Utama > Waleran Pangsaéna > Bantalan pendorong - solusi pragmatik

Bantalan pendorong - solusi pragmatik

Naon anu disebut pendorong pedal ayeuna?

Ngadorong pedalnyaéta calana panjang anak sapi anu populér nalika taun 1950an sareng awal 1960an. Sering diborgol sareng dipakena ketat dina kulit, éta aya hubunganana sareng gaya ka calana capri, sareng kadang disebut 'tukang kerang'.



Janten di dieu, nalika sapédah ieu ngalangkungan kuring, éta kadéngé siga anu aya mesin dina éta. Kuring ngan bakal ngobrol sareng jalma-jalma ieu. Tingali naon anu aranjeunna lakukeun.

Sigana mah sapédah kokotor. Abdi henteu ngajalankeun éta di jalan. Naon anu lumangsung guys? Oke, hé, anjeun moal tiasa nyetir ieu di jalan. - Pak, aranjeunna nyarios éta sah. - Saha anu ngawartosan yén éta sadayana sah? sapédah motor.

Motor. Salami anjeun ngagaduhan éta sareng pedal éta sah, Pak, salami payun sareng tukang. - Ku saha? - Ku hukum - Hukum mana? Anjeun. - Kuring badé nunjukkeun - Punten entong ngodok saku anjeun - Muhun.



Abdi nunjukkeun ka anjeun, Petugas. - Oke, tunjukkeun, punten. - Hatur nuhun .- Anjeun tiasa ngaluarkeunana tina saku anjeun. - Telepon abdi- Kuring nunjukkeun tatanen, pak.

Sapédah bermotor .- Naon nami mimiti anjeun? - éta. Andi.- AN- DI? - Leres.

Upami sapédah anjeun parantos réngsé --- Oke, anjeun ngan ukur linggih di dieu pikeun kuring. Kuring bakal malik sareng nunjuk Kana cara éta, muhun? Sareng kuring bakal nyobian ngaluarkeun anjeun ti dieu dina menit. Kuring bakal mariksa duanana barang anjeun gancang pisan.



Jalu leres-leres akalna. Kuring henteu weruh naon masalahna. Teu aya anu resep dieureunkeun, tapi aranjeunna henteu kénging janten jalan légal.

Aranjeunna sapertos sapédah kokotor atanapi anu sanésna. Kusabab aranjeunna sanés sapédah. Aranjeunna mandiri, janten kendaraan bermotor.

Bu? Leres kitu? Abdi badé ngudag sapédah motor di kidul sareng Arbor. Andi, lirén. Eureun waé.



Punten liren. Henteu kunanaon, urang ngudag hiji ayeuna Sapédah. Andi, lirén.

Eureun eureun. Eureun eureun. Eureun eureun.

Eureun, lirén, hayu atuh tingali panangan anjeun, lirén. Eureun eureun. - Entong nyandak sapédah abdi! Henteu! - Kadieu.

Eureun ngalakukeun éta. - Entong nyandak sapédah abdi! - Andi, lirénkeun. - Henteu! - Kuring moal nyandak sapédah anjeun - Sanés sapédah abdi! - Abdi moal nyandak sapédah anjeun. - henteu! Éta ngan ukur anu kuring gaduh .- Eureun deui .- Henteu, anjeun bakal nyandak sapédah abdi. - Bu, abdi kedah kétang anjeun. - Henteu! Anjeun bakal nyandak sapédah abdi .- Punten lebetkeun deui kana sungut anjeun.- Entong nyandak sapédah abdi, Pak.

sabaraha lami tur de france

Henteu! - Pasihkeun ka kuring. - Henteu, anjeun bakal nyandak sapédah abdi! Henteu! Henteu! Tulungan abdi! - Andi, lirénkeun - Anjeun nyandak sapédah abdi. Ukur nyandak kétang.

Kantunkeun abdi nyalira. Abdi badé lirén. Eureun! Kuring bakal lirén! Eureun! Kuring bakal lirén! Punten, Petugas! Punten entong lakukeun.

Punten atuh abdi Entong nganyenyeri.- Kuring henteu hoyong nganyenyeri anjeun. Eureun deui .- Punten leupaskeun abdi.- Andi, lirénkeun.- Punten, petugas, antepkeun kuring angkat! Punten, Pak .- Eureun, Andi.- Abdi badé masihan nami abdi - nami abdi.- baralik.- Abdi badé masihan nami abdi.- baralik.- Andi.- Anjeun bakal nganyenyeri kuring menyakiti kuring.

Anjeun bakal menyakiti kuring. Punten, abdi henteu tiasa napas! Abdi henteu tiasa napas! Bantosan abdi! Tulungan abdi! - Abdi henteu kunanaon. Abdi henteu kunanaon.

Abdi henteu kunanaon. - Abdi henteu tiasa napas! Petugas, punten! - Abdi gaduh jarum suntik dina saku katuhu payun. - Turun kuring! - Abdi henteu ngahontal di ditu ayeuna.

Anjeunna nyelip. Anjeunna kabur sateuacanna - - Oke, antosan sakedap - Pariksa knalpotna aya. Éta kaléng bir.

Éta pikaresepeun. Anjeunna ngabohong ngeunaan namina. Kusabab kitu manehna ngabohong ngeunaan éta.

Anjeunna bakal panjara sareng sababaraha biaya tambahan. Teras hama bakal sumping sareng nampi hal éta.

Kunaon tukang nyurung pedal disebut tukang nyurung pedal?

Ngadorong pedaltungtung ngan ukur dina tuur. Nalika aranjeunna mimiti dikenalkeun, aranjeunna ngamungkinkeun budak awéwé naékkeun sapédah sareng henteu gaduh rok atanapi calana panjang deui kajebak dina juru carios, maka étangaran pendorong pedal.

Celana dasar dasarna cekel-cekel pisan kusabab éta calana dasar sareng angkat kana tombol beuteung. Aranjeunna cangkang pisan kusabab aranjeunna calana dasar sareng naék kana bujal.

Kuring terang yén jalma nganggo calana berpinggang tinggi ayeuna Calana henteu deui - sanaos aranjeunna hoyong tampilan pelaut - janten hal anu mimiti anu tiasa urang lakukeun nyaéta nurunkeun tali pinggang. Kuring terang ieu mangrupikeun hal anu paling penting anjeun paling hoyong ngeunaan pola dasar calana. Janten gumantung.. masing-masing jalma ngagaduhan cita rasa masing-masing.

Éta bakal dua dugi ka tilu inci langkung jero - anjeun terang - langkung handap, atanapi lima dugi ka dalapan inci sareng tangtosna ieu mangrupikeun pérsi anu leutik pisan pikeun pola sareng janten kuring henteu bakalan ngalaksanakeunnana di dieu langkung handap, tapi sebutkeun sarimbag dina ukuran éta (pikeun skala) dina ukuran pola kuring. Abdi henteu terang kumaha ngadamel skala saleresna..

Tapi naon waé anu anjeun lakukeun dina sisi pola calana ieu - janten didieu contona dina skala ieu kuring ngajantenkeun hiji satengah séntiméter atanapi anu sami dina inci. Punten ngalakukeun matématika. Anjeun nyandak tina titik luhur éta, juru luhur éta, dugi ka panjang anu anjeun pikahoyong.

Candak pangukuran anu sami persis di dieu dina panah. Anggo anak panah salaku pituduh. Sakumaha anjeun mutuskeun nurunkeun pola calana anjeun teras nganggo juru anu sanésna sareng dina pola calana anjeun anjeun ngagaduhan garis lempeng teras garis curvy anu urang lakukeun.

Ngan ukur nganggo garis lempeng anu aya salaku pituduh. Hapunten, abdi henteu tiasa ningali pisan

Abdi nyobian ngajauhan kaméra. Tingali, aya anjeun ngagaduhan poin anjeun sareng tarik garis na. Kuring bakal nyobian ngadamel tulisan ieu tanpa diédit.

Janten ieu dimana anjeun bakal motong. Kuring ngan ukur ngalakukeun éta salaku garis titik-titik janten anjeun tiasa ningali, tapi anjeun neukteuk éta. Anjeun terang anjeun nyimpen sudut condong anu sami.

Sami di dieu. Di dieu kami henteu gaduh panah salaku pituduh pikeun pusat, tapi. ogé ukuran anu sami anu parantos anjeun turunkeun di dieu, anjeun bakal pura-pura didieu. pikeun skala kuring .. ..

Kuring nganggo 1,5 cm. Éta panginten sanés persis ukuran-ukuran hirup anu pas, tapi di dieu.

Sareng didieu anjeun ngan ukur ngagaduhan dua ieu. Kumaha nurunkeun perjanjian. Oke, upami anjeun motong, motong di dieu.

Ayeuna upami anjeun hoyong ngadamel Capri ti dinya...... kalayan seuseueurna calana..

Aranjeunna nyandak tuur anjeun sakedik dina inci - atanapi satengah inci dina ukuran hirup. Lebet kana pangukuran persis dina garis éta, janten ieu salah sahiji, ieu anu sanésna.

Henteu janten masalah anu mana anu anjeun pilih, anjeun henteu badé jauh teuing sabab éta dina cangkéng. Atanapi meureun anjeun hoyongna sapertos anu anjeun pikahoyong pikeun dasar bel. Hiji inci satengah inci dina.

Sarua di sisi ieu. Ayeuna émut yén anjeun nganggo garis luar di dieu, ieu di luar sahingga anjeun bakal ngukur satengah inci teras capris pondok anjeun terang kuring ngan ukur motongna tanpa nyokot éta upami anjeun hoyong rangkulan hip......

Saur aranjeunna disebat pedalan pendorong nalika aranjeunna caket kana tuur anjeun (sic. Anak sapi) tapi kuring ngan ukur angkat tina hem. Kira-kira genep inci atawa genep inci.

Anjeun ngan bakal pindah nepi sasuai. Sareng di dinya anjeun bakal ngeureunkeun éta, janten anjeun terang deui, dina vérsi ukuran hirupna genep inci atanapi genep inci anu anjeun tarik.

irung ring hawa

Kuring parantos nyirian ti payun, janten kuring teu paduli, kuring ngan ukur demonstrasi, tapi anjeun bakal ati-ati ngukur jumlah anu pasti - teras éta garis anu dipotong. Dimana gunting kuring kuring kedah langkung siap pikeun tulisan ieu. Hiji waktos.

Kuring kedah mendakan gunting abdi teras kuring nunjukkeun anjeun motong. Tah kieu. Oké..

Oh! Sateuacan urang motong, tangtosna anjeun kedah ngagambar garis sedemikian rupa, kumargi anjeun parantos ngalih sakedik, Capri ditarik kaluar tina palangkangan sareng ngan saukur ngambah garis potong ieu. Éta ditarik kana jero sakedik. Sareng ti sisi sanés anjeun nyandak éta ti mana waé anjeun bakal narik garis anyar.

Ieu pinggul. Anjeun nyandak kana aya. Hmm... sami di sisi ieu ti pingping dugi ka titik anu ditandaan.. um.

Janten di dieu.. candak tina palangkangan kana titik anu parantos anjeun tandakeun di dieu.

Naha kuring masih ngalieuk? OKÉ, saé. Henteu matak lieur sareng garis ieu, sanaos katingalina caket pisan kana ieu di dieu. baris kahiji ieu, tapi éta leres anjeun terang. ngan teu paduli kana garis ieu, anjeun bakal ngalakukeun éta sorangan garis lempeng .

Tangtosna, upami anjeun gaduh penguasa kuadrat anu paling saé. Abdi henteu gaduh penguasa alun-alun alit. Lempeng ka handap.

Sareng didieu oge.. lempeng ka handap.

Abdi nembé nyandak ieu...

Abdi nembé ngukut. Abdi nembé angkat hém. Anjeun tiasa mutuskeun anjeun ogé hoyong ngadeukeutan Ankle sareng dina hal ieu anjeun angkat dugi ka hoyong sapanjang garis ieu, janten upami anjeun hoyong pisan caket ankle, éta langkung sapertos calana pamayang ieu.

Éta leupas ngurilingan anak sapi anjeun. Upami anjeun hoyong éta kécap ngalawan anak sapi anjeun, anjeun bakal langkung mindahkeun garis éta. Janten naha anjeun ngartos naon anu kuring carioskeun? Aya, contona, calana capri.

Sarua di dieu, tapi anu paling penting nyaéta anjeun ngalakukeun jumlah anu sami pikeun sadaya pangukuran. Ayeuna urang bakal motong. Janten... tinggal motong garis anyar.

Janten ieu garis pinggang anu urang turunkeun. Di dieu urang motong aranjeunna. Di dieu.

Atanapi upami anjeun hoyong anu ngadorong pedal anjeun bakal nyorong éta langkung seueur. Anjeun bakal ngagaduhan garis anu sanés. Di dieu anjeun motong sakumaha biasana.

Garisan palangkangan. Di dieu anjeun motong sakumaha normal. Garisan palangkangan.

Alesan kuring katingalina raheut sabab kuring nyobian nyingkahan kaméra sareng tetep dina kaméra. Abdi tiasa mikirkeun rencana anu langkung saé. Ieu mangrupikeun garis anu kakarék ditarik dimana urang angkat dugi ka tuur.

Janten éta baris kadua, kade ulah dicampur garis-garis anjeun. Kusabab.. teras - kuring anjeun hilap ngagurat garis handap - tapi ieu bakal janten garis anu anjeun hoyong jaga di dieu.

Upami éta slaider pedal, anjeun bakal narik garis anjeun - anjeun bakal nandaan intina. Hayu urang nyarios éta di dieu maka anjeun bakal narik garisna di dinya. Oké? Atanapi upami anjeun ngan ukur hoyong ngajaga éta calana tahan lauk - anu mangrupikeun rencana kuring - maka cukup langsing.

Nyiptakeun pola matématika pisan. Ieu saéstuna pikeun pangguna maju. Janten upami anjeun henteu ngartos naon anu kuring lakukeun, anjeun bakal kedah ningali sadaya pelajaran abdi tina Pangajaran 1.

Oké? Ngan kuring henteu ngadamel tulisan ieu panjang-panjang sareng ngajelaskeun sadaya detil unggal waktos. Ku dugi ka tingkat ieu anjeun saé saé anjeun sahenteuna gaduh pamahaman anu saé ngeunaan prosés nyieun pola sareng desain organik ogé.

Janten ieu payuneun anjeun. OH! Oke, urang gaduh sakedik ka tukang - anjeun perhatoskeun - urang gaduh sakedik panah. Kami gaduh sapotong leutik anak panah anu sésana - dina hal ieu anjeun ngan ukur tiasa nyandak jumlah panah anu sami tina DART, anjeun ngukur sareng naon waé pangukuran éta, kantun angkat ti gigirna.

Aranjeunna kedah cocog. Sakali anjeun parantos ngarobih kana pola, anjeun kedah nempatkeun kana luhureun kertas anu sanésna pikeun nyieun pola motong anu ngan nyusud pola ayeuna éta salah sahiji cara pikeun ngalakukeun éta terus

Kuring ngan ukur ngalakukeun informal pisan di dieu.. jadi contona anjeun ngalakukeun éta. anjeun ngagambar pura-pura kuring ngalakukeun éta rapih... anjeun ngalacak pola anu rapih pisan lambaran sanés tina kertas, persis sami sareng anjeun anu nyéépkeun.

Terus tambihan sangu kelim anjeun. Aya hiji deui masalah anu bakal anjeun atos nalika nyiptakeun pola ngaput anjeun. Anjeun parantos nuturkeun ieu. anjeun parantos damel dina sangu kelim tapi ayeuna anjeun kedah ngémutanana.

Upami éta calana lurus, éta gampang. Tapi ayeuna anjeun kedah alamat hem. Upami éta calana lurus, éta gampang.

Anjeun ngan ukur ngalakukeun éta salami anjeun hoyong hem éta. Ngan ukur nambihan sakedik deui kanggo ngadamel hem. Upami éta capris.. upami éta capris, contona, anjeun kedah ngajantenkeun eunteung na gambar eunteung.

Kusabab upami anjeun ngalipetna janten contona ayeuna pura-pura éta capris, kelim, anjeun henteu tiasa ngan saukur turun sapertos kitu sabab upami anjeun nyobian hem éta bagian ieu bakal leutik teuing ka dieu. deui, janten capri hem hayu atuh leupas tina ieu sadayana. éta bakal janten ngagambarkeun kumaha jauhna anjeun ogé hoyong hem.

Janten upami urang ngadamel capris, aranjeunna bakalan sapertos kitu (hem). Janten salami anjeun hoyong hem anjeun janten cerminan naon anu di luhur. Maksad abdi

Kuring ngalakukeunana kasar pisan, tapi.. janten katingalina lucu.

Caprisna siga kieu, tingali Atanapi upami anjeun ngalakukeun bél handapeun. Lél bel saéstuna bakal tibalik. Labuhna bakal janten langkung alit kusabab anjeun kedah ngalipetna di jero calana anjeun sareng éta kedah janten lébar anu sami sareng bagian anu badé dijahit janten tilep deui.

Janten kuring ngarepkeun ieu masuk akal. Oké? Tah kieu. Ieu pola dasar kuring.

Janten ieu pola payun dasar sareng ieu pola jahit kuring. Kuring ngajantenkeun bulao janten anjeun tiasa ningali kuring nambihan wates sareng anjeun bakal perhatoskeun. Janten pola ngaput anjeun bakal teras-terasan ageung sakedik dumasar margina eh tunjangan jahitan tibatan pola dasarna.

Tingali? Rada langkung ageung, ok ieu tempat kuring ngadamel pinggel ieu dimana kuring ngadamel pinggel sakumaha anjeun tiasa tingali, ngalakukeun éta sareng tinggalkeun sakedik langkung panjang tibatan calana pikeun kéngingkeun ideu kasar.

Ngabuburit vegan

Ayeuna anjeun kedah mulus nalika anjeun angkat. Maksad abdi, anjeun leres-leres tiasa bentukna janten dua teras éta bakal pas langkung sampurna. Kuring ngan ukur tiasa ngalakukeun ieu sareng penguasa kuadrat.

Anjeun tiasa ngadamel pinggel dua potongan, tapi anjeun kedah ngaput babarengan. Éta bakal cocog langkung saé. Atanapi anjeun ngan ukur tiasa resep upami anjeun ngan ukur hoyong janten pita pinggel.. sakapeung anjeun tiasa nyisipkeun bagian ieu di tukang sareng nutupan éta sareng gelang sabuk supados henteu menonjol kuring menang moal ningali potongan dina pinggel.

Tapi upami anjeun mutuskeun yén anjeun ngan ukur hoyong hiji fret, anjeun kedah ningkatkeun diri dina waktos ieu sareng éta moal cocog sareng éta. Anjeun rata sakedik nalika anjeun angkat. Tapi éta pasti bakal pas langkung sampurna upami anjeun hoyong dipotong di dieu sabab anjeun kedah motong bagian ieu dina lipatan upami anjeun hoyong pinggel lengkep.

Janten ieu dimana anjeun mimiti nganggo desainer naluri anjeun sareng sacara organik nyiptakeun kebat bakal cocog pisan sareng anu anjeun hoyong pikahontal. Ayeuna urang peryogi hiji deui hal anu kuring hilap ti mimiti. Anjeun peryogi seleting.

Anjeun tiasa ngalaksanakeunana. Ngan tangtoskeun bentukna. Biasana éta ngan ukur segi opat.

Janten anjeun tiasa ngaput kana sapotong anu misah atanapi anjeun bakal mendakan kana jeans biru anjeun atanapi kaseueuran calana anjeun éta sanés potongan anu misah. Bagian potongan anu leres dijantenkeun langkung ageung di dieu sareng ritsleting langkung panjang kusabab anjeun bakal ngalipet. Janten tong hilap ka seleting.

Upami anjeun henteu nambihan seleting kana pola anjeun, anjeun bakal nganggo calana sapertos kieu. Henteu saé pikeun calana piyama atanapi calana lycra anu anjeun ngan ukur ngaput ieu supados tiasa dianggo. Janten saé kusabab éta manteng pikeun di anggo atanapi calana piyama bakal langkung ngagali pikeun gampang dipasang, anjeun henteu peryogi ritsleting atanapi pengencangan tombol, tapi pikeun jeans biru anjeun kedah nambihan ritsleting tambahan kana bagian pola.

Hatur nuhun parantos nonton!

Naon bédana antara pendorong pedal sareng calana capri?

Capriogé ngarujuk kana spésifikpant, salah sahiji anu tungtungna pas dina tulang ankle. Thepedal pushermangrupikeun gaya anu tungtung pertengahan anak sapi, sedengkeun tukang ngagali kerang panjangna tuur, tungtungna pas dina atanapi tepat handapeun tuur.Calana panjang potongkatingali langkung saé pikeun jalma anu teu betah ku cangkéngna cangkéngcalana.16. 1999.

Iraha pendorong pedal diciptakeun?

Knickerbockersétamimitina dipaké ku lalaki di ahir abad ka-19 sareng laun janten bagian tina fashion awéwé. Pakean biasana dianggo salaku baju olahraga sareng janten kasohor di kalangan pamaén golf sareng pengendara bikang, maka istilah étatukang ngadorong pedal.

♪ MUSIK ♪ JOHN RINGSMUTH: Nya nalika kuring nonoman mimiti kuring ningali saurang lalaki dina acara TV anu kulawarga urang biasa nonton sareng anjeunna kaluar ti toko bahan makanan kalayan sakumpulan bahan balanjaan dina unggal panangan anu kuring terang anu kuring lakukeun sateuacan éta kantos ningali hiji, unicycle nyata. Kuring ningali ieu dina TV sareng mikir, tah, kuring heran lamun kuring tiasa ngasingkeun beca, ngarobih deui, sareng ngawangun salah sahiji hal ieu sareng diajar naékna. Kuring anu pangpayunna diajar numpak, sareng di 1967 kuring ngagaduhan 6 sadérék jadi antukna sadayana dulur-dulur abdi diajar numpak sareng aranjeunna ayeuna masih kénéh numpak. (Panyapu Jalanan) TOM RINGSMUTH: Ngabuburit leres-leres mangaruhan urang nalika urang déwasa sareng janten bagian tina idéntitas kami kusabab éta anu kami lakukeun.

Doping getih dina Ngabuburit

Kami numpak sapédah ngalangkungan lingkungan, kami numpak bobo di sakola sareng henteu sadayana ngagaduhan bapak anu ngawangun éta séwang-séangan, janten. Nalika jalma terang yén kuring nganggo sapédah motor, aranjeunna biasana naroskeun patarosan kahiji, 'Naha sesah?' sareng patarosan anu kadua nyaéta 'Kumaha jalanna? Abdi nuju diajar?' 'Dupi abdi tiasa nyobian?' Biasana, upami anjeun masih resep kana hal ieu, patarosan anjeun anu sanés nyaéta, 'Dimana kuring tiasa kéngingkeun hiji?' Terus éta balik deui ka bapak kuring, um unicycle didamel ku bapak kuring. (Las) JOHN: Nya kuring henteu gaduh toko mesin.

Kadang-kadang kuring miharep kuring gaduhna, tapi serawat has anu diwangun di pabrik Schwinn, atanapi kuring henteu yakin saha deui anu ngajantenkeun aranjeunna henteu ngagaduhan téknologi di garasi kuring. Butuh seueur pamikiran sareng kapinteran saeutik, tapi éta kumaha milik kuring. Um.

Sareng kuring pikir aranjeunna tiasa dianggo saé. (Ngelas) TOM: Nalika kuring déwasa nalika yuswa 10, 12, 15 taun, nalika anjeunna ngalakukeun hiji hal di garasi, anjeunna hoyong kami aya di garasi. Upami kami di luar, anjeunna di luar sareng kami.

Unicycling mangrupikeun conto anu saé. kusabab éta hal anu anjeun lakukeun sasarengan, peryogi seueur waktos. Anjeunna bakal di luar gigireun tangkal anu nyekel salah sahiji panangan kami sareng ngabantosan kami numpak kuda, anjeunna ngagaduhan 5 murangkalih sareng katingalina mendakan waktos kanggo nyéépkeun sareng kami ngan ukur bapa anu resep pisan, resep pisan. , 00: 02: 51.371 ♪ MUSIK ♪ JOHN: Abdi resep ngadorong jalma.

Sadayana peryogi kecap pangjurung. Sareng sababaraha jalma peryogi seueur kecap anu ngadorong. Ayeuna kuring hoyong pisan.

Urang sadayana peryogi dorongan. Sareng upami hiji jalma ngan ukur mikirkeun éta sareng tetep kana sababaraha hal anu teu biasa ieu, aranjeunna tiasa ngalaksanakeunana. Éta ngan ukur masalah tékad sareng latihan sareng katekunan sareng seueur hal-hal anu henteu biasa ieu tiasa dilakukeun. ♪ MUSIK ♪ TOM: Henteu, anjeunna henteu kantos hoyong ngarobah kana bisnis.

Anjeunna henteu leres-leres ngasilkeun seueur artos ogé. Éta sanés gaya na. Kusabab anjeunna pensiunan, anjeunna leres-leres kalibet dina garéja, anjeunna parantos seueur ngalakukeun sukarela di ditu.

Ngalereskeun naon waé anu rusak. Anjeun terang, kuring bakal sumping sareng anjeunna bakal ngalereskeun mesin rumput tatangga, atanapi sababaraha murangkalih lingkungan bakal aya di luar tempat ayunan. Anjeunna akina full-time ayeuna.

Naon salajengna? ngan éta henteu ngalambatkeun. JOHN: Anak kuring anu kadua di Stillwell, Oklahoma, Simon naros kuring ngawangun unicycle pikeun putrana anu umur 3 taun. Sagala unicycle padamelan padamel sareng seueur anu kedah diperhatoskeun.

Tapi kuring pikir penting ogé pikeun ngalacak jalma anu bakal nyetir pikeun diwangun pikeun jalma éta. Saur kuring éta bakal janten prestasi kuring, sigana, upami sababaraha anak incu kuring bakal diajar numpak terang yén kuring parantos ngawangun éta tukang angkot anu aranjeunna tumpak

Naha capris pikeun awéwé sepuh?

Henteu, teu aya wates umur dina nganggonacaprices, sareng henteu, aranjeunna henteu otomatis umurna jalmi.Capriskatingalina saé pikeun sababaraha jalma sareng goréng pikeun anu sanés, henteu paduli kumaha yuswa. Ogé, aya léga lébarcaprices, suku sempitcaprices, calana potong, ketat unggal panjangna, sareng sadayana anu aya di antawisna.

Naha capris Masih dina Gaya 2020?

Tapi jawaban na, aranjeunnamasihpisan henteu dina cara anu tipayun, tapi aranjeunna mangrupikeun poko papakéan usum panas anu mantep anu dipikahoyong ku seueur gals. Pikeun netelakeun,capricesnyaéta calana usum panas kasual anu pencét di sakitar tengah.

Kumaha anjeun nganggo pendorong pedal?

Abditukang ngadorong pedalpencét di handapeun tuur, tapi sababaraha pencét katuhu dina tuur atanapi ngan di luhur. Ogé anjeun tiasa ngeusianana upami anjeun hoyong. Ieutukang ngadorong pedalpisan nyaman sareng pikaresepeun pikeunpakean. Éta ogé sumping dina aqua anu hampang.05.06.2019

Naha tukang ngadorong pedal ngagem?

Sakumaha penata na Elizabeth Sulcer ngajelaskeun,tukang ngadorong pedalnyaétasajongjonansabab pamer suku anjeun dina cara anu béda, langkung bijaksana sareng aranjeunna katingali hébat ku keuneung. Ieu pastina tiasa leres, utamina nalika anjeun ngagaduhan awak sapertos Hadid.27. 2017.

Naha Petit tiasa nganggo pendorong pedal?

1. calana potong. Penggali kerang, capris,tukang ngadorong pedal, Celana Pendek Bermuda naon waé anu anjeun pasihkeun ka aranjeunna, éta sanés pilihan anu pangsaéna pikeun anu kirang leggy. Calana potong atanapi calana panjangtiasapotong suku anu pondok janten satengah, nyiptakeun ilusi yén éta bahkan langkung pondok.3. 2018.

Naon anu disebat capris dina taun 50an?

Aktris Audrey Hepburn nganggo pedal pushercalanadina1950-an. Pédal pedal téhcalanaéta salaku simbolis tina1950-ansigaétarok poodle. Aranjeunna rada mirip dina gaya kaCapripant anu janten populér di 1949 jeungétaampir instan dianut ku bintang pilem siga Audrey Hepburn.

Asalna nami Pedal Pushers asalna?

Ngaran 'pedal pushers' asalna tina gaya anu mimitina diagem ku pengendara sepeda, kusabab calana panjang tiasa dicekel dina ranté sapédah, tapi gaya na gancang diidentipikasi ku budak awéwé rumaja.

Calana jinis naon anu dipakena pendorong pedal?

Ngadorong pedal. Pendorong pedal mangrupikeun calana panjang anak sapi anu populér nalika taun 1950an sareng awal 1960an.

Naon nami lagu Ungu Pedal Pushers?

Lagu anyar ti taun 1950-an dina rékaman MGM disebatna 'Skin Tight, Pin Striped, Ungu Pedal Pushers' ku Sheb Wooley, anu ngagaduhan lagu paling hébat sareng 'Ungu People Eater'. Tom Waits nganggo rujukan pikeun pendorong pedal pikeun nekenkeun nonoman 'gadis Jersey alit' dina lagu Heartattack sareng Vine.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.