Utama > Waleran Pangsaéna > Salaki kuring nyukur suku - kumaha anjeun ngarengsekeun

Salaki kuring nyukur suku - kumaha anjeun ngarengsekeun

Naon hartosna upami saurang lalaki nyukur suku?

Jelas, seueur atlitnyukur suku aranjeunnapikeun tujuan kinerja / kanyamanan kalebet bikers sareng ngojay. Binaragawan ogényukur suku aranjeunnasabab ieu bakal masihan penampilan pangembangan otot anu langkung ageung atos naharti. Pikeun rata-ratalalakisanaos kaputusan pikeunnyukurhiji urangsuku kedahdilakukeun sacara saksama.02.23.2021



Kedah Lalaki Nyukur Kaki Anu Janten Tétéla aya panilitian ngeunaan kasihatan awéwé dimana 30% réspondén nyarios yén saurang lalaki kedah motong rambut dina suku sareng 22% saur lalaki kedah nyukur suku. Éta 52% réspondén anu nyarios yén saurang lalaki kedah nyukur suku na sareng ngalakukeun sababaraha jenis daun suku. Naon anu kedah dilakukeun ku lalaki? Kadieu.

Kuring terang anjeun bingung ayeuna. Antonio, naon anu kuring kedah lakukeun? Tong hariwang, kuring kéngingkeun anjeun, dina tulisan dinten ieu kuring badé nunjukkeun pro sareng kontra supados urang tiasa ngajawab patarosan anu lami sapertos sakali: Naha lalaki kedah nyukur suku? Alesan nomer hiji pikeun nyukur suku anjeun, ngalakukeun naon anu anjeun pikahoyong, saha anu kedah ngeureunkeun anjeun tina ngalakukeun sagala rupa anu anjeun pikahoyong dina kahirupan anjeun, sareng naha lirén di suku anjeun? pikeun nyukur sagalana. Alesan nomer dua pikeun nyukur suku anjeun, anjeun parantos lepat Sasquatch.

Anjeun buluan pisan anu ngajantenkeun murangkalih nangis. Upami anjeun nyukur suku ku sadaya rambut anu kaleuleuwih éta anjeun tiasa ngaput kotak baju haneut, upami anjeun hoyong ngalakukeun éta, lakukeun. Alesan nomer tilu, manpaat psikologis.



Janten, kuring ngayakeun polling informal dina grup Facebook kuring yén kuring bakal ngungkabkeun dina tungtung tulisan ieu, tapi kuring gaduh hiji, kuring gaduh sababaraha tilas ngojay, kuring ngagaduhan sababaraha atlit, triathletes. Aranjeunna nyarios, hé, kuring nyukur salaku atlit kalapa kusabab éta ngan asa hébat nalika kuring pencét cai ieu. Éta ngagaduhan kuring dina pola pikir anu leres, dina hal ieu kuring leres-leres tiasa ningali, hé, naha henteu nyukur? Alesan nomer opat, anjeun hoyong nunjukkeun otot éta, anjeun resep ngawangun awak, anjeun bakal dina panggung ieu payuneun kaméra, sadayana diidinan, anjeun hoyong katingali saé.

Oh muhun. Naon anu anjeun pikirkeun? Naha anjeun pikir kuring gaduh masa depan dina Binaraga? Tiasa waé. Alesan nomer lima, anjeun bakal kéngingkeun anak sapi sareng tiasa masihan seniman kanvas bersih pikeun digarap.

Oke dulur, ieu mangrupikeun lima alesan kuring pikeun saurang lalaki nyukur suku na. Sareng upami kuring yakin anjeun ngamimitian nalika anjeun kedah nyukur suku anjeun atanapi nyukur bagian sanés awak anjeun kanggo ngempelkeun raray anjeun, jalma-jalma, mampir ka Dollar Save Club. Anjeun sponsor dibayar tina tulisan dinten ieu sareng kuring kantos nganggo Dollar Shave Club langkung ti sataun, anjeun terang kunaon? Kusabab éta ngan jalan.



Gagasan langganan anu anjeun henteu kedah pikir ngeunaan agul sumping ka bumi anjeun éndah. Sareng, dulur-dulur, Dollar Shave Club langkung seueur tibatan agul anu tiasa dicandak kéngingkeun mantega cukur anjeun. Abdi kantos nyarios perkawis ieu sateuacanna, kuring parantos nganggo éta, saé upami ditingali.

Aranjeunna ngagaduhan krim cukur na saatos nyukur. Barang ieu f saé. Sareng sajaba ti éta, aranjeunna ngagaduhan kondisionér ngalangkungan kulit sirah anjeun, aranjeunna ngagaduhan beberesih awak, aranjeunna ngagaduhan sampo.

Anjeun gaduh seueur. Sareng anjeun ngan ukur angkat ka halaman wéb aranjeunna, angkat ningali naon anu dipibanda. Sareng kanggo waktos anu terbatas sareng anggota anyar, kéngingkeun pak kit starter pancuran ieu.



Coba sebutkeun lima kali pancuran sareng cukur starter kit, shower and shave starter kit, shower and shave starter kit, shower

parusahaan Ngabuburit

Abdi henteu tiasa. Naha anjeun tiasa ngalakukeun éta? Pokokna hargana $ 5 sareng sumping sareng tilu cobaan mantega cukur populérna, nyeuseuh awak, sareng tisu One Wipe Charlie bum. Kit starter ieu sareng agul eksekutif ogé, dulur-dulur.

Éta hadir ku gagang anu saé pisan sareng kasét lengkep sareng opat kartrid. Saatos kotak anu munggaran, kartrid gaganti dikirim ngan sababaraha dolar sabulan. Saderek, Candak kauntungan tina panawaran ieu, angkat ka DollarShaveClub.com/realmen.

Ieu ogé DollarShaveClub.com/realmen. Dihandap dina pedaran tulisan ieu nyaéta tautan ka Dollar Shave Club.

Para wargi, anggo kit starter anu saé ieu. Ayeuna urang sumping ka karugian tina nyukur suku. Alesan nomer hiji yén lalaki teu kedah nyukur suku, éta seueur.

Janten aya sababaraha laporan ngeunaan lalaki nyukur suku. Leres, aranjeunna leres-leres aya di luar sana. Sareng téma anu kuring kantos tingali sareng sadayana laporan ieu nyaéta yén lalaki moal percanten sabaraha damel, sabaraha waktos, sabaraha usaha, éta nyandak aranjeunna nyukur suku ku sabaraha lami - saurang lalaki nyarioskeun ngeunaan dua jam .

Tina sabaraha agul - hiji jalma nyarioskeun ngalangkungan dua silukur. Jalma sanés nyarioskeun kumaha anjeunna henteu terang persis dimana tungtung suku na, anjeunna teras-terasan leumpang dina tonggongna. Janten, sabab anjeun tiasa ngartos jalma, éta mangrupikeun prosés, éta mangrupikeun hal anu anjeun kedah jaga upami anjeun kedah ngalakukeun ieu unggal dinten sanés. Kaki anu lemes, éta seueur padamelan, éta seueur usaha.

Janten upami anjeun ngagaduhan batur dina kahirupan anjeun sapertos pamajikan anjeun, kabogoh, anu penting, sareng aranjeunna nyukur suku sareng anjeun resep kana suku anu dicukur, panginten anjeun kedah hatur nuhun kana sagala padamelan sareng usaha anu aranjeunna laksanakeun. Alesan nomer dua, upami anjeun henteu nyukur suku di bumi, anjeun kedah nyukur langkung unggal ngukur suku. Ngan ukur pikirkeun daérah anu anjeun kedah cukur, anjeun bakal nganggo hiji agul sadidinten.

Sapertos anu kuring carioskeun, jalma anu ieu nyarios yén anjeunna ngaliwat dua silet dina nyukur. Hal anu sanés panginten nyaéta angkat ka salon profesional. Anggap anjeun parantos mutuskeun ngasuh suku, tah, anjeun nuju nyarios $ 75 dugi ka $ 100 dugi ka $ 125 per perlakuan.

Alesan nomer tilu sareng kuring henteu kéngingkeun éta kalayan waxing, hayu urang nyarioskeun ngeunaan kanyeri. Janten, leres, waxing nyeri. Upami anjeun henteu acan pernah ngalakukeun éta, sigana mah anjeun tiasa ka luar sana sareng nyobian.

Tapi, hayu urang ngobrolkeun ngeunaan nyukur ogé, ngeunaan motong diri, ngeunaan rambut anu tos jero. Leres, buuk anu ditutupan, anjeun pikir éta nyeri dina ramo anjeun, tah, antosan dugi ka gaduh rambut dina cangkéng anjeun atanapi anu langkung jero aya dina sampéan anjeun, hal-hal ieu tiasa janten parah. Sareng seueur jalmi, kusabab hoyong ngirit artos, nganggo silet anu saleresna rada lami sareng aranjeunna tiasa ngadamel potongan alit anu tiasa nyababkeun inféksi.

Upami anjeun nyukur suku anjeun, atanapi aya anu di imah anjeun nyukur suku, doakeun, mésér agul anyar anu hadé, éta bakal kirang nyeri. Naha anjeun henteu hoyong nyukur suku sabab upami anjeun mutuskeun ngantep rambut anjeun tumbuh deui, tebak saha? Anjeun henteu kantos parantos sateuacanna. Ieu mirip pisan sareng numuwuhkeun janggot.

Janten upami anjeun motong rambut raray anjeun sareng nyobian ngala janggot, tungtung rambut éta bakal langkung seukeut kusabab éta anjeun diteukteuk sareng éta sanés tungtung alami rambut. Hal anu sami pikeun rambut sampéan anjeun, upami janten langkung lami deui bakal ngancik sareng leres-leres nyababkeun seueur iritasi. Alesan nomer lima pikeun henteu nyukur suku anjeun lucu pikeun seueur jalma.

Janten aya kakurangan pikeun ulikan ieu anu kuring nyarioskeun di awal. Sanaos 52% tétéla nyatakeun yén lalaki kedah ngalakukeun sababaraha jinis peluncuran suku, 48% nyarios yén éta ngan lalaki anu anéh anu hoyong nyukur suku. Ayeuna kuring panasaran ngeunaan nomer ieu kusabab kuring henteu satuju pisan kana éta.

Janten di dieu mangrupikeun survey anu kuring lakukeun pikeun Real Style Nyata Pria - Pikiran tentang Pria Mencukur Kaki. 270 nyarios henteu, 98 nyarios yén kuring henteu paduli, 63 nyarios motong, 58 nyarioskeun naon anu cocog pikeun anjeun, 14 nyarios leres anjeun tukang ngojay olimpiade, 10 lalaki nyarios aranjeunna bakal tapi hésé teuing pikeun panganten lalaki sareng aranjeunna langkung milih janten buluan. 5 lalaki nyarios yén aranjeunna motong pingpingna tapi henteu anak sapi na. 5 nyarios yén aranjeunna henteu paduli upami batur paduli, tapi henteu pikeun aranjeunna. 3 nyarios yén sakedik henteu kunanaon tapi kulitna ngan ukur anéh. 3 nyarios yén tétéla anjeun kedah kéngingkeun patarosan anjeun. 2 nyarios ngan ukur upami anjeun tukang sepeda anu propésional. 2 nyarios leres? 2 ceuk wax. 1 lalaki nyarios yén suku na parantos katingali titik botak. 1 nyarios ngan ukur dina usum panas. 1 nyarios, nganggo krim depilatory, abdi henteu terang. 1 lalaki nyarankeun nyukur sareng nempelkeun rambut dina dada sareng suku anjeun pikeun langkung maskulinitas. sareng akhirna nyarios 1 Man just, eww! Oke dulur upami anjeun ngalakukeun polling ieu persis anjeunna hoyong nonton, kuring bakal ngaitkeun éta dina artikel pedaran di handap.

Sareng upami tulisan ieu ngayakinkeun anjeun nyukur suku anjeun atanapi ngan kedah nyukur raray anjeun, anjeun bakal ngalalana sapertos kuring di dieu sareng mariksa DollarShave Club henteu lami deui. Nalika kuring ngarambat kuring resep ka Dollar Shave Club sabab enya, kuring gaduh alat cukur kaamanan, kuring gaduh alat cukur, tapi naha kuring tiasa nyandak éta dina koper? Henteu, kuring tiasa. Tapi éta, sareng éta sababna gampang pikeun kuring, éta praktis, éta tawaran anu saé, éta sababna kuring nguji sareng nganggo sagala anu kuring carioskeun di dieu, dulur-dulur.

Janten mampir, aranjeunna perusahaan anu saé, kuring reueus ngadukung aranjeunna. Éta éta guys. Abdi ngahargaan anjeun.

Kuring ngahargaan yén anjeun bagian tina pemirsa kuring. Mudah-mudahan anjeun resep kana tulisan ieu. Kuring nyobian Pikeun senang-senang sareng éta.

Abdi resep damel sareng perusahaan anu resep senang-senang. Sareng leres, hayu atuh terang dina koméntar naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan tulisan ieu. Jaga dulur-dulur.

Abdi pendak deui salajengna. Tungtung audio

Naha salaki kuring nyukur suku?

Saurang lalakinyukur suku nahartosna étaanjeunnadicukursuku na, sapertos anjeunna tuang tuang hartosnaanjeunnatuang tuangeun, sareng anjeunna mandi hartosnaanjeunnamandi. Teu kedah dibaca kana tindakan anu saderhananyukur. Sakumaha waleran anu sanés nunjukkeun, aranjeunna jalmi tiasa janten atlit atanapi panginten ngan ukur resepsuku napikeun dicukur.

Naha OKÉ pikeun lalaki ngukur suku?

Tapikuduna henteu leresnyukur suku aranjeunnakacuali éta pikeun alesan médis. Shutterstock Manscaping biasana difokuskeun kana satengah bagian luhur awak tina sakuliling pingping sareng ka luhur. Tapi jumlahna beuki lobatapianu nyandakmaranéhnaalat cukur sareng agul di belah kiduleun wates pikeun diungkulansuku maranéhnabuuk, numutkeunLalakiKaséhatan.04.05.2016

Naon kajadian upami anjeun henteu pernah nyukur suku anjeun?

Saatos kakeunaan agul,suku kuringbakal janten garing, serpihan, sareng nyeri jengkel. Tapi tanpanyukurdiabdirutin,abdikulit pasti nunjukkeun kuring sakedik langkung cinta pasca mandi; éta katingalina langkung séhat sareng karaos langkung alami dilembabkeun, tanpa jumlah mantega awak ageung.

Hai, Abdi Chantal sareng kuring henteu ngeureunkeun suku kuring, tapi naha anjeun henteu leres-leres panasaran ngeunaan rambut, tapi naha awéwé dicukur pisan? Naha paguneman ieu di 2008 bahkan studi ku American Laser Institute mendakan yén awéwé anu disurvei bakal awéwé rata-rata nyéépkeun langkung? Sapuluh rebu dolar pikeun produk sareng jasa panyabutan rambut dina hirupna éta sapuluh rébu dolar, éta seueur kish, anjeun terang, sareng sabulan ieu awéwé tiasa nyéépkeun rata-rata lima belas dolar sareng 87 sén dina produk cukur, langkung mahal kusabab anjeun henteu terang Oke, kami terang, kami terang yén dina bukuna, panulis sareng profésor Rebecca menyakiti sig nyarios yén awéwé henteu kedah dicabut rambut dugi ka abad ka-19. Anjeunna yakin yén sadaya hal rambut ieu asalna ti Darwin kusabab Darwin ngaitkeun rambut sareng wawanen sareng kabugaran, ku sabab éta lalaki dipiharep gaduh rambut sareng awéwé henteu diarepkeun ngagaduhan rambut, anu nyiptakeun kasulitan pikeun ngaleupaskeun rambut ieu, sanaos urang sadayana rambut parantos Janten hatur nuhun Darwin hatur nuhun sareng sajabina, awéwé buluan katingalina siga anu leueur sareng jujur. Kuring masih mikir yén taun 1920an sababaraha awéwé nyingkirkeun rambut ku cara anu bahaya pisan sareng dramatis, sapertos batu apung sareng radiasi.

Ieu masalah ku krim panyabutan rambut anu disebut Chorim Lou nyababkeun rébuan awéwé tiasa ditumpurkeun atanapi maot kusabab sababaraha ahli sajarah percaya yén nalika jaman Renaisans, awéwé Italia nganggo campuran arténis sareng quicklime pikeun ngaluarkeun rambut dina suku, tapi aranjeunna kapaksa ati-ati ngeunaan éta Éta dina waktosna dimana rambutna tos teu aya, tapi kulitna masih dina suku na. Solusi nyoplokkeun rambut anu sanés waktos éta nyaéta nyampur tai ucing dina cuka sareng kuring resep ucing kuring, abdi resep ka James, tapi kuring TEU ngusap najis na kana Tambang Kaki, anjeun kedah narik garisna. Di tempat éta garis kuring, sanaos kuring yakin awéwé Amérika d Henteu nganggo cara bahaya ieu pikeun nyabut rambut awak anjeun.

Éta liar pikeun kuring yén ieu kantos diarepkeun, sareng éta kantos nyababkeun awéwé nyebarkeun tai kotok arsenik sareng ucing dina suku aranjeunna, janten ayeuna karasaeun Ngabejaan ka kuring kumaha kuring mimiti nyukur. Mangrupikeun dinten anu nasib kuring sareng babaturan kuring nyarios deui ngeunaan nyukur suku kuring di SMP sareng kuring isin yén kuring hiji-hijina anu henteu ngukur suku kana tuur anu sababaraha réréncangan resep anu aranjeunna ngan ukur nyukur. tuur aranjeunna teras anjeun ningali pingping buluan leutik aranjeunna anu kuring lakukeun Éta henteu sapertos kecap asing tapi tetep kuring éra yén kuring henteu nyukur suku kusabab éta karasaeun kawas ritus jalan anu kuring kedah candak pikeun janten awéwé, janten kuring balik ka imah sareng naros ka indung kuring, iraha kuring tiasa ngamimitian nyukur? Suku sareng anjeunna nyarios yén kuring henteu terang upami anjeun badé ngamimitian nyukur anjeunna sareng kuring pikir oh enya éta buluan sareng anjeunna sapertos henteu kunanaon tapi ngan ukur anjeun terang nalika anjeun ngamimitian nyukur anjeunna anjeun moal tiasa deui sareng kuring henteu kunanaon, henteu kunanaon, pasihan agul anjeun kuring hoyong nyukur suku kuring sanés awéwé awéwé kuring kedah janten awéwé teu aya bagian ti kuring kuring sapertos ngantosan yén kuring henteu kedah kumaha kuring nyandak kaputusan ieu kuring ngan ukur resep yeuh kuring naroskeun sabab kuring hoyong masihan kuring agul anu kuring aya di kamar mandi nyobian nyukur suku kuring salami 45 menit lanceuk kuring anu saé anu hadé manis ngetok panto sareng nyarios ah naha anjeun henteu kunanaon di dinya sareng kuring panginten hehehehe kuring pikir kuring Abdi henteu alus kuring émut kumaha batur kamungkinan nyéépkeun 45 menit unggal minggu nyukur suku? Jawaban jalma-jalma henteu nyéépkeun 45 menit nyukur suku, tapi kuring émut ngaraos reueus pisan kana suku ramping kuring sareng badé angkat ka sakola énjingna komo ngan ukur ngagosok suku kuring dina lambaran kuring sareng panginten oh éta raoseun saé sareng alus wareg yén aranjeunna langsing kuring resep kaasihan tinimbang kanyataan yén tekanan anu ditumpukeun dina kuring sareng hal anu kuring kedah lakukeun pikeun tumuh sareng langkung feminin sareng janten langkung feminin saprak nyukur suku kuring dinten éta di SMP sareng henteu pernah dipikirkeun ngeunaan ngaharepkeun panyabutan rambut ka awéwé dugi ka tulisan anu mirip sareng anu urang lakukeun taun ka tukang, Devon ngahasilkeun tulisan anu disebut Ladylike Éta jalan 30 dinten tanpa cukur sareng kuring émut asa super depresi tapi ogé super kasieunan, rambut dina suku kuring henteu nyingsieunan kuring kuring resep pisan ka haa sapertos dina kelek kuring atanapi kumis kuring nalika rambut éta tumuh siga kuring ya allah abdi gaduh seueur rambut dina kelek kuring kuring parantos terang ngeunaan rambut dina kumis kuring kuring terang yén anjeunna awéwé dimana buuk éta dina tambang Kaki éta mah panginten ohyeah nya ok kay naon waé kuring moal nyukur sareng beuki lila kuring indit tanpa nyukur beuki lami kuring resep ngantosan aya rambut asli dina suku kuring anu bijil kuring henteu terang yén Awéwé ngagaduhan rambut ieu dina suku sareng éta rata liar pikeun kuring yén kuring henteu terang yén kuring nyandak éta sateuacan éta kantos gaduh kasempetan pikeun tumuh sareng mikir yén upami kuring ngantepkeun tumuh, kuring bakal janten awéwé anu goréng, pas suku sareng kelek kuring tumuh. Abdi émut pisan isin anu kuring bakal naék batu atanapi badé muterkeun sareng unggal kuring hoyong ngacungkeun panangan atanapi bahkan nganggo calana pondok éta karaos kuring kedah nyaah ka jalma-jalma di sakitar kuring, punten siga oh henteu, sapertos tulisan tapi éta hal ieu kuring henteu kedah ngalakukeun éta sareng kuring henteu kedah kasieun atanapi isin saatos tulisan ieu kuring kedah milih ok sodo abdi hoyong tetep ngukur suku kuring atanapi henteu naon anu bakal kuring lakukeun ayeuna nalika usum panas datang éta beuki seueur sareng langkung pikasieuneun sabab kuring nganggo calana pondok unggal dinten sareng sadayana bakal ningali rambut dina suku kuring sareng ku éta kuring bakal gagah sareng kuring bakal nembak dua kali jalma anu melong kuring sareng kuring henteu hoyong dikenal salaku salah sahiji jalma anu buluan feminis ngaduruk kutang, upami kanyataanna ayeuna, yeuh, kaduruk kutang abdi, kuring bakal buluan miceun éta sadayana, tapi dina waktos éta kuring ngan ukur éta sanés kuring kuring henteu hoyong ieu kusabab kuring parah kagambar dina média sareng kuring nyarios sareng réréncangan kuring sareng kuring sadar yén aranjeunna isin ku lalaki sareng aranjeunna éra nalika aranjeunna ngalakukeun éta nalika kami teu ngagaduhan rambut awak sareng awéwé, kami éra sareng éra, nalika urang gaduh rambut awak, kuring kedah mendakan yén ieu sadayana ngan ukur salah damel anu urang ngadamel diri upami teu aya anu ngawartosan yén kuring kedah nyukur suku, anu kuring henteu pernah gaduh upami teu aya anu ngawartosan kuring yén kuring kedah isin ngeunaan gaduh rambut awak sareng henteu katingali cukup feminin, kuring henteu bakal pernah isin, unggal pangalaman pertumbuhan awak sareng rambut anu lengkep beda sareng urang henteu kedah miara hal-hal anu éra yén awak urang badé ngalakukeun atanapi awak urang beuki ngahaneutkeun kuring ayeuna langkung haneut kusabab suku kuring sanés tapi keukeuh janten kuring upami anjeun hoyong ngalakukeun hiji hal anu saé pisan upami anjeun hoyong ngaraos raoseun Kuring resep pisan nyugemakeun urang kedah ngalakukeun hal-hal sabab urang hoyong ngalakukeun hal-hal anu sanés kusabab urang sieun dipoyok atanapi ditatap nalika urang henteu, naha rambut awak kuring pernyataan? Abdi resep rambut sanaos ngagaduhan sorangan sareng kuring siga naon anu lumangsung.

Naon aib internal anu anéh ieu anu ngan ukur dipaksa kana otak kuring Naha rambut ieu béda? Rambut dina sirah kuring geulis sabab kuring ngalakukeun éta kuduna sareng kelek kuring kedahna? pikaresepeun sabab kuring ngalakukeun éta rambut dina suku kuring saé sabab kuring tumaros sareng kusabab éta milik kuring unggal énjing kuring nerapkeun losion kuring sareng ngalempengkeun sanésna nalika kuring kaluar dina panonpoé rambut kuring bakal lempeng pirang abdi dua minggu deui California ti Hawaii sareng sanésna kuring henteu nganggo gerber yeuh rambut kuring tos pirang janten panginten langkung hésé ditingali tibatan biasana tapi éta, kuring henteu ngaku karpét liar 70an Kuring sadar yén rambut sareng kelek kuring buuk sigana kirang ti naon waé di antara anjeun anu ningali, tapi hal éta nyaéta kuring henteu ngaku boga paling rambut sareng nalika anjeun nyarios kuring henteu ningali sakali rambut anjeun nepi, bersantai, éta mangrupikeun titik, henteu ' Henteu janten masalah upami anjeun lirén miara sésana nyaéta dunya tiasa ngatasi éta masih aya tempat dimana kuring leupas tina rambut kuring e Cabut awak kuring sorangan sabab éta anu kuring lakukeun Kuring ngan ukur hoyong jalma terang yén aranjeunna ngagaduhan pilihan sareng éta aranjeunna henteu kedah ngaraosan diharepkeun kusabab dunya ngawartosan aranjeunna atanapi pasangan ngawartosan aranjeunna atanapi sobat ngawartosan aranjeunna pikeun ngalakukeunana, éta rambut anjeun, anjeun parantos tiasa, anjeun tiasa mutuskeun naon anu kedah dilakukeun

Naha nyukur suku anjeun damang?

Milih pikeunnyukur suku anjeunnyaéta masalah pribadi. Sabalikna naon anu panginten sababaraha urang,nyukur suku anjeunbuuk henteu ngajantenkeun deui kentel. Henteu aya manpaat médis pikeunnyukur suku anjeun; seueur awéwé - sareng sababaraha lalaki - ngan saukur resep tampilan sareng rasana bébas tina rambutsuku.

Kedah lalaki nyukur rambut awak?

Kusabab kitu teu kedah hariwangawak cukurpikeun miceun fuzz, upami éta karesep anjeun. Tapi henteu sadayanabuuk awakteu aya gunana - bulu mata sareng halis tetep ngagaduhan peranan anu penting, sareng irung sareng ceulibuuktiasa dipangkas tapi henteu dihapus.

Sakumaha sering lalaki nyukur suku na?

Sakumaha sering kedahnaanjeunnyukuranjeunsuku? Éta turun kana karesep pribadi tapi anjeun bakal mendakan anjeun paling dipikaresepnyukuranjeunsukuunggal hiji nepi ka tilu dinten upami anjeun hoyong ngajaga kulit rata.09.01.2019

Naha damang pikeun nyukur suku?

Milih pikeunnyukuranjeunsukunyaéta masalah pribadi. Sabalikna naon anu panginten sababaraha urang,nyukuranjeunsukubuuk henteu ngajantenkeun deui kentel. Henteu aya manpaat médis pikeunnyukuranjeunsuku; seueur awéwé - sareng sababaraha lalaki - ngan saukur resep tampilan sareng rasana bébas tina rambutsuku.

Naon ari stroberi?

Ihtisar. Upami anjeun parantos merhatikeun titik-titik poék dina anjeunsuku, Anu tiasa nyarupaan titik hideung leutik, anjeun panginten tiasa gaduhsuku strawberry. Istilahna asalna tina penampilan anu dot atanapi diadu anu nyarupaan kulit sareng siki abuah strawberry.

Naha nyukur suku anjeun goréng?

Nyukurkontra

Nyukurtiasa nyababkeun folikel rambut anu meradang, peurih, rambut teuleum sarengagulkaduruk. Hasilna ngan ukur lumangsung 1 dugi ka 3 dinten. Agul kusam tiasa nyababkeun iritasi sareng motong.

Naha saur anjeun anéh pikeun lalaki nyukur suku?

'Kuring pikir éta anéh lamun jelema teu boga rambut leg; tapi upami motong éta ngajantenkeun aranjeunna langkung raos, kuring henteu ngagaduhan masalah. ' - Nicole R. 'Entong nyukur rambut leg anjeun. Éta ngan anéh. Kuring henteu kapikiran upami jalma-jalma motongna, tapi kecuali anjeun tukang ngojay Olimpiade, jaga rambut leg tetep bijil. ' - Danielle M.

Naha anjeun nyukur suku upami rambut buuk?

Kabeneran anu leuwih rumit nyaéta yén suku anu idéal bakal bénten-bénten ti hiji lalaki ka hiji lalaki. Upami anjeun istiméwa, anjeun kedah ngémutan upaya motong / cukur anu langkung kuat. Sabalikna, upami anjeun gaduh jarang, rambut leg leg, anjeun panginten henteu kedah hariwang pisan. Tapi, ieu mangrupikeun bagian anu paling penting. Upami anjeun badé nyukur suku anjeun, aranjeunna kedah dipahat.

Naha aya manpaat kaséhatan pikeun nyukur suku anjeun?

Éta leres leres upami anjeun cicing dina bentuk sareng ngajaga suku anjeun dipahat. Alesan utama anu séjén pikeun nyukur suku nyaéta pikeun manpaat kaséhatan. Ieu sanés usaha pikeun nyebatkeun yén suku lemes sacara universal langkung séhat tibatan alternatif buluan na. Rada, aya seueur kaayaan médis khusus anu tiasa nyababkeun cukur.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Pengendara maéhan tukang leumpang - kumaha mutuskeun

Naha pengendara kantos maéhan tukang leumpang? Sapédah anu maéhan saurang anu leumpang 73 taun saatos ngalangkungan lampu beureum, ngantepkeun anjeunna 'pendarahan' di jalan, pengadilan nguping.

Jason kenny cyclist - kumaha ngajawabna

Naha Jason Kenny pensiunan? Saatos pertandingan, Kenny cicingeun pensiunan tapi henteu lami saatos lahirna anak kahijina, ngumumkeun rencana pikeun neraskeun Tokyo 2020 sareng tempatna dina sajarah Olimpiade.

David millar cyclist - ngajawab patarosan

Dimana cicingna David Miller? Girona, Spanyol

Sapédah lawas - réspon kana pasualan

Saha siklik pangkolotna? Robert Marchand

Pengendara sepeda Pantani - solusi pikeun

Naon anu lumangsung Marco Pantani? Dokuméntér anu disiarkeun dina Italia dina dinten Salasa wengi bakal mempertanyakan cara maotna pengendara sepeda populér Marco Pantani. Pantani, anu meunang Tour 1998 di 1998, pupus dina yuswa 34 taun saatos kapendak dibatesan di kamar hotél na di 2004.

Jinis pengendara - kumaha mutuskeun

Naon rupa-rupa jinis tukang sepeda? Naon rupa-rupa jinis pengendara motor? Pendaki. Panapak. Panumpang. Panulis. Sadaya-Puter. 28. 2018.