Utama > Waleran Pangsaéna > Mtb baggies - kumaha anjeun mutuskeun

Mtb baggies - kumaha anjeun mutuskeun

Naha bikers gunung nganggo baggies?

Naha bikers gunung nganggo kantongcalana pondok?Pédah gunung nganggo koperpondok kusabab éta ngagaduhan kantong tambahan, tahan abrasi, langkung raoseun tibatan Lycra, sareng nawiskeun langkung seueur gerak. Éta ogé langkung haneut, katingalina langkung saé, sareng mangrupikeun bagian tinabiking gunungbudaya jeung pantun.

naon témpé



Janten anjeun panginten panginten anu teu nganggo, kumaha upami sapasang speedometers? (seuri) Henteu. Kumaha upami baju Wetsuit? Langsung turun tina sapédah anjeun, langsung kana ombak, anjeun parantos nganggo jas wét anjeun. (Grungts jeung seuri) Saha anu nyebutkeun lalaki di baju teu bisa nanjak? Hei anjeun. (Musik macét) Ya Allah, anjeun karaos sapertos kitu? jas kulit, kuring gancang pisan. (seuri) Leres, éta saé-saéna nganggo baju bari indit-inditan ti atanapi ti padamelan, tapi di dieu di jalan sapédah gunung kedahna henteu ngagemna kusabab Pakéan anu hiji ieu bakal katéwak, éta bakal katéwak dina sapédah anjeun, éta moal masihan anjeun panyalindungan anu leres upami ragrag, sareng kitu ogé spéptométer, hal ieu henteu tiasa dianggé di luar kana sapédah gunung.

Kuring terang jalma-jalma triathlon nganggo éta tapi henteu, henteu dina jalan satapak kusabab sadaya kulit anjeun aya di luar sareng unsur-unsur na upami anjeun nabrak anjeun bakal ngeruk sadayana, anjeun bakal nganyenyeri élf anjeun, sareng éta moal geulis. Sareng éta ogé lumaku pikeun wetsuit. Wetsuit panginten mangrupikeun salah sahiji anu pang pelindung tina sadaya tilu lembar baju, tapi upami iteuk ageung nyandak wetsuit ieu, éta ngan ukur bakal ngahubungkeun anjeun sareng ngaleupaskeun sapédah anjeun, sareng éta henteu saé, sareng anjeun henteu tiasa meunang bantalan atanapi panyalindungan anu saé ogé.

Tapi anjeun kedah ngagem hal-hal sapertos kuring, calana pondok anu saé, bantalan anu saé, sapatu anu saé sareng kaos perjalanan anu alus pikeun ngajagi sadaya titik kontak anu alit nalika usum gugur. Oke, sapatu bijaksana, keuneung tinggi? Oke, leres. Flipper? (seuri) Tapak suku? Henteu, abdi moal nyarankeun éta.



Tapi kuring kantos ningali sateuacanna. Leres, jempol mah bray dina ranté. Lanceukna lalaki ngora, kuring ningali sareng ningali jempol ageung na di payuneun cog ageung na angkat.

Éta anu paling parah, sareng éta henteu palinter, nyaéta naék sapatu teu sapatu? Henteu aya sapatu tunggang asli, éta pasti. Ngagaduhan sapasang sapatu anu saé sareng dampal suku anu saé pikeun nyangga suku anjeun nalika ngédar, sareng suku anjeun caket pisan kana taneuh, anjeun henteu hoyong pencét batu ku ramo anjeun, utamina upami anjeun henteu gaduh sapatu atanapi jangkung keuneung atanapi sandal jepit, éta pasti. (Nyiduh) Kumaha upami topéng sareng snorkel? Kumaha upami kacamata ngojay? Kumaha upami sababaraha kacamata motor sakola lami? (Musik bagja) Leres, gaduh kacamata anu leres penting pisan dina jalan satapak, anjeun henteu hoyong iteuk anu nusuk panon anjeun sareng narik éta.

Anjeun teu hoyong batu anu némbongan muka sareng pencét kana panon anjeun ogé. Nyatana, anjeun hoyong ngajagi tina lebu sareng sagala leutak éta. Ngan tetep panon anjeun tina elemen.



Nya, sadayana leres-leres nganggo kacamata sapertos kieu, sapertos kacamata beuleum, aranjeunna ngan halimun. Sareng anjeun ngagaduhan kacamata motor sakola baheula. Aranjeunna warna anu saé kanggo sadinten sapertos kieu, tapi aranjeunna ngan ukur henteu raoseun pisan.

Sareng, oh, kacamata ngojay bodo. Anjeun pikareueuseun. Janten aranjeunna henteu dirancang khusus pikeun bersepeda.

Aranjeunna bakalan ngajaga aranjeunna, tapi upami anjeun kacilakaan éta henteu saé maka bahkan ulah ngaganggu hal-hal éta. Ieu parantos dikembangkeun khusus pikeun bersepeda gunung. Janten upami anjeun ngagaduhan kacamata tunggang anu saé, éta warna.



Janten upami anjeun nabrak kacilakaan atanapi iteuk, éta moal rengat sareng soca anjeun. Kacamata anu pas nyaéta konci. Oke, janten aya sababaraha papakean anu henteu konyol atanapi anu henteu dianggo dina jalan satapak pikeun hiburan anjeun, tapi penting anjeun nganggo alat koréksi anu leres pikeun ngajagi diri tina unsur-unsur.

Sareng upami anjeun turun tina sapédah anjeun, anjeun badé nangtayungan sadayana, poin-poin ieu, upami anjeun hoyong terang kumaha milih helm, pencét di dieu pikeun pituduh mésér sareng didieu di handap pikeun numpak epik dimana kami bakal nunjukkeun anjeun jalan satapak cool. Sareng wartoskeun ka kuring naon anu anjeun hoyong tingali salajengna dina koméntar di handap, sareng upami anjeun resep masihan jempol.

ulasan talon buta

Naon baggies MTB?

BaggiesNawiskeun Kanyamanan Ditambah Gaya Kasual!

Baggiesmangrupikeun alternatif anu saé pikeun Lycra pondok sareng praktis pisan pikeun bikers gunung, turis sareng komuter anu nyéépkeun seueur waktossapédahsakumaha dina. Tambih Deui, calana pondok ieu nawiskeun fitur calana biasa sapertos kantong, kasaluyuan sareng kanyamanan.

Naha kolor MTB mahal pisan?

Pondok sapédah gunungnyaétamahalsabab éta langkung awét, didamel khusus pikeunbiking gunung, sareng aranjeunna tahan cai.Mtb calana pondokdidamel nganggo bahan 4 arah manteng, éta ngagaduhan kantong tambahan, ditambah éta didamel dina jumlah anu langkung alit ku perusahaan alit upami dibandingkeun sareng jalanbaju.

Ngabobol Bib Shorts Kalolobaan urang pengendara teu tiasa ngabayangkeun naékkeun sapédah pikeun anjeun tanpa aranjeunna. Pengendara Pengendara Anyar Kaluar Aya Anjeun panginten henteu mendakan dunya lycra sareng kolor pondok bib sareng hartosna abdi katingalina rada serem, calana pondok lycra ketang Gaduh luas padding di jerona anéh yén pelana mangrupikeun salah sahiji tina tilu titik kontak sapédah, janten kami terang penting pikeun betah di handap, sareng nalika anjeun nganggo sapédah kalayan gelandangan anu nyeri éta henteu pernah pikaresepeun. Dina tulisan ieu kuring bakal ngobrol sadayana tentang seluk beluk beuli alat orok sareng ngabahas naha éta bakal aya gunana pikeun investasi di Somelet's Goso.

Hayu urang mimitian ku sakedik kelas sejarah sareng kuring nembé ngadamel tulisan ngeunaan 10 inovasi top pakean dina Ngabuburit. Saatos tulisan ieu, naha henteu parios yén calana pondok sapédah teu acan aya sateuacan taun 1930-an, yén pengendara na kolor satonwool dina sadel kulit? . éta ngan ukur henteu saé saéna di awal taun 40an aya pamutahiran sakedik aya chamois kulit ayeuna anjeun masih kénéh ngalakukeun éta peryogi krim pikeun ngagaleuh kulit, tapi sakedik paningkatan sigana langkung saé tibatan teu nanaon henteu dugi ka taun 1980an yén kulit korsi modéren anu urang tingali ayeuna janten bahan pabrikan pakean sareng ayeuna urang nuju manja pikeun pilihan, aya seueur pisan pondok pondok anu tiasa dipilih kusabab salah sahiji alesan anu paling penting pikeun milih mésér. Bib pondok pikeun kanyamanan Kuring henteu terang seueur jalma anu parantos nganggo sadel tanpa calana pondok sareng panginten, oh hehehehe, éta raoseun, ngan henteu sareng upami anjeun resep linggih dina sadel éta henteu raoseun pisan ulah hariwang, anjeun henteu nyalira.

Padding dina calana pondok bersepeda dikembangkeun pikeun ngajantenkeun tunggang gunung anjeun langkung raoseun sareng masihan anjeun jumlah anu tangtu di daérah anu pas Pikeun masihan bantalan sareng lycrato nyegah unggal cukur. Celana pondok bersepeda anu saé dilapis sapanjang tulang sit sareng handapeun pingping anjeun teras sebarkeun tekanan bagian sénsitip anjeun ti jangkungna dugi ka sampéan. Lawon téknologi ngajantenkeun anjeun raoseun sareng mendingan anjeun turun bantalan Ékonomi nyerep guncangan dina korsi anjeun Bone pondok ngédit tulang aya dina sagala rupa sareng ukuran Anu bénten sareng ukuran sareng kandel Éta sanés ngan ukur padding busa dina calana pondok, saleresna aya sababaraha lapisan anu ngawangun sapasang kapur siklik sareng seueur detil asup kana kolor ieu dina sapasang pondok Castelli ieu.

Kuring leres-leres tiasa ningali tilu lapisan didinya, upami kuring ngan ukur ningali éta, anjeun ngagaduhan lapisan luhur ieu anu sacara teu langsung kontak sareng kulit anjeun, anu mangrupakeun bahan anu saé sareng lemes teras di jero anjeun gaduh padding anu saleresna sareng anjeun tiasa ngaraosan. ketebalan anu béntenna langkung kandel di tempat anu sanés dina tulang tempat diuk anjeun teras sakedik ipis di luar teras anjeun ngagaduhan lapisan anu katilu, anu langsung hubunganana sareng sadel anjeun, pantes nyéépkeun artos sakedik deui nalika datang pikeun ngédit pondok janten sabab ngajadikeun tunggang langkung raoseun sareng tahan sapasang kualitas anu saé, calana pondok anu langkung mirah langkung condong kirang panilitian sareng kirang ngembangkeun sareng nalika kuring mimiti biking kuring mésér sapasang lingshorts sapédah anu murah sareng kuring émut tempat tuang na éta cukup ipis sareng éta ngan henteu raoseun pisan teras kuring nempatkeun calana pondok bersepeda anu saé pisan anu diinvestasikeun sareng kuring pasti tiasa ngaraos bédana yén aya sababaraha padding dina daérah anu leres tina calana pondok anu ayeuna nyepeng sadayana calana pondok dina tempatna upami anjeun henteu gaduh cekelan anu saé atanapi upami Pakem anjeun parantos béak, naon anu tiasa aranjeunna lakukeun nyaéta anjeun mendakan yén calana pondok ngagugulung leg anjeun lalaunan sareng aranjeunna janten calana panas sareng bahanna tiasa ngontrak sareng nyababkeun rasa teu nyaman. , janten teras-terasan milari cekelan anu saé dina calana sapédah, kuring ogé ngobrol sareng castelli, anu ngadamel alat-alat sapédah kami di dieu di gcn sareng kumaha anjeun ngembangkeun calana pondok bib anjeun ayeuna anjeun kenging seueur tanggapan ti pengendara sepeda anu nganggo pakakasna unggal dinten henteu teu aya anu teu tiasa dipikagaduh pengendara sepeda anu ayeuna, éta langkung propésional anu nyata sareng éta hal anu kuring henteu dipikirkeun, anjeun ngirangan mayoritas Pad korsi langkung pas pikeun pelana modéren, janten anjeun tiasa mendakan sadel sareng bantalan korsi anu tiasa dianggo Aranjeunna buka babarengan, tapi anjeun tiasa nyobian bantalan korsi anu sanés ku sadel anu sanés sareng éta ogé henteu tiasa dianggo ogé janten hal anu kedah diperhatoskeun nalika mésér calana pondok ogé nyarios yén aranjeunna henteu gaduh kelim atanapi kelim dina lapisan luhur calana pondok aranjeunna, anu penting pisan sabab upami aranjeunna tiasa nyababkeun iritasi sareng gesekan dina kulit, anu henteu raoseun pisan. Aya ogé periode kasalahan dina desain calana pondok sareng Comfortcastelli bakal nyéépkeun seueur artos dina torowongan angin parantos mekar dina pondokna pikeun ngajantenkeun aranjeunna salaku aerodinamika sabisa-bisa. Kuring ogé naroskeun perkawis pantai lalaki sareng awéwé sareng kumaha aranjeunna nyatakeun béda-béda bentuk sareng pasna, sareng aranjeunna nyarios ukuran ukuran sareng henteu ngan ukur ngirangan lalaki pikeun nyocogkeun awéwé, tapi pikeun mastikeun Éta aya pameran anu béda pikeun mastikeun aya fit nyaman pikeun awéwé sareng bantalan khusus awéwé pikeun nampung awéwé anatomi awéwé Awéwé anu nganggo balap bersepeda dina taun 1940an dugi ka taun 1980an nganggo peralatan bersepeda anu sami-sami sapertos bersepeda awéwé éta sanés bagian tina Olimpiade dugi ka 1984, sareng ku pertengahan 90an, kit bersepeda khusus awéwé janten sayogi dina ukuran anu bénten-bénten, potongan anu béda sareng, anu paling penting, desain bantalan korsi anu béda.

naon anu kedah dipilarian nalika ngagaleuh sapédah tilas

Aya rupa-rupa calana pondok khusus awéwé sareng seueur calana pondok mempermudah awéwé pikeun istirahat di alam Nikmati nalika anjeun henteu nganggo sapédah anjeun sareng anjeun kedah ngalatih sababaraha kali. Anjeun tiasa nganggo baju angkat ka kamar mandi moal ngagaduhan celana pondok bib sababaraha awéwé sapertos kieu sareng aya ogé anu henteu Thexiaomi condong bénten-bénten béda dina calana pondok khusus awéwé, ieu tiasa dianggo pisan pikeun anjeun, atanapi sababaraha awéwé resep sareng mendakan calana pondok lalaki ogé, ayeuna hayu tingali béda utama antara pondok strappy sareng calana pondok strappy anu ngalangkungan taktak anjeun sareng ngajaga pantai anjeun dina tempat sareng mareuman sapédah. Éta ogé henteu gaduh tali pinggang elastis, anu hartosna aya kamungkinan teu ngarareunah Perjalanan anu langkung lami langkung kirang. Tali condong janten sakedik langkung meujeuhna sabab langkung gampang dibobol kumargi anjeun henteu kedah ngaleungitkeun lapisan anjeun, tapi anjeun risiko résiko pondok anjeun turun atanapi ngalih anu tiasa nyababkeun ngarareunah sareng ngali sakedik sareng nyababkeun ngarareunah sakedik, sapertos seueur hal-hal anu pondok pikeun muterkeunana pondok henteu mirah. Éta tiasa bénten-bénten tina 25 pon dugi ka 250 pon Boga hasilna di dieu sareng tilu persén anjeun nyarios yén anjeun moal mésér sadayana, genep persén nyarios yén anjeun bakal nyéépkeun nol dugi ka 25 pon 23 bakal nyarios 25 dugi 50 pon 41naon Naon kaseueuran negeskeun yén anjeun bakal nyéépkeun 50 dugi ka 100 pon sareng 27 nyarios yén anjeun bakal nyéépkeun 100 pon atanapi langkung kana calana pondok bersepeda, naha anjeun mangrupikeun amatir atanapi pengendara motor, calana pondok bersepeda anu saé mangrupikeun konci pikeun kahirupan anu bagja dina sadel anu miharep tulisan ieu ngabantosan anjeun pikeun terang langkung seueur perkawis pondok pantal bersepeda sareng hiji hal deui sateuacan urang indit, saur anjeun waktuna pikeun paulin aplikasi gcn ka aplikasi gcn sareng kéngingkeun sora ieu sareng ieu pasti anu terakhir naon ayeuna tapi anjeun teu kedah nganggo baju jero handapeun calana pondok bersepeda anjeun ngan ukur kanggo masihan terang, muhun, pami

Naha bikers gunung nganggo ketat?

Kancing ketat sapédah, kaseueuran padded, tiasa digentos ku kolor liner anjeun nalika dinten-dinten tiis. Sareng sami sarengsapédahjaket, anjeun bakal hoyong sapasang calana tahan cai / bernapas upami anjeun badé numpak nalika cuaca lembab.

Salaku pengendara umur sareng mantan pro, kuring sacara harfiah ditumpangan dina unggal cuaca anu tiasa dibayangkeun, sakapeung jam-jaman sareng kuring moal bohong, éta lumayan surem tapi éta ninggalkeun kuring ku kabeungharan pangalaman anu kuring tiasa bagikeun sareng sababaraha tip sareng trik anjeun dina artikel dinten ayeuna, ayeuna anjeun bakal perhatoskeun yén kuring nganggo seueur Assos dina tulisan ieu sareng éta kusabab anjeun pasangan pakean kami di gzn, tapi sadayana tip sareng trik ieu tiasa dilarapkeun kana merek pakean naon waé atanapi jinis pakean naon waé anu Anjeun Tiasa Di Bumi Rylan Hal Anu Mimiti Tiheula Tangan sareng suku anjeun - ieu nyandak kaayaan cuaca anu tiis, janten investasi dina sapasang sapatu OB anu saé kualitasna kedah janten bagian penting tina papakéan usum tiis anjeun kalayan sapatu anjeun sareng suku anjeun dina aranjeunna anu paling caket kana taneuh, tah, aranjeunna bakal nyéépkeun semprot tina jalan sareng angin tiis nalika aranjeunna ngalangkungan hawa. Henteu kabedag ku cara némpél kana liang hawa dina sapatu anjeun teras mésér sapasang overshoes kualitas anu hadé ngarobah sapatu usum panas anjeun kana iklan sapasang sapatu sapédah usum salju anu bakal ngajantenkeun cangkéng anjeun haneut sareng haneut nalika usum salju janten langkung pikeun anjeun Ngalakukeun kanyamanan dina sapédah tibatan ampir naon waé anu anjeun tiasa nyobian tapi anu tiasa difokuskeun nyaéta leungeun sareng suku moal ngajaga anjeun haneut sawaktos anjeun ngamimitian sareng sapédah anjeun mikirkeun sadaya kelompok otot ageung mikirkeun sadaya daérah dina angin pikeun ngajagaan payuneun pingping anjeun komo glutes anjeun nalika aranjeunna nyandak semprot tina jalan taktak anjeun, dada anjeun ngagem dada anjeun nganggo lapisan anu tahan angin ngalangkunganana atanapi sapertos kuring nganggo kedap lapisan dua kali ketat éta anjeun tiasa kéngingkeun tanpa bantalan korsi anu bakal ngabantosan grup otot ieu haneut, sabab pas salah sahiji ketat ieu dina karasaeun tiis nyaéta sadaya getih tiis éta bakal ngamimitian ngalir kana leungeun anjeun sareng éta bakal ngamimitian ngawatesan aliran getih nalika awak anjeun nyobian ngajaga panas ngalangkungan organ-organna, ayeuna aya peralatan anu penting di dieu anu bakal ngalakukeun langkung seueur tibatan pakean anu anjeun tiasa gaduh pikeun ngajaga haneut ku ngajaga inti anjeun haneut kalayan kualitas luhur, baju jero termal kandel. Anjeun ampir tiasa nganggo papakéan usum panas anjeun, mungkin lapisan tambahan atanapi naon, tapi éta bakal langkung seueur pikeun ngajantenkeun anjeun haneut dina usum salju tibatan hal-hal anu anjeun kamungkinan tiasa mésér. Bagéan mimiti mésér papakéan bersepeda usum salju anjeun kedah janten rompi kualitas anu saé, kuring nyebatkeun yén kuring hoyong kedap lapisan dua kali tibatan panyalindungan angin ieu sumping sareng dua lapisan bahan Roubaix anu kandel, tapi ogé aya alternatif anu murah sareng pantyhose mésér tanpa bantalan korsi.

Ayeuna anjeun masih kedah ngumbah ieu sakumaha sering anjeun nyeuseuh cangkéng pad, tapi kusabab éta ngagaduhan dua lapisan di luhur imbit anjeun ukuran anjeun bakal ngajantenkeun anjeun rada haneut pikeun dua tina opat musim Inggris, anjeun sigana bakal kabur kalayan ngan ukur ngagem tuang, lebet kana helm anjeun, tapi upami suhu r elyplummets anjeun teu hoyong sirah anjeun haneut sareng Ceuli anjeun ditutupan sabab éta tempat anu ideal pikeun kaleungitan seueur panas sareng helm ogé khusus dimangfaatkeun dina sirah urang dinten-dinten ayeuna tiis janten panginten tempat anu saé pikeun nganggo langkung arahama mimitian ku ieu sacara tradisional gaduh sababaraha acara upami anjeun dina tempat anu leres-leres asik, sanaos anjeun nganggo topi anu dijejeran ku bulu anu leres, ieu mangrupikeun cara anu épéktip sareng murah pikeun ngajaga sirah. asik sabab barangna murah sanaos henteu tiis kitu dinten ayeuna kuring ngan ukur nganggo hiji pemanasan Ceuli, ngan ukur tiis dimana-mana, pelindung beuheung anu saé ogé bakal leres-leres ngabantosan anjeun nahan seueur panas kumargi seueur getih anu ngalir caket permukaan didinya, kang wi Kuring bakal maéhan anjeun ayeuna upami anjeun cicing di Kanada atanapi Rusia, anjeun panginten kedah di Pertimbangkeun nganggo balaclava anu pas sabab kami terang yén anjeun resep tumpak pisan dina rompi rideunder anu hebat anu parantos disebatkeun yén enya, oke, kuring gaduh, tapi aranjeunna saé pisan, saleresna kuring mikir yén aranjeunna pantes disebatkeun dua kali, khususna upami anjeun ngarencanakeun hard drive panjang tapi tetep hoyong liren satengahna di cafe, upami anjeun ngesang sapertos abdi bakal datang ka cafe ieu sareng baseuh rompi sareng anu bakal niiskeun anjeun kana tulang kalayan gancang. Janten upami anjeun nyandak gaganti dina saku anjeun sareng silih gentos sateuacan anjeun linggih menikmati cangkir kopi anu kadua atanapi katilu sapertos kuring ayeuna, anjeun ogé bakal ngajauhkeun diri pikeun dijauhkeun tina sésa-sésa grup kusabab éta, nalika baseuh sareng kesang, gaduh kabiasaan dasarna seungit, kumargi kami masih di kafé leutik éta pikaresepeun sareng hampang anjeun tiasa nyimpenna dina saku tukang upami kaayaan darurat nalika cuaca janten pilihan anu langkung parah kuring bakal teras-terasan nyandak tahan cai tibatan tahan angin ngan kusabab aranjeunna sakedik langkung berharga sareng usum tiris sareng hayu urang tong mopohokeun kanyataan yén kuring cicing di Inggris sareng kasempetan hujan henteu pernah jauh pisan ayeuna, bahkan upami anjeun terang yén anjeun henteu meryogikeun tambahan. lapisan sabab cuaca bakal tetep cara anu sami katingalina dinten ayeuna, nyandak salah sahiji masih luar biasa mangpaat kusabab ngabayangkeun éta lima gra d luar sareng anjeun gaduh ban datar atanapi anjeun gaduh lémparan mékanis dina shift tambahan éta bakal ngajantenkeun sadayana bédana atanapi sababaraha menit kahiji nalika y ou ninggalkeun warnet teras nalika anjeun dina perjalanan kelompok sareng pergeseran tambahan sanaos ngan ukur maksadkeun nginjeumkeun batur sareng leres-leres ngarobih dinten batur, sareng ku nyandak pergeseran darurat tambahan katingali anjeun ogé tiasa ngadamel yakin éta geulis sareng caang sareng cerah upami anjeun langkung lami tibatan anu dituju atanapi upami kartu na ujug-ujug muncul sareng janten sakedik poek kuring resep pisan lebah ieu, jeruk éta batu ieu nyetak kom dina tulisan ngeunaan baju anjeun bisa jadi leuwih ti saeutik reuwas ngadangu kuring ngobrol ngeunaan latihan, tapi aya sababaraha jinis cuaca anu anjeun ngan ukur henteu tiasa kaluar sareng henteu, kami henteu nyarios ü Ngeunaan anjeun urang Kanada di luar sana kami terang yén anjeun hardcore sareng urang numpak teu paduli naon waé cuaca sanaos dikurangan 40 anjeun ngan ukur balapan anu béda Kuring nyarioskeun tentang usum salju Inggris dimana kuring henteu terang dikurangan 2 dugi ka 2 Gelar sareng éta moraine anu ngan ukur teu tahan pikeun nyetir di luar sareng nyetir dina cuaca sapertos kitu, janten tibatan ngalakukeun éta pikeun o anjeun nyetir ku perhentian kafe anu direncanakeun, naha henteu ngan ukur disingget, naha henteu nyetir sajam satengah langkung keras sareng anjeun anjeun bakal tetep haneut anjeun bakal kéngingkeun latihan anu saé sareng anjeun bakal di bumi sakedik kanggo anu haneut inuman sareng pancuran panas anu saé, ayeuna lirén tiis, éta sora rada kontra-intuitif sareng anjeun panginten ngabayangkeun hipotermik kanggo sababaraha waktos mimiti tapi éta bakal ngajantenkeun anjeun langkung raoseun dina sésa perjalanan upami anjeun ngalakukeun ieu kusabab anjeun awak peryogi waktos kanggo suhu operasi upami anjeun leres-leres diasah sareng siap angkat anjeun haneut dina 10 menit kahiji detik anjeun kaluar panto tibatan suhu anjeun tina beban damel badé niupkeun sapédah anjeun dina panas, mess kesang anu bakal ngajadikeun anjeun leres-leres tiis engké nalika tunggang gunung lamun turun salah sahiji wangi tibatan ngalakukeun éta anjeun hoyong ngajalankeun sareng ngaraos rada tiis dina sababaraha waktos mimiti, haneutkeun awak anjeun ku kuatna naek teras janten nyaman pikeun sésana. Upami anjeun leres-leres henteu hoyong ngaraos tiis dina sababaraha waktos mimiti, anjeun tiasa nyandak lapisan cadang sareng muka baju.

jual helm sapédah gunung

Saatos lima dugi ka sapuluh menit, pakean pikeun jinis wahana anu anjeun badé lakukeun sareng jinis-jinis permukaan anu anjeun bakal jalani upami naek langkung hésé anjeun panginten tiasa nganggo baju anu kirang langkung sareng éta ogé bakal ngabantosan hawa pikeun medar. ngan ulah kabawa baseuh teuing di jalan, sanaos anjeun tiasa nganggo pakean sakedik kirang, sareng éta kusabab aya kirang langkung angin sareng anjeun kedah damel reg Éta sesah pisan dugi ka mana waé caket kecepatan anu anjeun biasa nganggo jalanna. Kuring parantos ngalaksanakeun ampir kabéh latihan kuring di luar jalan nalika cuaca goréng kusabab kuring terang anjeun bakal ngalatih anu sakedik langkung sesah sareng sakedik haneutna, upami anjeun resep tulisan ieu, resep atanapi jempol atanapi resep naon waé anu anjeun resep nyauranana sareng upami anjeun tiasa mikirkeun hal anu kami sono, leupaskeun koméntar ieu di handap sareng kuring bakal ngantep kuring naek kembar kuring

Naha bikers gunung nganggo kolor pondok?

Pondok biking gunung panjangngarah nutupan tuur sareng bantalan tuur anjeun. Aranjeunna nyegahcalana pondokti kebat nepi luhur hampang.Pondok pondoknyalindungan daérah selangkangan, lirénkeun chafing, cegahcalana pondoktina kajiret dina sadel, sareng ningkatkeun panyalindungan nalika kacilakaan.

Naha bikers gunung lintas negara nganggo Lycra?

Nalika ngeunaan siklus jalan, seueurnganggo lycradina raraga ngaleutikan résistansi angin. Ieu ngajantenkeun siklus gancang sareng nyaman sabisa-bisa.27.12.2014

Naon anu anjeun anggo handapeun celana pondok gunung sepédah

Pondok pondok, linercalana pondokjeungcalana pondok

Bib-jalan-gaya bibcalana pondokku pad chamois anu idéal pikeun nyalira atanapi, langkung umum pikeun jalan satapak, salakuhandapeunlapisan kalayan sapasangcalana pondok sapédah gunung baggyleuwih luhur.
5 2021.

Naon perlengkapan anu diperyogikeun pikeun bersepeda gunung?

TOsapédahhelm mangrupikeun bagian anu paling penting tinabiking gunungkaamananpakakassareng teu aya anu kedah naek tanpa helm. Asapédahhelm nyata ngirangan parah tatu sirah sapertos geger otak, khususna nalika kacilakaan gancang.22 2021.

Naha pondokna MTB panjang?

Kunaon nyacalana pondok sapédah gunungjantenpanjang?Pondok bikang gunungnyaétapanjangngarah nutupan tuur sareng bantalan tuur anjeun. Aranjeunna nyegahcalana pondokti kebat nepi luhur hampang.Pondok pondoknyalindungan daérah selangkangan, lirénkeun chafing, cegahcalana pondoktina kajiret dina sadel, sareng ningkatkeun panyalindungan nalika kacilakaan.

Naha kaos sepédah gunung janten mahal?

sapédahpapakéan nyaétamahalsabab olahraga ieu ngagaduhan salah sahiji panghasilan median pangluhurna pikeun sadaya olahraga. Éta tiasa ditetepkeun ka hareup pikeun triathletes.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.