Utama > Waleran Pangsaéna > Tinjauan jaket lapangan Oakley - solusi pikeun masalah

Tinjauan jaket lapangan Oakley - solusi pikeun masalah

Naha Oakley seueur artos?

Sakumaha anjeun ngarepkeun tina mérek méwah, hargaOakleykacamata hideung tiasa ngajalankeun sakedik jangkung. Pasangan anu saé tinaOakleyilaharna bakal nyetél anjeun deui antara 100 sareng 200 dolar. Tapi lamun anjeun panasaran naha étawajar, jawaban na leres pisan.30 Mar 2021



Upami anjeun parantos mésér kacamata akhir-akhir ieu, panon anjeun bakal kabuka nalika ningali harga. Upami anjeun henteu angkat ka tempat sapertos Wal-Mart atanapi Costco, anjeun tiasa gampang nyéépkeun ratusan dolar pikeun sapasang anu hargana $ 30 10 taun ka pengker. Ngobrol ngeunaan shock stiker.

Sareng sanés hal-hal parantos robih pisan, éta masih diwangun ku sababaraha lembar plastik atanapi kawat, sababaraha sekrup, sareng gelas. Naha kacamata kedahna langkung mahal tibatan iPad? Nya, hiji jawaban sabab hiji perusahaan ngadalikeun perusahaan ageung. Buah usaha.

Teu acan kantos aya seueur pilihan. Kacamata Ray-Ban. Oakley.



Kacamata pikeun ngaji sareng ski. Sareng bahkan maca. Rupa-rupa warna sareng desainer anu narik ati.

Anjeun pikir yén persaingan bakal ngadorong harga turun. Wah tingali éta. Hiji alesan pikeun ieu mangrupikeun perusahaan Italia anu kawéntar tapi ageung pisan anu namina Luxottica.

Upami anjeun gaduh sapasang kacamata atanapi kacamata hideung anu saé, éta panginten kagunganana. Luxottica mangrupikeun perusahaan kacamata panggedéna di dunya. Éta shies jauh ti iklan.



Tapi CEO Andrea Guerra ngajak kami ningali. Sareng éta ngabuka panon anjeun. Naha anjeun ngagaduhan ideu sabaraha jalma di dunya anu nganggo kacamata anjeun ayeuna? Sahenteuna satengah milyar ayeuna nganggo kacamata urang.

Luxottica dimimitian di dieu salaku toko alat leutik di Agordo. titik di hiji kota di Pegunungan Alpen Italia nalika pigura didamel tina tanduk domba gunung. Éta pabrik di 1961, ieu kumaha katingalina ayeuna.

Taun kamari Luxottica ngahasilkeun sakitar 65 juta kacamata sareng bingkai kacamata. Aranjeunna henteu ngadamel kacamata. Kami ningali gunung sareng gunung gelas dina kotak dina jalan ka Cina.



India. Brazil. Sareng khususna di Amérika Serikat.

Tapi aranjeunna mahal pisan. Anjeun tiasa. Mahal pisan.

Anjeun tiasa. Tapi ieu mangrupikeun salah sahiji ti saeutik objék anu fungsina 100%. 100% éstétika.

Sareng aranjeunna kedah nyocogkeun sareng ramo anjeun lima belas jam sadinten. Henteu gampang sareng aya seueur padamelan di tukangeunana. Manajer Produk Luxottica urang Isabella Sola.

Déklarasikeun yén perusahaan na révolusi. Kumaha urang ningali kacamata. Anjeun pikir kuring katingali keren Sumuhun panginten kitu.

Kuring ogé pikir kuring katingalina kerén. Teu lami kacamata henteu asik. Aranjeunna ngan ukur ngagem aranjeunna nalika leres-leres diperyogikeun.

Abdi teu émut indung kuring ngawartoskeun kuring henteu sababaraha taun ka pengker yén lalaki moal pernah naros ka kuring upami kuring nganggo kacamata. Abdi kedah janten buta. pasini upami hoyong.

Tapi Luxottica nyandak alat médis ieu. Sareng ngajantenkeunana janten pantun luhur. Ku nutup tawaran pikeun ngararancang sareng nyiptakeun noda anu berkualitas pikeun ampir unggal mérek sareng labél anjeun tiasa ngabayangkeun.

Kami gaduh Prada, kami gaduh Chanel, kami gaduh Dolce Gabbana, kami gaduh kasalahan, urang gaduh Burberry, kami gaduh Ralph Lauren. Kami gaduh Tiffany, kami gaduh Bulgaria. Éta henteu disebut deui kacamata, tapi kacamata.

Naha jalma-jalma masih kénéh ngagem éta nalika gelas janten perhiasan wajah? Luxottica tiasa nyungkeun jasa ageung. Tapi anjeun terang hal anu kuring terang aya sababaraha. Gelas anu langkung mirah anu katingalina mirip pisan sareng kacamata anu mahal pisan.

Salaku conto, ieu garis Vogue anjeun, anu henteu mahal, sareng ieu Palatih. Anu jauh langkung awis. Nalika dua awéwé leumpang di jalan sareng éta.

Leres, aranjeunna katingalina ampir sami, ampir katingali, éta ampir. Éta henteu sami. Henteu sami kusabab rinci dina pigura sapertos sakedik Chanel C's.

Polo ponies. Atanapi biru tiffany. Luxottica moal ngawartosan kami yén spidolna tiasa ngajual dugi ka 20 kali biaya pabrikna nganggo kacamata sapertos kieu.

latihan ab sareng dumbbells

Sareng sadaya kelas didesain ku Luxottica. Janten anjeun mendesain rébuan gelas, éta anu urang lakukeun, hehehehe, dimana Tiffany lebet. Tiffany dasarna datang dina unggal panggung.

Imah mode ngirimkeun skétsa koleksi anyarna salaku inspirasi. Tur di lantai pabrik anjeun tiasa ningali pagawéan anu ngabédakeun mérek. Gantung palastik bersih ngalangkungan mesin varnishing sareng kaluar Versace.

Batu dilebetkeun kana Dolce Gabbana hiji-hiji. Sareng kulit sacara ati-ati diulirkeun pikeun tampilan 'kantong Chanel'. Nalika jalma mimiti terang kacamata Chanel ieu.

Dirancang ku Luxottica. Naha éta bakal ngarobah cara aranjeunna mikirkeun kacamata Chanel. Anjeun terang éta bakal leres-leres salah.

Éta bakal gélo. Tapi naha sanés nami Luxottica. Anjeun masih nyumput nami mérek.

Nyumput na? Leres. Kami henteu didaptarkeun di Bursa Saham New York pisan, dimana saham Luxottica naék pisan. Perusahaan ngahasilkeun $ 8 milyar taun ka tukang, tapi laris na sanés labél pantun anu mewah.

Éta mérek anu dipiboga ku aranjeunna, Ray Ban. Asalna didamel ku Bosch sareng ditujukeun pikeun Angkatan Darat AS parantos lami ti JFK, ampir unggal Présidén parantos ngagemna. Henteu kakantun Tom Cruise dina Usaha Peuy. .

Sareng top pakarang. Tapi mérekna dikokolakeun parah, murah sareng akhirna dijual. Urang Itali mésér taun 1999.

Sareng ngagaduhan strategi pikeun ngarobah kaayaan. Kami lirén ngajual kacamata Ray Ban salami kirang langkung sataun. Upami anjeun ngagaleuh, anjeun tiasa mésér pikeun Kuring henteu terang sakedik artos, $ 29 di toko obat di pom bensin.

Sareng anjeun nyandak anjeunna kaluar ti pasar. Kami parantos ngarenovasi sadayana. Sareng ngajantenkeun aranjeunna diangkat.

Ayeuna, anu mayar $ 29 tiasa biaya 150. Sareng seueur deui. Sareng Ray Ban mangrupikeun kacamata kacamata terlaris di dunya.

Atuh bet upami urang Amerika ngagaleuh kacamata ieu. 99%. Pikir anjeun ngagaleuh mérek Amérika. 'Éta mérek Amérika naon anu salah na.' Maksad abdi éta mérek Amérika milik Itali.

Jigana dunya ieu. Éta dunya sareng urang henteu sadar éta hal éta. Sateuacan kuring ngamimitian damel dina carita ieu, kuring henteu kantos nguping ngeunaan Luxottica Yeah.

Anu matak langkung héran kumargi Luxottica henteu ngan saukur mésér Ray Ban. Éta ogé mésér LensCrafters. Ranté ritel kacamata panggedéna di Amérika Kalér.

Ayeuna aranjeunna ngadamelna sareng ngicalna. Éta saé pikeun bisnis, tapi éta saé pikeun konsumén. Kuring naros ka Mark Weical, Présidén LensCrafters, aya sabaraha Luxottica.

Merek naha anjeun ngajual didieu? Urang panginten ngagaduhan sababaraha band anu sanés Luxottica. Utamana Luxottica, enya. Janten kumargi Luxottica gaduh anjeun.

Naha konsumén kéngingkeun putus kacamata ti anjeun sareng LensCrafters? Naon anu ditampi nasabah ieu di LensCrafters mangrupikeun rupa-rupa layanan sareng produk, kalebet kisaran anu lega ieu. Kerangka, Mark, anjeun henteu ngajawab patarosan kuring. Kuring naroskeun ka anjeun upami anjeun muatan langkung kirang pikeun pigura ti Luxottica sabab éta perusahaan anu sami.

Jigana unggal pesaing sareng mérek ritel optik nangtoskeun harga na. Naon merkna asalna. Éta henteu.

Konsumén henteu istirahat di LensCrafters, rata-rata biaya sapasang pigura sareng lensa sakitar $ 300. Anjeun panginten panginten aya pilihan gelas anu sanés di mall. Tapi Luxottica henteu ngan ukur ngagaduhan ranté eyewear terkenal di nagara éta, tapi ogé ngagaduhan ranté utama sanésna, Mutiara Visi.

Sareng Oliver Peoples sareng sababaraha ranté butik. Sareng Target Optical jalan. Sareng Sears Optik.

Kami henteu acan bérés Luxottica ogé ngagaduhan Sunglass Hut, ranté kacamata hideung pangageungna di dunya. Janten aya pasar gratis pikeun kacamata? Henteu, kuring pikir henteu leres-leres aya. Saur perusahaan gaduh.

sapédah danau kawah 2015

Dominasi kaleuleuwihan pasar. Bret Arens, kolumnis pikeun smart money.com, nyatakeun: 'Munculna keragaman mangrupikeun ilusi optik'.

Kanyataanna nyaéta sapertos terang éta sapertos pasanggiri gulat anu leres-leres pasanggiri palsu. Pikirkeun naon anu kajantenan ka Oakley. Pabrikan gelas terkenal di dunya.

Oakley mangrupikeun pesaing ageung sareng aranjeunna ngagaduhan perdebatan sareng Luxottica. Sareng Luxottica dasarna nyarios yén kami miceun anjeun ka luar toko kami. Sareng aranjeunna nolak ngajual kacamata na.

Éta argumen harga. Sareng aranjeunna miceun Oakley di luar toko sareng harga saham Oakley ambruk. Kumaha cara Oakley ngahontal ka konsumén nalika aranjeunna henteu tiasa kéngingkeun kacamata hideung? Di pondok kacamata hideung? Aya sababaraha masalah antara dua perusahaan.

Mimiti 2000-an. Tapi duanana ngarti yén éta langkung saé pikeun nyandak bagian. Hadé pikeun ngantep éta mésér.

Abdi henteu bakal nyarios kitu. Kami nikah sareng Oakley di 2007. Oakley ngagaleuh.

Aranjeunna nyobian bersaing sareng aranjeunna éléh teras anjeun ngagaleuhna. Kuring ngartos téori anjeun, tapi aranjeunna ngartos yén hirup babarengan deui. Ayeuna Luxottica gaduh dua premi paling luhur ti mérek pamungkas di dunya, Ray Ban sareng Oakley.

Tapi Luxottica nunjukkeun yén aya pamaén sanés ogé. Saha pesaing pangbadagna anjeun di Amérika Serikat. Anjeun tiasa nyarios Wal-Mart.

Costco ogé. Sareng perusahaan online anu muncul sapertos Warby Parker. Tapi pesaing sanésna parantos nyarioskeun ka kami yén Luxottica ngagaduhan aranjeunna di tempat anu teu dikenal.

Nalika anjeun ngadamel kacamata anu anjeun pikahoyong sareng toko na. Sareng upami aranjeunna ngagaduhan toko, anjeun badé ngajual Ray Bans. Janten Luxottica tiasa nyetél harga saluhur anu dipikahoyongna.

Luxottica nyaéta. anu disebut tukang harga. Éta dasarna hartosna anjeun tiasa nyetél harga sareng jalma sanés bakal nuturkeun.

Éta sababna kacamata umumna hargana mahal pisan di tempat optik di tempat, cenah. Intina mérek méwah nyaéta supaya jalma mayar. $ 200 pikeun produk anu hargana tiasa didamel $ 30.

Tapi hayu atuh nunjukkeun naon. Naha bénten sareng sapatu kuring. Nya, dugi ka sababaraha batas, saleresna aya seueur babandinganana.

Bédana na nyaéta henteu sadayana industri sapatu didamel ku hiji perusahaan, sareng henteu sadaya toko sapatu dipiboga ku perusahaan anu sami. Anjeun bakal nyangka yén perusahaan asuransi anu nutupan visi bakal ngawadul. Tapi tebak naon, Luxottica ogé ngagaduhan rencana bantuan visual anu kadua di nagara éta, IMed.

Panutup ujian soca sareng gelas. Naon anu anjeun henteu gaduh Seueur hal. Henteu ogé.

Naha henteu dikelompokeun sadayana dina hiji nami? Seueur - leres henteu - anjeun leres-leres katingalina, naha henteu ngagabungkeun sadayana dina hiji nami? Saur jalma resep kana karagaman. Jalma resep ngagaduhan mérek anu béda. Jalma resep ngalaman pangalaman anu béda.

Éta ilusi pilihan. Nalika anjeun ti perusahaan anu sami sepanjang waktos. Jigana ieu salah pisan.

Patarosanna naon pilihan anu dipimilik ku konsumen? Éta sanés patarosan sabaraha anjeun gaduh. Kumaha kauntungan konsumen tina sadaya ieu? Harga na masih mahal. Upami anjeun angkat ka perusahaan sapatu, naha anjeun ngan ukur nyarios hargana mahal? Anjeun nyarios ka kuring éta artos sadayana artos.

Naon waé anu pantes dibayar ku jalma-jalma. Sareng anjeun terang naon? Anjeunna leres. Sigana jalma-jalma daék mayar seueur.

Kuring yakin aranjeunna hargana mahal. Aranjeunna henteu mahal teuing. Éta hargana ampir $ 400.

Kalayan lensa resép, hargana tiasa dugi ka 600. Atanapi langkung.

Naha Oakley kualitasna saé?

Henteu ngan ukurOakleygaya naluhurdikualitas, Tapi aranjeunna ogé saé pikeun panon anjeun. Hijina downside nyata sapasangOakleynyaéta harga. Kacamata hideung ieu condong lumayan mahal, sareng panginten sesah milarian modél anu dibanderol dimana anjeun peryogi.17 nov. Pébruari 2020

Aya naon guys, wilujeng sumping kana saluran. Kuring ngarepkeun tinjauan produk dinten ieu. Éta mangrupikeun hal anu kuring anggo unggal dinten sareng nalika kuring henteu gaduhna, kuring freak kaluar.

Urang nyarioskeun kacamata hideung. Dinten ieu kami bakal marios ka Oakley Gasikans, Oakley, Holbrooks, sareng kacamata kacamata ElementActive klip-on. Ieu Kim ti Mish sareng Kim dimana urang nyobian ningkatkeun kasadaran pikeun tatu otak traumatis ngalangkungan ulasan produk, pangalaman pribadi, sareng sajabana hiji tulisan dina hiji waktos.

Upami anjeun resep kana produk naon anu bakal kami marios dinten ayeuna, kuring bakal ngantepkeun tautan dina kotak katerangan di handap ieu. Bantahan gancang, anjeun aya tautan afiliasi; Unggal komisi alit anu kami nampi dianggo pikeun ngadukung saluran ieu. Naon anu kuring, anu salamet tina TBI, milari dina kacamata hideung? Nomer hiji: warna gelap.

Pikeun dinten anu cerah sareng cerah sareng lampu biru di jero rohangan, warna na kedah poék. Nomer 2: polarisasi. Abdi kedah ngirangan sorotan tina objék sapopoé sapertos kaca spion sareng gelas panginten cai.

Nomer 3: rarancang sadidinten. Anjeun kedah ngirangan penetrasi cahaya ti luhur sareng sisi gelas anjeun. Sareng nomer 4: kanyamanan.

Kuring kedah nganggo jalma-jalma jahat ieu sadidinten unggal dinten. Hayu urang mimitian ku resensi. Ah, abdi tiasa ningali anjeun.

Sareng kuring kedah ngarobih kaos abdi supados kontras antara kacamata hideung sareng kaos kuring langkung saé supados anjeun tiasa ningali langkung saé. Tapi mimitina nyaéta kanél gas Oakley, BAM. Intina kontak kuring salami 5 taun.

Ngagaduhan ieu pas kacilakaan kuring. Aranjeunna nyumponan sagala sarat kuring pikeun sensitipitas kuring kana cahaya. Nomer 1 warna poék.

Ieu ngagaduhan warna hideung Irley iridium. Kuring yakin éta salah sahiji pangiriman paling gelap, 10% pangiriman cahaya. Nomer dua, polarisasi.

Pikeun ngirangan sorotan ieu. Nomer tilu: genah. Hal-hal ieu hébat.

Abdi tiasa ngagem éta sadidinten unggal dinten. Deui karesep kuring salami lima taun ka pengker sareng panyusupan cahaya, éta desain sadidinten sahingga lampu kirang nembus ti luhur sareng handapeun kacamata hideung ogé salaku perlindungan UV 100% perlindungan UV berkat lénsa Plutonite ti Oakley. Anu gancang Leumpang ngurilingan desain.

Bahasa desain cangkéng tina gelas atanapi anu narik kuring. Kuring meunang seueur pujian sareng kacamata ieu. Anjeun tiasa ningali desain pasisian pinuh sakitar gelas.

Sareng sisi panangan desain tepi ngagosok pisan tiis pisan tiis kacamata ieu. Kacamata hideung sapertos kieu dianggap gaya hirup pikeun panggunaan sapopoe. Kuring moal nganggap éta pikeun panggunaan sapopoe Upami anjeun ngésang kesang. Aranjeunna nuju mimiti geser, perhatoskeun kacamata ieu. Entong ngambang.

Kuring kaleungitan pasangan munggaran kuring di laut. Kuring kaluar di cai sareng katingali geulis sareng tonggong ombak sareng kuring katabrak sareng aranjeunna ngapung jauh sareng kuring henteu tiasa mendakan anjeunna. Abdi nyarankeun anu gaduh kacamata hideung.

Kuring nganggo salah sahiji CHUM. Disarankeun pisan kuring nyéépkeun tautan dina kotak katerangan di handap janten anjeun moal kaleungitan kacamata hideung anjeun. Ieu mangrupikeun Oakley Gas Can Hideung Iridium Polarisasi Lensa Salajengna nyaéta sapasang deui Oakley Gasikans tapi ieu gaduh lensa prisma Kieu urang buka ieu nya. Kuring kedah milih jalma-jalma ieu kuring kedah ningali Naon téknologi prisma ieu.

Téknologi prisma dasarna ngendalikeun warna di sakuliling anjeun nganggo lénsa pikeun nyayogikeun kontras anu jero sareng warna anu langkung jero. Dll jsb ieu mangrupikeun lensa harian prisma hideung.

Éta ogé nganggo lensa prisma pikeun salju, jalan satapak, biking, sareng sajabana. Orang-orang Gasik henteu datang dina sadaya lensa prisma ieu, tapi kuring nyarankeun ka parios ka Oakley.com pikeun mariksa sadaya pilihan anjeun.

Janten ieu hébat. Abdi resep ieu, ayeuna kuring langkung resep kana iridium hideung kuring. Abdi nganggo aranjeunna unggal dinten ayeuna.

Ieu kacamata hideung Oakleydaily Prism Hideung, salajengna sareng Oakley Holbrooks, dipolarisasi ku lénsa iridium hideung. Abdi bogoh ka jalma-jalma ieu. Kuring ngagaduhan ieu saatos bénsin kuring nganggo gelas iridium hideung.

Ieu ogé ngagaduhan lénsa iridium hideung, tapi ieu dianggap desain klasik abadi. Kuring gaduh ieu kusabab aranjeunna rada torek dina raray sareng rada langkung napas. Kalayan bénsin anjeun tiasa ngerjakeun sakedet kesang, kalayan kandel desain sareng desain bungkus ieu tangtosna sanés desain bungkus, lumayan kabuka, candi na ipis ipis.

Kitu deui, éta salah sahiji kacamata klasik, abadi anu tiasa anjeun anggo taun demi taun, sareng éta moal pernah leungit tina gaya, hayu urang jalan-jalan desain gancang, perhatoskeun sababaraha aksen di sekitar jambatan, tingali desain stud dimana kuil ieu minuhan ujungna sanés rarancang buleud anu diperyogikeun pisan ku cahaya sareng cairan Abdi gaduh ieu salaku alternatip pikeun lingkungan anu bénten-bénten anu langkung sirkulasi hawa atanapi dina raray gelas ieu ogé didamel tina logam sareng éta ogé sayogi salaku prisma kacamata sareng lensa prisma deui di Oakley.com Anjeun pilihan-pilihanna Ieu nyaéta Oakley Holbrooks kalayan lénsa iridium hideung salajengna janten ElemenActive polarized clip-on sunglass Di dieu aranjeunna dina tempat anu leres. Ti saprak kuring gaduh kacamata resép Abdi peryogi cara anu murah pikeun ngirangan panonpoé Sinar panonpoé dina panon kuring sareng kacaangan panonpoé Janten kuring mendakan ieu di Amazon pikeun mirah pisan Aranjeunna katingali rada konyol Abdi jujur ​​sareng anjeun, tapi aranjeunna ngalakukeun éta sacara propésional, kuring ngan ukur nganggo éta pikeun nyetir, tapi hal anu saé nyaéta anjeun tiasa ngalipet aranjeunna.

nyeri dengkul sapédah

Janten upami anjeun henteu meryogikeun aranjeunna Ya, leres sapertos Dwayne Wayne ti Dunya Anu Béda Yéah, anjeun tiasa ngalipet aranjeunna upami anjeun meryogikeun aranjeunna. Pamajikan kuring resep ieu ngeunaan kuring Ngaganggu perasaan kuring Anjeun dipolarisasi. Aranjeunna anti sorotan sareng corétan-tahan janten anjeun tiasa nempatkeun kana saku anjeun sareng éta moal ruksak; Aranjeunna sumping sareng pasualan sareng visor klip. Ieu mangrupikeun kacamata E-aktif Aktip aktif kalayan téknologi flip-sualOkay Jung sual dinten ieu, baju mana anu anjeun resep anu hideung atanapi anu beureum? Ninggalkeun koméntar anjeun dina bagian di handap ieu.

Abdi resep nganggo hideung, tapi peryogi kontras pikeun kacamata hideung. Rada jujur, soal beurang: Naon anu anjeun lakukeun pikeun sénsitip anjeun kana cahaya? Kacamata hideung? Éta topi? Naha éta gelas Aranjeunna nelepon éta. Abdi hoyong ngadangukeun koméntar anjeun.

Abdi resep ngadangukeun rekomendasi anjeun Punten koméntar ieu di handap ieu mangrupikeun ulasan kuring pikeun kacamata hideung ieu Kuring masih resep lénsa Iridium hideung Iridium aslina abdi Tapi saatos nyobian prisma ieu sakitar saminggu, kuring resep kontrasna sacara rinci sareng aranjeunna gampang ditingali tina jalan anyar kuring -kanggo kacamata hideung sapopoé. Henteu paduli naha anjeun photosensitive atanapi henteu, kuring nyarankeun ka dealer Sunglass lokal anjeun. Tanya anggota staf pikeun ngabantosan anjeun nyobian sababaraha gelas.

Coba aranjeunna asup ka jero toko Tingali kumaha sababna damel sareng lampu interior; tanyakeun ka anggota staf upami anjeun tiasa ngaluarkeunnana ka luar. Henteu seueur jalma terang anjeun tiasa. Tingali kumaha sabab tiasa dianggo sareng panyusupan cahaya sareng réduksi lampu sareng polarisasi pikeun sorotan.

Tapi enya, kuring nyarankeun ka pangecér kacamata lokal. Mudah-mudahan anjeun resep kana tulisan ieu. Nalika anjeun ningali ulasan produk kuring anu sanés, kuring teras-terasan milari produk pangénggalna sareng pangageungna pikeun ngabantosan gejala TBI kuring.

Hatur nuhun parantos nonton. Upami anjeun henteu acan, tong hilap ngalanggan sareng urang bakal ningali anjeun dina tulisan salajengna. Damai! Teu aya épék sora? Anjeun teu hoyong épék sora? Abdi tiasa ngalakukeun éta sorangan.

Oke, kuring henteu nganggo épék sora pribadi nalika ngeunaan épék sora. - Nguji kacamata panonpoé. Lalaki, kuring resep gagap, sanés? Tés dikirim Tésis. Tésis!

Naon gaya kacamata hideung pang populerna?

Flak 2.0 XL nyaétaLuhureun Oakley-jual olahragakacamata hideungpikeunalusalesan. Éta cocog sareng rupa-rupa bentuk sareng ukuran sirah sareng ngagaduhan unggal fitur olahraga anu anjeun peryogikeun.4 Agustus 2020

Kampanye One obsession mangrupikeun bagian ageung tina sajarah Oakley. Éta ideu yén seueur urang, kaseueuran urang, kataji ku olahraga pilihan urang. Tapi seueur urang anu taksub ka Oakley ogé.

Sareng hiji jalma anu pasti centang kotak éta nyaéta Brian Takumi. Anjeunna parantos damel di dieu salami 21 taun ayeuna. Anjeunna VP of Brand Creative sareng sacara harfiah nyerat buku ngeunaan Oakley.

Sareng anjeunna bakal nyandak urang ngalangkungan tujuh keren na, paling dipikaresep, sareng paling penting dina unggal jaman. (musik sengit) Leres, kuring ngarepkeunana. Urang tiasa ngantepkeun uap nganggo kacamata hideung.

Kami gaduh sateuacan kami pilihan anu saur anjeun anu paling penting atanapi kacamata favorit anjeun Oakley sepanjang waktos. Dimana urang badé ngamimitian? - Kuring pikir anu mimiti anu kami lakukeun nyaéta mimitian ku mimiti Oakley sareng kacamata hideung sareng éta eyeshade. Kuring pikir tanpa yén anjeun moal ngagaduhan Oakley sapertos ayeuna sabab éta leres-leres ngamimitian ku kacamata, janten jelas pisan olahraga khusus sareng potongan khusus.

Dina waktos anu sasarengan, éta ngabantosan kami dina jalan pikeun ngajantenkeun kacamata ayeuna. Jigana hal anu salajengna anu anjeun tingali jelas salah sahiji léngkah salajengna di daérah ieu, nyaéta Razor Blade. Kusabab kuring pikir samentawis ieu mangrupikeun bagian anu ngabantosan Oakley nyiptakeunana, Razor Blades panginten éta bagian anu leres-leres nangtoskeunana, kaluar tina dunya ceruk olahraga bersepeda sareng salju sareng anu sapertos sareng leres-leres lebet kana campuran kinerja atletik, tiasa janten kacamata gaya hirup anu tiasa anjeun anggo unggal dinten.

Janten upami ditingali dina Razor Blade éta henteu ngan ukur dianggo dina olahraga tapi tiasa dianggo salaku barang sadidinten. Sareng pastina mangtaun-taun bentuk ieu, bentuk lénsa, kait anu nguping anu pasti parantos janten andalan dina watesan kacamata olahraga. - Leres, sareng hartosna kuring sabab éta dipaké dina olahraga.

Greg LeMond ngagem sapasang pikeun kéngingkeun Tour de France, sanés, 1989? Teras ogé ayeuna, naha Pharrell Williamshad janten pasangan anu inten-inten akhir-akhir ieu? - Pharrell Williams ngagaduhan sapasang inten anu éndah, sapasang emas padet anu anjeunna damel ku tukang perhiasan, - Pasangan emas padet. - janten pastina parantos mendakan tempatna dina budaya pop, sajarah sareng jaman ayeuna, janten ieu pasti mangrupikeun waktos anu ditangtoskeun pikeun --- sareng kustomisasi Razor Blades, anu jelas henteu sayogi sareng Eyeshades, tapi palet warna sareng pilihan, awalna, béda pisan antara dua generasi ieu? - Leres, kuring pikir éta pasti, Jim henteu ningali kasempetan di dieu ku earhooks anu tiasa dicabut sareng tiasa disetel, hiji hal anu anjeunna aya di dinya teras nalika aranjeunna tetep ngerjakeun agul agul anu ngagaduhan cangkéng ceuli anu tiasa diatur, tapi pastina kanyataanna yén anjeunna sanggup nyiptakeun kit earbud anu tiasa anjeunna jual sareng jual dina sababaraha warna, sareng anjeun dasarna tiasa ngarobih nyalira. Éta pastina mangrupikeun léngkah munggaran dina ngahirupkeun kustomisasi, sareng saur kuring sababna Razor Blades saleresna, éta ogé janten hal anu ikonik sabab henteu ngan ukur ngamungkinkeun pagelaran dilakukeun di dinya, tapi ogé tiasa milih sareng pilih ungkapan pribadi, kelir sareng bentuk sareng sajabina. - Henteu kunanaon, naon anu urang gerak harita? Pasangan anu pangpentingna anu katilu .- Saur anjeun upami turun garis waktu éta sigana dimimitian ku Mumbo M-Frame kumargi éta saleresna mangrupikeun awal bentuk anu optik anu leres ieu, bentuk torsi, anu langkung mirip bola ti éta silinder. bentukna di dieu jadi éta ogé mimiti mikir ngeunaan bentuk lensa anu béda jadi ieu bentuk anu pasagi pisan nalika kami ngalakukeun ieu teras mikirkeun kumaha leres-leres cocogna sareng rupa batur? Janten salah sahiji hal anu sering dipikaresep ku Jim, ideu ieu kalayan pas tilu titik anu ngabantosan ngahartikeun bentuk dimana batang hookier angkat, urang angkat ka batang ceuli anu lempeng sareng éta leres-leres aya ngeunaan éta leres-leres ngembangkeun ideu éta moal tingali raray anjeun yén upami éta linggih di dieu deui bakal aya dua titik éta di dieu sareng dina irung anjeun sareng ngagaduhan ide ieu tilu titik pas, naha sababna, nalika anjeun ningali batang éta aranjeunna ngagaduhan palu stalked, kagungan pemicu, ngagaduhan bentuk dina arah éta, bari dina pigura-M anjeun ningali gagangna kaluar na deui sareng éta leres-leres idéntitas anu pas di dieu teras nahan kana sirah anjeun tibatan ngagantung dina ramo anjeun - Oke, janten dimana urang salajengna? Ti M-Frame kami dugi- Anu salajengna pikeun kuring sigana éta henteu ngagaduhan tempat mainstream anu ageung dina sajarah, tapi éta pasti ngabantosan pisan dina kaayaan urang ayeuna, sareng éta leres-leres pikeun, dunya bersepeda, anjeun terang pisan Jaket Balap, tapi éta anu kami lakukeun pikeun Atmosas, ko-lab di Australia atanapi Jepang. sareng anu janten perkawis éta, ieu saleresna hérang dina poék, sadaya warna éta, warna celésté, kaos kaki, warna celégo ngagurilap dina poék.

Sareng jelas dina waktos éta anjeun nyarioskeun perkawis éta, kuring badé nyarios awal atanapi 2010, balik nalika urang ngalakukeun éta, atanapi akhir 2000an. Jelas éta henteu gampang pikeun ngalakukeun hal sapertos kieu dina kacamata, ogé, aya seueur detil na, ieu kedah disemprot ku panangan, di luhurna, sahingga warna anu bersinar dina poék henteu robih, di sakaligus rinci anu urang leres-leres nempatkeun kana sakedik Aee dicap dina sekrup di ditu. Éta leres-leres ngabantosan kami pikeun netepkeun nada nalika urang ngadorong wates dina hiasan deui sareng leres-leres ngamimitian nyandak sababaraha barang anu pikaresep kana dunya sareng angkat ka tingkat anu anyar.

Bentukna anu saé ikon tiasa dibantah dipikaterang sabab Geraint Thomas masih saurang-saurang nunjukkeun bandéra. - Anjeunna masih nganggo anu ayeuna - Naha anjeun kagoda ngadamel pasangan anu dipasihkeun pikeun anjeunna taun ayeuna? - Oh, éta bulak-balik. Saur anjeun sapédah jadi anjeun terang éta sesah kadang-kadang, sabab Sedengkeun urang nyobian pikeun ngawangun bentukna langkung saé, ngenalkeun téknologi anyar, sesah pikeun sababaraha urang lalaki jauh tina éta saatos mangtaun-taun ngagem anu aranjeunna pikaresepeun. ku kitu hayu urang tingali kumaha urang tiasa ngamangpaatkeun kanyataan yén anjeunna masih nganggo jaket balap sareng mikirkeun cara-cara sapertosna, muhun, sanés, ngan ukur nganggo garis anu aya, pilihanna aya pikeun ngalakukeun sasuatu sareng anjeunna atanapi kedah dilakukeun hal anu khusus pikeun anjeunna, atanapi kumaha urang hirup anyar kana Balap Jaket? Naon pilihan na? - Leres, muhun, asik.

Leres, janten tina kolaborasi édisi Super Limited, dimana urang ka payun? sabab éta didamel salaku édisi terbatas pikeun Jepang. Sigana mah hiji hal bener-bener ngagaduhan pl

Haté kuring naon anu urang nembe lakukeun dina Olimpiade di Koréa, sareng éta sareng Harmony Fade. Janten urang teras-terasan nyobian ngagaduhan warna pikeun atlit urang dina sadaya Olimpiade, naha usum panas atanapi usum salju. Kami ngalakukeun héjo sababaraha pertandingan usum salju, di Rio kami gaduh héjo luntur ieu, tapi kuring pikir éta bener-bener hal anu istimewa pikeun kuring.

Nalika tim kuring parantos ngerjakeunana, saur kuring ieu selalu ngagaduhan tempat anu khusus dina haté kuring sabab kuring leres-leres ngerjakeunana. Janten ieu mangrupikeun prototipe asli anu dicét ku anu urang hoyong laksanakeun, persis 50-50, yin sareng tampilan anu dicét di garasi kuring, ngan ukur potongan konsep, anu dilakukeun pikeun mikirkeun naon anu kami pikahoyong Olimpiade tiasa dilakukeun. - Éta bakal janten bendera nagara anu cool, henteu? Harmoni luntur. - Leres, leres pisan, leres .- Saur éta bakal leres, leres, janten. - Janten bandéra urang. - Leres, hayu urang angkat. Oke, muhun, janten kami pamitan varian warna édisi terbatas- Bagian salajengna Kang Sigana mah kuring ngabantosan nangtoskeun dimana mérekna tiasa angkat éta leres-leres ideu tina Frogskins Lite.

Kuring kadang mikir naon anu aranjeunna pilari di dieu nyaéta kacamata kinerja kedah katingali sapertos kinerja. Pengendara motor ayeuna, utamina upami anjeun ti dunya ieu, anjeun terang yén henteu sadayana pengendara sepeda mangrupikeun jinis élit anu naek di Tour de France sareng éta sanés sadayana jinis pigura serat karbon. Aya seueur seueur jalmi-jalmi di luar sana sareng anu numpak motor serat karbon, jalmi naek aluminium, tukang numpak waja, sababaraha urang nganggona, enya pikeun ngumbara kopi ageung atanapi anu sanésna, sababaraha urang angkat ka Pasar lokal, sareng upami anjeun nyarioskeun perkawis éta, atanapi ngan ukur pikeun kéngingkeun padamelan sareng perjalanan, janten upami anjeun nyarioskeunana, naon anu tiasa di Oakley di ditu? Henteu kedahna nalika badé nganggo sapédah kuring kedah nganggo anu siga anu nuju naék Tour de France.

Éta panginten tiasa sapertos, ogé, kuring naék sapédah tapi kadang kuring ngan ukur hoyong jalan-jalan, kuring hoyong sababaraha fitur ieu tapi henteu kedah katingalina siga kuring balap - Asik. Oke kitu ari hiji deui Pasangan deui, ieu anu seueur pemirsa urang moal wawuh. - Leres, siluet, aranjeunna mirip pisan sareng M-frame atanapi radar, tapi ieu saleresna mangrupikeun kacamata militér urang sareng kuring pikir nalika militér kadang-kadang jalma tiasa janten topik anu sénsitip pisan, dina waktos anu sami éta pisan hartosna salaku mérek, sareng anjeun saur kuring, salaku pabrik kacamata, naon hartosna kacamata? Sareng kuring pikir kuring gaduh kasempetan pribadi pikeun milarian sabab sakali kami angkat ka rumah sakit di dieu di Amérika anu ngurus prajurit kami anu parantos uih deui ti luar negeri sareng kaserang sababaraha jinis amputasi.

Sareng kitu kami indit ningali anjeunna sareng kami angkat ka kamar serdadu éta sareng anjeunna duanana kaleungitan panangan dina spiral sareng kami lebet sareng anjeunna terang kami ti Oakley sareng anjeunna nyarios, 'Hatur nuhun pikeun naon anu anjeun lakukeun' Sareng anjeun linggih didieu ngobrol sareng jalma ieu anu ngorbankeun dua anggota badanna. ' Nya, hatur nuhun kanggo naon anu anjeun laksanakeun. 'Sareng hal anu salajengna panginten ngarobih sudut pandang kuring ngeunaan naon anu urang laksanakeun pisan, tapi saurna,' Saur anjeun henteu ngartos naon anu anjeun lakukeun. 'Saur anjeunna,' Kuring kaleungitan dua panangan sareng aranjeunna bakal masihan kuring panangan anyar, tapi upami kuring henteu gaduh Oakley kuring bakal leungit panon kuring sareng kuring moal ningali deui putri alit kuring anu hartosna urang sacara harfiah tiasa gaduh kahirupan ngarobah batur ku kacamata sareng mikirkeun naon anu urang lakukeun, oh, kuring katingalina keren dina warna ieu atanapi hal-hal sapertos kitu sareng hal-hal anu teras-terasan tapi sacara harfiah diganti ku sadaya hal anu tiasa aya dina awak anjeun ayeuna, panon, tetempoan masih hiji-hijina hal anu anjeun teu tiasa ngagentos, sareng nalika anjeun mikirkeun éta kami ngadangu hal-hal sapertosna, oh, bentuk ieu henteu keren bentukna ieu tiis atanapi kuring katingalina langkung tiis di dinya, anjeun sacara harfiah tiasa ngarobih kahirupan batur sareng khususna dina dunya sapertos sapédah dimana ayana, naha urang nganggap kacamata hideung salaku panyalindungan panonpoé nalika panonpoé ngagurilap atanapi kuring tiasa ningali jalanna? ngeunaan sabaraha jalma anu nyetir wengi-wengi, atanapi anjeun ngamimitian drive sateuacan surup atanapi lirén drive anjeun saatos, atanapi anjeun ngamimitian drive sateuacan matahari terbit sareng mungkas drive saatos surup sareng anjeun pikir oh matahari henteu bersinar hayu atuh angkat kacamata abdi tapi anjeun mikirkeunana, wah kumaha upami batu ditajong dina gelap? Sareng anjeun moal tiasa ningali deui batu ieu di jalan.

Éta bahkan sesah ningali nalika teu aya lampu hurung. Sareng betapa gampang naékna, naha anjeun nyetir nyalira, atanapi mobil nyetir, atanapi anjeun aya dina kelompok lima sareng batur ngadorong batu, anu sacara harfiah tiasa ngarobih kahirupan anjeun. - Leres, éta carita anu aya hubunganana nepi ka Kacamata teu sering dicarioskeun nalika bersepeda.

Sakumaha aranjeunna nyarios, gampang pisan janten obsesi sareng kinerja kacamata nyalira atanapi gaya aranjeunna, tapi nyatana kanyataan yén urang kedahna ngagem aranjeunna dina mimitina, sakitar panon urang - Sareng éta anu sering dibahas ku Jim. Urang ngadamel kacamata hideung, urang ngajagi panyalindungan panon. Sareng éta leresna naha anjeun ningali sababaraha hal anu anjeun tingali ku sadaya tés pangaruh sareng hal-hal sapertos kitu.

Urang tiasa linggih sareng angkat, muhun, teu aya anu kantos némbak kuring nganggo shotgun, atanapi teu saurang ogé kantos neundeun beurat opat pon dina raina. Dina waktos anu sasarengan, henteu nyandak opat pon kanggo ngahalangan pandangan anjeun. Butuh batu ageung sapertos kitu waé anu ditotolkeun anu tiasa ngabobodo anjeun salamina Kacepetan Tinggi Impact dampak massa anu luhur sigana seueur teuing, éta pastina bakal kirang tina naon anu tiasa nyatana panon anjeun, utamina upami anjeun atosan Ngabuburit sareng numpak jalan atanapi nyarioskeun perkawis hal-hal éta, bersepeda gunung. hayu urang nyandak anjeun dina jalan satapak anu ngan ukur miceun kokotor dina ramo anjeun sareng anjeun bakal ngaleupaskeun gelas anjeun kusabab teu aya panonpoé.

Siga nempelkeun raray abdi di tukangeun roda sareng ngalungkeun barang ka anjeun. Éta ngeunaan perlindungan panon. - Leres, pesen akhir anu penting saatos ngabahas bentuk, kinerja, gaya sareng, ayeuna, panyalindungan.

Hayu urang terang dina koméntar di handap ieu anu mana anu mangrupikeun favorit anjeun sareng upami karesep anjeun teu aya di dieu anjeun pasti bakal masihan jempol ageung nuhun Brian. Éta super cool nyarios sareng anjeun. - Nuhun, kuring ngan ukur tiasa ngaliwat ieu.

Lensa warna Oakley naon anu paling cocog pikeun baseball?

Rupa-rupalénsatints ditawarkeun ku mérek ngamungkinkeun individu pikeun milih anu manapangsaénangajawab tujuan sareng kabutuhan unikna. Iridium hideung, kulawu poék sareng gangsa hideung populérlénsapilihan tint pikeunkacamata hideungpikeunbaseballpamaén, sabab nawiskeun kontras anu langkung ageung dibarengan ku nambahan akuritas visual.3 Apr 2014

Janten upami anjeun kantos ngalaman masalah dina nyetir wengi teras anjeun panginten panginten ngeunaan kacamata wengi. Ieu mangrupikeun lensa konéng anu nyatakeun pikeun ngéngingkeun hal sareng ngirangan sorotan, tapi naha éta leres-leres tiasa dianggo? ti acara kaséhatan panon dr pikeun ngabantosan anjeun diajar sadayana ngeunaan visi panon sareng mendakan produk visi anu pangsaéna. Janten upami anjeun aya di saluran ieu, klik tombol langganan di handap janten anjeun henteu sono salah sahiji artikel kahareup kuring Kuring nyarioskeun ngeunaan kacamata wengi atanapi kacamata nyetir wengi anu parantos aya sakedik, tadina aranjeunna kaluar langkung sakumaha kacamata némbak pikeun jalma, anu badé moro manuk atanapi némbak seukeut, nempatkeun saringan konéng atanapi jeruk khusus ieu kusabab jenis warna ieu ningkatkeun kontras sakedik sareng ngabantosan anjeun ningali objék anu jauh rada gampang tibatan warna panon wengi ieu. kacamata Éta diémbarkeun sacara online di seueur tempat sareng ditawarkeun ka pom bénsin online.

Kumaha aranjeunna kedahna damel nyaéta lensa konéng ngagenclang sakedik sahingga anjeun tiasa ningali sakedik langkung wengi deui, sareng aranjeunna ogé ngagaduhan sababaraha fitur kanggo ngirangan sorotan sahingga anjeun henteu ngagaduhan masalah sareng lampu hareup anu bakal datang. , ampir sadaya jelema ngalakukeunana sabab kaayaan beuki loba lampu LED. Anjeun ngagaduhan lampu biru sareng ungu nalika anjeun ngaraos kuring sareng henteu resep ka kuring. Hal anu mimiti anu ngaganggu nyaéta kacamata ieu di daérah henteu tiasa nyorot sabab éta leres-leres ngawatesan jumlah cahaya anu asup kana panon, tapi éta ngajantenkeun parasaan umum yén hal-hal langkung cerah kusabab éta nyandak sadayana Lampu biru ngaleungitkeun éta sareng leres-leres ngan ukur ningkatkeun kumaha konéng sagalana katingali dina total gelap nalika anjeun ngajalankeun jalan kabupatén anu poék, teu aya lampu sorong atanapi anu sanésna? Mobil anu nyetir kajujuran bakal ngajantenkeun hal-hal langkung sesah pikeun ditingali, tapi kusabab pangaruhna énténg, upami anjeun tiasa nyetir subuh panginten aya salju sareng anjeun bakal nampi salju salju sareng hal-hal katingalina ampir semu biru, maka naha anjeun terang yén jenis rarasaan? Lensa ieu leres-leres ngajantenkeun hal-hal sapertos anu langkung cerah dina kaayaan sapertos kieu sareng kuring resep ngagemna, sapertos dina kaayaan magrib atanapi subuh dina lampu anu handap.

Kuring malah ngabandingkeun éta nalika nyetir di halimun, nempatkeun atanapi nyandak aranjeunna, sareng mendakan yén aranjeunna kumaha waé ningkatkeun kontrasna sakedik, tapi sajauh ngajadikeun hal gampang dina wengi punten tapi henteu aya klaimna sajauh sabab lampu-lampu prihatin, sigana mah ngabantosan sakedik. Abdi sénsitip pisan kana nyalira, kuring kéngingkeun migren sababaraha kali sataun sareng perasaan umum lampu-lampu biru anu bakal datang rada ngaganggu, janten sahenteuna aranjeunna katingali langkung konéng tibatan lampu mobil lami ti taun 1970an, upami anjeun émut naon anu katingalina siga anu raoseun pikeun sababaraha mérek di luar sana, naha anjeun ngagaleuh kacamata khusus, kéngingkeun klip-ons sapertos ieu, atanapi upami anjeun hoyong warna konéng dina gelas biasa anjeun, ieu ngagaduhan filter polarisasi, éta sanés 100 sapertos Kacamata Kacamata, tapi éta saringan polarisasi anu ngirangan sorotan nalika ningali permukaan anu baseuh baseuh sapertos jalan poék baseuh, atanapi panginten ningali cai anu ngalir dina jalan anu baseuh teras ngaluncatan sareng némpél panon anjeun sareng kuring kumaha waé tiasa nunjukkeun ieu kusabab komputer kuring ngagaduhan saringan polarisasi di tukangeun kuring sareng anjeun tiasa ningali Upami kuring ngahurungkeun 90 derajat anjeun tiasa ningali yén éta bakal konéng langkung poék sareng éta kusabab saringan polarisasi komputer sareng saringan polarisasi sareng glasse s ayeuna terpolarisasi, janten kuring ayeuna gaduh koméntar sababaraha jalma maca ngeunaan artikel samemehna anu nyarios yén kacamata nyetir wengi leres-leres ngabantosan aranjeunna langkung hadé dina wengi. Nanging, perhatoskeun panilitian anu anyar tina 2019, anu 22 subjek uji kalayan sareng tanpa kacamata beuleum wengi diuji dina simulator nyetir sareng kacamata nyetir wengi henteu aya pamutahiran dibandingkeun ngan ukur lénsa anu jelas, anu nimbulkeun seueur mamang yén ieu sabenerna manusa ngabantosan. tingali langkung saé tapi kuring yakin yén aranjeunna ngabantosan jalma langkung raoseun sabab kuring penderita datang sareng khususna naroskeun upami aranjeunna gaduh kacamata sapertos ieu kacamata misah ngan ukur pikeun nyetir kusabab éta leres-leres ngabantosan aranjeunna, tapi dina waktos anu sami kuring ngalaman jalma anu nyobian aranjeunna, kuring naros ka nyalira sareng aranjeunna bahkan nyarios henteu, aranjeunna henteu leres-leres ngabantosan aranjeunna, janten kuring bakal nyebarkeun éta ka anjeun dina koméntar di handap ieu upami anjeun nyobian kacamata visi wengi, punten wartosan kuring lamun anjeun pikir yén anjeunna leres-leres ngabantosan, henteu naon anu anjeun pikirkeun pikeun anjeunna pikeun saha kuring? Sareng kaseueuran ophthalmologists sanésna nyarankeun yén upami anjeun ngagaduhan masalah dina nyetir wengi, pikirkeun naon anu aya di payun anjeun.

Pastikeun anjeun ngabersihkeun kaca depan anjeun sahingga kaca depan anjeun bebas tina puing sareng minyak kulit naon waé, di payun atanapi di payun. Balik tina kaca waca Upami anjeun nganggo kacamata, pastikeun aranjeunna beresih sareng tarik Pertimbangkeun gaduh palapis anti-reflektif anu berkualitas dina gelas ieu anu tiasa ngabantosan sakedik sareng pastikeun lampu anjeun leres-leres bersih nyalira, utamina upami anjeun gaduh masalah nalika anjeun ngaraos hal-hal sapertos seueur pisan Poék teuing sareng anjeun ngan ukur henteu tiasa ningali nanaon, pastina pastikeun lampu lampu anjeun bersih kusabab kadang-kadang ogé kotor, upami teu upami visi anjeun robih sareng wengi anjeun nyetir janten teu aman, sareng anjeun ogé henteu raoseun nyetir pasti pastikeun nganjang ka dokter mata kami sabab aya b kaayaan panon Anu tangtu anu tiasa nyababkeun masalah visi dina wengi. Nalika hal-hal sapertos katarak bahkan kamungkinan degenerasi macular nyarios ka dokter mata anjeun deui, nyarioskeun pikeun kaputusan akhir kuring.

Naha aranjeunna damel parukna kuring yakin pisan kuring henteu ngira aranjeunna leres-leres damel tapi kuring terang aranjeunna tiasa ngabantosan sababaraha urang jadi kuring nebak upami anjeun leres-leres gampang? sénsitip anjeun tiasa nyobian aranjeunna tapi pastina ulah ngaharepkeun aranjeunna pikeun nguatkeun hal-hal sareng éta bakal sapertos siang siang upami anjeun resep tulisan ieu pencét tombol anu sapertos kuring tinggalkeun koméntar sareng upami teu ngalanggan upami anjeun hoyong parios Pikeun mariksa ulasan jumaah keren keren anu sanés di dieu tina kasihatan panon dr anjeun tiasa mencét atanapi ngetok layar di dieu atanapi upami anjeun hoyong nonton tulisan sanés anu sanés ti kaséhatan dr i anjeun tiasa payun sareng pencét layar di dieu atanapi ketik hé hatur nuhun kanggo jaga-jaga di dinya sareng urang badé ngobrol sareng anjeun

Naha Oakley seueur teuing harga?

Oakleylinggih di sakitar titik harga anu sami sareng Ray Ban. Aranjeunna henteu aya di luhur dina hal harga sareng mérek sapertos Chanel, Tag Heuer, atanapi Persol. Nanging, aranjeunna langkungmahaltibatan pigura non-desainer, ilaharna.Oakleykacamata nyaéta (kawilang)mahalku dua alesan.

Anu mana anu langkung saé Oakley atanapi Ray Bans?

Élmu optik.OakleyLensa kacamata hideung memang gaduh élmu optik anu hébat, tapi nalika ngabandingkeunana sareng lénsa kristal atanapi kaca, aranjeunna henteu tiasa ngéléhkeunRay-Nyaramngiuhan. Harga.Urang Oakleytingkat harga tara sarengRay-Nyaram, kacuali nalika ngarobahna janten kacamata hideung resép.9 Juni. 2018 Nopémber

Naha Oakley langkung saé tibatan Rayban?

Élmu optik.OakleyLensa kacamata hideung memang gaduh élmu optik anu hébat, tapi nalika ngabandingkeunana sareng kristalatawalénsa kaca, aranjeunna henteu tiasa ngéléhkeunRay-Banngiuhan. Harga.Urang Oakleytingkat harga tara sarengRay-Ban, kacuali nalika ngarobahna janten kacamata hideung resép.9 Juni. 2018 Nopémber

Naha Prizm langkung saé tibatan polarisasi?

OakleyPRIZM Terpolarisasilénsa anu saé pikeun pangirangan sorotan sareng disarankeun pikeun kagiatan cai atanapi nyetir. Kumisan tiPRIZMCai jero sarengPRIZMLemah Cai, étaPRIZMlénsa olahraga henteupolarisasi.18 Pébruari 2021

Naha kacamata hideung anu terpolarisasi goréng pikeun baseball?

Lénsa terpolarisasihenteu disarankeun pikeun olahraga bola sacara umum, tapi khususna henteubaseballsareng golf. Kukituna, palapis eunteung sareng warna lensa anu leres langkung seueur pikeun ningkatkeun pidangan.Polarisasiogé tiasa mangaruhan persépsi jero anjeun sahingga ngajadikeun hésé nangtoskeun persis dimana balna aya hubunganana sareng anjeun.

Naha Oakley asli nyarios Made in China?

Oakleyteras-terasan ngawaskeun produksi sareng sacara rutin nguji komponén tina sadaya pabrikna pikeun mastikeun kualitas anu pangluhurna. Janten barinyata OakleyTiasa waédidameldi Amérika, kamungkinan dinten ayeuna aranjeunna bakal ayadidamel di Cina.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.