Utama > Waleran Pangsaéna > Tim Peter sagan - kumaha cara mapag

Tim Peter sagan - kumaha cara mapag

Sakumaha beuratna Peter Sagan?

Peter Sagan/Beurat



Hai, Abdi Dustin ti nanobike sareng waktos ieu kuring gaduh sababaraha produk énggal ti Khusus 2019 kanggo anjeun. Éta sapédah Tarmac Disc ProRoad. Bener pisan sapédah anu hébat.

Pariksa kelirna: Satin Hideung-Holographic Hideung. Naon ari éta hartosna? Logo dina tabung handap nyaéta holographic. Ieu ngandung harti yén nalika anjeun nyandak gambar atanapi ngécélkeun sapédah, éta hérang, logo, sadel sareng pita stang ngagambarkeun cahaya.

Nalika lampu nabrak sapédah, maka anjeun ampir-ampiran manceran. Éta hartosna warna na: satin black-holographic black Anjeun tiasa mesen setir dina 6 ukuran. Dina 49, 52, 54, 56, 58 sareng 61.



Janten salawasna dina bagian 2cm. Di dieu urang ngagaduhan 56 anu pas jangkungna 1,78 sareng 1,85 m.

Gumantung kana panjang panangan sareng suku. Hatur nuhun kana sababaraha pilihan, sadayana kedah tiasa mendakan ukuranana anu pas. Hayu urang caket kana sapédah, sapédah ieu aya pigura karbon.

Langkung pastina ieu pigura karbon 10r. Éta artina mangrupikeun bingkai sapédah balap kalayan ampir tingkat paling luhur lapisan karbon anu ditawarkeun khusus. Salaku tambahan, Fakta 9, 10 sareng 11.11 bakal S-WORKS.



Éta tingkat pangluhurna. Langkung teu mungkin. Ieu tahap terakhir.

Aspal sareng kanyataan 10r caket pisan. Naon hartosna tingkat faktual ieu? Ieu ngandung harti yén spésialisasi ngalangkungan alokasi serat anu béda, beurat pigura anu béda tiasa diwujudkeun. Pikeun 10r ieu hartosna pigura ieu terang pisan.

Bingkai S-WORKS langkung hampang, sabab langkung serat karbon diolah di dieu, anu hartosna langkung lem tiasa disimpen. Kanyataan yén 10r caket pisan. Ku ngagunakeun konfigurasi serat anu béda, total beurat pigura tiasa dikirangan dugi ka 100 dugi 200 gram.



Éta pisan. Bingkai beuratna 600-700 gram, janten pigura S-WORKS nyata kirang. Di dieu anjeun tiasa ningali sadaya pangetahuan sareng uteuk Khusus.

Spésialisasi sok payun, sanés ngan ukur dina sektor balap motor tapi ogé di séktor MTB atanapi sacara umum pikeun sapédah. Fakta singkatan tina: Fungsional Téknologi komposit canggih Éta kanyataan sareng 'r' pikeun balap motor. Mobil kabel jero rohangan, ditata rapih.

Kabel shift sareng rem diteundeun dina pigura sareng kaluar di dieu di tukang. Di sisi séjén maka garis hidrolik. Éta saé, tangtosna.

Sapédah balap kedah aerodinamika. Sakuduna gaduh sakedik résistansi hawa sabisa. Upami sadaya karéta aya dina pigura, sapédah na kirang tahan.

Garis hidrolik pikeun marake ogé diteruskeun ngaliwatan garpu di payun. Sapédah na ngagaduhan korsi internal. Anjeun tiasa nyetél di dieu.

Bukaanna dijagaan ku segel karét. Abdi tiasa ngadorong ieu ka gigir sareng ngatur jangkungna sadel ku héksagon. Kuring resep pisan yén sapédah ieu ngagaduhan gancang-poros, payun sareng tukang, sareng 12 x 142 thru-axle di tukang.

Éta masihan kami seueur dukungan sareng seueur kakuatan di juru. Dina sapédah ieu kami ngagaduhan standar standar pikeun sistem marake. Caliper rem di beulah kénca sareng liang 50 mm - jarak langsung dina pigura, napel tanpa adaptor.

Hal ieu ngajadikeun beurat sakabéh sapédah langkung ringan. Naon anu urang lakukeun salajengna? The Rider Mimiti Dirékayasa géométri. Sakumaha anu kuring carioskeun, sapédah éta sayogi dina 6 ukuran anu béda.

Unggal supir tiasa mendakan ukuran anu pangsaéna pikeun nyalira. Unggal ukuran mungkin supirna ngonpigurasi khusus. Sigana mah kuring parantos nyarios sadayana ngeunaan pigura.

Tangtosna, anjeun ogé tiasa masang dua kandang botol. Didieu sakali sareng didieu ogé. Garpu tangtosna ogé mangrupikeun kanyataan 10r.

Poros 12x100mm thru dipasang di dieu. Di dieu ogé, caliper rem pasti dipasang sareng standar pamasangan datar. Hayu urang tingali dina kokpit Khusus.

Stang aluminium, batang aluminium sareng pita stang holographic khusus. Anu ogé hérang nalika hurung. Tapi katingalina ogé saé.

Éta logam biru lampu, ungu ngagurilap. Saé pisan. Éta teraskeun sareng kokpit.

Kami sumping kana tuas marake STI Di2. Ieu bagian anu panas. Janten ieu mangrupikeun versi éléktronik ULTEGRA sareng R 8050.

Brek atanapi gearshift anu saé pisan. Kuring naék XT Di2 kana sapédah kuring - éta saé pisan. Tapi aya kamungkinan anyar dina sapédah balap.

Anjeun ngetok tuas sareng anjeun dina pakéan anu leres. Anjeun tiasa ngalangkungan roda gigi, anjeun tiasa nyetél sabaraha gear anu kedah diléngsérkeun atanapi naha roda gigi kedah diléngsérkeun. Anjeun tiasa ngaropea pisan.

Éta bener tingkat luhur. Sapédah na aya 140 cakram marake di payun sareng tukang. Bahkan kedah aya 160 di payun.

Hanjakal kuring henteu tiasa ningali ieu ti dieu. Pasti cekap. Cakram rem gaduh seueur ventilasi.

Ieu cakram rem Freezer. Aranjeunna gaduh seueur ventilasi. Seueur hawa anu dikurilingan nalika prosés ngerem.

Supados henteu panas teuing. IceTech ogé dipasang di dinya. Aya sirip leutik dina hampang marake.

Éta ogé mendingan anjeun. Brek tiasa panas pisan, utamina di jalan anu lungkawing. Panas ieu kedah disejukkeun, naha urang gaduh dua komponén ieu di dieu.

Anu kuring ogé resep. Shimano masang kotak alit di dieu kapungkur. Di dinya anjeun tiasa nyambungkeun kabel pikeun ngeusi batre sareng nyetél atanapi ngapdet.

Kotak éta tos teu aya ayeuna. Ieu ayeuna diintegrasikeun dina stang. Dina konektor stang kuring gaduh tombol, port mini-USB sareng tampilan status.

Éta leres-leres dilakukeun. Berorientasi pisan ka hareup. Deui résistansi hawa kirang.

Kami datang ka deregleur tukang Ultegra. Urang Sunda 8050 ti Shimano. R8050 anu éndah dirakit sareng dijagaan.

Kusabab integrasi dina pigura, résiko peupeus relatif handap. Ranté Ultegra sareng kasét dipasang. Kasét na gradasi 11 dugi 30 huntu.

Janten anjeun henteu ngan ukur tiasa turun tina oray, tapi ogé naék ka luhur. Sirkuit Di2 kedahna moal leungit di dieu. 2 kali lipat, éta mangrupikeun drive drive kompak.

Dua ranté hareup, drive 11-speed di tukang. Janten hartosna 22 gir. Gradasi ranté nyaéta 52x36, kumplit sareng engkol Ultegra.

Éta teraskeun sareng korsi ku Khusus. Pos korsi S-WORKS didamel tina 10r karbon. Sakuduna 11, tapi sanés ku pos korsi.

Toupe'Pro sadel - sadul anu leres-leres cool. Ogé didamel tina karbon. Janten kumplit sareng pigura karbon.

Éta ogé ngajantenkeun seueur lentur. Ku jalan kitu: Korsi cicing parantos diturunkeun pikeun ngahasilkeun seueur kanyamanan nyetir. Tarmac ogé sapédah jarak jauh.

Tangtosna anjeun ogé tiasa balap sareng sapertos Peter Sagan, tapi anjeun ogé tiasa ngajalankeunana santai. Aya sapédah balap pikeun unggal lalaki. Kuring maca yén Peter Sagan naék sapédah ieu kusabab pikeun anjeunna mangrupikeun sapédah anu raoseun pisan.

Struts ieu ogé nyumbang kana ieu. Ranténa rada kandel di dieu. Kakuatan kedah sampurna dibawa ka jalan.

Bantalan BB30 anu kaku pisan dipasang di dieu. Janten sadaya kakuatan tiasa ditempatkeun di jalan. Balik kana pos korsi.

Éta ngagaduhan desain khusus aerodinamika sareng neukteuk hawa. Sapédah éta dibuleudkeun nganggo roda karbon Roval CL 50. Éta diwangun ku pelek karbon sareng juru bicara aluminium.

Aya 21 juru payun sareng 24 juru bél di tukang. Hub DT Swiss dipasang di tukang. Malah upami ROVAL aya, éta mangrupikeun hub Swiss 350 DT.

pangobatan ruam jalan

Hub Roval / Khusus khusus dipasang di payun. Bagéan anu saé pisan. Teu aya anu nambihan didieu.

Kolaborasi antara Khusus sareng DT Swiss leres-leres saé. CL 50 - ieu mangrupikeun pasisian karbon 50mm, éta sababna disebat CL 50. Ieu dilengkepan ku tabung ultra-cahaya ti Specialized Spezialized in the GRIPTON compound.

Campuran anu raoseun pisan sareng dina dimensi 700x26C. Sababaraha bakal nyarios: 'Éta lega pisan'. Samentawis waktos, industri ngarobah ban ti 23 janten 25 atanapi bahkan ayeuna di dieu janten 26.

Éta sakedik langkung cocog pikeun balaréa. Utamana dina wisata anu panjang, éta parantos janten kaunggulan upami ban na langkung lega sakedik. Éta masihan anjeun langkung kendali sareng tangtosna éta bantal sakedik langkung saé.

Nalika ban anu hiji éta tos teu aya, anjeun tiasa nyobian anu langkung ipis. Abdi bakal ngantepkeun sapertos kitu atanapi mésér deui. Ban ogé dilengkepan ku sabuk hideung.

Éta hartosna anjeun gaduh sakedik panyalindungan ogé. Naon anu urang hilap? Sabenerna teu nanaon. Teu aya sapira kana sapédah balap.

Anjeun teu tiasa nyarios sakedik. Ban sareng pelek tos siap tubeless - janten saha waé anu hoyong tiasa ngagunakeunana. Upami kuring parantos hilap kana hal, punten tinggalkeun kami sababaraha patarosan dina koméntar.

Naon anu bakal penting pisan pikeun kuring: Kumaha saur anjeun ngeunaan Tarmac Disc Pro 2019? Langkung seueur inpormasi dina Facebook, sawangan tambahan alit dina basa Jerman sareng gambar énggal dina Instagram. Kuring bakal bagja upami urang tiasa silih tukeur ideu sakedik sareng silih kenal. Hatur nuhun pikeun ngadangukeun sareng gaduh dinten anu saé.

Dugi teras-terasan dugi ka tulisan salajengna. Dijamin!

Sabaraha yuswa Peter Sagan?

Dipindahkeun ka usum 2017Saganka tim Jérman Bora-hansgrohe, anu taun ayeuna nampi lisénsi salaku UCI WorldTeam pikeun kahiji kalina.

Naha alam semesta aya? Naha aya - teu kunanaon. OKÉ. (Seuri) Ieu misteri kosmis.

Sumpah. Naha aya dunya, naha urang aya di dunya, sareng naha aya hiji hal tibatan euweuh pisan? Maksad abdi, éta patarosan pamungkas 'naha'? Janten kuring badé nyarioskeun ngeunaan misteri ayana, misteri ayana, dimana urang kéngingkeunana ayeuna, sareng naha anjeun kedah paduli, sareng kuring ngarepkeun anjeun. Filsuf Arthur Schopenhauer nyarios yén jalma anu henteu heran ngeunaan kontingensi ayana, ngeunaan kontingensi ayana dunya, kakurangan sacara spiritual.

Éta rada tangguh, tapi tetep. (Seuri) Janten ieu parantos disebat rusiah anu paling luhur sareng pikasieuneun anu tiasa ditaros ku panaros anu jero sareng paling jembar. Aranjeunna ahli pikir hébat takabur.

Ludwig Wittgenstein, panginten filsuf pangageungna abad ka-20, kagum yén kedah aya dunya. Anjeunna nyerat dina 'Tractatus', Proposition 4.66, 'Sanés mistis kumaha kaayaan di dunya, tapi yén Dunya aya. 'Sareng upami anjeun teu kersa nyandak epigram anjeun ti filsuf, cobian élmuwan.

John Archibald Wheeler, salah saurang ahli fisika hébat abad ka-20, guru Richard Feynman anu nyiptakeun istilah 'black hole' nyarios: 'Abdi hoyong terang kumaha timbulna kuantum, kumaha jagat raya muncul, kumaha ayana ? 'Sareng rerencangan abdi Martin Amis - Hapunten abdi badé ngalungkeun seueur nami dina biantara ieu, janten biasakan - sobat dalit kuring Martin Amis kantos nyarios yén kami sakitar lima Einsteins jauh tina ngabéréskeun tatarucingan dimana? jagat raya kaluar. Sareng kuring henteu ragu yén aya lima Einsteins dina pemirsa wengi ayeuna. Aya Einsteins? Tembongkeun leungeun? Henteu? Henteu? Henteu? Henteu Einstein? OKÉ.

Janten patarosan ieu, naha aya naon-naon tibatan teu nanaon, patarosan anu luhur ieu, ngan ukur ditaros telat dina sajarah inteléktual. Ieu nuju akhir abad ka-17 filsuf Leibniz anu ngenalkeunana, sasama anu palinter pisan, Leibniz, anu mendakan kalkulus sacara mandiri ti Isaac Newton sakitar waktos anu sami, tapi pikeun Leibniz anu naroskeun naha aya anu teu aya nanaon, ieu henteu rusiah ageung. Anjeunna atanapi pura-pura janten Kristen Ortodok dina sudut pandang métaforisna, sareng anjeunna nyarios yén jelas naha dunya aya: sabab Gusti nyiptakeunana.

Sareng Allah nyatana nyiptakeun aranjeunna tina nanaon. Éta kumaha kakuatan Gusti. Anjeunna henteu peryogi bahan anu aya pikeun nyiptakeun dunya.

Anjeunna tiasa ngalakukeun éta tina nanaon, ciptaan ex nihilo. Sareng omongna, éta anu dipercaya ku urang Amérika ayeuna. Teu aya misteri ayana pikeun aranjeunna.

Gusti ngadamelna. Janten hayu urang lebet kana persamaan. Kuring henteu gaduh slide janten kuring bakal niru gambar kuring janten nganggo imajinasi anjeun.

Janten éta Gusti + nanaon = dunya. Oké? Éta persamaan. Janten panginten anjeun henteu percanten ka Gusti.

Sugan anjeun atéis ilmiah, ateis anu teu ilmiah, sareng anjeun henteu percanten ka Gusti sareng anjeun henteu sugema ku éta. Ku jalan kitu, sanajan urang ngagaduhan persamaan ieu, Gusti + henteu aya = dunya, parantos aya masalah: Naha Gusti aya? Gusti henteu aya ku logika nyalira kecuali anjeun percanten argumén ontologis sareng kuring miharep anjeun henteu sabab éta henteu saé Janten panginten, upami Gusti aya, anjeunna panginten heran, kuring langgeng, kuring maha kawasa tapi ti mana kuring asalna? (Seuri) Teras timana kuring? Gusti nyarios ku basa Inggris anu langkung resmi. (Seuri) Sareng hiji tiori nyaéta yén Tuhan bosen-bosen mikirkeun misteri ayana dirina nyalira yén Anjeunna nyiptakeun dunya ngan ukur ngaganggu dirina.

Tapi atoh, hayu urang hilap Gusti, candak Gusti tina persamaan: urang teu________ + nanaon = dunya, tah upami anjeun Budha panginten hoyong lirén di dieu sabab intina naon anu anjeun gaduh teu aya = dunya, sareng kusabab simétri tina idéntitas y, éta hartosna dunya = teu aya nanaon. Oké? Sareng pikeun urang Budha, dunya ngan ukur henteu seueur. Éta ngan ukur batal kosmik anu hébat.

Sareng kami pikir aya seueur di luar sana, tapi éta kusabab urang diperbudak ku kahoyong urang. Nalika urang ngantepkeun kahoyong urang lebur, urang bakal ningali dunya naon anu saéstuna, batal, teu aya nanaon, sareng urang bakal ngaluncurkeun kana kaayaan bagja nirvana anu parantos ditetepkeun ngagaduhan hirup anu cekap pikeun nahan éta pikeun menikmati maot. . (Seuri) Janten éta pamikiran Budha.

Tapi kuring urang Kulon sareng kuring masih kénéh gelut sareng misteri ayana, janten kuring ngagaduhan ________ + - ieu bakal serius dina hiji menit, janten —________ + teu aya = dunya. Naon anu bakal urang lebetkeun dina kakosongan éta? Nya, kumaha upami sareng élmu? Élmu mangrupikeun pituduh anu paling saé pikeun alam réalitas, sareng élmu anu paling dasar nyaéta fisika. Éta nyaritakeun naon anu kanyataanana kanyataanana, anu ngungkabkeun naon anu kuring sebut TAUFOTU, parabot anu sajati sareng pamungkas di jagad raya.

Panginten fisika tiasa ngeusian kakosongan éta, sareng mémang, ti akhir taun 1960an atanapi sakitar taun 1970, ahli fisika nyatakeun masihan penjelasan murni ilmiah ngeunaan kumaha alam semesta sapertos urang tiasa didamel tina nanaon, turun naek kuantum tina nanaon. Stephen Hawking mangrupikeun salah saurang ahli fisika, nembé Alex Vilenkin, sareng hal éta kasohor ku ahli fisika anu sanés sareng sobat kuring, Lawrence Krauss, anu nyerat buku anu disebut 'A Universe Out of Nowhere', sareng Lawrence nganggap éta dibéré - anjeunna ateis militan, saliwatan, janten anjeunna nyandak Gusti kaluar tina gambar. Hukum tiori lapangan kuantum, fisika canggih, tiasa nunjukkeun kumaha éta ngan saukur nanaon, teu aya rohangan, teu aya waktos, henteu masalah, teu aya nanaon, sakedik vakum palsu tiasa turun naek dina ayana, ku kaajaiban inflasi, dina kosmos ageung sareng warni ieu ngabeledug anu urang tingali di sakitar urang skénario anu cerdik.

Éta pisan spekulatif. Éta matak. Tapi kuring ngagaduhan masalah ageung, sareng masalahna nyaéta: éta pandangan samaran-agama.

Lawrence ayeuna nganggap dirina atheis, tapi anjeunna masih kataji ku pandangan dunya agama, Hukum salaku Pesenan Ilahi. Pikeun anjeunna, hukum tiori lapangan kuantum sapertos Fiat Lux, 'Hayu aya cahaya.' Hukum ngagaduhan jenis kakuatan ontologis atanapi penetrasi anu tiasa nyiptakeun jurang anu anjeunna hamil ku tiasa nyandak dunya janten entah dimana, tapi éta pandangan anu sangat primitif ngeunaan naon hukum fisik, sanés? terang yén hukum fisik dina kanyataanana déskripsi umum ngeunaan pola sareng hukum di dunya.

Aranjeunna henteu aya di luar dunya. Anjeun teu gaduh awan ontic sorangan. Anjeun moal tiasa nyababkeun dunya janten entéh ti mana.

Éta pandangan anu primitif pisan ngeunaan naon éta hukum ilmiah. Sareng upami anjeun henteu percanten ka kuring, ngupingkeun Stephen Hawking nyalira nampilkeun modél kosmos anu mandiri, henteu naroskeun sabab anu luar, panyipta mana waé, sareng saatos nunjukkeun ieu, Hawking ngaku yén anjeunna masih bingung. Cenah modél ieu ngan ukur persamaan.

Naon anu narik seuneu kana persamaan sareng nyiptakeun dunya anu tiasa dijelaskeun? Anjeunna bingung ngeunaan hal éta, janten persamaan ku nyalira moal tiasa dianggo sihir, henteu tiasa méréskeun tatarucingan ayana. Sareng sajabina, sanajan hukum tiasa, naha hukum ieu? Naha téori médan kuantum, anu ngajelaskeun semesta kalayan sajumlah gaya sareng partikel? teras salajengna? Naha henteu béda-béda hukum? Aya seueur, seueur hukum anu saé sacara matématika. Naha henteu aya hukum pisan? Naha henteu murni nanaon? Janten éta mangrupikeun masalah, percanten atanapi henteu, yén ahli fisika réfléktif leres-leres mikiran, sareng dina titik ieu aranjeunna condong meunang métaforis, sebutkeun, panginten sét hukum anu ngajelaskeun alam semesta urang, éta ngan sakumpulan hukum sareng éta ngajelaskeun bagian tina kanyataan, tapi meureun unggal sét hukum anu tetep ngajelaskeun bagian tina kanyataan anu béda, sareng kanyataanna sadaya kamungkinan dunya fisik leres-leres aya, aranjeunna sadayana aya di ditu.

Kami ngan ukur ningali bagian leutik tina kanyataan anu dijelaskeun ku hukum tiori lapangan kuantum, tapi aya seueur seueur dunya anu sanés, bagian tina kanyataan anu dijelaskeun ku téori anu bénten-bénten bénten sareng urang dina cara anu urang teu tiasa bayangkeun aheng unimaginably. Steven Weinberg, bapak Modél Standar Partikel Fisika, saleresna ngagoda dirina kalayan ideu yén sadaya kamungkinan kanyataanana saleresna aya. Malah saurang ahli fisika anu langkung ngora, Max Tegmark, anu yakin yén sadaya struktur matématika aya sareng ayana matematika sami sareng ayana salaku fisik, janten urang ngagaduhan multiverse anu beunghar pisan ieu anu ngalangkungan unggal kamungkinan logis.

Upami aranjeunna ayeuna nyandak jalan métaforis ieu, para ahli fisika ieu sareng filsuf ogé leres-leres tumiba kana ideu anu lami pisan anu balik ka Plato. Éta mangrupikeun prinsip kaayaanana atanapi kasuburan, atanapi ranté hébat mahluk, kanyataan yén saleresna lengkep mungkin. Éta sajauh tina nanaon sakumaha bisa jadi.

Janten ayeuna urang gaduh dua ekstrem ieu. Di hiji sisi urang ngagaduhan nganggur murni sareng urang ngagaduhan visi ieu kanyataan anu ngalangkungan unggal dunya anu tiasa dibayangkeun, dina sisi anu sanésna: kanyataan anu paling lengkep, teu aya nanaon, kanyataan anu paling saderhana. Janten naon anu ayana diantara dua ekstrem ieu? Aya sagala rupa kanyataan tengah, kaasup sababaraha hal sareng ngantepkeun anu sanés.

Janten salah sahiji realitas panengah ieu nyaéta, naha urang bakal nyarios, kanyataan anu paling matématika paling elegan anu ngahémat bagian-bagian anu teu kaéndahan, asimétri anu awon, sareng sajabana. Ayeuna aya sababaraha ahli fisika anu kuring tiasa nyebatkeun yén urang leres-leres hirup dina kaayaan anu paling elegan . Saur Brian Greene aya di pemirsa sareng parantos nyerat buku anu disebut The Elegant Universe.

Anjeunna nyatakeun yén alam semesta anu urang hirup sacara matematis elegan pisan, tong percanten ka anjeunna. (Seuri) Éta harepan anu alim, kuring ngarepkeun éta leres, tapi kuring pikir anjeunna ngaku dinten anu sanés yén éta leres-leres mangrupikeun jagat raya anu awon. Éta diwangun sacara bodo, éta ngagaduhan seueur teuing konstanta gandeng wenang sareng babandingan massal sareng kulawarga anu leueur tina partikel dasar, sareng naon sih énergi anu poék? Éta alat iteuk sareng permén karét.

Éta sanés jagat raya anu anggun. (Seuri) Teras aya anu pangsaéna tina sagala kamungkinan dunya dina hartos étika. Aranjeunna kedah ayeuna solem, sabab dunya dimana mahluk hirup henteu sangsara teu perlu, anu teu aya hal-hal sapertos kanker budak leutik atanapi konsepsi etika Holocaust.

Nanging, antara teu aya nanaon sareng kanyataan anu paling ageung, realitas khusus anu béda-béda. Henteu aya anu istiméwa. Éta anu paling gampang.

Teras aya kanyataan paling elegan anu mungkin. Ieu hal anu istimewa. Kanyataan anu paling lengkep anu mungkin, éta mangrupikeun hal anu istimewa.

Tapi naon anu urang tinggalkeun di dieu? Ngan aya anu réa, réalitas umum anu teu aya spesialna, anu kumaha waé ogé acak. Aranjeunna jauh ngaleungitkeun tina nanaon, tapi aranjeunna jauh tina kaayaanana lengkep. Éta mangrupikeun campuran kacau sareng katertiban, kaanggunan matématika sareng kagoréngan.

Janten kuring bakal ngajelaskeun kanyataan ieu salaku kekacoan anu teu aya watesna, biasa-biasa waé, henteu lengkep. kanyataanana umum, sababaraha jenis sampah kosmik. Sareng kanyataan ieu, naha aya déwa dina salah sahiji kanyataan ieu? Meureun, tapi déwa henteu sampurna sapertos dewa Yahudi-Kristen.

Déwa henteu sadayana saé sareng kawasa. Éta tiasa 100 persen ngabahayakeun, tapi ngan 80 persén épéktip, anu lumayan ngajelaskeun dunya anu urang tingali di sakuriling urang saur kuring. (Seuri) Janten kuring hoyong nunjukkeun yén resolusi misteri ayana nyaéta kanyataan yén kami aya mangrupikeun salah sahiji kanyataan umum éta.

Realita kedah ngembangkeun kumaha waé. Éta tiasa nanaon atanapi sagalana atanapi naon di antawisna. Janten upami éta ngagaduhan anu istimewa, sapertos leres-leres elegan, atanapi leres-leres pinuh, atanapi leres-leres saderhana, sapertos teu nanaon, éta peryogi penjelasan.

Tapi upami éta ngan ukur salah sahiji kanyataan umum, acak, teu aya panjelasan sanés pikeun éta. Mémang, kuring bakal nyebutkeun ieu kanyataan anu urang hirup. Éta anu ceuk élmu ka urang.

Baheula minggu ieu urang ngagaduhan inpormasi anu pikaresepeun yén tiori inflasi, anu prédiksi réalitas anu teu ageung, teu kacau, kacau, sawenang-wenang, sapertos sampanye ageung ageung tina botol, alam semesta anu ageung, kalolobaanana mangrupikeun gurun anu sakedik sakedik pesona sareng Tatanan sareng perdamaian, ieu parantos dikonfirmasi, skénario inflasi ieu, ngalangkungan panitén teleskop radio di Antartika, anu kuring ningali tandatangan gelombang gravitasi sateuacan Big Bang. Kuring yakin anjeun sadayana terang ngeunaan éta. Pokokna, kuring pikir aya sababaraha buktina yén ieu leres-leres kanyataan yén urang ditutupan. 'Muhun - (Seuri) - patarosan,' Naha dunya aya? 'Éta patarosan kosmis, éta jenis sajak sareng patarosan anu langkung raket: Naha kuring aya? Naha anjeun aya? Anjeun terang ayana urang sigana luar biasa henteu dipikaresep kusabab aya seueur pisan jalma anu genetik upami anjeun tiasa ngitung ku ningali jumlah gén sareng jumlah alél sareng sajabana.

Itungan dina bagian tukang amplop bakal nyaritakeun yén aya sacara genetik sekitar 10 dugi 10.000 jalma. Éta antara googol sareng googolplex. Sareng jumlah jalma anu leres anu parantos aya nyaéta 100 milyar, panginten 50 milyar, mangrupikeun pecahan alit, janten urang sadayana kéngingkeun lotre kosmis anu luar biasa ieu.

Kami di dieu. Oke, janten naon kanyataan anu urang hoyong hirup? Naha urang hoyong hirup dina kanyataan anu tangtu? Kumaha upami urang hirup dina kanyataan anu paling anggun? Bayangkeun tekanan eksistensial anu aya dina urang pikeun hirup saluyu sareng éta, anggun supados henteu motong nada na. Atanapi kumaha upami urang hirup dina kanyataan anu paling ageung? Nya maka ayana urang bakal dijamin sabab sagala aya dina kanyataan éta, tapi pilihan urang bakal aya artina.

Upami kuring leres-leres merjuangkeun moral sareng matak pikasediheun sareng kuring milih ngalaksanakeun anu leres, naon bedana kusabab aya période hidangan anu teu aya watesna anu ngalereskeun anu leres sareng anu teu aya tungtungna seueur anu lepat. Janten pilihan abdi henteu aya artina hirup dina kanyataan khusus ieu. Sareng kanggo kanyataan anu teu aya nanaon, urang moal ngobrol kieu.

Janten panginten hirup dina kanyataan umum anu biasa-biasa wae, aya bagian anu awon sareng saé sareng urang tiasa ngajantenkeun bagian-bagian anu langkung saé sareng potongan-potongan goréng langkung alit sareng anu masihan urang sababaraha hartos dina kahirupan. Alam semesta henteu masuk akal, tapi urang masih tiasa asup akal, sareng éta saé pisan, sareng kamangetan umum tina réalitas resonates ogé sareng kamandirian anu urang sadayana ngaraos inti tina mahluk urang. Sareng kuring terang yén anjeun ngaraos éta kuring terang anjeun sadayana istiméwa, tapi cicingeun anjeun masih biasa-biasa waé, henteu saur anjeun? (Seuri) (Tepuk tangan) Janten atoh, tatarucingan ieu, rusiah ayana, éta ngan ukur rahasia rahasia.

Anjeun henteu kagum kana ayana jagad raya sareng anjeun aya di perusahaan anu saé. Bertrand Russell nyarios, 'Abdi kedah nyarios yén jagad raya ngan aya sareng éta sadayana.' Ngan ukur kanyataan.

Sareng profésor kuring di Columbia, Sidney Morgenbesser, prankster filosofis anu hébat, nalika kuring nyarios ka anjeunna, 'Professor Morgenbesser, naha aya anu langkung saé tibatan teu aya?' Sareng saurna: 'Oh, sanaos henteu nanaon, anjeun tetep moal sugema.' Janten - (seuri) - henteu kunanaon. Janten anjeun henteu kagum.

Kuring henteu paduli, tapi kuring bakal nyaritakeun hal di tungtungna anu pastina bakal ngareuwaskeun anjeun sabab sadayana jalma anu brilian, endah anu kuring pendakan dina konperénsi TED ieu kagum nalika kuring bébéja aranjeunna, sareng éta waé: Kuring ' ve pernah gaduh telepon sélulér dina kahirupan mah. Hatur nuhun. (Seuri) (keprok)

Dimana cicing Peter Sagan?

Peter Sagan/Umur

Sakumaha seueur anjeun kéngingkeun salaku siklik profésional?

Saeutik tiasa dilakukeun dina Ngabuburitpikeun ngahasilkeun, khususna pikeun awéwé. Supir biasa pikeun tim ageung nampi dugi ka 45,000 euro salaku gaji taunan, kajaba bintang-bintang. Éta cekap cekap pikeun kahirupan.

Sakumaha seueur penghasilan Tour de France?

Anu nganggo kaos bodas nampi 300 euro sapoé. Jawara umum nampi € 20.000, anu kaopat € 5.000. Pangpangna bajoangsupir: Anu meunang dinten (kecuali waktos sidang sareng tahap akhir) bakal nampi 2000 euro. Jawara umum, dipilih ku juri, bakal nampi 20.000 euro.

Sakumaha seueur penghasilan anjeun salaku pengendara sepeda?

Supir biasa pikeun tim ageung nampi dugi ka 45,000 euro salaku gaji taunan. Kalayan artos bonus, saurang propésional rata-rata kéngingkeun 70.000 per taun, janten gaji anu lumayan.KavlingSupir anu henteu hasil atanapi anu padamelan ku tim anu langkung alit bakal langkung saé.07/14/2017

Sakumaha panghasilan sapédah profésional?

Sacara umum, ampir teu mungkin pikeun kaseueuran pengendara profesional pikeun kéngingkeun gajih taunan sajuta euro tanpa mampuh nunjukkeun kameunangan ageung dina klasik sapertos Paris-Roubaix5. Gaji taunan rata-rata supir WorldTour diperkirakeun 270.000 euro sataun.19. 2019.

Sakumaha seueur penghasilan anjeun salaku pengendara balap?

Sacara umum, ampir teu mungkin pikeun kaseueuran pengendara profesional pikeun kéngingkeun gajih taunan sajuta euro tanpa mampuh nunjukkeun kameunangan ageung dina klasik sapertos Paris-Roubaix5. Gaji taunan rata-rata supir WorldTour diperkirakeun 270.000 euro sataun.19. 2019.

Sakumaha panghasilan sapédah balap?

Gaji taunan rata-rata supir WorldTour diperkirakeun 270.000 euro sataun. Malah pahlawan nasional Perancis Thomas Voeckler sareng Sylvain Chavanel, anu duanana ngeureunkeun karirna di 2017, ngan ukur ngasilkeun sekitar 750.000 euro6.19.07.2019

Sakumaha seueur penghasilan Tour de France?

Jawara umum nampi € 20.000, anu kaopat € 5.000. Pangpangna bajoangsupir: Anu meunang dinten (kecuali waktos sidang sareng tahap akhir) bakal nampi 2000 euro.

Iraha Peter Sagan ngamimitian karirna bersepeda?

Kasempetan bersepeda propésional munggaran Sagan sumping nalika anjeunna digajih ku tim Dukla Trenčín – Merida, papakéan Slowakia di divisi Continental (katilu). Dina 2008, anjeunna kéngingkeun Kejuaraan Dunia Balap Sepeda Gunung di Val di Sole.

Saha dulur-dulur sareng Peter Sagan?

Dilahirkeun di Žilina, Peter Sagan mangrupikeun anak bungsu diantara tilu sadulur sareng sadulur. Anjeunna diasuh ku adi na sabab kolotna nyéépkeun kaseueuran dinten ngurus hiji toko bahan makanan anu dipiboga di kota asalna. Lanceukna Juraj Sagan ogé saurang pengendara sepeda profésional, sareng ogé anggota tim Bora – Hansgrohe.

Naon jinis kameunangan anu dipiboga ku Peter Sagan?

Sagan dianggap salasahiji bakat pangabisa saderhana, parantos kéngingkeun seueur kameunangan anu bergengsi, kalebet tilu kajuaraan Dunia berturut-turut, hiji kajuaraan Éropa, dua tahapan Paris – Nice, tujuh tahapan Tirreno – Adriatico, hiji dina Tour de Romandie, tilu sareng klasifikasi umum dina Tour de Pologne,

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.