dimana jalma anu ngan ukur 10 ramo neukteuk hiji rutin sareng anjeunna nyarios yén anjeunna kedah langkung ati-ati, tapi konséntrasi Mugia tambahan bakal ngajantenkeun anjeunna saé pisan dina perdagangan tukang kayu. KURSUS MATTHIAS Saréréa émut otot panangan ageung Popeye ngagebeg sababaraha jelema bodo.

Bet anjeun henteu kantos ngarep-ngarep ningali batur anu gaduh panangan anu leres sapertos kieu, tapi ayeuna anjeun tiasa. Matthias Hellboy Schlitte ngagaduhan cacat genetik langka anu ngajantenkeun tulang dina panangan katuhu na 33% langkung ageung tibatan panangan kénca normalna. Tangtosna, unggal nagara adikuasa ngagaduhan tujuanana, janten teu heran pikeun terang yén Matthias parantos salah sawios langkung ti dasawarsa mangrupikeun pegulat panangan anu suksés pisan.

Tapi saleresna anjeunna dipoyok ku para profesional anu sanésna di awal sabab anjeunna hoyong asup kana olahraga kusabab anjeunna henteu beuratna ampir sami sareng pegulat panangan rata-rata. Anu aranjeunna henteu sadar yén kaseueuran beurat aya dina panangan gulatna sareng kaseueuran pesaingna henteu pernah ngagaduhan kasempetan ngalawan anjeunna. JEFF DABE Panginten pang gunana tina sadaya ciri anu teu biasa dina daptar ieu milik Jeff Dabe.

Anjeunna gaduh panangan anu ageung leres-leres Sabenerna, pananganna ageung ageung teuing - aranjeunna panginten kedah janten palayanan anu ageung. Anjeun parantos kéngingkeun Teu heran mendakan yén anjeunna tukang gulat panangan onal - terus terang éta bakal janten runtah upami anjeunna henteu ngalakukeun éta. Anjeunna kedah nganggo leungeun sareng bantalan ukuran baskétna kalayan kuriling 19 inci kanggo dianggo kumaha waé, sanaos ngan ukur ngagulkeun panangan kénca na kusabab tatu kuno.

Anjeun panginten aya sabab naon panyakit anu nyababkeun anggota awakna ageung, sareng aya jawaban anu cukup matak pikeun éta: teu aya. Anjeunna nembé dilahirkeun ku cara kitu, ku panangan ageung sareng panangan anu tumuh sareng anjeunna, ngan ukur kasohor janten kasohor. JYOTI KISANJI AMGE Ieu Jyoti Kisanji Amge, anjeunna ti India sareng mangrupikeun awéwé anu paling pondok di dunya.

Mimiti kauninga yén anjeunna henteu tumuh sapertos budak normal dina yuswa 5, bentuk dwarfism anu jarang dikenal salaku achondroplasia, anu hartosna yén anjeunna henteu bakal tumuh ngalangkungan ukuran anu pasti. Nalika anjeunna yuswa 15 taun, anjeunna ngagaduhan Guinness World Record kahijina salaku budak awéwé rumaja pang pondokna, sareng anjeunna leres-leres alit! Dina titik ieu, anjeunna beuratna ngan 9 pon langkung beurat tibatan anjeunna nalika lahir. Anjeunna ayeuna ngagaduhan Guinness World Record anu kadua pikeun awéwé anu pang pondokna anu hirup, ukuranna ukur 2 kaki sareng 0,7 inci.

Hirupna henteu teras-terasan gampang sareng sadaya baju, sapatu malah piring sareng alat sepotong na kedah didamel khusus kanggo anjeunna, tapi anjeunna ogé parantos ngalaksanakeun impianana pikeun tiasa ngumbara sareng janten nami rumah tangga. SULTAN KÖSEN Suku Sultan Kosen mangrupikeun hiji-hijina bagian tina anjeunna anu katarajang hal anu langkung ageung: manusa anu jangkung jangkung ngagaduhan sababaraha saingan; anjeunna salah sahiji ngan 10 lalaki dina sadaya sejarah manusa anu tiasa dipercaya jangkung langkung tina dalapan kaki jangkung. Anjeunna saleresna jangkung dalapan kaki, tapi anjeunna henteu sering menara di luhur sadayana - anjeunna henteu ngamimitian tumuh na teu lami dugi ka yuswa 10 taun.

Anjeunna disababkeun ku tumor dina kelenjar hipofisis na ngahasilkeun seueur teuing hormon pertumbuhan, tapi untungna, Kinérja catetan dunya Guinness na anu dimaksud ahli bedah masihan anjeunna operasi hemat hirup anu diperyogikeun pikeun ngaleungitkeun tumor sacara gratis. Sareng éta sanés ngan ukur ukur senang anjeunna: anjeunna ogé parantos ngalaksanakeun impianana pikeun murag asih sareng nikah, sareng anjeunna tungtungna tiasa kéngingkeun baju anu cocog pisan sareng anjeunna. ADRIANNE LEWIS Kuring yakin ampir sadaya jelema parantos ningali létahna nunjukkeun parantos lami, tapi teu saurang ogé paméré ieu tiasa ngéléhkeun Adrianne Lewis.

Anjeunna pikir anjeunna gaduh basa anu pangpanjangna di dunya, sareng anjeunna panginten leres - anjeunna ngukur 4 inci anu luar biasa! Sabaraha lami éta persis? Nya, saluran YouTube dirina ngagaduhan seueur conto hal-hal anu luar biasa anu tiasa dilakukeun ku anjeunna; anjeunna tiasa ngaletak gado, irung, sareng siku - anu kuring ngan ukur hoyong ngingetan yén anjeun panginten mustahil. Tambih Deui, anjeunna bahkan tiasa ngaletak panon nyalira sapertos bunglon! Sareng tong hilap sabaraha lami basa aranjeunna! Létahna panjang pisan janten anjeunna nganggo éta di SD pikeun nyingsieunan panyiksa ku freaking. Sigana henteu aya alesan pikeun panjangna anu teu normal, janten kuring pikir éta ngan ukur untung.

BYRON SCHLENKER Kami parantos nunjukkeun basa anu pangpanjangna, tapi Guinness ngagaduhan seueur cara pikeun ngukur hal. Byron Schlenker henteu ngagaduhan létah anu pangpanjangna, tapi anjeunna paling lega. Kuring henteu pernah nyangka ieu bakal nguntungkeun pisan, tapi éta sateuacan kuring ningali éta.

Jembar 3,37 inci anu luar biasa! mendakan fitur unik ieu nalika ningali buku Guinness of Records pikeun ngabantosan putrina dina proyék sakola - anjeunna ningali rékor anu saacanna 3,1 inci sareng yakin anjeunna tiasa ngéléhkeun éta.

Anjeunna leres, sareng henteu lami saatos nyolong gelar. Tapi naha anjeun émut putrina anu anjeunna ngabantosan dina proyék sakola? Nya, anjeunna apel anu teu murag jauh tina tangkal. Tétéla, anjeunna ngagaduhan létah anu pang lega di dunya pikeun awéwé, sareng dina 2,89 inci, anjeunna ampir siga anu imut sapertos ramana.

ISAAC JOHNSON Minnesota Isaac Johnson katingalina sapertos rata-rata nonoman dugi ka waktos anjeunna muka sungut.

Anjeunna ngagaduhan Guinness World Record kanggo pembukaan sungut anu pangageungna, sareng ku éta, aranjeunna henteu lulucon muka sungut anjeun anu lega, paling bakal. Kocapkeun aranjeunna ningali pilem CGI-ditingkatkeun. Sakumaha lébarna saleresna? 3,67 inci! Serius, nyandak penguasa sareng parios sabaraha lega sungut anjeun kabuka pikeun babandingan: Kuring ngajamin éta teu aya dimana-mana deukeut anu ageung.

Henteu yakin kana kumaha manpaatna, tapi kuring yakin éta ngalakukeun hal pikeun ngisi napsu budak lalaki ngora éta. Sareng upami éta gagal, panginten anjeunna kedah ningali naha anjeunna tiasa kéngingkeun padamelan dina pilem, maénkeun IT atanapi bahkan Jaws.

Dimana Mike Hall maot?

/

Hanjakalna, 2020 parantos janten sataun dimana urang kaleungitan sababaraha nami ageung, bahkan dina sababaraha bulan. Ti mimiti pendiri komedi sareng palaku karakter anu berpengalaman kana béntang anu muncul anu henteu pernah ngagaduhan kasempetan pikeun caang, ieu palaku anu urang leungit dugi ka taun 2020. Legenda Hollywood Kirk Douglas, patriark ti dinasti Douglas, pupus dina bulan Pébruari 2020 dina yuswa tina 103.

Putrana, palaku Michael Douglas, negeskeun pupusna di Instagram: 'Anjeunna ninggali warisan dina pilem anu bakal bertahan turun-tumurun.' Lahir di New York salaku Issur Danielovitch, Douglas ngadamel debut Broadway na di 1941. Karirna kaganggu ku pecahna Perang Dunya II, tapi Douglas balik deui ka panggung saatos anjeunna dikaluarkeun sacara terhormat ti Angkatan Laut dina 1944, Hollywood ngagebeg.

Jawara 1949 ngajantenkeun anjeunna janten bintang sareng kéngingkeun anjeunna salaku anu munggaran tina tilu nominasi Oscar, tapi gambar anu paling kawéntar na nyaéta Stanley Kubrick's Spartacus. Douglas kasohor nyarios kaluar pikeun panulis skrip hideung Dalt. kaluar dina Trumbo sareng maksa yén anjeunna leres dikredit pikeun karyana dina Spartacus.

Douglas engké nyerat dina otobiografi na, 'Saur kuring mangrupikeun hal anu paling penting tina karir kuring nyaéta ngalanggar daptar hideung.' Dina buku anu sami, Douglas ogé ngabahas kaduhung na. Saatos dibéntangan dina adaptasi panggung One Flew Over the Cuckoo's Nest, anjeunna nyobian mangtaun-taun ngadamel versi pilem.

Nalika éta kajantenan, Douglas parantos sepuh teuing pikeun ngulang deui peran McMurphy, anu angkat ka Jack Nicholson: 'Kuring ngasilkeun langkung seueur artos dina pilem ieu tibatan saha waé anu kuring dibéntangan. Sareng kuring bakal resep masihan deui unggal artos upami kuring tiasa ngagaduhan maénkeun peran éta. 'Terry Jones, paling dikenal pikeun karyana sareng rombongan komedi Inggris MontyPython anu naratas, diliwatan dina Januari 2020 saatos merangan bentuk pikun anu langka.

Dina hiji pernyataan, kulawargana nyarios: 'Kami sadayana parantos kaleungitan saurang lalaki anu lucu, lucu, bageur, kreatif, sareng leres-leres asih, anu individualitasna teu kompromi, kapinteran anu teu kendat, sareng humor anu luar biasa parantos ngahasilkeun kabungahan anu teu kaétung jutaan langkung genep taun.' Jones yuswa 77 taun. Mimiti dina karirna, anjeunna berperan ngembangkeun aliran unik tina kasadaran anu ngajantenkeun Monty Python's Flying Circus acara tipi groundbreaking anu mimiti, sareng anjeunna engké bakal nungtun tilu pilem fitur asli grup éta. 1975 Monty Python sareng Holy Grail, anu anjeunna sutradara sareng Terry Gilliam, teras-terasan di réngking diantara pilem paling lucu sepanjang waktos, dibéntangan ku indung anu gaduh kontén pikeun judul judul sareng nyayogikeun garis anu paling apik dina pilem éta. 'Ayeuna dengekeun di dieu, anjeunna sanés Mesias, anjeunna budak bangor ayeuna angkat!' Akhirna, di 1983, Jones mingpin Monty Python's The Meaning of Life, pilem pamungkas kalayan genep genep pythons.

Anggota sésana tina kakuatan pangaruh masihan upeti ka Jones saatos pupusna. Kolega Python Michael Palin nyarios: 'Anjeunna jauh langkung ti salah sahiji panulis anu paling lucu sareng palaku ion generasi na, anjeunna mangrupikeun pelawak Renaissance, panulis, sutradara, presenter, sejarawan, panulis barudak anu hadé, sareng perusahaan anu paling haneut, paling éndah kantos hiji tiasa hoyong. Aktris Uganda Nikita Waligwa, anu ngabéntangan pilem Disney 2016 Ratu Katwe, pupus kusabab tumor otak dina Pébruari 2020.

Anjeunna mimiti didiagnosis sareng tumor di 2016, tapi berkat penggalangan dana, anjeunna diterbitkeun ka India pikeun dirawat sareng teu lami parantos jelas. Nanging, tumor kadua dikembangkeun sareng waktos ieu anjeunna henteu tiasa disimpen. Anjeunna yuswa ngan 15 taun.

Ratu Katwe mangrupikeun drama biografi ngeunaan pamuter catur asli Phiona Mutesi, mojang goréng Uganda anu angkat ti kumuh Katwe dugi ka Olimpiade Catur Dunya. Walinga maénkeun sobat asli sareng sobat catur Mutesi Gloria Nansubuga, anu kaget nalika ngadangu berita. Anjeunna ngawartoskeun ka BBC: 'Kuring henteu tahan ngadéngé yén aya anu ngabéntangan pilem nalika kuring maot.

Abdi bogoh pisan ka anjeunna. Aktor David Oyelowo bolaykeun juara Oscar Lupita Nyong'o, anu ogé dibéntangan dina pilem éta, duanana angkat ka Instagram pikeun ngadeuheus ka nonoman éta. Nyong'o nyerat: 'Anjeunna maénkeun Gloria kalayan jelas sapertos kitu.

Dina kahirupan nyata na, anjeunna nyanghareupan tantangan anu luar biasa pikeun merangan kanker otak. Pikiran sareng do'a kuring sareng kulawarga sareng komunitasna nalika aranjeunna ngagaduhan istilah kalayan gancang pamitan. 'Oyelowo ngulang deui perasaan ieu, nyebat perjuangan Waligwa' hina janten saksi 'dina jabatanana.

Saur anjeunna, 'Anjeunna bal cahaya. Lampu anjeun bakal hurung. Aktor JackKehoe mangrupakeun aktor karakter anu cemerlang sareng bintang dina seueur pilem anu meunang Oscar.

zipp 404 nsw

Aktor anu dilahirkeun ku Ratu maot dina Januari 2020. Aktor anu dilahirkeun ku Ratu cicing di Hollywood Hills tapi henteu kantos janten sorotan ti saprak stroke taun 2015. Anjeunna yuswa 85 taun.

Kehoe ngagabung sareng Angkatan Darat langsung ti SMA sareng ngalayanan tilu taun di Divisi Udara 101. Saatos ningalkeun militér, anjeunna ngalatih seni pertunjukan sareng Stella Adler sareng teu lami deui angkat panggung nalika anjeunna mikeun pagelaran anu diakui dina lakon Eugene O'Neill A Moon Conceived for Misery. Ieu ngabuka panto ka Hollywood, dimana Kehoe bakal netepkeun dirina salaku bintang pilem anu sanggup pikeun sababaraha bintang anu paling hébat dina waktos éta, sareng dimana anjeunna ogé bakal muncul sareng sababaraha palaku paling kasohor di dunya.

Sally Kirkland, anu dibéntangan sareng Kehoe di The Sting, masihan upeti ka batur sapagawean almarhum na dina Twitter. Anjeunna nyerat: 'Anjeunna mangrupikeun palaku karakter anu saé anu teu hilap di Serpico sareng The Untouchables. Gusti ngaberkahan jiwa na anu geulis, angkat ka bumi kana manah Gusti. 'Aktor Australia HarryHains pupus dina Januari 2020 dina yuswa 27 taun tina sababaraha acara TV sareng pilem-anggaran murah.

Indungna negeskeun pupusna dina tulisan Instagram, nyerat: 'kagungan dunya di suku-Na tapi sedih anjeunna berjuang sareng gering méntal sareng kecanduan. Kilat hérang ngagenclang sakedap teuing. Kuring bakal sono ka anjeun, Harry, unggal poé dina kahirupan kuring. 'Kantor Coroner County Los Angeles ngumumkeun di awal Maret 2020 yén Hains parantos maot akibat karacunan fentanyl sareng nyarios sacara terang-terangan kahoyongna janten fluidicon génder anu munggaran.

Nalika anjeunna lungguh sareng Budaya Tutup-Up kanggo nyarioskeun proyék musik Antiboy na, anjeunna nyarios yén anjeunna henteu sering resep kana ide labél, aya anu lepat kusabab anjeun masarakat nyarioskeun yén anjeun bakal milari Behave sareng polah dina ragam sareng anjeun bakal ningali anu propésional sareng anjeunna bakal mendiagnosa gangguan jiwa. 'Anjeunna teraskeun,' Abdi langkung resep ningali lingkungan sareng ningali naon anu nyababkeun perasaan négatip sareng teu ngarareunah ieu pikeun méréskeun masalah tibatan nempatkeun bantosan-bantosan dina éta. ' Aktor New York Stan Kirsch, paling dikenal pikeun maénkeun Richie Ryan dina serial tivi Highlander sareng penampilan anu berkesan dina sitcom Friends anu ikon, sacara tragis nyandak nyawana dina Januari 2020.

Anjeunna umur 51. Saatos pamajikan Kirsch, Kristyn Green parantos ngabagi berita dina Facebook, anjeunna nyerat: 'Kuring hoyong hatur ka sadayana pikeun ngucurkeun cinta sareng dukungan.' taun acara 90-an.

Anjeunna damel debut di 1992 salaku punk bijaksana jalan anu janten abadi Richard H. Ryan, sareng muncul di langkung ti saratus episode Highlander salami genep taun ka hareup. Halaman Facebook acara na dibaca, 'Tanpa Stan Kirsch, Highlander: Seri bakal langkung saéna.

Anjeunna mawa humor, marahmay sareng sumanget nonoman kana karakter RichieRyan. 'Di tengah jalanna di Highlander, Kirsch dugi ka Spot on Friends, anu maénkeun kabogoh Monica teuing kabogoh, anu masih di SMA. Kirsch ogé palatih akting anu kawéntar.

Paling dikenal pikeun kalungguhanana salaku Josephine dina sitkom BPS King of Queens, palaku karakter NormaMichaels pupus dina Januari 2020. Kamatunanana negeskeun yén anjeunna tilar dunya kalayan damai di bumi Palm Springs na. Umur na 95 taun.

Michael ngerjakeun tujuh épisode King of Queens, ngan ukur salah sahiji seueur komédi anu dipidangkeunana salami karirna, anu dimimitian ti harita dina pertengahan 50an. Dina sababaraha taun ka pengker anjeunna muncul dina unggal sitkom utama atanapi komedi ti taun 90an sareng 2000an - peran TV terakhir na nyaéta komedi cop terkenal BrooklynNine-Nine. 'Éta laun pisan, aya kami' 'Ah gelas kuring' 'Leres, hayu urang bajoang pikeun aranjeunna.' Tapi Michaels sanés kuda kuda hiji-trik.

Nyatana, anjeunna ngagaduhan sababaraha kamampuan akting anu serius ogé. Salaku ngahargaan ka Michaels, panulis skrip Christopher Kubasik nginget-nginget teuing ku katerampilanna nalika damel sareng anjeunna dina serial drama fantasi The Booth at the End. Kubasik tweet: 'Éta mangrupikeun pagelaran anu pikaresepeun sareng sénsitip.

Kuring tiasa ngaraosan wangunan énergi anu teu disangka-sangka ngalangkungan kru nalika sadayana ngagaduhan acara. Dina waktos éta kuring pisan ngahaturkeun nuhun ka Norma. 'William Bogert, paling dikenal pikeun kalungguhanana salaku Brandon Brindle dina buku komik fiksi ilmiah 80an Small Wonder, pupus dina Januari 2020.

Aktor éta maot di nagara bagian na di New York dina yuswa 83 taun. Bogert damel debut di 1964 sareng iklan politik anu disebut 'Confession of a Republican' dimana anjeunna ngayakeun monolog ngeunaan bahaya percanten ka calon présidén Republik Barry Goldwater, nyatet 'kamiripan anu pikasieuneun' antara Goldwater teras calon Republik Republik Donald Trump. Bogert mangrupikeun Republikan anu panceg nalika ngarahkeun iklanna, tapi kasatiaanna robih mangtaun-taun sareng anjeunna ngadamel deui karakter dina tulisan kampanye pikeun Hillary Clinton.

Anjeunna mecenghul dina 28 épisode Small Wonder, anu mangrupikeun kulawarga saatos iklan ditayangkeun insinyur Robot. Bogert ogé ditampilkeun dina layar ageung, paling penting dina 1983 WarGames nalika anjeunna maénkeun MatthewBroderick. bapa di Perang Tiis klasik sci-fi.

Pamajikan Bogert Eren Ozker mangrupikeun dalang anu paling dikenal pikeun karyana dina Muppet Show. Anjeunna pupus taun 1993. Aktris tivi sareng panggung Marsha Kramer pupus dina Januari 2020.

Pupusna dikonfirmasi ku sutradara Jeff Greenberg, anu damel sareng anjeunna dina kulawarga modern sitkom ABC. Anjeunna nga-tweet: 'Sedih pisan ngadangu sobat lami kuring Marsha Kramer pupus kamari dina yuswa 74. Anjeunna pikaresepeun pisan dina épisode 14 anu didamelna salaku Margaret di Kulawarga Modern dina 7 taun ka pengker, tapi kuring bakal émut terus kumaha anjeunna naros salaku Wendy. 'Greenberg nuju ngarujuk ka 1979 Broadway revival of Peter Pan dimana Kramer dibéntangan Wendy Darling dina peran judul disarengan Sandy Duncan, sareng parantos muncul dina sababaraha panggung sareng peran layar leutik sanés taun, sareng parantos muncul dina sagala rupa ti Dr .

Ken dugi ka Days of Our Life. Kulawarga modéren mangrupikeun peran pilemna anu paling kawéntar, tapi Kramer ogé ngagaduhan sks dina sajumlah sitkom, kalebet Malcolm di Middle and Frasier, anu anjeunna maénkeun Tooty anu sering disebut-sebut, jarang ditingali. Lahirna di John, John Karlen, paling dikenal pikeun kalungguhanana dina Dark Shadows sareng Cagney & Lacey, pupus dina Januari 2020.

Halaman Twitter Dark Shadows News parantos dikonfirmasi parantos maot dina rumah sakit di California saatos ngalaman sababaraha kamunduran kaséhatan dina dasawarsa katukang. Juru bicara kulawarga teras mastikeun yén panyabab maotna nyaéta gagal jantung. Anjeunna yuswa 86 taun.

Karlen, saurang dokter hewan ti Perang Koréa, ngadamel debut aktingna dina 1960, ngagentoskeun almarhum Rip Tornin dina produksi Broadway ti Tennesse Williams klasik Manuk Manis ngora. Genep taun ka hareup, anjeunna meunang peran Willie Loomis, anu nipu anu teu sadar ngabébaskeun Barnabas Collins di Dark Bayangan, acara éta tungtungna ngahadiran acara sareng konvensi. Saatos meunang Primetime Emmy di 1987 pikeun padamelanana di Cagney & Lacey, anjeunna nyarios ka Chicago Tribune, 'Abdi langkung 40 pon langkung beurat sareng kumis, tapi masarakat tetep mikawanoh kuring.' rlen muncul dina 124 épisode Cagney & Lacey sareng maénkeun salakina anu dipercaya Harvey.

Éta sanés peran anu paling ngeunah, tapi éta ogé anu pikaresepeun Karlen. Anjeunna teras nyarios, 'Rahasia Harvey Lacey nyaéta yén anjeunna resep. Harvey, didorong ka tukang, teu ngaganggu kuring. 'Anjeunna ngulang peran pikeun Cagney & Lacey: Leres Kayakinan ti 1996, anu mangrupikeun pagelaran sadidinten na.

Aktor Racy Kevin Conway, kasohor penampilan anu ngabeledug na di The Stage sareng Big Screen, pupus dina bulan Pébruari 2020. Réncang lami na Geraldine Newman nyarios ka New York Times yén pribumi Harlem maot akibat serangan jantung. Umurna 77 taun.

Conway ngagabung sareng Angkatan Laut saatos lulus ti SMA Loughlin Menengah di Brooklyn di 1959. Anjeunna kaluar ti militér, ngamankeun padamelan kantor pos di IBM, sareng aktip ngerjakeun jenjang perusahaan nalika anjeunna mutuskeun ngarobih arah. Anjeunna ngadaptarkeun kelas akting sareng ngamimitian peran panggung, mimiti di produksi Broad-Broadway sareng engké di Broadway.

Conway maénkeun Doctor Treves dina Bernard Pomerance's The Elephant Man, peran anu diulangi pikeun pagelaran televisi dina sandiwara éta. Hollywood ningali Conway salaku jalma anu tangguh nalika anjeunna mimiti angkat ka kulon - '70an Sylvester Stallone némbak FIST sareng ParadiseAlley, tapi nalika anjeunna langkung tua, tawaran janten langkung beragam. Anjeunna nolak kasempetan maén King Theoden dina The Lord of the Rings, kaputusan anu anjeunna kuciwa sareng hanjakalna moal meunang kasempetan sapertos kitu deui.

Conway damel sacara mantep salaku palaku sora sareng narator salami sababaraha taun ka pengker hirupna. Aktris anu lahir ti Missouri Lynn Cohen panginten parantos muncul dina puluhan pilem utama sareng acara TV salami karirna, tapi anjeunna panginten paling dikenal pikeun peranna salaku pembantu rumah tangga anu kabuka Magda di Sex sareng Kota. Cohen pupus dina bulan Pébruari 2020 dina yuswa 86 taun.

Diterangkeun ku Deadline salaku pokok dina komunitas téater New York, Cohen nampi sababaraha panghargaan pikeun karyana di panggung. Debut pilem na sumping di 1983 nalika anjeunna maénkeun peran alit dina drama misteri Teu Disentuh, tapi karirna dina layar henteu lepas nepi ka akhir taun 1990an. Anjeunna muncul dina sapuluh pilem pitur antara 1996 sareng 2000 nalika debut dina Sex sareng Kota.

Co hen sateuacanna némbak dina tipi tapi nyéépkeun dirina pikeun ngagambarkeun calo Ukraina Cynthia Nixon sareng pangasuhna dina acara HBO anu kasohor dina acara anyar. 'Henteu henteu henteu.' 'Leres.' Anjeunna ngulang peran Magda dina séri 'Sex and. 2008 '. pilem Kota sareng sekuen 2010 na.

Sababaraha urut pamaén Seks sareng Kota pencét média sosial saatos ngupingkeun pupusna Cohen, kalebet aktris utama. Sarah Jessica Parker nyerat dina tulisan Instagram: 'Éndah Lynn Cohen. Miranda anu dipikanyaah sareng diperyogikeun Magda.

Kolega SATC anu dipikacinta. Bakat, rahmat, inspirasi. RIP. 'Samentawis éta, palaku Willie Garson tweets:' Berkah anjeun sareng Gusti, Magda urang anu saé salami 15 taun épisode sareng pilem, hatur nuhun pikeun silaturahim anjeun sareng bakat anu luar biasa anjeun. Aktris anu lahir ti Hawaii Kellye Nakahara maot kusabab kanker dina bulan Pébruari 2020 dikurilingan ku jalma anu dipikacinta di bumi California na.

kadaharan anu ngalambatkeun anjeun

Umurna 72 taun. Nakahara kasohor ku peranna salaku perawat Kellye dina dramatis rumah sakit tentara klasik M * A * S * H. Adina na Nalani Coleman nyarios ka CNN, 'Anjeunna palaku sareng seniman, sareng anjeunna ngadamel karya seni na pikeun ngabahagiakeun jalma, anu di giliran masihan kabagjaan dirina.

Jalma-jalma hayang deukeut ka dirina, kapribadianana nyata. ”Nakahara ngan ukur kedah tambahan di M * A * S * H, tapi anjeunna ngagaduhan rencana anu sanés. Anjeunna pernah nyatakeun, 'Kuring nempatkeun diri dina unggal adegan sareng teu aya anu nitah kuring kaluar.' Sareng taktik éta tiasa dianggo sampurna dina 167 épisode tina acara acara Perang Koréa, sareng bahkan dibéntangan dina hiji kasempetan.

Alan Alda, anu ngagambarkeun ahli bedah Hawkeye Pierce, ngawartoskeun Fox News, 'Anjeunna pikaresepeun sareng cemerlang pikeun peranna, tapi anjeun henteu tiasa ngéléhkeun saha anjeunna: lucu sareng langkung haneut sareng marahmay tibatan kaseueuran jalma anu kuring kenal. 'Aktris sareng musisi Ja'Net DuBois, paling dikenal pikeun maénkeun modél cerai Willona Woodson dina sitkom 70an Good Times, pupus di bumi California di Pébruari 2020. Numutkeun kulawargana, anjeunna yuswa 74 taun nalika éta, sanaos New York Times ngalaporkeun yén rékaman umum nunjukkeun yén anjeunna kanyataanna parantos langkung sepuh.

DuBois lahir di Philadelphia tapi ngalih ka New York pikeun milari karir akting. Anjeunna parantos mecenghul dina sababaraha produksi Broadway sareng ngajalankeun bengkel drama murangkalihna sorangan di panggung, tapi Hollywood disauran dina taun 1960an. Aktris anu ambisius ieu dilakukeun dina Good Times di 1974, ngagambarkeun Willona Woods dugi ka 1979, sareng muncul dina total 133 édisi sitkom Norman Learn.

Nalika di Good Times, DuBois nyarios ka Dia yén anjeunna hoyong ngajajah jalan anyar sareng anjeunna nyarankeun yén anjeunna nyiptakeun lagu pikeun The Jeffersons, salah sahiji acara anu ngahasilkeun produser. Hasilna 'Movin' On Up '.

Dina umur sabaraha Mike Hall mimiti bersaing dina balapan jarak jauh?

sakitar 28 taun

Aya bukit lungkawing

Saha pamajikan Mike Hall?

Sanaos henteu seueur detil ngeunaan lalaki éta kawéntar masarakat, éta sacara lega dipercaya yénMikenampi sagala pendidikanana di Kanada nyalira. Dina acara,Miketeu nyarios seueur perkawis kulawargana tapi kami terang yén anjeunna hirup sareng kulawarganapamajikansareng anjing Minnie di kebon 26 héktar.08/24/2020

Naon nilai bersih Mike Hall?

Diperkirakeun napatut netnyaéta sakitar $ 2 juta.10.10.2020

Dimana Mike Hall kéngingkeun artos na?

Dasarna, seuseueurnaRejeki Mikeparantos katagih dina bisnis konstruksi. Anjeunna nginvestasikan deui jumlah anu penting pikeun ngagaleuh mobil anu lami, karat, yén anjeunna teras ngalereskeun sareng ngical kauntungan. Ieu dimana anjeunna kéngingkeun seuseueurnaartos na, ku ngajual mobil anu anjeunna perbaiki.

Naon patut Mike Hall net?

Dina taun 2020,Mikenyaéta 64 taun ngora sareng henteu nunjukkeun tanda-tanda laun kapan waé. Diperkirakeun napatut netnyaéta sakitar $ 2 juta. Anjeunna gaduh lotre lima hektar anu dipasar $ 1,45 juta.

Sabaraha yuswa Connor Rust?

Padahal tepat naumurhenteu kanyahoan, tebakan urang étaConnornyaéta dina umur duapuluhan atanapi awal tilu puluhan. DiKarat Bros,Connorbiasana ngantepkeun padamelan restorasi ka Mike sareng Avery, sareng seuseueurna nanganan sisi bisnis hal.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.