Utama > Waleran Pangsaéna > Kaahlian Peter sagan - waleran saderhana pikeun patarosan

Kaahlian Peter sagan - waleran saderhana pikeun patarosan

Bahasa naon anu Peter Sagan nyarios?



Ieu sapédah anu bakal dibonceng legendaris Pete Sagan dina Tour de France 2019. Éta na S-Works Venge anu Khusus. (whooshing) (dub step music) Kanggo anu munggaran dina karirna, Pete Sagan ngamimitian tahap jalan mimiti Tour de France kalayan alat-alat Bora-Hansgrohe anu cukup normal, sanaos ku pita pelangi dina tungtung leungeun baju, sareng éta kusabab anjeunna henteu janten juara dunya deui, Alejandro Valverde kéngingkeun éta taun kamari, sareng anjeunna henteu deui juara nasional kusabab lanceukna Yuri ngan ukur nyandak sababaraha minggu ka pengker.

Tapi tangtosna éta henteu hartosna anjeunna henteu gaduh sapédah khusus kusabab anjeunna salah saurang juara anu paling hébat dina olahraga. Janten S-Works sareng Khusus parantos dina taun ayeuna. Sakedik langkung halus tibatan anu dibangkitkeun ku Jon Cannings di Tour de France taun ka tukang, anu ngagurilap héjo di payun, abu-abu matte di ditu di dieu di dieu deui.

Ayeuna kuring henteu ngalakukeun éta sapédah pro pikeun artikel ayeuna. Kuring ngantepkeun éta dugi ka pinter-tech Jon Cannings sareng Angry Lou nyalira, Ollie Bridgewood, tapi kuring sering dibinasakeun upami kuring ngalakukeun salah sahiji pikeun kuring henteu ngalakukeun tes sora freewheeling, janten kuring bakal kéngingkeun éta di panto mimiti. Siap, hayu urang angkat. (Roda whir teras pencét gancang) Hal sanés anu kuring dikritik nyaéta henteu leres, janten anjeun kamana waé. (Roda whir sareng clack langkung gancang) Leres, cekap tina éta.



Nya, salain ti ngagurilap, anu kuring carioskeun katingalina saé pisan di panonpoé Bélgia dina waktos ayeuna, aya sababaraha halangan anu sanés perkawis sapédah khusus ieu pikeun Sagan. Tangtosna, namina aya dina tabung luhur di dieu. Éta ogé ngagaduhan inisial na di payuneun tabung luhur bari anjeunna ka dieu, anu sami sareng sapédah taun ka tukang, nyatana éta ngagaduhan tilu Kajuaraan Dunia anu dimeunangkeun.

blénder luhur 2018

Aranjeunna meunang hiji demi hiji, tangtosna. 2015 éta Richmond, 2016 éta Doha sareng 2017 anjeunna kéngingkeunana di Bergen, sareng kuring wani nyarios éta moal lami sateuacan anjeunna kéngingkeun juara salajengna, sareng kuring kedah nambihan kaopat di dieu. Versi Venge ieu dikaluarkeun ku Spésial sateuacan Tour de France taun ka tukang, sareng aranjeunna nganggo vérsi héjo anu ditingalikeun ku Jon Cannings taun ka tukang, janten kuring moal teuing rinci ngeunaan naon anu dibandingkeun sareng anu Damel tiheula , tapi ngan ukur jangka pondok.

Aranjeunna ngatur ngajantenkeun langkung aerodinamika ngalangkungan tés torowongan angin. Pigura langkung 200 gram langkung enteng tibatan anu ngaheulaan. Garpu beuratna 25 gram, sareng dina setang, anu kuring badé angkat sakedap, anjeun ngirit langkung ti 100 gram, anu seueur.



Sapertos taun kamari, upami kuring milih kurung handap Utas CeramicSpeed ​​sabalikna tina pas pers, sigana éta dasarna ngan kusabab éta langkung dipercaya. Nyarios reliabilitas, dina sapédah aya grup Shimano Deore HDI-2 anu ampir lengkep di tukangeun roda, anu kuring bakal dugi ka engké. Mimitian turun di dieu dina cranks. 172,5 milimeter panjangna anjeunna jalan, tapi aya 54 sareng 42 tautan ranté waos dina éta.

Rada mahiwal kuring bakal nyarios, sanaos urang tingali langkung seueur sprinter ngajalankeun ranté 54-huntu pikeun tahapan anu langkung rata. Chainrings anjeunna ngagaduhan K-EDGE chain catcher ieu supados henteu murag sareng pencét bracket handapeun. Di tukangna nyaéta kasét na pikeun tahap gancang 11 ka 28.

Éta tangtosna bakal robih salami Tour de France, sapertos sepeda na, sabab anjeunna ogé ngagaduhan aksés ka T-Tacac Khusus S-Works pikeun tahapan pagunungan. Nya, hiji hal seueur anu masihan koméntar ngeunaan sapédah pro taun ka tukang ti Pete Sagan's S-Works Vengewas nyaéta kanyataan yén méter kakuatan 4iiii Khusus mangrupikeun jeruk anu cukup cerah, sareng kuring pikir aranjeunna ngupingkeun anjeun ayeuna éta jauh pisan hideung langkung halus anu kuring anggap cocog sareng sésa sapédah sareng bobot Aerofly sareng setang, sareng batang éta mangrupikeun whopper. Kuring ngan ukur ngukur na ku itungan kuring éta 14,5 'inci ti tengah tutup gagang ka tengah setang.



Nyarios ngeunaan setang, aranjeunna ngukur 42 séntiméter, tengah ka tengah, dina tungtung tetes. Anjeunna ogé ngagaduhan tuas roda satelit dina setang ieu sahingga anjeunna tiasa ngagentoskeun gear nalika nyemprot dina tetes. Terus pas di payun aya Wahoo ELEMNT BOLT payun anu ngan ukur hiji unit anu balik kana bobot.

Abdi resep éta. Ampir kabéh kabel dina sapédah ieu henteu katingali kecuali ngan ukur sababaraha didieu anu kaluar tina setang sareng lumpat handapeun batang. Di dieu sareng ngan ukur kana rohangan headset ieu dimana aranjeunna lebet kana pigura.

Hal anu saé pisan ngeunaan sapédah ieu nyaéta kotak simpang Di2 disumputkeun. Sanés caket gagangna, tapi dina pos korsi aero di tukangeunana. sahingga anjeun boro-boro ningali éta.

Di luhur pos korsi ieu aya S-Works Roma dina pelana EVO kalayan rel karbon FAK. Jangkungna sadul? 76 séntiméter, sakedik sakedik, ti ​​tengah kurung handap dugi ka ujung di dieu. Sareng ayeuna anjeunna ngajalankeun pigura 56-séntiméter, anu tangtosna sami, anjeunna parantos lami.

Seueur perjalanan pro, sakumaha urang terang, bakal ngaleutikan ukuran bingkai. Ngan ukur langkung aerodinamika sareng ogé janten langkung kaku. Tapi anjeunna saleresna jalmi anu saé, pendak sareng anjeunna saatos latihanana sareng mariksa stats na.

kona mahuna resensi

Hiji méter 84, éta sakedik langkung ti 6 kaki. Ayeuna urang datang kana sapédah anu asalna tina merek Roval khusus imah. Anu anjeunna tumpak nyaéta sapédah, anu nyatana roda cadangna, kalayan nomer dua di tukangeun dieu, nyaéta tapak tatu anu jero CLX 64, sareng di luhur na aya sapasang ban tubular S-Works turbo kalayan Sanyawa GRIPTON dipasang.

Abdi henteu tiasa mendakan ukuran di dieu, tapi pikeun kuring katingalina siga 25 milimeter. Sakumaha anjeun tiasa tingali, Sagan naek rem cakram dina sapédah ieu. Henteu aya kami gaduh 160 milimeter rotor ti Shimano, ngan 140 di tukangna, sareng duanana caliper gunung datar.

Kuring ogé pikir kuring nyebatkeun pedal. Anjeunna naék Shimano Dureos di dinya ogé. Ieu pérsi R9100 anu paling énggal.

Anjeunna ogé ngagaduhan botol Tacx sareng kurung. Ukur ukur anu kuring teu acan pasihkeun ka anjeun nyaéta jangkauan na, ti ujung sadel dugi ka tengah setang. sareng dipasihan jagoan anu ageung éta, jangkauan panjang.

Kuring nembe ngukur 62 séntiméter. Anjeunna jalmi ageung, tapi éta manteng pisan. Oke janten ayeuna kuring biasana bakal masihan anjeun beurat sapédah, tapi aduh, Ollie Bridgewood nyolong skala kuring énjing-énjing ayeuna kanggo ngawangun sapasang motor pro nyalira, janten kuring henteu tiasa masihan beurat anjeun.

Kuring terang éta beuratna 7.46kg taun ka pengker sareng kuring pikir éta tiasa langkung enteng kusabab sigana aya kirang langkung warna tapi éta anu bakal janten perkawis. Éta bakal pikaresepeun ningali sabaraha lami éta sateuacan anjeunna kéngingkeun tahap kahijina sareng sabaraha lami éta sateuacan anjeunna nganggo kaos héjo.

Jigana urang bakal ningali naon ieu anu ditulis ku anjeunna di handapeun bracket handap. Leres, hayu urang terang naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan sapédah Sagan's Tour de France di bagian koméntar di handap ieu, sareng upami anjeun henteu cekap dina dinten Tour de France tulisan kami anu paling anyar tiasa dipendakan di ditu.

Sakumaha saé Peter Sagan?

/

Naon patut bersih Peter Sagan?

Sagandianggap salah sahiji bakat pangabisa pikeun bersepeda, parantos kéngingkeun seueur kameunangan anu bergengsi, kalebet tilu kajuaraan Dunia berturut-turut, hiji kajuaraan Éropa, dua ParisAlustahapan, tujuh tahapan TirrenoAdriatico, hiji dina Tour de Romandie, tilu sareng klasifikasi umum dina Tour de Pologne, a

(musik anu kuat) - Abdi di lokasi rusiah luhur di dieu sateuacan édisi Paris-Roubaix 2019. Sareng kuring gaduh naon anu kuring pikirkeun mangrupikeun sapédah pro anu paling saé anu kantos kuring tingali. (musik éléktronik) Ayeuna janten alesan kuring 'resep pisan' kusabab ieu mangrupikeun sapédah Peter Sagan, anu saé, biasana pikaresepeun pisan.

trx latihan

Tapi di sagigireun éta, éta mangrupikeun Roubaix Khusus anu anyar sareng éta anu pertama kalina kuring ningali éta. Kuring bahkan henteu terang yén hal ieu badé kaluar, hartosna, éta ngan ukur sababaraha taun ti saprak Roubaix asli pencét sareng biasana siklus produkna langkung lami. Tapi wow, parios Roubaix énggal sareng Roubaix sateuacanna.

Teras kuring bakal nyarioskeun sababaraha hal alit anu ngajantenkeun sapédah ieu unik pikeun Peter Sagan. Mimiti, urang ngagaduhan Future Shock diluhureun tabung sirah kanggo langkung raoseun nalika nyetir. Nyetir ngaliwatan permukaan anu kasar sapertos aspal.

Sanaos aranjeunna ngarobih, ayeuna ngagaduhan konci di luhur janten anjeun tiasa ngonci gantung nalika nyetir dina tarmac sareng tetep lancar sahingga anjeun henteu ngagaduhan perjalanan teras ngan ukur malikkeun pikeun ngalereskeun éta. Éta lumayan cool, sanés? Parobihan ageung salajengna tina Roubaixi samemehna ogé bentuk profil tabung. Janten ieu langkung seueur sapertos pipa anu aya dina merk Tarmac Khusus.

Aranjeunna parantos dioptimalkeun janten langkung aerodinamika urang tiasa ningali yén dina tabung handap ieu tabung korsi, anu ngagaduhan bentuk D, bagian tukangna datar, sareng ogé pos korsi, anu bentukna D. Éta saéstuna Sigana mah éta seatpost anu sami sareng éta dina aspal, ayeuna tulisan anu ngawangun D nyaéta hal anu urang tingali dina seueur motor BMC sareng sepeda Giant ogé sareng éta gaduh sababaraha kaunggulan. Sakedik langkung aerodinamika, tapi ogé datar di tukang, tiasa nyimpang deui, anu penting pisan pikeun kanyamanan tambahan dina balapan sapertos Paris-Roubaix.

Ngomongkeun pos korsi, éta ogé ngagaduhan sambungan anu dirévisi kana pigura. Ieu desain lengkep beda dibandingkeun Roubaix samemehna. Janten urang ngagaduhan cap polimér ieu anu tiasa anjeun angkat ti dinya anjeun tiasa ningali yén aya celah ageung di ditu, anu dimaksadkeun kanggo masihan jok sakedik perjalanan dina bingkai sareng bantalan anu langkung penting pikeun nyobaan sareng langkung raoseun , Anu penting pikeun lomba sapertos detail Paris-Roubaix nyaéta kotak simpang, anu ayeuna leres-leres dipasang dina tabung handap.

Sesuatu anu urang tingali dina seueur motor anyar tibatan ngaco handapeun batang. Alus. Janten mangrupikeun bédana utama antara Roubaix énggal sareng Roubaix lami, tapi ieu mangrupikeun sapédah Sagan, janten naon anu istiméwa ngeunaan éta, naon anu ngajantenkeun anjeunna unik? Nya di dieu aya pagawéan cet anu khusus sareng éta anu kami biasa ti Peter Sagan Éta endah pisan sareng aya sababaraha logo Peter Sagan logam alit aya hiji sareng logo nami alit anu saé anu dikenalkeun salaku Sagans.

Aya ogé tilu tali alit dina tonggong dieu pikeun ranté. Pita alit logam ieu anu nunjukkeun tilu kameunangan kajawaraan dunya na. Janten Richmond, Doha sareng Bergen, éta menak pisan.

Tapi ieu pagawéan cet pisan halus pikeun Peter Sagan. Biasana urang biasa ningali desain anu langkung mewah pikeun anjeunna mangtaun-taun. Tapi kuring resep pisan. (musik sepi) Kusabab ieu mangrupikeun sapédah Sagan's Roubaix, aya sababaraha parobihan konci di dieu anu bénten sareng sapédah sanés anu bakal dianggo salami usum ieu, ogé kanyataan yén anjeunna nganggo Dura Ace Di2 sapanjang waktos, éta sami kanggo sadaya motor na.

Tapi crankset béda, janten tibatan normal na 53/39 anjeunna ngagaduhan 53/44 di tukang. Roubaix mangrupikeun balapan anu datar sareng supirna langkung resep babandingan anu langkung caket tina 53 dugi ka 44. (musik anu ngagumbirakeun) Di tukangna kami gaduh kasét 11/28 sareng anjeun ogé bakal perhatoskeun yén bantalan kecepatan keramik dipasang dimana-mana.

Kabayangna nyaéta ban tubular Roval 50 millimeter sareng dipasangkeun sareng ieu 30 ban khusus S-Works Turbo Cotton ban. Ieu kandel pisan, lega pisan. Sareng kuring bébéja yén tekanan anu bakal ngalir di antara 4 1/2 sareng 6 bar dinten, naha baseuh atanapi garing.

Cukup pikaresepeun, mékanika ogé ngawartosan kuring yén kusabab ketahanan Future Shock, aranjeunna leres-leres sanggup nempatkeun tekanan anu langkung luhur dina ban upami aranjeunna hoyong. Sadel pilihan Sagan mangrupikeun spesialis Romin EVO sareng rada pikaresepeun éta ngagaduhan pos korsi layback sareng sadel langsung di rel. Hal anu masihan lumayan seueur kendor kana pendapat kuring sabab sadelana langkung saeutik ngungkit.

Di engkol anjeun bakal perhatoskeun yén ieu mangrupikeun méteran kakuatan khusus, ieu mangrupikeun alat ukur dua sisi. Aya ogé polong dina engkol dina sisi sanés drive. Sareng panangan engkol panjangna 172,5 milimeter.

Kuring ogé nganggo pedal Dura-Ace, tapi Sagan gaduh gagang anu langkung panjang 4 millimeter, anu masihan sakedik langkung Q-factor. Rasana masuk akal sabab nalika ningali anjeunna ngepak-ngepak suku na siga anu rada jauh, tangtosna, janten leres-leres pikaresepeun. Ayeuna ka kokpit sareng kuring mendakan hal éta pikaresepeun pisan.

Hal kahiji anu ngadominasi panon nyaéta sabaraha panjang bobot na, panjangna 140 milimeter sareng éta batang S-Works anu ngagaduhan permukaan luar anu saé pisan pikeun Wahoo BOLT na. Abdi resep pisan, éta rapih pisan, saé. Sareng éta cecekelan PRO Vibe 42 sentimeter.

Anu matak, éta setang buleud. Sagan parantos sering nganggo setang aero, kabina aero pikeun musim ieu, tapi pikeun Roubaix anjeuna angkat ka buleud buleud anu sakedik langkung lumayan sareng éta ogé langkung raoseun pikeun dicekel na ogé di luhur. Tapi salah sahiji hal anu paling narik pikeun kuring nyaéta kurangna modifikasi dina kokpit ieu.

Di Roubaix kami ningali seueur téknologi anu anéh sareng gélo sareng sering anjeun ningali tuas gir tambahan, tuas rem langkung, pita stang bungkus dua kali. Tapi éta gampang pisan, kuring siga kitu. Tapi kuring resep pita stang na, ieu pita cecekelan SUPACAZ sareng rasana caket pisan, saé pisan anjeun naros sapédah ukuran naon anu diboncéng ku Peter Sagan, éta mangrupikeun umur 56, anu ogé sami sareng kuring. (cekikik) Abdi dasarna Peter Sagan, leres? Nya, hayu urang cek sora freewheeling. (Kabayang malik) Lemes. (Kabayang ngabelok)) Éta beuki tarik.

Béda sanésna ti Roubaix sateuacanna anu kuring mendakan nyaéta kurangna tuas thru-axle payun sareng tukang. Sabalikna, éta mirip sareng motor anu sanésna tuasna tiasa dicabut dina payuneun anu langkung bersih, sareng upami anjeun katingali teu aya tuas anu nempel, anu ngajantenkeun sapédah langkung aerodinamika. Sababaraha jalma mikir yén hiji watt atanapi dua penting pisan sareng pikeun miceun roda atanapi ngarobih roda mékanika saleresna ngagaduhan meriam pit khusus sapertos anu anjeun tingali dina Formula 1.

Kuring gaduh mékanika ayeuna pikeun nimbang sapédah Sagan sakumaha éta dina versi balap lengkep sareng beuratna 7,91 kilogram. Janten sanés sapédah lampu-lampu bulu, tapi éta sanés anu anjeun pikahoyong pikeun Roubaix.

Aranjeunna hoyong sapédah anu kokoh sareng awét sareng nyaman sareng anu tiasa ngatur batu bobo, mudah-mudahan éta. Ayeuna kuring miharep anjeun resep kana tulisan ieu sareng upami kitu maka punten masihan jempol sareng ngalanggan kana Saluran GCN sabab éta bakal ngabantosan kami ngadamel langkung seueur tulisan dina waktos payun. Tapi hayu urang terang dina koméntar di handap ieu kumaha saur anjeun ngeunaan sapédah anyar anu hébat ieu.

Abdi resep pisan saur kuring sigana hébat sareng kuring heran naha éta bakal meunang dina dinten Minggu? Pokokna, pikeun langkung seueur Paris-Roubaix- Anjeun tiasa mencét kana chain chain 44-huntu Sag kanggo kontén.

Naha Peter Sagan mangrupikeun sprinter?

Patut net Peter Sagan:Peter Saganmangrupikeun pembalap sapédah jalan Slowakia anu ngagaduhanpatut nettina $ 30 jutaan.

biking turun gunung

Kami parantos masihan anjeun sababaraha tip latihan lari pancegahan di dieu di GCN, tapi aranjeunna biasana asalna ti jalma anu henteu pati pinter dina lumpat, tapi disamping kuring nyaéta lalaki anu ngagaduhan kameunangan tahap salapan tahap anu hadé dina Tour de France sareng Marcel Kittel aya pikeun masihan kami tilu sési latihan sprint konci anu anjeunna damel di bumi. (musik funky) - Tangtosna, kuring condong ngalakukeun sprint dina sapédah, janten kuring ngalakukeun ieu di bumi. Tim anu biasana urang lakukeun dina mimiti blok latihan tilu dinten dina dinten kahiji ogé di tempat latihan.

Upami anjeun masih seger, urang resep ngalaksanakeun latihan sprint. Umumna hartosna tumpak anu cukup gampang, tapi teras urang ngajalankeun sprint sapertos sési 4 kali 8 detik, maka panginten 2 kali berturut-turut dina awal latihan. Sareng kadang-kadang 4 kali 12 detik dina tungtungna.

Sareng anjeun tiasa ngagabungkeun sakedik gumantung kana parasaan anjeun - Janten sabaraha lami unggal 8 detik? - Dua menit istirahat - Leres - Sareng antara unggal sési sapertos 10 menit, upami anjeun leumpang langkung lami tangtosna sadayana anu langkung panjang ti 12 detik awak anjeun ogé kedah beristirahat. Sababaraha jalmi nyarios yén latihan pecut nyaéta latihan anu teu puguh janten pastikeun anjeun ngagaduhan istirahat anu cekap - janten pikeun anu di bumi sési ieu bakal nyarios sajam satengah teuing pinuh? - Saur anjeun anjeun tiasa ngalakukeun éta salami tilu jam, opat jam, tapi saur kuring tilu jam cekap pikeun kaseueuran jalma anu henteu kantos ngalakukeun éta sateuacanna. Tapi éta ngan ukur pikeun ngasongkeun awak kana suku. (musik funky) Latihan gim tangtosna. - Oke - Anu dumasar kana ideu anu sami - kuring lakukeun seueur - kuring tiasa ningali - (seuri) - Meureun pikeun suku anjeun, sanés kanggo panangan anjeun.

Tapi tujuan latihan kabugaran saleresna mah hartosna nalika anjeun ngamimitian bersepeda ka tip énggal, masuk akal ogé mikirkeun ngawangun otot. Pikeun urang ahli propésional, biasana kuring tiasa nyarios sahenteuna saur kuring kuring parantos ngagaduhan otot anu cekap, tapi tujuanana saleresna sanés nyobian tujuan beurat maksimum, tapi meureun pikeun pangulangan anu maksimal atanapi ngan ukur nyobian ngalakukeun latihan neurologis anu anjeun cobian deui flexing saloba otot-gancang - Janten anjeun ngalakukeun squats kalayan beurat bébas atanapi dina mesin? - Nalika kuring ngamimitian dina usum salju kuring saleresna ngalakukeun sakitar 3 kali sareng 8-10 pangulangan teras latihan kabugaran anu munggaran dina usum salju sigana beuratna sakitar 60-70 kilogram saatos liburan anjeun kedah biasakan beurat deui teras anjeun tiasa ngamimitian saatos 2-3 kali nalika anjeun parantos ngalaksanakeun latihan senam anjeun ogé tiasa mimiti ningkatkeun beuratna. - Janten sabaraha sering per minggu sareng jam sabaraha anjeun dina usum? - saenyana anjeun tiasa ngalakukeun ieu sapanjang taun.

Dina usum salju kuring ngalakukeun ieu dua kali saminggu sareng upami anjeun tiasa, maksadna mah salaku propésional éta henteu gampang, bahkan dina usumna, sabab anjeun sering ngumbara sareng ngalakukeun balapan, janten anjeun kedah santai. Upami anjeun tiasa nahan 2 kali saminggu atanapi 1 kali saminggu, éta saé. (musik éléktronik) Upami anjeun ngagaduhan réréncangan anu saé anu ogé kuat dina sapédah sareng upami anjeun hoyong nyiapkeun lomba salajengna anjeun di bumi maka éta selalu saé pikeun muka panto pikeun nyobaan sareng ngamimitian saeutik sirah. dina latihan, sabab éta bakal tangtosna masihan anjeun intensitas sareng éta ogé bakal masihan anjeun upami anjeun netepkeun tujuan sateuacan tungtungna sapertos tanda kota anu anjeun bakal bérés di ditu.

Maka éta bakal masihan anjeun palatihan anu anjeun terang dugi ka jauhna. - Leres - Sareng éta penting pisan dina lumpat sareng éta mangrupikeun latihan anu saé pikeun ngalatih éta babarengan sareng réréncangan dina pamimpin. Ah enya, urang biasana nyobian ngagabungkeun lari pecut ieu sareng sababaraha kilométer anu kuat sateuacanna di tungtungna.

Janten sebutkeun we umumna ngalakukeun 2-2 henteu, biasana 3 kali 3 kilométer sareng istirahat 10-menit di antawisna. Sareng 2 kilométer anu munggaran tina 3 kilométer ieu anjeun muterkeun teras anjeun terang sprinter atanapi anjeun nuju formasi sareng anjeun ngalakukeun hiji wisata terakhir - Janten tilu sési ku Marcel Kittel nyalira. Mimiti drive tilu atanapi opat jam sareng sababaraha sprint 4 kali 8 detik 4 kali 12 detik dina tungtung sareng sababaraha di antawisna.

kumaha mungkus setang

Buka gim, seuseueurna squats, sareng pamustunganana kaluar naék grup sareng lumpat pikeun tanda tibatan leumpang salami waktos anu parantos ditangtoskeun, kalebet preroll. Hatur nuhun pisan ka Marcel parantos gabung sareng urang ayeuna. Upami anjeun hoyong langkung seueur kaluaran kontén, langganan heula saluranna ku ngaklik Globus, maka upami anjeun ningali-tingali langkung sapédah na anjeun tiasa pencét di juru handap di handap sana atanapi upami anjeun hoyong ningali tampilan Si Richardson anu anyar Shimano. DI2 Hidrolik anjeun bakal mendakan hiji di juru anu sanés di ditu.

Naha Peter Sagan kasohor pisan?

Kalayan 113 kameunangan profesional pikeun namina,Peterparantos ngabuktikeun anjeunna tiasa meunang dina unggal jenis balapan ti sadinten 'Klasik' dugi ka lomba panggung panjang tilu minggu sareng Kejuaraan Éropa anu munggaran, sareng anjeunnakawéntarpikeun kaahlian penanganan sapédah anu luar biasa sareng kakuatanana pisan.

Sakumaha gancang Peter Sagan?

Titik luhur angkat kaPeter Sagan urangkameunangan di panggung lima tina Tour de Suisse. Ngalangkungan periode 18 detik anjeunna rata-rata 70.5km / jam sareng 1220 Watt, ngahontal puncakkagancangantina 76.2km / jam sareng kaluaran kakuatan puncak dua detik tina 1417 Watt.

Naha Peter Sagan kasohor di peloton?

Sagantilas juara dunya tilu kali sareng tiasa dibantah salah sahiji pengendara anu paling terkenal di bersepeda profesional parantos jarang nyarios pikeun kahadéan anu langkung lega.peleton.30. 2021.

Saha tukang numpak beunghar di dunya?

Chris Froome (Tim Langit)

Anjeunna mangrupikeun atlit bintang pikeunpang beunghar dunyasareng tersuksesNgabuburittim.

Saha anu pengendara sepeda terbaik sepanjang waktos?

Sacara sederhana, Eddy Merckx nyaétapengendara siklus panggedéna sepanjang waktos. Lalaki anu dijuluk The Cannibal didominasi profesionalNgabuburitkawas euweuh batur jeung meunang unggal balapan penting aya meunang.22.09.2017

Naha Supertuck dilarang?

Janten, badan pamaréntahan bersepeda, Union Cycliste Internationale (UCI), parantos mutuskeun ngalaksanakeunlarangandina 'supertuckPosisi bersepeda di peloton pro sabab nyatakeun bahaya pikeun pengendara sareng pengendara anu caket.09.02.2021

Latihan naon anu dilakukeun ku Peter Sagan?

Sagan nganggo dinten Kemis kanggo pulih, sareng program latihan sapertos dinten Senén. Ngabuburit janten langkung sengit dina dinten Jumaah. Naék tilu-satengah jam aya sakitar 30 repetisi salami Sagan nitih 100 dugi 105% tina kakuatan aérobikna ngalangkungan bukit, ngawangun ketahanan.

Naha Peter Sagan mangrupikeun pengendara sepeda anu saé di dunya?

Pasti aya hiji hal dina program latihan na anu masihan anjeunna langkung unggul tibatan anu sanés sareng ngajantenkeun anjeunna pengendara sepeda langka anu unggul dina sagala hal olahraga. Dina usum salju 2017, anu Ngabuburit Mingguan nyéépkeun saminggu sareng Sagan nalika anjeunna teras latihan sareng palatihna, Paxti Vila, saatos liburan usum-musim na.

Naha Peter Sagan saé di Bora Hansgrohe?

Sagan bénten - sapertos sadayana pengendara Vila urang Bora-Hansgrohe - kusabab kakuatanana penting pikeun kamampuan na sprint. Numutkeun ka Vila, Sagan henteu sacara alami gancang. 'Kami ngagaduhan kagancangan na ngaliwatan kasegaran sareng kakuatanana,' paparna.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Tip numpak abad - rujukan komprehensif

Naon waktos numpak abad anu saé? Ilaharna, saurang pengendara sapédah rata-rata tiasa ngarengsekeun perjalanan abad ka 7-8 jam, sanaos éta tetep beda-beda dina tingkat kaparigelan anjeun sareng sabaraha waktos anjeun nyéépkeun sapédah salami siang.

Botol cai - solusi pikeun

Naha kuring peryogi rompi hidrasi? Anjeun kedah milih sabuk hidrasi / sabuk ngaji upami lumpatna langkung pondok sareng anjeun henteu kedah nyandak langkung ti 250-500 ml cairan. Upami anjeun badé ngajalankeun jangka panjang sareng peryogi langkung cair atanapi kedah nyandak baju tambahan atanapi pakakas, maka anjeun kedahna nganggap rompi hidrasi atanapi ransel anu ngaji.17.06.2020

Robot balap - Manual lengkep

Naon Robot Racing? Roborace mangrupikeun platform balap sareng pengembangan pikeun mobil balap otonom. Intina mangrupikeun sapasang tungtunan sareng spésifikasi pakakas anu tiasa dimekarkeun ku perusahaan.

Candak saminggu istirahat ti damel - rujukan lengkep

Naha saé nyandak cuti saminggu ti damel? Nyandak saminggu angkat tina angkat moal ngarusak massa otot anjeun, sareng mangtaun-taun kauntungan anu diusahakeun aman aman. Éta ogé tiasa ngabantosan ku ngantep cilaka anu ngagorowok pikeun dudung. Waktos ieu ogé berharga pikeun otot tapis sareng overworked anu meryogikeun waktos istirahat sareng waras. г.

Dimana lance armstrong - solusi inovatif

Dimana Lance Armstrong ayeuna 2020? Dimana Lance Armstrong Ayeuna? Saatos ragrag tina rahmat, Armstrong ngabagi waktosna antara Austin, Texas, sareng Aspen, Colorado. Anjeunna ti Plano tapi parantos cicing di Austin ti saprak 1990.24 Mei 2020 г.

Ban palatih Vittoria - kumaha anjeun ngarengsekeun

Naha ban palatih hargana? Ban pelatih sapédah awét, sepi, tahan panas, nyayogikeun résistansi tambihan, sareng anjeun panginten kéngingkeun kana warna karesep anjeun. Éta ogé gampang dipasang (sareng anjeun ngan ukur bakalan ngalakukeun sakali henteu sapertos ban biasa anu teras-terasan lungse), aranjeunna ngagaduhan daya tarik anu langkung saé sareng gawat.