Utama > Waleran Pangsaéna > Nagara anu paling bahaya - kumaha urang ngajawabna

Nagara anu paling bahaya - kumaha urang ngajawabna

Naon kaayaan paling bahaya di Amérika Serikat?

Urang Mississippi Mississippi



10 Nagara Seueur Bahaya di Amérika Serikat Nomer 10 Oklahoma Oklahoma perenahna di Texas di buana Amérika Serikat sareng hiji-hijina nagara bagian Amérika Serikat anu dikenal kalayan nami na nyalira dina nami ibukota na, Kota Oklahoma, tapi, hanjakalna, Oklahoma mangrupakeun geulis isin anu ngabahayakeun anu ditampi nembé kajahatan hak milik sareng 2.000.998 kajahatan properti pikeun unggal 100.000 jalma di 2017 Oklahoma nempatan 9 ogé sacara rutin sangsara ku puting beliung, numutkeun laporan kajahatan FBI's 2016, kalayan seuseueurna Oklahoma di daérah anu kasohor di Amérika dikenal salaku Tornado Alley, kalayan rata-rata 62 puting beliung per taun, Oklahoma mangrupikeun salah sahiji daérah rawan puting beliung di dunya. Bencana Jumlah 9 Arizona Nagara kidul-kulon Arizona dipikaterang ku gurun anu lega, Grand Canyon sareng seueur reservasi Amérika Asli anu ngawangun sakitar saparapat nagara. Hanjakalna, Arizona ogé mangrupikeun bagian anu paling bahaya di Amérika Serikat sareng kasohor kusabab kajahatan harta benda, kanyataanna, éta mangrupikeun kajahatan perumahan paling parah di nagara éta di 2978 per 100.000 jalma di 2017.

Numutkeun ka FBI, nagara Grand Canyon khususna goréng pikeun perampokan langkung ti 18,000 mobil anu dipaling di Arizona di 2016 sareng langkung 37,000 bumi dirampok dina taun anu sami lingkunganna statistik FBI kota anu paling bahaya nyaéta Arizona dituturkeun ku ibukota sareng kota panggedéna kajahatan Phoenix parantos ningkat di Tucson sabab janten salah sahiji kota anu paling bahaya di Arizona Places di Amérika Serikat. Nomer 8 Alabama dumuk nyaman antara Mississippi sareng Georgia di belah kidul Nagara Amérika Alabama mangrupikeun nagara paling kaopat di nagara Realitas kahirupan di jantung Dixie ku 532 kajahatan telenges pikeun unggal 100.000 jalma di 2017 nempatan Alabama katujuh diantara pangpangna di nagara éta numutkeun data kajahatan FBI. Alibi ogé ngagaduhan kasempetan 1 dina 200 janten korban kajahatan telenges unggal taun, dina taun anu sami palu konéng gaduh 276 rajapati statistik kajahatan FBI ti 2016 rengking dua kota di Alabamabessemer sareng Birmingham salaku nomer 20 katujuh paling bahaya di sakabeh nagara. , studi anu sami nyimpulkeun yén hiji tina dalapan warga Bessemer mangrupikeun korban kajahatan harta benda, sareng Alabama ogé korban cuaca - éta kapangaruhan parah ku Hurricane Katrina di 2005 nalika langkung ti 600,000 urang kaleungitan kakuatan ka bumi sareng dua jalma salami Storm Nomer tujuh kaleungitan nyawa Missouri Nagara Midwestern Missouri bangga pisan yén nagara éta berperan penting dina nyiptakeun musik jazz sareng blues sareng ngagaduhan tradisi kuliner anu reueus di inbarbecue, hanjakalna, show-me-state ogé ngagaduhan sisi anu poék sareng potongan ti sadayana kota panggedéna sareng paling terkenal antara 2015 sareng 2017 mangrupikeun hotspot dr pikeun kajahatan telenges mangtaun-taun berturut-turut. kota St.

Louis paling seueur rajapati di kota mana waé di Amérika, dina 59.6 rajapati per 100.000 jalma. Seueur jalma parantos nyatakeun statistik anu sedih ieu pikeun rasisme kemiskinan sareng karton ubar Méksiko anu berjuang pikeun kaunggulan, henteu ngan ukur kota panggedéna Missouri, Kota Kansas, nyaksian kajahatan anu paling telenges di kota mana waé di Amérika Serikat dina 2016, jumlahna 3.668 kajahatan sapertos kitu. sataun genep Karolina Kidul Karolina Kidul mangrupikeun nagara paling miskin di Amérika, sareng seueur daérah sanésna di Amérika kidul, sareng mangrupikeun panyumbang utama tingkat kajahatan di daérah éta.



Tingkat kajahatan telenges sareng kepemilikan Karolina Kidul duanana di luhur rata-rata nasional, sareng aranjeunna ogé ngalaman paling seueur maotna jalan per taun Akhirna, 100 juta kilométer ngumbara di sadaya nagara Amérika dina 2017, Wallethub dipeunteun Karolina Kidul salaku kaayaan kadua pangageungna pikeun perumahan pribadi kaamanan. Salah sahiji bagian anu paling bahaya di Propinsi Palmetto nyaéta kota Myrtle Beach di Horror County, sanaos mung kota panggedéna 13 di nagara éta, Myrtle Beach dipilih janten kota anu paling bahaya di nagara katilu di 2017, ngan ukur di tukangeun Emeryville California sareng Toquilla Washington tetep safelinemans nomer 5 Arkansas Arkansas mangrupikeun nagara paling miskin kadua di Amérika Serikat, kanyataan anu pastina nyumbang kana tingkat kajahatan anu luhur anu dialaman kaayaan alam, numutkeun data kajahatan FBI, urutan nomer 5 sareng 6 masing-masing, dina harta banda. kajahatan sareng kajahatan telenges per 100.000 padumuk Arkansas Ogé anu kalima korban per 100 juta kilométer ngumbara di 2017, numutkeun data ti Institut Asuransi Kaamanan Jalan Raya sareng Administrasi Jalan Raya Federal Arkansas mangrupikeun nagara bagian katujuh pikeun supir di sakumna nagara, sareng Arkansas urutan kalima sareng Louisiana dina jumlah kacilakaan fatal dina damel per total B. Pagawe di 2017 Statistik ti Arkan Sas Departemen Tenaga Kerja nunjukkeun mayoritas maotna aya hubunganana sareng tempat padamelan, sareng Transportasi di Arkansas pasti salah sahiji bagian anu paling bahaya di Amérika Serikat Nomer 4 Tennesse Nagara Amérika Tennesse dipikanyaho di dunya pikeun kontribusina pikeun musik di bentuk rock and roll blues sareng nagara hanjakalna éta henteu ngan ukur dipikaterang pikeun di 2009 sareng di 2010 Tennesse ngagaduhan tingkat kajahatan gun telenges paling luhur di nagara bagian Amérika Serikat sareng di 2017 nagara éta nagara bagian kaopat paling parah dina FBI Crime Data sareng Wallet Hub Land pikeun kajahatan telenges unggal 100.000 jalma, henteu ngan éta, tapi kurang leuwih dua rébu tujuh ratus kasus serangan seksual dilaporkeun di nagara bagian éta di 2016, anu sakitar tujuh dintenna numutkeun ka peringkat kajahatan taunan FBI.

sapédah anak sapi

Kota-kota Memphis sareng Jackson hanjakalna tempat-tempat panasaran kajahatan dina kaayaan kajahatan telenges didorong ku palaku ngora anu lly nonoman di handapeun umur 24 nomer 3 Louisiana salah sahiji nagara bagian paling miskin di rugbi éta henteu heran yén Louisiana nuju gelut sareng kajahatan. Nyatana, nagara bagian ka lima pikeun kajahatan telenges sareng kaopat pikeun kajahatan harta benda, tapi kajahatan sanés hiji-hijina ancaman anu disanghareupan warga Louisiana di 2017 - nagara éta mendaptarkeun kaopat paling parah di nagara éta pikeun kaamanan tempat padamelan, mendakan kalima sareng Arkansas Kanggo kaseueuran pagawe propésional / pinuh waktos maut di Hurricane Katrina, anu pencét nagara éta kalayan angin nepi ka 200 km / jam sareng maéhan langkung ti 1,100 urang, jauh langkung seueur tibatan sumber nagara bagian sanésna dina jumlah maotna di nagara Pelikan New Mexico jumlahna dugi ka 1500 New Mexico mangrupikeun salah sahiji tempat anu paling padet pendudukna sareng nagara anu dicirikeun ku pelacak jalan anu gersang sareng hanjakal tingkat kajahatan anu tinggi nagara ngagaduhan jumlah kajahatan telenges kadua per jalma sareng jumlah kajahatan harta benda nyaéta 3937 Kajahatan per 100.000 pangeusi anu paling parah di Amérika Serikat, tapi New Mexico henteu salawasna aya di puncak. Nagara parantos ningalikeun paningkatan dramatis dina kajahatan sapertos di kota-kota gedé dina sababaraha taun terakhir, khususna di Albuquerque New Mexico.

Ieu kusabab masalah sosial ékonomi, penyalahgunaan narkoba, sareng deukeutna nagara urang di basisir kulon sareng Mexico dina kaayaan New Mexico sapertos kaayaan kaopat paling parah pikeun kaamanan perumahan pribadi di 2017 .laska Alaska pikaresepeun seueur alesan, sapertos kanyataan yén éta nyaéta anu jauh nyaéta nagara bagian Amérika Serikat. Kanyataan yén Kanada hubunganna precariously, tapi hanjakalna nagara anu paling jarang penduduk sababaraha kali rengking paling bahaya di nagara éta pikeun kaamanan pribadi, Alaska urutan kahiji di nagara éta pikeun kajahatan telenges ku 804 kajahatan sapertos kitu, dugi ti 100.000 di 2017 Warga Komitmen Alaska ogé ngagaduhan tingkat narajang seksual pangluhurna di Amérika Serikat, anu khususna nyebar di padesaan di 2010, kalayan ampir 60% awéwé di Alaska ngalaporkeun parantos janten korban kekerasan fisik atanapi ancaman ti pasangan atanapi pasangan séks sawatara waktos. dina kahirupan aranjeunna Kekerasan ti batur anu janten bates pamungkas nagara anu paling bahaya di sakumna nagara éta nyaéta 10 nagara bagian paling bahaya di AS Naha anjeun satuju atanapi saur anjeun yén nagara bagian sanés langkung bahaya, upami anjeun resep kana tulisan ieu , nonton 10 awéwé paling bahaya sepanjang waktos di

Naon 10 nagara bagian paling bahaya di Amérika?



Mississippi

Total skor Mississippi nyaéta 32,00, janten étakaayaan paling bahaya di Amérika Serikat.

Nagara AS naon anu tingkat kajahatanana paling luhur?

  • Oklahoma.
  • Arizona.Ganaskajahatan per kapita: 474,90.
  • Tennesse.Ganaskajahatan per kapita: 623.70.
  • Alabama.Ganaskajahatan per kapita: 519,60.
  • Arkansas.Ganaskajahatan per kapita: 543.60.
  • Louisiana.Ganaskajahatan per kapita: 537.5.
  • Alaska.Ganaskajahatan per kapita: 885,00.
  • New Mexico.Ganaskajahatan per kapita: 856.60.

Naon lima nagara bagian paling bahaya?

Alaskakagungan tingkat pangluhurnatina dilaporkeun telengeskajahatandinaAmérika Serikatdi 2019 per 100.000 jiwa.

Mana nagara paling bahaya di Amérika Serikat?



New Mexico mangrupikeun kaayaan anu paling bahaya di salajengna kalayan 703 kajahatan telenges per 100.000 jalma. Numutkeun ka FBI, parantos aya parobihan kajahatan kekerasan anu parantos dilaporkeun dina sababaraha taun ka pengker. Kejahatan anu parah kaasup rajapati sareng perkosaan ogé perampokan sareng serangan parah.

Nagara naon anu ngagaduhan kajahatan paling telenges?

Alaska, New Mexico, sareng Nevadangagaduhan tingkat kajahatan telenges paling luhur di Amérika Serikat. Kajahatan anu telenges nyaéta nalika palaku ngancam atanapi ngagunakeun kakuatan nalika meunangna.

Nagara mana anu paling bahaya di dunya?

Kaseueuran Nagara Bahaya 2021. Numutkeun kana Global Peace Index, Amérika Serikat mangrupikeun nagara anu paling aman ka-128 di dunya tina 163 nagara. Kalayan judulna sering kajahatan benci, némbakan massal, bencana alam, sareng serangan teroris, Amérika Serikat tiasa berpotensi bahaya pikeun warga sareng pengunjung.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Hasil olimpiade 2008 - solusi praktis

Sabaraha medali anu dimeunangkeun dina Olimpiade 2008? Atlit ti 87 nagara meunang medali, sareng 55 diantarana meunang sahenteuna hiji medali emas. Duanana kategori ieu nyetél rékor énggal dugi ka éléh dina 2016. Atlit ti Cina meunang medali emas panglobana, kalayan 48 medali emas. Atlit ti Amérika Serikat kéngingkeun medali panglobana, ku 112.

Kumaha carana nyageurkeun diri anjeun ku pikiran anjeun - kumaha ngabéréskeun

Naha pikiran ngagaduhan kakuatan pikeun ngubaran? Panilitian biologis kontémporér nyatakeun yén panyakit mangrupikeun hasil tina pamikiran sareng pikiran bawah sadar. Kalayan kecap séjén, pikiran nyiptakeun panyakit. Éta alesan yén lamun pipikiran nyiptakeun panyakit, éta tiasa ngubaran panyakit. Di Amérika Serikat nyalira, langkung ti 1,3 triliun dolar dihasilkeun pikeun perawatan médis unggal taun.

Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di tempat layung - jalan kaluar jalan

Naon kota anu pangsaéna pikeun cicing di Cotswolds? Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di CotswoldsCirencester.Bourton-on-the-Water.Tetbury.Kingham.Broadway.Painswick.Burford.Bibury.

Tekanan darah rendah Vegan - kumaha anjeun méréskeun

Naha diét vegan nyababkeun tekanan darah rendah? Diét vegetarian sareng vegan sareng henteu lengkep produk sato parantos dipikaterang pikeun nurunkeun tekanan getih dibandingkeun sareng diet omnivora. 24.07.2020

Wah tetep nabrak 2017 - kumaha ngalereskeun

Naha wow mah tetep nabrak? Parobihan kana setélan parangkat lunak dina supir kartu vidéo anjeun tiasa nyababkeun masalah kacilakaan atanapi kinerja. Reset setélan supir pidéo anjeun pikeun menerkeun masalah ieu. Panas teuing tiasa nyababkeun masalah kinerja, kacilakaan game, sareng konci komputer pinuh. Upami masalah tetep aya, uninstall sareng pasang deui permainan.