Utama > Waleran Pangsaéna > Mike sinyard patut net - solusi praktis

Mike sinyard patut net - solusi praktis

Saha anu gaduh spesialis?

Mike Sinyard



SMU umum elit di New York City- SMU paling bergengsi di kota- Sareng ayeuna pikeun skandal panganyarna anu ngagugulung aula akademik - Ieu mangrupikeun khasanah nasional.

Sebut éta pabrik impian pikeun murangkalih imigran - aranjeunna ngartos yén ieu hiji-hijina aksés ka imah tenement di Chinatown. Janten aranjeunna serius pisan. - 14 Juara Hadiah Nobel langkung ti seueur nagara anu gaduh.

Sareng pikeun tilu SMA anu tiasa ngalakukeun éta, éta luar biasa - Dinten anu biasa badé angkat ka sakola ti 8 enjing ka 3 sonten. teras angkat ka sakola salami tilu jam deui kanggo nyiapkeun.

sapédah gunung 26 inci khusus



Jalma-jalma ieu ngerjakeun buritna. Naha urang kedah nyobian nahan jalma anu prestasina ngagambarkeun naon anu tiasa dihontal di masarakat? (musik lemes) - Kanggo waktos anu pangpanjangna, urang ngagaduhan sahanteuna tilu SMA khusus khusus. Stuyvesant anu pangkolotna, teras Brooklyn Tech teras Bronx Science.

Aranjeunna balik deui ka awal taun 1900an. Aranjeunna dina dasarna bentukna pikeun ngadidik barudak anu paling progresif sareng berbakat di New York City dina sains sareng matématika. Dina 1971 aranjeunna ngaluluskeun hukum anu nandeskeun yén panarimaan kedah dilakukeun ngan ukur dina uji ieu. - Pikeun ngaktipkeun anjeun bersaing dumasar kana kamampuan masing-masing.

Éta anjeun sareng tés. Anjeun teu kedah hariwang: 'Naha kuring ngagaduhan sambungan?' 'Naha kuring tiasa nyauran kapala sakola sareng nyandak murangkalih kuring lebet?' 'Naha kuring tiasa nyumbangkeun sumbangan? ' éta henteu gampang pikeun kulawarga miskin. Henteu, anjeun henteu kedah.



Kaseueuran murid anu kuliah saéstuna miskin. Seueur diantara aranjeunna imigran. Kaseueuran na bahkan henteu nyarios basa Inggris .- Ieu sanés imah tukang ngabersihkeun elit kalayan yayasan anu milyaran dolar.

Ieu imigran kelas pekerja ti sakumna dunya anu naék tangga masarakat Amérika. Nyaksian naon anu dimungkinkeun pikeun jalma anu latar belakang ékonomi anu handap sareng masarakat Amérika anu saeutik pisan. Naon anu tiasa aranjeunna ngahontal? - Étos imigran seueur nyumbang kana ieu.

Anjeun gaduh deui anjeun kana témbok. Anjeun kedah diajar sareng damel - Murid Asia mangrupikeun jalma anu niup unggal grup anu sanés (seuri). Aranjeunna najong saha waé dina butut. (Hiss of air) Anjeun terang, nalika kuring angkat ka Bronx Élmu aya 20% murid hideung sareng Amérika Latin dibandingkeun sareng ayeuna, panginten perséntase hiji digit .- Tina 895 siswa anu ngaku kana Stuyvesant gugur salajengna, ngan tujuh anu urang Afrika Amérika. - Teu kahartos yén ngan tujuh murid hideung anu mumpuni, tujuh? - Sakola ieu nyanghareupan masalah keragaman utama. - Dina Juni 2018 walikota atanapi anu nyarankeun yén program Discovery dirombak. - Program Discovery dimimitian taun 1965.



Sareng éta mangrupikeun cara pikeun masihan kasempetan ka siswa anu teu gaduh masalah pikeun nyobaan pendidikan SMA khususna. Anjeun kedah ngahadiran program usum panas. Éta sapertos pilihan rékaman alternatip - tapi de Blasio dimanipulasi éta.

Aranjeunna jalan-jalan sareng ningali, 'Oke, dimana urang Asia didasarkeun dumasarkeunana?' Kusabab kami henteu hoyong ngalebetkeun aranjeunna dina Discovery. 'Kami hoyong ngaluarkeun Asia.' - Urang gaduh sakola anu kalolobaanana Asia.

Sakola-sakola ieu dikaluarkeun. (musik lemes) - Éta dirarancang khusus pikeun ngaleungitkeun pendaptaran Asia. - Kanggo kahirupan kuring, kuring henteu ngartos kumaha pamimpin hideung tunggal tiasa ngalawan tuntutan hukum anu nyatakeun 'henteu 9%, tapi 45% murangkalih anjeun' bakal tiasa hadir di SMA khusus. ' Ieu ngebul akal. - (Sighs) Lalaki, dina abad 21, upami anjeun henteu sadar yén tindakan negeskeun pisan masalah pikeun urang kulit hideung, nganyenyeri martabat jalma hideung, anjeun henteu merhatoskeun.

Maksad abdi, ekonom, kuring hoyong meunang Hadiah Nobel Ékonomi hiji dinten. Kuring ragu éta bakal kajadian tapi upami éta bakal janten hiji hal anu saé, éta bakal janten dinten anu saé di rumah tangga Loury upami kuring leres! Tapi heueuh, éta moal aya gunana upami panitia anu ngahargaan Hadiah Nobel parantos diasingkeun ku Hideung Lives Matter salami genep bulan sateuacan aranjeunna masihan ka kuring, nungtut supaya urang kulit hideung Amérika kéngingkeun Hadiah Nobel Ékonomi. anu teu pernah kajadian! Janten ieu kasaksian kuring ka MP, naon waé namina, hayu atuh kuring jaga tangan tina kahormatan! Hayu atuh ngahontal sareng gagal sorangan.

Teras nalika kuring ngahontalna, éta bakal nguntungkeun kuring sabab kuring bakal ngadamel nyalira! Pendatang ieu sanés jalma beunghar. Aranjeunna sanés miliarder Cina, anjeun terang, ngalih ka SoHo atanapi naon waé. Ieu kulawarga anu bajoang kalayan artos anu cukup saderhana.

Éta ogé asalna ti daérah anu goréng di kota. Sareng aranjeunna imigran, merjuangkeun impian Amérika. 'Naha anjeun hoyong maénkeun minoritas ngalawan minoritas?' - Oh, leres henteu.

Kuring ngan ukur henteu percanten kana carita yén sababaraha kelompok étnis asup kana sakola. - Tés ieu lahir tina rasisme sareng ngahontal tujuanana. Sareng éta ngajauhkeun ti SMA-SMA khusus éta - kanyataanna, sacara sajarahna teu akurat.

Janten di 1971, 90% Stuyvesant urang Yahudi. Ti pertengahan 70an dugi ka pertengahan 90an, salami 20 taun, langkung ti satengahna Brooklyn Tech mangrupikeun Hideung sareng Hispanik. (musik disada lemes) Janten teu aya anu gaduhna.

Akar tina tés ieu bahkan ngahambat kamungkinan diskriminasi ras - éta buta warna. Boh anjeun terang matématika sareng anjeun terang basa Inggris sareng anjeun lebet. - Wilujeng sonten - Wilujeng sonten - Mamang abdi taun 1932, anak anu ngagaduhan panyewa, lulus ujian SMA Stuyvesant.

Anjeunna lulus, tapi aranjeunna maksa anjeunna nyandak tes dua kali. Anjeunna tumaros dua kali sareng anjeunna ngalirkeun dua kali. (Pamiarsa surak) Aranjeunna teu ngagaduhan pilihan tapi ngan ukur hadir.

Kuring terang yén di 2019 barudak warna tiasa lulus tés ieu. (Hadirin surak) Urang tiasa! - Janten bahkan tés anu sami henteu bias harita, kumaha ayeuna janten bias? Masalahna sanés tés. Aranjeunna nyobian ngalihkeun perhatian urang tina kalemahan anu parah dina sistemna - Aranjeunna hoyong ngaganggu anjeun tina masalah anu nyata dina sistem pendidikan di dieu - Aranjeunna hoyong masarakat nyarios, 'Oh, hayu urang ngobrol ngeunaan kuliah.' Naha anjeun nyarios kirang ti 1% murangkalih di New York City? (leungit musik bluesy) - Kami nyéépkeun waktos di tilu sakola teu maliré ka aranjeunna sakola anu tiasa urang robih ayeuna.

Kuring henteu kantos nguping ti Kanselir, Walikota, atanapi saha waé ogé nyarios naon anu urang lakukeun ngeunaan sakola-sakola ieu. - Kami henteu kéngingkeun anjeun sareng anu sanés pikeun ngalihkeun strategi ti tilu sakola anu nuju diobrolkeun, ngobrol sareng sakola anu sanés anu tiasa diurus ku kota. Urang bakal ngaliput kota sareng sakola-sakola sanésna ieu, tapi tetep tetep dina titikna. - Aya sakola anu 90% henteu ngagaduhan katerampilan matématika sareng 90% diantarana masih lulus peunteun dina basa Inggris - kuring henteu terang saha anu kantos nyarios yén kami henteu nyiapkeun budak di sakola dasar sareng sakola menengah.

latihan ngebut lumpat

Kami ngalakukeun seueur padamelan - Murid sumping deui kéngingkeun jawaban pikeun tés sareng naék kana kelas salajengna sanaos ngagaduhan peunteun goréng - Barudak anu nyatakeun rata-rata 45 nyaéta dumadakan janten 65 sareng kéngingkeun diploma. (kaleungitan musik bluesy) - Oh, éta saé. Kami lulusan 99% murid kami, tapi éta salah. - Anjeun ngirim barudak ka dunya sareng anjeun maksa aranjeunna angkat pendidikan. - Peradaban gumantung kana masarakat prestasi.

Kota New York mangrupikeun kota metropolis anu narik aliran budaya ti sagala penjuru planét. Sareng lembaga kaunggulan anjeun mangrupikeun asét anu berharga pikeun peradaban urang .- Anjeun parantos ngembangkeun peta génom manusa Mantuan kami ngungkabkeun rahasia biologi manusa.

Misi angkat. Sumber Misi 51D sareng awak tujuh ti tujuh urang. Kanyamanan anu urang pikaresep, harepan hirup anu panjang anu urang ngagaduhan, kakayaan anu hébat anu ngurilingan urang.

Ieu mangrupikeun buah tina jenius sareng prestasi manusa .- Atas nami Royal Academy of Élmu anu kuring pikahoyong .- Naha urang kedah nyobian nahan jalma anu prestasina ngagambarkeun naon anu tiasa di masarakat? - Nini-nini kuring damel di baju kesang sahingga kuring tiasa gaduh masa depan anu langkung saé di dieu.

Urang kedah ngagaduhan kasempetan sareng kasempetan anu sami pikeun angkat ka SMA khusus. Yayasan Hukum Pasipik ayeuna damel sareng sababaraha kulawarga. Aranjeunna ngumumkeun yén aranjeunna ngajukeun gugatan féderal di payuneun hadirin pinuh - Abdi hoyong ieu janten kasempetan anu adil sareng sami pikeun dua murangkalih kuring. - Kanggo kolot Asia, kuring reueus pisan ka anjeun.

Teraskeun éta! (Pamiarsa surak) (musik lemes)

Dimana cicing Mike Sinyard?

Ieu Mike Sinyard, pangadeg sarengbogatinaSpésialisasi, salah saurang bapak pendiri ngédit gunung sareng lalaki anu dina pimpinan aparusahaan sapédahanu ayeuna ngukur omzet taunan na dina dalapan? gures.

Morgan Hill, California. Pusat desain sareng panilitian khusus. Ieu Mike Sinyard, bapa pendiri mérek sapédah.

Carita ngeunaan hiji petualangan ransel gélo anu janten buta motor dimimitian di jaman hippie. Van Volkswagen na dijual $ 1,500. sareng Mike angkat ka Éropa.

Ngaliwatan babaturan di Amsterdam sareng Barcelona, ​​anjeunna tungtungna di Milan sareng mendakan bagian sapédah Cinelli. Mike resep pisan ngeunaan bagian-bagian éta anjeunna nyéépkeun $ 1,100 terakhir kanggo ngagaleuh bagian sareng nyandak éta deui ka Amérika, Amérika Serikat resep kana imporna. Mike kedah milarian artos.

Dina raraga minuhan paménta, anjeunna kedah ngimpor langkung bagian. Lalaunan Mike hoyong ngadamel bagian nyalira numutkeun kahoyong nyalira. Bagéan munggaran anu dilakukeunana nyaéta ban.

Spésialisasi mangrupikeun perusahaan modéren kalayan filosofi nyalira. Perusahaan edan sapédah. Bagian tina filsafatna nyaéta aranjeunna mantengkeun suku dina unggal istirahat.

Supir kanggo supir. Sareng sanés ngan ukur bikers lalaki. Kusabab 50% umat manusa awéwé, Khusus ogé pikeun awéwé.

Sabaraha yuswa Mike Sinyard?

Sinyardsareng istrina gaduh dua anak sarenghirupdi California. Anjeunna ngaharepkeun pikeun terus ningkatkeun beurat sapédah gunung, kanyamanan, daya tahan sareng performa ogé nawiskeun mesin anu mampu.

éléktrolit bir

Mana mérek sapédah anu paling mahal di dunya?

/

wilujeng sumping di acara tech gcn sareng mealex sareng olliewelcome anjeun nyarios hatur nuhun abdi ngarepkeun anu lami ieu antosan antosan anu datang engké pikeun perampokan anu datang akhir minggu ieu urang gaduh téknologi panas kalebet sadel paling ringan di dunya ngalengkepan anjeun aman pikeun sapédah sareng topik anu paling penting pikeun paguneman naha sababaraha sapédah mahal pisan, ogé, éta bakal nempatkeun tutupna engké éta mangrupikeun kahiji kalina ti saprak anjeun ngalakukeun téknologi sareng kuring sareng kuring henteu acan ngalakukeun téknologi pikeun lami pisan, janten kuring kuring resep pisan pikeun ngamimitian anu saé, urang ngamimitian pamilihan sababaraha minggu ka pengker janten hayu urang lakukeun sacara hadé, hayu urang kéngingkeun hasilna, janten minggu kamari urang naroskeun naon anu dipikirkeun ku jalma bar breakaway Spicoaero sareng naon anu dipikirkeun ku nonoman ngeunaan Alex. Nya sanés perkawis kuring, perkawis pemirsa kuring jujur, kuring ngarepkeun hasil ieu, hehehehe, kuring henteu heran jujur ​​sareng kuring satuju sareng kuring henteu hoyong ningali seueur jalma dina aranjeunna, kusabab kuring pikir éta bakal ngabahayakeun di juru, henteu saé, tapi dugi ka titik diskusi utama, naha sababaraha sepédah mahal pisan, ayeuna kuring terang ieu mangrupikeun patarosan anu jembar tapi aya seueur daérah anu béda anu urang bahas tiasa, sanés ' t daalexyeah éta leres sareng mangtaun-taun kami ningali yén sapédah parantos seueur téknologi tinggi sareng hargana? Kami badé ngamimitian ku perusahaan panilitian sareng pamekaran sareng pabrik anu nempatkeun seueur waktos sareng usaha kana panilitian supados ngadamel bikang hiper bikang performa tinggi, sareng éta sanés ngan kabeneran aranjeunna nembé muncul sareng Aranjeunna ngan ukur paling luhur, panggancangna, sareng anu paling enteng. Butuh waktos anu saé, peryogi waktos, sareng peryogi lami pikeun pabrik pikeun nutupan biaya ieu.

Leres, sareng hiji hal anu kudu diperhatoskeun nyaéta sadaya téknologi ieu tiasa sareng bakal lebet kana daérah anu langkung mirah, tapi éta moal nyandak anjeun bari, tapi ulah kaget ku sapertos motor mahal sapertos sapertos anu urang carioskeun, ieu téknologi antukna bakal nanjak ka handap sareng éta bakal dianggo pikeun sadayana sareng mangtaun-taun kami ngadamel sababaraha tulisan anu béda ngabandingkeun susunan grup tungtung luhur anu langkung lami tapi set grup anyar sareng anjeun terang naon anu set grup énggal anu langkung mirah ampir unggal waktos Kami Kuring badé kana topik salajengna, enya, biaya matérial ayeuna seueur konsumén badé ngémutan yén matéri na ageung biaya na sanaos bahan berteknologi tinggi ieu lumayan mahal, éta nutupan na sanés biaya ageung, leres ? Henteu, sareng tanaga damel éta saleresna mangrupikeun biaya anu paling ageung diperhatoskeun kusabab sepeda karbon high-end, desain rumit anu peryogi seueur padamelan manusa pikeun dilakukeun sareng aranjeunna henteu tiasa diotomatisasi ku mesin, janten éta ngan ukur prosés anu mahal pikeun ngajantenkeun jalma-jalma ieu ngajantenkeun motorna langkung rumit nalika langkung seueur nyéépkeun waktos panginten topik anu salajengna nyaéta pasar gratis, leres sabab aya pasar upami jalma henteu ngagaleuh motor mahal ieu maka bakal aya teu aya Pasar, janten pabrik atanapi dealer kedah ngirangan biaya éta pikeun dijual, tapi kami salaku konsumén mésér sapédah ieu kalayan saé sahingga aranjeunna jual deui yén aranjeunna tetep ngicalna ku harga premium pikeun toko anu ngajual éta sabab anjeun éta didinya sareng ngagunakeun jasa aranjeunna sahingga aranjeunna kedah nguntungkeunana, upami henteu toko éta moal aya sareng anjeun tiasa Kuring henteu mésér sapédah anjeun sareng éta sababna sababaraha merek langsung tiasa ngarobih toko anu ngajual sepédah sabab henteu ' t gaduh gelandang anu ngadamel sakedik artos. Persis éta mangrupikeun poin anu saé sareng kami resep ngajaga toko-toko sapédah caket caketna, kami henteu mikirkeun mérek pamor ogé, éta mangrupikeun nilai tinggi ayeuna pikeun unggal pabrikan di luar sana, éta mérek, tampilan sareng nuansa, éta nami di sapédah anu ogé tiasa nahan seueur beuratna, henteu sapertos kitu nalika ngagaleuh sapédah anjeun ogé ngagaleuh nami motor éta? janten pamasaran mangrupikeun daérah anu lumayan mahal, merek méakkeun inpéstasi dina pamasaranna sareng ngajaga mérekna sapertos bergengsi sareng dipikahoyong pikeun jalma, hehehehe kuring pikir éta waktuna urang tingali sababaraha nomer, hehehehe urang ngalakukeun, saleresna mah sababaraha itungan gancang pikeun ieu, janten abdi peryogi laptop di dieu. Abdi gaduh Alex Soso.

Kuring parantos ngalebetkeun sababaraha nomer dasar di dieu pikeun sapédah sapuluh rébu pon, janten éta sapédah hiper sareng anjeun terang naon anu kuring rusak nalika anjeun nyatakeun perkiraan biaya perawatan salami opat taun kuring ningali ampir 25 pén mil anu langkung ti anu kuring anggap lumayan seueur. Maksad abdi, kuring parantos bageur sareng sababaraha nomer, tapi éta masihan anjeun sakedik nomer bisbol, janten upami anjeun ngajalankeun 100 mil, enya sabaraha éta? Éta biaya kuring, éta panginten tiasa ngarugikeun anjeun £ 25 tapi teras urang ningali positip Alex hehehehe, anjeun terang £ 25, langkung mirah tibatan numpak beus, anjeun bahkan ningali taksi anu langkung mirah tibatan taksi? sareng éta pikaresepeun, éta pikaresepeun, éta pikaresepeun, éta hobi anjeun jadi kuring pikir hargana sanés investasi bisnis éta investasi bisnis tapi pikaresepeun sadaya alat pramuka medan sareng ieu mangrupikeun serangkaian kolaborasi antara Cores Service sareng mérek anu sanés sareng aranjeunna ngaluarkeun sapatu kerikil anu anyar anu geulis sareng ngagaduhan warna anu unik sareng bahanna didamel nganggo pigmén reflektif Kasalametan mimiti kuring resep ieu, aranjeunna katingali leres-leres endah pisan, entong! Éta katingalina sapertos anjeun nembé ngempelkeun leutak sareng anjeun ngantepkeun lapisan leutak anu héjo dina handapeun sapatu anjeun, naha éta héjo, éta henteu dina sapatu éta katingalina keren tapi enya aranjeunna tetep jalan sanaos aranjeunna ogé ngagaduhan Hit Pakét anu dijantenkeun ku tangan sareng gampang pisan aksés pikeun nyimpen sadaya integral anjeun supados anjeun ngagaduhan cemilan. Janten upami anjeun hoyong ngaksés snacks anjeun nalika nyetir, anjeun tiasa ngalaksanakeun éta dina tonggong pinggul anjeun sareng aranjeunna ogé nyarios yén aranjeunna langkung raoseun tibatan backpacks anjeun terang kunaon alex saé sabab kuring ngartos éta nalika anjeun ngagaduhan ransel dina sapédah biasa, éta beurat pisan, janten tiasa teu raoseun upami dibonceng bulak-balik, janten kantong pinggul langkung raoseun nalika anjeun naék kana rupa bumi anu henteu rata, tapi upami anjeun teras-terasan angkat pinggul, ngagaduhan baju lalaki atg, ieu baju teknologi anu aranjeunna bawa kaluar taun 2021 Abdi bungah pisan ningali ieu tapi salajengna anjeun nyetir damel sareng ngantunkeun anjeun terang naon anu kuring kedah bawa kopi ku meno oh oke upami anjeun parantos kantos panginten urang ngagaduhan wadah cangkir sapédah sareng anu mana ogé setang mana waé anjeun tiasa nyandak kopi sareng anjeun tapi wadah cangkir sapédah S Anjeun peryogi tutup anu diségel sabab éta ngan ukur klip kana setang.

Éta ngagaduhan cakar sakedik dina jero supados cangkir anjeun henteu murag, tapi naon? Upami anjeun nyetir jalan atanapi benturan laju atanapi ujug-ujug peupeus anjeun kedah ati-ati, kuring panginten kedah nyobian hiji Kuring kedah nyobian dimana waé aya tantangan tech gcn, sabaraha kopi anu tiasa dijaga? Kupon anjeun dina jalan damel sareng janten anu panggancangna Mungkin bakal aya hukuman pikeun teuing kopi-Ollie teu aya kasempetan Anjeunna henteu jauh numpang sanajan éta henteu leres, anjeunna tiasa digugurkeun Salajengna nyaéta anu ngajual italia c59saddle, klaim janten sadel paling entep di dunya. Duduk endah pisan dina 61 gram, éta saéstuna katingalina lumayan tiis, tapi naha anjeun terang naon beuratna 61 gram? Alex Henteu, hayu, kuring ngalakukeun sakedik panalitian ngeunaan ieu sareng éta agul anu tiasa beuratna 61 gram, tapi anu langkung penting, endog ukuranana beuratna 60 gram anu anjeun moal hoyong linggih dina jalan endog naha anjeun henteu aa rada rapuh éta sanés sadel tapi ide anu saé sareng anjeun terang kunaon éta kadéngéna gampang henteu sabab éta didamel tina serat karbon serat karbon serat karbon serat karbon r sareng padding saé teu aya anu énggal, teu aya padding henteu aya bantalan pisan sareng éta sababna gampang pisan kuring kedah nyarios yén kuring peryogi sadel sareng padding matewell kuring rada pikasediheun sareng leres-leres mesen hiji, janten kuring kagum ku kumaha rupina oh saddle paling enteng di dunya panginten maka anjeun ollie bakal murag nalika anjeun naék teu aya anu ngalakukeun ieu sacara rutin éta téh saeutik téknologi panas anu janten penutup sadel tiup oh anu katingalina keren katingali pisan raoseun kuring tiasa nganggo salah, naha aya dina daptar kami, éta kalebetna ogé sabab éta ngan katingalina rada aneh, éta henteu kumaha jalanna teras Alex, ogé éta Pikaresepeun anjeun naroskeun éta sabab kuring rada gaduh sakedik cutatan tina halaman wébna sareng nyatakeun éta nganggo desain airbag 3d nganggo hiji? Kantong gas sirkulasi udara internal pikeun ngadistribusikaeun hip tekanan épéktip panyangga épéktip hip sareng garanjang perméabilitas anu saéna Éta pasangan anu paling saé supir sareng anjeun ngan ukur mikir sakedik, tapi sabaraha naék dina Kickstarteruh? Kuring badé nyarios 500 pon jarak anjeun jauh pisan 40.000 pon 40.000 pon janten kuring gaduh perasaan yén aranjeunna tiasa dugi ka Shopknee, green-edged maju-tingali ningali ieu dina 2021 Endog Héjo bakal nganggo pemasok sapédah anyarna Bianchi sareng aranjeunna bakal nganggo sapédah énggal anu sayogi sayogi anjeun badé nganggo tilu pit anu anjeun badé mimitian ku spesialis éta anu ultra sareng ogé aquila janten anjeun gaduh tilu motor anu sanés anu tiasa dianggo tong terang enya anu khusus nyaéta sapédah gc ringan anjeun kalayan pigura sakitar. 750 gram sapédah cahaya anu éndah ultra mangrupikeun sapédah balap jalan aerodinamika anjeun idéal pikeun jenis tahapan sprint sareng tahapan split-off sareng Aquila anjeun enya atanapi Tequila enya, ayeuna kuring tetep bersih, enya ieu perjalanan anjeun ngalangkungan waktos, saliwatan , éta waktuna anjeun ka sapédah kami, janten kami tiasa ningali naon-naon, uh, sababaraha uji coba waktos bi g kana motor ieu, urang tiasa kumaha upami F arben ya enya tong hilap warna anu anjeun anggo badge, bener, sabab éta sakuduna dituju janten torek saeutik, tapi tong hariwang, anjeun leres-leres nempel kana bianchicolor tradisional? janten naon anu leres eh kanggo sadayana bianchifans di luar sana teu aya endog anu teu paduli anu bakal naek kana camilan sapédah warna-warni anu paling kerén enya waktos ieu urang ngagaduhan camilan natal boro ngantosan para awéwé anu saé parantos ngintunkeun hadiah Natal ieu, tapi aranjeunna ditujukeun ka Ollie enya urang kedah ngaleungitkeun anjeun sobat anjeun parantos namina abdi sanés hayu urang héy datang ka kami sobat naon deui anu saé kami di cemilan saminggu sareng kami pikir awéwé anu saé ieu ngirimkeun anjeun jajanan kitu éta leres leres éta oh anjeun ngagaduhan jajan anjeun oh enya catherine hiji paningali gcn anu sumanget sareng ogé pengendara sepeda sareng tukang roti anu antusias parantos ngabuktoskeun kami leres-leres ningali kek Natal natal ku rondel gcn kami di luhur, kumaha dipercaya yén pandangan ieu saé enya tingali kana éta sareng éta henteu saé dina sababaraha kaléng enya kuring gaduh sababaraha halaman ieu enya aranjeunna milik kuring anu aya di dieu sareng dina biskuit theamaretti ieu aya anu anjeun buka ieu mangrupikeun roti pondok anu pondok tangkal natal sapertos potongan truffle coklat kawas wel Kuring truffle ya éta sadayana didamel tina stainless steel dina halaman ieu ya punten saé pisan hatur nuhun kuring pikir saé kuring bakal muka kueh ieu kuring pikir anjeun hoyong bir ah angkat sabab saha anu aya di payuneun kuring kuring henteu terang lalaki anyar oh enya éta neukteuk anjeun hoyong sakedik enya enya saé abdi ngan ukur muka muka kuring kedahna nyandak pita tina ujungna ya enya éta pikaresepeun pertama kalina motong jajan sagedé sapotong anu anjeun pikahoyong kuring ukur ngelek ieu sareng nonton beurat kuring oh yeahyeah anjeun terang naon sobat anu kuring bakal béjakeun yén kuring parantos oh ok kuring ngarep-ngarep saminggu saprak kami terang aranjeunna ngirimkeun parah yén naon oh kasép ayeuna ulah hariwang janten anjeun resep jajanan saminggu janten jempol amis ti anjeun bagian lagu karesep kuring jadi oh sanés calana anu saé minggu payun siap ayeuna sareng balaréa ayeuna ayeuna waktuna pikeun nganyahokeun upgrade upgrade sareng didieu anjeun ngalebetkeun pembaruan yén anjeun parantos nyiapkeun peralatan sapédah anjeun atanapi kahirupan sapédah nyangkut anu mangrupikeun kutipan ollie henteu sanés kéngingkeun hadiah akhir ya hadiah pamungkas tina saminggu ieu nyaéta bilik bayangan gcn sahingga anjeun tiasa kéngingkeun sababaraha poto volt motor sapédah sareng sateuacana polling ti minggu kamari hehehehe hayu urang tingali hasilna urang gaduh pellegrin mtvs lotuslookalike ngalawan pembakaran peugeotrenovationyeah sareng eh, hasilna lumayan caket, aranjeunna saéstuna lumayan merata, nepi 47 persén mangrupikeun lotus sepeda gunung pellegrin, sareng menang 52 persén menang dibenikan deui, janten urang dikirimkeun, janten awas kana facebook hehehehe, leres pikeun minggu ieu urang ngagaduhan davzadz ahwinter nunjukkeun sapédah anu dibangun di sekitar bingkai hibrida aranjeunna ngagaduhan usum kamari sapédah ieu katingalina hébat enya tapi hedabzad ngalawan karét ayeuna thegump asalna tina Louisville di Kentucky kuring henteu pernah ka louisville anjeun henteu kuring henteu tapi kuring hoyong uh janten hiji dinten eh satengah suka-suka kuring gaduh sapédah dina sapédah kuring, janten naha henteu ningkatkeun toko sapédah nganggo kulkas bir-tv-kulit-karpet-karpét- sareng parkir-alat-koleksi awéwé éta sesah ngaluarkeun kuring kaluar ti b asement sareng kuring pasti tiasa ningali kunaon katingali anjeun warna lampu enya éta ogé ngagaduhan ollie dina tellyoh ya leres yén kami mungkin kedah robih tapi umby éta katingalina saé pisan anu mengesankan ya saya suka itu sehingga tidak tergantung pada kami henteu éta henteu terserah anjeun dina aplikasi gcn janten mampir sareng menangkeun para pemenang sora tong hilap kami menang bayangan hadiah akhirna ayeuna waktuna pikeun ngamankeun sapédah kumaha sadayana kéngingkeun sepédah na dina motorna aman Alex ogé, anjeun unggah kana aplikasi gcn dina aman sapédah, leres, sareng kami tiasa milih naha anjeun pikaresepeun atanapi super saé maka kami nuju dina parahu.

Abdi hoyong maca yén éta parantos lami pisan, hayu urang lebet aranjeunna nempatkeun sepédah aman sapédah anu munggaran neilbauer hiji sareng anjeunna gaduh salah sahiji anu aya sprint anu arally sprint1983 nyaéta ti antosan ngantosan ngantosan ngantosan anu pasti super nice kedah nangtoskeun éta sakedik heula saé kuring geulis, kuring maju payun, anjeun terang aranjeunna spék aman Sepeda ya, muhun, kuring bakal nyandak ieu supados klep dijejeran, éta disajikan kalayan éndah, enya, klep na ngagaduhan crankset di 45 derajat, enya, éta bersih pisan, éta bodas, leres, kuring resep bodas tapi kuring resep sapédah bodas éta ngagaduhan sadel latar tukang anu saé anjeun leres leres kuring bakal super saé jadi éta saé kuring wareg ku éta kana kakuatan lima geuwat salajengna anjeun angkat pikeun anu salajengna kami gaduh spésifikasi karbon turbo creocomp karbon éta 'dikirim ku e-bike munggaran anderslee jordanda anu urang gaduh pikeun waktos anu lami janten kuring milih anu ieu tapi henteu presentasi suboptimal anu saé kuring bakal nyarios yén kuring satuju sareng anjeun kuring henteu leres-leres panginten latar tukang urang gaduh doo garasi Naha enya setelan engkol teras disaluyukeun sareng klep anu teu dijejeran gambar henteu langsung dina gambar oh my god hapunten éta ngan ukur jordan anu hadé, éta bakal langkung saé anu hadé yeuh martyo charism23202 ya um patch anu hiji ieu ventum ns1 sareng kuring kedah nyarios siga sapédah anu saé pisan kuring henteu leres-leres ngayakinkeun anjeunna, tapi katingalina leres-leres keren sapertos sapédah super um, tapi sababaraha émisi aya sababaraha misi anu henteu leres windo ws sareng roda kami sanés inbiggie smalls no saddlebags kami masih gaduh aksésoris na dina engkol anu salah urang gaduh saddlebag sareng lampu di tukang pikeun poto anu urang kedah lakukeun saatosna enya urang kedah angkat deui éta pikaresepeun anu saé anu saé kuring pikir ngiringan bel salajengna upi entong abdi tiasa ngucapkeun leres enya uh garing mengikat jalan titanium anu asik ayeuna ieu mangrupikeun sapédah keren anu bakal diucapkeun ayeuna yén latar ieu cukup pabalatak tapi sigana éta nambihan yen aya sakedik langkung raos henteu, éta ngagaduhan katingalina agraffiti ka dinya Éta gigitan titanium nganggo garpu karbon sareng saddlebags Éta katingalina saé, saur éta sora na goréng, katingalina bersih sanaos katingali bersih, masih gaduh sababaraha botol dina sapédah seueur cadang dina sapédah uh, hehehehe Kuring bakal masihan panginten éta saé tapi sigana kuring tiasa kénging hak super, oke oh ieu anu terakhir, ieu entri terakhir kami pikeun nanaon ieu henteu gancang, éta leres-leres jalan gancang kuring kedah nyarios yén aman pikeun motor salamina anu pangsaéna hal ngeunaan acara éta, janten tetep kirimkeun kana motor anjeun anu kedah anjeun lakukeun nyaéta unggah monto kana aplikasi gcn anu sanés tiasa milih éta sareng kami bakal milih karesep anu kami pas di showyeah anu éta pikeun techcow gcn éta dipercaya kuring resep unggal menit ti éta snack sakedik mangrupikeun favorit kuring anu mutlak, janten hatur nuhun, Katharina, kanggo ngirimna, tapi upami anjeun ngagaduhan hadiah natal deui di Toko gcn, tangtosna tong hilap angkat ka toko gcn, anjeun tiasa kéngingkeun sababaraha kado Natal pikeun sadayana anu resep siklus anjeun a nd koleksi anu saé anu cekap pikeun minggu ieu anjeun langsung aya réncang oh enya kuring ngan ukur gaduh impian anu pangparahna ngadorong hank sumping sareng acara téknologi éta mangrupikeun kanyataan pikeun mei mudah-mudahan anjeun resep tulisan ieu sareng upami anjeun masihan ageung jempol, kuring ngagaduhan snacks kuring sareng sadayana anu dipikahoyong kuring ngan ukur leumpang sareng ngamimitian ngalakukeun naon anu anjeun pikahoyong

Naon ari harga peloton?

Kusabab diluncurkeun dina 2012,Platoonparantos ngical langkung ti 400,000 sapédah sareng ngempelkeun langkung ti 1 juta anggota, anu ngabantosan ngajelaskeun naha perusahaan naharganadiperkirakeun $ 4 milyar.29.03.2019

Sapédah Khusus naon?

Kumaha Pangadeg Ieu 'Sarwa Batsh * t Crazy' Ngarobih $ 1.500 Kana $ 1 MilyarSapédahUsaha.

Saha anu gaduh Supacaz?

Anjeunna parantos nuturkeun bapakna kana industri sapédah sareng anjeunnamiliknagaris aksésoris sareng pakean bersepeda, tapi naon anu ditawarkeun ku Anthony Sinyard, putra pangadeg Khusus Mike Sinyard?

Saha anu ngadegkeun sapédah Trek?

IrahaRichard Burkesareng Bevil Hogg ngadegkeun Trek Bicycles kaluar tina lumbung di Waterloo, Wisconsin di 1976, aranjeunna henteu ngimpina hiji dinten outsourcing pabrikna ka Asia.

Naha peloton pantes pikeun investasi?

Intina nyaéta upami anjeun badé nganggo aPlatoonsapédah, meureun étaharganabiayana. Kahiji, langganan bulanan masihan anjeun aksés streaming taya ka sadayanaUrang Pelotonlatihan. Anjeun tiasa ngalakukeun dua dinten upami jadwal anjeun diidinan, leres henteu aya watesna.05.05.2021

Naha instruktur peloton ningali anjeun?

Leres, layar dinaPlatoonsapédah sareng tread gaduh kaméra pidéo! Éta aya di tengah luhur layar. Nanging, éta henteu dianggo pikeuninstrukturkaDadah. Sabalikna, kaméra pidéo ngamungkinkeun pikeunanjeunpikeun video chat sareng réréncangan nalika numpak.08/14/2020

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Bolt elemen vs elemen - réspon kana masalah

Naon bédana antara Wahoo Elemnt sareng baud? Beda sareng Elemnt aslina, anu ngagaduhan dua strip LED, Wahoo Elemnt Bolt ngan ukur ngajalankeun LED di bagian luhur unit. Tampilan 2.2in dina Wahoo Elemnt Bolt jelas sareng nomer gampang dibaca dina layar. Beda sareng layar warna anu dipendakan dina unit Garmin Edge anu langkung luhur, layar hideung bodas.

Getih sludgy - kumaha anjeun ngajawab

Naon sababna getih leueur? Sajumlah faktor tiasa nyababkeun getih kandel, sapertos: kaleuwihan sél getih dina sirkulasi. panyakit anu mangaruhan pembekuan getih. kaleuwihan protéin pembekuan dina getih.

Maot aula Mike - Manual lengkep

Kumaha Mike Hall tukang beca maot? Aula maot saatos ditabrak mobil, beulah kidul Canberra, nalika Balap Kabayang India Pasifik perdana di Australia, dina 31 Maret 2017, saatos ngalangkungan langkung ti 5,000 km jarakna 5.500 km.

Nyukcruk gopro gps - milarian solusi

Naha Sesi GoPro Hero 5 gaduh GPS? Teu aya GPS terintegrasi sapertos di Hero 5 Hideung salami sési

Putus kontrak sareng sprint - kumaha ngabéréskeun

Kumaha kuring ngabatalkeun kontrak Sprint kuring tanpa mayar? Pencét * 2 dina telepon Sprint anjeun sareng ngobrol sareng palanggan. Nyarios ka perwakilan jasa sareng ngawartosan aranjeunna rék ngabatalkeun akun anjeun kusabab parobihan matérial dina kontrak. 10.06.2021

Tim Peter sagan - kumaha cara mapag

Sakumaha beuratna Peter Sagan? Peter Sagan / Beurat