Utama > Waleran Pangsaéna > Sapédah léngkah énggal - solusi praktis

Sapédah léngkah énggal - solusi praktis

Dupi abdi tiasa nyéwa NuStep?

Thenyéwaprogram kalebet aNuStepPalatih T4R recumbent cross palatih kalayan biaya sadinten langkung ti $ 16, salami minimum 30 dinten. Ieunyéwaprogramtiasajanten anyéwamilikna, dimana pamayarantiasadilarapkeun kana harga beuli kanggo aranjeunnaNuStep.



♪ Bob sareng Brad dua anu paling kawéntar ♪♪ Fisioterapis ♪♪ dina Internét ♪ - Hai, Kuring Bob Schrupp, Fisioterapis - Brad Heineck, Fisioterapis - Leres, kami putra Fisioterapis paling terkenal di Internét - Dina pendapat kami , tangtosna, Bob .- Dinten ieu kami badé nunjukkeun ka anjeun sapédah jero ruangan anu pangsaéna pikeun bumi anu moal ngahindaran bosen dina sapédah cicing. - Leres, Bob, anjeun terang, iraha anjeun lebet kana sapédah atanapi treadmill, keluhan panggedéna nyaéta kuring ngadangu sareng anu kuring pribadi bosen.-Pasti.-Tapi ieu mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun éta.

Sareng éta henteu mahal pisan pikeun pilihan ieu. Langkung saé tibatan anu sanésna.- Kami bakal nempatkeun waleran di tengah tulisan pikeun tujuan ieu.- Leres, tapi tebak naon, anu urang gaduh --- Ku jalan kitu, upami anjeun énggal dina saluran kami mangga candak sakali Kadua pikeun ngalanggan.

Kami gaduh tulisan ngeunaan kumaha carana tetep séhat sareng bébas nyeri sareng kami unggah aranjeunna unggal dinten - Éta leres - Upami anjeun kéngingkeun kasempetan, buka bobandbrad.com ogé Buka bagian hadiah, sabab ku anjeun anjeun terang naon anu kami pasihkeun Brad? Kami masihan sapédah ieu. - Sapédah latihan Renpho. - Nya, sanés sapédah ieu, tapi sapédah anu diwangun sapertos kitu. - Leres, leres. - Leres .- Tapi kami parantos gaduh Renpho, Renpho, naon éta éta nami? Sapédah latihan Renpho? Abdi henteu terang.



Éta sapédah Renpho tiasa lebet kana pasanggiri - Éta leres. - Anjeun ogé tiasa buka Facebook. Éta dipasang dina luhur halaman.

Ogé buka Twitter, Instagram atanapi TikTok upami anjeun hoyong vérsi 60 detik tina program kami. - Atanapi podcast - Atanapi podcast. - Leres, leres, leres, Bob. - Janten urang bakal ngaliwat detil na.

Sabenerna, anjeun sareng Mike bakal ngaliwat detil na. Leres, hayu urang angkat. Éta pisan, janten - éta kantong pinter Powered Renpho AI, sapédah pinter. (seuri) Kuring bahkan henteu tiasa nyarios, sapédah pinter anu didukung AI - tong hariwang sabab Bob badé ninggali tulisan ieu - enya - sareng Mike nembé sumping --- Leres, Mike mangrupikeun bagian tina Bob-and- Brad-Crew.- Leres, tapi ogé, urang tiasa nguntungkeun Ngabuburit, cicing atanapi bobo jero rohangan. - Mang. - Nomer hiji, éta henteu épéktip, henteu pencét beungkeut, pinggul, Punggung sareng tuur tuur babarengan.



Janten upami anjeun gaduh rematik --- enya, sareng jaga tetep langkung stabil.- Persis. Persis.- Anjeun pasti tiasa ningkatkeun beban padamelan, - Leres.- Upami anjeun hoyong, anjeun tiasa leres --- Oh enya, anjeun tiasa ngalakukeun kardio kalayan saé pisan.- Oh, enya .- Sapédah ieu nawiskeun, éta lemes pisan, sareng anjeun pasti bakal ningkatkeun detak jantung anjeun sabab anjeun terang naon waé anu anjeun pikahoyong. - Leres. - Janten anu sanésna nyaéta sababaraha jalma henteu ngémutan éta, tapi kuring kusabab kuring sering ngécag di luar. - Kan. - Aya patalimarga sieun.

Bakal aya ragrag, turun mudun. Entong dilakukeun, anjeun moal nganyenyeri diri dina sapédah cicing. Kumaha kaayaan hawa na? Sareng cuaca.

Leres, iraha wae hujan. Kami gaduh teuing, Tanner, anjeunna mikirkeun ngagunakeunana kusabab anjeunna henteu gaduh anjing, anjeunna biasana --- ngédit.- sapédah salaku olah raga .- pasti .- sareng bawa, anjeun terang, tapi ku anjing éta Langkung sesah. - Tiasa rada tangguh, enya. - Janten anjeunna tiasa tetep ayeuna, sareng anjeun terang, - Pasti .- Muga kuring leres, Tanner. - Éta nyéépkeun cht --- Anjeunna ngajelaskeun kaayaan langkung jelas tibatan kuring masihan.



Ngalangkungan alesan anjeun sabab anjeun terang cuaca sok alus di jero. - Leres. - Tapi anu sanésna nyaéta, hehehehe, kuring maca énjing ieu Brad, tilas pamaén NBA katabrak mobil.

Anjeunna lumpuh. - aduh. - Maksad abdi mangrupikeun musibah.

Maksad abdi, mobil nabrak anjeunna ti tukang nalika anjeunna dina sapédah na - Oh - Anjeunna blok ti imahna - Leres, janten enya, anjeun kedah ati-ati pisan sareng sapédah, tapi henteu ieu .- Henteu. - Atanapi sapédah jero ruangan anu sanés.

Janten leres, kuring resep pisan kana sapédah ieu. Urang bakal nunjukkeun kumaha ngagunakeunana, tapi Mike bakal ngabantosan Bob, Bob. - Buang kuring. - Bob anjeun parantos angkat.

Oke Brad. Di dieu urang badé maju nganggo sapédah Renpho ieu sareng nunjukkeun manpaatna sareng nunjukkeun anjeun kumaha cara nyetél sapédah di bumi. Bob musna sapertos kuring parantos nyebatkeun yén anjeunna ngagaduhan masalah masalah paguneman.

Urang badé maénkeun Mike. Sareng Mike ahli lokal urang ogé. Anjeunna leres-leres bakal nunjukkeun anjeun, masihan anjeun inpormasi anu saé --- Mudah-mudahan, ahli.- Kumaha jalanna sareng aplikasi dina telepon anjeun pikeun latihan.

Mangpaat anu saé pisan. Abdi resep pisan. Hiji hal anu kuring lakukeun upami anjeun gaduh sapédah di bumi éta saé pisan pikeun gaduh anu anjeun tiasa ngalih kalayan gampang sapertos kieu, anu beuratna seueur pisan, tapi cara nyetélna anjeun tiasa ngagulung sareng tahan didieu sareng gulung deui kalayan gampang tanpa janten jalma anu kuat.

Éta dumuk. Éta stabil pisan. Éta bagian anu penting.

Nyaho, jalma naék kana motorna nalika goyah atanapi henteu padet, sareng anjeun bakal mendakan éta kalayan anu langkung mirah. Salajengna, pastikeun anjeun parantos nyaluyukeun sapédah anjeun supados korsi jangkungna sareng posisi setang anu leres dina sapédah, sapédah cicing anu saéna parantos aya panyaluyuan pikeun sadayana. Mimiti, jangkungna korsi, atanapi jangkungna korsi, anu bakal kuring diskusikeun heula.

Ayeuna ku sapédah ieu saé pisan. Lemes pisan. Sareng éta cara anu sakuduna.

Éta gaduh, teu gaduh, upami anjeun biker serius, aranjeunna disebat rumah susun sareng umum pikeun motor cicing. Sareng ngagaduhan Stirrups upami anjeun kersa. Janten sampéan anjeun dina datar, sareng éta rada leupas di dinya, sareng éta kumaha rarancangna.

Linggih dina sapédah anjeun sareng ngan saukur ngepak bakal nempatkeun bobo anjeun dina korsi dimana éta kedahna raoseun. Eureun dina posisi turun. Tuur anjeun kedah ampir lempeng.

Anjeun henteu kedah ngaraos siga anu aya di tukangeun pikeun ngeupeul pedal atanapi henteu keuna. Sareng anjeun kedah gaduh pancakaki suku anjeun pas di luhur sumbu atanapi dina tingkat dampal suku. Henteu saluhur didieu, suku anjeun ngagantung di payun, janten posisi anu pas persis di dinya.

Ngadamel su upami tuur anjeun ngalipet sakedik. Teras lebet kana posisi éta. Kuring nelepon ieu posisi jam salapan atanapi tilu, gumantung kana arah anu anjeun ningali.

Sareng nalika anjeun nyandak garis vertikal turun tina kneecap anjeun, éta kedah nangtung dina sumbu atanapi di payuneunna. Éta bakal béda-béda. Sareng éta robih dimana anjeun nempatkeun bokong dina korsi.

Janten pastikeun anjeun ngepak, korsi anjeun di luhur éta, gelandangan anjeun, imbit anjeun nempatkeun korsi dimana kuduna. Sapédah ieu ngagaduhan setelan anu saé, gampang di dieu. Ngagaduhan nomer dina éta.

Oké, kuring bakal nempatkeun ieu deui dimana éta. Anjeun tiasa mindahkeun korsi payun sareng mundur kalayan gampang pisan. Tarik ketang.

Sareng pamustunganana, tapi ampir anu langkung penting, ieu jangkungna atanapi jangkungna setang. Ieu ayeuna adaptasi pisan upami anjeun ngagaduhan masalah tonggong pisan atanapi hoyong tetep paling raoseun, biasana langkung luhur langkung saé. Kuring nyandak tambang sabab kuring gaduh spondylolisthesis.

Abdi rumaos langkung raoseun. Abdi langkung resep ngalatih langkung saé tibatan jero Alesan jalma-jalma hoyong turun pisan bakal ekstrim upami aranjeunna serius ngeunaan bersepeda. Anjeun hoyong kéngingkeun aerodinamika sareng lebet kana posisi serelek.

Biasana jalma-jalma ieu henteu ngalatih kana sapédah sapertos ieu. Janten urang gaduh dua posisi tangan di dieu, di dieu. Kuring bakal nyandak éta Hiji hal anu anjeun bakal terang ngeunaan saha waé anu naék sapédah, salaku therapist, jalma gaduh pangkonan, éta ngamajukeun deui buleud.

Janten Mike, tiasa nempatkeun iteuk booyah éta? tonggong kuring, sareng tanpa mikirkeun éta, sareng ieu mangrupikeun salah sahiji tantangan hébat kuring sacara pribadi, kuring buleud sareng kuring kedah jalan anu sapertos éta sareng nyobian ngajaga éta. Naha anjeun terang naha kuring tiasa nempelkeun ieu? awak kuring nalika tunggang éta bakal janten metode latihan anu saé pisan supados kuring tiasa ngajaga sikep anu saé - Urang gaduh sababaraha saluran saluran - Leres, leres, sigana urang ngan ukur ngantosan éta Mike - Oke, kuring ngan ukur naroskeun. - Leres, ieu tulisan anu sanés.

Janten posisina leres. Nya, kuring resep pisan kana sapédah khusus éta kusabab anjeun tiasa nganggo sapédah di bumi, anjeun terang, 20 menit, 3 0, 40 menit, naon waé anu anjeun pikahoyong. Tapi biasana saatos 10 menit jalmi bakal sadar yén anjeun bosen.

Anjeun tiasa nonton TV, éta ngabantosan, tapi teras hésé pikeun ngamimitian latihan anjeun. Anjeun hilap kana latihan teras naon waé anu anjeun nonton anjeun kalibet dina program. Janten Mike, anjeun hoyong nunjukkeun naon aplikasi anu dipiboga dina telepon anjeun, kumaha jalanna? - Leres.

Janten anu anjeun badé lakukeun nyaéta anjeun hoyong unduh aplikasi AI Gym. Éta tiasa dianggo sareng AI Smart Bike kanggo séwa. Éta nami barangna.

Diamondback ngaleupaskeun 2 tingalian

Aplikasi kabugaran saleresna ngagaduhan 66 pilihan kursus anu béda, lima modeu latihan anu béda. Janten anjeun gaduh hal sapertos palatih tulisan. Janten sapertos anjeun niru kelas putaran, ampir.

Aranjeunna ogé ngagaduhan program latihan kakuatan. Ieu katingalina sapertos sapédah plug-in normal anjeun, dimana anjeun tiasa ningali bukit naék sareng turun. Anjeun tiasa ningali grafik anu béda-béda, atanapi aranjeunna ngagaduhan panoramik resolusi luhur, anu disebatkeun ku Brad.

Janten ieu ibarat numpak virtual. Janten nalika anjeun ngalangkungan lingkungan anu anjeun pilih, résistansi sapédah sacara otomatis bakal robih janten bukit, janten langkung hésé turun gunung, janten langkung gampang, sareng anjeun tiasa ningali sabaraha lami waktos anjeun nutupan jarak ka siklus. - Janten unduh aplikasi na. - Yep. - Teras anjeun ngagantungkeun telepon, éta ngagaduhan barang caket anu saé supaya telepon anjeun henteu murag.

Anjeun ogé tiasa nganggo tablet upami anjeun gaduh tablet anu tiasa dianggo dina iPhone sareng Android. - Oh, anjeun gaduh layar anu langkung ageung di dieu ogé. - Leres, janten anjeun tiasa nganggo dina tablet. - Janten upami kuring nyarios kami, abdi ' m nyetir, abdi gaduh éta, sadayana parantos disiapkeun, aplikasi dipasang sareng Bluetooth ieu nyambung, leres, sareng, éta, otak, upami anjeun kersa, tina sapédah - yep. - Sareng anjeun ngahurungkeun.

Sareng kuring resep pisan sateuacanna, anjeuna, anjeun tiasa ningali diri anjeun leumpang di jalan. Sareng sapertos Mike nyarios, anjeun mimiti leumpang naék gunung. Anjeun tiasa ningali tatangkalan.

Sigana mah nyata sacara real-time .- Leres.- Sareng ngamimitian ngepak-ngodok nalika anjeun naék gunung sareng anjeun henteu kedah ngungkulan résistansi, tapi anjeun tiasa upami anjeun henteu hoyong nganggo éta, nganggo résistansi manual parobihan. di dieu. - Leres, anjeun tiasa nganggo sapédah ieu nganggo aplikasi atanapi tanpa aplikasi.

Anjeun kedah sambungkeun supados résistor tiasa jalan. Tapi upami sadayana anu anjeun hoyongkeun nyaéta siklus sapertos sapédah cicing biasa, anjeun tiasa. Upami anjeun hoyong nganggo sadaya aspek aplikasi, maka anjeun ogé tiasa.

Janten ngagaduhan pilihan. - Leres. Budak saé pisan Sareng anjeun tiasa masihan langkung seueur inpormasi ngeunaan sababaraha stats sareng spésifikasi sareng hal-hal ngeunaan sapédah ieu? - Leres, éta jangkungna, anjeun kedah antara 1,50 m atanapi 1,80 m jangkung.

Janten Bob moal tiasa naek sapédah ieu kusabab anjeunna ngagaduhan wates beurat 6 dugi 6.265 pon. Usulan anu disarankeun ti 15 dugi ka 70 taun. Éta hadir sareng jaminan 12 bulan sareng éta ogé dianggo sareng aplikasi pihak katilu sapertos Kinomap, Zwift atanapi FulGaz.

Ieu sadayana aplikasi sapédah anu dianggo ku jalma. Janten anjeun tiasa balap sareng réréncangan anjeun. Kuring pikir anjeun ogé tiasa nganggo aplikasi AI, upami anjeun sareng rerencangan anjeun hoyong saling bersaing, anjeun ogé tiasa. - Janten anjeun nyarios yén sobat anjeun tiasa ngéléhkeun tempat anu sanés. - Leres. - Sareng anjeun tiasa leres - - singkronisasi aranjeunna - naha anjeun ningali naon anu dilakukeun ku jalma sanés, atanapi anjeun ningali éta? - anjeun bakal ningali hasil anjeun di dinya.

Janten nalika kuring nganggo kartu éta bakal nyarios seueur jalma anu ngalakukeunana ayeuna. Terus éta bakal nyaritakeun waktosna. - Oke. - Janten upami anjeun hoyong, anjeun moal tiasa ningali aranjeunna didinya.

Béda sareng Kinomap sareng Zwift, anjeun leres-leres tiasa bersaing sareng jalma dina balapan - Katuhu - Ngarah anjeun tiasa ningali éta berinteraksi - Sareng aranjeunna langkung awis, sanésna? - Leres, ieu mangrupikeun aplikasi anu gratis. Tangtosna anjeun kedah mayar sapédah. Sapédah hargana $ 699.

Ayeuna aranjeunna gaduh diskon $ 100, kode pikeun sapédah 100. Ngan buka situs web aranjeunna. Sadayana aya saé.

Anjeun teu kedah émut kode na naon, tapi. - Leres. Sareng kuring terang sareng Computrains sareng sababaraha setélan sapédah tungtung anu langkung luhur, $ 2000 lumayan di daérah ieu. - Leres, sareng teras aplikasi na ngajalankeun $ 30 dugi ka $ 50 sasasih kanggo langganan, janten. - Leres, sareng éta beda-beda.

Janten, sareng aya kaunggulan anjeun tiasa gaduh didieu. Tapi kuring pikir ieu saé pikeun anu hoyong nyetir hiji hal. Aranjeunna henteu hariwang pikeun kaluar sareng balap, sacara harfiah dina sapédah. -Enya. -Sareng kéngingkeun kagancangan paling gancang nalika di luar.

Tapi anjeun bakal kéngingkeun sistem kardiovaskular anu hadé. Aya hiji hal anu kuring hoyong ucapkeun deui, salaku ahli terapi, kuring sok émut pikeun aman. Kumaha cara ngaluyukeun jangkungna batang sareng korsi sakumaha anu kuring sebatkeun tadi.

Sateuacan naék kana sapédah, lakukeun manteng sapertos kieu ka tukang. Oke, ngan sabab ampir aman, bahkan upami anjeun mikir ngeunaan sikep anjeun, pas anjeun lebet kana aplikasi atanapi latihan anjeun, anjeun panginten bakal maju bari henteu dipikirkeun deui. Éta sifat manusa.

Janten urang bakal manteng ka tukang. Mangrupikeun régang anu hadé. Naék kana sapédah anjeun, mimitian latihan anjeun.

Anjeun terang, upami anjeun latihan 30 menit, anjeun bakal capé. Anjeun ngesang. Terus nalika anjeun turun tina sapédah pastikeun anjeun ngan ukur tenang sareng mudah-mudahan kuring henteu terang naha aplikasi na aya, tiis di tungtungna, leres? - Dina virtual, henteu, anjeun ngan ukur tiasa nganggo pedalan.

Tapi sababaraha kursus anu sanés enya, aranjeunna tipis ngawangun éta - Pasti, sareng éta nalika anjeun ngamimitian. Anjeun kedahna waé najong sacara sukarela, anjeun terang, sahenteuna sababaraha menit waé pikeun ngahaneutkeun kaayaan.

Utamana lamun anjeun rada kolot, siga, anjeun terang, lima puluhan, genep puluhan, awak anjeun, sadaya jelema terang ieu nalika anjeun dina titik ieu dina kahirupan anjeun. Terus pastikeun anjeun ngalakukeun éta di tungtung sateuacan anjeun turun, teras manteng mundur deui, tilu dugi ka lima manteng sapertos kieu. Tahan kana sapédah di dieu.

Éta saé, anu quads manjang. Kusabab aranjeunna salah sahiji gugus otot utama anu kedah dianggo bari ngadorong. Anjeun terang upami éta masalah kasaimbangan, tahan kana sapédah éta.

Upami anjeun henteu raoseun ngalaksanakeunana sareng anjeun terang sanaos anjeun nahan, ulah waé. Éta henteu saébat pisan tina perjanjian, kuring resep nganggo bagian tina sapédah éta di dieu. Anjeun tiasa manteng kalde sareng tali keuneung anjeun.

Anjeun tiasa nahan tekanan ieu nalika déprési, atanapi tahan pikeun 15-30 detik - saur sapédah éta masihan latihan anu saé. Kuring lakukeun perjalanan virtual lengkep sareng éta. Nyandak kirang langkung 23 menit. - Um-hmm. - Sareng kuring pisan késang sareng kaluar napas ku saatos kuring réngsé.

Sareng anjeun tiasa adaptasi. Abdi aya ogé, waktos anu pondok pisan. Kuring ngajar Johnny G, kuring genep Sertifikasi salami mangtaun-taun, ngulinkeun kelas sareng kuring aya di dinya lima menit sareng kuring parantos tiasa nyebatkeun yén éta, éta bakal masihan anjeun sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun latihan.

Sareng éta ngan ukur, éta mangrupikeun sapédah anu saé, padet, padet, tah. - Leres. - Naha saur anjeun ieu tiasa nyageurkeun haté anu pegat? - Nya éta mangrupikeun hal anu kuring hoyong nyarioskeun. - Éta tiasa kaayaan haté anjeun .- Leres, leres, tapi kuring, kuring henteu nganggap urang bakal ngalakukeun éta, anjeun terang kami tiasa ngalereskeun naon waé kecuali- Anu rusak haté.- Nya éta Bob sareng kuring.

Janten urang henteu cukup sinkron sareng éta, tapi saé pisan. Good luck sareng biking di jero rohangan anjeun. Senang-seneng sareng tetep séhat.

Naha NuStep mangrupikeun sapédah recumbent?

Sapedah NuStep Recumbent-Sapédah latihan.

Janten hayu urang mimitian. Dinten ayeuna kuring bakal nganggo Pelatih Palang Palang Bouncer Freestep, tapi kuring bakal ngobrol sareng anjeun sakedik perkawis éta nalika jalan.

Janten, sacara umum, elliptical recumbent mangrupikeun cara anu saé pikeun kéngingkeun sababaraha latihan kardio terapi alternatif nalika anjeun henteu tiasa ngalakukeun latihan anu épéktip ieu. Kuring terang seueur anjeun naros ka kuring yén anjeun terang mendi kuring nyeri nalika kuring leumpang, nalika kuring nyobian ngaji, nalika kuring damel dina treadmill, bahkan dina sapédah kuring nyeri sendi anu parah, naha aya deui anu tiasa kuring laksanakeun? ngalakukeun. Janten ieu mangrupikeun alternatif anu saé.

Sapédah recumbent dasarna ngandung harti yén anjeun ngandelkeun sakedik dina korsi anjeun. istilah téknis ngagoler, tapi ku korsi ieu anjeun leres-leres tiasa ngarobih posisi anjeun, tapi tonggong anjeun didukung. Dina dunya terapi olahraga, ieu sapertosna: Sapédah recumbent hartosna tonggong anjeun didukung.

Anjeun dina posisi anu rada ngagoler. Sareng éta ngabantosan kuring yén éta ngabantuan muka sendi anjeun sakedik. Janten anjeun henteu dugi ka dieu dimana anjeun ngagali kana daérah sakedik, anjeun muka éta sendi, utamina dina cangkéng.

Palatih palang mangrupikeun salah sahiji jinis latihan elips. Janten gerakanna lemes, bahkan dina sapédah, anjeun nuju langkung saé deui dina gerakan bunderan anu gedé, sareng éta ngan sakedik langkung lemes. Janten éta saé pisan pikeun sendi dimana anjeun teu ngagaduhan pangaruh anu tiasa ngajantenkeun sendi na langkung nyeri.

Janten ku freestep, anu kuring resep pisan nyaéta kuring badé milampah sakedik, anjeun tiasa ningali kumaha lemesna. tapi anjeun tiasa nguping sepi éta. Anjeun bieu tiasa nguping ieu nalika anjeun nganggo.

Janten ieu saé upami anjeun hoyong ngadangukeun musik atanapi nonton TV nalika anjeun ngalaksanakeunana. Kuring terang upami kuring nonton TV nalika kuring damel, waktos langkung gancang, sareng kuring henteu ngan saukur angkat nalika hal ieu parantos réngsé. Maka, kuring resep kanyataan yén éta téh sepi sareng lemes. sareng seueur pisan anu saé dina Freestep sabab anjeun tiasa nyetél sadayana.

Anjeun tiasa nyaluyukeun jangkungna panangan, anjeun tiasa muterkeun gagangna pikeun kéngingkeun latihan anu béda pikeun awak anjeun, anjeun tiasa ngarobih jangkungna korsi, anjeun tiasa ngarobih posisi bohong sapertos anu kuring nyebatkeun, sareng anjeun ogé tiasa ngarobih résistansi. Abdi ngan ukur hiji sareng ngaraos resep ngagaduhan latihan anu saé. Tapi anu kuring ogé resep ngeunaan Freestep nyaéta éta ngan ukur gaduh hiji monitor anu hadé di dieu dimana anjeun tiasa ningali kalori, jarak sareng waktos anjeun. .

Ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalacak yén éta aya dina posisi anu saé tibatan ningali kana unggal waktos, anjeun tiasa ningali ka handap sareng ningali naon anu saéna ogé. Janten pikeun panangan, um, anu kuring resep nyaéta anjeun kéngingkeun latihan panangan ieu ogé, tapi anjeun henteu kedah latihan latihan upami anjeun henteu hoyong. Tapi lamun anjeun ngalakukeun duanana, anjeun leres-leres tungtungna ngaduruk langkung seueur kalori kusabab anjeun ngalaksanakeun otot awak luhur sareng awak handap.

Ieu kumaha anjeun ngabakar langkung kalori. Janten ieu saé pisan. Tapi upami anjeun ngan ukur badé ngalatih awak bagian luhur anjeun, anjeun tiasa nempatkeun sampéan dina palang payun sareng badé ngamimitian.

Kuring ngarasa siga kuring ngagarap panangan langkung seueur ayeuna. Janten nalika panangan dina posisi munggah, kuring langkung seueur gerak tarik anu nempatkeun langkung galur dina bisep. Janten upami anjeun hoyong ngerjakeun bisep anjeun sakedik deui, anjeun gaduh gagangna dina posisi ka luhur, tapi upami anjeun hoyong damel trisép anjeun sakedik deui, anjeun tiasa sacara gampil ngarobih éta. janten anjeun ngan ukur pulas sakedik, tarik deui teras tarik, pencét kana tempatna, sareng pulas deui, batalkeun, tarik ka luhur, pulaskeun ka handap.

Pastikeun bintik-bintikna aya dina tempat anu sami. Tarik kedap teras nalika kuring angkat sakumaha anjeun tiasa tingali kuring nampi tekanan anu turun. Kuring ngalakukeun gerakan ieu dimana ayeuna kuring nampi latihan trisep langkung.

Éta ogé tiasa dianggo sareng dada, beulah luhur, sareng deui suku sareng sendi anjeun. sering sareng nyeri sendi atanapi bahkan penggantian sendi, ieu mangrupikeun jinis mesin, mesin crosstrainer ieu kalayan gerakan lemes, sapédah recumbent sareng sadayana anu anjeun bakal tingali di klinik terapi. tapi hanjakalna mesin ieu sakapeung rebu-rebu dolar.

Janten freestep ieu mangrupikeun alternatif anu saé upami éta terjangkau. Anjeun tiasa ngagaduhan éta di bumi teras nganggo éta di bumi salami. Janten upami kuring ngalaman sapertos ngagantian tuur khusus, ieu mangrupikeun salah sahiji anu kuring pikaresep pikeun ngagantian dengkul kusabab sakali anjeun nambihan résistansi éta, anjeun sanés ngan saukur ngagaduhan latihan kardio, latihan gerak, sareng penguatan.

Tapi sering saatos ngagantian tuur janten ketat pisan sakapeung pikeun anu parantos ngalaman, khususna di awal hésé pikeun gerakan ieu. ? Nya, ku éta anjeun leres-leres tiasa nganggo panangan pikeun nyandak gerakan éta, nyandak tikungan éta. Sareng kuring parantos pendakan sareng pasién kuring sababaraha kali yén upami aranjeunna tiasa ngalakukeun éta nyalira, upami anjeun tiasa mindahkeun gerakan éta ka hareup, nalika anjeun terang yén aranjeunna bakal datang, anjeun bakal ngalakukeun sakedik langkung hésé tibatan henteu terang naon anu bakal dilakukeun ku Terapis sareng anjeun bakal tegang ngarepkeun éta bakal cilaka.

Janten anjeun sering tiasa ngalaksanakeun langkung seueur latihan. Aranjeunna terang anjeun ogé nyorong ku panangan sareng suku anu sanés pikeun ngabengkokkeun. Janten mangrupikeun cara anu saé pikeun nempatkeun gerakan éta di dinya, tapi éta saé sareng lemes.

Anjeun ogé tiasa ningali nalika kuring ngadorong kuring kéngingkeun gerakan maju ieu, sahingga anjeun kedah katingali geulis sabab henteu sapertos sapédah anu ngajantenkeun gerakan ageung ieu, tapi éta cara kuring ngadorong ka payun. tapi nalika kuring narik éta jenis gerakan mundur. Ieu dina gilirannana nungtut kelompok otot anu béda.

Nyorong ku quads, narik nganggo hamstrings. Janten ieu sanés ngan ukur latihan awak pinuh anu saé, tapi ogé latihan awak multi-otot anu saé. Janten mangrupikeun peralatan anu saé pisan, um saderhana, pangaruh hipu sareng lemah kana sendi éta, sareng éta ngan mesin anu saé pisan.

sareng émut, tetep aman, bersenang-senang sareng mudah-mudahan anjeun gancang-gancang.

radikal bébas kopi

Saha anu ngadamel NuStep?

Dick Sarns

Naha NuStep latihan anu saé?

NuSteppalatih cross recumbent tiasa nyayogikeun kardio sareng kakuatan anu sengitlatihanpikeun palatih anu ngirangan ngirangan beurat, ngawangun kakuatan sareng ningkatkeun kabugaran sacara umum.

Otot naon anu dianggo ku NuStep?

Kalebet Awak Luhur

Nalika anjeun narik gagangna deui, latissimus dorsi anjeun, bisep, trapezius tengah sareng rhomboid anu utamiototngalakukeun étagawesamiototdipaké dina kabel lempeng deui barisan dipangku.
21 2019.

Anu mana anu langkung saé sapédah recumbent atanapi elips?

Ngerjakeun langkung seueur otot hartosna ngaduruk langkung kalori. Ahli ngitung yén latihan sedeng dina anelipspalatih ngabakar sakitar 30% langkung kalori tibatan latihan sedeng dina asapédah recumbent. Éta rada penting. Upami tujuan utami anjeun nyaéta ngirangan beurat badan, maka anelipsnyaetalangkung saépilihan tibatan asapédah recumbent.

Dimana NuStep?

Mimiti, anjeunNuStepbade jantendidamelku tim manufaktur urang di Ann Arbor, MI. SabanNuStepnyaétadidamelmesen sareng anjeun tiasa dipastikeun mesin anjeun bakal kaluar tina jalurdidamelkalayan ahli sareng panangan asih. Butuh waktu urang sababaraha dinten pikeun ngawangun anjeunNuStep, sareng saatos éta, éta siap dikirim!

Naon stepper recumbent?

Stepper recumbentnyaéta mesin anu ngamungkinkeun pangguna janten dina posisi anu condong. Pamakéna aya dina cara sapertos anu niron tindakan lemes, alami. Mangpaat fisik tinaundak usuk.

Naha sapédah recumbent saé sapertos leumpang?

Leumpang. Basa manehlatihankalayan usaha sedeng dina asapédah cicing, jalma 155 pon bakal kaduruk sakitar 596 kalori sajam, numutkeun Harvard Health Publishing. Upami anjeun kalibetsamijumlah tinalatihanwaktos barileumpanglaju gancang, anjeun ngan ukur bakal ngaduruk 298 kalori.

Naha latihan sapédah langsing pingping kuring?

Nyupiran asapédah cicing tiasakaduruk kalori, ngabalukarkeun leungitna beurat awak anjeun. Hanjakalna, anjeuntiasa't titik ngirangan anjeunpingping.10.05.2019

Anu mana waé anu tiasa dipésér sapédah stepper anu pangsaéna?

Top 15 Stepper Bikes Sawawa Mésér IN 2021. 1 1. Tangki. Scooter pedal satru mangrupikeun cara anu paling merenah pikeun ngurilingan sareng ngajajah hal-hal ieu bakal masihan latihan anu pikaresepeun dina suku. Nyaéta 2 2. Siklus méja. 3 3. Inspirasi Kabugaran. 4 4. Meja Pas. 5 5. Ancheer. Langkung seueur barang

Naha aya pasar pikeun ngalangkungan sapédah?

Pabrikan sapédah tungtungna sadar yén aya kamungkinan pasar anu ageung pikeun motor anu gampang ditumpangan. Ayeuna aranjeunna nuju ngaluncat kana mobilna sareng nyiptakeun desain sareng bahan pikeun ngalangkungan sapédah anu ngungkulan watesan beurat tina desain lami.

Naha aya jalan kaluar ngalangkungan sapédah?

Poho kana klise yén sapédah léngkah-léngkah ukur pikeun nini-nini! Generasi panganyarna sapédah jalan kaluar-jalan tiasa nganggo tumpak ngalangkungan leuweung dina jalur anu sedeng bari ogé nawiskeun kapraktisan sadidinten di leuweung kota.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Kali Slovenia - leyuran praktis

Naha Slovenia aman pisan? Slovenia leres-leres aman didatangan, bahkan aya ogé anu nyebatkeun yén nagara éta paling aman di Éropa Wétan. Tingkat kajahatan umumna lemah sareng perhatian anjeun anu paling ageung nyaéta maling alit atanapi kantong rebutan di jalan. Kejahatan telenges umumna lemah pisan sareng turunna acan. Masalah sanés di Slovenia nyaéta mobil-mobil sareng maling.

Brandon lyons - kumaha ngalereskeun

Naon anu lumangsung sareng Brandon Lyons? Anjeunna lumpuh. Lyons patah tulang burst dina T5 na T6 vertebrae, ngantepkeun anjeunna lumpuh tina dada ka handap. Aranjeunna kedah kaluar sareng nyarios ka kami yén anjeunna ngagaduhan kasempetan kirang ti persén pikeun jalan deui, saur Bennie.

Bir sésa - kaputusan praktis

Naon anu anjeun tiasa lakukeun ku sésa bir? Ieu cara favorit kami pikeun nganggo sésa bir: Minuman campuran. Pasihan bir anjeun hirup anu kadua sareng nginum deui. Fondue. Bir Tiasa Hayam. Daging dibakar. Sayuran héjo. Lauk digoréng. Kerang kukus. Daging asin.

Peregangan adductor pondok - waleran sareng patarosan anu biasa

Naha addictor kuring ketat pisan? Osteitis Pubis berkembang nalika biomekanik anu goréng, pola sareng cara anjeun mindahkeun awak anjeun, overload sareng ngagaleuh tambihan anjeun. Addéktor anjeun anu padamelan teuing janten capé sareng teu kedah dianggo. Ketah anu ningkat ieu narik kana lampiran otot dina tulang pubic, anu nyababkeun degenerasi symphysis pubic.

Pamajikan George hincapie - kumaha anjeun ngajawab

Naha George Hincapie sareng Lance Armstrong masih babaturan? Armstrong nyerang Hincapie anu diidolifikasi sanaos duanana ngadopé. Lance Armstrong parantos nyuarakeun prustasi na dina cara anjeunna ngahinakeun kusabab anjeunna nyayogikeun pangendara anu sanés anu ogé nginum narkoba, kalebet tilas réncang tim sareng sobat dalitna George Hincapie, teu mayar harga anu sami. 28 2020.

Séréal pikeun atlit - leyuran awét

Naha séréal saé pikeun atlit? Mangkok séréal séréal séhat salaku inuman olahraga pikeun pulih saatos latihan. Panilitian parantos nunjukkeun yén tuangeun sarapan anu sayogi sayogi sareng murah henteu sami sakumaha efektifna sapertos 'inuman olahraga' anu basis, karbohidrat. '15 мая 2009 г.